Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: skorppari84 - 10.12.2006 15:38:53



Otsikko: Vahva 2.huone
Kirjoitti: skorppari84 - 10.12.2006 15:38:53
Kartallani on hyvin vahvana 2. huone, joka liittyy kai rahaan. Mitä muita vaikutuksia sillä voi olla elämään?


Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: enska - 10.12.2006 15:43:23
Kartallani on hyvin vahvana 2. huone, joka liittyy kai rahaan. Mitä muita vaikutuksia sillä voi olla elämään?
Kakkonen liittyy rahan lisäksi rahankäyttöön, kiinteään omaisuuteen, työmotivaatioon, vakauteen eri elämänalueilla, erilaisten resurssien vakiinnuttamiseen..Tietenkin huoneen kärki (missä merkissä) ilmaisee MITEN niitä toteuttaa ja taivaankappaleet niihin liittyvän energian.. Aspektit ko. planeettoihin tuovat lisää tasoja tulkintaan


Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: skorppari84 - 10.12.2006 15:53:06
2. huoneeni kärki on 11 astetta  :jousimies: 51...


Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: Riitta - 10.12.2006 16:16:48
Miten yleensa nakyy vahvuus huoneissa, kun itsellani 2 huone on 12 ast. :neitsyt: 48?
Ja muuten tyhjaa taynna.


Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: *Alkmene* - 10.12.2006 16:29:27
Itselläni myös on tuo 2.huonen vahvin. Ja kärki 3astetta  :kalat: .

Voimavarojen huone
Kuvaa kykysi toimia omien voimavarojesi puitteissa ja silti elämästä nauttien. Raha liitetään tähän huoneeseen ehkä siksi, että sillä niin usein mitataan nautintoa johon ihminen on oikeutettu. 2.huoneen planeetat ovat se osa sinussa jolta vaadit helposti enemmän kuin mihin voimasi ja valmiutesi riittävät. (sanoo Seppo)
2.HUONE
Persoonan välittömät perustarpeet ja aineellinen turvallisuus, siteet maalliseen elämään, omistuksiin, rahaan ja oman kehon tarpeisiin. Taloudellinen turvallisuus, toimeentulo, omat rahat ja ulkoisetettava itsearvostus.
Tässä huoneessa kysymys kuuluu: Mitä materiaa ja tyydytyksen lähteitä tarvitsen?

Hui, minullahan tuolla on
 :venus: :kalat: ,  :kuu: :kalat: ,  :chiron: :kalat: ,  :kuunsolmu:  :oinas: ja  :saturnus:  :oinas:.



Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: kultainen sulka - 10.12.2006 22:29:42


Tässä huoneessa yksilön elämänvoimat kohtaavat aineellisen maailman vaatimukset, lait ja käytännön elämisen pulmat.
Kehittyäkseen yksilön on hallittava oma ruumiinsa, hänen on asetuttava suhteeseen luonnon kanssa ja hänen on huolehdittava itsensä ja lähimmäisten perustarpeiden tyydyttämisestä.
Myös sisäisiä arvoja ihminen oppii tämän huoneen kautta.
(Raimo.A.Nikula)

Mitä mieltä muuten olette siitä, että tähän huoneeseen liitetään perinnöllinen tekijä ?
Suoraan verenperintönä siirtyvät lahjat ja erikoiskyvyt voivat näkyä toisen huoneen planeetoista  :o



Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: Irish - 10.12.2006 22:38:24
2. huone

Tämä huone kattaa resurssit aineellisella tasolla. Sen alueeseen kuuluvat perinnölliset ominaisuutesi fyysisessä mielessä, varallisuus ja omistaminen sen monissa eri merkityksissä. Työn tekeminen ja rakentaminen sekä vanhan säilyttäminen ja tavaroiden arvon määrittäminen sisältyvät myös 2. huoneeseen.

Myös itsetuntokysymykset kuuluvat tähän huoneeseen, samoin kuin keinot, joilla ilmaiset omaa arvoasi ulospäin. 2. huoneessa voidaan niinikään löytää ne kyvyt, joita sinulla on ehkä vielä käyttämättä. Kunnian ja maineen kytkeytyminen varakkuuteen sekä mukavuudenhalu kuuluvat myös 2. huoneen alueeseen, samoin turvallisuuden ja muuttumattomuuden tarpeet sekä suhde luontoon.

(Tuikku Ljundberg - Opi astrologiaa)

Heureka, nyt tajusin huonon itsetuntoni ytimen; 2. huoneeni sisältö  :kuu: ja  :neptunus: kauriissa!  ;D


Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: Triton - 11.12.2006 12:35:57
Minulla on tarkka Kuu/Neptunus-yhtymä 2. huoneessa Skorpionissa. Kuvastaneeko sitten tuollaiset mötikät hyvinkin sitä että jotenkin tuntuu kuin kaikki elämässäni aina haipuisi, kuin menettäisin ihan kaiken? Ja suhtaudun hyvin tunteenomaisesti, mustasukkaisesti jopa, omaisuuteeni.

Vanhemmiltani olen perinyt varmaan kaikki sairaudet mitä heille on kroppansa mukana paiskautunut. Fyysisen kehoni hahmottaminen on aina minulla ollut vähän hakusessa (joskus menen jopa seiniä päin kun pitäisi mennä oviaukosta...) ja itsetunto niin ja näin...

Jos nyt jotain hyvää odottaisi tuolta  :kuu: :neptunus: :lta niin luovuutta. Nina Hagenilla on kuulema sama aspekti, ja hän on semmoinen täti jolla on munaa. En välttämättä tuotannostansa niin välitä, mutta ihailtava tantta. (Ja au-Kala, kuten minäkin.)

 :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: ellunen - 11.12.2006 20:10:43
Lainaus
Nina Hagenilla on kuulema sama aspekti, ja hän on semmoinen täti jolla on munaa. En välttämättä tuotannostansa niin välitä, mutta ihailtava tantta.

Nina Hagen...ihana nainen ja hyvää musiikkia..idolini jo vuosikausien ajan..
(http://www.absolut-online.de/images/news/nina-hagen.gif)


Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: nikki - 11.12.2006 23:54:38
aistimusten kehittyminen
kehitystä säätelee perimän antamat puitteet
siteet luontoon merkitsevät isien ja esi-isien jättämää biologista perimää,jonka antamat valmiudet,lahjat,kyvyt ja ja rajoitteet ehdollistavat kasvuamme
kyse ei ole ainoastaan ruumiillisista ominaisuuksista,ihmisen perusrakenteen voimista tai heikkouksista vaan myös henkiset kyvyt,jotka olemme perineet,näkyvät huoneessa
voimakas 2 huone kaloissa voi esim. merkitä uskonnollis-taiteellista
perimälinjaa  -nikula

esimerkkinä
isällä  :saturnus:1 aste  :vesimies: yodin kärkenä, :aspect_opp: :aurinko: 4 astetta  :leijona:
itellä 2 huoneessa  :saturnus: 5 astetta  :vesimies: :aspect_opp: :kuu:
 :leijona: 4 astetta,
erittäin selvä,sormella osoitettu henkinen perimä,
isän  :saturnus: :aspect_tri: :kuu: :kaksoset:(DC:lläni)
muuttui minulla  :aspect_opp:,
tyttärellä 2 huoneessa tarkka  :neptunus: :aspect_con: :saturnus: :kauris:,
saturnuksen kaksinkertaisuus,alitajunta tulee hälle hätiin,
opetus jalostuu sukupolvelta toiselle,
tyttärellä taas  :saturnus: :aspect_squ: :kuu:,
aspektien olemassaolo jatkuu,laatu vain muuttuu,
veljentyttärellä  :saturnus: :aspect_con: :merkurius: :kalat:,
kun isän merkurius oli tuon yodin yhtenä osana,
että jos perimälinjaa etsii suvusta niin meillä taitaa olla
"periksi antamaton merkurius"
suomeksi:TAHTO
niin paljon toistuu samalla leijonalinja,
veljentytöllä kultainen kolmio tulimerkeissä,
ensimmäiset sanat:mie tahon!
eikä oma tytär  :askendentti: :skorpioni: :pluto: :aurinko: :merkurius:
jää hänkään huonommaksi tahtomaan..
mielenkiintoisia on nämä tutkailla,
ehkä oma jupiterini kaloissa 2 huoneessa on taasen peruja henkisemmältä äidiltäni,luulisin,pitäisi tutkia sekin linja

millaisia perimälinjoja löydätte,
avainsanoja suvulle?


Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 20.09.2008 09:05:05
Minulla on vahva 2-huone, siellä suht. eniten eli 4 planeettaa  :aurinko:  :merkurius:  :kuu:  :neptunus: . Nyt Saturnus vaikuttaa niin, että kerään varoja ja vuoden kuluttuahan tulos näkyy Jupiterin kautta. Sitten voi olla jo muutakin tulosta. Mutta katsoinpa huvikseni itseni ja lapsen 2-huoneen kombinaatin (alla)   :aurinko:   :mars:   :pluto:  . Lapsellani itsellä on 2-huoneessa  :aurinko: .




Sun in the Second House    2nd hs

You love security, which for you means being surrounded by comfortable and familiar objects. The only problem is that you may try to own more things than you really need, so that your life is cluttered with material possessions.

You may find it difficult to share, but if you want to have good friendships, you will have to learn how. You are even possessive of your friends, and don't like to share them with anyone else. If a friend pays too much attention to someone else while you are together, you are likely to feel jealous. But you have to learn to share that person with others.

Neptune in the Second House    2nd hs

You may feel that money is not important to you, that the world will take care of you somehow. Learning to use money and other material resources properly is one of the important lessons of life. However, you will never be very attached to money and possessions, so you are quite unselfish and willing to give whatever you can to others.

Moon in the Second House    2nd hs

You have a strong need for emotional security, which is reflected by the desire to own things. But you should be careful not to attach too much importance to what you own, because you may become selfish and possessive, especially if you feel insecure and afraid.

Mercury in the Second House    2nd hs

Whenever you have money, you plan what you are going to do with it very carefully. You handle money well and get the most out of whatever you have. You like to learn because you value ideas highly, especially ideas that have some practical use.

In later life, you may earn your money through writing, radio or television work, teaching, traveling, or some other field of transportation or communication.

You will make money by using your wits, which usually requires special knowledge or training. Experience on the job will be very important, too, since this placement indicates that you will learn to be clever in your work through personal experience.

*No huh, tuossa näkyi jo muutama suunnitelmakin elämässä..





Sun in the Second House    2nd hs

Sun in the second house of the composite chart is the best possible position for any business or professional relationship whose primary aim is to make money or to gather material possessions.

The second house is the house of things that are valued, either tangible or intangible. Sun in this house gives you a strong drive to seek whatever it is that you collectively value. The point is that you will go after whatever you want, and you are likely to succeed simply because you put so much energy into the effort.

In a personal relationship such as marriage, in which you own things together, those things will be very important to the security of the relationship.

One danger of this placement is that there may be a conflict of values between you. It will not be easy for the two of you to compromise on such issues, so it would be best to decide whether your values are compatible before you embark on any kind of joint venture.


Mars in the Second House    2nd hs

Mars in the second house of the composite chart indicates a relationship in which your mutual ego-expression revolves around acquiring things, but not necessarily holding on to them.

There is a tendency to be reckless with resources, such as spending money too quickly or taking chances with possessions. The problem is that you both have to agree on what to do with your mutual possessions. If you cannot agree, there could be serious disputes over property, possessions, and finances.

Even if you do agree, you should be careful about what you do with your resources. Otherwise you may find that the resources you need to accomplish something have disappeared.

Mars in the composite chart relates to joint ego-expression. The second-house position means that this will be achieved through property, possessions, and money.

The second house can also signify values in an intellectual sense. Whatever your value systems are, be sure that you have a conscious understanding of them, or they could become an issue that divides you.

Pluto in the Second House    2nd hs

With composite Pluto in the second house, the two of you may find that acquiring property becomes a strong and overriding passion. It is as if you unconsciously regard the material world as the source of all power. You feel that you must control it in order to keep control over your own lives.

But this placement does not always work out on the material plane. It can indicate that this relationship enforces a strong sense of values in both of you. Or, if you cannot agree on your values, they will be a source of conflict. This fact in itself may cause conflict between you, if you cannot develop the flexibility needed to accommodate each other's value systems.

Property or material resources may be a decisive factor in restricting your movement or your development as a couple. Or they may become a controlling issue in your lives. You must learn to give material resources precisely the importance they deserve, and no more.


*Ja löytyi tuollaistakin..

Mercury in the First House    1st hs

Mercury in the first house of the composite chart indicates that in this relationship communication and community of ideas should play an important part. Therefore this is an excellent placement for all relationships involving business or commerce in any form.

Moon in the Fourth House    4th hs

With this placement it is extremely important that the two of you share a common background or experience, for it is likely to be a strong force binding you together. You may feel that you are alone together in a crazy world, protected only by your shared attitudes and origins.

You are together to give each other emotional security. Your security is very likely to take the form of sharing real estate or a house. However, it is necessary to warn you that your desire for emotional security and the related tendency to seek material security should not become the sole factors binding you together.

Saturn in the Eighth House    8th hs

Saturn in the eighth house of the composite chart pertains both to joint property and resources and to major personal transformations and regenerations.

You may feel very insecure about the physical resources you share. You may have fears of not having enough money, for example. However, you might conceivably have trouble with other people's money - banks, finance companies, and such. It would probably be well to avoid these if you can.


Joo, ravun kanssa olisi ollut nämä rahajutut vähän sekavia mutta mistä näkyi, että myös henkiset asiat ja fyysinen?

Neptune in the Second House    2nd hs

With Neptune in the second house of the composite chart, there is likely to be some confusion between you about what you hold to be important, for the second is the house of whatever one values.

But Neptune in the second house may also signify a great confusion about managing your money and possessions. The two of you may have serious misconceptions or be totally ignorant of how to deal with what you own. Yet because of Neptune's double nature, you may also share an uncanny sense of where to find money and have the ability to sniff it out in very unlikely places.

One of two situations will apply to you. In the first, material possessions are not very important to the two of you, in which case you should have no problems with them. On the other hand, if they are important, they should not be to such an extent, and then you probably will have trouble with them.


Skorpparin kanssa tuli myös 4 planeettaa/2 yhteiskartalle, samoin kymppiin  :jupiter:. Meillä olikin kaikenlaista yhteistä.. ja myös kauriin kanssa kakkoseen 4 planeettaa. Heidän kanssaan tuntuikin siis turvallisemmalta kuin ravun, jonka kanssa yritti ajatella että ei se tärkeetä oo; siis noin voi ajatella kun rahaa ei ole ja oppia pitämään hauskaa vähemmällä; tarinan opetus? Mielellään kakkonen olisi vahva.. muuten minä tarjoan.


Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: Neela - 20.09.2008 17:20:35

Tällainenkin aihe löytyi  :laugh:
Minulla on planeettojen puolesta myös tuo 2. huonen se huoneiden huone. Eniten "tavaraa" yhdessä huoneessa koko kartalla ja kaikki peräjälkeen yhtymissä.

Eli 2. huone 21 astetta  :neitsyt:
ja sieltä löytyy 
:aurinko:  :neitsyt:  :aspect_con:  :pluto:  :neitsyt:  :aspect_con:  :uranus: :vaaka: :aspect_con: :jupiter: :vaaka: :aspect_con: :merkurius: :vaaka:

Mielelläni kuulisin kommentteja tästä ryppäästä, itse en oikein tiedä mistä tässä aloittaisi.  :angel:



Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 18.11.2008 12:29:28
 
Commercial affairs 
Valid during several weeks: At this time your attention naturally turns to whatever you value in life, whether it be material, intellectual or spiritual. You may have to define your sense of values to another person so that he or she knows where you stand on an issue.  On the mundane level, this influence often signifies that you are much more concerned with business and commercial affairs than usual. This can cover a broad range of activity, from shopping much more than usual to entering into an important business negotiation. The important point here is that whatever you do in this area, you will put a great deal of planning and consideration into it, and transactions will be more important and elaborate than usual. As a result you should be able to make the situation work out the way you want.
 
The interpretation above is for your transit selected for today:
Mercury in the 2nd House,  2,
activity period from 17 November 2008 to 9 December 2008


Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: Corvus Leonis - 28.11.2008 06:29:47
 :merkurius: :saturnus: :venus: :uranus:, kärki  :skorpioni::ssa ja vielä alasolmu kaupan päälle. Huoneesta en vedä tuosta mitään johtopäätöksiä mutta suvussa on ainakin kaksi sukupolvellista pelkkiä tieteilijöitä, varsinkin lääketieteen puolella. Jos tätini olisi saanut tahtonsa läpi, minustakin olisi pitänyt kouluttaa lääkäri hänen vastaanotolleen. ::)


Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: Kuuhilda - 02.06.2012 23:22:12
Tuo Nikin teksti oli erittäin intresting.
Tätä jos osais enemmänkin tutkia, kun en suvustani juur paljon tiiä, niin vois viisastua. Mutta isä näyttäis olleen aurinko ja merkurius vesimies myös...ja mitä tässä ihan pikavilkaisulla katson, niin tulee kyllä mielenkiintoisia juttuja mun lastenkin kartalle.
Hällä ollu mars 25  :kauris: jossa mun Lilith ja Ceres yhtymässä siis ja yhden mun lapsen  :merkurius:, yhden  :chiron: ja yhden  :ceres:

Mulla 2.huone, jonka kärki kauriissa, nielasee vesimiehen ja päättyy 23 astetta kalat.

Siellä asuu Lilith :aspect_con: Ceres 26 astetta  :kauris:,
 :merkurius: 2 astetta  :vesimies:,
 :juno: 19 astetta   :vesimies: ,
 :aurinko: 26 astetta  :vesimies:,
 :venus: 21  :kalat:
 :mars: 23  :kalat:

Menee pää pyörälle, tässä olis paljon kaikkee tongittavaksi.


Ois "hauska" saada tää 2.huone auki, kun tuo maallinen mammona ei mun kodalla istu, ja tää on kuitenkin painottunein huone mun kartalla.







Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: nikki - 03.06.2012 00:22:55
Isän neuvot ovat auttaneet sinua yksinhuoltajan vastuussa?
Henkinen perimä kantaa?
 :ceres: huolenpito ja yksinhuoltajuus.
 :aurinko: voi viitata isään, symbolina ympyrä on "henki".
Itellä ihan samanlailla kärki Kauriissa ja loppuu Kaloihin tuo 2 huone.
Enkä ole sitä maallisena mammonana aatellut vaan nimenomaan henkisenä perintönä.
Ehkä senkin takia, että se on  :vesimies: ja  :saturnus: sen perinteinen hallitsija.
Ja  :kalat: ja sen hallitsijana  :jupiter:, joka on siis omassa merkissään myös Kaloissa.
Vesimiehen teema korostuu itellä, koska  :skorpioni: stellium on Vesimiehen huoneessa 11.
Koen yhteisöllistä vastuuta, annan viimeiset roponi mieluummin hätää kärsivälle ystävälle, kuin että lähtisin shoppailemaan.


Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: Kuuhilda - 03.06.2012 00:50:45
Mä en ole koskaan isääni nähnytkään, ja kuolla kupsahti tuossa.
Oli palannut linnasta ja tullut uskoon,katui, joi itsensä pois. Liekkö valmistunut sitten?

Mutta isän mars tuolla yhtymällä...isän teoista voi tietysti vetää pitkän viivan yksinhuoltajuuteen. Hänen uranuksensa napottaa täsmällisesti mun DC:llä, joka on ihan omiaan kuvaamaan sitä, miten isättömyys voi vaikuttaa naisen suhteisiin, eikä ihme, että vaikutus siirtyy tavalla tai toisella myös lapsiin.
Henkinen perintö?

Oli hämmentävää saada hänen syntymäpäivänsä...ihminen, jota en koskaan ole tavannutkaan on kuitenkin niin merkittävässä osassa elämääni. Yhtymiä riittää.

Saturnus taasen on kolmen asteen päässä noususolmultani.
Ja Jupiter tarkassa kvinkunssissa auringolleni.

Yhteisöllisen vastuun kokeminen. Onko sekin lopulta jotain, jonka isältä sain?
11.huone  :skorpioni:, ja koulutus ei tähtää mihinkään muuhun niin paljon kuin yhteisölliseen vastuuseen.



Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: Kuuhilda - 13.02.2013 13:24:27
Tätäpä aina välillä mietin...tuossa kävi yksi ihminen kylässä ja ihmetteli, että miten voi olla noihin ikävuosiin nähden tuommonen määrä elämän pääomaa...hän käytti noita sanoja, joista mieleeni juontui sitten tämä 2.huoneen painotus.

Onko teillä muilla, joilla vahva 2. huone, paljon koettua elämää? Siis että jo nuorena, vaikkapa 20v. olette kokeneet enemmän erilaisia tapauksia elämässänne, kuin moni ihminen eläessään joutuu kohtaamaan? Ja siis oletteko selvinneet myrskyistä suurinpiirtein ehjin nahoin, katkeroitumatta, kaatumatta katuojaan?


Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: nikki - 17.02.2013 22:52:39
Hyvin sanottu, elämän pääomaa. Sopii kyllä 2 huoneeseen, kokemukset elämän pääomana.
Sinulla henkilökohtaista, omaa, kun siellä on kaikki nuo henkilökohtaiset planeetat, kuuta lukuunottamatta.
Itelläni nuo kokemukset nuorena ovat tulleet ystävien kautta.
Siis olen ollut läsnä ja osallisena jo kansakouluikäisenä toisen "vaikeissa" kokemuksissa,
vaikken niitä sellaisiksi silloin mieltänyt.
Ehkä se oli luotettavaa ystävyyttä,  :saturnus: Alasolmu  :vesimies: yhtymällä,
tukirankana toiselle, karmallisena velkana jopa?
Tai sitten myös  :chiron: :jupiter: :kalat:,
haavoittavat kokemukset,esim. koulukaverin kuolema, joka hänen parhaalle ystävälle oli paljon vaikeampi paikka kuin minulle.
Omana käännekohtakokemuksena parikymppisenä oli Austaralian matka,
Australia - Pholus  :vesimies:. Ei sitä kovin moni vissiin..ainakaan siihen aikaan.
Se on sitä omaa henkistä pääomaa henkisellä pisteellä  :vesimies::ssä.
Josta tänäkin päivänä ammentaa.

Ne omat vaikeat kokemukset taas ovat vastapäätä siellä psykologisessa 8 huoneessa, missä on  :kuu:  :kuunsolmu:ja  :mars: :leijona: henkilökohtaisista. Ja kyllä suurin piirtein ehjin nahoin sieltä selvitty. Katkeruutta vältän kuin ruttoa.

Huomasin että sulla on  :merkurius:  :vesimies: septiili  :mars:  :kalat: tuossa 2 huoneessa.
"Pakon- ja kohtalonomaiset asiat. Psykologiset kompleksit. Liittyy seksuaalisiin tunteisiin ja seksuaalisuuden psykologiaan.
Toimii normien vastaisesti aspektin ilmoittamilla aloilla." sanoo Nummela septiilistä.
Kohtalonomainen, korkeemman tason avaus oli myös jossain tulkintana.
Sullahan on kohta Marsin paluu........
ja muuten, ehkä meilläkin on joku karma, mun Alasolmu  :aspect_con: sun  :merkurius:.
Tunnen velvollisuutta vastata sulle?
Helppous vastata. :)



Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: Lilli - 18.02.2013 11:56:36
Tätäpä aina välillä mietin...tuossa kävi yksi ihminen kylässä ja ihmetteli, että miten voi olla noihin ikävuosiin nähden tuommonen määrä elämän pääomaa...hän käytti noita sanoja, joista mieleeni juontui sitten tämä 2.huoneen painotus.

Onko teillä muilla, joilla vahva 2. huone, paljon koettua elämää? Siis että jo nuorena, vaikkapa 20v. olette kokeneet enemmän erilaisia tapauksia elämässänne, kuin moni ihminen eläessään joutuu kohtaamaan? Ja siis oletteko selvinneet myrskyistä suurinpiirtein ehjin nahoin, katkeroitumatta, kaatumatta katuojaan?

Minä olen pistänyt merkille, että yleensä vahva Saturnus, Pluto tai Uranus kartalla (AC:lla tai yhtymässä, oppositiossa tai neliössä Aurinkoon ja erityisesti Kuuhun) tai vastaavasti vahvat (Au-Kuu-AC) Skorpioni, Kauris tai Vesimies kouluttavat jo lapsena tai viimeistään nuoruusiässä.


Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: Kuuhilda - 18.02.2013 12:47:29
Tjaah, noista Lillin merkillepanoista löytyy kyllä elementtejä omalta kartalta, ainakin sinnepäin;
 :saturnus: :skorpioni: huone 10  :aspect_con: MC ja  :pluto:  :aspect_squ: :merkurius:  :vesimies:  :aspect_tri: :aurinko:  :vesimies:
Pluto 29  :vaaka: samat aspektit kuin  :saturnus:
Ja Uranus nousulla.

Jännästippä nikki, ystävien kautta, toisten vaikeista kokemuksista...tukemassa, Saturnuksena siellä....skorpionin hommeleita myös.
No itsellä sitäKIN mutta eniten omat läheiset ihmissuhteet ja se mitä se on minulle tehnyt...
 :vertex: 4 :leijona: 8 ja anti :vertex: näin ollen sekin kakkosessa...jättää kyllä Merkuriuksen vtx akselin toiselle puolen, hmm.

Ah, joskus tongin kaikki nuo septiilitkin, mutta enhän niitä muista enkä ota huomioon..
No niinno, normien vastaisesti toimiminen on luontaista hieman kaikessa...mutta siis psykologiset kompleksit ja seksuaalisuuden psykologia...niitäkin olen tässä pyöritellyt mielessä viime aikoina, pähkinyt lähinnä tuon VenusMarsvestaKuu stelliumin osalta sitä, miten voimallisesti emotionaaliset ja psykologiset ongelmat näkyvät sillä saralla, kunhan vain annan luvan itselleni ne näyttää rehellisesti enkä Neptunus neliöi niitä ongelmia pois.

Kohtalonomainen, korkeamman tason avaus? Hmmm.

Juuh, Ap, Marsin paluu ja muutoinkin kakkoshuoneen ruuhka tähän aikaan vuodesta  ::)
Liekö siinä syytä miksi se mietittyttääkin?

Ainakin, nikki, ilman muuta, miellyttävyys. Siis minä koen tapasi vastata ja kommunikoida mielenkiintoisena ja miellyttävänä, sanoisinko että ymmärrystä, ei vain tietoa, lisäävänä.






Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: Yep - 18.02.2013 12:53:40
Tätäpä aina välillä mietin...tuossa kävi yksi ihminen kylässä ja ihmetteli, että miten voi olla noihin ikävuosiin nähden tuommonen määrä elämän pääomaa...hän käytti noita sanoja, joista mieleeni juontui sitten tämä 2.huoneen painotus.

Onko teillä muilla, joilla vahva 2. huone, paljon koettua elämää? Siis että jo nuorena, vaikkapa 20v. olette kokeneet enemmän erilaisia tapauksia elämässänne, kuin moni ihminen eläessään joutuu kohtaamaan? Ja siis oletteko selvinneet myrskyistä suurinpiirtein ehjin nahoin, katkeroitumatta, kaatumatta katuojaan?

Mulla on 2. huoneessa  :juno: :vesimies: :chiron: :kalat: :pallas: :kalat: :merkurius: :kalat: :vesta: :oinas: :ceres: :oinas:
Monissa liemissä keitetty lapsuudesta asti ja yllättävän hyvin selvinnyt.
Olenko ymmärtänyt oikein, että haasteet ja oppiläksyt on siellä, missä on paljon planeettoja? Tyhjä huone merkitsisi sitä, että sillä alueella ei ole enää opittavaa?


Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: Kuuhilda - 18.02.2013 13:02:17
No niin, 6 kpl. oppiläksyjä ;)
Juuh, mutta minä ajattelisin, ettei voi sanoa enää, vaan ettei tälläkertaa ole. Siis joko niin että ne asiat on jo opiskeltu, tai sitten että niitä ei ole vielä aloitettukaan, tai voi kai olla niinkin että jollekulle tietyn alueen aiat eivät koskaan tuota ongelmia, ne ovat jotenkin valmiissa paketissa, ja sujuvat sinä muita asioita taaplatessa ihan itsestään.


Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: Lilli - 18.02.2013 13:11:43
Tyhjienkin huoneiden teemat nousevat yleensä esiin, kun niihin osuu jokin tujakka transiitti tai progressio. Lisäksi syntymäkartalla tyhjien huoneiden merkitystä lähdetään avaamaan niiden hallitsijaplaneettojen kautta.


Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: Yep - 18.02.2013 13:47:34
No niin, 6 kpl. oppiläksyjä ;)
Juuh, mutta minä ajattelisin, ettei voi sanoa enää, vaan ettei tälläkertaa ole. Siis joko niin että ne asiat on jo opiskeltu, tai sitten että niitä ei ole vielä aloitettukaan, tai voi kai olla niinkin että jollekulle tietyn alueen aiat eivät koskaan tuota ongelmia, ne ovat jotenkin valmiissa paketissa, ja sujuvat sinä muita asioita taaplatessa ihan itsestään.

Totta tuokin. Pitäähän sitä jättää jotain seuraavaankin elämään  ;)


Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: Kuuhilda - 08.03.2013 23:47:58
Entäs sitten, löytyykö  kakkoshuoneesta se, mitä minä arvostan?  ???


Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: nikki - 09.03.2013 19:07:13
Ai tyyliin 2 huone  :harka: ja hallitsija  :venus: ja arvot ?
Tai ehkä paremminkin 2 huone perimälinjan huoneena ja arvomaailma perittynä, vaikka vanhemmilta.
Osin geeneissä, osin kasvatuksen tuloksena?
Mietin Venusta ja sen metallia kuparia, sitten mietin Aurinkoa ja sen metallia kultaa,
että onhan se kulta paljon arvokkaampaa, jalometalli,
ja että missä sitten näkyisi meidän "kulta",
Auringossa? Oman elämän arvo?
Auringon korkein paikka MC? Ainakin itellä löytyy sieltä hyvän käytöksen arvostus,  :vaaka:,
mutta se onkin suhteessa sitten omaan, :aspect_ssx: :venus: :skorpioni:.
Enpä tiijä tuon merkitystä, arvojen suhteen.
Mitä mä arvostan yli kaiken?
Henkistä vapautta?
Voisko arvot löytyä Solmuakselilta?
Alasolmulta opittu arvomaailma? Hyväksi havaittu?
Ja että arvomaailmaa aina peilaa jotakin vasten,  :kuunsolmu: ?
Voisko arvomaailma ylipäätään löytyä akseleilta?
AC-DC, MC-IC, solmuakseli,  :vertex: -antivertex ?
Oppositiosta? Joutuu punnitsemaan, kohtaamaan molemmat puolet?
 :vaaka: ?  :venus: ? kupari ? Kuparikupolin alla, se on viisautta..uskonnollinen kasvatus - arvomaailma?

Itelläni 2 huoneessa on Alasolmu -  :saturnus: , se henkinen vapaus,
myös vastuunkantamisen arvostus, vanhan isän oppien arvostus,
yhteisöllisyyden arvostus.
 :aspect_opp: :kuunsolmu: :kuu: :leijona: ja kaksoislutzin arvostus  :)

Että voi se löytyä 2 huoneesta,
mutta vois sitä etsiä solmuakseliltakin,
ja miksei  :vaaka: merkistä

worth (adj.) Look up worth at Dictionary.com
    Old English weorþ "significant, valuable, of value;
valued, appreciated, highly thought-of, deserving, meriting;
honorable, noble, of high rank;
suitable for, proper, fit, capable,"
 from Proto-Germanic *werthaz "toward, opposite," hence "equivalent, worth"
(cf. Old Frisian werth, Old Norse verðr, Dutch waard, Old High German werd, German wert, Gothic wairþs "worth, worthy"), perhaps a derivative of PIE *wert- "to turn, wind," from root *wer- (3) "to turn, bend" (see versus). Old Church Slavonic vredu, Lithuanian vertas "worth" are Germanic loan-words.
From c.1200 as "equivalent to, of the value of, valued at; having importance equal to; equal in power to."


Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: Kuuhilda - 09.03.2013 23:06:37
 ;D
Eipä ole kuin muutama päivä siitä, kun totesin, että kupari on ennemmin minun metallini kuin kulta, paljon kauniimpi ja sopii minulle paremmin. Korvakoruista oli kyse tuolloin.
Niin,  :aurinko: :vesimies: mahtaa hyljeksiä  :leijona: kultaa, ja kakkoshuoneessa  :venus: :kalat: ::)

Venuksen ja härän kautta lähdin miettimään, ja myöskin sitä mietin, että 2.huone kun on horisontin alapuolella, niin se on ennemminkin minä ja minun ja minua varten, kuin muille  ???

Ja mitähän minä sitten todella arvostan?
Vapautta. Joka suhteessa. Älykkyyttä. Kykyä nähdä asiat joka kantilta, ei vain yhdeltä tai kahdelta. Oikeaa, riippumatonta rakkautta ja välittämistä, aitoutta ja vastuunkantoa. Joskin minä käsitän sen varmaan hieman toisin, kuin tämä Suomen tämänhetkinen poliittinen eliitti  :buck2:

No niin, katsotaas...tuo kaikki olisi löydettävissä tuosta 2.huoneestani.  :kauris: :vesimies: :kalat:
 Lilith  :aspect_con:  :ceres:  :merkurius:  :juno: :aurinko:  :venus:  :mars:  :vesta:

Mutta sitten jos mietin akseleita, niin,MC  :vaaka: ja siellä  :pluto: että  :saturnus: jo toki  :skorpioni:--- neliöt Merkuriukselle ja kolmiot Auringolle. Asiat oltava tasapainossa, ja tukevasti, joka puolelta, ymmärrettävä juurtajaksain, läpikotaisin, jotta voi sitten olla täysin selvillä siitä, millaisen vastuun ottaa kannettavakseen? Ja kotona oinaassa ei  puntarointia vaan omaehtoista ja dynaamista, spontaania toimintaa.

Solmuakselikin makaa 1-7 huoneissa. Siellä jälleen siis Venus kehissä. Ja kauriista rapuun menossa, siellä se Saturnuskin siis.

Ja noita akseleitahan voisi pohtia vaikka miten paljon, mutta tässä ketjussa se menee niin paljon ohi aiheen, että olkoon. Mutta juu, mielenkiintoisesti ne kiertyvät yhteen.








Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: isla-vera - 21.08.2014 15:14:25
Mulla on :jousimies: kärjellisessä 2. huoneessa  :uranus: :kuunsolmu: :neptunus: :juno: ja  :saturnus:, joista kaikki muut  :kauris: paitsi  :saturnus: :vesimies:. Kyseinen huone on mulle kaikista vähiten aukenevin, mikä harmittaa, kun siellä on eniten tavaraa! Tämä ketju kuitenkin vähän nyt avasi uusia ajatuksia - onneksi!

Tuntuu, että 2. huoneesta puhutaan aina kovin maallisena, enkä ehkä siksi oo kokenut sitä kovinkaan omakseni. Mutta sitten kun siellä tosiaan on eniten planeettoja, niin tuntuu, että siihen pitäisi perehtyä ja tutkailla tarkemmin. Tuo elämän pääoma kyllä kolahti ja kovaa  ;). Paljon on elettyä elämää takana, vaikka ikää on vasta (pian) 23 vuotta. Muistan, miten paljon mua jo yläasteikäisenä harmitti, kun vanhemmat ihmiset taputti päähän, kun puhuin henkeviä / vakavia "että voi voi sua, elä vielä vähän vanhemmaksi, niin ymmärrät". Eivät ymmärtäneet siis sitä, että kyllä minä jo ymmärrän! Tämä on asia, johon yhä törmään, olen siis yhä liian nuori puhumaan joistakin jutuista, minua ei oteta vakavasti ikäni puolesta. Varsinkin työympyröissä törmään tähän, sekä sitten perheen kesken, jos vanhempien kanssa keskustelen vaikkapa politiikasta tms. Niin ja minäkin olen ollut ystävien tukena rankoissa kokemuksissa ja sitä kautta laajentanut kokemusmaailmaani.

Muistan joskus ehkä täältä foorumilta lukeneeni tai sitten Karma & astrologia vihkosta lukiessani törmänneeni sellaiseen ajatukseen, että joko joku tietty planeetta 2. huoneessa tai eniten planeettoja 2. huoneessa viittaisi siihen, että edellisessä elämässä on sukellettu liian syvälle henkisyyteen, joten tässä elämässä pitäisi tavallaan itseään suojellakseen keskittyä maalliseen. Yhteys henkimaailmaan saattaa yhä olla voimakas, mutta sen voi kokea ahdistavana. Onko kenelläkään mitään tarkempaa tietoa tästä teoriasta tai tunnustaako joku lukeneensa/kirjoittaneensa tälläistä? Omalla kohdalla ainakin tuntuu ihan paikkansa pitävältä. Olen aina ollut hyvin herkkä ihminen ja yhteys henkimaailmaan on olemassa, mutta tästä yhteydestä on lähinnä epämiellyttäviä kokemuksia tässä elämässä. Jälleensyntymästä olen muistaakseni tänne aiemmin jo kirjoittanut, että se on ollut minulle päivänselvä asia jo ennen kouluikää, eikä se ole muuttunut mihinkään.

Perinnöllisyys hmm... Tosiaan suurin osa planeetoista on  :kauris: ja äitini on  :aurinko: :kauris:. Niin ja minun  :saturnus: :vesimies: sopisi sitten siihen, että äitini on  :askendentti: :vesimies:. Jännä juttu, mutta mitä mahtaa tarkoittaa, siitä ei ole hajuakaan. En ole oikeastaan yhtään perehtynyt karttojen vertailuun!


Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: isla-vera - 21.08.2014 18:07:13
Nyt sen löysin, kyseessä olikin  :kuunsolmu: 2. huoneessa!

Maija Urmaksen Astrologia ja Karma vihkosesta:

"On tiedostettava se, että yläsolmua tässä huoneessa voisi verrata jonkinlaiseen taantuneisuuden tilaan verrattuna edellisen elämän psyykkisiin ja intellektuaalisiin ulottuvuuksiin. Yksilö ikäänkuin meni vaarallisessa etsinnässään liian pitkälle (psyykkisessä ja intellektuaalisessa mielessä) ja haluaa siksi tässä elämässään levätä konkreettisen, materiaalisen maailman antamassa suojassa."

No ei tuo teksti ollut aivan sellainen, mitä muistin sen olevan  :D  :uglystupid2:. Mutta kokemukseni henkisyydestä on kuitenkin mitä sanoin sen olevan, joten se voi olla myös henkilökohtaista, että oon sukeltanut edellisessä elämässä myös samalla henkisyydessä liian syvälle ja siksi tässä elämässä tuntuu jotain sisäisiä estoja olevan... Kiinnostusta löytyy paljon, kuten myös yhteys, mutta jokin tökkii. Ehkä se vaan on toi karmallisuus, että pitäisi malttaa olla tässä maallisessa maailmassa!


Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: Downtempo - 22.08.2014 19:27:20
Tätäpä aina välillä mietin...tuossa kävi yksi ihminen kylässä ja ihmetteli, että miten voi olla noihin ikävuosiin nähden tuommonen määrä elämän pääomaa...hän käytti noita sanoja, joista mieleeni juontui sitten tämä 2.huoneen painotus.

Onko teillä muilla, joilla vahva 2. huone, paljon koettua elämää? Siis että jo nuorena, vaikkapa 20v. olette kokeneet enemmän erilaisia tapauksia elämässänne, kuin moni ihminen eläessään joutuu kohtaamaan? Ja siis oletteko selvinneet myrskyistä suurinpiirtein ehjin nahoin, katkeroitumatta, kaatumatta katuojaan?

Minä olen pistänyt merkille, että yleensä vahva Saturnus, Pluto tai Uranus kartalla (AC:lla tai yhtymässä, oppositiossa tai neliössä Aurinkoon ja erityisesti Kuuhun) tai vastaavasti vahvat (Au-Kuu-AC) Skorpioni, Kauris tai Vesimies kouluttavat jo lapsena tai viimeistään nuoruusiässä.


2. huoneessa Pluto, mikä aikalailla hallitsee karttaani.

Mulla ainakin on tuntunut, että mitä vanhemmaksi tulen, sitä helpommaksi elämä käy :D
Ihanaa!  :smitten:
Tämä aihe tuli oikeastaan mieleen, kun mietin tässä jonkin aikaa elämääni, ja tuntuu että pahimmat monsterit on jo käyty läpi.
ellei nyt joku sarjamurhaaja osu kohdalle... tai tietenkin aina voi tulla eteen kaikkea, mutta olen vahvempi, koska olen jo niin nuorena käynyt läpi asioita, mitä muut ikäiseni ei välttämättä ikinä kohtaa.
Pahimmat kriisit on käyty ihan lapsesta saakka, ja huipennettuna n. 20 v. asti...
Tietenkin elämässä tulee aika-ajoin tiettyjä "kriisejä", mutta tuntuu, että mun tehtävä on vain vahvistua ja vahvistua...
ja oikeastaan, se tuntuu hyvälle... vahvistaa itseäni. Ei ne kokemukset tietenkään mitään herkkua ole, ja koitan kaikin keinoin välttää niitä. MIKÄÄN ei ole tullut valmiina, ja tuntuu että välillä taistelee tuulimyllyjä vastaan, mutta loppujen lopuks kiitos on saatavilla.
vaikeuksia "nauttia" elämästä välillä.
Nuorempana olin kateellinen kavereille, keillä oli niin valmis ja helppo elämä. Mutta aikaa myöden muodostui ajatus, että ainakin olen itsenäinen ja vahva ja osaan itse paljon ja pärjään.
tunnen hyvin suurta myötätuntoa ihmisiin, ketkä kohtaavat haasteita elämässä ja yrittävät taistella itsensä puolesta.
Mutta niitä kohtaa saatan katsoa vähän nyrpeämmin, ketkä ovat ylimielisiä ja valittavat elämää, eikä edes yritä itse korjata elämäänsä, vaan jättää aina kaiken toisen varaan.

 :pluto: :skorpioni: :aspect_opp: :kuu:
 :saturnus: :aspect_opp: :aurinko:





Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: Kuuhilda - 21.08.2016 16:35:23
Miksemme laittaisikin...mutta ei ilman 8.huoneen peilivaikutusta...koska on mentävä syvälle.

Miksi me laittaisimme vuoristoratakauhun sinne, sitä joudut selittämään?
Perusturvallisuus...jotain?


Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: Kuuhilda - 22.08.2016 09:47:16
Nii, ittehän tuota, parhaiten itsensä pitelisi, maassa mieluiten :kauris:kärki  :harka: huoneessa, nii turvallista olisi ilma-auringonkii maassa vain möllötellä?
Mutta mikäs siinä tulee, kun mut pannaan vaikka tukkijokeen, on vettä alla, nii eipä pelotakaan yhtään enään? :D
 :venus: :aspect_con: :mars:  :kalat:, sekö sen helpoksi tekee, hyvin etenee ja turvalliselle tuntuu ku vedessä saa olla?

Vanha vahtikuusi uskollisna vartioi...sitä että joku sieltä polulta tulee  ja tekee, vai että ei tule, eikä tee?

Minkähän puun sitä antaisi Saturnukselle, jos pitäisi?
 Kuusi voisi sopia ulkonäkönsä puolesta, mutta kestävyytensä ja sitkeytensä ja mahtavuutensa ansiosta mää sanoisin, että Petäjä ja  :saturnus: kuuluu kimppaan...näin niinkun asiasta poiketen.




Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: Kuuhilda - 22.08.2016 10:27:46
Eei, mä oon Keltis, ja inkkariskoopissa saukko...mitähän mä oon saarnesta kirjotellu, ja hitto ku sulla on hyvä muisti!

Joo, justiin semmosia pohjosen miniatyyrimäntyjä ja kansallispuistojen jumalattomia ja ikivanhoja vahteja mietin.


Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: Kuuhilda - 22.08.2016 19:08:48
Sinun muisti Sinikiviuhko kannattelee sitä perimää ja perhettä, perusturvaa saavat sinun muistista  ::)
 :saturnus: ja muisti ne minusta yhteen soppii.. :merkurius: kii, miksei.

alauda, Nessu ja Varuna...ihan outoja tyyppejä, pitääpä heitä tutkia..vai tarkoitatko Nessus;ta?


Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: nikki - 22.08.2016 23:08:00
Muistille on yllätys yllätys ihan oma asteroidinsakin.  :angel:
https://en.wikipedia.org/wiki/1247_Memoria (https://en.wikipedia.org/wiki/1247_Memoria)
ja valokuvalle / -kuvaamiselle
443 Photographica
että jos näistä kahdesta jompikumpi tai kumpikin
jotenkin sitä valokuvamuistia mallais siellä kartalla,
kieliin liittyen ehkä kävis aspekti  :jupiter: :iin tai  :jousimies: :n merkki,
vieraat kielet / -kulttuurit.
Ja tuo  :aurinko: :merkurius: varmaan muistaa,
paitsi ei itellä, mutta  :aspect_opp: :jupiter: :iin varmaan auttaa..
ystävällä  :aurinko: :merkurius: rx  :aspect_con: DC  :harka: ja älytön muisti..älytön, joo
ja
se kuusi,
se mielletään liittyvän isoisiin,  :saturnus: vanha isä ja silleen..
just kattelin maalla ollessain sellasia 70-vuotiaita kuusia just siinä isän maitten rajalla,
uuden omistajan puolella, hakkuita oottamassa,
ja mietin niitä isoisiä, eiku sitä miten se maisema muuttuukaan,
no onneks niitä on pohjostuulensuojarivi puutarhan laitamallakin,
pilviä hipovia, no melkein ainakin..
tänään liioitellaan,
taivahalla  :jupiter: :merkurius: :neitsyt: yhtymä,
paitsi että sillä pitäs pyrkiä neitsytmäiseen tarkkuuteen puhuttaessa suurista kokonaisuuksista,
vaikka se oikeesti näkyy ylettöminä kirjoitusvirheinä
ja oikeesti
hain kyllä noilla energioilla uuden kulkuluvan  :merkurius: viranomaiselta  :jupiter: eli poliisilaitokselta,
eli passin.
Ja kävin siellä calokuvassakin,
eiku valokuvassa
ja kiirettäkin piti,
että kerkesin ennenku tyrmäävän raskaanoloset ovet menivät kiinni
ainiin,
oliks tää 2 huone,
on mulla siellä  :saturnus: mutta myös  :jupiter:
leikitään upporikasta ja rutiköyhää,
isoisät odottavat lepoasentoa, joopati



Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: nikki - 22.08.2016 23:14:22
joo,
ja meillä on maalla ikiaikaista kalliota joka puolella,
talokin kokonaan kalliolla, pihakalliota löytyy,
pellon keskelläkin ja siellä kasvoi just tuommonen kitukasvunen männynkäkkärä, sitkeä,
ja että se oli saavutus päästä siihen kohtaan heinänseivästyksessä,
pitkä pelto oli suurin piirtein puolessa..  :buck2:


Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: Kuuhilda - 23.08.2016 12:48:33
Mitähän se Memoria  :aspect_squ:  :pallas: ?
Tuota voisi miettiä siinä yhteydessä ko adhdta miettii.
Pallastus on  :kauris: huone 1.

 :kuu: 1  :oinas: huone 3 ja Memoria 6 :oinas: siinä liki. Joku tunnemuisti siinä...

Onko se ny sitte muisti vain, ettei muisto?

Tyttären rx Memoria huone 6 peruuttaa äidin Marsilla. Ja minun kakkoshuoneessa, että pysytään asiassa.
Eiku, neitin Memoria onkin juuri ja juuri mun kolmoshuoneen puolella...minun  :mars: on kakkosen viimosella asteella.

No se onkii...
Neiti, 5v. muistutti mulle tänä aamuna, mitä pitää kaupasta tuoda, oli kattonu mitä puuttuu. Leipää, maitoa, salaattitarpeita, vessapaperia jne.
Ja hän yleensä tietää, missä meillä tavarat lojuu, ei tarvi ku hältä kysyä  ::)

Ja muutenkii, jos minä tyhjään sosinkoria astianpesukoneesta, ja viskelen vähnä minne sattuu, niin hän tulee huomauttamaan ja korjaamaan, että laitappas äiti ne paikalleen, nyt ne on ihan väärin...
Hitsin  :aurinko: :merkurius: :neitsyt:

Mimmoseltas meidän kakkoshuonekontaktit näyttää?
Tyllerön rx  :chiron: :neptunus: peruuttaa   :aspect_con: rx mun  :aurinko:
Ja hänen Lilith tulee minun kakkoshuoneeseen myös.

Ja minun  rx r :saturnus: :aspect_con:Pof  :aspect_con: neitin rx  :venus:  :skorpioni: 2 huoneessa.

Mitä tuosta saa?

Mää hältä opin paljon, neitokainen parantaa äitiään, ehkä jotain sukupolvelta toiselle pomppinutta sitten menee oikeinpäin...mutta meneekö se oikeinpäin, vai kuvittelenko vaan?

Lilith?
Jaa, en tiedä, oisko hällä aikanaan, tai jossain vaiheessa, vaikeaa kasvaa irti äidistä?

No tuo  :saturnus:  :aspect_con: :venus: homma, siitä tulee mieleen ihan se, että vakaa turvantuoja.




Otsikko: Vs: Vahva 2.huone
Kirjoitti: nikki - 23.08.2016 19:35:55
Se Memoria pitää sisällään kaikkea tätä:

remembrance ‎(plural remembrances)

  1.  The act of remembering; a holding in mind, or bringing to mind; recollection.
  2. The state of being remembered, or held in mind; memory; recollection.  
   3.  Something remembered; a person or thing kept in memory.
   4.  That which serves to keep in or bring to mind; a memorial; a token; a memento; a souvenir; a memorandum or note of something to be remembered.
  5. (obsolete) Something to be remembered; counsel; admonition; instruction.
   5.  Power of remembering; reach of personal knowledge; period over which one's memory extends.

Synonyms

    recollection; reminiscence. See memory.

muisti, muistaminen (myös esineen, asian, vaikka sen valokuvan avulla, matkamuistokin muistuttaa jostakin)
juolahtaa mieleen tai kaivella muistista, pitää mielessä,
ihmisen muistaminen tai muiston ylläpitäminen,
lyhyt- ja pitkäkestoinen muisti

 :aspect_squ: :pallas:
Jos Pallas oivaltaa,
ja Memoria muistaa,
molemminpuolin mieleen palauttaminen,
liikenne hippokampuksella :)
Oinaassa lyhyt ja Kauriissa pitkämuisti,
strategian laatiminen, muistilappuset?
 :kuu: Memoria, makumuisti, mielitekoja?
Unissaan oppiminen? Sitähän tapahtuu lapsilla ainakin,
mieleen painaminen.