Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Henkimaailman ilmiöitä => Aiheen aloitti: maallikko - 28.11.2005 22:08:23



Otsikko: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: maallikko - 28.11.2005 22:08:23
Iltaa!

Tällä mainiolla hörhösivustolla on käsitelty lähes kaikki aiheet maan ja taivaan väliltä, mutta UFO:t ovat jääneet käsittelemättä. Ainakaan minun silmääni ei ole sattunut aiheesta mitään.
    Kuinka on foorumilaiset, onko auto pysähtynyt autiolla tieosuudella tai onko unen läpi voinut aavistaa pienten olentojen läsnäolon huoneessa tai onko ehkä nähnyt unta vieraasta sivilisaatiosta ja sitten miettinyt aamulla, että kaikkea sitä näkeekin? Omista kokemuksistani sen verran, että viime vuonna heräsin juuri tällaiseen läsnäolon tunteeseen, mutta ei pelottanut, kun tajusin, että suojelijani oli heidän kanssaan. Heräsin hiukan ennen herätyskellon soittoa ja tiesin, että Suomessa on nähty valoilmiö. Avasin radion ja pian tuli uutiset, joissa sanottiin, että viranomaiset ovat saaneet useita yhteydenottoja kansalaisilta, jotka ovat kyselleet voimakkaasta valoilmiöstä. Viranomaiset sanoivat kyseessä olleen bolidin eli tulipallon, jonka aiheutti iso meteori. Minä olin eri mieltä, mutta ei siitä sen enempää.
    Missä yhteydessä UFO-ilmiöt ovat, jos yleensä ovat ollenkaan, näihin energiatason nousu-juttuihin? Onko esim. sinulla Keho jotain tietoa aiheesta? Tai tietääkö joku muu ja oletteko kokenut outoja asioita avaruuden pikkuväen kanssa.


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Dorian - 28.11.2005 22:23:45
Ehkäpä emme aivan äkkiä usko ufoihin?  :2funny:  :uglystupid2:


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: CorvusLeonis - 28.11.2005 22:28:52
Noh, mulle on päivänselvää että pallon ulkopuolellakin on elämää, mutten olisi niinkään varma että se lähtisi ryysimään siihen malliin kuin väitetään. Vaikka ufoja olisikin, Maasta ne olisivat kuitenkin peräisin.  ::)


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: valonkantaja - 28.11.2005 22:32:04
Minusta on aika epätodennäköistä, että maapallo olisi ainoa asutettu planeetta koko aurinkokunnassa...

Mutta näistähän ei saa puhua, tai FBI:n miehet tulevat hakemaan.. 8) :knuppel2: :police:


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: irkkunen - 28.11.2005 23:08:41
Minä oon ajatellut sellaista teoriaa, että avaruuden jengi olisi ihmisiä, jotka olisi tulleet aikamatkailemaan tänne meidän maisemiin. Ja muuttuneet evoluution mukana siinä vähän itse. Eli meidän jälkeläisiä. Mutta ajatus vain; en mä mittään usko, ennen kuin itse näen ;D


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Keho - 28.11.2005 23:29:12
Täytynee kertoa omakin kokemukseni noiden ufojen teoista, sillä yhtenä yönä n. 10 vuotta sitten näin, kun tekivät kurkulleni (eli chakralleni) avausta ja sen jälkeen aloitin tämän koko touhun. Joten se oli tavallaan sen hetkiselle mielelleni merkki siitä, että lopeta se vanha elämäsi ja muista miksi olet tullut tänne.  ::)

Eli se oli kuitenkin vain sen aikaisen tietoisuuteni tuomaa kokemusta enkä sen jälkeen olekaan saanut mitään muita kokemuksia niistä Valoistamme. Vaan ainoastaan tiedän nyt sen, etteivät olekaan kuin OMIA Olevaisuutemme tekoja jokaisen kokemukset. Eli niitä Itsejämme tai Kristus Miniämme ne ovat kaikki tyyni eli korkeammalla tietoisuuden tasoilla olevia osiamme. Sillä mehän olemme jaottaneet sen Olevaisuutemme, joka ikiselle taajuudelle sen Luojamme aivoissa eikä sen tähden olla koskaan oltukaan Hänestä erillämme.

Se, minkä tähden jotkut näkevät ne erillisinä "lentävinä" esineinä, johtuu mielemme rakenteista eli siitä, miten kukakin on hahmotellut asioita egomme avulla ja sen tähden luoneet niistäkin oman kuvansa. Eli tavallaan aivan sama asia kuin "enkelitkin", jotka todellisuudessa ovat Olevaisina vain Valomme, jotka liikuttelevat siipien tavoin energioita, tämän kehostomme suojana olevan merkaban ympärillä. Eli valokehomme ovat erillisiä täällä alhaalla vain sen yksilöidyn tietoisuutemme tähden tai se osa siitä, jolla olemme kiinni sen Luojamme kehossa.

Joten tämä on oma näkemykseni tämän hetken tietoisuuteni teoilla, joten vieläkin voi tulla paremmat kertomukset, kunhan jatkan vielä vähän matkaani sinne lopulliseen päämäärääni. Eikä voidakaan koskaan "nähdä" muita asioita kuin niitä, jotka ovat kulloisenkin tietoisuutemme esiin tuomia, joten sen tähden tämänkin nyt näin kerroin.  ::) :angel:


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Mirjam - 28.11.2005 23:37:12
Hmm...näin sen minäkin jotakuinkin koen...kuten Keho tuossa kertoili.

Josta tulikin mieleen, että juuri muutama päivää sitten asiasta keskustelimme eräällä kurssilla ja kurssinkin vetäjä sanoi, että alkaa olla nuiden 'ufo-ilmestymien' aikakin jo pikkuhiljaa ohi...

Millä hän tarkoittaneen samaa mitä tuossa jo edellä lukikin Kehon kirjoituksessa, niin ainakin itse asian silloin annon itseni ymmärtää.
 :smitten:


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: taiska - 29.11.2005 00:27:26
UFO jutut kiinnostivat minua nuoruudessa hirveästi ja luin kauheasti asiasta kirjoja , mutta lopputulos eli se mitä asiasta ajattelen jäi silti siihen, että se uskoo ken näkee !  :idiot2:


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: maallikko - 29.11.2005 00:36:55
Hei!

Kiitos Keho! ja kiitos myöskin muut kommentoineet. "Erillisyys" oli nimenomaan se juttu, mikä minua askarrutti. Kun kaikki kerran on yhtä niin on myös pikkuväki osa kokonaisuutta. Erillisten olentojen kokeminen taitaa olla egon/aivojen temppu selittää sitä tilannetta, että koetaan vähän erikoisempia energioita. Samankaltainen juttu kuin silloin, kun nähdään unta ja ympäristön melu onkin sitten unessa jotain muuta kuin se alkuperäinen äänen aiheuttaja.


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Legal - 29.11.2005 01:42:42
Asiaan enempää puuttumatta, omakohtainen tietoni on. Heitä on, mutta eivät ole pieniä. Ja se on minun tietoni. Toisten ei tarvitse uskoa. Olen vain vakuuttunut siitä että, ihmiskunta on kohta tosiasian edessä, ja kaikkien on myönnettävä, että näin on.
 :coolsmiley: :coolsmiley: :coolsmiley:


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: jam0 - 29.11.2005 11:11:28
no nuoresta asti olen uskonut. Vielä on tallella Fox Mulderin kanssa samanlainen juliste "I want to believe". Nuorempana ja vielä x-files aikana innostukseni nousi ja luin myös kirjallisuutta aiheesta ja katsoin kaikki dokkarit ja olin näkevinäni aina jotain. Kyllä sisälläni on vielä sama tunne. Kiinnostukseni on vain jakautunut moneen muuhunkin uskomiseen.


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Hiisitär - 29.11.2005 11:25:39
Minulla ufot olivat hyvin lähellä sydäntä 7-vuotiaana ja vieläkin lueskelen mielelläni esimerkiksi Eric von Däniken kyseenalaistettuja teorioita. En vain millään voi uskoa, etteikö muuallakin olisi elämää! Kotipuolessamme näkyi jokunen vuosi sitten ufoja parin viikon ajan - itse todistin lähinnä niiden valoja, mutta pikkusiskoni näki itse aluksen kuskeineen  ::) Monella ystävälläni on samanlaisia kokemuksia ja kämppikseni potee suoranaista ufo-kammoa lapsuuden ufokokemuksen myötä. Parhaiten mieleeni on jäänyt ystäväni kertomus: he olivat perheensä kanssa matkalla Intiaan, kun koneen viereen lensi ufo. Se taittoi matkaa koneen kanssa noin 20 minuuttia ennen kuin poistui. Kaikki koneessa olleet näkivät sen.

Mitä nyt henkiseltä kannata ufoista tiedän, niin ensiksikin kaikki ovat Alkulähteen osasia - myös avaruuden muut lajit (ufo on itse alus, humanoidi elävä olento). Viestejä Michealilta kirjan mukaan maailmankaikkeudessa on 10 miljoonaa yksisieluista (eli uudestaan ja uudestaan syntyvää) olentoa, joista 2 rotua on ulkonäöltään hyvin ihmisenkaltaisia. (Muistankin monesti lukeneeni humanoidikontakteista, jossa aluksesta astui ulos hyvin kauniita ihmisolentoja, joilla oli valkoisen hohtava iho ja uskomattoman kauniit silmät ^_^ ) Tämän lisäksi on tietysti myös eläinlajeja eli laumasieluja.

Suurin osa maailman kaikkeuden olennoista on jo saavuttanut niin korkean henkisen tason etteivät he tarvitse fyysistä ruumista, kuten ihmiset. Samalla kehitysasteella ihmisten ja maapallon kanssa olevia rotuja löytyy, samoin myös kehitysasteeltaan alemmalla tasolla olevia. Sirius asukkaineen on Maapallon sisarplaneetta. Kerrotaan myös, että mehiläiset ja vehnä olisivat alunalkaen lahjoitus maapallolle Venuksesta. Monissa kansantarinoissa kerrotaan olennoista, jotka saapuivat taivaista maanpäälle tuoden mukanaan erilaisia kasveja, joita nämä "jumalolennot" sitten opettivat ihmisiä viljelemään.

Elämän Kukan Salaisuus - kirjassa kerrottiin myös, että viitteitä tällaisesta kanssakäymisestä kehittyneempien rotujen kanssa löytyy pitkin maapalloa, mutta tutkijat eivät osaa ottaa asiaa todesta, vaan painavat sen villaisella. von Däniken kirjoissa on paljon kuvia paikoista ja esineistä, joiden syntymistä ei oikeastaan osata selittää mitenkään - ihmisillä ei ollut siihen aikaan laitteita, jolla asia olisi voinut syntyä. Esimerkikkinä vaikka Moskovassa säilytettävä 10 000 vuotta vanha biisonin kallo, jossa on ilmiselvä luodin reikä. Kuuluisimpia esimerkkejä lienevät yli 3000 vuotta vanhat paristot, jotka toimivat vieläkin. Elämän Kukan Salaisuus-kirjassa kerrottiin myös, että jos ihmiset osaisivat ottaa asiasta selvää he löytäisivät esimerkiksi Sfinksin alta avaruusaluksen, joka säilöttiin sinne tuhansia vuosia sitten, kun avaruuden kehittyneemmät rodut saapuivat Alkulähteen pyynnöstä auttamaan ihmisiä - sivistämään heitä ja helpottamaan heidän elämäänsä.

Tällaiseen olen törmännyt itse ja ainakin minusta tuo kaikki kuulostaa ihan loogiselle - tosin minulla onkin aina ollut naiivi lapsenmieli  ::)

Ja muistetaan kämppikseni äidin ihana kommentti:
"Hei, ollaanhan me itsekin humanoideja!"  ;D


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Ippuska - 29.11.2005 11:45:55
...

Ja muistetaan kämppikseni äidin ihana kommentti:
"Hei, ollaanhan me itsekin humanoideja!"  ;D

Niinpä, sekä esim. muurahaisille jättiläisiä :laugh:

Äitini tapasi lukea isälleni ennen kaihileikkaustaan ja tasonvaihtoaan Eric von Däniken'in kirjoja. Hän nautti niistä suunnattomasti.
Hänellä oli myös ollut kokemuksia sekä valopallosta samassa huoneessa (sanoi sen olevan pallosalama ;)) että enkelistä, joista hän joskun kertoili.

Vanhalla foorumilla kerroin lapsena nähneeni talvisella taivaanrannalla zikzakkavan valoilmiön, ihmeteltiin sitä naapurin tytön kanssa hiihdellessämme iltapimeässä.

Tuskin maltan odottaa sitä, että saamme jälleen globaalin yhteyden meitä kehittyneempiin :D :D :D


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: CorvusLeonis - 29.11.2005 14:07:38
Minä oon ajatellut sellaista teoriaa, että avaruuden jengi olisi ihmisiä, jotka olisi tulleet aikamatkailemaan tänne meidän maisemiin. Ja muuttuneet evoluution mukana siinä vähän itse. Eli meidän jälkeläisiä.

Sinäpä sen sanoit.  ;) Uskottavampi teoria kuin esim. toisesta galaksista saapuneet vierailijat. Lisäksi populaarikulttuurin klassisin avaruusoliotyyppi muistuttaa epäilyttävästi ihmistä, tai pikemminkin ihmisen sikiötä. On siinä evoluutiolla trendi, hyh. :P


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Hiisitär - 29.11.2005 14:18:49
Ai niin, unohdin vielä kirjoittaa erään Michaelin kommentin koskien scifikirjallisuutta elikkäs

monet kirjailijat kirjoittavat tiedostamattaan omia muistojaan ja kokemuksiaan toisista planeetoista, niiden toiminnasta ja eliölajeista.

Onko siis jossain kaukaisuudessa vihamielisiä Alien-eläimiä, joiden veri on happoista ja lisääntymistapa loismainen?  ::)


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Ivan - 29.11.2005 14:23:37
http://www.amazon.com/gp/product/067181091X/102-1146182-5184930?v=glance&n=283155&n=507846&s=books&v=glance


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: CorvusLeonis - 29.11.2005 14:26:01
Onko siis jossain kaukaisuudessa vihamielisiä Alien-eläimiä, joiden veri on happoista ja lisääntymistapa loismainen?  ::)

Onhan se teknisesti mahdollista. Tosin Alien-leffoissa sitä happoisuutta luultavasti liioitellaan. ::)


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: irkkunen - 29.11.2005 14:44:25
Sinäpä sen sanoit.  ;) Uskottavampi teoria kuin esim. toisesta galaksista saapuneet vierailijat. Lisäksi populaarikulttuurin klassisin avaruusoliotyyppi muistuttaa epäilyttävästi ihmistä, tai pikemminkin ihmisen sikiötä. On siinä evoluutiolla trendi, hyh. :P
No on :2funny: Mutta laihoja, älykkäitä ja suurisilmäisiähän ne on, niin kuin nykyajan kauneusihanne taitaa olla.


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: yeshua 2.0 - 30.11.2005 17:13:11
Ei kenenkään tarvitse liikkua ulottuvuudessa niin karkealla tasolla, että lentävistä lautasista tms olisi mitään hyötyä. Ne vanhat jotka täällä osaavat liikkua, ovat ymmärtäneet ettei energialla kestä kauaa siirtyä ulottuvuudesta toiseen, kun itseasiassa värähtelemme jokaisessa jo valmiiksi, ja kyse on vain siitä, missä niistä tietoisuutemme keskus vierailee.

:) Ovi on auki :) Käy sisään :)


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: yeshua 2.0 - 30.11.2005 17:20:54
Avatarit ovat sitten ihan asia erikseen, joista kannattaisi kysäistä itseltään, miksi kys. energian järjestymälle on otollista ilmentyä juuri näkemässäsi muodossa.


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 01.12.2005 01:37:32
Emme ole yksin.  ;) Sen olen henkilökohtaisesti saanut useaan otteeseen todeta...


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Dorian - 01.12.2005 11:18:06
Onkos kukaan ajatellut, että ehkäpä noiden tähtientakaisten tyyppien mielestä meidän kuvitelmamma heistä, saattavat olla aivan tolkuttoman lapsellisia?  :coolsmiley:

Saatika että osuisivat edes hiukan oikeaan?  :-\

Tämmöistä...  :laugh:


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: hopeatähti - 01.12.2005 12:23:12
Kröhöm ...

Maaplaneetta on avaruudessa, me ihmiset ovat "avaruusolentoja" siinä missä muutkin, tosin
tietoisuuden tasomme / tekniikka ynm :smiley6600: on hieman alhaisella/toisella tasolla toistaiseksi, mutta eiköhän sekin korjaannut tässä pikkuhiljaa ...  :2funny: :2funny:

Me liikumme autoilla, toiset ajatuksen voimalla/tahdolla ja ON niitä monenmuotoisia
liikkumavälineitä tuolla jossain toisessa ulottuvuudessa ... sinne vain kurkkaamaan  8) 8)

Tulevaisuuden/ikuisuuden MINÄT  ;D


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: valonkantaja - 01.12.2005 18:44:03
Itse asiassa olen lukenut UFO-kirjallisuutta hyvin paljon ja Mikaelin käsikirjoissa, Diana Cooperin enkelikirjoissa ja Keskusteluja jumalan kanssa sivutaan myös aihetta... Olen aina tiennyt humanoidien olemassaolosta, sillä isä opetti sen minulle jo lapsena. Ehkäpä turhan pelottavaan sävyyn, sillä monen vuoden ajan näin ufosieppauspainajaisia. :(

Enpä ole kovin monille tutuille tätä kertonut, mutta ehkäpä voisin kertoa nyt. Isäni siepattiin kun hän oli 10-vuotias. Hän heräsi pyjamassaan ala-asteensa pihalta keskellä yötä ja keskellä talvea. Sen jälkeen häntä vaivasi eriskummallinen turvotustauti, jolle lääkärit eivät ikinä keksineet selitystä. :idiot2:

Olen nyt onneksi päässyt UFO-kammosta, sillä tiedän nyt että suurin osa näistä kavereistamme on hyväntahtoisia. Ne humanoidit, jotka tekevät sieppauksia tutkiakseen meidän rotuamme ja jalostaakseen omaa rotuansa ihmisen hyvillä ominaisuuksilla toimivat vastoin Kosmisia lakeja. Useimmat humanoidilajikkeet (onko lajike nyt hyvä sana tähän?) ;D ovat vähän niinkuin tarkkailemassa ja tukemassa henkistä kehitystämme. Heitä on täällä paljon soluttautuneina ihmisiksi. Osa heistä on myös "opiskelemassa" täällä. Monissa UFO-kirjoissa kerrotaan heidän päällimmäisenä huolenaiheena olevan maapallon tulevaisuus, saastuminen ja kasvihuoneilmiö. Jos maapallo posahtaa, se vaikuttaa myös aika kauas avaruuteen.


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 02.12.2005 14:07:59
Useimmat humanoidilajikkeet (onko lajike nyt hyvä sana tähän?) ;D ovat vähän niinkuin tarkkailemassa ja tukemassa henkistä kehitystämme. Heitä on täällä paljon soluttautuneina ihmisiksi. Osa heistä on myös "opiskelemassa" täällä. Monissa UFO-kirjoissa kerrotaan heidän päällimmäisenä huolenaiheena olevan maapallon tulevaisuus, saastuminen ja kasvihuoneilmiö. Jos maapallo posahtaa, se vaikuttaa myös aika kauas avaruuteen.

Jep!  ;)


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Hiisitär - 02.12.2005 14:34:28
Täytyy nyt hiukan asiaa sivuten kertoa, että näin viime yönä unta niin kummallisesta valaslajista, että mieleeni tuli sen mahdollisesti olevan joku lajike toiselta planeetalta (ehkä yksisieluinen, ehkä eläin)  ;D

Kyseessä oli ihan tavallinen valashain alalaji. Ruokaillessaan valas kuitenkin kasvatti kokoaan ison suunsa avulla jättimäiseksi. Suu vain venyi ja venyi ja samalla valas venyi suunnilleen ruumiinsa keskikohdasta alaspäin. Lopulta kun valas sai suunsa auki, sen etuosa ja takaosa irtosivat erillisiksi osasikseen!  :o Siinä se ruoka siivilöityi suun läpi ja sujahti etuosan ja takaosan välistä vatsaan. Kun valas lopetti ruokailunsa, sen ruumiinosaset sujautuivat yhteen. Lajina se oli hyvin rauhallinen ja ystävällinen.

Valaan poikaset olivat puolestaan jättimäisiä vesiskorpioneja, jotka elelivät maan päällä veden läheisyydessä. Lajin nimi oli Kesa, mutta tutkijat eivät olleet yhtämieltä siitä, pitäisikö näitä poikasia vai valaita kutsua tuolla nimellä. Poikaset lisääntyivät keskenään ja lisääntymisen jälkeen ne palasivat mereen ja muuttuivat valaiksi. Poikaset siis saivat poikasia.

Uni oli niin elävä, että tuntui kuin seuraisin luontodokkaria  ;D Ehkä seurasinkin...


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Tirriäinen - 07.12.2005 18:59:33
No jopas,
on tullut vähän pidettyä taukoa astroilusta ja kaikesta muustakin ja minkä keskustelun minä sitten, ihastuksissani, löysin :)
Jostain kumman syystä nämä avaruuden asukit ja UFO:t ovat jälleen mielessäni kovasti, alkuvuodesta oli viimeksi näin kova kiinnostus kyseiseen asiaan.
Alkuvuonna menin kirjastoonkin ja mylläsin sieltä monet asiaa käsittelevät kirjat luettavakseni, monien uusintalainauksien jälkeen vihdoin palautin ne -lukemattomana-, MUTTA; kirjaston täti kertoi yhden kirjan olevan vielä minulla jossakin ja ystävällisesti uusi sen vielä kerran.
Tulin kotio ja pienen etsinnän jälkeen tuon kirjan sitten löysinkin, ajattelin sen olevan tarkoitettu sitten ihan tosissaan luettavakseni, joten noudatin ohjeita ;)

Kirja: Tähtien lähettiläs, Rauni-Leena Luukanen-Kilde, 1991

Kirja on minulla vielä kesken, mutta tähän hetkeen mennessä olen huomioinut, kuinka kirjan kirjoittaja on kirjoittanut aivan kuin minun ajatuksiani ihmiskunnan aiheuttamista tuhoista ja "kuuroudesta" luonnon ja eläinten antamia viestejä kohtaan :o

Näinkö ne avaruuden asukit siis ovat laajentaneet kontaktejaan ja viestittämistään ihmiskunnalle?
Olemmeko me vieläkin niin sokeita ja kuuroja selviin vinkkeihin, esim. maanjäristykset, tsunamit, hullunlehmäntaudit, lintuinfluenssat, hurrikaanit, yms. ???
Siis, mitä ihmiselle pitäisi näyttää, jotta viesti menisi jakeluun?

Nyt kun ajanjakso on mikä on, vuoden pimeintä aikaa ja ihmiset innostuvat laittamaan valoa ympärilleen...upeita valoasetelmia löytyy jos vaikka minkälaisia :)
Mutta...tulin tässä kuulleeksi erään tuttavani kommentin, kuinka on paljon kalliimpaa ostaa näihin valosysteemeihin uusia vaihtolamppuja kuin ostaisi kokonaan uuden koristeen -joten hän säästää omaa pussiaan ja ostaa uudet koristeet sekä heittää vanhat roskiin.
Niin, herää ajatus, moniko muu tekee näin? Meidän jokaisen teoillahan tätä maaplaneettaa joko suojellaan tai tuhotaan......

Edellinen oli nyt tässä ajankohdassa esiin tullut esimerkki, mutta on niin paljon muita samantapaisia esimerkkejä -johan sitä muutama vuosi sitten ihmetteli Matti Näsäkin; miksi on halvempaa ostaa kokonaan uusi kahvinkeitin kuin ehjä pannu rikkoutuneen tilalle?
Minusta tämä on vähän ristiriitaista ajassa, jolloin niin kovasti kehotetaan ja opetetaan kierrätystä ja lajittelua.

Pyydän anteeksi, että olen poikennut varsinaisesta aiheesta kauas muualle sekä ajatuksieni muutakin poukkoilua, mutta tarkoitukseni oli esittää kantani näiden avaruuden asukeiden ilmestymisistä meidän planeetallamme, eli lyhyesti:
Minusta he käyvät täällä opastamassa meitä ihmisiä planeettamme suojelemisessa ja kunnioittamisessa. Heillä vaan on vielä kovin kesyt opetusmenetelmät..

Sitten tähän loppuun vielä lainaus ja kommenttini:
Onko siis jossain kaukaisuudessa vihamielisiä Alien-eläimiä, joiden veri on happoista ja lisääntymistapa loismainen?  ::)
Eipä tarvitse kauas mennä, jollakin tavalla olemme sitten mekin Alien-eläimiä; veren happoisuutta en nyt jaksa pohtia, mutta meidänkin (kuten muidenkin elävää olentoa sisällään kantavien) lisääntymistapamme on loismainen ;) ja vihamielisyyttäkin löytyy yllin kyllin, varsinkin meistä ihmisistä :'(


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 07.12.2005 23:45:40

Olemmeko me vieläkin niin sokeita ja kuuroja selviin vinkkeihin, esim. maanjäristykset, tsunamit, hullunlehmäntaudit, lintuinfluenssat, hurrikaanit, yms. ???

VALITETTAVASTI  :'(

Siis, mitä ihmiselle pitäisi näyttää, jotta viesti menisi jakeluun?

KYLLÄ SE AIKANAAN MENEE JAKELUUN  :coolsmiley:

eli lyhyesti:
Minusta he käyvät täällä opastamassa meitä ihmisiä planeettamme suojelemisessa ja kunnioittamisessa. Heillä vaan on vielä kovin kesyt opetusmenetelmät..

NÄIN ON. JA KATSOS EIHÄN MITÄÄN HYVÄÄ SAA AIKAISEKSI VÄKIPAKOLLA  :knuppel2: VAAN:  :smitten: :smitten: :smitten:


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Hiisitär - 08.12.2005 12:01:37
Tuo Rauni-Leena Luukkasen kirja on oikein mukava, suosittelen sitä kyllä muillekin Enkeliini kanssa! ^_^

Muistan lukeneeni joskus UFOista kertovaa kirjaa. Siinä kirjan kirjoittajalla oli telepaattinen kontakti erääseen toiseen, paljon ihmistä kehittyneenpään lajiin. Mieleeni jäi selvästi, miten tämä humanoidi kertoi kirjan kirjoittajalle, että Maalla on itse asiassa kaksi kuuta, eikä yksi. Meni muutama vuosi ja tiedemiehet ilmoittivat löytäneensä Maalle toisen kuun! :o Käsittääkseni tämä kuu on suhteellisen pieni ja kiertää jotain erikoista reittiä niin, ettei se näy paljain silmin, mutta silti tutkijat päättivät nimetä sen toiseksi Maan kuuksi. En valitettavasti osaa kertoa tästä asiasta enempää, sillä olin tuolloin ala-asteikäinen, enkä muista tapahtumaa tarkemmin. Olin vain hyvin hämmentynyt tästä kaikesta.

Mitä kaikkea muuta meille oikein välitetäänkään, mutta jolta suljemme korvamme ja sanomme "höpönpöpö"....  :-\


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Heli - 26.02.2006 17:55:14
Kyllähän täällä maailmankaikkeudessa on paljon väkeä eikä pelkästään avaruudessa.. :crazy2:


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: mystery62 - 26.02.2006 19:48:07
Ehkäpä ne ufoilmiöt todella pikkuhiljaa lakkaavat tarpeettomina kun tämä ihmiskunta tarpeeksi valaistuu. Tiedä minkä kaiken väen keskellä täällä leijutaan, ihminen menis rikki henkisesti jos kaiken tietäis...  :idiot2:


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: mammamma - 27.02.2006 09:08:42
Laiskimus ei jaksanut lukea koko ketjua läpi... Itse en ole törmännyt ufoihin, mut "syrjäseudulla" asuva sukulainen on kertonut selittämättömistä valoilmiöistä heidän nurkillaan. Vaikea pitää kyseistä henkilöä tärähtäneenäkään, koska hän on kertonut äidilleni molemmista raskauksistanikin ennenkuin minä olen kertonut hänelle / kenellekään muulle jonka olisi mahdollista välittää tieto hänelle...


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Lake - 27.02.2006 09:20:26
Lainaus
Olemmeko me vieläkin niin sokeita ja kuuroja selviin vinkkeihin, esim. maanjäristykset, tsunamit, hullunlehmäntaudit, lintuinfluenssat, hurrikaanit, yms.

Luonnonkatastrofit ovat vain maapallon oma konsti puhdistaa itseään huonoista värähtelyistä. Taudit taas ovat muuten keinotekoista pelolla hallintaa.

Tässä avaruuden ystävien kotisivu.
http://www.cosmic-people.com

Koittavat herätellä ihmiset ajattelemaan pelkojensa keskeltä että kaikki täällä on pelkkää kulissia ja nukketeatteria.

Pleiadian mission -kirja seulaslaisten yrityksistä ihmiskunnan tietoisuuden kohottamiseksi. Löytyy ainakin pk-seudun kirjastoista.
http://www.amazon.com/gp/product/1885757077/002-8008204-8995248?v=glance&n=283155

Kaupungeissa on niin paljon karkeita värähtelyitä että korkeampivärähteisiä ufoja näkee enemmän syrjäseudulla missä luonnon värähtelyt ovat hyviä.
Kaupungeissa niitä voi kai treffata pääasiassa kehosta irtautumalla astraalimaailmassa/unissa.

Tiede tutkii kulissia ja valhetta ylläpitäen vain tätä ulottuvuutta.
Suosittelen elokuvaa What the Bleep do we know.
Siinä on vähän erilaisesta näkökulmasta selitetty todellisuutta.
http://www.whatthebleep.com/


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: mystery62 - 27.02.2006 17:25:22
Kotkansilmä  8)
Juu en tarkoittanut että pitäis loppua.
Tunnetusti ufoja havaitaan paljon alueilla joissa esiintyy sotia tai muita katastrofeja.
Ufot herättelee ihmisiä silloin huomaamaan pallomme tilaa ja tällöin jos asioista aletaan pitää paremmin huolta, niin loppuuhan ne!

Enpä kyllä sanois että kauheesti kiinnostais paremmin tehdä tuttavuuttakaan..
Luukaisen kirjoja myös lukeneena ihmisen täytyy tahtoa kontaktia tässä onnistuakseen.

Mieluummin mä aattelen vaan noita enkeleitä ja oppaita, toisaalta voihan ne ufot olla oppaita?  :2funny:


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: mystery62 - 28.02.2006 17:13:18
Juu ihana enkeli vie kotiin!

Tämä kävi viime syksynä metsässä kun olin jo useaan kertaan noilla marjastus/ sienestysreissuilla eksynyt ja lauloin nimenomaista laulua. Meni jonkun aikaa
kun tunsin voimakkaan kukkien tuoksun keskellä havumetsää, enkä eksynyt sillä kertaa, enkä sen jälkeen. Että siksi enkelit lähellä sydäntä.

Ufot taas tuntuu vastenmielisiltä, so what? Jätän sen lajin "harrastelun" kernaasti muille...

         
:angel:      :angel:     :angel:     :angel:


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Lake - 02.03.2006 11:49:11
Mielenkiintoista juttua "avaruuden pikkuväen" eri roduista ja siitä minkälaisilla konsteilla ne vaikuttavat mieleemme:
http://educate-yourself.org/cn/zetainfo16sep05.shtml
http://educate-yourself.org/cn/zetainfoB23sep05.shtml
http://educate-yourself.org/cn/zetainfoC17feb06.shtml


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Cleome - 02.03.2006 12:30:30
minulla oli lapsena ufokammo. pelkäsin jostain syystä, että ne tulisivat huoneeseeni kun nukuin. en kyllä muista mitään erityista virikettä tuohon pelkoon, muuta kuin isän kertomat ufo-jutut. vieläkin ällöttää katsella niitä pieniä humanoidi otuksen kuvia. viime kesänä muistaakseni näin unen jossa kolme valonhohtoista palloa tuli ikkunasta huoneeseeni ja pörräsivät siinä vähän aikaa. se yksi kait yritti viestittää minulle jotain, mutta en käsittänyt  mitä. skeptisesti epäilen sen olleen vain unta, mutta eiväthän monet muista juuri mitään kohtaamisista. emme me kyllä voi ihan yksinkään maailmankaikkeutta asuttaa, se on jotenkin järjetöntä ja egoististakin. olisi aika kummallinen sattuma jos elämä olisi syntynyt vain yhdelle planeetalle. siihen en kyllä usko että humanoidit asuttavat vaikkapa venusta tai saturnusta. monet muutkin ufojutut tahtoo aina mennä vähän ylihilseen, mutta miksei jotkut niistä (realistisimmat) olisi tottakin. hankala sanoa.
oletteko muuten kuulleet/nähneet noista etelä-amerikasta löydetyista oudon muotoisista kalloista. osa arvelee niiden olevan humanoidien kalloja ja osa on keksinyt, että näillä ihmisillä olisi ollut outo muoti muovata lapsen kallo jotenkin pitkulaiseksi. ilmeisesti heidän mukaansa ihmiskalloa voi jonkin verran vastasyntyneenä muovata, kun kallon luut eivät ole vielä luutuneet kunnolla. tästä jutusta uskoisin mieluummin tuon humanoidi teorian. miksi ihmeessä tuo kansa olisi ruennut lapsenpäätä noin rääkkäämään?


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Hiisitär - 02.03.2006 13:25:08
Lainaus
oletteko muuten kuulleet/nähneet noista etelä-amerikasta löydetyista oudon muotoisista kalloista. osa arvelee niiden olevan humanoidien kalloja ja osa on keksinyt, että näillä ihmisillä olisi ollut outo muoti muovata lapsen kallo jotenkin pitkulaiseksi. ilmeisesti heidän mukaansa ihmiskalloa voi jonkin verran vastasyntyneenä muovata, kun kallon luut eivät ole vielä luutuneet kunnolla. tästä jutusta uskoisin mieluummin tuon humanoidi teorian. miksi ihmeessä tuo kansa olisi ruennut lapsenpäätä noin rääkkäämään?

Tarkoitat varmaan Erich von Däniken kirjoituksia ja tutkimuksia? ;] Hänhän yrittää kovasti todistaa, että maailma oli huomattavasti kehittyneempi vaikka ennen muinen (niin kuin olikin) ja tästä saisimme osaksi kiittää avaruuden muuta väkeä, joka saapui maahan. Muistaakseni joku kansantarina aiheesta menee niin, että miespuolinen Jumala saapui maahan, koska hänen kotiplaneettaansa uhkasi sota. Hän laskeutui maan päälle ja kysyi sen asukkailta - valailta ja delfiineiltä - soisivatko he hänelle luvan tulla tovereineen maan päälle. Valaat ja delfiinit lupasivat ja niin tämä jumalolento asettui maan päälle.

Däniken yrittää todistaa, että Marsin ja Jupiterin välissä oleva asteroidivyöhyke on itse asiassa tämän sodan tuoksinnassa räjähtänyt planeetta. Marsiin sodasta muutti/pakeni/en muista tarkalleen mutta enivei sotaista väkeä, jotka asuttivat myöhemmin osaksi maankin. Ihmiset luotiin alunperin apinaihmisistä geenimanipulaation avuksi orjiksi ja työvoimaksi, näiden sotaisten olentojen toimesta. Osa jumalolennoista saapui maan päälle rauhallisimmissa merkeissä ja opetti ihmiskansaa lukemaan, laskemaan, kirjoittamaan ja viljelemään.

Muistaakseni Däniken kertoo myös eräässä kirjassaan intiaaniheimosta, tosin joskus 1950-1960-luvulla sukupuuttoon kuolleesta, jonka jäsenten veri oli mustaa. He kieltäytyivät ehdottomasti olemasta ihmisiä ja väittivät, että alunperin heidän kansansa esi-isineen on tullut taivaista, eivätkä he ole ihmisiä.

Mie itse uskon siihen, että esimerkiksi Venuksessakin on elämää - he ovat vain henkisesti niin korkeilla, etteivät elä enää fyysisellä tasolla, vaan astraalitasolla, astraalimaailmassa. Fyysisten elinolojen mahdollisuudet Venuksessahan ovat mitä ovat... ::)


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: metsätonttu - 02.03.2006 20:13:27
Täytynee kertoa omakin kokemukseni noiden ufojen teoista, sillä yhtenä yönä n. 10 vuotta sitten näin, kun tekivät kurkulleni (eli chakralleni) avausta ja sen jälkeen aloitin tämän koko touhun. Joten se oli tavallaan sen hetkiselle mielelleni merkki siitä, että lopeta se vanha elämäsi ja muista miksi olet tullut tänne.  ::)

Eli se oli kuitenkin vain sen aikaisen tietoisuuteni tuomaa kokemusta enkä sen jälkeen olekaan saanut mitään muita kokemuksia niistä Valoistamme. Vaan ainoastaan tiedän nyt sen, etteivät olekaan kuin OMIA Olevaisuutemme tekoja jokaisen kokemukset. Eli niitä Itsejämme tai Kristus Miniämme ne ovat kaikki tyyni eli korkeammalla tietoisuuden tasoilla olevia osiamme. Sillä mehän olemme jaottaneet sen Olevaisuutemme, joka ikiselle taajuudelle sen Luojamme aivoissa eikä sen tähden olla koskaan oltukaan Hänestä erillämme.

Se, minkä tähden jotkut näkevät ne erillisinä "lentävinä" esineinä, johtuu mielemme rakenteista eli siitä, miten kukakin on hahmotellut asioita egomme avulla ja sen tähden luoneet niistäkin oman kuvansa. Eli tavallaan aivan sama asia kuin "enkelitkin", jotka todellisuudessa ovat Olevaisina vain Valomme, jotka liikuttelevat siipien tavoin energioita, tämän kehostomme suojana olevan merkaban ympärillä. Eli valokehomme ovat erillisiä täällä alhaalla vain sen yksilöidyn tietoisuutemme tähden tai se osa siitä, jolla olemme kiinni sen Luojamme kehossa.

Joten tämä on oma näkemykseni tämän hetken tietoisuuteni teoilla, joten vieläkin voi tulla paremmat kertomukset, kunhan jatkan vielä vähän matkaani sinne lopulliseen päämäärääni. Eikä voidakaan koskaan "nähdä" muita asioita kuin niitä, jotka ovat kulloisenkin tietoisuutemme esiin tuomia, joten sen tähden tämänkin nyt näin kerroin.  ::) :angel:

Hei Keho!

Löysin sinun vanhaa tekstiäsi ihan sattumalta. Kun luin tuota, ymmärrän ehkä paremmin sinulle ominaista kieltäsi.

Joskus sinun lauseesi pyörivät ikään kuin spiraalia ja menee pää pyörälle kun luen sitä. En saa koottua sitä.

Metsätonttu pienillä aivoilla


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: metsätonttu - 02.03.2006 20:17:08
:coolsmiley:Eiköhän heitä ole ja jopa yli kymmenen metrin
                                 pituisia.
                                 Pari kesää sitten olin lasten kanssa rannalla,
                                 lapset olivat uimassa, ajattelin jospa avaruus-
                                 väkeä olisi tarkkailemassa meitä tuolla jossain
                                 pilvenreunalla! Mielessäni hiljennyin ja pyysin
                                 heiltä " merkkiä " jos olisivat kuulolla. Ei tapah-
                                 tunut mitään ja melkein unohdin, kunnes mie-
                                 leeni TULI kehoitus katsoa taivaalle, ja siellä
                                 korkeudessa liiteli kotka kaikessa rauhassa, ei
                                 täälläpäin juurikaan näe kotkia, kuin korkeintaan
                                 muuttopuuhissa.
                                 Parin päivän kuluttua taas rannalla toistin pyyn-
                                 töni, jospa se olikin joku hallusinaatio, jota oi-
                                 kein kovasti halusin. Mutta ei, kohta liiteli kaksi
                                 kotkaa korkeuksissa, joten kysyin lapsilta mitä
                                 he näkevät taivaalla " pari kotkaa siellä lentelee".
                                 Seuraavalla kerralla kotkia oli kolme ja siihen ne
                                 lentonäytökset loppuivat, ajattelivat HE että
                                 USKO JO, KYLLÄ ME TÄÄLLÄ OLEMME KAIKENAI-
                                 KAA, OLLOS HUOLETON KAMUT VALVEIL`ON...

           P.S. Selvennys: Kotkat liitelivät jonkunaikaa, mutta jos katsoi
                                 muualle ne olivat häipyneet taivaan sineen..


                                  :smitten: VALOA JA ILOA  :smitten: Pietro

Kotkansilmä, sinä olet niin usein coolsmailia ja harvasanainen, että olin aivan äimänä, kun luin kauniin kertomuksen kotkista! Ihanaa!

Etkös sinä kertonut minulle äsken vasta, että olet jokin 'maamyyrä'. Ehkä tuossa näitkin itse voimaeläimesi!


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: metsätonttu - 02.03.2006 20:21:46
En ole koskaan epäillyt, etteikö olisi muunkin laista elämää, kuin tämä tässä minkä koemme.


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: metsätonttu - 03.03.2006 13:02:05
Näin varmaan on!  :smitten:


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: metsätonttu - 03.03.2006 15:24:35
Hei Keho!

Löysin sinun vanhaa tekstiäsi ihan sattumalta. Kun luin tuota, ymmärrän ehkä paremmin sinulle ominaista kieltäsi.

Joskus sinun lauseesi pyörivät ikään kuin spiraalia ja menee pää pyörälle kun luen sitä. En saa koottua sitä.

Metsätonttu pienillä aivoilla

Aika hauskoja mielleyhtymiä ne saivat silloin omillekin mielilleni aikaan, kun noita tekstejäni "kanavoin" ja se se oli tarkoitettuakin, kun sillä aloitetaan sen uudenlaisen ajatuskaavion teot. Eli muunnetaan sitä luomistamme sen Jumaluutemme ohjauksessa tapahtuvaksi eli oikeaan aivopuoliskoon. Joten spiraalin muotoisena sen minäkin jo näen.  ;) :smitten:

Eivätkä sinunkaan aivosi kyllä aivan pienet enää ole, metsätonttu vaan ne tekivät ensin vain sen puhdistamisen omille aivoilleen, jotta saattoivat nyt yhdentyä oikeaan sekä vasempaan aivopuoliskoon. Koska muutenhan et tuota spiraalia näe.  ;) :smitten:

Keho, sinä annat hyvin kauniin tulkinnan tuolle spiraalille, ja minun spiraalilleni.

Kuitenkin minä olen ihan teoreettisesti läntisestä filosofisesta näkökulmasta, sekä hermeneutiikan että kognitiivisen psykologian kautta siihen törmännyt ja joutunut sitä miettimään. Kun olen laajentanut filosofiani opiskelun elämänfilosofiaksi ja esoteeriseksi tiedoksi, olen törmännyt jälleen spiraaliin, mm. Elämän kukan salaisuus-teoksessa se on esillä. Joten ei se yksin pienillä aivoillani ole selvennyt.

Mutta ehkä meidän omassa elämässäkin tulisi antaa periksi tuon spiraalin muodolle ja kierrolle. Ei me turhaan tötmäillä aina vain samoihin virheisiin, emme epäonnistu avioliitoissa aina uudelleen ja uudelleen tai muissa suhteissa esim. työssä, vaan pyörähdämme jälleen sen saman, toivottavasti vauhtia on sen verran, että singahdamme pikkusen, pikkusen ylemmäs jotain jo oppineena.

Tuo spiraalioppi voisi toimia länsimaiseen logiikka-ajatteluun, vaikka vain sille toisellekin aivopuoliskolle, enemmänkin lohtuna ja tukena, jottei ihmiset turhaan syyllistäisi itseään epäonnistumisilla.

Äh! En tiedä mitä tässä yritän sanoa (kesken siivouksen). Jos sinä olet kohdannut jotain suurempaa, pystytkö sinä ymmärtämään enää tämän tason kohelluksia? Ihan totta. Keho. Sinulla on viisautta, mutta se menee yli hilseen monellakin kun tuosta egosta puhut. Miten autat läheisiäsi heidän tasollaan?

Kaikella ihailulla kuitenkin  :) metsätonttu


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: artdaria - 03.03.2006 19:53:36
Oletteko nahneet tata NASAn 'salaista' ufo-videota.  Kestaa noin 30 min.  Siina on MIR-avaruusasemalta ja Columbiakin.  Amerikkalainen aani jossakin kohtaa sanoo, etta tuossa edessa on space debris [=avaruus roskaa = ufoja].  Ne muuttavat lentosuuntaa akisti ja tekevat formaatioita.  Video katkeilee alussa ja on patkamainen, mutta kannattaa katsoa.  Kylla siella jotain on ja kaiken maailman hallitukset tietavat sen.  Haluavat kai 'suojella' meita turhalta tiedolta.

http://video.google.com/videoplay?docid=-9080369676973948865&q=ufo

Shinings,
Daria


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: metsätonttu - 03.03.2006 22:39:23
Ok. Keholle lisää juttelua...

Tuo jumaluus, olet oikeassa. Jokainen kohtaa jumalansa omilla resursseilla, omalla ajattelulla ja siitä kulttuurista käsin, joka häntä sillä hetkellä ympäröi.

Ja jumaluus on kaikkea sitä. Eikö?

Itse en tiedä, miksi en ole koskaan sopinut edes kristinuskoon kunnolla, on pitänyt ymmärtää enemmän, enemmän. En tarkoita, ettäkö laittaisin sen syrjään. Mutta en voi olla kunnioittamatta muitakin näkemyksiä yhtä paljon.

Ukko huutaa saunaan! Kiitos kun juttelit kanssani.
Metsätonttu


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: metsätonttu - 04.03.2006 18:14:41
Niin, Keho ja kaikki!

Tämä on kyllä ihmeellinen tämä maailma, totean jälleen, minä ihmeellisempi, mutta sinä ihmeellisin.  :smitten: 8) :smitten: :coolsmiley:


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: metsätonttu - 04.03.2006 21:47:28
Jos siis 'jumala' olisi diskopallo siellä katossa, niin minä olisin se pikkuruinen lasineliö ja sinä se toinen jossakin. Meitä on ehkä miljardeja siinä. Jokaisella oma paikkansa, jokainen näkee oman suuntaisen maailmansa, ja jokainen heijastaa pikkuruisesti valoa osana jostakin suuremmasta.  :D

Ja niin se diskopallo voi kokea elämän. :angel:

Tämä ei aivan ole minun ideani, sen antoi minulle kerran eräs ystäväni, kun ihmettelin absolutia maailmassa.

 :2funny: ;D :) ;) ???


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: metsätonttu - 05.03.2006 14:28:06
Jos siis 'jumala' olisi diskopallo siellä katossa, niin minä olisin se pikkuruinen lasineliö ja sinä se toinen jossakin. Meitä on ehkä miljardeja siinä. Jokaisella oma paikkansa, jokainen näkee oman suuntaisen maailmansa, ja jokainen heijastaa pikkuruisesti valoa osana jostakin suuremmasta.  :D

Ja niin se diskopallo voi kokea elämän. :angel:

Tämä ei aivan ole minun ideani, sen antoi minulle kerran eräs ystäväni, kun ihmettelin absolutia maailmassa.

 :2funny: ;D :) ;) ???

 :'(
    :'(
        :'(

               ::)

                  Sori waan metsätonttu!!!

                    Kuinkas SATTUIKAAN, kun tuo viesti

                       olikin tarkoitettu " KEHOLLE " siis

                         kohtalokas näpyvirhe, valitan..,.

                              :-*

Ja höpsistä! Avointa areenaahan tämä kaikki on. Ei ollut viestini yksilöity. Mitäs pidät vertauksesta?


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Lake - 05.03.2006 15:39:32
Aika hauskoja mielleyhtymiä ne saivat silloin omillekin mielilleni aikaan, kun noita tekstejäni "kanavoin" ja se se oli tarkoitettuakin, kun sillä aloitetaan sen uudenlaisen ajatuskaavion teot. Eli muunnetaan sitä luomistamme sen Jumaluutemme ohjauksessa tapahtuvaksi eli oikeaan aivopuoliskoon. Joten spiraalin muotoisena sen minäkin jo näen.  ;) :smitten:

Tässä mielenkiintoista luettavaa avautuvalle kanavalle:
http://www.ultra-lehti.com/kolumnit/kolumni-0802.html


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Ikiaika - 05.03.2006 16:59:22
Tässä mielenkiintoista luettavaa avautuvalle kanavalle:
http://www.ultra-lehti.com/kolumnit/kolumni-0802.html

Pitäisi pistää tämä linkki useampaan topikkiin.


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: metsätonttu - 05.03.2006 17:13:54
Aika hauskoja mielleyhtymiä ne saivat silloin omillekin mielilleni aikaan, kun noita tekstejäni "kanavoin" ja se se oli tarkoitettuakin, kun sillä aloitetaan sen uudenlaisen ajatuskaavion teot. Eli muunnetaan sitä luomistamme sen Jumaluutemme ohjauksessa tapahtuvaksi eli oikeaan aivopuoliskoon. Joten spiraalin muotoisena sen minäkin jo näen.  ;) :smitten:

Tässä mielenkiintoista luettavaa avautuvalle kanavalle:
http://www.ultra-lehti.com/kolumnit/kolumni-0802.html

Kiitos, luin sen ja olen monessa suhteessa samaa mieltä!

Emme saa unohtaa järjen valoa, emmekä itsearviointia kaikessa touhussamme.
Tulee mieleen Salli-täti, joka sanoi, että on paljon mystistä meidän ympärillämme, mutta se tulee luoksemme sitten, kun meillä on ymmärrystä siihen. Hän kyllä myös varoitti siitä puhumasta, ettei tule leimatuksi. Oikeastaan paljon on avautunut sekä hyvässä että pahassa ihan viime vuosina näitä mystisiä asioita. Hyvä ja paha tulee mukaan ihmisten heikkouksien ja ymmärtämättömyyden myötä.

Uskon eräänlaiseen tietoon, ainakin silloin kun siinä ei tuomita mitään muuta, eikä osoiteta, että 'vain tämä on oikeaa tietoa'. Niin kuin elämässä yleensä, hyvää ja oikeaa asiaa ei tarvitse mainostaa!


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Aniara - 05.03.2006 17:18:53
Kiitos Ikiaika linkistä!

Siinä on paljon hyvää tietoa - siis miten minäkin olen asioita käsittänyt.
Mutta vaikka meneekin jo ohi topicin, niin kristinuskoa sivuavista asioista en ole kaikista täysin samaa mieltä.

Kiva juttu Ikiaka nähdä sinuakin taas täällä! :)


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Ikiaika - 05.03.2006 17:25:03
Lake sen linkin tänne toi.

Kiittele Lakea äläkä minua.


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Ikiaika - 05.03.2006 18:08:24

Ehkäpä avautuvalle kanavalle hyvinkin vaan itse OLEN jo se kanava.

Mistäköhän johtuu moinen epäuskon ilmaus. Kaikilla, tämä jo soi korvissa, valitettavasti.
Mutta itsekkö et ole vakuuttunut, vai pelkäätkö dementiaa. Kun pitää jatkuvasti jankuttaa. ???


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: metsätonttu - 05.03.2006 18:12:31
Tässä mielenkiintoista luettavaa avautuvalle kanavalle:
http://www.ultra-lehti.com/kolumnit/kolumni-0802.html

Pitäisi pistää tämä linkki useampaan topikkiin.

No, mutta terve, vanha tietäjä! Sinähän olet tämän tontun kummihaltija!
Eikö vain!


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: metsätonttu - 05.03.2006 18:20:46

Ehkäpä avautuvalle kanavalle hyvinkin vaan itse OLEN jo se kanava.

Mistäköhän johtuu moinen epäuskon ilmaus. Kaikilla, tämä jo soi korvissa, valitettavasti.
Mutta itsekkö et ole vakuuttunut, vai pelkäätkö dementiaa. Kun pitää jatkuvasti jankuttaa. ???

Ei tuota tietoisuuttaan enää kenenkään tarvitse oikeillakaan teoillaan piilottaa, sillä nythän ne kanavat ovat avoinna jokaisella, joka sen aidoilla teoillansa haluaa Luojallemme avata. Eli siitäkös se sinullakin, Ikiaika, enää kiikasti?  ::)

Keho hyvä!

Nyt olen pettynyt. Missä viisautesi, jos noin menet itseesi?
Lähdenpä tästä muille areenoille. Hei, toivon aina vain kaikille sitä kasvamista ja tilan antamisen viisautta.


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Ikiaika - 05.03.2006 18:23:49

Ehkäpä avautuvalle kanavalle hyvinkin vaan itse OLEN jo se kanava.

Mistäköhän johtuu moinen epäuskon ilmaus. Kaikilla, tämä jo soi korvissa, valitettavasti.
Mutta itsekkö et ole vakuuttunut, vai pelkäätkö dementiaa. Kun pitää jatkuvasti jankuttaa. ???

Ei tuota tietoisuuttaan enää kenenkään tarvitse oikeillakaan teoillaan piilottaa, sillä nythän ne kanavat ovat avoinna jokaisella, joka sen aidoilla teoillansa haluaa Luojallemme avata. Eli siitäkös se sinullakin, Ikiaika, enää kiikasti?  ::)


Nostetaan asia 1000 potenssiin. Niin joku saattaa uskoa sinua. Eikä mene Sepolta serveritilaa. Ja vanhoilta ihmisiltä kulu nivelet, hiiren rullaa pyörittäessä. Lukiessa samaa asiaa, udestaan, uudestaan, uudestaan............................................


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Ikiaika - 05.03.2006 18:48:25
Mennäämpä välillä takasin aiheeseen.

Onkohan tuohon kuvaan takertunut u........... :)


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Alzbeta - 05.03.2006 19:18:21
Kiehtova aihe, itse olen kuitenkin vähän sitä mieltä, että Ufot ovat aika "90-lukua"...  :2funny: :2funny: ( Mulder ja Scully...  :coolsmiley:)... Trustno1...  :coolsmiley:

No yksi syy miksi aloin harrastaa lukemista vasta lukiossa oli se, että kaikki lukemani järkytti minua niin kovin. Esimerkiksi luin 15-vuotiaana Sinuhe egyptiläisen paksuista kirjaa nimeltä Ufosieppaukset ja kun aloin näkemään illalla nukkumaan mennessäni vihreitä valoja ja kummallisten olentojen hahmoja lopetin lukemisen siihen.  :-\

trauma.  :buck2:

Uskon siis kyllä, että maapallon ulkopuolella on elämää. Kuten moneen otteeseen täällä onkin jo tullut ilmi; olisi erittäin itsekästä ja lyhytnäköistä ajatella toisin.

Uskon, että kuitenkin nyt tällä hetkellä ihmiset kaipaavat enemmän enkeleiden tuomaa rakkautta ja toivoa kuin mitään muuta.

 :smitten: :smitten:


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Ikiaika - 05.03.2006 19:27:11

Uskon, että kuitenkin nyt tällä hetkellä ihmiset kaipaavat enemmän enkeleiden tuomaa rakkautta ja toivoa kuin mitään muuta.

 :smitten: :smitten:


Mutta olisko mahdollista että luovuttaisit tämän yhden topikin ufoille. Jokaisessa muussa topikissa lentelee enkeleitä ihan numerolapun kanssa. :D


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Alzbeta - 05.03.2006 19:36:27
No tämähän on ufoille omistettu topic. Mikäs sinua niin enkeleissä häiritsee, että jos täällä muutaman kerran mainitsee enkelit niin tämä muuttuisi enkeliaiheeksi?  :coolsmiley:


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Ikiaika - 05.03.2006 19:40:04
No tämähän on ufoille omistettu topic. Mikäs sinua niin enkeleissä häiritsee, että jos täällä muutaman kerran mainitsee enkelit niin tämä muuttuisi enkeliaiheeksi?  :coolsmiley:

Johan kerroin, joka topikki täynnä numerolappujen kanssa.  :D

Jospa täällä saisi lennellä ufot. :tickedoff:


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Mio - 07.03.2006 09:12:43
:o
Niimpä, kirkkohan se seisoo siellä takavasemmalla.  :police:

:(
Ja sen vieressä hautausmaa.   :knuppel2:


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: mystery62 - 07.03.2006 10:28:01
:D

        tosi hyvä linkki tuo ultralehden kolumnit! monta hyvää kolumnia muustakin
        kun "avaruuden pikkuväestä"


       
aika kuluu kuin siivillä  :angel:

        Kiitti "lake ?"   

       
JA ENKELEITÄ ELÄMÄÄNNE


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: tuula1953 - 07.03.2006 11:03:08
Maailmankaikkeuden portit on pari vuotta sitten avattu, joten maapallon ympärillä liikkuu paljon muiden galaksien asukkaita, jotka ovat tulleet auttamaan meitä. Tämän lisäksi me itse liikumme öiseen aikaan pitkin maailmankaikkeutta. Näillä toisilla galakseilla on planeettoja, joiden tietämys on täysin eri luokkaa kuin meidän. Maapallohan on maailmankaikkeuden alhaisin planeetta tällä hetkellä. Meitä on kuitenkin tarkoitus auttaa korkeammalle tasolle.

Siteeraan tähän seuraavaksi helmikuusas saatua kanavointia:

"Kaikki tämän ryhmän jäsenet ovat olleet yhteydessä kotiplaneettaansa. Jokaisella, jolla on ollut yhteys, ovat käyneet pyytämässä apua, ja apua on tullut myös sieltä, mistä sitä ei ole pyydetty. Maailmankaikkeudesta löytyy tieto ja taito mihin tahanasa maan päällä olevaan ongelmaan. On matematiikkaan, politiikkaan ja muihin aiheisiin keskittyneitä planeettoja, joista on tullut sieluja tänne maan päällä. Enemmän kuin ihminen pystyy aavistamaan. Ja kuinka paljon aluksia täällä on ympärillä, jos ihminen vain pystyisi laittamaan oikean kanavan päälle. Heistä on vain harmillista, että ihmiskunta on peloteltu kauhunäkymillä, joten ihmiset luulevat näiden auttajien tulleen tuohoamaan heidät. Siksi he eivät uskalla näyttäytyä, koska täältä tulisi heti vastahyökkäys. He eivät myöskään halua näyttäytyä sen vuoksi, että he luulevat, että ihmiset kauhistuvat, kun he näkevät, minkä näköisiä he oikeasti ovat. Sen vuoksi he voivat liikkua täällä vain ihmisen näköisinä. Ihminen on sillä tasolla, eikä auttajilla ole ruusuisia kuvitelmia siitä, että ihmiskunta olisi valmis ottamaan heidät vastaan, jos he näyttäytyisivät.He ovat kuitenkin tulleet vain auttamaan tänne. Täällä on valistuneita ihmisiä, joiden kanssa käydään keskusteluja sielutasolla, mutta eihän tavallinen ihminen kestä sitä, että hänen eteensä tulee kauhean näköinen tyyppi. Hehän hyökkäisivät tätä auttajaa vastaan. Maailmanlaajuinen ymmärrys muita maailmankaikkeuden kulttuureja kohtaan ei ole vielä mahdollista täällä.

***

Tähän sanoisin lisäksi, että moni ihminen maan päällä on kotoisin muilta planeetoilta, joten eihän tämä ole mitään kummallista.


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Alcedo - 07.03.2006 12:04:25
Tässä Tuula1953:n kanavoinnin kirvoittamana ote K. Vonnegut jr:n kirjasta 'Mestarien aamiainen'.

"Kertomuksen nimi oli Tanssiva hullu. Kuten monissa Troutin kertomuksissa sen aiheena oli kommunikoinnin kohtalokas epäonnistuminen.

Juoni oli tällainen: Avaruusolento nimeltä Zog saapui Maan päälle selittämään miten sodat voitiin estää ja miten  syöpä voitiin parantaa. Hän toi nämä tiedot Margosta, planeetalta jonka asukkaat keskustelivat piereksimällä ja steppaamalla.

Zog laskeutui yöllä Connecticutiin. Hän oli tuskin ehtinyt maahan kun hän näki talon joka oli tulessa. Hän ryntäsi piereskellen ja stepaten varoittamaan talon asukkaita hirveästä vaarasta. Perheenpää iski Zogin pään murskaksi golfmailalla."


 :2funny: :2funny: :2funny:


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: tuula1953 - 07.03.2006 12:30:21
Hei Christian!

Näppärä siteeraus, jota oli aseteltu kauniisti. Osuit asian ytimeen. Täytyykin tutustua tuohon fonttiosastoon, jos alan kirjoitella täällä enemmän.

T. Tuula


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Hiisitär - 07.03.2006 13:34:48
Minäkin uskon siihen, että auttajia ja tarkkailijoita muilta planeetoilta on keskuudessamme. Sen lisäksi, että he eivät voi näyttäytyä omina itsenään maan päällä, koska ihmiset pelkäisivät heitä, uskon myös, että se olisi heille vaarallista. Taivas varjele, siitähän syntyisi globaalinen kriisi, jos jostain löydettäisiin avaruusolentoja! Siinä olisi kansalliskaarti ja Pentagon ja YK ja EU ja kaikki muut mahdolliset näiden raukkaparkojen niskassa kiinni, ampumassa ja tappamassa ja pitämässä heitä koekaniineina...  :'(

Mutta!
Asiani oli, että oletteko mahdollisesti tavanneet näitä ihmisolennoiksi naamioituneita avaruusolentoja? Mistä tiesitte, ettei tämä ole ihminen tältä planeetalta? Ystäväni on tavannut heitä mm. Helsingissä väkijoukon seasta. Hän erotti heistä erilaisen auran kuin ihmisillä, puhtaamman ja kauniimman ^___^
Samoin ystäväni edesmennyt eno, joka ajoi rekkaa, kertoi eräästä tiestä, jonka varrella oli mustanpuhuvia olentoja vilkuttamassa hänelle ja pyytämässä kyytiä. Tämä eno otti heitä kyytiin eivätkä ne koskaan tehneet hänelle pahaa.


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Mio - 08.03.2006 13:08:39
Pientä väkeä avaruudessa..... olioita......

Have a mirror?

(http://www.modernessentials.com/pics/details/bulls_eye.jpg)


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: hopeatähti - 08.03.2006 14:03:42
Pientä väkeä avaruudessa..... olioita......

Have a mirror?

(http://www.modernessentials.com/pics/details/bulls_eye.jpg)

Kaunis kuva Lumor mutta mihin sijoitat "jonkun/jotain" ja mikä se on  ;)


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Mio - 08.03.2006 15:01:15
Tottakai ympyräpeilipallon :aurinko: sisään jonka johtimen ympärille mahtuu kaikki pisteet ja viivat sinne sekä tänne mitä kuvioita ja virtoja sitten lähtevätkään sisälleen muodostamaan. :D

(http://www.theosophicalsociety.gr/graphics/tsSYMBOLS/SNAKE-SYMBOL.jpg)

ps: se on vain todellinen olevan illuusio missä konkreettisesti käyskentelemme kun ulkoinen on saanut 'tunnettavan' verhon ;)

Kosketelkaa toisianne :smitten:


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Ikiaika - 08.03.2006 21:05:33
Minäkin uskon siihen, että auttajia ja tarkkailijoita muilta planeetoilta on keskuudessamme.

On niitä myös aivan muunlaisiakin. Valitettavasti. :o


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Ikiaika - 08.03.2006 21:33:26
Maailmankaikkeuden portit on pari vuotta sitten avattu, joten maapallon ympärillä liikkuu paljon muiden galaksien asukkaita, jotka ovat tulleet auttamaan meitä.

En tiedä porttien avaamisesta, mitään. Eikä kuulosta uskottavaltakaan. :2funny: :2funny: :2funny:

Vierailiota muualta on täällä käynyt jo ennen ihmiskuntaa, ja käy jatkuvasti. Hyviä & pahoja.
Ovat opettaneet ihmiskunnalle aikojen saatossa paljon.
Esimerkiksi pyramideistä on löytynyt kiviastioita, paksuudeltaan muutama milli. Ja suuaukoltaan niin pieniä että, olisi tämänpäivänkin teknologialla, aivan mahdoton valmistaa.

Pahat "kollektiivi ajatteliat" yrittäävät onnistua siirtämään sielun itselleen. Heidän tuhotöitään on paljon. :(


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Asterix - 09.03.2006 00:01:42
Minäkin uskon siihen, että auttajia ja tarkkailijoita muilta planeetoilta on keskuudessamme................................................
....................
Asiani oli, että oletteko mahdollisesti tavanneet näitä ihmisolennoiksi naamioituneita avaruusolentoja? Mistä tiesitte, ettei tämä ole ihminen tältä planeetalta? Ystäväni on tavannut heitä mm. Helsingissä väkijoukon seasta. Hän erotti heistä erilaisen auran kuin ihmisillä, puhtaamman ja kauniimman
(http://i2.tinypic.com/qzlk5c.gif)
Onhan heitä ja olen tavannut ja heidän energiansa on erilainen. Sen vain jotenkin tunnistaa kuten pullan tuoksun tai vähän samanlaisesta tunteesta, kuin lapsena kun joku suosikki täti tai setä tuli kylään jonkin kivan lahjan kanssa. Sen vain kokee ja aistii ja tietää.  :)
(http://i2.tinypic.com/qzn2h2.gif)(http://i2.tinypic.com/qzn4eg.gif)

Mutta on olemassa muutamia sellaisiakin, jotka eivät ole täältä, mutta syystä tai toisesta tarvitsivat kokemuksia ja tietoa syntymisestä ihmiseksi ja elämisestä ihmisenä täällä maapallolla. Niin olen kuullut ja niin uskonkin. ::)

Tälläiset tyypit varmasti kokevat heti lapsesta lähtien, että eivät ole ihan samanlaisia kuin muut ihmiset.  ::)

Iloa, valoa ja rakkautta  :smitten:

Asterix

(http://i2.tinypic.com/qzn1aq.gif)


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Alzbeta - 10.03.2006 11:34:12
Ikiaika, kaikella kunnioituksella, mutta aistin viesteistäsi sitä samaa pelottelua, jota on ollut jo muutenkin aivan riittämiin. Ihminen ei pysty katsomaan sielunsa silmin sellaisia asioita, joita pelkää tai joilla pelotellaan.


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Lake - 10.03.2006 11:50:11
Ikiaika, kaikella kunnioituksella, mutta aistin viesteistäsi sitä samaa pelottelua, jota on ollut jo muutenkin aivan riittämiin. Ihminen ei pysty katsomaan sielunsa silmin sellaisia asioita, joita pelkää tai joilla pelotellaan.

Ehkä mitään pelkäämättömät pystyvät paremmin katsomaan totuutta silmiin.
Pelkurit elävät harhan maailmassa.


Otsikko: Re: avaruuden pikkuväki
Kirjoitti: Ikiaika - 10.03.2006 13:12:12
Ikiaika, kaikella kunnioituksella, mutta aistin viesteistäsi sitä samaa pelottelua, jota on ollut jo muutenkin aivan riittämiin. Ihminen ei pysty katsomaan sielunsa silmin sellaisia asioita, joita pelkää tai joilla pelotellaan.

Niin, mutta täytyy tietää, missä jää on heikkoa.


 :2funny: