Astro Foorumi

Astro special => Ennustava astrologia => Aiheen aloitti: enska - 14.01.2006 20:04:36



Otsikko: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: enska - 14.01.2006 20:04:36
Kyselykierroksena tällainen, mikä on teillä AP-kartan nousumerkki tällä hetkellä ja kuinka se on vaikuttanut vuoteenne?
Ja aloitan.. mulla se on vielä reilun kuukauden Jouskari. Vaikutukset: huomattava itsenäisyyden ja oman vapauden lisääntyminen. Aiempaa positiivisempi asenne tulevaisuutta kohtaan. Isompien skenaarioiden pohdinta.

..vaan kyllä se seuraavakin AC nostaa jo päätään (härkä). Materiaan on tullut sijoitettua enemmän kuin yleensä ja talousasioihin keskittyminen on sujunut hieman aiempaa jouhevammin..

Ja vuoro seuraavalle, Ole Hyvä!


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Artemis - 14.01.2006 23:08:19
Tänä vuonna nousena ollut oinas. Olen tehnyt nopeita päätöksiä mm. työpaikan vaihdon kanssa, vaihtanut työpaikkaa "miehisempään" työpaikkaan. Olen ollut paljon liikkeessä ja matkustellut paljon.
Huhtikuussa alkaisi sitten nousevan leijonan aika, odotan innolla mitä kaikkea eteen tuleekaan  :)


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Stareyes - 14.01.2006 23:35:39
Heippa :)
Mulla AP -kartalla nousee  :leijona: 8),  :aurinko: :ni 5. huoneessa, elikäs aikas voimakkaasti visiinkin tuo Jellonamaisuus pyrkinee esiin, tiedä tuota sitten kun tämän vuoden AP-kartta on vasta ihan aluillaan. Palaan aspekteihin tuonnempana, nyt en muista niitä....


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Artemis - 15.01.2006 00:45:41
Huomasin juuri että itselläni on ollut nousevamerkki oinaassa ja aurinko ykköshuoneessa. Eikös tämä kertoisi itsekkyydestä? Aurinko on ollut yhtymässä venukseen joka tietysti myös ykköshuoneessa oinaassa.
12.huone on ollut ruuhkainen, siellä palloilee niin uranus, kuu, mars, merkurius ja neptunus. Jännää sillä syntymäkartallani 12.huone on melko tyhjänä.


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: irkkunen - 15.01.2006 15:33:36
Skorpparihan se siellä on möllöttänyt akselin päässä reilut puoli vuotta. Ja voisin tulkita sitä niin, että on tullut kiinnittäneeksi huomiota asioiden tärkeysjärjestykseen ja tarkoitukseen ja omaan sisimpään, jollain tavalla uudistunut sisäisesti ja vähän ulkoisestikin. Ei ole ollut kovin sosiaalista aikaa tosiaan, ja ihmissuhteet tuottaneet enemmän päänsärkyä kuin mitään hyvää. Ehkä sitä on tullut kyynisemmäksi :( AP-kartan AC on sitäpaitsi tarkassa yhtymässä syntymäkarttani Plutoon.

Aurinko kasissa.


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Linn - 15.01.2006 15:53:38
Hmmm. Minulla on vielä kuukauden verran AC Neitsyessä ja Aurinkokin kuudennessa huoneessa.

Ehkäpä se näkyy siinä, että kuluneen vuoden ahersin lopputyöni parissa. Toisaalta en aina niin kovin tiukassa tahdissa, mikä ei oikein istu näihin karttakuvioihin. Aurinko on yhtymässä Merkuriuksen kanssa, mikä voisi liittyä myös tuohon kirjoittamiseen. Vuosi on myös ollut tietyllä tapaa hieman tylsä. Olen rauhoittunut ja vetäytynyt aiempaa enemmän kotiin näpertämään harrastusteni parissa. Ehkäpä sekin on Neitsyt-vaikutusta?

Terve olen ollut, kuten aina - paitsi että juuri nyt minulla on ollut päällä kummallisen sitkeä flunssa.

Ensi kuussa sitten voimaan astuu kartta, jolla nousussa on Skorpioni. En oikein tiedä, mitä siitä miettisin. Aloitan helmikuun alussa työharjoittelun unelma-alallani kustantamossa, toivon myös, että ostamme kodin ja että tulen raskaaksi. Omien toiveiden mukaan tulossa olisi siis suurten muutosten vuosi, mutta saa nähdä.

Aurinko on kolmannessa huoneessa, mikä voisi liittyä tuohon kustannusalaan ja ehkä saan myös itse luotua jotakin kirjallista. Jupiter on AC:llä, mikä saattaisi liittyä raskauteen (tai sitten lihon muuten vain, hip-hei) ja tuo toivottavasti myös onnea. Uranus on IC:llä, mihin voisi liittyä muutto. Mars on "kivasti" seiskassa, joten todennäköisesti parisuhde ei tästä vieläkään tasaannu.. No, se on ihan hyväkin asia.

Linn


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Ajatus - 17.01.2006 15:06:09
Kuluneena vuonna on ap-karttani AC ollut Leijonassa kuten jo jossain vaiheessa kerroinkin ja vuosi on ollut täynnä kaikenlaisia - nimenomaisesti - kissanristiäisiä! :) Huvittelua, taidetta ja teatterielämyksiä on riittänyt. Minut ilmeisesti palautetaan ruotuun parin kuukauden kuluttua, kun nousumerkiksi vaihtuu Neitsyt ja arkisempi aherrus varmaankin alkaa. Myös aurinko tulee olemaan 6. huoneessa, yhdessä Uranuksen ja Merkuriuksen kanssa, joten vuodesta tullee työelämän kannalta mielenkiintoinen.

Artemis, tuo Oinas/1. huone sekä 12. huonepainotus voisi minusta kertoa myös oman itsensä tutkailusta, eli ihan terveestä itsekkyydestä siinä mielessä. :)

Linn, minusta kuviosi kuulostavat varsin lupaavilta suunnitelmiisi liittyen! Voisiko Mars seiskassa osaltaan tarkoittaa myös uutta alkua parisuhteessa eli lasta? Merkkisijainti voisi kertoa lisää.


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Artemis - 17.01.2006 15:43:21
Kiitos vinkistä Ajatus! Tutkiskelua olenkin harrastanut paljon kuluvana vuonna. Edelleenkin mietin mihin suuntaan työelämässä liikkuisin, mitä olen itse, mitä haluaisin, miten voisin läheisiäni auttaa heidän vaikeuksissaan.

Innolla odotan huhtikuuta jolloin omaksi nousevaksi muuttuu leijona  :) Huvittelua ja kaikkea mukavaa olisikin vaihteeksi kiva puuhailla.


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Miisu67 - 17.01.2006 16:48:13
Vielä reilun kuukauden on AC Kauriissa.
Järkeä on pitänyt käyttää, mikä tietty on positiivista tällaiselle kalamaiselle tyypille. Olen huomannut reagoivani täysin toisella tavalla kuin mitä olisin kuvitellut joihinkin kipeisiinkin asioihin ja niistä on selvitty keskustelemalla ja työstämällä asioita. Työnarkomaania minusta ei ole tullut, mutta selväksi on tullut, että nykyinen työ ei "palkitse". Ja kun Juno nököttää siinä AC:n tuntumassa, niin onhan tuo minun Kauris-miehenikin ollut kovasti tapetilla  ;)

Jännää, että pian nousumerkki vaihtuu juuri vastakkaiseksi, eli Ravuksi. Toivottavasti nämä kaurismaiset opetukset säilyvät mielessä eikä tunteiden aallokko saa liikaa valtaa eikä Ravun panssareiden taa tule piilouduttua. Empatiaa, hoivausta, intuitiota tai tunteiden lämpöä ilmaisen mielelläni.


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Linn - 17.01.2006 17:44:35
Ajatus,

Sinun tulkintasi Marsille seiskassa kuulosti huomattavasti miellyttävämmältä.  ;)

Mars on Härän ja Kaksosten rajalla, nipin napin Kaksosten puolella. Ehkä kuitenkin verbaalista sanasotaa...  ???

Linn


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: helinä - 17.01.2006 18:27:17
Tämän hetkinen AC on Skorpparissa, huoneessa 3, radix Jupiter ja neptunus kiinni AC:ssä. Lähdinkin sitten "kaikkea maailman pahaa karkuun" opintovapaalle - hummaten kaikki säästöni. Aurinko on AP-huoneessa 8. Tuo 8 huoneen Aurinko oli vähän huonosti aspektoitu, että ehkä tämä oli paras ratkaisu ja Yltiö-optimistisuus maailman Lahja, mulle yleensä niin tummalle tyypille. :coolsmiley:

Jalat irti maasta Fiilis varmaan jatkuu seuraavankin vuoden, kun Aspektit eivät helpota ja AC siirtyy huone 5 ja vesimieheen ja nyt radix kuu ja AP neptunus AC:llä. Nyt mulla on DC:llä radix saturnus ja ens vuonna DC:llä transiitti saturnus. Eli tiedä jos osaan herkistyä ja oma paikka löytyisi arjesta (Aurinko on AP-huone 6). :smitten:
Tai sitten mut pumpataan mömmöjä täyteen, kun en vieläkään osaa olla tarpeeksi kova tähän karuun maailmaan.... :idiot2:


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: K-NRJ - 18.01.2006 18:45:04
Minulla on AC Kaksosissa. Olen odotellut jos jollakin muulla olisi ollut ja millaista on ollut... Itsellä kun on näin tammikuussa synttärit niin AP-kartta on vasta alkanut vaikuttaa.

Lisääntyviä kontakteja? Uusia ihmisiä, lyhyitä matkoja? Toivotaan.


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Lilli - 19.01.2006 12:52:06
Leijonassa.

Ajatuksen lailla olen minäkin juossut taidemuseoissa, mutta muuten on vaikea mitään erityisen leijonamaista kuvitella tälle vuodelle. Tuossa jossain aikaisemmassa viestissä sanoinkin AP-karttani näyttävän häijyltä ja melko kivikkoista tämä elo on tähän asti on ollut.

Hmmm, isäni on aurinkomerkiltään Leijona ja hän on nyt sairaana. Liekö sitä... Hän on muuten syntynyt täsmälleen samana päivänä kuin vastikään kuollut Ville-Veikko Salminen. Isä on sairastanut samaan aikaan kuin edellä mainittu herra, ei kuitenkaan ole kuollut.

AP-karttani on voimassa kesäkuuhun asti. Saa nähdä, mitä tuo Leijonan merkki tuo vielä tullessaan. Yritysideaa tässä haudon, ehkäpä jopa toteutan sen. (MC Oinaassa, pullottava kymppihuone muutenkin).


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Missa - 07.02.2006 00:24:41
Oma askendenttini on tänä vuonna ravussa. Aurinko, Merkurius ja Jupiter 4.huoneessa, ja kaiken lisäksi meneillään on Jupiterin yhtymä IC:lle joka kestää lähes yhtä kauan kuin nykyinen auringonpaluukarttakin. Asia on aika selvä: koti. Muutin uuden vuoden aikoihin, ja asuntoon ja elämään yleensäkin pitäisi saada jonkinlainen järjestys. :)


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Maisa - 07.02.2006 09:26:37
Leijona, yhtyy radixin kasihuoneessa Kuuhun  :buck2: Jellonan hallitsija Aurinko on AP-kartalla vitosessa, AP solmu on AP MC:lla yhtyen radix Kheironiin, AP:lle piirtyy Suurristi. Olo on sen mukainen. Semmosia leppoisia maailmalopun tunnelmia, joita päätin hiljattain lähteä varsin Jouskarimaiseen tyyliin pakoon jonnekin kauas ja lämpimään. Ans kattoo ny ;)

Tosin AP kartan "voimassaoloajan" ekat 6kk on sitä karttaan tutustumista ja opettelua, jälkimmäiset 6kk sisäistämistä ja todeksi elämistä, joten eiköhän tässä ehdi matkakassaa kartuttaa vielä pari kuukautta :P


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Emelia - 08.02.2006 21:55:09
AP-kartan nousumerkki 28 astetta 49'  :leijona:
 :aspect_con:  :aurinko: 2 astetta 58'  :neitsyt: radix 7.huoneen lopussa


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Alzbeta - 09.02.2006 00:06:39
Kaurisenergiaa, koska sulla oli synttärit?  :-[ Onnee näin jälkikäteen...  :)

Voin sanoo tosta AP-kartan nousu-Kaksosesta vaan kaverini kautta, jolla se oli viime vuonna ja Aurinko 7. Se innostu käymään baareissa ja sai kyllä seuraa... ihan kotiin asti ruusujen kanssa ilmestyttiin ovelle... Eli sen Kaksosten tahattoman flirtin kanssa kannattaa olla tarkkana... ; )

Ittelläni vaihtu just ( marraskuussa... köh... ) Skorppari ja Aurinko 1. Totuttelen kyllä vielä... Skorpioni ei tee äkkinäisiä johtopäätöksiä. :coolsmiley:

Ens vuonna luvassa Nousu Kauris eli vastakkainen kun oma nousumerkkini  :o
ja Aurinko 9. Tähyilen jo mielenkiinnolla...
Tosin Kuu on Ac:llä etten pääse ihan Kauristumaan kuitenkaan...
 :2funny:


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Linn - 10.02.2006 23:46:22
Pieni update:

Kirjoitettiin kauppakirjat uudesta asunnosta tällä viikolla, mutta muutto tapahtuu vasta maaliskuussa, eli tuon uuden kuvailemani AP-kartan ollessa voimassa.  :)

Työharjoittelu on alkanut mukavasti, ja jos aikaa vain joskus on, minulla on paljon kirjoitusideoita.

Nyt vain odottelemaan tiinehtymistä.  ;D Tosin näiden viimeaikaisten muutosten vuoksi tuntuu, että voisi sen kanssa vielä hetken odottaa..

Linn


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: K-NRJ - 11.02.2006 15:38:07
Onnea projektille, Linn! Toivottavasti tärppää!!  :)

Minulla taas on ollut sitä "kaksosmaista" hässäkkää ja kiirettä synttäreistäni lähtien (olen syntynyt Kauriin keskivaiheilla, kiitos vain onnitteluista Alzbeta!),
paljon uusia ihmisiä ja tapaamisia... Siksipä nämä juttelut täällä ovat valitettavasti jääneet vähemmälle. No, paljon uusia ihmisiä ja kavereita on ilmaantunut elämääni.

Baareissa en ole käynyt, tosin pitäisi ehtiä joskus vähän iltaakin istumaan näiden uusien tuttavuuksien kanssa. Aika jännä juttu muuten, minulla kun viime vuonna tr. Saturnus oli pitkään Kuun päällä niin silloin osa "jo aikansa eläneistä" ystävyyssuhteesta loppui ja uusia kavereita on tullut tilalle! Nämä uudet kaverit sopivat paremmin nykyiseen elämääni.


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Aquarius - 02.03.2006 10:22:22
Hetki sitten voimaan astuneella AP-kartallani on leijona-nousu. Samoin kuu on ap-kartalla leijonassa yhtymässä AP-Asc:iin ja natal DC:hen. Ap-aurinko on 7. huoneessa, yhtymässä kuitenkin 8. huoneen kärkeen. AP-venus tekee yhtymää natal-kuulle. Siinä asioita, jotka ensimmäisenä osuivat silmään.

Parisuhteemme (Davison-kartta) AP-kartan Asc on myös leijonassa, eli samassa kuin kartankin Asc. Eniten ruuhkaa on AP-kartan 5. huoneessa, missä on Aurinko, venus, merkurius ja pluto. Kuu on 10. huoneessa. Davisonilla 5. huoneessa ovat aurinko, mars, merkurius ja neptunus, joten yhtymiäkin muodostuu useampia.

Vielä en osaa sanoa, mitä kaikkea AC leijona(t) tuo tullessaan  ::), mutta uuden kartan (uusien karttojen) aikana asumismuoto on jo muuttunut sekä ostin itselleni ihka oman auton!  :D


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Solina2 - 08.03.2006 14:39:12
Skorpparihan se siellä on möllöttänyt akselin päässä reilut puoli vuotta. Ja voisin tulkita sitä niin, että on tullut kiinnittäneeksi huomiota asioiden tärkeysjärjestykseen ja tarkoitukseen ja omaan sisimpään, jollain tavalla uudistunut sisäisesti ja vähän ulkoisestikin....
Aurinko kasissa.

Hei!

Jos nyt oikein osasin tuon au-kartan tehdä, niin minullakin on skorppani nousevana ja aurinko kahdeksannessa huoneessa. foorumilta löytämästäni yhdestä engl. linkissä todettiin au-kartan auringon sijainnin kahdeksannessa huoneessa tarkoittavan muutoksia elämässä, uusia alkuja (yksi ovi sulkeutuu ja toinen avautuu-tyyliin). Ja jos nyt oikein tajuan skorpanin luonteen, niin muutokset ovat sitten syvällisiä, ehkä ei kaikille kailoteta niistä :-)

Itselläni on MC Neitsyessä  ja jollain tapaan tulkitsisin että muutama kuukausi syntymäpäiväni jälkeen otin itseäni niskasta kiinni ja aloitin työn ohessa opiskelut - ja aivan toisella alalla.  Ensin makustelen lyhytkursseja ja sitten yhä isompia kokonaisuuksia (vaihtoehtoisia hoitomuotoja, löysin myös oman Juttuni, shiatsun). 

Hmm... vakuuttavalta tuntuu au-kartan anti tälle kesällä loppuvalle kartalle, vaikken noita aspekteja osaakaan lukea kartoista.

-Solina
Aurinko-Rapu, Asc Jousimies, Kuu Kauriiissa
(Sideerisesssä Aur-Kaksoset ja Asc-Skorpioni; siinä muuten aur 8. huoneessa)
Kiinalaisittain Lohikäärme
Maya-kalenterein mukaan Punainen Resoinoiva Kuu


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Pallaskissa - 09.03.2006 23:09:54
Tässä, pian puoli vuotta voimassa olleessa AP-kartassa on nousu Leijonan viimeisellä asteella. Aurinko kolmoshuoneessa. Kartalla kaksi Yodia (kärkinä Mars ja Uranus, jee jee...) ja T-risti kiinteissä merkeissä. No, vielä puoli vuotta hauskuutta luvassa ;)


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Emelia - 10.03.2006 20:56:44
Tämän vuoden olisi AP-kartan mukaan tulkinnan mukaan pitänyt olla merkitsevä vuosi, Askendantti yhtymässä Aurinkoon... Mutta vielä en ole kyllä mitään erityisen mullistavaa huomannut, mutta onhan kartan vaikutus vielä 5 kk voimassa.. Tämän vuoden nousu-Leijona on kyllä antanut uutta potkua ulkoiseen olemukseen leijonamaiseen tyyliin.. Mutta muuten on ollut niukkaa taistelua "kuin jäitä polttelis" -tyyliin...

Seuraavaksi siirrytäänkin sitten minulle oudoille alueille, kun AP-kartan nousumerkiksi vaihtuu  :vaaka: !?! Millaisia juttuja se tuokaan tullessaan? Ja kun vielä AP- :askendentti:  :aspect_con: radix - :venus:? Entä kun siihen liitetään tämän kuun lopusta lähtien tr. :neptunus: :aspect_tri: radix- :venus: , transiitti vaikuttaa aina vuoden 2007 loppuun asti...?

 :smitten:  :smitten:  :smitten:


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Tiinamaria - 04.05.2006 11:20:06
Hei
Mistä pystyn tarkistamaan, mikä on tämänhetkinen nousumerkkini AP-kartalla?
Pitääkö siihen tehdä joku erillinen kartta??  :o
Syntymäaikani on 9.1.1966 klo 19:28 Oulu/Tuira
Työpaikan vaihdos olisi tällä hetkellä tosi ajankohtainen asia... :-\
Eikös kartasta voisi tarkastella just lähiajan juttuja 


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: pluto - 04.05.2006 13:53:43
kellään kokemusta ap-kartan kontakteista noususolmuun?
--------------------
olettekos kokeneet ap-kartan asioiden ikäänkuin tapahtuvan luonnostaan vai onko se ikäänkuin kannustin keskittyä kyseisiin asioihin.

Itse olen vielä ihan aloittelija näissä AP-kartoissa. Vasta pari viikkoa sitten muistaakseni Emelian ohjeiden innostamana perehdyin aiheeseen lähemmin ja  bingo!    olen löytänyt valon…  8)

Mulla tänä vuonna  :kuu: :aspect_opp: radix-  :kuunsolmu: eli toisaalta tietysti yhtymä laskusolmu. Olen huomannut, että on kyllä kieltämättä ollutkin viimeiset puoli vuotta pinnalla sellaiset asiat, jotka kuvittelin arkistoineeni mieleni ö-mappiin jo vuosia sitten.
Näinköhän sinä Sign? sitten tänä vuonna olet koko olemuksellasi täyttämässä kohtaloasi…  ;)

Näin kahden viikon kokemuksen antamalla vankkumattomalla varmuudella voin sanoa, että mielestäni asiat sekä tapahtuvat itsestään, että kannustavat keskittämään huomiota.  :2funny:

Kun siis itselleni tein äskettäin tuon jo yli puoli vuotta voimassa olleen AP-kartan, olin aivan ällikällä lyöty niistä teemoista, joita mielestäni karttani edusti ja siitä, miten se osui yksiin tämän hetkisiin tunnelmiini.

Askendenttina on Vesimies, ja nousevana planeettana kartalla Neptunus.
Se ei sinänsä mitenkään herättänyt sen kummempia tunteita. Selittää ehkä osaltaan tätä astroilun nousemista taas pintaan.
Sen sijaan AP-kartalta löytyvä Yod, jossa kärkenä  :mars: kakkoshuoneessa ja kantana  :pluto:  :aspect_con: MC ja  :jupiter: seiskassa, sekä tietysti jo tuo mainitsemani  :kuu: :aspect_opp: radix-noususolmu mielestäni kiljuu sitä, että tämän vuoden teemat löytyvät työnteosta ja elannon ansaitsemisesta ja myös tietynlaisesta ammatillisesta verkostoitumisesta ja ”suhteista” vaikka kuinka tuntuu, että teen ”kohtaloani” vastaan.

Ensi syksynä voimaan astuva kartta kai sitten kannustaa jatkamaan tällä ansaitsemisen tiellä omalla tavallaan, sillä silloin on nouseva merkki rapu ja 4. huone on aivan täynnä kamaa. 
:aurinko:,  :kuu:,  :mars:,  :venus:.  :merkurius: ja muutama asteroidi. ICn kanssa tekevät Juno ja Venus yhtymää ja Jupiter sekstilöi koko roskaa…

Tulkitsin tämän kaiken nyt niin, että kun nyt panostan tähän työntekoon, niin ensi vuonna se kiitos seisoo… Oma koti kullan kallis...
Ainakin tahdon uskoa näin :smitten:


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Ajatus - 04.05.2006 14:07:13
Pienenä lisäyksenä vielä, että englanniksihan kartan nimi on tosiaan Solar Return chart ja se on ihan oma, erillinen kartta. Näitä omasta syntymäkartasta erillisiä karttoja voi kutsua vaikka apukartoiksi, koska niitä voi jotain tiettyä asiaa tarkastellessa tehdä vaikka useitakin erilaisia, avustamaan kokonaiskuvan hahmottamisessa.

Tiinamaria, sinullahan vasta on askendenttina varsinainen rajatapaus! Astro.comin kartassa asteeksi tulee 0 astetta 0 minuuttia Neitsyttä...Oletko itse mielestäsi enemmän nousu-Neitsyt vai nousu-Leijona? ??? :)

Tämänvuotisen auringonpaluukarttasi nousumerkki näyttäisi olevan täpärästi Kaksoset. Siihen sopisi vilkas sosiaalinen elämä, kenties opiskelukin, tai muuten vaan erilaisten vaihtoehtojen tutkiminen ja löytäminen, tiedon hankkiminen ja tiedonvälitys. Ja miksei nimenomaan juuri työelämässä, sillä kuutoshuoneessasi on uusia näkökulmia ja usein iloisia, onnekkaita asioita tuova Jupiter. Aurinkokin on kympissä, eli kyllä selvästi ura-asiat saavat huomiota tänä vuonna. Tuo Kaksos-askendentin hallitsija eli Merkurius on 9. huoneessa, mikä taas on Jupiterin huone ja liittyy sekin siis uusien näkökulmien löytämiseen, opiskeluun, matkusteluun ym. Voisitko ajatella lähteväsi ihan opiskelemaan uutta alaa, tai liittyisikö uuden työpaikan saamiseenkin kenties jonkin verran uuden opiskelua?

Jupiter siellä kuutosessa on oppositiossa Marsiin 12. huoneessa ja nämä tekevät myös neliötä Neptunukselle 11. huoneessa. Viitoshuoneen Saturnus on väljästi oppositiossa tuohon Neptunukseen ja samoin väljästi neliössä Jupiteriin & Marsiin, eli kartalle muodostuu ns. iso risti jos tuo Saturnus otetaan huomioon. Ilman sitäkin on kyseessä T-risti noiden kolmen ensiksi mainitun kesken. Haasteitakin siis on luvassa ja ne kulminoituvat ehkä jollain tapaa ystäviisi tai muihin sosiaalisiin ryhmiisi (11. huone) liittyviin haaveisiin/toiveisiin tai epäselviin asioihin. Saturnus viitosessa - tuli mieleen, että koetko ehkä lapsesi (jos niitä on) rajoittavina tekijöinä tuon uuden työpaikan löytämisessä, tai tunnetko että luovuutesi on rajoitettua, kun pitäisi venyä muutoksiin?


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: nikki - 04.05.2006 23:19:29
sign
kylläpä olitkin kannustava...
ap-kartalla  :askendentti:29 astetta(kriittinen vielä hyväkäs)rapua ja se sinun variksenpelätin 2 huoneessa leijonassa,siis saturnus
mutta saturnuksen minä koen kyllä oman henkisen pääoman kasvattajana tuossa asemassa,tosin se on tuonut myös rahallista niukkuutta,lilithin kanssa siellä majailee ja jostain luin että tämä toisi rahaa rakkaudesta tai rakkautta rahasta..
no 5 huoneessa onkin sitten rakkausseikkailut poikineen,aurinko loistaa
luovuuttaan  :jupiter:, :pallas:, :vertex:, :merkurius:, :ceres: ja  :pluto::n
kanssa kilpaa
5 huoneessa on myös lapset ja tuo jupiter..
 :chiron: on desc.6 huoneessa yhdessä onnenpisteen ja venuksen kanssa,
onnenpiste 6 huoneessa:kehossasi tapahtuu muutoksia,joista et ole vielä tietoinen..jaahas ja chiron sitten haavottaa,ja kun siellä on tuo venus niin rintasyöpähän se vähintäänkin on..heko heko..kauriissa vielä,sitkeä sissi
tuo  :uranus: 9 huoneessa vois heittää meikäläisen ulkomaille,pliis..
mutta kun se on kaloissa se tuo vaan lisää tätä yllättävää mielikuvitusta
ap.n kuu on syntymäkartan desc:llä
tuo tunne-elämä on siis kodin kanssa se oleellinen muuttuva tänä vuonna,
olen unohtunut kotini nurkkiin,ravun kuoren sisälle,konkreettiset juoksevat asiat ovat joteskii retuperällä,tytär sanoo omituiseksi..
siis käyttäydyn entiseen verrattuna kummallisesti,liittyykö se tuohon rapuun vai
kehossani tapahtuviin muutoksiin......
paitsi että voimakkaimmat tapahtumat pitäisi olla tuolla minne  :aurinko:
sijoittuu ap-kartalla
luovaa hulluutta pitäs löytyä 5 huoneen jupiter   :skorpioni: :sta


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: pluto - 06.05.2006 10:44:55
Kiitos sign? linkistä. Kävin katsomassa ja tällaista löytyi nousu-veskarista.

"You will be thinking more toward the future than to the present or the past. Your creativity will increase and you will conceive ideas and projects that will be of great value to you in the years to come."

Eihän tuossa mitään yllättävää ollut kun ajattelee vesimiehen merkkiä. Taas vaan tarvittiin ulkopuolinen siitä muistuttamaan, kun aiemmin tuolla sanoin ettei nousu-veskarius herätä mitään tuntemuksia. Sehän osuu kuin nakutettu noihin ajatuksiini, että palkinto odottaa tulevaisuudessa. Nämä AP-kartat kyllä herättävät hienoja oivalluksia jatkuvalla syötöllä!


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Pallaskissa - 06.05.2006 13:34:56
Hei, olettehan te "rajatapaukset" ottaneet huomioon mahdollisen syntymä- ja asuinpaikkakunnan välisen eron? ("Reference place" astro.comissa.) Minulle nimittäin tulee synnyinpaikan mukaan auringonpaluukartalle eri nousumerkki kuin nykyisen asuinpaikan mukaan laskettuna. Tämänvuotisessa ja nykyiselle asuinpaikalle lasketussa kartassa nousu on 29o12'57'' :leijona:, synnyinpaikalle laskettuna siirtyy Neitsyeen puolelle.


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: meruska - 06.05.2006 15:24:49
Heps.
En ole varma teinkö kartan oikein. Mutta Mulla näyytäis olevan nyt AP kartalla nousevana Jousimies...

Voisko joku tarkistaa? On syntynyt 8.12.1977 klo 06:09 Lapua.

Mulla on toi englannin ymmärrys vähän heikompaa. Kiitos vaivannäöstä.


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: meruska - 08.05.2006 15:48:35
Kävin tekemässä AP kartan uudelleen. Yritin kopioida sen tähän. Ei onnistunut. Ja mun mielestä AC onkin skorpionissa. Teinkö oikean kartan? Tein Natal+solarreturn kartan


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: meruska - 08.05.2006 16:19:45
Se taitaa olla seuraavan vuoden kartta... Vaihda kohdassa "start date for charts marked with *" vuodeksi 2005 niin saat tämän vuoden kartan :)  Jostain syystä näkyy toimivan näin...

Kiitos! Enhän minä tollaista älynnyt! Näyttää jo selkeämmältä. JEP,  :askendentti:  :neitsyt:...


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: helinä - 09.05.2006 08:18:39
Voiko AP kartan  :kuunsolmu: ollakin karmallinen opetuksen kohde...
Eli paikka jonne pyrkiminen kiinnostaisi, mutta kokemusta ei juurikaan ole.
Laskeva kuunsolmu linjalla pääsis niinku ilmeisesti helpommalla, mutta polkee paikoillaan...

Joo -  :kuunsolmu: AP kartalla huone 1 (radix 6) ja yritän saada töihin muutosta (tai edes terveyttä paremmaksi että tätä sietäis). Se on kolmiossa perääntyvään  :merkurius: huone 6 (radix 10) eli kaikki huonosti houkuttelevat uravaihtoehdot taitaa olla tarjolla...
Raha asiat tod. näk. pitää kuitenkin hommiin:  :venus: IC  :aspect_opp:  :pluto: MC


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: nikki - 09.05.2006 09:59:30
helinä
miten tuosta sinun  :pluto: :aspect_opp: :venus: tulikin pakkomielteinen tekeminen mieleen..
toisaalta oman jumalatar-kuvan totaalinen uudistuminen alitajunnan kautta,
vahvana akselilla ollessaan
ja noista solmuista
itellä ap-kartan asc yhtyy syntymäkartan noususolmuun ja ap:n noususolmu on taas aloitteekkaassa oinaassa 10 huoneessa
ja seuraavana vuonna tuo solmu on desc-akselilla
kai se sitten tämän vuoden kuluessa aukeaa tuo karmallinen tehtävä,
 :aurinko: on leijonan huoneessa ja kuunsolmu on syntymäkartalla leijonaa
eiks nää mee yksyhteen,
jellona ulos häkistä,niinkös?


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Ajatus - 09.05.2006 10:41:14
Hei, olettehan te "rajatapaukset" ottaneet huomioon mahdollisen syntymä- ja asuinpaikkakunnan välisen eron? ("Reference place" astro.comissa.)

Pallaskissa, olipa todella hyvä että muistutit tästä asiasta! Huomasin nimittäin, että minulle oli Astro.com:issa jäänyt oletusarvoisesti referenssipaikaksi Helsinki, kun tein tuota Tiinamarian ap-karttaa. :o Eli Tiinamaria, tuossa tulkinnassani nousumerkki ja huonesijainnit saattava tästä syystä heittää, joten kerrotko vielä sen paikkakunnan, jossa nykyisin asut. Pyydän anteeksi lapsusta, pitäisi aina ottaa kunnolla aikaa perehtyä näihin. :-\


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Emelia - 09.05.2006 20:21:26
Heips!!!

Celeste Teal ainakin pitää   Tr- :kuunsolmu: aspekteja, AP-kartalle, radix-kartalle, kuin myös proge-kartalle merkitsevänä pisteenä, selittää esim. muita kuvioita ( olen vasta tähän perehtymässä, hitaasti, joten...) ja toinen "piste" jonka hän nostaa kriittisesti merkitykselliseksi ovat Plejadit ( tällä hetkellä ilmeisesti juuri Härästä siirtyneet Kaksosten puolelle..) mutta tarkemmin en oikein vielä osaa näistä kertoa, kun lukeminen on kovin paljon kesken...

 :'(


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Ajatus - 09.05.2006 20:32:11
Heips Emelia, itsekin aloitin juuri sen Identifying Planetary Triggers -kirjan kahlaamista. Vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta! :) Kommentoin myös lisää, sitten joskus (hamassa tulevaisuudessa...), jahka saan jotain sisäistettyä siitä tietomäärästä. Puh!


Otsikko: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: helinä - 10.05.2006 12:13:50
Voi Ajatus - laitathan meille sitten Plejadeista jotain.
Höh - mä oon heti heikkona kun kuulen jotain uutta!!


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: tipsuli - 09.06.2006 18:12:06
Ohhoh, minkä näkönen toi auringonpaluukartta oli? Onko se kaikilla ton näkönen vai vaan mulla. Tällä hetkellä on kyllä menossa yks suurimmista elämänmuutoksista ja ajattelin, että näkyykö se tosta. Kartta on ihan erilainen kuin syntymäkarttani. Melkein kaikki planeetat on kartan vasemmassa reunassa.
 :jupiter: :skorpioni: 8.huoneessa
 :kuu: :jousimies: 9.huoneessa
 :pluto: :mars: 10.huoneessa
 :venus: :kauris: 12. huoneessa
 :chiron: :vesimies: 1.huoneessa
 :neptunus: :vesimies: 1. huoneessa
 :aurinko: :kalat: 1. huoneessa
 :uranus: :kalat: 1.huoneessa
 :merkurius: :kalat: 1.huoneessa
 :kuunsolmu: :oinas: 1.huoneessa
 :mars:  :kaksoset: 2.huoneessa
 :saturnus:  :leijona: 7.huoneessa
 :saturnus: :leijona: 7.huoneessa




Otsikko: Vs: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Emelia - 09.06.2006 19:18:21
Heips Emelia, itsekin aloitin juuri sen Identifying Planetary Triggers -kirjan kahlaamista. Vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta! :) Kommentoin myös lisää, sitten joskus (hamassa tulevaisuudessa...), jahka saan jotain sisäistettyä siitä tietomäärästä. Puh!

Hei Ajatus!
Miten sinun lukemisesi sujuu?

Omalta kohdaltani, tuo progressiivisen, radix- ja ap -kartan ja transiitti-kuvioiden yhdistäminen ei tunnu selkiytyvän millään...  :uglystupid2:
Ja nyt lukeminen on kaikkien muiden kiireiden takia jäänyt vähälle huomiolle..  :-\


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Lilli - 09.06.2006 19:54:11
Jaahas, tällainenkin topic on kaivettu esiin.

Itselläni astui viime viikonloppuna voimaan uusi AP-kartta, jonka AC-merkkinä on Vaaka. AC:n hallitsija Venus on lemmekkäästi Härässä huoneessa 7 ja MC-merkkinä on Rapu, joten äkikseltään voisi kuvitella, että tässä jotain pesänrakennushommia aletaan puuhastelemaan.

Venus on kuitenkin T-ristin yksi sakara, jonka muita osia ovat Saturnus-Mars-yhtymä Leijonassa ja Jupiter Skorpionissa. Lisätään kuvioon mukaan vielä Chiron Vesimiehessä, niin saadaan aikaiseksi suurristi.  :o Toinenkin T-risti löytyy ja sen sakarina ovat Aurinko, Uranus ja Kuu. Aurinko ja Kuu ovat tänä vuonna neliössä toisiinsa ja tällainen voisi indikoida merkittävää vuotta.

Aurinko lymyää huoneessa 9 ja Kuu huoneessa 11. Yleisesti ottaen kartta on täynnä neliöitä ja oppisitioita. Plääh.  :buck2:


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Ajatus - 13.06.2006 14:12:03
Itselläni astui viime viikonloppuna voimaan uusi AP-kartta, jonka AC-merkkinä on Vaaka.

Kääk, myöhästyneet synttärionnittelut Lilli! 8) Varmasti kuitenkin sosiaalinen vuosi tulossa, päätellen Vaaka-noususta ja Venuksesta seiskassa.

Emelia, aiheen opiskelu etenee minulla hitaasti mutta varmasti, olen kahlannut aika montaa kirjaa yhtä aikaa eteenpäin ja tuo Identifying Planetary Triggers on valitettavasti tällä hetkellä jäänyt hieman kakkoseksi Mary Shean Planets in Solar Returns -kirjalle. Mutta kaikki aikanaan, nämä auringonpaluut ovat toistaiseksi kolahtaneet itselleni aika kovaa, niin hyvin niistä tuntuvat näkyvän ihmisillä meneillään olevat teemat. Olkoon progressiot sitten seuraava askel, hiljaa hyvä tulee.

Tipsuli, auringonpaluukartta on ihan omaan syntymäaikaan perustuva, joten kaikilla se ei ole samannäköinen. Teitkö kartan Astro.com:issa? Muistithan laittaa paikkakunnaksi (reference place) sen paikan, jossa olit viime syntymäpäiväsi aikoihin? Aurinko ykköshuoneessa kyllä indikoi elämänvaihetta, joka on suurta itsenäistymisen aikaa. Esim. tuossa mainitsemassani Mary Shean kirjassa esimerkki tästä oli nainen, joka oli eronnut avioliitostaan ja opetteli elämään itsenäistä elämää. Sinulla iso painotus ykköshuoneessa kuvaisi todellakin yksilöllisten ratkaisujen korostumista nyt elämässäsi. Nyt on Sinun Aikasi. :) Kuu Jouskarissa ja ysissä - onkohan kotisi ulkomailla tai oletko kenties rakastunut ulkomaalaiseen? :) Myös jonkinlaisten opiskelujen aloittaminen sopisi kuvaan.


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Aniel - 13.06.2006 14:55:38
mulla on ac neitsyt ja aurinko 8 huoneessa. Synttäristäni (huhtikuu)lähtien olen ollut rakkaussuhde myllytyksessä... Olen joutunut kohtaamaan itseni "negatiivisia" puolia, joita on tosi vaikea myöntää olemassa oleviksi.  >:(

Kiireinen kevät on ollut ja yhtä kaaosta kaikkialla. Odottelen rauhallisempaa jaksoa... lienee turhaa kun nyt päästiin tähän AP aiheeseen...  :-[

Huomasin, että kartta muuttuu (aurinko menee 5 huoneeseen) heti tammikuun alussa 2007, vaikka synttärini on huhtikuussa. Osaisiko joku sanoa, että alkaako se kuitenkin vaikuttaa heti vaiko vasta synttärin kohdalla?


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: taiska - 13.06.2006 16:45:46
Kuules INTI, täällä sulle kohtalontoveri ! Ac Neitsyt ja aurinko 8 huoneessa ja kovin kuulosti tutulta nuo sinun kommentit siitä millaista on ollut  :-[


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Linn - 13.06.2006 22:41:15
Inti,

Kun teet ap-karttaa, kuukaudella tai tarkalla päivämäärällä ei ole väliä, vaan kartanpiirto-ohjelma huomioi ainoastaan merkitsemäsi vuoden, ja kartta on siis AINA syntymäpäivästäsi syntymäpäivään. Eli siis kun vaihdat vuodeksi 2007 - oli päivämäärä mikä vain - kartta on voimassa syntymäpäivämäärästäsi vuonna 2007 vuodeksi eteenpäin.

Toivottavasti selvensi, vaikka oli sekavasti selitetty. :uglystupid2:

Linn


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Aniel - 14.06.2006 15:58:29
Kuules INTI, täällä sulle kohtalontoveri ! Ac Neitsyt ja aurinko 8 huoneessa ja kovin kuulosti tutulta nuo sinun kommentit siitä millaista on ollut  :-[

lohduttavaa Taiska...   :-[  ???   :-\   :)


ja Kiitos LINN.


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Hansuli - 14.06.2006 16:56:29
Vaakahan siellä nousee tänä vuonna, kuten lillilläkin. Venus on 4.huoneessa pikkukolmion kärkenä merkuriuksen ja jupiterin kanssa (venuksen ja merkuriuksen sekstiili koko lailla minuuttitarkka!)

Hämmentävintä kuitenkin (kashassua,ettäkiinnitinhuomiota)... auriko/uranus konjuktio vitoshuoneessa neliössä marsiin ja kuu/kheiron konjuktio tarkasti oppositossa saturnukseen(4.huoneesta 10 huoneeseen).

 :kuunsolmu: melki minuuttitarkassa konjuktiossa Dc:lle!! 4'35/4'32 ... Solmuntuntijat ideoita?


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: saai - 14.06.2006 17:28:52
AP-karttaan olen tutustunut ensimmäistä kertaa tämän vuoden karttaa tarkastellen. Ihmeesti  palat loksahtelevat kohdalleen. Omat ennustukset eivät oikeeseen osuneet, mutta nyt jälkeenpäin näyttää tulkinta selittyneen erinomaisesti. Mulla oli myös Asc vaa'assa, venus huoneessa 12. Mystinen suorakaidekin kartalla, minkä oppositiot ainakin tällä hetkellä tuntuu toimivan hyvin tyydyttävästi.


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Perhonen - 15.06.2006 12:00:52
Mulla tämänhetkinen nousumerkkini on Vaaka, hallitsijana Venus 3.huoneessa.

Ensivuoden maaliskuusta tulee jouskari, hallitsija Jupiter Asc:llä. Sekä ensivuonna Leija: jupiter-neptunus-venus-saturnus, leijan kärki saturnus on 8.huoneessa... ::)   :-\



Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Starita - 21.06.2006 16:31:35
Minulla tämän vuoden AP-kartan nousuna on Leijona, joka on myös radix-kartalla nousumerkkini. Aurinko on AP-kartalla 11. huoneessa (kuten radixillakin) ja Kuu 3. huoneessa. AP MC on Kalat.

Itse koen erityisesti tämän kesän "uuden alun" aikana. Useamman vuoden ajan erityisesti työasiat ovat tökkineet pahemman kerran. Nyt olen aloittanut uudessa työpaikassa, jossa tulen olemaan jonkin asteisessa johtoasemassa (AC Leijona). Koska pitkän aikaa on töissä asiat sujuneet huonosti, on otettava itseään niskasta kiinni, että saa panostettua niihin kunnolla (Noususolmu 10. huoneessa). Syksyllä jatkan opiskeluja (Kuu 3. huoneessa), mutta saamani työpaikan ansiosta ne voivat muuttaa hieman suuntaansa (Uranus 9. huoneessa). Kaiken kaikkiaan vuodesta on tulossa varmastikin työn, kodin ja opiskelujen ristipaineissa työteliäs ja ahkeruutta vaativa (Mars yhtymässä Asc 12.huoneen puolella ja Saturnus 1. huoneessa). Ilmeisesti silti sosiaalista elämääkin riittää kun Aurinko ja Venus ovat 11. huoneessa.

Mielenkiintoinen vuosi tulossa  :).


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Mamie - 25.06.2006 09:15:21
Moi pitkästä aikaa ;)

Muistelisin että mulle ei kovin loistokasta karttaa ole luvassa ensi vuodelle ja kauhulla sitä jo "odottelenkin". Eli kutoshuone on pullollaan kaikkea mahdollista ja 12. huoneessa on noususolmu. Sinänsä idioottimainen yhdistelmä?

Tämän vuoden kartta sen sijaan oli loistavin mitä mulla ikinä on ollut ja onhan tässä kaikenlaista jouskarimaista (asc) tapahtunutkin, mutta ei MIKÄÄN todellakaan liian helposti. Eli mielestäni kartta ei kyllä aivan nappiin osunut, koska se lupasi jotain ennen kuulumatonta hyvää ja periaatteessa tää vuosi on ollut tosi raskas, mutta antoisa kuitenkin.

Miten tulkitsisitte tuon kutoshuonepainotuksen? sairastunko vai paiskinko kovasti duunia?


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: 0408 - 25.06.2006 11:34:02
Hei!

Astro.comissa tehdessä AP-karttaa, tuleeko laittaa vuosi 2005 vai 2006, jos haluaa tietää tämänvuoden AP:n?  :idiot2:

Vastauksesta kiitollinen!


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: 0408 - 25.06.2006 12:21:46
Tänks Evea  :)

Niin itekin mietin sen menevän. Neitsyt nousussa, minäkö ollut kuiva ja nipo  ::)

Elokuussa vaaka valtaa ja vetinen kolmio tiedossa  :o


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: suski7 - 25.06.2006 13:17:04
moix, mulla on asc  :leijona: mikä konjuktoi uranusta huoneessa 7.(Plac, jos tasah menee 8)...mietin tässä miten on vaikuttanu (07.11.62 klo 13:44 Hki ko). Hiukset! jokseenkin tasan marraskuussa 05 kävin laitattamassa tuuhennuksen hiuksiin koska halusin niistä paksut ja pitkät. (=leijonaa) Paljon on ollut menoja, siis pieniä matkoja ja juhlia. Uranus asc:lla...ollako vai ei olla, ja nyt päätin että ei olla yhdessä. Tää on ollu yhtä edestakaisin huopaamista tosin jo pitkään mutta nyt tän on loputtava. (mies s 15.02.62 klo 01:00 kuopio). Muhun tehoaa pikkasen liian hyvin miehen kyyneleet ja ikuiset vakuuttelut ettei mokaa enää. Oisko nep 90 sun ansiota? eli epäselvyyksiä jne.päätöksenteko vaikeutta? Vaisto kuitenkin on sanonut ettei kihloihin tai naimisiinkaan ko. herran kanssa vaikka hän onkin sitä halunnut. no, mars 0 mc...töissä ei muutoksia, mieleen on kyllä tullut että aika olisi vaihtaa työtä (viimeiset hetket jo iänkin puolesta), ja ihan muuhun alaan. Mut nyt vasta mietitään. Lapsirintamalla nuoremman tyttären kohdalla muutoksia ja ongelmia hevosten kanssa, mutta niistä nyt pitäisi selvitä ajan kanssa. Ens vuonna asc onkin sitte vaaka ja mc jellonassa ja muitakin mielenkiintosia kuvioita joten...parempia aikoja odotellessa...


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: saai - 26.06.2006 21:48:10

    :smitten:

Tervehdys! Oletteko panneet merkille,että AP-karttojen nousumerkeillä on neljän vuoden sykli. Esim. kartoistani: v 2000 AC  :kauris:,2001  :rapu:, 2002  :neitsyt:, 2003  :skorpioni:, 2004  :kauris:, 2005  :rapu:, 2006  :neitsyt:, 2007  :skorpioni:. Joinain vuosina ravun paikalla voi olla vesimies, kalat, härkä jne. ja neitsyt voi korvautua vaa'alla.


Muistan jostain lukeneeni että auringonkin huonesijainnilla on tietty järjestys. Olisko silläkin neljän vuoden sykli? Sitten oikeestaan voisi omia arvelujaan verrata myös neljän vuoden takaisiin tapahtumiin.

Mulla oli ap nousu ja auringonhuone
1998 vesimies 6 astetta :aurinko: 8. h
1999 kaksonen 11  :aurinko: 4
2000 leijona 26  :aurinko: 1
2001 skorpioni 7  :aurinko: 10
2002 kauris 25  :aurinko: 8
2003 härkä 27  :aurinko: 5
2004 leijona 17  :aurinko: 1
2005 vaaka 29  :aurinko: 11
2006 kauris 11 :aurinko: 8

Neljän vuoden syklihän siinä, vaikkei ihan keskelle samaa merkkiä ja huonetta aina osukaan.



Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Artemis - 29.06.2006 19:33:44
Nousevan leijonani vuosi on toden totta ollut sitä mitä täällä sanottiin. Joka paikkaan satelee kutsuja ja onkin saanut reissata  :) Mukavaa!


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Ebenia - 20.07.2006 09:46:40
Jos nyt katsoin oikein, niin taitaa olla rapu. Möllöttelee niin auringossa, venuksessa kuin merkuriuksessakin. Härkä on taas kuussa (normaalisti rapu).

Turvallisuushakuisuutta, perhekeskeisyyttä ilmeisesti tiedossa. ???


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Emelia - 23.07.2006 14:24:25
Seuraavalta saitilta löytyy jonkilainen systeemi, jolla "tulkita" Auringon liikettä huoneissa AP -kartalla. Olen itsekkin sitä käyttänyt jonkin verran. Täytyy vain olla tarkkana, sillä jostain syystä järjestys ei ole täsmällinen kaikissa tapauksissa..johtuneeko erilaisesta huonejaosta/ -järjestyksestä vai mistä...?  :o

http://www.maryshea.com/sr.html


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: aQuarius~ - 30.07.2006 18:16:10
Vaa'assahan se.
Siksi on nyt ollut kaikenlaista juhlaa yms. ja joka paikassa menty täysillä mukana  ;D Eli on juhlittu ja kunnolla. Olen myös jopa päivittäin tutustunut uusiin ihmisiin...
Rakkaudenkaipuu on ollut valtava mutta mitään vakavaa ei ole nyt vähään aikaan tullut  :-\


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Aniel - 30.07.2006 18:29:49
Nousevan leijonani vuosi on toden totta ollut sitä mitä täällä sanottiin. Joka paikkaan satelee kutsuja ja onkin saanut reissata  :) Mukavaa!

hih, varo vaan ettei tuu toukkia...  ;)  ::)


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: K-NRJ - 30.07.2006 19:17:16
Väliaikatiedotus: tässä on nyt puoli vuotta ap-karttaa kaksosnousulla menty ja kieltämättä tuo kaksos-teema näkyy esim. kommunikoinnissa. Minulla on 4 eri sähköpostia: yksi kotikoneelle, yksi töihin sekä kaksi privaattia (joita tarvin mm. matkoilla) ja jos vielä tuo astron yv-boksi lasketaan niin viisi postilaatikkoa pitää tarkastaa...  :P

Kaksosten hallitsija Merkurius DC:llä taas tuo ihmisiä muutenkin luokseni kun vain e-mail viesteinä eli on tässä känny pirissyt ja jos jonkinlaista jengiä näkynyt.

Pian Aurinko siirtyy ap-kartan 5.huoneeseen eli pelkäämpä että huvittelukin tulee kuvioihin mukaan...  :)


Otsikko: Vs: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: pluto - 03.08.2006 13:41:02
Itserakkaasti lainaan itseäni:

AP-kartalta löytyvä Yod, jossa kärkenä  :mars: kakkoshuoneessa ja kantana  :pluto:  :aspect_con: MC ja  :jupiter: seiskassa, sekä tietysti jo tuo mainitsemani  :kuu: :aspect_opp: radix-noususolmu mielestäni kiljuu sitä, että tämän vuoden teemat löytyvät työnteosta ja elannon ansaitsemisesta ja myös tietynlaisesta ammatillisesta verkostoitumisesta ja ”suhteista” vaikka kuinka tuntuu, että teen ”kohtaloani” vastaan.

Ensi syksynä voimaan astuva kartta kai sitten kannustaa jatkamaan tällä ansaitsemisen tiellä omalla tavallaan, sillä silloin on nouseva merkki rapu ja 4. huone on aivan täynnä kamaa. 

Tulkitsin tämän kaiken nyt niin, että kun nyt panostan tähän työntekoon, niin ensi vuonna se kiitos seisoo… Oma koti kullan kallis...
Ainakin tahdon uskoa näin :smitten:

 >:( + ;D = sarkastista naurua...

Tilannekatsaus, kun AP-kartta on voimassa enää vajaan 2 kk:

Jumalansormi näytti kyntensä. (Ehhehe ehhehe, :2funny: olipa hassunhauska sanaleikki... :buck2:)
Ensin näytti lupaavalta, lupailtiin epäsuorasti työn jatkuvan tulevaisuudessa. Sitten tilanne kääntyi niin, että olisi pitänyt tehdä kahden ihmisen työt, vaikka omissakin oli ihan tarpeeksi, (ja lupailut työsuhteen jatkumisesta peruttiin) jolloin sitten älähdin jo vastaankin.
Firmani johto vaikuttaa päivä päivältä epäpätevämmältä ja vaatii kokoajan uskomattomampia suorituksia alaisiltaan, joten oikein odotan tuota syntymäpäivääni, kun siirryn tuohon nousu-rapu + neloshuonepainotus -vuoteen...
Työsuhdekin loppuu sopivasti viikko synttäreideni jälkeen.
Ensi vuonna ap-kartalla  :kuunsolmu: osuu kuitenkin kymppihuoneeseen ja  :uranus: keikkuu MC:llä, joten ehkä keksin, miten yhdistän kotona olon ja työnteon aivan uudella tavalla... (ainakaan en ole kadottanut optimismiani)
 ;D



Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Totsi - 03.08.2006 17:51:32
Jos en väärin muista niin  :jousimies:


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Coloria - 06.08.2006 10:22:29
Mulla on nousumerkkinä tänä vuonna kauris, sama kuin aurinkomerkkini. Mutta enemmän olen tuijottanut huoneita: jostain syystä huonejaossa 1. ja 7. huone ovat huomattavan suuret, ne kattavat kumpikin yli kolme merkkiä. Ja aurinko on 12. huoneessa. Siitäköhän johtuu että mulle ei tapahdu mitään, tuntuu kuin katselisin elämää jotenkin sivusta; muille tapahtuu kaikenlaista, itsellä elämä junnaa paikallaan ja melkein kaiken ajan joudun viettämään yksin, eli olen vielä yksinäisempi kuin yleensä.

Miten astro.comista voi katsoa seuraavan vuoden nousumerkin, voiko sinne syöttää vuosiluvun - Evea ja 0408 tätä kommentoivatkin mutta mulla on ollut sellainen käsitys ettei sinne saa vuosilukua muutettua vaan että se antaa automaattisesti sen vuoden missä ollaan menossa. Sen takia vaan kyselen että kiinnostaisi tietää josko ensi vuonna tapahtuisi jo jotain, tämä hiljaiselo ja jatkuva yksinolo tekee surulliseksi. Tänä vuonna jupiterkin on kulkenut omassa nousumerkissä mutta eipä mulle mitään nostetta tai laajentumista tapahtunut, päinvastoin, elämä on kutistunut entisestään ...


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Lilli - 06.08.2006 11:07:02
Coloria,

astro.comista saat kyllä ihan minkä tahansa vuoden ap-kartan, kun Extended Chart Selection-osiossa täytät päivämääräkaukaloon haluamasi vuoden.

Itselläni tämän vuoden ap-kartta on ollut voimassa nyt 3 kk ja nousumerkkinähän oli Vaaka, jonka hallitsija Venus sijaitsee lemmekkäästi Härässä huoneessa 7.

No, hieman ennen tämän kartan voimaantuloa parisuhde karahti karille ja sen jälkipyykkiä on saanut pestä todella ahkerasti. Uudesta suhteesta ei ole tässä vaiheessa mitään tietoa.

Elämääni on kuitenkin alkanut tulvia runsaasti naisia! Naispuoliset tuttavuudet ovat syventyneet ystävyydeksi ja muutenkin olen tutustunut uusiin ihmisiin, siis naisiin erityisesti.

Aurinko on huoneessa 9 neliössä Kuuhun Neitsyessä huoneessa 11 ja Uranukseen vitoshuoneessa. Tässä näyttää siltä, että elämä menee kokonaan uusiksi.


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: valo76 - 06.08.2006 17:46:19
Hei!

Minulla myös ap-kartalla ac vaaka ja kuu 7.huoneessa härässä

9.huoneessa mars neliöi uranusta 5.huoneessa.

Ennen syntymäpäivääni valmistuin ammattiin ja nyt en tiedä mitä tekisin elääkseni . Aurinko on 6.huoneessa  joten uusiutuva urateema elämässä meneillään. Rakkaussuhteet täysin kriisissä, mutta tosiaan naisystäviä tullut ihanan paljon uusia ja lisää..  :D  :D

Mielenkiintoista..


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: helinä - 06.08.2006 21:22:32
Synttärit meni ja uusi kuvio tuli AP kartalle.
Yleensä vesimiespuolestani ylpeä (radix  :mars:  :kuunsolmu:  :kuu:) Rapuneitona oon kyllä aikansa hämillään, kun tämä merkki tuli AP-kartan AC:ksi.
Haasteelliset ajat kaikilla vesimiehillä ilmeisesti.
Tätä näkökulmaa sitten tarjotaan mullekin.
Tsemppiä vesimiehet - mun on jo heti ikävä teitä!!!! kun ite oon sittenkin ihan vieraalla maalla...
(Vesimies-ajatko sitten heittäny ravun kuivalle maalle?)
 :D

Kiitos nikki: Tiedä sitten onko tässä mukana tuota pakkomielteistä tekemistäkin...

Mitäs sun leijonalle kuuluu?? ::)


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: nikki - 07.08.2006 00:17:26
helinä
kiitos kysymästä,
jellonan häkin ovi on auki mutta siellä se vielä viilailee kynsiään sisällä ja on odottavalla kannalla,
halukkaita turkin pesijöitä on tullut odottamattomilta tahoilta,
kuka se sitten kaataneekaan sen kuunmaljasolmun..
lilith leijonassa on neliössä 5 huoneen aurinkoon skorpionissa,
luovi siinä luovasti..


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Tiikerililja - 07.08.2006 15:39:30
Männä vuosi hurahti jousimiehen teemoilla  :jousimies:.

Ehkä jotain sen tyyppistä oli havaittavissa, ainakin neitsykäiselle epätyypillistä kohellusta ja sattumuksia oli matkassa. Taloudessa ei tapahtunut mullistuksia (onneksi!), vaikka kartassa olisi siihen ollut aineksia. (No vajaa kk aikaa, vielä ehtii vaikka konkurssi tulla... :2funny:)

Tuleva vuosi eletäänkin sitten härkäpäisesti  :harka:. Mitä se lieneekään...? Itselleni aika tuntematon merkki.  ???
6. huone on myös tosi iso ja täynnä tavaraa, puolet planeetoista on pesiytynyt sinne ( :merkurius: :aurinko: :mars: :kuu: :jupiter: ja jokunen asteroidi). Tulkinnoista irtosi sen verran, että tiedossa voisi olla urankehityksen kannalta otollinen vuosi enkä kyllä pistäisi lainkaan pahaksi, jos niin kävisi. Meneillään muutoinkin sen suhteen lupaavat once-in-a-lifetime transiitit. Pitäisi vaan itse tehdä jotain asian eteen ennenkuin onni lipuu ohi...  ;)



Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Ajatus - 07.08.2006 18:29:06
Mielenkiintoista lukea esimerkkejänne näistä ap-kartoista. :)

Mulla on nousumerkkinä tänä vuonna kauris, sama kuin aurinkomerkkini. Mutta enemmän olen tuijottanut huoneita: jostain syystä huonejaossa 1. ja 7. huone ovat huomattavan suuret, ne kattavat kumpikin yli kolme merkkiä. Ja aurinko on 12. huoneessa. Siitäköhän johtuu että mulle ei tapahdu mitään, tuntuu kuin katselisin elämää jotenkin sivusta; muille tapahtuu kaikenlaista, itsellä elämä junnaa paikallaan ja melkein kaiken ajan joudun viettämään yksin, eli olen vielä yksinäisempi kuin yleensä.

Kyllä sekä aurinko 12. huoneessa että Kauris-nousu kuvaisivat minusta melko yksinäistä vuotta. Aurinko eli minä on 12. huoneessa ikään kuin piilossa verhojen takana, mutta kiinnostus voikin nyt kohdistua nimenomaan henkisiin/hengellisiin asioihin, tai toisten auttamiseen/uhrautumiseen jonkin asian hyväksi. Asiat, joiden parissa nyt toimit, saavat näkyvämpää huomiota tai tulosta vasta seuraavana vuonna. Samoin Kauris on merkki joka karsii nyt elämästä kaiken epäolennaisen. Organisointi ja asioiden järjestely tai taustavalmistelu voisivat olla tärkeitä teemoja tänä vuonna.

Itselläni on nyt puolisen vuotta ollut Neitsyt ap-kartan askendenttina. Olen ollut huomaavinani itsessäni lisääntynyttä kriittisyyttä etenkin liittyen työhöni ja siihen mitä teen, enkä ole enää jaksanut juosta niissä taidenäyttelyissäkään. Analyyttisen ajattelun lisääntyminen olisi vain plussaa, koska olen aloittamassa pitkäjänteisempää opiskelua nyt syksyllä. Töissä olen keskustellut mahdollisesta työaikani uudelleenjärjestelystä Aurinko on Uranuksen ja Merkuriuksen kanssa 6. huoneessa, mikä kuvaa muutoksia ja uusia sopimuksia työpaikalla (suuremmat muutokset kuten työpaikan vaihdot ja urakäänteet kuuluvat enemmän 10. huoneen asioihin). Kympissä tosin on kuu Ravussa, mikä voisi kertoa herkkänahkaisuudesta töissä, työpaikan naisista (uusi pomoni jonka kanssa asioista neuvottelen on nainen) tai miksei myös siitä, että myös tulen tapaamaan tänä vuonna lisää uusia naistuttavuuksia. Kuu, aurinko ja 3. huoneen Jupiter Skorpionissa ovat kolmiossa keskenään, joten opiskelun aloittaminen lienee tällä kuviolla juuri sitä mitä tunne-elämäni kaipaa. ;D Kiinnostus (Jupiter) onkin juuri psykologian (Skorpioni) osa-alueessa. Mars (aloitukset) on myös kuvaavasti 9. huoneessa ja Kaksosen merkissä.


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Ebenia - 09.08.2006 13:09:52
Hei osaisiko joku valaista tätä AP-kartta asiaa.

Eräs ystäväni on syntyny joulukuussa ja kun hänen syntymäpäivänsä tulee tänä vuonna, siirtyykö silloin hänen ap-kartakseen 2006/2007 kartta? Entä kun itse olen syntynyt 4.1, tuleeko minulle 2006/2007 kartta käyttöön sitten ensi vuonna 4.1?  :idiot2:


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: K-NRJ - 09.08.2006 13:47:44
Ebenia,

Koska sinä olet syntynyt 4.1. eli vuoden alussa, niin sinulla on nyt käytössä 2006/2007 ap-kartta, ja 2007 taas otat käyttöön 2007/2008 ap-kartan.

Joulukuussa syntyneellä on nyt 2005/2006 kartta, ja vuoden 2007 tapahtumat taas tulevat 2006/2007 kartasta.


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Ebenia - 09.08.2006 13:52:12
Kiitos todella paljon Kaurisenergiaa! Ei tämä logiikka aina pelaa ihan toivotulla tavalla. ;)


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: meruska - 11.08.2006 13:06:58
Miten on, Kuinka nämä auringon paluu kartan aspektit vaikuttaa? Vaikuttaako ne koko vuoden vai miten sitä pitäisi pohtia?

Vois muuten aloittaa aiheesta uuden ketjunkin. Kysyn ihan sen vuoksi kun mulla on mielenkiintoinen Neliö Kartalla. Siinä on osallisina  :mars:   :neptunus:  :saturnus:   :jupiter:..... Ja vielä kulmat opponoi toisiaan... Taitaa olla tämä suurristi kyseessä.

 :mars: :aspect_squ: :neptunus:
 :mars: :aspect_squ: :saturnus:
 :jupiter: :aspect_squ: :neptunus:
 :jupiter: :aspect_squ: :saturnus:
 :mars: :aspect_opp: :jupiter:
 :saturnus: :aspect_opp: :neptunus:

Hei juu! Nousu neitsyt sit vielä...

On muitakin  :aurinko: :aspect_con: :pluto:... yhtymä sit neliöi  :askendentti:
 :aurinko: :aspect_squ: :kuu: ...

Neliöitä on muutenkin eniten kyseisellä kartalla... Onneksi on kyllä kolmioitakin... Mutta  silti noi neliöt vaikuttaa hitsin järisyttäviltä.

 Vilkaisin muuten vanhoja ap karttoja.... En kyllä yhtään ihmettele jos asiat ei oo looeet mulle ihan selkeitä. On ollut kyllä mielenkiintoisia kuvioita ja yllättäen stellumeita aivan kamalasti!!


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: enska - 11.08.2006 22:40:34
Meruska

mulla oli neljä vuotta sitten suurristi ap-kartalla tyyliin  :aurinko: :aspect_opp: :kuu: ja  :saturnus: :aspect_opp: :pluto: kaikki joustavissa merkeissä. Lisäksi oli  :venus: :aspect_squ: :pluto: ja  :pluto: :aspect_squ: :askendentti:

(Mitenkähän muilla aurinkokaloilla mennyt 2002, kun tuo  :pluto: :aspect_opp: :saturnus: on varmaan vaivannut heitäkin..?)

Silti elossa ollaan :P, vaikka kyseessä olikin veemäisin vuosi tähän saakka tällä 2000-luvulla.

Lisäksi oli auringonpaluun planeetoilla mm. seuraavat inhat aspektit radix-planeettoihin:
 :mars: :aspect_squ: :venus:
 :venus: :aspect_squ: :mars:
 :kuu: :aspect_squ: :jupiter:
 :saturnus: :aspect_opp: :jupiter:
 :uranus: :aspect_con: :kuunsolmu:


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Lilja-82 - 11.08.2006 22:48:01
Saanko nyt valittaa. Kiitos. Minkä takia mulle ei ikinä AP-kartalle osu ilma tai tulinousua? Ei näy Kaksosta, Vaakaa eikä Leijonaa...  :'( :'(

Pelkkää Skorpparia, Neitsyttä, Rapua ja Kaurista.  :tickedoff:  :knuppel2:

No nykyinen AP kartta on ollut siis voimassa jo kohta 9 kuukautta. Nouseva Skorpioni, Kuu Neitsyt ja Aurinko 1. huoneessa.

Onnesta se Corvus ei oo täällä... Se varmasti voittais sen kisan siitä kummalla on ollu hauskempi vuosi.  :buck2: *luovutan*

ELLEI nyt kolmen kuukauden aikana tapahdu suorastaan ihmeitä.  :coolsmiley:

Toukokuu-kesäkuun vaihde oli hauskinta aikaa tänä vuonna, silloin olikin kuupaluukartalla Nousu-Kaksonen...  ???
Mutta siis toi kartta ei oo kyllä edelleenkään tän melkein vuoden aikana oikein auennu...

Nyt aloin odottaa kauhulla ens vuoden AP-karttaa... Nousu-Kauris, Kuu Kauris  :aspect_con: :askendentti:...
 :o :'( :'(

Aurinko sentään 9.huoneessa ja MC Jousimiehessä. Musta tulee joku hemmetin lonely rider...?  :2funny: :2funny: :2funny:

Saturnus 7. huoneessa Leijonassa...  :buck2: Merkurius ja Mars Skorpionissa 8. huoneessa
 ???

Uranus ja Neptunus löytyy 1. huoneesta.  :idiot2:

Jos jollain on ideoita mitä meinaa niin saa kertoa, mutta ei pelotella.  :'(

Tai no saa pelotella, mutta sitten pistän vielä takasin kun ehdin.  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: saai - 12.08.2006 17:34:13
Mulla oli vaakanousu tämän vuoden AP-kartalla, Venus huoneessa kakstoista, yhtymässä jupiteriin. En oikein tiedä miten vaakamerkki on siihen vaikuttanut, mutta viihdyin hyvin spirituaalisten puuhien ja huuhaan parissa. Ehkä olin aika monipuolinen ja tasapuolinen eri henkisten ryhmien välillä, ja sitä tuo vaaka voisi merkitä. Töihinkin menin, koska noususolmu oli kutosessa oppositiossa tähän venukseen, mutta menin nk. spirituaaliseen organisaation palvelukseen. AP-kartan kympissa oli myös tavaraa,  :saturnus:, :kuu:, :merkurius:. Nämä oppositiossa neptunukseen IC:llä, mitä ehkä kuvaa lapseni sairastuminen ja sen takia piti tehdä kompromissia työtehtävien suhteen. Tai ehkä noususolmu kutosessa myös "pakotti" johonkin tällaiseen.

Vuoden aikana työtaakka lisääntyi roimasti, koska uuden työpaikan lisäksi piti siis sairasta lasta hoitaa kotona kolme kuukautta ja nyt on viime aikoina pitänyt auttaa myös miestä firmassa, koska heillä on ollut firmassa onnettomuuksia sekä firman kysyntä alkanut kasvaa samanaikaisesti. Kuvaisikohan tämä siirtymisetä seuraavan vuoden AP-karttaan. Synttärit on parin viikon päästä. Sillä kartalla on kaurisnousu.

Saturnus on seiska ja kasihuoneen rajalla. Aurinko, merkurius, venus, mars ja laskusolmu myös kasissa oppositiossa uranukseen. Kasihuoneen ruuhka kai tarkoittaa muutosta. (Turhat rajoitukset elämässä saisi kuolla, hehheh.) Tarkimman opposition uranukseen tekee aurinko merkurius yhtymä. (Mulla oli muuten jo tämän vuoden kartalla aurinko uranus oppositio, missä viimeinen tarkka ohitus tapahtui helmikuussa, joten tarkoittaakohan se enää tänä vuonna mitään uutta?)

Mars kasista tekee tarkan yhtymän laskusolmuun ja neliön kuuhun ja plutoon huoneessa kakstoista. Ei innosta, mitäköhän vaikeutta tuo merkkaisi? Olen itse pahin viholliseni?

Jupiter sentään on kympissä mutta osana t-ristiä hyvin tunnetun saturnus neptunus opposition kanssa. SAturnus Neptunus akseli lähellä kakkos ja kasihuoneiden kärkeä kai tekee siitä merkittävämmän kuin muuten. T-ristiäkö pitäisi tasapainottaa  keskittymällä puuttuvaan sakaraan eli tässä tapauksessa huoneeseen neljä eli kotielämään. Huhhuh, kovin sekavaa kun koittaa ottaa monta asiaa huomioon, ja noususolmukin on huoneessa kaksi eli omaisuus toivottavasti kasvaa. Jotkut typeryydet sitä voivat kai verottaa, koska on mars oppositiossa ja pluto neliössä. Puuttuva sakara tässä t-ristissä on kutoshuone eli työ ja muiden palvelu mielessä pysynee pois pahanteosta. Ehkä parempi häipyä näihin tehtäviin välittömästi.


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: sunflower - 12.08.2006 18:24:13
iik, mikä se AP kartta on? en ole varma olenko kuullut siitä  ???


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Lilli - 12.08.2006 19:42:10
sunflower,

AP-kartta = auringonpaluukartta
astro.com -sivustolla, Extended chart selection-osiossa = Solar return chart

Lyhyesti sanottuna yhden vuoden ennustava kartta. Piirretään sille hetkelle kunakin (tutkittavana) vuonna, jolloin Aurinko on täsmälleen samassa paikassa kuin syntymäkartallasi. Osuu syntymäpäivän paikkeille, mutta päivä suuntaan tai toiseen voi olla heittoa.


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: enska - 13.08.2006 11:17:33
Syksy tulee ja vähän reilu puolet tämän vuoden AP-kartasta takana.
Monenlaista maa-elementtiin liitettyä mutkaa on tullut läpikäytyä vaihtelevalla menestyksellä (AP  :askendentti: :harka:), jotenkin on muuten ollut aika tapahtumaköyhä ja mitäänsanomaton vuosi  :buck2: Ajattelin "laittaa toivoni" nyt näihin AP-karttaan osuviin väliaikaisiin kuviohin, joista osan pitäisi kai aktivoitua loppukuusta.
Käsittääkseni on tulossa ainakin

suurkolmio maan merkkeihin  :askendentti: :aspect_tri: :venus: laukaisijana  :mars: Neitsyessä

sama planeetta laukaisee yhtä aikaa myös leijan:  :venus: :aspect_sex: :merkurius: :aspect_sex: :askendentti:

ja t-ristin:
 :merkurius: kaloissa  :aspect_squ: :pluto: jousimiehessä

mielenkiintoista että nuo kolme kuviota syntyisivät silloin kun mars saapuu noin 25 asteeseen Neitsyttä..mitäköhän sitä uskaltaa odotella? Jotakin saisi kyllä tapahtua, muuten en jälkeenpäin muista tästä vuodesta mitään erityistä.. :buck2:

Toivottavasti olen muuten tajunnut noiden kuvioiden muodostumisen oikein :uglystupid2:

Heti perään tulee Saturnuksen aiheuttama t-risti, jossa muut osalliset ovat   :jupiter: :skorpioni: :aspect_squ: :neptunus: :vesimies:

Minun tuurillani se onkin ainoa väliaikainen kuvio joka näyttää voimansa AP-kartallani :crazy2: :crazy2:


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: helinä - 13.08.2006 19:31:01
Itekin mietin, mitä nuo "ikuiset rankat kuviot" haluaa sanoa...
Ainut lohdutus tuli mieleen, että LEVÄTÄ!

Oon jo vuoden verran tunnustanu, että burn outia "meinaa" pukata.
...vasta nyt ehkä alan myös tunnustaa että vain itse voi yrittää työtä vähentää!

Hmmm... katotaan miten onnistun, mutta luulen että "Tää Mimmi" ei pysähdy ennenkuin on pakko, mutta ehkä senkin aika tulee  ;)

Muita kommentteja?


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: meruska - 15.08.2006 14:16:44

Silti elossa ollaan :P, vaikka kyseessä olikin veemäisin vuosi tähän saakka tällä 2000-luvulla.



Tästä siis voimme vetää johtopäätöksen että Kyseinen kuvio syntymäpäivänä vaikuttaa koko seuraavaan vuoteen.....  :buck2: Mulla on nääs viel tätä vuotta paljon jäljellä kun oon syntynyt loppuvuodesta....  ??? Koitetaan Selvitä.


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: helinä - 15.08.2006 16:25:15
Moi Meruska

Jos sulla nousu neitsyt AP kartalla.
Onko  :merkurius::lla "pehmokulmaa" mihinkään?
Tää voisi olla se helpotus, ehkä. Ja kertois miksi koko
vuosi on tärkeä - vaikka ei selvästikään mikäään kiva...


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Ajatus - 16.08.2006 09:24:26
Saanko nyt valittaa. Kiitos. Minkä takia mulle ei ikinä AP-kartalle osu ilma tai tulinousua? Ei näy Kaksosta, Vaakaa eikä Leijonaa...  :'( :'(

Sun täytyy varmaankin matkustaa ensi synttäreinäsi jonnekin tarpeeksi kauas, että saat askendentiksi jonkun kivemman. ;)

Aurinko ysissä voisi luvata vuotta, jolloin mielenkiinto keskittyy opiskeluun tai matkusteluun, johonkin filosofiaan tai näkemykseen, jota vuoden aikana laajentaa. MC Jouskarissa voisi vihjata, että työsi kauttakin toteutat noita jouskariteemoja. Uranus ykkösessä: oivalluksia omasta persoonasta, Neptunus ykkösessä: kiinnostusta henkisiin asioihin, oman itsen etsintää.

Jos täällä asuinpaikkakunnallani vietän myös seuraavat synttärit, niin mulla on ensi vuoden ap-kartalla Skorppari nousussa, myös kuu askendentilla. Syväluotaavaan asioihin perehtymiseen se passaisi varmasti hyvin, tosin vinkkejä otetaan vastaan miten tuon kuu ascilla voisi tulkita.

Saailla oli hauskaa analyysiä. :) Ja helinä, lepo on varmasti tärkeä asia muistaa rankkojen aspektien vuonna!


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Lilja-82 - 16.08.2006 12:31:20
Siis ymmärsinkö oikein, lasketaanko AP kartta aina sille paikkakunnalle, jossa sillä hetkellä asuu?

No opintoihin keskittyvä vuosi ei olisi kyllä pahasta... Viime vuosina tullut vähän lusmuiltua...  ::)  ;D

Numerologisesti ensi vuonna minulla on henkilökohtainen vuosi 8, joten tuossa valossa nousu-Kauriskaan ei tunnu niin pahalta...  :) Sitäpaitsi jos ei muuta niin voin ajatella sen kuriositeettina kun on vastakkainen omaan nousumerkkiini...  ::) Hmm... Enpäs nyt vielä synkistelekään... katsotaan mitä tapahtuu...  :coolsmiley:

Ainakin tuo Aurinko 9. huoneessa kuulostaa ERITTÄIN mielenkiintoiselta... ja lupailisi muutakin kuin nojatuolimatkailua...  :laugh:  :2funny: :2funny:

 :smitten:


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Ajatus - 16.08.2006 16:00:38
Siis ymmärsinkö oikein, lasketaanko AP kartta aina sille paikkakunnalle, jossa sillä hetkellä asuu?

Uusi auringonpaluukartta täytyy laskea aina sen paikkakunnan mukaan, missä kyseisen auringonpaluun hetken viettää. Eli siis sen paikan mukaan missä satut viettämään syntymäpäiväsi, tosin ainahan auringonpaluuhetki ei osu ihan samalle päivällekään syntymäpäivän kanssa mutta lähelle kuitenkin.

Astro.comissa tuo referenssipaikkakunta on muuten helppo unohtaa vaihtaa, kun se näkyy vain siellä pienellä sivun alareunassa. Se saattaa kuitenkin vaikuttaa askendenttiin ja huoneiden kärkiin, eli on yhtä tärkeä kuin syntymäkartankin paikkakunta. Ja sen vuoksi jotkut kuulemma harrastavat matkustelua juuri syntymäpäivänsä tienoilla. :)


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Lilja-82 - 16.08.2006 23:44:00
No hyvänen aika. Enkä ole tällaista tajunnut aikaisemmin.

Nythän minulla on vielä pari kuukautta aikaa etsiä mihin kannattaisi matkustaa synttäreillä.  :laugh:  ;D


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: nikki - 17.08.2006 23:40:08
eli lilja ,satutakin sitten aurinko ja venus seiskahuoneeseen,onnellista liittoa,jupiterin kymppihuoneeseen,työssä menestystä ja onnenpiste tietysti kakkoshuoneeseen ja rahaa tulee joka tuutista...

oisin kysynyt voiko kuu ollessaan ap-kartan yhteisöhuoneessa 11 ja kaksosissa
ja osuessaan tarkalleen syntymäkartan descendentille olla erityisen herkkä
imemään itseensä ympäristönsä tunneilmapiiriä ja jopa reagoida siihen siten että tavallaan itkullaankin purkaa sellaisen läheisen ahdistusta,joka ei pysty itse itkemään?
asc onkin sitten kriittinen 29 rapu eli se kuu on ap-kartan pääroolissa,
näin olen tämän mieltänyt
neptunus kasihuoneessa vesimiehessä lisää tuota herkkyyttä,
tuntuu niin kummallisen ahistavalle välillä ja tuntuu ettei se välttämättä ole omaa ahistusta..


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: enska - 17.08.2006 23:51:55
Nikki
 olen jotenkin ymmärtänyt että  :kuu: vesiplaneettana ja kaksoset ilmanmerkkinä ovat aika kompleksikas yhdistelmä jo noitten elementtien takia. Toinen edustaa järkeä, toinen tunnetta. Esim. vaikutteita imetään ja sulautetaan, mutta onko lopputulos liian hajanainen kun on niin vaikea löytää oikeaa reittiä suhtautua asioihin, milloin älyllistäen ja milloin hyvinkin subjektiivisesti. Ja totta, Neppis kasissa lisää tuota alitajuista herkkyyttä jo muutenkin ristiriitaiseen keitokseen. Varmaan suurimpia vaaroja syntyy siitä, että joutuu noiden vaikutteiden viemäksi ja erilaisten pelkojen yms hallitsemaksi. Varmasti joku voimakkaampi voi käyttää tilannetta hyväkseen, jos oikein huonosti menee.
Hyvää tuossa lienee se, että yhteys psyykeen ja henkiseen puoleen on ehkä helpompi saavuttaa..

Ps Nikki, olen ollut aistivinani kirjoituksistasi viime aikoina jotain väsymystä tai kenties sitä, että jokin huoli painaa mieltäsi. Saatanhan olla väärässäkin, mutta tsemppiä silti  :angel:


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: nikki - 18.08.2006 00:10:45
oikeessa sinä olet,
väsymystä,kyllästymistä,halua muutokseen,
kaikki merkit näyttää että kulku tähän entiseen suuntaan ois muutettava,
ihan jo konkreettisestikin,pyörä varastettu,skootteri remontissa jatkuvasti,tietää rahanmenoa,asunto myynnissä,just katoin kun olivat taas pudottaneet tämän töllön hintaakin,ollaan siis vuokralla,
isä vanhenee ja vapisee,kukaan muu ei ota vastuuta,
kaipaisin niin ihmistä,joka pitäisi minusta välillä huolta,
hoitaisi juoksevia ja vähemmän juoksevia asioita,
ottais syliin ja rutistas henkihieveriinn..


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Jasca - 18.08.2006 14:44:35
Saanko nyt valittaa. Kiitos. Minkä takia mulle ei ikinä AP-kartalle osu ilma tai tulinousua? Ei näy Kaksosta, Vaakaa eikä Leijonaa...  :'( :'(

Mulle on outo tää AP-kartta, mutta askendentti olisi vaa´assa. Viittaan tuohon Lilja-82 viestiin eli tarkoittaako asc vaaka AP-kartalla jotain positiivista? Onko tuleva vuosi vihdoinkin "lepovuosi"? Tietääkö joku?

 :D     :D     :D


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Emelia - 19.08.2006 16:19:50
Avaimia Auringon Paluu –kartan tulkintaan
Auringon Paluu –karttaa voidaan lukea niin monilla yksityiskohdilla kuin halutaan, mutta seuraavat ovat tärkeimmät avainkohdat:

1.  Auringon Paluu –kartan Askendantti värittää yksilön lähestymistä ympäristöönsä. Esim. Askendantti Oinaassa AP –kartalla tuo tullessaan energiaa ja yritteliäisyyttä, ehkä vähän kärsimättömyyttäkin.
Askendentin hallitsija; sen merkki ja aspektit sisältävät lisää tietoa yksilön yleisestä temperamentista ja huomion keskittymisestä ko. vuonna.

2. Huomioi mitkä taivaankappaleet ja pisteet syntymäkartalla, jos mitkään, sijoittuvat AP –kartan kulmahuoneisiin ja niiden kärjille (AC, DC, MC, IC) . Esim. radix - :aspect_squ: ,  :aspect_con: Auringon Paluu –AC :lla nostaa esiin valokeilaan Venuksen muodostamat aspektit syntymäkartalla. Näin ollen jos syntymäkartalla on  :venus:  :aspect_squ:  :mars: ja AP –kartalla  :venus: sijaitsee AC :lla ja  :mars: MC:lla, korostuu tämän radix-aspektin haaste tai hankaluus niin henkilökohtaisella kuin julkisellakin tavalla.

3. Samalla tavoin huomioi mitkä taivaankappaleet AP –kartalla sijoittuvat tai aspektoivat Auringon Paluu –kartan kulmahuoneita. Näiden transiitit painottuvat Auringon Paluu vuoden aikana.

4. Mikä on Auringon tila? Missä se huoneessa se sijaitsee? (Tiedämme merkin, tietenkin, koska se on sama kuin syntymähetkellä). Tämä voi näyttää alueen johon keskitytään tulevana vuonna. Millaisia aspekteja Aurinko tekee?

5. Missä on Kuu?  Kuun huonesijainti ja merkki näyttävät missä sydämesi on, niin sanotusti. Jos esim. AP –Kuu sijaitsee  :vaaka: ’ssa 5. Huoneessa, tulet todennäköisesti olemaan tunteellisesti sidottu ja keskittynyt rakkauteen ja ihmissuhteeseen. Voimakas tarve henkilökohtaiselle ilseilmaisulle on tyypillistä tälle vuodella ja tunteiden vuoristorata ilmenee tällä elämän alueella, yksinkertaisesti koska täällä sydämesi on – tällä elämänalueella teet suurimmat tunteelliset sijoitukset – etkä välttämättä ole täysin rationaalinen ja ”hallinnassa” tällä alueella. Enemmän kuin tavallisia tunteiden heilahduksia on varattu tälle elämänalueella, jos esim.  :kuu:  :aspect_squ:  :pluto: AP –kartalla. Perusteellisia muutoksia ilmenee todennäköisesti. Täten Kuun aspektit selventävät tulkintaa.

6. Huomaa että Auringon Paluu  -karttaa voidaan tulkita paljolti samalla tavalla kuin syntymäkarttaa, pitäen mielessä että se on muuttuva. Jos jokin tietty alue kiinnostaa, kuten talous, tutki AP –kartan toista huonetta, kahdeksatta huonetta ja missä  :venus: sijaitsee. Esim. AP - :venus:  :aspect_opp: AP- :neptunus:, erityisesti jos  :neptunus: hallitsee AP -kartan toista huonetta, olettaa että joko tuleva vuosi painottuu vähemmän materialismiin, tai että tulosi voivat vaihdella ja olla jollain tavoin epävakaat.

7. Tiedät tulevan vuoden olevan ”merkittävä” (muutosmielessä) kun AP – Aurinko muodostaa raskaan kulman AP –Kuuhun. Tämä pätee myös kun Aurinko on yhtymässä AP –kulmahuoneeseen.

8. Erityisesti kannattaa panna merkille kriittiset asteet ( critical degrees) Tärkeimmät Auringon Paluun –tulkinnan kannalta ovat 29 astetta ja 0 astetta missä tahansa merkissä. Kun nämä löytyvät AP –kartalta, voi tapahtua merkittäviä näiden taivaankappaleiden / pisteiden ja/tai niiden hallitsemien huoneiden piirissä. Perinteiset kriittiset asteet kannattaa tulkita myös, mutta toissijaisesti.

Lisäksi kannattaa ottaa huomioon AP-kartan planeetta-jakauma: mihin huoneisiin sijoittuu eniten planeettoja."
- 1-4-7-10 = kulma- tai aloitehuoneet; painotus merkitsee aktiivisuutta, uusien projektien aloittamista, uusia ihmissuhteita, toiminnallista aikaa
- 2-5-8-11 =varmuushuoneet; vakiintumisen vuosi, asiat pysyvät ennallaan, kehitellään aikaisemmin aloitettuja projekteja, varmistetaan asemia
- 3-6-9-12 = jakamishuoneet; sopeutumisvuosi, harjaantumista, valmentautumista, henkinen aktiivisuus painottuu, muutoksen tajua, uudet tuulet puhaltavat, ilmassa on uusia asioita, ideoita ja mahdollisuuksia."


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Lilja-82 - 19.08.2006 17:21:36
Kiitos Emelia, tuossa oli erittäin hyviä vinkkejä.  :)

Samanlaista alakuloa olen ollut minäkin aistivinani Nikin viesteistä viime aikoina...  :-\
Yritän nyt väkisin pauhata itselleni, että jos jokin asia ei menekään kuten suunnittelin niin se on sen merkki, että asiat muuttuvat. Minun pitää vain yrittää mennä mukana, vaikka ei oikein tiedäkään missä mennään...  ??? Sellaista se on...

Tuosta matkailusta... Katsastin AP-kartan Englannin, Lontoon osalta koska se on paikka johon ihan realistisesti olisi mahdollisuus ensi vuoden aikana minun mennä. Kaveri menee vaihtoon sinne, joten hyvä tekosyy mennä käymään...  ;) ja kas... ilmeisesti liian lähellä koska kartta oli muuten samanlainen, mutta Aurinko oli 10. huoneessa ja MC Skorpionissa...

Tuo 7. huone itsellänikin kävi mielessä...  :smitten: mutta kuinkahan kauas joutuisin matkustamaan, että sen Auringon saisin sinne sijoittumaan...  :idiot2:

No... jatkan etsintöjä... tai sitten jos en juuri tuolloin synttäreitteni aikaan pääse matkalle niin otan ainakin tuosta Auringosta 9. kaiken irti...  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Artemis - 19.08.2006 20:50:11
Hei tämä leijonanousuinen vuosi vaikuttaa todella hauskalta  :D
Minua on oikeasti kutsuttu ties minne ja mukavia tapahtumia on ollut paljon. Olen päässyt myös reissaamaan kivasti lomillani sillä ystävät ovat pyytäneet joka paikkaan mukaan  :)


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: meruska - 19.08.2006 23:53:42
Moi Meruska

Jos sulla nousu neitsyt AP kartalla.
Onko  :merkurius::lla "pehmokulmaa" mihinkään?
Tää voisi olla se helpotus, ehkä. Ja kertois miksi koko
vuosi on tärkeä - vaikka ei selvästikään mikäään kiva...

Tarkoitat siis tota AP-karttaa?..... Odotas, tarkistetaan. Löytyy  :merkurius:  :aspect_sex:  :venus: ,  :merkurius:  :aspect_ssx:  :pluto: (sulkeutuva),   :merkurius:   :aspect_sex:  :chiron: ,  :merkurius:  :aspect_sex:  :askendentti:,  .....

Positiivisia näistä on sekstiilit, sulkeutuva semisekstiili... Heh... Ehkä ajankohta on liian myöhä, mutta en siltikään löydä kamalasti positiivista näistä kuvioista. Ja olen hiukan väsynyt. Ajoin juuri 500km putkeen ja aamulla töihin.
 




Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Jasca - 20.08.2006 16:36:04
Avaimia Auringon Paluu –kartan tulkintaan
Auringon Paluu –karttaa voidaan lukea niin monilla yksityiskohdilla kuin halutaan, mutta seuraavat ovat tärkeimmät avainkohdat: ......

Lämmin kiitos Emelia tosi valaisevasta selvityksestä. Näillä tiedoilla pääsen jo taas eteenpäin astrologian opiskelussa.   :D 
 :smitten:        :smitten:        :smitten:


Otsikko: Vs: Re: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Aniel - 20.08.2006 18:25:34
Hmmm. Minulla on vielä kuukauden verran AC Neitsyessä ja Aurinkokin kuudennessa huoneessa.

Ehkäpä se näkyy siinä, että kuluneen vuoden ahersin lopputyöni parissa. Toisaalta en aina niin kovin tiukassa tahdissa, mikä ei oikein istu näihin karttakuvioihin. Aurinko on yhtymässä Merkuriuksen kanssa, mikä voisi liittyä myös tuohon kirjoittamiseen. Vuosi on myös ollut tietyllä tapaa hieman tylsä. Olen rauhoittunut ja vetäytynyt aiempaa enemmän kotiin näpertämään harrastusteni parissa. Ehkäpä sekin on Neitsyt-vaikutusta?


Linn


Mulla tuo nouseva neitsyt aiheutti saman, että lopultakin valmistun!! jihaa!! Sama homma, että kotinäperrys on kivaa, olen todellakin eroitunut (kartta alkoi vaikuttaa huhtikuussa) vaikka mullistuksia on tapahtunut henkilökohtaisessa minussa (aurinko huoneessa 8 ) nimenomaan paranemisena ihmissuhteiden kautta. Rankkaa se on, mutta jotenkin palkitsevaa kun siitä toipuu.

Ensi vuoden V huone  :aurinko: :a odotellessa...  :smitten:


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Aya Nuit - 20.08.2006 18:35:57
Vaakahan tuolla päjöttää, ja samassa merkissä öllötteli aika monta planeettaa..

En tiedä kertooko mistään mitään.. Joka tapauksessa aika pysähtynyt ja jotenkin odottava elämäntilanne ollut tässä jo liian kauan, jotakin soisi tapahtuvaksi.

Mutta mullahan synttärit kahden kkn päästä, eli silloinko on odotettavissa muutosta? Pysyykö ap sitten vuoden kerrallaan samoissa merkeissä? Meneekö kaikki säännöllisesti eteenpäin, vai voivatko planeetat "pompata" minne vaan kartalla? Ts. saan vasta syntymäpäiväni jälkeen tietää tilanteen?


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: enska - 20.08.2006 18:39:47
Aya Nuit
..jos sulla on tällä hetkellä nousu-vaaka kutakuinkin keskivaiheilla merkkiä, niin tod.näk menee johonkin toiseen johtavaan merkkiin, esim Kauriiseen
( Siis jos epäilit että seuraavaksi olisi vuorossa  :skorpioni: ) Astro.comistahan sen voit tarkistaa..tässä ketjussa onkin jo annettu ohjeet miten se löytyy, kunhan kelaat threadia taaksepäin..


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Sirpapa - 20.08.2006 19:04:16
Minun skorppionin vuosi alkaa olla ohi ja muuttuu kaksoseksi tulevalla viikolla. Kartta muuttuu kummalliseksi. Nyt aurinko 8 huoneessa. Pian huoneessa 6. Niin kuin moni muukin planeetta. Kokeneemmat kommentoikaa. Olen syntynyt 24.8.1966 klo 4:40 Taivalkoski.


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Aya Nuit - 20.08.2006 20:46:02
Kappas vain, nyt vasta luin nuo ohjeet ja asc vaihtuikin oikean paikkakuntani mukaan Skorpioniksi. Tämä kyllä selittääkin paaaljon paremmin kuluneen vuoden meininkejä, ja sosiaalista hiljaiseloa.. olen kääntynyt sisäänpäin ja mm. keväällä koin aikamoisen herätyksen elämässäni jos niin voi sanoa. Skorpionissa muutenkin tunkua eniten -Kylläpäs nyt koinkin ahaa elämyksen! Eräs ystävänikin sanoi että olen luonteeltani juuri kuin Skorpioni -ja Skorpionimaiseksi olen kyllä oloni tuntenutkin kuluneena vuonna, joka on sisältänyt vetäytymistä, tyytymättömyyttä, henkisiin asioihin keskittymistä..

No mutta kahden kkn päästä on odotettavissa jotain muuta, kunhan sen vielä osaisin tuolta katsoa...


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Aya Nuit - 20.08.2006 20:51:43
Ei ei.. en osaa katsoa tuota, mitä täytyy tuohon päivämäärä kenttään syöttää jotta näyttää ensi vuoden kartan...?


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Pallaskissa - 20.08.2006 21:03:55
Lainaus käyttäjältä: Aya Nuit
Ei ei.. en osaa katsoa tuota, mitä täytyy tuohon päivämäärä kenttään syöttää jotta näyttää ensi vuoden kartan...?

Riittää, kun siinä on seuraavan syntymäpäiväsi vuosi; siis mikäli täytät vuosia vielä tämän vuoden puolella, ei tarvitse tehdä mitään, mutta jos seuraava syntymäpäivä on vuonna 2007, vaihda vuosiluvuksi se.


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Aya Nuit - 20.08.2006 21:39:45
Kiitti selkis!


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Emelia - 26.08.2006 17:21:21
Tänään 11.04 kun väänsin keittiössä wrappeja
(creme bonjouria, broileria, jääsalaattia ja paprikaa
tortilla letun sisään ja rullalle + saksilla pieniksi paloiksi)
astui voimaan uusi AP -karttani.

Tänä vuonna AP - :askendentti: on 18 astetta  :vaaka: 34' ja siten tarkassa (orbi 1-1,5 astetta)
:aspect_con: radix  :venus: ja   :aspect_con: prog-  :kuu: .



Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: enska - 26.08.2006 17:27:06
:angel: ONNEA ONNEA EMELIA :angel:


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Emelia - 26.08.2006 17:39:10
(http://img99.exs.cx/img99/8577/yupi3ti.gif)

Kiitän!!


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: pluto - 27.08.2006 17:07:51
Myöhästyneet onnittelut minultakin Emelia!

Tällaista asiaa jäin miettimään:

Hyvissä ajoin vilkaisin jo vuoden päästä alkavaa AP-karttaani. Sen outous on siinä, että akselit osuvat miltei pilkulleen yhtymään nataalikartan akseleiden kanssa. Onko tämä tavallista? Siis tapahtuuko niin kaikille 34 ikävuoden koittaessa?
Syntymäkartallani  :askendentti: on 20o26' :neitsyt: ja ensi vuoden AP-kartan  :askendentti: on 19o25' :neitsyt:.  :o Sama juttu tietysti MC-IC -akselin kanssa.

Ja onko sekin ihan tavallista, että kun syntymäkartalla minulla on tuo   :aurinko: :pluto: :mars: -stellium, niin nuo samat planeetat (öh... tai siis taivaankappaleet...) ovat aika merkittävissä asemissa AP-kartoillakin harva se vuosi? Esimerkkinä mainittakoon taas kerran se tämän vuotinen AP-kartta, jossa  :mars: :aspect_kvi: :pluto: :keskitaivas:, osana jumalan sormea ja vuoden päästä (siis siinä, missä akselit olivat omilla paikoillaan) näyttäisi olevan sitten T-risti, jossa  :aurinko: ykkösessä kärkenä neliöiden  :pluto: nelosessa ja  :mars: kympissä... Ymmärrän kyllä, että Pluto hiljalleen liikkuu  tuolla taivaalla vuosi vuodelta lähemmäs ja lähemmäs tarkaa  :pluto: :aspect_squ: :aurinko: -transiittia, mutta mitä se Marskin tähän soppaan lusikkansa työntää melkein joka kerta? :tickedoff:
*******
Pakko on vielä jakaa teidän kanssanne tieto siitä, miltä näyttää työttömän ihmisen AP-kartta.
Kuten siis olen aiemmin maininnutkin, työsuhteeni päättyy aika lähellä seuraavaa syntymäpäivääni.
AP-kartalla tulee olemaan :askendentti: :rapu:. Neloshuoneessa ketjustellium IC :aspect_con: :juno: :aspect_con: :venus: :aspect_con: :vesta: :aspect_con: Lilith  :aspect_con: :aurinko: sekä myöskin nelosessa stellium  :mars: :kuu: :merkurius:.
Raha-asioihin vauhtia tuovat aina yhtä antelias ja tuhlaileva  :saturnus: kakkosessa ja oppositiossa siihen :neptunus: kasissa kai takaa pankista lainan... :2funny:
 


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Emelia - 27.08.2006 18:10:31
    Kiitos Pluto!

    Olen tässä pikkuhiljaa yrittänyt suomeksi käännellä Celeste Tealin Paluiden perusteita... joten tässä olkaapa hyvä!!

    Paluiden perusteet (Celeste Teal Identifying planetary triggers s. 80 ->)

  • Paluu kartan kesto riippuu minkä planeetan paluusta on kyse; Kuun paluu kestää vain 28 päivää, Saturnuksen paluu toistuu 29 vuoden välein.
  • Prog. –kartan teemat tulisi olla selvillä; planeetat, merkit ja huoneet ovat avaimia erilaisiin asioihin, ihmisiin ja tapahtumiin, ja mikäli prog. Teema ei ole selvillä avain planeettoja voidaan tulkita väärin paluukartalla.
  • Kulmat ja niiden kärjet paluukartoilla osoittavat energioiden keskittymiä, joten planeetat kulmilla ovat melko voimakkaita, olivat radix tai paluu planeettoja.
  • Paluu kartan planetaaristen energioiden vapautuminen heijastaa tarkasti tulevien tapahtumien luonteen.
  • Myöhemmin tapahtuvalla paluu planeetan/luminaarin transiitilla kulmien yli on taipumus laukaista tapahtumia, erityisen voimallisia jos on samalla kontaktissa yhteen tai useampaan angulaariseen planeettaan samanaikaisesti.
  • Nouseva radix planeetta on lähes aina selittää vallitsevaa ilmapiiriä jotka liittyvät paluu planeetan ilmentämiin asioihin ja tapahtumiin.
  • Toimii samaan tapaan kuin Horaari Askendantti ja nousevan radix –planeetan kuviot prog. Kartalla.
  • Tämä radix planeetta selittää millaista toimintaa on tulossa.

:kuu: ilmentää vaihtelevuutta, matkustelua tai joskus muuttoa
 :aurinko: on suojeleva luonteeltaan ja sitä voidaan pitää mahdollisuuksien, edistyksen ja kunnian osoittajana.
:merkurius: voi ilmentää matkailua tai nuorten ihmisten kanssa tekemisissä olemista, läheisiä sukulaisia tai tärkeitä päätöksiä ja sopimuksia.
:venus: on melko suojeleva ja takeena myönteisistä asioista. Se voi osoittaa toimintaa nuorten naisten tai heidän asioidensa parissa.
:mars: joskus osoittaa uutta yritteliäisyyttä tai tavallisemmin konflikteja, jopa sairauteen tai onnettomuuteen saakka.
:jupiter: yleensä osoittaa myönteisiä asioita, usein korkeassa arvossa ja asemassa olevien yhteyksien kautta. Sitä voidaan pitää suojelun ja/tai onnekkuuden merkkinä lähitulevaisuudessa.
:saturnus: yleensä näyttää viivytyksiä, mutta myös usein heijastaa yksilön itsekurin harjoittamista, joka johtaa jonkinasteiseen saavutukseen yhteydessä paluu planeettaan. Joskus se varoittaa turhauttavista esteistä tai nykyisten toimien päättyvän pettymykseen. Pohjimmiltaan yksilö on pakotettu käytännöllisempään näkökulmaan ja lähestymistapaan.
:uranus: ilmentää asioiden odottamattomia käänteitä, joka voi olla myönteistä tai kielteistä. Muut kartan tekijät tulee ottaa huomioon.
 :neptunus: ehdottaa vanhojen yhteyksien ”liuottamista” ja uusien  muodostamista. Toisaalta se voi ilmentää houkutusta, hämmennyksen pilviä, harhaanjohtamista tai pettämistä, ja toisaalta äärimmäistä unien/ unelmien tajuamista. Se on neutraali planeetta ja yleiset kuviot näyttävät katsotaanko sen valoisaa vai pimeää puolta.
:pluto: liittyy voimaan/valtaan ja kontrolli asioihin, joskus taloudellisten tai tuellisten asioiden ilmentäjä, yleensä heijastaa pakkomielteistä käytöstä.
Nämä planetaariset toiminnot liittyvät planetaarisen paluun hallitsemiin asioihin ja tapahtumiin, jos ne nousevat ensimmäisinä.


Koska kyseessä on planeetan paluu radix asemaan, sen tila ja potentiaali radix –kartalla on määrittää ratkaisevalla tavalla paluun potentiaalia ja tapahtumia. On tärkeää muistaa että tapahtumat ilmentävät radix –kartan potentiaalia.

Uusi tai Täysi  :kuu: paluu kartalla on erityisen merkittävä kaikilla, mutta erityisesti Auringon tai Kuun Paluu kartoilla.

Uusi Kuu näyttää jonkin uuden alun ja energioiden tiivistymän alueella joka yleensä lisää innostusta. Sen merkki ja huone antavat tarkempaa tietoa ja mikäli ei ole haitallisia aspekteja tähän kuvioon, se on yleensä suosiollinen.
  Usein tunne nuorentumisesta tai elähtymisestä Uuden Kuun alueella ja erityisen voimakas jos se on huoneen kärjellä.

Täysi Kuu ilmentää aikaansaannoksia.
  Usein osoittaa yhteisen panostuksen huipun merkissään ja huoneessaan.
  Yleensä heijastaa jonkin asteisesti jännitteisyyttä, jonka tuloksena on ponnistus ja äärimmäinen energian kulutus.
  Hieman vähemmän suotuisa kun Uusi Kuu, joskus heijastellen eripuraista asioiden päätöstä tai polkujen eroamista. Kaikki osatekijät tulee ottaa huomioon.
Planetaarisen paluun kartalla nämä tekijät ovat ajoittain yhteydessä paluuta tekevän planeetan  ilmentäviin tapahtumiin ja asioihin.

Kuun solmujen ja pimennysten huikean merkityksen lisäksi on muutamia muita erityisiä pisteitä, jotka paljastavat paljon yksityiskohtia kun löytyvät korostuneina paluilta.

  Oinas Pisteen aste ja siihen liittyvät asteet ovat erityisen merkityksellisiä. Näitä ovat johtavien merkkien ensimmäinen aste tai 0 astetta Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris.
  Planeetan varauksen tai kulman kärjelle osumisen aktivoima Oinas Pisteen aste, osoittaa aina ulkopuolisten asiantuntijoiden läsnäoloa. Jotensakin voimakkaita tapahtumia seuraa, usein kauas kantoisin haarautumin. Kartan yleisilme näyttää mahdollisuudet ja asteella sijaitseva planeetta ilmentää tarkkaa itse tapahtumaa.
  Usein paluu planeetan tekemä transiitti Oinas Pisteen asteeseen laukaisee mahdollisuudet / jännitteen (potential).

Toinen erityisen kiinnostuksen kohde on Plejadit (Pleiades) / Seulaset eli Seitsemän sisarusta
  Sijoittuvat tällä hetkellä Härän viimeiselle asteelle ja Kaksosen ensimmäiselle .
  Nämä asteet tulee huomioida epäluuloisesti vain jos siellä on ikävästi aspektoitunut planeetta tai ikävästi aspektoitu kulman kärki osuu sille.
  Sen on huomattu olevan merkitsevä sairaudessa tai onnettomuuksissa.
  Yhdistetään ”nyyhkiviin sisaruksiin” ja suruun.
 
Paluu kartalla peruuttava planeetta, tai planeetta joka ylittää paluu kartan sijaintipaikkansa kaksi tai kolme kertaa.
  Sinä päivänä kun planeetta ohittaa tuon asteen, joka sillä oli/ on paluu kartalla, tapahtumat tai asiat jotka tuohon taivaankappaleeseen liitetään nousevat pinnalle.

Samoja planeettojen, huoneiden ja merkkien, sekä planetaaristen korostumien merkityksiä ja avainsanoja voidaan käyttää tulkittaessa radix-, progressio- tai paluu –karttoja – ainut ero on vain vaikutuksen pituudessa.

Radix / natal -kartta ilmentää elämänpituisia pyrkimyksiä.
Progressio –kartta ilmentää olosuhteita keskimäärin kolmen kuukauden ajalle.
Paluu kartta näyttää teemoja paluun ajalle ja liittyy paluuta tekevään planeettaan yhdistettyihin asioihin.

 :buck2:[/list]


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Emelia - 27.08.2006 18:19:02


Tällaista asiaa jäin miettimään:

Hyvissä ajoin vilkaisin jo vuoden päästä alkavaa AP-karttaani. Sen outous on siinä, että akselit osuvat miltei pilkulleen yhtymään nataalikartan akseleiden kanssa. Onko tämä tavallista? Siis tapahtuuko niin kaikille 34 ikävuoden koittaessa?
 

Hei Pluto!!
Mä en kovin paljon tuijottele yksittäisen vuoden kuvioita, jos ne ei ole yhteyksissä radixin merkityksellisiin kuvioihin. Kuvastaahan AP -karttakin juuri niitä MAHDOLLISUUKSIA, joita juuri sen VUODEN AIKANA ottaa käyttöön, sillä varauksella että tuota potentiaalia löytyy radixilta myös.

Tuli vielä mieleeni, että voithan vaikuttaa tulevaan AP -karttaasi matkustamalla Ap -kartan voimaan astumisen päiväksi jonnekin edullisempaan osoitteeseen!?!


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: pluto - 27.08.2006 19:08:59
Hahaa, huomasin sitten vasta jälkikäteen, että tuon mainitsemani T-ristin oppositio on samalla Leijan runko!
Kävin tutkailemassa, että millainen kuvio se leija sitten on, ja törmäsin tällaiseen lauseeseen:

"Kites, however, do tend to express more efficiently when stimulated by a hard aspect, because of the built-in sense of direction and perspective. "

Näyttääkin itseasiassa ihan kivalta...


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: enska - 27.08.2006 22:50:24
Ootpa Emelia kovan urakan tehnyt!!!

Suurkiitos  :smitten:
kun jaksoit suomentaa!! ja kirjoittaa!! sen tänne foorumille meidän muiden luettavaksi  :smitten: :smitten:

Tuota tekstiä pitääkin tutkailla ihan ajatuksen kanssa


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Emelia - 28.08.2006 16:21:51
Heh... tuohan oli vasta alkua...  :crazy2:  :uglystupid2:  :2funny:


Tällaista asiaa jäin miettimään:

Hyvissä ajoin vilkaisin jo vuoden päästä alkavaa AP-karttaani. Sen outous on siinä, että akselit osuvat miltei pilkulleen yhtymään nataalikartan akseleiden kanssa. Onko tämä tavallista? Siis tapahtuuko niin kaikille 34 ikävuoden koittaessa?
Syntymäkartallani  :askendentti: on 20o26' :neitsyt: ja ensi vuoden AP-kartan  :askendentti: on 19o25' :neitsyt:.  :o Sama juttu tietysti MC-IC -akselin kanssa.


Ja itseasiassa kun samaisessa opuksessa pääsin lukemisessa vähän pidemmälle, siellä olikin maininta tuosta Pluton kysymyksestä, eli tuosta vuodesta on sinulle ilmeisesti tulossa erityisen merkityksellinen vuosi ja kannattaisikin ottaa suurennuslasin alle mitä kuvioita / aspekteja Akselit tekevät radixilla ja mitä AP -kartalla, koska näillä alueilla tulee todella tapahtumaan.

Ei kannata heittää lusikkaa nurkkaan vielä....   :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: pluto - 29.08.2006 08:27:09
Kiitos Emelia!

Sinä ja tuo lainaamasi opushan olette oikea aarre!


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Perhonen - 30.08.2006 12:15:15
Hei antakaapa selvät ja yksinkertaiset ohjeet tällaiselle yksinkertaiselle maalaiselle miten astro.comissa käyn tekemässä sen AP-kartan. Eli mihin kaikkiin kohtiin pitää ruksia ja muuta tietoa laittaa  ::)
Syntymäkartan jo osasin tehdä  ;D  (hyvä minä  :2funny: )
 :smitten: Kiitän!


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Linn - 30.08.2006 17:41:44
Perhonen,

Mene sinne samalle "Free Chart Selection" -sivulle, josta kävit tekemässä syntymäkartan. Kohdassa, jossa sivu pyytää "Please select the type of chart you want", valitse "Solar Return Chart", tai jos haluat vierekkäin syntymä- ja AP-kartan "Natal + Solar Return Chart" tai jos haluat nämä vielä huoneineen, "Natal + Solar Return Chart with houses". Mutta suosittelen aloittamaan ihan tuolla pelkällä AP-kartalla, eli Solar return chartilla.

Päivämäärän pitää osua vuoteen, jonka syntymäpäivästä haluat kartan vuodeksi eteenpäin. Ja jos olet ollut synttäreidesi aikaan muualla, kuin syntymäpaikkakunnallasi, voit valita ihan sivun alalaidasta "modify reference place".

Linn


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Perhonen - 31.08.2006 11:26:32
Kiitos Linn :smitten:


Otsikko: Vs: Tämänhetkinen nousumerkkinne AP-kartalla?
Kirjoitti: Emelia - 01.09.2006 18:01:58
Heips!!

Olen aloittanut täällä uuden ketjun jossa voitaisiin käsitellä kaikkien paluu -karttojen tulkintaa yleisesti ja erityisestikin, koska tällä hetkellä on paljon saman aiheisia ketjuja auki, ja kysymykset liittyvät kuitenkin melko lailla samoihin asioihin
https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=9182.msg78982#msg78982

En ole itsekkään mikään paluu -karttojen tulkinnan mestari, kirjojen kanssa pyrin uutta oppimaan, joten useimmin vetoan eri lähteisiin...