Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Selvänäkö ja ennustukset => Aiheen aloitti: Mamie - 28.10.2005 13:44:48



Otsikko: Mitä mä teen
Kirjoitti: Mamie - 28.10.2005 13:44:48
 :D


Otsikko: Re: Mitä mä teen
Kirjoitti: Saana - 28.10.2005 14:15:12
Nyt on kyllä pakko laittaa viestiä tulemaan...mulla on aivan täysin samat fiilikset...yritän tässä töitäkin tehdä, mutta pala vaan on kurkussa :'(

Tuskin tässä nyt idiootteja ollaan, vaikka kieltämättä itsestä siltä tuntuu...lyö vaan päätään seinään uudestaan ja uudestaan...miksei sitä opi... :idiot2:
Että pitääkin olla hankalaa....mutta kun yksinkään ei ole hyvä olla  :-\

Yritetään silti jaksaa hymyillä kyynelten läpi :smitten:


Otsikko: Re: Mitä mä teen
Kirjoitti: Fish - 28.10.2005 14:16:59
Hei, ensinnäkään et ole idiootti vaan rakkaootti!  :smitten:
Eli rakastettava ja ihana persoona joka vain odottelee että se OIKEA kerkiäis tuleen moikkaan!! :smiley6600: :smitten:
Joten pää ylös ja rakasta itseäsi niinkuin rakastaisit sitä oikeaa!!
 Valoisaa ja ihanaa päivää!!
Ole Rakkaus!!


Otsikko: Re: Mitä mä teen
Kirjoitti: sawotar - 28.10.2005 14:32:16
Nyt on kyllä niin paha olo, ahdistaa, itkettää ym ym... En tiedä mitä tekisin...En todellakaan...

Heips.. *Se mikä ei tapa se vahvistaa* kuullostaa arkiselle kliseelle surulliselle ihmiselle, mutta siinä piilee kikka sen voi käsitellä kahdella eritavalla 1)Mitä tästä opimme? Emme yhtikäs mitään! 2) Mitä tästä opimme? Paljonkin. Kaikki on vaan itsestä kiinni miten halutaan selviintyä ja halutaanko päätä hakata seinään olla oppimatta mitään vaiko lopettaa se pään hakkaaminen oppineena ja ymmärtäneenä, että tästä opin paljonkin! :) Voi sitä tunteiden viidakkoa, kun siihen olisi selkeä koodi jota voisi vetäistä yli sillonkun ei haluis kokea elämässä mitään ikävää :) tosin eihän sitä oppiskaan mitään. Luottamus: hmm...Tärkeintä on oppia luottamaan itseensä, että tekee oikeita valintoja elämässään, eli kuuntelee sitä sisäistä sydämen ääntään ja toimii sen mukaan, jos herää pikkuisenkaan epäilystä, niin osaa pysähtyä tunnustelemaan sitä tunnetta mistä moinen tunne tulee? Ei voi sanoa toiselle: Mä en luota sinuun, koska siinä tapauksessa oma luotto itseensä on yhtä horjuvaa sama asia pätee elämiseen eli luota elämään ja sihen että olet tärkeä yksilö ja rakastettava, siksi on helpompi sysätä omasta itsestään johtuvat puitteet toiseen ja olemalla sokea omille puutteilleen :)''tällä tarkoitan, että et luota itseesi, siksi et voi luottaa toisen aitoon tunteeseen ja mahdollisuuksia elämässä tulee miljardeja ei yksin virhe voi kaataa loppuelämän mahdollisuuksia, niitä meinaa riittää...ainoastaan valinta on sinun vain sinä päätät omasta elämästä ja sen millaiseksi haluat sen muokata, voit joku ikuisesti surra tai kääntää elämäsi iloisempaan suuntaan ja selvitä suuresta koitoksesta ritarina :) Uskon että ahdistus vähenee, kun selkeytyy suuntasi elämässä, mitä haluat tehdä ja mitä tunnet itse, joten kannattaa tutkiskella omia tuntoja ja mikä pistää ajattelemaan, että ''En ole rakastettava''? Tietysti sinä olet :smitten: koska olet itse se rakkaus vain siihen määrään voit itse vaikuttaa, miten paljon haluat sitä muille jakaa. Rauhaa :police: Rakkautta :smitten: Iloa :D ja valoa  :angel: elämääsi.


Otsikko: Re: Mitä mä teen
Kirjoitti: elviira - 28.10.2005 14:58:01
Kuule Dark Rock !

Paljon halauksia  :smitten:, kuuntele itseäs, vastaus tulee sun sydämestä, huomenna helpottaa taas :smitten: :smitten:

t. Elviira


Otsikko: Re: Mitä mä teen
Kirjoitti: sawotar - 28.10.2005 15:17:07
Kiitos Sawotar todella paljon viisaista sanoistasi :smitten:
Kiitos teille muillekkin...

Täytyy tosiaan miettiä tarkasti mitä tahtoo. Eiköhän asiat selkiinny...



Oleppa hyvä :angel: Toivon todella, että asiat selkiintyy ja uskon että selkiintyy enkelit auttaa sinua aina ja muista rukouksen voima :smitten: kaikkea hyvää  ;)


Otsikko: Re: Mitä mä teen
Kirjoitti: Mamie - 28.10.2005 15:19:38
Juu... :)Kiitos Elviirallekkin  :smitten:


Otsikko: Re: Mitä mä teen
Kirjoitti: Ajatus - 28.10.2005 15:42:57
Hei sawotar, anteeksi että puutuin viestiisi, mutta korjasin vaan tuon lainauksen loppumismerkin paikan, kun oli hypännyt vahingossa tuonne viestisi loppuun. Selkeämpi lukea näin. :)

Dark Rock, toivottelen hyvää viikonloppua ja jaksahan kuunnella itseäsi ja mitä SINÄ haluat - sitä kautta löytämäsi hyvä olo kyllä säteilee sitten siihen kumppaniisikin! Et pysty antamaan toisellekaan sitä, mitä itsessäsi ei ole.


Otsikko: Re: Mitä mä teen
Kirjoitti: sawotar - 28.10.2005 19:20:27
Kiitos ajatus  :angel: ei osaa oikein vielä käyttää tätä hyvin  :-\  mutta eiköhän tämä tästä  :D


Otsikko: Re: Mitä mä teen
Kirjoitti: Keho - 28.10.2005 19:56:01
Kyllä tulevaisuudessa JOKAISELLE on se aitokin parisuhde odottamassa, joten kyllä kannattaa vielä hetkelle kuuluen odottaa sitä oikeaa eli pyytetöntäkin Rakkautta saapuvaksi, sillä sitähän varten tässä "raadamme" eli putsaamme näitä tunteita, että sille löytyisi tässä kunkin omassa "majatalossa" sijaa.  ;) :D :smitten:

Joten tuomalla sen ensin omaan sydämeemme, voimme sen toisiinkin heijastaa eli saammeko aina vain se oman Rakkautemme takaisin myös niiden Itsejemmekin avulla, jotka niitä parisuhteitakin sitten tulevassa elämässämme edustaa, koska olemme yhtä jo silloin jokainen Pohjolan Valon keho.  :smitten:


Otsikko: Re: Mitä mä teen
Kirjoitti: selkälokki - 28.10.2005 21:53:47
Lainaus
En tiedä rakastaako hän enää minua...
Miksi mietit tuota?
Jotain siis ilmeisesti on tapahtunut, kun epäilys valtaa mielesi?
Tosi vaikea sanoa mitään oikeasti järkevää, vaikka niin kernaasti haluaisin auttaa jotenkin. :-\
Mutta aikahan sen ainakin näyttää rakastaako, ja muista, että niitä kriisejä voi olla, vaikka rakastaisikin.
Mutta onhan se niinkin, että tosi rakkaus näkyy käytännössä.
Siis miten hän sinua kohtelee?? Ehkä sitä kannattaa miettiä.
Mutta valoa, lämpöä ja haleja lähetän sinulle, yritä jaksaa!!


Otsikko: Re: Mitä mä teen
Kirjoitti: salomi - 29.10.2005 00:39:26
Miksi piiskat itseäsi ajatuksella.
Annan tässä miehisen vinkin: Ala itsestäsi ja rakasta itseäsi enemmän ja äläkä murehdi rakastaako toinen sinua. Sillä meidän miesten suurin vika siinä, että me takkerumme naisiin jotka ovat äidillisen läheisriippuvaisia. Niinpä monet miehet käyttävät hyväksi naisten läheisriippuvuutta esim. kalojen ja ravun. Kuten tällä palstalla on huomannut, että maailmassa on paljon ihmisiä, jotka haluavat kannustaa sinua, että alkaisit rakastamaan itseäsi.
Se on ihmeellistä, kun saa omantunnon kohoamaan itsensä rakastamisen myötä niin oppii huomaamaan, että se "oikea" onkin ihan erillainen kuin sen on kuvitellut olevan. Rakkaushan on ihmeellinen, kun ihastuessaan katsoo asioita vaalenpunaisten aurinkolasien läpi niin silloin kaikki näyttää kauniilta ja oikealta.

Tsemppiä ja rakasta itseäsi sekä toivottavasti löydät intuition ja lapsen sisältäsi. Mummuni ohje oli aikoinaan sydänsuruihin minulle: Poika tuleen ei saa jäädä makaamaan, sillä maailmassa on aina joka on sinua varten tai joka tarvisee sinua.
Mun on niin paha olla, että tahtoisin repiä itteni riekaleiks :-[

Rakastan tätä miestä ja musta on tuntunu, että hän on se oikea...
En kyllä tiedä osaanko rakastaa itteänikään?
Oksettaa se tosiasia, että taidan olla hieman läheisriippuvainen vaikka näennäisesti oonkin itsenäinen...

En tiedä rakastaako hän enää minua...

Miten sen saa selville?oikeasti?niin, etten pysty luulottelemaan itselleni mitään



Otsikko: Re: Mitä mä teen
Kirjoitti: taimi - 29.10.2005 02:36:27
HUPS IIII Nyt on semmoinen asia että osaako kukaan vastata siihen kuin  oma itse, jos asia painaa kuin "kivi" eikä toinen huomaa sitä niin onko hän sen ar- voinen... >??? Tuolla aurongossa on joku toinen !!! :vesta: :vesta: :vesta:.


Otsikko: Re: Mitä mä teen
Kirjoitti: taimi - 29.10.2005 02:37:46
siis auringossa ; lämpöisessä....


Otsikko: Re: Mitä mä teen
Kirjoitti: haidih88 - 03.11.2005 20:40:50
Moi!! ..  :) yritä keksiä jotain mukavaa tekemistä jotta voit unohtaa rakkausasiat hetkeksi.. ne on niin kiperiä..ja niistä tulee vain sekava olo kun miettii päänsä puhki..tuttu tunne minullekkin..  :angel: vietä vaikka ystäviesi kanssa leffailta ja herkutelkaa..mene lenkille..piirrä ja kirjoita pahaa oloasi ulos.. tai keksi jotain muuta mukavaa tekemistä.. kyllä se siitä! .. niin ja:
"USKO ETTÄ KAIKKI HYVÄ JA OIKEA JOSTA UNEKSIT
TAI KAIPAAT ELÄMÄÄSI
-TULEE ELÄMÄÄSI JUURI OIKEALLA HETKELLÄ!!"   


Otsikko: Re: Mitä mä teen
Kirjoitti: rittis - 04.11.2005 12:32:52
Hei!
Ajattelin kantaa minäkin korteni kekoon.RAKKAUS lähtee omasta itsestä,vaikka kuinka tuntuisi pahalta ja sydän on kamalan kipeä,epäilee,mieliala vaihtuu koko ajan valtavasta onnentunteesta syvimpään masennukseen.
Anna itsellesi lupa rakastaa ensin itseäsi niin voit saada rakkautta toiseltakin.Tämä selvisi mullekin juuri.Itsekin olen taistellut tuon asian kanssa jo pitkään ja nyt olen saanut tukea ja uskoa tältä palstalta itselleni joten siitä suuri Kiitos :smitten:
Ollaan vaan  :angel:toisillemme.

Valoa ,voimaa,rakkautta  :smitten:

Enkelisi ohjaa sinua kun sinä sitä tarvitset.Luota siihen :angel:


Terveisin Rittis


Otsikko: Re: Mitä mä teen
Kirjoitti: yoniaQ - 04.11.2005 12:55:45
Nyt on kyllä niin paha olo, ahdistaa, itkettää ym ym... En tiedä mitä tekisin...En todellakaan...ihan yksin kuin tyhjässä, kylmässä huoneessa.
Onko täällä joku ihminen joka osais auttaa mua? Ongelmat johtuu, mistäpä muustakaan kuin rakkaussuhteesta. Oonko vain hölmö ja yritän taas uskotella ittelleni, että mua rakastetaan vai onko se näin? Oon yks idiootti ku tännekkin kirjottelen tämmösiä.... :idiot2:


Dark Rock Hani, hitto mä tiedän just. Onko asiat alkanu selvitä? Luulen et pikkuhiljaa :) niil on taipumus mennä niin.  Mä kävin tota läpi kans ja meni viel hurjemmaks...Nyt mul on energiaa lähettää sullekin sinne Voimia. Jos osaisin jo lentää niin lentäisin sinne halaamaan sua ja voitais itkeä yhdessä kaikki fiilikset, ja puhdistua niillä kyynelillä tietäen et ei olla yksin ja että meidän tulee eheytyä ja auttaa sitten muita kun ne apua tarvitsee. :smitten:


Otsikko: Re: Mitä mä teen
Kirjoitti: Alice - 04.11.2005 13:04:57
Been there, done that, got the t-shirt.

Silloin kun on noin paha olla, tuntuu, että mikään ei lohduta. Tiedän itse, olen elänyt saman tuskan läpi. Se on niin hirveää, että sitä ei toivoisi pahimmalle vihamiehellekään. Kun joku tuli sanomaan: "kyllä se siitä" olisi tehnyt mieli potkaista - jos vaan olisi ollut energiaa. Vaikka hyväähän kaikki tarkoittivat. Oli vain niin kauhean paha olla.

Mutta sinulle Dark Rock, olet ajatuksissani ja toivon sydämestäni, että toivut pahasta olosta. En oikeasti tiedä mitä sanoisin, koska itse ollessani samassa tilanteessa, mikään ei tuntunut auttavan, kaikki vaan kuulosti niin kliseiseltä ja joskus ärsyttikin. Mutta on aina hyvä tietää, että on olemassa ihmisiä, jotka ajattelevat sinua ja lähettävät sinulle kaiken mahdollisen tukensa. Koita jaksaa, ystäväiseni.

Itse, pitkän toipumisjakson jälkeen, olen elämänsyrjässä kiinni. Mutta en enää ole antanut itselleni lupaa tuntea suuria tunteita. Tämä on vaikeaa, mutta pelkään niin paljon, että joudun läpikäymään kaiken tuon pahan uudelleen. Olen tunneihminen ja minun on kamalan vaikea pidätellä tunteitani, mutta vihdoin olen oppinut ainakin jollain asteella "kylmettämään itseni". Jos sydänalassa ailahtaa, pakotan itseni palaamaan ajatuksissani siihen maanpäälliseen helvettiin, ja pyrin kaikin keinoin suojelemaan itseäni enää uusilta karikoilta. Ei näinkään saisi tehdä, sen tiedän, mutta kun pelottaa. Ehkäpä ajan kanssa kaikki paranee, nyt ei ole oikea hetki.


Otsikko: Re: Mitä mä teen
Kirjoitti: Ippuska - 04.11.2005 13:08:29
Dark Rock,
rakkaus ON,
ole Sinäkin
se Rakkaus.

Itku todella puhdistaa sen lähteen
josta naurusikin voi sitten puhtaampana
pulpahdella :smitten:

Voimia :)


Otsikko: Re: Mitä mä teen
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 05.11.2005 14:43:40
LÄHETÄN TEILLE VOIMIA JAKSAA, SEKÄ RAKKAUTTA JA VALOA!

Se on klisee, mutta myös niin tosi, että aika parantaa haavat.

 :smitten: :angel:


Otsikko: Re: Mitä mä teen
Kirjoitti: maaret - 05.11.2005 16:16:22
:uglystupid2:
tuo nyt on aika vähäinen tuska. maailma on täynnä uusia rakkauksia, kun yksi menee niin toinen tulee!
itselläni on kuoleman kautta menetetty rakas ihminen juuri kolme kuukautta sitten, joten lakkaisin sinuna rääkymästä. se tyyppi kuitenkin elää ja hengittää, vai mitä?
mene ulos luontoon tai baariin ja lopeta valittaminen. et ehkä tajua sitä nyt, mutta muutaman vuoden päästä tällaisille asioille voit vain nauraa....
mara


Otsikko: Re: Mitä mä teen
Kirjoitti: Alice - 05.11.2005 16:40:39
:uglystupid2:
tuo nyt on aika vähäinen tuska. maailma on täynnä uusia rakkauksia, kun yksi menee niin toinen tulee!
itselläni on kuoleman kautta menetetty rakas ihminen juuri kolme kuukautta sitten, joten lakkaisin sinuna rääkymästä. se tyyppi kuitenkin elää ja hengittää, vai mitä?
mene ulos luontoon tai baariin ja lopeta valittaminen. et ehkä tajua sitä nyt, mutta muutaman vuoden päästä tällaisille asioille voit vain nauraa....
mara

Suo nyt anteeksi, martti, mutta sinulla ei ole mitään oikeutta väheksyä toisen tuskaa, vaikka itseäsi on suuri suru kohdannutkin. Pahoitin kyllä nyt oikeasti mieleni tuosta viestistä, vaikka se ei suoranaisesti minulle ollut osoitettukaan. Kenelläkään meistä ei ole varaa tuomita toisen surua jotenkin vähempiarvoiseksi.


Otsikko: Re: Mitä mä teen
Kirjoitti: Mirjam - 05.11.2005 19:21:09
Been there, done that, got the t-shirt.
Silloin kun on noin paha olla, tuntuu, että mikään ei lohduta. Tiedän itse, olen elänyt saman tuskan läpi. Se on niin hirveää, että sitä ei toivoisi pahimmalle vihamiehellekään. Kun joku tuli sanomaan: "kyllä se siitä" olisi tehnyt mieli potkaista - jos vaan olisi ollut energiaa. Vaikka hyväähän kaikki tarkoittivat. Oli vain niin kauhean paha olla.

Oli ihan 'pakko' tähän laittaa, että on ilo ja kunnia kohdata ihmisiä vaikka vain kirjoituksen välityksellä, joista hehkuu aitous, aito kohtaaminen....
Niin vahvana kirjoituksestasi huokui aitous, että tämän näin laitan, vaikka 'hullulta' tuntuu.  :D

 :smitten:   :)


Otsikko: Re: Mitä mä teen
Kirjoitti: Alice - 05.11.2005 19:42:51

Oli ihan 'pakko' tähän laittaa, että on ilo ja kunnia kohdata ihmisiä vaikka vain kirjoituksen välityksellä, joista hehkuu aitous, aito kohtaaminen....
Niin vahvana kirjoituksestasi huokui aitous, että tämän näin laitan, vaikka 'hullulta' tuntuu.  :D

 :smitten:   :)

 8) Minulla on aika vahvat energiat.

Hauska tutustua Mirjam. Ja mukava kuulla, että joku arvostaa vielä tuota aitouttakin nykyään ihmisissä.


Otsikko: Re: Mitä mä teen
Kirjoitti: Mirjam - 05.11.2005 20:36:04
Lainaus
8) Minulla on aika vahvat energiat.

Hauska tutustua Mirjam. Ja mukava kuulla, että joku arvostaa vielä tuota aitouttakin nykyään ihmisissä.
Lainaus

Kiitos samoin!  :)

Minulle aitous on arvostettavimpia 'asioita' elämässä aina ollut. Aivan sama mitä on, kunhan on se mitä on.
Oikeastaan minusta se on avain, olla tässä hetkessä ja nyt. Ja kohdata kanssakulkijansa aidosti.

Joten oikein Iloista jatkoa Sinulle!
 :)


Otsikko: Re: Mitä mä teen
Kirjoitti: remppa11 - 06.11.2005 19:31:42
Hei kanssasisar sillä itse olen myös saman ongelman kourisa ollut jo kauan,tilanne ei tunnu aukenevan eikä muuttuvan.Luulen tietäväni sun tuskan ja epätoivon tunteen.
Lohduttaa haluisn oikeesti vaikkakaan en taida osata sitä taitoa olleskaan.kuiteskin iso rutistus ja suuri määrä tsemppiä,luulenpa että pakostakin asiat joskus jollain tavalla järjestyy...niiden on pakko  :smitten:


Otsikko: Re: Mitä mä teen
Kirjoitti: Tara - 06.11.2005 19:37:32
Nyt on kyllä niin paha olo, ahdistaa, itkettää ym ym... En tiedä mitä tekisin...:idiot2:
Ole, tunne, kuuntele pahaa oloasi silläkin on sinulle jokin viesti. Ja muista se on ohimenevä olo, voi kestää tämänpäivän ja huomisen tai viikon mutta elämänmitassa lyhyen hetken. Sinun ei tarvitse tehdä mitään, eikä varsinkaan pakottaa itseäsi mihinkään :angel: