Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Selvänäkö ja ennustukset => Aiheen aloitti: tanja77 - 13.01.2006 17:52:41



Otsikko: Kuka auttaisi minua?
Kirjoitti: tanja77 - 13.01.2006 17:52:41
:smitten:koska minua varten tulee se kauan kaivattu rakkaus?Tämä taitaa olla ikuisuus kysymys aina :uglystupid2:


Otsikko: Re: Kuka auttaisi minua?
Kirjoitti: hurma - 13.01.2006 17:58:57
TULEN! :smitten: :smitten: :smitten:


Otsikko: Re: Kuka auttaisi minua?
Kirjoitti: Elämänilo - 13.01.2006 19:05:15
:smitten: koska minua varten tulee se kauan kaivattu rakkaus?Tämä taitaa olla ikuisuus kysymys aina :uglystupid2:

Hei "tanja77" 

Sinulla on väärä ajatusmalli tuosta rakkaan tulosta luoksesi.   :smitten:

Ajattele positiivisemmin:    :-*
- Kysy ensin itseltäsi; "Olenko valmis seurustlemaan/rakastumaan
- Miten seurusteleminen/rakastuminen tulee vaikuttamaan minun elämääni
- Olenko tähän kaikkeen valmis"

Jos myöntävät vastaukset:  :smitten:  :smitten:

Ajattele:

Löydän oman rakaani,  olen siihen valmis. 
Olen valmis rakastumaan/ihastumaan/seurustelemaan jne.
  :smitten:

Polta iltaisin lasimaljassa
kahta punaista kelluvaa kynttilää

makuuhuoneessasi ja ajattele samalla,
millainen tämä rakkaasi on;
ikä, sukupuoli, olemus, luonne, ulkonäkö tmv. jne.

 :smitten:   :smitten:

Pidä ajatus aina mielessäsi. 

Punaisia sydämen muotoisia tyynyjä tai tyynynpäällisiä jossa sydämiä ymv. 

Laita kuva kahdesta rakastavaisesta seinällesi tmv.
- kutsu rakkautta luoksesi
   :smitten:
  - hanki rakkauteen liittyviä symboleja. 
  - kaksi sydäntä,
  - kaksi kyyhkystä, kaksi delfiiniä jne.


 :smitten:  Elämänilo[/b]   :smitten:


Otsikko: Re: Kuka auttaisi minua?
Kirjoitti: hurma - 13.01.2006 19:08:09
No se rakkaus saattaa juosta karkuun kun näkee kämpän täynnä sydämiä ja rakastavaisten kuvia! :D


Otsikko: Re: Kuka auttaisi minua?
Kirjoitti: Kotkansilmä - 15.01.2006 11:40:22
:coolsmiley:
                    RAKKAUS, tuo ikuisesti uudistuva luonnonvara.

                      " Noita polkuja minäkin dallaan ".

                        Vaihtoehdot = A - LUTKA, juoksen perässä.

                          B - Saan mitä ansaitsenkin ?


                         


Otsikko: Re: Kuka auttaisi minua?
Kirjoitti: Nefertari - 15.01.2006 21:45:49
Tai kuka auttaisi meitä muita sinkkuja? niin, taidanpa olla samassa jamassa mutta minä olen tainnut hyväksyä tilanteeni ja yritän oppia elämään yksin. Totta kai olisi ihanaa, jos joku todella hieno ihminen tulisi elämääni mutta taidan olla iki-pessimisti. En usko, että löydän sellaista ihmistä jolle olisin tai joka olisi minulle tarpeeksi. Todella vaikea ja monimutkainen ihminen, niinkuin me kaikki omalla tavallaan. ::)

Minä tässä olen yrittänyt opetella olemaan ilman sitä toista ja keskittymään vain omaan napaani-koska niin ei aina todellakaan ole ollut! Mikä olisi ihanampaa, kuin oma vapaus matkustaa ja työskennellä ympäri maailmaa ilman tunnekiinnikkeitä? Mutta turhaa minä sitä kieltämäänkään, etten minä jossain sisimmässäni kaipaisi jotain. Voin hyvin toisaalta myös samaistua sinuun, ja tiedän sen epätoivon tunteen.... *huokaus*

Mutta loppupeleissä, rakkaushan on vain keksitty sana siinä missä muutkin. Mikä loppujen lopuksi on rakkautta, miten sen voi määritellä? Olenko sittenkään kokenut sitä.Koska luonteeltani olen pessimisti, en toisaalta toivokaan tapaavani ketään, jolle menetän sydämmeni koska sehän hajottaisi minut! Miksi haluaisin kokea rakkauden, kärsiä siitä, ja loppujen lopuksi jälleen kerran kaipaisin sitä jälleen. En halua kärsiä...En haluaisi tuollaiseen oravan pyörään, jota nykyisin näkee joka tuutista. En taida olla enää varma mistään. Onko Sitä Suurta Rakkautta olemassakaan. Onko meille sellainen jossain määrätty ja kuka sen olisi määrännyt...?

Noh...opettelen olemaan kylmä ja kova ja...jään kokematta rakkauden. :'(

Mutta tsemppiä muille sinkuille. ;)


Otsikko: Re: Kuka auttaisi minua?
Kirjoitti: Yemelin - 15.01.2006 22:03:00
Eix se Kaija K ihmetelly myös et kuka keksi rakkauden? Tekis mieli kuristaa se tyyppi ku ei sitä mullekkaa meinaa löytyä... :knuppel2:

Kyl sulle joku löytyy niin kuin varmasti mullekkin. Nunnax tai vanhaxpiiax en oo todellakaan ryhtymäs! :2funny:

Mä ainakin yritän kovasti tyytyä platoniseen rakkauteen. Silmät auki ja valloittavia hymyjä! :smitten: :smitten:


Otsikko: Re: Kuka auttaisi minua?
Kirjoitti: Hiisitär - 16.01.2006 13:27:30
Lainaus
Onko Sitä Suurta Rakkautta olemassakaan. Onko meille sellainen jossain määrätty ja kuka sen olisi määrännyt...?

Suuri Rakkaushan on Universaali vakioenergia! Alkulähde on puhdasta universaalia Rakkautta ja kun kaikki maailmassa on Alkulähdettä, kaikki on siis Rakkautta  :smitten:

Toinen vahva vakioenergia, jota Rakkauden energian tavoin yleensä ymmärretään ja kohdellaan väärin, on Universaali Seksuaali energia. Se on kuitenkin johdannainen Universaalista Rakkauden energiasta. Kaikki on johdannaisia siitä.

Kyse onkin siitä, kuinka määrittelee sanan "Rakkaus". Jokaisella ihmisellä on vähän oma näkemyksensä jokaisesta sanasta. Jos sanon sanan "Koira", saatan itse ajatella vihaista, mustaa, pitkäkarvaista koiraa, kun sinä taas ajattelet heti pientä, suloista ja lyhytkarvaista koiraa. Jokaisen sanan kohdalla asia on näin. Kaikki tietävät mikä koira on, jokaisella on vain oma näkemys siitä, MITÄ koira on ja MILLAINEN koira on  ;) Tämä pätee myös sanoihin Rakkaus, Parisuhde, Puoliso, Sinkkuus, Vapaus, Avioliitto, Seurustelu jne.

Itse esimerkiksi olen ollut pitkiäkin aikoja sinkkuna ja nautin siitä täysin siemauksin! Minulla ei ollut kiirettä seurustella, mutta pidin mieleni kuitenkin avoinna, jos se henkilö, jonka kanssa olemme sopineet pistävämme seurustelusuhteen pystyyn ennen tänne syntymäämme sattuukin paikalle, etten vain mene torjumaan häntä ja rikkomaan sopimustamme.  ;) Ihmisenä ja naisena olen aina ollut oikein perusteellinen Oinas : elämän pioneeri, joka haluaa olla vapaa villi lapsi, kahlitsematon ja silti rakastettu oman tiensä kulkija.

Parisuhde toimii minusta ihanteellisimmin silloin, kun molemmat vain ovat odottamatta mitään toiselta. Se on hyvin vaikeaa, koska ainahan sitä haaveilee millainen puoliso olisi tai millainen parisuhde olisi. Haaveista kannattaa pitää kiinni, toki, mutta niiden pitäisi kuitenkin olla haaveita, ei vaatimuksia tai käskyjä sen enempää puolisolle kuin itselleenkään puolisona. Molemmat vain rakastavat toisiaan Ihmisinä, eivät MINUN Puolisoinaan.


Otsikko: Re: Kuka auttaisi minua?
Kirjoitti: Lilli - 16.01.2006 14:09:28
Niin, on Rakkautta ja sitten on Rakkautta. Se ei ole vain pelkkä ihmisen keksimä sana tai utopistinen käsite, se on täyttä totta. Rakkauden olemassaoloa pohtivat lähinnä ne, jotka ovat kadottaneet yhteyden itseensä ja saman tien rakkauteen.

Minun on helppo erottaa toisistaan universaali rakkaus eli agape, ja persoonallinen rakkaus, jota koetaan ihmisten välisissä suhteissa. Kumpaa te todella haette? Jos koet agapea, olet valoisan rakkauden täyttämä joka hetki riippumatta siitä seurusteletko vai et. Se on jo itsessään hienoa ja tätä rakkautta voi sitten levitellä ympäristöön niin paljon kuin sielu sietää. Koska se on juuri Ikuista Rakkautta, se ei tuhlaamalla lopu.

Mutta jos hakee persoonallista rakkautta suurine tunnekuohuineen ja intohimon roiskeineen, niin tälle vaihtoehdolle pitää avautua. Pitää olla valmis olemaan haavoittuvainen tai ottaa riski suhteen epäonnistumisesta. Aito yhteys toiseen ihmiseen vaatii avoimen sydämen. Suljetun sydämen kanssa kukaan ei vie jalkoja alta, tuskin edes se Ainoa Oikea.


Otsikko: Kiitos
Kirjoitti: tanja77 - 17.01.2006 17:35:08
:smitten:Hauskoja nämä kuvat igonit täällä.Minun sydän on nyt aukinaisempi kuin koskaan ennen ja sielu ja sydän puhdas vanhoista.Enkä myöskään enää ns.sorru vääriin,joihin takerruin yksinäisyydessäni.Se on kuulkaa ollut vaikea läksy oppia, mutta näköjään minä kaksonen opin :idiot2: :idiot2:

Ja otan opikseni.Ette usko miten puhdas tunne ollut jo hetken, kun se vanha missä roikuin, jätin sen pois.Myös sielustani, en pelkästään sanoen hänelle :uglystupid2:

Mutta hän joka kirjoitti kauhean negatiivisesti...nyt tarvii miettiä muutosta omaan mielenmaailmaan. :-* :police:
Katsos pessimistinen ei erotu joukosta.Se on totuus.Ja en usko, että haluat olla loppuelämääsi yksin vaikka kuinka väität  :smiley6600: :smiley6600:

haleja kaikille ja energiaa


Otsikko: Re: Kuka auttaisi minua?
Kirjoitti: mystery62 - 17.01.2006 17:59:22
:smitten: Rakkaushan on ikuista, ja kohteet vain vaihtelee. Kyllä minä olen sitä mieltä, että rakkaus ja oppiminen rakastamaan on se elämän tärkein pontti, vaikka tälläkin palstalla joku yksinkertaiseksi moitiskeli! Kuollessaan ihminen katsoo elettyä elämäänsä ja toteaa olleensa onnellisin rakastaessaan. Ja ei tietenkään rakkautta tarvi teeskennellä eikä pakottaa, kyllä se normaali-ihmisellä on ihan sisäsyntyistä ja pulpahtaa pintaan kun kaikki natsaa ja aika on sille kypsä, usein vielä täysin odottamatta! Minäkin olen ollut rakastunut useamman kerran ja uskonpa olevani siihen vieläkin valmis.. Tsemppiä!  ::)


Otsikko: Re: Kuka auttaisi minua?
Kirjoitti: Asko - 17.01.2006 19:58:13
Mielenkiintoinen keskustelu rakkaudesta ja suhteesta. Sanotaan vaikka näin että me kaipaamme rakkautta lähinnä siksi, jotta voisimme oppia sen syvällisemmän salaisuuden jonkun toisen ihmisen välityksellä.

Kysymykseen kuka on se oikea, sanoisin että se, joka voi auttaa sinua rakkauden oppimisessa ja omien rakkaudettomien asioiden luopumisprosessissa.

Yleensä sen jälkeen teidän välinen karma on täytetty ja joku toinen sopivampi astuu edellisen kumppanisi tilalle. Elämä on sellaista kasvua, pitää vain oppia rakastamaan kaikkia ja oppia myös rakkauden todellinen luonne, sillä usein se mitä rakkaudeksi leimataan ei ole rakkautta, kuten esim. mustasukkaisuus, josta jotkut sanovat ihanaa hän rakastaa minua. Todellisuudessa se tarkoittaa haluan omistaa sinut tai älä jätä minua, minä pelkään olla yksin.

Edellinen voi kuulostaa kylmältä joidenkin mielestä, mutta se ei ole sellaista, se on vain tosiasioiden näkemistä ja hyväksymistä sellaisina kuin ne ovat. Suuret haaveet sen oikean ja hyvän ihmisen löytämisestä jonka jälkeen eletään onnellisena elämänsä loppuun asti.

Tuo tuollainen fantasia on saduista, se ei päde valitettavasti oikeassa elämässä, jossa meidän pitää kasvaa henkisesti siihen pisteeseen, että olemme rakkaus. Kasvu rakkauteen voi tapahtua vain toisen ihmisen avulla, sitä ei voi tehdä yksin.

Siihen prosessiin tarvitaan parisuhde ja jotta parisuhteen kasvun tuoman hyödyn saisi parhaiten talteen, siihen tarvitaan seksi ja taas siitä parhaan hyödyn ottaakseen irti, niin siihen tarvitaan tantrinen seksuaalisuus, rakkaus, hyväksyntä, kunnioitus ja kaikki muut kauniit asiat.

Miksi näin on? jotta voimme nostaa karmamme hengen elementtiin ja vapautua elämämme kahleista tullaksemme uudelleen Jumaliksi tai Jumalattariksi.

Sen jälkeen me voimme elää jonkun kanssa avoimessa ja vapaassa suhteessa, hieman kuin ne satujen prinsessat ja prinssit, mutta se voi tapahtua vasta kun tietty henkinen taso on saavutettu ja oma voimakeho on saatu hallintaan kokonaisuudessaan.

Tosin silloinkaan rakkaus ei ole sellaista omistamista, kuin meillä länsimaisessa kulttuurissa on totuttu rakkautena pitämään. Kaikki ottaa aikaa ja varsinkin oman itsensä tunteminen, se vasta paljon aikaa ottaakin.

Siksi toivon teiltä nuorilta kärsivällisyyttä asioiden suhteen ja suosittelen oman itsen tuntemisen opettelemista, sillä vanha viisaus kuuluu "tunne itsesi ja tunnet koko maailmankaikkeuden" pitää paikkansa.

Kaikkea hyvää kaikille rakkauden ja sen oikean etsintään, sillä ilman rakkauden kanssa työskentelyä emme voi koskaan oppia rakkauden todellista luonnetta ja sen oppimisen voi tehdä vain kokemisen kautta, siihen ei kirjatieto paljoa auta.

Rakkautta kaikille, aivan kaikille  :smitten:


Otsikko: Re: Kuka auttaisi minua?
Kirjoitti: Nefertari - 17.01.2006 20:46:28
Juu-u. Tiivistetysti, kuten Lilli ja Tantra asiasta totesivat, on tärkeintä löytää itsensä. Ja kun niin tekee, sitä elämää suorastaan huokuu itsestään, eikä niin murehdi suuria tunnepyörteitä.... :idiot2:

Totta totta...ja paree lieneekin nyt lopettaa uikutus suhteistaan ja alkaa keskittymään itseeni.Ja mikä houkuttelee muitakin apajille, jollei iloinen avoin ja itseensä luottavainen mieli? kylläpä sitä mielialat minullakin ailahtelee: päivänselvä pointti... :)


Otsikko: Re: Kuka auttaisi minua?
Kirjoitti: Stareyes - 17.01.2006 21:01:53
Lainaus
Mielenkiintoinen keskustelu rakkaudesta ja suhteesta. Sanotaan vaikka näin että me kaipaamme rakkautta lähinnä siksi, jotta voisimme oppia sen syvällisemmän salaisuuden jonkun toisen ihmisen välityksellä.

Mielenkiintoista, totta. Ikään kuin hakisimme sitä, että toisen kautta rakastaisimme itseämme, muuten emme siihen kykene.

Lainaus
Yleensä sen jälkeen teidän välinen karma on täytetty ja joku toinen sopivampi astuu edellisen kumppanisi tilalle. Elämä on sellaista kasvua, pitää vain oppia rakastamaan kaikkia ja oppia myös rakkauden todellinen luonne, sillä usein se mitä rakkaudeksi leimataan ei ole rakkautta, kuten esim. mustasukkaisuus, josta jotkut sanovat ihanaa hän rakastaa minua. Todellisuudessa se tarkoittaa haluan omistaa sinut tai älä jätä minua, minä pelkään olla yksin.
Mustasukkaisuus ja sen kaikki lieveilmiöt eivät todellakaan ole rakkautta, ne julistavat: MINÄ OMISTAN SINUT. Eikä kukaan voi kuitenkaan ketään omistaa, se on sula mahdottomuus. RAKASTAMINEN ON VALINTA, TAHDON ASIA, SE ON TILA, JOSSA ELETÄÄN

Lainaus
Edellinen voi kuulostaa kylmältä joidenkin mielestä, mutta se ei ole sellaista, se on vain tosiasioiden näkemistä ja hyväksymistä sellaisina kuin ne ovat. Suuret haaveet sen oikean ja hyvän ihmisen löytämisestä jonka jälkeen eletään onnellisena elämänsä loppuun asti.
Mulla vain sattuu juuri nämä unelmat pyörimään päässä, vaikka tiedänkin etteivät ne voi toteutua, mutta nämä ovatkin vain unelmia :smitten:

Lainaus
meidän pitää kasvaa henkisesti siihen pisteeseen, että olemme rakkaus.

Tämä tavan olen omaksumassa, ellen jo omaksunut

Lainaus
Sen jälkeen me voimme elää jonkun kanssa avoimessa ja vapaassa suhteessa, hieman kuin ne satujen prinsessat ja prinssit, mutta se voi tapahtua vasta kun tietty henkinen taso on saavutettu ja oma voimakeho on saatu hallintaan kokonaisuudessaan.
Tässä yksi minun suurista visioista, voi kun näin jo olisi.....

Lainaus
Tosin silloinkaan rakkaus ei ole sellaista omistamista, kuin meillä länsimaisessa kulttuurissa on totuttu rakkautena pitämään. Kaikki ottaa aikaa ja varsinkin oman itsensä tunteminen, se vasta paljon aikaa ottaakin.

Oman itsensä tunteminen vie loputtomasti ja loputtomasti aikaa, aina löytyy uusia puolia itsessään, mitä aiemmin on ollut huomaamatta

Lainaus
Siksi toivon teiltä nuorilta kärsivällisyyttä asioiden suhteen ja suosittelen oman itsen tuntemisen opettelemista, sillä vanha viisaus kuuluu "tunne itsesi ja tunnet koko maailmankaikkeuden" pitää paikkansa.
Olen presiis samaa mieltä. "se oikea" rakkaus tulee juuri silloin kun aika on sopiva, kun aika on otollinen. Jos sitä etsii ja haeskelee, se pakenee

Lainaus
Kaikkea hyvää kaikille rakkauden ja sen oikean etsintään, sillä ilman rakkauden kanssa työskentelyä emme voi koskaan oppia rakkauden todellista luonnetta ja sen oppimisen voi tehdä vain kokemisen kautta, siihen ei kirjatieto paljoa auta.

Rakkautta kaikille, aivan kaikille  :smitten:
Tämä on kannustavaa, löydä itsesi - löydät rakkauden :smitten: :smitten:
Rakkaudesta ei koskaan voi puhua liikaa ja rakkautta kaikille ei voi toivoa liikaa, sillä rakkaudesta me kaikki elämme :smitten:


Otsikko: Re: Kuka auttaisi minua?
Kirjoitti: Elämänilo - 17.01.2006 21:28:40
Hei Ystäväin
:smitten:           :smitten:           :smitten:           :smitten:           :smitten:           :smitten:             :smitten:           :smitten:           :smitten:           :smitten:
Ainut joka voi auttaa teitä kaikkia  r a k k a u d e n 
etsijöitä, menettäneitä, toivovia jne.

- se  a u t t a j a  olet  SINÄ ITSE -
- asenteesi ja ajatuksesi vaikuttavat koko elämääsi -
- mieti mitä haluat -
- mitä olet valmis tekemään sen eteen -
- visualisoi se mitä haluat, millaisen haluat, milloin haluat jne.


[/color]http://www.silvamenetelma.com/articles.html


 :smitten:  Elämänilo   :smitten:


Otsikko: Re: Kuka auttaisi minua?
Kirjoitti: hurma - 17.01.2006 21:30:34
Älkää etsikö, eläkää...


Otsikko: Re: Kuka auttaisi minua?
Kirjoitti: Kotkansilmä - 18.01.2006 07:59:42
:coolsmiley:
                 Rakkaus on se mangneetti, joka vetää kaksi ihmistä

                  elämän opintielle, kokemaan nopeutettuna kaiken

                   hulabaloon, mikä on egojen käytävä läpi.   :-*


                 


Otsikko: Re: Kuka auttaisi minua?
Kirjoitti: Usvametsä - 18.01.2006 20:34:58
Joskus voi olla sellainen tilanne, että on matkustettava kauas nähdäkseen lähelle.
(ja huomata, että siellähän se rakkaus onkin)

 :smitten: :vaaka:


Otsikko: Re: Kuka auttaisi minua?
Kirjoitti: metsätonttu - 19.01.2006 14:02:33
Olen joskus keskustellut asiasta 'antaumus' ja saanut kovasti nenilleni asiasta, jonka olen nähnyt positiivisena. Toinen näkee asian jotenkin itsensä menettämisenä. Minä näen, että juuri silloin löydän omat tunteet ja toisen tunteet. Tietenkin tuo voi olla vain hetki ja sen jälkeen suuri pettymys. :'( Mutta olen kokenut jotakin suuremmoista, jotakin on, minussa ja toisessa. Samaa antaumusta voi olla ystävän mukana kulkemiseen, työhön, harrastukseen tai politiikkaan menemistä.

Siis uskon, että rakkaus, olkoonpa se universaalia tai vain fyysistä, niin siihen tarvitaan avointa antaumusta, mukaan menemistä. Henkisessäkin rakkaudessa tarvitsemme guruja, oppaita, sanoja, joita luemme ja ihastuneena imemme tiedon itseemme tai löydämme niiden kautta itseämme. :smitten:

Joskus olen verrannut tuota antaumusta tanssiin, jossa mies vie ihanasti. Ja mitä enemmän antaudun vietäväksi, sitä enemmän mies innostuu tekemaan omia kuvioitaan. Tulos, että molemmat nautimme tanssista. Ihastunut huokaus ja sitten se on ohi. Siinä jos missään voi harjoitella sitä antaumusta. Toki voi antautua yksinkin musiikille. Mutta toinen ihminen on aina vaikeampi kohde.


Otsikko: Re: Kuka auttaisi minua?
Kirjoitti: tanja77 - 27.01.2006 17:37:43
:D
Minusta rakkaus on sitä, minkä on tarkoitettu tulevaksi ja juuri sinulle itsellesi se oikea.Koen,että Jumala on meille parit valinneet ennen syntymäämme jo.
Mutta usein sitä ei ymmärrä sielustaan ja sydämestään asioita jos ei käy tavallaan pohjalla tai tee virheitä.Miten sitä muuten oppisikaan mitään!!

 :crazy2:

Olen itse yrittänyt nyt opetella antamaan anteeksi muille sekä itselleni ja uskokaa tai älkää se toimii.Ne vanhat sussuni, joita vihasin heidän tekojensa tähden, ovat osaksi ottaneet yhteyttä tai jopa sanoneet, että näytän erilaiselta.Olen muuttunut. :angel:

rakastakaa myös itseänne.vain sitä kautta voi löytää onnen toisenkin kanssa


Otsikko: Re: Kuka auttaisi minua?
Kirjoitti: sawotar - 28.01.2006 02:08:31
:smitten:Rakkaus helppo sanana, mutta tunteena monipuolinen, rakkaus koostuu kaikesta tunteesta mikä tuottaa yleesäkään tunteita oli ne negatiivisiä tai positiivisiä, kun hyväksyy omat tunteen varjopuoletkin niin kykenee rakastamaan itseään sellaisena kuin on, kuitenkin meille kaikille ihmisille on suotu tämä tunne puoli ja mielestäni niitä on turha muuttaa..kun tunnet rakkautta ja hyvää oloa, niin nauti siitä sillä hetkellä :smitten: kun itkettää niin itke se  voimistaa omaa tunnetta, kun suututtaa niin suutu ja pura pahaolo niin ei jää ikäviä asioita käsittelemättä..jos haluaa parisuhde rakkautta, niin jokainen tapaamamme ihminen tuo niitä tunteita, jotka täytyy peilikuvana itsestään työstää suurinta rakkautta on toisen kautta näkeminen jonka pystyy sovittelemaan omaan käyttäytymiseen..ihmisellä täytyy olla unelmia, fantasioita ja mielikuvia ja ripaus realistisuuttakin..koska jokainen itse tekee elämästään rakkaudellisen tai rakkaudettomuuden..kuuntelee vaan omia toiveita, haluja ja kunnioittaa itseään sellaisena kuin on :smitten:


Otsikko: Re: Kuka auttaisi minua?
Kirjoitti: Kotkansilmä - 28.01.2006 10:29:41
..kuuntelee vaan omia toiveita, haluja ja kunnioittaa itseään sellaisena kuin on :smitten:

 :coolsmiley:
                    Näin on, puhut vähän mutta asiaa.   :-*


R A K A S T A   I T S E Ä S I ,    T O I S E T   T U L E V A T      B O O N U K S E N A

                       :2funny:


Otsikko: Re: Kuka auttaisi minua?
Kirjoitti: sawotar - 28.01.2006 12:09:43
:smitten: toi oli hyvin sanottu kotkansilmä...tosiaankin toiset tulevat BONUKSENA  :smitten:  :smitten:  :smitten:  :smitten:


Otsikko: Re: Kuka auttaisi minua?
Kirjoitti: Satu - 08.02.2006 21:29:37
Hei ihan oikeesti ihmiset...

Oottekos miettineet koskaan, että maailmassa on yli 6 miljardia ihmistä, tosin naisia vähän enempi ku miehiä? Johan nyt on kumma, jos ei siitä jengistä löydy joku, joka voisi olla se oikea... Tai siis pitää sanoa näin: johan nyt on kumma, jos se ensimmäinen vastaantulija olisi se ainoa oikea...

Minäkään en ole aina ihan varma, vaikka sama mies on ollut rinnallani jo ties kuin kauan...

Tsemppiä, te vielä TOISTAISEKSI sinkkuna kulkevat! Takuulla teille jokaiselle kävelee joku päivä vastaan se, joka vie jalat alta ja järjenkin päästä  :)


Otsikko: Re: Kuka auttaisi minua?
Kirjoitti: Hiisitär - 09.02.2006 11:13:17
Lainaus
Oottekos miettineet koskaan, että maailmassa on yli 6 miljardia ihmistä, tosin naisia vähän enempi ku miehiä? Johan nyt on kumma, jos ei siitä jengistä löydy joku, joka voisi olla se oikea... Tai siis pitää sanoa näin: johan nyt on kumma, jos se ensimmäinen vastaantulija olisi se ainoa oikea...

Aivan! Itse ajattelin surullisena teininä miettiessäni rakkautta ja parisuhdetta, että on todennäköisempää, että aikuisella henkilöllä on puoliso kuin että tämä olisi sinkku, joten eiköhän tämä päde tulevaisuudessa myös minuun  ;)

Kaikki tapahtuu tässä maailmassa juuri oikeaan aikaan, suunnitellusti. Myös puolison tapaaminen.


Otsikko: Re: Kuka auttaisi minua?
Kirjoitti: sitruunamelissa - 09.02.2006 13:48:35
sinä  :smitten:

 :) Avaudu rakkaudelle, inspiraatiolle ja korkeimmalle tietoisuudelle. Universumi antaa sinulle voiman sysäyksen löytääksesi muodon itseilmaisullesi. Näinä aikoina olet yhtäkkiä pakotettu ilmaisemaan tunteitasi. Olet vapaa tekemään niin. Elämä kutsuu sinun piiloitettua luontoasi. Aamuaurinko herättää tietoisuutesi, kutsuu sinua valaistumiseen. Tässä on sinulle uusi alku, uusi mahdollisuus. Älä pelkää sen villiä alkuvoimaa.

sitruunamelissa - sydämen ilo

ps. katsoin tuon sinulle medicine woman - tarot korteista  :)