Astro Foorumi

Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! => Uudet käyttäjät => Aiheen aloitti: Eija - 16.01.2014 20:59:01



Otsikko: hei olen uusi täällä
Kirjoitti: Eija - 16.01.2014 20:59:01
iltaa olen uusi täällä  :) oon miettinny pääni puhki miten tänne saa laittettua kysymyksiä :-[ mihinkin osaan. oisko joku niin kiltti ja neuvoisi vähän :) terveisin eikka66 ;)ps. mulla on sen verran vaikea elämän vaihe et haluan selkeyttä. ja mua on aina kiinostannu astrot itsellä on voimakas vaisto.mut en osaa hyödyntää sitä .


Otsikko: Vs: hei olen uusi täällä
Kirjoitti: Eklektikko - 17.01.2014 11:45:21
Hei ja tervetuloa!

Voit esittää kysymyksiä ihan missä vaan aiheeltaan sopivaksi kokemassasi osassa foorumia kahdella tavalla:

1) Voit joko aloittaa aiheesta uuden viestiketjun - eli ihan samalla lailla kuin aloitit tämänkin viestiketjun.
2) Jos löydät viestiketjun jossa jo keskustellaan/kysellään sinua kiinnostavasta aiheesta, menet vain kyseistä viestiketjua lukemaan ja klikkaat sen lopusta nappia 'vastaa' jolloin sinulle aukeaa tyhjä viestipohja johon kirjoittaa kysymyksesi.

Ja jos haluat kysyä joltakulta jotain yksityisviestillä eli niin että muut eivät näe, klikkaa ensin tämän henkilön nimimerkkiä mistä tahansa viestistä, jolloin sinulle aukeavat tämän henkilön tiedot näkyviin ja alareunasta löydät toiminnon 'lähetä tälle jäsenelle yksityisivesti.' Sitä klikkaamalla aukeaa taas viestipohja.


Otsikko: Vs: hei olen uusi täällä
Kirjoitti: Eija - 19.01.2014 15:46:39
kiitos sinulle tosi paljon  :)


Otsikko: Vs: hei olen uusi täällä
Kirjoitti: unelmassa - 19.01.2014 15:54:56
eikka 66, tere tulemast tänne.. :coolsmiley: :D
 :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: hei olen uusi täällä
Kirjoitti: koppi - 19.01.2014 22:05:50
TERVETULOA  uusi kulkija ja onneksi olkoon päätöksestäsi aloittaa  ASTROLOGIAN  parissa. Olet eräällä maailman parhaimmalla sivustolla ja saat varmasti olla tyytyväinen päätökseesi tulla foorumiin mukaan.  :)

ENNAKKOLUULOTONTA  mieltä ja rauhallisesti mukaan niin se on varmasti onneksi ja valoksi elämään.  :angel:

Jos olet koettelemusten keskellä niin olet siunattu ja sanoisin sinulle että muista kiittää kaikista kohtaamisistasi vaikeuksista sillä tosiasia on että mitä me tekisimme helpolla elämällä jossa kaikki sujuu rasvattuna. Se olisi yhtä kuin elämätön elämä ilman vaivaa. YHTÄKUIN TURHA REISSU. iTSE EN ELÄISI TÄYTTÄ ELÄMÄÄ ILMAN KAIKKIA MAUSTEITA. :tickedoff: :smitten: :2funny: JA YSTÄVIÄ JOTKA YMMÄRTÄVÄT.
  :smitten: :smitten: :smitten:
TERE TULEMAST ELÄMÄSI SEIKKAILUUN . Anna mennä vaan ja kahvat kaakkoon. :D :angel: ;) :smitten: :smitten: :smitten:  :2funny: :2funny: :2funny:


Otsikko: Vs: hei olen uusi täällä
Kirjoitti: Eija - 20.01.2014 15:50:03
kiitos paijon ottaakin haastenna tämän ku mul ei oo ku aikaa töiten jälkeen poika on jo muuttannu pesästä pois ja nyt on aikaa itselleni eli uusia tuulia menään :D