Astro Foorumi

Astro special => Syntymäkartan tulkintaa => Aiheen aloitti: mutukka - 13.10.2010 19:11:46



Otsikko: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: mutukka - 13.10.2010 19:11:46
Leikitäänkö vähän ja testataan tulkintataitojamme  ;) ei kerrota toisistamme mitään, annetaan vain syntymäkartta näkyville, ja tulkitaan kartoista se, millaisina pidämme toista, näin hyvin yleisesti ottaen. Eli annamme ensivaikutelman pelkän kartan avulla.

Kertokaa lyhyt ensivaikutelma minusta, niin kerron sitten sinusta.  :)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: söpöliini - 14.10.2010 09:01:52
No huh.. Mähän oon sitten täysin aloittelija, mutta katsotaan silti. Ja sit mä toteen heti alkuun taas ton no huh.. Musta toi näyttää mielenkiintoiselta. Valovoimainen otus, joka on samalla sisältä tosi mystinen. Tarkka. Siis ootko välillä "pilkunviilaaja"? En tarkoita pottuilua, vaan ihan siis pikkutarkkuutta. Jos  :venus: ja :mars: on  :neitsyt:, niin kyllä tulee tunne, että olisit itsesi ja miehen suhteen tarkka myös, esim. ulkoinen olemus, romanttiset eleet vimpan päälle. Ja kommunikointi samoin tuntuu menevän samalle linjalle. Eikä toi sun MC paljon tunnu helpottavan asiaa. Jos sulla on lapsia tai eläimiä, niin tulee fiilis et olisit tosi huolehtiva ja hellä. Jos mitenkään tulkitsen oikein tota karttaa, niin mulla on tunne, että me kaksi voitaisiin tulla hyvin juttuun keskenämme. Intohimoinen tule kans mieleen..  :) Tuli lämmin olo kun katselin tota!  :smitten:


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: arzie - 14.10.2010 11:16:16
Syvällinen tiedonvälittäjä.

Acs,. pluto ja kuu syvällisessä intuitiivisessa skorpionissa.
Taitaa tietoa tulla myös "rajan takaa", selvät henkimaailman yhteydet tuossa minusta on, sen verran tukevat on merkuriuksen aspektit, ja näillä taidoilla se toimeentulokin hoitunee.
Solmu 3. huoneessa edistyksellisessä vesimiehessä merkuriuksen huoneessa, solmun edustamia asioita on opeteltava ja otettava käyttöön... hmm, hyvä noita ilman muuta.
2. huoneessa, itsestä ja toimeentulostaan huolehtimisen huoneessa samaan asiaan viittaavat uudenajan uranus vapaudentarpeineen ja henkimaailman yhteyksien neptunus vieläpä pakittavina, niitä opeteltavia asioita. Neptunus tuppaa vähän myöskin sumentamaan, syytä olla tarkkanakin.
Mars ja merkurius 9 ja 10 huoneen rajamailla, merkurius tiedonjakamisen planeetta, sitä on urasi luonteessa oleellinen määrä ja mars yhdistyneenä siihen, sitä kautta suuntaat energiasi muille. Mars 9.huoneen puolella, samoin aurinko... liikkumista, matkustamista.
Jupiter mystiikan huoneessa 8:ssa, huoneen kärki kaksosissa, sen hallitsija merkurius joka on siellä uran alueella. Jupiter on ravussa, eläinradan emo, huolenpitäjä, samassa huoneessa parantajaplaneetta Chiron.

Onpa vahvasti syvällinen, henkisen alan auttajan kartta. :angel:

Lainaus
Kertokaa lyhyt ensivaikutelma minusta, niin kerron sitten sinusta.
Tälle lauseelle löytyy katetta.  ;)

Edit: Ei juuri lainkaan henkilökohtaista karmaa???...hmm


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: mutukka - 14.10.2010 19:00:56
Arzie: Mitä tarkoitat henk.kohtaisen karman puutteella? Näkyykö sekin kartalla vai..?  :o

Aika hyvin olitte molemmat kirjoitellu. Kuulosti pääpiirteittäin ihan minulle  :coolsmiley: Tosin pilkunviilaaja olen vain silloin kun teen jotain "omaa juttua". Muuten olen ehkä liiankin suuripiirteinen ;D johtunee tuosta neptunus-painotuksesta, menee elämä joskus aika sumussa.

Laittakaa toki karttojanne, jos haluatte olla tulkattavana.


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Ratkaisu - 14.10.2010 20:00:36
Mietin, että oliko tässä ideana siten, että aina seuraava tekee tulkintaa seuraavasta, ketjutyylisesti vaiko mitenkäs?


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: mutukka - 14.10.2010 20:26:40
joo, ei suotta pitkitetä että kaikki kertoo kaikista, jos siis osallistujia on yhtään enemmän. Ketjussa vois olla hyvä, eli aina edellisen viestittäjän kartta tulkataan seuraavaksi. Paitsi jos osallistujia ei ole paljon, niin olis ihan hauska kokeilla tulkata useampikin kartta.

osaanselittää.com  :idiot2:


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: arzie - 14.10.2010 20:48:29
Henkilökohtaisille planeetoille on vain muutama haasteellinen aspekti, kyllä se näkyy. Jos ei ole huonoa karmaa, on elänyt edellisen elämän sen verran siivosti ettei sovitettavaa ole sieltä jäänyt.

Tulikohan oma kartta tähän...


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: aeiouyäö - 14.10.2010 20:57:56
Kiva idea, munkin karttaa sais tulkita :)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: hilton - 14.10.2010 21:08:40
Mutukasta sanoisin, että ensivaikutelma ei vastaa todellisuutta eli kun sinua oppii tuntemaan, paljastuu se todellinen sinä. Uskoisin, että Leijona ei näy ihan ensimmäiseksi.
Melkoisen intensiivinen taidat olla, haluat ja näetkin varmaan muiden läpi :)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Ratkaisu - 14.10.2010 21:11:18
No jospa minä sitten kirjoittasin vaikka arzien kartasta jotain. Ihan näin ensivaikutelma idealla. Eli koen, että koska kartalta löytyy paljon skorpionia ja  :askendentti:  :kauris: sekä saturnus 1. huoneesta, niin luulen, että sinusta saattaa tulla jopa pelottava ensivaikutelma. Eli kaurismaisen kunnianhimoinen ja selkäsuorassa asenne yhdistettynä tummiin skorpionitunnelmiin ja saturnusmaisuuteen ulkonäössä. Terävä nenä?

Toisaalta Jupiter 1. huoneessa tekee sellaista positiivisuutta luonteeseen.

Mietiskelin, että aika jännä tuo kuu suhteessa muuhun karttaan. Sinänsä ihan hyvin kolmiossa  :askendentti:, mutta tuo merkkisijainti mietityttää suhteessa marsiin ja aurinkoon. Eli ehkä se tunne-elämä voi olla syvää skorpionimaisesti ja kiinteää kuten härällä, joten pitkien suhteiden ihminen? Ehkä vaikea päästää ihmisiä lähelle tai kestää kauan tutustua lähemmin ihmisiin, vaikka tuttuja saattaisi olla paljon kun tuo  :mars: on kuitenkin  :jousimies:, kohtaat paljon ihmisiä.

MC jousimies ja tuo skorpparipainotus, niin katsot asioita syvällisesti ymmärtääkseni asioita laajasti? Mars jousimies saattaa tehdä vähän oikukkuutta, intohimoisuutta, tulisia mielipiteitä. Toisaalta projektit saattavat jäädä kesken.

Noh, tässä aika hajanaisesti jotain mielikuvia. Olen tosiaan aloittelija, joten nämä ovat aina vähän hakuammuntaa. ^^

Palaampa lisäämään kohta kartan.


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: aeiouyäö - 14.10.2010 21:11:55
Arzie, en oo tosiaan mikään loistava tulkitsija mutta yritetään....Sulla on ainakin skorpionissa tavaraa ja saturnus ykköshuoneessa, oot varmaan aika intensiivinen ja kypsä?Toisaalta ykkösessä on jupiterkin, se varmaan pehmentää tuota saturnusta aika hyvin.Sehän oikeastaan aika hieno yhdistelmä, molemmilla saturnuksella ja jupiterillahan on suuri viisaus, ne vaan ilmenee eritavalla.
Siskollanikin on kuu härässä, hän on aika saamaton välillä.Toisaalta taas tuo saturnus varmaan saa sut huolehtimaan velvollisuuksista aika hyvin.Ja mars jousimiehessä pitää varmaan aika hyvin myös liikkeessä.Itsellänikin on venus skorpionissa, itse olen kokenut sen niin, että kovin helpolla en ihastu, mutta kun ihastun niin annan  kaikkeni.Muutenkaan karttasi perusteella luulisin, että et suhtaudu asioihin kovin kevytmielisesti.Plutosikin tekee niin paljon aspekteja persoonallisille planeetoille.Oot varmasti tositosi syvällinen ja filosofinen.


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Ratkaisu - 14.10.2010 21:14:14
Noh, lisäilempä nyt sitten tämän kartan tähän.


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: arzie - 14.10.2010 22:33:47
Hienoja tulkintoja !

Kuu on ollut itsellekin hankala ja jonkinlaisen tasapainotiolanteen hakua onkin ollut. Saamattomuus on tuttua myös toisinaan. Kuu härässä on tuntuu ihan vastakohdalta marsille jouskarissa. Velvollisuudentuntoakin on ollut ihan liikaa, nyttemmin osaa jo paremmin laittaa jaksamisensa etusijalle.
Ihan oikeaan osuvia tulkintoja osaatte. Kiitos.


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: nikki - 14.10.2010 23:04:33
Arziellahan sitä henkilökohtaista karmaa riittäs vaikka muille jakaa.
 :kuunsolmu: -akseli  :askendentti:- Dc akselilla.

Mutukalla sattuu ja tapahtuu taas solmullaan 3 huoneessa, lähipiirissä, koulussa, sisarusten kanssa.
Kohtaamisia monenmoisia, tr  :neptunus: :chiron: :aspect_con: :kuunsolmu:


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: arzie - 15.10.2010 00:08:23
Ratkaisu,

Olet kai paljon menossa ja varsin sosiaalinen sekä puhelias ja saturnus tuo vastuuntuntoa. Kuu härässä tuo maanläheisyyttä, viidyt luonnossa ja koet sen tärkeäksi. Tunnemaailmalla on sinulle suuri merkitys, tuonpuoleisen yhteys näkyy  monessa kohdassa. Kuun monet aspektit korostavat tunteiteiden ja turvallisuuden merkitystä elämän ohjaajana.

Tietäjän ja auttajan merkit siin on minusta hyvin selvästi. Mars pakittavana merkuriuksen huoneessa pyytää saada välittää tietoa. Mc ihmisläheisessä vaa'assa ja syvällinen perimmäisen tiedon pluto uran huoneessa. Aurinko analyyttisessä neitsyessä mystiikan huoneessa, osaat erotella asiat ja näet ihmisten läpi. Neptunuksen monet aspektit  tuovat intuitiota. Aurinko on neliössä Asc:lle, onko järki ja tunteet välillä ristiriidassa ja myöhemmin osoittautuu että olisi pitänyt seurata aavistuksia tarkemmin? Syvällisyyttä ja inhimillisyyttä kartassa on mielestäni paljon.

1.huoneen saturnus muistuttaa omien rajojen tarkkailusta ja tuo sitkeyttä. Uranus tarvitsee vapautta ja neptunus voi tuoda vähän epätietoisuuttakin itsestä tietämisen ja intuition ohella.

Melko alussa olen, oikaiskaa jos tuntuu vieraalle.


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: mutukka - 15.10.2010 13:56:49
Arzie: Skorpioni kun olet ja aurinko 8. huoneessa, vaikuttaa siltä että elämässäsi on toisinaan mystiikkaa. Tunnut myös olevan vastuuntuntoinen, tarkka sekä ulospäinsuuntautunut, tai ainakin suhteellisen sosiaalinen tyyppi. Mietin tuossa, onko parisuhde sinulle tärkeä elementti elämässäsi?  :)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: mutukka - 15.10.2010 14:05:56
Onko täällä kaikki jollain tavalla skorppareita?

aeiouyäö: Uneksitko näkyvästä työurasta, haluatko loistaa kaikessa mitä teet?  :) Asc-vaakana sinulle varmaan visuaalisuus on tärkeää esim. pukeutumisessa, sisustamisessa ym. venus tkee tätä. Ehkä olet mielipiteissäsi vahva, mutta aivan kuin sinulla olisi alttiutta epävarmuudelle...?


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: aeiouyäö - 15.10.2010 14:28:46
Mutukka, naulan kantaan.Asioiden pohtiminen ja epäkohtien etsiminen yleisestä ajattelusta ja yhteiskunnasta on aika luontaista mulle, mutta meen heti lukkoon jos joku onnistuu blokkaamaan mun mielipiteet.Sen pelossa en yleensä esitäkään niitä, ellen ole täysin varma perusteluitteni vedenpitävyydestä.Visuaalisuus on myös mulle tärkeää, oon aika tarkka pukeutumisesta yms. ja tykkään taiteesta.Ja kyllä haluan loistaa, teatteri on ollut mulle hyvin rakas harrastus 8-vuotiaasta asti, haluaisin ehkä teatteriohjaajaksi, mutta aika näyttää... ::)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: emmiinatar - 15.10.2010 15:21:13
Hei, tämähän on mielenkiintoinen juttu! Lisään tähän oman karttani, jos osaan.. :)





Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: emmiinatar - 15.10.2010 15:24:16
No, ei onnistunut. :(  Kuinkahan se lisätään? Voisiko joku neuvoa :-[

P.S. Alempana on karttani, onnistuin laittamaan sen.  :)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Ratkaisu - 15.10.2010 16:35:47
Ratkaisu,

Olet kai paljon menossa ja varsin sosiaalinen sekä puhelias ja saturnus tuo vastuuntuntoa. Kuu härässä tuo maanläheisyyttä, viidyt luonnossa ja koet sen tärkeäksi. Tunnemaailmalla on sinulle suuri merkitys, tuonpuoleisen yhteys näkyy  monessa kohdassa. Kuun monet aspektit korostavat tunteiteiden ja turvallisuuden merkitystä elämän ohjaajana.

Tietäjän ja auttajan merkit siin on minusta hyvin selvästi. Mars pakittavana merkuriuksen huoneessa pyytää saada välittää tietoa. Mc ihmisläheisessä vaa'assa ja syvällinen perimmäisen tiedon pluto uran huoneessa. Aurinko analyyttisessä neitsyessä mystiikan huoneessa, osaat erotella asiat ja näet ihmisten läpi. Neptunuksen monet aspektit  tuovat intuitiota. Aurinko on neliössä Asc:lle, onko järki ja tunteet välillä ristiriidassa ja myöhemmin osoittautuu että olisi pitänyt seurata aavistuksia tarkemmin? Syvällisyyttä ja inhimillisyyttä kartassa on mielestäni paljon.

1.huoneen saturnus muistuttaa omien rajojen tarkkailusta ja tuo sitkeyttä. Uranus tarvitsee vapautta ja neptunus voi tuoda vähän epätietoisuuttakin itsestä tietämisen ja intuition ohella.

Melko alussa olen, oikaiskaa jos tuntuu vieraalle.

Kiitos. =)

Aika osuvia osa, vaikka tuota tietäjää on itsessä vaikea nähdä. Ehkä se on sitä, että usein ylianalysoin ja menen liikaa järjen mukaan. Kuten sanoitkin tuosta  :aurinko: :aspect_squ: :askendentti: niin koen sen aika vaikeaksi. Vaikea saada käytännöntoimiin yhdistettyä sellaista syvällistä näkemystä minkä koen elämästä omaavani. Tai ehkä se on juuri se syy, miksi usein minun tarkoitusperiäini tai ajatuksiani ei oikein ymmärretä tai ymmärretään väärin.

Eli koen, että itselläni on hyvät vaistot ihmisistä ja sinänsä minulla on hyvä intuitio, mutta en oikein hyödynnä sitä tarpeeksi. Tuo  :kuunsolmu:  :kalat: sitä varmaan vaatisikin. Pitäisi vähän jättää noita neitsytpiirteitä pois itsestäni.

Tuo 1. huone on kyllä aikamoinen sekamelska enkä ole siihen vielä tolkkua saanut. Teemat vastuu ja vapaus, liika itsensä ruoskiminen velvollisuuksissa ja taas toisaalta ääretön vapaudenkaipuu vähän tastelevat keskenään. Olen miettinyt paljon, että onko saturnus 1. huoneessa yleensä sellainen, että tekee ihmisestä vaikeasti lähestyttävän?


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Titania. - 15.10.2010 16:38:22
Kaippa mäkin voisin laittaa karttani tähän, mitä mahtaa tulla mieleen? :)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: emmiinatar - 15.10.2010 17:00:19
Karttani


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: arzie - 15.10.2010 18:35:39
mutukka, paljon oikeaan osuvaa, ulospäinsuuntautuneisuudessa  ja sosiaalisuudessa toivomisen varaa, skorpionipainotteisuus ehkä tekee sen ettei jaksa joutavanpäiväisyyksiä. Parisuhde on tärkeä, sen kautta on tarkoitus oppia itsestäni, noususolmu siellä... ja se ei tee asioita helpoksi. Vastuuntuntoa on liikaakin, ainakin ollut...


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: mutukka - 15.10.2010 18:42:41
Mutukasta sanoisin, että ensivaikutelma ei vastaa todellisuutta eli kun sinua oppii tuntemaan, paljastuu se todellinen sinä. Uskoisin, että Leijona ei näy ihan ensimmäiseksi.
Melkoisen intensiivinen taidat olla, haluat ja näetkin varmaan muiden läpi :)

That's true  ;) vaikutan ensin aika ujolle, mutta kunhan pääsen juttuun niin sitten alkaa tulla enemmän leijonamaisia piirteitä, tosin aika miedosti. Ja kyllä - vuosi vuodelta alan nähdä toisten ihmisten läpi aina paremmin ja paremmin.


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: arzie - 15.10.2010 18:48:37
Ratkaisu, saturnus ykkösessä ensimmäisenä "nousevana" planeettana kuten minullakin. Saattaa olla että tekee vaikeasti lähestyttävän. Olen ottanut velvollisuuksia aikanaan ihan liikaa ja nyt niistä on pyristelty irti. Kyllä se tuo semmoista itsensä ruoskimista,  liiallista kurinalaisuutta ja jaksaminen on koetuksella. Muilta on turha odottaa arvostuksen osoituksia, kuinka voisikaan jos ei itsekään arvosta sen vertaa että tietäisi ja tuntisi rajansa. Siinä pisteessä sitä alkaa olla kestoärtyisä, vaikeastilähestyttävä. Kun velvollisuudet on saanut minimiin ja asenne muutenkin kohdalleen, niin jaksaahan sitä eri tavalla ja näkyy se ulospäinkin ja ihmiset tulee helposti juttelemaan.


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Ratkaisu - 15.10.2010 18:59:58
Joo-o tuttua hommaa tuo liiallinen velvollisuuksien kahmiminen. Oikeastaan pahinta on se, että usein mukavistakin asioista tekee itselleen pakon. Esimerkiksi harrastus joka aluksi on rentouttava muuttuu hyvin nopeasti pakoksi, kun koen usein, että minun on pakko mennä ja jos jätän harrastuksen joskus välistä, niin koen huonoa omaatuntoa. Nykyään teen tietoisesti sillä tapaa, että jos tulee olo, että on pakko mennä, niin ihan periaatteesta skippaan harrastuksen ja annan itseni kärsiä huonosta omastatunnosta ja koitan käsitellä sen alta pois. Tämä on auttanut ihan hyvin. =)

Se on kanssa ikävää, että se velvollisuudentunto aika usein ajaa sen intuition tai oman olon ohitse. Olen usein ottanut vastaan töitä, vaikka en oikeasti ehtisi tai jaksaisi ollenkaan. Sitten sitä kärsitään turhasta stressistä ja koetaan alemmuudentunnetta, että miten olen ollut näin laiska, kun kaikki työt roikkuvat tekemättöminä. Koen usein olevani laiska, vaikka tekisin kuinka paljon hommia.

No tätä tämä saturnus 1. huoneessa sitten teettää, hommia itsensä kanssa. =)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: mutukka - 15.10.2010 19:00:24
Titania: Haluatko tehä asioita omalla tavallasi? Onko kännykkäsi uusinta mallia?  :D Vesimiespainotusta asc:ssa ja kuussa antaa sinusta modernin kuvan. Kenties sinulla on myös omanlaisesi maailmankuva, muttet toitota sitä muille, vaan otat muut ihmiset huomioon. Uskon, että vapaa-aika ja ystävät ovat sinulle vähintään yhtä tärkeä kuin työ, jopa tärkeämpi.

Huh, tämä oli jo vähän haasteellinen kartta, vesimies ei ole omaa aluettani  ;D


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Ratkaisu - 15.10.2010 19:06:51
Niin no, tai sitten se on tuo uranus ja neppari 1. huoneessa, jotka tekevät minusta niin oudon, että kaikki pelkäävät minua.  8)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: mutukka - 15.10.2010 19:14:21
SunLion: Minulle tulee mieleen persoona, jolla on välillä monta rautaa tulessa. Esim. puhelimesi piippaa jatkuvaan, sinulla on ihmisiä ympärillä. Sinulla on tulielementtiä kartalla, tulistutko, sytytkö nopeasti?  :) Vaikutat myös kunnianhimoiselta, ehkä jopa dramaattiselta. Leijona tykkää joskus olla kuningatar  ;)
Elämässäsi tulee ottaa oppia kalojen herkkyydestä. Aurinko leijonan huoneessa 5. tykkäät ilmeisesti lapsista tai harrastaa jotain.


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: arzie - 15.10.2010 19:40:41
aeiouyäö, hienosti osasit tulkita

Sinun kartasta: skorpionissahan on tavaraa kuten minulla, syvällisyyttä kohti sinun pitää mennä edelleenkin  :kuunsolmu: :skorpioni: ja jonkinlainen eheytyminen tai itsensä löytymisen teema sitä kautta?  :saturnus: :aspect_tri: :venus:, tasapainoinen , sinut itsensä kanssa...   :merkurius: :aspect_con::askendentti: :vaaka:, puhelias ja sosiaalinen, muut huomioiva, kauneuden ja ehkä taiteentajua.  :jupiter: 2. huoneen kärjellä ja sille 3x :aspect_sex: ja  :aspect_con: :pluto:... toimeentulo aina järjestyy jotenkin, välillä yllättävästi? Merkuriuksen huoneessa  :uranus: ja  :neptunus:, intuitiota, vaistomaisuutta. Ikää tuon verran... synnynnäinen kartan tulkitsija!!!


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Titania. - 15.10.2010 20:24:40
Titania: Haluatko tehä asioita omalla tavallasi? Onko kännykkäsi uusinta mallia?  :D Vesimiespainotusta asc:ssa ja kuussa antaa sinusta modernin kuvan. Kenties sinulla on myös omanlaisesi maailmankuva, muttet toitota sitä muille, vaan otat muut ihmiset huomioon. Uskon, että vapaa-aika ja ystävät ovat sinulle vähintään yhtä tärkeä kuin työ, jopa tärkeämpi.

Huh, tämä oli jo vähän haasteellinen kartta, vesimies ei ole omaa aluettani  ;D

Haluan tehdä kyllä kaiken omalla tavallani, olen helposti muiden mielestä se outo, erilainen joka ei mene valtavirran mukana. Kännykkä ei oo uusinta mallia, tosin se johtunee paljolti myös siitä ettei oo rahaa ostaa ;) Tuo muiden huomioon ottaminen on muuttunut iän myötä jonkin verran. Aiemmin otin liikaaki huomioon, nykyään ymmärrän kuitenkin pistää itseni etusijalle enkä auta aina muita itseni kustannuksella.. Oon vähän että oon samaan aikaan tosi ristiriitaisia asioita, ainakin lähimmäisteni mielestä. Että on kuulemma vaikea lokeroida mua mihinkään, oon samaan aikaa kova ja pehmeä, ujo ja päällepäsmäri, hippi ja juppi jne.


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: aeiouyäö - 16.10.2010 13:27:49
Kiitos arzie  :)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: meimi - 16.10.2010 15:56:45
Mikäs on naisiaan meimi-täti teitin mielestä?


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Suljin - 16.10.2010 22:09:01
Meimi,
Kuu vaakana olet hakenut ympärillesi ihmisiä/Sitä Tiettyä ja haluat
ihmisiä olevan ympärilläsi, olet myös flirttaileva ja "kaikkien kaveri".
Aurinko 10. huoneessa (miksihän muuten kaikki yhtymät eivät näy
tuossa aspektitaulukossa? :buck2:) tahdot työssäsi olla esillä ja
nautit huomiosta. Jousimiehenä myöskin työ saisi olla vaihtelevaa
ja sisältää mielellään matkustelua. Myöskin kaikenlainen
kommunikaatio ja viestintä sopisi työsi kuvaan ja tätä vahvistaa
3. huoneen vesta. Näkisin jonkin näköistä esim. laulajan taikka
jonkinnäköisen toimittajan uraa :D

Vieläpä noususolmukin leijonassa!

Toivot rakkaudelta ja sen osoittamiselta romantiikkaa ja intohimoa.
Voit olla jopa hieman alistuva makuuhuoneen puolella ja saatat
pitää vähän rajummista leikeistä. Pidät kumppanisi viettelemisestä
;) Tunteesi ovat syviä ja jotkut voivat nähdä sinut melko
ailahtelevana taikka sitten päinvastoin melko kylmänä.. :P

Meniköhän yhtään oikein? Koitin tosiaan tulkita ensivaikutelman
perusteella, sen suuremmin karttaan perehtymättä ja laskematta
suuremmin kuin 1+1 ;)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: indiima - 16.10.2010 22:39:02
Suljin:

olet aikamoinen persoona, kun tulet huoneeseen ja sinusta mahdollisesti saa hösämmän kuvan kuin mitä olet. Oinaana tykkäät kumminkin meiningistä ja arvostat itseäsi. Kuu-rapu tekee sinusta tunteissa voimakkaan ja luotat omaan intuitioosi. Parisuhde on sinun elämässäsi tärkeä ja auttaa sinua olemaan sinä. Se parantaa sinua ja olet parisuhteen alueella kenties onnekas ja myös fyysisesti paljolti likoon laittava. Egon huone ja parisuhteen huoneiden teemat korostuneet. Jotenkin hyväntahtoinen ja positiivisesti elämään suhtautuva humoristinen hemmo tästä tulee mieleen. Hemmo tarkoittaen naista.

 :laugh:

liitteenä toivottavasti meikkiksen kartta.


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: emmiinatar - 17.10.2010 18:18:36
mutukka: jotain tuttua löysin itsestäni karttani tulkinnastasi, saatan tulistua nopeasti, olen joskus dramaattinen ja lapset ovat minulle tosi tärkeitä.  :) Mutta muut mainitsemasi asiat eivät ole aivan minun persoonaani, vaikka tulimerkkiä on aika paljon kartallani. Minusta tuntuu, että venus ja merkurius neitsyessä vaikuttavat minuun melkoisesti. Haluaiskohan joku muu tarkastella karttaani? :)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: kattikissa - 17.10.2010 21:31:13
sunlion: mulla tulee sinusta mieleen kovin elävä persoona(asc  :kaksoset:)joka tykkää liihotella sinne tänne, jota aurinko ja mars leijonassa vielä vahvistaa entisestään.taidat pitää esillä olosta vaikka saatat kyllä olla hieman ujokin koska venus on neitsyessä.merkuriuksen ja venuksen yhtymä on tainnut antaa sinulle ihanaisen äänen. oletkohan kuitenkin eläväisyydestäsi huolimatta todella kotiseuturakas ihminen joka on juurtunut synnyinsijoilleen? näkisin sinut töissä jopa valtion tai kaupungin palveluksessa. iso 6 huone jossa neptunus ja saturnus,onkohan taakkanasi epämääräisiä sairauksia tai vaivoja, esim. munuaisissa? terveytesi saattaa kyllä olla mitä parhain sillä saturnushan lisää velvollisuuden tunnetta terveelliseen ruokavalioon ja elämäntapoihin. aavistelisin myös kuu oinaasi tuovan sinulle ripeyttä saatat jopa olla hätäinen. sisua ja tarmoa asioiden hoidossa. kaipaatkohan paljon vapautta ja spontaanisuutta,entä ahdistutko jos et voi vapaasti toteuttaa spontaaneita ideoitasi ja tarpeitasi? taidat olla aika luonnonlapsi joka ilmaisee tunteensa suorasti,saatat nauraa makeasti,itkeä vuolaasti,vihastua raivoisati,leppyä nopeasti.niin ja tuo iso 12 huoneesi saattaa tuoda rikkaan unimaailman. tässä se mitä ensivaikutelma sinusta on  :)
saattaahan tuo mennä metsäänkin  ;D


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: kattikissa - 17.10.2010 21:46:15
mikäköhän on ensivaikutelma minusta?


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: huhtikuinen - 18.10.2010 00:08:23
Hei, miten löydän karttani tähän keskusteluun? :-X


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: mouru - 18.10.2010 00:46:40
kattikissa
Mulle tuli susta ainakii semmoin ensivaikutelma että oot melko herkkä ihminen ja sulla on voimakkaat tunteet (kuu tekee paljon aspektia). Krihon (pystyy kirjottaa väärin.. Khiron siis..) näytti aika voimakkaalta myös kartallas ja itse liittäisin khrironin parantamiseen yms, ehkä hellit/pidät huolta ihmisistä? Olikos sulla vielä  :kalat: :keskitaivas: ? Herkkyyttä lisää. Näin äkkivilkaisulta vaan tein nämä päätelmät enkä näe enää tota karttaa tässä ''vastaaamis-tilassa'' joten kerroin vaan tuon mikä jäi äkkiseltään mieleen (:

huhtikuinen
Sen kartan saa liitettyä tekstiin niin, että ensin teet sen kartan astro.com:ssa tai jossain, tallennat sen koneellesi ja sitten kun kirjoitat täällä viestiä niin valitset sen tekstikirjoituslaatikon alta "+ lisätoiminnot", klikkaat sitä ja painat sitä ''selaa'' lisätäksesi kuvan koneeltas (;

Ja sitten tämä oma karttani tuossa perässä...


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: indiima - 18.10.2010 08:34:56
Hei, älkää unohtako mua välistä!!!


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: arzie - 18.10.2010 17:05:53
Indiima, tee yksinkertaisempi kartta, helpottaa tulkintaa.


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Suljin - 18.10.2010 18:44:39
Indiima, tee yksinkertaisempi kartta, helpottaa tulkintaa.

Pöh, mikä indiiman kartassa muka on sekavaa? Paitsi se aspekti
sotku siellä keskellä, mutta jokaisellahan on siellä jonkinlainen
sotku ja aspektit voi helposti tarkistaa/katsoa aspektitaulukosta
ja ketjussa on kyse ensivaikutelmasta, eli karttaa ei pidä edes
(ellei sitten tahdo) penkomalla penkoa :idiot2:


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: kattikissa - 18.10.2010 20:14:15
söpöliini:

poista kirjoítuksesi ja karttalinkkisi viestin oikeasta yläkulmasta jossa lukee POISTA,sitten tallenna tämä astron oma syntymäkarttasi koneellesi ja sitten kirjoita viestisi uudestaan ja liitä siihen äsken tallentamasi astro karttasi  :)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: indiima - 19.10.2010 08:56:28
MUISTAKAA KETJUN IDEA!
Kun vastaatte tähän viestiketjuun, tarkoituksena on, että kerrotte
(edes yritätte) edellisen kartasta kartan antaman ensivaikutelman.

Sitten vasta liitätte oman karttanne ja saatte sitten seuraavaksi
kommenttia teidän kartastanne. Näin saat ja annat itse!

Huomatkaa, että tässä on hyvä mahdollisuus testata kykyjään ja
kyse on nimenomaan ensivaikutelmasta, joten kovinkaan syvälle
syntymäkartan saloihin ei kuitenkaan ole pakko sukeltaa.

Ketjun aloittaja voi tulla kommentoimaan, jos olen asiassa jotenkin
väärässä :)

Indiima, kartastasi tulee mieleen, että olet yhtäaikaa sekä jalat
maassa, että ilmassa :D
Vaikutat lämpimältä ihmiseltä, jolla on suuri empatian kyky. Joskus
kuitenkin ensivaikutelmasi voi olla kovempi kuin mitä oikeasti olet.

Sinut nähdään myös tekevänä ja aloitteellisena ja pursuat ideoita.
Olet mielelläsi esillä puheesi kanssa ja olet rehellinen puheissasi.

Sinut nähdään itsevarmana ja taiteellisena, olet omaperäinen niin
sisäisesti kuin ulkoisestikin ja sisimmissäsi tunnet hyvinkin syvästi
ja kun rakastut, onnellisuutesi huomataan ja tahdot antaa kaiken
itsestäsi.

Olet varmaankin muuttanut jonkin verran elämäsi aikana :)

Kommentoin nyt indiiman kartan tässä nyt, jotta tässä ei kovin
moni jäisi välistä.. Jatkuu jonkun muun kuin minun kartastani..

Kiitos Suljin! Arvostan tekoasi, ja ensivaikutelmani meni nappiin!
Ihania rajoja, vastuuta ja järjestyksen arvostusta... Suljin!  :smitten:
Jatkuu jonkun muun kartasta nyt kuin minun.


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: söpöliini - 19.10.2010 10:22:02
Kiitos Kattikissa! Oli hyvä muutenkin poistaa, koska olin laittanut vielä kellonaikanikin väärin..  :idiot2: Katsotaan nyt onnistuuko tämä uusi paremmin.

Mä katsoinkin sun karttaa Kattikissa, Mulle tuli näistä tuntemus; Syvällinen, kiltti ja herkkä, lämmin. Mutta myös tulistuva. Tuleeko sulle väärinkäsityksiä ihmisten kanssa, vai kykenetkö luovimaan ihmisen sisimpään niin, että osaat lukea rivien välistä? Kova puhumaan, spontaanilla ja innostuvalla tavalla. Huolehtiva ja tarkka, lempeä. Kauneutta vaaliva? Kaikkia puolia punnitseva, ja pitää olla varma että tietää mitä tekee, ennenkuin lähtee liikkeelle. Oletko rakkaudessa hitaasti syttyvä?  Mulle tulee sellainen tunne, että olisit henkisesti vahva ja omaisit vahvat mielipiteet ja tunteet, minkä mukaan toimit.. Menikö mikään oikein, vai menikö kaikki puihin??  ;D

Alla on uusi yritelmä mun kartasta, katsoo ken tahtoo..  :)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: mouru - 19.10.2010 13:34:30
kattikissa
Mulle tuli susta ainakii semmoin ensivaikutelma että oot melko herkkä ihminen ja sulla on voimakkaat tunteet (kuu tekee paljon aspektia). Krihon (pystyy kirjottaa väärin.. Khiron siis..) näytti aika voimakkaalta myös kartallas ja itse liittäisin khrironin parantamiseen yms, ehkä hellit/pidät huolta ihmisistä? Olikos sulla vielä  :kalat: :keskitaivas: ? Herkkyyttä lisää. Näin äkkivilkaisulta vaan tein nämä päätelmät enkä näe enää tota karttaa tässä ''vastaaamis-tilassa'' joten kerroin vaan tuon mikä jäi äkkiseltään mieleen (:

huhtikuinen
Sen kartan saa liitettyä tekstiin niin, että ensin teet sen kartan astro.com:ssa tai jossain, tallennat sen koneellesi ja sitten kun kirjoitat täällä viestiä niin valitset sen tekstikirjoituslaatikon alta "+ lisätoiminnot", klikkaat sitä ja painat sitä ''selaa'' lisätäksesi kuvan koneeltas (;

Ja sitten tämä oma karttani tuossa perässä...

Tässä ois ollukkin jo kattikissalle tämmönen ensivaikutelmatulkinnan pätkä mutta söpöliini tekikin sen myös ;d Mutta hei älkää nyt vaan unohtako mua ;o


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: meimi - 19.10.2010 14:42:16
Marimourulainen:
Nouseva Leijona, toinenkin huutelee, kun meinaa jäädä huomiotta  ;)  Nouseva Leijona haluaa ennenkaikkea huomiota, mielellään positiivista.  Hiuksesi ovat luultavasti runsaat, ainakin pöyheät.  Pidät kaikesta prameasta, ehkä kultakoruista.  Vesielementti korostuu paitsi Aurinkomerkistä, niin Vesikolmiosta, mikä pompsahtaa silmille heti kartasta.  Olet herkkä, tunteellinen, salaperäinenkin.  Ehkä herkästi nokkiisi ottava, ja muistat toisten ilkeät sanat ikuisesti.  Chiron 1. huoneessa antaa sinusta parantajan vaikutelman.  Tuleeko ihmiset kertomaan sinulle ongelmistaan, että voisit 'parantaa' heitä?

Sori, ketjun marssijärjestys jäi multa pimentoon.  Ajattelin, että täällä saa jokainen kommentoida jokaisen karttaa.


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: huhtikuinen - 20.10.2010 16:10:07
Tässä karttani.


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: huhtikuinen - 20.10.2010 16:13:39
Huh, tulipa kartta kookkaana, ei mennyt ihan oikein. Näkyy ainakin ;)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: SanctAstra - 20.10.2010 17:16:13
Ylpeä, mutta ja ujo ja nöyrä. Ristiriitoja täynnä... mutta mitä muuta? Yleensä ensivaikutelma minusta kuulemma on ylpeä ja kopea, nokka pystyssä kulkija. Mitä te näätte?


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: leijonaharjainen - 21.10.2010 09:30:46
Hei! Saako aloitteleva, vasta rekisteröitynyt henkilö osallistua keskusteluun? Voin kokeilla tulkata jonkun s.karttaa. :) Voi olla että menee metsään, mutta kokeillaan! Ja jos joku haluaa kokeilla tulkata minun karttaani, laitan tämän viestin yhteyteen. :)



Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Titania. - 21.10.2010 12:40:21
leijonaharjainen, tässä jotain mitä tulee mieleen:
Leijonassa, 11. huoneessa personnallisten planeettojen painotusta. Voisin ajatella sinun olevan hyvin karismaattinen, suuremmissa ryhmissä (esim. ystäväporukat, järjestöt tms ryhmät) helposti keskipisteenä oleva henkilö. Keräät ehkä helposti ihmisiä ympärillesi, nautit siitä asemasta, olet lämmin, uskollinen, uhrautuva. Leijonan sydän. Toisaalta saatat syyllistyä liialliseenkin itsesi esille tuomiseen.
Nousu neitsyt. Annat ehkä vaatimattomamman ensivaikutelman (tunnollinen, ahkera, velvollisuuden tuntoinen, vaatimaton), kuin mitä todellisuudessa olet.
Kuu oinaassa 7. huoneessa. Tunne elämäkin tyydyttyy ihmissuhteiden, läheisten suhteiden kuten parisuhteen kautta. Tunteiden ilmaisu oinaan tavoin tulista, MINUSTA tuntuu.


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Topaasi - 21.10.2010 21:17:16
Minulle tuli ensivaikutelma leijonaharjaisen kartasta näin:
Viihdyt luultavasti ihmisten seurassa, koska  :aurinko:,  :mars:,  :venus: ja  :merkurius: ovat kaikki leijonan merkissä. Arvioisin, että lähimillesi osaat olla valloittava ja lämmin persoona.  :merkurius: yhtymä  :leijona: viittaisi puheenlahjoista, myös esiintymisestä nauttimisesta. Ehkä tykkäät viihdyttää ihmisiä, olla hieman "valokeilassa" niin sanotusti?

MC eli keskitaivas osuu sinulla kaksosiin ja 10. huoneeseen, ammatin huoneeseen. Veikkaan tämänkin vuoksi, että sinua ehkä kiinnostaa jokin ammatti, missä tarvitaan puhujan/ esiintyjän lahjoja.

Sitten lähellä MC:tä 10. huoneesta löytyy myös  :jupiter: ja :chiron: Jupiter viittaa menestykseen, ja erittäin hyvällä sijainnilla juuri keskitaivaan lähellä ja ammatinvalinnan eli 10. huoneessa. Chiron liittyy auttamisenhaluun ja hoiva-alaan yms.
 :neptunus: oppositio  :chiron: ja  :pluto: kolmio  :chiron: siispä minusta viittaakin siihen, että voisit tykätä ihmisten auttamisesta ammattina, sinulla on taito kuunnella ja auttaa muita.

Osuinko yhtään oikeaan? Olen jonkun aikaa perehtynyt astrologian maailmaan ja ollut täälläkin jäsenenä, mutta nyt vasta uskalsin täällä alkaa jonkun karttaa tulkitsemaan. 
Aiemmin olen vain ystävilleni ja läheisilleni face-to-face-tyyppisissä tilanteissa tulkinnut karttoja, mutta yleensä ongelmana on se, että heidät tunteekin jo aika hyvin etukäteen.

Loistava ajatus päästä näin tuntemattomien kartasta tulkitsemaan ja testaamaan omia taitoja! :)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: söpöliini - 22.10.2010 11:40:41
Hei, jaksaako joku tutkailla mua kans, jäi välistä..  :coolsmiley:  :smitten:


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Topaasi - 22.10.2010 11:45:20
Ylpeä, mutta ja ujo ja nöyrä. Ristiriitoja täynnä... mutta mitä muuta? Yleensä ensivaikutelma minusta kuulemma on ylpeä ja kopea, nokka pystyssä kulkija. Mitä te näätte?

SanctAstran kartan perusteella minulle tullut ensivaikutelma oli:
Sinulla on kartalla paljon kaurista ja neitsyttä, sen perusteella olet varmaan aika tarkkanäköinen ja huolellinen, vastuuntuntoinenkin. Ulkonäkösi ja yleisen siisteyden suhteen saatat olla tarkka ja huolitteleva.  :aurinko: on sinulla kauriissa ja 6. huoneessa, työn ja velvollisuuden huoneessa. Tuosta huoneesta löytyy myös  :mars: Näen tuon merkkinä siitä, että olet ahkera työntekijä ja pidät työstä, huolellista lopputulosta noudattaen. Olet saattanut ehkä valita ammatiksesi myös jonkun johtotehtävän tai hyväpalkkaisen työn? (kauriin sijainnista tässä huoneessa päättelin)

Myös  :merkurius: löytyy kauriista sinulla. Ehkä viestintätyylisi on hieman nokkelaa ja ironista, humoristista, joskus jopa näsäviisastakin? Nämä on vain arvauksia, joten älä ota henkilökohtaisesti. Itse sanoit, että muut saavat ylpeän ja kopean vaikutelman sinusta. Ehkä tuo merkurius kauriissa ja sitten myös nousuleijona voivat vaikuttaa siihen. Leijonahan tunnetusti on "eläinradan kuningas", ehkä siis olemuksessasi voi nousuleijonana olla jotain ylvästä aina tavatessasi uusia ihmisiä.  :askendentti: eli nousumerkki juuri kertoo paljon siitä, miten muut ihmiset näkevät meidät esimerkiksi ensitapaamisella.

Kartaltasi löytyy kauris-neitsyt-painotuksen lisäksi jonkin verran myös skorpionia, vaakaa ja jousimiestä. Nousuleijonan lisäksi sinulla on myös  :jupiter: leijonassa. Tuli- ja ilmaelementit tuovat ehkä juuri mainitsemiasi ristiriitoja persoonaasi.

 :neptunus: ja  :venus: ovat molemmat jousimiehessä ja 5. huoneessa. Neptunuksen sijainti tässä huoneessa viittaa, että olet ehkä luova/taiteellinen. Venus jousimiehessä antaa minulle viitteitä siitä, ettet ehkä ole helposti sitoutuvaa tyyppiä, et helposti rakastu ja ala luottaa ihmisiin. Mutta koska neptunus on niin lähellä venusta, osaat olla herkkä, hellivä, ehkä hieman höpsökin niille, jotka lähellesi kunnolla pääsevät. Jousimiehen edustus näissä merkeissä saattaa tehdä myös sinusta uudistushaluisen, ehkä harrastat paljon matkustamista tai muuten vain et kauan pysy paikoillasi.

Menikö yhtään veikkaukset oikein? Mielelläni kuulen palautetta  :smitten:


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Topaasi - 22.10.2010 12:00:12
Kiitos Kattikissa! Oli hyvä muutenkin poistaa, koska olin laittanut vielä kellonaikanikin väärin..  :idiot2: Katsotaan nyt onnistuuko tämä uusi paremmin.

Mä katsoinkin sun karttaa Kattikissa, Mulle tuli näistä tuntemus; Syvällinen, kiltti ja herkkä, lämmin. Mutta myös tulistuva. Tuleeko sulle väärinkäsityksiä ihmisten kanssa, vai kykenetkö luovimaan ihmisen sisimpään niin, että osaat lukea rivien välistä? Kova puhumaan, spontaanilla ja innostuvalla tavalla. Huolehtiva ja tarkka, lempeä. Kauneutta vaaliva? Kaikkia puolia punnitseva, ja pitää olla varma että tietää mitä tekee, ennenkuin lähtee liikkeelle. Oletko rakkaudessa hitaasti syttyvä?  Mulle tulee sellainen tunne, että olisit henkisesti vahva ja omaisit vahvat mielipiteet ja tunteet, minkä mukaan toimit.. Menikö mikään oikein, vai menikö kaikki puihin??  ;D

Alla on uusi yritelmä mun kartasta, katsoo ken tahtoo..  :)

Katsoin Söpöliinin karttaa, minulle tuli mieleen, että olet aika luova ihminen, sinulla on auringon lisäksi paljon tavaraa 5.huoneessa.  :venus: kauriissa, olet ehkä aika vaativa kumppaniasi kohtaan? Sinussa voi olla myös pientä perfektionistin vikaa.

Sain myös sen vaikutelman, että viihdyt ihmisten seurassa, haluat joko auttaa heitä tai saada heidät viihtymään.  :keskitaivas: härässä toi mieleeni, että oletko harkinnut ravintoloitsijaksi tai kahvilanpitäjäksi ryhtymistä? Oletko hyvä ruuanlaittaja? Tai ehkä muuten härkämäisellä tavalla tykkäät hyvinvointiin ja hemmotteluun liittyvistä asioista. Ehkä jotain jääräpäisyyttäkin sinusta saatta löytyä, et tee mitään vasten omaa tahtoasi.

 :jupiter: 7. huoneessa, siitä tuli mieleen, että viihtyisit ehkä semmoisessa työssä, missä saa tavata uusia ihmisiä tai muuten olla ihmisten kanssa henkilökohtaisesti tekemisissä.  :mars: ja  :neptunus: kodin huoneessa eli 4. huone, sinä ehkä osaat taitavasti sisustaa, kotisi on varmaan upea kuin mikä.  :smitten: Ja tuo mars pistää miettimään, että oletko sinä ehkä se, joka määrää kaapin paikan kotona ja päättää asioista  ;D

Mutta herkkyyttä ja luovuutta ilman muuta näen kartallasi sekä ihmisläheisyyttä. Jousimiestä kun löytyy myös, se tuo tiettyä "uhmaa" ja vapaudenkaipuuta persoonaasi, voisin kuvitella...


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Topaasi - 22.10.2010 12:06:43
Tässä vielä minun karttani. Siitä voi katsoa, jos jotain keksii.

Voin tulkita vielä muidenkin karttoja myöhemmin, jos joku haluaa  :)



Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: söpöliini - 22.10.2010 12:31:55
Voi Topaasi-pieni! Kiitos!! Ja kyllä, kyllä ja kyllä!! KAIKKI meni aivan oikein! Aivan uskomattoman hyvin näit, ja kivaa jos minusta tulee moinen ensikäsitys!!  :smitten:

Olen vaativa kumppanuudessa, mun vaikea tyytyä vähään. Annan itse paljon, johtuu varmaan siitä. EI tarkoita että olisi todellakaan täydellinen..  :knuppel2: Ja olen perfektionisti. Se tulee enemmän esiin suhteessa itseeni, omiin kykyihini, osaan ottaa jo nykyään rennommin. Muuten paukkuisi verisuonet päästä..  ;D Viihdyn ihmisten kanssa, ja uusia ihmisiä on kiva tavata. Toi kahvila kävi joskus mielessä, sellainen kiva pieni "intiimi" sosiaalinen paikka, mihin ehkä muodostuisi oma pikku yhteisö, sensuelli lämmin kodin omainen sisustus..  :smitten: Saisin hyysätä ihmisiä, leikkiä emoa, keittiöpsykologiaa.. Mut on muuten nimitetty kavereiden hovi-kampaajaksi ja meikkaajaksi..  ;D Hyvää oloa ja kauneutta elämään! Jäärä olen. Jo vuodesta -74.

Rakastan sisustamista, tämä ei ole brassailua, mutta kun ihmiset tulevat ensikertaa kotiini, reaktio on aina sama: silmät leviävät, "vähän ihana koti!", ja sitten alkaa silmät loistaen tutkimusmatkailu kotonani, sillävälin kun laitan vierailleni itseleivottua leipää, ruokaa, jälkiruokaa ja lattea. Viinit ja oluet ovat itsestään selvyys!    :smitten:  :smitten: Tervetuloa!

Ja jep. Kyllä mä taidan olla se, joka pitää kaapin omalla paikallaan. Paitsi, jos toinen on taitava minun suhteen ja ymmärtää, silloin peli toimii loistavasti! Eli tarvittaessa, osaan antaa ohjaksia toiselle. Mutta tämä on asia, mikä vaatii multa vielä paljon paljon työtä!  ;D

Uhmaa ja vapautta on! Se ehkä tuo sitä tiettyä särmää siihen kotiemäntä-touhuun..  ;)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: mc82 - 23.10.2010 22:04:00
Eikä!!!! :D Loistava aihe! Mä olen kyllä tosi huono näissä, mutta yritetään :P

Topaasille:

 :askendentti: :jousimies: :aspect_con: :jupiter: :aspect_con: :uranus: Wautsi! Sähän taidat olla omien polkujesi kulkija, humanisti ja elämänfilosofi vailla vertaa. Moraali korkealla, olet luontainen opettaja ja mielelläsi jaatkin kokemustasi muille, samalla olet itse valmis koko ajan oppimaan uutta ja rajojarikkovaa, tekniikka ja tiede lähellä sydäntä?

 :keskitaivas: :vaaka: ja 10. huoneessa  :saturnus: :aspect_con: :pluto: : Joku kauneuteen tai taiteeseen viittaava ammatti. Laitat todella työhösi kaikki voimavarasi ja ponnistelet, vaikka tiukkaa välillä tekisi. Sitkeydessä löytyy!

Hurja läjäys tavaraa 7. huoneessa: Olet todellinen diplomaatti, seurallinen ja näkisin, ettet suinkaan ole mikään yksineläjä- tai -olijatyyppi. Olet valmis miellyttämään muita, joskus oman etusi kustannuksella ( :venus: :aspect_squ: :kuu: ) - pääasia, että rauha säilyy maassa. Olet nopeaälyinen, oppivainen ja kiinnostunut hyvinkin monesta asiasta, taitava pelaaja seuraelämässä, todella mielenkiintoinen keskustelukumppani varmasti ( :kuu: :kaksoset: ) - tosin joskus voit vaikuttaa hajanaiselta ja pinnalliseltakin ( :kuu: :aspect_opp: :uranus: ). Pohjimmiltasi olet kuitenkin melko konservatiivinen ja koti merkkaa paljon ( :aurinko: :rapu: ) - haluat elämääsi jonkin jakamaan sen kodin kanssasi ( :aurinko: 7. h). Rakkaudessa omistautuva ja intohimoinen, ei voi todellakaan pinnallisesta ihmisestä puhua, kun annat sydämesi jollekulle ( :venus: :leijona: 8. h)! Rakkaudessa vaadit paljon huomiota, mutta myös annat paljon, kannattaa ruuvata sänky kiinni seinään, meno voi olla hurjaa makuuhuoneessa ;D

Dynaamisuutta ja energiaa löytyy ( :mars: aspektoitunut persoonallisten planeettojen kanssa), mutta Saturnuksen  :aspect_tri: :mars: :lle rauhoittaa ja tuo päämäärätietoisuutta.

En tiedä, osuiko yksikään kohta oikeaan, mä olen vähän huono vielä näissä tulkinnoissa :-[ ::)

----

Ohessa meikäläisen kartta, uskaltaako kukaan tulkita näin ristiriitaisen ja veemäisen ihmisen karttaa ;)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: arzie - 24.10.2010 00:25:25
Erikoisen näköinen aspektitaulukko, ei ole henkkoht planeetoille juurikaan haasteita laitettu... pari neliötä marsille eikä juuri muuta...?
Pluton ja marsin neliö, onnettomuusalttiutta saattaa olla, hämäräpaikkoja ja rajojen kokeilua ehkä hyvä vältellä tai ainakin yrittää ottaa järki mukaan. Noususolmu 6. huoneessa, rutiineja opeteltavana, ja kaurismaista järjestelmällisyyttä ja sitkeyttä ehkä myös, hmm... mitenhän se tuolla jouskaripainotuksella meneekään  :o , kuun kvinkunssi ei millään tahtoisi alistua järjestelmällisyyteen, mutta siihen suuntaan olisi jonkin verran mentävä.

Veemäisyyttä en osaa löytää, kaikesta päätellen tunnepuoli on kunnossa ja ystäviä varmaan paljon... neptunus voi vähän hämmentää, ketkä niitä todellisia ystäviä onkaan. Ympäristö ei varmaan usein ymmärrä sinua, vaikka sinä luultavasti ymmärrät heitä.

Varsin jupiteriaaninen kartta, sellainen onnenenkeli vai...?


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: nikki - 24.10.2010 00:53:17
Minusta  :pluto: :aspect_squ: :mars: ei ole onnettomuusalttiutta vaan  :uranus:/ :mars: kontaktit lisäävät tapaturmaalttiutta. Kokemuksesta tämä.
Tuo neliöhän on johtavissa ja muutenkin lie sellanen tahtopaketti,
pätäkkä, että turha kuvitella alistumasta toisten käskettäväksi?
 :kuu: :aspect_kvi: :askendentti: lisää luovaa hierrettä,
kova tarve tulla nähdyksi vaikkei sitä kvinkunssilla aina tapahdu.
Ei ummarra ittiänsä aina. Tai sitä miks muut reagoi niinku reagoi.
Lanttu leikkaa ja ruokit itseäsi mielikuvituksella jos ei pötyä pöytään löydy.. :)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Topaasi - 24.10.2010 01:34:48
Mc82, kiitos aivan LOISTAVASTA tulkinnasta minun kartastani, kirjoitan vaikka palautetta erillisessä viestissä. Eikä mitään, hyvin osaat tulkita. Jatka vain taitojasi  :smitten:
Koska tulkitsit minun karttaa, kirjoitan tähän nyt tulkinnan sun kartasta. (sehän vissiin oli ketjun ideana. Ja muuten nämä edellisetkin kommentit olivat kai Mc82:n kartasta..?  ;) )

Todella jouskari-painotteinen kartta. Ja  :keskitaivas: myös jouskarissa, kaikenlisäksi  :uranus: seuranaan! Mahtava voima, sinussa on seikkailijaa, uudistujaa, ehkä kaukomaiden kaipuuta ja matkailijaa? Oikeudentaju seuraa tekemisiäsi, tosin nousukauriina olet todella kunnianhimoinen, joskus voit olla raha-asioiden takia laskelmoivakin. Ensitapaamisissa ehkä varautuneisuus näkyy muille, tietty hillitty charmi.

Olen nikkin kanssa samaa mieltä tunnepuolesta. Ja aika erikoisia aspektejakin näyttäisi olevan, mutta en kovin hyvin osaa niitä vielä tulkita. Tuli mieleen siitä, kuinka  :kuu: saa aika teräväkulmaisia aspekteja usealta tärkeältä planeetalta, sinne tulee  :aspect_tri:  :merkurius:  :venus:  :uranus: ja  :aurinko: että tässä elämässä tehtävänäsi on oppia kuuntelemaan tunteitasi, käsittelemään ja ymmärtämään niitä. Piilotat ja kiellät omia tunteita ehkä liikaa?

Mielenkiintoinen voimavara löytyy, mutta en tiedä, tulkitsenko sitä oikein. En ole varma, mutta minusta sinulla on mahdollisuuksien kolmio näiden merkkien välillä:  :chiron:  :jupiter: ja  :mars: Joku taitavampi osaa ehkä tuohon kommentoida? Näen siinä jonkinlaisen auttamisenhalun voimavarana, voit ehkä löytää sosiaali-/ hoiva-alaan liittyvän ammatin, tai konsulttina tai opettajana toimimisen (chiron seilaa kommunikaation eli 3. huoneessa). Näenkö oikein, että olet saattanut samoista työkuvioista löytää puolison/kumppanin? Juu, saattaa mennä aivan metsäänkin kyllä tuo tulkinta...  ;D

Olet aika toimelias ja omatoiminen energiapakkaus, mars ykköshuoneessa. Ja jouskari tuo siihen idearikkautta. Neptunus nousumerkillä/ ascendentillä tuo tarmokkuuteen pehmeyttä ja luovuutta, ja neptunus kauriissa tuo mieleen säästäväisyyden, ehkä pienen piheyden? Ystävällisyys ja sympaattisuus näkyy sinusta muille olemuksessa, mutta pinnan alla voi kyteä se nousukauriin varautuneisuus. Muut eivät näe todellisia tunteitasi.

Kirjoittelen myöhemmin lisää palautetta oman kartan tulkinnasta, unta välillä kehiin  :)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Topaasi - 24.10.2010 13:11:46
Voi Topaasi-pieni! Kiitos!! Ja kyllä, kyllä ja kyllä!! KAIKKI meni aivan oikein! Aivan uskomattoman hyvin näit, ja kivaa jos minusta tulee moinen ensikäsitys!!  :smitten:

Olen vaativa kumppanuudessa, mun vaikea tyytyä vähään. Annan itse paljon, johtuu varmaan siitä. EI tarkoita että olisi todellakaan täydellinen..  :knuppel2: Ja olen perfektionisti. Se tulee enemmän esiin suhteessa itseeni, omiin kykyihini, osaan ottaa jo nykyään rennommin. Muuten paukkuisi verisuonet päästä..  ;D Viihdyn ihmisten kanssa, ja uusia ihmisiä on kiva tavata. Toi kahvila kävi joskus mielessä, sellainen kiva pieni "intiimi" sosiaalinen paikka, mihin ehkä muodostuisi oma pikku yhteisö, sensuelli lämmin kodin omainen sisustus..  :smitten: Saisin hyysätä ihmisiä, leikkiä emoa, keittiöpsykologiaa.. Mut on muuten nimitetty kavereiden hovi-kampaajaksi ja meikkaajaksi..  ;D Hyvää oloa ja kauneutta elämään! Jäärä olen. Jo vuodesta -74.

Rakastan sisustamista, tämä ei ole brassailua, mutta kun ihmiset tulevat ensikertaa kotiini, reaktio on aina sama: silmät leviävät, "vähän ihana koti!", ja sitten alkaa silmät loistaen tutkimusmatkailu kotonani, sillävälin kun laitan vierailleni itseleivottua leipää, ruokaa, jälkiruokaa ja lattea. Viinit ja oluet ovat itsestään selvyys!    :smitten:  :smitten: Tervetuloa!

Ja jep. Kyllä mä taidan olla se, joka pitää kaapin omalla paikallaan. Paitsi, jos toinen on taitava minun suhteen ja ymmärtää, silloin peli toimii loistavasti! Eli tarvittaessa, osaan antaa ohjaksia toiselle. Mutta tämä on asia, mikä vaatii multa vielä paljon paljon työtä!  ;D

Uhmaa ja vapautta on! Se ehkä tuo sitä tiettyä särmää siihen kotiemäntä-touhuun..  ;)

Kiva, jos olin avuksi  :smitten:

On se jännää, että mitä enemmän näitä alkaa ymmärtämään, sen enemmän syntymäkartta vaan kuvaa ihmisen syvintä sisintä. Oon kyllä ihan innoissani oppimaan vaan lisää taitoja täältä astro.fi :stä.  :D

Näsitä keskustelufoorumin aiheista oppii tosi paljon, suuret kiitokset teille, kaikki kanssasisaret ja -veljet  :smitten:


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Topaasi - 24.10.2010 13:40:50
Eikä!!!! :D Loistava aihe! Mä olen kyllä tosi huono näissä, mutta yritetään :P

Topaasille:

 :askendentti: :jousimies: :aspect_con: :jupiter: :aspect_con: :uranus: Wautsi! Sähän taidat olla omien polkujesi kulkija, humanisti ja elämänfilosofi vailla vertaa. Moraali korkealla, olet luontainen opettaja ja mielelläsi jaatkin kokemustasi muille, samalla olet itse valmis koko ajan oppimaan uutta ja rajojarikkovaa, tekniikka ja tiede lähellä sydäntä?

 :keskitaivas: :vaaka: ja 10. huoneessa  :saturnus: :aspect_con: :pluto: : Joku kauneuteen tai taiteeseen viittaava ammatti. Laitat todella työhösi kaikki voimavarasi ja ponnistelet, vaikka tiukkaa välillä tekisi. Sitkeydessä löytyy!

Hurja läjäys tavaraa 7. huoneessa: Olet todellinen diplomaatti, seurallinen ja näkisin, ettet suinkaan ole mikään yksineläjä- tai -olijatyyppi. Olet valmis miellyttämään muita, joskus oman etusi kustannuksella ( :venus: :aspect_squ: :kuu: ) - pääasia, että rauha säilyy maassa. Olet nopeaälyinen, oppivainen ja kiinnostunut hyvinkin monesta asiasta, taitava pelaaja seuraelämässä, todella mielenkiintoinen keskustelukumppani varmasti ( :kuu: :kaksoset: ) - tosin joskus voit vaikuttaa hajanaiselta ja pinnalliseltakin ( :kuu: :aspect_opp: :uranus: ). Pohjimmiltasi olet kuitenkin melko konservatiivinen ja koti merkkaa paljon ( :aurinko: :rapu: ) - haluat elämääsi jonkin jakamaan sen kodin kanssasi ( :aurinko: 7. h). Rakkaudessa omistautuva ja intohimoinen, ei voi todellakaan pinnallisesta ihmisestä puhua, kun annat sydämesi jollekulle ( :venus: :leijona: 8. h)! Rakkaudessa vaadit paljon huomiota, mutta myös annat paljon, kannattaa ruuvata sänky kiinni seinään, meno voi olla hurjaa makuuhuoneessa ;D

Dynaamisuutta ja energiaa löytyy ( :mars: aspektoitunut persoonallisten planeettojen kanssa), mutta Saturnuksen  :aspect_tri: :mars: :lle rauhoittaa ja tuo päämäärätietoisuutta.

En tiedä, osuiko yksikään kohta oikeaan, mä olen vähän huono vielä näissä tulkinnoissa :-[ ::)

----

Ohessa meikäläisen kartta, uskaltaako kukaan tulkita näin ristiriitaisen ja veemäisen ihmisen karttaa ;)

Noniin, annan nyt palautetta tulkinnastasi. Kiitos vielä kerran, osasit nähdä paljon  :smitten:

Olenkin ihmetellyt, että mitä se tarkoittaa, kun  :uranus: mun kartalla hengailee siellä  :askendentti: :n kaverina 1. huoneessa. Mutta kyllä, tuo kuvaus selittää paljon. Olen aika syvällinen, menee välillä touhu vähän liiankin filosofiseksi  ;D Ja opettaminen sekä itse uuden oppiminen on aina onnistunut, opiskelen esim kieliä erittäin mielelläni. Myös asioiden selittäminen muille opetusmielessä sujuu.  :) Noh, tekniikka ja tiede, öhöm... Kovin tieteellistä ajattelukykyä en osaa, en ole mikään fyysikkonero, vaan enemmänkin taiteellinen ja kielipää kuin matemaattisesti ajatteleva. Mutta erittäin KIINNOSTUNUT olen kaikista tieteen kyvyistä sekä keksinnöistä. Minulle riittää, että luen niistä aikakausilehdistä, en suinkaan mene keksimään mitään sinnepäinkään...  :2funny:

Juu, kauneus ja estetiikka on lähellä sydäntä. Naisihmisenä itsensä ehostaminen ja laittautuminen kyllä sujuu, joskus sorrun liikaakin turhamaisuuteen. Olen miettinyt yrittäjäksi ryhtymistä kauneudenhoitoon tai hyvinvointiin liittyen, mutta olen nuori (ja köyhä) vielä, joten täytyy varmaan odotella maltillisesti vielä vähän aikaa tuota yrittäjähaavetta...  :)

Joo, olen seurallinen, ja sosiaalisesti kai taitava. Nautin ystävien kanssa vietetystä ajasta. Ja kyllä, muita saatan välillä liikaakin yrittää miellyttää. Varsinkin nuorempana se oli aika iso ongelma, aina pelkäsi herkästi, mitä muut ajattelee...  :-\ Hyvä, että siitä ajatustavasta vähitellen alkaa oppia pois... Ja kyllä, inhoan riitoja ja ne häiritsee mieltä. Tosin tulistuessani ärräpäät lentelee ja voin olla melkoinen pyörremyrsky, äkisti suuttuva, mutta lyhytvihainen. Tuon puolen näkee vain lähimmät ihmiset, esim työpaikalla riitely on aina stressannut tosi paljon mieltä... Eli etäisimmissä suhteissa välttelen kyllä riitoja, vaikka suututtaisikin...

Keskustelut kiinnostaa, liittyy varmaan siihen syvälliseen ja filosofiseen puoleen, ja voivoi jos alkoholilla on jotain tekemistä asian kanssa  ;D alkaa aina juttu kulkee... Tavallisestikin olen tosi puhelias  ;D Hajanainen/ pinnallinen vaikutelma, en tiedä muuta kuin, välillä on energistä poukkoilua eri suuntaan. Ja joskus muut saattavat pitää minua ylimielisenä tai liian ylpeänä, kai olen sellainen, että minusta joko pitää paljon tai ei yhtään.

Ja kyllä! Rakkauselämän kuvauskin osui aika kohdilleen. Koti merkitsee paljon, myös kumppanin löytyminen. Säilytän silti itsenäisen vapauteni enkä ole suhteessa vain mukavuussyistä, vaan siksi, että joku ihminen saa minut onnelliseksi. Huomiota vaadin kyllä, mutta osaan myös ainutlaatuisesti huomioida toista. Rakkaus on kallisarvoista, aina.  :smitten:

Ja  :mars: kommentit vielä, olen kyllä aika tarmokas ja oma-aloitteinen tyyppi. Saturnus voi ehkä tarkoittaa jotain pehmentävää, mutta ehkä myös haasteita. Minulla on ollut kaikenlaisia vaikeuksia elämässäni, joten sitkeä taistelija olen, en anna periksi. Ehkä se saturnus voi myös sitä tarkoittaa, tuohon marsiin yhdistettynä siis. Mene ja tiedä.  :o

Kiitokset, tosi hieno tulkinta. Enkä sillä nyt tarkoita, että haluaisin vain kehuja ja imartelua kuulla, vaan ihan oikeat heikkoudet ja haittapuoletkin olit löytänyt. Ei kukaan ole täydellinen, pääsee helpolla, kun sen vain hyväksyy ja myöntää itselleen. Eli saa nämä tulkinnat osua minulla ainakin arkoihinkin paikkoihin.  :smitten:


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: SanctAstra - 24.10.2010 16:32:54
Kiitos Topaasi.  :)

Olen näsäviisas pilkun viilaaja ja huumorini on kuivaa satiiria. Olen luonteeltani "mustalainen", eli niin kuin sanoit, en kauaa pysy aloillani. Jos en muuta, niin kulkemaan pitää pystyä omien mieltymysten mukaan. Tästä johtuen julkisen liikenteen hyödyntäminen ei minulta onnistu. Aikataulut orjuuttavat elämää.

Mieluummin olen johtavassa asemassa ja käytän päätäni töiden tekemiseen kuin käsiäni. Luovuus pitää minut taasen selväjärkisenä ja se tapahtuu sitten käsien kautta.

Ja olen kyllä romanttinen höpsö, silloin kun tunnen olevani turvassa ihmissuhteessa. Lasten kanssa höpsöttelen myös.

Ristiriitaisuuteni ilmenee sosiaalisten roolien muuntumisella mielialan tai henkilöiden mukaan kenen kanssa olen tekemisissä. Olen siis kameleonnti. Kotona olen aidoimmillani.  :)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Topaasi - 24.10.2010 22:54:13
Olepa hyvä vain SanctAstra.  :coolsmiley:
Kiva kuulla, että katsoin oikeita juttuja kartaltasi  ::)

Nyt haluaisin kysyä yleisen kysymyksen:

Onko tässä ketjussa joku, joka on liittänyt ketjuun karttansa, mutta ei ole saanut vielä yhtään tulkintaa? Voin tarjoutua katsomaan, sitä mukaa kuin ehdin.  :)
Vastapalvelukseksi tulkintaa minun kartastani ei ole pakko antaa, mutta jos haluatte, niin en toki pistä vastaan  ;D

Mutta jos joku on nyt kokenut jääneensä täysin vaille huomiota tässä viestiketjussa, alkakaahan ilmottautua hehe  :2funny:  :laugh:

P.S Karttoja vaan on niin kiva tulkita ja yhdessä täällä opimme toisiltamme  :-*


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: mc82 - 24.10.2010 23:28:28
Topaasi: Hienoa, jos tulkinta osui edes jossain kohdin oikeaan :)  Osaan ilmeisesti tehdä edes jotain ;D  Ja minä-puusilmä huomasin vasta jälkikäteen, että Aurinkosi olikin 8. huoneessa eikä 7. huoneessa, mitä kirjoitin. No, vaikutus periaatteessa aika sama, 8. huone vaan syvällisempi ja vähemmän "avoin" uusia tuttavuuksia kohtaan. Ja tuota tekniikka ja tiede -juttua tarkoitin lähinnä niin, ettei se tarkoita välttämättä sitä, että itse leikkii tiedemiestä tai on fysiikkanero, vaan sitä, että asia kiinnostaa noin yleisesti ja seurailee kaikkea uutta tiedotusvälineistä jne. :)

Ja toinen korjaus, meikäläisen karttaan liittyen. Mun Neptunus on itseasiassa Jousimiehessä 11. huoneessa eikä tee Nousumerkin kanssa aspektia ;)  Eli siis ole Kauriissa. Tosin tuosta kartasta on hankala huomata tarkkaa sijaintia, jos ei katso astelukuja :D

Kiitos kaikille kommenteista, tässä vähän kommenttia:

Todella jouskari-painotteinen kartta. Ja   :keskitaivas: myös jouskarissa, kaikenlisäksi   :uranus: seuranaan! Mahtava voima, sinussa on seikkailijaa, uudistujaa, ehkä kaukomaiden kaipuuta ja matkailijaa? Oikeudentaju seuraa tekemisiäsi, tosin nousukauriina olet todella kunnianhimoinen, joskus voit olla raha-asioiden takia laskelmoivakin. Ensitapaamisissa ehkä varautuneisuus näkyy muille, tietty hillitty charmi.

En koe olevani mikään Madventurer, joka voi 5 min varoitusajalla lähteä reppureissulle Tiibettiin ;D  Enempi tykkään lyhyistä pyrähdyksistä, viihdyn kyllä tien päällä, kunhan pääsee kotiin yöksi. Oikeudentajuiseksi koen kyllä itseni, helposti asetan muut itseni edelle ja jos joskus teen jotain "itsekästä", saatan helposti kokea syyllisyydentunnetta jälkikäteen. Raha-asioissa todella tarkka, mun näpeistä ei raha kovin kevyillä perusteilla pala :)  Olen uusissa tilanteissa alkuunsa todella ujo ja seurailen helposti muiden käytösmalleja ja persoonaa taustalta ja jos löytyy samanhenkisiä ihmisiä, niin sitten lyöttäydyn heidän kanssa yksiin ja kohta Jousimies-persoona pääseekin sitten esille ;D  Ja kunnianhimoinen, kyllä, erittäin. Haluan saada tunnustusta.

Minusta  pluto aspect_squ mars ei ole onnettomuusalttiutta vaan  uranus/ mars kontaktit lisäävät tapaturmaalttiutta. Kokemuksesta tämä.
Tuo neliöhän on johtavissa ja muutenkin lie sellanen tahtopaketti,
pätäkkä, että turha kuvitella alistumasta toisten käskettäväksi?
 kuu aspect_kvi askendentti lisää luovaa hierrettä,
kova tarve tulla nähdyksi vaikkei sitä kvinkunssilla aina tapahdu.
Ei ummarra ittiänsä aina. Tai sitä miks muut reagoi niinku reagoi.
Lanttu leikkaa ja ruokit itseäsi mielikuvituksella jos ei pötyä pöytään löydy.. Smiley


Olen nikkin kanssa samaa mieltä tunnepuolesta. Ja aika erikoisia aspektejakin näyttäisi olevan, mutta en kovin hyvin osaa niitä vielä tulkita. Tuli mieleen siitä, kuinka  kuu saa aika teräväkulmaisia aspekteja usealta tärkeältä planeetalta, sinne tulee  aspect_tri  merkurius  venus  uranus ja  aurinko että tässä elämässä tehtävänäsi on oppia kuuntelemaan tunteitasi, käsittelemään ja ymmärtämään niitä. Piilotat ja kiellät omia tunteita ehkä liikaa?

 ;D Kieltämättä mä olen vähän semmoinen "älä mulle ala"-persoona ja pomotteluyritykset herättävät joko raivokkaita reaktioita tai vielä pahempaa vastaanharaamista - sen sijaan itse saatan olla todella härski pomottaja, tosin vain ihan tutuimpien ihmisten parissa, en koskaan työkuvioissa (vaikka joskus se sapen nieleminen ottaakin koville ;) ). Ja jos jotain haluan, niin saatan ottaa haluamani keinoja kaihtamatta ja voimavaroja säästelemättä - ja jälkikäteen oikeudentuntoinen Jousimies naputtelee takaraivoon ja kaduttaa...

Tulinen temperamentti, todella! Johtavien merkkien  :pluto: :aspect_squ: :mars: ja herkkuna päällä tulinen ja dramaattinen  :kuu: :leijona: :buck2:

Ja tunnepuolesta: En todellakaan ymmärrä itseäni aina ja välillä on sellainen irrallinen fiilis, ettei kuulu porukkaan tai kukaan ei ymmärrä mua. Ja joissakin porukoissa tuntuu, että pitää todella huutaa muiden päälle tai lyödä nyrkki pöytään, jotta saa äänensä kuuluviin ( :kuu: :aspect_inc: :askendentti: ja haavoittunut  :chiron: 3. huoneessa).

Mielenkiintoinen voimavara löytyy, mutta en tiedä, tulkitsenko sitä oikein. En ole varma, mutta minusta sinulla on mahdollisuuksien kolmio näiden merkkien välillä:  chiron  jupiter ja  mars Joku taitavampi osaa ehkä tuohon kommentoida? Näen siinä jonkinlaisen auttamisenhalun voimavarana, voit ehkä löytää sosiaali-/ hoiva-alaan liittyvän ammatin, tai konsulttina tai opettajana toimimisen (chiron seilaa kommunikaation eli 3. huoneessa). Näenkö oikein, että olet saattanut samoista työkuvioista löytää puolison/kumppanin? Juu, saattaa mennä aivan metsäänkin kyllä tuo tulkinta...  Grin

En koe sosiaalialaa omakseni, mielummin sitten joku konsultin työ. Nautin kyllä menttoorina toimimisesta, haluan auttaa muita ja jakaa neuvoja (no, kuulostaapa omahyväiseltä ;D ). Ja kyllä, mies on löytynyt samoista kuvioista, saman alan opiskelijoita olemme. Kyllä kyllä!

Olet aika toimelias ja omatoiminen energiapakkaus, mars ykköshuoneessa. Ja jouskari tuo siihen idearikkautta. Ystävällisyys ja sympaattisuus näkyy sinusta muille olemuksessa, mutta pinnan alla voi kyteä se nousukauriin varautuneisuus. Muut eivät näe todellisia tunteitasi.

Tykkään toimia ja kokeilla kaikkea itsenäisesti. Yritä ja erehdy -taktiikka toimii mulla parhaiten oppimisessa, en ole mikään ohjeiden tankkaaja ;D  Idearikkaus... Noh ::)  :askendentti: :neitsyt: -mies lähinnä sanoo, että mä olen se jokapaikan kohlo, joka kokeilee kaikkea ja jälkikäteen korjaillaan vahinkoja ::)  Ystävällinen ja sympaattinen, ehkä juu... Pahantahtoinen en ole, jollei joku ole loukannut mua verisesti ja silloinkin muutun enemmänkin jääkylmäksi kuin ilkeilijäksi. Olen varautunut ihmisiä, myös niitä lähimpiä kohtaan, pelkään, että tunteitani käytetään hyväksi. En aina edes tiedä, mitä tunnen - tai siis tunteita on ja paljon, mutten itsekään aina osaa tulkita niitä ja jos osaan, niin en osaa pistää niitä sanoiksi. Silloin vain tiedän tunteeni.

Nautin kokeilla rajojani, esim. lähteä lenkille ja ponnistella niin, että veri lentää suusta, näyttää, että pystyy mihin vaan, selviää mistä vaan. Ja seuraavalla kerralla vain parantaa suoritusta ;)

Tutkin omia tunteitani ja motiivejani paljon, isäni sanoin olin mietteliäs lapsi, jota kiinnosti omat ja muiden käytösmallit ( :askendentti: :n hallitsija  :saturnus: 8. huoneessa  :aspect_con: :pluto: !). Tykkään syvällisistä pohdinnoista.

Erikoisen näköinen aspektitaulukko, ei ole henkkoht planeetoille juurikaan haasteita laitettu... pari neliötä marsille eikä juuri muuta...?
Pluton ja marsin neliö, onnettomuusalttiutta saattaa olla, hämäräpaikkoja ja rajojen kokeilua ehkä hyvä vältellä tai ainakin yrittää ottaa järki mukaan. Noususolmu 6. huoneessa, rutiineja opeteltavana, ja kaurismaista järjestelmällisyyttä ja sitkeyttä ehkä myös, hmm... mitenhän se tuolla jouskaripainotuksella meneekään  Shocked , kuun kvinkunssi ei millään tahtoisi alistua järjestelmällisyyteen, mutta siihen suuntaan olisi jonkin verran mentävä.

Veemäisyyttä en osaa löytää, kaikesta päätellen tunnepuoli on kunnossa ja ystäviä varmaan paljon... neptunus voi vähän hämmentää, ketkä niitä todellisia ystäviä onkaan. Ympäristö ei varmaan usein ymmärrä sinua, vaikka sinä luultavasti ymmärrät heitä.

Varsin jupiteriaaninen kartta, sellainen onnenenkeli vai...?


Järjestelmällisyys on todella hakusessa, ainakin kotona :D  Ja koen tuon  :kuunsolmu: :rapu: :n siten, että pitäisi opetella kylmyyden sijasta rakastamaan varauksetta ja huolehtimaan muista. Ongelmien tullessa helposti työnnän muut kauemmaksi ja märehdin ongelmia itsekseni mentaliteetilla "mä pärjään hyvin yksinkin" tai "ei kannata vaivata muita mun turhilla ongelmilla". Mulla vahvasti aspektoitunut  :neptunus: , joten herkkyys on todella riesa ja sitä kovanahkaisuutta olisi syytä opetella... :-[

Perusasiat sujuvat mallikkaasti ja töissä olen ihan äärimmäisen järjestelmällinen ja pilkunn*ssija vailla vertaa - sääli vaan, kun sama ei toteudu kotona. Rakastan kyllä sitä, että asiat ja tavarat on tiukassa järjestyksessä, mutta kun mielenkiinto ei aina riitä järjestämään kaikkea tiptop-kuntoon... Pitäisi palkata henkilökohtainen avustaja...

Ystäviä ei itseasiassa niin paljon ole, koska viime aikoina olen karsinut muka-ystäviä, joiden kanssa vaan juhlitaan ja eletään naminami-happylandissa - ja tiukan paikan tullen nämä "ystävät" katoavat. Varsinkin nuorempana luotin jokaiseen, joka vain osoittikin vähän ystävällisyyttä ja loppupeleissä tulin näiden "ystävien" hyväksikäyttämäksi ( :neptunus: 11. h). Nykyisin olen paljon varovaisempi. Panostan ystävyyssuhteissa vaan niihin, jotka ovat osoittautuneet arvokkaiksi, muiden kanssa olen kyllä asiallinen ja ystävällinen, mutta tiukasti pidän yksityisimmät asiat itselläni.

Ympäristö ei ymmärrä, ei varsinkin kovin konservatiiviset ihmiset, vaikka yleisesti olenkin hyvin sopeutuvainen ;D  Toimin usein, miten haluan toimia välittämättä, mitä muut ajattelevat. Olen huomannut, että erityisesti miehet, joiden mielestä naisen tulee olla naisellinen ja perinteinen kodinhengetär-tyyppi, eivät voi sietää mua, koska en mahdu ko. muottiin. Ja naiset, joiden mielestä naisen kuuluu olla hillitympi eikä mikään poikatyttö, eivät myöskään siedä mua, koska "en kuulu porukkaan". Toisaalta, kaikkia ei voi miellyttää... ;)

Miehen sanoin: tulisieluinen, jääräpäinen ja ailahtelevainen, mutta herkkä ja pehmeä, yleensä kiltti, mietteliäs, luotettava ja rakastava, huumorintajuinen höpöttelijä sekä vähän hömppä blondi :)  Näin kivasti herra kuvaili, kun viimeksi hältä kysyin.

Huh, kun tuli pitkä postaus, täytyy selvitellä päätä tämän jälkeen...


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Topaasi - 25.10.2010 00:29:05
Topaasi: Hienoa, jos tulkinta osui edes jossain kohdin oikeaan :)  Osaan ilmeisesti tehdä edes jotain ;D  Ja minä-puusilmä huomasin vasta jälkikäteen, että Aurinkosi olikin 8. huoneessa eikä 7. huoneessa, mitä kirjoitin. No, vaikutus periaatteessa aika sama, 8. huone vaan syvällisempi ja vähemmän "avoin" uusia tuttavuuksia kohtaan. Ja tuota tekniikka ja tiede -juttua tarkoitin lähinnä niin, ettei se tarkoita välttämättä sitä, että itse leikkii tiedemiestä tai on fysiikkanero, vaan sitä, että asia kiinnostaa noin yleisesti ja seurailee kaikkea uutta tiedotusvälineistä jne. :)

Ja toinen korjaus, meikäläisen karttaan liittyen. Mun Neptunus on itseasiassa Jousimiehessä 11. huoneessa eikä tee Nousumerkin kanssa aspektia ;)  Eli siis ole Kauriissa. Tosin tuosta kartasta on hankala huomata tarkkaa sijaintia, jos ei katso astelukuja :D

Ei se mitään, näköjään molemmille meistä noita virheitä sattui. Ja muuten ekalla kerralla katoit ihan oikein, kyllä se  :aurinko: on mulla 7. huoneessa, kaiken sen muun tungun ja ruuhkan lisäksi, mitä siinä huoneessa jo on!  ;D
Tuossa, kun liitetiedostona lisää oman kartan, on joidenkin planeettojen kohdalla vähän vaikeaa tajuta, missä huonerajat menee. Kun omassa kartassa katsoo, niin ohjelma näyttää kunkin planeetan huonesijainnin, kun hiiri on kohdan päällä. Mutta noissa viestiketjuihin liitetyissä kartoissa sama ei enää toimikaan.  :( No, tietty muuten meilläkään ei olisi mitään haastetta testata tulkintaamme täällä.  ;)  ;D

Juu, mulla siis on 8. huoneessa vain se  :leijona:  :venus: mutta oon huomannut täältä, että se vissiin on paras mahdollinen sijainti noille kaikille mitä vaan voi olla. En halua sillä kerskailla, mutta kyllä rakkausasiat on meikäläiselle tärkeitä ja paljon on opittu. Eikös siippojen, autojen, työpaikkojen ja asuntojen suhteen kaikkiin päde se sama: kun vaihtaa parempaan, paluuta entiseen ei enää ole!?  :2funny:  ;)
Eli joskus nuorempana tuli kyllä noissa rakkausjutuissakin toilailtua kaikenmoista... Aivan kuin eri ihminen oisin silloin ollu...  :buck2:

Niin, sitä hirveätä planeettojen ruuhkaa 7. huoneessa mun itse on välillä vaikeaa ymmärtää. Mutta ihmissuhteisiin kaikki kai liittyy, jotenkin. Tiedoksi muuten, että se raja menee siinä  :kuu:  :kaksoset: :ssa jälkeen, eli  :vesta:  :kaksoset: :ssa on jo 6. huoneessa, vaikka liitetiedostossa näyttää ihan toiselta.

Kiva Mc82 että olit tuolla tavalla yhdistänyt viestiisi palautteet eri henkilöiden tulkinnoista. Ei minua ainakaan haittaa, että viestille tulee pituutta, poimikoon jokainen sitten itseään koskettavat palautteet sieltä joukosta...  ;D  ;D


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Gisella - 27.10.2010 23:03:41
Tässä minun karttani, jos joku jaksaa vilkaista. Itse en osaa tulkita karttoja ollenkaan, mutta ainahan sitä voi yrittää  ;D


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Alli - 28.10.2010 19:45:06
Hei ihanat tulkitsijat,
aloittelija liittyy joukkoon, jos joku ehtii kertoa jotain minunkin karttani ensivaikutelmasta,kiitos. Olette kyllä ihme taitavia...  :angel:


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Topaasi - 30.10.2010 21:06:26
Ensin Gisellan kartasta:

Koko kartan tarkastelusta aluksi tuli mieleen:
Olet varmaan aika viileä, hieman poikamainenkin luonne. Et paljon turhia tunteile, ainoastaan lähimmät ihmiset näkevät herkän puolesi (hyvin vähän vesi-elementtiä kartallasi, enemmän ilmaa, luonteista eniten muuttuvaa ja johtavaa). Mutta toinen puoli tässä on se, että saatat olla vähän sinne tänne hosuja, ns. ADHD-tyyppinen, vauhtia riittää ja mielipiteet vaihtelee. Sinä vaan tykkäät olla liikkeessä, mutta siihen ei välttämättä aina liity tunteiden vuoristorataa vaan puhdasta toimintaa. Äksöniä.  ;D

Tosin  :mars:  :rapu: voi välillä vähän oikutella, mutta se on aika yksinäisenä tuolla kartalla.

 :kuu:  :neitsyt: yrität ehkä välillä liikaakin kontrolloida tunnepuolen näyttämistä muille, ns. pullotat tunteita. Sitten kun maski ei enää pidä, räjähtää kaikki kerralla ilmoille. Onko näin?

 :merkurius: ja  :venus:  :neitsyt: olet ehkä aika pikkutarkka, varsinkin korjaamaan, jos joku sanoo jotain väärin tai väärällä tavalla. Kommunikaatiossasi et aina ymmärrä kaikkia vitsejä, mutta ei se mitään, joku voi sitten selittää niistä tärkeimmät. Karttaasi hallitsivat muuttuvat ja johtavat laadut, sitten tässä 2. huoneessa tärkeitä planeettoja sekä neitsyen merkkiä, pistää miettimään, että urallasi tienaat hyvin. Olet ehkä esimies-vastuussa, osaat muotoilla puheesi tilanteen vaatimalla tasolla ja osaat hienovaraisesti manipuloida ihmisiä niin, että he harvoin huomaavat sitä. Raha-asioista olet erittäin tarkka, et mielelläsi lainaa muille. Ja ehdottomasti odotat saavasi velan kaikkineen takaisin, jos lainaat. Raha-asioista on sinun kanssa helppoa saada riita aikaiseksi.

Rakkaus-elämässä osaat olla vaativa, joskus jopa omistushaluinen. Puolison ja sinun rahat on hyvä pitää erillään, tai ainakin jonkinlainen sisäinen laskuri naksuttaa päässäsi jatkuvasti siitä, mikä on kenenkin.

Ensivaikutelmana nousumerkkisi  :leijona: ja  :aurinko:  :leijona: vuoksi olet varsin itsevarman, energisen, positiivisen ja valoisan oloinen muille. Iso ego, leijonamaisesti. Sinussa on tietysti myös muuta syvyyttä sitten, kun sinua oppii tuntemaan, juuri neitsyt-merkki minusta hallitsee paljon ja ehkä jousimiehen uudistus-henkisyyttä ja matkailuintoa voi myös löytyä. Aikamoinen vaikuttajapersoona joka tapauksessa.

4. huoneessa, kodin huoneessa on merkittäviä planeettoja kuten  :pluto: ja  :saturnus:, en ota ihan selvää, osuuko tuo  :jupiter: myös neloshuoneeseen? Mutta onko kotioloissa tapahtunut joskus jotain elämää mullistavaa? Joku omainen esim kuollut tai sairastunut pahasti, tai muutto toiselle paikkakunnalle tärkeässä iässä tms? Jotain aika hallitsevaa kotioloissa tuon mukaan olisi, sellaista minkä myötä on ollut dynaamisia muutoksia elämässäsi. Ei ole pakko kertoa, jos ei halua.  :)

 :mars:  :rapu: ja 12. huoneessa minusta edelleen kertoo siitä, että tunnepuolen ilmaisua muille ihmisille voisit tämän elämän aikana yrittää kehittää.

Menikös tästä nyt mikään sinne päinkään? Jos meni pieleen, eipä kannata turhan vakavasti ottaa jokaikistä sanaa.  :smitten:


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Gisella - 01.11.2010 16:22:05
Ensin Gisellan kartasta:

Koko kartan tarkastelusta aluksi tuli mieleen:
Olet varmaan aika viileä, hieman poikamainenkin luonne. Et paljon turhia tunteile, ainoastaan lähimmät ihmiset näkevät herkän puolesi (hyvin vähän vesi-elementtiä kartallasi, enemmän ilmaa, luonteista eniten muuttuvaa ja johtavaa).

:kuu:  :neitsyt: yrität ehkä välillä liikaakin kontrolloida tunnepuolen näyttämistä muille, ns. pullotat tunteita. Sitten kun maski ei enää pidä, räjähtää kaikki kerralla ilmoille. Onko näin?

:merkurius: ja  :venus:  :neitsyt: olet ehkä aika pikkutarkka, varsinkin korjaamaan, jos joku sanoo jotain väärin tai väärällä tavalla.

Osuu ja uppoaa :D Olen hyvin herkkä, mutta näytän sen vain harvoille ja valituille. Ja kyllä, toisten puheita (ja kirjoituksia) korjailisin mielelläni jatkuvasti, mutta yritän pidättäytyä liiasta nipottamisesta, heh.

Mielestäni en ole tyypillisen leijonan oloinen, joten pitää varmasti paikkansa, että kuu neitsyessä hallitsee paljon.

Mutta onko kotioloissa tapahtunut joskus jotain elämää mullistavaa? Joku omainen esim kuollut tai sairastunut pahasti, tai muutto toiselle paikkakunnalle tärkeässä iässä tms? Jotain aika hallitsevaa kotioloissa tuon mukaan olisi, sellaista minkä myötä on ollut dynaamisia muutoksia elämässäsi. Ei ole pakko kertoa, jos ei halua.  :)

Hmm... Mitä tämä voisi olla? Ei ole kuolemia, ei vakavia sairastumisia. Ensimmäinen pikkuveljeni syntyi kun olin 5-vuotias (tähän asti olin saanut tietenkin kaiken huomion), kotoa muutin pois 19-vuotiaana, raskas suhde "elämäni mieheen" päättyi kun olin 23-vuotias. Nyt olen siis 27-vuotias. Nämä tulevat nyt ensimmäisinä mieliin suurimpina kotielämään liittyvinä mullistuksina. Mielenkiintoista :)

:mars:  :rapu: ja 12. huoneessa minusta edelleen kertoo siitä, että tunnepuolen ilmaisua muille ihmisille voisit tämän elämän aikana yrittää kehittää.

Kiitos Topaasi! Meni todellakin enemmän kuin "sinne päin" :D


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: huhtikuinen - 02.11.2010 16:54:06
Onko tässä ketjussa joku, joka on liittänyt ketjuun karttansa, mutta ei ole saanut vielä yhtään tulkintaa? Voin tarjoutua katsomaan, sitä mukaa kuin ehdin.  :)
Vastapalvelukseksi tulkintaa minun kartastani ei ole pakko antaa, mutta jos haluatte, niin en toki pistä vastaan  ;D

Mutta jos joku on nyt kokenut jääneensä täysin vaille huomiota tässä viestiketjussa, alkakaahan ilmottautua hehe  :2funny:  :laugh:

P.S Karttoja vaan on niin kiva tulkita ja yhdessä täällä opimme toisiltamme  :-*
[/quote]

Topaasi, karttani on sivulla 4
Toivoisin tulkintaa kartastani, itse en vielä osaa omaanikaan `lukea´, jos tällainen tuplamummi (58v) oppisi teiltä  t. huhtikuinen


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Topaasi - 03.11.2010 12:17:27
Onko tässä ketjussa joku, joka on liittänyt ketjuun karttansa, mutta ei ole saanut vielä yhtään tulkintaa? Voin tarjoutua katsomaan, sitä mukaa kuin ehdin.  :)
Vastapalvelukseksi tulkintaa minun kartastani ei ole pakko antaa, mutta jos haluatte, niin en toki pistä vastaan  ;D

Mutta jos joku on nyt kokenut jääneensä täysin vaille huomiota tässä viestiketjussa, alkakaahan ilmottautua hehe  :2funny:  :laugh:

P.S Karttoja vaan on niin kiva tulkita ja yhdessä täällä opimme toisiltamme  :-*

Topaasi, karttani on sivulla 4
Toivoisin tulkintaa kartastani, itse en vielä osaa omaanikaan `lukea´, jos tällainen tuplamummi (58v) oppisi teiltä  t. huhtikuinen

[/quote]

Noniin huhtikuinen, kirjoittelen ensin vähän tulkintaa, laitan kartan sitten myöhemmin. Yksityisviestinä olin jo kirjoitellut jotain, mutta jatketaan vähäsen tänne vielä. Eli sinun karttasi siellä sivulla 4:

Sinun kartaltasi löytyy sitkeyttä, pientä itsepäisyyttäkin ja minusta näytti siltä, että merkkejä on eniten johtavasta laadusta, sen jälkeen kiinteästä. Olet omanlainen suunnannäyttäjä, rohkea persoona.

Nousukauris, voi joskus ulkopuolisille ensitapaamisella tuoda ylpeän tai ylimielisen vaikutelman. Nousukauris minun nähdäkseni tarvitsee vähän aikaa, ennen kuin "syttyy" uuteen ihmissuhteeseen, eli alkaa kunnolla tykästyä toiseen ihmiseen ja uskaltaa luottaa. Sinulla on saturnus  :saturnus: 7. eli ihmissuhteiden huoneessa, ehkä siellä ihmissuhteissa ei aina niin helppoa ja yksinkertaista ole ollut? Vaan jonkinlaista vaihtuvuutta, "jyvien erottelua akanoista" on tarvittu.  :askendentti: kauris, sitä hallinnoi se  :saturnus: joten sinulla on luontaisesti hyvät valmiudet luopua turhasta ja uudistaa elämääsi. Vaikeuksien keskellä selviydyt sitkeällä "periksi ei anneta" ajattelutavalla.

MInä näkisin, että kohtalaisen laaja 1. huone, siellä  :kuunsolmu: ja  :kuu: kaloissa, viestivät siitä, että oman persoonasi kehittäminen on tämän elämän tehtävä, ns. läksy. Vielä kun 7. huonekin on hyvin iso, sinun tulisi opetella tuomaan muita ihmisiä huomioiden omaa persoonaasi, enemmän juuri sitä herkkää puolta siitä esiin. Voi kyllä olla, että tuo tulkinta ei mene lähellekään, mutta siitä kuuntelen mielelläni palautetta  ;)

Mitäs muuta keksisin? No, sen verran vielä, että  :keskitaivas: osuu jousimieheen  :jousimies: Arvostat ehkä jollain tavalla matkustelua, monikulttuurisuutta, ylipäätään vieraista kulttuureista uuden oppimista, tai pientä seikkailua elämässä? Filosofia, politiikka, aatteet ja uskonnot voivat myös olla lähellä sinun sydäntäsi, ja jotakin näistä asioista varmasti paljon toteutat tässä elämässä, menet ikään kuin sitä "kohti".  :keskitaivas: alkaa varsinkin myöhäisemmällä iällä vetää ihmistä juuri sen merkin arvomaailman suuntaan, johon  :keskitaivas: omalla kartalla osuu. Sinulla se merkitsee jotain vapauden kaipuuta ja seikkailunhalua, silti sympaattista ja humoristista, aitoa kiinnostusta toisten ideoita kohtaan. Syvällisiä keskusteluja, rentoutta ja hauskanpitoa.

Noniin, laitanpa oman karttani tähän vielä sinua varten huhtikuinen. Taisi se olla jo jollain aiemmallakin sivulla tuolla, mutta sovitaan että joko olen liian laiska katsoakseni millä sivulla, tai sitten hyvin huomaavainen ja liitän sen tähän, että näet.  :2funny: makuasia.


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: mouru - 03.11.2010 12:20:34
Hei ihanat tulkitsijat,
aloittelija liittyy joukkoon, jos joku ehtii kertoa jotain minunkin karttani ensivaikutelmasta,kiitos. Olette kyllä ihme taitavia...  :angel:
Jaa a.........Hmmmm...
 :askendentti: :oinas: ja 1. huoneessa myös  :mars: , temperamenttisuutta?
 :kuu: :kalat:  :aspect_tri:  :merkurius:  :aurinko: :skorpioni: olet todella herkkä ja tunteella kommunikoit. Kommunikointitapasi saattaa olla sellainen, miten kuvailisin, ehkä pisteliäs? :D Sanot mitä tarkoitat ja osaat usein sanoa juuri ne oikeat sanottavat (: Olet syvällinen ihminen ja koska sulla on  :pluto: asteen päässä DC niin uskoisin skorpionin sopivan sulle hyvin  kumppaniksi, voisitte keskustella syvällisiä koska olisitte samalla aaltopituudella (;
 :venus: :aspect_con: :kuunsolmu: sinun pitää tämän elämän aikana oppia venuksen läksyt (: ja koska DC on sulla  :vaaka: jonka hallitsijaplaneetta  :venus: on, oppisit asioita hyvin paljon kyseistä merkkiä omaavilta henkilöiltä esim. parisuhteenkautta?
 :mars: :aspect_opp: :uranus:onnettomuusalttiutta? :keskitaivas: :kauris: ja 4. huoneen  :saturnus: avulla saat pidettyä itsesi kuitenkin aisoissa ja tiedät hyvin mitä teet etkä suinpäin hyppele minne sattuu.

Olen siis ihan amatööri näissä tulkinnoista mutta toivottavasti edes jokin naksahti tuossa paikoilleen :D:D

Oman karttani liitän tuohon perään jos joku siitä jaksaisi jotain mainita.


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Topaasi - 03.11.2010 12:20:47
Noniin, oma kartta tässä vielä, huhtikuinen.

Tietysti muutkin saa katsoa, jos kiinnostaa. Korvat on auki.  :D ja vastalahjaksi tulkitsen sitten takaisin.


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Topaasi - 03.11.2010 12:47:31
Minunkin piti jo aiemmin Allin karttaa tulkita.

Planeettojen painotus kartallasi alkaa selvästi tuolta ns. klo 11:n kohdalta (jos miettii kellonviisareita), sieltä alkaa melkoinen ruuhka, joka on tasasesti ripoteltu eri huoneisiin. Olet ehkä semmoinen "päiväihminen", saat asioita keskipäivän tienoilla sekä iltapäivällä parhaiten aikaan sekä vireystaso on silloin korkeimmillaan. Mielenkiintoisesti kyllä jakaantuu nuo huoneet, kapeisiin sektoreihin.  :laugh:

Suurimmat volyymit (jos katsotaan huoneiden kokoa) sinulta löytyy 6. huoneesta, 7. huoneesta, 1. huoneesta ja 12. huoneesta. 7. huoneessa on planeettoina  :pluto: ja  :uranus: molemmat  :vaaka: ssa ja  :merkurius: sekä  :aurinko:  :skorpioni: ssa. Tosiaan, skorpiomaista kommunikointia tuon merkuriuksen myötä, ja vielä ihmissuhteiden huoneessa, joten joskus saatat ironiallasi helposti loukata ajattelemattomasti jotakuta. Vaikket pahaa tarkottaisikaan, kaikki eivät ymmärrä huumorintajuasi. Huumorisi on vähän mustavalkoista asioiden kärjistämistä tai liioittelua, sekä mustaa huumoria, kuolemaan liittyvää läppää. Nuo uranus ja pluto vaa'assa tässä ihmissuhteiden huoneessa, tulee mieleen, että jotain draamaa noista ihmissuhteista tuntuu välillä löytyvän. Ehkä hyvin isojakin mullistuksia ovat toiset ihmiset voineet elämääsi tuoda, jotain, mikä on muuttanut vaikean oppiläksyn kautta persoonaasi?

 :askendentti: oinaassa,  :mars: osuu myös oinaaseen ja vielä 1. huoneeseen. Olet varmasti aika tarmokas toiminnan tyyppi ja melkoinen johtajapersoona tietyntyyppisissä tilanteissa.

Niin, tuosta vielä piti sanoa, että 12. huoneessa eli itsensä voittamisen huoneessa on  :kuu: kaloissa. Herkkyyttä sinussa on, mutta helposti piilotat sen muilta. Et halua näyttää tunteitasi, ainakaan myöntää kenellekään, että sinuakin joskus itkettää. Ja tämän sijainti 12. huoneessa viestii, että tuota puolta tulisi kehittää, siis kykyä antaa muiden ihmisten nähdä tunnepuoltasi enemmän. Välillä et varmaan päästä ihmisiä helposti lähelle, työnnät toisten avun pois. Voin olla kyllä väärässäkin?

Mielenkiintoista minusta se, että 4. huoneessa, kodin huoneessa, löytyy  :rapu: ja  :saturnus:. Oletko muuttanut usein? Tai kotona/ kotioloissa muuten jotain muutoksia ollut elämän aikana? Sitten se rapu, vielä kun IC osuu siihen, taidat olla vähän oikutteleva ja ailahtelevainen kotioloissa. Kumppanisi näkee sinun mielialojen vaihtelut ja välillä naurettavan pienistä asioista kiukuttelun. Itse aurinkorapuna (ja paljon muitakin planeettoja siellä) tiedän aika hyvin nämä ravun mahdottomat piirteet, hihi  :2funny: Melkoisen teräväkulmaisia aspekteja osuu muuten myös juuri tuohon sinulla, joten sinulla kotiin liittyy jokin erityinen merkitys. Ehkä siellä tapahtuvat muutokset (saturnus, muutokset) heijastelevat tunnelmia helposti muille elämänalueillesi. Väärällä jalalla herääminen ei ihan hetkessä mene ohi, vai?  ;D

Tuonne mars oinaassa ja 1. huoneessa tulee myös aika tiukkaa aspektia, eli toiminnallisuus, toiminnallisuus...  :) Saat paljon aikaan ja sinun varaasi muutkin uskovat paljon. Monta rautaa tulessa, aina välillä.  :)

Allin kartta siis näkyy aiemmin sivulla 5.
Kerropa Alli, että miten nappiin meni.  :smitten:



Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Ratkaisu - 03.11.2010 12:50:25
No, minäpä vaikka kirjoitan huvikseni jotain taas tänne.

Topaasin kartasta siis.

Luulisin, että ensivaikutelma voi olla aika erilainen verrattuna siihen, millainen ehkä itse koet pohjimmiltasi olevan. Koen, että 1. huone antaa sinun ulkoiseen persoonaasi aika paljon omaperäisyyttä ja taiteellisuutta, ehkä jopa sellaista outolintunmaisuutta. Uskoisin, että ulkoinen persoonasi voi muuttua aika radikaalistikin tuon 1. huoneen uranuksen myötä, mitä tuo 10. huoneen  :pluto: myös vahvistaa. Eli saatat kokea tarvetta muuntautua ja muuttaa elämääsi radikaalisti, ehkä jopa osittain koet sen pakottavaksi tarpeeksi, jotta voisit täyttää elämäntehtäväsi, jonka luulisin lankeavan sinulle aika kohtalonomaisesti näiden muutosprosessien kautta. Saturnus 10. huoneessa mielestäni vahvistaa sitä tunnetta mikä sinulla on omasta elämäntehtävästäsi ja suhtaudut siihen vakavasti.

 Koen sinusta löytyvän aika paljon johtajan ominaisuuksia. Aurinko, mars, merkurius ja MC ovat johtavissa merkeissä, joten koen, että et ainakaan seinaruusuksi jää ja sinulla on luultavasti luontainen taipumus ottaa ohjat käsiin, tosin ei mitenkään hyökkäävällä tavalla. Vielä kun sekoitetaan tuo kaksos-kuu, niin luulen, että "johtamisesi" tapahtuu rapumaisesti, tavallaan alitajuisesti huomaamalla millainen toimintatapa jokaisen ihmisen kanssa on otettava ja kun siihen lisätään kaksosen vilkas äly, niin kasassa on aika hyvä paketti. Myös MC vaaka lisää sellaisia diplomaattisia lahjoja.

Aivan aluksi kirjoitin, että ensimmäinen vaikutelma saattaa olla erilainen kuin se kuva mikä sinusta tulee kun paremmin tutustuu. Mietin itse, että  :askendentti: :jousimies: yhdistettynä ravun sisäiseen herkkyyteen saattaa tuottaa kanssaihmisille päänvaivaa. 12. huoneen Jupiter on aika mielenkiintoinen. Siitä lukaisin, kun en osannut sitä tulkita muuten. Sitä kuvattiin suojelusenkelinä, joten sinä varmaan pelastut tilanteista viime hetkellä, hyvällä onnella ja tuurilla. Mainittiin myös se, että voisit saada paljonkin irti meditaatiosta tai muista matkoista sisimpääsi. En kuitenkaan usko, että tämä herkkä ja meditatiivinen puolesi tulee herkästi esiin. Siitä pitää tuo jousimies huolen tekemällä sinusta ulospäin tulisen höystettynä 1. huoneen outoudella ja ravun paksulla kuorella.

Uskoisin, että olet rakkauselämässäsi aika onnekas sinänsä. Omaat hyvät puheenlahjat tunteiden saralla, osaat flirttailla hyvin ja sinusta löytyy myös aloitteekkuutta. Venus leijona tekee mielestäni ihmisen rakkauden saralla erittäin nautinnonhaluiseksi, rakastat sitä kun kumppanisi liehittelee sinua, antaa lahjoja ja ihailee sinua, mutta samalla olet myös antelias rakastaja. Olet ylpeä kumppanistasi ja rakastat kulkea hänen käsipuolessaan. Avoimet rakkaudentunnustukset eivät luultavasti sinua vaivaa, kunhan sopiva henkilö kävelee vastaan. Luulisin että kaivaat tulista ja intensiivistä rakkauselämää syvillä tunteilla ja älykkäällä keskusteluseuralla höystettynä.

Tässä nyt jotain. Vähän hämmentävää oli tulkita, sillä karttasi on vähän kuin minun ja mieheni kartan sekoitus. =D Annahan palautetta, että menikö ihan mönkään. ^^

Oma kartta löytyy varmaan 1. tai 2. sivulta, joten sitä voi halutessaan tulkata.


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Alli - 04.11.2010 13:15:17
Kiitos Maurimourulainen ja Topaasi,laitan tähän miltä vastaus tuntui:

Temperamenttisuutta on (oinas,asc,mars,1.huone), :knuppel2:
Olen herkkä ja kommunikoin tunteella,totta!  :smitten:
En ole pisteliäs,paitsi stressaantuneena ja kun v-käyrä nousussa...(kyllä sen taidon tunnistan..)
Tunnen vetoa skorppareihin ja muihin vesimerkkeihin,koska siinä se tunne-kommunikaatio sujuu,kyllä kyllä.
Mitähän on Venuksen läksyt,mitä pitäisi oppia tässä elämässä..pitää tutkia..Mutta jännä on,että jos vaaka-tyypit minulle jotain voi opettaa,niin sellaiset miehet ei ole olleet tarpeeksi tarmokkaita ja jännittäviä minulle  :coolsmiley: Mutta naisystävistä vaakatyypit kivoja ja oma isä on vaaka(mutta ei löysä vaan tarmokas...haha...etsin omaa isääni...)
Onnettomuusalttiudesta olen saanut joskus ennenkin palautetta. Pienenä olen iskenyt pääni niin monesti etten jaksa laskea, eli tyypillinen oinas-nousu, arpia päässä...
Ihan loistava se lopputulkinta,MauriM, sieltähän se sitten tulee se kontrolli( MC kauris ja 4. huoneen   saturnus avulla) hyvä,opin jotain uutta merkeistä taas..Koska minulla on se kontrolli..Aikuisempana olen pysynyt hyvin kasassa!  :D

Olen tosiaan aamu- ja päiväihminen, nukkumaan klo21! ei jaksa muuten...(ylös kl6!)
Pitääkin tuota mainittua skorpioni-ironiaa tutki,olenko loukannut paljonkin ympäristöäni...Tykkään puhua asiaa (en nyt tarkoita kuivia juttuja vaan kaikkea kivaa ) ja mennä asioiden ytimeen aina.Ja kärjistän,liioittelen, ja musta huumori,jes! en ole itse vitsinikkari. Olen tosi iloinen,peruspositiivinen anyway, mutten tarinankertoja. mutta tykkään ronskista huumorista, jep.
Draamaa on ihmissuhteissa riittävästi,mutta olen ajatellut että se kuuluu elämään! eikö kaikilla  :D Tarmokkuus, ja tietty johtajuus sopii, olen hyvä organisoija ja delegoija.
Herkkyys on se kompastuskivi.En tosiaan haluaisi näyttää aina että olen ihan kamala herkistelijä ja liikutun kaikesta. Mutta sitä ei oikein voi piilotta a  kun kyyneleet on niin herkässä! Innostun nollasta sataan muutenkin nopeasti! Ihan tunteella mennään, vaikka olenkin välillä kauhea pedantti...
Olen muuttanut usein ja olen paljon liikenteessä. Koti on hyvä tukikohta mutta joko kotona tehdään kaikenlaista(myös lataudutaan) tai sieltä ponnistetaan...vau,kaikki nämä näkyy kartalla..Joo,kyllä kodin tunnelmat heijastuu, kotiasioiden oltava kunnossa että pystyy hengittämään kunnolla. siellä saa sitten näyttää kaikki ne ailahtelut ja tunteet! Koska töissä olen enemmänkin sovittelija,en mikään jyrä,vaikka tarkka, ja tykkään pitää koti-ja työasiat erillään. pitää olla sitten paikka missä saa rauhassa olla tunteellinen...
Monta rautaa jos ei ole tulessa, minusta tulee kamala, joten se näköjään kartalla pompahtava toimintatarmo on totta ja se on kanavoitava jonnekin.
Kiitos,osui ja upposi!




Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Metsänkeiju - 05.11.2010 23:31:50
Mä en ole valmis vielä tulkitsemaan muiden karttoja. Osaisin sanoa niin perusjutuista, että se olisi vain toistoa lukijalle. Toivoisin kuitenkin että joku jaksaisi tulkita karttani ensivaikutelmaa. :)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: SaNj80 - 06.11.2010 16:53:40
Tässäpä olis minunkin kartta jos vaan joku jaksaa tulkata, joulupäivän lapsi olen  :D


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Pööpö - 07.11.2010 00:35:23
Jospa minäkin työnnän lusikkani soppaan!  :D En sitten ole kovin hyvä, mutta yritetään :)

Maurimourulainen: Onpas kauniita kuvioita karttasi täynnä; on suurkolmiota, pikkukolmiota, mahdollisuuksien kolmiota ja näyttäis leijakin olevan  :) Tosi mukavilta energioilta näyttäisivät ja voin kuvitella että kaikki asiat ja projektit mihin todella sydämellä paneudut tulevat onnistumaan paremmin kuin hyvin.  :aurinko:  :aspect_con: :merkurius: 8 huoneessa  :rapu: :ssa voisi merkitä sitä, että olet hyvin sosiaalinen ihminen, haluat tulla kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen (ns. kaikkien kaveri) ja sinussa on myös johtajan vikaa. Tosin perääntyvä merkurius saattaa vaikeuttaa tätä asetelmaa. Olet varmasti hyvin luova, empaattinen ja herkkä, koska suurkolmiot ovat vedenmerkeissä.  :chiron: on myös vahvasti aspektoitunut kartallasi, joten sinulla on myös parantajan lahjoja hallussasi.   :pluto:  :aspect_opp:  :mars: voisi merkitä saamattomuutta ja jopa laiskuutta käytännön asioissa, saatat olla kovinkin mukavuudenhaluinen ( :mars: :harka:) ja tämä voi tuoda vaikeuksia urallasi. Rakkausasioihin suhtaudut varmaankin hyvin tunnepitoisesti ( :kuu: 7. huoneessa) ja miehessä täytyy olla "sitä jotain" ennen kuin hänestä kiinnostut ( :venus: 12. huoneessa). Chironin tarkka oppositio kuulle voi tosin tuoda haavoja rakkaudessa.
 :askendentti: ja  :venus: ovat leijonassa, joten voisin kuvitella, että sinusta ja saavutuksistasi  julkisuudessakin kuullaan  ;)

Ok, siinä vähän ensi vaikutelmaa, toivottavasti meni jotakin oikein  :) Voiskos joku sitten kurkata munkin karttaani?  :angel:


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: mc82 - 07.11.2010 01:45:42
Pööpölle:

En ole kovin hyvä, mutta koitetaan - tässähän se taito karttuu ;)

6. huoneessa paljon tavaraa... Näen sut palveluhenkisenä, avuliaana ja uhrautuvanakin tyyppinä, ehkä muiden fiilikset menee omien edelle?  :aurinko: :aspect_con: :chiron: 6. huoneessa viittaisi kiinnostukseen esim. henkisenä parantajana tai vaihtoehtohoidot ovat sydäntä lähellä? Pidät itsestäsi huolta, terveys ja hyvinvointi ovat etusijalla?

 :keskitaivas: :kauris: kertoo sen, että olet todella työorientoitunut ihminen, laitat tavoitteet korkealle ja työskentelet, kunnes saavutat tavoitteesi. Kärsivällisyys ja kova työ ovat avainsanoja. Tosin  :neptunus: 10. huoneessa saattaa hämmentää, että mikäs se päämäärä nyt olikaan. Samoin  :uranus: 10. huoneessa ravisuttelee. Aikatauluihin sitomaton ja itsenäinen työ on heiniäsi. Johonkin luovaan toimintaan liittyvää ( :uranus: :aspect_con: :neptunus: )...

 :saturnus: 12. huoneessa saattaa kertoa, että edellisestä elämästä on jäänyt jotain taakkaa, tämä on selvitettävä. Masennus saattaa vaivata. Tätä lisää  :saturnus: :aspect_opp: :kuu: sekä  :saturnus: :aspect_opp: :aurinko:, et ehkä halua "vaivata muita ongelmillasi", ehkä jäät helposti murehtimaan ongelmia yksin, tuntuu, että tie on pitkä ja kivinen, olet todella kova itseäsi kohtaan. Lisäksi  :neptunus: :aspect_opp: :mars: saattaa myös aiheuttaa negatiivisuuden ja riittämättömyyden tunnetta, et pidä kilpailutilanteista, kovuutta olisi syytä opetella. Järjestelmällisyys ei ehkä ole hyveesi? Se olisi oppiläksynä,  :kuunsolmu: 6. huoneessa ;)  Muista myös huolehtia omasta hyvinvoinnistasi.

Vesikolmio ( :mars: :jupiter: :saturnus: ) löytyy myös, tunnevirtaa... Innostut kaikesta uudesta, näen sut oppijana, joka kokeilee kaikennäköistä ja on valmis kaikkeen uuteen, tuskin pysyt paikallasi kovinkaan pitkään ( :mars: 3. huoneessa). Viihdytkö ihmisten parissa ja tykkäätkö keskustella ja juoruillakin - siihen viittaa tuo Marsin sijainti?  :jupiter: :aspect_tri: :mars: on dynaaminen aspekti, joka pistää seikkailemaan ja takaa sen, että kaikessa ryhtymässäsi onni seuraa, mutta  :saturnus: :aspect_tri: :mars: tuo järkeä ja suunnitelmallisuutta mukaan peliin.

 :pluto: DC:llä: Rakkaudessa olet todella ehdoton, syvällinen ja omistautuva. Rakkaus on aikamoista mylläkkää, et tyydykään mihinkään ihan perustylsään kaverisuhteeseen, vaadit vauhtia ja vaarallisia tilanteita :D :pluto: :aspect_squ: :kuu: on kiihkeä, mutta myös mustasukkainen aspekti, mitä ei vähennä  :kuu: :leijona: :n dramaattisuus. Huh, aikamoista! :D Paljon tulta ja kipinää, suuria eleitä ja vähintään Kaunareiden tasoista draamaa ;D

Olet lämminsydäminen ja miellyttävä persoona ( :kuu: :aspect_sex: :venus: ), annat ehkä itsestäsi huomattavasti flirtimmän ja kepeämmän kuvan kuin mitä todellisuudessa olet - oikeasti olet aika varovainen, ujokin ( :aurinko: :neitsyt: :askendentti: :kaksoset: ). Herkkyyttä ja taiteellisuutta löytyy ( :kuu: :leijona: 5. huoneessa sekä  :aurinko: :aspect_tri: :neptunus: ).

Nyt on pakko lopettaa, kun ei ajatus pysy kasassa, väsyttää...

Saa jatkaa meikäläisen tulkitsemista ;)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: mouru - 07.11.2010 02:15:28
Maurimourulainen: Onpas kauniita kuvioita karttasi täynnä; on suurkolmiota, pikkukolmiota, mahdollisuuksien kolmiota ja näyttäis leijakin olevan  :) Tosi mukavilta energioilta näyttäisivät ja voin kuvitella että kaikki asiat ja projektit mihin todella sydämellä paneudut tulevat onnistumaan paremmin kuin hyvin.  :aurinko:  :aspect_con: :merkurius: 8 huoneessa  :rapu: :ssa voisi merkitä sitä, että olet hyvin sosiaalinen ihminen, haluat tulla kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen (ns. kaikkien kaveri) ja sinussa on myös johtajan vikaa. Tosin perääntyvä merkurius saattaa vaikeuttaa tätä asetelmaa. Olet varmasti hyvin luova, empaattinen ja herkkä, koska suurkolmiot ovat vedenmerkeissä.  :chiron: on myös vahvasti aspektoitunut kartallasi, joten sinulla on myös parantajan lahjoja hallussasi.   :pluto:  :aspect_opp:  :mars: voisi merkitä saamattomuutta ja jopa laiskuutta käytännön asioissa, saatat olla kovinkin mukavuudenhaluinen ( :mars: :harka:) ja tämä voi tuoda vaikeuksia urallasi. Rakkausasioihin suhtaudut varmaankin hyvin tunnepitoisesti ( :kuu: 7. huoneessa) ja miehessä täytyy olla "sitä jotain" ennen kuin hänestä kiinnostut ( :venus: 12. huoneessa). Chironin tarkka oppositio kuulle voi tosin tuoda haavoja rakkaudessa.
 :askendentti: ja  :venus: ovat leijonassa, joten voisin kuvitella, että sinusta ja saavutuksistasi  julkisuudessakin kuullaan  ;)

Ok, siinä vähän ensi vaikutelmaa, toivottavasti meni jotakin oikein  :) Voiskos joku sitten kurkata munkin karttaani?  :angel:
Kiitos Pööpö!  :smitten:
Kuulosti juuri semmoiselta kuin itse omasta ensivaikutelmasta ajattelen :D :D (en tiedä voinko sanoa näin kuin sanoin mutta anyway..... (: ). Ainoastaan semmonen juttu oli että aurinko ja merkurius on mulla 11. huoneessa, ei 8. :D ja käsittääkseni merkurius on yhtymässä aurinkoon monen muunkin ihmisen kartalla koska se pystyttelee siinä auringon lähettyvillä. Silti kuitenkin tuo että 'haluan tulla toimeen kaikkien kanssa' pitää paikkansa. Sosiaalisuus taas vaihtelee vähän. Joskus nautin kovasti ihmisten seurasta, olen puhelias jne mutta joskus taas haluan olla ypöyksin, tai jos ihmisiä silloin pörrää ympärillä niin olen  hiirenhiljaa.... (----:
 Kiitos kuitenkin tulkinnastasi (;

Ja sitten yritän katsoa sun ensivaikutelmaas kartaltasi :D
 :askendentti: :kaksoset: , sekä nousumerkkisi hallitsija  :merkurius: :vaaka: . Ilman merkkiä näyttäisi olevan, kommunikointi on sulle tärkeää, tykkään jutella paljon ja kun  :merkurius: ja  :venus: :vaaka: niin olet varmaan aika 'charmikas' puhuja/esiintyjä.
  Aurinko näyttäisi olevan kauempana merkuriuksesta,  :neitsyt: merkissä, 6. huoneessa. Olet tarkka ja huolehtivainen ihminen,  :saturnus: :aspect_opp: :aurinko: , vähän niinkuin laitat väkisinkin (?) jopa itsesi olemaan sellainen...  :chiron: ja  :kuu: vielä siinä auringon vieressä ja saturnusta vastapäätä myös... (kuu leijonassa 5.huone, voimakkaat tunteet,  :aspect_opp: :saturnus: ja  :aspect_ssx:  :merkurius: = voi olla vaikeuksia siinä tunteiden ilmaisussa)
  Ehkä 'parannat karmaa' tuolla itsensä 'ruoskimisella'? Ja sitten ku oot itsesi parantanut niin tuo leija-kuvio palkitsee sut jotenkin kai, jupiterilla ja marsilla näyttäisi olevan osaa tässä jutussa (:
 :keskitaivas:  :kauris: , jonka lukisin myös niin että tarkkuutta sulla riittää ja pidät hyvin itses ruodussa,  :neptunus: melko lähellä  :keskitaivas: , voisiko sulla olla myös jotain kalatmaisia piirteitä ? :D Ainakin  :saturnus: levittää tuota kalatmaisuutta karttasi muihin tekijöihin jonkun  verran koska sijaitessaan kaloissa se käyttäytyy kalatmaisesti, ja aspektiahan se tekee melko paljon.
 Syntymähetkelläsi myös  :neptunus: on ollut vauhdissa koska siltäkin pukkaa tota aspektia paljolti ---> lisää kalaa.
Persoonalliset planeetat  sekä  :keskitaivas:-IC-akseli johtavissa merkeissä = olet yritteliäs ja kunnianhimoinen, johtaja-ainesta (;

Toivottavasti osui edes jotkut asiat kohdalleen :D


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Pööpö - 07.11.2010 17:56:30
Lainaus
Ainoastaan semmonen juttu oli että aurinko ja merkurius on mulla 11. huoneessa, ei 8. 
Hupsista, tarkoitin toki 11. huonetta. Jotenkin aina sekoitan nuo kaksi toisiinsa..
Kiitoksia tulkinnoista mc82 ja Maurimourulainen, löysin itteni molemmista!  :smitten:

Mulle on tosiaan tosi vaikeeta näyttää yhtään kenellekään tunteita avoimesti ja jonkun seurassa itkeminen on mulle kauhistus.. Siispä piilotan lähes kaikki ikävät tunteet sisälleni. En myöskään jaksa suuttua kenellekään lähes mistään, koska sekään ei tunnu mulle luontevalta. Tykkään enempi huolehtia toisista kuin itse tunteilla turhia
Oon tosi seurallinen ja sosiaalinen kanssa, MUTTA vain tuttujen ihmisten seurassa. Tykkään keskustella kaikenlaisesta ja juoruilijankin vikaa löytyy toisinaan jos sille päälle satun. Koitan kuitenki välttää yleensä  ;D Mutta henkilökohtaisista asioista, siis esim mistä olen kiinnostunut jne, mun on kuitenkin vaikeeta jutella toisten kanssa, koska en kai halua paljastaa itsestäni ihan kaikkea ja pelkään että joku pitää mulle tärkeitä asioita hölmöinä.

Lainaus
Olet lämminsydäminen ja miellyttävä persoona ( :kuu: :aspect_sex: :venus:), annat ehkä itsestäsi huomattavasti flirtimmän ja kepeämmän kuvan kuin mitä todellisuudessa olet - oikeasti olet aika varovainen, ujokin ( :aurinko: :neitsyt: :askendentti: :kaksoset:). Herkkyyttä ja taiteellisuutta löytyy ( :kuu: :leijona: 5. huoneessa sekä  :aurinko: :aspect_tri: :neptunus:).

Hihi, hyviä huomiota ja totta joka sana! Oon aika ilmeikäs ja hymyileväinen, varsinkin tuntemattomien seurassa, joten musta saattaa tosiaan tulla sellanen flirtti kuva. On paljon helpompi vain hymyillä tai tehdä joku tilanteeseen sopiva ilme,  jos ei ole mitään sanottavaa toiselle  ;D Tykkään myös kattoa ihmisiä silmiin kun puhun heille. Ja tuo taiteellinen puoli mulla myös on; tykkään piirtää, maalata, kirjoittaa ja kuunnella musiikkia. Kaipa se on myös tuota kalat- ja neptunusvaikutusta osaksi :)

Työ- ja kouluasioissa olen todella tunnollinen ja tarkka, kokoajan pyrin kehittymään ja parantamaan tuloksia. Opiskelen ravintola-alaa, joka sopii hyvin näihin ominaisuuksiin, enkä ainakaan vielä ole keksinyt mulle paremmin sopivaa alaa. Töitä saa tehdä kunnolla eikä opittava lopu kesken :) Toisaalta olen myös aika vaihtelunhaluinen ja utelias, joten en ole varma jaksanko näitä hommia koko loppuelämää tehdä.

Pööpö kiittää ja kumartaa  :smitten:  Tulkitsen myöhemmin mc82:n karttaa jos vain ehdin..


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Ratkaisu - 07.11.2010 18:09:08
Minunkin karttaa saa siis tulkita, kun kerran tuonne tulkinnan tein. Voin sitten taas itse tulkita tulkitsijan karttaa. Ihan mielelläni tosin ottaisin palautetta vastaan siitä miten tulkinta meni.

No laitan nyt tähän sitten tuon kartan niin helpompi, että ei tarvitse lähteä sitä tuolta kauempaa etsimään.


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: huhtikuinen - 08.11.2010 12:44:14
Topaasi, lämmin kiitos tulkinnastasi, osui ja upposi :).

Vielä en osaa tulkita muiden karttoja, opiskelen ja toivon
että minulle alkaa astrologian salat aueta.


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: huhtikuinen - 09.11.2010 18:01:18
 :)Topaasi, kommentit tulkinnastasi. Tuli kiireellinen perheasia hoidettavaksi nyt on aikaa kirjoittaa.

Sinun kartaltasi löytyy sitkeyttä, pientä itsepäisyyttäkin ja minusta näytti siltä, että merkkejä on eniten johtavasta laadusta, sen jälkeen kiinteästä. Olet omanlainen suunnannäyttäjä, rohkea persoona.

- Täysin tuollainen, eikä ikäluokkani naisena ole ollut aina helppoa olla hyvä jätkä.

Nousukauris, voi joskus ulkopuolisille ensitapaamisella tuoda ylpeän tai ylimielisen vaikutelman. Nousukauris minun nähdäkseni tarvitsee vähän aikaa, ennen kuin "syttyy" uuteen ihmissuhteeseen, eli alkaa kunnolla tykästyä toiseen ihmiseen ja uskaltaa luottaa. Sinulla on saturnus  :saturnus: 7. eli ihmissuhteiden huoneessa, ehkä siellä ihmissuhteissa ei aina niin helppoa ja yksinkertaista ole ollut? Vaan jonkinlaista vaihtuvuutta, "jyvien erottelua akanoista" on tarvittu.  :askendentti: kauris, sitä hallinnoi se  :saturnus: joten sinulla on luontaisesti hyvät valmiudet luopua turhasta ja uudistaa elämääsi. Vaikeuksien keskellä selviydyt sitkeällä "periksi ei anneta" ajattelutavalla.

- Tämä kertoi juuri sen miksi en ole tuntenut itseäni härkienhärkäksi, joten nousukauris on minusta näkynyt ja kuulunut lapsesta asti! Ylpeys/ylimielisyys on minulle tuntemattomia käsitteitä, näin minut kuitenkin nähdään. Ihmissuhteissa on ollut paljon muutoksia olen luopunut ja uudistanut elämääni vaikeuksien kautta, jotka olen tarvinnut voidakseni henkisesti kasvaa, näin uskon.

MInä näkisin, että kohtalaisen laaja 1. huone, siellä  :kuunsolmu: ja  :kuu: kaloissa, viestivät siitä, että oman persoonasi kehittäminen on tämän elämän tehtävä, ns. läksy. Vielä kun 7. huonekin on hyvin iso, sinun tulisi opetella tuomaan muita ihmisiä huomioiden omaa persoonaasi, enemmän juuri sitä herkkää puolta siitä esiin. Voi kyllä olla, että tuo tulkinta ei mene lähellekään, mutta siitä kuuntelen mielelläni palautetta  ;)

- Olen kauan opetellut herkkyyteni ymmärtämistä (olen kuukalat, on vielä itselleni mysteeri) onnekseni se on tullut esiin piirtämisen/maalaamisen ja laulamisen avulla

Mitäs muuta keksisin? No, sen verran vielä, että  :keskitaivas: osuu jousimieheen  :jousimies: Arvostat ehkä jollain tavalla matkustelua, monikulttuurisuutta, ylipäätään vieraista kulttuureista uuden oppimista, tai pientä seikkailua elämässä? Filosofia, politiikka, aatteet ja uskonnot voivat myös olla lähellä sinun sydäntäsi, ja jotakin näistä asioista varmasti paljon toteutat tässä elämässä, menet ikään kuin sitä "kohti".  :keskitaivas: alkaa varsinkin myöhäisemmällä iällä vetää ihmistä juuri sen merkin arvomaailman suuntaan, johon  :keskitaivas: omalla kartalla osuu.

Sinulla se merkitsee jotain vapauden kaipuuta ja seikkailunhalua, silti sympaattista ja humoristista, aitoa kiinnostusta toisten ideoita kohtaan. Syvällisiä keskusteluja, rentoutta ja hauskanpitoa.

Voi ihanaa, otan varmaan jo ensiaskeleita kohti keskitaivasta. Olen todella kotifilosofi ja minussa on jonkinlaista maailmanparantajaa, kaikki yllämainitut asiat kiinnostavat minua.Niin ja ISO KIITOS t. huhtikuinen


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: jadeliino - 10.11.2010 03:15:23
Laittelen ekas tässä omaa kartta, pistän huomenna sitten tulkina muista mitä vähän osailen :)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Metsänkeiju - 10.11.2010 14:59:06
Minunkin karttaa saa siis tulkita, kun kerran tuonne tulkinnan tein. Voin sitten taas itse tulkita tulkitsijan karttaa.

No minä yritän.. mutta olen aloittelija ja hyvin epävarma ( :kalat: ) enkä kovin syvälle mene puutteellisista taidoista johtuen.. Toivottavasti joku täydentäisi/jatkaisi syvemmälle.

Sulla on huonejärjestys melkein sama kuin itsellänikin.

 :askendentti: :jousimies: 1.huoneessa :saturnus: :uranus: (rx) ja :neptunus: :kauris: (rx) =

Olet totuudenetsijä ja kyltymätön tiedonjanosi ja vaihtelunhalusi saa sinut liikkeelle. Olet opitimistinen elämässä ja omaat positiivisen asenteen yleensä ja huumorintajua. Uranus tuo uudistusta vielä lisää että Todellinen Etsijä ja uusien urien kokeilija? Neptunuksen mielikuvitus, unelmointi, joskus voi olla aika korkealentoisia suunnitelmia, haaveita. Taiteellisuutta! Intuitiosi on hyvä ja toimit sen varassa. Nautit maallisista nautinnoista, riippuvuuksille alttiutta nepparin toimiessa? Saturnus siellä tasapainottaa yhtymälläkin uranukseen, tuo rajoja ja ehtoja, että pysyt maanpinnalla.

Perääntyvät planeetat tekeepi sen, että uranuksen uudistushaasteet ja neptunuksen haahuilut vaikuttavat itseesi, ulospäin näkyvään sinuun, haasteet ovat sisälläsi, uudistua itse.. löytää näiden planeettojen vahvuudet osaksi itseä.

ja tuo Kauris 1. huoneessa saattaa tuoda sellasia tiettyjä rutiineja että tekee aina sen tarkan oman suunnitelman mukaan tietyt asiat. Neptunus Kauriissa voisi olla rikkomassa näitä rajoja ja perinteitä, jotka yltävät myös materiaaliseen varmuuteesi ja rahankäyttöösi.

Ja au Neitsyt kappas! Että tarkkuutta on, tahdikkuutta, näppäryyttä, järjestelmällisyyttä.

MC Skorppari tuo ulkoiseen olemukseesi syvällisyyttä, salaperäisyyttä, tiettyä pisteliäisyyttä.
Muiden silmissä olet ehdottoman oikeudentajuinen ja puolustat heikkoja ja oikeita arvoja ym.
Näyttäydyt erakkona, syvällisenä ja tasapainoisena ihmisenä.


Rahankäyttösi on kaurismaisesti suunniteltua, omaperäistä ja huoletonta? ;D Vaikeuksia voi olla sillä alueella, päähänpistojesi takia et välttämättä pysy tarkassa suunnitelmassa..
Haluat olla itsenäinen taloudellisesti?

Kuunsolmu Kaloissa -> elämänläksynä oppia kuuntelemaan ja kehittämään alitajuntaa, intuitiota, mielikuvitusta, herkkyyttä, liiasta konkreettisuudesta pois.

3.huone ja  :mars: :oinas: Olet tulinen pässinpää ja se heijastuu tapaasi kommunikoida ja toimia. Elämäntarkoitus on toimia, aloittaa asioita, nautit toiminnasta ja uusista jutuista. Saatat mennä jalat ennen aivoja johtuen äkkipikaisuudestasi joten lopputulokset ei välttämättä ole niinkuin ajattelet, mutta tuskin se sinua painaa kun uutta kohti sitten vaan. :D :) Optimismia sinussa on. JA vielä IC Oinas.. Hommailetko kotona jotakin projekteja, koti toimintakolo?

Kuu Härässä 4.huone

Tulisuuden vastapainoksi olet sisimmässäsi tunteiden kanssa varovaisempi ja kaipaat varmuutta. Nautit maallisista asioista, hemmottelusta. Olet maanläheinen ja itsepäinen. Luottamus on erittäin tärkeää sinulle. Sisimmässäsi, tunteiden kanssa olet varovainen ja käytönnöllinen -> hyvä vastapaino mars Oinaalle ja näille ulospäinsuuntaudeille ja tulisille muille ominaisuuksillesi. Voi olla sisäistä vääntöä välillä kun ruumis tekisi ja sitten tunteet tarvii varmuutta ja sieltä tulee varovaisuus..

dc  :kaksoset: - vedät puoleesi vilkkaita, eloisia, älykkäitä kaksosmaisia tyyppejä. Ihmissuhteissasi on näitä piirteitä, pidät keskusteluista, kirjallisuudesta, olet diplomaattinen, ystävällinen, älykäs. Ihmiset ei ihan helposti pääse syvimpiin tuntoihisi sillä ne ovat rapupanssarin alla 7.huoneessa ja sen voi rikkoa vain aniharvat ihmiset ja vasta silloin kun todella koet LUOTTAVASI ja se ei välttämättä hetkessä tapahdu. Olet ihmisille kiltti ja empaattinen, sosiaalisissa suhteissasi, erittäin herkkä mutta et näytä sitä mielellään.

Haluat kommunikoinnin tapahtuvan vuorovaikutteisesti, rauhallisesti, tasapainoisesti. Näet asioista niiden molemmat puolet ja olet hyvä, mukautuva keskustelija jolle vuorovaikuttaminen on tärkeää, et halua yksinpuhella. :)

Ykköshuoneen planeettojen lisäksi  :aurinko: :aspect_sex: :pluto: - uudistavan tuhon voima yhtyy aurinkoosi, elämässäsi taitaa välillä tulla aika radikaalejakin uusia tuulia ja sinun tarkoituksesti on niiden mukana itseäsi muokata. Tuli olo että neitsytpiirteistä jousimiespiirteisiin päin olisi mentävä.
Voin kyllä olla tosi hukassakin ;D kuten sanoin olen aloittelija enkä edes osaa oikein noita aspekteja miettiä.. toivottavasti ei mennyt täysin puihin, palautetta otetaan vastaan.. ;) Tämä oli mulle tuleva ensivaikutelma ja kuten sanoin en kovin syvälle mene vaan taitojeni mukaan..

Ja mun karttani löytyy ylempää sivulla 5. :)




Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Topaasi - 19.11.2010 01:55:46
Ratkaisu kiitos ihanasta tulkinnasta! Se sai minut suoraan sanottuna sanattomaksi, ja mietteliääksi useiden päivien ajaksi. Pelkästään jo siitä syystä, sekä kaiken yleisen häslingin vuoksi, pystyn nyt vasta kirjoittamaan palautetta tänne. Pahoittelut, että hieman kesti... 

 :smitten: Tässä sitä palautetta:

-------
Luulisin, että ensivaikutelma voi olla aika erilainen verrattuna siihen, millainen ehkä itse koet pohjimmiltasi olevan. Koen, että 1. huone antaa sinun ulkoiseen persoonaasi aika paljon omaperäisyyttä ja taiteellisuutta, ehkä jopa sellaista outolintunmaisuutta. Uskoisin, että ulkoinen persoonasi voi muuttua aika radikaalistikin tuon 1. huoneen uranuksen myötä, mitä tuo 10. huoneen  pluto myös vahvistaa. Eli saatat kokea tarvetta muuntautua ja muuttaa elämääsi radikaalisti, ehkä jopa osittain koet sen pakottavaksi tarpeeksi, jotta voisit täyttää elämäntehtäväsi, jonka luulisin lankeavan sinulle aika kohtalonomaisesti näiden muutosprosessien kautta. Saturnus 10. huoneessa mielestäni vahvistaa sitä tunnetta mikä sinulla on omasta elämäntehtävästäsi ja suhtaudut siihen vakavasti.

-----
Todellakin! Outolintumaisuus on aina ollut persoonassani läsnä, samoin taiteellisuus, omia polkuja on kuljettu. Uuu, elämäntehtävä? Kuulostaa hyvin jännittävältä, ehkä siis suuristakin haaveista voi vielä tulla totta jonain päivänä...  :angel:

-----
 Koen sinusta löytyvän aika paljon johtajan ominaisuuksia. Aurinko, mars, merkurius ja MC ovat johtavissa merkeissä, joten koen, että et ainakaan seinaruusuksi jää ja sinulla on luultavasti luontainen taipumus ottaa ohjat käsiin, tosin ei mitenkään hyökkäävällä tavalla. Vielä kun sekoitetaan tuo kaksos-kuu, niin luulen, että "johtamisesi" tapahtuu rapumaisesti, tavallaan alitajuisesti huomaamalla millainen toimintatapa jokaisen ihmisen kanssa on otettava ja kun siihen lisätään kaksosen vilkas äly, niin kasassa on aika hyvä paketti. Myös MC vaaka lisää sellaisia diplomaattisia lahjoja.
------

No kyllä, minä osaan johtaa tilannetta. Enkä oikein viihdy yhtä vahvan johtajatyypin seurana, tai sitten pitää kyllä muuten löytyä paljon samoja intressejä. Mutta pienestä pitäen olen aina kaikkia leikkejäkin "liidannut", vaikka olen meidän perheen nuorin!  ;D Ja joku toinen on sanonut, että karttani viittaa sosiaaliseen pelisilmään, kun 7. eli ihmissuhteiden huoneessa on aika paljon painotusta. Kyllä. Ketään en silti mielistelemään rupea väkisin  :D

-----
Aivan aluksi kirjoitin, että ensimmäinen vaikutelma saattaa olla erilainen kuin se kuva mikä sinusta tulee kun paremmin tutustuu. Mietin itse, että  askendentti jousimies yhdistettynä ravun sisäiseen herkkyyteen saattaa tuottaa kanssaihmisille päänvaivaa. 12. huoneen Jupiter on aika mielenkiintoinen. Siitä lukaisin, kun en osannut sitä tulkita muuten. Sitä kuvattiin suojelusenkelinä, joten sinä varmaan pelastut tilanteista viime hetkellä, hyvällä onnella ja tuurilla. Mainittiin myös se, että voisit saada paljonkin irti meditaatiosta tai muista matkoista sisimpääsi. En kuitenkaan usko, että tämä herkkä ja meditatiivinen puolesi tulee herkästi esiin. Siitä pitää tuo jousimies huolen tekemällä sinusta ulospäin tulisen höystettynä 1. huoneen outoudella ja ravun paksulla kuorella.
-----

Voi, kiitos! Näitä jäin paljon miettimään.  :smitten: Osut kyllä niin monessakin oikeaan, siinä, ettei minua kukaan oikein tunne kunnolla. Ja paksunahkaisuus on aivan totta, mutta syystäkin, kun niin huonostikin on joskus käynyt ihmissuhderintamalla. Ja kiitos, että avasit enemmän sitä 12. huoneen Jupiteria.  :) Sitä olin itse monesti ihmetellyt, että mitäs se siellä oikein möllöttää ja haluaa sanoa.  ;D

------
Uskoisin, että olet rakkauselämässäsi aika onnekas sinänsä. Omaat hyvät puheenlahjat tunteiden saralla, osaat flirttailla hyvin ja sinusta löytyy myös aloitteekkuutta. Venus leijona tekee mielestäni ihmisen rakkauden saralla erittäin nautinnonhaluiseksi, rakastat sitä kun kumppanisi liehittelee sinua, antaa lahjoja ja ihailee sinua, mutta samalla olet myös antelias rakastaja. Olet ylpeä kumppanistasi ja rakastat kulkea hänen käsipuolessaan. Avoimet rakkaudentunnustukset eivät luultavasti sinua vaivaa, kunhan sopiva henkilö kävelee vastaan. Luulisin että kaivaat tulista ja intensiivistä rakkauselämää syvillä tunteilla ja älykkäällä keskusteluseuralla höystettynä.
--------

Oho, täällähän nyt oikein kehutaan olan takaa...  :coolsmiley: Rakkauselämä on kyllä ihan mainiolla tolalla nyt. Flirttailusta en tiedä, en ikinä tajua sitä enkä varsinkaan koe itse osaavani. Mutta muuten kyllä osui kohdilleen, tunteita näytetään rakkaalle molemmin puolin, ja paljon.
-----

Tässä nyt jotain. Vähän hämmentävää oli tulkita, sillä karttasi on vähän kuin minun ja mieheni kartan sekoitus. =D Annahan palautetta, että menikö ihan mönkään. ^^
-----

 Haha, olipa hauska kuulla. Jompi kumpi teistäkin taitaa siis olla vähän samanlainen kuin minä.  ;D

ERITTÄIN ISO JA LÄMMIN KIITOS EDELLEENKIN.  :smitten:
Yritän mahd. pian löytää aikaa sinun karttasi tulkitsemiseen vastalahjana täällä.  :)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: apache - 20.11.2010 18:19:58
Minäpäs koetan katsoa tuota Metsänkeijun karttaa  :)

Ensivilkaisun perusteella näyttäisit mielestäni ehkä pikkaisen boheemilta tai vähintäänkin individualistilta. Tai siis ainakin jollain tapaa omaa polkua kulkevalta, luovalta ja taiteelliselta. Tähän viittaavat niin  :aurinko: :kalat:,  :uranus: askendentilla, MC  :skorpioni: jne. Ulkopuoliset näkevät sut varmaankin aika dynaamisena, itseriittoisena, mahdollisesti pikkaisen oikukkaana tuuliviirinä ja ehkä jopa kameleonttimaisena uusiintujana - siihen viittaisi tuo Uranuksen sijainti tarkasti askendentilla, jota tukee edelleen Jouskari nousumerkkinä ja nousevan hallitsija  :jupiter: Oinaassa/2.huoneessa. Tuo Jupiterin sijainti yhdessä sun auringon sijainnin kanssa kakkosessa viittaisi mielestäni siihen, että materia on jotenkin vahvasti yhdistettynä tähän kuvioon. Estetiikka lienee tärkeätä. Jupiter viittaisi onnekkuuteen materiaalisissa asioissa, rahan tulon ei siis pitäisi olla ongelma, mutta toisaalta osannet myös hankkiutua siitä eroon, joskus ehkä aika tunneperäisestikin ja hetken hurmoksessa. Sanoisin, että et ole pihi, vaan tykkäät nauttia elämästä ja tarjonnet kaverillekin  ;) Veikkaisin myös, että sulla on vahva arvomaailma (vaikkei välttämättä ihan konservatiivisimmasta päästä).

 :saturnus: 12.huoneessa pistää silmääni aina. Se viittaa mielestäni usein tietynlaiseen eristäytymiseen ja saattaa olla haasteellinen elementti sisäisessä maailmassasi - voi olla, että käyt läpi eksistentiaalisia kriisejä. Ehkä esim. lapsuutesi on tuonut mukanaan negatiivisia kokemuksia, syyllisyyden tuntoa tms. mikä on jäänyt rasittamaan alitajuntaasi. Ehkä et ole saanut ilmaista itseäsi vapaasti ( :saturnus: yhtymässä  :askendentti:). Toisaalta, jos näin on, lohdutuksen sanana voisin sanoa, että Saturnus tuo myös kestävyyttä sinne missä ikinä onkaan ja karmallisena planeettana palkkiot ovat sitä suuremmat, mitä paremmin Saturnuksen haasteet onnistuu kääntämään voitoiksi. Tuo yhtymä askendenttiin saa ehkä myös ympäristösi näkemään sinut jotenkin saturnisessa valossa vastuullisena/auktoriteettina/jollain tapaa vakavana tai kypsänä. Saturnuksesi on myös neliössä aurinkosi kanssa ja tämä vahvistaisi käsitystäni siitä, että olet ainakin jossain vaiheessa kokenut riittämättömyyden tunnetta ja todennäköisesti syynännyt omia puutteitasi paljon ankarammin kuin todellakaan olisi ollut aihetta! Ehkä olet myös jättänyt asioita tekemättä tämän vuoksi ajatellen, että et pysty, voi tai saa. Hmmm. No ehkäpä tuo Uranus, Jupiter ja nousu ovat tai tulevat olemaan apu tähän!

Rykelmän  :askendentti: :saturnus: ja  :uranus: perusteella luulisin, että levottomuuden ja vastuuntunnon ristiriita on jotenkin aika keskeinen osa nimenomaan sun ulospäinsuuntautuvaa elämää - sulla on ehkä tavallista enemmän opeteltavaa tällä saralla ja ympäristökin sen huomaa...

Kuu  :vaaka: :na lienet leppoisa ja harmoniahakuinen, ja yhdistettynä aurinko kalaasi, et tunne olevasi kotonasi konfrontaatiotilanteissa - välttelet niitä ja jos sellainen tulee vastaan, mieluiten vaan uiskentelisit äkkiä pois. Kuusi asema kasihuoneessa tuo nähdäkseni jotain jännitettä tunne-elämäsi kehitykseen - ehkä olet varttunut ympäristössä, jossa tunnepuolesi ei ole päässyt parhaalla mahdollisella tasolla kukkaan, olet ehkä joutunut pidättelemään niitä pinnan alla tms. Sinulla on kuitenkin tarve päästä yhteyteen muiden kanssa tunnetasolla, tunteesi saattavat olla hyvinkin syviä ja saatat olla kiinnostunut psykologiasta. Mielestäni sijaintisi viittaisi myös siihen, että seksi&tunteet olisivat kiinteässä liitossa. Kuun neliö plutoon lisää tunteiden intensiivisyyttä, mutta toisaalta myös ristiriitaisuutta. Kaiken kaikkiaan musta tuntuu, että perusturvallisuuden etsintä on jollain tasolla tärkeää, ehkä teet sitä tuon 2.huoneen (materia) kautta? Veikkaisin myös, että tunteiden ilmaisu on sun läksy johon kuu neliö  :askendentti: sua opettaa iän myötä.

Yleisesti musta näyttäis "per aspera ad astra" (latinaksi vaikeuksien kautta voittoon(" vaikeuksien halki tähtien luo"))-kartalta! Elämäsi alkupuoli liennyt ainakin tunnepuolella jotenkin vaikea ja se tuonut haasteita, mutta kyllä se siitä, kun et vaan lannistu!

Olen huomannut, että monilla joilla Uranus on 1.huoneessa/ :askendentti::lla, se näkyy myös ruumiissa jollain tapaa - monet ovat joko tavattoman pitkiä, kasvoiltaan teräväpiirteisiä ja luustoltaan tavallista massiivisempia. Uteliaisuudesta kysyisin, kuulutko myös tähän ryhmään?

Tässäpä jotain ajatuksia. Kerro osuiko yhtään oikeeseen?  :)


Tässä vielä oma karttani!



Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Topaasi - 20.11.2010 21:18:05
Ratkaisulle kiitos-tulkinta, kartta näkyy sivulla 6:

Mielenkiintoinen kartta, heti ensinäkemältä. Todella paljon hässäkkää, jos lähtee planeettojen välisiä aspekteja katsomaan, on paljon kolmioita ja neliöitä. Siitä tuli mieleen, että ehkä persoonassasi on tietynlaista haastavuutta, mutta myös jotain ainutlaatuista vetovoimaa, sitten kun lähelle asti pääsee. Elämä on saattanut myös koetella sinua aika epäreilustikin aika ajoin, mutta olet joka kerta selviytynyt lujan uskon avulla.

 :askendentti: jousimiehessä,  :aurinko: neitsyessä,  :kuu: härässä,  :venus: ravussa ja  :merkurius: vaa'assa, kaikista näistä tulee mieleen, että ehkä ihmiset alussa näkevät sinut tosi räväkkänä, jousimiesmäisenä, mutta olet lopulta paljon pehmeämpi ja diplomaattisempi (neitsyt, rapu ja vaaka) ihmissuhteissasi, kuin ensivaikutelma antaa ymmärtää.

Merkurius vaa'assa saa sinut varmasti ajattelemaan tarkkaan mitä sanot, ja miten ennen kuin avaat suusi. Toisaalta, tähän tuli mielenkiintoisia aspekteja, yksi kolmio ja kolmen eri planeetan kanssa neliötä, kolmio on  :jupiter: :n kanssa ja neliöitä saturnukselle, neptunukselle, uranukselle ja chironille. Olisiko viestintäsi ja kommunikointisi välillä hyvin häilyvää? Eli joskus hyvinkin hienovaraista, toisinaan taas sillä liiallisella silkkihansikkain käsittelyllä ja jahkailulla voi vain saada haittaa aikaan? Silkka arvaus, en niin hyvin vielä osaa kaikkia aspekteja tulkita, varsinkin kun yhteen kohtaan tulee noin paljon vaikkapa neliötä joka suunnalta...

Nousumerkkiin eli jousimieheen sinulla liittyy jupiter-planeetta. Mielenkiintoista kartallasi on, että se sijaitsee suoraan vastapäätä  :askendentti: :ia eli DC:llä, ns. laskuakselilla. Ja jupiter on kaksosissa, mikä on jousimiehen vastamerkki. Varmasti harmonisoi ja tasapainoittaa jousimiehen menevyyttä ja ajoittaista lennokkuutta. Tosin työkuvioissa jousimies-kaksos-jupiter -tyyppinen edustus voi vähän tuoda levottomuutta, vaikeaa jäädä yhtä asiaa pitkäksi aikaa tekemään. 6. huone eli työn ja velvollisuuksien huone on aika pieni sinulla muutenkin, eli töissä taitaa sitä liikkuvuutta ja vaihtelunkaipuuta piisata? Kommentoi ihmeessä, jos menee täysin väärin...  :laugh:

Venuksen sijainti 8. huoneessa kertoo, että rakkauselämäsi on useimmiten suotuisaa. Sen merkitys sinulle on myös tärkeä, koska venus on ravussa, perinteisen pesänrakentajan ja kodinhengettären merkissä.  ;) Mutta venus ravussa voi tietää myös vaikeuksia, varsinkin jos rakkaudessa tulee alamäkiä. Suuttuneena saatat pitää mykkäkoulua tai mököttää pitkiä aikoja, joskus saatetaan ottaa vanhoja riitojakin esiin, koska tiedät juuri, mikä kohta viiltää pahiten, jos haluat satuttaa henkisesti puolisoasi. Mutta kun asiat on hyvin, venusrapu huomioi hyvin partneriaan ja vastavuoroisesti vaatii aika paljon huomiota itselleenkin. Keskustelukanavat kannattaa tähän tyyppiin pitää kunnossa, ja mieluiten ei tv:tä tai muita häiriötekijöitä silloin taustalla  ;D

1. huoneessa on jännästi kolme aika erilaista planeettaa, siellä on saturnus, uranus ja neptunus. Sinulla saattaa olla piileviä luovia kykyjä, joista et itsekään ole aivan tietoinen. Lisäksi nuo kaikki kolme planeettaa antavat ehkä juuri sitä ristiriitaista ensivaikutelmaa sinusta muille ihmisille, joista aiemminkin kirjoitin. Saturnus ja uranus -tutustuminen uusiin ihmisiin ei aina välttämättä ole sinullekaan ollut niin helppoa ja luontevaa joka ikisessä tilanteessa.

Pluton sijainti kartallasi skorpionin merkissä ja 10 huoneessa eli uran ja ammatin huoneessa, sosiaalisen ulkoisen statuksen ja vastuiden huoneessa, sillä on selkeä viesti. Piti vähän lukea kirjoista, että sain kiinni tästä. Ensinnäkin, se tuo tiettyä särmää olemukseesi, samoin pluto skorpionissa voi tuoda jotain kohtalokkaita muutoksia kohdallesi elämän aikana, tai lähipiirin ihmisten kautta. Lisäksi pluto saa oppositio-aspektin kuu-härältä ja kolmio-aspektin chiron-ravulta. Alitajuisesti saatat vaistota, jos asiat ovat menossa pieleen, tai jos olet tekemässä väärän ratkaisun jossain asiassa. Saatat nähdä varsinkin negatiivisista asioista enneunia etukäteen? Lisäksi tämä toisaalta voi pitääkin sinut erossa vaikeuksista, tuo chironin kolmio voi joskus tuoda ulkopuolisen pelastuksen kuin sattumana tiellesi, jos muuten olet ollut menossa kohti "väärää" lopputulosta. Välillä tämä voi johtaa siihenkin, että turvaudut vaikeuksissa turhan herkästi toisten "suojelevaan" apuun, ns. johdatukseen.

Sinun kartallasi suurien huonekokojen perusteella tulee minun mielestäni raha ja varallisuus jotenkin keskeiseen rooliin. 2. ja 8. huone ovat molemmat laajoja, joko rahan merkitys on sinulle todella tärkeä tai sitten olet ikään kuin luonnostaan perinyt/ tottunut kotiolojen myötä siihen, että sitä on. Jos näin ei ole, ehkä teet tietoisesti töitä varallisuuden kasvattamisen suhteen, tai saatat rikastua puolisosi kautta. Aurinkoneitsyenä olet varmasti kaikesta kulutuksestakin aika tarkka, et mielelläsi lainaa kenellekään, etkä kauan katsele perusteetonta tuhlaamista hyvällä.

Sitten voisin vielä sanoa, että tuo  :mars: oinaassa tuo vauhtia kuvioihin, mutta aina pyrähdysmäisinä pätkinä. Pluto ja aurinko tekevät siihen kolmiota, joten hyvinä aikoina tuo toimeliaisuus on voimavara, huonoina aikoina taas saattaa johtaa keskittymiskyvyn puutteeseen ja joka suuntaan poukkoilemiseen, ilman että mikään oikein tulee valmiiksi.

Mielenkiintoista kartassasi on myös se, että 12. huone, tuo ns piilottelujen ja luurankokaappien huone, on sinulla tyhjä. Sinulla ei kai ole mitään salailtavaa tai hävettävää, tai ehkä ennemminkin persoona ei kaipaa kehittämistä selkeästi miltään yhdeltä nimenomaiselta osa-alueelta. Kuun noususolmu kuitenkin löytyy kaloista, osuuko se sitten tuohon 2. huoneeseen? (on ihan huoneiden rajalla 3. huoneen kanssa). Riippuen todellisesta huonesijainnista, ehkä elämänläksy on sitten joko kommunikoinnin tai tuon rahapuolen suunnalla...? Eli noususolmun huonesijainti kertoo, missä asiassa tullaan "kehittymään/muuttumaan" eniten tämän elämän aikana. Itselläni se esim osuu 7. eli ihmissuhteiden huoneeseen, ja siellä kyllä on oikein iiiiiso harppaus tehty asioiden oppimisen suhteen.

Lisäksi tuo MC osuu vaakaan, saatat ihailla ihmisten kauneutta ja tyylikkyyttä noin yleisesti, ja jollain tavalla ihailet korrektia ja hillittyä käytöstäkin varmaan, saatat itsekin siihen monesti pyrkiä. Kauneudenhoitoala, sisustus, hyvinvointi, ihmisten kanssa seurustelu ja muut seurapiirijuhlat, joku tai useampikin näistä ovat sinun juttujasi. Siinä mielessä siis löytyy sellaista "vaakamaista" harmonista ajattelutapaa.  :)

Enempää en keksi, mutta toivottavasti tästä on jokunen osanen pitänyt paikkaansa.  :smitten:

Sinä kyllä tulkitsit karttaani aivan naulan kantaan, Ratkaisu. Sitä oli ilo lukea, toivottavasti sinullakin oli tätä lukiessasi.  :)




Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Päivi - 20.11.2010 21:31:23
saakos osallistua vaikkei mitää tajua astrologiasta  :-X voin sitte vedellä vaikka tarotteja vastalahjaks isomman pöydän. semmosta oravannahkakauppaa?


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: apache - 21.11.2010 16:21:07
Kokeilenpa pikaisesti tulkita karttaasi, I-Ronia.

Nousevana merkkinä sulla on Neitsyt ja Neitsyen hallitsema planeetta  :merkurius: näkyy majailevan 5.huoneessa ja Kauriin merkissä yhdessä  :kuu: kanssa. Näkisin tämän niin, että olet analyyttinen ja järestelmällinen, mutta se purkautunee myös jollain tavoin luovuuteen. Saatat kuitenkin olla aika kriittinen luovuuden tuotteittesi suhteen ja hiot niitä täydellisyyteen asti. Neitsyt-nousuisen pidättyväisyyttä rikkoo kuun sijainti ja saatat välillä intoutua aika dramaattiseenkiin tunneilmaisuun (näin on ainakin itselläni, jolla  :kuu: neitsytessä ja 5. huoneessa), tekee sinusta ehkä myös "leikkisemmän" kuin  :kuu: :kauris: keskimäärin.

Sanoisin, että olet ennemmin introvertti kuin ekstrovertti. Tähän viittaisi mielestäni noususi lisäksi mm.painottunut 4. huone, ja  :saturnus: 12.huoneessa yhtymässä  :askendentti: iin. Neloshuonepainotuksen puolestan sanoisin, että olet myös keskiverto-jouskaria kiinnittyneempi juuriisi, kotiisi ja muistoihin, jotka muovannevat voimakkaasti identiteettiäsi. Venus ja Neptunus samassa poppoossa vahvistanevat tätä ennestään. Jos sulla ei ole ollut hyvää kotia jo lapsuudessasi, niin halunnet sellaisen rakentaa aikuisuudessa. Neptunus puolestaan tarkoittaa, että koti on sinulle vähän kuin turvapaikka muulta maailmalta. Saturnuksen sijainti viittaisi siihen, että ainakin aika ajoin sulla on taipumusta eristäytyä ja käyt läpi vaikeita kriisejä elämäsi aikana. Mahdollisesti kotitaustastasi olet saanut jotain kriiseä ruokkivia tekijöitä. Ehkä tunnet itsesi välillä yksinäiseksi seurassakin. Sijainti askendentin läheisyydessä heijastaa kypsyyttä ja vakavuutta jossain muodossa ulkokuoreesi.

Uskoisin myös, että sulla on kyky viedä asiat loppuun ja edetä sitä kautta esim. työelämässä. Luulen, että sua arvostetaan rehellisenä ja luotettavana ihmisenä, joka hoitaa hommat ja tarttuu tilaisuuksiin. Tätä perustelisin Jupiterisi sijainnilla kympissä, sen sekstiilillä Saturnukseen ja kauris ja neitsyt vaikutus kartallasi edelleen tukee tätä. Toisaalta Jupiterin ja Merkuriuksen oppositio saattaisi viitata siihen, että joskus tulee sanottua innostuksissaan enemmän kuin mihin pystyy tai sanottua mutu-tuntumia tosiasioina (toisaalta se voi tarkoittaa myös yksinkertaisesti sitä, että innokkaasti haluat oppia uutta ja käyttää aivojasi, ja että ideasi ovat vähän villejä  :D).

Venuksen ja Marsin kolmio, tulimerkeissä varsinkin, viittaisi siihen, että olet luonnostaan varsin vitaali ja viehättävä. Neptunuksen aspekti molempiin tuo mukaan pehmeyttä, herkkyyttä, romanttisuutta ja kykyä vaistota toisten tarpeet. Nämä tulevat ehkä enemmän esiin läheistesi seurassa. Ehkäpä nousevan neitsyen ja kuu-kauriin pinnan alla piileekin haaveilija  :)

Tässä ensimietteet. Kommentoi toki!



Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Ave^^ - 21.11.2010 17:31:24
Osallistutaan nyt vaikka tähänkin ketjuun. :)

Apachelle tulkintaa:
Merkkien puolesta ensimmäisenä tulee sellainen äiti-kuva, härkää ja nouseva rapu. Kuu on kuitenkin neitsyessä, ja jokaisella kuuneitsyellä olen havainnut hieman ehkä liiallistakin itsekritiikkiä ja ylianalysointia tunneasioissa ja ihmissuhdeasioissa. Nuorena se kanavoituu ehkä suoraan vain omaan toimintaan, myöhemmin ehkä myös omista lapsistaan huolehtimiseen. Kokonaisuudessaan ehkä enemmän kannattaisi opetella hieman päästämään elämän menemään virran mukaan, varsinkin antaa lasten elää omaa elämäänsä miten he itse haluavat. Omassa elämässäsi sinulle ei minusta kyllä edes sopisikaan liiallinen virtaan tarttuminen, kyllä sinä tarvitset jotain vakaata mistä pitää kiinni että olisit onnellinen. Kuitenkin, hieman vähemmän stressaamista olisi ihan ok. ;)

12. huoneesta löytyy kivasti tavaraa, joten mikään perushärkä et ole, vaan siellä syvällä tapahtuu aika paljon kaikenlaista piilossa. Eikö tuo kaksosvenus 12.huoneessa ole se klassinen kevyen rakastajan merkki? No, muuta karttaa katsoessa en tulkitsisi niin. Sinulla voi olla taipumusta ja kiehtoa jonkinlainen kevyt elämä, mutta muut asiat todennäköisesti painavat vaakakupissa enemmän. Jos antautuisit täysin tuon venuksen hallintaan, et pystyisi toteuttamaan karttasi muita tekijöitä sillä ne eivät olisi enää mahdollisia toteuttaa silloin, kevyt venus syö ne mahdollisuudet kokonaan. Myös merkurius löytyy viimeisestä huoneesta, ajatuksiasi et ehkä kovin helposti muille näytä, tai niistä eivät ainakaan muut saa niin selvää, mitä tosiasiassa oikein ajattelet. Jotkut voisivat jopa yllättyä miten tasaiset ja muuhun persoonaasi sopivat halusi ja ajatuksesi tosiasiassa ovat, mutta et vain jostain syystä halua niitä näyttää.

Kartallasi mars on vahvassa asemassa, antaen potkua muutoin rauhalliselle härälle ja itsetuntoa muutoin kriittiselle neitsytkuulle. Yhtyen sekä merkuriukseen että aurinkoon, se antaa voimaa sanoillesi, silloin kun päätät jotain puhua ja avata itsestäsi, sinua kuunnellaan, sekä voimaa olemukseesi. Aurinko on samalla oppositiossa plutoon ja saturnukseen, jotka omalla vaikutuksellaan antavat myös olemuksellesi painavuutta, ja välillä ehkä vetävätkin sinua alemmas ja hetkellisesti kumoavat marsin sinulle antaman energian, mutta sieltä noustessasi olet taas jo kymmenen kertaa vahvempi kun olet saanut käyttöösi myös sekä saturnuksen että pluton voimat.


Oma kartta alla..


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: suski7 - 21.11.2010 17:45:05
ok, olisin minäkin tehnyt tulkintoja jos olisitte laittaneet syntymäajan ja paikan noin niinku konkreettisesti näkyviin. Käytän itse meridiaani-järjestelmää ja useimmilla teistä taas on placidius käytössä......mikä ei taas mielestäni vastaa tätä päivää varsinkin mitä pohjosemmax mennään....mutta laitanpa tähän oman karttani....


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Päivi - 21.11.2010 17:46:24
12121977 klo 22:51 pori  :D


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: suski7 - 21.11.2010 18:50:36
yritetääs sitte I-Ronialle: ok, eli asc neitsyt, mutta sun itäpiste (1.huone) on kuiteski Jellonassa, sun 1:ssä töröttää myös saturnus mikä kertoo rajoituksista elämässä, ehkä lapsuudessa (isän rooli?). Saattaa tehdä susta jotenkin rajoittuneen, ujoutta mutta myös jollakin tapaa kovuutta? sanoisin että kun mennään liian henkilökohtasuuksiin susta tulee ujompi mutta muiden silmissä olet varmastikin kovempi kuin uskoisitkaan. Sulla on aurinko konj neppariin sekä venukseen mikä tuo kalamaisuutta kehiin, uneksija? kertoo myös salaisuuksista kotona, asioista joista ei puhuta eli epäselvyyksiä kodin/perheen asioissa.
Kuu kauriissa huoneessa 5....well normisti kylmässä merkissä mutta sanoisin että voit päästää sisäisen draamaqueenisi esiin varsinkin lasten/teatterin/taiteiden parissa, siellä saisit esiintyä sellaisena kuin olet...susta saa varmastikin "hyvin järkevän" ihmisen kuvan mutta meissä kaikissa piilee se "queer" jossain tuolla...pitää vaan uskaltaa (joo helppo sanoo..). Kaiken lisäksi sä aiheutat jännityksiä muissa ihmisissä, en tiedä oletko huomannu sen vai oletatko vaan ettei susta tykätä? Susta huokuu jonkinlainen kärsimättömyys huoneen 5 asioita kohtaan....oletko ns paha suustas? tai ehkei paha vaan jyrkästi oikeassa omasta mielestäsi?
Ristiriitasuutta tuo mars 12:ssa, paineita kamalasti, haluaisit varmastikin välillä kiljua muttet uskalla? perinteinen sairaanhoitajan/lääkärin huone. Tietää myös eloisia unia. Osaat olla yksin. mutta sulla on sun paineista johtuen myös riski loukkaantua fyysisesti pahastikin. Haluat tehdä asiat omalla tavalla.


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: suski7 - 21.11.2010 18:52:10
missä vika kun ton kirjotin niin ei annakaan enempää rivejä??? rupee hyppimään vaan... :tickedoff:


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Päivi - 21.11.2010 19:13:48
Kokeilenpa pikaisesti tulkita karttaasi, I-Ronia.

Nousevana merkkinä sulla on Neitsyt ja Neitsyen hallitsema planeetta  :merkurius: näkyy majailevan 5.huoneessa ja Kauriin merkissä yhdessä  :kuu: kanssa. Näkisin tämän niin, että olet analyyttinen ja järestelmällinen, mutta se purkautunee myös jollain tavoin luovuuteen. Saatat kuitenkin olla aika kriittinen luovuuden tuotteittesi suhteen ja hiot niitä täydellisyyteen asti. Neitsyt-nousuisen pidättyväisyyttä rikkoo kuun sijainti ja saatat välillä intoutua aika dramaattiseenkiin tunneilmaisuun (näin on ainakin itselläni, jolla  :kuu: neitsytessä ja 5. huoneessa), tekee sinusta ehkä myös "leikkisemmän" kuin  :kuu: :kauris: keskimäärin.


Sanoisin, että olet ennemmin introvertti kuin ekstrovertti. Tähän viittaisi mielestäni noususi lisäksi mm.painottunut 4. huone, ja  :saturnus: 12.huoneessa yhtymässä  :askendentti: iin. Neloshuonepainotuksen puolestan sanoisin, että olet myös keskiverto-jouskaria kiinnittyneempi juuriisi, kotiisi ja muistoihin, jotka muovannevat voimakkaasti identiteettiäsi. Venus ja Neptunus samassa poppoossa vahvistanevat tätä ennestään. Jos sulla ei ole ollut hyvää kotia jo lapsuudessasi, niin halunnet sellaisen rakentaa aikuisuudessa.

 Neptunus puolestaan tarkoittaa, että koti on sinulle vähän kuin turvapaikka muulta maailmalta. Saturnuksen sijainti viittaisi siihen, että ainakin aika ajoin sulla on taipumusta eristäytyä ja käyt läpi vaikeita kriisejä elämäsi aikana. Mahdollisesti kotitaustastasi olet saanut jotain kriiseä ruokkivia tekijöitä. Ehkä tunnet itsesi välillä yksinäiseksi seurassakin. Sijainti askendentin läheisyydessä heijastaa kypsyyttä ja vakavuutta jossain muodossa ulkokuoreesi.

Uskoisin myös, että sulla on kyky viedä asiat loppuun ja edetä sitä kautta esim. työelämässä. Luulen, että sua arvostetaan rehellisenä ja luotettavana ihmisenä, joka hoitaa hommat ja tarttuu tilaisuuksiin. Tätä perustelisin Jupiterisi sijainnilla kympissä, sen sekstiilillä Saturnukseen ja kauris ja neitsyt vaikutus kartallasi edelleen tukee tätä. Toisaalta Jupiterin ja Merkuriuksen oppositio saattaisi viitata siihen, että joskus tulee sanottua innostuksissaan enemmän kuin mihin pystyy tai sanottua mutu-tuntumia tosiasioina (toisaalta se voi tarkoittaa myös yksinkertaisesti sitä, että innokkaasti haluat oppia uutta ja käyttää aivojasi, ja että ideasi ovat vähän villejä  :D).

Venuksen ja Marsin kolmio, tulimerkeissä varsinkin, viittaisi siihen, että olet luonnostaan varsin vitaali ja viehättävä. Neptunuksen aspekti molempiin tuo mukaan pehmeyttä, herkkyyttä, romanttisuutta ja kykyä vaistota toisten tarpeet. Nämä tulevat ehkä enemmän esiin läheistesi seurassa. Ehkäpä nousevan neitsyen ja kuu-kauriin pinnan alla piileekin haaveilija  :)

Tässä ensimietteet. Kommentoi toki!



joop, kriiitisyyttä löytyy, koti oli vähän nii ja näin, eristäydyn joo ja kovia on koettu. (toivottavasti vähenemässä määrin) mutu-tuntuma meni kans nappiin kans.

Hyvin osuva oli ja tunnistin kyllä itteni :)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Päivi - 21.11.2010 19:18:51
yritetääs sitte I-Ronialle: ok, eli asc neitsyt, mutta sun itäpiste (1.huone) on kuiteski Jellonassa, sun 1:ssä töröttää myös saturnus mikä kertoo rajoituksista elämässä, ehkä lapsuudessa (isän rooli?). Saattaa tehdä susta jotenkin rajoittuneen, ujoutta mutta myös jollakin tapaa kovuutta?

joo, isää nyt ei käytännössä ollu ollenkaan, tai oli aluks jonkimmoinen, mutta ei suostunu ottaan ees syliin.. kyllä on kaikki luonnehtinu kovaks, jästipääkskin myös

sanoisin että kun mennään liian henkilökohtasuuksiin susta tulee ujompi mutta muiden silmissä olet varmastikin kovempi kuin uskoisitkaan. Sulla on aurinko konj neppariin sekä venukseen mikä tuo kalamaisuutta kehiin, uneksija? kertoo myös salaisuuksista kotona, asioista joista ei puhuta eli epäselvyyksiä kodin/perheen asioissa.
Kuu kauriissa huoneessa 5....well normisti kylmässä merkissä mutta sanoisin että voit päästää sisäisen draamaqueenisi esiin varsinkin lasten/teatterin/taiteiden parissa, siellä saisit esiintyä sellaisena kuin olet...susta saa varmastikin "hyvin järkevän" ihmisen kuvan mutta meissä kaikissa piilee se "queer" jossain tuolla...pitää vaan uskaltaa (joo helppo sanoo..). Kaiken lisäksi sä aiheutat jännityksiä muissa ihmisissä, en tiedä oletko huomannu sen vai oletatko vaan ettei susta tykätä?

joo, tosta puhuin juur kaverin kanssa, että musta saa hirveen itsekeskeisen kuvan, vaikka oon kaikkee muuta. monesti käy niin että ei tykätä, mutta kun tutustutaan nii kehutaan ..

Susta huokuu jonkinlainen kärsimättömyys huoneen 5 asioita kohtaan....oletko ns paha suustas? tai ehkei paha vaan jyrkästi oikeassa omasta mielestäsi?

paha suustani.. hmm.. voisko kuvata sammakoita? mulla kun on toi adhd diagnosoimatta 31v ja siihen monasti liitty toi että sanon mitä sattuu, miettimättä..mutta myös oon todella mustavalkonen



Ristiriitasuutta tuo mars 12:ssa, paineita kamalasti, haluaisit varmastikin välillä kiljua muttet uskalla? perinteinen sairaanhoitajan/lääkärin huone. Tietää myös eloisia unia. Osaat olla yksin. mutta sulla on sun paineista johtuen myös riski loukkaantua fyysisesti pahastikin. Haluat tehdä asiat omalla tavalla.



Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Topaasi - 22.11.2010 00:39:34
Jadeliinon karttaa ei vielä kukaan muu ollut tulkinnut, joten voisin yrittää:

Nyt en ihan heti muista, miten sitä tulkitaan, jos kartalla on selvä keskittymä planeetoissa jommalla kummalla puolella. Sinulla näyttäisi olevan kauhea tarjonta planeettoja kartan vasemmalla puoliskolla. Voisiko siitä vetää sen johtopäätöksen, että olet "vasemman aivopuoliskon ihmisiä" eli enempi tunne- kuin järki-ihminen? Lisäksi planeetat tuolla "aamun puolella" viittaisivat aamuvirkkuuteen, tai sitten olet täsmällinen ja ajoissa paikalla mieluummin kuin myöhässä? Joku muu voi tuota selkeätä vasenpuoleisuutta jatkaa, nämä olivat vaan jotain heittoja aiheesta...

Nousukauris, aurinko jousimiehessä ja kuu ravussa, oppositiossa nousuun eli suoraan dc-akselilla. Noiden kaikkien kombinaatio antaa ulkopuolisille sinusta varmaan usein ristiriitaisia signaaleja. Nousukauris voi ensitapaamisen perusteella vaikuttaa ylimieliseltä, laskelmoivalta tai varautuneelta, joskus ehkä ujolta tai sisäänpäin kääntyneeltä. Sitten jousimiehen aurinkomerkki kyllä lieventää sympaattisella menevyydellään tuota efektiä, kun paremmin sinut oppii tuntemaan. Nousukauris oppositiossa kuurapuun, sinä saat ehkä aika lailla taistella tunteidesi esiintuomisen kanssa. Kauris nousumerkkinä haluaa piilottaa tunteet muilta, mutta kuu ravussa kuitenkin sisäisesti on herkkä ja työstää kaikkea mielessään. Saattaa välillä ottaa asiat turhankin herkästi itseensä, joskus kuvitella asioiden olevan huonommin, mitä ne oikeasti ovat.

 :askendentti::lle osuvat yhtymässä  :uranus: ja  :neptunus: , sinussa on herkkyyttä, mutta myös uranusmaista omapäisyyttä. Olet aina ollut vähän erilainen kuin muut, tiedostitpa sen sitten aina tai et. Sinua saattaa suuresti kiinnostaa elämänfilosofointi, uskonnot, politiikka, monikulttuurisuus tai maailmalle matkustaminen. Uudistumisen henki kulkee elämäsi läpi mukanasi vahvasti, sopeudutkin uusiin tilanteisiin ja oloihin keskivertoihmistä paremmin. Uudet tuulet puhaltamassa, sinusta se on vain mukavaa vaihtelua. Samalla tuo neptunus uranuksen kaverina, voi tuoda persoonaasi jotain semmoista pientä maailmanparantajan ja haaveilijan vikaa. Joskus ehkä naiivillakin tavalla haluaisit muuttaa maailman paremmaksi paikaksi elää, vaikka se ei välttämättä yhden ihmisen voimin aina käden käänteessä onnistu.

Saturnus on vesimiehessä ja 1. huoneessa, sinulla on joko ollut käsittämättömän vapaa kasvatus vailla mitään rajoja, tai sitten kaikkea on vähän liikaakin rajoitettu kotona. Saturnuksen vahva läsnäolo minähuoneessa ja vielä vesimiehen merkissä viestii minusta, että elämäsi varrella saat kokea aika omituisia ja yllättäviäkin muutoksia/ haasteita. Saatat pysähtyä välillä miettimään, että mitenkäs tässä taas näin kävi. Eli vahva toiminnallisuus vie sinua eteenpäin vaikeuksissa, vasta jälikäteen mietit, että miten ja miksi. Voi myös tarkoittaa sitä oman polun kulkemista, tai värikkäitä persoonia lähipiirissä, boheemiutta. Sinua se ei haittaa, mutta ulkopuoliset -asioista tietämättömät- pyörittelevät silmiään, joko omaperäisten ratkaisujesi tai omituisen seurapiirisi vuoksi. Tuo saturnuksen viesti on tärkeä, koska nousumerkin kauriin hallitseva planeetta on myös saturnus.

Sitten jos katsotaan aurinkomerkin planeetan sijaintia, jupiteria siis (jousimiehellä se hallitsee käytöstä myös), se on sinulla neitsyessä ja 7. huoneessa. Molemmat laadultaan muuttuvia merkkejä, ja sijainti ihmissuhteiden huoneessa sinun jupiterillasi, voi viitata siihen, että osaat puhujanlahjat ja neuvottelukyvyn. Muuntaudut tilanteen mukaan ja keskustelukumppanin mukaan. Lisäksi merkurius on kartallasi jousimiehessä, se tukee tätä kyvykkyyttä. Voisit sopia joko asiakaspalveluun, neuvonantajan tehtäviin tai opettamaan/konsultoimaan, kykysi havainnollistaa ja kertoa asioita toisille on hyvä.

9. huone kuvastaa matkustamista, sekä fyysistä että henkistä, eli uskontoja, filosofioita ja meditaatiota sekä myös pitkiä matkoja ihmiselämän aikana. Sinulla siellä on kohtalokkaasti  :pluto: ja  :venus: molemmat skorpionissa  :skorpioni: Ensinnäkin rakkauselämässä vaadit omaa tilaa, vaivut välillä syviin aatoksiisi, toisaalta myös kumppanin täytyy pystyä keskustelemaan tarvittaessa syvällisiä kanssasi. Voit olla melko mustasukkainen rakkauselämässäsi, tai sitten päinvastaisesti kammoat sellaista omistushalukkuutta toisen persoonassa yli kaiken. Saatat löytää elämänkumppanisi joko jostain henkisten arvojen maailmasta, tai sitten ihan ulkomailta tai vieraasta kulttuurista. Sinun tulee itse ainakin tämän elämän aikana ratkaisevassa roolissa pohdittua henkimaailman asioita, elämänfilosofioita ym. itsensä kehittämistä. Se saattaa vaatia pidemmän ulkomaille "vetäytymisen " jossain vaiheessa, ellet ole jo niin ehtinyt tehdä.

 :mars: löytyy sinulta myös jousimiehestä, olet siis aikamoinen asioiden alulle saaja. Ja kunnianhimoa saattaa työelämässä olla, jonkinlaista aktiivisuutta voi olla järjestöissä tai vapaaehtoistyön piirissä (11. huone sijaintina). Varsin vahvasti jousimies vaikuttaa yksittäisenä merkkinä, sellaista sympaattista vapauden kaipuuta taitaa löytyä ja idearikkautta. Et helposti näe etkä myönnä omia virheitäsi, joskus saatat sanoa toisille asiat turhankin suoraan. Jotkut lähipiiristäsi taas pitävät sinusta eniten juuri sen rehellisyyden vuoksi.  :smitten:

Kuuntelen tästä palautetta mielelläni. Tulkita saa takaisin, jos ehtii/jaksaa. Muutkin voi, jos on inspistä, mutta mukavasti sitä on jo jotkut täällä tulkinneetkin, eli ei mikään pakko ole.  :)

Liitän tähän vielä sen oman karttani.







Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Ave^^ - 22.11.2010 14:01:53
Topaasille tulkintaa, kun nyt tuntuu tulkituttavan. :)
Lämmin ihminen, vaikka kuu onkin kaksosissa joka voi välillä hieman olla liian teoreettinen tunteiden suhteen. Joka tapauksessa ihmissuhdekeskeinen (7.huoneessa tavaraa) ja syvä tunteissaan (venus ja aurinko 8.huoneessa). Tästä kartasta henkii heti sellainen ihmisten keskellä toimiminen, on tuo mckin vaa-assa, jonkinlainen sovittelija, kympissä myös pluto ja saturnus, joten organisoija, asioiden luoja, taustahenki, juuri sellainen jota kaikissa yhdistyksissä aina tarvitaan, se joka pistää ne hommat alulle johon muut sitten osallistuvat. Khironin sijainti on voinut aiheuttaa joitain kipeitä kokemuksia ihmissuhteista, olet ehkä antanut itsestäsi liikaa saamatta mitään takaisin, sinua on voitu loukata syvästikin, mutta siitä huolimatta, tai ehkä juuri sen takia, annat nyt oman hyvyytesi muiden avuksi. Nimittäin tästä kartasta ei hengi sellaista, että eristäytyisit niiden asioiden takia, vaan oikeastaan päinvastoin. Niinkin että tunnet itsesi vahvaksi ja onnelliseksi silloin kun pystyt jakamaan apua muille. Et ole sellainen uhrautuva auttaja kuin kalat, vaan olet varsin käytännöllinen ja arvostat hyviä ihmissuhteita ja läsnäoloa, ja apusi on lähinnä sitä että järjestät ihmisille tilaisuuksia pitää hauskaa. Uskot enemmänkin siihen että ilo parantaa, kuin syvissä pohjamudissa ryömimiseen. Niissä voit välillä ryömiskellä ihan itse omaksi huviksesi, onhan 8.huone kuitenkin edustettuna. ;) Seiskahuonepainotus kertoo kuitenkin aina myös jonkinasteisesta riippuvuudesta toisista ihmisistä, sinun kohdallasi ehkä juuri siitä että tunnet olevasi elossa silloin kun saat olla muiden kanssa, ja voisit tukahtua jos joutuisit erakoitumaan. Vahvat planeetat ascilla antavat persoonaasi karismaa, ja voivat antaa jopa valheellisenkin kuvan itsenäisyydestäsi, vaikka sisimmässäsi kuitenkin tarvitset hyvin paljon muita ihmisiä, tämä ei ehkä kaikille näy.


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: apache - 23.11.2010 16:02:36
Kiitos kaunis Ave  :)

Monessa jutussa olet ihan oikeilla jäljillä... Itsekritiikki ja ylianalysointi etenkin tunneasioissa on ollut välillä aikamoinen riesa. Lapsia ei ole, joten en osaa toistaiseksi sanoa, miten niitten kanssa toimisin.

En välttämättä ole mikään ihan kevyt rakastaja, kuten huomasitkin muista elementeistä kartallani. Tuo sijainti 12.huoneessa vaikuttanee enemmän siihen, että useat rakkauteni kohteet ovat osoittautuneet tavoittamattomiksi tavalla tai toisella, tai sitten suhde vaatisii kovia uhrauksia. Niin ja ilmamerkki-Venuksilla lienee keskimääräistä enemmän homoseksuaalisia taipumuksia -> tämä yhdistettynä 12.huoneeseen = kaappikokemuksetkaan ei ole ihan vieraita  ;D

Tulkintasi Merkuriuksesta täsmää... eli ihan helpolla ei ajatukset tule aina julki, mikä voi olla joillekin yllätys, sillä toisaalta olen välillä todella dramaattinen ilmaisussani (kuu 5. huone lienee syypää  ;)).

Ja juu, tuo Saturnuksen ja Pluton opposointi tuntuu aina välillä kapuloina rattaissa, kovasti on saanut niiden kanssa taistella, että saisi esiin paremmin vitaalimmat ominaisuudet itsessään! Mutta silloin kun esim. Mars sekstiili  :askendentti: pääsee vapaasti virtaamaan, niin jo mennään  ;D Toisaalta nuo kaksi tuonevat tarvittaessa myös taistelukestävyyttä joten kyllä tässä härässä sitkeyttä riittää!





Apachelle tulkintaa:
Merkkien puolesta ensimmäisenä tulee sellainen äiti-kuva, härkää ja nouseva rapu. Kuu on kuitenkin neitsyessä, ja jokaisella kuuneitsyellä olen havainnut hieman ehkä liiallistakin itsekritiikkiä ja ylianalysointia tunneasioissa ja ihmissuhdeasioissa. Nuorena se kanavoituu ehkä suoraan vain omaan toimintaan, myöhemmin ehkä myös omista lapsistaan huolehtimiseen. Kokonaisuudessaan ehkä enemmän kannattaisi opetella hieman päästämään elämän menemään virran mukaan, varsinkin antaa lasten elää omaa elämäänsä miten he itse haluavat. Omassa elämässäsi sinulle ei minusta kyllä edes sopisikaan liiallinen virtaan tarttuminen, kyllä sinä tarvitset jotain vakaata mistä pitää kiinni että olisit onnellinen. Kuitenkin, hieman vähemmän stressaamista olisi ihan ok. ;)

12. huoneesta löytyy kivasti tavaraa, joten mikään perushärkä et ole, vaan siellä syvällä tapahtuu aika paljon kaikenlaista piilossa. Eikö tuo kaksosvenus 12.huoneessa ole se klassinen kevyen rakastajan merkki? No, muuta karttaa katsoessa en tulkitsisi niin. Sinulla voi olla taipumusta ja kiehtoa jonkinlainen kevyt elämä, mutta muut asiat todennäköisesti painavat vaakakupissa enemmän. Jos antautuisit täysin tuon venuksen hallintaan, et pystyisi toteuttamaan karttasi muita tekijöitä sillä ne eivät olisi enää mahdollisia toteuttaa silloin, kevyt venus syö ne mahdollisuudet kokonaan. Myös merkurius löytyy viimeisestä huoneesta, ajatuksiasi et ehkä kovin helposti muille näytä, tai niistä eivät ainakaan muut saa niin selvää, mitä tosiasiassa oikein ajattelet. Jotkut voisivat jopa yllättyä miten tasaiset ja muuhun persoonaasi sopivat halusi ja ajatuksesi tosiasiassa ovat, mutta et vain jostain syystä halua niitä näyttää.

Kartallasi mars on vahvassa asemassa, antaen potkua muutoin rauhalliselle härälle ja itsetuntoa muutoin kriittiselle neitsytkuulle. Yhtyen sekä merkuriukseen että aurinkoon, se antaa voimaa sanoillesi, silloin kun päätät jotain puhua ja avata itsestäsi, sinua kuunnellaan, sekä voimaa olemukseesi. Aurinko on samalla oppositiossa plutoon ja saturnukseen, jotka omalla vaikutuksellaan antavat myös olemuksellesi painavuutta, ja välillä ehkä vetävätkin sinua alemmas ja hetkellisesti kumoavat marsin sinulle antaman energian, mutta sieltä noustessasi olet taas jo kymmenen kertaa vahvempi kun olet saanut käyttöösi myös sekä saturnuksen että pluton voimat.


Oma kartta alla..


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Metsänkeiju - 24.11.2010 00:58:55
Minäpäs koetan katsoa tuota Metsänkeijun karttaa  :)

Ensivilkaisun perusteella näyttäisit mielestäni ehkä pikkaisen boheemilta tai vähintäänkin individualistilta. Tai siis ainakin jollain tapaa omaa polkua kulkevalta, luovalta ja taiteelliselta. Tähän viittaavat niin  :aurinko: :kalat:,  :uranus: askendentilla, MC  :skorpioni: jne. Ulkopuoliset näkevät sut varmaankin aika dynaamisena, itseriittoisena, mahdollisesti pikkaisen oikukkaana tuuliviirinä ja ehkä jopa kameleonttimaisena uusiintujana - siihen viittaisi tuo Uranuksen sijainti tarkasti askendentilla, jota tukee edelleen Jouskari nousumerkkinä ja nousevan hallitsija  :jupiter: Oinaassa/2.huoneessa.

Kyllä! :)

Tuo Jupiterin sijainti yhdessä sun auringon sijainnin kanssa kakkosessa viittaisi mielestäni siihen, että materia on jotenkin vahvasti yhdistettynä tähän kuvioon. Estetiikka lienee tärkeätä. Jupiter viittaisi onnekkuuteen materiaalisissa asioissa, rahan tulon ei siis pitäisi olla ongelma, mutta toisaalta osannet myös hankkiutua siitä eroon, joskus ehkä aika tunneperäisestikin ja hetken hurmoksessa. Sanoisin, että et ole pihi, vaan tykkäät nauttia elämästä ja tarjonnet kaverillekin  ;) Veikkaisin myös, että sulla on vahva arvomaailma (vaikkei välttämättä ihan konservatiivisimmasta päästä).

Ihan nappiin. Estetiikka on tärkeää, koti.. En osaa hoitaa raha-asioita ja nautin ostella..
Arvomaailma on tärkeä ja vahva osa minua, ja juu, ei ole konservatiivisimmasta päästä todellakaan.. ;D

 :saturnus: 12.huoneessa pistää silmääni aina. Se viittaa mielestäni usein tietynlaiseen eristäytymiseen ja saattaa olla haasteellinen elementti sisäisessä maailmassasi - voi olla, että käyt läpi eksistentiaalisia kriisejä. Ehkä esim. lapsuutesi on tuonut mukanaan negatiivisia kokemuksia, syyllisyyden tuntoa tms. mikä on jäänyt rasittamaan alitajuntaasi. Ehkä et ole saanut ilmaista itseäsi vapaasti ( :saturnus: yhtymässä  :askendentti:). Toisaalta, jos näin on, lohdutuksen sanana voisin sanoa, että Saturnus tuo myös kestävyyttä sinne missä ikinä onkaan ja karmallisena planeettana palkkiot ovat sitä suuremmat, mitä paremmin Saturnuksen haasteet onnistuu kääntämään voitoiksi. Tuo yhtymä askendenttiin saa ehkä myös ympäristösi näkemään sinut jotenkin saturnisessa valossa vastuullisena/auktoriteettina/jollain tapaa vakavana tai kypsänä. Saturnuksesi on myös neliössä aurinkosi kanssa ja tämä vahvistaisi käsitystäni siitä, että olet ainakin jossain vaiheessa kokenut riittämättömyyden tunnetta ja todennäköisesti syynännyt omia puutteitasi paljon ankarammin kuin todellakaan olisi ollut aihetta! Ehkä olet myös jättänyt asioita tekemättä tämän vuoksi ajatellen, että et pysty, voi tai saa. Hmmm. No ehkäpä tuo Uranus, Jupiter ja nousu ovat tai tulevat olemaan apu tähän!

Tosi osuvaa kaikki. :)
Tosin vaikea kuvitella että joku näkisi minut vastuullisena henkilönä, mutta ehkä enemmänkin saattaa vakavana. :)

Rykelmän  :askendentti: :saturnus: ja  :uranus: perusteella luulisin, että levottomuuden ja vastuuntunnon ristiriita on jotenkin aika keskeinen osa nimenomaan sun ulospäinsuuntautuvaa elämää - sulla on ehkä tavallista enemmän opeteltavaa tällä saralla ja ympäristökin sen huomaa...

Kyllä! ADD:ksikin joku sanoisi.. Opettanut tekemään asiat omalla luovalla tavallani. :)

Kuu  :vaaka: :na lienet leppoisa ja harmoniahakuinen, ja yhdistettynä aurinko kalaasi, et tunne olevasi kotonasi konfrontaatiotilanteissa - välttelet niitä ja jos sellainen tulee vastaan, mieluiten vaan uiskentelisit äkkiä pois. Kuusi asema kasihuoneessa tuo nähdäkseni jotain jännitettä tunne-elämäsi kehitykseen - ehkä olet varttunut ympäristössä, jossa tunnepuolesi ei ole päässyt parhaalla mahdollisella tasolla kukkaan, olet ehkä joutunut pidättelemään niitä pinnan alla tms. Sinulla on kuitenkin tarve päästä yhteyteen muiden kanssa tunnetasolla, tunteesi saattavat olla hyvinkin syviä ja saatat olla kiinnostunut psykologiasta.

Jep. Elän tunteillani ja psykologiaa olen omatoimisesti että koulussakin lukenut. :)
Ehdottomasti kaikki osuu.


Mielestäni sijaintisi viittaisi myös siihen, että seksi&tunteet olisivat kiinteässä liitossa. Kuun neliö plutoon lisää tunteiden intensiivisyyttä, mutta toisaalta myös ristiriitaisuutta. Kaiken kaikkiaan musta tuntuu, että perusturvallisuuden etsintä on jollain tasolla tärkeää, ehkä teet sitä tuon 2.huoneen (materia) kautta? Veikkaisin myös, että tunteiden ilmaisu on sun läksy johon kuu neliö  :askendentti: sua opettaa iän myötä.

Seppo kirjoitti jotenkin oppiläksynä olevan niiden erillisyys jota kautta tajuaa kaiken yhtenäisyyden :idiot2: Ihan mielenkiintoista ajateltavaa. Tunteiden ilmaisu on ehdottoman tärkeää kyllä, vaikka joskus se on vaikeaa (niin aina kuitenkin sen arvoista ja palkitsevaa). :)


Yleisesti musta näyttäis "per aspera ad astra" (latinaksi vaikeuksien kautta voittoon(" vaikeuksien halki tähtien luo"))-kartalta! Elämäsi alkupuoli liennyt ainakin tunnepuolella jotenkin vaikea ja se tuonut haasteita, mutta kyllä se siitä, kun et vaan lannistu!

Ihan totta. Tätä juuri yritin äidillenikin selittää, että (kun elämästäni puhuttiin ja tekemistäni valinnoista) että se (vaikea) tie on ollut mun tie ja että se on kaikki ollut tarkoituksellista sillä siten minusta on tullut minä. Vaikeuksien kautta todellakin voittoon. :)

Olen huomannut, että monilla joilla Uranus on 1.huoneessa/ :askendentti::lla, se näkyy myös ruumiissa jollain tapaa - monet ovat joko tavattoman pitkiä, kasvoiltaan teräväpiirteisiä ja luustoltaan tavallista massiivisempia. Uteliaisuudesta kysyisin, kuulutko myös tähän ryhmään?

Olen ruumiinrakenteeltani pieni ja hoikka, en kai erityisen teräväpiirteinen, no ehkä vähän..
Tumma ja ruskeat silmät. Kaurismainen (1.huone)?

Kiitos paljon tulkinnasta! Todella kiva oli lukea! :)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Ratkaisu - 28.11.2010 22:50:23
Nonni, aivan ensimmäisenä kirjoittelen jotain Metsänkeijun kartasta. Pahoittelen tosiaan tälläistä myöhäistä vastausta. Olen jättänyt viime viikkoina tätä astroilua vähän taka-alalle muiden kiireiden takia, niin katsotaan, että mitä tästä tulee.

Ensisilmäyksellä näkisin totuuden etsimisen teemaa. MC  :skorpioni: tuo mielestäni ihmiseen aina sellaista tutkijamaisuutta, syvääluotaavuutta ja kun kartalta löytyy vielä  :askendentti: :jousimies:, niin koen sen vielä vahvistavan aitoa halua pyrkiä elämän totuuksia kohti, samoin  :aurinko: :kalat: pyrkii mielestäni aidosti ymmärtämään kanssaihmisiään ja ympäröivää maailmaa. Eli syvällisyyttä ja filosofista otetta tuntuisi löytyvän.

Toisaalta kartaltasi löytyy aika paljon monimutkaisuutta. Koen, että jo tuo  :aurinko: :aspect_squ: :askendentti: on aika hankala, sillä silloin oma sisäinen maailma ei ihan helposti heijastu ulkoiseen persoonaan tai ainakin se vaatii työtä .Ja kun on vielä tuo  :kuu: :aspect_squ: :askendentti:. Ja kun soppaan heitetään vielä tuo  :aurinko: :aspect_opp: :kuu:, niin ainakaan ihan helposta ja yksinkertaisesta kartasta ei ole kyse. Toisaalta tälläiset ristiriidat yhdistettynä syvääluotaavaan ajattelutapaan voi tuottaa varsin hyvää tulosta. En usko, että tällä kartalla henkisen kehityksen teemat jäävät huomiotta. Luulisinkin, että näiden tunne-elämän, ulkoisen persoonallisuuden ja olemuksen väliset ristiriidat lähinnä vain vahvistavat tarvetta tutkia itseäsi. Varmaan mitä enemmän itseäsi ymmärrät sen paremmin se alkaa näkyä myös ulkoisessa ilmaisussasi.

Koen myös, että 9. huoneen pluto lisää edellämainitsemiani syvääluotaavia teemoja omassa ajatusmaailmassasi. Haluat luultavasti pohtia ja käännellä kaikki asiat perinpohjaisesti ja sitä kautta muodostaa uniikkeja ajatusmalleja ja ideoita.

Jollain tapaa, mitä enemmän tätä karttaasi katselen, sitä enemmän vahvistuu kuva filosofisesta ihmisestä, joka haluaa löytää oman totuutensa.

Koen myös, että kotiin ja materiaan liittyvät teemat ovat keskeisiä. IC härässä ja mars sen tuntumassa ja aurinko, jupiter ja kuunsolmu 2. huoneessa. Vaikka materia ja koti onkin sinulle tärkeä asia, niin kuunsolmu 2. huoneessa mielestäni muistuttaa henkisen varallisuuden tärkeydestä. Eli liiaallinen materialismi tuskin sinua onnelliseksi tekee. Joten balanssi henkisen ja materiaalisen hyvinvoinnin välille. Koenkin, että sellainen itsenäisyys henkisesti ja omiin henkisiin voimavaroihin luottaminen voisi olla aika tärkeä asia tuolla kuunsolmun sijainnilla. Itsellänikin löytyy tuo kuunsolmu samaisesta huoneesta ja sen takia ehkä tähän lisään ajatuksen tuosta sijainnista ja siitä, että tavallaan se materiaalinen hyvinvointi saattaa vaikuttaa tavallista enemmän oman henkiseen hyvinvointiin. Voi siis mennä ihan vikaan, mutta älä ota silti itseesi.

Uranus Asc:lla tuo ehdottomasti omaperäisyyttä ulkonäköön ja persoonaan. Oma ulkoinen olemus voi tosiaan muuttua aika radikaalistikin ja olet ehdottomasti vaihtelunhaluinen omantienkulkija. Neptunus 1. huoneessa lisää taiteellisuutta ja venus viehätysvoimaa. Olet varmasti persoonallinen kaunotar, eläväisine ja ilmeikkäine kasvoinesi. Olet varmasti näkyvä ja erikoinen persoonallisuus, joka välillä ihmetyttää ja kummaksuttaa kanssaihmisiä, mutta samalla ei jätä ketään kylmäksi.

Tässä nyt jotain ensivaikutelmasta. Toivottavasti edes osittain osui, vaikk tulkintataitoni ovatkin hieman ruosteessa. =D  

Vastailen sitten noihin minulle tehtyihin tulkintoihin piakkoin. Iso kiitos kaikille tulkinneille. =)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Ratkaisu - 29.11.2010 22:54:39
Laittelenpa nyt palautetta tästä Metsänkeijun tekemäst tulkinnasta. =)

Lainaus
Sulla on huonejärjestys melkein sama kuin itsellänikin.

 :askendentti: :jousimies: 1.huoneessa :saturnus: :uranus: (rx) ja :neptunus: :kauris: (rx) =

Olet totuudenetsijä ja kyltymätön tiedonjanosi ja vaihtelunhalusi saa sinut liikkeelle. Olet opitimistinen elämässä ja omaat positiivisen asenteen yleensä ja huumorintajua. Uranus tuo uudistusta vielä lisää että Todellinen Etsijä ja uusien urien kokeilija? Neptunuksen mielikuvitus, unelmointi, joskus voi olla aika korkealentoisia suunnitelmia, haaveita. Taiteellisuutta! Intuitiosi on hyvä ja toimit sen varassa. Nautit maallisista nautinnoista, riippuvuuksille alttiutta nepparin toimiessa? Saturnus siellä tasapainottaa yhtymälläkin uranukseen, tuo rajoja ja ehtoja, että pysyt maanpinnalla.

Joo, tuo totuudenetsiminen ja tiedonjano on kyllä täysin minua. Olen miettinyt, että tuo uranus varmaan tuo sen, että vaikka ala ei varsinaisesti vaihdu, niin ala on erittäin muuttuva ja vaihteleva. Enemmän se vaihtelu näkyy noissa vapaa-ajan aktiviteeteissä, jotka vaihtelevat fiiliksen ja innostuksen mukaan aika paljonkin.

Taiteellisuus näkyy eniten ehkä työssä ja maalausharrastuksessani ja koenkin tuon erittäin tärkeäksi itselleni, joten nappiin tämäkin. ^^

En oikeastaan tiedostetusti kuuntele intuitiotani, mutta aika hyvin se tuntuu luonnostaan toimivan. Ja niin tuo paha neppari tuolla. Kyllä tunnustan itsessäni sellaisen helposti asioihin addiktoituvan puolen. Löytyyhän noita maallisia paheita ihan jonnin verran.  8)

Perääntyvät planeetat tekeepi sen, että uranuksen uudistushaasteet ja neptunuksen haahuilut vaikuttavat itseesi, ulospäin näkyvään sinuun, haasteet ovat sisälläsi, uudistua itse.. löytää näiden planeettojen vahvuudet osaksi itseä.

Lainaus
ja tuo Kauris 1. huoneessa saattaa tuoda sellasia tiettyjä rutiineja että tekee aina sen tarkan oman suunnitelman mukaan tietyt asiat. Neptunus Kauriissa voisi olla rikkomassa näitä rajoja ja perinteitä, jotka yltävät myös materiaaliseen varmuuteesi ja rahankäyttöösi.

Olen itseasiassa koittanut pyrkiä liioista rutiineista pois tai oikeastaan enemmänkin siitä syyllisyydentunnosta, mikä seuraa näitä rikottuja rutiineja. Eli vaikka asia olisi kuinka vapaaehtoinen, saan sen tuntumaan pakolta ja esimerkiksi harrastusten skippaaminen tuntuu pahalta synniltä. Joten työstön alla nämä rutiiniasiat.

Lainaus
Ja au Neitsyt kappas! Että tarkkuutta on, tahdikkuutta, näppäryyttä, järjestelmällisyyttä.

Aikaslailla näin, vaikka tuo järjestelmällisyys aina välillä vähän rakoileekin. ;)

Lainaus
Rahankäyttösi on kaurismaisesti suunniteltua, omaperäistä ja huoletonta? ;D Vaikeuksia voi olla sillä alueella, päähänpistojesi takia et välttämättä pysy tarkassa suunnitelmassa..
Haluat olla itsenäinen taloudellisesti?

Tämä meni kyllä ihan nappiin! Nuo päähänpistot ovat kyllä suuri kiroukseni. Suunnitelma toimii aina hyvin ennen kuin sitä keksii jotain ja hupsis. =/

Lainaus
Kuunsolmu Kaloissa -> elämänläksynä oppia kuuntelemaan ja kehittämään alitajuntaa, intuitiota, mielikuvitusta, herkkyyttä, liiasta konkreettisuudesta pois.

Itse olen myös mieltänyt tämän kuunsolmuni näin. =)

Lainaus
3.huone ja  :mars: :oinas: Olet tulinen pässinpää ja se heijastuu tapaasi kommunikoida ja toimia. Elämäntarkoitus on toimia, aloittaa asioita, nautit toiminnasta ja uusista jutuista. Saatat mennä jalat ennen aivoja johtuen äkkipikaisuudestasi joten lopputulokset ei välttämättä ole niinkuin ajattelet, mutta tuskin se sinua painaa kun uutta kohti sitten vaan. :D :) Optimismia sinussa on. JA vielä IC Oinas.. Hommailetko kotona jotakin projekteja, koti toimintakolo?

No itseltänihän löytyy kotoa oma työhuone, koska kaikenmaailman projektit sitä vaativat. ^^ Koen oikeastaan tuon optimismin yhdeksi parhaista piirteistäni, kun sillä selviää usein näistä jatkuvista takaiskuista, mitä oma hölmöily saa aikaan.  ;D

Kuu Härässä 4.huone

Lainaus
Tulisuuden vastapainoksi olet sisimmässäsi tunteiden kanssa varovaisempi ja kaipaat varmuutta. Nautit maallisista asioista, hemmottelusta. Olet maanläheinen ja itsepäinen. Luottamus on erittäin tärkeää sinulle. Sisimmässäsi, tunteiden kanssa olet varovainen ja käytönnöllinen -> hyvä vastapaino mars Oinaalle ja näille ulospäinsuuntaudeille ja tulisille muille ominaisuuksillesi. Voi olla sisäistä vääntöä välillä kun ruumis tekisi ja sitten tunteet tarvii varmuutta ja sieltä tulee varovaisuus..

Tosiaan tuo sisäinen tunnemaailma on aika erilainen verrattuna tähän ulkoiseen persoonaani. Tavallaan tasapainottaa ja tavallaan luo ristiriitoja. Tämäkin meni kyllä ihan nappiin. =)

Lainaus
dc :kaksoset: - vedät puoleesi vilkkaita, eloisia, älykkäitä kaksosmaisia tyyppejä. Ihmissuhteissasi on näitä piirteitä, pidät keskusteluista, kirjallisuudesta, olet diplomaattinen, ystävällinen, älykäs. Ihmiset ei ihan helposti pääse syvimpiin tuntoihisi sillä ne ovat rapupanssarin alla 7.huoneessa ja sen voi rikkoa vain aniharvat ihmiset ja vasta silloin kun todella koet LUOTTAVASI ja se ei välttämättä hetkessä tapahdu. Olet ihmisille kiltti ja empaattinen, sosiaalisissa suhteissasi, erittäin herkkä mutta et näytä sitä mielellään.

Aivan näin. =)
 

Lainaus
Haluat kommunikoinnin tapahtuvan vuorovaikutteisesti, rauhallisesti, tasapainoisesti. Näet asioista niiden molemmat puolet ja olet hyvä, mukautuva keskustelija jolle vuorovaikuttaminen on tärkeää, et halua yksinpuhella. :)

Juurikin näin, ainakin kun syvällisempään keskusteluun asti päästään.

Lainaus
Ykköshuoneen planeettojen lisäksi  :aurinko: :aspect_sex: :pluto: - uudistavan tuhon voima yhtyy aurinkoosi, elämässäsi taitaa välillä tulla aika radikaalejakin uusia tuulia ja sinun tarkoituksesti on niiden mukana itseäsi muokata. Tuli olo että neitsytpiirteistä jousimiespiirteisiin päin olisi mentävä.
Voin kyllä olla tosi hukassakin ;D kuten sanoin olen aloittelija enkä edes osaa oikein noita aspekteja miettiä.. toivottavasti ei mennyt täysin puihin, palautetta otetaan vastaan.. ;) Tämä oli mulle tuleva ensivaikutelma ja kuten sanoin en kovin syvälle mene vaan taitojeni mukaan..

Kyllä tosiaan nuorehkosta iästä huolimatta on tullut nähtyä kaikennäköisiä erilaisa elämäntyylejä ja näkökulmia. Vähän ehkä liikaakin välillä hakee muutosta.

Tosiaan kaiken kaikkiaan vallan osuvaa ja hyvää tulkintaa. Iso kiitos siitä.  :smitten:



Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: tari73 - 01.12.2010 11:47:58
Miekin tahtoisin tulkintaa :D
Eli syntymä aika 030373 ja aika klo 1.20 yöllä ja paikka kys kuopio ;D


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: SanctAstra - 01.12.2010 11:52:42
Hauska tuo T.K:n synttäripäivä: pelkkiä kolmosia ja yksi seiska.  :)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Metsänkeiju - 02.12.2010 12:58:54
Nonni, aivan ensimmäisenä kirjoittelen jotain Metsänkeijun kartasta. Pahoittelen tosiaan tälläistä myöhäistä vastausta. Olen jättänyt viime viikkoina tätä astroilua vähän taka-alalle muiden kiireiden takia, niin katsotaan, että mitä tästä tulee.

Ensisilmäyksellä näkisin totuuden etsimisen teemaa. MC  :skorpioni: tuo mielestäni ihmiseen aina sellaista tutkijamaisuutta, syvääluotaavuutta ja kun kartalta löytyy vielä  :askendentti: :jousimies:, niin koen sen vielä vahvistavan aitoa halua pyrkiä elämän totuuksia kohti, samoin  :aurinko: :kalat: pyrkii mielestäni aidosti ymmärtämään kanssaihmisiään ja ympäröivää maailmaa. Eli syvällisyyttä ja filosofista otetta tuntuisi löytyvän.

Kyl just näin. :)

Toisaalta kartaltasi löytyy aika paljon monimutkaisuutta. Koen, että jo tuo  :aurinko: :aspect_squ: :askendentti: on aika hankala, sillä silloin oma sisäinen maailma ei ihan helposti heijastu ulkoiseen persoonaan tai ainakin se vaatii työtä .Ja kun on vielä tuo  :kuu: :aspect_squ: :askendentti:. Ja kun soppaan heitetään vielä tuo  :aurinko: :aspect_opp: :kuu:, niin ainakaan ihan helposta ja yksinkertaisesta kartasta ei ole kyse. Toisaalta tälläiset ristiriidat yhdistettynä syvääluotaavaan ajattelutapaan voi tuottaa varsin hyvää tulosta. En usko, että tällä kartalla henkisen kehityksen teemat jäävät huomiotta. Luulisinkin, että näiden tunne-elämän, ulkoisen persoonallisuuden ja olemuksen väliset ristiriidat lähinnä vain vahvistavat tarvetta tutkia itseäsi. Varmaan mitä enemmän itseäsi ymmärrät sen paremmin se alkaa näkyä myös ulkoisessa ilmaisussasi.

Koen myös, että 9. huoneen pluto lisää edellämainitsemiani syvääluotaavia teemoja omassa ajatusmaailmassasi. Haluat luultavasti pohtia ja käännellä kaikki asiat perinpohjaisesti ja sitä kautta muodostaa uniikkeja ajatusmalleja ja ideoita.

Joo-o. :) Diippi on ajatusmaailmani ja perinpohjin tulee joskus pohjamutia kaiveltua. Aika useinkin jopa. :D Tosi tärkeää on se, että tosiaan itse pohtii kaikki asiat, arvot, uskomukset, siihen lopulliseen minun muottiini.
Helppoa ei ole elämä ollut, ja tuntuu että Aina on jotakin haastetta ja oppimista ja vaikeitakin tunne-juttuja, mutta otan irti kaiken opin minkä saan ja ehdottomasti elämäni tarkoitus on tutkia, oppia ja opetella, hakata vähän välillä päätä seinään ;D ja taas mennään, fiksumpana ja kokemusta rikkaampana eteenpäin. :)


Jollain tapaa, mitä enemmän tätä karttaasi katselen, sitä enemmän vahvistuu kuva filosofisesta ihmisestä, joka haluaa löytää oman totuutensa.

Näin on! :)

Koen myös, että kotiin ja materiaan liittyvät teemat ovat keskeisiä. IC härässä ja mars sen tuntumassa ja aurinko, jupiter ja kuunsolmu 2. huoneessa. Vaikka materia ja koti onkin sinulle tärkeä asia, niin kuunsolmu 2. huoneessa mielestäni muistuttaa henkisen varallisuuden tärkeydestä. Eli liiaallinen materialismi tuskin sinua onnelliseksi tekee. Joten balanssi henkisen ja materiaalisen hyvinvoinnin välille. Koenkin, että sellainen itsenäisyys henkisesti ja omiin henkisiin voimavaroihin luottaminen voisi olla aika tärkeä asia tuolla kuunsolmun sijainnilla. Itsellänikin löytyy tuo kuunsolmu samaisesta huoneesta ja sen takia ehkä tähän lisään ajatuksen tuosta sijainnista ja siitä, että tavallaan se materiaalinen hyvinvointi saattaa vaikuttaa tavallista enemmän oman henkiseen hyvinvointiin. Voi siis mennä ihan vikaan, mutta älä ota silti itseesi.

Hyvin sanottu, kyllä. Olen sen ihan vasta huomannut, että Tosiaan, on minussa materialistiakin! Olen aina melkein kotona, ja rakastan estetiikkaa, siisteyttä, kauniita juttuja.. että miten paikat on kotona vaikuttaa mielialaan paljon. Ja rakastan ostella kaikenlaista silmää miellyttävää. :)
Aina ennen ajattelin, ettei materia merkitse mitään, että henkinen hyvinvointi on kaikki kaikessa.
Mutta on täytynyt todeta, että kyllä sekin vaan merkitsee, ja yllättävän paljon vaikuttaa henkiseen hyvinvointiin. :)

Uranus Asc:lla tuo ehdottomasti omaperäisyyttä ulkonäköön ja persoonaan. Oma ulkoinen olemus voi tosiaan muuttua aika radikaalistikin ja olet ehdottomasti vaihtelunhaluinen omantienkulkija. Neptunus 1. huoneessa lisää taiteellisuutta ja venus viehätysvoimaa. Olet varmasti persoonallinen kaunotar, eläväisine ja ilmeikkäine kasvoinesi. Olet varmasti näkyvä ja erikoinen persoonallisuus, joka välillä ihmetyttää ja kummaksuttaa kanssaihmisiä, mutta samalla ei jätä ketään kylmäksi.

Olen kyllä persoonallisen näköinen takkutukka, vaihtelunhalua löytyy ja taiteellisuuttakin runojen ja maalaamisen muodossa. Itte pidän itseäni aika näkymättömänä mutta en tiedä, ainakin vähän erikoinen tyyppi olen. :)

Tässä nyt jotain ensivaikutelmasta. Toivottavasti edes osittain osui, vaikk tulkintataitoni ovatkin hieman ruosteessa. =D  

Kiitos paljon! :) Oli kyllä osuva tulkinta! :) :angel:


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Silmei - 07.12.2010 01:55:48
Hitsi kun osais itsekin tulkita karttoja paremmin... en osaa sanoa edes omasta kartastani paljoa, vaikka onkin "kotikenttäetu"...  :-[

voisko joku kiltti ihminen hieman opastaa  :smitten:

MARS on oikeesti huoneessa 1. vaikka näyttää tuossa kartassa olevan huoneessa 2. ja Venus pitäis olla härän kohdalla.

Sen tiedän että kartaltani löytyy JOD...  :o


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: NiNNi* - 09.12.2010 16:49:41
no höh..sain kartan tehtyä,mutten saanu liitettyä..ei onnistunut ei...?
enkö ossoo,vai mikä tökkää :D? jaksaiskohan kukaan katsoa..(synt.aika olis 25.8.1965 klo 1.45 ja pihtipudas.)
varmaan kartasta näkyis tämä tumpelointi ja lyhyt keskittymiskykykin.. :o ::)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: marix - 10.12.2010 10:11:31
Hihi, mulle kans? Synttäreitten kunniaks :)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Silmei - 10.12.2010 17:21:17
Onneksi olkoon Marix!

Kun kukaan muu ei nyt näytä olevan täällä aktiivinen, niin minä koetan raapasta kasaan jonkinlaista ensivaikutelmaa kartastasi.

Ensimmäiseksi huomioni kiinnittyi siihen, kuinka paljon yhtymiä kartallasi on eli siellä on aikamoisia keskittymiä huoneissa 1, 2 ja pari vielä huoneessa 3. Sinulla on huoneesa 1 mm.  :venus: :skorpioni: josta sanotaan, että hän on äärimmäisen uskollinen ja intohimoinen. Hän on myös omistushaluinen, sekä ihmisten, että esineiden suhteen. Hän ryhtyy harvoin satunnaisiin suhteisiin, vaikka tilaisuuksia olisikin, sillä hänen mielestään jokaisen suhteen täytyy olla merkityksellinen.  :venus: vieressä vaikuttaa heti  :saturnus: joka voi aiheuttaa näiden kahden planeetan välille valtataistelua.  :saturnus:  :skorpioni: voi aiheuttaa sen, että sinun on vaikeampi ilmaista todellisia tunteita. Yrität sopeutua yhteiskunnan odotuksiin silloinkin, kun se on luontosi vastaista ja se taas voi aiheuttaa syyllisyyden tunnetta. Aineellinen turvallisuus on sinulle hyvin tärkeää.

Sinulla on  :merkurius: huoneessa 3, joka on kommunikaation huone.  :merkurius: :kauris: tarvitsee aikaa informaation sulatteluun, mutta kommunikaation huoneessa se varmasti auttaa sinua paremmin ilmaisemaan itseäsi.  :merkurius: onkin sinulla  :aspect_sex: :saturnus: joten tämä aspekti varmasti auttaa sinua paremmin puhumaan tunteistasi.

Huoneessa 1 sinultä löytyy vielä  :pluto:  :skorpioni: joten sitäkin kautta sinua varmasti kiinnostaa elämän ja kuoleman kysymykset.  :pluto: :skorpioni: on yleensä karismaattinen ja peräänantamaton.

sinulla löytyy myös :jousimies: :hessä lukuisia planeettoja kuten  :uranus: :aurinko: :jupiter: :neptunus: , joten olet varmasti melko vapauden kaipuinen ihminen, ehkä jopa hieman levoton, mutta samalla aktiivinen.  :kuu:  :vesimies: ja huoneessa 4 saattaa saada sinut toisinaan vaikuttamaan hieman viileältä ja etäiseltä, mutta koti ja turvallisuus ovat sinulle tärkeitä.

Yhteenvetona siis näen että sinussa on olemassa kaksi hyvin erilaista, mutta vahvaa puolta, joten tehtäväsi on varmaankin kehittää itseäsi niin että löydät tietyn tasapainon näiden kahden välille. Tässä sinua varmaankin auttaa  :askendentti:  :vaaka: sekä  :mars: Itsensä voittamisen huoneessa 12.

Vietä kuitenkin oikein mukavaa syntymäpäivää!!!  :smitten: :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: marix - 10.12.2010 17:40:58
Hihi, kiitos Silmei!! :) Palaan asiaan sitten, kun on aikaa enemmän :)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: marix - 25.12.2010 14:49:21
Lainaus
Ensimmäiseksi huomioni kiinnittyi siihen, kuinka paljon yhtymiä kartallasi on eli siellä on aikamoisia keskittymiä huoneissa 1, 2 ja pari vielä huoneessa 3. Sinulla on huoneesa 1 mm.  :venus: :skorpioni: josta sanotaan, että hän on äärimmäisen uskollinen ja intohimoinen. Hän on myös omistushaluinen, sekä ihmisten, että esineiden suhteen. Hän ryhtyy harvoin satunnaisiin suhteisiin, vaikka tilaisuuksia olisikin, sillä hänen mielestään jokaisen suhteen täytyy olla merkityksellinen.  :venus: vieressä vaikuttaa heti  :saturnus: joka voi aiheuttaa näiden kahden planeetan välille valtataistelua.  :saturnus:  :skorpioni: voi aiheuttaa sen, että sinun on vaikeampi ilmaista todellisia tunteita. Yrität sopeutua yhteiskunnan odotuksiin silloinkin, kun se on luontosi vastaista ja se taas voi aiheuttaa syyllisyyden tunnetta. Aineellinen turvallisuus on sinulle hyvin tärkeää.

Hehe, joo, en ookkaan muistanu tuota yhtymärikkautta hetkeen :)  :venus:  :skorpioni: vai että äärimmäisen uskollinen.. :D Sotii ehkä vähän vastaan tuota  :aurinko:  :jousimies: ? Joo, olen uskollinen kyllä, mutta jos musta ei osaa pitää kiinni oikealla tavalla ni voivoi sitä ihmisparkaa.. Noh, osuu oikeaan siinä mielessä, että osaan olla hyvin uskollinen jos mulla on syytä olla.

Satunnaisia suhteita ei niinkään oo ollu viime aikoina. Vain kaikkia useamman vuoden kestäviä.. Ja joo, rahaa pitää olla, että pärjää :)

Lainaus
Sinulla on  :merkurius: huoneessa 3, joka on kommunikaation huone.  :merkurius: :kauris: tarvitsee aikaa informaation sulatteluun, mutta kommunikaation huoneessa se varmasti auttaa sinua paremmin ilmaisemaan itseäsi.  :merkurius: onkin sinulla  :aspect_sex: :saturnus: joten tämä aspekti varmasti auttaa sinua paremmin puhumaan tunteistasi.

Tykkään tästä  :merkurius:  :kauris: -hommasta :) Kommunikointi ääneen ja erityisesti kirjotettuna on tärkeää :)

Lainaus
Huoneessa 1 sinultä löytyy vielä  :pluto:  :skorpioni: joten sitäkin kautta sinua varmasti kiinnostaa elämän ja kuoleman kysymykset.  :pluto: :skorpioni: on yleensä karismaattinen ja peräänantamaton.

Kyllä kiinnostaa.

Lainaus
sinulla löytyy myös :jousimies: :hessä lukuisia planeettoja kuten  :uranus: :aurinko: :jupiter: :neptunus: , joten olet varmasti melko vapauden kaipuinen ihminen, ehkä jopa hieman levoton, mutta samalla aktiivinen.  :kuu:  :vesimies: ja huoneessa 4 saattaa saada sinut toisinaan vaikuttamaan hieman viileältä ja etäiseltä, mutta koti ja turvallisuus ovat sinulle tärkeitä.

Olen kaikkea noita :D Oon jostain syystä onnistunu luomaan sellasia parisuhteita, että mulla on vapautta ja tällä kertaa vähän liikaakin.. niin paljon, että se saa mut kaipaamaan vähän vielä lisää vapautta. Ei hyvä. Voisko nyt vaan joku oppia elämään mun kans? :D Mä oon viileä ja etäinen sillon ku oon tekemässä jotain pahuuksia, vähän niinku lapset.

Lainaus
Yhteenvetona siis näen että sinussa on olemassa kaksi hyvin erilaista, mutta vahvaa puolta, joten tehtäväsi on varmaankin kehittää itseäsi niin että löydät tietyn tasapainon näiden kahden välille. Tässä sinua varmaankin auttaa  :askendentti:  :vaaka: sekä  :mars: Itsensä voittamisen huoneessa 12.

Kai se tuli jo näissä vastauksissakin ilmi :D

Lainaus
Vietä kuitenkin oikein mukavaa syntymäpäivää!!!  :smitten: :smitten: :smitten:

Kiitos tästä ja hyvempää joulua! :)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: annulir - 28.12.2010 16:47:08
Tästähän oppii ihan hurjan paljon, kun lukee muiden tulkintoja!

Mitä liitteen kartasta saisitte selville minusta?

Tämä on tosi hauskaa, vaikken itse vielä olekaan kykenevä tulkitsemaan noin muita.


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Topaasi - 11.01.2011 00:39:20
Topaasille tulkintaa, kun nyt tuntuu tulkituttavan. :)
Lämmin ihminen, vaikka kuu onkin kaksosissa joka voi välillä hieman olla liian teoreettinen tunteiden suhteen. Joka tapauksessa ihmissuhdekeskeinen (7.huoneessa tavaraa) ja syvä tunteissaan (venus ja aurinko 8.huoneessa). Tästä kartasta henkii heti sellainen ihmisten keskellä toimiminen, on tuo mckin vaa-assa, jonkinlainen sovittelija, kympissä myös pluto ja saturnus, joten organisoija, asioiden luoja, taustahenki, juuri sellainen jota kaikissa yhdistyksissä aina tarvitaan, se joka pistää ne hommat alulle johon muut sitten osallistuvat. Khironin sijainti on voinut aiheuttaa joitain kipeitä kokemuksia ihmissuhteista, olet ehkä antanut itsestäsi liikaa saamatta mitään takaisin, sinua on voitu loukata syvästikin, mutta siitä huolimatta, tai ehkä juuri sen takia, annat nyt oman hyvyytesi muiden avuksi. Nimittäin tästä kartasta ei hengi sellaista, että eristäytyisit niiden asioiden takia, vaan oikeastaan päinvastoin. Niinkin että tunnet itsesi vahvaksi ja onnelliseksi silloin kun pystyt jakamaan apua muille. Et ole sellainen uhrautuva auttaja kuin kalat, vaan olet varsin käytännöllinen ja arvostat hyviä ihmissuhteita ja läsnäoloa, ja apusi on lähinnä sitä että järjestät ihmisille tilaisuuksia pitää hauskaa. Uskot enemmänkin siihen että ilo parantaa, kuin syvissä pohjamudissa ryömimiseen. Niissä voit välillä ryömiskellä ihan itse omaksi huviksesi, onhan 8.huone kuitenkin edustettuna. ;) Seiskahuonepainotus kertoo kuitenkin aina myös jonkinasteisesta riippuvuudesta toisista ihmisistä, sinun kohdallasi ehkä juuri siitä että tunnet olevasi elossa silloin kun saat olla muiden kanssa, ja voisit tukahtua jos joutuisit erakoitumaan. Vahvat planeetat ascilla antavat persoonaasi karismaa, ja voivat antaa jopa valheellisenkin kuvan itsenäisyydestäsi, vaikka sisimmässäsi kuitenkin tarvitset hyvin paljon muita ihmisiä, tämä ei ehkä kaikille näy.

Ihana tulkinta Ave, ja varsin osuva! Kyllä aika oikeaan osuit, monessakin.

Kommentoin nyt jotain tähän, sitten myöhemmin saat jotain vastatulkintaa, jos löydän karttasi tästä ketjusta. Ja sitten kun on paremmin aikaa tulkita.  :)

Tuo on ihan totta, että olen sellainen ihmisten viihdyttäjä, ja todella sosiaalinen seuraihminen. Ja kai siinä on sitten sitäkin, että olen muista ihmisistä riippuvainen, tarvitsen heitä elääkseni.

Lämmin ja aikaansaava tapaus olen myös, mutta tunteiden vietävissä aika paljon. Eli silloin, kun mieli on alhaalla, ei mistään oikein tule mitään ja muut huomaavat sen heti, ettei nyt ole kaikki ihan kohdillaan. Oma äiti on joskus sanonut, että en osaa naamataulullani peittää pahaa oloani, tai tyytymättömyyttä johonkin asiaan. Ja sen kuulemma huomaa jo sekunnissa sen muutoksen, jos menee sanomaan tai tekemään jotain todella väärin minulle.

Miten näit nuo ihmissuhteiden riepottelemat vaikeat kokemukset minun Chironin sijainnista? Olen utelias, haluaisin oppia juuri Chironia tulkitsemaan paremmin.
Minulla nimittäin on erittäin vaikeita kokemuksia, toiset ovat satuttaneet ja paljon. Ja sen vuoksi itsekin olen henkisesti kasvanut erittäin paljon jo nuoreen ikääni verrattuna. En nyt kaikkea viitsi tänne alkaa kertomaan, mutta melkoinen elämäntarina on kyllä takanani, selviytymistarina. Ja toisaalta toistuvat vaikeat kokemukset ovat tehneet minusta sellaisen kantapään kautta oppijan, joka väkisinkin ensin tekee asiat väärin, kunnes löytää oikean tavan. Ei ole helppoa ei, kaikki eivät synny kultalusikka suussa...

Nykyään oma olo on jo niin paljon parempi, että jos tunnistan pahaa oloa ja ilkeää käytöstä muissa, tiedän, ettei ole henkilökohtaista, vaan prosessi on kesken. Näillä ihmisillä on vielä työstettävää oman itsensä kanssa, kaikki eivät tietenkään koskaan halua oman elämänsä aikana siihen päästä ja sitä työstää valmiiksi. Joillakin on niin onnellinen tarina, ettei tarvitse. Toiset eivät jostain syystä pysty. Muita on turha tuomita, jos ei taustoista tiedä sen enempää.

Täällä on tulkinnoissa tullut usein vastaan tuo asc-piirre, että saatan aluksi vaikuttaa ihan muulta ulospäin, kun mitä oikeasti olen. Vaikutan helposti pelottavalta, en tiedä miksi. Onko se liialta tuntuva itsevarmuus tai jokin? Mutta tutustuttuani johonkin, jos olen jälkikäteen kysynyt tuota, he eivät enää saa kiinni siitä, mistä oli kyse, mikä oli erilaista alussa. Olisi kiva tietää lisää tuosta, niin voisi ehkä työstää omaa ensivaikutelmaa, esim työhaastatteluissa tms tärkeissä tapaamisissa tuosta voisi olla paljonkin apua. Jokin minussa pelottaa ihmisiä pois tai antaa epämiellyttävän fiiliksen alussa, vaikka sitten sanovat hyväksi tyypiksi, kun oppivat tuntemaan.

Auttaminen on läsnä vahvasti persoonassani ja lämminhenkisyys muita kohtaan. Siinäkin osuit aivan oikeaan. Ja olen saavuttanut jonkinlaisen sisäisen rauhan, se auttaa paljon löytämään positiivista ajattelua elämästä. Minusta on myös hauskaa saada muut ihmiset iloisiksi tai nauramaan hyvälle huumorille. Autan mielelläni ystäviäni, jos vain voin jossain ongelmassa. Tämänhetkisessä työssäni tapaan paljon ihmisiä jatkuvasti, jotenkin sellainen iloisuus ja positiivisuus vain voimistuu siinä hommassa, ja onkin paras tapa selviytyä ihmisten parissa palveluammatissa.

Iso kiitos Ave, saat vastalahjaksi tulkinnan sitten myöhemmin  :smitten:

Täällä on tulkittu minua jo melkoisen paljon, kiitos kaikille. Suurin haaste on kuitenkin oppia näkemään TOISTEN karttoja oikein, se on ollut suurempi syy minulle kuin se, että minua tulkittaisiin jatkuvasti. Jos siis jollekin oli tuollainen käsitys tullut.  :)


Otsikko: Vs: ensivaikutelma syntymäkartan perusteella
Kirjoitti: Ave^^ - 16.01.2011 14:39:21
Hauskaa jos osuu oikeaan.  :)
Tuon chironin sijainnin voi usein tulkita ihmisen kipupisteeksi, ja sinulla se on tuolla yhtymässä desciin, joten se osuu silloin ihmissuhteisiin. Kun se on kuutoshuoneen puolella, tulkitsen sen lisäävän jonkinlaisen uhrautumisen tai palvelemisen henkeä näihin ihmissuhdehaavoihin. Chironin tulkintahan on juuri se, että haavoittumisen kautta opitaan vahvemmaksi ja auttamaan muita, ja on hienoa että olet pystynyt kääntämään huonot kokemuksesi vahvuuksiksi.  :)
Hienosti sanottu kyllä tuo: "Nykyään oma olo on jo niin paljon parempi, että jos tunnistan pahaa oloa ja ilkeää käytöstä muissa, tiedän, ettei ole henkilökohtaista, vaan prosessi on kesken. Näillä ihmisillä on vielä työstettävää oman itsensä kanssa, kaikki eivät tietenkään koskaan halua oman elämänsä aikana siihen päästä ja sitä työstää valmiiksi. Joillakin on niin onnellinen tarina, ettei tarvitse. Toiset eivät jostain syystä pysty. Muita on turha tuomita, jos ei taustoista tiedä sen enempää"

Tulkitsin tuota ascia sillä perusteella, että sinulla on noita ulkoplaneettoja ensimmäisessä huoneessa ja ascin lähettyvillä, ja nuo planeetat ovat etäisiä, eivät niinkään persoonallisia, ja juuri se voi antaakin sinusta sen pelottavan kuvan. Vaikutat ehkä pelottavan vahvalta ja ehkä kylmältä tai ainakin etäiseltä. Vaikka jousimies sinänsä on helposti lähestyttävä merkki, voi silti tuntua ettei sinusta ensinäkemällä saa henkilökohtaista otetta. Uranus on täsmälleen samassa asteessa kuin asc, joten olet uranusmainen nousujouskari silloin. Hmm.. jousimies on tulimerkki, yhdistettynä uranukseen, voi vaikuttaa ehkä varsin räjähtävältä ja arvaamattomaltakin tapaukselta kyllä. Työhaastattelussa ehkä siihen kannattaa kiinnittää huomiota että saisit itsesi näyttämään vakaammalta. Muuten kun tuo jupiterkin on tuolla ascin lähellä, niin persoonasi kyllä on sen verran karismaattinen että osaat kyllä hyvänkin vaikutelman itsestäsi antaa tuollaisissa tilanteissa.