Astro Foorumi

Astro special => Yleistä => Aiheen aloitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 19.04.2008 14:34:49



Otsikko: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 19.04.2008 14:34:49
Rupesin tässä miettimään sielukumppanuuden merkitystä kaiken kaikkiaan. Oli sitten romanttinen tai ei. No, onko siinä SEN KUMMEMPAA juttua kuin että joihinkin tuntee vetoa, kenties menneiden elämien takia - lapseni alkoi kyseenalaistaa menneet elämät, joo ja serkku - mutta se siitä? Mitään takeita ei ole sielunsopimusten täyttymisestä tms.

Mitä sielukumppanin kanssa tulee tehdä? Kirjoittelin pitkän listan siitä mitä esim olen jo tehnyt erään kanssa ja pitää selvittää mitä vielä - onko jollakulla jokin käsitys? Oliko idis vaan tavata esim liuta heitä ja kokea kokemuksia?

Tai - joku tuntee vetoa minuun ja toiseen ja niin edelleen, yhtaikaa kun minä joskus jopa toiseen.  :) Siis sielun ikä, huomaan että nuoria sieluja kiinnostaa paljon useampi hlö kuin minua, oikeasti, siis jollain sielullisella tasolla tulee kohdata ennen kuin kiinnostuu. Vaikka toisen käsitys henkisistä kokemuksista olisi vähän omaperäinen (tulee yksi keskustelu mieleen).

Siitä voimakkaasta tunteestako heidät tunnistaa? Sähkö jne? Kohtaaminen vaikuttaa jollain tavalla voimakkaasti kumpaankin, sekaan vaan tai pelkäämään? Joskus vaikutus tuntuu muissakin ihmisissä, "jos pitää oppia jotain". Ja miksi niin usein ajoitus on pielessä. Eihän sen pitäisi jos Kaikkeus tietää mitä tekee. Niin joo, tännehän voisin sanoa että olen jutellut esim. Tanhuan kanssa kerran pari, mutta en kokenut "sielukumppaniksi" eli tuo asia liittyy siis niihin voimakkaisiin sähköihin.. henkilö joka jää elämääsi joksikin aikaa. Samoin olen jutellut useiden miesten ja naisten kanssa erilaisissa henkisissä ryhmissä (Hare Krishna, Amma, Ananda Seva, ufoilijat.. ja kristillisemmät ryhmät) - eikä suinkaan kaikista tule ystävyyksiä.

Jos joku tekee sinulle jotain pahaa, se on karmaa teidän välillä? Tai jos ei teekään, se on dharmaa? Jos ei tapahdu mitään, on neutraali?

Mutta mitä sitten, siis jos vaikka on sama sieluryhmä jakaantunut useaan ja joskus näitä tunnistaa - keskimäärin minusta ei, ihmiset on kovin erillisiä olentoja - niin eihän se silti sano mitä sitten tapahtuu. Sitten ollaan rakastavaisia tai kavereita tai ei. No esimerkkinä kyllä erään kanssa vastuuta lapsesta, mutta sen toisen kanssa?

Paljon on koettu, ehkä pitäisi kysyä häneltä, mutta jos hänen mielestään ei tule oppia mitään - henkisesti? niin jaahas.. meditaatiossa voi kuulema muistaa mitä piti yhdessä tehdä? Oikeasti mietin, mitähän sitten. Kosketus on yksi asia, mutta jos se ei riitä? tai seikkailu yleensä. Käy sekin jonkin aikaa että puhutaan puuta heinää jossain kuppilassa, mutta ei taida täyttyä tavoitteet? :)

Jos olisin vain duunissa enkä kokisi mitään vahvaa vetoa kehenkään, välttyisin näiltä kysymyksiltä-.

Olen lukenut teoriana että "Jumala toi heidät yhteen jotta he" jne jne mutta en nyt voisi sanoa että se on Jumala joka tässä on tuonut yhteen - vai onko? Onko se juuri jumaluus joka tässä piilee koko jutussa. Hra sielukumppanin kulttuuri on tullut muutamassa yhteydessä esiin vaikkei se niin kovasti kiinnosta, sitäkö tässä piti opiskella.

No siis, ylläoleva kappale selittyisi sillä että alkusielu jakaantui keräämään kokemuksia ja tunnemme jotkut ennen ja nyt. Mutta - mitä sitten? Ollaan jonkun aikaa, sitten ei olla, ollaan koettu lisää, sitten levätään ja taas koetaan lisää tms? Mikään ei oikein hätkähdytäkään, saati että osaisin olla rasistinen, sielun palasia on ties missä tai sitten tuttuja. Tulipa nähtyä eteläamerikkalaista taidettakin tänään. Ja suomalaista, syleilykuvia.


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 19.04.2008 15:47:08
Ja miksi niin usein ajoitus on pielessä. Eihän sen pitäisi jos Kaikkeus tietää mitä tekee.

Ei se ole koskaan pielessä, vaikka siltä tuntuisi/vaikuttaisikin. "Kaikkeus" todellakin tietää mitä tekee.  :smitten:


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Chandra - 19.04.2008 16:08:17
Niin.Otitpa esiin ajankohtaisen aiheen. :angel:
Olen juuri oppinut nauttimaan tästä kotikaupunkiin paluusta ja taas vapaudesta täällä,kunnes vaikein sielunkumppanini,jonka kanssa minulla on vielä ties mitä kesken,vaikken lainkaan haluaisi enää mitään,onkin myös muuttamassa tänne takaisin.

Minulla on ollut vahva intuitio jo jonkin aikaa,että näin käy ja tänään se varmistui. :tickedoff:
Ensin kysyin vain MIKSI?Siis korkeimmalta taholta.Ja kapinoinkin,että tämä on väärin ja en halua enää mitään kyseisen henkilön kanssa kokea. :knuppel2: :tickedoff: :police:
Mutta tiedän kyllä,että tarkoitus tälläkin on ja ajoitus on oikea.

Taistelen sisimmässäni tätä muutosta ja uutta vastaan,vaikka pitäisi vain antaa virran kuljettaa ja katsoa mikä tämän tarkoitus on.
Nyt olen vielä heikoimmillani flunssan kourissa ja pääsi itkukin,että EI,EN HALUA ENÄÄ KOSKAAN NÄHDÄ SITÄ IHMISTÄ.
No,rauhoituin jo ja nyt yritän sopeutua tähän uuteen tilanteeseen ja katsoa miksi.
Ehkä tämä vie sitten lopulliseen rauhaan ja saamme tehtävämme jotenkin loppuun.Toivon ainakin niin. :angel:

Mutta yleisesti sielunkumppanit ovat minulle hyvin rakkaita ja läheisiä.
Telepaattinen yhteys toimii hyvin ja heidän seuraansa hakeutuu mielellään,kuten myös he tulevat luokseni.
Nämä takkuavat ja vaikeat ovat onneksi tosi harvassa.Itse asiassa tämä yksi vain on näin vaikea. :-\


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Sister of Night - 19.04.2008 18:35:53
Niin.... :P

Mun mielestä hyvä ajatus, joka taisi täälläkin olla muistaakseni joskus AthaMaaritin tai jonkun allekirjoituksena kuuluu, että

Koskaan ei pitäisi ajatella järkevästi.

Jos liikaa kääntää ja vääntää asioita, jotka kuitenkin tietyllä tapaa ovat abstrakteja ja perustuvat johonkin muuhun kuin "järkeen" niin aivot siinä menee vähemmästäkin solmuun.

Eikö voisi vaan keskittyä elämään ja tuntemaan...?


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 19.04.2008 18:53:05
Eläminen ja tunteminen ei ole ratkaisu, jos on kyseessä muu kuin tunnesuhde. Ja niissäkin tulee sellaista ongelmatiikkaa, että sitä kysyy mikähän muu syy (projekti, tehtävä) voisi olla kontaktille kuin tämä fiilistely.

Sielukumppaneita ei mielestäni kutsu luo, ellei niin halua.

Onko tämä linjassa sen kanssa mitä sinä koet, Chandra, muuten?

Itse ajattelen etten niitä vaikeita enää kutsuisi.


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Sister of Night - 19.04.2008 19:18:20
Eläminen ja tunteminen ei ole ratkaisu, jos on kyseessä muu kuin tunnesuhde. Ja niissäkin tulee sellaista ongelmatiikkaa, että sitä kysyy mikähän muu syy (projekti, tehtävä) voisi olla kontaktille kuin tämä fiilistely.


Minä en ymmärrä tätä.  :idiot2:

Minkä muun laisia suhteita ylipäätään voi olla olemassa, jos ne eivät ole tunnesuhteita? Toki kaikkien tunteiden ei tarvitse olla positiivisia, mutta negatiivisetkin tunteet ovat silti tunteita.

Jos joku ihminen on minulle täysin neutraali, niin yleensä hän ei myöskään ole millään lailla merkittävä ihminen elämässäni, enkä näinollen koe että minulla olisi tältä ihmiseltä mitään opittavaa, ainakaan sielujen välisen sopimuksen kannalta.

Muutoin toki jokaiselta ihmiseltä voi ihan taatusti oppia jotain..siihen ei sen kummempia diilejä tarvita kuin se, että tällä samalla pallolla asutaan.

Jos suhteissa tuppaa aina tulemaan ongelmatiikkaa..niin eikö siinä ole jokaisesta suhteesta jo oppimista kerrakseen?  :D


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: marix - 19.04.2008 19:46:04
jos ajattelee, että "toi vois olla meitsin sielunkumppani" niin tuntuuko siitä toisesta samalta? kokeeko se sen suhteen samalla tavalla, jotta se todella olisi sielunkumppani?


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Chandra - 19.04.2008 22:17:02
En osaa vastata muuta nyt tässä tilassa,kuin että en kutsu luo.
En halua nähdä,en kuulla koko ihmisestä mitään. :tickedoff:

Tunteita on,mutta ne ovat kaikki negatiivisia ja en tiedä mitä minun pitää tehdä,koska en halua tehdä hänen kanssaan enää yhtään mitään. :buck2:

Ensimmäinen ajatus oli,että muutan pois taas koko kaupungista.
En edes kykene hengittämään samaa ilmaa.
(kirjoitan tätä edelleen vihaisena,etten pääse ko henkilöstä eroon)
Pakko törmätä näin pienessä kaupungissa ja jo ajatus nostaa ihon kananlihalle. :buck2: :'(


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 20.04.2008 08:45:58
RV, tuntuu kyllä että sielukumppanuutemme tuli eräälle herralle liian varhain. Minä en sitten taas ehkä myöhemmin jaksa tehdä asialle mitään.. nyt tekisi mieli vielä tehdä kaikenlaista yhdessä. Siksi pidän vähän etäisyyttä asiaan nyt, hän ei osaa sitä pyytää.. mutta uskomukset ovat tietty hyviä olla, jos tahtoo uskoa että kaikki menee oikein, sitten uskoo niin.

No marix, en tiedä pitääkö toiselta kysyä jotain erityistä määritelmää suhteelle,
jos kumpikin huomaa että tässä on jotain erityistä kipinää eikä ole toisenkaan
kanssa. Tyhmähän sitä pitää olla tai kieltää kaikki, jos esim yhteiset asiat
töissä, yhteensattumat jne sekä ennen kaikkea ne kipinät eivät ole "sielukump-
panuutta"? Jotkut näistä tyypeistä myöntävät heti että "sielukumppani", jotkut sanovat että ehkäpä tunsimme ennen. Mistä tullaan taas kysymykseen, no mitä sitten?? Yhdessä ladulle? Pelkkää hauskaa voi pitää aikansa..   ;)

SON, missasit pointin. Tarkoitin että eikö sielukumppanin kanssa voisi TEHDÄ
jotain projektia, tai mikä muu SYY voi olla tapaamiselle kuin tunneasiat? Jos
tunnepuoli esim toisella on ailahteleva, itse en halua siihen mukaan, silti
haluan nauttia tuttavuudesta ja arvostaa sitä. Oppiminen muutoin on vaikeaa, jos toinen ei haluakaan oppia, vaikka kaikki olisi taas mahdollista. Henkilö ei ole neutraali minulle, mutta onko tapaamisella muu syy kuin vain seurustelu? Ehkä se on puhuttava tämän henkilön kanssa.. olemme kuukausia ajautuneet joka paikassa vain toistemme seuraan! Tosin viimeksi vitsailin että sinullahan voisi olla 2 naista ja minulla 3 miestä (niinkuin voisikin). ::)

Chandra, miksi sinä kutsut häntä sielukumppaniksi eikä henkilöksi. jonka kanssa teillä on karmaa? Itselläni ei vaikuta olevan tuollaisia nega varauksella olevia tuttavuuksia enää--

Please lukekaa hitaasti ja rauhallisesti..

Ainakaan en kutsu uusia kehiin ennen syksyä.. kesästä voisi nauttia vaan.


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 20.04.2008 09:18:04
PS Myönnän että asioiden yksinkertaistus ja suora puhe voisi olla ratkaisu, mutta kun skooppimerkkinsä? mukaisesti tyyppi kiertelee ja menee sivuttain eikä lähesty asioita suoraan, jättää tilanteen auki.. tosin toisen sielun veljen kanssa asiat menivät raiteilleen, ehkä tässäkin tapauksessa.. Joidenkin kanssa yhteisprojekti on ollut lapsi, matkailu, asuminen, kirjoitus tms.

PPS Suvussani on hyvin erilaisia "karmallisia tilanteita" menossa, pitkän liiton jälkeinen vaikea ero ja riita, ja toisilla taas sellaista herkistelyä skypen välityksellä ulkomaille että huh. Ehkäpä hekin kuuluvat sieluperheeseeni, mutta heidän kanssaan onkin simppeliä. Toiseen kiistaan en puutu, toisten seurassa on mukavaa.

Ja ehkäpä nämä planeetat taas vaikuttavat hänellä, mikäli allaoleva pitää paikkansa, etäisyys on tarpeen. Minulla taas olisi aurinko seiskassa aika kauan, eli joopa joo..


A stormy period    **
This influence is likely to coincide with a stormy period in your personal relationships. There will probably be a difference between you and your partner about some personal objective that you both are very closely involved in. Or a difference in your background and conditioning will cause you and your partner to see a situation very differently. Associated with these problems is the problem of identifying so closely with your own point of view that you feel your personal honor depends on having your views triumph. Under this influence any kind of team effort that you become involved in is not likely to work. If you can possibly arrange it, try to work by yourself on a project in which you have the total initiative.

The interpretation above is for your transit selected for today:
Mars Square Ascendant, , exact at 03:52
activity period from 19 April 2008 to 23 April 2008


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Neela - 20.04.2008 09:40:52
Panenpa minäkin lusikkani tähän soppaan. ;D

Minä toivoisin vähän määritelmää näistä sielunkumppaneita, joista täällä puhutaan. Olen yrittänyt sitä täältä rivienvälistä etsiä ja tullut tulokseen, että puhumme tutuista sieluista joiden kanssa meillä on ollut entisissä elämissä kohtaamisia. Heitä olen varmuudella tavannut neljä itse ja erotamme toisemme siitä tuttuuden tunteesta joka tavatessamme tulee. Yhden heidän kanssaan minulla on paljon voimakasta karmaa ja toivottavasti hänellä minulle, koska muuten olemme tehneet sitä vielä lisää. En itsekään haluaisi enää kohdata häntä seuraavalla kierrolla näissä merkeissä, sen verran raskasta on touhu.
En kyllä kauhean tietoisesti pohdi uusia ihmisiä tavatessani olemmeko "tuttuja" tai onko tässä "tehtävä". Nämä viisi ovat kolahtaneet heti, siksi olen heidät huomannut.
Sieluja joiden kanssa meillä on tehtävänä oppia jotain voi toki olla kanssa käyminen mitä vain, vaikka hymy ruuhkaisella kadulla, joka jää mieleen, valaisee päivä... tehtävä suoritettu?... saa pohtimaan positiivisen energian merkitystä... tehtävä suoritettu?
Toki voi olla sieluja joiden kanssa olemme sopineet opettelevamme parisuhdetta, hylkäämistä, rakastamista tai luopumista, koska ajoitus tuntuu täällä väärältä.
tuon erityisen kipinöinnin laitan useimmiten fyysisen vetovoiman piikkiin, tunne on huumaava, jos vielä kyseessä on tuttu sielu. Eli miellyttävä tuttuuden tunne yhdistettynä fyysisien kehojen yhteensopivuuteen. Nam, koettu on ja jouduttu luopumaan ajoituksen näyttäessä olevan väärä. Opittu on silti.
Yksi sielunkumppaneista (niin kuin minä sen täältä ymmärrän) on samaa sukupuolta kuin olen itse ja meillä kipinöi myös. Olemme tässä elämässä kummatkin umpiheteroita ja meitä naurattaa tämä aivan valtavasti, olemmekin pohtineet olisiko meillä ollut joskus suhde. Kuka ties.  ;)

Siis tämän loputtoman soperruksen seasta yritän kai sanoa kolmea asiaa.
- sielunkumppanin kanssa ei tarvitse olla mitään tiettyä tehtävää.
- sielunkumppanin kanssa tehtävä voi olla mikä vaan.
- sielu jonka kanssa on tehtävä ei tarvitse olla sielunkumppani.

Tällälailla tämän näen minä ja me kaikki kai pikkaisen erilailla, kun YKSIlöitä ollaan. :D


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 20.04.2008 09:45:54
Hyvä, rakentavaa keskustelua!

Eli ihmiset heitetään yhteen, kun on jostain syystä tuntenut juuri tietyt tyypit jossain elämässä - esim tämän kanssa kuulema aina eri kulttuurissa, olen kokenut samaakin kulttuuria. Jos helpolla haluaisin päästä, en tapaisi häntä koska puolet suvustani EI pidä hänen kulttuuristaan.. sitten taas sukuni ei edusta kuin osaa "tutuista sieluista"-. Ehkä tämä on henk koht tasolla tai sielun tasolla minulle yksi projekti, saada näitä osia kokoon tai ymmärtää tämä koko kuvio.

Onhan hän heittänyt että VOISI vaikka kirjoittaa kirjan, lähteä matkalle, onko tärkeää toteuttaa näitä asioita vai jättää heitoiksi vaan?? (nousuilma.. niinpä) Sitäpä ajattelin miettiä kuukauden ennen kuin taas näemme, siis enpä hoputa mihinkään. Tuo mitä sanoit sopimuksista, eihän se selviä ihan helpolla, mutta kun tämäkin alkoi regression jälkeen, voisin kuvitella että joku sielunsopimus on. Ja varon hieman tällaisten voimallisten suhteiden aloittelua.

Itse siis päätämme, enkeli taivaan ei tule kertomaan.  ;)


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Arkiviisu - 20.04.2008 10:14:19
Panenpa minäkin lusikkani tähän soppaan. ;D

Minä toivoisin vähän määritelmää näistä sielunkumppaneita, joista täällä puhutaan. Olen yrittänyt sitä täältä rivienvälistä etsiä ja tullut tulokseen, että puhumme tutuista sieluista joiden kanssa meillä on ollut entisissä elämissä kohtaamisia.
Siis tämän loputtoman soperruksen seasta yritän kai sanoa kolmea asiaa.
- sielunkumppanin kanssa ei tarvitse olla mitään tiettyä tehtävää.
- sielunkumppanin kanssa tehtävä voi olla mikä vaan.
- sielu jonka kanssa on tehtävä ei tarvitse olla sielunkumppani.

Tällälailla tämän näen minä ja me kaikki kai pikkaisen erilailla, kun YKSIlöitä ollaan. :D

Olet näitä saattanut jo lukeakin O0 ja hakea tai jopa kokea ja tunnistaa niistä jotain sellaista jossa tulee oivallus  :o :-* NO laitan tähän muutamat linkit joista voi kuulostella " että onks tää nyt sitä vaiko tätä vaiko eikö mittään " jotan kyselit  :smitten: en laita tähän " mitään omaa" ihan siitä syystä että  ;)

 :angel: http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=590&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=&mforum=uusimaa

https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=14597.msg128537#msg128537

https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=24774.msg192989#msg192989


https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=9769.msg86205#msg86205

https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=9777.msg86340#msg86340

http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=537&sid=8157d1d3e85fcbf13e8666c922259465&mforum=uusimaa


http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=507&mforum=uusimaa

Ja kenties vielä jotain ihan muuta - eli tämän verran omaa laitan ETTEI yksikään noista teksteistä ole nk. opinkappale TAI se ainoa oikea totuus - johonka meidän on sitten soviteltava omamme - ja se sovittelu , sikäli kun sen tekee vasten omaa sisintä tahtoa ja kokemusta SE ei johda muuhun kuin  >:( :knuppel2: ihan vain sen vuoksi että kun meille on annettu VAPAA TAHTO se on todella sitä että ei tarvitse # väkisin vääntää " itselleen mitään pakkoa - TYYLIIN  "no näin kait sitten "... TOTUUS on aina oman olemuksemme  näköinen ja kokoinen ja kunnioittaa meistä jokaisen sisintä kokemusta totuudesta  ja siitä miten ja missä määrin tietoisuuttamme ~totuuttamme laajennamme .... näin ollen ei mikään eikä kukaan ulkopuolinen taho - vaikka se " tekstinä tulisi kuinka korkealta ja viisaalta taholta" niin ei mikään eikä kukaan voi määritellä mitään meistä ... voivat kyllä  kertoa , antaa sanoja, kokemuksia ja näkemyksiä, joihin sitten tartumme tai emme - aivan sen mukaan miten SE jokin~viestin sisältämä- kantama  tieto tai tietoisuus resonoi meissä ....  :angel: :smitten:


Itseasiassa meissä on jo kokonaisuutena kaikki se viisaus kaikki se ymmärrys kaikki se tiedostaminen ~rakkaus jota tarvitsemme - ja kunakin aikana se sitten resonoi " näiden tekstien kanssa" oikeastaan luemme niistä jo " sen minkä tiedämme  ;) , ne paremminkin havahduttaa meitä sille tiedolle joka- mikä meissä jo on" paremminkin toimien " muistuttajana" ja " etsien sisäisestä kirjastostamme sen oikean tiedon"  ;D
taaviisuisen aamuajatuksia  :smitten:


 :smiley6600: :smitten:


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Neela - 20.04.2008 10:22:09

Itse siis päätämme, enkeli taivaan ei tule kertomaan.  ;) [/i]

Niin taidamme joutua.  ;)

Olisihan se "hauskaa" kun jostain saisi valmiit vastaukset, mutta miten siinä oppisi valintojen merkityksen.  :)

Enkä ole varma heitetäänkö meitä yhteen, jotkut ihmiset olemme kai sopineet tapaavamme jostakin syystä. Toisia "tuttuja" taidamme tavata jos sielumme etsivät saman tyyppisiä kokemuksia, ilman sen kummempia sopimuksia ja mikäs sen mukavampaa kuin tavata vanhoja tuttuja.

Täällä me tehdään kaikenlaisia valintoja ja silloin ennen syntymäämme tekemät sopimukset saattavat olla mahdottomia, mutta opimme jotain muuta. Seuraavalla kierrolla voimme ottaa sopimuksen uusiksi ja ehkä se jo onnistuukin.

Mielestäni me täällä olemme oppimassa ennen kaikkea valintoja, jotka muuten ovat toisinaan TOSI vaikeita. Sekä syyn ja seurauksen merkitystä, kyllä kaikki tulee koettua, opittua ja sopimukset lopulta täytettyä.

Onneksemme kaikkea ei tarvitse saada aikaan tänään, tässä elämässä.  :smitten:


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 20.04.2008 10:47:29
Joo, mutta käytännön tasolla pitää käydä sellainen keskustelu jota ei viimeisten hauskanpitotapaamisten keskeltä voinut käydä.  Muutoinhan kaikki meni ok, minulle tarjottiin..oli rentoa.. Kaikin mokomin, urheilkoot, voin käydä casinoilla ihmettelemässä ihmisten ajankäyttöä, jutella muillekin, mutta olisi lukuisia asioita joita tehdä ja kehitellä.. Viimeksi huomasin että eräs haluaa hieman kyseenalaisia (psyykkisiä ja fyysisiä) kokemuksia, mutta jos alkaisin Täti saarnaajaksi, se olisi siinä sitten. Aaviisuista lainatakseni, hänen vapaa tahtonsa.. vaikea kuvailla tämän paremmin miltä tuntuu sen hupsun rinnalla..

no palaan asiaan kk kuluttua kun tiedän missä mennään..


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Arkiviisu - 20.04.2008 10:53:58


Ihan nyt lyhyesti ~ itse olen aikanani lukenut ja lukenut ja lukenut kaiken mahdollisen  / sielunkumppanuudesta, kaksoisliekistä, " soulmate-twinsoul"  ;) JA joskus jopa  sellaistakin , mikä sillä hetkellä kuulosti mahdottomaltakin uskoa omakseni ... kirjoista artikkeleista kertomuksista tarinoista kanavoinneista - ja aina niistä jotain resonoi omassa olemuksessani ... varsinkin silloin näin tein kun koin ETTÄ ilman kaikkiallista totuutta  :o epäonnistun ja joudun hakoteille - mitä ikinä ne tarkoittivatkin ... ja lopulta saatoin kaiken sen tiedon unohtaa   :smitten: Ja huomasin että kun vapaudun ohjeistamasta itseäni NIIN  elämä tuo kaiken tarpeellisen ja tarvittavan kohdalleni , ihmiset, kokemukset ~eikä sillä lopultakaan ole merkitystä onko joku sielunkumppani tai kaksoisliekki KUN kuitenkin tiedostan ja luotan siihen ettei mikään kohtaaminen ole turhaa eikä kukaan  tule kohdalleni sattumalta ENKÄ minä hänen kohdalleen ... eli lakkasin laittamasta asioita, tapahtumia, ihmisiä, kokemuksia joihinkin " lokeroihin " jotka saattoivat myös määritellä oliko tämä tai tuo ihminen asia tai kokemus tai tapahtuma arvokas tai ei - vaan että kaikki eläminen ja oleminen, kokemukset ja tapahtumat  on arvokasta itsessään jo - riippumatta siitä kestikö tuo kohtaaminen yhden " hymyn verran" vai kokonaisen elämän ... tunnenko tuon ihmisen nimeltä vai onko hän  minulla vain kokemus-henki energia  hänestä .... oliko kohtaaminen nk. hyvässä tai pahassa" eli itselleni mieluinen vai jotain jonka tahdon vain unohtaa - silloin annan kaikelle kokemalleni luvan kertoa JUURI sen minkä " se" on tullut minulle tai hänelle tai meille kertomaan - ja se voi ollakin juuri " se puuttuva pala" jota tarvitsen - mutta joka olisi jäänyt minulta huomaamatta jos olisin jo valmiiksi määritellyt vaikka esm. tästä jutusta ei voi seurata mitään hyvää minulle - sillä summasummaarum SIINÄ saattaakin piillä se jokin - että havahtuu mikä on itselleen nk. pahaksi  ja mikä nk. hyväksi  :smitten: :-* :angel:-


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 20.04.2008 10:56:32
Edelleen ei ole kyse teoriasta ja sen todistamisesta, vaan siitä että mitä tehdä. No tässä siis konkreettinen lista mitä on kokeiltu ja mitä voisi kokeilla:

-seksi ja fyysinen läheisyys, huikeaa, ellei toinen säikähdä..
-keskustelu ja filosofointi
-hauskanpito, tapahtumat (joskus hän sanoi ettei kaipaa ohjelmaa)
-meditaatio, jooga (muutenkin kuin teoriassa)
-matkailu, eri kulttuureihin tutustuminen
-menneiden elämien muistelu
-elokuvat tv
-urheilu
-bisnes
-joku projekti, mikä

Itsellä alkaa mielikuvitus loppua.. siis mitä järkevää ehdottaa next.. muuta kuin että meillä on sitten alkoholia.. heh.. uskon että jos mietin asiaa rauhassa, saan selkeämmän käsityksen mitä ehdottaa.  Ja tietty jos vaikuttaa että vaadin/tarjoan paljon, onko ratkaisu että on useita, mutta avoimesti.. en tiedä.



Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Neela - 20.04.2008 11:01:13
AAVIISUINEN!  O0  :smitten:

Ihania linkkejä! Tutustun noihin vielä oikein ajan kanssa.  :smitten:

Osa ihan tuttua ja osan allekirjoitankin.



Ja kenties vielä jotain ihan muuta - eli tämän verran omaa laitan ETTEI yksikään noista teksteistä ole nk. opinkappale TAI se ainoa oikea totuus - johonka meidän on sitten soviteltava omamme - ja se sovittelu , sikäli kun sen tekee vasten omaa sisintä tahtoa ja kokemusta SE ei johda muuhun kuin  >:( :knuppel2: ihan vain sen vuoksi että kun meille on annettu VAPAA TAHTO


Pelko pois  :smitten: En ajattele missään nimessä sinun julistavan mitään ainoaa oikeaa totuutta. O0
Näitä asioita ja omaa elämänkatsomustani olen pohtinut, tutkinut ja testannut jo yli 20 vuotta. Näin minäkin sen koen, että löydän kaikesta jotain minkä koen omakseni nyt ja mitään ei tarvitse väkisin sovittaa omaan elämään.
Nämä kanavoinnit, muiden ihmisten ajatukset yms. auttavat polulla oman totuuden etsinnässä.
Olen niistä loputtoman kiitollinen, koska kaikkea ei ehdi/ pysty ajattelemaan itse.  :angel:
Ovat "oikopolkuja" oppitiellä  :D

Kiitos kaunis  :smitten:

Tuota määritelmää peräänkuulutin myös siksi, että itse määrittelen sielunkumppanin erittäin harvinaiseksi ilmiöksi, joita ehkä yksi korkeintaan kaksi kierrollamme. Eli ehkä se mistä täällä puhutaan nimellä kaksoisliekki?
Sitten meillä on näitä "perheenjäseniä", "tuttuja" ja "tehtäväkumppaneita", siksi lueskelin aikani ja etsiskelin mitä täällä tarkoitetaan sielunkumppanilla... ja sovitin ajatukseni siihen.

Näin me jo käytämme termejä YKSIlöllisesti, ihmekös että väärinkäsitysten määrä on mahtava. Mutta kysymällä, toisten ajatuksiin tutustumalla ja  :smitten: päästään edes samalle terminologialle.  :D

Eikä haittaa yhtään, että käsittelen eri termein. Nyt puhutaan sielunkumppaneista ja minullekin (ehkä  ;D) selvisi mitä tarkoitetaan.


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Neela - 20.04.2008 11:14:03

Itsellä alkaa mielikuvitus loppua.. siis mitä järkevää ehdottaa next.. muuta kuin että meillä on sitten alkoholia.. heh.. uskon että jos mietin asiaa rauhassa, saan selkeämmän käsityksen mitä ehdottaa. Siis olen aika lailla primus motor joten voin ehkä päättää mitä tästä haluan, toisen kanssa toista. Ja tietty jos vaikuttaa että vaadin/tarjoan paljon, onko ratkaisu että on useita, mutta avoimesti.. en tiedä.



Hupsista heijaa ja taas on valinnan paikka!  ;)
Eikös olekin vaikeaa, jokainen hetki pitää valita, jäädäkö tähän?... liikkuakko eteenpäin?... määrätäkö tahti?... jättääkkö valinta toiselle?
Valintaa, seurausta, syitä, seurausta ja valintaa!  :angel:



 Ja huomasin että kun vapaudun ohjeistamasta itseäni NIIN  elämä tuo kaiken tarpeellisen ja tarvittavan kohdalleni , ihmiset, kokemukset ~eikä sillä lopultakaan ole merkitystä onko joku sielunkumppani tai kaksoisliekki KUN kuitenkin tiedostan ja luotan siihen ettei mikään kohtaaminen ole turhaa eikä kukaan  tule kohdalleni sattumalta ENKÄ minä hänen kohdalleen ...

O0  :smitten:


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 20.04.2008 11:17:39
Ja kaikki alkoi niin helposti.. serkkuni sanoi, moni vaikuttaa alussa mukavilta ja sitten heistä paljastuu.. no varsinaista pahaa ei ole paljastunut, mutta.. tekeminen?



Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: marix - 20.04.2008 11:21:16
puhutaanko nyt miehistä?

mitä se toinen osapuoli sit tekee? ehottaakse mitään? haluaako se tehä mitään? jos ei, niin tuskin sitä tarvii ite koko ajan pähkäillä. ei miehillä välttämättä liiku päässä yhtään mitään.


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 20.04.2008 11:23:27
Tottakai ehdottelee, mutta enemmänkin urheilee nyt just. Hän tietää yhtä lailla kuin minä, että mitä meillä oli mutta mielikuvitus ei ehkä riitä siihen mitä voisi olla.. heh.. toki pidämme yhteyttä ja tapailemme, en tiedä mitä hän saa itsekään.. selkeästi kasvun paikka ja SILLOIN tulee aina se hankaluus. Siis vaikka hän alkaisi säännöllisen meditaation (sanoi että kiinnostaa) sekin vaatisi kurinalaisuutta..

mutta nyt asia sivuun, on eräs party.


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Esmiralda - 20.04.2008 11:39:22
Ymmärrän Chandran kapinointia!

Minullakin on muutama ihminen, joita olisi vaikea tavata. Silti pidän oven heille auki. Pallo on heillä. En tiedä onko siinä mitään lohdutusta vai onko se vain tyhmää itsepuolustusta.

Uskon minäkin, että juuri se ihminen, jota viimeiseksi tässä elämässä haluaisimme kohdata, on varmaankin myös se kasvinkumppani, jonka kanssa on jotakin kesken.

Toisaalta voi olla ettei olekaan. Se kesken jäänyt asia onkin ehkä vain omassa mielessä, itsensä kanssa läpikäymättä. Se jokin onkin ehkä toiselle jo 'mitätön juttu'.
Tai toisinpäin. Tiedämme, että toinen sitä työstää ja meidän pitäisi sitä lisää ehkä vielä selventää. Olemalla suora, rehellinen ja siten...myös töykeä.

Mutta en usko, että mitään listaa voimme tehdä tehdyistä tai tekemättömistä töistä. Se lista olisi tämän pinnallisen minän. Sielu tietää asiat ilman listaa ja sen oikean ratkaisun. Sitä vain on vaikea kuulla.

Uskon myös, että juuri tunne on näissä tapauksissa se tärkein, mitä pitäisi kuunnella, ei järki.


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Arkiviisu - 20.04.2008 11:56:05

Nämä kanavoinnit, muiden ihmisten ajatukset yms. auttavat polulla oman totuuden etsinnässä.
Olen niistä loputtoman kiitollinen, koska kaikkea ei ehdi/ pysty ajattelemaan itse.  :angel:
Ovat "oikopolkuja" oppitiellä  :D

Kiitos kaunis  :smitten:


Kiitos kaunis  :smitten:

NEELA http://www.gottliebgallery.com/images/artists/butler13.jpg

ja ;) kyllä Kissa(kin) on mitä parhain sielunkumppani, parisielu whatever - O0 , tai sielunmaisema, tai voimapaikka .... tai oma koti  :-* joka on vaikka täynnä enkeleitä ;) ....  :-* :D " KUN kuitenkin tiedostan ja luotan siihen ettei mikään kohtaaminen ole turhaa eikä kukaan  tule kohdalleni sattumalta ENKÄ minä hänen kohdalleen ... "  edttä kyse onkin energiasta - hengestä , kumppanuuden , samansieluisuuden energiasta ja hengestä ... O0  :o  ;) :D  vien tätä kumppanuus, parisielu ymv. kokemusta hieman laajemmalle ... minulle ainakin mitä upein sielunkumppani oli enkelikoira Metsätonttu - opetti paljon enemmän kuin monet muut kohtaamiset yhteensä  :smitten:


http://www.silkfantasysales.com/angelcatmark.jpg

http://www.kolumbus.fi/eija.kyllonen/cat2ss.gif


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 20.04.2008 12:04:30
Ei tuo ollut lista tehtävistä töistä, vaan siitä mitä kaikkea hauskaa ja mielenkiintoista VOISI tehdä.. no ilmeisesti on tässä keskustelussa käynyt läpi sen, että vaikka olisi vetovoima, kaikki perustuu valintoihin.

Ja mitään ei tarvitse tehdä vaikka voisi. Edes meditoida.

Kenenkään..

minunkaan.

Tosin en sitten tiedä mille sielukumppanuus/suhde sitten perustuisi ellei vetovoimalle.. ja mikä sen on koskaan selittänyt paitsi tuo menneet elämät, miksi se muuten selittyy sillä? Noin niinkuin kemiallisesti?

Jatkan partya.


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Chandra - 20.04.2008 13:01:01
Kiitos Esmiralda! :smitten:

En todellakaan enää välitä käydä mitään tämän ihmisen kanssa.
Sielutasolla pystyn antamaan hänelle anteeksi ja olen pyytänyt myös omia virheitäni häntä kohtaan,mutta otaksuin että työmme ja opetuksemme toinen toisillemme on jo ohi.

Siispä valitsen sen puolen ja pyydän ettei häntä enää kohtaa.
Tämä tuli niin ikävään aikaan.
Juuri kun olin onnellinen ja tasapainossa itseni ja ympäristöni kanssa,niin PAM!Putosi kuin pommi keskelle kotia.

SA
Ei se,että kokemukseni hänen kanssaan ovat päättyneet miten sitten ovatkin,muuta sitä,ettemme olisi heti alussa tienneet sielun yhteyttä.
Saattaa olla,että onkin kaksoiliekkini,koska se määritellään niin,että vain jos molemmat ovat hyvin korkealle kehittyneitä sieluja ja YMMÄRTÄVÄT mistä on kysymys,tuollainen suhde onnistuu.
Muuten jos erehtyy parisuhteeksi sen valtaisan vetovoiman tulkitsemaan ja ryhtyy siihen,on odotettavissa suuria vaikeuksia.
Tiedän vain sen,millaista elämämme oli ja enempää en halua oikeastaan kategorioida sitä.
Minun oli vaikea ja paha olla ja energiani suorastaan valuivat ulos.
Suurimmaksi osaksi siihen ei ollut mitään syytä,jonka olisin voinut tietää,vain aavistus,että kaikki ei ole kohdallaan.

Muuten kuljen hyvin samoilla ajatuslinjoilla Neelan ja Aaviisuisen kanssa ja kiitänkin tuosta huomiosta,että saan itse valita.Olin sen nyt tässä sokeuden tilassa vallan unohtanut.
Miten se sitten toimii käytännön tasolla,sen näen nyt.
Heitetäänkö tuo ihminen eteeni vai ei.

Opin kyllä häneltä paljon.Opin erottelukykyä,uskoa siihen,että luotan omiin tuntemuksiini,opin miten kohdella muita,joten ehkä pitäisi häntä loppupeleissä kiittää.
Noista asioista voinkin,mutta en ole tarpeeksi kypsä sielu kiittääkseni kaikesta siitä murheesta ja surusta,jota hän on taakseen jättänyt ja toistaa samaa kaavaa yhä uudelleen ja uudelleen.

Kuten taisin mainitakin,hän on ainut,jota kohtaan tunnen näin.
Siitä syntyy myös ajatus,miksi?
Miksi minä en osaa,kykene,pysty suhtautumaan häneen neutraalisti?
Siinäpä minulle työtä,sillä sehän lisää myös syyllisyyttä asiasta.En osaa,en kykene.
Mutta tavoittelenko siis täydellisyyttä?
Sen se ainakin osoittaa,etten ole sitä.
En tiedä,mutta vaikealta tämä nyt tuntuu ja haluaisin saada mielestäni pois koko ihmisen.
Mikä tunne minut sitten sitoo häneen?
No,sen varmaan jokainen huomaa.Se on jopa niin julma sana kuin viha ja inho ja en haluaisi tuntea niin. :'(


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 20.04.2008 13:15:25
Aika jännä, minulla ei ole tuon tyyppistä. Sen yhden olen katkonut todellakin ikiajoiksi pois, en välitä yhtään jos en näe. Toisen kumppanin kanssa on ok, sitten tämä yksi jonka kanssa voisi olla hauskaa. Siis meillä on ainakin selvää seksuaalista vetovoimaa, ei se sen kummempaa tarvitsisi olla.. mutta luettelen hänelle kaikki tekemisen vaihtoehdot myöhemmin, ei ole mitään raskasta ja vaikeaa..

onnea sinulle. Tuli mieleen ajatus joka on vaikea selittää. Kun sinulla on niin paljon raskaita kokemuksia ihmisistä, olisiko mahdollista tehdä kahdesta vaikeasta yksi hyvä? Menisitte todella sinne pohjamutiin ja ikiajoiksi pois sieltä.. en osaa sanoa paremmin.. sillä kun mennään äärimmäiseen pahaan, sen jälkeen kai tulee hyvä. Mutta tämä on eri keskustelu.


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Chandra - 20.04.2008 13:39:27
No,en pidä noita muita kokemuksia raskaina,opettavaisina vain. :)
Ja tunnen heitä kohtaan ihan aitoa rakkautta ja tämä tunne on itsestään selvä.
Siksi tämä yksi ihmetyttääkin minua niin kovasti.

Mutta mitä ilmeisemmin en saa mitään yksioikoista vastausta tähän mistään muualta kuin sisimmästäni ja se pitää löytää sieltä kun rauhoitun tästä uudesta käänteestä.
En voi tälle asialle muuta tehdä.
En etsi mitään sielunkumppania elämääni.Hän tulee jos on tullakseen ja saa tulla.
Oppiminen henkisillä portailla taitaa olla ikuista.Aina tulee uutta vastaan,kun luulee jo kaiken kokeneensa ja käsitelleensä.
Nyt muistan vain Kaarinan sanat minulle:"Anna itsellesi anteeksi,ettet kykene täydelliseen anteeksiantoon vielä."
Se on lohduttavaa,,, :angel: :smitten:


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 20.04.2008 13:42:34
En minäkään etsi.. se on jo.. terv bileistä..


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Neela - 20.04.2008 13:45:41
En minäkään etsi.. se on jo.. terv bileistä..

Astroilet bileistä?

NYT NAINEN JUHLIMAAN SIITÄ!  :smitten:


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Neela - 20.04.2008 13:52:53

Nyt muistan vain Kaarinan sanat minulle:"Anna itsellesi anteeksi,ettet kykene täydelliseen anteeksiantoon vielä."
Se on lohduttavaa,,, :angel: :smitten:

Taisin jo tuolla tuvassa toivotella sinulle samaa.  :angel:

Ja vaikket voi antaa anteeksi, ehkä estää kohtaamasta häntä tai jotain muuta, voit valita rakastavasi itseäsi ja suojelevasi siltä mihin et ole valmis tai mitä et halua.

Vielä kerran VOIMIA!  :smitten:

minulle ainakin mitä upein sielunkumppani oli enkelikoira Metsätonttu - opetti paljon enemmän kuin monet muut kohtaamiset yhteensä  :smitten:


Onneksi elämässä on voittopuolisesti rakkaudella opettavia!  :smitten:


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 20.04.2008 14:26:42
Voimia sinulle CHANDRA, joudut sitten törmäämään tuohon ihmiseen tai et.  :smitten: Älä stressaa liikoja etukäteen, vaan luota siihen että kaikki mitä tapahtuukin, sillä on tarkoituksensa ja kaikki tapahtuu kuitenkin juuri oikeaan aikaan vaikka se tuntuisikin joskus nurinkuriselta. Ehkä sinulla on nyt enemmän voimia kuin tiedätkään kohdata tämä henkilö, koska sinulla on mennyt hyvin, ehkä saatat huomatakin jonkin sinussa tai hänessä muuttuneen niin, ettei se mahdollinen kohtaaminenkaan tunnu enää niin pahalta.  :angel: Anna Luojalle vain kaikki murheesi, kaikki järjestyy kyllä...  ;) :smitten:

ja lopulta saatoin kaiken sen tiedon unohtaa   :smitten: Ja huomasin että kun vapaudun ohjeistamasta itseäni NIIN  elämä tuo kaiken tarpeellisen ja tarvittavan kohdalleni , ihmiset, kokemukset ~eikä sillä lopultakaan ole merkitystä onko joku sielunkumppani tai kaksoisliekki KUN kuitenkin tiedostan ja luotan siihen ettei mikään kohtaaminen ole turhaa eikä kukaan  tule kohdalleni sattumalta ENKÄ minä hänen kohdalleen ... eli lakkasin laittamasta asioita, tapahtumia, ihmisiä, kokemuksia joihinkin " lokeroihin " jotka saattoivat myös määritellä oliko tämä tai tuo ihminen asia tai kokemus tai tapahtuma arvokas tai ei - vaan että kaikki eläminen ja oleminen, kokemukset ja tapahtumat  on arvokasta itsessään jo - riippumatta siitä kestikö tuo kohtaaminen yhden " hymyn verran" vai kokonaisen elämän ... tunnenko tuon ihmisen nimeltä vai onko hän  minulla vain kokemus-henki energia  hänestä .... oliko kohtaaminen nk. hyvässä tai pahassa" eli itselleni mieluinen vai jotain jonka tahdon vain unohtaa - silloin annan kaikelle kokemalleni luvan kertoa JUURI sen minkä " se" on tullut minulle tai hänelle tai meille kertomaan - ja se voi ollakin juuri " se puuttuva pala" jota tarvitsen - mutta joka olisi jäänyt minulta huomaamatta jos olisin jo valmiiksi määritellyt vaikka esm. tästä jutusta ei voi seurata mitään hyvää minulle - sillä summasummaarum SIINÄ saattaakin piillä se jokin - että havahtuu mikä on itselleen nk. pahaksi  ja mikä nk. hyväksi  :smitten: :-* :angel:-

Aivan, juuri näin, hienosti kirjoitettu.  :coolsmiley: Noin koen itsekin.  :smitten: :angel:


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Arkiviisu - 20.04.2008 15:06:01
En osaa vastata muuta nyt tässä tilassa,kuin että en kutsu luo.
En halua nähdä,en kuulla koko ihmisestä mitään. :tickedoff:

Tunteita on,mutta ne ovat kaikki negatiivisia ja en tiedä mitä minun pitää tehdä,koska en halua tehdä hänen kanssaan enää yhtään mitään. :buck2:

Ensimmäinen ajatus oli,että muutan pois taas koko kaupungista.
En edes kykene hengittämään samaa ilmaa.
(kirjoitan tätä edelleen vihaisena,etten pääse ko henkilöstä eroon)
Pakko törmätä näin pienessä kaupungissa ja jo ajatus nostaa ihon kananlihalle. :buck2: :'(


Äkkisiltään tulee kokemus - että " kuitenkin sitä saa mitä tilaa " ja tämä nyt rakkaudella - eli että kun keskittyy jotain välttelemään ja pakenemaan NIIN se seuraa perässä ... eli oikeastaan itse järjestää itselleen tuon tilanteen _ JA tiedän että sanat kuulostavat perin  :tickedoff: ja niistä saattaa tulla jopa kokemus että on avuton ja suojaton  - MUTTA sehän ei ole totta   :angel: - silti  itseään ei kukaan pääse pakoon - ja kun sitä saa mitä tilaa " toimii sinne negatiiviseen suuntaan " niin yhtäkaikki SE toimii toiseenkin SUUNTAAN - eli antaa itselleen luvan kokea sen kaiken mistä Chandra kerrot ELI ettet pakene niitä negatiivisia kokemuksia, tuntemuksia, muistoja , vaan annat kaikessa rauhassa itsellesi luvan ETTÄ on ihan oikein ja hyvä ja inhimillistä ETTÄ näin koet ja tunnet juuri nyt - oletan että TÄMÄ jo rauhoittaa oloasi - ja purkaa hätäännystä siitä ETTÄ mitä tapahtuu kun vielä näin koet       JA kun oikea hetki on NIIN mene tämän kokemuksen pohjalle asti ELI koe se tyhjäksi eli katso sitä PELKOA silmiin NIIN kasvat takaisin  omiin mittoihisi          - ja kun rauhoitat ja vapautat oloasi NIIN samalla ajatuksesi - energiasi"palaa kotiin"  sieltä missä ne ikäänkuin ovat olleet lainassa - eli tämän ihmisen luona JA joita pitkin olet häntä vetänyt puoleesi   ??? :-[

Eli loppujen lopuksi kun  on avoin ja rehellinen ja ARMELIAS itselleen voi rauhoittua , hyväksyy sen kaiken mitä kokee ja tuntee tätä ihmistä kohtaa - yrittämättä kuitenkaan hakea syyllistä itsestään tai hänestä ... se minkä kokee ja tuntee on kuitenkin totta - ja siinä on nk. alfa ja omega - ja lopultakin on kyse siitä ETTÄ kysyy itseltään ETTÄ kuinka paljon ja missä määrin antaa tämän ko.asian vaikuttaa ja ohjata omaa elämäänsä - että onko se lopultakaan niin iso juttu että sitä lähtee pakoon ... ja mahdollisesti kohta on uudelleen asian kanssa "kasvotusten" -  :'( :-[

 Itseään ei tarvi eikä voikaan pakottaa antamaan anteeksi jotain sellaista mihin ei ole vielä valmis - ei ole yhtään vähemmän henkistä tunnistaa itsessään kertoamiasi tuntemuksia, kokemuksia, tunteita - vaan päinvastoin - oman "heikkoutensa kautta" löytää vahvuutensa - elämän paradoksia tämäkin - .

Tässä katkelma yhdestä chakra"jutusta" - SYDÄNCHAKRA :
Mieti kennelle sinun tarvitsee antaa anteeksi tänään ; vapauta raivo, katkeruus, tai loukatut tunteesi sydämestäsi JA kerro itsellesi - armahda itsesi sanoilla " anteeksianto ei ole helppoa , mutta tänään pyydän yhden askeleen enemmän siihen suuntaan" - ja tunne kiitollisuutta itseäsi kohtaan menivätpä tapahtumat  niin kuin tahtoisit tai eivät"

Eli ole armelias itsellesi - ja sydämesi vapauttaminen raivosta, vihasta ja katkeruudesta on ISO rakkaudenteko itseäsi kohtaan - tee tämä kaikki itsellesi - sillä jokainen meistä on armeliaisuuden arvoinen - ja jollei vielä voi antaa anteeksi ja armahtaa toista tai toisia ihmisiä tai unohtaa tulleensa loukatuksi tai kaltoin kohdelluksi NIIN yksi askel itsensä tervehdyttämisen suuntaan on vapauttaa nämä kokemukset omasta sydämestään pois - ja katsoa mitä sitten tapahtuu JA löytää "oikea paikka niille kokemuksille ja tuntemuksille, vihalle ja raivolle ja katkeruudelle" - laittaa ne RAUHASSA odottamaan eheytymistä - että jos vaikka jonain päivänä voi jo katsella ja kuulostella asiaan liittyvää ILMAN katkeruutta - laittaa ne omaan armahdusta odottavien asioiden hiljakseen eheytyvien ihmelaatikkoon"  ;) :angel:

Ehkä yksi askel siellä " ihmelootassa on " että kuulostelet minkä pienen asian voisin mahdollisesti tehdä  - kun tähän mennessä on ollut " mitä en ainakaan koskaan ikinä voi"

 :-* :angel: tämä kirjoitus saattaapi olla kovin " sekavaa" , ja jotkut asiat toistuvatkin , mutta en nyt ota mitään pois ~kirjoitin ihan niinkuin ne ajatuksiini tuli 
Ja ei ole itsellenikään mitenkään outo tilanne - ihan samoja juttuja olen kuulostellut

aaviisuinen
:smitten: :-* :angel:




Voimia sinulle CHANDRA, joudut sitten törmäämään tuohon ihmiseen tai et.  :smitten: Älä stressaa liikoja etukäteen, vaan luota siihen että kaikki mitä tapahtuukin, sillä on tarkoituksensa ja kaikki tapahtuu kuitenkin juuri oikeaan aikaan vaikka se tuntuisikin joskus nurinkuriselta. Ehkä sinulla on nyt enemmän voimia kuin tiedätkään kohdata tämä henkilö, koska sinulla on mennyt hyvin, ehkä saatat huomatakin jonkin sinussa tai hänessä muuttuneen niin, ettei se mahdollinen kohtaaminenkaan tunnu enää niin pahalta.  :angel: Anna Luojalle vain kaikki murheesi, kaikki järjestyy kyllä...  ;) :smitten:

ja lopulta saatoin kaiken sen tiedon unohtaa   :smitten: Ja huomasin että kun vapaudun ohjeistamasta itseäni NIIN  elämä tuo kaiken tarpeellisen ja tarvittavan kohdalleni , ihmiset, kokemukset ~eikä sillä lopultakaan ole merkitystä onko joku sielunkumppani tai kaksoisliekki KUN kuitenkin tiedostan ja luotan siihen ettei mikään kohtaaminen ole turhaa eikä kukaan  tule kohdalleni sattumalta ENKÄ minä hänen kohdalleen ... eli lakkasin laittamasta asioita, tapahtumia, ihmisiä, kokemuksia joihinkin " lokeroihin " jotka saattoivat myös määritellä oliko tämä tai tuo ihminen asia tai kokemus tai tapahtuma arvokas tai ei - vaan että kaikki eläminen ja oleminen, kokemukset ja tapahtumat  on arvokasta itsessään jo - riippumatta siitä kestikö tuo kohtaaminen yhden " hymyn verran" vai kokonaisen elämän ... tunnenko tuon ihmisen nimeltä vai onko hän  minulla vain kokemus-henki energia  hänestä .... oliko kohtaaminen nk. hyvässä tai pahassa" eli itselleni mieluinen vai jotain jonka tahdon vain unohtaa - silloin annan kaikelle kokemalleni luvan kertoa JUURI sen minkä " se" on tullut minulle tai hänelle tai meille kertomaan - ja se voi ollakin juuri " se puuttuva pala" jota tarvitsen - mutta joka olisi jäänyt minulta huomaamatta jos olisin jo valmiiksi määritellyt vaikka esm. tästä jutusta ei voi seurata mitään hyvää minulle - sillä summasummaarum SIINÄ saattaakin piillä se jokin - että havahtuu mikä on itselleen nk. pahaksi  ja mikä nk. hyväksi  :smitten: :-* :angel:-

Aivan, juuri näin, hienosti kirjoitettu.  :coolsmiley: Noin koen itsekin.  :smitten: :angel:




Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 20.04.2008 15:36:52
Tässä vielä sinulle Chandra eräs kuva.  ;)  :smiley6600: :smitten: :angel:


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Chandra - 20.04.2008 16:06:16
Kiitos teille rakkaat ystäväni viesteistä ja kuvasta! :angel:

Koin tuossa hetki sitten ihmeellisen rauhan ja voimaantumisen tunteen.
En osaa sitä selittää,mutta asia jotenkin sai pienemmän merkityksen.

Olen valinnut oman tieni,jota kulkea ja tämä toinen sielu on valinnut omansa.
Nyt niitten on aika erkaantua pitkän,10 vuotta kestäneen ja kaikki tunteet sisältäneen vaelluksen jälkeen. :angel:

Aaviisuinen! :smitten:

Tuota sydänchakra juttua olen tehnytkin.Ja kun se on ollut apposen auki ja olen kutsunut myös tätä miestä sinne,se ei ole sulkeutunut.
Silloin olen tehnyt näitä anteeksianto juttuja.
Nyt huomaan vain,että ei ollut aika vapautua ennen tätä suurta tunnemyllerrystä,jota tämän viikon kävin läpi.

Te olette auttaneet siinä ihan jo pelkästään kuuntelijoinakin ja kannustamalla edelleen tuntemaan ja kokemaan.Tekemäänkin. :)
Kiitos ihan kaikille ja nyt on areena vapaa taas minun huolistani.
Onpa hyvä hengittää,,, :angel:


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 20.04.2008 18:58:43
Kiva että keskustelu käy kuumana!

Olipa hyvä party, ystäväni sai minut uskomaan että löydän oikeat sanat hra sielukumpp kanssa ja sitten voinkin relata, tai löytää ehkä hänen kutsuistaan toisen heh.

Joogaopettaja oli ihan mukava tavata ja uusia naamoja ja villejä lapsia.. hmm.. aurinko paistaa kirkkaasti silmiini. Uskomatonta kyllä, lapseni poikaystävän isoisä on astrologi Sven Stenberg, no jo on maailma pieni. Just kun alan epäillä astrologiaa! Olen jutellut Svenin kanssa joskus.. muinoin. Hyvä olo tuli kyllä..

uusia tuttavia joita tavata ja uusia tapahtumia joihin mennä.

Luoja.. murheet.. seksuaalisuus.. heh..  ;) 



Today, your incredible drive will generate warm feelings and positive attitudes all around you, dear. The energy that the Chariot provides is further enhanced by the benign influence of the Pope! In this benevolent atmosphere you have every chance of connecting with people of influence that could open up splendid opportunities for you. 


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 22.04.2008 15:48:14
Nyt kuulin jotain olennaista taas minkä olen varmaan unohtanut.. sukunihan on tullut maahan Baltian maiden kautta, heitä on nyt myös Saksassa ja Ranskassa ja USassa, mutta myös sen itäisen maan+maanosan kautta (ortodoksinen sukunimi otettu) josta sielukumppani on (edellisen kanssa oli sama juttu/ sukujuuret)! Nyt selittyy varmaan se erikoinen vetovoima joka meillä on, ja se että hän löytää minut kun muuten on vaikea "connect" - sukuani on tutkittu vuosisatoja taaksepäin, ne merenkävijät muistin muttei tulista sukuhaaraa joka tullut Turkista asti tänne<! Ja tätä hän ei vielä tiedä mutta kohta tietää, jospa vihdoin jokin alkaisi aueta!

Ei ihme että ne menee lukkoon kun alkaa jotain tällaista tulla ja vielä käytännön yhteensattumat, joten otetaan iisisti. Yksi näistä muistutti hieman isääni jossain mielessä, sitten vesimerkkiä kuten äiti tai ainakin nousu, ja joko sukujuuria tai tuttuja..

Koetan kovasti keskittyä bisneksiin mutta tässäpä selitystä vetovoimalle- ja olin kuullut pankkiasiatkin aivan hassusti, tänään menivät erittäin hyvin edukseni. Hyvä päivä, aurinkoa!  Ei kun ulkomaan valuuttaa taas hakemaan.;)

Joo, siis tämä maantiede. Hän on loppujen lopuksi aika läheltä, lähempää kuin missä eräät omat sukulaiset asuvat, pitkin maata ja maailmaa..  


     
Daily Planet Overview
Unexpected events will take you by surprise today with Mars trine Uranus. Life certainly won’t be boring. Impulsiveness could get you in trouble if you don’t think about safety or appropriateness of your actions.            

 


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Esmiralda - 24.04.2008 18:02:56
Niin, mistäköhän johtuu yleensä ihmisten innokkuudet suvun tutkimiseen.

Ystäväni menetti onnesta yöunensa, kun löysi suvustaan erään mielenkiintoisen runoilijan ja jopa tämän Luolakarhun klaanin kirjoittajan. Hän siis oli aivan ekstaasissa!

Mitähän sieluilla on tekemistä tällaisen kanssa? Siis geenien ja sielujen?


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: julyette - 24.04.2008 22:04:03


Esmiralda,
ehkä sielu jotenkin alitajuisesti etsii aiempia elämiään. Olen jostain lukenut, että sielu syntyy useammin kuin kerran samoihin sukuihin pitkällä aikavälillä. Siitä varmaan tuo Wildinkin viehtymys tiettyihin kulttuureihin ja ihmisiin. Kaikuja menneiltä ajoilta... :)



Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Neela - 24.04.2008 23:02:21
Niin, nyt laittoi ajattelemaan sellainen asia, että tunnistaakohan ihminen itsensä historian kirjoituksista?
Siis ajatuksena, että uudelleenhan esim. Hitlerinkin on ollut synnyttävä. :o Toki tietysti sydämellisempienkin ihmisten. Mutta ajatus siis, että jos on päässyt historiankirjoihin, tuleeko "tunnistamista", kun itsensä sieltä löytää?

P.s en nyt puhu omakohtaisesti :)  ...en ajattele olleeni "historiallinen henkilö", vaan ajatus tuli vain mieleen.


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Esmiralda - 24.04.2008 23:07:26
Ahaa!

Sitäpä en ole koskaan ajatellut, eikä ole tullut eteen tai en ole reagoinut!

Jos ystävälleni kertoisin tällaisen mahdollisuuden, hän putoaisi tuolilta...tai sitten alkaisi katsoa minua vielä vinommin. Vaikka mitä se haittaisi, kyllä hän tietää jotakin jo minun harrastuksistani.

Hm. Taidan kertoakin. Kauniisti kutkuttaa tuo ajatus, että tuo runoilija olisikin hän itse, sillä ystäväni etsii henkistä olemustaan myös omalla tavallaan. Näin ollen ei siis olisi ollenkaan ihmettä se kaikki, minkä vaikutuksen tuo runoilija on hänessä tehnyt. Hän on kaivanut kaiken mahdollisen kirjallisuuden hänestä ja tuntenut kaiken läpikotasin kuin 'itsekin olisin elänyt jotakin tuollaista'. Näin hän sanoikin kerran. :D

Kiitos Julyette! Tuossa taitaa olla perääkin...

Tulee mieleen muitakin sukukertomuksia, joissa on eläydytty hyvin syvästi jonkun menneen esiäidin elämää. Ehkä se on jotakin ...

Itsekin kiinnostuin sukututkimuksesta, kävin parit kurssitkin ja ajattelin jo hautautua maakunta-arkistoon, mutta tuli muut opinnot eteen. Ehkäpä vielä.

Mutta sielunkumppaneita olen kyllä intuitiivisesti tunnistanut, jotka sitten pari selvännäkijääkin ovat todenneet. Enkä ole edes ihmetellyt.

Ehkä todellakin ihmisessä tapahtuu jonkinlaista herkistymistä uudenlaisten asioiden tiedostamiseen... ::)


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Esmiralda - 24.04.2008 23:12:04
Tuosta Neelan ajatuksesta ja tunnistamisesta...

En minä ainakaan ole törmännyt 'sukulaissieluuni' historian kautta, vaikka olen niitä historiallisia romaaneja ja yleensäkin historiaa kahminut. En kai sitten ole siellä.

Mutta pari muuta kummallista juttua on pulpahtanut visiona eteeni, aika traagillisiakin. Kunpa olisi aikaa alkaa kirjoittamaan niistä, siis menneistä elämistään (tai voimakkaista mielikuvista?!).

Ajatelkaa, kun näitä alkaisi kaikilla virrata!

Ja ehkä juuri monet kirjatkin ovat näiltä sijoilta syntyneet!

Miten se Mika Waltarin Sinuhe selittyykään?!


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Neela - 24.04.2008 23:24:36
Sitäpä en ole koskaan ajatellut, eikä ole tullut eteen tai en ole reagoinut!

Hm. Taidan kertoakin. Kauniisti kutkuttaa tuo ajatus, että tuo runoilija olisikin hän itse, sillä ystäväni etsii henkistä olemustaan myös omalla tavallaan. Näin ollen ei siis olisi ollenkaan ihmettä se kaikki, minkä vaikutuksen tuo runoilija on hänessä tehnyt. Hän on kaivanut kaiken mahdollisen kirjallisuuden hänestä ja tuntenut kaiken läpikotasin kuin 'itsekin olisin elänyt jotakin tuollaista'. Näin hän sanoikin kerran. :D

Tästä ystävästäsi ja jylyetten kommentista tämä ajatus heräsi, siis tunnistiko itsensä, kun meni niin sekaisin onnesta.  :D

Historiallisista romaaneista joissa hippunen todellista historiaa voisi mielestäni tunnistaa edellisten elämien näyttämöjä, sellaisia "maisemia" joissa itsekin on kulkenut.
Minä luen aina uudelleen ja uudelleen tositapahtumiin perustuvia natsiSaksan aikaisia tarinoita ja etenkin Pariisin valloitus herättää tunnekuvia, näen silmissäni ne kadut, kaupat ja "ryysyläiset". Muissa kirjoissa näitä "näkyjä" ei tule. Laittaa siis miettimään, onko siinä jotain? Varsinkin, kun en ikinä ole Pariisissa käynyt, eikä tee mieli käydäkään.


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Chandra - 24.04.2008 23:30:46
Luota sinä Neela vain siihen,minkä jo tiedätkin. ;) :D

Kyllä niitä elämiä tulee historiasta ja löytää itsensä ja roolinsa.
Ihan todellisista tapahtumista siis.
Ne vaikuttavat hyvin syvästi ja ovat jollain lailla vaikuttaneet koko tämän elämän.
Sitä ei vain ennen ole tajunnut miksi. :D


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Neela - 24.04.2008 23:45:54
Luota sinä Neela vain siihen,minkä jo tiedätkin. ;) :D

Kyllä niitä elämiä tulee historiasta ja löytää itsensä ja roolinsa.
Ihan todellisista tapahtumista siis.
Ne vaikuttavat hyvin syvästi ja ovat jollain lailla vaikuttaneet koko tämän elämän.
Sitä ei vain ennen ole tajunnut miksi. :D

Kiitos Chandra  :smitten:

Siellä on vain mukana sellaisia ajatuksia, joka laittavat todella ajattelemaan, eikä hyvällä. Tunnen esim. myötätuntoa niitä Saksalaisia sotilaita kohtaan, jotka OIKEASTI luulivat olevansa hyvällä asialla.  :-X Ja se vähän "pelottaa" mikä olen ollut, jos nämä ovat takautumia.
Toinen "ongelmani" on egoni, joka vähättelee kaikkia kykyjä, näkyjä joita minulla on.... Kertoo minun vain luulevan niin.  :idiot2:


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Esmiralda - 25.04.2008 00:25:29
Turhaan pelkäät, Neela!

Olemme liian paljon tietyn mielikuvan vankeja!!! Saksan tehtävä ihmiskuntana oli näyttää myös toteen kaikkien kansojen varjopuolia. He tekivät omaa tärkeää tehtäväänsä ihmisen henkisessä evoluutiossa.

Näin olen ajatellut.

Kaikki siellä olivat myös ihmisiä, vahvuuksineen, heikkouksineen ja sairauksineen.
Sairaus tuo esiin usein ihmisen varjon, joka on sitten hänelläkin, joka luulee itseänsä hyväksi.

Saksassa asuneena, sen ihmisiä tunteneena jonkin verran...puhun. Heille on kulttuurissaan annettu jopa Hitleristä toisenlainen kuva kuin se minkä me näemme.

Joten Neela, jos olet ollut siellä, ymmärrät jotakin enemmän.

Lauon tässä taas jotakin ajattelematta, mutta syvemmältä se tuli kuitenkin.  ???


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 27.04.2008 10:13:01
Aihe on edelleen kiinnostava, kunhan oppii käsittelemään niitä energioita ja kemioita, jotka nyt ehkä menee aivo/makukemioiden ylä-ja ulkopuolelle (siis että jos on sama maku, ihastutaan). Kun palasin matkalta, tuntuu selvältä että tuolla muualla Skandinaviassa niitä on, siis näitä sielukumppaneita, mutta yksi kerrallaan, ehkä.

Bisneshenkilöistä ja muista tutuista ei välttämättä tule mieleen sanoa "sielukumppani".. vaikka jossain oli tällainenkin ilmaisu, että "ne joiden kanssa perustat liikesuhteen ovat sielukumppaneita"..


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 27.04.2008 10:29:59

ehkä sielu jotenkin alitajuisesti etsii aiempia elämiään. Olen jostain lukenut, että sielu syntyy useammin kuin kerran samoihin sukuihin pitkällä aikavälillä.

*Itse asiassa tästäkin on monta mielipidettä, itse vain tajusin miten toisen kansa voi olla minussa ja veressäni, jos se kerran on suvussani ja sukuni reitissä tännepäin. Olennaista minulle on että maailma on avoin, en välttämättä diggaa ahtaita suurkaupunkeja, mutta kansainvälisyys, ja sieltä ne sielukumppanitkin alkaa tupsahdella, sehän on selvä, täällä on vain tämä populaatio.

Sielu todella matkaa käsitykseni mukaan tietyn joukkion kanssa, jonka kanssa on kertynyt hyvää ja pahaa matkan varrella ja siksi vetovoimat.


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Hiisitär - 27.04.2008 11:15:29
Tällaisen pätkän nappasin Aaviisusen ketjusta "Sielun Kymmenen Salaisuutta". Ehkä tästä on jollekulle tähän ketjuun kirjoittaneelle tai sitä lueskelevalle apua, innostusta ja/tai AHAA!-elämystä.

SIELUN KYMMENEN SALAISUUTTA

 
White Eagle (Valkoinen kotka) -henkiolentoa kanavoinut Jonette Crowley
Kappaleita julkaisemattomasta kanavointikirjasta "10 Secrets of Your Soul".
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


TOINEN SALAISUUS: YHTEYS
 
Ihmissuhtee
t
 
Maa on suhteiden planeetta. Suhteet ovat kallisarvoisin osa elämää maan päällä. Olette täällä oppimassa, pitämässä hauskaa ja nauttimassa. Kuten tiedätte, merkittävä lähtökohta on, että kaikki on yhtä, kaikki ovat perimmiltään yhteydessä sielutasolla. Sielutasolta suhteet toimivat. Mitkään näkemänne todisteet erillisyydestä, vaikeuksista, vihasta ja yksinäisyydestä eivät ole luonnollisia. Yhteys on onnistuneiden suhteiden salaisuus.
 
Persoonallisuudet näyttävät olevan voima, joka tekee suhteista toisinaan epämukavia. Merkittävin ongelma epämukavissa suhteissa on pelko yksilöllisyyden menettämisestä. Kuvitelkaa, että on vain yksi upea sielu, joka on yhteydessä Jumalaan. Tapahtuu jakautuminen ja sielupalat lähtevät ja laittavat päälleen persoonallisuuden, jotta ne voivat yhdistyä toistensa kanssa. Nämä erilliset persoonallisuudet pitävät kiinni identiteetistään niin kovasti, että ne käyttävät paljon energiaa erillään olemiseen. Ne ajattelevat, että jos ne päästäisivät tämä energian menemään, niillä ei olisi muotoa.
 
Sielutasolla olette yhtä, mikä on hyvin miellyttävä olotila. On sekä hoitavaa että riemukasta tietää, että voitte päästää irti erillisyydestänne ja virrata suhteen mukana. "Sinä" joka olet, on edelleen olemassa sekä fyysisesti että tietoisesti. Olet aina yhteydessä ykseyteen, olet myös yksilöllinen.
 
Kumppanuus on aina suurempaa kuin yksilön erityisyys. Vaikka olette tärkeitä yksilöinä, voitte saavuttaa useampia tiloja/paikkoja, kun kaksi tai useampi yksilöä muodostavat suhteen. Tosiasiassa suhde on aarteiden sekoittamista, erityisesti tietoisessa ulottuvuudessa. Ihmisen kasvua kiihdyttää aina suhteet, lahjojen antaminen ja saaminen.

Tässä on muutamia vihjeitä, joilla suhteista voidaan tehdä helpompia:
 
1. Muistakaa, että jokaisen sielu on hyvä, pyhä ja täydellinen. Keskellä keskinäistä ristiriitaa muistakaa se tosiasia, että teillä molemmilla on täydellinen sielu.
 
2. Antakaa anteeksi ja päästäkää irti nopeasti. Tämä ei merkitse anteeksiantamista ainoastaan toiselle henkilölle vaan myös itsellenne. Se merkitsee itsenne kiinni saamista, silloin kun olette hetkellisesti unohtaneet sielun. Kysykää itseltänne, pidänkö tästä ihmisestä? Rakastanko tätä ihmistä? Tukeeko tämänhetkinen käytökseni tätä rakkautta? Suurempi kuva usein hukkuu, silloin kuin suhteessa joudutaan vaikeuksiin. Muistakaa, ihmiset rakastavat luonnostaan toisiaan. Päästäkää irti tuosta käyttäytymisestä ja loukkaantuneisuudesta ja käyttäytykää taas kuin ihminen, joka rakastaa.
 
3. Koska kaikki sielut ovat yhtä, epärehellisyys huomataan selvästi. Ette voi palvella ykseyttä tai rakkautta kätkemällä tunteenne. Persoonallisuutenne saattaa pyrkiä kätkemään, mutta sielunne, joka on sulautunut rakkauteen, huomaa epärehellisyyden välittömästi. Tämä merkitsee enemmän kuin olemista kertomatta valheita. Tämä merkitsee myös sydämenne totuuden puhumista. Menkää siis syvälle kommunikointinne alle ja löytäkää totuus. Suorasanaisuus tai raaka rehellisyys, mikä tulee halusta loukata toista, ei ole korkein totuutenne. Totuutta ei ole vain se, mitä sanotte, vaan myös tarkoitus, millä sen sanotte.
 
Hallinta ihmissuhteissa
 
Tuhoisissa suhteissa hallintaongelma on huomattava. Miksi? Syvin pelkonne on identiteettinne menettäminen ja tuleminen persoonallisuutena olemattomaksi. Tässä ei ehkä ole teidän mielestänne loogisesti järkeä, mutta se on persoonallisuutenne syvin pelko. Niinpä persoonallisuutenne yrittää hallita asioita pelon näkökulmasta. Jos voitte luopua näistä hallintaongelmista, suhteenne paranee huomattavasti.
 
Jokaisella ihmisellä on oma "reviirinsä". Kun teidät kyseenalaistetaan, reviiriänne tai identiteettiänne tunnutaan uhkaavan. Ensimmäinen reaktio tähän uhkaan on tavallisesti saada toinen ihminen tuntemaan itsensä huonoksi tai olevansa väärässä, koska jos hän on huono, niin teidän on oltava hyvä. Jos hän on väärässä, teidän on oltava oikeassa. "Ensipuolustuksesta" tulee hyökkäys.
 
Jos toiset kantavat kaunaa eivätkä anna teille anteeksi, niin antakaa anteeksi heidän kaunansa ja päättäkää jatkaa onnellisena elämäänne. "Sellaisia he ovat" ja jatkakaa heidän rakastamistaan. Älkää sortuko sääliin, sillä sekin on tuomitsemista. Voitte silti olla tekemisissä rakastavasti.
 
Jos tunnette, että ihmiset elämässänne kohtelevat teitä tavalla, josta ette pidä, määritelkää tämä selvästi sanoen: "He eivät kunnioita rajojani." Valitkaa jokin lause ongelman määrittelemiseksi ja kysykää sitten itseltänne, merkitseekö se ehkä sitä, että te ette kunnioita omia rajojanne. Tällä kysymyksellä löydätte usein runsaasti tietoa. Tietäkää, että ratkaisu on aina itsessänne.
 
Jotkut vaikeimmista suhteista ovat töissä. Silloin kun teillä on vaikeuksia olla työtovereidenne arvostama, muistakaa, että he tekevät parhaansa. Jos sorrutte tuomitsemaan, ruokitte tuota epätervettä suhdetta. Sanokaa itsellenne: "Aa, he tuomitsevat minut. Mitä päätän tuntea siitä? Miten voin olla joka tapauksessa onnellinen?" Muotoilkaa käyttäytymismalli, jota toivotte, ja olkaa henkilö, joka haluatte olla. Älkää ottako mitään henkilökohtaisesti. Myöntäkää, että te ette pysty korjaamaan ihmisiä. Tehkää sitä, minkä tunnette oikeaksi. Rakastakaa, antakaa anteeksi ja luottakaa.
 
Ilo ihmissuhteissa
 
Elämässänne teillä voi olla yksi puoliso tai useampia, yksi kasvupolku tai useampia. Tässä yhteiskunnassa ihmiset eivät ehkä pysy yhdessä koko elämäänsä. Sielun näkökulmasta se on hyväksyttävää. Luopukaa siis tuomitsemisesta ja antakaa anteeksi itsellenne, että te ette aina seuraa ihmisen sääntökirjaa, ja eläkää ilossa syvältä sielutasolta. Seuratkaa iloanne ja sitoumustanne palvella ja huomaatte saavanne uskomattomasti rakkautta.
 
Odotusten hautominen mielessään pitää teidät vain pieninä. Ne antavat väylän tuomitsemiselle ja vertailemiselle. Välttäkää tuomitsemista, jos mitenkään mahdollista. Tuomitsemisessa on aina voittajia ja häviäjiä. Katsokaa, miten paljon odotukset ohjaavat elämäänne ja päättäkää vähentää niitä. Antakaa itsellenne täysi liikkumavara itsenne rakastamiseen.
 
Jos ette näe valoa suhteessa, tämä saattaa ilmaista sitä, että suhde ei ole teille hyvä. Kenties voitte oppia enemmän eteenpäin siirtymisestä. Eteenpäin siirtyminen ei ole merkki epäonnistumisesta. Se merkitsee sitä, että teillä on vaihtoehto oppia samat oppitunnit sopivammalla tavalla. Teidän ei tarvitse kärsiä jossain suhteessa ikuisuutta - ette ole tällä mainiolla maapallolla kärsimässä. Siirtykää iloisempaan elämään.
 
Jos teitä on siunattu helpolla, kauniilla ja yltäkylläisellä suhteella, nauttikaa siitä. Ei ole syntiä nauttia olostaan ja saada tukevia, upeita suhteita ympärilleen. Sanotte: "Elän harmoniassa, eheydessä ja rakkaudessa ja hyväksyn vain suhteita, jotka heijastavat tätä." Oppikaa oppituntinne iloisesti ja energisesti, ja kaunis sielunne on valaistu ja siunattu.
 
Läheiset ihmissuhteet
 
Kaksi ihmistä voi toimia chakrojensa (energiakeskustensa) eri tasoilla eri aikoina. Kyse on keskenään tukevasta energiasopimuksesta. Jos jollakin on matala energia, toinen ihminen voi jakaa sielunsa energiaa. Silloin kun nämä energiasiirrot ovat tasan, suhde toimii hyvin. Kun ne eivät ole tasan, asiat alkavat olla epämukavia.
 
Kun joku on loukkaantunut tai vihainen eikä toimi korkeammat chakrat avoimena, sielu etsii energiaa lainattavaksi - kenties kumppanilta. Jos kumppanin energia on korkeampaa värähtelyä, loukkaantunut tai vihainen henkilö ei pysty ulottumaan riittävän korkealle lainatakseen energiaa. Niinpä hän etsii tapoja tuoda kumppanin energiaa alaspäin tilaan, mikä on hänen saavutettavissaan. Tämä on tiedostamaton teko. Tämän vaihdon päättyminen vaatii sitä, että toinen kumppaneista elää täysiaikaisesti korkeammassa energiassa. Toinen kumppani joko lopettaa energian ottamisen tai siirtyy myös tuohon korkeampaan tilaan.
 
Mitä vahvempi olette korkeammalla tasollanne, sitä vaikeampaa kenenkään on siirtää teidät pois siitä tilasta. Pysykää siis lujana sydäntilassanne. Silloin kun säteilette, on paljon energiaa toisten jaettavaksi. Niin kauan kuin olette yhteydessä Lähteeseen, teiltä ei lopu energia. Pitäkää lähde-energianne korkea tila kaikkien saatavilla. Ne jotka päättävät sopia yhteen valonne kanssa, ovat ystäviänne pitkään.
 
Itsenne ilmaiseminen täysin persoonallisuuden tasolla estää ihmisiä astumasta rajojenne yli. He saattavat astua lähelle, sillä se saattaa olla heidän tapansa. Ilmaiskaa rakkauttanne ja tunteitanne vapaasti eikä teillä ole ongelmia rajojen kanssa. Jos ihmiset ottavat vapauksia kanssanne, se johtuu luultavasti siitä, että sallitte sen. Kenties teidän täytyy kunnioittaa omia päätöksiänne ja rajojanne.
 
Silloin kun suhteet ovat seksuaalisia, on sopimus energioiden jakamisesta ja rajojen ylittämisestä. Hallintakysymys on ykkösongelma seksuaalisissa suhteissa. Katsokaa, liittyykö mikään ongelmanne hallintaan. Oivaltakaa, että seksuaalisessa suhteessa teillä on suurempi tilaisuus kasvuun, koska kumppaneiden energia yhdistyy.
 
Sielunkumppanit
 
Yksi lähimmistä suhteista, mikä teillä voi olla, on sielunkumppanuus. Sielunne on kuin huone, josta on monia ovia ulkopuoliseen maailmaan. Voitte jäädä kiinni harhakuvaan, että vain yksi ovi johtaa ulos ja yksi ihminen kulkee tuosta ovesta. Mutta laiminlyötte kaikki muut ovet, jotka edustavat elämänne monia ulottuvuuksia.
 
Sielunkumppani on sielu, joka tulee kumppaniksenne tietyksi ajaksi, tiettyyn ulottuvuuteen ja usein tiettyä tarkoitusta varten. Sen tarkoitus voi olla hyvin laaja. Sielunkumppani ei aina ole vastakkaisen sukupuolen edustaja, jonka kanssa mennään naimisiin. Sielunkumppani voi olla tiettyjä tarkoituksia varten sisarenne tai veljenne.
 
Jokainen, jonka tapaatte ja jonka kanssa olette tekemisissä, on sielunkumppaninne tiettyä tarkoitusta varten, esim. liiketoimen tekeminen, lasten saaminen tai elämän jakaminen. On tiettyjä aikoja, suhteita ja tarkoituksia, mihin liittyy sielunkumppaneita. On parasta päästää irti ajatuksesta, että on yksi vastakkaisen sukupuolen sielunkumppani. Katsokaa kaikkia upeita ihmisiä ympärillänne.
 
Toimikaa niin, kuin jokainen koko maailmassa olisi sielunkumppaninne. Mitä enemmän valoa ja voimaa ilmennätte, sitä enemmän vaihtoehtoja teillä on. Eläkää olemuksenne korkeimmalla tasolla, eläkää kauneudessa. Menkää niiden ihmisten sielutasolle, jotka ovat tai tulevat olemaan tärkeitä elämässänne. Tehkää sieltä käsin päätöksiä tulevaisuudesta. Sielunne ominaisuuksien pitäisi olla yhteensopivia niiden sielujen kanssa, joita etsitte.
 
Silloin kun ihmiset puhuvat sielunkumppaneista, he tarkoittavat usein seksikumppaneita. Haluatte kumppanin, jonka kanssa elää ja jakaa sänkynne, ja tämä on kaunis osa Jumalan suunnitelmaa. Suunnitelma menee pieleen, kun luovutte itsenne rakastamisesta ja kun teillä ei ole sellaista ihmistä. Nauttikaa siis nykyhetkestä. Löydätte sylinne täyteen ihmisiä, jotka rakastavat teitä!


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Chandra - 27.04.2008 12:00:00
Kun tämän joitakin aikoja sitten luin,sain valtavasti vahvistusta sille,mitä itse olen tuntenut ja läpi käynyt.

Myös uuden tavan suhtautua erilaisiin ihmisiin ja jo vanhoihinkin tilanteisiin.Seuraamalla Jonetten kanavoinnin polkuja,joissa hän kanavoi Korkeampaa minäänsä,sitä kuin huomaamattaan astuu juuri noihin tilanteisiin.
Teksti on yksinkertaista,mutta egon työntäminen jossain,hyvin vaikeissa sielunkumppanuussuhteissa ei olekkaan niin yksinkertaista,vaan vaatii työtä.
Mutta jos todella haluaa päästää irti,se onnistuu kyllä ja huomaa,että aivan uudet tuulet alkavat puhaltaa elämässä. :smitten:

Toki kanavoinnit ovat vain tuki omalle työllemme,mutta minulle tuiki tarpeellisia.Ne ovat kuin työkalulaatikko,josta poimia aina tarvittava kuhunkin tehtävään.
Ja lähteen pitää tuntua oikealta,että sen voi allekirjoittaa.
Jonetten tekstit jotenkin vain sopivat minulle niin hyvin.Ehkä johtuu siitä,että olen hänen energiansa tuntenut ja se on NIIIIIN RAKASTAVAA! :smitten: :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 29.04.2008 08:15:22
Nämä korkeasti rakastavat tekstit ja kanavoinnit ovat hienoja, mutta arkitasolla eivät välttämättä kohtaa (tai olisin huomannut lukuisten matkojen ja ihmiskontaktien kautta). Tavallisista ihmisistä en löydä tuollaisia viboja, saattaisi esim pelottaa erästä herraa lukea. Voin toki näyttää tällaista tekstiä, en vaan itse innostu niistä enää liikaa, siis odottamaan (ymmärrystä, tiedostamista, muistamista). Siksipä kysyinkin Athan ketjussa, että miten ilmaista asia, miten edistää sielukumppanuutta, tms jne. puhua toisen "kielellä". Jos toinen on sielun veli, mutta ei kovin korkealla henkisesti vielä (rakastava), kiinnostus aihepiiriin on putkahdellut välillä esiin> joten hauskanpitoako sit vaan.

Mukavia ihmisiä tunnen paljonkin, mutta suuria ja merkittäviä viboja ehkä henkiolentojen kanssa tuntee, poikkeustilanteissa. Ja tietty tunnetta, kemiaa aina sen jonkun kanssa - jos niin valitsen, saahan ihminen valita senkin.

Sukulaiset sielukumppaneina, se on yksi teema, miksi suku on usein pahin, karma ehkä,-


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Neela - 29.04.2008 08:44:54
Minusta taas nämä rakastavat kanavoinnit juuri olisi syytä tuoda arkeen omassa ajattelussani, asennoitumisessani.
Näen asian, niin että kaikki sielut ovat yhtä arvokkaita, vaikkeivät minusta tunnu sielunkumppaneilta. Kaikilla on sama arvo, kaikki ansaitsevat saman kohtelun ja rakkauden. Myös minulla sama arvo suhteessa muihin, vaikka en kokisi jotakuta edes ystäväkseni, hän on rakkauden arvoinen ja jonkun muun sielunkumppanina hänelle tärkeä, minulle rakkauden arvoinen.  :)

Olipas sekavaa,  :crazy2: mutta toivottavasti se ajatus sieltä kuitenkin löytyy?

Eikä sen erään herran tarvitsekaan näitä lukea, jos ei ole valmis.
Uskon, että meistä jokainen lähtee itse näitä asioita tutkimaan, kun aika on oikea. Silloin voi näyttää minkälaisia ajatuksia maailmalta löytyy, mutta valinta jää jokaiselle itselleen minkä oikeaksi kokee.
Yhtä vaarallista minusta on näitä julistaa ainoana oikeana totuutena, kuin mitään muutakaan.  ;)

Minä siis uskon kaikkien sielujen olevan yhtä täydellisiä ja arvokkaita. Kenenkään muun ei tarvitse siihen uskoa eikä elää sen mukaan, silti jokainen on täydellinen sielu omanlaisenaan. Uskoa ei tarvita, maailma pyörii silti.  ;D



Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Chandra - 29.04.2008 08:45:47
Mun näkemys asiasta on se,että sitä ei voi oikein sellaiselle tuputtaa,joka ei ole omaksunut koko ajatusta.
Ja liekö tarpeenkaan.Nauttii vain yhdessä olosta sellaisenaan ja siitä,että itse kokee toisen tutuksi sieluksi.

Tämä ex,ex:ni voisi olla jonkinlainen sielunkumppani,koska osuu sopivasti kuvioihin kun elämässäni on suuria myllerryksiä.
Hän on sellainen Rakkauden enkeli. ;D
Mutta ei meistä koskaan sen enempää tule,eikä tiedä näistä asioista hatin tattia. :2funny:
Jos alkaisin selittämään,juoksisi karkuun ja kovaa!!!! :o


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Chandra - 29.04.2008 08:47:17
Neela ehtikin jo väliin. :smitten:


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Neela - 29.04.2008 08:50:28
Neela ehtikin jo väliin. :smitten:

Sinä sait sanottua paljon selkeämmin tuon minunkin ajatuksen. O0


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 29.04.2008 09:43:34
No minustapa kaikki eivät ole yhtä rakastavia, ja nekin jotka luulevat rakastavansa, haluavat samalla puuttua kaikkeen.. kas kun kirjoitinkin suvusta tuolla, mutta mitäpä siihen jatkamaan.


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Neela - 29.04.2008 12:05:22
No minustapa kaikki eivät ole yhtä rakastavia, ja nekin jotka luulevat rakastavansa, haluavat samalla puuttua kaikkeen.. kas kun kirjoitinkin suvusta tuolla, mutta mitäpä siihen jatkamaan.

Eihän se mitään, että he eivät ole niin rakastavia, kunhan itse yrittää olla. Muita kuin itseään ei voi, eikä kai olekaan tarve muuttaa.  :smitten:

Eikö olekin helpompi nähdä esim. heidät täydellisinä tuollaisena, ilman arvostelua ja halua muuttaa heitä. Jos he vievät sinusta positiivista energiaa tuollaisina, voit aina valita olevasi heidän seurassaan vähemmän, mutta yhtä rakastavana.
Helppoahan se ei ole päästää rakkaistaan irti ja antaa heidän kulkea omaa tietään.  ;)


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 29.04.2008 13:00:36
Riippuu vähän mistä tilanteesta puhutaan, en enää koeta muuttaa ainakaan sukua, lähinnä sietää huvittuneena. Ehkä hekin minua sitten. He koettavat pitää enemmän kiinni tietty.

Jos on kyse mies nais suhteesta, niin irtipäästäminen kun on aika.. ei aina ennen aikojaan. Elämä on leikkiä, leikkikaverit kuhunkin leikkiin?  

No joku päivä näen asian kuin Itse Jumala, että mitä tämäkin aihe loppujen lopuksi tarkoittaa.. ja ketä nämä kaikki ovat olleet. Kaikilla sama alkulähde, kaikki eivät tunnu luissa&ytimissä.  ;)


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Lilli - 29.04.2008 13:16:38
Niin, nyt laittoi ajattelemaan sellainen asia, että tunnistaakohan ihminen itsensä historian kirjoituksista?
Siis ajatuksena, että uudelleenhan esim. Hitlerinkin on ollut synnyttävä. :o Toki tietysti sydämellisempienkin ihmisten. Mutta ajatus siis, että jos on päässyt historiankirjoihin, tuleeko "tunnistamista", kun itsensä sieltä löytää?

P.s en nyt puhu omakohtaisesti :)  ...en ajattele olleeni "historiallinen henkilö", vaan ajatus tuli vain mieleen.

Neela, tiedän kyllä tapauksia, joissa henkilö X on nähnyt valokuvan aikaisemmasta inkarnaatiostaan ja kokemusta on kuvailtu sellaiseksi, kuin katsoisi itseään silmiin. Tuntuu luissa ja ytimissä.

Historiankirjoituksissa voi samaistua voimakkaammin tietynlaisiin tarinoihin, mutta tämä ei todista sitä, että on ollut juuri kyseinen henkilö, vaan että edellisissä elämissä - ehkä nykyisessäkin - on ollut hyvin samanlaisia kokemuksia.



Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Neela - 29.04.2008 13:33:33
Neela, tiedän kyllä tapauksia, joissa henkilö X on nähnyt valokuvan aikaisemmasta inkarnaatiostaan ja kokemusta on kuvailtu sellaiseksi, kuin katsoisi itseään silmiin. Tuntuu luissa ja ytimissä.

Historiankirjoituksissa voi samaistua voimakkaammin tietynlaisiin tarinoihin, mutta tämä ei todista sitä, että on ollut juuri kyseinen henkilö, vaan että edellisissä elämissä - ehkä nykyisessäkin - on ollut hyvin samanlaisia kokemuksia.

Hui! Varmasti on tuntunut luissa ja ytimissä, en ole varma haluaisinkokaan tuommoista kokea.  :o

Näin minäkin ajattelen, että historiankirjoituksista voisi löytyä "maisemia" siis ihan fyysisiä tai henkisiä, joissa on kulkenut.   :angel: Ei niinkään itseään.


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 29.04.2008 13:49:36
Itselle tapahtuu jatkuvasti yhteensattumia liittyen erääseen, siis jo toistamiseen työprojektissa tulee vastaan sama paikka kuin hänellä, tai asuinpaikkansa jopa tänään.. koeta siinä sitten olla, ei tämä mitään.. pitäisi briefata se sukujuurijuttu, että suvullani nimi joka edustaa hänen uskontokuntaansa (ei suomal)-- jne


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 01.05.2008 11:27:40
Sielukumppaneihin ei tarvitse suhtautua dramaattisesti, kannattaa tutkia tunteita joita nämä herättävät. Eilenkin kun olimme eri partyissa, pidimme yhteyttä vaikka hän halusi juoda paljon ja tiedän ettei humallu helposti, kun on juonut yleensäkin minua enemmän. Noh, siinä sitten ne ylevät ajatukset hänestä, heh. Mutta on hän jotain älyn merkkejäkin osoittanut kun isoisä oli lehden päätoimittaja, kai se jossain näkyy.

Mutta voin olla aika cool ja tehdä muuta, milloin tämä on muualla, se muisto yhteydestä vaan on mielessä tai siis, mitä tästä nyt haluaa tehdä. En tiedä vielä mitä opin, ei mitään surullista, kokemus.

Eikä sanaa sielukumppani tarvitse käyttää, se on tosiaan hieman ylevä siihen mitä arkitasolla nämä yleensä ovat, vaikka olisi tietty kiinnostus henkisyyteen, niin kaikki nämä jotka tietävät vaikka joogan ja parantamisen, ovat juhlineet tarvittaessa paljon. Ero on nyt se, että mies olis tavannut eilenkin huppelissa, tiet ristiin - aiempi kun ei halunnut kokea juttua enää, hippaloi muiden kanssa.

Mutta hän olikin narsisti ja juttelin dekkarikirjailijan kanssa narsismista eilen, olipa juhlijoilla hurjat tutkimusaiheet, siis yliopistoväkeä, sota, sotavankien kohtelu, rikosoikeus, ja vielä salapoliisikirjailija tekee poliisin kanssa töitä.

Se tästä!


     
Daily Planet Overview
With Venus trine Saturn, your love life may have some limitations today. Your partner could be out of town or unavailable, and you will feel the effects of separation. Don't give in to feelings of loneliness or alienation!
     
Your Lovescope - Today, May 1, 2008
The aspect at play today may provide some commonsense answers to an ongoing romantic difficulty. If you and your loved one are having problems, then talking is going to be the only way to solve them. If you both want the relationship to work, then you would do better to look for practical steps that you can both take to enable it to blossom.

On Wednesday and Thursday be sure that you're listening carefully to what your partner has to say. Read between the lines. There is much more going on under the surface than you may realize. Your tendency may be to skip over such issues because you may fear the emotional obligations they carry. Nevertheless, it's important that you face such issues head on. By doing so you'll clear the air so that you're able to reap huge romantic rewards on Friday and Saturday.


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Lilli - 01.05.2008 14:17:35
Neelalle vielä yksi linkki, joka saattaa kiinnostaa näihin natsi-Saksan tarinoihin lliittyen:

http://www.childpastlives.org/vBulletin/showthread.php?t=11731


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 02.05.2008 09:44:15
Heh Lilli, ajattelin sinua tiedenaiskuvioissa, kun tapasin noita tieteilijöitä ja aiheet oli heillä hieman raskaita.. mietin sitten mitä aiheita itse tutkisin ja millaista yhteistyötä vaikkapa. Mutta miesjutuista ei tullut puhuttua.

Sivuhuomautus; eihän sielukumppani tunnu lainkaan yhtä vahvasti kuin kaksoisliekki! 


Hänelle - taidettiin puhua 1.5 vastaisena yönä..

Sun sign Horoscope - Today, May 1, 2008
You've been experiencing some changes in your personal life lately. Some of it could be making you a bit dizzy or confused! Don't worry - it's not just you! Planetary energies are creating challenges for everyone right now in their relationships. Today you should try to focus on communicating in a clear, loving way with your loved ones. You might be able to prevent misunderstandings or hurt feelings this way.


Your Lovescope - Week of April 28, 2008
During the beginning of the week you may feel as if the one you love has simply dropped you. He or she may be acting rather detached and uninterested in what you do or how you feel. They're off in another world and leaving you feeling alone and maybe even abandoned. Try not to make a big emotional drama out of this. Instead, play it cool and just focus on taking care of yourself. Exert your independent nature without getting too clingy or possessive of the one you love. On Wednesday and Thursday the gravitational pull between you and your romantic partner will strengthen and you'll naturally connect again in a loving and romantic way.

*Hmm.. niin.. sanoin kyllä partysta, parempi olla cool. Joten hänkin on.. mutta tuo ke/to pitää paikkansa.. ainakin osittain .


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: Neela - 02.05.2008 10:04:27
Kiitos Lilli, käväisin jo vilkaisemassa, mutta pitää lukea vielä oikein ajan kanssa.


Otsikko: 24.
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 13.05.2008 14:11:59
Korjaan hieman erästä viestiäni.. kävin Egyptissä ja Itämailla, siis menneessä.. mutta ei siitä enempää. No nyt sain vähän logiikkaa peliin, nimittäin! sielujen välillä kun on se vahva rakkaus, se pysyy vaikka fyysisessä maailmassa olisi kommellusta, irtiottoja tms. Nyt on autettu ison "valojoukon" kanssa juttua eteenpäin.. vaikka hassulta tuntuu miksi joku on muita tärkeämpi, kun kaikkien pitäisi tuntua yhtä voimakkaasti.  :)

Jos pystyisi aina olemaan sielun tasolla, sitten tietty rakastaisi kaikkia pelaamatta pelejä tms.. ja siellä ei ole esteitä ihmisten välillä, siellä näkee ja kokee sopimukset, selvästi näkyi jonkinlainen kiitollisuuden-velka, tai sopimus että auttaa toista kun synnytään eri maihin ja kulttuureihin.. sielun tasolla kaikki muistavat asiat. Ei vain minä, vaan myös toinen. Ja roolit ja asemat todella vaihtuvat elämästä toiseen, oli hauska katsella toista vaihteeksi korkeassa asemassa. Katsotaan miten k.o kokemus vaikuttaa arkitasolla nyt sitten.

Back here..  

"Huikean korkea energia" kuulin kommenttina tuttavalta-- oli miten oli, itkin jotain sotaa aikoja sitten jossain, olipa hassu kokemus.

Tunnen itseni siinä mielessä hyvin, että samaan aikaan ei yleensä tule monta merkittävää suhdetta.  Kannattaa tietty pysyä omassa itsessään vahvana, jos toinen kokee hassujaan-- niin ja, ei ihme jos veri vetää tuonne etelän maihin, jos siellä on ollut koti.. tosin kaikki paikat tuntuu aika kotoisilta. Riippuu mitä elämää katsoo-  8) nauroin kippurassa kyllä kun juteltiin siitä, mikä on hyväksi kellekin ja mitä kokemuksia sallitaan.. muistin kun otin röökiaskin eräältä.. ;D  ei elämä ole niin vakavaa, mutta sielutasolla on kaikki tieto.   


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 14.05.2008 08:07:27
Nyt tämä vasta kiinnostavaksi menee.. kun on tulkittu, että olisin asunut Aleksanteri suuren aikaan Syyriassa, ja toisaalta Syyria ja Itäeurooppa tulivat eilenkin esiin. JA faktisesti suku tullut Turkin suunnalta itäistä reittiä Skandinaviaan (toiselta puolin Baltia, Ruotsi, Saksa). Aiemminkin olen kuullut nämä Egypti ja faaraojutut (minulla kaksi roolia, neuvonantaja/ joukkojen päällikkö, astrologi), ja eräs tuttu sanoo olleensa Egyptissä korkeassa asemassa, ja olen kauan tuntenut hänet. No tässä jotain noista ajoista. Joillain on tosiaan tavoitteena maailmanvalloitukset.. no jos itse on ollut sodassa mukana joko soturina tai komentajana, tai kapteenina laivoilla.. onhan selvää että niiltä ajoilta sitten tuntee monia, eikä kaikkien kanssa ole ihan selvä mikä on tilanne. Hui! 

Siis joidenkin kanssa voi olla aika puhdas rakkaus, joidenkin kanssa karmavelka, viha, selvittämätön tms. Nyt kuitenkaan ei pitäisi olla mitään keskinäistä negatiivista, on vain ollut aiemminkin vaikea tavata yli rajojen tai sitten toinen on pystynyt ennen auttamaan, itse nyt enemmän. Tulee todella kiinnostava keskustelu kun tuumailen, olisko tämä kaikki näin.  :angel: 8)

Hänelle..
Sun sign Horoscope - Today, May 14, 2008
 
 You could be feeling an eerie sense of psychic connection with a romantic partner today. You may wake up with a dream about a past time period and wonder if the two of you once shared another life together. Or you could experience one of those moments where you are thinking about your partner just as they call you, or vice versa. The spiritual side to your connection will be emphasized today, making for some special discoveries. 



Aleksanteri III (Suuri)
Aleksanteri syntyi Makedoniassa vuonna 356 eKr. Hän oli makedonian prinssi, jonka opettajana oli toiminut muun muassa Aristoteles. Sotilaallisia taitojaan hän oli jalostanut osallistumalla isänsä sotatoimiin. Isä Filippos II murhattiin vuonna 336, ja poika Aleksanteri III nousi Makedonian valtaistuimelle. Aikailematta hän toteutti isän laajenemisaikeet Persiaan ja itse asiassa paljon kauemmaskin.

Persiaa voi pitää näiden kahden avarakatseisen makedonialaisen kuninkaan päävastustajana. Persian valtakunta oli valtava - Aleksanteri oli itse asiassa yhä Persiassa seistessään Indusjoen varrella vuosina 326-325 eKr.

Vuonna 332 eKr., kun Aleksanteri oli 25-vuotias, hän valloitti kreikkalais-makedonialaisen armeijansa johdossa Egyptin persialaisilta, jotka eivät koskaan olleet erityisen suosittuja isäntiä. Memfiissä hänet siis otettiin vastaan vapauttajana, riemusaatossa.

Vieraita hallitsijoita oli tuohon aikaan Egyptissä paljon; valtaistuimella oli käväissyt libyalaisia ja kushilaisia kuninkaita (22. ja 25 dynastia), ja persialaiset olivat hallinneet maata muutaman vuosisadan, aina siitä saakka kun maasta tuli osa Persian valtakuntaa vuonna 525 (27. dynastia). Aleksanterilla, jota sittemmin kutsuttiin Suureksi, ei ollut minkäänlaisia vaikeuksia liittää Egyptiä suureen valtakuntaansa - hän oli hankkinut itselleen jo Vähän-Aasian, Syyrian, loput  Persiasta ja Mesopotamian. Aleksanterin hallitsema valtakunta ei totisesti ollut pieni.

Aleksanteri ja hänen miehensä eivät olleet ensimmäiset kreikkalaiset Egyptin maaperällä. Maan pohjoisrannikolla oli asunut kreikkalaisia monen vuosisadan ajan ennen Aleksanterin saapumista maahan. Ensimmäiset maahanmuuttajat olivat luultavasti palkkasotilaita, saiittilaisten kuninkaiden ja ennen kaikkea Psamtik I:n palkkaamia. Myöhemmin Egyptiin oli asettunut asumaan myös kreikkalaisia kauppiaita.

Kun Aleksanteri Memfiin voiton jälkeen oli asiaankuuluvasti hyväksytty kuninkaaksi ja jopa kruunattu 14. marraskuuta 332 eKr., hän päätti käydä Amunin oraakkelin luona Siwassa varmistuakseen, että hän todella oli laillinen faarao - kerrotaan hänen jo nuorena nähneen unta, että hän oli Amunin poika ja siis jumalallista syntyperää. Oraakkelin uskotaan vakuuttaneen hänet asiasta. Aleksanteri teki kaikkensa kunnioittaakseen egyptiläistä jumalmaailmaa toisin kuin monet muut ulkomaalaiset hallitsijat. Hänellä oli varmasti tuoreessa muistissa muuan persialainen edeltäjänsä, joka oli tappanut ja syönyt pyhän Apis-härän. Aleksanteri on todistetusti uhrannut Apis-härälle.

Ensi töikseen Aleksanteri perusti uuden kaupungin, Aleksandrian, josta oli määrä tulla valtakunnan uusi pääkaupunki. Hän oli kuitenkin lyhytaikainen vieras Egyptissä. Aleksanteri oli saapunut lokakuussa 332 ja kiiruhti eteenpäin jo huhtikussa 331 eKr., jälleen kohti Persiaa. Hän tuhosi Persepoliin palatsin ja eteni vähitellen aina Indukselle saakka. Hän olisi luultavasti päässyt vieläkin pidemmälle, jos hänen armeijansa ei lopulta olisi kieltäytynyt jatkamasta ja saanut häntä palaamaan länteen. Idän retkellään hän perusti kaupunkeja moniin paikkoihin, ja voi olla mielenkiintoista tietää, että niiden kaikkien nimi oli Aleksandria.

Aleksanteri kuoli Babyloniassa vuonna 323 eKr. Kuolema tuli yllättäen. Hän menehtyi luultavasti kuumetautiin, vaikka sinnikkäät huhut väittivät, että hänet myrkytettiin: kruununperimystä ei ollut suunniteltu. Hänen valtakuntansa hajosi vähitellen, ja eri osia alkoivat hallita hänen kenraalinsa. Ensi alkuun Aleksanterin seuraajaksi nousi lyhyeksi aikaa hänen velipuolensa Filippos Arrhidaios, jota pidettiin heikkomielisenä ja jonka hänen oma äitinsä muutaman vuoden kuluttua (vuonna 317 eKr.) surmasi. Tmän seuraaja oli puolestaan Aleksanterin poika Aleksanteri IV.

Aleksanteri IV oli kuitenkin vain nimellinen hallitsija. Egyptin valtikkaa piteli ensin kuvernöörinä ja sitten satraappina eli käskynhaltijana Aleksanteri Suuren kenraali Ptolemaios, Laguksen poika. Lagus oli Makedonian maaseudun tilallisia, tosin äidin puolelta kaukaista sukua kuningashuoneelle.

[ Ramses II ] [ Djoser ] [ Khufu ] [ Tutankhamun ] [ Akhenaton ] [ Kleopatra ] [ Aleksanteri ]

[ Dynastiat ] [ Faaraot ] [ Pyramidit ]


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 21.05.2008 18:39:51
Palataans maan pinnalle ja nykyaikaan.. vai puhelurysä hänellä, ei minulla vaan.

     Your Lovescope - Today, May 21, 2008
Are you being overwhelmed by phone calls? Everyone on Earth seems to want to talk to you now! As the day passes it's going to grow tedious. Don't let yourself be tempted to snap at your significant other when the usual phone call comes! The current astral configuration indicates that this could cause unnecessary hurt feelings. However, don't be afraid to tell your partner how you feel and why you feel that way!

hänelle huomiselle..

heh. Minäkin olen kokenut taistelun makua ja koetan! yksinkertaistaa--ja että hän siis järkeistää tunteita - sitähän se on kun mies ottaa etäisyyttä! bravo, niinhän minäkin lopulta teen. Mutta pelkkä järkeily.. se ei ole fun.

     
Daily Planet Overview
With Sun square Saturn today, a pessimistic attitude will haunt you. Feelings of limitation and inhibitions will slow progress. You will temporarily feel as if life is a struggle. This transit may point up the need to simplify your life.

Your Horoscope - Tomorrow, May 22, 2008
In a battle between your feelings and your logic, bet on your logic today because it'll win. Otherwise, it will be difficult for you to make the right decisions. Face it, if you made every decision based solely on your feelings you'd be unemployed, broke, and have several hundred children. Yes, trusting your feelings is a good thing, but pay close attention to your logical side or you may have to face consequences you won't like later on.


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: He|mi^ - 21.05.2008 21:55:12
 ::)


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 26.05.2008 17:25:27
Vielä kerran, kun katson vaikeimpien suhteitteni komposiittikarttoja, huomaan että 5, 7 huoneet ovatkin tyhjiä (ainakin yksi komposiittikarttasystem) mitä nyt joku vertex voi olla 7huoneessa. Helppo - tai ainakin aikansa tosi hyvä suhde - ennen palstalle tuloa siis  - piti sisällään saturnus ja chiron 5-huoneessa, miehellä ja minulla paljon samaa kartalla.  :pluto: :aspect_squ: :pluto: taisi tehdä lopun siitä ja huomasin miten eri tavalla ajattelemme, kuitenkin.. ovi meni kiinni. Pitkän aikaa vikan vaikean jutun jälkeen, tän nykyisen kanssa ei vain ap kartalla ja transiiteissa ole paljon samaa, vaan myös 7-huoneeseen noususolmu ja chiron. Miehestä riippuu mitä nyt teemme, pallo on hänellä. 11-huoneemme on aktiivi sekä erillään että keskenämme, se oon huomannut.>   :coolsmiley: 

Eli tuli se tunne että jos nuo vaikeat (karmiset?) unohtaa, niin onhan noita suotuisiakin todella Olemassa.. ajoitus!


Elhaz

Vaikuttaa siltä, tielläsi on joku tavallista hankalampi este. Tällä kertaa viivytys osoittautuu sinulle kultaakin arvokkaammaksi, kunhan et heittäydy väkivalloin ajamaan asiaasi eteenpäin. Kosmoksella on ihan oma aikataulunsa ja nyt ei ole sinun hetkesi puuttua asioiden kulkuun. Varo pyrkimästä liian ahnaasti päämäärääsi. Vaikeudet ovat odottamaasi suuremman menestyksen synnytystuskia.
   Bm-elhaz

Eri kutsumanimiä
   suojaava voima, suojaus

Avainsanoja
   Henki, suojaus, turvapaikka, suoja, voima, jumaluus

Väri
   Sateenkaari

Astrologinen merkki
   Rapu

Tarotkortti
   kuu

Hallitseva Jumala
   Heimdall, Valkyries.

Väri
   Sateenkaari

Puu
   Marjakuusi

Kasvi
   Karhunputki

Kivet
   Sateenkaari turmaliini, fluoriitti, agaatti, jaspis, timantti

Eläimet
   Hirvi, poro, joutsen, hanhi, uroshirvi, pässi, susi, korppi, hevonen, kissa, lepakko, pöllö, rapu,<br /> hummeri, herhiläinen, kauris, villisika, kurki, mustarastas, koira, karhu, piikkisika, ahma, kukko,<br /> puuma, meritähti, kotka, haukka, harakka, mangnusti

Elementti
   Ilma

Taikuus
   Suojaa pahalta
Edistystä suunnitelmiesi loppuunsaattamista kohti
Understands celestial correlation
Lisää parantavia voimia

3. Koska kaikki sielut ovat yhtä, epärehellisyys huomataan selvästi. Ette voi palvella ykseyttä tai rakkautta kätkemällä tunteenne.


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 27.07.2008 09:44:48
No niin

pienessä kurkkukivussa tässä luetaan näitä henkeviä tekstejä. Kesä on ok mutta ei tunnu niin olennaiselta mikä vuodenaika on menossa, kunhan on henkinen vapaus, matkat ja siis..

muistaakseni en laittanut näitä tänne vielä mutta yhden auttajan luona sain kuulla (Jeesukselta kanavoitua) tietoa näistä sielujen jakaumista. Vahvistaa sitä ajatusta että minulla on laaja sieluperhe. Ihmisethän voi ottaa satunnaisina tuttavuuksina tai sieluperheenä.

No nämä olennot on jaettu tekstin mukaan näin:

1-kaksoissäde (on jopa korkeampi kuin kaksoisliekki) 1 kpl
2-kaksoisliekit 7 kpl
3-kaksoissielut 12 kpl
4-kaksoiskumppanit 144 kpl
5-jumalainen ilmentymä (paljastaa ahdistukset ja pelot eli auttaa poistamaan ne)
6-sielunkumppanit x kpl
7-jumalainen vastinkappale

Viimeksi mainittu "antaa tarkan peilin siitä missä olette" hyvässä ja pahassa. Sielunkumppani on se, jonka "tuleminen on järjestetty ennen inkarnoitumista" eli tätä varmaan minulle on ollut  :rapu: ja muutama muu tyyppi (haluan nyt tietää mitä kukin on, kun suhde vei niin täysin mukanaan, uutuudenviehätys ja ilo ja meno). Sieluperhe on siis melko laaja (ja itse luulen että ulottuu eri maihin ainakin Euroopassa). Yksi kanavointi minulle puhui "ilosta että tehdään se mitä oli sovittu ennen tänne tuloa". Sitä siis odotellaan.

Kaksoiskumppaneita pitäisi olla 144 eli keitähän he ovat? Kaikilla kuulema vähint. 144 näitä.
Kaksoissielu on hyvin samanlaista värähtelytaajutta. Kaikilla on 12 näitä.

Kaksoisliekki, yhteistyötä galaktisilta tasoilta 3d maailmaan asti. Näitä on 7. Ja siis kun näihin ollaan yhteydessä sydäntasolla, alussa ei ollut "aika oppia mustasukkaisuutta".
Kaksoissäde on tekstin mukaan se mistä yleensä käytetään sanaa kaksoisliekki, tämä yhdistyminen on pakahduttavin; myös ylösnousseilla Mestareilla odotus tähän yhdistymiseen. Kaksoissäde voi olla maan päällä tai jossain galaktisilla tasoilla.

Nyt sitten vaan miettimään kuka on mitä! Ainakin 160 tällaista tyyppiä pitäisi olla, eli tuskin vielä tunnen kaikkia. Mielenkiintoista! Olisi vaan hieman helpompaa ens kerralla, oli hän sitten mies (joo kaunis ja sportti) tai nainen tai mikä olento vaan, tai siis he..

Ja muuten kun tässä kaikessa viitataan tohon ylösnousemukseen, mihin ainakaan viimeisin sielukumpp. ei ollut valmis, niin joogassa ei korosteta näitä (eli siksi keskusteluni joogaohjaajan kanssa oli aika hedelmätön, kun viimeksi tuli problem; hän ei osannut selittää asioita kunnolla; sittenpä menin ihan toisen hlön luo). Siksi tuntuu että jooga+ meditaatio-opetuksesta puuttuu jotain tai ainakin siitä minkä olen saanut. Tosin ei näitä kristillisyydessäkään ole, vaan just kanavoiduissa teksteissä. Hyvä kuitenkin että on. Ainakin näiden tyyppien olemassaolo tässä tekstissä on olennainen, eikä se että meditoidaan yksin tai päästään eroon kaikista karmasiteistä. Näiden olentojen kanssa ei ole vain karmasidettä, vaan vähän muuta kokemista ja positiivista sellaista.

Pari työkontaktia, tai monta, on saattanut olla sielukumppanuuksia.


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: T-H - 24.08.2008 12:27:59
Niin, mistäköhän johtuu yleensä ihmisten innokkuudet suvun tutkimiseen.

Ystäväni menetti onnesta yöunensa, kun löysi suvustaan erään mielenkiintoisen runoilijan ja jopa tämän Luolakarhun klaanin kirjoittajan. Hän siis oli aivan ekstaasissa!

Mitähän sieluilla on tekemistä tällaisen kanssa? Siis geenien ja sielujen?

Tämä asia on noussut aika ajankohtaiseksi omassa elämässäni. Olen alkanut kiinnostumaan sukuni tutkimisesta. En ole päässyt vielä aloittamaan, mutta kiinnostus on suuri.


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 25.08.2008 21:04:24
Ajatelkaa sellaista valtavaa sukupuuta, joka lähtee alkujumaluudesta ja jakautuu eri sieluiksi eri planeetoille, ja miten nämä sielut alkavat löytää toisiaan ja menevät ykseyteen, tai erkanevat kun eivät ole valmiita ykseyteen. Miettisin henkimaailmaa paljon enemmänkin, ellen vaistoaisi että tapaan näitä vielä monia.

Ykseyshän on tavallaan kaiken loppu ja siksi pelottaa? Vaikka rakkauden ei pitäisi pelottaa.

Kaikki, jokainen, oli mikä asema ja työ tahansa, on jonkun sielukumppani tai kaksoisliekki! Se on valtava järjestelmä. Tietysti voi kysyä, mikä on suurvaltajohtajien tms sielunsuunnitelma? Jotain hekin täällä toteuttavat mikä on valittu jossain. Oli se sitten rauha tai taistelu planeetan herruudesta.


                                             ALKUSIELU=JUMALUUS-KOKEMUS

                                                                   I

                                                              I         I

                                                         I       I  I       I

                                                      I    I  I   II   I  I     I

                                                         JAKAUTUMINEN

                                                              PALUU

                                                        I         I I        I

                                                              I          I   

                                                                    I

                                                     JUMALUUS+KOKEMUS


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 19.11.2008 22:06:13
1-kaksoissäde (on jopa korkeampi kuin kaksoisliekki) 1 kpl
2-kaksoisliekit 7 kpl
3-kaksoissielut 12 kpl
4-kaksoiskumppanit 144 kpl

**Jos rapu on mikään noista niin onhan se aika korkealla systeemissä.. minä sen kai päätän.. oinas +  :jousimies: korkeintaan sielukumppani.. mitenhän nuo tuntuvat erilaisilta keskenään?


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: T-H - 20.11.2008 11:32:23
Mikään ei ole varmaan niin hieno tunne, kun kohtaa sielunkumppanin. Ihmisen joka on ikäänkuin ollut "piilossa". Yhtäkki kun sellainen henkilö astuu elämään, tunne on mitä ihanin.

Pelko sellaisen ihmisen menettämisestä on kanssa suuri...


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 20.11.2008 12:40:11
sehän siinä just on tyhmää kun eihän niitä menetä, ellei asiasta tehdä ongelmaa.

ehkä pelkäsin korkeintaan ettemme seurustelisi, mutta mitäs väliä silläkään on, jos kavereita oltaisi. sitten aloin miettiä voiko olla edes kaveri. yhden sellaisen kanssa olen kaverina nykyisin..

JUMALAISTEN KAKSOISSÄTEIDEN JÄLLEENYHDISTYMINEN

Sanandaa kanavoinut Lisa J. Smith (www.spiritofmaat.com)
Tammikuussa 1999
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tämä Lisa J. Smithin Sananda-viesti on klassikko aina ihastuttavasta ikuisen rakkauden aiheesta.

Monet meistä ovat matkustaneet pitkään ja kauas yhdistyäkseen taas täydellisen puolikkaansa kanssa. Kaksinaisuuden kokemusta varten jakaudumme kahdeksi erilliseksi valopalloksi, ja nyt on aika taas kerran viimeistellä jumalainen liitto feminiinisen ja maskuliinisen Jumalitsen välillä.

Koska kaikki olennot on luotu lähdeaineksesta, olemme kaikki osa Äiti/Isä Jumalaa. Lähteen suuressa ykseydessä on valokipinäluomuksia luomusten päällä. Te, ystäväni, olette näitä kipinöitä. Sen suunnattoman valon jokaisessa hiukkasessa, jonka tunnemme Jumalana, on miespuolinen ja naispuolinen osa. Totuus on aina näin yksinkertainen.

Luomakunnan läpi kulkee Hengen monia mallisarjoja ja perheitä. Kuitenkin tosiasia on, että kaikissa on positiivinen ja negatiivinen polariteetti. Kaksinaisuuden alusta lähtien aloimme liikkua kohti universaalista ydintä valo-olentojoukkona. Suunnattomassa tietoisuudessa sekoitimme yhdessä valomme ja rakensimme talon, jossa asumme. Aloitamme tämän selityksen tämän maailmankaikkeuden Suuresta Keskusauringosta, sillä luomakunta ulottuu paljon tämän tason yli. Meillä on mukavaa yhdessä liittyessämme jälleen jokaiseen olemuksemme puoleen.

Tuli aika, jolloin energia, jonka tunnette itsenä, muotoutui ilmaisun kulkuneuvoksi ja ihmeen myötä tulitte tiettyyn elämänmuotoon ja ylistitte teitä kahta yhtenä. Liikkuessaan alas galaktisia virtoja pitkin, monet tulivat jonkun arkkienkelin tai toisen suuren elämänolennon kautta. Monet teistä ymmärtävät tämän olennon isäksenne. Ja kyllä, he synnyttivät olemuksenne galaktisiin ulottuvuuksiin, kun taas jotkut synnytettiin valon solaaritason kautta.

Kaikki ovat ykseyden lapsia. Jotkut meistä vain syntyivät jonkin energeettisen valovirran kautta ja suostuivat astumaan alaspäin värähtelyssään. Se kaksoissädepari, joka vedettiin ulos kaikkeuden yhdestä Lähteestä, loi toisia. Kaksinaisuus vei kaikki maan päällä lopulta solaaritason läpi. Tähän ajankohtaan saakka kaikki kokivat yhdessä ja olivat tietoisia, että olimme luonteeltamme mies-naispuolinen yksi olento, joka työskentelee luomisvoimien kanssa ja synnyttää monia uusia ideoita.

Kaikki ovat osa suurta olentoa, jonka tunnemme Äiti/Isä Jumalana. Kahden yhdeksi yhdistyneen sydämen autuus ja hurmio ylittävät kaikki ihmiskäsitykset.

Galaktisilla tasoilla aloitimme eriytymisprosessin helposti ja sujuvasti useiden ulottuvuuksien kautta. Tämä varmisti sen, ettei valokulkuneuvollemme koituisi mitään vahinkoa. Useimmilla meistä irrottautumismuisto on edelleen tuskallisena syvällä solutasolla. Tästä tulee osa puhdistumisprosessia, jos ollaan riittävän rohkeita taas sitoutumaan tähän suhteeseen kaikilla tasoilla.

Maapallo on kaksinaisuuden lopettamisen kannalta ratkaiseva piste koko maailmankaikkeudelle. Olemme siunatussa ajassa, kun kaksoissädeparit voivat taas aloittaa hitaan yhdistymisprosessin. Kaksoissäde on Jumalitsenne äärimmäistä kokemista joka osassa. Sitä te olette, ja tästä olemme erittäin kiitollisia. Tänä aikana kaksoissädeliittoja tapahtuu massiivisesti.

Rakkaat ystävät, jos teistä tuntuu, että puolikkaanne ei ole paikalla, se on totta. Yhdistääksemme taivaan ja maan olemme eri ulottuvuuksissa. Kuitenkin silloin kun maallinen osapuoli siirtyy ylöspäin ja saavuttaa Kristus-kulkuneuvon, ylemmän ulottuvuuden osapuoli voi olla yhteydessä tietyssä ulottuvuudessa. Se mikä ulottuvuus on kyseessä, riippuu teistä ja kaksoissäteestänne. Kukaan ylösnoussut mestari ei astu viidettä ulottuvuutta alempaan valokenttään kahdesta syystä: 1) molempien osapuolien turvallisuus ja 2) maallisen osapuolen täytyy tehdä sisäinen työnsä ylösnoustakseen. Ylemmän ulottuvuuden olento ei voi tehdä sitä puolestanne.

Mikä on sielunkumppanin, kaksoisliekin ja jumalaisen vastinkappaleen välinen ero?

Annan teille asteittaisen prosessin, johon on yhdistyttävä ja joka on selvitettävä ennen tulemistaan taas yhdeksi itsensä kanssa. Tämä vastaa myös sisäisen maskuliini-feminiinitasapainon saavuttamista. Tämä tasapaino on muun työn ohessa saavutettava ennen liiton syntymistä. Kun käydään läpi jälleenyhdistymistä, on suoritettavana paljon sisäistä työtä. Yhdeksi tuleminen vaatii luottamusta, uskoa ja voimakasta määrätietoisuutta.

No niin, voitaisiin kysyä: miksi kaikki tämä työ, kun meidän on tarkoitus olla androgyynejä olentoja? Sana "androgyyni" soveltuu sisäiseen maskuliini-feminiinitasapainoon ja lopulta täydelliseen tasapainoon kaksoissäteenne kanssa, jolloin kumpikin on täydellinen laajentuma toisesta. Luominen on aina energioiden sekoittumista monilla tasoilla. On myös aika, jolloin alamme hitaasti sulauttaa maan tietoisuuteen tarinaa miehestä ja naisesta. Yhtä ei voi olla ilman toista. Niin vain ei voi olla.

Mies-naissuhteen seitsemän portaan pyramidi on seuraava:
1. Kaksoissäde
2. Kaksoisliekit
3. Kaksoissielut
4. Kaksoiskumppanit
5. Jumalainen ilmentymä
6. Sielunkumppanit
7. Jumalainen vastinkappale

Aloitamme askeleesta seitsemän.

JUMALAINEN VASTINKAPPALE on joku, joka antaa teille tarkan peilin siitä, missä olette. Tämä henkilö voi olla kuka tahansa, jonka korkeampi itse lähettää tiettynä aikana heijastamaan tarkkaa kuvaanne. Usein se heijastaa negatiivisia värähtelyjänne, kun taas toisilla kerroilla teitä siunataan kuvalla siitä kauneudesta, mitä olette.

Vastinkappale voi tulla ja mennä elämässä tai pysyä lähettyvillä jonkin aikaa viimeistellen monia oppitunteja, joissa molemmat osapuolet ovat mukana. Tämä olisi hyvä syy siihen, miksi avioliitot muuttuvat maan päällä jatkuvasti. Ihmiset muuttuvat ajan mukana ja siirtyvät eteenpäin. Monta kertaa tämä ei tapahdu yhdessä, ja niinpä kumppanit päätyvät lähtemään omille teilleen ja se on oikein tällaisessa ympäristössä.

Muistakaa, että suhteet maan päällä valmistelevat teitä siirtymään korkeammalle olemistasolle.

SIELUNKUMPPANI on sellainen, jonka tuleminen on järjestetty ennen inkarnoitumista. Elämänsyklinne ottaa monia käänteitä, ja täydelliseen aikaan jokin sielunkumppani tulee opettamaan teitä voimakkaalla tavalla itsestänne. Monet haluaisivat ajatella, että he ovat naimisissa sielunkumppaninsa kanssa, mutta todellisuudessa ei niin moni, kuin haluaisi ajatella elävänsä tässä suhteessa. Kyse on spesiaalitapaamisesta, joka hyvin todennäköisesti muuttaa elämänne. Tämä voi olla positiivista tai negatiivista riippuen siitä, missä kohtaa olette itsessänne.

Sielunkumppani tässä elämässä voi olla myös eri olento kuin toisessa elämässä. On tapauksia, jolloin kuljetaan monia elämiä yhdessä. Sieluperheenne on melko laaja, ja toisinaan tiettyjä oppimistarkoituksia varten saatatte työskennellä tai järjestää yhteyden jonkin toisen sieluperheen sielunkumppanin kanssa. Tässä tilanteessa kyse ei olisi teidän sielunkumppanistanne.

Sielunkumppani voi olla samaa sukupuolta tai vastakkaista riippuen siitä, mitä tulitte kokemaan. Usein romanttinen suhde ei ole elämänsuunnitelmassa, koska kaikki tällä tasolla koskee itsen selvittelyä. Olemme viettäneet joitain elämiä rakkaassa sielunkumppanisuhteessa, kun taas toiset on tarkoitettu sielun tutkimista ja edistymistä varten.

JUMALAINEN ILMENTYMÄ lyhyesti sanottuna on se, joka tulee elämään ja tekee suuren vaikutuksen. Jos ei siirrytä täsmälleen tarkoitettuun suuntaan, jumalainen ilmentymä tulee tuomaan esiin syvimmän sisäisen ahdistuksen ja jättää teidät miettimään elämän tosiasioita. Tämä on hyvä, koska jumalaisen ilmentymän tarkoituksena on juuri se. Tilanne ei tunnu kovin miellyttävältä monissa tapauksissa. Mutta Henki ottaa monia muotoja auttaakseen sokeiden silmien avaamisessa.

Tänä aikana monet olennot kokevat jumalaisen ilmentymän pelkästään siirtyäkseen eteenpäin. Se on itse asiassa lahja opastukseltanne ja siitä kannattaa ottaa vaari, jotta totuus voi kohdata teidät avoimesti. Monet yrittävät saada jotain sellaista toimimaan, mikä ei ole mukana heidän valaistumiskorteissaan, ja tässä peliin tulee luottamus. Jos tunnette voimakkaasti jostain olennosta tänä aikana, haluatte harkita sitä, että kaksoissäteenne oleskelee lähistöllä, ja sen itse asiassa tunnette.

KAKSOISKUMPPANI on osa olentoryhmää, johon olette yhteydessä maapallon, auringon ja galaksin työtä varten. Kaksoiskumppani on joku, joka ei tavallisesti liity romanttiseen suhteeseen, koska nämä sielut ovat samanmielisten palvelijoiden yhdistelmä. Kaikki ovat yhteydessä vähintään 144 kaksoiskumppaniin. Luomisen toimintamallissa numeroarvo 144 edistää täydellistä ilmentämistä, koska se toimii energian korkeammalla taajuudella.

Galaktisessa ytimessä kaikki kaksoiskumppanit olivat yhdessä. Jotkut ovat täällä maan päällä ja toiset ovat galaksissa tekemässä muuta työtä. Se kun sanomme olevamme yksi ja sama, johtuu siitä, että kerääntyneet valoyksiköt eivät ole erillään toisistaan. Olemme todellakin yhdessä kokemuksissamme monista syistä. Tämä yhteys jatkuu, kunnes olemme saattaneet loppuun tämän luomissyklin uuden vuosituhannen syntymiseksi. Edistymme tässä ja yksiköt työskentelevät valon eri aaltopituuksilla.

Siispä ollessamme tässä synnytyksessä yhdessä, arvioimme uudelleen ja muutamme energeettisesti valovirtojamme riippuen siitä, missä kukin on tietoisuudeltaan. Jotkut kaksoiskumppaneistanne eivät ole vielä heräämässä, mutta toivomme kaikkien heräävän, koska aika loppuu pian käsillä olevan mahdollisuuden osalta. Kun yhdistätte sydämen monien olentojen kanssa, useita erottuu ja tunnistetaan kaksoiskumppaniksi.

KAKSOISSIELU on hyvin samanlaista värähtelytaajuutta. Jokaisella yksilöllä on 12 kaksoissielua. He ovat osa kaksoiskumppaniryhmää. Nämä 12 ovat kuitenkin äärimmäisen läheisiä maatyössänne. Joitakin teitä siunataan saamaan muutamia näistä lähellenne maan päällä. Teistä tuntuu, että olette tunteneet toisenne ja työskennelleet toistenne kanssa ikuisuuden ja niin todella olettekin. Tämä on verrattavissa niihin 12 ylösnousseeseen mestariin, joihin yhdistytte kiivetessänne Kristus-valoon.

Hyvin harvat teistä ovat kaksoissieluja 12 mestarille, jotka odottavat rivissä saapumistanne. Tämä tapahtuu ohjeistustarkoituksessa, koska olette merkittävä opettaja ja energianne liittyy tähän valotietoisuuteen. Tämän olentoryhmän kesken on ollut monia siunattuja romanttisia kohtaamisia. Miesten ja naisten osuus ryhmässä on riippuvainen oppitunneista ja/tai kokemuksista, joita tarvitsee saavuttaa kehittymiseksi valon korkeampiin ulottuvuuksiin.

KAKSOISLIEKKI on olento, jonka kanssa olette työskennelleet hyvin läheisesti galaksista aina kolmannen ulottuvuuden elämänmuotoon saakka. Tämä järjestettiin kauan sitten, ja olette pitäneet samoja kaksoisliekkejä aionien ajan. Olette yhdistyneenä seitsemään kaksoisliekkiin. Kaksoissäteen lisäksi tämä on lähin siteenne johonkin olentoon. Riippumatta valotasostanne teillä on kyky yhdistyä Mahtavaan Seitsikkoon. Se auttaa edistämään omaa valaistumistanne. Näihin on yhdistyttävä ennen ulottumista kaksoissäteen tasolle.

Tarpeetonta kai sanoa, että kaksoisliekkisuhteet ovat kaikille suurta muistamista ja rakkautta. Myös kaksoisliekkejä on kumpaakin sukupuolta. Esim. tällä kanavalla on kolme nais- ja neljä mieskaksoisliekkiä. Kolme on maan päällä ja neljä ylemmissä ulottuvuuksissa.

Kaksoisliekkien välillä on erikoisside, ja olette ikuisesti yhdistyneitä sydämessänne, koska kaksoisliekin jakamaa erityisrakkautta ei koskaan unohda. Se siirtyy ihmisen seksuaalisuuden yläpuolelle ja on puhdasta omistautumista työskentelemiselle yhdessä näiden syklien aikana. Olette käyneet paljon läpi, ja kaksoissädejakautumisen jälkeen ensimmäisenä on suhde kaksoisliekkiin. Sillä tasolla, jolla jakauduimme, ei ollut vielä aika oppia mustasukkaisuutta. Me vain loimme ja koimme Lähteemme rakkaudessa. Tiesimme, että tulisi aika, jolloin liittyisimme taas rakkaamme sydämeen iäksi.

Voin rehellisesti kertoa teille, että tästä kahden sydämen eroamisesta on surullisia muistoja, mitkä kaikki puhdistuvat ennen siirtymistä kaksoissäteen jumalaiseen syleilyyn.

KAKSOISSÄDE on huipentuma. Ei ole enää tarvetta etsiä lähdettä, koska tämä koetaan toisen kanssa. Ilo tällöin on pakahduttavaa, koska olemme valmistautuneet pitkään tähän tapahtumaan - jopa monet ylösnousseet mestaritkin odottavat tätä yhdistymistä. Olette sama Jumalkipinä, joka syntyi Äiti/Isä Jumalan rakastavasta syleilystä. Se on melkoinen lahja, että harmonisoidumme toisen puoliskomme kanssa.

Tähän tapahtumaan liittyy paljon epäuskoa, ja voin vain kertoa teille, että se on hyvinkin odottamisen arvoista. Ne teistä, jotka kieltäytyvät hyväksymästä, pitkitätte vain kehittymistänne, koska moni ylösnousemus on sidottu yhdistymiseen kaksoissäteen kanssa. Kun on tehty työtä yhdistymiseksi ja vietetty aikaa joka päivä ja yö tarvittavan energiatyön viimeistelemiseksi, kaksoissäteenne tunnetaan sitten "kuningas/kuningatarpuolisona". Teidän molempien tehtävä on yksi ja sama. Molemmat teistä ovat yhtä vastuullisia siitä. Tähän mennessä olette todistaneet itsenne arvonimen arvoiseksi, koska yhdessä olette voittaneet tiheyksiä palataksenne yhdeksi rakkaudeksi, yhdeksi elämäksi, yhdeksi olennoksi.

Jokaisella henkilöllä on ainutlaatuinen tilanne, ja siksi kaikki kaksoissädeyhdistymiset tapahtuvat eri tavalla, koska välttämättä tarvitaan päätös kummankin osapuolen oppimille monille kokemuksille. Ylösnousemuksen lisäksi kaksoissädeyhdistyminen vaatii tietoista, päivittäistä pyrkimystä. Hyvin monet teistä tuntevat tuon syvän sisäisen tiedon, mutta ette ole pystyneet ilmaisemaan tätä, koska maatietoisuus ei ole sallinut jumalaisia suhteita pitkään aikaan.

On ollut tilanteita, joissa olette kulkeneet yhdessä maan päällä. Joidenkin maakumppaneiden kaksoissäde on jollain galaktisella tähdellä tai kenties kaksoissäteenne on universaali olento. Jälkimmäinen tilanne on harvinaisin. Jotkut teistä myös yhdistyvät sähkömagneettisesti täydellisen kumppanin kanssa, joka on jo täällä maan päällä. Tämä olisi sielunkumppani, kaksoisliekki tai kaksoissielu.

Jotkut kaksoissäteet ylemmissä ulottuvuuksissa eivät ole valmiita yhdistymään. Tämä tapahtuu vain korkeamman itsen hyväksynnällä. On hyvin monia eri tilanteita, kuitenkin jokainen niistä on täydellinen yksilölle. Millä tahansa tasolla aiottekin yhdistyä, elämässänne tapahtuu muutoksia, eikä Henki anna teille sellaista, mistä ette pysty selviytymään. Esim. jos toinen teistä on onnellisesti naimisissa maan päällä, voitte sitoutua kaksoissäteeseen energeettisellä tasolla työskennellessänne täällä. Tämä on tällä erää täydellistä. Kukaan kaksoissäde ei riko harmonista ympäristöä. Tämä olento haluaa vain korkeinta ja parasta, ja se on valmis odottamaan jumalaista ajoitusta.

On monia kursseja, jotka opettavat tätä aihetta. Kannustaisin ottamaan hyödyn tästä lahjasta ja kuulemaan tätä ihmeellistä kaksoissädeinformaatiota.

On monia mestareita, jotka ovat yhdistyneet ja ovat olleet yhdistymisprosessissa nyt runsaan vuoden (1999) - minä olen yksi heistä. Olemme oppimassa ensisijaisesti, koska tämä on melkoinen tapahtuma, ja yhdessä saamme aikaan tehokkaimman tavan tämän tapahtumiseen. Koska on tehty hyvin paljon valmisteluja, kaikki ovat nyt valmiita liikkumaan. Lopultakin tänä aikana monet ovat valmiita hyväksymään tämän informaation, koska todellakin olemme kaikki yhtä.

Löytääksenne lisää tästä aiheesta, luottakaa intuitioonne ja meditoikaa tätä prosessia. Kysy, oletko yksi niistä, joka saa tapahtumaan ulottuvuuksien yhdistymisen kaksoissäteensä kanssa. Jos olet ollut tunteellinen ja tuo vanha tuttu energia on ollut lähelläsi, tämä voisi olla kaksoissäteesi, joka tulee korkeammista ulottuvuuksista yrittämään yhteyttä sinuun. Etkö istuutuisi ja päästäisi tämän energian tulemaan läpi?

Kristus-valossa ja -rakkaudessa,
Minä olen Sananda

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.



Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 03.01.2009 22:23:08
Dearest Ones, one of the greatest gifts of the Fifth Dimension will be the joyous and loving relationships that you will create and enjoy as awakened beings. When you awaken to your power and open your hearts, then you will create the most beautiful and loving soulmate relationships. You will not settle for anything less than a soulmate union.

Many of you ask "Who is my Soulmate?", especially those of you who are still alone at this time. And many find themselves alone or wanting to leave relationships that no longer work for them. This discomfort is because you are being asked to let go of third-dimensional relationships and move fully into fifth-dimensional unions. Those of you who are already in loving unions, may choose to upgrade them to the Fifth Dimension.

We say to you that your soulmate is not any one particular person. There are often several people who would offer compatible soul patterns to you. At this time of transformation and "upgrading", you may be offered more than one opportunity to form a soulmate bond.

The key is soul compatibility. This is energetic compatibility on the Higher Dimensions. The people who form a soulmate bond will have souls whose light and sound harmonics match closely enough for there to be the potential for the two souls to merge completely and form a Twin Flame Union.

This harmonic compatibility is felt as a deep magnetic attraction and harmony. You will know when you encounter a potential soulmate partner. Your soul will know, and the knowing of the soul and Higher Self will be passed to you immediately. In the Fifth-dimensional awakened state, the experiences of your soul and its choices will be felt by you as your own choices and experiences, for indeed the whole point of the transformation into the Fifth Dimension was for you to align your physical aspects with your higher aspects.

But what we would say to you, is that your soul chooses a mate fro a reason, and that reason is service to a higher good. Soulmate unions are not ego defined. They are not about the personal happiness of the ego, but rather about how the energy of the two souls can be combined to serve the greater good. And in this aspect of service is found the happiness and the joy that brings the two together on the material plane and forms the foundation for happiness in the physical world.

In the past, a soulmate union might be formed to do intense inner work. Not all soulmate unions were happy, for the work of two souls might have involved the clearing out of deeply dysfunctional patterns that were common to both. But that process has finished and completed. from this point on, soulmate unions are about creating joy and happiness through service. The New Earth unions will be about serving the planet in a state of joyous harmony where the two become one in their commitment to their work as light beings on the planet. This does not mean that they need to physically work together, but rather that their souls and energies will support each other on the higher level for the common good.

Grounding a Soulmate Relationship into the Physical : The Role of Sacred Sex
When a relationship is established on soul principles, the idea of service and spirituality is carried through to the physical or manifest realm. The physical bonding of the couple is seen as a sacred act in which the energies of the masculine and feminine, or yin and yang, are brought into loving and ecstatic harmony.

This means that in a soulmate union, there must be a decision made as to what kind of energy will be run by each partner within the relationship. Ideally, the male will run the Yang energy of the Divine Masculine, or God, and the woman will run the energy of the Divine Feminine or Goddess. Their union will thus be a balanced harmonic of Yin and Yang.

However, there may also be relationships where the woman will choose to be the Yang energy, and the male will claim the feminine or Yin energy. In Gay and Lesbian unions, the partners will need to decide who will run a particular energy in order to create the blending of Yin and Yang energy that creates the pathway to the Higher Dimensions.

The difficulty that many of you are having is adjusting to these new roles. The partner who chooses the Feminine energy will need to surrender to the active leadership of the partner who assumes the Masculine energy. This is not domination and control, but a necessary adjustment to allow for the flow of balanced harmonic energy from the Higher Levels that creates miracles between the two people. When the Feminine surrenders to the active leadership of the Masculine, Divine Order is established. Divine Grace can then flow. But, this is an act of mutual surrender, for the masculine partner must surrender to the love of the feminine partner, and in turn both partners surrender their will to higher guidance.

At the present, so many of you are resistant to this adjustment, because your third-dimensional experience has lead you to resist what you perceive as domination and control, or manipulation and co-ercion. But, beyond the dysfunction of the third dimension lies the fifth-dimensional realm of balance and harmony, where masculine and feminine exist in perfect harmony as perfect equals. There is a bond of mutual love and respect that keeps the harmony in that perfect balance. There is no fear and no anger in this place of balance, only acceptance and love.

This perfect balance will be reflected in the sexual union of the couple. In the New Earth, sex and sexuality will be spirit based and will be joyous and joyful. The old patterns of abuse and domination will vanish. Couples will learn about energy or chi in relation to their bodies and their sexuality. They will learn how to use sex not only as a procreative tool or an expression of love, but also as a way of remaining youthful and healthy. The old secrets of sexual alchemy will once again become common knowledge and will be practised as Sacred Sex, which will become part of all soulmate unions.

Opening the Pathway to Spirit and Twin Flame Unions
When a couple who are soulmates have come together in this sacred bonding of body and soul, they begin to blend their soul enegies. The pratice of sacred sex allows them to experience the ecstatic joy of the return to ONE-ness as a physical experience.

This joining and blending of body and soul energies creates a spiral vortex or pathway to the realm of Spirit and Source. This energy is then drawn down from the Higher Planes to activate and energize the souls and bodies of the two partners. In the ancient world, the rituals of the sacred marriage and sacred sex were practised by priests and priestesses to ensure the flow of Divine Grace to the community by keeping the balance in the microcosm in perfect order. In the New Earth, all soul-bonded couples will be given the opportunity to enter into "sacred marriages" where they will learn to blend their energies and bring the flow of Divine Grace and Love to the Planet.

When Grace flows through a soulmate couple in this way, they have access to the highest expression of Divine Unconditional Love, and they can then become Twin Flames. They become one in the energy of Source and Spirit. Their love for each other includes and is reflected by the Unconditional Love of the Divine Essence. They are then truly the God and Goddess united in the service of the Flame of Divine Unconditional Love and its manifestation on the Planet Earth. And, we repeat, this is available to all who form soulmate unions in the Fifth-dimensional New Earth. It is a gift of great joy that you have all worked for through many lifetimes of duality. It is the gift of Unity Consciousness in practice.

Unconditional Love, Sex and Spirit : An Ancient Egyptian Story
Dear Ones, as the wisdom of the ancients returns to your Planet, you will once again enjoy the wisdom stories of the Gods and Goddesses. We would bring to your attention a beautiful story from the ancient Egyptian wisdom. To demonstrate their understanding of the importance of sacred sex as service to the sacred harmonic of balance, they told the story of Geb and Nut.

Nut was the sky mother, the Cosmic or Galactic Mother Goddess. Geb was the Earth Father, and represented Planet Earth, which was seen as male ( an identification that will once again become evident in the New Earth as men resume their active shamanic roles). In this story, Nut and Geb, or Earth and Sky, joined daily in sexual union. From this union, Nut birthed the sun each day, which brought light to all. So, sacred sex was understood to bring light to the Planet. It creates the sacred balance that permits Divine Grace to flow. And when Divine Grace flows, then miracles are created!

So, dear ones, as you assume the God and Goddess roles that are your right as human angels, you will also be led, by spirit, to potential soulmate partners. If you so choose, you can then enter into a sacred marriage that will be part of your service in bringing light to the planet. It is the gift of joy that if offered to all Fifth Dimensional Human Angels!

Note from Celia: If you would like to read more about this topic, please visit the following websites:

www.Circleoflight.net

www.Unitingtwinflames.com


soulmate

This meditation can be used to allow yourself to enter into a state of Pure, Unconditonal Love...and in this state to call your Soul Mate to you. Then you can blend your Heart energy and merge into the Twin Flame experience of Unified, Transcendent Love within your own Heart. The meditation can be used for experiencing your own inner Twin Flame energy as you blend your Masculine and Feminine elements. It can also be used as a way of connecting with your Soul Mate and Twin Flame in the Outer World and calling that bliss and ecstasy to you.

The Whales and Dolphins ask you to join them in the experience of Cosmic playfulness, as you swim in an Ocean of Absolute Unconditional Love. The beautiful images of Jean-Luc Bozzoli and the wonderful music of Armand and Angelina will lift your heart and carry you into the Higher Frequencies of the Whale and Dolphin Dream World and allow you to enter into that Reality of Pure Love that is the "One Love".

So, allow yourself to be very comfortable and begin to relax. Breathe deeply. In the Water world of the Whales and Dolphins, breathing is important as they move between the realms of air and water. You are also moving between realms or dimensions. Watch your breathing and allow yourself to breathe deeply and evenly as you move into a state of deep relaxation. You feel light and happy and content. And so you are moving into a state of Higher Consciousness and Awareness. Breathe Deeply.

At this point, you become aware of two playful Dolphins who are calling you to come and swim with them...and so....in your inner world, imagine that you are jumping into the Ocean with them. You become like a Dolphin, you can swim at great speed and you breathe in air and then you frolic under the azure blue heaven of the Ocean. You see the sun way above, and you dive deeply and you swim among the coral reefs. You see a jewel like world of seaweeds and fishes....a garden of beauty and ecstasy. And so you play like a dolphin.

A pod of dolphins comes to you, and you see that they are your "pod" or soul family, and you swim together and you play together in great joy. You feel surrounded by such a warm and joyous love.

Now, you see that a pair of Whales has appeared as well, and they are asking you to follow them. And so, you take off after the Whales, swimming and swimming in this Ocean. And as you follow them, you know that you are being guided to your Soulmate and you feel such Love and Joy at the idea of uniting with your Beloved. But, as you make this journey, the Whales remind you that you need to allow yourself to feel the Love in all things at all times, if you are to make that beautiful Union with your soulmate. So, as you swim in the Ocean, they sing to you a beautiful song about the "One Love"....to remind you that All is One, and All is a Manifestation of that One Love.

So, let yourself swim in that Ocean of Love. Feel yourself surrounded by Pure Unconditional Love, for indeed, you live in an Ocean of Love. You are a manifestation of the Pure Love of Source, and you experience the Joy of that Love all around you. Know that you are the Light of Source, and you are experiencing the Light of Source. So let the Love flow in you, and around you, as Armand and Angelina sing the message of the Whales to you:

Now it is time to move to the Oceanic Temple of Soulmate Love.

Now the Whales and the Dolphins bring you to the Oceanic Temple of Venus and Poseidon. And so, you allow them to take you to the steps of this beautiful Oceanic building, and then you enter inside.

You enter into a large and Beautiful room that is filled with the presence of the Divine. First, you encounter the energy of Venus, or Aphrodite, the Goddess of Love who represents the Divine Feminine. On a wall you see a beautiful mural image of her, rising from the Ocean on her pale and lovely shell, as she is born into the Hearts of Humanity.

Then, on the opposite wall you see a beautiful mural image of Poseidon or Neptune, the Divine Masculine energy, the God of the Ocean, as he rides the waves in his chariot pulled by the powerful Sea Horses, representing his Male Power.

And so, in this magical energy, you approach the simple altar at the end of the room. There you find that your Soulmate is waiting for you. This is the Beloved of your Soul and Heart, the "One Love" made manifest in Human Form. So, allow your Soulmate to reach out their hands to welcome you.

And now, you stand opposite each other, holding hands, and you look into each other's eyes. You feel a deep recognition and love, and you feel your heart opens to embrace the deep love that you feel coming from your Beloved Soulmate's Heart.

So, as you enjoy the flow of this energy between you, listen to Armand and Angelina as they describe the beautiful Heart Opening that is the nature of Soulmate Love.

And now, it is time to experience the Bliss of Twin Flame Union within your Heart.

Now you are ready to merge your Heart energy totally with your Soulmate and enter into the Unified energy of the Twin Flame experience. Your Hearts are Open and the energy flows together with more and more power and love, until you feel yourselves becoming One.

You, together , are One Being. You are Two Hearts that beat as One.

You are the Union of the Divine Masculine and Feminine ......the God and Goddess.... One Heart....One Energy!

One Source. One Love. The One Love. The One Heart.

This is the Essence of Sacred Union.

Listen to music of "Reiki Heart Song" by Armand and Angelina and let yourself flow on the waves of Bliss and Ecstasy as you experience the One Love as a blending of your own Inner Flames into the "One"..... You are Joy....You are Bliss....You are radiating the Joy and Bliss of the One Love and the One Heart.

Swim with the waves of Bliss....

And now...it is time to return, but with your Beloved. So, still holding hands, you leave the Temple and you go back down the stairs and together you jump into the Ocean and join the Whales and Dolphins who are waiting for you. And so, as a Joyous Soul Pod or Family you swim together through the Ocean....you are One as a group of Love.....so feel the Love that they bring to you.

And now...it is time to return. So, takes some deep breaths, and allow yourself to return to ordinary consciousness. But....feel the Joy and Love of your Soulmate and Twin Flame as it stays within you now.....and always.....


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 09.01.2009 21:28:45
tässä en ajatellut enää krapua, mitä niiden kanssa kuuluu tehdä?

tai siis.. kun ei kukaan ole sanonut muusta kuin.. tai siis on tullut esille käsitys "auttaa toista eri maassa".. nimittäin sittenhän joku muu voi auttaa minua toisessa maassa. auttaa, neuvoa, pitää seuraa, pitää hauskaa, tai mitä se nyt olisi. en osaa määritellä, kait. no tiedän mikä ärsyttää.

mutta luulen että jollain muulla tosiaan on vastaava sopimus kanssani.. kuten auttoi ennen, niin nytkin.. oli vallankumouksen aika. minulla oli asema. toisessakin elämässä oli asema, ja sota.

jotain minun pitää ehkä hyvittää eräälle.. jos olen kravun kanssa ollut rakastavaiset, orja-tyrannijuttua jne, niin jonkun toisen kanssa, joka saattaa olla sama sielu sekä upseeri että soturi, jotain muuta on koettu. jos minä pystyn eläytymään toiseen ulkomaalaisena täällä; niin joku minuun ulkomaisena jossain, ja hän sitten rientää paikalle. eikö?

enkä vieläkään tiedä mitä noista krapu on! (varmasti) - sielukumppani, kaksoiskumppani, kaksoisliekki tms??


  8)

SIELUNKUMPPANI on sellainen, jonka tuleminen on järjestetty ennen inkarnoitumista. Elämänsyklinne ottaa monia käänteitä, ja täydelliseen aikaan jokin sielunkumppani tulee opettamaan teitä voimakkaalla tavalla itsestänne. Monet haluaisivat ajatella, että he ovat naimisissa sielunkumppaninsa kanssa, mutta todellisuudessa ei niin moni, kuin haluaisi ajatella elävänsä tässä suhteessa. Kyse on spesiaalitapaamisesta, joka hyvin todennäköisesti muuttaa elämänne. Tämä voi olla positiivista tai negatiivista riippuen siitä, missä kohtaa olette itsessänne.

Sielunkumppani tässä elämässä voi olla myös eri olento kuin toisessa elämässä. On tapauksia, jolloin kuljetaan monia elämiä yhdessä. Sieluperheenne on melko laaja, ja toisinaan tiettyjä oppimistarkoituksia varten saatatte työskennellä tai järjestää yhteyden jonkin toisen sieluperheen sielunkumppanin kanssa. Tässä tilanteessa kyse ei olisi teidän sielunkumppanistanne.

Sielunkumppani voi olla samaa sukupuolta tai vastakkaista riippuen siitä, mitä tulitte kokemaan. Usein romanttinen suhde ei ole elämänsuunnitelmassa, koska kaikki tällä tasolla koskee itsen selvittelyä. Olemme viettäneet joitain elämiä rakkaassa sielunkumppanisuhteessa, kun taas toiset on tarkoitettu sielun tutkimista ja edistymistä varten.


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 21.05.2009 23:14:40
tätä sopii odotella.. viime vuodet, sokeita tapauksia yksi toisensa perään ja sitten sellaisia joiden kanssa voisi ehkä mutta ei.. hm.. ai niin se egotaso ja sieluntaso, pitääkö niiden aina opettaa rakastamaan Itseäni.. eikö ne muuta tarjoa! huh. ja siis mies jota kiinnostaisi asiat tasapainossa, en nimittäin rupea lätkä/ futis tms katsomoissa luuhaamaan.




AINUTLAATUINEN IKKUNA SIELUKUMPPANITAPAAMISELLE
 
Kanavoinut DL Zeta (lightworkers.org)
10.5.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Ne jotka ovat saaneet viestin lähestyvästä sielukumppanien jälleentapaamisesta - nyt on aika keskittyä täysin tähän aikomukseen. Tulevina aikoina useammat sielukumppanitapaamiset auttavat nopeuttamaan siirtymistä uuteen aikaan maaplaneetalla. Tietyt planeetta-asetelmat selvittävät nyt teitä useammille sielukumppanitapaamisille.
 
Vaikka on aina mahdollista - harmonisen aikomuksen avulla - yhdistyä sielukumppanin kanssa fyysisessä todellisuudessa, "mahdollisuusikkunat" seuraavien kahden kuukauden aikana tarjoavat ainutlaatuisia tilaisuuksia. Tällä hetkellä kosmiset planeettasyklit ovat järjestyneet avaamaan energiapolkuja sielukumppanitapaamisille. Ne teistä jotka ovat saaneet vision yhdistymisestä sielukumppanin kanssa fyysisessä todellisuudessa, pystyvät astumaan tämän kosmisen asetelman ovesta sisään lisätäkseen ja nopeuttaakseen sen ilmentymistä. Tämän kosmisen oven saavat aikaan Marsin ja Venuksen harvinainen ja mystinen liitto heinäkuun puolivälissä. Jupiter vahvistaa ja tukee tätä tilaisuusovea matkallaan Vesimiehen läpi ja viitoittaa tietä visioiden ilmentymiselle.
 
Korkeimman aikomuksenne vahvistaminen sielukumppanin tapaamiseksi
 
Käyttääksenne täysin hyödyksenne tämän tilaisuusikkunan, menkää sisäänne vahvistamaan korkein aikomuksenne sielukumppanin tapaamisesta. Nähkää, miten sielukumppanin kanssa yhdistyminen palvelee teidän, sielukumppaninne ja kaikkien muiden korkeinta parasta. Keskittykää siihen, miten tämä tapaaminen sallii sekä teidän että sielukumppaninne ymmärtää täydemmin henkistä tarkoitustanne ja sen toteuttamista.
 
Askelia sisäisten sielukumppanienne harmonisoimiseen
 
Toinen askel on vahvistaa siltaa tietoisen ja alitajuisen mielenne välillä. Tämä liitto fyysisen ja henkitodellisuuden välillä sallii teidän harmonisoida sisäiset sielukumppaninne. Tietoinen ja alitajuinen mielenne ovat sisäisiä sielukumppaneitanne. Silloin kun nämä harmonisoituvat, sielukumppani pystyy tulemaan elämäänne peilaamaan teille tätä sisäistä sopusointua. Tämä on vetovoimanlain mukaista: samanlaiset vetävät toisiaan puoleensa. Vedätte luoksenne sitä, mitä olette.
 
On monia hyviä tekniikoita auttamaan teitä sisäisten sielukumppanienne harmonisoinnissa. Yksi parhaista on unienne kanssa työskenteleminen. Tähän liittyy unienne muistiin kirjoittaminen ja niiden merkityksen tulkitseminen joka päivä. Tämä alkaa keskustelulla korkeamman itsenne kanssa, mikä ajan kuluessa vahvistaa siltaa fyysisen maailmanne ja henkimaailmanne välillä. Kun teistä tulee telepaattinen korkeammalle itsellenne, silta henkeenne vahvistuu luonnostaan kaiken tekemänne kautta.
 
Elämässänne esiin ilmestyvien symbolien kanssa työskenteleminen on toinen tapa vahvistaa tätä yhteyttä. Voitte tulkita kaiken valvemaailmassanne tapahtuvan, ikään kuin se olisi unisymboli. Tämä tuo tietoisuutta fyysisen todellisuutenne "taustaan" ja osoittaa niille syvemmille merkitystasoille, jotka yhdistyvät elämänne ulkoisten merkkien alla kuin maanalaiset virtaukset.
 
Sielukumppanin tapaaminen tietoisuudessa
 
Sitten kun olette muodostaneet selvän aikomuksen sielunkumppanitapaamisesta ja ottaneet askelia sillan vahvistamiseksi korkeampaan itseenne, olette valmis tapaamaan sielukumppaninne tietoisuudessa. Lähteäksenne tälle matkalle työskentelette läheisesti taianomaisen auttajanne - mielikuvituksenne - kanssa. Kaikki mitä pyritte tuomaan elämäänne, saapuu mielikuvituksenne portin kautta. Pyytäkää taianomaista auttajaanne viemään teidät matkalle sisäiseen temppeliinne, missä tapaatte sielukumppaninne tietoisuudessa. Nähkää tämän matkan kehittyvän mielikuvituksenne näytöllä.
 
Sielukumppaninne ensimmäinen tapaaminen ei eroa ensitapaamisesta fyysisessä todellisuudessa. Tietoisuusensitapaamisen jälkeen yhteytenne vahvistuu myöhemmissä tapaamisissa sisäisessä temppelissänne. Valmistautuaksenne näihin tapaamisiin voitte virittyä kuvaan temppelistänne, parannellen ja kaunistaen sitä. Olette tämän kauniin ympäristön luoja. Voitte luoda henkeäsalpaavia näkymiä valtameren turkoosin veden ja valkoisten hiekkarantojen ylle. Voitte luoda ihastuttavia sademetsiä ja vesiputouksia. Tämä on teidän maailmanne ja visionne.
 
Joka kerta kun tapaatte sielukumppanin tietoisuudessa, yhdistätte energioitanne ja vahvistatte yhteyttänne. Aikanaan tämä kasvava yhteys voi ilmentyä fyysiseen todellisuuteenne.
 
Jokaista tämän "sielukumppaniyhteysoven" aikana ottamaanne askelta lisätään ja parannetaan rakkauden ja jälleentapaamisen kosmisilla energioilla heinäkuun keskivaiheille saakka.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Jos haluat pois tältä postituslistalta, lähetä vastauspostia. Kiitos.

Soulmates
The subject of soulmates is an intriguing one for most of us. We are curious to know how we can meet our soul mate, if maybe we have already met our soul mate without even realizing it, or why the relationship with a soul mate, especially if it is of a romantic nature, can be difficult many times. Mostly, When we think of soulmates, we refer to the romantic level, believing our soul mate must be the person with who we can make a better and richer life happen. While ultimately this is true, there are almost always some stepping stones on our way, lessons we have to learn, and exactly here our soul mate steps in.

Before going into detail regarding the soul mate as a life partner, it is important to realize that we have soul mates in all arrays of life. Soulmates are groups of souls that travel together throughout many life times. These groups of souls incarnate together again and again to help and support each other, and ultimately to teach and learn from another. You can have soul mates in all areas of your life: parents, friends, teachers, business associates.Whenever you meet a member of your soul group, you will notice the feeling that it seems you have known this person for a long time even if you just met. Your ambitions and general outlook on life will be the same. Many times you will share the same projects and strive for the same goals, however, there are challenges in these relationships too. After all, you came here to learn new lessons.

Then, we meet a soul mate who has been a partner in a previous lifetime. The moment the eyes of these people meet, it happens: Weak knees, a strong heart beat, an inexplicable attraction. Welcome to someone with whom you have shared at least one previous lifetime in an intimate relationship. You both look different in this lifetime, of course, but the eyes are the mirror to the soul and when your eyes meet, you REMEMBER each other. Without consciously remembering, your soul knows it all: the joy AND the pain. It is all there instantaneously, at the very moment your eyes meet. And there is also the desire to work it all out in this lifetime and be happy together. If you enter into an intimate relationship with a former intimate soul mate, it is very important to do so with an open and loving heart. These relationships can many times be very painful, because you already know each other so well, and you know exactly which buttons to push to get a certain reaction from your partner.

It is very important to see that whatever pain a soul mate causes you, it is done out of love. It is done to open your eyes to pain, and thereby finally overcome your pain and hurt emotions, and understand that your partner is merely reflecting back to you what is inside yourself. You have heard about the law of cause and effect (Karma). If someone willingly hurts you to teach you a lesson, they load Karma on themselves. Only a soul that loves you and wants the best for you would do something like that for you.

This should not be regarded as an excuse for somebody else to treat us badly (still, on the grounds of the same law, the way others respect or treat us is a reflection of our self-respect), it simply means that only someone who is an intimate soul mate of ours will agree to take upon themselves the task to hurt us with the goal to ultimately purify us. No soul that does not belong to our soul-group would want to "dirty their hands" in this way.
In this regard, there is a certain hierarchy when it comes to soul groups and the lessons the various members of a soul group teach each other. We believe that all soul mate relationships are karmic. We all meet again for the purpose of clearing old debts and to learn from one another and grow. But there are different types of soulmates, according to the different types of lessons. For example, you may have intellectual soul mates with whom you have debates on mental issues. The intimate soul mate is the one that will be there for you to clear the emotional issues.

Soulmates, and all the more intimate soulmates, feel a deep love and respect for each other. Therefore, even if their relationship is difficult at times, it is of such a nature that they support and nurture each other in their ambitions, aspirations, and achievements on all levels - mental, physical and emotional. This does not mean that they agree 100% on everything, but simply that they respect and accept each other completely the way they are.

Basically, they do not feel the need to change their partner, and the emotional lessons emerging in such relationships are for the sake of purification of emotions only, and never for the sake of manipulation or control. Not necessarily do intimate soulmates stay together in this lifetime. Even if we do not consciously remember it, it happens many times that we agreed beforehand to meet again in this life time to work out certain issues that will then help us to lead a more fulfilling relationship with someone else, maybe even someone new who did not belong to our soul group prior to this lifetime, someone new with whom we can share new lessons and teachings.

Or, it could be that after several relationships we are about to meet another intimate soul mate, and all of a sudden we realize that one (or more) of our previous soulmates has already prepared us for this relationship, which is now much more harmonious than it would have been had we met this person 20 years ago, before learning our lessons with the help of our other soul mates. Wouldn't we be grateful to these other soul mates?

Separations from intimate soulmates are usually extremely painful emotionally at the beginning, but after the necessary period of mourning is over, previously intimate soul mates in most cases stay real friends, helping and nurturing each other in true soul love.


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 08.09.2009 21:08:34
The term soul mate means many different things. These are souls that you have experienced with in past, parallel or future lifetimes. They can also be aspects of your soul experiencing at this time in another body. We are all multidimensional beings, your soul having experiences, in many realities, at the same time. As we all evolve from the same source of consciousness creation, we could say that we are all soul mates in a manner of speaking.

Soul mate is sometimes used to designate someone with whom one has a feeling of deep and natural affinity, friendship, love, intimacy, sexuality, and/or compatibility. Soul mates can have various types of relationships, which do not always include romantic love. They can be close friends, co-workers, a teacher, anyone who influences your life one way or another. They play the emotional, spiritual, physical, and mental, games of third dimension with you. They can affect relationships in a positive or negative way depending on the emotional issues of the people concerned.

Souls often come together to work out issues or play reverse roles than that which they are experiencing elsewhere.

Anyone who is in your biological family, or adopted family, or pseudo-family, is a soul mate to you.

You feel closer to certain souls, because you have attracted them into your life as they are on the same frequency as you or because you want to work out issues with them.

Karma refers to responsibilities shared by soul mates.

Often souls mates come together to bring another soul into the physical realms. A man and woman mate and produce one or more children, the karma thus completed ends. The couple separates and share whatever karma is linked to the child.

Sometimes the karma in family is between mother and child, so the child remains exclusively with the mother. Sometimes the karma is with the father and the mother leaves or deceases. Sometimes it is with both parents or with a sibling who has entered the game before or after you.

Romance

As the soul seeks unity with self, the journey home, (twin flame connection), it tends to think of a soul mate as The One (which is actually the source of creation) who is there for us and to make us feel complete.

Did you know that you often attract people into your life who look as you do in parallel or past lives? For example, you are a man seeking a female partner. You will seek out someone who looks and acts if you were a woman, like a mirror image. Your ideal partner is who you are in that physical body. We are always seeking ways to experience ourselves.

Men often seek the goddess when searching for a mate, one who looks like the priestess, slim body, long flowing hair purity of soul, beauty and gentleness of creation that speaks to their soul of union with the female creational force. It is SHE who brings loves, guidance, compassion and reunion of your twin soul aspects. A younger person, child-like in essence, is also a major attraction.

Soul mates can bring out the best and worst in each other, depending on their issues, and often no matter how hard someone tries to hold on and help, the lesson is to let go.

Do you feel that there is a group of souls on the planet, that you are supposed to meet, and do some spiritual work with?

The group could be you, and one other person, or several people, who are all on your frequency. You sense each other's presence. They may be other aspects of your soul wanting to come together.

The Internet has been instrumental in bringing soul groups together.

But this feeling goes beyond the Internet. It is a feeling in your soul, you sense these people, often living in areas not near your home.

The people who share our journeys vary as we learn and move on.

If you feel that is time to meet them, and they too are in readiness, synchronicities will reunite you. You must feel this tugging in your soul.

Many people want to have metaphysical adventures, but they have no free time - work, school, family, or other obligations fill up their time. When you are ready, you will make time, and it will be amazing. You need amazing in your life.

There is nothing more fun that meeting someone on the same path....you speak the same language...often the written word is not needed. You realize that you are going through something together that will make you more aware when you are finished...like taking a voyage.

If you sense these souls....just relax your mind and body...clear your thoughts....see yourself as a beacon of light....send out a message...they will hear you.

They may come in to help with healing and clearing, or for something beyond.

You will recognize each other and move forward.

You never know who may show up.


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 08.09.2009 21:22:14
Kysymys:
Mestarit, olen ollut nykyisen kumppanini kanssa noin 11 vuotta. Kysymykseni on: onko hän "kaksoisliekkini" vai ainoastaan joku, joka tekee läsnäolollaan minulle mahdolliseksi muistamisen enemmän itsestäni?
 
Kysymys:
Mestarit, minulla on kysymys kaksoissieluista. Minulle on kerrottu, että eräs Englannissa asuva ystäväni olisi kaksoisliekkini. Meillä on ollut monia elämiä, joissa olemme auttaneet toisamme kasvamaan. Nyt emme ole puheväleissä. Haluaisin olla yhteydessä häneen, mutta tunnen kaikenlaisen yhteydenoton vain suututtavan häntä. Mietin, onko mitään, mitä voin tehdä saadakseni ystävyytemme takaisin raiteilleen?
 
Vastaus:
Monet teistä esittävät kysymyksiä kaksoisliekeistä tai kaksoissieluista. Me käytämme tätä termiä viittaamaan Lähteen viimeiseen energiasirpaleeseen, mikä irtosi samaan aikaan oman sielunne kanssa. Jonkin aikaa olitte yhdessä tuon Lähdesirpaleen kanssa kuin siamilaiset kaksoset. Tuona aikana tunsitte ja jaoitte kaikki samat halut, toiveet ja tunteet. Toiset käyttävät tätä termiä viittaamaan fyysiseen, romanttiseen suhteeseen, mikä on erityisen kiihkeä.
 
Nyt kun olette päättäneet inkarnoitua viettämään aikaa maaplaneetalla, tuon kipinän tapaaminen käynnistää kaikki vanhat muistot sisällänne Kodista ja sen upeasta ehdottomasta rakkaudesta. Kontakti kaksoissieluun järkyttää fyysistä olemusta, koska se stimuloi spontaanisti kaikkia niitä ei-fyysisiä kykyjä, jotka te kaksi olette aiemmin jakaneet. Haluatte viettää aikaa toistenne kanssa - tekemättä mitään muuta kuin olla vain toistenne seurassa. Tästä syystä kaksoissielut eivät kovin usein suunnittele viettävänsä aikaa yhdessä, silloin kun kokevat maapalloa.
 
Päätätte kuitenkin viettää paljon aikaa sieluryhmänne jäsenten kanssa. Tämä ryhmä vastaa karkeasti ihmisperhettä ja perhettä laajemmin. He kaikki tulivat suurin piirtein samaan aikaan kuin te ja vietätte suurimman osan elämästänne tehden sopimuksia heidän kanssaan, mikä auttaa teitä oppimaan haluamianne oppitunteja.
 
Kummallekin kysyjälle, mainitsemanne sielut ovat sielunkumppaneitanne, eivät kaksoisliekkejänne. Olette kumpikin viettäneet huomattavan ajan työskennellen tuon toisen henkilön kanssa. Ensimmäisessä tapauksessa, kun vietätte lisää aikaa maan päällä, alatte muistaa toisia elämiä, joita teillä on ollut yhdessä, ja tämä stimuloi muistikuvia. Toisessa tapauksessa, sinä ja ystäväsi olette saaneet loppuun sopimuksenne tätä elämää varten eikä hän enää tunne mitään yhteyttä sinuun. Olette myös erilaisilla henkisillä poluilla tällä hetkellä.

Kysymys:
Mestarit, mikä on korkeampi tarkoitus tai henkinen merkitys silloin, kun tunnemme voimakkaan siteen tai voimakasta vetoa toiseen, joka on jo naimisissa? Tunsin, että minun oli tarkoitus ymmärtää ehdotonta rakkautta, kun tämä tapahtui minulle, mutta minun on vaikea siirtyä eteenpäin, vaikka tajuankin oppitunnin. Voisitteko auttaa? Kiitos!
 
Vastaus:
Monet syyt aiheuttavat vetovoimaa toisiin ihmisiin. Jotkut niistä ovat osa elämänsuunnitelmaanne ja toiset ovat tulosta tulemisesta liian lähelle sielua, joka on osa sieluryhmäänne tai jonka kanssa teillä on ollut useita aiempia inkarnaatioita. Ja joskus syy on osa tiettyä oppituntia, minkä olette valinneet kokevanne tässä elämässä. Jokainen näistä syistä johtaa voimakkaaseen vetoon toista ihmistä kohtaan.
 
Olet oikeassa, että tämä oli sinulle oppitunti rakkaudesta, muttei ehdottomasta rakkaudesta. Moderni yhteiskunta julistaa ehdottoman rakkauden romanttisen rakkauden aidoimmaksi muodoksi. On erittäin vaikeaa tuntea ehdotonta rakkautta toista ihmistä kohtaan. Rakastatteko ehdottomasti puolisoa? Jos rakastatte, niin mikään mitä hän tekee, miten kohtelee teitä - vaikka olisi uskoton teille - ei himmentäisi rakkauttanne häntä kohtaan.
 
Polarisoituneessa maailmassanne, missä positiivisuus jatkuvasti tasapainottaa negatiivisuuden, mikään ei ole ehdotonta. Ette kykenisi oppimaan oppitunteja, ellei valintatilannetta esitettäisi teille. Oppituntinne pyörivät kyvyssä rakastaa itseänne niiden oppituntien vuoksi, joita olette valinneet oppivanne.
 
Tunnet, ettet voi olla onnellinen olematta suhteessa. Identiteettisi määrittelee se, mitä teet, ei se kuka olet. Näet itsesi perheen jäsenenä, työntekijänä, ystävänä, mutta et sieluna, jumalolentona, matkantekijänä. Tee inventaario siitä upeasta ihmisestä, kuka olet, ja rakasta itseäsi yksilönä, ei jonkin muun osana.
 
Kysymys:
Mestarit, olen pitänyt erästä miestä sydämessäni 30 vuotta. Hän kirjoitti minulle runollisia kirjeitä, kun olin 20-vuotias ja hän oli 24-vuotias. Kirjeiden lukeminen saa edelleen sydämeni laulamaan. Minulla oli silloin poikaystävä, joten emme päässeet yhteen. Vuosien varrella hänellä on ollut kaksi epäonnistunutta avioliittoa ja minä olen eroamassa. Tapasimme taas kaksi vuotta sitten jossain projektissa. Minulla on edelleen tunteita häntä kohtaan ja pidän häntä rakastamanani miehenä. Hän on suhtautunut laimeasti minua kohtaan viime aikoina. Viime viikolla kirjoitin hänelle kirjeen kertoen, että olen odottanut häntä viimeiset 30 vuotta, ja toivoisin, että hän voisi kertoa tunteistaan minulle. Hän on tällä hetkellä ulkomailla eikä ole vastannut. Rukoilen, että hän voi ylittää ajan tuottamat esteet - jos niitä on - ja yhdistyä taas aitoihin tunteisiinsa. Yhdessä voimme tuoda rakkautta, kauneutta ja parannusta maailmaan. Jos hänellä ei ole tunteita minua kohtaan, rukoilen, että pystyn päästämän hänestä irti ja jatkamaan eteenpäin.
 
Vastaus:
Olet etsinyt aitoa rakkautta monta vuotta. Tällä hetkellä sinulla on odotus siitä, mistä rakkaudessa on kyse, muttet ole koskaan tuntenut sitä. Olet päässyt lähimmäksi sitä, mitä tunnet rakkauden olevan, siinä tunnereaktiossa, minkä saat vuosikymmeniä vanhoista runoista. Tuo runoilija on muuttunut eikä ole se sama henkilö, joka kirjoitti sinulle nuo korusanat. Tämä ei merkitse sitä, että te kaksi ette voi löytää rakkautta yhdessä.
 
Teidän täytyy aloittaa alusta. Hän on siinä vaiheessa elämässään, missä hän tuntee, ettei hänen ole määrä kokea aitoa rakkautta tässä elämässä. Hän on hyvin varovainen suhteissa tuon ajatuksen vuoksi. Ehdota, kun hän palaa, että tapaatte ja keskustelette hänen runoistaan, siitä minne elämänne on kulkenut ja niistä asioista, joita olette tehneet viimeisten 30 vuoden aikana. Selitä se vaikutus, mitä hänen kirjeillään on sinuun, ja tarpeesi saada asia päätökseen tavalla tai toisella - päästen yhteen tai lopettaen kerta kaikkiaan.
 
Jotta hän sitoutuisi minkäänlaiseen suhteeseen, hänen on jollain tavalla vakuututtava siitä, ettei taas yksi nainen vahingoita häntä. Hän on vetänyt puoleensa kontrolloivia ja manipuloivia naisia ja hän pelkää päästää ketään elämäänsä siitä pelosta, että nainen olisi taas samanlainen. Kaikenlaisten vaatimusten esittäminen hänelle hämmentää tällä hetkellä. Aloita, ikään kuin vastaisit hänen kirjoituksiinsa ensimmäistä kertaa.
 
Tutki hänen nykypersoonaansa. Anna hänen tavata nykyinen itsesi. Sitten katso, lenteleekö kipinöitä.
 


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 12.09.2009 20:46:37
ONKO MINUA VARTEN YKSI TÄYDELLINEN IHMINEN?
 
Abrahamia kanavoineet Esther ja Jerry Hicks (spiritlibrary.com)
Julkaistu 7.9.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Jerry:
Onko meitä varten yksi täydellinen ihminen, jonka kanssa olla suhteessa? Ja jos on, onko teillä mitään suosituksia siitä, miten tuon ihmisen löytää? Myös, mikä on mielipiteenne siitä, mitä kutsumme "sielunkumppaniksi"? Toisin sanoen, onko meitä jokaista varten ihanteellinen henkinen kumppani?
 
Abraham:
Koko elämänne ajan olette, käymänne vuorovaikutuksen perusteella, määritelleet tosissa ominaisuuksia, jotka vetoavat teihin eniten, ja olette vähitellen lähettäneet "toiveraketteja" noista toivotuista piirteistä.
 
Toisin sanoen, vähitellen olette luoneet (omassa värähtelytodellisuudessanne) versionne täydellisestä kumppanistanne. Mutta ennen kuin voitte löytää täydellisen kumppaninne, teidän on oltava värähtelyltänne yhteensopiva tuon toiveen kanssa, mikä merkitsee sitä, että teidän on johdonmukaisesti oltava värähtelyltänne yhteensopiva sen kanssa, mitä haluatte.
 
Jos tunnette yksinäisyyttä tai turhaudutte siitä, ettette ole vielä tavanneet kumppanianne, ette ole yhteensopiva värähtelytodellisuutenne kanssa ja näin kohtaamisenne lykkääntyy. Kun olette kateellinen toisille, joilla on ihana suhde, ette ole yhteensopiva värähtelytodellisuutenne kanssa, ja näin kohtaamisenne lykkääntyy. Jos muistelette menneitä epämiellyttäviä suhteita ja käytätte niitä oikeutuksena halullenne tai tarpeellenne paremmasta, olette yhteensopiva sen kanssa, mitä ette halua, ja se mitä haluatte, lykkääntyy. Mutta jos saatatte itsenne jatkuvaan hyvältä tuntumisen tilaan, myös haluamanne suhteen ollessa poissa, kohtaaminen on varmaa. Itse asiassa, se on laki.
 
Tuon kumppanin "täydellisyys" merkitsee sitä, että kumppaninne sopii asioihin, joita elämänne on saanut teidät pyytämään, mutta tuon kumppanin löytäminen riippuu siitä, että ensin sovitte yhteen noiden toiveiden kanssa.
 
Ette voi löytää täydellistä kumppanianne siitä tietoisuudesta, että kumppani puuttuu elämästänne. Teidän on löydettävä tapa olla enää antamatta "puuttuva kumppani" -värähtelyä.
 
Samalla tavalla kuin lähetätte nyt jatkuvasti uusia toiveita seuloessanne fyysisiä kokemuksianne, lähetitte myös toiveita fyysistä kokemuksista ennen syntymää. Ja joskus nuo toiveet tai aikomukset sisälsivät yksityiskohtaisia asioita, kuten luovat piirteet tai lahjat, asiat joita halusitte tehdä tai ihmiset joiden kanssa aioitte luoda.
 
Sielunkumppani olisi tuollainen henkilö. Mutta tavallisesti vähättelemme tätä sielunkumppaniajatusta tavallaan, vaikka hyvin monet ihmiset haluavat keskustella niistä, koska oikeastaan jokainen henkilö, jonka kanssa jaatte tällä planeetalla, on eräänlainen sielunkumppaninne. Ja se yhteydentunne mitä ihmiset etsivät, riemu olemisesta jonkun kanssa sydänten noustessa korkeuksiin, ei todellisuudesta ole tuon ihmisen tehtävä, jonka kanssa olette, vaan se on sen yhteyden tehtävä, mikä teillä on itsenne kanssa.
 
Ajattelisimme mieluummin sielunkumppania kumppanuutena tai tietoisena yhdistymisenä omaan sielunne tai lähteeseenne tai sisäiseen olemukseenne tai itseenne. Silloin kun fyysisessä ajanhetkessänne annatte samanlaista värähtelyä kuin sisäisen olemuksenne värähtely, olette todella löytäneet sielunkumppaninne. Ja jos teette sitä johdonmukaisesti, ne ihmiset jotka tulevat luoksenne, ovat luonteeltaan hyvin tyydyttäviä.
 
Ajatelkaa, mitä haluatte suhteessa ja miksi haluatte sitä. Etsikää ympäriltänne niitä, joilla on hyviä suhteita, ja tuntekaa kiitollisuutta heidän puolestaan. Tehkää luettelo niiden ihmisten positiivisista ominaisuuksista, joiden kanssa olette viettäneet aikaa. Itse asiassa, yksi nopein tapa päästä ihanaan suhteeseen, on etsiä mikä tahansa aihe, mikä jatkuvasti tuntuu hyvältä, ja keskittyä siihen, vaikkei sillä olisi mitään tekemistä suhteiden kanssa.
 
Silloin kun muistatte, että olette jo värähteellisesti luoneet täydellisen suhteen, se on jo jonossa teitä varten värähtelytodellisuudessanne ja työnne nyt on olla vain lähettämättä sen vastakkaista värähtelyä - ja että sen on tultava luoksenne - niin sen on tultava nopeasti. Tärkein asia mikä estää ihmisiä kohtaamasta välittömästi täydellistä kumppaniaan, on yksinkertaisesti heidän tietoisuutensa ja epämukavuutensa siitä, ettei sitä ole vielä löytynyt.
 
Muistuttakaa itseänne usein siitä, että olette tehneet työn, olette selkeyttäneet toiveenne, olette ampuneet toiveraketteja, Lähde hoitaa noita yhteistoiveita, vetovoimanlaki on järjestänyt olosuhteet ja tapahtumat, joiden avulla kohtaaminen tapahtuu, ja nyt teidän työnne (ainoa työnne) on lakata tekemästä sitä, mikä estää teitä tapaamasta. Silloin kun "teette sitä", tunnette aina poikkeuksetta negatiivisen tunteen.
 
Niinpä silloin kun olette yksinäinen tai hankala tai kärsimätön tai lannistunut tai kateellinen, viivytätte tapaamista. Jos seisoisimme teidän fyysisissä kengissänne, muistuttaisimme itseämme siitä, että olemme jo tehneet määrittely- ja pyytämistyön. Hyväksyisimme, että luominen on jo suoritettu. Se on valmis! Ja sitten ajattelisimme sitä pelkän ajattelunautinnon vuoksi.
 
Silloin kun ajatteluhetki on autuas ja tyydyttävä - ilman sitä ristiriitaista energiaa, että yritätte saada jotain sellaista tapahtumaan, mitä ei ole vielä tapahtunut - värähtelynne on puhdasta ja voimakasta ja luomuksenne voivat virrata helposti ja esteettä.
 
Ote uusimmasta Abraham-Hicks-kirjasta "The Vortex".


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: LYV - 13.09.2009 00:07:33
Sielunkumppanuus on itsessä. Sen verran olen nyt tähän mennessä oppinut.  :)


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 13.09.2009 11:33:08
sekä-että.  http://spiritualdove.com/twin_souls_and_soul_mates.htm

Why have you changed ?  Why aren't you the same person I met ?



     Spiritually speaking, men vibrate at lower, more Earthy levels and frequencies, and women vibrate at higher, more Ethereal frequencies (generally).  The color of some Earthy frequencies would be dark blue, dark green and brown, and some Ethereal frequencies would be white, gold, yellow, pink and aqua.

     When two people meet for the first time (we will use a man and a woman as an example), their energy patterns change significantly.  When a man is vibrating at his normal frequency, he is comfortable in his own skin and feels alert and at peace.  The same is true for a woman who is vibrating at her normal frequency, but when they meet for the first time, and there is some sexual tension between them, everything changes.

     Out of our animal instincts, fear kicks in when we feel sexual energies awaken within us, and we are not sure whether those feelings will be reciprocated.  We don't want the other person to realize that we are afraid, so we try and mask the symptoms by attempting to make the other person more comfortable around us.

     The man will naturally raise his vibratory rate (and frequency) higher to try and achieve a similar level to the woman, this takes him out of his "Comfort Zone".  The woman will actually lower her rate to try and achieve a commonality with him, and this also takes her out of her "Comfort Zone".  Now "Jill" is no longer Jill.  She is now behaving like "Relationship Jill", who tends to try and make it work, even at the expense of feeling as though she is losing her identity in the process, and the same goes for Jack.

     We are subconsciously programmed to believe that a healthy communication can not exist unless we are on the same frequency.  After the relationship is well under-way, the two become more relaxed in the knowing that they are now a couple, and therefore a level of safety is felt.  The safer the two feel in the relationship, the more likely it is for them to revert back to their real comfort zones, and begin to re-establish their true energy levels once again.

     As they begin to settle back into their knowingness and personal vibrations, the difference between what they were projecting, and who they really are, becomes more evident.  This behavioral difference comes across as a "Lie".  "You are not who I thought you were"!  This is usually the couple's first real fight, and major turning point in their relationship, the "Honeymoon Phase" is over.

     If the couple can survive the reality that they are now themselves, for the first time since they met, and that this new stage is merely the beginning of another, and possibly deeper level of honesty between them, then they are in good shape.  It is usually at this point however, when the two split-up because each feels deceived by the other, and for some, the trust issues are just too great.

     There are people out there who we will call the "Honeymooners" because they only stay in a relationship as long as the Honeymoon stage is still exciting, and then they move on.  They are "Commitment-Phobic".  They are adrenaline junkies, and only enjoy themselves as long as everything is moving at break-neck speeds.  As soon as the relationship becomes deeper, they lose interest, and move on.

     Part of the excitement of a new relationship during the Honeymoon Stage is that it is a sort of role playing.  It can be exciting to vibrate at a new, and different level than you are used to, but it is much better to be yourself all of the time, and that way when you meet someone else, they can experience the real you.

     The fact of the matter is that most people do not really know themselves.  That is the source of their fear in the first place.  They are not projecting another personality because they wish to deceive anyone, but rather because they themselves do not recognize their own truth yet.  The Spiritual Path is an internal journey into self-truth.  The highest consciousness is to "Know Thy-Self".


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: LYV - 13.09.2009 14:19:21
Kun laitoit tuon linkin, luin sen mitä siellä sanotaan ja huomaan sen tiedon olevan jo minussa. Sitten huomasin tuon empatia-artikkelin tuolla ja se on jotain mitä koen, että minun tulisi työstää itsessäni, koska en osaa kontrolloida sitä.
Aikoinaan kun olin alkoholistipoikaystäväni kanssa, minä sain hänen krapulat, mikä esti häntä kehittymästä ja päästämästä irti juomisestaan. Hän oli pirteä aamulla ja minä krapulassa, vaikka hän oli ainoa joka joi.


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 14.09.2009 11:06:56
joo, siis TIETOHAN onkin usein hanskassa, kyse on toisen kanssa toimimisesta, mitä toinen kokee, miksi toisen kanssa olla tai ei..

JÄTÄTKÖ MINUT?
 
Abrahamia kanavoineet Esther ja Jerry Hicks (spiritlibrary.com)
Julkaistu 11.9.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Useimmat ihmiset jotka haluavat suhteen, uskovat, että keskinkertainen suhde on parempi kuin ei suhdetta ollenkaan, mutta me emme ole samaa mieltä. Toisin sanoen, koska mahdollisuus upeaan suhteeseen on aina olemassa, emme koskaan kannusta tyytymään vähempään.
 
Muistakaa, että tunnette niin, kuin tunnette, sisällänne olevan värähtelysekoituksen vuoksi, ja että ketkään kaksi ihmistä eivät tunne täysin samalla tavalla mistään. Kahden ihmisen on mahdollista jakaa identtiseltä näyttävä kokemus, mutta toinen ihminen nauttii siitä, kun taas toinen ei nauti, koska heidän yksilöllinen värähtelysekoituksensa on erilainen.
 
Sen sijaan että yritätte keksiä, mitä toinen ihminen haluaa, ja sitten pyritte tyydyttämään hänen toiveitaan, teidän on paljon tuottavampaa ja tyydyttävämpää kohdistaa ajatuksenne niihin asioihin, joita te haluatte.
 
Se mitä elätte, saa teidät tekemään säännöllisiä "talletuksia" värähtelytilillenne, joten aina kun tapahtuu jotain, mitä ette halua, lähettäkää pyyntö siitä, mitä pidätte parempana. Esim. kun rakkaanne on lähtenyt kokemuspiiristänne, pyyntöänne jostakusta, joka haluaa olla kanssanne, vaaditaan voimakkaasti ja selkeämmin kuin koskaan ennen.
 
Monet kokemuksenne tässä elämässä ovat saaneet teidät esittämään pyyntöjä ja näin olette luoneet suurenmoisen suhteen, mikä odottaa teitä värähtelytilillä ja kutsuu teitä sen toteuttamista kohti. Ja kun löydätte lisää myötävirtaan kulkevia ajatuksia, pääsette lähemmäs näiden toiveiden realisoitumista. Mutta silloin kun sydämenne särkyy, menette virtaa vastaan ettekä salli itsenne päästä lähemmäs sitä suhdetta, joka odottaa teitä.
 
Ihmiset hämmästyttävät usein, kun kerromme heille, että jokainen paha asia joka heille on koskaan tapahtunut suhteessa, on osasyy siihen, miksi sellainen upea suhde on nyt odottamassa heitä. Jos he kuitenkin jatkavat noiden huonojen tapahtumien rummuttamista, he jäävät edelleen vaille tuon upean luomuksen löytämistä.


Otsikko: Vs: Sielukumppanit kerran vielä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 16.02.2010 20:07:09
SIELUNKUMPPANEISTA
 
Akaasisia tiedostoja kanavoinut Jen Eramith M.A. ( www.akashictransformations.com)
Helmikuussa 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Mikä on sanan "sielunkumppani" merkitys? Merkitseekö se sitä, että meillä on tarkoitus olla pitkäaikainen ystävyyssuhde tai romanttinen suhde tuon henkilön kanssa? Onko mahdollista olla rakastava, pitkäaikainen romanttinen suhde jonkun muun kuin sielunkumppanin kanssa?
 
Sielunkumppanin merkitys on melko laaja ja sitä on käytetty monin eri tavoin. Voitaisiin sanoa, että monet erilaiset sovellukset voivat olla totta - jotain mikä on totta tässä maailmassa ja mitä enemmän ja enemmän astutaan ulos kaksinaisuudesta, käsitetään, että monia erilaisia totuuksia voi olla samanaikaisesti. Toisin sanoen, monet asiat voivat olla totta, vaikka ne näyttävät aluksi vastakohdilta. Joillekin teistä on totta, että teillä on yksi ja ainoa sielunkumppani, joka teidän on tarkoitus tavata ja löytää tässä maailmassa ja johon tunnette enemmän yhteyttä kuin kehenkään muuhun. Toisilla teistä, paljon useammilla, on totta se, että teillä on useita sielunkumppaneita. Jokaisessa noista suhteista tai yhteyksistä on toisistaan erilaisia sopimuksia. Niinpä kumpikin on totta tässä maailmassa ja totuuden moninaisuus tulee siitä, mikä on totta teille. Se mikä on totta teille, ei ehkä ole totta toisille.
 
Sielunkumppanin laajin merkitys ja siksi sopivin määritelmä kaikkien osalta on, että sielunkumppani on henkilö, joka elää kanssaihmisenä maaplaneetalla ja jolla on syvä sieluyhteys teidän kanssanne. Toisin sanoen, sielunne ovat hyvin rakkaita toisilleen ja syvässä yhteydessä keskenään. Teillä on pitkä historia ja paljon mahdollisuuksia ja lupauksia toisillenne tulevaisuudessa. Tässä elämässä olette sopineet tapaavanne ihmisinä. Tällä tavalla me käytämme termiä "sielunkumppani". Siinä on tilaa sille, että joillakin teistä on yksi sielunkumppani ja toisilla monia. Tämä on yksinkertainen määritelmä Akaasisten tiedostojen näkökulmasta kaikille ihmisille. Tässä määritelmässä silloin on totta, että sielunkumppaninne ovat ihmisiä, joiden kanssa teillä on tarkoitus olla jonkinlainen merkittävä suhde. Se voi olla pitkäaikainen ja se voi olla ystävyyssuhde tai romanttinen suhde.
 
Ero ystävyyssuhteen ja romanttisen suhteen välillä pitäisi olla teille vähemmän selvä, kun kuljette valaistumisen läpi. Ero romanssin ja toisenlaisen rakkauden välillä oli ennen se, että romanttisessa rakkaudessa oli suurempi värähtely ja sillä oli enemmän merkitystä teille. Mutta kun kuljette valaistumisen läpi, pitäisi tapahtua niin - tai tapahtuu niin - että rakkaudestanne tulee niin suurta, että koette ylimaallisen tyyppistä rakkautta kaikissa eri suunnissa. Vaikka ehkä valitsette yhden romanttisen tai seksikumppanin, luultavasti huomaatte, että teillä on syvää resonanssia myös muita ihmisiä kohtaan. Usein tämä johtaa teidät löytämään sielunkumppaneitanne ja yhdistymään heidän kanssaan.
 
Kyllä, on hyvin mahdollista, että on rakastava, pitkäaikainen romanttinen suhde jonkun kanssa, joka ei ole sielunkumppaninne tai yksi sielunkumppaneistanne. Näin sielunkumppanisuhteet ylipäätään rakentuvat. Useimmat teistä, jos teillä on sielunkumppaneita tällä planeetalla, ovat rakentaneet tuon sielunkumppanisuhteen ollen yhteydessä aiemmissa elämissä tai jossain korkeammassa ulottuvuudessa. Olette muodostaneet sielunkumppanisuhteen. Sitä ei ole ennaltamäärätty teille. Kukaan teidän ulkopuolellanne ei ole järjestänyt teitä sielunkumppaneiksi. Te kaksi olette olleet joskus syvällä tavalla sidoksissa jossain ulottuvuudessa ja muodostaneet tuon sielunkumppanisuhteen. Teillä on siis mahdollista olla tässä elämässä suhde jonkun kanssa, mistä alatte rakentaa sielunkumppanisuhdetta. On paljon yleisempää, että teillä on noita syviä rakastavia yhteyksiä sellaisten kanssa, jotka ovat sielunkumppaneita, pelkästään siksi, että jotain on jo rakennettuna valmiiksi. Mutta on erittäin mahdollista aloittaa rakentaminen tästä elämästä.
 
Onko mahdollista, että sielunkumppanit tekevät meistä hullun ja haluamme juosta karkuun heitä?
 
Kyllä. Vaikkakin sielunkumppanin kanssa tunnette aina jonkinlaista yhteyttä. Joskus tuo yhteydentunne voi johtaa teidät johonkin syvimpiin tunteisiinne tai joihinkin syvimpiin oppitunteihinne, joita teidän on opittava tässä elämässä ja jotka voivat tuntua erittäin epämiellyttäviltä. Kun noita asioita tulee esiin tuossa suhteessa, teistä tuntuu epämukavalta, joten tunnette halua karata. Ydinkysymys on, että te ette ole kenenkään sielunkumppanin ansassa. Jotkut teistä käyttävät sielunkumppanisuhdetta antamaan rohkeutta ja luomaan turvallisen tilan, missä voitte tutkia syvimpiä juttujanne. Se ei ehkä ole turvallinen tila fyysisellä ihmistasolla, vaan se on turvallinen sielutasolla. Eli olette saattaneet tehdä jonkun sielunkumppaninne kanssa sopimuksen tässä elämässä, voidaksenne kohdata syvimmät ja synkimmät juttunne oman varjonne kohtaamiseksi. Noita suhteita ei ole tarkoitettu pitkäaikaiseksi ja vakaaksi suhteeksi, koska teidän ei ole tarkoitus pysyä varjossanne pysyvästi tässä elämässä. Saatatte siis kohdata sielunkumppanin, joka tuo esiin kaikki nuo syvimmät jutut ja sitten te kumpikin siirrytte erilleen, jotta voitte etsiä valoa ja tasapainottua elämänne myöhempää osaa varten.
 
On mahdollista, että jotkut ihmiset joita inhoatte eniten, ovat sielunkumppaneita, mutta se ei ole yleistä. Tyypillisesti tunnette inhoa jotakuta kohtaan, koska hän ei sovi kanssanne yhteen. Intuitionne kehottaa teitä lähtemään pois, joten on tärkeää, että kuuntelette intuitionne suoraviivaista viestiä. Älkää käyttäkö sitä ajatusta, että sielunkumppani tuo esiin varjonne, järkisyynä pysyä lähellä sellaista, joka ei tunnu teistä hyvältä. On ennen kaikkea tärkeää, että kuuntelette intuitiotanne, ja jos haluatte karata, antakaa palaa ja karatkaa. On helpompi löytää keskuksenne ja totuutenne, jos olette tasapainossa itsessänne, kuin jos olette yhteydessä jonkun kanssa, joka ei tunnu oikealta.
 
Jos meidät on kaikki tehty rakkaudesta ja olemme täysin yhteydessä kaikkiin ja kaikkeen, niin miksi on sieluryhmiä ja sielunkumppaneita? Jos yhdistymme helpommin ihmisiin ryhmässämme, eikö meille pitäisi olla helppoa yhdistyä kaikkien kanssa?
 
Sielunkumppaneiden ja sieluryhmien olemassaolo on sekä tarkoitus että lopputulos. Sielunkumppanit ja sieluryhmät ovat tulosta asioista, joita olette tehneet menneisyydessä toisten olentojen kanssa, ja siksi ne ovat muodostaneet ainutlaatuisia suhteita. Ne ovat myös tulosta lupauksista, joita teillä on toistenne kanssa. Sielunkumppanit, sieluryhmät ja vastaavat ainutlaatuiset sielusuhteet ovat tapa, millä voitte organisoitua tekemään työtä yhdessä. Aivan samalla tavalla kuin voitte kerätä 100 ihmistä huoneeseen ja sanoa heille, että te olette kaikki yhteydessä. Teidän olisi vaikeaa keksiä, mitä tehdä tai miten saada asioita tehtyä, jos ette muodostaisi jonkinlaista organisaatiota, jos useat ihmiset eivät alkaisi vapaaehtoisesti johtaa tavalla tai toisella tai tukea ryhmää ja jos ei järjestäydyttäisi pienemmiksi ryhmiksi, joissa kommunikointi on virtaavampaa ja joissa useampia ääniä voidaan kuulla. Sama pätee maailmankaikkeudessa. On totta myös ihmisulottuvuuden ulkopuolella, että on kaikenlaisia olentoja ja että kaikki olette perimmiltään sama asia. Olette kaikki tulosta alkuperäisestä rakkaus- ja valolähteestä.
 
Koska olette eriytyneet omiksi ainutlaatuisiksi sieluiksenne ja olette kulkeneet itsellenne ainutlaatuista polkua, teillä on ainutlaatuinen värähtely ja teillä on ainutlaatuista informaatiota ja ainutlaatuinen näkökulma jaettavaksi universaalilla tasolla ja ihmistasolla - samalla kun olette aina yhteydessä kaikkeen ja teidän on aina mahdollista yhdistyä kehen tahansa ihmiseen. Teidän kaikkien on todella mahdollista rakastua täysin kehen tahansa ja olla syvässä yhteydessä kenen tahansa henkilön tai olennon kanssa, joka on teoreettisesti mahdollinen ja perimmiltään ulottuvillanne.
 
Vaikka kaikki tämä on ulottuvilla, teidän ei vain ole tehokasta pyrkiä yhdistymään kaiken kanssa koko ajan. On paljon tehokkaampaa ja hyödyllisempää, että tunnistatte ne suhteet, jotka olette muodostaneet sielutasolla, ja työskentelette niiden kanssa. Ne ovat ainutlaatuisen sopivia - ne sopivat jo tarvitsemiinne oppitunteihin ja asioihin, joita teidän täytyy suorittaa henkilökohtaisessa elämässänne saavuttaaksenne tuon valaistuneen vaiheen, missä voitte rakastaa kaikkea. Tosiaankin, sielunkumppanisuhteenne ovat vain astinkiviä tai työkaluja sen purkamiseksi, mikä on kietoutunut sisäänne, jotta voitte perimmiltään saavuttaa tuon tilan, että rakastatte kaikkea ja kaikkia koko ajan.
 
Sielunkumppanit ja sieluryhmät ovat hyödyllisiä. Ne ovat tapanne järjestäytyä, suhteita joiden kanssa olette työskennelleet aikakausien ajan. Niiden kanssa työskenteleminen auttaa. Siihen on syynsä, että olette muodostaneet niitä. On myös tärkeää muistaa, etteivät nuo sielusuhteet, henkiset perheet tai sielunkumppanisuhteet ole lopullinen määränpäänne. Ne ovat astinkiviä matkan varrella ollaksenne niin kotona itsenne kanssa ja virittyäksenne niin omaan rakkauteenne, että voitte saavuttaa sen tällä hetkellä teoreettisen tason, missä pystytte rakastumaan kaikkeen ja kaikkiin.
 
Teitä ei palvele sen yrittäminen nyt, koska siihen saakka kunnes olette parantaneet kaiken sisältänne ja ratkaisseet kaiken, mitä teillä on ratkaistavana sieluryhmissä ja sielunkumppanisuhteissa, olette haavoittuvia niille energioille ja kokemuksille, joita ei ole tarkoitettu teille, jos yritätte saada aikaan tuon syvän rakkaussuhteen jokaisen kohtaamanne kanssa. Sen sijaan on tärkeää, että yhdistytte tuohon syvään sisäiseen rakkauteen ja jaatte sen kohtaamienne kanssa, mutta ylläpidätte rajat, jotka tuntuvat teistä terveiltä. Kuunnelkaa intuitiotanne ja työskennelkää niiden suhteiden kanssa, joita tulee luoksenne oman polkunne varrella - niiden suhteiden jotka kiinnittävät huomionne, niiden suhteiden joita kutsutte ehkä sielunkumppaneiksi tai joiden kanssa teillä on sopimus.