Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Henkimaailman ilmiöitä => Aiheen aloitti: Riitta - 19.11.2005 18:55:26



Otsikko: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Riitta - 19.11.2005 18:55:26
Moi
Onko  joukossa joku joka uskoo todella ajatuksen voimaan, en tarkoita telepatiaa jos ajattelee jotakuta ja samalla esim. puhelin soi ja tama ihminen on puhelimessa, vaan etta pystyy ajatuksen voimalla  esim. jonkun ihmisen tekemaan tai kayttaytymaan  haluamallasi tavalla.Tai itse haluat jonkun asian jarjestyvan haluamallasi tavalla ja se todella tapahtuu, tai keskittymalla haluamaasi asiaan jopa saat vastauksen itseltasi(egoltasi), mutta sen taytyy olla hyvin syvaa keskittymista.Itellani viimeksi kavi ilmi asia tyopaikan vaihdossa, mielestani palkka ei ollut hyva ja keskittymalla silmat kiinni nain tv ruudun ja itse kirjoitin sanan kova tyo ja viikon paasta olin uudessa paikassa jossa teen yli 10 tunnin tyopaivia, mutta palkka on myos paljon, paljon parempi.
Optimistia kaikille Diamond :coolsmiley:


Otsikko: Re: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Mirjam - 19.11.2005 19:50:24
Oman kokemukseni mukaan ajatuksen voimalla voi tehdä ja tehdään paljon. Periaatteessa ajatus on välivaihe toiminnan edellä. Mutta ajatuksen voima, saattaa toimia omista 'itsekkäistä' lähtökohdista käsin ja se ei aina kunnioita elämää. Siis tavallaan.
Toinen asia on taas 'tietoisuuden ja läsnäolon aikomuksen' voima.
Sen kautta toimiessa, 'toiminta on nopeampaa' ja elämää kunnoittavaa.
Sen kautta ei tehdä mitään 'kaksijakoisuuteen' (hyvä-paha-akselilla) liittyviä 'tekoja' ja valintoja.

Näin lyhyen sekavasti, minun 'näkemykseni' :D


Otsikko: Re: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Riitta - 19.11.2005 23:54:44
Hei Mirjam
Ajatuksissa pitaa olla vain hyva tarkoitus mukana, en jaksa uskoa pahan voimaan.Syvakin ajattelu pitaa tulla puhtaasta sydammesta.Rakkain terveisin Diamond


Otsikko: Re: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Mirjam - 20.11.2005 00:18:20
Ehkä esitin (taas kerran) näkemykseni vajaasti ja sekavasti.  :D
Sillä minäkään en koskaan oikein ole jaksanut uskoa ns.'pahan' voimaan.
 :smitten:

Ehkä ennemmin tarkoitin sitä, että ajatuksen on hyvä olla 'synkroniassa' läsnäolon aikeiseen....


Otsikko: Re: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Mamie - 20.11.2005 09:31:57
Oon paljon opiskellut tätä aihetta, ja olen 100 % varma, että ajattelu vaikuttaa enemmän kuin kuvittelemmekaan. Ajatukset vaikuttavat tunteisiin ja sitä kautta tekoihin. Omat tekomme ja mielialamme heijastuvat muihin. Ja ainakin tätä kautta ajatuksilla on elintärkeä merkitys.

En sulje pois ajatusta siitäkään, että suoraan miettimällä jotain asiaa tietyllä tavalla (esim. haluaa jonkun käyttäytyvän niin ja niin) näin ei voisi tapahtua. Mutta siinä tapauksessa ajatusten ja toiveiden pitää olla hyviä ja tukea universaalia energiaa. Pahat teot eivätkä ajatukset toteudu sille toiselle ihmiselle, vaan itse saa niistä harmia. Näin se on.

Omien ajatusten pitäminen kurissa, on vain niin hankalaa.. :( :o


Otsikko: Re: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Mamie - 20.11.2005 09:35:59
diamond, sitä vielä, että tuonkaltaista ajattelua minäkin paljon harrastan ja useimmiten siitä on hyötyä. Uskon, että noin tapahtuu sen takia, että ihminen fokusoi toiveensa, tahtoo sitä niin kovasti ja lisäksi lopputulos on hänelle hyväksi. Nämä kolme ovat ainakin edellytyksiä sille, että saa haluamansa.


Otsikko: Re: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Riitta - 21.11.2005 23:17:16
Hei taa
Mita jos kaikki ajattelemme talle maailmalle rauhaa, rakkautta ja elaman iloa.
Koyhille rahaa, sairaille terveytta ja apattisille syysvasymysta karsiville auringon valoa, aloitamme sen toiminnan kaikista laheisimmistamme ja vaikka omasta itsestamme...eli eteenpain ja toimimaan, 10 minuutin aloitus jokainen
lukija aluksi ja katsotaan eteenpain vaikka viikon paasta sopiiko???
Auringon valoa kaikille lukijoille toivoo Diamond


Otsikko: Re: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Ajatus - 22.11.2005 11:01:11
Uskon totaalisesti ajatuksen voimaan, vai näettekö ympärillänne mitään, mikä ei olisi ollut ensin jonkun ajatus? :)

Jee, hieno keskustelunaihe. ;) Asterixin lausahdukseen viitaten, uskon myös minä ajatuksen voimaan - valitsinhan nimimerkkinikin aikanaan muistuttamaan siitä päivittäin.

Kirjoja, jotka itseäni ovat opastaneet tajuamaan mielen voimaa, ovat olleet mm. Wayne W. Dyerin koko tuotanto, Louise L. Hayn Muuta ajatuksesi, muutat elämäsi, Annastina Vrethammarin Ajattele elämäsi hyväksi, sekä Pasi Koivusen hypnoosikirjat.

Mielenhallintatekniikoilla on erilaisia nimityksiä kuten visualisointi, uskonvarmistus tai NLP (neurolinguistic programming), mutta kaikki ne pohjautuvat samaan asiaan, eli sen tiedostamiseen, että voimme vaikuttaa mieleemme ja ajatuksiimme, siis ensin tiedostaa ja sitten myös muuttaa vanhoja ajatuskuvioita. Tämä on aikamoinen voimavara.


Otsikko: Re: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Fish - 22.11.2005 11:25:06
Hei, laitanpa omanikin kokemukseni tähä! Olen ajatuksen "voimalla" luonut todeksi sen minkä tänä päivänä ympärilläni on! Jopa niin, että olen vain ajatellut asiaa ja hetkenpäästä se jo toteutuu juuri niin kuin olin sen ajatellutkin toteutuvan.
Joten miettikää tarkkaan mitä toivotte, sillä se yleensä toteutuu juuri niin kuin toivotte :smitten: :smitten:


Otsikko: Re: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Hiisitär - 22.11.2005 12:23:19
Ajatuksella on ihan suunnaton voima! Eräs opettaja Toiselta Tasolta sanoi kerran, että "jos tietäisitte, millainen voima ajatuksillanne on, varoisitte mitä ajattelisitte". Samoin erään tuttavani entinen poikaystävä totesi, että "ihmisten ei tulisi leikkiä sellaisella, mistä he eivät tiedä mitään. Yksi tällainen asia on ajatuksen voima".

Kuulostavat aika pelottaville lausahduksille, mutta ei syytä huoleen! Niin kauan kun "ei maalaa piruja seinille" eivät pahat ajatuksetkaan voi saavuttaa sinua  :smitten: Uskon esimerkiksi siihen, että Paha Silmä on johonkin ihmiseen kohdistettu todella voimakas, negatiivinen ajatusenergia, joka aiheuttaa ihmiselle "kirouksen" ja näin sattuu jotain todella ikävää. Ihminen voi myös itse kirota itsensä ajattelemalla niin. Klassinen esimerkki voisi olla "kukaan ei rakasta minua". Ihminen saa takuuvarmasti sen, mitä hän sydämessään haluaa tai pelkää. Enemmin tai myöhemmin.

Ajatuksen voima perustuu siihen, että me olemme Luojan/Alkulähteen osia - siis eräänlaisia persoonalla ja ruumilla maustettuja mini-Alkulähteitä  ;D Alkulähteen tarkoitus on luoda ja yksi ihmisen suurista lahjoista on se, että hänkin voi Alkulähteen tavoin luoda asioita - käsillään, puheellaan, teoillaan ja eritoten ajatuksillaan. Kuten sanottua tuossa aiemmin, kaikki mitä nyt näemme on joskus ollut ajatus (ihana aforismi!  :smitten:).

Kanssaihmiseni eivät yleensä ymmärrä minun suurta kiintymystäni fiktiivisiin hahmoihin. Pidän heitä täysin normaaleina olentoina, jotka tosin vain elävät henkisissä ulottuvuuksissa. Minä uskon ihan rehellisesti, että kun tarpeeksi keskittää ajatuksia, se luo jotain ainakin Toiselle Tasolle. Mitä enemmän ajatuksia, sen suuremmat edelletykset sille on toteutua. En hetkeäkään epäile, etteikö jossain Toisella Tasolla olisi esimerkiksi TSH:n Keskimaa ajatuksella luotuna´, jonne vielä pääsisi meditoiden! Sarjalla, kirjalla ja elokuvilla on niin tuhottomasti rakastavia faneja, että jatkuvilla ihanilla ajatuksilla, jotka ovat Keskimaahan suuntautuneet, on pakko olla jokin vaikutus.  :smitten: Sama koskee ihan mitä vain asiaa.  Minulla tämä rakkaus fiktiivisiin hahmoihin tulee piirustuksen kautta ja välillä hahmot, vaikka ne kuinka olisivat Itseni luomia, osaavat yllättää! Rakas hahmoni Victor yllätti minut viime viikolla ruskeilla silmillään - olin aina ajatellut, että ne olisivat siniset, mutta niin vain paperille syntyi kauniit ruskeat silmät  :smitten:


Otsikko: Re: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Mirjam - 22.11.2005 12:46:11
Itsekin pidän ajatuksen voimaa suurena, ollaanhan me sen voimalla tällainen 'todellisuus' meille luotu. Tavallaan. Todellisuus ja todellisuus on kuitenkin kaksi eri asiaa.
Koen, että on monisyistä ajatuksen voimaa.
Emootioiden synnyttämät/siivittämät ajatukset luovat 'kaaottista' todellisuutta. Tavallaan. Kaksijakoista sellaista.
Ihmisen 'tajunta/tietoisuus' on monikeroksellinen ja ajatuskin tällöin on. Ajatus siis voi 'luoda' monenmoista todellisuutta.

Itse pidän tärkeimpänä sitä, että pyrkii etsimään itsestään mahdollismman monta syvyysasetta ja linjaamaan ne 'synkroniaan'. Tällöin ajatus ei ole pelkkä ajatus ja siinä on mahdollisimman vähän sekoittuneena mielen maailmaa (emootioiden) , tällöin se lähtee syvemmältä jo aikomuksesta alkaen. Toisaalta siitä voi jopa puuttua yksi kerros välistä.

Toisaalta myös näen niin, että vaikkakin ajatuksen voima on suuri, sitä ei tarvitse 'suurentaa', sillä se toimii vain sillä syvyysasteella millä kukin sen itsessään tiedostaa.
Mielen ajatuksella muutetaan vain pintaa, syvemmällä aikomuksella, tehdään muutoksia 'solutasolla' asti.
Mielen synnyttämät ajatukset siis heijastelevat itse itseään myös takaisn ja kuuluvat siten myös tähän ns'karman alaisuuteen'.

Monet 'terapia' muodot, jotka perustuvat ajatuksiin yms, ovat hienoja ja tehokkaita, mutta niitä voidaan myös käyttää siten, että ne sullovat ihmisen traumat vain syvemmälle ja muutos tapahtuu vain mielen tasolla.
Oikein hyvä kirja aiheesta on Tunne, antitunne ja perimä. (en muista nyt kirjalijan nimeä)
 :)


Otsikko: Re: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Keho - 22.11.2005 12:55:28
Ajatuksellamme todellakin luomme koko elämämme sekä kaiken kasvullemmekin kuuluvan, joten sen tähden mieltämme juuri puhdistetaankin, ettei enää kukaan loisi negaatioita sinne yhteiseen ajatuksemme kollektioon. Koska vasta puhtaalla ajatuksella eli sydämen teoilla, sen uuden Rauhan ja Rakkaudenkin maailman voimme esiin tuoda, kun alitajuntammekin teot ovat puhtauden perikuvia, kuten jo alkaa kohta ollakin.  :angel:


Otsikko: Re: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Ajatus - 22.11.2005 14:02:45
Monet 'terapia' muodot, jotka perustuvat ajatuksiin yms, ovat hienoja ja tehokkaita, mutta niitä voidaan myös käyttää siten, että ne sullovat ihmisen traumat vain syvemmälle ja muutos tapahtuu vain mielen tasolla.
Oikein hyvä kirja aiheesta on Tunne, antitunne ja perimä. (en muista nyt kirjalijan nimeä)
 :)

Kiitos Mirjam kirjavinkistä, muistelen aiemminkin jonkun tuota kirjaa suositelleen. Kirjoittaja on muuten Antti Pietiäinen, Googlella löytyi. Täytyy laittaa lukulistalle.

Täytyy tosiaan myös muistaa, että nuo mielenhallintakeinot joita tällaisen "populäärikirjallisuuden" kautta markkinoidaan, on tarkoitettu samalla tavalla itseavuksi kuin vaikkapa kotilääkärikirjatkin. Jos ihmisellä on esimerkiksi takanaan traumaattisia tapahtumia, ei välttämättä pelkkä "ajatusleikki" auta, vaan tarvitaan ehkä konkreettisempaa apua kuin pelkkä kirjojen luku. Ainakaan ajatuksen voima ei ole mitään sellaista, joka kuin taikaiskusta pyyhkisi ihmisen ongelmat pois. Se on mielestäni pikemminkin väline, jota sen olemassaolon kerran oivallettuaan voi alkaa käyttää ihan omassa arjessaan parantamaan elämänlaatuaan ja siten ennaltaehkäistä tulevia ongelmia parhaansa mukaan. On aika vapauttavaa tajuta, että oma elämänlaatu ei olekaan niin paljoa riippuvainen toisten ihmisten tekosista, kuin mitä ehkä aiemmin on kuvitellut. Aika paljon on kiinni omasta asenteesta ja asenteen taustallahan on aina joku perimmäinen ajatus tai ajatuksia siitä millainen on itse ja millaisia ovat muut.

Ajatukseen liittyy tietysti myös läheisesti tunne. Ajatuksia muuttamalla voi samalla muuttaa myös tunnereaktiotaan ja käänteisesti myös tunteet vaikuttavat syntyviin ajatuksiin. Mielenhallinta on siis tavallaan myös tunteiden hallintaa siinä mielessä, että niitä ei suinkaan pyritä tukahduttamaan, vaan ymmärtämään mistä ne johtuvat ja sitä kautta kontrolloimaan. Kun tiedostaa ajatuksensa ja tunteensa, on helpompi "nousta niiden yläpuolelle", siis nähdä ne tavallaan etäämpää eikä vain mennä sokeasti niiden mukana.

Täytyy tässä kohden mainita hauska linkki myös astrologiaan: kartallani mieli (Merkurius) ja tunne (kuu) ovat yhtymässä Vesimiehen (uudet asiat) merkissä - liekö merkki siitä, että asia kiinnostaa ja tuntuu läheiseltä. :)


Otsikko: Re: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Mirjam - 22.11.2005 14:27:08
Lainaus
Kirjoittaja on muuten Antti Pietiäinen, Googlella löytyi. Täytyy laittaa lukulistalle.

No niimpäs olikin, itselläni on tuo kyseinen kirja, mutten vaivautunut sitä kaivamaan esiin, joten kiitos googletuksesta!  :)

Lainaus
Jos ihmisellä on esimerkiksi takanaan traumaattisia tapahtumia, ei välttämättä pelkkä "ajatusleikki" auta, vaan tarvitaan ehkä konkreettisempaa apua kuin pelkkä kirjojen luku. Ainakaan ajatuksen voima ei ole mitään sellaista, joka kuin taikaiskusta pyyhkisi ihmisen ongelmat pois. 


Tuo on aivan totta. Ajatus sinällään on hyvin 'pinnalla' ihmisen psyykessä, vain ohuen ohut siivu kokonaisuudesta.                                                                                        
Lainaus
Se on mielestäni pikemminkin väline, jota sen olemassaolon kerran oivallettuaan voi alkaa käyttää ihan omassa arjessaan parantamaan elämänlaatuaan ja siten ennaltaehkäistä tulevia ongelmia parhaansa mukaan.

jota sen olemassaolon kerran oivallettuaan voi alkaa käyttää ihan omassa arjessaan

Näin minäkin koen asian.

Lainaus
On aika vapauttavaa tajuta, että oma elämänlaatu ei olekaan niin paljoa riippuvainen toisten ihmisten tekosista

Näin minäkin koen. Hetkittäin jopa 'pelottavaa'.  ;) Mutta mitä enemmän ottaa omasta sisäisyydestään vastuuta, sen vapaampi on.
Voisi jopa sanoa, että sitä kautta voi löytää ja saavuttaa aidon kunnioituksen elämää kohtaan ensin itsessä ja sitä kautta muissa.

Lainaus
Ajatukseen liittyy tietysti myös läheisesti tunne.

Ja olen kokenut että tunteitakin on eri 'syvyysateissa'....
Emootioiden yhteydestä syntyvät ajatukset ovat tavallaan saman asian kääntöpuolet.
Tässä hetkessä syntyy 'puhtaat' todellisuuteen suhteutetut, mikä on tässä ja nyt, tunteet.....

Ja tätähän kohti nähdäkseni ihminen pyrkii... , ellei tunne tarvetta luoda uutta mielen luomaa kerrostumaa tulevaisuuteen.........:smitten:


Otsikko: Re: Ajatuksen voima
Kirjoitti: tinjami - 26.11.2005 04:24:53
Onko  joukossa joku joka uskoo todella ajatuksen voimaan

Kyllä on! Ajatuksilla on suuri voima. Kerrani toivoin itselleni samanlaista miestä kuin entinenkin oli, mutta ilman tupakkaa ja viinaa.
No eikös parin päivän päästä jo tullut vastaan sellainen mies.
Hän oli islaminuskoinen ja noudatti tarkoin uskontoaan.
Ei käyttänyt alkoholia eikä polttanut.
Olisi halunnut mennä naimisiin heti.
Mutta kun en itse halunnut, en ollut vielä valmis siihen.
Joten pieni varoituksen sana: Ole varovainen siinä mitä ajattelet!!


Otsikko: Re: Ajatuksen voima
Kirjoitti: noita-akka - 26.11.2005 14:25:08
Ajatuksella on ihan suunnaton voima! Eräs opettaja Toiselta Tasolta sanoi kerran, että "jos tietäisitte, millainen voima ajatuksillanne on, varoisitte mitä ajattelisitte".

Kymmeniä vuosia siten eräs henkilö aiheutti minulle suuren menetyksen. Vihasin häntä vuosia oikein tosissani, usein mielikuvittelin hänelle mitä kammottavampia asioita, viimeisenä toiveena aina oli hänen itsemurhansa. Hartaat toiveeni toteutuivat pilkulleen. Hän sai maailmankaikkeudelta todella mahtavan vyöryn pahoja "paketteja".

Vaan kun näiden maailmankaikkeuden lahjapakettien kanssa on sellainen sääntö, että kun jotain jollekin toivot, osa kuormasta tipahtaa myös sinulle itsellesi. Ja kun niin tosissani ja paljon olin toivonut, riitti siitä minullekin roppakaupalla tavaraa.

No enpä ymmärtänyt sitä silloin. Olin iloinen hänen kuolemastaan, ähäkutti siitäs sai mitä ansaitsikin. Vuosien kuluessa alkoi sitten katumus nostaa päätään. Eihän minulla ollut oikeutta aiheuttaa pahaa toiselle ihmiselle. Itseinhossa rypemisestä minut sitten pelasti jälleensyntymisoppi. Aloin ajatella että ehkäpä tämä vihastukseni kohde olikin joku läheinen ystäväni astraalitasolla, joka oli lupautunut auttamaan minua saadakseni tämän kokemuksen. Se ajatus lohdutti, ja lohduttaa edelleen. Olen kiitollinen saamastani mahtavasta opetuksesta. :smitten: :smitten: :smitten:


Otsikko: Re: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Ivan - 27.11.2005 14:29:38
Ajatuksella on ihan suunnaton voima! Eräs opettaja Toiselta Tasolta sanoi kerran, että "jos tietäisitte, millainen voima ajatuksillanne on, varoisitte mitä ajattelisitte".

Kymmeniä vuosia siten eräs henkilö aiheutti minulle suuren menetyksen. Vihasin häntä vuosia oikein tosissani, usein mielikuvittelin hänelle mitä kammottavampia asioita, viimeisenä toiveena aina oli hänen itsemurhansa. Hartaat toiveeni toteutuivat pilkulleen. Hän sai maailmankaikkeudelta todella mahtavan vyöryn pahoja "paketteja".

Vaan kun näiden maailmankaikkeuden lahjapakettien kanssa on sellainen sääntö, että kun jotain jollekin toivot, osa kuormasta tipahtaa myös sinulle itsellesi. Ja kun niin tosissani ja paljon olin toivonut, riitti siitä minullekin roppakaupalla tavaraa.

No enpä ymmärtänyt sitä silloin. Olin iloinen hänen kuolemastaan, ähäkutti siitäs sai mitä ansaitsikin. Vuosien kuluessa alkoi sitten katumus nostaa päätään. Eihän minulla ollut oikeutta aiheuttaa pahaa toiselle ihmiselle. Itseinhossa rypemisestä minut sitten pelasti jälleensyntymisoppi. Aloin ajatella että ehkäpä tämä vihastukseni kohde olikin joku läheinen ystäväni astraalitasolla, joka oli lupautunut auttamaan minua saadakseni tämän kokemuksen. Se ajatus lohdutti, ja lohduttaa edelleen. Olen kiitollinen saamastani mahtavasta opetuksesta. :smitten: :smitten: :smitten:

No enpä tiedä, minun mielestäni voisi jo unohtaa tuon jeesustelun että voisi vaikuttaa toiseen henkilöön millään tavalla.
Luultavampaa on että henkilö aiheutti itselleen kaiken pahan kuten sinäkin itsellesi noilla negatiivisilla ajatuksilla.

Lainaus
Aloin ajatella että ehkäpä tämä vihastukseni kohde olikin joku läheinen ystäväni astraalitasolla, joka oli lupautunut auttamaan minua saadakseni tämän kokemuksen. Se ajatus lohdutti, ja lohduttaa edelleen
Niin sitä se nimenomaan onkin, lohtua.


Otsikko: Re: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Riitta - 27.11.2005 21:32:41
Viela ajatuksen voimasta
Jos meille on tarkeaa joku asia niin pitaisi kasvattaa motivaatiota ja jos on tarpeeksi hyva motivaatio niin varmasti tahdon voimakin kasvaa ja ajatuksemme kehittavat tavallista nopeammin energiaa joka auttaa meita saavuttamaan ajatuksiemme avulla  haluavamme paamaaran.Menikohan teoriani oikein???
Motivaatiolla eteenpain Diamond


Otsikko: Re: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Alzbeta - 27.11.2005 22:15:25
Noita-Akka, vaikka olisit minkälainen Milla-Magia hyvänsä niin itse uskon, että kukaan toinen ei voi langettaa toisen ihmisen ylle kirousta. Et pitänyt kyseisestä henkilöstä, ja ajattelit ikäviä ajatuksia hänestä, mutta tuskin sinun ajatuksillasi oli oikeasti häneen vaikutusta. Se mitä hänelle tapahtui, tapahtui hänen oman sielunsuunnitelmansa mukaisesti ja hyväksymänä. Ainoa kirous, jonka voi koskaan langettaa on itselleen. Ajattelemalla negatiivisia ajatuksia, koskivat ne sitten itseä tai muita.

Olin koko syksyn pitkästä aikaa todella todella masentunut ja tajusin minkälainen voima ajatuksilla oikeasti on. Olen nyt 23-vuotiaana todella se ihminen, joka ajattelin olevani 16-vuotiaana. Sekä hyvässä että pahassa. Itse laatimani ennustukset omasta elämästäni ovat hämmästyttävästi toteutuneet. Hiljaa mutta varmasti. Nyt olen todella pelonsekaisella hämmennyksellä huomannut tämän ja pysähtynyt hetkeksi. Alkanut muuttamaan niitä ikäviä ajatuksia, joita minulla vielä on itsestäni ja elämästäni myönteiseen suuntaan. Odottelen rauhassa tuloksia ainakin pari kolme vuotta tästä eteenpäin ja katson sitte mikä on tilanne  ;)

Mutta siis en näe mitään syytä miksi ylipäätään kallisarvoista ajatusenergiaa kannattaisi tuhlata negatiivisiin ajatuksiin, koskivat ne sitten itseä tai toisia ihmisiä  :smitten: Koska alitajuntamme nappaa vain sen negatiivisen ajatuksen ja tunteen, eikä välitä tippaakaan siitä keneen tai mihin se kohdistuu.


Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Riitta - 30.04.2011 09:44:12
Karuna, eihan meille annteta mitaan mita emme pysty kasittelemaan.
Itsekin olen uskonut jo monta vuotta ajatuksen voimaan, mielestani se on kaikki elamassa, mutta osaammehan hoitaa sen ns. handle with care, eli valkata mielestamme oikeat ajatukset.
Alitajuinen ajattelu on hiukan mutkallisempaa ja siinakin olisi hyva ratkoa jyvat akanoista.
Oikein hyvaa jatkoa Sinulle ja toimellesi!


Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Päivi - 30.04.2011 09:48:56
mummielestä on paljon samaa tässä ku puoleensavetämisen laissa..

kylläpä sitä ittekki on toivonu negatiivista eräälle pedofiilille joka tyttäreni elämän pilas, mutta siitä kuormasta jos jotaki tippuu/on tippunut ni se on ok mulle.


Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Vaeltaja - 04.05.2011 12:03:52
Yleensä ihmiset lajittelee näitä "lakeja" sellaisiin lokeroihin, kuten "ajatuksen voima", "vetovoiman laki", "heijastamisen laki", "kuvastamisen laki" yms. mutta mun mielestä siinä on oikeasti kysymys koko paketista ja siitä, millaisen todellisuuden päättää itselleen luoda jokaisella tasolla -- päällimmäisenä ajatukset ja tunteet, mutta sitä kautta myös teot.

Oman kokemukseni kautta voin kuitenkin sanoa, että vetovoiman laki sekä ajatuksen voima kuitenkin toimivat ja helpottavat elämää todella, todella paljon. Eli omalla kohdallani kysymys ei ole enää uskosta, vaan ihan selkeästi todetusta asiasta  (mainittakoon "mittatilaustyönä" saatu unelmatyöpaikka, asunto, elämänkumppani, parkkipaikka joka halvatun kerta sieltä, mistä sen haluaa, parantunut sisäinen olotila, sairaudettomuus, laihdutus yms). Harjoitusta kaikki tällainen vaatii noin tunnemaailmalta ja sellaisen tietyn elämänasenteen omaaminen joka ikinen päivä. Mutta lopulta se maksaa itsensä takaisin roimasti. Kaikessahan on oikeastaan kyse vapaasta valinnasta ja 100% henkilökohtaisesta uskosta siihen, että se toimii.




Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Simasuma - 31.05.2011 05:12:15
Alan olla enemmän kuin hämmästynyt  yhteydestäni vanhaan ystävään. Hän on ensirakkauteni, ihan nuorina seurustelimme hetken, mutta hän muutti ulkomaille ja kuvittelin hänen unohtaneen minut. Mutta hän on kulkenut ajatuksissani, tottakai. Kaikki yhteydenpito katosi jo parikymmentä vuotta sitten, mutta hän on ilmestynyt uniini aina silloin tällöin, jota olen pitänyt vain haikailuna menneeseen. Pari vuotta sitten tilanne muuttui ja hän tuli yhä useammin uniini ja ajatuksiini. Olin juuri kihlautunut ja avioiduin vuosi sitten parhaan ystäväni ja mielestäni sielunkumppanini kanssa.

Sitten vanha ystäväni ilmestyi uniini ahdistuneena, jonkin aikaa tämän jälkeen löysimme yhteyden toisiimme Facebookissa ja selvisi, että hänellä oli ollut raskas henkinen taakka ja hän oli eronnut parisuhteestaan. Tiedän jo unessa, että milloin hän on laittanut viestiä, ja viimeksi eilen tuli pakottava tarve laittaa viesti, ja toivottaa hyvää kesää ja hän hämmästyi miksi olin juuri nyt taas osannut ottanut yhteyttä, koska hänelle oli sattunut jotain murheellista. Minä siis tunnen hänen tuskansa unessa, ja nykyään jo valveillakin. Ihan kesken kaiken hän vain tulee mieleeni ja siihen liittyy voimakas tunne, että hänellä on jotain sydämellään. Hänkin on ihmetellyt meidän telepatioita.
Asumme hyvin lähellä toisiamme, mutta emme ole tavanneet tosiaan yli 20 vuoteen.

Mitä ihmettä minun päässäni tapahtuu?


Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Hiisitär - 31.05.2011 08:34:09
Simasuma, kyseinen ystäväsi on sielun tason vahva ystävä, joten on luonnollista, että teillä on voimakas henkinen yhteys :) Tämä on aivan normaalia, vaikka se ymmärretäänkin yleensä aina joksikin romanttiseksi kutsumukseksi. Harvoin se sitä on,loppupelissä. Kyseessä on vain kaksi toisilleen läheistä ja rakasta sielua, jotka ovat hengen tasolla ystäviä. Meillä on paljon tällaisia sielutason ystäviä, eikä kaikkien heidän kanssaan ole tarkoitus eikä voikaan seurustella  ;D

Sielu ei tunne välimatkaa tai aikaa. Ne ovat fyysisiä rajoitteita, jotka koskevat vain fyysistä kehoa.


Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Simasuma - 01.06.2011 03:45:59
Hän oli ottanut minuun yhteyttä tänään, mutta työkiireet estivät minua selvittämästä mistä on kyse.
Minulla on sellainen tunne, että asia liittyy myöskin ammattiini ja siinä voisin häntä mitä todennäköisimmin auttaa.
Mieheni kanssa meillä toimii telepatia monessakin suhteessa, mutta olemmehan tunteneet jo yli 10 vuotta ja toisen ajatukset ovat tulleet tutuiksi näiden vuosien aikana. Ja kun vielä ajattelemme asioista samalla tavalla, niin arki on helppoa. Meillä on elämänkokemusta, joten turhia pikkuasioita, joista voisi tehdä ongelman ei jakseta jauhaa.

Olen aina ollut hieman skeptinen kaikelle "yliluonnolliselle", mutta ehkä minun pitäisi avartaa ajatteluani, ja antaa unien ja tuntemuksieni kertoa mitä ne haluavat.



Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Simasuma - 20.07.2011 03:23:40
Mitä ihmettä tuo telepatia oikeastaan on? Miten se toimii? Miksi minä olen juuri nyt (tänä kesänä)vielä herkempi tuntemaan ystäväni ajatukset? Jos tapaan hänet unessa, tiedän kuitenkin heti, ettei häneltä ole tullut viestiä minulle sähköpostiin. Ja jos on tullut tiedän sen jo etukäteen.
Miksi juuri hän? Miksei joku muu? Miksi juuri nyt, kun minulla on vihdoinkin luotettava mies ja tunnen oloni turvalliseksi tässä avioliitossa.
Haluaisin tietää niin hirveästi  ???


Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Hiisitär - 20.07.2011 11:29:33
Luepa mitä vastasin sinulle aiemmin - se pätee noihin(kin) kysymyksiisi ;) :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Simasuma - 11.03.2012 19:06:02
Ystäväni ilmestyi taas uneeni.  Tästä on jo lähes kuukausi aikaa, ja muistan kokeneeni ahdistavaa oloa aamulla kun heräsin, aivan kuin en olisi saanut kunnolla henkeä. Pari päivää unen jälkeen kysyin häneltä, onko häneltä kengät hukassa, koska unessani hän oli lähdössä matkalle tummassa puvussa, mutta hänellä ei ollut kenkiä. Vastauksessa hän kertoi ystävänsä kuolleen ja hänen olleen hautajaisissa. Samalla kertoi olevansa sairaslomalla keuhkoissa olevan tulehduksen vuoksi.
Minähän luen häntä kuin avointa kirjaa.. :o ??????


Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: fisuja - 01.05.2012 22:53:56
Olen taipuvainen uskomaan että ajatuskin on energiaa...


Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: minsa - 07.05.2012 02:19:09
Viesteistäsi päätellen kohtaamisenne on ollut Vertex tyyppiä ns. kohtalokas kohtaaminen mikä siis voi olla vaikka vähän niin että alitajuisesti vaikka kaipaat häntä enemmän mitä ehkä myönnät itsellesikään tms. Tämmöinen nyt tuli mieleen, JOS vaikka olisi.
En siis väitä, että asia on juuri noin mutta ensirakkaus on saattanut olla hyvinkin kohtalokkaan oloinen koska se on jostain syystä palannut jollain tasolla elämääsi, ainakin omasta mielestäsi jos ei välttämättä aina konkreettisesti olisikaan.

Jännä kuitenkin jos sattuu tapaamaan jonkun yhtäkkiä pitkän ajan jälkeen mutta sen jälkeen olevat unet voisi minusta vain myös kuvastaa myös jotain ikävää.. näin ajatuksia heitellen..

-M-


Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Simasuma - 19.07.2012 16:50:53
No näitä sattumuksia on osunut kohdalle siinä määrin, että alan epäillä omaa mielenterveyttäni. Pari päivää sitten näin taas unen ja ihmettelin, kun viestiä ei ollutkaan. Lähdin töihin ja päivällä tuli sähköiskun tunne, ja tarve vilkaista facebook. Samalla hän kirjautuikin sisään keskusteluun. Säikähdin niin, että suljin koneen.
Minusta tämä on hullua!! :o

Kevät on ollut psyykkisesti rankkaa, koska olen joutunut tekemään hurjasti töitä ilman mahdollisuutta perehdytykseen, mutta homma alkaa jo sujua, ja olen ensimmäistä kertaa elämässäni  (olen 45 V) tyytyväinen työpaikkaani. Miehen kanssa menee hyvin, ja lapsikin on löytänyt motivaatiota opiskeluun ja pärjää omillaan. Äiti ei nalkuta taukoamatta, vaan on löytänyt paikkansa iloisten leskien seurassa.

Olen kertonut näistä unista ja sattumista vain yhdelle ystävälle, jolta en ole saanut juurikaan ymmärtämystä, enkä ihmettele yhtään. Kun vain jotenkin itse tajuaisi mistä on kyse??
Onneksi on tämä foorumi, jossa voi purkaa tuntojaan, ja joku vielä jaksaa ymmärtää mistä voisi olla kysymys. Kiitos siitä! :smitten:


Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: minsa - 19.07.2012 20:54:45
Muuten, ihan astrologian kautta, onko Neptunus sinulla 12. huoneessa, mikäli näin on niin
enneunet tulevat siitä kun se on se alitajunnan huone juuri ;)

Mikäli on sellaista et näet päivälläkin väläyksiä tulevista niin sitten aika varmasti Neptunus
1. huoneessa eli minä/oman kehosi huone siis.

Löytyiskö näistä apu sulle ?

Minna


Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Serena` - 20.07.2012 12:32:24
Karuna, eihan meille annteta mitaan mita emme pysty kasittelemaan.

Vähän ehkä offtopic, mutta mistäköhän tämmöinenkin päätelmä on ihmisille tullut? Tiedän monta henkilöä jotka ovat päättäneet elämänsä oman käden kautta kun eivät ole vain yksinkertaisesti kestäneet enää.. Joten sanoisin että tuo on täyttä p*skapuhetta. Sitä en lähde spekuloimaan ovatko nämä kyseiset henkilöt sitten ajaneet itse itsensä siihen pisteeseen.


Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Simasuma - 20.07.2012 17:49:13
Minulla on tuo astrologinen kartta, mutten ymmärrä siitä höykäsen pöläystä. Teetätin itselleni hieman ennen vuodenvaihdetta horoskoopin ja naureskelin sille, kunnes tämä uusi työpaikka tuli ihan nurkan takaa, ja sitä siinä kovasti hehkutettiin, että joku onnenpotku osuu työasioissa kohdalle. Luulin silloin, että pääsen kiusaajastani eroon, mutta otinkin sitten lopputilin, kun en halunnut olla jatkuvasti poljettavana.
Soitin hädissäni eilen selvänäkijällekin näistä unista ja  tuntemuksista, mutta se olikin pahinta liirumia mitä olen kuullut, täti nolasi minut täysin, joten tuskin oli mikään ammattilainen.
Joskus vuosia sitten eräs selvänäkijä kertoi tulevan aviomieheni nimenkin ja hauska sattuma siinäkin oli, että hän ensin mainitsi mieheni veljen nimen, mutta korjasi sen sitten oikeaksi. En sitä tavatessamme muistanut, mutta myöhemmin löysin lapun johon olin asiat kirjoittanut ja tajusin, että olipa osunut oikeaan!


Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: minsa - 20.07.2012 23:43:28
Minulla on tuo astrologinen kartta, mutten ymmärrä siitä höykäsen pöläystä. Teetätin itselleni hieman ennen vuodenvaihdetta horoskoopin ja naureskelin sille, kunnes tämä uusi työpaikka tuli ihan nurkan takaa, ja sitä siinä kovasti hehkutettiin, että joku onnenpotku osuu työasioissa kohdalle. Luulin silloin, että pääsen kiusaajastani eroon, mutta otinkin sitten lopputilin, kun en halunnut olla jatkuvasti poljettavana.
Soitin hädissäni eilen selvänäkijällekin näistä unista ja  tuntemuksista, mutta se olikin pahinta liirumia mitä olen kuullut, täti nolasi minut täysin, joten tuskin oli mikään ammattilainen.
Joskus vuosia sitten eräs selvänäkijä kertoi tulevan aviomieheni nimenkin ja hauska sattuma siinäkin oli, että hän ensin mainitsi mieheni veljen nimen, mutta korjasi sen sitten oikeaksi. En sitä tavatessamme muistanut, mutta myöhemmin löysin lapun johon olin asiat kirjoittanut ja tajusin, että olipa osunut oikeaan!

Jos laitat mulle tuolla privaattiviestillä syntymäajan, klo + paikkakunta niin mä katson sulle tuon Neptunuksen tai muuten mistä se juontuu tuo näkypuoli ja laita viestiin jos haluat kysyä muutakin kartastasi kun voin laittaa lyhyen yhteenvedon.

Juu, en suosittele käyttämään rahoja ns puhelinselvänäkijöihin, siinä on suoraa kommunikointia eli kuunnellaan asiakasta ja kerrotaan se mitä tämän oletetaan haluavan kuulla, näitä on paljon.. harva oikeasti saa näkyjä siinä kohtaa ja ne henkilöt on harvemmin puhelimen kautta saatavilla  ;)

Minsa


Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Simasuma - 23.07.2012 16:05:55
Laitoin viestin, mutten ole varma lähtikö se? En ole yksityisviestejä koskaan lähettänyt.


Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: supikas - 23.07.2012 21:54:24
Kuules Simasuma, luota intuitioosi ja ole siitä kiitollinen. Jos sinulla ei vielä ole sellaista ystäväpiiriä joka näitä asioita ymmärtää niin älä huoli, pian varmasti on! On ihanaa, että voi tuntea noin voimakkaan yhteyden johonkin ihmiseen. Ja toisaalta taas, kun kaikki maailmassa on yhtä ;) niin tokihan on mahdollista tuntea toisen ihmisen olotiloja vaikka tuo toinen olisi maailman äärissä tai vaikka toisissa maailmoissa. Niin monet ihmiset eivät vain kuuntele tuota herkkyyttään... ja sehän on sellainen asia, että se kehittyy kun sitä käyttää. Älä säiky äläkä pelkää, olet siunaus ystävällesi kun tiedät milloin hän tarvitsee apuasi... jos siis et koe sitä taakkana.  :smitten:


Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Simasuma - 24.07.2012 09:28:17
Kiitos Supikas! Minusta nuo unet ja tunteet ovat olleet niin pelottavia, ja kun ne alkoivat niin yllättäen on ollut vaikea ymmärtää mitä tämä on.  Olen kuitenkin perusluonteeltani skeptikko, joten nyt ilmeisesti rustattava ajatusmaailmaani uusiksi.
En ole ystävälleni kertonut, kuinka paljon hän on minuun "ottanut yhteyksiä", koska  varmaan säikähtäisi :o  Olen toki kertonut joskus nähneeni hänestä unia.
Tosin luin tuossa yhtenä iltana vuoden 2011 keskinäistä kirjeenvaihtoa facebookista, ja hän kirjoitti, että oli ollut allapäin, ja kirjoitti samanaikaisesta yhteydenotostani, että "ehkä tunsit sen?"
Tuotapa en edes muistanut..


Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: minsa - 24.07.2012 11:04:46
Laitoin viestin, mutten ole varma lähtikö se? En ole yksityisviestejä koskaan lähettänyt.

On tullut, vastailen kohta kun saan nämä viestit tästä ensin purettua eli kohta tulee vastausta
kun olen katsonut karttasi kun sieltä tuo kyllä selviää.. kohta olet viisaampi niin ehkä sitten helpottaa
kun ymmärrät mistä se johtuu niin ei sitten enää pelota.. tieto usein helpottaa kun noin painostaa..

 :smitten:

Minna


Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: supikas - 24.07.2012 11:06:18
Kvanttifysiikka kyllä selittää sen miten sama asia voi olla eri paikoissa samanaikaisesti.... ja aikaahan ei oikeasti edes ole olemassa... joten nuo "telepatia" kokemukset eivät ole edes merkki mistään yliluonnollisesta vaan ainoastaan ihan luonnollisesta :) Onhan maailmassa värejä ja ääniäkin joita ihmisaistit eivät havaitse, niin muodoin on olemassa hyvin paljon muutakin. Joten skeptikkokin voi kokea "yliaistillisia" kokemuksia, ei siihen tarvita mitään erikoista uskoa eikä edes henkimaailmaa. Ihmisillä on tapana selittää näitä käytännön elämän ulkopuolella olevia kokemuksia lopultakin oman maailmankuvansa mukaan, eikä se mitään haittaa. Tavallaan jokaisella on omat selitykset ja sanat kokemuksille. Avoin ja utelias mieli on kyllä hyväksi, niin ei suotta pelkää ja rajoita itse itseänsä. Erittäin usein nuo "telepatia" kokemukset ovat molemminpuolisia, eli käsittääkseni harvemmin ihminen yksipuolisesti mitään yhteyttä kokee.... mutta eri juttu on tosiaan se mitä kukin myöntää kokeneensa, tunteneensa tai ajatelleensa. Siis edelleenkin, luota itseesi, luota kokemukseesi ja iloitse siitä yhteydestä jonka saat kokea, se on kaunista!  :smitten:


Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: minsa - 24.07.2012 11:31:56

Minulla on  :neptunus: 1 huoneessa ja siellä  :mars:  myös majailee  ???
Mitähän se tarkoittaa  :o

Neptunus on hyvin monipuolinen eli pitää paljon asioita sisällään, laitan tuohon alle vaikka vähän selvennystä mutta lyhyesti miten voit mieltää noita asioita kartalla eli nuorempana voi olla niitä ruusunpunaisia laseja sekä näkyjäkin saattaa nähdä itsensä kautta vaikka väläyksinä yhtäkkiä Oinaan huoneen dynaamisella tyylillä joten ei kannata pelästyä jos niitä tulee ja syyhän on se koska 1. huone on minä huone, siis oma keho eli Neptunus toteutuu itsesi kautta.

No juu, Mars on sitten omassa huoneessa kun Oinaan hallitsija on juuri Mars eli olet melkoisen tulinen persoona kun tuplaa ne tunteet riippuen siitä mikä merkki sitä sitten tasoittaa eli mikä merkki huoneen kärjeltä löytyy. :)

Neptunus usein laimentaa elämäntunnetta mikä aiheuttaa epämääräistä tyytymättömyyttä ja kaipuuta johonkin uuteen jota ei oikein voi määritellä joten eksyneisyyden ja avuttomuuden tunteet on hyvinkin tavallinen kovissa aspekteissa.
Se tuo mahdollisuuden jostain paremmasta, ylevämmästä, kauniimmasta. Se voi kuitenkin silloin hajottaa elämäämme jos vajoamme illuusioiden mereen eli juuri se tunne kun elää hyvin ruusunpunaiset lasit silmillä vaikka silloin kun rakastuu sillä silloinhan elää vain toisesta mikä ei oo ihan se oikee juttu kun silloin sit usein alkaa pikkuhiljaa herätä siitä neptunusmaailmasta todellisuuteen ja huomaa ettei toinen olekaan ihan sellainen mitä ajatteli, sitä harhaa siis tarkoittaa pitkälti mutta se on myös sellainen hyvä taivaanrannanmaalarin asenne kun sen oikein oivaltaa eli leppoisuutta ja "rauhaa" löytyy usein juuri tuosta luovuudesta eli sitä vois ehkä useimpien olla hyvä tuoda ulos vaikka maalaamalla seinää tai jotain semmosta luovempaa juttua niin löytyy tasaisempi minä huone kun siulla vielä tuo Mars siellä.. näin ideana ja ajatusta herättävänä.. Egoa liuottavat kokemukset, mielikuvitus, kuvallinen luovuus, eskapismi, pako minästä jne. Erittäin vaikea hahmottaa tämä Neppari mutta uskon siihen et kun tekee luovaa työtä vaikka puutarhassa niin se tasapainottaa ihmistä tuo luovuus..

Jos ne on sinulla yhtymässä  niin Neptunus  :aspect_con: Mars luo tyytymättömyyttä suoritukseen, elinvoiman puutetta, turhautumista joka tuo niitä kriisejä välillä ja suostuttelevuuttakin.. 

Nauti elämästä ja netistä löytyy paljon tietoa mikäli haluat syventyä asiaan paremmin..

Minna


Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: minsa - 24.07.2012 15:10:25
Margita,

Astrologia nuo tietää, minä vain tulkitsen..  ;)

Sitä itseäänhän se on, sehän on juu ihan kiva ettei ne ole yhtymässä ja tuosta Marsista niin ihan hyvä kun pystyy tuomaan sen ulos kun joillekin se voi olla vaikeaa sekin, ne on koettava jotta oppii hallitsemaan silloin kun siihen kohdistuu vielä neliöitä eli niitä vähän haaastavampia aspekteja..  :D

Jos susta tuntuu et toi Neppari on sulla suht mukavasti tasapainossa eli harvemmin on ongelmia sen kanssa niin mä uskon siihen et juuri luovuus eli tuo kertomasi pitää sitä tasapainossa eli siitähän on helppo silloin päätellä et kun tulee Nepparin kanssa ongelmia niin mitä silloin tehdään, sitä luovuutta niin yhtäkkiä huomaa ettei ongelmaa olekaan.. eikös se noin varmaan sulla toimi, upeeta tuo kun näpertelet siis kun sitä ei koskaan tiedä milloin sellaisesta tulee vaikka ammatti mitä on ajatellut "vaan" näpertelynä.. niinkin voi joskus nääs käydä  :2funny:

Ihanaa kesää, sä kuulostat todella upealta, lämpimältä ja fiksulta ihmiseltä joka on ehkä jo löytänyt Nepparinsa ja Marsinsa tasapainot ja tuossa huoneessa sehän on merkittävä asia kun ne taitaa suhtmukavasti kun meistä jokainen räjähtää joskus, se on ihan tervettä sekin :)

Mä itse en ole kauheesti elämäni aikana räjähtänyt mutta tänä vuonna olen ymmärtänyt et mun Mars Uranus vaatii välillä sitä jotta olen synkassa Stelliumiini kohdistuvasta polttopistesaturnuksestani kun pistän melkoiset rajat itselleni niin pitäisi elää enemmän sillä tyylillä et muuttaa täysin totutut tavat, menee minne mieli tai joku vie.. spontaanisti siis.

Tämä kesä tuntuu olevan elämän käännekohta täällä ja varmasti monella muullakin ;)

Minna


Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Simasuma - 01.11.2012 11:05:47
No nyt on "sielunkumppanini" skipannut minut yli laidan. 
Hetken olin hämmästynyt ja mietin olinko tiedostamattani loukannut häntä, mutta jokin syyhän siihen on, ettei hän halua olla kaverini edes facebookissa.  :o
Mutta unimaailmani on onneksi ajoittain todella villiä: vastikään perin suuren omaisuuden, mutta kirjoina. Kirjoja oli joka paikka täynnä, en mahtunut asunnossamme kulkemaan, vaan piti tehdä pinoja joiden välissä kuljeskelin.
Mutt edespäin mennään sanoi mummo lumessa.


Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: neverknow - 02.12.2012 16:32:25
Loistav aihe, pakko nostaa  :smitten:

Minä uskon todella ajatuksen voimaan ja kuinka sillä voi vaikuttaa ainakin oman elämän tapahtumiin.
Sitten taas uskon siihenkin, että vaikka kuinka toivoo jotain niin näitä toiveita ei toteuteta ennen kuin aika
on ns. oikea, kun olet valmis siihen. Enkelit jne oppaamme tietävät paremmin milloin asiaoita voidaan toteuttaa kuin
me ihmiset, jotka saatamme olla kovinkin kärsimättömiä, esim kun toivomme parisuhdetta tai vastaavaa.

Olen itse onnistunut toteuttamaan tilanteita erittäinkin yksityiskohtaisesti, tavallaan "hyvin suunniteltu, on
puoliksi tehty"  ;) mutta nyt sain sitten viestiä, että vaikka kovasti toivon löytäväni uuden rakkauden, niin
ei se ole vielä ajankohtaista ollut. Olen liikaa kiinni menneessä suuressa rakkaudessa, joka riistää minua.
Välillä jopa turhauttaa kun ei saa tuntea lämpöä tai löydä mitään mistä pitää kiinni, mutta sitten taas käsittää
että kaikella on tarkoituksensa ja asiat on käsiteltävä niin perinpohjin että niistä pääsee myös alitajuisesti yli.

Ihania ajatuksia kaikille  :smitten:


Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Varjotar - 31.01.2014 13:11:14
Oli paha olla ja hukuttava mitättömyyden tunne, kun rakas pikkuiseni kissaneitiseni miukuu kutsuen ja luokseen päästyäni saan ensimmäisenä lämpimiä nuolaisuja koko naaman mitalta :smitten:
Eläimeni ovat  elämänvoimani :) :smitten:


Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Simasuma - 28.07.2016 09:58:51
No niin. Nyt tuli niin vahva uni, että päivä menee silmät ymmyrkäisinä.. Näin tämän ystäväni nimen hautakivessä. Syntymä ja kuolinpäivät olivat metallisessa laatassa.  Itkin haudalla.
 Muistotilaisuudessa muistin hänen veljensä joka ei ollut kolmessakymmenessä vuodessa muuttunut lainkaan ja kertoi juuri kihlautuneensa.
Lähtiessä joku laittoi minulle viestin kännykkään koskien ystävääni, mutta päätin lukea viestin vasta poistuttuani muiden seurasta.
Ehdin vilkaista viestiä ja siinä oli sana kaipaus ja muuta tekstiä. siksi päätin lukea viestin omassa rauhassani.
Mutta sitten herätyskello soi ja jouduin palaamaan epätodellisen tuntuiseen arkeen..



Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Varjotar - 13.08.2016 12:00:13
Mielenkiintoisia ajatuksen voimia on ollut ilmassa viimepäivinä :D


Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Kyllikki6 - 13.08.2016 13:27:38
Oikeastaan viimeiset seitsemän vuotta olen harjoitellut tätä, prosessoinut asioita kirjoittamalla ja jollain tavalla rakentanut koko minä-kuvaa uudestaan sitä kautta. Tossa kuukausi sitten tuli hyvin selkeästi tietoisuus siitä, että mun pitäisi raivata elämääni tilaa uusille asioille ja ihmisille, jonka jälkeen käteeni osui KonMari - Siivouksen elämänmullistava taika. En tiedä edesauttoiko asioita se, että oon niin pitkään halunnut päästä eroon tietyistä ajatusmalleistani, mutta kun visioin kirjan ohjeen mukaan itselleni elämää, jota haluan elää ja kirjoitin ne paperille, viikkoa myöhemmin niistä oli toteutunut 50%  :smitten: Vieläkin ollaan toki vaiheessa, mutta valoa on jo tunnelinpäässä. Ehkä eniten yllätti se voima, jolla nuo asiat sitten lähti tapahtumaan eli kannattaa todellakin olla tarkkana sen suhteen, mitä toivoo/ajattelee, sillä vaikka esim. aikaiset aamuhetket yksin nautittuna on ihania, ne ei ole sitä kun oot valvonut kolmeen yöllä, kun aivot ei suostu rauhoittumaan, vaan "marittaa" kaikkea ja koko ajan  ;D Mutta jos siis haluaa käytännössä testata ajatuksensa voimaa ja positiivisessa hengessä, niin eiku kokeilemaan  :smitten:


Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: supikas - 13.08.2016 22:32:44
Voi Kyllikki,  mulle on käynyt ihan samalla tavalla tuon Konmari kanssa. Ihan hirvee ylikierroksilla päässä ja yhtäkkiä kaikkea on alkanut tapahtua muuallakin kuin vain vaatekaapissa. Siis koko elämä ottanut vauhtispurtin, tämä on ihan omituista sillä normaalisti enimmäkseen haahuilen ja haaveilen ja eteen asioissa aika verkkaisesti. Myös sosiaalinen elämä on vilkastunut. Ei se mitään vilkasta ole edelleenkään, mutta muutos on melkoinen erakolle


Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Kuuhilda - 14.08.2016 02:11:53
Mä oon yrittäny jo monta päivää ruveta tuono, kaikenkattaaan puhdistukseen...noh, josko mä nyt sitten olisin ajatellut sitä tarpeeksi, että saan sen tehtyä.
Konmaritukseen EN ala, inhoan kaiknemaailman juttuja, joihin kaikki on hurahtaneet :D


Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Suomityttö - 14.08.2016 22:10:20

Minäkin olen tutustunut KonMarin taikaan. On ihmeitätekevä menetelmä. Kunhan pääsen vauhtiin asiassa, niin kaikkea tapahtuu, odottamatontakin.  :smitten:


Otsikko: Vs: Ajatuksen voima
Kirjoitti: Kyllikki6 - 15.08.2016 22:00:52
KonMarin taika toimi taas;

Katselin viikonloppuna ihan vaan aikani kuluksi nettikaupoista uusia puhelimia, kun tuo nykyinen käy hetkittäin kärsimättömän luonteeni päälle vähän isommalla vaihteella. En päässyt asiassa puusta pitkälle ja nopeasti lakkasin yrittämästäkin, ajatellen että se sitten tulee sillä hetkellä nenän eteen, kun tarve on. Unohdin koko asian, kunnes tänään tyttäreni otti veljensä kanssa jotain tuossa pihassa yhteen ja hänen puhelimensa tippui maahan ja näyttö rikki. Ensimmäinen ajatukseni oli, että jaha, saan tilata sen uuden luurin  :D Lähdin sitten kaupoille ja kolusin myymälän tarjonnan läpi, päätyen melko nopeasti ratkaisuuni, tietämättä siitä oikeastaan yhtään mitään sen enempää kuin merkin ja mallin, mutta kun lopulta sain palvelua, kyseistä mallia ei ollut heillä ja sitä tulisi ehkä parin viikon kuluttua. Mutta tärkeämpää olikin se, mitä myyjä kertoi hinta-laatusuhteesta ja vahvisti näin sitä mielikuvaa, joka minullakin jo oli.. eikä siis kuitenkaan päässyt tekemään kauppoja siitä. Tilasin nyt illalla kyseisen puhelimen netin kautta ja luultavasti saan sen pikemmin, kuin tuon myymälän kautta ja tyttäreni saa iloa uusvanhasta luuristani  :smitten: On tää niin hienoo  :angel: