Astro Foorumi

Astro special => Syntymäkartan tulkintaa => Aiheen aloitti: Esmiralda - 11.01.2010 17:06:00



Otsikko: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Esmiralda - 11.01.2010 17:06:00
Hei!

Uusia oivalluksia syntyy jatkuvasti astrologiasta, kun vain keskustelee siitä.

Eräs ystäväni sanoi, että hän on vähän hidassoutuinen, koska hänellä on Mars Härässä. Ja sanoi, että vanhemmuuteen ei kalorit tahdo liikkua.

Onko tosiaan näin? Tutkin omaa karttaani.

Huomasin, että koska minulla on Mars Neitsyessä, se lisää väliin minun huolimatontakin jousimiesmäistä toimintaa vähän tarkemmaksi. Myös se että se on huoneesssa 9, etsin toimintaani suoraviivaista totuutta ja ehkä se antaa pontta kaiken uuden oppimiselle. Se on neliössä Jupiterin kanssa ja tekee varmaankin sen, että suurempia tekemisen lahjoja ei ole. Tai ainakin se olisi vaivalloista.  Siis en rakentele taloja, en laita suuria yrityksiä pystyyn enkä jaksa keskittyä suuriin haasteisiin esimerkiksi.

Voisko olla tosiaan näin?

Tutkikaapa miten Mars teille kaikessa suhteessa toimii. Sieltä voi löytyä hauskoja oivalluksia.


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Ave^^ - 11.01.2010 17:30:44
Kyllä aivan varmana voi olla niin.  ;)

Oma marsini on  :skorpioni: ja  :aspect_con:  :pluto: , ja sellainen taipumus on että jos jostain innostuu, siihen uppoutuu täysillä. Niinkin kyllä, että tuntuu ettei oikein saa mitään irti asioista, jotka tuntuvat vain neutraalilta ja sitten tuppaa vähän löysäilemään niissä kun ei oikein innosta..  ::) Ehdottomuutta ja mustavalkoisuutta taitaa lisätä, olen yrittänyt opetella pois.. Mutta yhä välillä on asenteessa se kaikki tai ei mitään -henki. 8)
Skorpionihan on myös veden merkki, joten kaikkea toimintaani ohjaavat tunteet. Heilun joskus vähän liikaakin tekemättä suunnitelmia etukäteen luottaen ohjaaviin tuntemuksiin. Harmina siinä on myös se, että koska toimin tunteideni kautta, häiritsevät niiden vaihtelut, en millään pysty toimimaan tunteitani vastaan. Jos on huono fiilis niin on. Silloin musta ei saa irti mitään muuta. Ja jos on hyvä fiilis niin sitten tapahtuu ja paljon.  ;)


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Ebenia - 11.01.2010 17:34:42
No minulla on Mars Skorpionissa 7.huoneessa ja se todella monin tavoin kuvastaa toimintaani. Olen kiihkeä, tunteella liikkuva energiapaukku, mutta myös joskus päälle painava, vähän liiankin syväluotaava voima, joka voi saada monet vähän pelästyneeksi.  ;D Suhtaudun asioihin intensiiteetillä ja voimakkaalla latauksella ja jos jokin asia ei saa minussa mitään tunteita aikaan, en myöskään mitään sen asian eteen tee. Mutta jos joku asia todella koskettaa tai pistää intensiteetit liikkeelle, niin se on sitten menoa!

Tekemiseni ei ole sellaista äkkinäistä mars-oinasmaista, vaan enemmän sellaista, että lähden hitaasti käyntiin ja käytän paljon aikaa asioiden analysointiin ja epäilemiseen (perusskorpionimaista ;)), mutta kun olen todella saanut selvyyden asian viisaudesta, niin lähden hitaasti, mutta varmasti ja tavoitehakuisesti liikkeelle suorittamaan asiaa tunteen palolla. Samaa metodia käytän ihmissuhteissakin (7.huone), eli ensin hieman epäilevästi suhtaudun muihin, mutta tämän jälkeen "hyökkään" kunnolla tutkimaan ihmistä ja hänen mielen toimintaansa ja todella haluan tietää KAIKEN.  :2funny: Osaan olla myös varsin dominoiva ja hakea oman tilani niin ryhmästä kuin ryhmästä.


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Violette - 11.01.2010 18:47:50
Minulla on  :mars: :oinas: 7. huoneessa. Kuuluisi sitten kai olla melkoinen pikapäättäjä, joka ei hirveästi mietiskele tekemisiään. Yksi astrologitäti tosin oli sitä mieltä,  :oinas: :mars: 7. huoneessa tarkoittaa naisella erittäin vahvaa seksuaalisuutta  ::)

En siis tosiaan ole mikään sinne tänne rynniskelijä. Yleensä pohdin pitkään ja hartaasti, erityisesti silloin, jos asialla ei nyt ihan hirveästi ole merkitystä, esimerkiksi joskus huomaan koko työpäivän ajan pohtineeni sitä, mitä laittaisin ruoaksi. Opiskelupaikkaa olen pohtinut jo 4 vuotta ja nyt olen saanut jopa jonkinlaisen näkemyksen asiasta. Muutenkin tykkään vatvoa ja miettiä asioita. Pohdiskelua selittää kai :askendentti: :vaaka:.

Toisaalta sitten taas joskus reväytän ja teen jotain, mikä yllättää kaikki läheiseni. Yleensä nämä ex tempore -vedot liittyvät hyvin paljon tunteisiin. Rakkauselämässä tapani on olla hyvinkin heittäytyvä, ei sitä etukäteen kannata murehtia, jos hommasta ei tulekaan mitään. Se voisi liittyä juuri tuohon parisuhdehuoneessa olevaan Marsiin. Kuitenkin pohdin myös rakkausasioita erittäin paljon.


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: taiska - 11.01.2010 19:06:02
Minulla Mars on  :vesimies: huoneessa 8. Olen ikuinen uuden ,kiinnostavan ja innostavan asian etsijä  ;D. Olen siitä iloinen, sillä se on elämässä varsinainen piristyspilleri eikä tartte masentua, vaikka arki olisi kuin tylsää ja samanlaista, kun mielessä pyörii uusia mielenkiintoisia asioita.
Marsini tekee yhtymän chironille ja opposition Uranukselle. Voiskos nämä kertoa siitä, että osaan kuitenkin olla varovainen enkä nyt kuitenkaan ihan päättömiin juttuihin heittäydy  ::)? Sittenhän minun tietenkin pitää saada toimia omalla tavallani, vapaasti ja jos joku on koko ajan vieressä "päsmentämässä" tai hokemassa, että niin se pitää tehdä, niin into häviää sen siliän tien  ;D. Ei pakko pullaa minulle tai jokainen aistii heti mitä asiasta ajettelen !


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Artemis - 11.01.2010 19:47:43
Minulla on myös mars oinaassa joten kyllä on pakko sanoa että vauhdilla asiat hoituu ja välillä vähän sinne päin  8)
Mitään pientä tarkkaa nysväystä on turha edes yrittää, olen hyvin suurpiirteinen, mikä on kaikkea muuta kuin hyvä juttu.
Jos joku juttu ei kiinnosta niin siitä ei tule mitään, se tehdään sitten vähän hutaisten sinne päin..

Jos pitää toimia nopeasti, tehokkaasti ja lyhyellä varoitusajalla niin oinas mars on hyvä  ;D ja jos pitää tehdä jotain riehakasta niin sitten myös.

Urheilussa tuo mars oinas on kaiketi hyvä, sillä virtaa riittää ja nautin tietyssä mielessä itseni rääkkäämisestä tai sellaisesta itsensä ylittämisestä fyysisesti. Mitä enemmän hikoilee, sen parempi  8)



Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Tiigris - 11.01.2010 20:20:50
Mulla on mars kaksosissa ja oon kova suunnitteleen nopeasti asioita...
Ja sit alan toteuttaan niitä nopeasti, ellei into ehdi lopahtaa ennen sitä..
Usein ideat tyssää siihen että eteen tulee joku pikku viivästys,
sitten multa loppuu kärsivällisyys ja mä en ala!!  :knuppel2:

Ellei joku muu tekisi sitä?! Olen myös taitava delegoimaan ja yrittämään innostaa toisia...... :angel: Minulla on kovat myyntipuheet silloin kun haluaisin että joku tekisi jotakin...

Kärsivällisyyttähän mulla ei ole sen enempää, kuin strutsilla aivoja.

Tai tämäkin ominaisuus minussa vaihtelee päivän mukaan, ikinä ei tiedä mistä tuulee. Joskus raivostun omaan kärsimättömyyteeni ja meinaan tikahtua siihen tunteeseen. Haluaisin, että kaikki olis heti nyt. PRKL.  :tickedoff: Sitten kun asiat tapahtuu heti nyt, niin sitten stressaan siitä että kaikki tapahtuu liaan nopeasti ja menetän silloinkin kärsivällisyyteni.

Tämä mars planeetta sijaitsee 7. huoneessa ja varmaankin näkyy siten,
että mä ainakin parhaani mukaan näytän kaapin paikan parisuhteessa
(onneks skorpu on niin kultanen, että se osaa olla mun tossun alla olematta siellä liikaa)  :uglystupid2: :2funny:

Mutta olen myös äärimmäisen aloitteekas suhteessa joka asiassa,
niin eipähän miehen pitäs kuolla tylsyyteen tai näivettyä totaalisesti kun nainen pihtaa... ;D

Mä olen kova puhumaan ja huutamaan tunteitani ilmoille... Parisuhteessa ja perhesuhteissa. Usein ihmiset laittaa kädet korville ja toteaa, että älä huuda, vaikka mä vain luulin hieman puhuneeni painokkaammin, enkä huutaen.. Tähän painokkaasti puhumiseen liittyy myös suurta käsillä huitomista yms teatraalisia liikkeitä. Usein joudun laskemaan pariinkymmeneen, että saan hillittyä raivoni, niin että en huutaisi niin lujalla äänellä... Nykyään se onnistuu helpommin kuin teinivuosina, jolloin purin vihaani myös hajottamalla esineitä ja paiskomalla...

Olen joutunut töissä todellakin opettelemaan hillintää.

Annan itsestäni todennäköisesti kiukkuisemman kuvan kuin olen, silloin kun "menetän vähän hermoni"... Olen vaan niin kova kipinöimään,
koska kipinöidessäni tunnen eläväni ja tunnen huojennusta.. :D
Mutta tutut ei tätä säikähdä koska lepyn alta aikayksikön ja pyydän anteeksi tai ainakin syytän hormoneita käytöksestäni... ;D
En tiedä olenko sittenkin enemmänkin epäuskottava kuin pelottava suuttuessani....... koska joskus kun suutun niin se kuulostaa siltä kuin sekoaisin, kun en joskus voi olla nauramatta samaan aikaan kun huudan jostakin ihan typerästä asiasta, tajuan siis itsekin miten typerästä asiasta olen vihainen ja se huvittaa minua.....

Mutta yksi asia minkä olen huomannut on se, että tarvitsen liikuntaa,
tosi rankkaa liikuntaa. Se jotenkin auttaa mun mielenterveyttä,
kun saan purettua sen räjähtävän energian positiivisella tavalla, kuten juoksulenkillä tai kunnon lemmiskelysessiolla....
Se tuottaa  :skorpioni: kanssaihmisellekin vähemmän mielipahaa kuin raivoaminen.... ;)


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Esmiralda - 12.01.2010 01:16:59
Ave
Lainaus
Oma marsini on  skorpioni ja  aspect_con  pluto , ja sellainen taipumus on että jos jostain innostuu, siihen uppoutuu täysillä.

Siis Skorpionin planeettahan on Pluto, tuli mieleen. Tuollaisella yhtymällähän voisi siirtää vuoren! Tulee mieleen, että kun kohtaa jotakin todella epäoikeudenmukaista, sydäntä särkevää, niin voisit tehdä vaikka mitä, Ave.

Lainaus
Ebenia; Mars Skorpionissa 7.huoneessa ja se todella monin tavoin kuvastaa toimintaani. Olen kiihkeä, tunteella liikkuva energiapaukku, mutta myös joskus päälle painava, vähän liiankin syväluotaava voima, joka voi saada monet vähän pelästyneeksi.

Voin kuvitella! Ja kun sanoit 'epäily', tuli mieleen siitä yleisesti Skorpioni, jolle ei kelpaa selvät sävelet, vaan nostaa pystyyn vaikka oman puolueen tai uskonnon. Näin voiskin käydä, jos tuo Mars olisi jossakin ylemmässä huoneessa. Mutta 7.... Toimit varmasti lujasti ystävien puolesta.  :)

Lainaus
Violette: oinas mars 7. huoneessa tarkoittaa naisella erittäin vahvaa seksuaalisuutta
Puhut kuin sinulla olisi paljon Härkää jossakin. Tuo seksuaalisuus? Eikö se voisi olla myös alullepanoa, reilusti tutustumista 'Hei haluaisin tutustua sinuun paremmin', tai siis mutkatonta kanssakäymistä ja helposti tutuksi tulemista? Mutta myös helposti kaapin paikan sanojaksi.  ::) Tulee mieleen....

Taiska, kuulostaa hyvältä tuollainen Mars!  ;)

Artemis, ihmettelen, miten Mars Oinas käyttäytyy jonossa, odottamassa tai miten silloin, kun toiset jahkailevat?  :D

Voi Tiigris, on sinulla jossakin tultakin kyllä kartallasi. ;D Tuosta Mars Kaksosista tulee mieleen myös se innostus ja impulsiivisuus, jolla puhuu ja lupaa paljon. Niin montako lupausta ehtii täyttämään, montako unohtuu ja montako täytyy vain siirtää johonkin. Tulee niin oma poikani mieleen! ::)


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 12.01.2010 01:56:49
Mulla on sama Marsin sijainti kuin sulla Elwyn, mutta toiminta- ja ajttelumalli kyllä täysin erilainen. Mulle tärkeetä kaikessa toiminnassa on oikeudenmukaisuus, enkä koe tarvetta korostaa asemaani, vaikka pomona olisinkin. Johtajuuden otan kyllä useimmiten mielelläni vastaan.
Sellanen leijonamainen piirre mussa on, että tykkään siitä kun muut huomaavat mitä olen saanut aikaan. Haluan siis tulla huomioiduksi, mutta huomioin muut myös. Ja olisko se sitten leijonamaisuutta myös, että musta kyllä näkee ja kuulee millä mielellä olen. Eli tunteet näytän sillä tavalla isosti. Kun mä suutun niin silmät lyö lieskaa ja ovet paukkuu. Ja onhan niitä tavaroitakin tullut viskottua.
Ebenian ja Tiigriksen jutuista tunnistin paljon itseäni, vaikka erilaiset Marsin sijainnit meillä onkin.


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Asterix - 12.01.2010 03:54:24
Äh, mulla on erittäin vaikea  :mars:  :buck2: Pahoja vaikeuksia kärsivällisyyden kanssa,
vaikka olen opetellut, mutta se kärsivällisyys on vain opetelluissa asioissa
ja jos oikein pahaan paikka iskee, niin ei ollenkaan.

 :mars: :oinas: 4.huone.  :aspect_sex: :aurinko:,  :aspect_opp: :pluto:,   :aspect_tri: :neptunus:,  :aspect_con: :jupiter:

Esim. Voin itse olla myöhässä niin paljon kuin tarve vaatii, mutta kukaan muu ei voi olla myöhässä,
15 min. max, jos minulla on läppäri tai lehti mukana ja jos tyyppi on edelleen myöhässä,
minä lähden ja piste. Mikään ei auta.
Minulla ei ole mitään kärsivällisyyttä ja anteeksi antoa virheille, joista koituu minulle
jotain haittaa ja minulla on kunnia olla antamatta anteeksi ja minulla ei ole joustavuutta,
jos joku tekee selkeästi hätiköidyn päätöksen ja kohdistaa sen henkilökohtaisesti minuun.

Esim. joku sanoo mielenhäiriössä, että ei koskaan halua tavata minua, niin se tapahtuu,
vaikka sanoja tulisi katumapäälle muutamaa päivää myöhemmin.
Ollessani 13 vuotias, silloisen ystäväni äiti sanoi minulle juovuksissa, että näin Joulun alusaikaan
meilläkin pitäisi olla Joulu ja valmistella sitä, kun ystäväni pyysi minua luokseen käymään
ja pyörsin pois, enkä enään koskaan, ikinä tullut käymään ystäväni äidin ihmetykseksi,
enkä puhunut, enkä tervehtinyt häntä sen koommin, vaikka kasvotusten olemme tavaneet
ja lähellä olemme asuneet.

Jos joku ihminen sanoo minulle, että ei halua tavata minua, hän ei näe minua koskaan,
eikä kuule koskaan minusta henkilökohtaisesti, vaikka kuinka se voi jälkikäteen katua sanomaansa.
Se ihminen on sama kuin kuollut minulle ja sille ei ole peruutusta, eikä uutta elämää ja piste.
Anteeksiannosta ei puhua, koska mitään anteeksiannettavaa ei ole. :)

Se että olen  :aurinko:  :kaksoset: ja   :kuu: :vesimies: pitkittää jotenkin mun pinnaa konflikti-tilanteissa,
että käämien kuminauha venyy ensin, mutta kun se menee poikki.. :buck2:
-se todella menee poikki, pinoon, polttoon ja kusen vielä päälle.

Minusta tulee julma, kylmä ja erittäin pitkävihainen ihminen, jolla on norsun muisti asiassa
ja jos teko erittäin paha, niin kosto varma ja taatusti vtumainen ja kiero, huolella suunniteltu
ja minua ei saa siitä kiinni. Olen erittäin suunnitelmallinen ja käytän siihen paljon aikaa ja vaivaa
ja mahdollista ulkopuolista apua.
Kun siihen pisteseen pinna on venynyt ja se katkeaa, niin sillä pyhällä vihalla ei ole mitään loppua
ja en pysty hallitsemaan sitä, vaan toteutan sitä pyhää vihaa täydeltä laidalta täysin estoitta
ja ajattelematta, tuleeko siitä itselleni laillisia seurauksia.  :buck2:
-->  :aspect_opp: :pluto:,  :askendentti: :skorpioni:
Minut pysäyttänyt vain ko. ihmisten oma järki kadota silmistäni ja vaikutuspiiristäni.

Hyvin harvoin tosin se menee noin pitkälle, mutta kun se on pari kertaa mennyt,
niiden kohteet ovat saaneet molemmat vankilatuomion ja vararikon.

Hyvä puoli on se, että olen sisukas ja periksiantamaton, nopea, aikaansaava, reipas
ja urhea. Minussa on pioneerimaista henkeä, pystyn tekemään ensimmäisenä asioita,
mitä muut eivät uskalla ja pikkukolaukset eivät tunnu enään missään. Niihin tottuu.  :P

..mutta joudun pelkäämään itsekin omaa pyhää vihaani, joka tulee kunnon suuttumisesta.
Siksi, oman itseni ja läheisteni vuoksi, kävelen konflikti -ja muista vaaratilanteista pois useinmiten
ennen kuin todella suutun.  Vtumaisempi homma, jos ei pääse pois tilanteesta syystä tai toisesta.

En voi sanoa, että järki sumenee, kun se itseasiassa leikkaa silloin kaiksista pirullsimman terävästi,
vaan se, että minä en välitä, miten minun itseni ja läheisteni käy siinä pyhässä vihassa.
Saatan suuttua niin pahoin, että vaikka se olisi viimeinen tekoni ja kuolen siihen,
niin ei paljon paina. Ei edes kipu ja veri. :buck2:

Nim. murtuneella kädellä ja jalalla voi edelleen toimia normaalisti, eikä sitä edes huomaa. :buck2:

Kuten sanottua, minulla  :mars: on erittäin vaikea sillä kolikon pimeällä puolella.


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Amber - 12.01.2010 04:47:56
Voi apua... minullakin  :pluto: :aspect_opp: :mars:, ja olen pitkävihainen sekä kuulostaa tutulta nuo kostojutut, varsinkin nuoruudesta. Omassa elämässäni on kuitenkin käynyt niin että myöhemmin on huomannut että ne omat vihantunteet tai katkeruus on monessa tapauksessa todella liioiteltuja, ja monesti saavat vielä enemmän ongelmia aikaan. Nyt oonkin tullut siihen tulokseen, että haluan poistaa vihantunteet nopeasti (vaikkakin niitä voi monesti hyödyntääkin), sillä niiden pitkittäminen helposti masentaa ja tekee olon raskaaksi. Tahdon jatkossa mieluummin keveämpiä olotiloja.


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Asterix - 12.01.2010 05:35:52
Hmmm... kuten sanottua, harvoin se siihen pyhään vihaan mulla menee,
mutta jos se menee, se on perusteltua.
Silloin saatan suunnitela vaikka muutaman vuoden päivät sopivaa tapaa tehdä toisen elämästä surkeaa
tai sitten vain odotella sopivaa tilaisuutta.
Siihen mulla jostain syystä löytyy loputtomasti kärsivällisyyttä ja mä en tajua miksi.  :idiot2:
 :askendentti: :skorpioni:  ? Plutonikko?  ???

Kyllä se vaatii aikamoisen lahjakkuudenkin suuttuttaa mut loppujen lopuksi.
Mulla on kuitenkin kevyttä ilmaa sen verran paljon kartalla,
mutta jos tuohon uinuvaan ydinpommiin käy sorkkimaan, niin kyllä se räjähtää.
Valitettavasti. :buck2:

Viimeksi se on mennyt 6-7 vuotta sitten ja kait se tyyppi on jo ehdonalaisella
ja sekin loppunut? Busineksia se ei tee enään koskaan ja maksaa loppuelämänsä miljoonavelkoja.
Tosin en ole enään sille vihainen, sain puntit tasoihin ja se ei koskaan ole saanut tietää,
että se oli minä, joka sen vankila -ja alamäkiprosessin laittoi käyntiin.

Tai itsehän se laittoi sen tekemällä ratkaisevia virheitä, mutta ilman minua niistä ei olisi viranomaiset
olisi tienneet mitään. Hankin sitä informatatiota varmaan kolmen vuoden ajan
hymyillen aina kasvotusten.


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Sun73 - 12.01.2010 18:05:48
Minulla  :mars:  :kauris: 1. huoneessa. Minun pitää aina saada työt valmiiksi, eli en malta ees lähtee ruokatunnille jos ei ole valmista  ;D Olen tarkka jokaisessa työssä,mutta mulla on tosin vielä :keskitaivas:  :skorpioni:   ::)
Mun miehellä  :mars: :neitsyt: ja on kyl kova nalkuttamaan  ;) Pilaa yleensä mun lauantai-aamun kun ilmoittaa että löys taas homeista leipää ja kun en osaa leipiä syödä järjestyksessä   :buck2:


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Artemis - 12.01.2010 18:47:49
Voi apua... minullakin  :pluto: :aspect_opp: :mars:, ja olen pitkävihainen sekä kuulostaa tutulta nuo kostojutut, varsinkin nuoruudesta. Omassa elämässäni on kuitenkin käynyt niin että myöhemmin on huomannut että ne omat vihantunteet tai katkeruus on monessa tapauksessa todella liioiteltuja, ja monesti saavat vielä enemmän ongelmia aikaan. Nyt oonkin tullut siihen tulokseen, että haluan poistaa vihantunteet nopeasti (vaikkakin niitä voi monesti hyödyntääkin), sillä niiden pitkittäminen helposti masentaa ja tekee olon raskaaksi. Tahdon jatkossa mieluummin keveämpiä olotiloja.

Itselläni myös marsin oppositio plutolle mutta en ole lainkaan pitkävihainen. Tahtoisin joskus olla, mutta en kykene. Toisaalta miksi olisinkaan, en tahdo pistää energiaa siihen että olen vihainen jollekkin.
Leimahdan ja raivostun ja sitten se on siinä. Toisaalta kai se on sitäkin että mulla on niin monta planeettaa oinaassa ja oinashan ei kykene pitkäjänteisesti tekemään mitään, ei edes vihaamaan. On liikuttava eteenpäin ja nopeasti  :)

Marsin ja pluton oppositio tosin on raivokas, mutta harva pitää minua raivokkaana. En yleensä huuda ihmisille, kiroan heidät mielessäni  :P. Meuhkaan kyllä mutta lähinnä tilanteelle tai omille typeryyksilleni ja tekemisilleni tai sille että en kykene johonkin kunnolla.
Marsin ja pluton oppositio on myös hyvin voimakas energia, en pysy paikallani ja ruokailunkin voi käyttää samalla siihen että tekee jotain muuta. Asiat pitää saada tehtyä nopeasti ja kykenen valtaisiin suorituksiin  ;D mutta se on lähinnä sellainen pyrähdys jolloin niihin valtaisiin suorituksiin pystyy. Se on kuin adrenaliinipiikki  :)


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Amber - 12.01.2010 19:32:48
Voisikohan pitkävihaisuutta aiheuttaa  :pluto: :aspect_opp: :kuu:, joka minulla myös on. Olen kyllä luonteeltani hyvin kiltti, enkä ikinä toteuta mitään kostojuttuja. Mutta on kyllä niin että vielä vuosien jälkeenkin jotkut koetut vääryydet pistävät tunteet leimahtamaan, vaikka todella toivoisin että voisin unohtaa. Tuntuisi elämä varmaan paljon raikkaammalta, jos ei tarvitsisi muistella vanhoja. Tuo energisyys on kyllä tuttua, olen joskus tanssinutkin lautanen kädessä, kun en malta heilumiseltani istua alas edes syömään. Minullakin on paljon tärkeitä planeettoja oinaassa, mutta toisaalta myös yhtälailla härässä. Nuo  :kuu: ja  :mars: ovat siis :harka:.


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: meimi - 12.01.2010 20:02:01
Meimillä Mars on Jousimiehessä ja 10. huoneessa.  Jos kiinnostun jostain asiasta, niinkuin esim. nyt tästä astrologiasta, tai vaikka jostain kirjasta, se asia täyttää kaikki mun valveillaoloajatukset, pyörittelen ja pähkäilen asiaa.  Mutta niinkuin kaikki astrologiaan vähänkään perehtyneet tietää, näitä juttuja ei omaksuta päivässä eikä viikossa, ei ehkä vuosissakaan.  Tuskastun ja turhaudun, kun kaikki asiat ei aukenekaan sillä siunaamalla.   :tickedoff:  Saatan jättää asian hautumaan ja ottaa sen sitten uudestaan tutkittavaksi, kun oon välillä tuskastunut johonkin muuhun asiaan.

Olen myös  :aurinko:  :jousimies: ja olen vähän ylimalkainen käytännön toiminnassa.  Monesti jätän jonku homman kokonaan aloittamatta, ei sillä oo niin kiirettä.  Kyllä se siitä suttaantuu.  Se ärsyttää mua ittiänikin, mutta olen hyvä keksimään tekosyitä.

Mulla on   :pluto:  :aspect_squ:  :mars:.  Olisikohan siinäkin jotain kärsivällisyyden kans tekemistä?  Pitkävihainen en tunnusta olevani, nuorempana ehkä enemmänkin.  Siinä saattaa kyllä olla  :kuu: :vaaka: :lla näppinsä pelissä...?

Työelämässä olen kyllä asiallinen, enkä pakoile asioita.  Mutta siitähän saa rahaa ja siellä hommat pitää hoitua!

Mitäs mieltä olette, rakkaat astro-sisaret, kuvastaako se Mars kartallanne mielestänne miesihannettanne?  Mulla ei oo koskaan ollu yhtään Jouskari-miestä, mutta voishan se olla sopiva ja mukavakin...  ;)


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Esmiralda - 12.01.2010 20:38:25
:mars: :leijona: 10. huoneessa.. Eli egoisti jehu ;D Onneksi en ole mies.. Tiedän pari tyyppiä joilla on  :leijona: hyvissä asemissa ( :aurinko: :kuu: 10.huoneessa) ja kumpikin on harjaansa leiskauttava pätäri ::)

Pidän leijonista varmaa just siks kun niillä on kykyä olla olemassa ja näyttääkin se -vaikkeivat sitä tarkoittaisikaan ;D

Laitan tähän esimerkin tuosta Mars Leijonasta, kun nämä on niin hauskoja.

Tein nimittäin kartan meidän tanssiryhmälle haasteelliselle esiintymisillalle viikonloppuna. Ja Mars Leijonahan siellä! Mikä olisi sopinut paremmin porukalle, joka kipuaa estraadille lanteitaan pyörittämään!  ;D Esillä pitää olla, yleisöä ei pelätä ja usko itseen on kuin leijonalla ikään, vaikka ei kaivatakaan sitä 'parhaan leimaa'.

Poimin tuolta Sepon tulkintaa siitä:

Mars
Tekeminen, hetkellinen energia, motivaatio.

Leijona
Kuninkuuden, loiston, luovuuden ja itsevaltiuden merkki. "Minä olen paras"

5 .huone
LUOVUUDEN HUONE kertoo kyvystäsi olla kaikkialla oma luova itsesi. Täältä löytyy sisäinen lapsi. Planeetat viidennessä huoneessa ovat sinun avaimesi luovuuden lähteille tai se osa sinua, jolta vaadit liikaa näyttöä ja joka ei siksi pääse lainkaan toimimaan.


Tuo 5. huonekin passasi kerrassaan, kun emme ole mitään suurtekniikan taitajia, vain rakkautta ja luovuutta.  :smitten:

Elwyn, sinulla taas Marsin aurinkoinen toiminta sädehtii vähän laajemmalle 10.huoneessa.  ;)


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Violette - 12.01.2010 23:56:21
Lainaus
Violette: oinas mars 7. huoneessa tarkoittaa naisella erittäin vahvaa seksuaalisuutta
Puhut kuin sinulla olisi paljon Härkää jossakin. Tuo seksuaalisuus? Eikö se voisi olla myös alullepanoa, reilusti tutustumista 'Hei haluaisin tutustua sinuun paremmin', tai siis mutkatonta kanssakäymistä ja helposti tutuksi tulemista? Mutta myös helposti kaapin paikan sanojaksi.  ::) Tulee mieleen....

Mulla ei ole pienintäkään pikkuvasikkaa päässyt kartalleni :)


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Esmiralda - 13.01.2010 00:10:31
Lainaus
Violette: oinas mars 7. huoneessa tarkoittaa naisella erittäin vahvaa seksuaalisuutta
Puhut kuin sinulla olisi paljon Härkää jossakin. Tuo seksuaalisuus? Eikö se voisi olla myös alullepanoa, reilusti tutustumista 'Hei haluaisin tutustua sinuun paremmin', tai siis mutkatonta kanssakäymistä ja helposti tutuksi tulemista? Mutta myös helposti kaapin paikan sanojaksi.  ::) Tulee mieleen....

Mulla ei ole pienintäkään pikkuvasikkaa päässyt kartalleni :)

Pikkuvasikkaa  ;D ;D muistelen kun olet niin harkitsevainen.  ;)


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: maarita - 13.01.2010 00:29:46

Minulla  :mars: neljännessä huoneessa  :kauris:

Ainakin koen sitkeästi pitäneeni omieni puolta perheessä, unohtamatta oikeudenmukaisuutta. :smitten:



Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Esmiralda - 13.01.2010 01:03:42
Maarita, varmaan teet sen, vastuullisesti. Osuvasti Marsisi onkin neljännessä huoneessa.

Saturnalia, melkein tunnen nahoissani olotilasi! Ja varsinkin kun tuo kaikki kulkee siellä pohjilla asti, alitajunnan tiloissa. Olet varmasti paljon tehnyt töitä 'Itsesi voittamisen ja korkeammille ihanteille antautumisen huoneessa'. Kuin Mars olisi kasvatti-isäsi!

IHMEJUTTUA KAIKKI NÄMÄ!

Hoksaan tässä, kuinka nämäkin loksahtelevat jollakin lailla kuin palapelin palaset.

Nimittäin henkilökohtaiset merkit (oinas, härkä, rapu ja kaksonen), yhteisölliset (leijona, neitsyt, vaaka, skorpioni) ja kosmiset (jousimies, kauris, vesimies, kalat) suhteessa sitten myös huoneisiinsa, joista samoin neljä ensimmäistä ovat henkilökohtaisia, seuraavat lähiympäristön ja loput neljä laajemman sosiaalisuuden huoneita, nimitykset ehkä vähän vääriä, mutta varmaan ymmärrätte.

Ja mitä kertovat nämä?                  Johtavat Oinas, Rapu, Vaaka ja Kauris
                                                 Kiinteät Härkä, Leijona, skorpioni ja Vesimies
                                                 Muuttuvat Kaksonen, Neitsyt, Jousimies, Kalat
Ja elementit: Tuli: Oinas, Leijona, Jousimies
                   Ilma: Vaaka, Vesimies, Kaksonen
                   Vesi: Rapu, Skorpioni, Kalat
                    Maa: Kauris, Härkä, Neitsyt

Ja kun Mars on hyvin voimakkaasti lähipiiriä eli meihin kaikkiin henkilökohtaisella tasolla vaikuttava merkki, niin onhan mielenkiintoista tutkailla näitä juttuja.

Sitten vielä nuo aspektit. Ja jos kurkkaa auringonpaluukarttaa ja tämän hetken Marsin transiitteja, niin onhan vahva paketti! 

Entäs se Iristulkinta eli asteroidit. Nekin ovat antamassa Marsille oman sykäyksensä.

Mutta kuka ihmeessä jaksaa olla noin kiinnostunut itsestään?!  :o 8) ::)

Parempi kai se on kun vaan mennä pökitettään!


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Hopeainen - 13.01.2010 02:03:37
 :mars: :kauris: kutosessa. En tunnista. En ole pitkäjänteinen muuten kuin pakon edessä, mieluummin vaan aloittelen uusia projekteja kuin teen vanhat valmiiksi. On kylläkin :aspect_squ: :kuu: :oinas:, mikä jotenkin liittynee asiaan.


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Artemis - 13.01.2010 11:08:51
Voisikohan pitkävihaisuutta aiheuttaa  :pluto: :aspect_opp: :kuu:, joka minulla myös on. Olen kyllä luonteeltani hyvin kiltti, enkä ikinä toteuta mitään kostojuttuja. Mutta on kyllä niin että vielä vuosien jälkeenkin jotkut koetut vääryydet pistävät tunteet leimahtamaan, vaikka todella toivoisin että voisin unohtaa. Tuntuisi elämä varmaan paljon raikkaammalta, jos ei tarvitsisi muistella vanhoja. Tuo energisyys on kyllä tuttua, olen joskus tanssinutkin lautanen kädessä, kun en malta heilumiseltani istua alas edes syömään. Minullakin on paljon tärkeitä planeettoja oinaassa, mutta toisaalta myös yhtälailla härässä. Nuo  :kuu: ja  :mars: ovat siis :harka:.

No minulla on myös kuun ja pluton oppositiokin eikä tosiaan pitkävihaisuutta ilmene  ;D mutta voihan se toisilla tietysti olla niin.
Ja onhan kuu ja mars härässä eri asia kuin oinaassa kuten minulla. Härkähän on skorpionin vastamerkki ja skorpioni on ainakin tunnetusti pitkävihainen ja kostonhaluinen. Sinulla on siis pluto skorpparissa? Minulla vaa'assa.


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Artemis - 13.01.2010 17:00:02
Ihana Esmis, aina niin empaattisena  :smitten:

Tänään juuri sain kommenttia työssä, kun yritin korostaa vastuutani, vaikutin kontrollifriikki oinaalta...  :-[

Älä murehdi kuoma :) Noita päiviä tulee, mutta kyllä se siitä  :smitten:


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: sangviinikko - 13.01.2010 17:45:08
Voisikohan pitkävihaisuutta aiheuttaa  :pluto: :aspect_opp: :kuu:

Tuosta pitkävihaisuudesta en tiedä... mutta yhdistäisin  :pluto: :aspect_opp: :kuu: jonkinmoisiin silmittömiin vihan/väkivallan purkautumisiin. Siis kun vintti pimenee ja kuuluu päässä ´naks!´

Ja taas toisaalta traumatisoitumiseen, ankeisiin olosuhteisiin lapsuudessa/ kodin ilmapiirissä.

Enkä nyt tarkoita että jokainen jonka kartalla tämä olisi, olisi raivohullu.  :coolsmiley:
Sanomattakin selvää?

Oma  :mars: härässä. Melko yllättävää, sillä olen toiminnan nainen. Toisaalta pari stelliumia kartalla ja näinkin voi käydä.. ???

Niin ja siis onhan  :mars: :aspect_opp: :uranus:

saatanpa repäistäkkin sillointällöin... 8)


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Asterix - 13.01.2010 18:47:37


Enkä nyt tarkoita että jokainen jonka kartalla tämä olisi, olisi raivohullu.  :coolsmiley:
Sanomattakin selvää?


 ;D
Ei kun kaikki!  :D Erikoista (vai onko?!) että tälläistä pitää olla suomalaisessa
astro-keskustelussa aina lisäämässä ja anteeksi pyytelemässä vieläkin,
kun jotkin..suurin osa :-X suomalaisista eivät osaa erottaa henkilökohtaista itseään yleisestä.

Ja nyt en tarkoita tietenkään kaikkia. Tämä ei ollut mikään yleistys. :angel:

 ;D :2funny:

Mistä johtuu, että ihmiset pitää joitain ihmisiä aggressiivisempina ja helposti suuttuvina,
ehkä pelottavinakin, vaikka henkilö itse ei olisi suuttuneena ollenkaan? ???

Itse kohtaan tätä. Esim. töissä käynyt usein, että joku piiperö alkaa jostain täysin mitättömästä
virheestä/mokasta heti ensimmäisenä itkemään, Sasha kiltti, älä suutu, älä suutu,
en tehnyt sitä tahallani, please, älä nyt vain suutu, mutta se tapahtui kun blah-blah.. :buck2: :crazy2:

:idiot2:

Ärsyttävää itseasiassa, kun ei ole sanonut mitään, en välttämättä edes ehtinyt reagoida asiaan,
niin minusta ollaan tekemässä itkettäjää valmiiksi.  >:(


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Artemis - 13.01.2010 19:01:01
Hmm.. en nyt muista tunnenko muita kuu pluto oppositio ihmisiä kuin itseni.. mutta ne tuttavat joilla on tuo neliönä, ovat melkoisen raivokkaita  8) Tyyliin että jos puhelimessa tulee jonkun kanssa sanakopua niin puhelin heitetään seinään tai poljetaan kantapäällä se murskaksi jne..
Kai se on hankala hallita sitten sitä vihaa.
Kyllä minäkin opposition omaavana ajattelen kamaluuksia toisinaan  :buck2: mutta onneksi osaan hillita itseni niin ettei tule tehtyä mitään hirvittävyyksiä. Että kyllähän se tempperamenttia tuo varmasti, sitä ei voi kieltää koskaan.


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Norna - 13.01.2010 19:25:52
 Marsini on  :leijona: ja 11. huoneessa. Ryhmissä ja työpaikalla yms haluni on luoda dynaamista ilmapiiriä ja saada homma toimimaan tavalla tai toisella. Minulla on energisiä ystäviä, parhaimmat heistä Oinaita ja Jousimiehiä tai muuten vaan tulisia kartoiltaan :). Toimin mielelläni ihmisten kanssa jotka toimivat myös, saavat asioita aikaan ja innostuvat uusista ideoista helposti.
 Marsini ei ole erityisemmin aspektoitunut, "tavallisemmista" aspekteista ainoa on 5 asteen neliö Aurinkoon tuoden mukanaan kärsimättömyyttä jota muutenkin  :aurinko:  :oinas: edustaa mutta myös hermostuneisuutta ja turhautumista jos ei asiat suju kuten niiden Pitäisi ;).
 Muista esim 0 asteen kvintiili Plutoon. Kvintiilistä puhutaan lahjakkuusaspektina, olisiko tämä sitten jotain harmonisempaa, helpostisointuvaa kanssakäymistä ja energioiden yhdistämistä näiden kahden energiapommin kesken? Olen hyvin energinen mutta voin myös helposti tehdä työtä johonkin totaaliseen väsymispisteeseen asti. Toisena esimerkkinä 2 asteen kvintiili Venukseen (yhtä sekavaa ;D).


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Asterix - 13.01.2010 19:48:03
Marsini on  :leijona: ja 11. huoneessa. Ryhmissä ja työpaikalla yms haluni on luoda dynaamista ilmapiiriä ja saada homma toimimaan tavalla tai toisella. Minulla on energisiä ystäviä, parhaimmat heistä Oinaita ja Jousimiehiä tai muuten vaan tulisia kartoiltaan :). Toimin mielelläni ihmisten kanssa jotka toimivat myös, saavat asioita aikaan ja innostuvat uusista ideoista helposti.
 Marsini ei ole erityisemmin aspektoitunut, "tavallisemmista" aspekteista ainoa on 5 asteen neliö Aurinkoon tuoden mukanaan kärsimättömyyttä jota muutenkin  :aurinko:  :oinas: edustaa mutta myös hermostuneisuutta ja turhautumista jos ei asiat suju kuten niiden Pitäisi ;).
 Muista esim 0 asteen kvintiili Plutoon. Kvintiilistä puhutaan lahjakkuusaspektina, olisiko tämä sitten jotain harmonisempaa, helpostisointuvaa kanssakäymistä ja energioiden yhdistämistä näiden kahden energiapommin kesken? Olen hyvin energinen mutta voin myös helposti tehdä työtä johonkin totaaliseen väsymispisteeseen asti. Toisena esimerkkinä 2 asteen kvintiili Venukseen (yhtä sekavaa ;D).


Jaa, me oltaisiin varmaan aika hyvä työpari. :)
Mulla on ilmapainotteinen kartta, paitsi tuo  :mars: :oinas: on tulta.  :angel:
Minua alkaa ottamaan nuppiin välittömästi, jos joku ei tajua heti jotain tai muuten vain loistavaa ideaa
ja se pitää vääntää rautalangasta moneen kertaan ja vielä piirtää päälle.  ::)
Myöskin ihmiset, jotka ovat sokeita loistaville tilaisuuksille ja jättää ne käyttämättä,
raivostuttaa aivan mahdottomasti.  :)
Silloin mä en todellakaan kestä, jos sama tyyppi kehtaa vielä tulla valittamaan,
että elämä ja homma on niin vaikeaa.

Hitaus on raivostuttavaa, samoin kuin sokeus/ymmärtämättömyys kaikenlaiselle kommunikoinnille.
Ihmiset, jotka lukee/tajuaa vain joka toisen rivin tai vain pari riviä ja sanoo kiertäen kaartaen
tajuamatta itsekään mitä hakevat takaa ja ihmiset,
jotka eivät pysty seuraamaan puhetta ja tajuamaan, mitä on sanottu ja se pitää toistaa 3-4 kertaa
hitaasti ja painottaen, saisi ampua siihen paikkaan. Niistä ei ole mitään hyötyä.  :angel:
Tämän päivän saldoa töistä, mutta  :merkurius: peruttaa,
joten omakaan ulosanti ei ihan ongelmitta suju. :P



Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: asboo - 13.01.2010 20:36:44
Mars :rapu: En kauhean näkyvää ja dynaamista toimintaa harrasta...

Kaarina Pääkkösen sivuilta:
III Kolmannen huoneen Mars saa Kaksosten liikkuvuuden ja nopeuden edukseen. Tämä asema nostaa kommunikoinnin ja älykkyyden parhaimmillaan huipputoimittajaksi ja pahimmillaan näsäviisaaksi jokapaikkaan nenänsä työntäväksi . Henkilöllä, jolla on tämä Marsin asema tulisi olla jatkuvasti tekemistä.


Hmmm...en allekirjoita tuota, että täytyisi olla jatkuvasti tekemistä mutta jos on energiaa ja sitä ei saa kanavoitua mihinkään niin sitten kyllä alkaa jo vähän päässäkin seota ja on pakko alkaa jotain puuhaamaan. Esim. taulua maalaamaan tai sitten hikilenkille.


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Amber - 13.01.2010 22:28:30
Varmaan se pitkävihaisuuden aiheuttaja on sitten se skorpparivaikutus. Mulla  :pluto: :skorpioni: ja on vielä aspektoitunut niin että

 :pluto: :aspect_opp: :kuu:
 :pluto: :aspect_kvi: :aurinko:
 :pluto: :aspect_opp: :mars:
 :pluto: :aspect_squ: :jupiter:
 :pluto: :aspect_kvi: :chiron:
 :pluto: :aspect_sex: :neptunus:

Menneiden muistelu tarkoittaa aina mun mielestä sitä ettei elä hetkessä, ja sellaisissa tilanteissa varmaan tulee esille tuo pitkävihaisuus. En mäkään ole vihainen menneistä silloin kun nykyhetkessä on tarpeeksi positiivisia virikkeitä. Mulla on tapana kävellä vähän pää pilvissä, ja kiinnittää liian vähän huomiota nykyhetkeen.

Minä en ole ainakaan raivokas, vaan kiltti ja lepsu. Toisaalta on masennustaipumusta, eli sisäänpäinkäännettyä vihaa.


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Esmiralda - 14.01.2010 00:01:43
Mars :rapu: En kauhean näkyvää ja dynaamista toimintaa harrasta...

Kaarina Pääkkösen sivuilta:
III Kolmannen huoneen Mars saa Kaksosten liikkuvuuden ja nopeuden edukseen. Tämä asema nostaa kommunikoinnin ja älykkyyden parhaimmillaan huipputoimittajaksi ja pahimmillaan näsäviisaaksi jokapaikkaan nenänsä työntäväksi . Henkilöllä, jolla on tämä Marsin asema tulisi olla jatkuvasti tekemistä.


Hmmm...en allekirjoita tuota, että täytyisi olla jatkuvasti tekemistä mutta jos on energiaa ja sitä ei saa kanavoitua mihinkään niin sitten kyllä alkaa jo vähän päässäkin seota ja on pakko alkaa jotain puuhaamaan. Esim. taulua maalaamaan tai sitten hikilenkille.


Tuossa tulkinnassa tuijotetaan liian yksipuolisesti nyt Marsiisi. Jos luet edeltä, niin on monta mahdollisuutta tarkkailla Marsiasi.

Jo Mars Ravussa voi aiheuttaa tunteisiin takertumista...tai unelmointia. Mitähän aspektit sanovat?


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Norna - 14.01.2010 09:55:36
Jaa, me oltaisiin varmaan aika hyvä työpari. :)

 Itse asiassa ei. Unohdit ja minäkin (miten mahdollista?) että Marsini on Leijonassa, joten tämän lyylin pitää saada paistatella parrasvaloissa, saada kunniaa ja mainetta  ;).
 Jakaa se kaikki toisten kanssa?  :crazy2: Tehdä yhteistyötä?  :idiot2: Olla yksi näkymätön muurahainen keossa?  :'( Oh Noes!


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Esmiralda - 14.01.2010 16:32:28
Jaa, me oltaisiin varmaan aika hyvä työpari. :)

 Itse asiassa ei. Unohdit ja minäkin (miten mahdollista?) että Marsini on Leijonassa, joten tämän lyylin pitää saada paistatella parrasvaloissa, saada kunniaa ja mainetta  ;).
 Jakaa se kaikki toisten kanssa?  :crazy2: Tehdä yhteistyötä?  :idiot2: Olla yksi näkymätön muurahainen keossa?  :'( Oh Noes!

Yhteistyössä Sashan kanssa!? En katsoisi sitä mahdottomuudeksi, voisitte toimia hyvinkin yhdessä jos päämäärä ja tarkoitusperä on arvomaailmassa samanlainen. Muistakaamme, että vaikka Leijonan pitää saada olla parrasvalossa, niin Leijona on myös hyvin yhteisöllinen  ja ajattelee  myös yhteistä hyvää. Kun Dolce Vitalla on kuitenkin huone 11. En nyt muista Sashan huonetta.

Kunhan kummatkin huomataan!  ;D


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: mc82 - 14.01.2010 17:28:40
Mulla  :mars: :kauris: 1. huoneessa.

Ainakin tuo Kaurispainotus hillitsee Jouskarimaista hösäämistä, tuo realiteetteja ajattelutapoihin ja impulssit ovat aika hillittyjä. Olen aika suorituskeskeinen. Kun teen itselleni mielekkäitä asioita, haluan tehdä asiat parhaalla mahdollisella tavalla, uhraan niille paljon aikaani ja haluan myös saada tunnustusta sekä huomiota saavutuksillani (Kauris-Mars). Toisaalta jotain projektimaista täytyy olla koko ajan tekeillä, muuten tunnen itseni huonoksi, laiskaksi ihmiseksi - ehkä en sitten vain osaa olla aloillani (1. huoneen vaikutus). Projekti voi olla koulutyö, vaatehuoneen kunnostus tms. ;D

Johtajaluonnetta löytyy paljon eräissä tilanteissa, vaikka yleisesti aika joustava luonne olenkin. Ehkä olen kuitenkin parempi soolotyöskentelijänä, kun haluan asioiden menevän mun mielen mukaan ;D  Toiminnoissani olen varsin hillitty ja ajattelen ennen kuin toimin. En ota turhia riskejä. Suuttuessani olen puolihullu raivopää, mutta hyvin pitkälle pidätän kiukkuni ennen kuin räjähtää...

Aspekteja:

 :mars: puolineliö :aurinko:
 :mars: :aspect_sex: :jupiter:
 :mars: :aspect_squ: :saturnus:
 :mars: :aspect_ssx: :neptunus:
 :mars: :aspect_squ: :pluto:
 :mars: :aspect_tri: :chiron:
 :mars: :aspect_con: :juno:
 :mars: :aspect_con: Lilith (väljä)

Tuntuu, että mun Mars on aika ahtaasti aspektoitunut, Marsin impulssi jää ajoittain piiloon. Olen aika aloitekyvytön. Mutta sitten, kun saan itseni vauhtiin, niin sitten mennään eikä meinata... ;)


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Esmiralda - 14.01.2010 18:08:56
Kuinka upeata tulkintaa Mc82:lta!  :)


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Corvus Leonis - 14.01.2010 20:08:52
Mars  :kauris: :aspect_con: :jupiter: 3.huoneessa ja  :aspect_sex: :merkurius: :saturnus:, viihdyn erinomaisesti töissä, minkä lisäksi koen että on oltava jatkuvasti henkisesti ja fyysisesti liikkeellä.

En osaa oikein relata, minkä vuoksi mun on vaikea nauttia vapaa-ajasta muuten kuin urheilemalla.


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Esmiralda - 14.01.2010 20:27:40
Mars  :kauris: :aspect_con: :jupiter: 3.huoneessa ja  :aspect_sex: :merkurius: :saturnus:, viihdyn erinomaisesti töissä, minkä lisäksi koen että on oltava jatkuvasti henkisesti ja fyysisesti liikkeellä.

En osaa oikein relata, minkä vuoksi mun on vaikea nauttia vapaa-ajasta muuten kuin urheilemalla.

Sinä kyllä olet minulle vähän arvoituksellinen tyyppi, Kato Vega, mielenkiintoinen myös! Touhuat jossain maailman turuilla mutta välität kotomaastasi, pidät yhteyttä lämpimällä tavalla.

Minun vaistoni sanoo, että jo tuon Mars-kuvioiden kautta, sinulla on tietty itsekunnioitus ja usko elämään ehkä enemmän kuin ääneen sanot, hurja määrä rohkeutta ja uskoa omiin kykyihisi sekä onnen kantamilla terävää huomio- ja arvostelukykyä. Jossakin suhteessa olet ehkä ujo.  ::)


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: pluto - 14.01.2010 20:54:46
Mulla on  Mars vaa'assa ekassa huoneessa  :aspect_con: :aurinko: ja  :pluto:. Lisäksi on  :aspect_squ: :kuu:.
Olen ihan oikeasti vähän raivohullu... :tickedoff: Kilahduksia tapahtuu monta kertaa päivässä, mutta ne eivät ole vaarallisia. Lähinnä vaan päästelen höyryjä hetken ja jatkan sitten taas, kun mitään ei olisi tapahtunut.
Olen ehkä maailman lyhytvihaisin ihminen. Ärjyn ulos sen, mikä ikinä rassaakin ja unohdan saman tien koko jutun. :D Joskus se aiheuttaa vähän ongelmia, kun riitakumppani haluaisi kiukutella pitempäänkin, enkä ollenkaan ymmärrä, miten se nyt enää jaksaa...
Oikeastaan vasta sitten läheisten kannattaa huolestua, jos muutun hyisen kylmän rauhalliseksi. Silloin olen oikeasti vihainen ja silloin luultavasti toimin enemmän Pluton, kuin Marsin energioilla.

Vaa'an vaikutus tasaa kuitenkin ihan kivasti taipumustani raivota. Olen asiakaspalvelutyössä, enkä polta päreitäni asiakaspalvelutilanteessa oikeastaan koskaan. Ainakaan niin pahasti, että alkaisin urputtamaan hankalalle asiakkaalle takaisin. Kevyttä kettuilua tulee silloin tällöin harrastettua, mutta yleensä pidän pokerin ja vaahtoan sitten työkavereille kahvitauolla. 8)




Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Esmiralda - 14.01.2010 23:13:03
Siis oikeastaan kadehdin noita 'raivohulluja' jotka tohtivat tai osaavat sylkeä sen pienenkin suustansa ja sitten on tyyntä.

Minä raukka vahdin vatsakalvojani, ettei se vatsahaava iske tai syöpä. Järjetöntä!

Olemmeko siis valinneet tähtikarttamme? Vai vain kohtalon uhreja?


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Theus - 15.01.2010 01:17:27
Wau.. menevä aihe  :P

Joku puhui tuolla marssin ja jupiterin neliöstä ja haluaisin vielä lisästä, että se tuppaa olemaan vähän pomottajan aspekti  ::)

Mielenkiintoinen huomioni marssista on se miten se kuvaa ihmisen kävely- ja likkumistyylin; mars mars.. Niin ja lihaksistoa tai ruumiinrakennetta.
Esim jos kävelen mars jousimies äitini kanssa vaikkapa kaupungilla, en tahdo pysyä perässä, kun taas sitä  vastoin mars härkä siskoani saa vetää narulla perässä kun hän jää märehtimään jokaisen ikkunan eteen. Mars härkä ei ole mitenkään erityisen toiminnallinen sijainti, ellei kartan muut osat tue sitä, mielummin niin että joku muu siivoaa, mutta se löytyy monila laulajilta(kaula/niska) Kuten Madonna tai P.Koivuniemi.
Mars vaakani kävelee kepeäsi lanteet heiluen  :-* Tosin siihen vaikuttaa varmasti tarkka  :aspect_tri:  :venus: :kaksoset: - astrologit ovat ehdotelleet tanssijan ammattia...
Muistan kun eräässä yhteisössä tapasin erään sokean naisen joka kertoi tunnistavansa ihmiset heidän kävelystään; hän sanoi että minua on miltei mahdotonta kuulla, kävelen niin kevyesti. Tätä voisi ilmavat mars ja venus omimmillan kuvata :)

Marssin apektit:
 :aspect_tri: :venus:
 :aspect_squ: :aurinko:
 *:aspect_con: :pluto:
 *:aspect_con: :saturnus:
(*stellium 3.h)
No tuosta nyt voisi päätellä, että olen parhaimmillani suunnitelessani esim operatiivia toimia, olen hyvin tehokas ja siitä on ollut paljon hyötyä esim; miten muutto organisoidaan mahdollisimman vähällä vaivalla + mars-pluto kuvaa auktoriteettiä ja Jumalan kiitos saturnus on marssin kyljessä...se tekee marssista kaurismaisen niin että saan aikaiseksi ja vie asiat päätökseen. Urheilussa noista on myös hyötyä :) Haittapuoli josta opettelen koko ajan pois on armoton pähkäily ja järkeistäminen/älyllistäminen, se on useimmiten aivan turhaa ja kuluttaa vain voimavaroja. Onneksi mm. astrologia on mahdollistanut sen että tiedostan tämän ja osaan jo nykyään katkaista ison kelan...


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: ancelica - 15.01.2010 11:49:27
Mars 2 huoneessa Jousimiehessä osana stelliumia  :mars: :jupiter: :neptunus:.
Nuorempana olin tosi tulinen ja jäin vänkäämään uskonnosta, politiikasta, ihan mistä vaan jos vaikka joku tuli kertomaan jotain Jeesus tulee juttuja niin mä saatoin tunnin väitellä.  :jupiter: :jousimies: jota viel  :mars: aktivoi.  ;)  Mut hyvä että on tuossa Venuksen huoneessa vähän Marsenergiaa balansoimassa  :jupiter: :neptunus: energioita. Nykyään on aika pitkä pinna, mut sitten kun joku asia tai ihminen saa sen  :mars: liikkeelle ja repii koko  :jupiter: :neptunus: puoli aurinkokuntaa, niin sit asialle omistaudutaan täysin tai jos jonkun kanssa palaa käpy niin se palaa totaalisesti kjäh, kjäh ( :mars: :aspect_sex: :uranus:) <- onneks ei oo  :aspect_squ: (jonkun mielestä tais olla terroristiaspekti)  :D
Vaikkakin  :jousimies:  :mars: on aktiivinen, niin vanhemmiten (no joo, alle 40 v) en voi kyllä sanoa olevani enää koko ajan liikkellä, välillä täytyy levätä ja tankata. Jouskariteemat, vieraat kulttuurit, matkustelu, uuden oppiminen, ovat lähellä sydäntä.


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: indiima - 15.01.2010 13:55:57

Mars  :kalat: 7.huoneessa. Arvatkaa onnistunko provosoimaan pyhä lehmä poikaystävänikin riitelemään. Parin päivän takaa: minä - tiukkaa vittuilua pitkin iltaa ja kun lopulta siippani  :kuu: :oinas: puhuu, alan itkeä. Ei siinä voi kuin ihmetellä omaa itsetuhoisuuttaan.

Mars  :aspect_opp: :askendentti: herättää närkästystä - varsinkin ihmisissä, jotka tapaavat minut ensimmäistä kertaa. Luonteenomaista minulle on olla aivan liian tuttavallinen ja tokaista jotain räävitöntä, joka hämmentää toisen. Tämä on minun "jyvät akanoista" -metodi tunnistaa ihmisen rajat.

Mars  :aspect_sex: :aurinko: antaa älyttömästi energiaa. Parhaimmillani olen kun saan niin paljon haasteita kuin mahdollista. Kun muut rutisevat, että on liikaa liian vaikeita hommia, minä nautin.

Mars  :aspect_con:  :venus: tekee musta suht poikatytön. Olen aina kokenut olevani enemmän ihminen kuin vertautunut kumpaankaan sukupuoleen. Jos ymmärrätte. Naiset myös harrastavat minun luulemistani lesboksi, koska ilmeisesti olen erittäin naisellista ulkomuodostani huolimatta jollain tavalla maskuliininen. Ainakin koen itseni suht aggressiiviseksi.

 :mars: :aspect_tri:  :pluto: en tiedä oikeastaan tästä sen enempää. 3.huoneen pluto  :skorpioni: sulkeutuvassa kolmiossa marssiin. Jaa a.

 :neptunus: :aspect_sex:  :mars: mielikuvituksen ja toiminnan suhde on todella mutkaton. Minun on helppo laittaa toimeksi mitä sitten tulee mieleen. Tyypillinen mars-kalat sinänsä: pakko hösätä koko ajan jotain ja mielellään vähän ekstraa ja erillaista, mutta luovaa.

Mars avautuva neliö chiron on minulle aika mysteeri. Jokin oppiläksy suhteessa parantamiseen? Tai opettele kanavoimaan energiaasi parantavaan kommunikointiin (kirjoittaminen ehkä?) Chiron 10.huone kaksonen

Tällaisia tuumailuita.


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Artemis - 15.01.2010 13:59:14
Minulla pitäisi kanssa varmaan huomioida marsin aspektit.

 :mars:  :aspect_squ:  :askendentti: (rapu)
 :mars:  :aspect_con:  :aurinko:
 :mars:  :aspect_con:  :kuu:
 :mars:  :aspect_con:  :venus:
 :mars:  :aspect_opp:  :pluto:
 :mars:  :aspect_opp:  :saturnus:

Hmm... liekö tuo saturnus jotenkin rajoittamassa marsia?


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: rovatar - 15.01.2010 16:57:48

Mars Härässä, 6. huone.

Maamerkissä, maan huoneessa…
käytännöllinen, käden taitoja omaava, remontoija, nikkaroija…
jos vaan jaksas siitä mukavalta sohvan pohjalta nousta.  :P

Nautiskelija, niin olostaan kuin aisteiltaankin.

Tykkään mukavasta elämästä, mutta kun tarpeeksi punaista vaatetta heiluttaa, lähden liikkeelle.
 Pitkän harkinnan jälkeen, ensin pohtien, kannattaako?
 Mitä hyödyn?
 Ok..jos totean, että kannattaa, puurran vaikka hamaan loppuun asti…vielä sittenkin, kun kaikki muut ovat jo aikoja sitten väsähtäneet.

Sitten rojahdan mukavuuteeni ja nautin, kunnes vaate heilahtaa silmieni edessä…


Mars kolmio Venus ja Venuskin maamerkissä, maanhuoneessa.

Astrologi on tästä todennut, että olen erittäin aistillinen ihminen.

Kaikki aistinautinnot ovat minulle hyvin tärkeitä.
Haluan ympäristöni olevan kaunis, esteettinen, silmääni miellyttävän.
Musiikin täytyy saada aikaan tunnekokemuksia.
Haluan kosketella ihmisiä, halata, hieroa jne.
Haistan vahvasti erilaiset tuoksut ja haisut.. ja makuelämykset ovat voimakkaita.
 Ja kaikki nämä hyvin luonnonmukaisina.
Alkukantaisina.

Mars neliö Uranus

Räjähtävää energiaa, kun ärsyyntyy. :knuppel2:
 Yht’äkkiä ja nopeasti toimintaan!
 Siinä ei harkita, ei kysellä, ei keskustella…NYT ja just liikkeelle!
 Ja jälkeenpäin miettii, että mikä mulle oikein tuli??? :idiot2:

Toisaalta saa aikaan paljon liikettä ja toimintaa tämmöseen hitaaseen Mars Härkään.

Mars neliö Chiron

Kun ei kuuntele itseään, vetää itsensä loppuun.
Tuntee sen nahoissaan ja kärsii.
Mutta oppii hitaasti, ja kantapään kautta asiat.
Ja siinä kun itse on nähnyt lopputuloksen tuostakin, oppii ymmärtämään muiden vastaavia tekoja.

Mars oppositio Jupiter

Suuria, näyttäviä tekoja, halu näkyä ja kuulua tekojeni kautta.
Joskus liioiteltuakin itseni esiin tuomista ” hienona toiminajana”…tyyliin..tehkää näin niin kuin minä, minä olen paras! :angel:
Halu olla suunnannäyttäjä, keulakuva.
Yritän ja haluan näyttää käytännön elämässä, miten omat hyvät tekoni ja esimerkkini vaikuttavat myös toisten tekoihin( työskentelen erityislasten parissa).

Ja tuohon liittyen …pidän erittäin paljon ihmisistä,
jotka osaavat käytännön taitoja…rakennusalaa, remontointia,
ihmisistä, joilla on silmää kauneudelle,
jotka pitävät aidoista, alkukantaisista asioista ja viihtyvät luonnossa…

kun laineet liplattavat,
 koivut kaartuvat järven ylle,
ilta-aurinko laskee …

ja haitari haikeesti soi….


 :smitten:




Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Ratkaisu - 15.01.2010 21:04:48
Itsellä on mars  :oinas: 3.huoneessa. Ärsyynnyn helposti jos ihmiset eivät osaa tehdä nopeasti päätöksiä, itse teen päätökset muutamissa minuuteissa ja ne yleensä pitää. Luulisin, että tuo 3. huone ja marsin aspektit  :askendentti: ja  :aurinko: vaikuttavat siten, että vaikka  :merkurius: on  :vaaka:, niin mielipiteiden ilmaiseminen ja oman itseni esiin tuominen on aika tulista ja pidän mielipiteideni ilmaisemista tärkeänä ja sanon välillä kärkevästikin asioita. Tulee välillä möläyteltyä ihan uskomattomia tyhmyyksiä, vaikka pyrinkin olemaan ystävällinen puheissani, välillä vaan vahingossa sohii toisille ihmisille "pyhiä" asioita vähän turhankin rankalla kädellä.

En kyllä oikein osaa itsekään rentoutua. Aina sitä valittaa, että ei ole koskaan aikaa olla kotona, mutta sitten kun on kotona marmatan siitä, että haluaisin tehdä jotain, en jaksa vain istuskella. Vapaa-aika kuluukin urheillessa tai erilaisissa projekteissa, joilla pyrin edistämään uraani xD En tosin tiedä miten sekin aina onnistuu. ^^ Muutenkin elämässä on jatkuvasti sellaisia suuria suunnitelmia meneillään, jotka saattaa sitten kariutua, kun uudet tuulet puhaltaa taas ja innostun uudestaan. Eli innostun ja kyllästyn helposti sekä asioihin, että ihmisiin.

Opiskeluissa pidän siitä, että tehdään asioita, eikä vaan sotketa ja laiskotella. Sen takia oikeastaan vihastuinkin teatteri-harrastukseen, kun siellä ei muuta tehty kuin jossiteltu. Kaikki aika kulutettiin tyhjänpäiväiseen jahkailuun, kuten, "jos tämä tuoli laitetaan tähän ni sä voisit tulla täältä ja ma tuolta, mutta sit, hmmm, ei se käy, laitettasko se tonne, hmm, mut ei se käy"...grrr, tuota en jaksanut, vaan päätin heidän puolestaan, että tämä pe*****n tuoli tulee nyt tähän ja sillä selvä. Sitten lähdin vetämään paikalta.

Whii, että sellainen mars oinas minä =)


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Esmiralda - 16.01.2010 12:24:50
Wau.. menevä aihe  :P

Joku puhui tuolla marssin ja jupiterin neliöstä ja haluaisin vielä lisästä, että se tuppaa olemaan vähän pomottajan aspekti  ::)

Mielenkiintoinen huomioni marssista on se miten se kuvaa ihmisen kävely- ja likkumistyylin; mars mars.. Niin ja lihaksistoa tai ruumiinrakennetta.


Hauskoja Theo nuo sinun kuvailusi kävelymalleista.  ;D Ilmankos minulla Mars Neitsyessä eivät kenkäni kulu, tuskin astun maan kamaraa, vaikka ei kävelyni mitään kaunista ole, lepsautan toista jalkaani kuten isänikin. Mutta kun toiset ostelevat uusia kenkiä joka vuosi, niin minä kävelen samoilla kymmenenkin vuotta.

Tuo  :mars: :aspect_squ: :jupiter: mietitytti. Pomottelu? Sillä usein minua syytetään siitä, vaikka en sellaisa tarkoitakaan, todellakin. Ja olenhan muutenkin johtavan Ravun merkissä, kuin myös Jupiter on 1.huoneessa Jousimiehessä. Kuitenkaan en koskaan ole halunnut olla johtaja, vetäydyn mieluummin, ehkä vähän laiskana vastuusta tai velvollisuuksista. En koskaan haluaisi olla politiikko tai johtaja. Mutta täytyy myöntää, jos olen hiljaisessa tai hitaassa sakissa, menen kärkeen ja sanon mitä tehdään. Muuten kuljen kiltisti perässä.

Eikö tuo 1. huone ollut vähän myös sen laatuinen, kuinka ympäristö näkee sinun persoonallisuutesi?
Sen myötä ymmärtäsin, miksi yksi astrologi väitti että olen tyypillinen jousimies.


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Synapsi - 16.01.2010 15:31:57
Wau.. menevä aihe  :P

Joku puhui tuolla marssin ja jupiterin neliöstä ja haluaisin vielä lisästä, että se tuppaa olemaan vähän pomottajan aspekti  ::)

Mielenkiintoinen huomioni marssista on se miten se kuvaa ihmisen kävely- ja likkumistyylin; mars mars.. Niin ja lihaksistoa tai ruumiinrakennetta.


Hyvä huomio Theus!
Askeleeni ovat keveät, mutta kovin määrätietoiset. Rakastan kopisevien korkojen ääntä, ja usein jäänkin kuuntelemaan niiden rytmikästä tempoa kulkiessani. Auta armias, jos joku maleksii tielläni ja askellus keskeytyy..  8). Tämä siis yksin liikkuessa. Mutta ryhmässä kuljen toisin; jos joku ottaa luontaisesti vetäjän rooliin, annan sen tapahtua ja seuraan vierellä,(:mars:  :vaaka:) jos taas porukassa ei ole selkeää johtajaa, otan roolin empimättä. Joukkodynamiikkaa, nääs.

Marssini on asteen tarkassa neliössä  :jupiter: :iin  :rapu: :ssa. Theussin mainitsema pomotus tähän aspektiin liittyen kuulostaa kovin osuvalta, myös tietty "superoptimismi" omien kykyjen suhteen taitaa olla tän aspektin teemoja. Mutta sen avulla voi ottaa tarvittaessa aikas pitkiä "loikkia"...


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Esmiralda - 16.01.2010 19:06:53
Saturnalia, näkisin tuon impulsiivisuutena, innostut jostakin ja monestakin asiasta yhtäaikaa, kunnes huomaat rajallisuutesi. Mutta varmaankin lähdet muiden ideoihin mukaan, jos itsekin näet niissä hauskaa tai tarkoituksellista-?- ::)

Voipa olla että rakastuminen voi olla yhtä herkässä, ainakin ihastuminen...


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Amber - 20.01.2010 00:35:33
 :mars: :harka: hommat seisovat ties kuinka monetta vuotta jos en ole tarkkana. Entäs mars huoneissa? Minulla 3.huoneessa.

En ole aloitteentekijä.


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Esmiralda - 20.01.2010 20:41:52
Amber, olet rehellinen itsellesi  ;)

Härkä ei todellakaan kiirehdi liikaa. 3. huone on päivittäisen kanssakäymisen ja elämään sopeutumisen alue. Varmaan sinulta löytyy harkitsevuutta ja rauhallista suhtautumista asioihin, ja varmaan sinulla on muualla kartalla sitä potkua. Tai ainakin vieressä joku, joka vähän antaa sinulle vauhtia.

Ja elämä opettaa!  ::)


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Casperiina - 20.01.2010 23:19:01
:mars: :skorpioni: 4. huoneessa

En tiedä johtuuko marsin sijainnista, mutta kiinnitän aivan kohtuuttoman paljon huomiota kaikenmaailman epäkohtiin ja virheisiin. Töissä olen taas viime päivinä ollut sisäisesti aivan hermon partaalla, kun systeemit ei pelaa niin kuin itse parhaaksi näkisin. Tällaisina päivinä sitä alkaa olla jo aivan neuroottinen olo, eikä millään malttaisi keskittyä vain tekemään sitä mistä se palkka maksetaan.

Yleensäkin olen tekijänä sellainen ääripäiden ihminen; kun jotain tehdään, niin se tehdään perusteellisesti. Perfektionisti niin että itseänikin rasittaa. Liikkeelle pääseminen ja aloittaminen on aina jähmeää, mutta sitten kun pääsee liikkeelle, ei lopettaminen tule kuuloonkaan.  ;) Turhaudun aivan valtavasti töistä jotka vaativat suurpiirteisyyttä, sehän on kuin tekisi tarkoituksella huonosti :D


Aspekteja:
 :mars: :aspect_squ: :kuu:
 :mars: :aspect_sex: :aurinko:
 :mars: :aspect_sex: :venus:
 :jupiter: :aspect_squ: :mars:
 :uranus: :aspect_ssx: :mars:
 :askendentti: :aspect_squ: :mars:
 :keskitaivas: :aspect_opp: :mars:


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Ratkaisu - 20.01.2010 23:48:14
:mars: :skorpioni: 4. huoneessa

En tiedä johtuuko marsin sijainnista, mutta kiinnitän aivan kohtuuttoman paljon huomiota kaikenmaailman epäkohtiin ja virheisiin. Töissä olen taas viime päivinä ollut sisäisesti aivan hermon partaalla, kun systeemit ei pelaa niin kuin itse parhaaksi näkisin. Tällaisina päivinä sitä alkaa olla jo aivan neuroottinen olo, eikä millään malttaisi keskittyä vain tekemään sitä mistä se palkka maksetaan.

Yleensäkin olen tekijänä sellainen ääripäiden ihminen; kun jotain tehdään, niin se tehdään perusteellisesti. Perfektionisti niin että itseänikin rasittaa. Liikkeelle pääseminen ja aloittaminen on aina jähmeää, mutta sitten kun pääsee liikkeelle, ei lopettaminen tule kuuloonkaan.  ;) Turhaudun aivan valtavasti töistä jotka vaativat suurpiirteisyyttä, sehän on kuin tekisi tarkoituksella huonosti :D

Kuulostaa toisaalta aika kaurismaiselta toisaalta, ainakin tuo työjuttuun liittyvä homma ja sinullahan näkyy sitä olevan kartalla allekirjoituksesi mukaan =)

Mutta joo, itselläkin on mars oinaassa ja koen myös olevani ääripäiden ihminen, tuosta suurpiirteisyydestä, niin itsellä se on kiinni ihan tehtävästä, joissain asioissa haluan olla hyvinkin suurpiirteinen ja vetää suuria linjoja, toisissa taas pikkutarkkuus on valttia. =)

Koin juuri aivan uskomattoman oivalluksen omasta marsistani ja vaikka se ehkä muille onkin simppelijuttu, niin itselle tämä oli oivallus. Eli minulla on :mars: 3.huoneessa ja aikaisemmin en juuri ole kiinnittänyt huomiota siihen seikkaan. Mutta nyt ihan kuin salamana taivaalta tajusin, että niin kommunikointini on oikeasti aika oinasmaisen päällekäyvää ja hyökkäävää, olen kärkevä ja suoraviivainen, yleistän aika paljon, enkä juuri kuuntele vastaväitteitä "fakta-asioista". Kun itsellä on ollut aina oman kartan kanssa dilemmana se, että en ole koskaan kokenut olevani kommunikonnissani kuten  :merkurius: :vaaka: antaisi olettaa, niin jotenkin tämä oivallus oli aika loistava ja sitten vielä pakkaa sekoittaa kaikki ilkeät planeetat jotka tekevät  :aspect_squ:  :merkurius: ja muitakin ilkeitä aspekteja, niin huh huh. Whii, täytyi nyt vaan jakaa tämä kun tuntuu, että pikku hiljaa rupean sisäistämään näitä huonejuttuja =D Toki voitte korjata tätä tulkintaa jos nyt meni ihan metsään xD


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Ratkaisu - 20.01.2010 23:50:25
Hui, sori, ajatuksissani näin ihan varmasti että sinulla Casperiina oli  :mars: :oinas:, olen siitä niiiiiin varma!!! =/ Ehkä tämä oli nyt sitä johdatusta, kun tuota tekstiä kirjoittaessa sain niin paljon loistavia oivalluksia =D


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: indiima - 16.02.2010 19:20:08
Mulla ainakin tämä mars kalat näkyy todella ailahtelevana ja biorytmin mukaan menevänä energiatasona. Nyt - sisäänpäinkääntynyt erakkomaisuus väistyy ja energiaa on niin paljon, että pikkukylän sillä lämmittäisi. Vähän ihmeissäni olen. Jostain syystä myös mars kuu, ihmisiä on läheisyydessäni paljolti.


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: R1ku - 16.02.2010 20:32:08
 :mars: :oinas:
Oinas on aggressiivinen, provosoiva ja impulsiivinen. Hän on rohkea ja seikkailumielinen.
Heikkoudet: Aggressiivinen rohkeus voi johtaa väkivaltaan tai jopa onnettomuuteen. Ainakin se johtaa ongelmiin.

 :kuu: :aspect_opp: :mars: 2,04 asteen ero
Olet hyvin tunteellinen ja tämä voi heijastua niin, että suhtaudut tunneperäisesti myös niihin asioihin, joihin tunteet evät kuulu. Tunteenpuuskassa voit toimia ensin ja ajatella vasta sitten, sinun olisikin hyvä opetella laskemaan kymmeneen, ennenkuin reagoit, muuten seuraa riitaisuuksia, joita voit joutua katumaan myöhemmin.

 :merkurius: :aspect_opp: :mars: 7,59 asteen ero
Saatat olla riitaisa ja määräilevä tuodessasi esiin omia näkökantojasi ja kykenemätön näkemään oman arvomaailmasi ristiriitaisuuksia. Voit herkästi joutua riitoihin ja väittelytilanteisiin tai sitten et kykene tuomaan mielipidettäsi julki, tässä aspektissa on riskinä juuri tuo joko-tai -toiminta. Kommunikaation sulavuuden opettelu voi olla suuri haaste.

 :venus: :aspect_tri: :mars: 2,56 asteen ero
Rakkauselämä, jolla on suuri merkitys, voi olla myrskyisää. Kykysi nauttia elämästä täysin rinnoin on voimakasta. Arvomaailmasi ilmenee toimintasi kautta.

 :mars: :aspect_sex: :jupiter: 3,23 asteen ero
Kykysi osallistua sosiaaliseen toimintaan organisaattorina on hyvä, olet leppoisa, avomielinen ja vilpitön omissa pyrkimyksissäsi ja siksi seurassasi viihdytään ja sinua seurataan mielellään.
Olet selviytyjä, joka rakastaa elämää sen kaikissa muodoissa tarttuen dynaamisesti hetkeen, ja joskus voit olla hieman ylienerginen väsyttäen itsesi ratkoessasi pulmia, joita otat hoitaaksesi. Tarmosi ansiosta selviät ammatillisesti hyvin tehtävistäsi. Myös tunne-elämäsi on täyteläistä ja perhe-elämää arvostavaa. Voit hankkia paljon lapsia, suurperheen tavalla tai toisella.

 :mars: :aspect_squ: :neptunus: 1,52 asteen ero
Myrskyisät ideasi kariutuvat turhan usein omaan mahdottomuuteensa. Sinun tulisi oppia realiteetteja liiallisen idealismin sijasta.


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Mosquito - 22.02.2010 14:43:09

Mulla on ilmapainotteinen kartta, paitsi tuo  :mars: :oinas: on tulta.  :angel:
Minua alkaa ottamaan nuppiin välittömästi, jos joku ei tajua heti jotain tai muuten vain loistavaa ideaa
ja se pitää vääntää rautalangasta moneen kertaan ja vielä piirtää päälle.  ::)
Myöskin ihmiset, jotka ovat sokeita loistaville tilaisuuksille ja jättää ne käyttämättä,
raivostuttaa aivan mahdottomasti.  :)
Silloin mä en todellakaan kestä, jos sama tyyppi kehtaa vielä tulla valittamaan,
että elämä ja homma on niin vaikeaa.

Hitaus on raivostuttavaa, samoin kuin sokeus/ymmärtämättömyys kaikenlaiselle kommunikoinnille.
Ihmiset, jotka lukee/tajuaa vain joka toisen rivin tai vain pari riviä ja sanoo kiertäen kaartaen
tajuamatta itsekään mitä hakevat takaa ja ihmiset,
jotka eivät pysty seuraamaan puhetta ja tajuamaan, mitä on sanottu ja se pitää toistaa 3-4 kertaa
hitaasti ja painottaen, saisi ampua siihen paikkaan. Niistä ei ole mitään hyötyä.  :angel:
Tämän päivän saldoa töistä, mutta  :merkurius: peruttaa,
joten omakaan ulosanti ei ihan ongelmitta suju. :P




allekirjoitan Sasha... oon  :mars: :oinas: 10.huoneessa ja asian painoarvoa alleviivaa se, että nousevalta merkiltäni olen myös  :oinas:

olen luonteeltani ja toimintamalleiltani ehdottomasti johtajatyyppiä, olen dynaaminen ja haluan että muutkin ovat ;) aivoni toimivat nopeasti ja ideoita riittää - totta kai haluan että ne kanssa toteutetaan... saatankin olla aika kärppänä sanomassa jos joku alaisuudessani työskentelevä ei heti tajua hommaa... en tarkoita pahaa, mutta aina välillä joutuu sitten vähän lepyttelemään (onneksi oon  :kuu: :vesimies: niin sekin sujuu ;) ) kun on tullut lauottua jotain vähän turhan tujusti... jotenkin ilmaisutapanikin on aika voimakas, tai siis vaikka sanoisin vaan jotain mielestäni aika neutraalia niin kuulemma kuulostan aina jotenkin tosi terävältä...


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Mosquito - 22.02.2010 14:46:45
no jopas onnistuin taas säheltämään kun ei malttanut olla tarkempi... äskeinen viestini näyttää nyt ihan siltä kuin olisi pelkkää quotea ut eihän se oo  ;D

eli tää on mun oma osuus:

allekirjoitan Sasha... oon  mars oinas 10.huoneessa ja asian painoarvoa alleviivaa se, että nousevalta merkiltäni olen myös  oinas

olen luonteeltani ja toimintamalleiltani ehdottomasti johtajatyyppiä, olen dynaaminen ja haluan että muutkin ovat Wink aivoni toimivat nopeasti ja ideoita riittää - totta kai haluan että ne kanssa toteutetaan... saatankin olla aika kärppänä sanomassa jos joku alaisuudessani työskentelevä ei heti tajua hommaa... en tarkoita pahaa, mutta aina välillä joutuu sitten vähän lepyttelemään (onneksi oon  kuu vesimies niin sekin sujuu Wink ) kun on tullut lauottua jotain vähän turhan tujusti... jotenkin ilmaisutapanikin on aika voimakas, tai siis vaikka sanoisin vaan jotain mielestäni aika neutraalia niin kuulemma kuulostan aina jotenkin tosi terävältä...


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Titania. - 22.02.2010 15:10:00
Mulla on Mars :kalat: 1. huoneessa.

Kaloissa Marsista tulee kait painotus epäitsekkääseen toimintaan, ja jopa itseluottamuksen puutteeseen joissain asioissa. Mulla tää epävarmuus on monesti sisäinen kokemus, joka ei näy ulospäin eikä vaikuta mun toimintaan kuitenkaan. Itse kuitenkin koen itseni monesti epävarmaksi, vaikka muut taas pitävät vahvana ja itsevarmana. Auttamishalu on suuri ja voi olla vaikeaa sanoa muille ei. Tämä oli nuorempana isompi ongelma, kulutin itseni loppuun helposti muiden murheilla. Mutta olen pikku hiljaa kuitenkin oppinut toimimaan enemmän terveellä tavalla itsekkäästi. Myös sellainen vahva tunne lataus kaikessa toiminnassa sekä ailahtelevaisuus on aika voimakas piirre minussa, varmaan aika rasittava piirre, mutta itselle se tekee elämisestä jotenkin paljon täydempää. Sydän on aina kaikessa mukana.

1. huoneessa Mars tuo itseluottamusta ja voimaa luonteeseen. Olen kyllä hyvin tietoinen siitä mitä haluan ja tuon sen esiin. Olen myös kovin itsenäinen, parisuhteessakin, mikä tuntuu miestä välillä haittaavan ku hän kai haluaisi saada olla enemmän apuna ja tukena jne. naiselleen...


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Emelia - 22.02.2010 15:48:23
Minulla on  :mars:  :leijona: 7. huoneessa  :aspect_con:  :aurinko: :neitsyt: 7. huoneessa...

Sisäisen Soturin mukaan tämä on aikamoinen energiapläjäys, joka tulee osata kohdentaa oikealla tavalla tai tulee hankaluuksia.. Tämän allekirjoitan kyllä, kuin myös sen ettei pitkäjänteisyys ole vahvimpia puoliani, eikä myöskään paikoilleen jämähtäminen...

Jostain toisesta tulkinnasta muistan lukeneeni.. olikohan kyseessä :mars:  :leijona: vai tuo yhtymä.. että tämä sijainti viittaa vahvaan seksuaalisuuteen ja senkin tunnistan kyllä itsestäni..  :laugh:


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Ebenia - 22.02.2010 16:02:20
Jostain toisesta tulkinnasta muistan lukeneeni.. olikohan kyseessä :mars:  :leijona: vai tuo yhtymä.. että tämä sijainti viittaa vahvaan seksuaalisuuteen ja senkin tunnistan kyllä itsestäni..  :laugh:

Se on tuo Mars 7.huoneessa, joka kuvaa yleensäkin erittäin voimakasta seksuaalisuutta. Näin olen lukenut.  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Esmiralda - 22.02.2010 17:04:30
Jaahas...jaahas!

Onneksi on punainen, nopea Mars taivaalla! Millaista tämä elo lie ilman sitä, aika laahustavaa varmaan.

Naurattikin, kun olen tässä tutkaillut noita ap-karttoja ja Emiliankin pajapistettä tuolla, niin minun synt.karttani Mars kun on Neitsyessä, onneksi, mutta kun se on tämänkin vuoden kartalla.

Ja siitähän noita paineita tulee, kun muutenkin vanhemmuuteen tuo vastuu ja velvollisuudet tulee tarkempaan syyniin, nyt tuon Marsin tämänkin hetkinen Neitsyessä olo vain kasvattaa tuota säntillisyyttä, kun tässä iässä pitäisi höllentää. Kun synt.kartan Mars on neliössä voimakkaaseen Jupiteriini, niin enhän mitään ilmatteiksi ole saanut ainakaan materiaa. Ja kun Mars on huoneessa 9 niin sitä ideaa ja ajatusta kyllä sitten. Mutta tämä vuosi pitäisi satsata Marsin sijainnin suhteen tuohon päivittäiseen arkeen ja kolmioiden kanssa olla sangen tyytyväinen.  :smitten:


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: maarita - 22.02.2010 17:22:49
Kuinkas se minun Marsini toimiikaan AP-kartalla 2.huoneessa?

Kun minut on pistetty kepin kanssa kotona kävelemään. Voimavarat ovat miinuksella nekin. :tickedoff:


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Emelia - 22.02.2010 17:41:58
Se on tuo Mars 7.huoneessa, joka kuvaa yleensäkin erittäin voimakasta seksuaalisuutta. Näin olen lukenut.  :coolsmiley:

Heh.. näin olen myös kokenut..  :D   vaikkei minusta sitä päältä päin huomaakaan  :smitten:


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 22.02.2010 18:34:32
toimin planeettatehtävissä oikeen sopuisasti.. joku muu voisi käyttää hävittäjiä, me vaan noita 4d aluksia.. Mars.. no, kommunikointivilkkaus..  :-*


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Esmiralda - 22.02.2010 19:07:25
Kuinkas se minun Marsini toimiikaan AP-kartalla 2.huoneessa?

Kun minut on pistetty kepin kanssa kotona kävelemään. Voimavarat ovat miinuksella nekin. :tickedoff:

Tuo Emilia osaisi nämä paljon paremmin....

mutta äkkiä katsoessani synt.karttaasi, jossa Mars on koko päiväkarttasi purkukanava Kodin huoneessa 4 ja velvollisuuksien Kauriissa, niin tänä vuonna se on Vaa'assa yhtymässä Venukseen persoonallisten voimavarojesi huoneessa 2 ja neliössä Kuuhusi. Mitähän tuosta sanoisi?

Marsisi toimii tunteiden pukkimana?  ;)


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: joneezio - 22.02.2010 19:15:03
 :mars: 5. huone :vaaka: & aspect_sex: :aurinko: 6. huone

Pakko myöntää, että lievä narsisti olen myös joskus minäkin.. eikä tärkeintä ole voitto vaan hyvä peli... 8)


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Emelia - 23.02.2010 12:55:13
Hei!!

Koska tässä ketjussa on kyse syntymäkartan  :mars: sijainnista ja sen merkityksistä, kannattaa AP -karttaa koskevat kysymykset siirtää Paluu Karttojen -tulkinta ketjuun.. Siellä voin sitten vastailla näihin kysymyksiin tarkemmin.  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: maarita - 23.02.2010 16:57:51
Aivan oikein Emelia,

joskus menemme sivuraiteelle...  ;)


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: sparklytaurus - 03.03.2010 03:23:34
Eräs ystäväni sanoi, että hän on vähän hidassoutuinen, koska hänellä on Mars Härässä. Ja sanoi, että vanhemmuuteen ei kalorit tahdo liikkua.
Täälläkin soudetaan Härän kanssa kanssa, hitaasti mutta varmasti... ja tietysti keskellä 12. huonetta. Miksi tehdä jotain tänään, kun sen voi jättää huomennakin tekemättä. ;D


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: tuonen joutsen - 03.03.2010 03:33:09
viimeiselle lauseelle yllä :  :2funny:


joo.... :mars: :jupiter: :kuu:  :neitsyt:  :aspect_squ:  :askendentti:  :kaksoset:


eli eiköhän tää ole jo selväksi tullut, myös itselleni kun voin peilata sitä tästä koneenruudulta.


eli mars toimii silleen että 'näppäimistö liekeissä' ;D

kun asia on nyt itselle tehty selväx, voi mennä grillailemaan muualle.


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 03.03.2010 11:54:00
Mulla on  :mars:  :rapu:  10.huone (uran ja ammatin huone) ja alla oleva Sepon tulkinta kuvastaa minua aika hyvin... Mä oon kyllä niin tuplatunneihminen että ja joskus liiankin... Herkkä... Ketään ei saa sortaa, rakastan isolla sydämellä, puolustan ja autan toisia, ammattinikin puolesta... Enpä oikein muuta osaa sanoa tuosta marssista ravussa. Saa valaista lisää...

Mars Ravussa

Tapasi toimia tunteen ohjauksessa ei varmaankaan tee elämästäsi helppoa, mutta minkäs sille mahtaa. Et tahdo saada mitään aikaiseksi ellei tekeminen tunnu hyvältä. Kun suhteet työkavereihin ja esimiehiin ovat kunnossa olet kaikkien pitämä työmyyrä.



Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: aeiouyäö - 30.03.2010 15:11:24
Mulla on  :mars: :leijona:, yhtymässä mc:hen, neliössä 1. huoneen aurinkoon, venukseen ja 2. huoneen jupiteriin.Luulen, että tuo leijonan merkki ja neliöasema aurinkoon tekee musta vähän päällepäsmärin ja määräilijän välillä, kunhan vaan vapaudun oikein kunnolla  ::) Tuosta neliöstä jupiterille en sitten osaa sanoa oikein mitään, ehkä se kertoo sellaisesta ehdottomasta vapaudentarpeesta?Luulen, että vahvistaa tuota mun  :uranus: :aspect_squ: :askendentti:.


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Ebenia - 30.03.2010 15:17:08
Tuosta neliöstä jupiterille en sitten osaa sanoa oikein mitään, ehkä se kertoo sellaisesta ehdottomasta vapaudentarpeesta?Luulen, että vahvistaa tuota mun  :uranus: :aspect_squ: :askendentti:.

Marsin ja Jupiterin neliö voi liittyä taisteluun omien ideaalien ja uskomusten suhteen ja niihin asioihin liittyen missä merkissä Jupiter on ja missä huoneessa. Joskus tämä taistelu voi mennä vähän yli (kuten Jupiterin neliöillä on tapana) ja muut voivat kokea tämän vähän sellaisena päälle päsmäröintinä ja pomottamisena omien uskomusten suhteen. Toisaalta omat voimavarat voivat kasvaa juuri sillä Jupiterin osoittamalla alueella ja jos vähän ottaa mukaan kärsivällisyyttä ja harkitsevaisuutta, niin Jupiterin ja Marsin yhteisellä positiivisella energialla voi saada paljon aikaan.  :coolsmiley:

Kun sinulla on Jupiter 2.huoneessa, niin kannattaa katsoa tarkasti omien rahojen perään - Marsin ja Jupiterin neliöllä voi aikaansaada aikamoista kulutusjuhlaa. ;)


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: aeiouyäö - 30.03.2010 17:35:21
Hei, kiitos tulkinnasta.Se on kiva kun joku jaksaa neuvoa  :) Ja kulutusjuhlasta puheenollen, totta puhut.Kun joskus saan vähän isomman rahasumman käteen, niin ostelenkin sitten kaikkea turhaa järkyttäviä määriä ja hetkenpäästä havahdun siihen, että prkl nyt ei ookkaan sitten rahaa enää yhtään mihinkään :D


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Casperiina - 30.03.2010 19:24:53
Joskus tämä taistelu voi mennä vähän yli (kuten Jupiterin neliöillä on tapana) ja muut voivat kokea tämän vähän sellaisena päälle päsmäröintinä ja pomottamisena omien uskomusten suhteen.

Oli pakko tarkistaa oma kartta, kun niin tutulta kuulosti. Kyllähän sieltä se  :jupiter: :aspect_squ: :mars: löytyi  :2funny:

Ja erityisesti aeiouyäö:n tapaan silloin, kun vapautuu oikein kunnolla.

Mutta mihin se raha katoaa, kun jupiter on 6. huoneessa?  :tickedoff:


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Ratkaisu - 30.03.2010 23:30:04
Täytyy kyllä vain sanoa, että eniten kartallani rakastan juurikin omaa  :mars: :oinas:. Luulen, että marsin energiat tulevat aika hyvin esiin persoonassani, koska se tekee  :aspect_tri:  :askendentti:. Hmm, tekee tuo marsini myö sulkeutuvaa  :aspect_kvi:  :aurinko:, joten kaiketi tuo aspekti ei nyt hirveän negatiivinen ole. Samoin sulkeutuva kvinkunssa löytyy myös  :pluto:.

Sitten on noita ikäviä ja ärhäköitä  :aspect_squ:  :chiron: ja  :neptunus:.

Näistä aspekteista en oikeastaan niin paljon edes osaa sanoa, joten ehdotuksia niistä otetaan vastaan =D Mutta joka tapauksessa, koen kaikista karttani planeetoista eniten  :mars: omakseni. En tiedä miksi se on niin suuri osa persoonaani, mutta olkoon jos nyt kerta on. =)


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Mamie - 31.03.2010 10:51:03
Täällä on jouskari  :mars: 2. huoneessa
Mars yhtymässä  :neptunus: , neliössä  :aurinko: :merkurius: ja sextiilissä  :venus:
En oikein tunnista mars-energiaani. Toisaalta olen maailman energisin ihminen ja jaksan paiskia töitä tuntikausia, toisinaan näytän ulkoisesti hyvin passiiviselta ja keskityn ajatuksiini ja seikkailuihin pääni sisällä  :D Saatan istua paikoillani tuntikausia, mutta kun jokin energiapiikki pistää minua, suhahdan käyntiin ja olen oikea tarmonpesä. Innostun helposti ja lähden juttuihin mukaan.
Mielenkiinnon kohteet vaihtuvat jatkuvasti (jouskari) Aloitan tuhat uutta projektia, loppuun vien muutaman. Koko ajan pitää myös olla uusia projekteja tai tulen ahdistuneeksi ja kärsimättömäksi. Inhoan lyhytjänteisyyttäni. Neliöt, erityisesti  :merkurius: tekevät minusta pahasuisen ja hieman kulmikkaan mielipiteissäni. Siis ihana nainen  ;D


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: jadeliino - 11.11.2010 04:41:19
Täällä on jouskari  :mars: 2. huoneessa
Mars yhtymässä  :neptunus: , neliössä  :aurinko: :merkurius: ja sextiilissä  :venus:
En oikein tunnista mars-energiaani. Toisaalta olen maailman energisin ihminen ja jaksan paiskia töitä tuntikausia, toisinaan näytän ulkoisesti hyvin passiiviselta ja keskityn ajatuksiini ja seikkailuihin pääni sisällä  :D Saatan istua paikoillani tuntikausia, mutta kun jokin energiapiikki pistää minua, suhahdan käyntiin ja olen oikea tarmonpesä. Innostun helposti ja lähden juttuihin mukaan.
Mielenkiinnon kohteet vaihtuvat jatkuvasti (jouskari) Aloitan tuhat uutta projektia, loppuun vien muutaman. Koko ajan pitää myös olla uusia projekteja tai tulen ahdistuneeksi ja kärsimättömäksi. Inhoan lyhytjänteisyyttäni. Neliöt, erityisesti  :merkurius: tekevät minusta pahasuisen ja hieman kulmikkaan mielipiteissäni. Siis ihana nainen  ;D

Meimillä Mars on Jousimiehessä ja 10. huoneessa.  Jos kiinnostun jostain asiasta, niinkuin esim. nyt tästä astrologiasta, tai vaikka jostain kirjasta, se asia täyttää kaikki mun valveillaoloajatukset, pyörittelen ja pähkäilen asiaa.  Mutta niinkuin kaikki astrologiaan vähänkään perehtyneet tietää, näitä juttuja ei omaksuta päivässä eikä viikossa, ei ehkä vuosissakaan.  Tuskastun ja turhaudun, kun kaikki asiat ei aukenekaan sillä siunaamalla.   :tickedoff:  Saatan jättää asian hautumaan ja ottaa sen sitten uudestaan tutkittavaksi, kun oon välillä tuskastunut johonkin muuhun asiaan.

Olen myös  :aurinko:  :jousimies: ja olen vähän ylimalkainen käytännön toiminnassa.  Monesti jätän jonku homman kokonaan aloittamatta, ei sillä oo niin kiirettä.  Kyllä se siitä suttaantuu.  Se ärsyttää mua ittiänikin, mutta olen hyvä keksimään tekosyitä.


Minulla  :mars: :jousimies:  :vesimies: huoneessa.

Edellisiltä kyllä poimin aivan samoja jouskari piirteitä, aloitan paljon ja ainakin ajatustasolla on kauheasti projekteja, joihin paneudun kerralla kunnolla kunnes kyllästyn. Monet eri aisat kiinnostaa ja ihmisten kanssa tekeminen todella tärkeää, vaikka parhaita tuloksia saan aikaan yksin tehdessäni tai sitten muita johtamalla :D Ja kaikkien ideoiden pitäisi olla uusia ja yllättäviä ja muiden silmiä avaava  :D

Luin kyllä myös jostain että  :mars: :vesimies: huoneessa tarkoittaisi kiinnostusta myös omaan sukupuoleen. Pitää kyllä paikkansa ainakin muutaman ystävän suhteen.


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: söpöliini - 11.11.2010 11:30:04
Mulla on myös  :mars: :jousimies:, huoneessa 4. Ja hmm.. Olen aina ja kokoajan menossa. Vaikea istua paikallaan, ja saan yhden päivän aikana valtavasti tehtyä asioita. Joskus illalla tulee sohvalla funtsittua, että miten ihmeessä sitä on taas ehtinyt tehdä sen ja sen ja sitä ja tätä, kun vastaavasti moni ystäväni tekee "vain" muutamia juttuja. <--- Toi ei ole pottuilua, vaan näin vain on. Jaksamisen taso on valtava. Jopa väsyneenä teen kuin automaatti hommia.  :uglystupid2: teen töitä henkisesti kokoajan, teen asioita fyysisesti kokoajan, varsinkin kun kyse on kodistani ja lapsistani. Energiaa urheiluun on piisannut aina, paitsi nyt viimevuodet kun on ollut noi pään sisäiset jutut pinnalla. Ja nyt noi fyysiset energiat alkavat ilmeisesti taas palautua käyttööni. Että pääsee taas juoksemaan... AH! Luovuus on valtava, innostusta ja uteliaisuutta piisaa. Tiedonhalu on valtava, välillä tuntuu että olen 5v, ja kyselen että miks.. miks..  ;D

Jaa, lähipiirissä ei ole ollut kuin yksi, joka on energiastani väsynyt, muut on varmaan sitten jo niin tottuneet etteivät jaksa ihmetellä. Oikeastaan on hienoa kun on Mars Joukkarissa, tulee kaikki aika ja hereillä olo hyödynnettyä kaikin puolin. Nukkuminen on turhaa.  ;D


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Päivi - 11.11.2010 12:14:04
:mars: :leijona: 10. huoneessa.. Eli egoisti jehu ;D Onneksi en ole mies.. Tiedän pari tyyppiä joilla on  :leijona: hyvissä asemissa ( :aurinko: :kuu: 10.huoneessa) ja kumpikin on harjaansa leiskauttava pätäri ::)

Pidän leijonista varmaa just siks kun niillä on kykyä olla olemassa ja näyttääkin se -vaikkeivat sitä tarkoittaisikaan ;D

mulla on myös  :mars:  :leijona: kyllä tunnistan noita piirteitä , toki huone on viereinen, 11.


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: mouru - 11.11.2010 12:44:13
Mulla  :mars: :harka:  :aspect_opp: :pluto: :skorpioni: (tarkka 15 minuutin heitto).
Olen melko 'laiska' yleensä, hidas, mutta sitten kun itse hyödyn jostain asiasta, tai se on mieluista, niin todella innokkaana toimin ja sitten mua onkin jo vaikea siinä pysäyttää :D

Ainiin, 10. huoneessa tämä mars mulla siiis :D


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Metsänkeiju - 11.11.2010 16:31:56
:mars: :harka: hommat seisovat ties kuinka monetta vuotta jos en ole tarkkana. Entäs mars huoneissa? Minulla 3.huoneessa.

En ole aloitteentekijä.

Amber, olet rehellinen itsellesi  ;)

Härkä ei todellakaan kiirehdi liikaa. 3. huone on päivittäisen kanssakäymisen ja elämään sopeutumisen alue. Varmaan sinulta löytyy harkitsevuutta ja rauhallista suhtautumista asioihin, ja varmaan sinulla on muualla kartalla sitä potkua. Tai ainakin vieressä joku, joka vähän antaa sinulle vauhtia.

Ja elämä opettaa!  ::)

Tuttua tekstiä.  :mars: :harka: 3. huone täälläkin.
Ja kyllä, olen hidas ja mukavuudenhaluinen. Joku voisi sanoa laiskaksikin. ;D
Sitten kun teen/toimin, niin olen tosi perusteellinen, tarkka ja ahkera.
Oikein kun innostun niin touhuan kuin :askendentti: :jousimies: . :aurinko: :kalat: mukaisesti minulla on kanssa joku biorytmi toiminnassa mukana, aaltomainen liike, mikä jollain oli mars kaloissa. Ja olen huomannut että tuolta Kaloista tulee mukautuvuus, että teen vähän niinkuin sitä mitä toinenkin/muutkin. Vasta alkanut pohtia että miksi niin tulee tehtyä ja että voinhan tehdä omiakin juttuja. Mutta sitten se  :mars: :harka: siellä ei saa ikinä aloitettua niitä monia haaveilemiani asioita. :buck2: Vähän saa tai aika paljonkin potkia välillä takamukselle, niin alkaa tapahtua.. :)


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: eppana - 11.11.2010 16:39:21
 :mars: :rapu: 8h.
Koen olevani toimintani kanssa aika jumissa usein. Järki ei ohjaa, vaan tunne-ja tulos sen mukainen  :P .
Aspekteja riittää..
 :aspect_tri: :aurinko:, :uranus: ja :askendentti:
 :aspect_squ: :kuu:, :merkurius:, :venus:, :pluto: ja :chiron:
 :aspect_ssx: :saturnus:
bQ (mitä lienee tarkoittaakaan)  :neptunus:


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: Titania. - 11.11.2010 20:42:54
 :mars: :kalat: 1. huoneessa.
Hmm, olen hyvin aloitteikas, energinen ja itsevarma, ainakin ulospäin. Tarvitsen tekemistä, liikettä, tekemättömyys alkaa ahistaa tosi nopeesti. Mutu -tuntuma on :mars: :kalat: hyvin osuva mun mielestä. Mua ahistaa helposti esim. aikataulut. Haluan saada tehdä asiat omaan tahtiini. Teen asioita tunne pohjalta. Monesti täytyy potkia itseään sellaisissa asioissa, jotka eivät tunnu hyvältä, mutta tiedän niiden johtavan johonkin mitä haluan ja on minulle tärkeää. Tarkin aspekti marsilleni on :aspect_tri: :venus: ja seksi on kyllä hyvin merkittävä energioideni suuntaamiskohde. Toinen lähes yhtä tarkka on :aspect_sex: :kuu: , jonka koen vaan lisäävän sitä tunteellissuutta kaikessa tekemisessäni. Kaloihin liittyy myös tuo epäitsekkyys ja toisaalta taipumus tulla hyväksikäytetyksikin. Yleensä olen aina kärkkäästi puolustamassa heikompia tai joita muut jostain muusta syystä mollaavat... joskus auttaminen lähtee hanskasta ja alan itsekin kulua loppuun.


Otsikko: Vs: Mars ja toimintamallisi?
Kirjoitti: huhtikuinen - 16.11.2010 23:42:33
Huoneessa 8: :mars: :skorpioni: Rx  ja :neptunus: :vaaka: Rx.

Lisäksi  :mars: :aspect_sex: :askendentti:,  :aspect_tri: :kuu:,  :aspect_inc: :venus: ja
 :neptunus: :aspect_squ: :askendentti:,  :aspect_inc: :kuu:, :aspect_opp: :aurinko: :aspect_opp: :venus: :aspect_opp: :jupiter:,  :aspect_con: :saturnus:,  :aspect_squ: :chiron:.

Löysin ja laitoin ensimmäistä kertaa ym. tiedot, ymmärsin vähän näistä, mutta miten vaikuttaa/muuttaa kun  :mars: on omassa huoneessaan  :idiot2: