Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: HenzQh - 04.08.2009 12:26:24



Otsikko: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: HenzQh - 04.08.2009 12:26:24
Ajattelin julkaista miehisen kysymyksen täällä. Mikä automerkki vakuuttaa sinut ja luuletko sen liittyvän aurinkomerkkiisi tai muuhun kartallasi? Jos on auto, mikä se on merkiltään? Miksi olet valinnut juuri sen?

Vaikken ole ilmaihminen, mun suosikki on Saab. Boheemi ja kaunis urheilullisuus,  8) . Audi ja BMW viehättää suuresti myös.  :skorpioni: varmaan vaikuttaa Audin kohdalla. Maskuliinisuus ja järjestelmällisyys:). Mazda ja Opelkin kiehtovat.

Luulen, että Saab on ainakin ilma- ja vesimerkkien suosikki.
Samaten BMW.
Volvo ja Mersu tekevät materialistisuudellaan vaikutuksen maamerkkeihin ja tulimerkkeihin.
Toyota ainakin on kaikessa pyhässä järkevyydessään kuin maamerkeille tehty.
Audit voivat viehättää Oinaan ja Skorpionin tyylisiä ihmisiä.
Italialaiset ja ranskalaiset autot tehnevät vaikutuksen rentoihin ilmamerkkeihin.

Aika erikoinen aihe, mutta uteliaisuuttani pistin:)Mitä mieltä?


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: nousukuu - 04.08.2009 12:49:08
Autoa en omista, mutta Toyota ehkä olisi se merkki jos joskus hankin. Luulen että liittyy :rapu::un, perusturvallinen, mukava, ei herätä erikoista huomiota.

 :kalat: ehkä kelpuuttaa kaikki kärryt jotka suinkin kulkee? Tai mitäpä sitä autoa, bussillakin pääsee.

 :vesimies: minussa haluaa sähköauton. Sama se mikä merkki ;)

Lainaus
Italialaiset ja ranskalaiset autot tehnevät vaikutuksen rentoihin ilmamerkkeihin.

Todellakin, tunnen yhden :kaksoset: miehen joka on oikea Citroën-fani.


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: Hiisitär - 04.08.2009 12:55:11
Voi ei! Vaikka olenkin hyvin ekologinen Nousu-Kauris, Aurinko Oinas minussa haluaisi kuitenkin ehdottomasti Hummerin(!) ja Kuu Rapu puoleni maalaisi sen vaaleanpunaiseksi, ja... ja... ilmeisesti Kuunsolmu Kaksonen vielä sen takia, ettei kaikkea pidä ottaa niin kauhean vakavasti. Pinkki Hummeri olisi muodoltaan äijäauto, mutta kuitenkin söpön feminiininen samaan aikaan ;D Oikeastaan niitä onkin olemassa, kuten esimerkki kuva kertoo, JOSKIN minä haluaisin autooni isommat renkaat ;D Olen pikkutytöstä asti rakastanut monsteriautoja ja iso jenkkiauto olisi - kaikessa luonnon raiskaamisessaan - kuitenkin mieleinen auto minulle. Ajelisin sillä varmastikin aika harvoin loppupelissä, kun julkisilla on niin kiva liikkua.

Ja sen ajokortin voisi tietysti hankkia ennen sitä...  ;D



Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: nikki - 04.08.2009 13:29:38
 :aurinko: :oinas: kahdella äijällä vanhat amerikkalaiset,Cadillac ja Mustangi muistaakseni,toinen tykkää laittaa ja toinen ajeleekin kesäisin,naisella vanha musta mersu,tilava koiralle

 :aurinko: :harka: aikoinaan suosikkinsa vanha pyöreemuotonen Saab,ihana "traktorivaihteinen" ja maaston vihreä vielä,yhdellä Mersu,äijällä tuo Athan mainitsema "muriseva" iso jenkki ( :venus: :oinas:,oinasvaikutusta vissiin nämä "amerikanautot"? mootori  :mars: murisee?)

 :aurinko: :kaksoset: eka auto naisella rättisitikka (oli ilo olla kyydissä kesähelteillä ammoin nuoruudessa,oi niitä aikoja) toinen auto isänsä vanha "iso kissa" eli ranskalaisia,oiskohan nykynen sitten pösö niinku toisellakin kaksosella (meikä ei tunnista näitä nykyautoja,ovat niin kamalan "muodottomiakin")

ja tuo  :aurinko: :skorpioni: ja Audi oli mielenkiintoinen ( :skorpioni: on muuten feminiininen :) koskapa tyttären eka auto on just vanha Audi,mutta valinta osui ehkä opiskelijan budjetin raameissa tuohon.Ekalla autolla pitää uskaltaa "törttöillä" eli ottaa kolhut ja naarmut vastaan.
Vanhoissa autoissa on vielä se hyvä puoli,että niitä pystyy mekaanisesti korjaamaan.
Ei tartte nostaa käsiä pystyyn kuten näillä "sähköpeleillä".

 :aurinko: :kauris: ajelee käytännöllisellä pienellä vähän bensaa käyttävällä japanilaisella ja merkkiähän en muista

Ite en ymmärrä autoista mitään,tuskin koskaan hankinkaan, :aurinko: :skorpioni:,
jos hankkisin, se voisi olla vanha kuplavolkkari,sellanen vaaleensininen.Ilmatilaa.
Ajelen skootterilla,toinen pösö menossa. :askendentti: :jousimies:


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: Esmiralda - 04.08.2009 15:59:32
Heh! Olisiko Rapua, mutta minulle autot ovat, ainakin oma, 'henkilö' nimeltä Unto! Sellainen hauskan turkoorinvärinen Fiat Punto, jolla olen törttöillyt siellä täällä ja todella pelkään milloin ei enää armahdeta. Tuollainen väri iskee silmään...siellä se täti taas menee, varokaa!

En muuten välitä autoista, en muista millainen on naapurissakaan. Muistan kyllä jos jollakin on joku vanha persoona, kuten rättisitikka. Joillekin auto on osa tunnetta, kaveri. Joillekin muuta status-symboli, joillekin vain se välttämätön. Joillekin suuri rakkaus!

Ja tuo kyllä niiiiiin pitää paikkaansa kuten ukollakin! Mitsubishi
Lainaus
aurinko kauris ajelee käytännöllisellä pienellä vähän bensaa käyttävällä japanilaisella ja merkkiähän en muista


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 04.08.2009 16:32:17
Mä haluaisin hybridiauton, merkillä ei pahemmin väliä kun en niistä oikein mitään tiedä. Toyota Camry näyttää ihan kivalta :) Mun karttaan en osaa tuota oikein yhdistää...


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: Hiisitär - 04.08.2009 16:48:39
Joo, minä tosiaan siis olen  :mars: :oinas: ja vielä kakkoshuoneessa ;D


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: Norna - 04.08.2009 17:19:56
 Mä pidän nopeista urheiluautoista ja vanhoista klassikoista  :smitten:  :aurinko:  :oinas:, noissa vanhemmissa mä eniten pidän pyöreistä ja virtaviivasista muodoista joten urheilullisuutta sielläkin. Auton pitää kulkea ja kehrätä.

 Urheiluautoista vaikka Jaguarin XJ220 on nami http://www.tenzor.cz/zikurat/Cars/Jaguar_XJ220_1.jpg

 Vanhemmista esim Holden http://www.carbodydesign.com/concept-cars/2005/10-15-holden-efijy-concept/Holden%20Efijy%20Concept%202.jpg saa mut kokemaan ylimääräisiä sydämentykytyksiä. Voisin mennä tuon auton kanssa naimisiin  ;)

 saman tekee myös Mercedes-Benz Count Trossi SSK vuodelta 1930 http://www.automotoportal.com/media/images/vijesti/060915001.2.jpg (http://www.automotoportal.com/media/images/vijesti/060915001.2.jpg)


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: Ebenia - 04.08.2009 17:37:58
Jos IKINÄ elämässäni hankin autoa ( turha kapistus ::)), niin sen on oltava hybridi, pieni, vähän kuluttava ja mukiinmenevän söpö.

 :askendentti: :harka: = Auto ei saa ihan romukasa olla!  :aurinko: :kauris: = luontoystävällisyys, kätevyys, käytettävyys 

Yritän kuitenkin elää mahdollisimman pitkään ilman autoa ja ajokorttia. Hirveä energiaa ja luontoa tuhlaava kapine!


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: Norna - 04.08.2009 18:00:44
Niin juu itselläni ei ole ajokorttia enkä aio varmaan koskaan sellaista edes hankkia  :).


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: Veskari-83 - 04.08.2009 18:16:14
 :aurinko: :vesimies: ja autoksi tietenkin joku hemmetin sukkela (Fefe elikkäs Ferrari tai Porsche tai Lambo tms, lie vaikuttanee et oon mies?). Toisaalta joku tuolla alitajunnassa kokoajan sanoo, et se vois silti viedä vähän bentseeniä ja olla sellanen snadi, jolloin kysymykseen tulisi http://www.teslamotors.com/ pois lukien tietty toi snadi.. Toi ois jotenki :smitten: kuhan tulis viel ekaks Eurooppaan asti.. Rahaa toki pitäs jostain myös saada, mut jos valita saa ni kyl se joku noista ois :)


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: Veskari-83 - 04.08.2009 18:22:13
Tuollainen jos ajelis vastaan niin ei tarttis ees olla hiprakassa jotta tulis Transformers mieleen :2funny: Starscream!! Karkuun!!
Eääh, kattele ne muutki vaihtoehdot läpite ennenku tuomitset :P


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: Norna - 04.08.2009 18:48:06
 Ei ole urheiluautot vain äijien juttuja, kyllä niistä naisetkin saa iloa irti  ;)


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: Norna - 04.08.2009 19:58:18
Jotenkin osuvaa kun  :oinas: -nainen kommentoi noin ;) ;D

 :mars:

 Hihi :)


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: mc82 - 04.08.2009 20:05:39
Mulla  :aurinko: :jousimies: 10. huoneessa,  :askendentti: :mars: :kauris: ,  :mars: 1. huoneessa,  :venus: :jousimies: 11. huoneessa.

Mulla on kartalla jonkin verran Veskaripainotusta, Urkki aspektoituu henk. kohtaisiin planeettoihin:  :uranus: :aspect_con: :aurinko: ,  :uranus: :aspect_tri: :kuu: ,  :uranus: :aspect_con: :keskitaivas: - Urkki on itse asiassa ihan Keskitaivaan päällä. Tämän vuoksi mulla on ehkä se kaipuu olla oma itseni, ehkä erottautua joukosta, olla se friikki :)  Samalla on tuo eläväinen  :jousimies: -stellium, jonka ansiosta sitä pirtsakkaa huumorintajua ja itseironiaa löytyy :)

Kaurisvaikutuksen takia haaveissa on taloudellinen, vähän kuluttava ja kohtuullisen hintainen menopeli. Mä en tarvitse mitään Bemaria tai Porschea - en oikeasti edes tiedä, uskaltaisinko mitään kallista autoa jättää mihinkään, jokuhan voi murtautua sinne!!! :o  

Elän vähän sillä periaatteella, että auto kun auto, kunhan sillä pääsee paikasta A paikkaan B eikä ole mikään hirveä bensasyöppö. Mutta kiva, suloinen pikkuauto olisi kiva, kuvastaa ehkä mun leikkisää Jouskaripersoonaa parhaiten :)

Sitruunankeltainen/vaaleanpunainen/turkoosi kuplavolkkari olisi tosi pop :smitten:  Tai sitten Mini tai se kääpiökokoinen "kaupunkiauto", mikä hitto se merkki olikaan - mä en oikeasti tunne autojen merkkejä! ;D  Todennäköisimmin autoksi tulee, jos on tullakseen, joku perus-Peugeot 106/206. Ei ärsytä yleisössä pahennusta ja on taloudellisilta ominaisuuksiltaan kait ihan jees, sekä ei tarvitse olla mikään tilaihme. Kunhan minä ja ostoskassit mahtuu kyytiin, niin se riittää ;D  Näin jossain tosi söpön limenvirheän Pösö 206:n - se olis kyllä aika meikäläisen juttu :D :uglystupid2:


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: Lari - 04.08.2009 20:22:44
Nissan tuo markkinoille sähköauton. http://www.autoblog.com/2009/08/01/2010-nissan-leaf-electric-car-in-person-in-depth-and-u-s-b/

Mulla on renaul megane ja oon rapu. Ja mitäkä sitte  ;)
Vaan jos ilmaiseksi saisi auton ottaisin ehkä keskikokoisen mersun tai bemarin tai wolkkarin tai skodan tai hmmm roll roycekin vois olla kiva kun se ei hajoa koskaan  ::)

Ja vaikka onkin kohtuu vanha, laiska ja osaksi ruosteinen renual megane niin moottoripyörä on sitten tehokas ja hyväkuntoinen "kisakone"

Hypridiauto ei ole kovinkaan kiinnosta vaan sähköauto o hyvempi, luulen  :P


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: nousukuu - 04.08.2009 21:50:36
Oikeeastaan :merkurius: kuvaa sitä pienten matkojen liikkumista ja :venus: tyyliä joten nämä planeetat ehkä kerotvat autotyylisi.

 :merkurius: :vesimies: : lentoautohan sen olla pitäisi. Ei haittaa vaikka olisi lautasenkin muotoinen.
 :venus: :kalat: : vaaleanvioletti sulavalinjainen hiljainen


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: nikki - 04.08.2009 22:00:14
jo miä aattelinkin,jotta milloin ne miehet hoksaa,jotta venushan se automaun kertoo..
eikös se ole se miehen hellitty ja lellitty,silmäterä oikein..
no retrovenukselle kelpais olla kyllä sellasen vaaleenpunasen avocadillacin kyydissä,
ja sellanen aito 60-luvun vespa ois ihana,
kelpais helmojen heilua..


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: Riitta - 04.08.2009 22:03:24
Mina olen harka ja itse pidan jeepeista joka on maastoauto ja tyoauto ja paasee mukavasti joka paikkaan ja periaatteiden kannattajana suosin Hydroautoja.
Inhoan mersuja ja bemareita vaikka itsellani oli yksi "pomoauto" Mazda 626


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: Synapsi - 04.08.2009 22:14:11
Olen aina haaveillut hommaavani tulipunaisen seiskytluvun Stingray Corvetten.
Reaalimaailmassa ajelen Hondalla..


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: nousukuu - 04.08.2009 22:17:05
Terävää kommenttia taas sinulta, nikki! Kylläpä nolottaa koko miessuvun puolesta. Nooh ehkä se venus vaan heijastuu tuohon automakuun jos sitä muuten ei osaa ilmentää... ::)

Olen nyt viime aikoina ajellut hieman Pajerolla ja oma viehätyksensä on raskaassa vanhassa maasturissa. Lukisin tämän äijäauton kauriin merkkiin ihan noin muutenkin ja lisäksi:
  - kyseessä toisen auto ja oma laskumerkki kauris
  - auton omistaja kauris

Kauris on sikäli jännä merkki että se on toisaalta säästäväinen (ne vähänkuluttavat autot) ja toisaalta rehvakas äijä (citymaasturit yms).

Mutta siis oma liikkumisväliineihanteeni on se minkä ed. viestissä kerroin.

E. Pientä siistintää.


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: asboo - 05.08.2009 17:38:22
Olen ajellut myös Mitsun Pajerolla aikoinani ja pidin itseäni jännityksessä hankkiutumalla sillä mahdollisimman huonoille teille/poluille ja kokeilemalla mistä 4-veto pääsee.

No sitten vaihdoin toiseen ääripäähän - metallinpunaiseen Fiat Puntoon, joka nyt on ollut jo 4v käytössä. Sukkela peli kaupungissa etenkin.

Mikä tahansa auto kyllä menisi, kunhan ei jätä tielle. Minä en oikein tajua noita miesten autovouhotuksia: "tossa meni clk 570, woooah"  ::)

Tänään tuli vastaan ferrari täällä mettäkylässä. Tai olla joku oinas/leijona-mies cruisailemassa...


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: Soile - 06.08.2009 09:31:19
Kaikista mieluiten ottaisin itselleni Fiat 500 tällä hetkellä tai ihan aidon ja originaalin Fiat 600, jos joku sen miulle entisöisi tai Anglia entisöitynä kiitos. Mini tulisi myös kyseeseen. Mutta aatellen sitä, että reissuamme paljon, niin ykkösautona meillä voisi olla vähän isompi autokin, mutta ukko saisi valita sen. Mutta ei mitään ällöä katumaasturia tai tila-autoa....yök. Joku enemmän perusauto. Kai tässä sitten on sekä veskari että kauris vaikuttamassa ja varmaan  :mars: :jousimies:


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: Fiona - 07.08.2009 00:43:29
Yleensä ottaen en oikein pidä autoista. Ne saatuttavat ja ovat meluisia. Minulla ei ole edes ajokorttia. Kaikki formula-tyyliset kilpailut ovat typerintä mitä tiedän, niissä vain saastutetaan maapalloa. Mutta jos joskus hankin auton, sen pitäisi olla turvallinen, mahdollisimman vähän saastuttava, vakaa ja tilava. Joku mersu vois olla kiva.:)


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: mc82 - 07.08.2009 10:26:32
Oikeeastaan :merkurius: kuvaa sitä pienten matkojen liikkumista ja :venus: tyyliä joten nämä planeetat ehkä kerotvat autotyylisi.

 :merkurius: :vesimies: : lentoautohan sen olla pitäisi. Ei haittaa vaikka olisi lautasenkin muotoinen.
 :venus: :kalat: : vaaleanvioletti sulavalinjainen hiljainen

Aika jännä :)  Mulla  :merkurius: :aspect_con: :venus: :jousimies: 11. huoneessa. Eli hippiauto ;D  Mieluiten vaaleanpunaisena tai kirkuvan keltaisena (tai turkoosina), kuplavolkkari on ihq :smitten:

Tämän jo totesinkin tuolla edellä..


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: Norna - 07.08.2009 10:58:57
  :venus:  :harka: tahtoo auton joka näyttää joltain, mieluiten kauniilta  ::).  :merkurius:  :oinas: tahtoo mieluiten mennä nopeasti sen matkan. Joten yllätys sinänsä että kauniit urheiluautot tai sulavalinjaiset klassikot ovat juuri meikäläisen mieleen.


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: taiska - 08.08.2009 00:33:55
Rakastan nopeita ja näyttäviä urheiluautoja  ;D. Itselläni on Subaru XT, neliveto ja turbo, ruiskukoneella ! Ihana painaa kaasua  ;D !


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: T-H - 03.09.2009 11:30:15
Tähän oiskin hyvä kirjoittaa JOS tietäis, että minkä aurinkomerkin omaavat miehet ajavat Mersulla, BMW:llä ja Audilla kun näitä miehiä yleensä yhdistää "sen pituus" ja naisvartalon verrattavuus itse auton malliin/muotoon ja yleisesti luonteen kusipäinen pinnallisuus.

(Mediassa nyt ollut Audin kohupomo Esko Kiesi)


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 03.09.2009 11:53:44
samaa mieltä että saastuttavat, eikä niille ole tilaa, ollut pari autoa ranskal-ital. audilla yleensä ajelen, noin muuten.

muotoilun puolesta ehkä Beetle=Kupla.

näppäryyden puolesta pikkuauto.

jeeppi on cool.

siinä kai se sitten olikin, jos urheiluauto, pitäisi perehtyä asiaan. automyynti on kai romahtanut, mutta sitten on tällaisia sivuja:

http://www.nettiauto.com/rolls-royce/kaikki/

http://www.nettiauto.com/rolls-royce/silver-shadow/2777495
 


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: T-H - 03.09.2009 12:00:33
Auton muotoilulla on hyvin paljon mulle merkitystä ja pidän esim Alfa Romeosta koska sen ulkonäkö on dynaaminen ja persoonallinen. Samaan kastiin menee uusi E-sarjan Mersu.

Pidän itseni pois autonratista kuitenkin koska ole liian tulisielu ;D


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: Ratkaisu - 26.11.2009 23:18:26
Itse olen aina pitänyt Jeepeistä, kyllä autolla nyt pitää pystyä ajamaan metsäteillä ilman, että pohja ottaa kiinni. Väriksi ehkä tylsä musta, mutta muun väriset näyttää ihan kauheilta jos niitä ei käytä usein pesussa.  :aurinko: :neitsyt:, tiedä sitten onko noi Jeepit sitten maamerkkien juttu, muistaakseni joku härkäkin niistä tykkäs ^^


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: Hiisitär - 27.11.2009 01:52:45
Ooo, mulla on  :venus: :harka:, sekös selittää sen, että rakastin jo pikkutyttönä monsteriautoja ja iso maastoauto (se aiemmin esitelty pinkki hummeri ;D) olisi ihanin.


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: Kuuhilda - 25.06.2012 00:04:25
Eikä mikä ketju  :D

No, mä en tykkää autoista. Mulle riittää, jos se toimii niin että sitä ei tarvii korjata ja vielä parempi jos ei tarvi huoltaa. Sama miltä se näyttää, kiva tietysti jos siellä on vähän potkua, että pääsee ohi kun palaa hermot jonossa.
Tooosi kivaa jos siellä on tilaa koko perheelle ja koiralle ja keolle tavaroita, mutta jollei, niin konstit keksitään siihenkin  :D
Mun autot on ollu erittäin huonosti siivottuja laatikoita pyörillä, jotka on ajaneet kuitenkin asiansa, ja kiitän tästä vanhasta Mizubishistani luojaa, koska se on toiminut, ja lähestulkoon ilman, että sille on täytynyt koskaan tehdä mitään ;)

 :aurinko: :vesimies:  :askendentti: :jousimies: ja  :kuu: :oinas: mahtanevat näin kohdata toisensa tässä auto-asiassakin  ::)

 


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: Bluerock - 21.09.2012 07:42:39
Täähän on hauska aihe  :)

Mulla  :aurinko:  :venus:  :merkurius:  :kaksoset: ja  :mars:  :kuu:  :skorpioni: . Pidän kyllä autoista aika paljon ja moottoripyöristä, ovat molemmat parhaimmillaan tosi kauniita esineitä :) Ittellä on musta volvo s80. Auto voi olla minkä värinen vaan kunhan on musta  ;) Moderni turbodieseli, joten on ympäristöystävällinen ja tehoakin löytyy tarvittaessa, vaikka monen mielestä vähän iso pappa-auto  ;D Minulle autossa pitää olla kokoa ja voimaakin semisti.. ei ehkä ihan urheiluautoa arkikäyttöön. Toki urheiluauto olisi kiva, jos rahaa olis mielin määrin, niin autoja olis monta!  :D Haluaisin ison mustan jenkki-pick upin ja todella sen urheiluauton myös!

Jännä juttu sinänsä, että vaikka muuten tykkään väreistä ja taiteestakin kyllä joo, niin autoissa se mieltymys on musta ja valkoinen. Moottoripyörät taas voi parhaimmillaan olla kanssa taidetta ja niissä värit ja kauniit kuviot on plussaa :) Ai niin mulla on  :askendentti: :neitsyt: , vaikuttaiskohan se tuohon, että ajelen dieselillä tai siihen että auto on toki käytetty ja paljon ajettu, oli halvempi, mutta hyvähän se edelleen on, ei ne mee ajossa miksikään jos huolletaan..  :)

Mulla on kyllä myöskin  :uranus:  :aspect_opp:  :aurinko:  :merkurius:  :venus: ..


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: Morwenna - 21.09.2012 11:52:12
Hehee, itse tykkään kieltämättä kamalasti japanilaisista ym. autoista, meillä on nytkin Toyota ja sen lisäksi "kelpuuttaisin" mieluusti esim. Hondan tai Hyundain  :) au-Rapu ja kuu-Kauris asialla vissiin  ;D

Toisaalta jos olisin varakas, ja löytyisi ekologinen vaihtoehto, niin tykkäisin kamalasti maasturista  :) semmonen kunnon Indiana Jones-jeeppi viehättää kovasti. Semmonen joka menisi vaikka perä edellä puuhun, niin sanotusti.

Suorastaan inhoan urheiluautoja, eivät ole mielestäni yhtään hyvännäköisiä. En tykkää yhtään myös mistään kovin pärisevästä, hiljanen olla pitää ;) En pidä myöskään Audeista, Bemareista ym. "bättre folk"-autoista. Sori kaikki jotka tommosen omistaa mutta mielikuva on liian vahva ja sitä vahvistetaan koko ajan :D

Silti täytyy myöntää että jotkut wanhat amerikanraudat ovat kyllä tosi makeita.

Pienenä meillä oli melkein aina Saabeja, isäni on ihan hulluna niihin.

muoks. Piti vielä lisätä että tottakai mun autoilla on aina myös nimi - nykyinen hopeainen pappa-Corolla on ilmiselvä Anselmi  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: Staardis - 21.09.2012 22:04:46
Mun eka omassa käytössä ollut auto oli sininen Fiat Uno, seuraava pysyi kans Fiat-linjalla, pastellinvihreä Punto. Väri oli aluksi mun mielestä aika krhm, suoraan sanottuna kaamea, mutta hinta oli sopiva niin silloin ei inistä pikkujutuista kuten väristä. Aikaa myöten tykästyin sen väriin, ja löysin jopa äidin kaapista 60-luvulta olevat nahkahanksat jotka oli melkein samaa väriä kuin auto. Hanskat ei sopinu mun käteen, mutta pidin niitä etuikkunan syvennyksessä näkyvillä  8) Tyyli pitää säilyttää aina!

Ajelin vihreellä Puntolla varmaan kymmenen vuotta, no ainakin kahdeksan, käytettynä sekin oli hankittu. Mä ajelisin sillä edelleen ihan tyytyväisenä, mutta katsastusmies oli vuosi-puolitoista sitten sitä mieltä, että ei ajella enää tällä. Myytiin se tee-se-itse-korjaajalle, kovasti odottelen, milloin se näkyy liikenteessä jälleen :D

Sen jälkeen olen ajellut miehen (skorpioni) 10v sitten hankkimalla Renault Meganella, sopivan pieni kaupunkipyörittelyyn ja melko vähäruokainen työmatka-ajoon, oon kait sisäänajanu sen jo niin hyvin, että vaikka ensimmäisinä vuosina inhosin sillä ajamista, niin nykyään kaikki muut inhoaa sitä ja mä tykkään.

Mutta se minkä haluaisin, on Jaguar! Sellainen iso, pehmeämuotoinen, nahkaa sisällä, ylellinen. Himmeän kullan värinen mieluiten, vai onkohan se värisävy viralliselta nimeltään hiekka, omistin sen värisen kännyn aikanaan, nokialainen N-sarjaa oli.

Mulla on sekä aurinko, kuu että nousumerkki jousimiehessä.


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: Deltaco - 21.09.2012 22:38:38
Oon sen verran autohullu ollu joskus että pakkohan tähän on jotain laittaa... elikkä oinas olen ja haaveillut joskus automuotoilijan urasta. Kaikki mahdollisimman virtaviivaiset ja voimakkaan näköiset muodot kiinnostavat joten aika urheiluauto osastolle mennään. Viimeaikoina katseeni on vanginnut erityisesti nämä uudet audit joita tulee välillä äimisteltyä oikein tosissaan!
 
En kuitenkaan omista autoa ja silloinkin kun omistin niin se oli vaatimaton vanha vw golf. Kiinnostukseni autoihin on muutenkin laantumassa koska ympäristöä pitää mielestäni aina ajatella ensin ja kun miettii, niin nuo mahtavat urheiluautot ovat oikeastaan pelkkää turhaa egon pönkitystä.. materialistista turhuutta parhaimmillaan. Tai ehkä vain vilpitöntä hauskanpitoa mutta ympäristön kustannuksella. Ja aivan viimeaikoina en ole oikeastaan edes saanut autoista mitään irti ja olen siitä iloinen koska olen tietoisesti yrittänyt päästä irti kaikista materialistisista houkutuksista. Ja varsinkin ympäristöä saastuttavista!
Ja onhan siinä oma stressinsä ja rahan meno, paljon vapautuneempi olo ilman omaa autoa. Ja mikä parasta, kunto pysyy ihan toisena kun ottaa omat jalat alleen.


Otsikko: Vs: Aurinkomerkki ja automerkki:)
Kirjoitti: TyyniTuuli - 15.10.2012 10:41:33
Järkevä neitsyt ajelee järkevällä turvallisella vähäruokaisella pikku-Volvolla. Tietenkin varustettuna drivE-tekniikalla. Ja tietenkin farkkuversiona, jotta kaikkeen varautuvalla on tilaa pakata mukaan puoli omaisuutta.