Astro Foorumi

Astro special => Ennustava astrologia => Aiheen aloitti: julyette - 21.01.2009 13:58:28



Otsikko: Pluton transiitit
Kirjoitti: julyette - 21.01.2009 13:58:28

Olisin kysynyt astroa enemmän tietäviltä tuon Pluton transiiteista.
Minulla alkoi joulukuun puolivälissä transiitti  :pluto:   :aspect_tri:  natalin   :kuu:  ja kestää pitkälle kevääseen.
Tuo transiitti ilmeisesti vaikuttaa kotiin ja siihen liittyviin asioihin kun tuo Pluto seilaa vielä natalin neloshuoneessani. Olen valtavan ahdistunut kaikkeen kotiin liittyvään, ja se näkyy vain lisääntyvän viikko viikolta, mutta en tiedä mitä ihmettä pitäisi tehdä.  :-\

Olenko ymmärtänyt oikein, että Pluto pyrkii osoittamaan vanhoiksi tai tarpeettomiksi käyneet asiat ihmisen elämässä?


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: linjalla - 21.01.2009 21:50:32
Lainaus
Minulla alkoi joulukuun puolivälissä transiitti  pluto   aspect_tri  natalin   kuu  ja kestää pitkälle kevääseen.
Tuo transiitti ilmeisesti vaikuttaa kotiin ja siihen liittyviin asioihin kun tuo Pluto seilaa vielä natalin neloshuoneessani. Olen valtavan ahdistunut kaikkeen kotiin liittyvään, ja se näkyy vain lisääntyvän viikko viikolta, mutta en tiedä mitä ihmettä pitäisi tehdä.  Undecided

Olenko ymmärtänyt oikein, että Pluto pyrkii osoittamaan vanhoiksi tai tarpeettomiksi käyneet asiat ihmisen elämässä?

Teemoina  koti, tunteet, turvallisuuden tunteet sekä myös äiti. Trini on kuitenkin helppo/pehmeä aspekti, joten kovin pahaa ei liene tiedossa olevan. Totta,  :pluto: näyttää meille mikä on käynyt tarpeettomaksi, mitä et enää elämässäsi tarvitse ja tavallaan pakottaakin meidät niistä asioista luopumaan, joskus kovalla, joskus vähän pehmeämmällä kädellä (aspektista riippuen). Mistä natal- :pluto: si on lähtöjään? Myös sen symbolisoimat teemat (huone) voi olla tarkkailun alla.


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: julyette - 22.01.2009 13:06:42

Mistä natal- :pluto: si on lähtöjään? Myös sen symbolisoimat teemat (huone) voi olla tarkkailun alla.

Takoitatko missä huoneessa natalilla Pluto on? Jos, niin se on 12. huoneessa.


Ymmärsin tutkia tuota Pluto-transiittia hieman laajemmin yhdessä kuluvan AP-karttani kanssa, ja ne ikään kuin täydentävät toisiaan. Kuluvalla AP-kartalla on mm. Aurinko kasihuoneessa ja yleisenä teemana muutokset kaikilla elämänalueilla. Puoli vuotta tuo AP on jo ollut toiminnassa ja olen käynyt hyvin voimakasta sisäistä ja ulkoista minä-muutosta.
Siksi siis tuo Pluto-transiitin energia poistaa kaikkea vanhaa ja tarpeetonta sopii hyvin kuvaan, koska kotihan heijastaa omaa minää ja minun kotini tällä hetkellä on laitettu aika kauan sitten, kun elämäntilanne ja minä itse oli aivan erilainen. Pluto siis koittaa uudistaa kotiani vastaamaan uutta muuttuvaa minääni.  :)


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: linjalla - 22.01.2009 14:33:08
Lainaus
Kuluvalla AP-kartalla on mm. Aurinko kasihuoneessa ja yleisenä teemana muutokset kaikilla elämänalueilla. Puoli vuotta tuo AP on jo ollut toiminnassa ja olen käynyt hyvin voimakasta sisäistä ja ulkoista minä-muutosta.

Rankimmat, mutta myös eniten muutoksia tuovia, ovat vuodet, jolloin AP-kartan 8. huoneesta löytyy  :aurinko: ja/tai  :kuu: - tosin  :venus: 8. ei tuntunut myöskään kovin helpolta. Nimenomaan sisäisen ja ulkoisen minän muutoksesta tuossa onkin kyse. Mitä huonetta  :aurinko: sinun natalissasi hallitsee?

Lainaus
Takoitatko missä huoneessa natalilla Pluto on? Jos, niin se on 12. huoneessa.

Juuri tuota tarkoitin. Oletko huomannut 12. huoneen teemojen tulevan pintaan?


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: julyette - 23.01.2009 01:05:46

AP-kartan kasihuoneessa on aika kova tungos;  :merkurius:,  :aurinko:,  :venus:,  :saturnus: ja  :mars:   :P
Muutokset ovat kyllä seuranneet toisiaan ihan kaikessa ja kivasti kyllä tuo Pluton transiitti Kuulle jatkaa samaa muutosteemaa. Huomaa muuten selvästi, että tuo kolmio tosiaan on lempeämmin vanhoja uudistava kuin  reilu viitisen vuotta sitten ollut Pluton yhtymä natalin Ic:n kärkeen. Se oli aika repivää ja kaoottista aikaa kotiin liittyvissä asioissa.

Joitakin noita 12. huoneen asioita on ehkä tullut tuon Pluto-transiitin myötä pintaan. Vanhoja tapoja ja ajatusmalleja on joutunut uudistamaan ja muutenkin on jollakin tapaa järjestänyt sisäistä minää ja alitajuntaa uuteen kuosiin.  :D Välillä on ollut aika hajanainen olo, minulle kun on joskus vaikea luopua vanhasta, mutta eipä tuo Ap-kartta ja Pluton transiitti anna paljon mahdollisuuksia jäädä junnaan siihen vanhaan.

Auringosta kysyit, se on natalilla 11. huoneessa ihan yksinään.  :)



Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: linjalla - 23.01.2009 11:23:38
Hei julyette!

Lainaus
Auringosta kysyit, se on natalilla 11. huoneessa ihan yksinään.

Tarkoitin enemmänkin minkä huoneen kärjestä löytyy Leo the lion?

 :venus: lymyillessä AP-kartan 8. huoneessa kävin läpi parisuhdehistoriaani, minkä koin kyseisenä vuonna todella raskaaksi, lähinnä siksi, että en päässyt teemasta irti. Ajatukset ja mielikuvat kyseisistä henkilöistä pyörivät jatkuvasti mielessäni, halusin niin tai en. Toki nyt jälkikäteen olen (jälleen kerran) sitä mieltä, että vuosi oli kovin antoisa.

Miten koet  :merkurius: &  :mars: 8. huoneessa?


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: julyette - 24.01.2009 19:30:13

12.huoneen kärki on Leijonassa.  :)

En ole huomannut oikeastaan mitään  :merkurius:- ja  :mars:-vaikutuksia. Tuo Aurinko on ollut hallitseva ainakin tähän saakka, ja nyt on aivan selvästi menossa tämä Pluto-transiitti. Sitä varmana työstetään kevääseen saakka jolloin se vasta päättyy.


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: R1ku - 08.02.2009 00:43:17
Tällä hetkellä ei ole itselläni menossa mitään Pluton transiittia. Itseasiassa viimeksi ollut vuonna 2007, silloin tapahtuivat mm.  :pluto: :aspect_con: :uranus: ja  :pluto: :aspect_squ: :keskitaivas:

Seuraava Pluton transiitti omalla kohdallani tapahtuu 2011, tuolloin näyttäisi olevan  :pluto: :aspect_con: :neptunus:

Voisiko joku asiaan enemmän perehtynyt mahdollisesti kertoa noista kolmesta mainitsemastani transiitista enemmän  :)


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 08.02.2009 16:27:52
Kuusta opin, että Kuu on syvin todellinen itseni. Pluto kaivaa lapiolla sieltä jotakin ollessa siihen yhteydessä, ainakin koputtaa ovelle (ehkä tuo kolmio). Ja koti vain symboloi sitä itsen olotilaa. Myös äitiyden olotilaa tai jopa suhdetta äitiin.

Minulla on transiittina  :pluto: :aspect_sex: :kuu:. Kotiasiat on suhtkoht hyvin, mutta aurani on kuulemma aivan harmaja. Joten siellä tarvittaisiin siistimistä, ehkä sitä on pölyyttämässä sitten muut raskaat transiitit.


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: aeiouyäö - 22.02.2009 01:46:24
Mulla on tulossa  :pluto: :aspect_sex: :venus: 7. huoneessa...Pelottaa  ;D


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: mateve - 22.02.2009 10:18:46
 :pluto: ssa ei mikään ole pientä.
Itselläni on tulossa tai hiljalleen alkaa vaikuttamaan  :pluto:  :aspect_kvi:  :pluto: ja se kestää tuonne marraskuun vuoden 2011 asti.   :aspect_kvi: sanotaan olevan Jumalan sormen tapainen aspekti, muutoksia, haasteita ja kriisejä, sitähän tämä elämä ja maailma on täynnä, mitä teet? olen kuin lastu laineilla, jos selviän hengissä....  :o

 ;) Mateve


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: julyette - 24.02.2009 04:33:23

Totta,  :pluto::ssa ei tosiaankaan ole mitään pientä. Plutokriisit ovat sellaisia, että ne muistaa kyllä.  Kun  :pluto:  :aspect_con: IC tuli vuosisadan vaihteessa päälle, oli niinkuin Mateve kirjoitti; lastu laineilla jota vietiin. Saturnuksenkin oikut kestää jotenkin paremmin kuin Pluton ehdottomuuden. Paljon tietenkin riippuu Pluton tekemästä aspektista ja mihin planeettaan tai huoneen kärkeen se kohdistuu, kuinka ehdoton Pluto on.  Minulla on nyt menossa tuo  :aspect_tri:-aspekti ja se on tosiaan vähän lempeämpi selvästi.

R1ku kyseli tuosta  :pluto:  :aspect_con:  :neptunus:.  Nikula kirjoittaa tuosta aspektista näin: Tavallisesti aspekti merkitsee vain kollektiivisen alitajunnan täyttymistä tietyillä pyrkimyksillä, jotka saavat konkreettista muotoa vasta vähitellen. Tavalliselle ihmistyypille aspekti aiheuttaa tyytymättömyyttä. Hän ei tiedä syytä ongelmiinsa, koska ne ovat alitajuisia, mutta tyytymättömyyden  motivoimana hän voi tehdä yrityksiä porautua sisimpäänsä löytääkseen epämääräisen levottomuuden syyn.


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Liekku - 24.02.2009 10:50:36

 Minulla on  :pluto(5)  :aspect_tri: :keskitaivas: eka ohitus meni, olen itse pannut työasioita

 vireelle ja tuntuu, että asiat alkaa hoitua,  MUTTA vaatiiko  :pluto::n  :aspect_tri: myös aina

 tehdä asian eteen jotain (kolmiohan vaatii aloitteellisuutta), vai tapahtuuko muutokset silti, onko

 kokemusta. :)


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: mc82 - 24.02.2009 11:18:16
Miehellä on meneillään aika tarkkana  :pluto: :aspect_squ: :venus: , tr- :pluto: 2. huoneessa. Orbi on nyt n. 4 astetta ja parin vuoden sisällä neliö vaan terävöityy.. Miten tuota voisi sitten tulkita, pakkomielteisyyttä rakkauselämässä, uusia suhteita, muutoksia? Ja jotenkin vaikuttaa raha-asioihin, kun tr- :pluto: kerta 2. huoneessa..

Mulla tr- :pluto: siirtyi juuri 12. huoneeseen (voi vidu ku kivaa.. :-\ ) - luultavasti aika herkistävä vaikutus ja taipumusta masennukseen.. Mulla on hermo ollut niin kireällä viime aikoina, että huhhuh.. Tuntuu ihan, kuin yrittäisi hiihtää tervassa - vaikka kuinka sutisi, niin tuntuu, että kaikki tökkii, ei saa mitään aikaiseksi.. No osa masennuksesta johtuu tuosta tr- :saturnus: :sesta, kun tuo prkl tekee terävää neliötä (orbi 1-2 astetta) mun  :merkurius: :venus: ja vielä peruuttelee.. Koskahan menee ohi, tuntuu, että pää hajoaa.. Ja sitten vielä tuo  :pluto: 12. huoneessa, voi helevata.. Mä varmaan roikun keväällä narun jatkona, jos olotila jatkuu tämmöisenä.. :-[ :tickedoff:

Ja asiaan.. Mulla tällä hetkellä vaikuttaa vielä toistaiseksi tarkkana (orbi 2 astetta)  :pluto: :aspect_sex: :saturnus: - jotain uutta realismia tullut peliin, en enää ole haaveillut olemattomia.

(Oli kirjoitettu puoliksi huumorilla, puoliksi tosissaan - tuskin noita suunnitelmia aion toteuttaa :2funny: )


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: mateve - 24.02.2009 15:00:02
mc82, sinulle  :smitten:
Ehkä olisi hyvä muistaa, mitä ajattelet sitä olet, ja vastaavuuden lakia, sana on jo puoli toteutumista, positiivisia ajatuksia siis kehiin, että se hyvä löytää kotiin...
Kun sinulla  :pluto: tulee 12. huoneeseen, se on sen huoneen esoteerinen ja hierarkkinen hallitsija, ei siis paha. Onko sinulla  :kauris:  :askendentti: ? Ehkä nämä uudet monet vuodet opettavat sinua henkiseen vastuuseen ja välittäjän ja pelastajan tehtävään...
 :pluto:  :kauris: sanotaan että aliset maailmat tulevat pintaan, virheelliset rakenteet tuhoutuvat, piilotetut asiat ja vastustavat ihmiset joutuvat puhdistamaan pimeytensä. Johan sitä nähdään miten maailmalla kaikki pimeässä tehdyt väärät asiat paljastuu.
:pluto: on indikaattori, tietoisesti valmistautuvat vihkimykseen, joka tarkoittaa laajentuneeseen tietoisuuteen, vihkimyksiä ei osteta eikä niitä saada viikonloppukursseilla, vaan tapahtuma annettaan kun oppilas on valmis. Olisi varottava kehittämästä astraalista tasoa ja varottava manipuloimista, mikä on  :pluto: alempi luonne.  :pluto: on pelottava koska se ei kysy lupaa ihmiseltä, ja sitä haluatko vaan se pläjäyttää eteesi mahdollisuuden, ota tai jätä. Ihmisen tarkoitus on kehittyä ja siinä  :pluto: toimii auttajana, se parantaa ihmistä totuuteen ja vahvistaa kehittymiseen. Se kun ihmiset vastustavat kehitystä, sekin tietysti on valinta, mutta silloin ihminen kantaa vastuun, syy ja seuraus.

Esoteerisessä astrologiassa sanotaan 12. huoneesta että siellä on lunastamaton karma, välinpitämättömyyden pimeät voimat, Sielun voiman suunnan kääntäminen; persoonallisuuden kahleet, ihmiskunnan epäitsekäs palvelu; yhteys kollektiiviseen menneiden elämien kokemukseen; ylösnousemus Maailman Palvelijoiden palvelun kautta (Sielu).
Karmasi palaa kotiin luoksesi. Erittäin psygolokinen huone; menneet elämät vaikuttavat voimakkaasti. Kollektiivisen Tiedostamattoman-Ihmiskunnan Psyyken, Planetan Psyyken huone. Pakkomielteet ja omistushalu. Jumalallinen omistushalu. Piilotetut siunaukset ja parannukset. Näkymättömät vaikutukset- mutta hyvään vaiko pahaan. Opi päästämään irti. Suuren vapauden tai orjuuden. Kierron loppu. Liikuntavammaisuus mahdollista.
Huoneen teksti on Pohjolan Valon Tuija Robbinsin tekstistä.

Sanotaan myös että ihminen itkee vaikeuksissa, mutta Sielu iloitsee, sillä se saa mahdollisuuden kehittymiseen.

 ;)  Mateve


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Liekku - 24.02.2009 16:11:23

 Kiitti vaan mateve,- minäkin sain ajatuksiini vahvistusta,- että  :plutonkin  :aspect_tri: heitetään

 mahdollisuutena,-- ja jos haluat käyttää,---niin  :pluto: varmasti tukee muutoksia "voimallisesti",

 ja jos et,-- niin ei kai ihmeempiä tapahdukkaan. :)


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Rohana - 24.02.2009 17:26:33

 Kiitti vaan mateve,- minäkin sain ajatuksiini vahvistusta,- että  :plutonkin  :aspect_tri: heitetään

 mahdollisuutena,-- ja jos haluat käyttää,---niin  :pluto: varmasti tukee muutoksia "voimallisesti",

 ja jos et,-- niin ei kai ihmeempiä tapahdukkaan. :)

Mulla oli tuo transiitti kaaaaauan ja vielä IC:llä. Yritin ja yritin, kaikki vaan takkusi. Takkuaa kyllä yhä ja muutkin jo sanoo että kyllä sulla on huono tuuri...Että sama kai mikä transiitti on, kun alamäki on edessä. hah!


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Liekku - 24.02.2009 20:00:28

 Mulla samaan aikaan vaikuttaa  :uranus: ja  :jupiter: positiivisesti,-- se varmaan tuo

 omaa panostaan tapahtumiin.

 


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: julyette - 25.02.2009 02:53:37
Minulla on  :pluto(5)  :aspect_tri: :keskitaivas: eka ohitus meni, olen itse pannut työasioita
vireelle ja tuntuu, että asiat alkaa hoitua,  MUTTA vaatiiko  :pluto::n  :aspect_tri: myös aina
 tehdä asian eteen jotain (kolmiohan vaatii aloitteellisuutta), vai tapahtuuko muutokset silti, onko kokemusta. :)

Minulla nyt menossa tuo mainitsemani    :pluto:  :aspect_tri:  :kuu:    ja olen huomannut, että    :aspect_tri:   (ja myöskin  :aspect_sex:)   on pehmeämpi, joka tuo muutokset ilman jyrkkiä kriisejä  ja vaatii enemmän sitä omaa aloitteellisuutta. Jos et tee mitään, muutospaineissa olevat asiat vain ahdistavat enemmän ja enemmän kunnes sitten tartut  toimeen.
Aikanaan tuo    :pluto:  :aspect_con: IC  oli sellainen, että kaikki muutokset ja kriisit tulivat ulkoisista tekijöistä, joihin en osannut varautua mitenkään. Kaikki oli tahmeaa, mikään ei toiminut ja kuitenkin olisi pitänyt saada muutoksia aikaan.


mc82.
Minulla on natalilla   :pluto:  12. huoneessa, eikä se minusta ole mitenkään hankala sijainti. Itse asiassa pidän sitä aika iisinä.  :D   Laittaisin tuon masennuksen enemmän    :saturnus:  piikkiin, saturnuspainotteinen ihminenhän on usein totinen ja alakuloisuuteen taipuvainen.


Matevelle kiitos tuosta 12. huoneen symboliikasta. Minulla on natalilla paljon tavaraa 12. huoneessa ja sen kanssa on saanut painia koko elämän. Oikeastaan tuo Pluto siellä on ollut niitä helpoimpia, mutta ehkä nuo
 :kuu: ja  :uranus:  (ja ehkä myös  :venus:  ja   :merkurius: ?)  ovat todella avanneet tuon mainitsemasi yhteyden kollektiiviseen menneiden elämien kokemuksiin ja ylipäätään alitajuntaa joskus liikaakin.

Mitähän tuo lunastamaton karma tarkoittaa, osaatko antaa lisää tietoa siitä?





Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Liekku - 25.02.2009 10:28:04

  Julyette,-juuri näin olen joskus tuntenut suurta ahdistusta ja tyytymättömyyttä, kun muutospaineita

 oli, mutta arkuuttani ja epävarmuutani jätin asiat.

  :pluto:  :aspect_opp: :venus: koko viime vuoden, ja se oli ahdistavaa parisuhteessa ja muutenkin.

 Nyt tuntuu kuin  :pluto:  :aspect_tri: palkitsisi,-- olo on aika rauhallinen.


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: mateve - 25.02.2009 12:53:16
Julyette  :smitten:

Kysyit tuota lunastamatonta karmaa, se on niiden planeettojen jotka ovat 12 huoneessa takana.
Mietippä niiden merkityksiä, kun ne ovat piilossa ja esille nostettava.
 :kuu: mennyttä josta on päästettävä irti, enkä tarkoita että  :kuu: opetuksista jotka ovat hyviä...
 :uranus: irtipäästää ja uusia suuntia...
Kirjoitit ehkä myös, ovat ne 12 h. jos on niin..
 :venus: rakkauden merkitystä mitä se ei ole ja mitä sen pitäisi olla,  :venus: ei ole mikään kiltti planeetta...
 :merkurius: kanssakäyminen, mitä tarkoittaa sanoillaan, puheen merkityksen vaikutus puoli tekoa....
Planeetoilla on fyysinen merkitys mutta tärkeämpi on se henkinen, elämämme on mayaa, ja nyt pitäisi vaikuttaa tulevaisuuteen, mitä haluamme todella...

 ;) Mateve


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: mateve - 25.02.2009 18:28:08
Sagitarius  :smitten:
Tuo  :pluto:  :aspect_tri:  :askendentti: taitaa olla vasta ensimmäinen kosketus, sillä se voi tehdä 3-4 ja vasta viimeisellä näet mistä oli kysymys.
Kaikilla planeetoilla on positiivinen merkitys, koska ne ovat muutoksen airueita, ihminen itse valitsee
onko se positiivinen vai onko negatiivisestä tapahtumasta kyse.
 :pluto:  :neitsyt: tekee tietä palveluun..
 :pluto:  :jousimies: huoneessa kohdataan henkiset lait ja opetellaan sisäistä mielen hallintaa tuomalla se Valo itsestä esille. Kun itse haluaa kehitystä niin  :pluto: auttaa siinä, voihan se olla oman ajatusmaailman muuttumista, ja jossain vaiheissa voi tuntua että ne omat rakenteet joita on rakentanut itselleen, hajoavat. Muutamat yksittäiset asiat kartasta ei selitä kaikkea ja on ehkä turhaa irrottaa niitä kokonaisuudesta. MUTTA ihmisen tutkiminen siitä kuka on todellisuudessa, on elämän ikäinen työ, astrologia on hyvä apuväline, mutta itse on työ tehtävä....  :o

 ;)  Mateve


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Liekku - 25.02.2009 19:23:19

  Mulla oli reilu kaksivuotta sitten  :pluto: :aspect_con: :askendentti:n,-- ja taisi olla kolme ohitusta,

 ja viimeisellä tuli myönteinen muutos asioihin,--seurasin tarkasti  :jupiter::n tekemiä kuvioita,

 jotka vahvisti uskoani.

 Nyt mulla tuntuu että  :pluto: :aspect_tri: :keskitaivas: -eka ohituksen aikana alkoi jo asioita tapahtumaan

 ja niitä on kolme ohitusta, --kai vikalla ohituksella asiat on OK.

 ONKO KELLÄÄN KOKEMUSTA.
 
 















Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Haapa - 02.03.2009 17:10:34

  Mulla oli reilu kaksivuotta sitten  :pluto: :aspect_con: :askendentti:n,-- ja taisi olla kolme ohitusta,

 ja viimeisellä tuli myönteinen muutos asioihin,--seurasin tarkasti  :jupiter::n tekemiä kuvioita,

 jotka vahvisti uskoani.

 Nyt mulla tuntuu että  :pluto: :aspect_tri: :keskitaivas: -eka ohituksen aikana alkoi jo asioita tapahtumaan

 ja niitä on kolme ohitusta, --kai vikalla ohituksella asiat on OK.

 ONKO KELLÄÄN KOKEMUSTA.
 
 
























Hei,

Mulla on myös kokemusta n. vuoden takaa  :pluto: :aspect_con: :askendentti: teki useamman ohituksen ja muutospaine oli valtava. Vasta viimeinen ohitus teki tehtävänsä. Sain tehtyä ison muutoksen parisuhteeni kanssa transiitin aikana ja sen jälkeen elämä on muuttunut paljon valoisammaksi. Ja koen, että muutos on liittynyt juuri persoonallisuuteen liittyviin asioihin.




Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 02.03.2009 20:55:17
jos Pluto on ysissä, se liittyy ulkomaihin ja filosofiaan. minulle tulee koko ajan yllätystä romantiikka-juhla-osastolla   :jupiter:  :pluto:  :uranus:  ollessa vitosessa, abt joka vkolle juhlaa ja foreign :kaksoset: viesti ihan hermona, että minne menin kun ei meiliä tullut kuin neljä!  :2funny: . pääasiassa asiat lähtee itsestä.. niin että en tiedä onko se tuo  :pluto:. 


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Liekku - 02.03.2009 23:52:17

 SORI -- mulla oli   :pluto: :aspect_tri: :askendentti:  eikä ( :pluto: :aspect_con: :askendentti:)--
 
  ja silloin viimeinen kohtaaminen vasta tuntui,  ekan ja toisen ohituksen aikana en tiennyt

  mitä tuleman piti,-- mutta hyvin kävi.

 


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: helinä - 03.03.2009 15:07:44
Aikanaan tuo    :pluto:  :aspect_con: IC  oli sellainen, että kaikki muutokset ja kriisit tulivat ulkoisista tekijöistä, joihin en osannut varautua mitenkään. Kaikki oli tahmeaa, mikään ei toiminut ja kuitenkin olisi pitänyt saada muutoksia aikaan.

Kiitos kun julyette laitoit  :pluto:  :aspect_con: IC -kommenttejasi.
Täällä yksi, joka on purjehtimassa "lastussa lainehilla"...

Tarkka  :aspect_opp: MC: lähellä olevaa  :rapu:  :venus: tulee sitten 2010 vuoden alussa.
Eli kunhan vene löytäisi ensin sataman luulen/toivon että mulla olisi enemmän annettavaa...

Tähän mennessä olen saanut oppia, että oikeastaan kukaan ei tarvitse minua. Ja niitä ohjeita ja "sääntöjä" kuitenkin osataan antaa, vaikka eivät tiedä elämästäni yhtään mitään...

Uskon kyllä että selviän hengissä (pelkään ehkä enemmän elämää kuin kuolemaa), mutta
...kun 3 vuoden sisässä on:
   :pluto: tr  :aspect_squ:  :pluto: radix ->
 :pluto: tr  :aspect_con: IC (jo vähän takana tämäkin) ->
:pluto: tr  :aspect_opp:  :venus: radix
... Niin elämä voikin olla AIKA uudenlainen...  ::)

Olo on kuin vastasyntyneellä - luulisin.

Yritän pitää huumoria yllä ja hoitaa itseäni kuin pientä vauvaa...


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: helinä - 03.03.2009 15:18:42
Huhhuh... pelkään kovasti että taas tulee jotain hirveetä. Vuosien ongelmat on saaneet mahan jotenkin sekaisin ja olen nyt kevään ja kesän aikana juoksen maha ja suolistotutkimuksissa. Jos vaikka lekureiden diagnoosit piti paikkansa ja joudun sellaisen avanteen kanssa elelemään.

Älä pelkää. Pluto liittyy pelkoon - kun pelko hellittää, niin elämä alkaa uudelleen...

Avanne tai ei - on siitä muutkin selvinnyt.

Itse ihmettelen miten pääsin "omista sairauksista" täysijärkisenä yli. Se taisi olla huumori, onni arjessa, pienet askeleet...
Jälkikäteen miettien olin sairastellessakin onnellinen. Ei sitä terve ihminen taida onnea aina osatakaan...

Miten se meni. Sielu tykkää kun ruumista kuritetaan...? Sielusi ehkä oppii jotain todella tärkeätä!
Ja sitten olet henkisesti vahvempi kuin monet täällä tallaajista.


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: julyette - 04.03.2009 22:04:41

Mateve,
kyllä kaikki nuo 12. huoneessa;  :kuu:,  :venus:,  :pluto:,  :uranus:  :neitsyt: ja  :merkurius:  :leijona:  :P
Olen alkanut huomaamaan, että tuo vanhasta ja menneisyydestä irtipäästäminen näyttäsi olevan tämän elämän teema. Osa vanhoista tulee niin kaukaa ettei selvästikään ole edes tämän elämän kertymiä, joten onhan se kai aikakin jo vähän puhdistaa pölyttymiä.  :D

 
 Helinä,
 Ehkä juuri siksi, että Pluto hitaasti liikkuvana planeettana vaikuttaa niin hitaasti, tulee se tunne "lastu laineilla" kun  ei millään pysty näkemään sinne lopputulokseen saakka, vaan aina vain sen seuraavan askeleen.  Minusta tuntui varsinkin tuon  :pluto:  :aspect_con: IC -transiitin aikana monesti siltä kuin olisi aivan hukassa ja tulevaisuus pelotti koska ei saanut kokonaisukuvaa siitä mitä oikein oli menossa. Mutta Pluto on kuitenkin siitä hieno, että myllerryksen jälkeen on aina tulossa valoisampi aika jolloin voi sitten korjata sitä kehittymisen satoa.


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: mateve - 05.03.2009 12:32:54
Julyette  :smitten:

" Mateve, kyllä kaikki nuo 12. huoneessa;  ,  ,  ,     ja     
Olen alkanut huomaamaan, että tuo vanhasta ja menneisyydestä irtipäästäminen näyttäsi olevan tämän elämän teema. Osa vanhoista tulee niin kaukaa ettei selvästikään ole edes tämän elämän kertymiä, joten onhan se kai aikakin jo vähän puhdistaa pölyttymiä
.  "

Niin, sinullahan on tuo  :kuu: Esoteerinen hallitsijana  :neitsyt: ssä  tarkoittaa sisäistä opiskelua, ei sitä tavallisen  :kuu: astraalista muotoa.
:kuu: hallitsee muotoa ja kyseessä on siis miten opit hallitsemaan maallista ainetta ja sen emotionaalista eli tunteiden maailmaa.. mitä minä tarvitsen oikeesti.. palvelun antamista fyysisyydellesi, onhan se sielusi kulkuväline. Pohjolan Valon teksteissä sanotaan; Kun Kristuslapsi on syntynyt, hetken kaikki on pelkkää kauneutta, iloa, pyhyyden ja onnen tunnetta, syvän kriisin ja tuskan jälkeen.
 :venus: 12.h on löytää sinussa oleva  :aurinko: enkelisi yhteys...
Tämä nyt tuli mieleeni  :o

 ;)  Mateve



Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: julyette - 09.03.2009 17:54:22


Kiitos Mateve avaavasta tekstistä.  :) 
Natalin 12.huoneen  :pluto:  aktivoitui yllättäen kymmenisen vuotta sitten (liekö vasta tietyssä ikävaiheessa alkaa vaikuttaa voimakkaammin). Paljon psyykkisiä prosesseja ja sielunpuhdistusta ja vanhoista irrottautumista. Mukana ovat olleet vahvasti myös nuo mainitsemasi 12. huoneen :kuu:  ja  :venus:. Paljon sisäänpäinkääntynyttä tunnetarkkailua ja juuri sitä omien todellisten tunteiden ja motiivien etsiskelyä. Ja tuo  :venus: on tosiaan tuonut tuon mainitsemasi oman enkeli-henkimaailmayhteyden etsimisen   :)

Nyt olen oikeastaan samassa tilanteessa kuin Sagittarius; valtavan kymmenen vuoden myrskyn jälkeen tyhjiössä jossa mikään ei liiku, mutta sisin on aivan toinen kuin ennen, jotenkin uudestisyntynyt. Enkä minäkään oikein tiedä/osaa tehdä nyt mitään. Eikä millään tosiaan keksi mitään mitä lähteä tekemään. Ehkä tämä on myös joku vaihe, jonka jälkeen sitten keksii ne uudet asiat elämään.


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 09.03.2009 17:58:17
Ittellä on meneillään Pluton oppositioiden lepotaukoa, vaikka taustallahan ne ovat koko ajan.

Mutta päällä nykenee tuo helpottava  :pluto: :aspect_sex: :kuu:, jonkinlaista kotielämän muutosta siis, mutta hyvässä mielessä. Ja onkin, kun poika tuossa pakkailee vuoden kestävää matkaansa varten ja itse kaavailen pientä kevätremonttia tuvan lattiaan.



Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: marix - 14.03.2009 22:13:26
mitä  :pluto:  :aspect_squ:  :aurinko: haluaa kertoa, kun se osuu vieläpä kutoshuoneeseen? syntymäkartan aurinko sijaitsee kympissä oinaassa.


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: mateve - 15.03.2009 11:11:35
Marix  :smitten:
 :pluto: han aloitti  :kauris: merkissä seuraavat 16v, ravistelua rakenteista jotka ovat hiekalle rakennettu. Maailmanlaajuisesti Tarotkorteissa Torni kuvaa oikein hyvin tätä tapahtumaa. Voisit kohdata työelämässä juuri näitä muutoksia, uudelleenjärjestelyä kestävämmälle pohjalle, onhan 6. huone myös työn huone. Oma oikeudenmukaisuutesi saa testipaikkoja,  :jousimies: on oppilaan merkki. Fyysisesti, pidä huolta terveydestäsi, hampaistasi sekä luistasi. Luihin on kiteytynyt menneiden elämien asioita ja niitä ravistellaan koska menneistä irrottautuminen on pakollista jotta uutta parannusta tulisi tilalle.
Pluton kanssa antaudutaan, nähdään miksi, ja hyväksytään koska se on meidän ihmisten parhaaksi.
 :aspect_squ: on nuorelle ongelman aiheuttaja, koska oma tahto taistelee Sielun tahdon kanssa, vanhemmalle ihmiselle  :aspect_squ: mahdollisuus, sillä on keränyt elämästään jo näiden  :aspect_squ: n tiedon viisaudeksi. Sielu rakastaa näitä :aspect_squ:

Nyt kirjoitat että Aurinko on Oinaassa ja olet laittanut Auringon Jousimieheen, ei tainnut olla sinun oma karttasi????

 ;)  Mateve


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: marix - 15.03.2009 11:15:59
^ kiitos! ja kysehän ei tosiaan ollu mun omasta transiitista vaan erään toisen.. se kiusaa sitä kahteen kertaan.. alkanu vuoden alusta ja loppuu vasta kesällä. jännä juttu, että samaan aikaan venus on oinaassa myös sinne kesään asti..


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 17.03.2009 16:00:07
mateve, kirjoitat miellyttävästi!

kerrohan mitä  :pluto:  :aspect_squ:  :saturnus: kolmosessani voisi merkata, kun aurinko kuu merkkari mars kiihdyttää matkoja, commercea mutta mitä tuo? muuten paljon konjunktiota ja sekstiiliä

ja koska 3-9/11 kiinnostaa nyt eniten, niin  :saturnus: on juuri 11-huoneessa,
hidastaako suunnitelmia???  > 2010 asti!::)

merci  :laugh:


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: mateve - 17.03.2009 16:30:19
Lähetetty: tänään kello 15:00:07Kirjoittanut: ^Chakwaina
11.huoneessa on ne asiat mitä menneisyydestä tulee tämän elämän käsittelyyn, eli  :neitsyt: ehkä tulisi tässä katsoa asioita syvemmältä koska  :saturnus: on se joka vaatii sitä kurinalaisuutta ja  :pluto: se joka puhdistaa pois asiat mitkä eivät kehitä sinua. Neliö on aina se joka rakentaa hyvää lopputulosta. Mutta ihmisen alempi ego hannaa sielun vaatimusta vastaan. Ota tai jätä valinta on se ainut vapaa tahto ihmisellä, suunnitelmat ovat tehty ja tuo kuvio kyllä nyt huomauttaa, että pysyppä suunnitelmassasi. Päästä irti vapaaehtoisesti, mitä se nyt sitten pitääkään sisällään  :o kannatta miettiä....

 ;)  Mateve


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 18.03.2009 09:02:56
eikö 11. huone ole yksinkertaisesti tuki, tuttavat, suunnitelmat? ai niin mutta voihan työkumppanuudetkin joskus olla menneistä elämistä tuttuja, sopimuksia?


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: ancelica - 26.03.2009 22:21:02
Pääsin onnekseni juuri vuodenvaihteessa eroon pitkään riivanneesta  :pluto: :aspect_squ: :pluto:. Onpa olo kohentunut huomattavasti parin vuoden maailmanlopun mielialoihin verrattuna  :smitten:  Ihmettelinkin miten oon ollut vielä kesäisin ja lomillakin äärettömän ahdistunut ja väsynyt ja tuntunut että aivan kaik menee päin P... nyt kun tuo on poistunut niin olo on kuin eri planeetalta  :D 
Muilla vastaavia kokemuksia?
 Ei sitä vaikutusta oikein sisäistänyt ennekö se meni pois kokonaan.
Natal  :pluto: H 11  :neitsyt: generation


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 03.04.2009 15:20:29
vieläkö jotain jää jäljelle? tulin erään firman juhlista.. kai se on jatkuva tasapainottelua aineellisen ja henkisen välillä tämä kasvu. yhtaikaa tietää että kaikki on vain näytelmää- ja samalla on siinä näytelmässä, mutta aistii jotain sen takana.. tiedän mitä itselläni menee uusiksi, samalla TULEE uutta projektia.

Pluto turns retrograde in Capricorn on April 4, signaling in a time of destruction and rebuilding, rejuvenation and regeneration. It is a time for fresh starts and dead ends. The things that we hang onto the tightest can suddenly be taken away. We may be forced to reevaluate the things we cherish most.

During a Pluto retrograde period, we will feel pressured to eliminate and release the old, outworn, outdated and obsolete in our lives. We will be urged to let go of attitudes, thinking or communication patterns, security drives, and rigid emotions that no longer serve us. This is an excellent time to undergo an internal form of house cleaning, and look into ourselves to determine exactly what we do and do not need.

Pluto retrograde imparts an intense power for investigation, so we should use this time to assess what reoccurring patterns in our lives make us feel out of control, where and why do we continually give our power away, and under what circumstances do we react so defensively that we elicit attacks from others. Pluto retrograde marks a time wherein we should seek to gain greater control over our lives.

**ahaa.. mielellään tuota.. vaikka itsellä on joku niin voimakas sisäisen kasvun vaihe, että.. onnistuukohan
valta samalla.. heh


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: rovatar - 03.04.2009 16:42:41
Minusta tuolla jossain toisessa aiheessa, jonkun kirjoittama juttu oli hyvä!
 Nimittäin, että kun ihminen vasta ” opettelee” asiaa, hän on NIIN sen asian takana, yrittää vakuuttaa ja käännyttää muita, on ihan fanaattinen asiansa kanssa.
Kuten meistä itse kukin silloin, kun ” asia ” on vasta nupullaan/löytymässä.
 Haetaan varmistusta asialle muiden mielipiteiden kautta.
Mutta…
Sitten kun asia.. olkoon se mikä tahansa, on sisäistetty …siis oikeasti ymmärretty ja kokemuksen kautta itsessään todeksi havaittu,
...Ei ole tarvetta toisia käännyttää, ei paasata mielipiteitään…vaan annetaan jokaisen olla sellainen kun on. :smitten:
 Hyväksytään toinen sellaisena kuin Hän on.
Silloin myös ihmisellä itsellään on sisällään varmuus siitä, että Tämä asia on MINUN kohdallani näin.

Se Oma totuus ja oikea olisi löydettävä ensin, sitten voi hyväksyä sen, että toisilla se ” totuus” voi olla jotain ihan muuta.
 Mutta se on sen toisen ihmisen asia ja hänen oma juttunsa!

Jos haluat valtaa, ota se.
Mutta vallanpito vaatii myös vastuuta.
Ja ole valmis myös saamaan kritiikkiä vallankäytöstäsi.

aattelee nyt...vaan ken tietää, mitä huomenna,
Mutta se ei oo teidän ongelma.. :2funny:


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 03.04.2009 16:51:51
Hyvinpä tuo  :pluto: :aspect_sex: :pluto: näkyy rullaavan.


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 03.04.2009 17:05:59
niin sehän oli valtaa yli oman elämänsä, tuossa, ei välttämättä yli muiden.. esim taloudellinen vapaus.. oma yritys.. oma projekti.. työpaussi.. ajattelun ja uskomisen vapaus.. suhteet järjestykseen.. miten kukin sen ottaa


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Hiisitär - 28.04.2009 15:44:27
Minä olen miettinyt mikä ihme minua riivaa, kun ennen sisällä päin vaikuttanut  :aurinko: :oinas: - joka on ilmennyt lähinnä itsenäisyytenä, henkisenä vahvuutena, optimistisuutena ja lojaaliuutena - onkon yhtäkkiä pompannut pintaan ihan kympillä! Temperamentti on kasvanut potenssiin kymmenen, ihan kuin olisi noussut sarvet päähän yhtenä yönä. Ennen epäoikeudenmukaisuutta kohdattuaan sitä on vaan jupissut asiasta partaansa (varmaan  :kuu: :rapu: vaikutus), mutta nykyään sitä tulistuu heti tyyliin "Ai puhutsä mulle?!" Minkäänlaista epäreiluutta ei sulata millään, eikä sitä, että ihmiset ympärillä puhuvat ensin toista ja sitten toista. Tuota tapahtuu paljon eteenkin koulussa ohjaavan ammattiopettajan puolelta ja on tullut kyseisen temperamenttisen opettajan kanssa napauteltua puolin ja toisin.

Noh, siellähän kartalla sitten möllöttää  :pluto: :aspect_squ: :aurinko:  ja  :mars: :aspect_con: :aurinko: - Aurinko on minulla vielä ykköshuoneessa ;D Vaikka molempien pitäisi vissiin olla sangen tuhoavia ja sekoittavia aspekteja, tunnen itseni oikeastaan vaan vapautuneemmaksi. Enemmän sellaiseksi, joka minun pitääkin olla, kunhan ei ylilyö tuota temperamenttiaan.


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 28.04.2009 17:18:45
Yhä kauniisti minua lohduttaa tuo  :pluto: :aspect_sex: :kuu:, askartelevat tuolla 2.huoneessa.
Se tarkoittanee, että raha riittää välttämättömään ja välillä johonkin piristäväänkin; kukkiin esim.
Se tarkoittaa, että koti on kuitenkin niin kullan kallis juuri nyt kun kevät kohottaa harteitaan roudan alta. Se tarkoittaa sitä, että vanhin poika nuuskii innokkaana nurkkia, haluaisi tehdä remonttia, auttaa kohentamaan kotia. Ja se tarkoittaa sitä, että ukko saa olla vielä kotona, toivon. Että välttyisi sairaalalta tämän kevään.

Ja se tarkoittaa sitä, että koti on kuitenkin voimavarani rankan työpäivän jälkeen. Yks ystävä tässä kävi ja sanoi, kuinka hyvä on meillä käydä, kun voi kuin kotiin tulla ja olla. Se ei todellakaan tarkoita mitään luksuskotia.

Mutta kun katson tuota Plutoa yleismaailmallisesti, niin sen pitäisi muistuttaa kaikille siitä mitä meillä vielä on, lämmin olo ja katto pään päällä, maaper' alla on rauhallisesti eikä metsässä vaani rosvot. Kun vain muistettaisiin olla kiitollisia sille, mitä meillä on, sille mikä ei ole vielä meiltä poissa.


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 28.04.2009 17:42:01
Voi hyvä ystävä!

Älä sure noita vielä, huomaa, että koko maailma muuttuu koko ajan! Ja varsinkin Pluto koputtelee ja purkaa monenlaista.

Ihana kevät! Nautitaan tästä ensin!  :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 28.04.2009 18:06:38
Voi sinua! Mietipä mikä siinä on se vaikein, sillä sitähän se Pluto voi tulla nyt purkamaan sinulle. Kyllähän on aina hyvä varautuakin, miettiä ratkaisuja, tarkistaa asenteita ja katsomaan onko ollenkaan oikealla paikalla ja oikeassa toimessa. Muutostahan Pluto tuolla osoittaa... ja se voi tehdä hyvää elämälle ja raskaus häviää.

Voimia sinulle!  :angel:


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Hiisitär - 28.04.2009 19:15:24
Englanniksi noista kyselemistäsi transiiteista löytyy tietoa näiden linkkien takaa:

Pluto Square Moon (http://www.astrologyweekly.com/astrological-aspects/pluto-square-moon.php)
Pluto Square Venus (http://www.astrologyweekly.com/astrological-aspects/pluto-square-venus.php)
Pluto Trine Mercury (http://www.astrologyweekly.com/astrological-aspects/pluto-trine-mercury.php)

Kaikki Pluton transiitit - enimmäkseen syntymäkartan mukaan selitettyinä, mutta kuitenkin niin, että niistä voi arvioida mitä on tulossa - löytyvät englanniksi osoitteesta

www.astrologyweekly.com/astrological-aspects/pluto-aspects.php (http://www.astrologyweekly.com/astrological-aspects/pluto-aspects.php)

Sivua pitää rullata hiukan alaspäin.


Otsikko: Totuus tapetilla
Kirjoitti: ScorpioRising - 15.05.2009 18:14:19
Itselläni ollut päällä pluto oppositio merkurius. Ekaksi ajattelin, että mitenhän tästäkin transiitista selvitään. Mielessä oli vuosituhannen vaihteen pluto opp. kuu, joka jätti vamman sieluun. Savua nousee vieläkin.

Anyway, tässä transiitissa olen huomannut tulleeni paljon ehdottomammaksi esille tulleissa, selvittämistä vaativissa tilanteissa: it’s my way or no way! Olen  tullut suoremmaksi ja sanon asiat halki-poikki-pinoon –tyylillä, enkä paljoa katsele taakseni. Varsinkin ”ikävät” asiat tulevat todettua aika suoraan. Eikä kyse ole pms- kiukkuiluista tms, vaan raakaa vääntöä siitä, mikä on totuus ja mistä on kyse. Olen miettinyt, että millä ihmeen missiolla tässä ollaan? Ihmeellistä on myös se, että "totuudenpurkaussessioiden" jälkeen en ole moksiskaan, vaan naulaan kuin duunari raksalla vasaralla naulaa lankkuun.

Olisi mielenkiintoista tietää muiden kokemuksia kys. transiitista!




Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: rovatar - 15.05.2009 18:34:11

Mulla on tuo transiitti jo takanapäin,
Merkkari kun on Jousimiehessä,
Saturnuksenkin Pluto on viime vuonna ylittänyt,
Nyt se yhtyy Aurinkooni. :buck2:

Radixilla Pluto on kolmiossa Aurinkooni, joten tämä aika on vain jotenkin syventänyt omaa olemistani/ näkemystäni siihen, että uskallan olla juuri, sitä mitä olen!
 Sellainen kuin olen!

"...mä oon mikä oon ja muuksi en muutu...."

Virheineen päivineen.  :-[
Mutta myös huomaan hyvät puoleni. ;)

Eikä kukaan ole minua parempi, eikä huonompi,
kaikilla ongelmansa ja hyvyytensä,
vaikka jokaisella ne ilmenevät omalla tapaansa.

Omien pelkojensa kohtaamista.
Niistä selviytymistä voittajana.

"Ai äm the vinöööö....."  :2funny:

Pluto ja Merkkari...
riippuu paljon siitä, mikä niiden keskinäinen kuvio on radix- kartallasi.
Ottavatko kontaktia toisiinsa?

Ajatustensa ja ideoittensa manipulointia...pakottamista ajattelemaan samoin kuin itse...
eikä toiset ymmärrä omia hienoja ideoita!!! :tickedoff:

Päähänpinttymiä, jotka on kohdattava!
..jottain tommosta...

Ajatusmaailmaa...kommunikointia...vallankäyttöä siinä...
sen kohtaamista itsessä.





Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: ScorpioRising - 15.05.2009 22:24:39


Radixilla Pluto on kolmiossa Aurinkooni, joten tämä aika on vain jotenkin syventänyt omaa olemistani/ näkemystäni siihen, että uskallan olla juuri, sitä mitä olen!
 Sellainen kuin olen!

"...mä oon mikä oon ja muuksi en muutu...."

Virheineen päivineen.  :-[
Mutta myös huomaan hyvät puoleni. ;)

Eikä kukaan ole minua parempi, eikä huonompi,
kaikilla ongelmansa ja hyvyytensä,
vaikka jokaisella ne ilmenevät omalla tapaansa.

Omien pelkojensa kohtaamista.
Niistä selviytymistä voittajana.


"Ai äm the vinöööö....."  :2funny:

Pluto ja Merkkari...
riippuu paljon siitä, mikä niiden keskinäinen kuvio on radix- kartallasi.
Ottavatko kontaktia toisiinsa?

Ajatustensa ja ideoittensa manipulointia...pakottamista ajattelemaan samoin kuin itse...
eikä toiset ymmärrä omia hienoja ideoita!!!
:tickedoff:

Päähänpinttymiä, jotka on kohdattava!
..jottain tommosta...

Ajatusmaailmaa...kommunikointia...vallankäyttöä siinä...
sen kohtaamista itsessä.


Kyllä, juurikin näin!

Mielenkiintoista, miten tämä transiitti vaikuttaa. Vallankäyttöön liittyvät teemat ovat todellakin käsillä, vai pitäisikö sanoa huulilla.
Jotenkin olen kokenut transiitin lähtölaukauksena totuuden etsinnälle, tai ainakin etsinnän kartta ja premissit ovat kirkastuneet. Näkökulma on laajentunut, samaan aikaan kuin se on terävöitynyt, mikä on paradoksaalista.

Jotain kollektiivista tässä on myös... en tarkkaan osaa nimetä mitä. Tuntuu, että ne tilanteet, jotka olen aikaisemmin kokenut haastavina, ovat kuin pikku kynnyksiä ja tahtoa näiden kynnysten ylittämiseen on kuin pienessä kylässä! Pakottaminen on myös yksi teema. En ole aiemmin havainnut itse olevani pakottava, mutta nyt jotain sellaistakin on nostettu framille. Pluto ikään kuin pakottaa ottamaan kantaa ja niin kuin sanoit "uskallan olla juuri se joka olen". Tilanteet ovat myöskin plutomaisen intensiivisiä ja niissä on paljon energiaa.
Lisäksi huomaan kiinnostuneeni uudella tavalla Jungin symboli-maailmasta ja hänen piilotajuntaa koskevista ajatuksista.

Omalla kartallani ei ole pluton ja merkkarin välisiä aspekteja. Skorpioni-painotusta kylläkin. Tämä on kyllä aika... refreshing kokemus  :)

Tässä vielä klippi jostain, lähdettä en valitettavasti muista. Siinä mielestäni sanotaan kaikki olennainen pluton vaikutuksesta:

“Empowerment is recognizing what you need to do for yourself and doing it even when others say that you are being selfish. Your first priority is to TAKE CARE OF YOURSELF! When a situation is bad, your first responsibility is to get yourself OUT, to remove yourself from any negative, hostile or contentious situation, whether this is a job, a relationship or an environment. You empower yourself by protecting yourself! I finally felt empowered when I developed an attitude— that I would not put up with any crap from anyone… no ifs, ands or buts! The journey from feeling over-whelmed to “not taking crap” seemed like an eternity."




Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: eppana - 29.05.2009 13:11:11
Saan näköjään nauttia oma atsron aspektitaulukon mukaan 2010-2011 aikana  :pluto: :aspect_squ: :aurinko: ihan viisi kertaa. Ensimmäiset 3 tulee suhteellisen nopeaan tahtiin..kääk!
Mitenhän tätä pitäis purkaa? Natalissa  :pluto: (10h  :vaaka:) ainoat "tuhmat" aspektit on  :aspect_opp: :merkurius: ja :venus: (4h :harka:) -tätä on työstetty pitkään ja parempaan menossa  ::)   :aurinko: :oinas::lle kolmosessa ei tee mitään  :idiot2:

Ap kartalla  :pluto: on mennyt 5huoneeseen  :harka:
Voi kun näitä oppisi ymmärtämään  :( :-\


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: eppana - 07.06.2009 16:58:59
 :pluto: sulkeutuva  :aspect_squ: :aurinko: helmikuussa 2010 ******
(vuosihoroskoopista)
"Pluto kuuluu kosmisiin planeettoihin ja sen vaikutus on aina voimakas ja pitkävaikutteinen. Pluto tekee kolmesta viiteen ohitusta noin 12-18kk:n sisällä. Planeetan vaikutus alkaa tuntua jo vuotta ennen tarkkaa ohitusajankohtaa ja vaikutus jatkuu muutaman kuukauden viimeisen ohituksen jälkeen. Pluton ohitusta kuvaava energia antaa yleisilmeen tälle vuodella ja muuntaa kaikkien muiden energiat samaan perustunnelmaan.

Oletko sinä löytänyt tarkoituksen elämällesi? Niiltä osin kun tunnet päivittäisen elämäsi tyhjäksi ja merkityksettömäksi, tulee tämä asia korjaamaan tilannetta oikein isän kädellä. Ajan laatu hyväksyy elämääsi vain sellaiset asiat, joiden kautta luovuutesi pääsee kunnolla esiin. Tämä aika on henkisen uudelleen syntymisen aikaa - eräänlainen vihkimys - joka toteutuu pienempien tai suurempien koettelemusten kautta. Koettelemuksia on luvassa kaikilla sellaisilla elämänalueilla, joilla olet kadottanut ilon elämästäsi ja sitoutunut elämään muiden odotusten mukaan. Itse et pysty määrittelemään näitä alueita, koska sitoutumisesi on enimmäkseen alitajuista menettämisen peloista johtuvaa.
Elämä tulee näyttämään mitkä asiat ovat ensimmäisenä remonttilista. Sisälläsi tapahtuva uudistuminen saa sinut tuntemaan olosi hyvin ahdistuneeksi tilanteissa, jotka estävät elämösi tarkoitusta löytymästä ja toteutumasta. Käyttäytymisesi on haastavaa ja agressiivista, vaikka et itse sitä aina huomaakkaan. Ajat itse asiat siihen pisteeseen että muutosten on pakko tapahtua. Sinusta saattaa näyttää siltä, että jotkut jättävät sinut, mutta ajan laatu kertoo sinun olevan jokaisen elämässäsi tapahtuvan muutoksen takana vaikkakin alitajuisesti. Koeta ymmärtää tämä oma osuutesi ja pääset huomattavasti vähemmillä naarmuilla."


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Liekku - 07.06.2009 23:15:35

 Onko kellään kokemusta,  :pluto: :aspect_opp: :uranus:--transusta?

 Mitähän vielä tuleman pitää,  :pluto:-on vitosessa.  :crazy2:


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Hiisitär - 08.06.2009 01:23:43
Plutoja paljon päällä täälläkin, samoin Saturnusta, mutta en ole vuosiin tuntenut olevani näin elossa ja energinen! :D Ehkä siihen vaikuttaa se, että olen plutonikko ja ei nyt muutenkaan kauhean perinteistä eloa tule täällä eteenpäin tallattua, joten Pluto ja Saturnus eivät kenties siksi pääse rokottamaan niin raskaasti.

Temperamentisuus sanan positiivisessa mielessä on kyllä kasvanut ja se on ihan tervetullut kasvu se!


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Liekku - 08.06.2009 15:49:58

  Toi oppositio mua vähän askarruttaa,-- kuinkahan ärhäkkää se elo on.  :crazy2:


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 14.06.2009 15:44:09
Hei!
Nämä minulla 2004-2009. Viimenen tänvuoden transiitti 1.12. Onneks ens vuonna ei ole pluton transiitteja.
Pluto _____________________________ Yhtymä Merkurius   1.2.2004
Pluto _____________________________ Yhtymä Merkurius   18.5.2004
Pluto _____________________________ Yhtymä Merkurius   29.11.2004
Pluto _____________________________ Neliö Pluto   4.1.2005
Pluto _____________________________ Neliö Pluto   26.6.2005
Pluto _____________________________ Neliö Pluto   4.11.2005
Pluto _____________________________ Neliö Chiron   6.1.2006
Pluto _____________________________ Neliö Chiron   30.6.2006
Pluto _____________________________ Neliö Chiron   6.11.2006
Pluto _____________________________ Yhtymä Aurinko   27.12.2006
Pluto _____________________________ Yhtymä Aurinko   21.7.2007
Pluto _____________________________ Yhtymä Aurinko   23.10.2007
Pluto _____________________________ Neliö Uranus   31.12.2007
Pluto _____________________________ Neliö Uranus   20.7.2008
Pluto _____________________________ Neliö Uranus   27.10.2008
Pluto _____________________________ Kolmio Nousumerkki   29.1.2009
Pluto _____________________________ Kolmio Nousumerkki   14.6.2009
Pluto _____________________________ Kolmio Nousumerkki   1.12.2009

Olenpa vähän utelias, kun itselle sattuu ensi vuonna tuo Pluton oppositio Aurinkoon.
Mitä sinulle sattui v. 2006-07, Sagittarius? Kuinka selvisit yhtymästä? Siis haasteista, muutoksista?
Ymmärtäisin, että tuo oppositio minulla on vähän sama tilanne tai ehkä enemmän uudelleentarkistus. Vaikka minullahan ei koskaan ole ollut Pluton yhtymää Aurinkoon.

Minulla on myös para-aikaa Pluton oppositio Merkuriukselle ja Venukselle. Ymmärrän siitä pikkuisen jotakin.


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 14.06.2009 19:40:58
Huh, en osaa muuta nyt sanoa, Sagittarius! Olit kovilla totta tosiaan, mutta että talokaupassa!
Miten Pluto voi sekaantua mokomaan! Kun sen pitäisi olla niiiiin henkinen planeetta.

Eli uskallanko vielä kysyä? Opit varmaan jotakin, mutta miten tuollaisessa kypsyy henkisesti?


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: kimo - 14.06.2009 20:56:13
 :pluto: on jyrännyt mun  :jousimies: -stelliumin läpi, yritän muistella fiiliksiä...
Toisaalta nuo yhtymät on osunut muutenkin "aikuiseksi kasvamisen" ikävuosiin.

Alkaa vuodesta 1995,  :aspect_con: :mars: ; suhde loppu helvetillisesti, isoisä kuoli, rahavaikeudet, työttömyys
 :pluto: siirtyy  :jousimies: ; muutto tälle nykyiselle paikkakunnalle, uusi työ, uusi elämä, rahavaikeudet
 :askendentti: ; ulkomailla, suhdevaikeuksia
 :neptunus: ; ongelmaa tai paikan hakemista töissä, uusia ystäviä
 :merkurius: ; työt muuttui totaalisesti, aloitin työnohessa opiskelun, uusia ystäviä
 :aurinko: ; ei mitään dramattista. Työntekoa ja välillä juhlimista. Jokunen matka, rahat alkoi vihdoin riittämään
 :venus: ; työtehtävät muuttui, matkailua

Yhtymät loppui siihen ja  :pluto: :aspect_squ:  :pluto: tulossa vasta 2012.
Pahimmat väännöt oli kyllä tuossa viime vuosituhannen puolella,  :aspect_con:  :mars:  :askendentti:  :neptunus: oli oikein fyysistä vääntöä, päänupillakin oli kestämistä.
 :aspect_con:  :merkurius:  :aurinko:  :venus: , noista vuosista ei ole mitään erityisen pahaa sanottavaa, ei mitään hyvääkään. Kuvaa kai hyvin, että joudun todella miettimään vuosilukuja, mitä milloinkin on tapahtunut.


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 14.06.2009 21:02:41
Esmiralda, miten noi sun oppositiot vaikuttavat? Mulla oli lyhykäinen suhde miehen kanssa, jolla tuolloin oli Pluton oppositio Venukselle ja Merkuriukselle. Samaan syssyyn tuli Pluto oppositio Jupiter, jolloin meidän välinen kommunikaatio ei toiminut ei sitten mitenkään! Jotenkin tuntuu, että olen saanut itse kärsiä tuosta Venuksen oppositiosta ainakin, herra kun oli sitten vähän sekaisin.. Merkuriuksen oppositio toi kyllä hänen tielleen hurjasti väärinymmärryksiä, valheita ja muutenkin vaikeuksia kommunikoinnissa. Toki hän on kaksonen, jolla myös venus kaksosissa, joten ehkäpä olisi pitänyt harkita tarkemmin itsekin mihin lähtee..

Olisi vaan tosi kiva tietää, miten muut kokeneet nämä transiitit?

Voi kuule, ei ole lyhykäisiä suhteita...mutta mieheni on hyvin sairas, joten siinä todentuu jotenkin tuo etäisyys, alzheimertauti kyllä etäännyttää, tärkeä olen hänelle, mutta hän ei 'yllä' minuun enää kuten ennen. Joten sopii tuo sinun lauseesi 'herra kun vähän sekaisin'...Yritän kasvaa siihen ja kaikenlaiseen elämänmuotoon tässä. Eli tilanteita on monenlaisia!  ???


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 20.06.2009 12:45:11
Minua alkoi kiinnostamaan tuo Pluton kanssakäyminen Kuun kanssa.  :D

Selailin transiittikartastani (harmi kun transiittilista on takaisin vain vuoteen 1999) ja löysin jänniä juttuja. Minulla on ollut Pluto :aspect_opp: :kuu: lapsuudessa, jolloin äiti ja isä alkoivat riidellä ja äiti halusi erota, kamalaa aikaa lapselle. Erosivatkin. Ja muutin kaupunkiin. Eli äiti ohjasi elämäni suuntaa.

 :pluto: sulkeutuva :aspect_tri: oli mummola aikaa ja  :pluto: :aspect_squ: :kuu: aikaa kun äiti läksi pois tästä maailmasta.

Nyt kun minulla on  :pluto: sulkeutuva :aspect_sex: :kuu: mietin itse äitinä, mitä minä jätän ja millaisena kotia omille lapsilleni. Jonkunlainen hyvä tunne itsellä, että kaikki nautimme vielä kodista ja sen ympäristöstä. Kaikki haluavat tehdä siinä jonkinlaista remonttia, viimeistellä, kaunistella. Ja minä viimeistelen äidin päiväkirjaa.

Oletteko katselleet Pluton kuvioita Kuuhun? Mitä on tapahtunut?



Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: mateve - 20.06.2009 14:24:32
 :pluto:  :aspect_con:  :kuu: oli siinä vaiheesa jossa jouduin miettimään naiseuden merkitystä äitinä. Lähdenkö petollisesta suhteesta, vai uhraanko itseni jotta tyttärelläni on isä, joka merkitsi hänelle paljon, uhrauduin. Mutta kun katsoo nyt taaksepäin, oli se aikuisuuden ottamista ja vastuunkantamista sekä itsen rankkaa koulua. Kannattiko... kyllä, mutta voi sitä kyynelten määrää kun huomaa antaneensa pettä itseään, joten se kasvatti näkemään ettei maailma ole se unelmien paratiisi, johon lapsellisesti uskoin, ja usein ne läheisimmät tekevät pahimmat teot, henkisesti katsoen, rakkauden tekoa, auttaakseen ihmistä kehittymään.... Mutta  :pluto:  katkoo, puhdistaa, ja parantaa ihmisen kehittymistä kun sen tarvetta on.

 ;)  Mateve


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 20.06.2009 15:41:47
Minua alkoi kiinnostamaan tuo Pluton kanssakäyminen Kuun kanssa.  :D

Oletteko katselleet Pluton kuvioita Kuuhun? Mitä on tapahtunut?

Pluton yhtymä. Täysi kaaos. ::)


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 20.06.2009 17:00:45
:pluto:  :aspect_con:  :kuu: oli siinä vaiheesa jossa jouduin miettimään naiseuden merkitystä äitinä. Lähdenkö petollisesta suhteesta, vai uhraanko itseni jotta tyttärelläni on isä, joka merkitsi hänelle paljon, uhrauduin. Mutta kun katsoo nyt taaksepäin, oli se aikuisuuden ottamista ja vastuunkantamista sekä itsen rankkaa koulua. Kannattiko... kyllä, mutta voi sitä kyynelten määrää kun huomaa antaneensa pettä itseään, joten se kasvatti näkemään ettei maailma ole se unelmien paratiisi, johon lapsellisesti uskoin, ja usein ne läheisimmät tekevät pahimmat teot, henkisesti katsoen, rakkauden tekoa, auttaakseen ihmistä kehittymään.... Mutta  :pluto:  katkoo, puhdistaa, ja parantaa ihmisen kehittymistä kun sen tarvetta on.

 ;)  Mateve


Hienoa Mateve, että tuot tuon äitiyden puolen tuohon. Vaikka äidin taistelu omasta naiseudesta, itsenäisyydestä ja äitiydestä oli varmasti minunkin äidin suurin taistelu, niin siinä sivussa opimme me lapset myös...ei sen tarvitse olla se 'paha', vaan toisella puolella asiaa on se elämän todellisuuden oppiminen. Asioissa jossa lapsellakin on usein tietämättään omat valinnat. Kuinka suhtautua kaikkeen, kuinka työstää suhdetta itseen ja vanhempiin. Tiedän että moni on kasvanut siitä upeasti, enemmän ymmärtäen myös äidistä, naiseudesta (miehisyydestä) ja yleensä vastuunotosta.

Ja jännä kun näitä asioita voi tutkia tähtikartankin kautta. Pluto opettaa ajattelemaan asioita laajemmin. Uskon, että Pluton ollessa esim. tuolla Vaa'an merkissä, on tapahtunut kaikkialla yhteiskunnassa uudelleen tarkastelun vaihetta esim. avioliiton merkityksestä ja muiden arvojen oikeudellisuudesta. Puntari on heilunut.  Avioerojen määrähän kasvoi suhteessa siihen, miten naiset alkoivat käydä töissä.


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 20.06.2009 17:02:17
Minua alkoi kiinnostamaan tuo Pluton kanssakäyminen Kuun kanssa.  :D

Oletteko katselleet Pluton kuvioita Kuuhun? Mitä on tapahtunut?

Pluton yhtymä. Täysi kaaos. ::)

Anteeksi, mutta haluatko kertoa mitä sinulle tuo kaaos merkitsee. Yhteys äitiin, vanhaan kotiin, oma koti?


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Neela - 20.06.2009 21:34:56

Katselin tuossa historian havinoita ja minulla on ollut tarkka  :pluto:  :aspect_con:  :kuu: muutaman päivän heitolla 15v syntymäpäivistä.

Muistaisin olleeni aikamoisessa murrosiässä, tehnyt irtautumista kotoa ja yh. äidistäni... vuoden päästä lähdinkin omilleni, maailmalle.

Tunnemyllerrystä (ja hormooneja)  ;D



Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: rhoda - 20.06.2009 23:39:37
Minua alkoi kiinnostamaan tuo Pluton kanssakäyminen Kuun kanssa.  :D

Oletteko katselleet Pluton kuvioita Kuuhun? Mitä on tapahtunut?


Elikkäs täällä oli kakara-iässä ensimmäinen :pluto: kontakti kuuhun oppositio,
samalla Pluto tuli askendentilleni ja yhtymään Uranuksen kanssa:
-Iso operaatio joka vaikutti myös fyysiseen ulkonäkööni (siis yhtymä asc samalla)
tiedä sitten stressasiko terveydentilani (syntymä :pluto: neitsyessä) vanhempia,
mutta aika railakkaita riitoja muistan heillä olleen...
Lisäksi näin yhden sellaisen tapauksen,
joka jätti lähtemättömän muiston (:kuu:) mieleeni:
-Tajusin iästäni huolimatta miten haurasta on elämä
ja ettei asioita pidä ottaa itsestäänselvyytenä, edes leikkimistä.
Olin tuolloin alle kahdeksanvuotias.

Kolmio kuuhun oli tämän vuosituhannen alkupuolella,  :pluto: huoneessa kolme.
Ihan perussettiä eikä mitään traumatisoivaa noin muuten, mutta vanhempien kanssa
tuli hieman puhdistettua ilmaa enkä pitänyt heihin yhteyttä lähes vuoteen..

Näköjään nuo Pluto-Kuu-kontaktit liittyvät jollain tapaa vanhempiin,
ainakin meikä-Rhodalla..

Hirveesti en siis odota neliötä kuuhun tuossa 2010-luvulla..









Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Lilli - 22.07.2009 11:16:38
Esmiralda halusi tietää Pluto-Kuu -transiiteista: itselläni ne ovat perinteisesti kuohuttaneet tunne-elämää raivokkaasti.  :D

Pluton oppositio Kuulle on ollut minulla päällä päiväkirjamerkintöjeni mukaan n. 1987-1988. Tuolloin olin parikymppinen naisihminen, jolla ura oli hakusessa ja kaikki asiat kotona pielessä. Suhteet äitiin olivat erittäin tulehtuneet. No, kun tuo oppositio tuli tarkaksi, päätin, minne haen opiskelemaan. Samana päivänä tapasin vielä ensirakkauteni ja minusta tuli kirjaimellisesti yhdessä yössä nainen, jos näin voi sanoa.

Opposition aikana tapasin vielä kaksi ihmistä, joista on tullut pitkäaikaisia ystäviäni, kävin pienehkössä gynekologisessa leikkauksessa ja viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä: muutin pois kotoa ja aloitin opiskelut.

Myös Pluton kvinkunssi Kuulle tuossa vuosituhannen vaihteessa kuohutti tunne-elämää kunnolla, samalla alkoi tarkentua Pluton oppositio Auringolle. Tässä vaiheessa kuvioihin tuli toinen ja kolmas suuri rakkaus, joista kumpikin osoittautuivat varsin petollisiksi..


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 22.07.2009 16:33:02
Olipa mielenkiintoista, suorastaan peloittavaa lukea Pluton vaikutuksia! Mutta elämäähän se on!

Huomaan että usein Saturnus jää Pluton tempauksilta varjoon. Pluto joka on niin pieni, mutta energioiltaan arvaamaton, ehkä sen radankin vuoksi. Vai onko tämä aika vain sellaista pluto-painoitteista, se on pinnalla, silmätikkuna astrologiassakin?

Kyllä minä olen ollut kovin tyytyväinen tuohon Pluton sekstiiliin Kuuhuni. Se on sysännyt minua itseäkin ajattelemaan enemmän mitä koti minulle merkitsee ja huomaan, että varsinkin vanhempi poikani kattelee yhä enemmän remontin paikkaa ja suorittaakin kaikkea pientä aina käydessään.
Ukko myhäilee aivan tyytyväisenä tätä hommaa!

Mutta Pluton oppositio Aurinkoon tosiaan hirvittää, vaikka olen tässä ihan rauhallisesti seurannut Pluton oppositioita Venukseen ja Merkuriukseenkin. Vielä nekin jyllää ja tärisyttää...jotenkin vain olen osannut valmistautua...onkohan se paha vai hyvä.


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Rohana - 22.07.2009 16:34:20
Minulla oli  :pluto:  :aspect_opp:  :venus: esikoiseni syntymäpäivänä ja toisen lapsen syntymän aikoini  :pluto:  :aspect_sex:  :venus: . Pluto ja Venus siis kimpassa molemmissa tapahtumissa. Nyt meneillään Mars  :aspect_tri: :pluto:, onko siitä kenelläkään havaintoa?


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: sangviinikko - 22.07.2009 20:52:10
 :pluto: pommitteli oppositioasemassa, 4 huoneen ovella pitkään aurinko-kuuyhtymääni 9 huoneen lopussa.

Elämältäni tuntui putoavan pohja.
Todenteolla, kaikki suru ja tuska mikä vaan voi ihmisen eteen elämässä tulla, oli edessäni tuolloin.

Asiat vain tapahtuivat. Parisuhde/avioliitto meni, koti, terveys. Lapsi sairastui vakavasti. Paikkakunta muuttui, työpaikka myös. Ihmissuhteita katkesi, äitini kuoli kituen.

 :'(

Nyt jälkikäteen ajateltuna....

En edelleenkään näe sitä suurta hyvää mikä tästäkin muka seurasi.....



Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 23.07.2009 00:47:33
Voi peto vie, kun huomasin, että Pluto on sorkkimassa minun vahvaa stelliumia, jossa nuo kaikki: aurinko, merkurius ja venus! Saas nähdä!  :o


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: sangviinikko - 23.07.2009 08:37:40
Toivottavasti esmiralda tuo  :pluto: on hiukan hellempi kohdallasi... ;)

Minulla se aloitti pommittamisen "alhaalta käsin" -Plutomaiseen tapaan, käyden läpi stelliumini  :'( :merkurius: :jupiter: :kuu: :aurinko: ja  :keskitaivas:.

Ohi on, hallelujah!


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 23.07.2009 13:03:41
No samahan minulla, liikkuu alhaalta päin (Se on käynyt läpi Uranuksen, Cereksen), laitoinpas noita merkkejä nurinniskoin. Nyt se äseerää siellä Merkuriuksessa ja on tullut Venukseen oppositiossa ja ensi vuoden alussa Aurinkoon, siis hela hoito!

Katson hyväksi sen, että tuo 8-huone AP-kartallani on paljon työstetty ja suurimmat tunnekuohut käyty läpi, joten olen vahvempi. Samoin vahva jupiterini Jousimiehessä nytkin tukee ja auttaa hyvillä transiiteilla sekä Saturnus yhtymä Mars antaa minulle uusia toimintamahdollisuuksia.

Mieheni on vanha ja sairas, joten tiedän, että on luopumisen aika edessä, työni vaikeutuu, mutta olen hälyttänyt esiin kaiken mahdollisen sukulais- ja kunnallisavun mitä voin saada. Tiedän, että minun on vielä luovuttava työstänikin.  Mutta jos ensi vuoden vielä saisi...jaksaisi...

Näin kun kastelee tähtiä, voi senkin pohjalta paljon elämäänsä saada tukea. Ainakin, jos etsii ne positiiviset puolet.  :smitten:


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Riitta - 23.07.2009 17:34:27
Chiron oppositio Pluto

Tarkka: 12.8.2009
Alkaa: 12.7.2009 Päättyy: 26.8.2009
Chironin oppositio Plutolle toteutuu laajana kriittisyytenä pinnallisia ja pelkkään taloudelliseen hyötyyn tähtääviä parannusmenetelmiä tai ideologioita kohtaan. Tämän ohituksen myötä sinulla on kyky vaistota, kuka tekee työtä sydämellä ja kuka taas pelkästä rahasta tai vallasta. Voimakas ahdistus valtaa mielesi aina kun sinulle tarjotaan jotain epäaitoa henkisen kehityksen vaatteisiin puettua krääsää. Et itse kiinnitä suurempaa huomiota tähän kriittisyyteesi, mutta ne joihin arvostelusi kohdistuu tulevat jatkossakin reagoimaan sitä aggressiivisemmin mitä oikeammassa he kokevat sinun olevan.


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 23.07.2009 17:40:23
Näin sanoo Seppo, mutta tuo koskee enemmän nyt Chironin liikettä, kuin sitä mitä Pluto tekee syntymäkartallesi. Jos se olisi Pluto oppositio Chiron, niin silloin olisi aivan toisenlainen juttu kyseessä.

Chiron koskettelee synt.karttasi Plutoa huoneessa 12, joten siihen liittyy paljon sitä, mitä sinun alitajuntasi, syvin minäsi pitää oikeana mitä vääränä. KUn Pluto on Leijonassa, saatat sähähtää aikamoisesti esim. kaupallista lääketieteellisyyttä kohtaan.

Jos vielä ymmärrän tästä yhtikäs mittään!


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Riitta - 23.07.2009 18:21:13
Paljon mahdollista Esmis-etenkin kaupallista laaketieteellisyytta kohtaan!!!!


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: asboo - 28.08.2009 17:44:48
Pluto :aspect_opp: Mars

*Your ambition and drive to succeed are incredibly strong now. You will go to any lengths to achieve your goals, and you have the energy to do it now. You are driven by a compulsive need to achieve, and you often find it difficult to stop.

Juuh, koko tämän opposition ajan sekä opiskelen, että käyn töissä. Joten taitaa koetella voimia aika lailla...


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: kristal - 30.09.2009 21:56:48
Heissan kaikki ja etenkin Sangviinikko!

Tässä mun korteni kekoon;
Esim tämän kuun transiitteja, joista osa on jo kulkenut kanssani kotvasen...

      :pluto: :aspect_opp: :keskitaivas:
      :pluto: :aspect_squ: :askendentti:
      :uranus: :aspect_squ: :venus:
      :saturnus: :aspect_squ: :keskitaivas:
      :saturnus: :aspect_con: :askendentti:

Tähän mennessä tapahtunutta;  mystistä sairastelua (jo 1,5 vuotta) sairauslomalla jo vuoden, diagnoosilla; syvä uupumus. äitini sairastui syöpään, menetin voimattomuuttani ihanan yritykseni, josta jäi kaunis muisto ja jättivelat, miesystäväni joutui muuttamaan takaisin omaan kotimaahansa kun täällä ollut työpaikka murskautui maantasalle, ja käsittämättömän "väärinkäsityksen"? johdosta tuli myös välirikko(kestänyt yli 6 kk) , äitini kuoli myös kituen, kuten Sangviinikon äiti. Ja pieti ei ole vielä edes ohi... Ai niin, hassua, että olin unohtaa niinkin tärkeän seikan kuin kotini, se meni tietty pankille kun oli yrityslainani panttina. Täällä pienessä vuokramurjussani olen mietiskellyt syntyjä syviä, oikein syviä ja "syleskellyt kattoon"...

Olisi kiva kuulla myös Sangviinikon nykyisiä kuulumisia ja tuntemuksia, vaikkakin luulen, että kun mylläkkä on ohi, niin on varmasti pitkän aikaa vähän niin kuin "kissa pesukoneessa pesun jäljiltä".  :o

Terv. Kristal


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: sangviinikko - 03.10.2009 15:15:15
Olisi kiva kuulla myös Sangviinikon nykyisiä kuulumisia ja tuntemuksia, vaikkakin luulen, että kun mylläkkä on ohi, niin on varmasti pitkän aikaa vähän niin kuin "kissa pesukoneessa pesun jäljiltä





Heipähei, Kristal

 :pluto:myllersi elämässäni pitkään. Nyt kun transiitit ovat "ohi", olo on tosiaan aika hakattu.
Tuo  :pluto: on siitä armoton että se transitoidessaan henkilökohtaisia planeettoja tai akseleita ei säästä mitään.
Ei ole oikeutta vaieta tai oikeutta asianajaan.
Se pakottaa polvilleen, nöyryyttää, muttei kykene empatiaan.
Ei ole olemassa lieventäviä asianhaaroja.
Se on menoa mielentilatutkimuksiin ja pakkohoitoon. Suu auki.
Epänormaalista tulee yhtäkkiä normaalia. Ei ole pakokeinoja. sopeudu tai kuole.

Mikä itsemääräämisoikeus?
Mikä elämänhallinta?
BUAHHAHHA! Ja paskanen nauru päälle.

 :saturnus: kin on kohtuullisempi. Se opettaa ja rankaisee laiskanläksystä.  :pluto: hyppää puskista.
(Vuoden vaihteessa alkava   :saturnus: :aspect_con: :askendentti: on kuin raikas keväinen tuulahdus tuon haadeksen vihan jälkeen, ja tuota yhtymää itseasiassa odotankin innolla.)

Nyt  :pluto: on jo väistynyt, mutta vaikutukset tuntuvat vielä pitkään...
Moni asia on muuttunut.
Elän elämääni nykyään päivä kerrallaan, enkä enää edes kuvittele hallitsevani sitä.

Ja se valo siellä tunnelin päässä... niin...
Mitään hyvää ei  tuosta henkisestä jyränallejäämisestä ole vielä seurannut.
Ainut hyvä on se, että se on ohi.
Juhlat ovat ohi, voitte poistua.

Laskua maksetaan vielä pitkään.



Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: kristal - 07.10.2009 00:45:28
Kiitos kaunis vastauksestasi Sangviinikko  :)

Kyllä tuntuu niin totaalisen omalta nuo asiat joita kuvailit (kuin jotain "vertaistukea").
Ja suunilleen melkein pelottavaa miten samanlaisia asioita tapahtunut niin konkreettisesti.
Mulla myös onneksi ONNEKSI!!!!!!!!!!!! lähitulevaisuudessa ovat hiipimässä pois nuo pluton tekemät transiitit, ja huomasin että juuri tänään oli eka päivä kun mulla rupesi tuo  :saturnus: :aspect_con: :askendentti: vaikuttamaan. Toivottavasti tämä tänään ilmestynyt rasitusmurtuma vasemman jalan jalkapöydässä (en ole tehnyt mitään rasittavaa) ei vaan johtuisi tuosta transiitista. Vaan jos johtuukin niin pientähän se on tuon kaiken rinnalla mitä jo on ollut. Loppuviikosta saan sitten maistiaisia tuosta  :saturnus: :aspect_squ: :keskitaivas:, joten saas nähdä.   ???
Uumoilin tuossa myös että taidatpa olla nousevalta merkiltäsi myös  :vaaka:  niin kuin minäkin.
aurinko mulla on   :vesimies:

Voitaisiin jossain vaiheessa taas "vertaistella" että mitä tuo  :saturnus: :aspect_con: :askendentti:
on tuonut tullessaan  ;)                       yksi juttu mitä olen tässä havainnoinut on sellainen seikka, että olen ikäni haaveillut tietyistä asioista, joita olisi ihanaa toteuttaa, mutta on ollut eräänlaisia "sisäisiä esteitä" että ne ovat jääneet haaveiksi, tai että ehkä sitten joskus -jutuiksi. Niin nyt kun nuo "esteet" on väkivalloin riistetty elämästäni, niin motivaatio niiden haaveiden toteuttamiselle on noussut huippuunsa.Että voisko ne olla sellaisia asioita jotka välttämättä kuuluu tämän elämäni tehtävälistalle, ja kun en kerran suosiolla niitä ruvennut toteuttamaan, niin pluto tuli ja näytti närhenmunat, VIIMEISEN PÄÄLLE!
Olen vielä niin helkkarin väsynyt, raiskattu,nöyryytetty ja kuollut, että ottaa kyllä aikansa ennen kuin pensselit saa kaivettua sannasta, mutta kenties.....


Kristal  :buck2:





Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Asterix - 07.10.2009 03:23:53
Minulla taitanee nuo pahimmat Plutoilut sijoittua tuonne ensin tuonne syntymäni tienoille,
biologinen isäni kuoli ja sitten -87-95 linjoille.
Ensin oli 2 vuotta totaalinen helvetti valloillaan. Elin joidenkin demoninististen ihmisten parissa,
jos oikein sitä kuvailisin, mutta ei ollut vaihtoehtoakaan, lapsi kun olin.

Sen jälkeen kuoli samana vuonna 3 kolme nuorta perheenjäsentä, ensimmäinen toukokuussa,
seuraavat heinäkuussa kahden päivän välein. Ensimmäinen ammuttiin, toinen hukkui tai hukutettiin
ja kolmannen virallinen selitys on liikenne-onnettomuus.

Sitten oli pari vuotta rajua muutosta, esim. itse muutin pois kotoa kauaksi, ikää siinä 14 vuotta,
enkä sen koommin kotiin ole palannut kuin kyläilemään.

Ja sitten kuoli taas samana vuonna 5-6 kk välein onnettomuuksissa 2 kaveriani.
Ensimmäinen tippui parvekkeelta ja toinen ajoi kallion seinään.
Meni vajaa vuosi viimeisestä ja olin pahassa liikenneonnettomuudessa, jossa meinasin delata.
Nuo tuosta selvittyäni 8 kk päästä toipilaana vielä jouduin sairaalaan,
koska joku oli myrkyttänyt juomani. Siitä 4 kk lisää, niin jouduin jälleen sairaalahoitoon,
kun joku hyökkäsi kimppuuni, mursi paitsi rintakehän, niin 6 kylkiluuta,
mutta se meni äkkiä ohi, mutta sitten päätin, että synnyn uudestaan.

Vaihtoon meni asuinympäristö, läheiset ihmiset, uskonto, nimi ja koko elämä.
Onneksi olin niin nuori, että olin vasta opiskeluita aloittamassa.
Meni hetken aikaa ja Saksassa asuessani oli sitten viimeisin todella läheltä piti-tilanne.
Silloin olin käytännöllisesti katsoen kuollut 3 kertaa, mutta ne sai tuon sydänrievun vielä käyntiin.


Kun olen katsonut tuon aikaisia AP-karttojani, niin näyttää niin stnallisille jo aloittelijankin
silmään, tekee kaikki mahdolliset paskat kuviot, etten ole täällä viitsinyt edes alkaa miettimään sitä.
Jos tuossa 20 vuoden päästä.. ::)

...no ei kun nyt. :) Tuossa se on alla, kuin myöskin Saksan 1999 tapahtuma.
Huomatkaapa nuo  :pluto: transiitit AP-kartoilla!
Näyttäisi sille, että kun meikäläisellä Plutoilee pahemmin,
niin henki lähtee melkein tai ainakin joltain läheltä ja/tai elämä muuttuu radikaalisti.



Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 09.10.2009 18:58:54
Beware of manipulations    *
A troublesome effect of this influence is that you may feel insecure about your loved one and suddenly become excessively jealous or possessive. This is a passing effect, but it can create misunderstandings. During this time, you may also be completely fascinated and infatuated with a new lover, but be careful. You may be under the influence of powerful subconscious drives triggered by the encounter that have nothing to do with the real potential of the relationship. In an existing relationship, do not use love to manipulate your partner. There is a strong tendency to use jealousy, guilt or other negative emotions to control your partner's actions. This can lead only to negative reactions that may eventually weaken the relationship.

The interpretation above is for your transit selected for today:
Venus Conjunction Pluto, , exact at 04:14
activity period from 8 October 2009 to 9 October 2009

**no joo.. se sama vanha kuvio että jos ei etene yhden kanssa, on toinen varalla..


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Lilli - 09.10.2009 23:03:40
Saturnalia, Sashalla oli pohjana AP-kartat eikä syntymäkartta. Mielestäni kyllä transiittien vertaaminen syntymäkarttaan olisi huomattavasti selkeämpi vaihtoehto.


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Asterix - 11.10.2009 21:39:47
Sasha, mä en tajua miksi molemmissa kartoissa Pluto on Pluton päällä transiittina ikään kuin se ei olisi liikkunut syntymästäsi lähtien mihinkään?  ???

Pitääkin tsekata vielä nataalikartaan Pluto ja sen aspektit...


Minä olenkin ufo.. :P Welcome to Vienna! :D  ;D :2funny:
No ei vaan, minun syntymäkartallani Pluto on Vaa'assa Keskipäivässä (MC)
ja tekee ilmavaa kolmiota Kaksos-arskani ja Veskari-kuuni kanssa. :)
Isäni kuoli samaan aikaan kuin synnyin.

Saturnalia, Sashalla oli pohjana AP-kartat eikä syntymäkartta. Mielestäni kyllä transiittien vertaaminen syntymäkarttaan olisi huomattavasti selkeämpi vaihtoehto.

Niinkö..? Ei tee järkeä minulle (vielä ainakaan), koska omaan näitä surullisia juttuja useampia,
niin pelkkä syntymäkartta ja transiitit ei selitä niitä.
Nimittäin esim. veljeni, serkkuni ja setäni kuoleman aikaan syntymäkartallani  :pluto: transitisoi
ainoastaan  :skorpioni: 11 ja 12 huoneen välillä, eikä tee mitään kuviota mihinkään,
eikä kehenkään. Se ei ole edes  :askendentti: llani, mutta minä olenkin aloittelija,
enkä ymmärrä, mitä muuta pitäisi osata katsoa.

Minulle ne alkoi avautua tutkiessani AP-karttoja,joissa tulee selvät pommitukset tiettyihin
kuvioihin ja seuraava paha pommitus tulee tuossa 2033, jolloin  :pluto:
siirtyy pommittamaan tuota minun  :pluto: :kuu: :aurinko: kolmiota kuun kohdalta.
Luulisin, että perheeni vanhimmista joku/jotkin siirtyy ajasta ikuisuuteen, sopisi laskennallisestikin
huomioiden heidän ikäänsä.
Siitä seuraava paha kerta osuu 100 vuotispäivilleni, vai oliko 103 vuotispäiville. :D


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: julyette - 13.10.2009 15:18:02

 Muutama päivä sitten alkoi  :pluto:  :aspect_tri:  :kuu:. 
Pluto on ilmeisesti perääntynyt tässä kesän kuluessa kun tuo sama transiitti oli joskus keväälläkin ja välillä poissa. Taisin kirjoitellakin ketjuun silloin etten ole huomannut mitään silloin tuon transiitin aikana.
Johtuisiko sitten tuosta perääntymisestä ja uudelleen tulemisesta, kun nyt alkaa kyllä jo pipo kiristellä. Kaikki kotiin liittyvät asiat junnaa/kaatuu/on hankalia eikä mikään onnistu. Ylipäätään koko koti käy hermoille ihan sietämättömästi. Olen suunnitellut muuttoa tästä kämpästä jo pari vuotta (inhoan tätä sydämeni pohjasta  >:( ), mutta en ole saanut aikaiseksi sen uuden hommaamista.  :-\ 
Tunteet on muutenkin tosi herkässä ja ärtyneitä ja kaikki oman elämän retuperällä olevat asiat ottaa päähän.  >:(



Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: kristal - 13.10.2009 21:36:11
Heipsis julyette!

Mulla oli tuo transiitti noin 5-6 vuotta sitten. Sahasi edestakaisin 5 kertaa! jonka aikana muutinkin 2 kertaa koko konkkaronkan kanssa! Työlästä, mutta lopputulos oli täydellinen. Rakastuin siihen kotiin päätäpahkaa...
Aika saattaa tavallaan tuntua jotenkin pakottavalta, että on tehtävä jotain asian hyväksi ja kannattaisikin tehdä, ennen kuin on pakko, niin pääsee kerralla esim. mieluisaan uuteen kotiin. Transiittina kun tuo kolmio on oikein hyvä indikaattori sille, että kaikki lopulta sujuu hyvin kunhan vain lähtee liikkeelle...
Tarkastelin tuossa yhtenä päivänä noita kuvioitani kautta aikojen, niin pehmeissä kulmissa pluto ei ole ollut mitenkään paha tapaus, päinvastoin, varsinkin silloin kun ei ole itse heittäytynyt uppiniskaiseksi. Uppiniskaista Pluto potkii nivusiin, ja kovaa... Uutta kotia katsastamaan! Hyvä siitä tulee!  :)


T.  Kristal


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 15.10.2009 19:35:51
 :rapu:

If you've been thinking about getting closer to someone you love, now is definitely the time. Oh, and if you can't quite bring yourself to talk about things on Tuesday, there's always Thursday, when Venus will come into contact with intense Pluto. The good news is that everyone you care about will feel just as deeply for you, but some of them may become jealous.


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Asterix - 17.10.2009 01:02:17
Veskarillani alkaa ensi viikolla  :pluto: :aspect_con: :venus: ja kestää herrajuman jee,
kauankohan..? :o
Hällä on natalilla vielä niin, että 
:pluto: :aspect_tri: :venus:
:pluto: :aspect_tri: :mars:
:pluto: :aspect_tri: :saturnus:

:pluto:  :aspect_opp: :kuu:
:pluto: :aspect_sex: :askendentti:
:pluto: :aspect_opp: :chiron:
:pluto: :aspect_sex: :neptunus:

Jos hänen avioliittonsa ei ole tämän transiitin aikana ohi, niin ihmettelen.



Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: julyette - 17.10.2009 08:16:32
Heipsis julyette!

Mulla oli tuo transiitti noin 5-6 vuotta sitten. Sahasi edestakaisin 5 kertaa! jonka aikana muutinkin 2 kertaa koko konkkaronkan kanssa! Työlästä, mutta lopputulos oli täydellinen. Rakastuin siihen kotiin päätäpahkaa...
Aika saattaa tavallaan tuntua jotenkin pakottavalta, että on tehtävä jotain asian hyväksi ja kannattaisikin tehdä, ennen kuin on pakko, niin pääsee kerralla esim. mieluisaan uuteen kotiin. Transiittina kun tuo kolmio on oikein hyvä indikaattori sille, että kaikki lopulta sujuu hyvin kunhan vain lähtee liikkeelle...
Tarkastelin tuossa yhtenä päivänä noita kuvioitani kautta aikojen, niin pehmeissä kulmissa pluto ei ole ollut mitenkään paha tapaus, päinvastoin, varsinkin silloin kun ei ole itse heittäytynyt uppiniskaiseksi. Uppiniskaista Pluto potkii nivusiin, ja kovaa... Uutta kotia katsastamaan! Hyvä siitä tulee!  :)


T.  Kristal


Tämähän oli positiivista.  :)  Ehkä vihdoinkin tosiaan löytäisi sen kodin josta on kauan jo haaveillut.

Taisi vain iskeä paniikki kun muistissa on vielä kymmenen vuoden takaa   :pluto:   :aspect_con:  IC:lle. Se oli niin kauheaa, ettei mitään määrää.  :-\    Mutta nythän on tosiaan menossa tuo kolmio joka siis ilmeisesti käsittelee vähän lempeämmin, jos ei ala itse laittaa hanttiin.  :D


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: kristal - 19.10.2009 00:37:59
Hyvä julyette!

Just niin!

 Mulla vetelee juuri nyt viimeisiä henkosiaan tuo  :pluto: :aspect_con: IC, ja on kertakaikkiaan kamalinta mitä mulle on ikinä elämässäni sattunut :'( :'( :'(
Tuossa aspektissa ei ole muuta hyvää kuin se, ETTEI SE KOSKAAN ENÄÄ TOISTU!

Juu, nyt on kyllä positiivinen tuo pluttiksen transiitti sulla, ja jos nyt käärit hihat ylös ja rupeet kaappeja komuamaan ja asunnonetsimisvaihde vitoselle, niin voipi tulla hyvää jälkeä :D lykkyä pyttyyn ;)

T.  Kristal


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Artemis - 19.10.2009 08:28:18
Kristal!

Tiedän hieman fiiliksistasi. Parilla ystävällä tuo pluto ic:llä ja suhteet vanhempiin on ollut koetuksella, koti on kokenut mullistuksia, kodissa ovat asiat hajoilleet ja on jouduttu uusimaan monia juttuja... Tsemppiä!


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: kristal - 19.10.2009 15:55:54
Kaunis kiitos Artemis! :smitten:

Ei ole sitten kovin helppoa sinunkaan seurata ystäviesi "perustusten hajoamista" :(
 
(tuossa sivulla 6 päivittelin joku aika sitten, miten voikaan olla niin samanlaisia tapahtumia noiden transiittien aikana  :o :o kuten esim. Sangviinikolla ja mulla... äidin kuolema ym.. :o :o  )

T. kristal


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Louise - 19.10.2009 19:47:07
Entä minkälaisia kokemuksia pluto  :aspect_con: mc. Minulla juuri nyt alkamassa. Transiitti kestää pitkälle ensi vuoteen. Tapahtuuko työasioissa jotain mullistavaa???


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: kimo - 19.10.2009 22:55:11
Entä minkälaisia kokemuksia pluto  :aspect_con: mc. Minulla juuri nyt alkamassa. Transiitti kestää pitkälle ensi vuoteen. Tapahtuuko työasioissa jotain mullistavaa???
Äiti kypsy totaalisesti työpaikkaansa, sano ettei hän enää ikinä mene sinne.
Meni sitten yks kaunis päivä parkuen lääkäriin ja romahti sinne.
Saikkuu ens alkuun 4 kk, sit loppuvuosi.
Sai kivan harjottelupaikan ja on vieläkin toisinaan "koulumummona"

Eli kun paineet kasvo liian suureksi, tapahtu romahdus ja sen jälkeen ilma oli puhdasta hengittää.
Tulevaisuus on kaunis ja avoin!


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Lia - 20.10.2009 08:29:14
Jokunen vuosi sitten Pluto ylitti Mc:n , niiden kuukausien, tai sen parin vuoden ajanjakson aikana vaihdoin ensin työtehtävää ja osastoa, sitten koko organisaatio muuttui, kaikki esimiehet alimmasta ylimpään vaihtuivat ja työyksikkömme kasvoi ja koko hallinto-organisaatio muuttui. Perustehtävässäni tapahtui myös muutosta, vaikka työ sinänsä pysyi samanlaisena...


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Artemis - 20.10.2009 09:21:58
Kaunis kiitos Artemis! :smitten:

Ei ole sitten kovin helppoa sinunkaan seurata ystäviesi "perustusten hajoamista" :(
 
(tuossa sivulla 6 päivittelin joku aika sitten, miten voikaan olla niin samanlaisia tapahtumia noiden transiittien aikana  :o :o kuten esim. Sangviinikolla ja mulla... äidin kuolema ym.. :o :o  )

T. kristal

Tiedätkö, kuulin eilen taas erään ihmisen ongelman jolla on pluto nyt nelosessa. Vesivahinko kotona, putket tulvii.

Siltä eräältä kaverilta kuoli veli pluto nelosen aikana. Toisen kaverin isä halvaantui pluto nelosen aikana.. Ja juuri sitten vielä ne kotiongelmat; remontti viivästyi, talon rakennus peruuntui, löytyi kosteusvaurioita..

On sellainen hankaluus tuo pluto välillä..

Tosiaan, tsemppiä hirmusti!


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: La Papessa - 21.10.2009 11:17:28
Minulla on placiduskartalla korostunut, 50 astetta kattava 4. huone, ja :pluto: on ollut siellä pian 20 vuotta. IC:n ylitys joulukuussa 1990 meni täysin murrosiän piikkiin. Seuraavat pari vuotta olivat tosiaankin rankkoja suhteessa vanhempiin, mutta tilanne helpotti jo ennen muuttoani pois kotoa viimeisten lukiovuosien aikana, kun  :pluto: kaikkoni IC:ltä.

Ehkäpä tuo  transitoiva :pluto: 4. huoneessa on sitten vaikuttanut siihen, etten ole varsinaisesti rakentanut "kotia" minnekkään, vaan aina "asunut" jossakin. Tähän viittaisi sekin, että nykyinen asuinkumppani, jolla on 4. huone lähestulkoon samoilla asteilla kuin minulla, ja siis myös tämä  :pluto: transiitti, on omistusasumisen suhteen samoilla linjoilla kuin minäkin.


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: kristal - 23.10.2009 23:19:11
Juu, Artemis, justiinsa hoksasin että olen ihan alitajuisesti ruvennut kotona tarkistelemaan ja varmistelemaan asioita, sillai niin kuin "just in case", mitä en koskaan aiemmin ole tullut tehneeksi. Elikkä, jotenkin varmaan yritän ennakolta katsoa ettei ainakaan huolimattomuuden takia pääsisi jotakin hyvin ikävää tapahtumaan, kuten juuri nuo vesivahingot ja tulipalot tai esim joku masiina sais vaikka oikosulun ja syttyis palamaan...

Vaikkakin, jos pluto päättää tuhota mun kotini, niin eipä siinä sitten juuri mikään auta, mutta jääpähän sitten ainakin itsesyytökset minimiin, eh  ;)
Niin, kyllähän minulta se oma ihana koti alkuvuodesta jo pankille menikin, joten voipihan tuo olla että saan tämän vuokramurjuni pitääkin. Voe hyvän tähen :P

Kiitos taas kerran :)

T.  kristal


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Lia - 24.10.2009 18:29:08
Pluto-transiittien luonteeseen kuuluu se, että kun ne ovat niin sanotusti "päällä" , niin niitä ei pysty tulkitsemaan tai sen tuomaa muutosta ei pysty analysoimaan tai niihin ei voi itse vaikuttaa, tuntuu kuin kaikki tapahtuisi itsestä riippumattomista syistä.... kunnes se sitten ovat ohi - sen tuomat muutokset ovat selkeästi havaittavissa. Missään mielessä ei kannata niitä pelätä. Ja tuo Pluton Mc:n ylityksen aikana ei mikään tuntunut ahdistavalta, toisin kuin sitä seuranneen Pluto neliö Aurinko, silloin oli jonkinsortin kriisi päällä, tosin aurinkoni on 1. huoneessa (itse), sekin vaihe on nyt ohi ja todellakin, jälkeenpäin ajateltuna sekin aika vaan vahvisti omaa identiteettiäni.


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Louise - 24.10.2009 19:35:23
Minulla pluton  :aspect_con: mc tarkkana joulun alla. Ensimmäinen  :aspect_con: oli viime helmikuussa ja silloin tunsin jonkinasteista ahdistusta työssä. Samanlaista lienee koettavissa sopivasti joulun alla ja seuraavat yhtymät sitten ensi kesän aikoihin. Pluton  :aspect_squ:  :aurinko: oli myös kinkkistä aikaa (90-luvulla) niin työ- kuin yksityiselämässä. Aikamoista takkuamista. Vaikka tällä hetkellä  :jupiter: on aurinkomerkissäni niin sen hyviä vaikutuksia ei ainakaan vielä ole näkynyt. Pluto taitaa kampittaa tuon jupiterin.


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Liekku - 24.10.2009 21:10:55

 Kyllä  :pluto: :aspect_con: :chiron:= ihan kamala,---siinä ihminen paljastaa todellisen  minänsä,

 ja ihminen puhdistuu sydän juuriaan myöten,-- ja se kestää niin kauan kuin kaikki moskat on

 oksennettu ulos, vuosikymmenten varrelta. EI OLE HELPPOA.   MUTTA !!!!

 Sen jälkeen on todella kuin uudesti syntynyt,--itsevarma, ei tartte teeskennellä mitään, on

 oma itsensä,- elämä on IHANAA, kyllä  :pluto:a tarvitaan.  :)
 


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Corvus Leonis - 25.10.2009 16:51:36
Pluton sekstiili auringolle alkamaisillaan, kestää ainakin pari vuotta. ::)


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Liekku - 25.10.2009 23:07:08

 Osaisko joku tulkita  :pluto: :aspect_tri: :keskitaivas:

 omakohtaisesti,--tai muuten pidemmän kaavan mukaan?  :smitten:

 


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: julyette - 26.10.2009 21:17:59


 Osaisko joku tulkita  :pluto: :aspect_tri: :keskitaivas:

 omakohtaisesti,--tai muuten pidemmän kaavan mukaan?  :smitten:


Eikö tässä ole myös päällä samanaikaisesti  :pluto:   :aspect_tri:  IC?  Eikö MC Ja IC ole aina samoissa asteissa vastakkain vai vaihteleeko sekin syntymäpaikan mukaan?

Jos tuo  :aspect_tri: on päällä molempiin akseleihin, niin käsittääkseni silloin sekä koti että työ/ura ovat muutoksen kohteina.


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: La Papessa - 27.10.2009 08:59:14

Eikö tässä ole myös päällä samanaikaisesti  :pluto:   :aspect_tri:  IC?  Eikö MC Ja IC ole aina samoissa asteissa vastakkain vai vaihteleeko sekin syntymäpaikan mukaan?

 :aspect_sex: tulee. Akseleiden välihän on 180 astetta, ja kun  :aspect_tri: on on 120 astetta, jää toiseen akseliin 60 astetta, eli  :aspect_sex:. Samanaikaisesti kumpaankin akseliin tulee  :aspect_squ:.


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Liekku - 27.10.2009 10:20:17

 Voisko tulkita, että työasioihin tulee myönteinen muutos, ( :aspect_tri:),-- sekä

  :aspect_sex: tuo kotiin ja ihmissuhteisiin uusia tuulia,---muutosta kuitenkin. :smitten:

 

 


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: La Papessa - 27.10.2009 12:06:32

 Voisko tulkita, että työasioihin tulee myönteinen muutos, ( :aspect_tri:),-- sekä

  :aspect_sex: tuo kotiin ja ihmissuhteisiin uusia tuulia,---muutosta kuitenkin. :smitten:

Kuten Lia tuossa edellä sanoi,  :pluto: :n tuomia muutoksia  ei välttämättä edes havaitse sen muutosprosessin aikana. Niihin ei liity välttämättä ollenkaan yhtä selkeitä tapahtumia  kuin  :mars: : in , :jupiter: : in  ja  :saturnus: :ksen transiitteihin.   :pluto:  :aspect_tri:  :keskitaivas: kehittää suhdettasi työhön. Saatat tulla tietoisemmaksi päämääristäsi, olla keskittyneempi ja pystyä erottamaan työn kannalta olennaiset asiat paremmin kuin aiemmin, ja tämä saattaa sitten näkyä etenemisenä elämässä. Varsinkin, jos kartalle sattuu vielä joku hyvä transiitti noilta edellä mainituilta "tapahtumaplaneetoilta".  ;) Kun samaan aikaan kuiten on positiivinen  :aspect_sex: IC:lle, tämä ei kuitenkaan tapahdu kotielämän kustannuksella, vaan osa-alueet ovat tasapainossa.


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Liekku - 27.10.2009 16:35:28

 Kiitos paljon vastauksista,--kyllä näin on tapahtunut töissä,- ja kotiakin on alettu

 vähän rempata.   :pluto::n kanssa vaan kaikki tapahtuu kaikki pitkässäjuoksussa.  :smitten:


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: R1ku - 31.12.2009 03:54:47
 :pluto: :aspect_con: :neptunus:
Jaahas, tässä muutaman päivän kuluttua Pluto on jo alle neljän asteen päässä Neptunukseni yhtymästä. Huhtikuun alussa ennen kuin Pluto aloitti perääntyvän liikkeensä, matka oli n. 4,05 astetta, neljän asteen raja ei mennyt rikki ollenkaan mutta kohta se menee. Kieltämättä on tässä viime aikoina ollut sellainen olo että jotain suuria muutoksia on tapahtumassa, kuitenkin lähinnä positiivisia, onhan sentään kyse yhtymätransiitista. Vastaavasti kun muistelen maalis-huhtikuuta, muistoissa on jonkinlaista selittämätöntä "taikaa" tai sitten vain kuvittelen.


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 31.12.2009 12:32:08
Oletteko ajatelleet Pluton kiertoa syntymäkarttaanne nähden ja sitä miten se on syntymäkartalla jo kulkenut, varsinkin yhtymiä, mitä silloin on tapahtunut ja miten niistä on selvitty.

Sillä luulen tai uskon tai ainakin etsin siitä vahvistusta, että jos Pluto jo siellä vaikuttaa vahvasti, on sen opetukset jo hanskassa aika lailla, eikä sen transiitit tule niin voimakkaasti myöhemmin niskan päälle.

Itse tuumin näin, koska Pluto on hallitseva planeettani (Skorpiono ASC) ja muutenkin omassa huoneessa 8 vahvasti Saturnuksen kera, niin se on opastanut voimillaan minua jo syntymästäni saakka. Silloinhan sillä on isällisen pehmeät otteet jo transiitteihin.

Etsinkö vain utopista helpotusta, en tiedä. Mutta en ole todennut mitenkään hankalaksi noita Pluton oppositioita minun stelliumiini, jossa se on jo tutkaillut Venuksen ja Merkuriuksen mahdollisuudet ja nyt tökkää Aurinkooni. Joka tapauksessa kaikki kuuluvat elämään, hankaluudetkin.


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: La Papessa - 31.12.2009 16:34:34
Oletteko ajatelleet Pluton kiertoa syntymäkarttaanne nähden ja sitä miten se on syntymäkartalla jo kulkenut, varsinkin yhtymiä, mitä silloin on tapahtunut ja miten niistä on selvitty.

Sillä luulen tai uskon tai ainakin etsin siitä vahvistusta, että jos Pluto jo siellä vaikuttaa vahvasti, on sen opetukset jo hanskassa aika lailla, eikä sen transiitit tule niin voimakkaasti myöhemmin niskan päälle.

Kyllä, itselläni on aivan samanlaisia kokemuksia. Minulla on voimakkaasti plutooninen kartta:  Henkilökohtaisista aspekteista löytyvät sekä :pluto:  :aspect_con:  :aurinko: ja  :pluto:  :aspect_squ:  :kuu: ja lisäksi "sukupolviaspektina" sekstiilisarja   :saturnus: /  :pluto: / :neptunus:.  En ole kokenut  :pluto: :n aspekteja mitenkään erityisen vaikeina aikoina elämässäni.


Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: Esmiralda - 31.12.2009 20:08:51
Kyllä Evea! Kävin lukemassa!

Kun ajatukset ovat niin paljon muualla, niin huomaan, että täällä helposti vain toistaa itseään. Huomaan myös, että en ole päässyt näissä opinnoissa yhtään eteenpäin. Mutta astrologia on ehkä hyväkin välillä laittaa kypsymään. Kun en ole ehtinyt enkä aina muistanuktaan, jos mahdollista, seurata Astro-TV:tä. Toivottavasti tuo tietous säilyy tallella siellä. ::)



Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: luonnonoikku - 01.01.2010 00:25:29
Kirjoittelen tässä foorumissa ekaa kertaa, joten täytyy vähän harjoitella erinäisten nappuloiden, joista saa erilaisia merkkejä esiin, käyttöä.


Tässä uuden vuoden kynnyksellä tarkastelen tulevaisuuttani monin tavoin, sekä astrologisesti että Tarot-korteilla (olen onnistunut vaikuttamaan muutamat ystävät "ennustuksillani" menneinä vuosina) että paperilla suunnitellen tavoitteitani. Mielestäni minulle on tulossa aikamoisia Pluton transiitteja: tällä hetkellä  :pluto: :aspect_squ: :venus: - kyse on ihmissuhteista. En ole huomannut mitään erityistä, paitsi, että tikut menee tyttäreni kanssa ristiin päivittäin siivoamisen vuoksi ja että pari vanhaa ystävääni ovat ikään kuin jättäneet yhteydeottopyynnön, mutta minä en suoraan sanoen enää tiedä, mistä heidän kanssan keskustelisin, enkä siksi ole edes vastannut pyyntöön. Vaikka olen tälläkin hetkellä yksin, en tunne mielenkiintoa rupatella näiden henkilöiden kanssa. Enkä ole edes suuttunut heille, en vihainen, enkä katkera. En vain halua.

"Ulkoisesti kaikki saattaa olla täysin kunnossa, mutta jotkut asiat ja ominaisuudet kumppanissa ärsyttävät aivan tavattomasti. Sinua muistutetaan nyt kyvyttömyydestäsi rakentaa itse oman mielesi mukaista maailmaa. Kunhan muistat etteivät mitkään muutokset kumppanissasi saa sinua nyt voimaan paremmin niin olet jo päässyt pitkälle tämän ajan kääntämisessä voitokkaaksi tulevan elämäsi kannalta. Et ole uskaltanut toteuttaa joitakin elämällesi hyvin tärkeitä ja arvokkaita ratkaisuja pelätessäsi kumppanisi reaktioita ja siksi sinusta tuntuu nyt pahalta." lukee  :pluto: :aspect_squ: :venus: analyysissä. Minulla ei ole kumppania, mutta on tosiasia, että minuä risoo päättömästi tyttäreni sotkut ja se, ettei hän siivoa jälkiään.

Mutta ei se mitään, se on varmaan ihan normaali vaihe elämässä, kun tytär on kohta täysi-ikäinen. Sitäpaitsi se Pluto seikkailee juuri 5. huoneessani, mikä tarkoittanee asioden käsittelyä  lapsen kanssa. Ainakin aikoinaan, kun Pluto junnasi 4. huoneessa, minulla itselläni oli paha itsenäistymiskriisi vanhempieni suhteen eli lapsuudenkodin suhteen, ja se lähti tasan tarkaan pois silloin, kun Pluto siirtyi 5. huoneeseen.

Mutta en tykkää siitä, että ensi vuoden lopussa  :pluto: :aspect_squ: :aurinko: kartallani ja viipyy siellä vuoden 2011. Jos Aurinko symboloi isää, niin en halua, että isälleni käy mitenkään. Mielummin toivon transiitin kuvastavan jotain omasta itsestäni ja sisäisestä muutoksesta. Toisaalta on aika lunnollista, jos muutos tapahtuu omassa elämässäni, sillä siihen olen koko ajan halukas ja valmistautunut. En ole tyytyväinen nykyiseen elämääni, mikä ei ole kenenkään muun vika kuin omani, ja haluan muutosta. Ehkä tuo Pluton neliö Aurinkoon markkeeraa vain sitä, että muutos todella tapahtuu ja tämä kaikki muu on vain esinäytöstä asialle! Se olisi iloinen asia, odotettu ja toivottu asia.
No, eipä tämän jälkeen aikaakaan kun seuraavina vuosina Uranus on yhtymässä Aurinkooni, mikä on taas 9.huoneessa.

Minusta tuntuu siltä, että nykyinen työpaikkani ei todellakaan ole lopullinen elämänkohtaloni ja että kaipaamani muutokset oikeasti tapahtuvat. Elleivät hyvällä, niin sitten pahalla. Parasta siis toimia vapaaehtoisesti, ettei elämä pakota noihin muutoksiin.



Otsikko: Vs: Pluton transiitit
Kirjoitti: R1ku - 02.01.2010 21:51:58
Oletteko ajatelleet Pluton kiertoa syntymäkarttaanne nähden ja sitä miten se on syntymäkartalla jo kulkenut, varsinkin yhtymiä, mitä silloin on tapahtunut ja miten niistä on selvitty.
Olen, ja olen jopa kirjoittanut ne ylös. Noista eri transiiteista löysin vain kaksi negatiivista,  :pluto: :aspect_opp: :jupiter: ja  :pluto: :aspect_squ: :aurinko: Pluto-oppositio-Jupiterista en muista mitään mutta  :pluto: :aspect_squ: :aurinko: tuntui hankalalta ajalta, varsinkin kun samaan aikaan oli menossa  :neptunus: :aspect_squ: :pluto:

Positiivisia transiitteja sensijaan on ollut kiitettävästi, merkittävimmät lienevät  :pluto: :aspect_con: :saturnus: ja  :pluto: :aspect_con: :uranus: Nuo molemmat osuivat lukioajan loppupuolelle, ja olivat omiaan motivoimaan koulunkäyntiin.

Seuraavat kolme Pluton transiittia ovat:
 :pluto: :aspect_con: :neptunus:
 :pluto: :aspect_squ: :mars:
 :pluto: :aspect_sex: :pluto: