Astro Foorumi

Astro special => Yleistä => Aiheen aloitti: kultainen sulka - 07.10.2006 08:53:53



Otsikko: karmiva tunne
Kirjoitti: kultainen sulka - 07.10.2006 08:53:53

Tervehdys kaikille!

Valvoin tuossa yön ja mietiskelin  :idiot2:

Olen yrittänyt saada miestäni puhumaan kaksi kuukautta, enkä ole onnistunut  >:( Olen tästä jutusta välillä tänne kirjoitellutkin...
Olisi pitänyt yhdessä pystyä sopimaan lapsen elatus-avusta ja yhteisen omaisuuden jakamisesta  :tickedoff:
Varasin ajan lakimiehelle ja kävin siellä eilen  :'(
Päätös oli vaikea ja surullinen, mutta näinkään ei voi jatkaa  :'(
Lakimies lupasi ottaa mieheeni yhteyttä ensiviikolla  :knuppel2:

Nyt vaan tuli sellainen selkää karmiva tunne, että olenkohan nyt "vienyt dynamiittipötkön sinne, mihin sitä ei olisi pitänyt viedä", niinkuin meillä skorppareilla on joskus tapana ... alkoi jotenkin tuntua siltä, että tästä ei nyt hyvää seuraa...
Jos skorppari ahdistaa toisen skorpparin seinää vasten, niin sen melkein tietää, mitä siitä seuraa  :knuppel2:
Mutta kun tuntui, ettei muitakaan vaihtoehtoja enää ollut  :(



Miten te muut olisitte toimineet vastaavassa tilanteessa?

Mitkähän merkit kartallani mahtavat tällähetkellä vaikuttaa voimakkaimmin? - Pistää tällaisia loppuelämään vaikuttavia päätösiä tekemään? :idiot2:







Otsikko: Vs: karmiva tunne
Kirjoitti: Maiju - 07.10.2006 09:25:44
Huomenta!Valittetavasti en tiedä taustojatästä asiasta mutta Itse koen että asiat pitää saattaa loppuun vaikka päitä putoaisi.Kysymys on oman elämän jatkumisesta.Ja se ei voi jatkua jos on keskeneräisiä asioita.Tietysti tunnet puolisosiparhaiten ja toisena skorpparina varmasti pystyt vain kuvittelemaan mitä tuleman pitää.Vaikeaa varmasti on koska aina sitä pohtii onko tehnyt oikeita ratkaisuja vai ei.Voimia itsellesi ja luota vaistoihisi,se on skorppareiden sisäänrakennettu vakiomoduli.


Otsikko: Vs: karmiva tunne
Kirjoitti: Holly Fruit Cake - 07.10.2006 10:39:15
Hei

Itselläni ei ole kokemusta skorppareista, mutta eroasioista kyllä. Asiat on hyvä saattaa pääätökseen, sitten kumpikin voi jatkaa omaa elämäänsä. Itse pyysin ulkopuolista apua välien selvittelyyn ja tulokset olivat hyviä; sopimukset pitää eikä turhaan riitelyyn kulu energiaa, ja mikä parasta, ei tarvi pitää yhteyttä niin paljon  ;D
Uskon että ensijärkytyksen jälkeen miehesikin on valmis sopimaan asioista. Pidät vaan pään kylmänä kun hän purkaa kiukkuaan ja suojaat itsesi ja lapsesi.
Skorpparit on kuitenkin järkeviä tyyppejä, kyllä asiat järjestyy  :smitten:


Otsikko: Vs: karmiva tunne
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 07.10.2006 11:28:40
Onhan niitä tilanteita missä toinen luistaisi viimeiseen asti ja pitää pyytää ulkopuolista apua.  8) Mykkäkoulu ja välien rikkoontuminen vain taitaa olla edessä, mutta itse ja lapsi pääsette eteenpäin.  :coolsmiley: Jos käy niin ettei mies maksa, valtio maksaa. Siunausta.


Otsikko: Vs: karmiva tunne
Kirjoitti: sawotar - 07.10.2006 12:32:37
Hei kultainen sulka :) minusta sinun täytyy katsoa lasten edun mukaisesti ja toimit ihan oikein, koska jos olet jäämässä lasten kanssa niin sinä ajat niiden oikeutta aina erotilanteessa täytyy katsoa lasten edut ensimmäiseksi ja oltava tarpeen tiukka ajamassa asiassa, ehkä sinulle tuli''säälittää'' fiilis tulevaa ex:ää kohti :-X joka on ihan normaali tapa tuntea, mutta ne asiat mitkä päätät ajaa lasten eduksi niin teet oikein ja varmistat sen että saat ostettua sen mitä lapsille kuuluu ja valitettavasti spoua ei aina synny ilman oikeusapua :-[


Otsikko: Vs: karmiva tunne
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 07.10.2006 17:50:46
Rukoile, pyydä enkelien voimia. Ja suojausta.  :-* Pitäisikö nyt jo muuttaa pois?


Otsikko: Vs: karmiva tunne
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 07.10.2006 18:11:12
Ravut ja kalat odottavat..  :angel:


Otsikko: Vs: karmiva tunne
Kirjoitti: kultainen sulka - 07.10.2006 18:23:29


Niinkö   :D ?

Sitten joskus aikojen kuluttua - ehkä  ;)

Tässä on vielä ihan vähän hommia...





Otsikko: Vs: karmiva tunne
Kirjoitti: enska - 07.10.2006 18:32:40
Miksi ihmeessä hänellä on avain kämppääsi?

Kuulostaa kyllä tutulta tuo avautumattomuus ns. asioiden lakaisu maton alle noissa skorppimiehissä, sanoinkin hänelle että luuleeko minua ajatustenlukijaksi..Juu-u, tässä tapauksessa vain tuo jätetty osapuoli on skorppi, vaikka vettä se miekin edustan..

Itsekin lähdin lätkimään, kun skorpista ei ollut apua päätöstenteossa tai yhtään missään..samalta tuo homman loppuvaihe tuntui kuin yksikseen olisi ollut, joku vaan haahoili samassa asunnossa omaa p*sk*-energiaansa ja harmaita pilviään levittelemässä..

Skorppi-skorppi-ero voi olla aika jännittävä joten toivottelen sinulle rohkeutta ja pidähän itsesi ja lastesi puolta!!




Otsikko: Vs: karmiva tunne
Kirjoitti: Sister of Night - 07.10.2006 18:46:13
Hei Kultainen Sulka!

Mielestäni täysin oikea ratkaisu. Kuten täällä jo muussa topicissa ollaankin vähän juteltu noista skorpparimiehistä...niin voin vaan todeta oppineeni omani kautta,että ketään ei voi pakottaa puhumaan. Se on ollut ainakin mulle kova läksy, ja yhä vaikea hyväksyä.

Mutta tuo ratkaisu on aivan oikea. Ei hän voi olettaa, että sinä vaan odotat ja kärvistelet ja siedät  sietämätöntä (?) olotilaa sen takia, että toinen ei pysty puhumaan ja sitä kautta edistämään asioiden kulkua johonkin suuntaan. Tuo oli ehkä ääriratkaisu, mutta oikea.

Tutulta kuulostaa myös Lemniskatan kokemukset asioiden lakaisusta maton alle jne...   ja ajatusten lukeminen olisi kyllä taito paikallaan!  ;)

Mutta ilman muuta asioita ei voi vaan vetkuttaa ikuisesti ja antaa olla pysyvässä käymistilassa. Rohkeasti olet mielestäni vienyt asioita eteenpäin. Varmasti tulee päivä, jolloin voit huokaista helpotuksesta, että hyvin teit, ja tokaista että onneksi se on nyt takanapäin.

Voimia!  :smitten:



Otsikko: Vs: karmiva tunne
Kirjoitti: kultainen sulka - 07.10.2006 18:47:32


No ihan  vaan siksi, että on joskus tämän kuudentoista vuoden aikana tullut annettua (silloin kun rakastaa...)

Noi harmaat pilvet on tuttuja viime kesältä, vaikka aurinko paistoi...

Kiitos kaikille :smitten: Aion takuulla pitää lasteni puolia ja heittäytyä minäkin itsekkääksi, kunhan sen opettelen  ;)



Otsikko: Vs: karmiva tunne
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 07.10.2006 21:00:58
En osaa kuvitella 16v yhdessäoloa minkään merkin kanssa.. vaikka mielessäni haluankin selvittää, miksi jonkun kanssa oleminen olisi kivempaa kuin olla yksin.. siitä pitää olla hyvin selvillä, ennenkuin kutsuu jonkun leikkiin taas. Ole vain rauhassa itseksesi tarpeeksi aikaa sitten ja nauti siitä, kun ongelmat ovat tiessään.  :angel: Tyhjästä ne syntyvät, tyhjään avaruuteen haihtuvat ja olet taas kuin ei ketään probleemia elämässäsi olisi ollutkaan. Hetken on outo olo!  ::)


Otsikko: Vs: karmiva tunne
Kirjoitti: kultainen sulka - 07.10.2006 21:53:31

 :smitten:


Kuulostaa niin helpolta, mutta tiedän polkuni vaikeaksi ja kivikkoiseksi.

 Tarvitsen oikeasti paljon aikaa, ilmaa ja tilaa, vasta sitten kun  :vaaka: :ni on tasapainossa, voin ehkä löytää rauhan.

Jännä miten totta se on, että tyhjästä ne syntyvät...siitähän tämäkin alkoi..tyhjästä...ja lopputulos on se selässä tuntuva tunne...karseeta ...




Otsikko: Vs: karmiva tunne
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 07.10.2006 22:19:33
Visualisoi että se on poissa, niin se on.  :angel: Voit pyytää myös arkkienkeleitä katkomaan siteet.. Mikael muistaakseni hommailee sellaista.


Otsikko: Vs: karmiva tunne
Kirjoitti: Jasca - 09.10.2006 12:37:24
Sulla on muutoksen aika ja siis paljon järjesteltävää. Itse tiedät parhaiten mikä on oikea ratkaisu milloinkin. Oli mukavaa lukea tätä ketjua siinä mielessä, että olet pystynyt tekemään valintoja. Mielestäni rankinta olisi hankalassa tilanteessa roikkuminen kykenemättä tekemään päätöksiä.  :)

Ajattelin kuitenkin tuota, ettet ole sanut miestäsi puhumaan. Meillä täällä kahden jästipään liitossa ollaan toimittu sillai, että mykkyyden iskiessä kirjoitamme kirjeitä. Itse ainakin koen tärkeäksi, että saan asian hoidettua loppuun omalta osaltani ja siksi laitan viestin vaikka lehtiöön pöydälle. Ukko vastaa kyllä joka kerta ja monet kiistat loppuvat nopeammin kuin mykkäkoulussa. Jos haluat voisit kokeilla kirjoittamista miehellesi. Ainakin voisit tuntea itse selvittäneesi asiat omalta puoleltasi. Kirjoittamisen etuja on sekin, että silloin ennättää ajatella mitä todella haluaa sanoa. Sitten on hänen valintansa vastaako hän. Kaikki eivät tykkää kirjoittamisesta, mutta tämä olisi yksi vaihtoehto muiden joukossa.  8)


Otsikko: Vs: karmiva tunne
Kirjoitti: *Alkmene* - 31.12.2006 12:15:42
Tuttuja juttuja...
Olen tuon myös kokenut aikanaan osituksia tehdessä, että minulle on ehdotettu osan omaisuudesta siirrettävän lasten nimiin, ikäänkuin ennakkoperintönä  :buck2:
Itse olisin sen kokenut taakaksi lapsille. Ja miten olisi käynyt kyseisen paikan hoito? yms yms minusta se olisi ollut erittäin huono ratkaisu monessa suhteessa, ainoa etu tosiaan olisi ollut miehelleni, että hän ei joudu ostamaan minua siitä ulos.

Ja nuo "uhkailut", että jotain "pahaa voi tapahtua", ne ovat julmaa vallankäyttöä. Sen taas olen kokenut, joskus aiemmin, erään toisen ihmissuhteen päättyttyä... jotain "pahaa" kyllä tapahtui... mutta, että sillä uhkaaminen, se on julmaa...

Toivottavasti saatte asiat jotenkin kuntoon mahdollisimman vähin "vaurioin". :) Voimia sinulle!  :smitten:


Otsikko: Vs: karmiva tunne
Kirjoitti: Ikitosi - 02.01.2007 01:00:27
Juridisesti omaisuuden siirtäminen lapsen nimiin vaatii lapselle ihan oman edunvalvojan (holhooja, uskottu mies) määräämistä. Vanhemmat eivät sitä voi olla. Edunvalvojan rooli on astua kuvaan, jos lapsen omaisuutta aiotaan esim myydä tai jos siihen kohdistetaan muita oikeustoimia, jolloin virallinen lupa täytyy silloin hänen kauttaan anoa maistraatilta. Käytännössä lupaa on vaikea saada.
Edunvalvojalla on myös oikeus esim sijoittaa valvomaansa omaisuutta, lapsen edun nimissä toki.
Asia on juridisesti moniuloitteisen vaikea, sillä sopimusta laadittaessa on pidettävä silmällä tulevaisuudessa tapahtuvia kaikkia mahdollisia muutoksia.

Oma juristini suositteli ennemmin mitä tahansa muuta ratkaisua.

Monesti erotilanteessa kokeillaan uhkailua ja kiristystä. Onneksi se yleensä jää vain uhkailuksi.
Oikeusopillista apua saat esim. paikkakuntasi Oikeusaputoimistosta.
Mitä pikemmin saatte asiat hoidettua, sen parempi kaikille.

Voimia  :smitten:


Otsikko: Vs: karmiva tunne
Kirjoitti: heguli - 02.01.2007 23:59:15
Tämä kuullostaa varmasti kauhealta, mutta kukanekin vastaa itse tekosistaan, joten...

Anna exäsi itse valita. Hän maksaa joka tapauksessa, tavalla tai toisella.

Älä anna periksi. Pidä kiinni siitä mikä sinulle kuuluu ja huolehdi samalla ettei lapsesi joudu "maksumieheksi"

Ota yhteyttä sosiaalitoimistoon/ oikeusaputoimistoon (lakimies), jos tilanne käy liian tukalaksi ja anna miehesi tietää että muutkin tahot tietävät.

Kova kovaa vasten!

Voimia Sinulle  :smitten: :smitten: :smitten:



Otsikko: Vs: karmiva tunne
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 03.01.2007 00:11:02
ex-aviomieheni (virallisesti puolen vuoden kuluttua) on myös skorpioni.  ::)


Otsikko: Vs: karmiva tunne
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 03.01.2007 11:05:09
Tsemiä! Kunpa pääsisit matkalle ottamaan etäisyyttä!" Nimim eräs jolta tärkeät ja läheiset muuttaa maailmalle. Yksi tullut Espanjasta tänne lomalle, pitäis tavata, toinen menee sinne töihin jne..  ::) tulin itse mahtavista maisemista ja koetan unohtaa kaikki menneet sotkut ja pettymykset, eikä ole kenenkään kanssa mitään sotkuja menossakaan.

Yksi leffa Break up muuten kuvaa asunnonmyynti ym juttuja, siinä just mies alkaa hommailla omiaan ja juo ja riitelee kaikesta, ihan kuin loppu exän kanssa. Kyllä siinä oli rakkautta mutta miehen kaverikin sanoo, että mies on hauska mutta tekee kaiken just kuten itse haluaa.  :laugh: Hän vähän taipui leffan lopussa ja vuosien kuluttua he pystyvät tapaamaan kavereina, omalla kohdalla en tiedä kun ne anteeksipyynnötkään ei tuntuneet tarkoittavan mitään ja poikivan kunnon ystävyyttä. Mutta sehän oli vain minun tulkintani, eikö.. aurinkoa kaikille!


Otsikko: Vs: karmiva tunne
Kirjoitti: kultainen sulka - 03.01.2007 11:18:40

Älä anna periksi. Pidä kiinni siitä mikä sinulle kuuluu ja huolehdi samalla ettei lapsesi joudu "maksumieheksi"


Kova kovaa vasten!



Kiitos!

Siispä  :knuppel2:

Tsemiä! Kunpa pääsisit matkalle ottamaan etäisyyttä!" Nimim eräs jolta tärkeät ja läheiset muuttaa maailmalle. Yksi tullut Espanjasta tänne lomalle, pitäis tavata, toinen menee sinne töihin jne..  ::) tulin itse mahtavista maisemista ja koetan unohtaa kaikki menneet sotkut ja pettymykset.

Tervetuloa  :) Täällä ei olekkaan (ainakaan eteläisessä Suomessa) kovinkaan kauniit maisemat. Vettä sataa ja on harmaata.
Ehkä joskus keväämmällä kun kaikki on selvitetty, pääsen jonnekkin irtautumaan  ;)



Otsikko: Vs: karmiva tunne
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 03.01.2007 14:28:39
Suosittelen! Se irrottaa todella, kun on eri maisemissa ja vaikka katsoo korttia, jossa kävelee pariskunta, jolla ei mitään huolia (tai näkee ihmisiä, komeitakin miehiä jotka eivät toistaiseksi ainakaan ole koheltaneet kanssasi) .. mutta oli huvittavaa palata siitä puhdistautumisesta kattomaan leffaa, jossa parilla meni suhde just täysin päin seiniä - mutta näyttelijäthän selviää kaikesta huumorilla. He vain lukee käsiksen ja päättää näytteleekö sen. Sen leffan mies vaan oli todella paljon exäni näköinen ja oloinen ilkeyksineen ja karismoineen ja profiileineen! Edellisvuonna pidin siihen yhteyttä matkalta, nyt ei vaan huvita, kerron muille mieluummin.

Mitä jos olet kirjoittanut tän käsiksen itsellesi tälle hetkelle?  ;)  ;)  ;)

Löytyi uusi paikka: www.JardindelaVida.com

January 3, 2007
Remember that there is a divine force out there in the universe that always loves you. No matter what you do, there is always a shoulder to cry on, even if it is not a tangible one. Even in your darkest moments, you are never alone. Let this knowledge carry you through your day today, and feel free to share it with those who seem like they could use a lift.


Otsikko: Vs: karmiva tunne
Kirjoitti: Irish - 17.01.2007 13:46:39
Kuulostaapa ikävältä käytökseltä lasta kohtaan.  :(
Koitappa lähettää miehelle rauhan, sovun ja anteeksiannon energioita.
Luultavasti hän on itse niin pihalla kaikesta, ettei osaa enää ajatella selkeästi.

Rakkautta ja jaksamista sinulle ja tyttärellesi!  :) :smitten:
Luota siihen, että elämä järjestää asiat aina parhain päin.


Otsikko: Vs: karmiva tunne
Kirjoitti: kultainen sulka - 17.01.2007 14:07:53

 :'(
Kiitos Irish!

Pihalla tuntuu tosiaan olevan, ei osaa käsitellä tunteitaan eikä tätä eroa millään tavalla.
Kostaa koko maailmalle ja lapselleen  :uglystupid2:



Otsikko: Vs: karmiva tunne
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 17.01.2007 18:29:48
Tuo on julmaa. Koeta tosiaan pyytää korkeampia voimia suojaamaan teitä, vaikken kaikkea tiedä, niin ainakin enkelit voisivat auttaa ja siloittaa riitaista mieltä ja tilannetta?

Ja yritä löytää jotain luotettavia ihmisiä muitakin kuin lakimies siihen tilanteeseen avuksi. Voimia!  :smitten:


Otsikko: Vs: karmiva tunne
Kirjoitti: *Alkmene* - 17.01.2007 18:43:59
KS
Suurta eron tuskaa tuo mies tuntee, sinusta ja lapsistaan. Mutta ikävä kyllä kanavoi sen tuonkaltaiseen lapselliseen ilkeyteen ja julmuuteen.  :knuppel2: (ei varmaan pohjimmiltaan ilkeyttään...?)
Jossei hän itse itselleen ymmärrä apua ja tukea hakea surunprosessiinsa, tuskanprosessiinsa, ei kai voi muuta tehdä kuin parhaakseen estää käyttämästä lapsia välikapulana, päättäväisesti ja määrätietoisesti ja lujasti. Kaipa sitten löytää muut väylät tuskalleen, kun koitat estää tuon lasten kautta toimimisen.
Voimia sinulle ja lapsellesi!!!  :smitten:



Otsikko: Vs: karmiva tunne
Kirjoitti: kultainen sulka - 17.01.2007 22:46:06

Kiitos SA ja *Inanna* 
sanoistanne  :angel:




Otsikko: Vs: karmiva tunne
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 17.01.2007 23:15:28
Voi että Kultainen sulka...  :( Tuohon verrattuna oma eroni on ollut "lasten leikkiä"...  ??? Rakkauden voimaa ja valoa sinulle ja lapsillesi!  :smitten: :angel:


Otsikko: Vs: karmiva tunne
Kirjoitti: kultainen sulka - 18.01.2007 10:13:36



Kiitos  :smitten:

Rakkauden valo, olen iloinen, että olet selvinnyt "helpommalla", vaikkei se koskaan helppoa ole.
 En tosiaankaan toivoisi tällaista eroa kenellekkään.

Voimia myös sinulle ja lapsille  :angel:



Otsikko: Vs: karmiva tunne
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 18.01.2007 18:25:16
Mitäs ajattelet KS lauseesta "jumaluus sinussa tietää kaiken"?

Silloinhan sinulle ei pitäisi olla mikään ongelma selviytyä ties mistä.


Otsikko: Vs: karmiva tunne
Kirjoitti: Yulunga - 18.01.2007 20:34:04
 ??? huh huh. Miehellesi on todella kova paikka tuo ero. Varmasti kokenut lapsena tulleensa hylätyksi, silloinhan sitä huutaa ja tekee kaikkensa että toinen palaisi. Niin kuin lapset kiljuvat että äiti tulisi paikalle lohduttamaan... ja äiti tulee, mutta parisuhteessa ei enää ollakaan lapsia eikä kukaan tule.  :'(

Voimia KS...  :smitten:


Otsikko: Vs: karmiva tunne
Kirjoitti: kultainen sulka - 18.01.2007 22:47:02

 :smitten:
Mitäs ajattelet KS lauseesta "jumaluus sinussa tietää kaiken"?

Silloinhan sinulle ei pitäisi olla mikään ongelma selviytyä ties mistä.

 :idiot2:
En oikein nyt jaksa ajatella, ja se lausehan lukee sinun kuvasi alla  ;)

??? huh huh. Miehellesi on todella kova paikka tuo ero. Varmasti kokenut lapsena tulleensa hylätyksi, silloinhan sitä huutaa ja tekee kaikkensa että toinen palaisi.


On tullut "hylätyksi lapsena" ja taas joutuu kokemaan saman tuskan. Itse yritän tehdä tästä kaikille jollakin tavalla siedettävää, mutta sekin tuntuu mahdottomalle tehtävälle, kun toinen tekee taas kaikkensa että koko maailma kärsisi.


Silloin voi itsekin päästä eteenpäin kun pystyy uskomaan todella siihen, että pohjimmiltaan toista sattuu yhtä paljon eikä hän ilkeyttään toimi sillä tavalla kuin toimii.


Tiedän, mutta unohdan sen aina välillä.

Kiitos  :smitten: Opin joka päivä jotakin uutta teiltä viisaislta ihmisiltä.



Otsikko: Vs: karmiva tunne
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 19.01.2007 08:16:24
Nyt potku pepulle ja irti siitä tyypistä.

Tapasin eilen onnellisen parin, ehkä se onni vielä suodaan minullekin. Onhan maailmassa hyviäkin miehiä - kun joku vielä olisi rakastettu, siis joku niistä, eikä vain muuten ok.

Silti aion katsoa tämän.. kirjoittaja on minua nuorempi, hmm--

(http://ia.ec.imdb.com/media/imdb/01/I/03/18/11/10m.jpg)