Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: Paula - 21.11.2005 21:36:46



Otsikko: 6. HUONE
Kirjoitti: Paula - 21.11.2005 21:36:46
Aloitetaanpas sitten keskustelu kutoshuoneesta, vanhalla foorumillakaan en muista loppuaikoina sellaista nähneeni:

Olen kävelevä kutoshuone, valtaosa planeetoistani asustaa siellä;

 :saturnus: 
  :pluto: :aspect_con:  :aspect_con::juno:
  :uranus: :aspect_con: :venus:
 :neptunus: :aspect_con: :aurinko:
 :merkurius:

Tällä hetkellä en ole mitenkään työorientoitunut enkä hoitoalallakaan, mutta tulevaisuudessa opiskelun päässä häämöttävän ammattini voisin kuvitella sellaiseksi, joka tekisi minusta työnarkomaanin.

Onko muita, joilla kutosessa paljon tavaraa? kertokaa itsestänne :laugh:  :smitten:


Otsikko: Re: 6. HUONE
Kirjoitti: taiska - 21.11.2005 22:19:13
No minulla on 6. huoneessa  :kuu:, :pallas:, :saturnus: ja   :vesta:ja olen luova, energinen, iloinen, puhelias mutta tarvitsen myös ihan omaa aikaa , kiinnostus uusia asioita kohtaan ei sammu koskaan , olen aina ollut vähän työnarkomaani ja velvollisuuteni otan vakavasti ja terveyteni on ollut aika hyvä eli ei mitään isompaa eikä mitään kroonista !  :)Tästä oli näköjään jäänyt pois, että olen älytön eläinten ystävä  :D.Aina pelastamassa jotakin kunnes mies pani asialle stopin  :) Tällä hetkellä talossa on 3 kissaa ja 3 koiraa .Sairaala jutut minua on aina kiinnostanu ja perheeni mukaan lääkäriin ei enää tarvitsekaan mennä kun asioista on jutellut minun kanssani  :2funny:
Lisäyksenä sen verran että kuutoshuoneeni on vesimiehessä  :)


Otsikko: Re: 6. HUONE
Kirjoitti: tonde - 21.11.2005 23:10:10
Hei,

minulla on kutosessa stellium  :jupiter: :venus: :merkurius: :neptunus: Jousimiehessä, vähän matkan päässä  :aurinko: ja  :vertex: Skorpionissa ja sitten vielä  :uranus: Vaa'assa. On sinne osunut aika röykkiö-välillä tuntuu, että liiaksi. Töitä on paljon ja pyytäjiä riittää. Vielä, kun vaadin itseltäni paljon, stressi on valmis. Lohduttaudunkin muilla aspektikuvioillani, jotka opetuksen omaisesti kehottavat minua sanomaan joskus "Ei".

Terv. Tonde


Otsikko: Re: 6. HUONE
Kirjoitti: Lilli - 22.11.2005 12:53:40
Oma kutoseni on tyhjä, mutta miesystävällä siellä sijaitsee Kuu ja Saturnus, hyvällä ystävälläni on Aurinko kutoshuoneessa. Lisäksi kälylläni kutonen on pullollaan planeettoja.

Kutoshuoneellahan on yhtymäkohtia kriittiseen Neitsyen merkkiin. Täydellisyydentavoittelu tuntuu olevan ihan must, kun planeetat sijaitsevat tässä huoneessa. Tässä kuitenkin sorrutaan helposti ylilyönteihin, mitään ei osata ottaa rennosti. Tämä taas altistaa kaikenlaisille neurooseille ja häiriöille. Työnarkomaaneille burn out voi tulla erittäin tutuksi. 

Miehelläni lempisana on "terveellinen". Hän on kuntoiluhullu ja tietää suurin piirtein jokaisesta haukkaamastaan suupalasta rasvahappojen laadut ja suolan määrän ja energiatasot. Aikoinaan hän söi valtaisat määrät lisäravinteita, joita hän muuten töikseenkin kaupitteli. Suhde ravintoon on lähinnä tieteellispohjainen, hän syö kaikkia muotituotteita, jotka on julistettu terveellisiksi. Kuitenkaan hänen terveytensä ei ole hyvä. Toisinaan hän sortuu syöpöttelemään sellaisia ruokia, jotka eivät hänelle kerta kaikkiaan sovi. Ilmeisesti hänellä on hiivasyndrooma tai jokin muu aineenvaihduntahäiriö. Kuntoiluharrastuksessaan hän on telonut ruumiinsa lähes kaikista mahdollisista paikoista. Minusta mies on terveen sijasta raihnainen.  :-\ Työsaralla tämä herra on usein äärimmäisen kireä, näyttämisenhalu on kauhea, mutta tässäkin niitä ylilyöntejä tapahtuu.

Hyvä ystäväni, jolla on Aurinko kutosessa, on kiinnostunut vaihtoehtohoidoista. Tällä hetkellä reiki innostaa (hän on Aurinkomerkiltään Kalat), mutta myös ravitsemuspuoli tuntuu olevan tapetilla. Sen on syytä ollakin, koska hän nuorena kärsi kenekään tietämättä syömishäiriöistä. Jatkuvan oksentelun seurauksena vatsalaukku ja ruokatorvi ovat kärsineet pahoin. Tällä henkilöllä muuten kutoshuoneeseen liitetyt lemmikit ovat erittäin lähellä sydäntä.

Kolmas esimerkkitapaukseni on synnynnäisestä, kroonisesta terveysongelmasta kärsivä nainen, joka miettii paljon eettisiä ongelmia ja on kasvissyöjä. Hän on Au-Leijona, Kuu-Vesimies. Kahdesta edellisestä esimerkistä poiketen tämä henkilö ei ole muuten kireä perfektionisti, vaan yltiöpositiivinen ja lapsenmielinen naisimmeinen.


Otsikko: Re: 6. HUONE
Kirjoitti: tonde - 22.11.2005 13:54:11
Hei jälleen,

taitaa se niin olla, että ympäristö pitää minua vähintäänkin omituisena. Elämäni tavallaan on kyllä kurinalaista ja "järjestyksessä", enkä ehkä siinä mielessä herätä sen kummempia päiden pudisteluja. Luova hulluus on silti väkisinkin osa minua, nousumerkkini kun on  :kaksoset:.

Näkemykseni maailmasta on omanlaiseni. Työelämä ja vastoinkäymiset ovat ehkä opettaneet, että "tuulimyllyjä vastaan ei kannata taistella", mutta aina asioita pitää vähän kyseenalaistaa ja tutkia tarkkaan. Jos karttani aspekteihin on uskominen, näkemykseni muodostunee ja laajennee  :pluto::n,  :kuu::n ja :chiron::in myötä johonkin, kunhan muut asiat ovat järjestyksessä. Nyt täytyy vain porskuttaa eteenpäin, vaikka välillä vastustaakin.

Lillin laittama terveysintoilujuttu oli hyvä. Itsekin olen täysin vakuuttunut ja tietoinen flavonoideista ja kaikista hyvistä terveysvaikutteisista ruuista. Jaksan myös muille niiden hyvistä vaikutuksista aina mainita. Tummaa suklaata on muuten ihan pakko syödä - silläkin uhalla, että se laukaisee migreenin...

Sitten töitä jatkamaan...
Terv. Tonde


Otsikko: Re: 6. HUONE
Kirjoitti: K-NRJ - 22.11.2005 14:11:22
HIH kun nauratti tuo Lillin juttu...  :2funny: :2funny:

Minulla on Aurinko 6:ssa ja kieltämättä minäkin olen telonut itseni kuntoilussa jo niin monen kertaan että joskus mietityttää olisko ikinä kannattanut urheilla...

Mikään terveysintoilija en ole, mutta myös lisäravinnepuoli on tullut tutuksi.
Vaihtoehtohoidot kiinnostavat kovasti.

Ja työtä teen, välillä hakkaan päätä seinään, mutta minulle työllä on oltava muutakin merkitystä kuin vain rahan hankinta...


Otsikko: Re: 6. HUONE
Kirjoitti: Linn - 22.11.2005 17:11:14
Minulla ei ole kuudennessa kuin Chiron ja laskusolmu, mutta pikkusiskollani siellä on kärki, Vertex ja Saturnus Skorpionissa, Mars  :aspect_con: Uranus ja Neptunus Jousimiehessä sekä tuohon Neppariin yhtymässä Jupiter Kauriissa.

Äidilläni kuudennen kärki taas on Neitsyessä ja siellä on stelliumissa Vaa'assa Jupiter, Neptunus, Kuu ja Vertex. Neitsyen puolella kuudennessa on myös mahdollisesti Lilith (syntymäajasta kahta versiota).

Äiti ja pikkusisko ovat meidän perheen positiivisimmat ja sydämellisimmät ihmiset. Pikkusisko on meistä kolmesta siskosta tullut selvästi eniten äitiin. Rennosta elämänasenteesta huolimatta molemmat ovat rakastamansa työn parissa elementissään ja lähes työnarkomaaneja. Myös täydellisyydentavoittelua joissakin asioissa esiintyy.

Terveys on molemmilla hyvä, mutta sisko keräsi lapsena ihan uskomattoman määrän mitä erikoisimpia lääkärikäyntejä vaatineita vaivoja. Sittemmin tämä selittämätön kierre kuitenkin loppui. Terveysintoilijoita kumpikaan ei ole, mutta syövät suht normaalisti ja liikkuvat jonkin verran.

Äiti on luonnostaan hyvin laiha ja pieniruokainen, mutta käyttää kokatessa surutta voita ja kermaa. Sisko taas on vähän pyöreämpää mallia ja teininä hän jossakin vaiheessa pyrki vähentämään syömistään liikaa, mutta mielestäni se oli enemmän huomion hakemista kuin oikeaa syömishäiriön esiastetta. Kasvissyöjä hän on ollut jo useamman vuoden, mutta enemmän eettisistä kuin terveydellisistä tai laihdutussyistä. Sekä sisko että äiti ovat eläinrakkaita.

Linn


Otsikko: Re: 6. HUONE
Kirjoitti: ishtar - 22.11.2005 18:12:49
Minulla ei ole kuudennessa kuin Chiron ja laskusolmu
Linn


linn,
minullakin on tuo chiron kuudennessa huoneessa, yksinäisenä, tosin. mitä se voisi meinata; ilmeneekö se kummemmin mitenkään?


eniten tunkua mulla on 8. huoneessa, jossa  :aurinko:  :kuu:  :merkurius: ja  :jupiter:, ja toiseksi eniten 7. huoneessa, jossa  :venus:  :mars: ja  :juno:... olen edelleen ihan pihalla siitä, että mikä mitenkin ja miksi, mutta printtasin (jo...) syntymäkarttani ja pitänee tutkiskella sitä nyt sillai sit jotenki sillai... sillai...  ::)


Otsikko: Re: 6. HUONE
Kirjoitti: Artemis - 22.11.2005 18:17:00
Itselläni on neptunus kutosessa ja olen hyvin herkkä reagoimaan kaikkeen kehollani. Jos mieltä vaivaa jokin niin taatusti sairastun. Tiedostan hyvin herkästi kaiken kehollani, reagoin kaikkeen kehollani ja olen hyvin kiinnostunut sairauksista ja terveydestä.


Otsikko: Re: 6. HUONE
Kirjoitti: Timotheus - 22.11.2005 18:58:46
Tuosta Lillin urheilun raihnistamasta miehestä tuli mieleen 6. huoneen terveys/teyveydettömyys teema. Eikös tuosta huoneesta löydy myös terveydelliset ongelmat?

Mulla kuutosessa on vain Vesta ja sekin muutaman asteen päässä DC.stä. Kaarina P.n mukaan tämä tuo ongelmia parisuhteeseen, koska henkilö ei halua sitoutua vaan haluaa palkata/työllistää seksuaalisen kumppanin ilman tunnesiteitä ja velvoitteita. :buck2:


Otsikko: Re: 6. HUONE
Kirjoitti: asboo - 22.11.2005 19:27:27
Nannannaaaaa...huoneessa 6:  :pluto: :aspect_con: :venus: :vaaka:,  :uranus: :skorpioni:,  :merkurius: :skorpioni:,  :kuunsolmu: :skorpioni:
Uranus ja merkurius ilmeisesti tekee sen,että työpaikat vaihtuu ja teen freelancer-hommia, yhtäkään vakituista työpaikkaa ei ole ollut. Tunnistan itsessäni myös pikkutarkkuuden. Olen aina korjailemassa muiden virheitä ;)
Tykkään eläimistä paljon.
Ja...vaaka plutoyhtymä venuksessa ehkä tuo sitten taiteellisuutta kehiin, kun huoneen kärki on vielä leijonassa.
Terve olen koko elämäni ollut, enkä ole käynyt sairaalassa omia vaivoja hoitamassa sitten syntymäni...joka olikin iso vaiva   ;D


Otsikko: Re: 6. HUONE
Kirjoitti: sister sugar - 22.11.2005 20:11:08
Ooh.. minulla on kutonen ihan pikkuruinen, eikä siellä ole ketään. Tyhjyys vaan humisee.. samoinkohan käy urani kanssa (10 huoneenikin on pieni ja tyhjä)...  ???   ;)  Olen kyllä silti kiinnostunut terveydestä ja innostun aina uusista asioista, ja niistä "muoti"ruoka-aineista jotka joku mainitsi.. Työn suhteen en tosiaan ole kovinkaan narkkis, vaikka se mielessä paljon pyöriikin. Mutta kai se on luovan työn tekijöillä yleistä. Oma planeetta-klimppini osuu 7 huoneeseen (rapu):  :kuu: :mars: :jupiter: :juno: :kuunsolmu: :vertex: (8 huoneen rajan toiselta puolelta löytyy lisäksi  :saturnus:) ja ehkä noi tunne-asiat enemmän mua kuljettaakin :smitten:


Otsikko: Juupa juu...6. huone
Kirjoitti: Leena - 22.11.2005 20:20:12
Moiks ! 


Voisitteko te, jotka olette viisaampia tässä astrologiassa hieman valaista.
Olen kyllä lukenut näitä tulkintoja yms, mutta koskaan en ole itse yrittänyt erityisemmin ymmärtää tuota syntymäkarttaani.
Pari kysymystä, tulivat mieleen tästä kutoshuonejutusta:

Ensinnäkin, tuo karttani, sen kehä, lohkossa 7. on melkoinen painotus, siellä on eniten merkintöjä.. mutta syntymäkartan tiedoissa kuitenkin 17 kohdasta 10:ssä on 6.huone ja kutoshuoneen kärki on kaksosissa. Ja niissä kärjissä on selvästi eniten kaksosia ja jousimiehiä...  :idiot2:
Miksi näin.. mitä virkaa tuolla seiskalla on ? Näin maallikkona käsitän kai väärin, että ko 7. huone, niinkö ei olekaan  ? "kärkilistalta" puuttuu myös huone 7 ja 10 ja 1 ..

Nyt tietysti jotakuta, joka ymmärtää näistä jutuista enemmän, huvittaa, mutta ajattelin, että olisiko tämä sittenkin oikea paikka kysyä tyhmiä :)))???
 :D

Yrittäkää ymmärtää , kiitos etukäteen   :smitten:

18.5.1956, klo 00:40, kemi
härkä, nouseva jousimies :idiot2:


Otsikko: Re: 6. HUONE
Kirjoitti: Linn - 22.11.2005 21:00:28
Ishtar,

Joku on ainakin muistaakseni Chironia kuudennessa tulkinnut siten, että työhön voisi liittyä parantaminen ja/tai opettaminen (Chironin teemat). Tai ehkä työnteolla voisi olla parantava tai opettava vaikutus.. (oma arvelu  8)) Tai miksi se ei terveyteen voisi liittyä esim. siten, että on terve? Parantaja-Chironin majaillessa siellä. Tämä nyt vain pälkähti päähäni, kun en itse ole oikein koskaan kipeä.

Minulla ei ole ainakaan suunitelmissa hoitoala tai opettaminen, mutta eihän sitä koskaan tiedä.

Artemiksen jutusta tuli mieleen, että voisikohan Neptunus kuudennessa aiheuttaa luulosairautta? Kun siis A. mainitsi olevansa kiinnostunut sairauksista. Avomiehelläni on tämä sijainti ja hän on jostain sairaudesta luettuaan yleensä heti varma, että hänellä on kaikki mainitut oireet jne. Tämä ominaisuus ei ole niin vahva, että se häiritsisi arkielämää, mutta huvittavaa se mielestäni on. Lisäksi hän arvelee vähän väliä flunssan olevan tulossa ja vaikka hän sitä minua paljon useammin poteekin, eivät arvelut lähellekään aina osu kohdalleen.

Tämä sijainti on siis myös siskollani ja äidilläni, ja siskon muistelen joskus maininneen, ettei hän voi lukea lääkärikirjoja. Äidistä en osaa sanoa - tyttären silmissä äippä on aina niin järkevä.  :angel:  Pitää kysyä.

Linn


Otsikko: Re: 6. HUONE
Kirjoitti: Alzbeta - 22.11.2005 21:34:03
Tonde, täällä toinen, jolla stellium 6. huoneessa Jousimiehessä.  :aurinko: :merkurius: :neptunus: :uranus: :venus:

Olen ollut koko ikäni sekä luulo- että oikeasti sairas ja olen niitä harvinaisia ihmisiä joilla ei ole lääkäri tai sairaalakammoa  :2funny:

Tosin mielenterveys ja -sairaus on vanhemmiten alkanut kiinnostamaan huomattavasti enemmän, 6. huoneen kärki  :skorpioni: Enkä todellakaan ole mikään ravinto tai kuntointoilija   :P Vaikka joskus olisi ihan eduksi...

Nuo eettiset, moraaliset, esteettiset ja kaiken maailman eksistentiaaliset ja filosofiset ja sosiaaliset ja psykologiset kysymykset ovat tulleet ERITTÄIN tutuiksi. Niitä on pyöritelty monelta kannalta ja suunnalta.

Oman alani parissa työskennellessäni tunnen myös olevani aidoimmin oma itseni ja siis sanomattakin selvää, että työllä pitää olla suurempi ja laajempi merkitys kuin vain elannon hankkiminen ja toimeen tuleminen! Miten joku voi edes muuta ajatella...

Olen yrittänyt kohti 5. huoneen teemoja kun siellä ( jopa, wow ) 2 planeettaa..  :pluto: :saturnus:  :vaaka: Ei kyllä hilpeimmät kuviot tuohon huoneeseen...

Mutta olenkin elämäni voimakas ekspressionisti  :smitten:


Otsikko: Re: 6. HUONE
Kirjoitti: tonde - 22.11.2005 21:43:09
Hei,

voipi tuo Neptunus kutosessa vaikuttaa luulosairauteen tai kiinnostukseen terveyttä ja lääketiedettä kohtaan... Löytyisiköhän siihen joitakin tulkintaa vahvistavia aspekteja? Minulla on sen kutosen stelliumin (jossa mm. Neptunus) kanssa oppositiossa Saturnus kaksosissa. Astrothemessä tulkintaan tuli Saturnuksesta tuossa kohtaa "a scientific mind". Ilmankos ajauduin tekniselle alalle, kun on  :saturnus: :aspect_tri: :keskitaivas:. Menestystäkö pitäisi vielä joskus olla luvassa kun niistä muodostuu toisessa keskustelussa mainitsemani suurkolmio  :pluto::n kanssa? Plutoko sen teettää, että ei se menestys helpolla tule?

Mutta takaisin kutoseen. Olen myös eläinrakas. Minusta oikeastaan piti tulla tässä mielessä kutoshuoneeni mukaisesti eläinlääkäri. Jotenkin Saturnus vastapäätä vei voiton. En ole Saturnukselle katkera, vaikka se taitaa hankaloittaa montaa muuta juttua. Olisinhan lääkärinä saattanut määrätä itselleni luulosairaana vaikka mitä. Ajatuskin on Luojalle kiitos useimmiten muualla kuin lääkärikirjoissa...

Terv. Tonde


Otsikko: Re: 6. HUONE
Kirjoitti: Alzbeta - 22.11.2005 22:08:27
Olen kuitenkin sen verran analyyttinen luonne, että analysoin sen luulosairauden pois. Minusta piti tulla lääkäri ja olen myös kiitollinen, ettei tullut. Olisi voinut kehittyä aika hysteerinen elämä, jossain vaiheessa mietin vakavasti psykologin uraa, pelottaa ajatuskin mitä luulosairaus voi sillä saralla tehdä... Neptunus tekee Neliön Kuulle 11. kaloissa, kolmion Saturnukseen ja sekstiilin Plutoon... muistaakseni.
Totuus ei löytynyt lääkäri eikä psykologian kirjoista, joten lähdin etsimään muualta.

Taiteiden pariin olen lopulta päätynyt ja hyvä näin  :smitten:

Eläinrakas olen myös, vaikka omaa lemmikkiä ei koskaan olekaan ollut, lähinnä käytännön tekijöistä johtuen.

Kyllä se 6. huoneen terveysteema on silti vahva, mutta jos joskus jotain siihen liittyvää teen työkseni tai muuten niin on se sitten vaihtoehtoista.


Otsikko: Re: 6. HUONE
Kirjoitti: boboo - 23.11.2005 10:58:59
6 huoneessa vain neptunus

stressiin reagoin kehollani, minulla on lukuisia salaperäisiä sairauksia/kiputiloja. Joskus jopa luulen olevani tai tulevani hulluksi  ;)

Lapsena olin kokoajan nuhassa, niin pahassa että opettajat lähetti sen vuoksi kotiin.

minusta meinasi tulla myös alkoholisti, sairaus sekin  :(


Otsikko: Re: 6. HUONE
Kirjoitti: K-NRJ - 23.11.2005 11:39:28
Minä unohdin mainita tuon Neptunuksen 6:ssa eli sekin löytyy sieltä. Ja sama juttu kuin sulla boboo eli reagoin stressiin kehollani, ja mulla oli myös lapsena paljon salaperäisiä sairauksia joille lääkäreiden oli vaikea löytää diagnoosia tai he määräsivät väärät lääkkeet.

Ja kuten Alzbeta, lemmikit ja lääketiede kiinnostaa ( :skorpioni:), lähinnä mielenterveys- ja sairaus. Haluaisin olla Dr.Phil.


Otsikko: Re: 6. HUONE
Kirjoitti: apache - 23.11.2005 15:49:17
Jälleen yksi 6.huonepainotteinen tapaus ilmoittautuu!

Minulla siellä   :jupiter: :uranus: :neptunus: sekä vielä onnenpistekin. Huoneen kärjessä on Skorpioni, mutta mainitut planeetat ovat kaikki jousimiehessä.

Lisäksi kuumerkkini on Neitsyessä (5.huone)

Minulla on taipumusta työnarkomaniaan (ja sitä kautta uupumuksesta ja stressistä johtuvaan sairasteluun) ja olen myös erityisen herkkä monille nautintoaineille (kofeiini jne.).
 :uranus: taitaa vaikuttaa...


Otsikko: Re: 6. HUONE
Kirjoitti: tonde - 23.11.2005 17:09:02
Hei Saiga,

minullakin on aspekteissa  :pluto: :aspect_sex: :neptunus: sekä  :neptunus: :aspect_con: :merkurius:.

Sepon aspektitulkinnassa minulla on, että :pluto: :aspect_sex: :neptunus: -aspektin haltijoilla on tavallista enemmän kosmista latausta ja mediaalisia kykyjä. Eikä kuulemma elämän tapahtumissa aina edes oikein voi olla perillä, että missä mennään ja miksi, koska aivot eivät pysty rekisteröimään näiden planeettojen energioita. Siltä kyllä joskus tuntuu...

:neptunus: :aspect_con: :merkurius: liitetään kykyyn välittää herkän alitajunnan, mielikuvituksen ja intuition tuottamaa tarinaa muille.

No, saa nähdä, josko ne selvänäkijän kyvyt tästä voimistuvat...

Terv. Tonde (aivan tonttumainen nimimerkki)


Otsikko: Re: 6. HUONE
Kirjoitti: Artemis - 23.11.2005 18:40:40
Linn!
Ehdottomasti luulosairautta! Olen kiinnostunut kaikista sairauksista (juu friikki  :))
Ja kuvittelen usein sairastavani jotain vakavaa sairautta. Se on kamalaa, pelkään ja pelkään. Aina ajoittain iskee kamala sairauden pelko... Minua kutsutaan työpaikallani tohtoriksi  ;) Koska tiedän paljon taudeista. Olen varmaan ihan hullu. Luulosairaus ei ole hyvä homma.
Tiedostan kaikki pienetkin kivut ja säryt ja yhdistän oireet aina johonkin kamalaan sairauteen. Psykiatrillekko?


Otsikko: Re: 6. HUONE
Kirjoitti: Vilja - 23.11.2005 23:13:42
Minulla 6.huoneen kärki  :jousimies: , ja onnenpiste möllöttää  :kauris: :ssa  :aspect_sex:

 MC/ Lilith   :kalat: ja  :aspect_tri: 3,4 huoneen  :mars: :pluto: yhtymään , luulen sen eniten näkyneen työsaralla joka on yleensä mennyt niinkuin olen toivonut
 onnea on ollut sairaudenkin suhteen


Otsikko: Re: 6. HUONE
Kirjoitti: ishtar - 24.11.2005 14:45:17

Joku on ainakin muistaakseni Chironia kuudennessa tulkinnut siten, että työhön voisi liittyä parantaminen ja/tai opettaminen (Chironin teemat). Tai ehkä työnteolla voisi olla parantava tai opettava vaikutus.. (oma arvelu  8)) Tai miksi se ei terveyteen voisi liittyä esim. siten, että on terve? Parantaja-Chironin majaillessa siellä. Tämä nyt vain pälkähti päähäni, kun en itse ole oikein koskaan kipeä.


linn,


...joo. itse kanssa harvemmin kipeänä mitä vanhemmaksi tulen, ja vakavin tauti on varmaan ollut korvatulehdus... hassua  ::) kyllä, yhym, olen astelemassa polulle jossa on sekä parantamista että opettamista. juuri viime päivinä olen miettinyt, että on aika ottaa Se Askel; tai tietyt asiat ovat ilmentyneet levottomuutena mielessä ja kehoissa. astrokielellä tää vois olla härkä-rapuilua, empimistä, varoivaisuutta ja epävarmuutta, kaikki tavallaan kuitenkin "turhia". hoo.  
 :buck2:

...emmää voi tätä viestiä tohon hymiöön lopettaa. tätä teille:

 :smitten:


Otsikko: Re: 6. HUONE
Kirjoitti: CorvusLeonis - 24.11.2005 15:08:14
Minulla 6.huone osuu Kaloihin. Toisin kuin voisi luulla, en toikkaroi perjantaisin ympäriini kaatokännissä vaan otan korkeintaan muutaman drinkin Kuussa. ;D Ruokavalioni koostuu lihasta, vihanneksista (kyllä, puputan porkkanoita :-[), kaura- ja ruisleseistä sekä urheilu- ja lisäravinteista (kuten Substralista  :2funny:) ja paheista löytyy kahvi ja pähkinät. :-X


Otsikko: Re: 6. HUONE
Kirjoitti: cessiwi - 29.11.2005 16:13:12
Hehe..
Tässä tulee vielä yksi :) Mulla on :kuu: :jupiter: :saturnus: :uranus: :pluto: :vertex: :juno: kaikki 6.huoneessa, tulkinnat ovat olleet aika ristiriitaisia.Täydellisyystavoittelu kuuluu pahimipiin piirteisiin, samoin työnarkomania ja stressi. En sairastele usein, mutta vilustuessa riittää n. 36.8 lämpö niin makaan sängynpohjaalla ihan tokkurassa :) Kuudes huone on mulla Neitsyessä. Sellainen outo juttu kyllä löytyy ja se on että mua ahdistaa kaikenlainen valehtelu ja epärehellisyys. Valkoisesta valheestakin iskee angsti :idiot2: Nimeenomaan omaan tekemiseen liittyy aina kovemman luokan eettinen keskustelu. Liittyy varmaan täydellisyystavoitteluun.. ???


Otsikko: Re: 6. HUONE
Kirjoitti: apache - 29.11.2005 22:51:11
Allekirjoitan cessivin flunssatokkurakokemukset!  Minuakin inhottaa valehtelu jne. inhoan kaikenlaista "pelailua". En halua esittäytyä siveyden sipulina, mutta minullakin on aika tiukka omatunto ja kova moraalinen dialogi itseni kanssa...


Otsikko: Re: 6. HUONE
Kirjoitti: Kirar - 04.01.2006 00:08:30
Ihanaa että teitä muitakin on, joilla 6. huone täynnä. Olen tuota rypästä ihmetellyt. Omat astro taidot kun ovat vajaat. Minulla 6. huoneessa 

 :uranus: :jupiter: :vertex:  :vaaka::ssa,
 :venus: :neptunus:  :skorpioni::ssa
 :aurinko: :merkurius:  :jousimies::ssä

Jos perinteisesti 6. huone on työn huone, niin mitä ammatiksi?
Jos 6. on terveyden huone....jaa a........ voisiko yksinäisyyden tarve/halu tulla tuolta? Joskus tekis mieli kaívautua 10km maan alle, rauhaan.

Taidan olla vaihtelun haluluinen, kaikki uusi kiva kiinnostaa :)
Reagoin vatsalla stressiin, välillä kyllä olen luulosairas :-\
Työt teen mielelläni omissa oloissa, ja mielummin luovasti ohjeita noudattaen.


Otsikko: Re: 6. HUONE
Kirjoitti: Almah - 04.01.2006 13:18:46
6. huone ravussa ja siellä nököttävät yhtymässä  :venus: ja  :saturnus: joista Saturnuksella tämän näköisiä aspakteja   :aspect_kvi:  :kuu:,  :aspect_squ:  :jupiter:,  :aspect_tri:  :vesta:,  :aspect_ssx:  :juno:,  :aspect_kvi:  :keskitaivas:. Venus taas tekee seuraavanlaisia aspekteja:  :aspect_ssx:  :merkurius:,  :aspect_tri:  :vesta:,  :aspect_tri:  :pallas:,  :aspect_squ:  :chiron:,  :aspect_opp:  :askendentti:,  :aspect_tri:  :kuunsolmu:,  :aspect_squ:  :uranus:,  :aspect_squ:  :jupiter:

saa kommentoida  ???


Otsikko: Vs: 6. HUONE
Kirjoitti: Mimia - 08.06.2006 17:02:58
Kuudes huone: itsetarkkailu, halu kehittyä, käytännölliset kyvyt, kriisit, terapiat, ravintotietous, vaihtoehtohoidot jne.

Trooppisessa kartassa miun kuudennen huoneen kärki on Jousimiehessä ja huoneessa oleilee myöskin Uranus ja Neptunus. Tämä näkyy elämässäni niin, että miun tietoinen näkemys itsestäni ja kaikesta yllä mainituista kuudennen huoneen asioista on lisääntynyt ja lisääntyy (Jousimies laajentaa näkemyksiä).

Uranus aiheuttaa sen, että elämässäni on vähän väliä jonkinlainen kriisi, mutta aina kun siitä on selvitty, niin itsetuntemus on tietenkin parempi. Joten en enää pelkää kriisejä, niin kuin ennen, koska nyt tiedän, että niistä seuraa aina loppu peleissä paljon hyvää! Kouluttautuminen on myös osa elämääni. Olen aina ikuinen opiskelija. Haluan osata mahdollisemman paljon kaikenlaista. Ja haluan tulla oman alani parhaaksi ammattilaiseksi! (Heh, onneksi miulla on näin vaatimattomat päämäärät!  ::))

Neptunus ilmenee niin, että joka asiaan pitää reagoida keholla.  :-\ Kriisit osoittavat yleensä aika hyvin miun herkkyyteni. Esim. isäni kuolema oli miulle aikasen iso kriisin paikka, niin keho meni ihan sekaisin ja tukkoon. En pystynyt ainakaan kuukauteen mitenkään päin miettimään koko asiaa, koska heti alkoi aivan sietämätön vatsakipu ja päänsärky. Keho antoi merkin, että mieli ei ole vielä valmis käsittelemään koko asiaa! Aika fiksun järjestelmän tuonne ihmisen sisälle joku on keksinyt. Pahimmillaan mie olen myös aikamoinen valittaja ja nurisija tuona aikana kun keho reagoi voimakkaasti.

Siideerisessä kartassa kuudennen huoneen kärki onkin Skorpionissa, joka näkyy siinä, että haluan tietää kaikesta kaiken. Ei mitään salaisuuksia! Ja mitä mysteerisempi koko asia on, sitä enemmän se kiehtoo.


Otsikko: Vs: 6. HUONE
Kirjoitti: mateve - 08.06.2006 19:47:11

Minun 6.huoneenkärki on  :rapu: ja siellä on  :leijona: sekä  :neitsyt:
 :pluto: ja  :chiron: sekä  :kuunsolmu: siellä möllöttää. :coolsmiley:
Leikkauksia paljon, työtä liikaa ja paljon eläimiä silloin joskus.
Nyt kasvisruoka ja itsen parantaminen ja totuudentorvena terveellisestä elämästä muillekin  ::) siinäpä se ja hyvä on... :2funny:

 ;) Mateve


Otsikko: Vs: 6. HUONE
Kirjoitti: Q - 24.06.2006 19:10:51
Tiedän useitakin tällaisia ihmisiä, joilla 6. huone on erityisen painottunut. Tyttärelläni mm. on siellä  :aurinko: , :merkurius: , :mars: , :venus: ja :jupiter: . Hän on kuitenkin vasta alle 2-vuotias, joten aika varmaankin tulee vasta näyttämään, miten tuo tulee hänen elämässään näkymään.

Parhaalla ystävälläni taas on :aurinko: , :merkurius: , :mars: , :jupiter: ,  :saturnus: ja :pluto: kutosessa. Hän on päättötyötä vaille valmis sairaanhoitaja ja tekee töitä psykiatrisella puolella. On myös yksityiselämässään kiinnostunut terveellisistä elämäntavoista (mm. kasvissyönti ja vaihtoehtoiset hoitomuodot). Työ ylipäätään tuntuu olevan tärkeässä asemassa hänen elämässään. Itse olen tuossa asiassa hänen vastakohtansa; työ ei merkitse minulle juurikaan mitään ja viihdynkin erittäin hyvin kotiäitinä. Mutta minulla onkin 6. huoneessa vain Kuu Oinaassa.


Otsikko: Vs: 6. HUONE
Kirjoitti: MetalLady - 16.09.2006 01:04:15
Voe ,voe mulla on 6 huone ihan tyhjä ja tyhjä kärki osoittaa oinaaseen. ???
Pojallani kans on tyhjä 6 ja kärki osoittaa kaloihi, hän siis on jouskari niin, kuin minä.
Tyttäreni 6 huoneessa on kalat ja aurinko, hän siis on kalat.


Otsikko: Vs: 6. HUONE
Kirjoitti: enska - 16.09.2006 12:25:49
Kutosen kärki on Kaloissa ja ainoa asukki Chiron Oinaan puolella hyvin lähellä jo seiskan kärkeä, väljä yhtymä kuu ja oppositio Uranus. Tosin noiden aspektien merkitys on jäänyt Chironiin nähden avautumatta, ainakin toistaiseksi..Olisiko tuo migrenitaipumus perua  :chiron: Oinaassa ja kutosessa?

Mitenköhän tulkitsisi..hmmm..terveydentila sellainen että lompakossa on  potilaskortti tvs., rekistereissä (mm.työvälityksessä) asiasta merkintä, lapsena olisin saanut vaputuksen liikunnasta. Liittyy varmaan tuon huoneen kärkeen, koska Kalat ovat aurinkomerkkini ( :aurinko: tosin vitosen puolella). Fyysisesti olen sellaista olmi-tasoa siis..

Miten kutoseni liityy työhön, on vähän vaikea määrittää. Kaikenlaista on tullut kokeiltua, mutta sitä yksiyhteen ominta työtä ei vieläkään näköpiirissä..

Muuta kutosen tematiikkaa ovat siis lemmikkieläimet ja elämäntavat: Kaikenlaisista eläimistä pidän, kaikki kummatkin otukset ovat mielestäni kiehtovia. Elämäntavat ovat vähän sekalaiset, en urheile, tupakoin, mutten juo juurikaan alkoholia. Ruokavalio on ollut jo vuosikaupalla kasvispainotteinen, punaista en syö, ja nyt taas mietin paluuta lakto-vegeilyyn..


Otsikko: Vs: 6. HUONE
Kirjoitti: Artemis - 16.09.2006 12:41:08
Kuudes huone: itsetarkkailu, halu kehittyä, käytännölliset kyvyt, kriisit, terapiat, ravintotietous, vaihtoehtohoidot jne.

Trooppisessa kartassa miun kuudennen huoneen kärki on Jousimiehessä ja huoneessa oleilee myöskin Uranus ja Neptunus. Tämä näkyy elämässäni niin, että miun tietoinen näkemys itsestäni ja kaikesta yllä mainituista kuudennen huoneen asioista on lisääntynyt ja lisääntyy (Jousimies laajentaa näkemyksiä).

Uranus aiheuttaa sen, että elämässäni on vähän väliä jonkinlainen kriisi, mutta aina kun siitä on selvitty, niin itsetuntemus on tietenkin parempi. Joten en enää pelkää kriisejä, niin kuin ennen, koska nyt tiedän, että niistä seuraa aina loppu peleissä paljon hyvää! Kouluttautuminen on myös osa elämääni. Olen aina ikuinen opiskelija. Haluan osata mahdollisemman paljon kaikenlaista. Ja haluan tulla oman alani parhaaksi ammattilaiseksi! (Heh, onneksi miulla on näin vaatimattomat päämäärät!  ::))

Neptunus ilmenee niin, että joka asiaan pitää reagoida keholla.  :-\ Kriisit osoittavat yleensä aika hyvin miun herkkyyteni. Esim. isäni kuolema oli miulle aikasen iso kriisin paikka, niin keho meni ihan sekaisin ja tukkoon. En pystynyt ainakaan kuukauteen mitenkään päin miettimään koko asiaa, koska heti alkoi aivan sietämätön vatsakipu ja päänsärky. Keho antoi merkin, että mieli ei ole vielä valmis käsittelemään koko asiaa! Aika fiksun järjestelmän tuonne ihmisen sisälle joku on keksinyt. Pahimmillaan mie olen myös aikamoinen valittaja ja nurisija tuona aikana kun keho reagoi voimakkaasti.

Siideerisessä kartassa kuudennen huoneen kärki onkin Skorpionissa, joka näkyy siinä, että haluan tietää kaikesta kaiken. Ei mitään salaisuuksia! Ja mitä mysteerisempi koko asia on, sitä enemmän se kiehtoo.


Mirtsun kuvaus neptunuksesta kuulosti niin tutulta. Minulla keho reagoi niin voimakkaasti kaikkeen. Huomaan herkästi kaikki pienet poikkeamatkin kehossani, kivut, häiriöt jne.. Fyysinen kehoni on todella tiukasti sidottuna mieleeni, niin että mielentila vaikuttaa heti kehooni ja jos kehoni on väsynyt tai kipeä niin se vaikuttaa myös mielialaani.
Minulla neptunus kutoshuoneessa tekee kolmiota kuuhun.


Otsikko: Vs: Re: 6. HUONE
Kirjoitti: Ebenia - 17.09.2006 11:02:56
Ishtar,

Joku on ainakin muistaakseni Chironia kuudennessa tulkinnut siten, että työhön voisi liittyä parantaminen ja/tai opettaminen (Chironin teemat). Tai ehkä työnteolla voisi olla parantava tai opettava vaikutus.. (oma arvelu  8)) Tai miksi se ei terveyteen voisi liittyä esim. siten, että on terve? Parantaja-Chironin majaillessa siellä. Tämä nyt vain pälkähti päähäni, kun en itse ole oikein koskaan kipeä.

Minun tietääkseni tuo Chiron kutosessa voi merkitä myös itsetunto-ongelmia, ongelmia ettei kykene hyväksymään omaa kehoaan. Ehkä sitten sitä kautta, kun tästä parantuu, kykenee parantamaan ihmisiä, jotka ovat samassa tilanteessa. Omaa arveluani...


Otsikko: Vs: 6. HUONE
Kirjoitti: helinä - 17.09.2006 11:50:46
Moi (erityisesti Mirtsu)

Mulla on Vertex lähellä Dc:tä, mutta huone 6 puolella  :kalat: .

Pluto on Antivertexin päällä lähellä Ac:tä, mutta huone 12 puolella  :neitsyt: .


Sanotaan, että Pluto AC ihmiset kokee/tekee suuria mullistuksia.
Mulla näyttää ympäristön mullistukset aina heijastuvan terveyteen.
Ainut suuri ( :keskitaivas:  :aspect_con:  :venus:  :rapu: ) "asema maaimassa = Ihme" oli lapsen synnyttäminen - olin 5 päivää tajuttomana ja 6 viikkoa sairaalassa.

Mietinkin kannattaako tätä huone 6 "sokeasti hyödyntää" uralla. Vai sittenkin tuo terveys ja arjen kohtaaminen voi ollakin rakentavampaa - siinä näkyisi sitä rakkautta itseäänkin kohtaan...?

Se siis tuli omista aivoista ulos - aika hörhöä, mutta olotilakin on nyt aika lailla väsymystä ja huimausta...

Tiedä minkä mullistuksen laitan "olemassaolollani" nyt aikaan...(tr  :uranus: huone 6, ja 22.9. auringonpimennys  :aspect_con:  :pluto: ja  :askendentti: )
 - ainakin työuupumisesta puhutaan myös paljon!
Ja jo puhe on hyvästä, vaikka Valtaa ja Voimaa ei olekaan!!!
 :angel:


Otsikko: Vs: 6. HUONE
Kirjoitti: Pocahontas666 - 17.09.2006 14:16:32
Minulla, on noususolmu 6 huone ja oppositiossa. Netpunuksee, mitä voitte siitä kertoa  :smiley6600:


Otsikko: Vs: 6. HUONE
Kirjoitti: kooky - 17.09.2006 14:42:30
Minullakin on noususolmu 6 huoneessa.

Jos sulla vielä neptunus siis 12 huoneessa laskusolmulla, niin se korostaa tuota samaa juttua...eli hallitset varmaan hyvin noita kalat-neptunus 12 huone asioita jo luonnostaan...kuten mielikuvitus fantasia,taiteellisuus, todellisuuspako ja ehkä mieltymys päihteisiin...

Noususolmu 6 huoneessa kehoittaa hankkimaan selkeetä järjestystä elämään, suunnittele, tee aikatauluja itsellesi, pidä ympäristö siistinä, keskitä huomiota fyysiseen kuntoon ja itsestä huolehtimiseen...älä eristy ja pakene omiin maailmoihin. Anna mielikuvituksesi hedelmille konkreettinen muoto. Älä haaveile liikaa, vaan toteuta juttusi maallisella tasolla.

Jan Spilleriä mukaillen...(näillä sivuilla ketju "noususolmut jan spillerin mukaan")


Otsikko: Vs: 6. HUONE
Kirjoitti: Pocahontas666 - 17.09.2006 14:45:30
Kiitos! osuu kyllä hyvin minuun tuo kuvaus!


Otsikko: Vs: 6. HUONE
Kirjoitti: kooky - 17.09.2006 15:01:21
Hauska kuulla :)

Sattui olemaan omakohtaista kokemusta aiheesta...pitää yrittää skarpata etten elä liikaa jossain neptunuksella...vaan yrittää sopeuttaa sitä puolta rikastuttamaan tätä "oikeeta todellisuutta"...eikä silleen että eläisi vain pelkästään jossain mielikuvituksen maailmoissa...saatan niin helposti kääntää konkreettisen todellisuuden offille...ja luoda maailmani päässäni.Ja unohtua sinne koska siellä on niin kivaa  ::)


Otsikko: Vs: 6. HUONE
Kirjoitti: aQuarius~ - 20.09.2006 17:43:56
Miesystävälläni on 6.huoneessa venus, pluto, aurinko, mars ja juno ja hänelle on todella tärkeää menestyminen. Työnarkomaani hän ei ole, mutta hoitaa hommansa todella hyvin ja fyysinen terveys on kaikki kaikessa hänelle. Vielä kun on skorppari niin jaksamista olisi vaikka muille jakaa...
Hänen mottonsa kuntoilemisen suhteen on "koskaan ei voi urheilla liikaa"  ;D


Otsikko: Vs: 6. HUONE
Kirjoitti: Turquoise - 25.09.2006 08:24:05
Ohhoh, mulla on 6. huone ihan tyhjä  :(


Otsikko: Vs: 6. HUONE
Kirjoitti: Sanani - 27.09.2006 18:28:18
Mullakin on 6. huone tyhjä  :o
Osaiskohan joku valaista asiaa?


Otsikko: Vs: 6. HUONE
Kirjoitti: MetalLady - 27.09.2006 18:35:11
Ette ole ainoita, mulla 6 huone kans on tyhjä, kärki osuu oinaaseen.


Otsikko: Vs: 6. HUONE
Kirjoitti: Samsa - 28.09.2006 09:22:30
Jotenkin tuntuu että taisin vanhalla foorumilla jotain kutoshuonejuttua höpistä, mutta pistetään nyt tännekin. Eli tavaraa löytyy 6.huoneesta: uranus, neptunus ja kuu.
   Tuon neptunuksen sijainnista kutosessa olen joskus lukenut sellaista, että se liittyisi eläinrakkauteen. Ja se ainakin pätee minuun.. Aina ovat eläimet olleet minulle tärkeitä  :smitten:
   En tiedä lieneekö sitten toisenlaista vaikutusta tuolta samaiselta planeetalta ( :neptunus:) , mutta toisinaan eivät esim. nukutusaineet tahdo tehota millään. Kerran lääkärit olivat jo aivan hädässä, kun ei meinannut taju mennä kankaalle millään, vaikka pumpattiin kuinka myrkkyä suoneen  :D

Terveys ei ole ollut paras mahdollinen. Sitä varmaan voi odottaakin noilla planeetoilla. Myös nupinsisäisesti on ollut hieman hulinaa, ja siihenkin kai neptunus altistaa. :buck2:

Varmaan on paljon sellaistakin jota en edes tajua tai osaa tulkita; miten esim. uranus ja kuu 6.huoneessa oikein mahtaisivat "näkyä". Ehkä elämän yleisenä sekavuutena? Ainakin työelämään pääsy (tai joutuminen  ::)) on viivästynyt kovasti, opinnot ovat keskeytyneet monta kertaa jne.


Otsikko: Vs: 6. HUONE
Kirjoitti: metsämieli - 04.10.2006 15:47:56
Minulla 6. huone on 12. huoneen lisäksi hyvin suuri.

6. huoneeni kärki on Vaa'assa ja siellä majailevat:

:pluto: :skorpioni:
:kuu: :skorpioni: :aspect_con: :pallas:
:pallas: :skorpioni:
:saturnus: :jousimies:
:uranus: :jousimies: :aspect_con: :ceres:
:ceres: :jousimies:

Olen aina ollut varsin terve ja harvoin minun on tarvinnut sairaalassa rampata. Vihaan lääkkeitä ja sairaaloita muutenkin ja särkylääkkeenkin otan vain, jos tuntuu, etten voi enää sietää kipua ja lääkäriin menen, jos tauti ei meinaa lähteä pois (kävin tänään kaksi kuukautta kestäneen yskän vuoksi lääkärissä). Joskus jos kipu on oikein kova, saatan kuvitella itselleni mitä kamalampia sairauksia, vaikkei minulla oikeasti sitten ole välttämättä mitään flunssaa kummempaa.

Syön ihan normaalisti enkä laske kaloreita tai mieti tarkkaan jokaista suupalaani. Poltan ja juon alkoholia joka viikonloppu. En todellakaan ole mikään terveysintoilija. Inhottaisi, jos joutuisi elämään niin kontrolloitua elämää.

Kouluun olen suhtautunut liian kevytmielisesti ja välillä kaduttaa etten ole lukenut. Asioihin, jotka kiinnostavat minua todenteolla, olen perehtynyt paremmin (astrologia, sukututkimus, tarinoiden kirjoittaminen) ja harrastan niitä varsin intensiivisesti.

Stressaan helposti ja joskus tulee uskomattomia masennuspäiviä/kausia, koska minusta tuntuu, että elän jonkinlaisen paineen alaisena ja tuntuu, etten pysty ratkaisemaan jotain asioita.

Joo, siinäpä jotain. Ainiin, minulla on vielä stellium Neitsyessä, joka kai lisää jotain tämän huoneen antamia ominaisuuksia?


Otsikko: Vs: 6. HUONE
Kirjoitti: taiska - 06.10.2006 23:44:10
6. huone Raimo A. Nikulan Astrologian ihmiskuvan mukaan :
Itsensä dramatisoinnin ja lähjojen näyttelyn jälkeen, yksilö tyhjenee ylimääräisistä voimistaan ja joutuu kriisiin, jossa hänen on punnittava uudelleen elämäänsä.Kuudes huone viittaa siksi itsetarkkailuun, haluun kehittyä, karsia pois virheet ja liioittelut ja muodostaa asiallinen, toimiva ja todellisuudentajuinen suhde elämään.
Kuudes huone edustaa käytännöllisiä kykyjä ja lahjoja, joiden avulla yksilö voi tehdä työtä, parantaa annettuja olosuhteita ja kehittää omia erikoistaipumuksiaan pitkälle.Niinpä huoneen tyypillisimmät edustajat ovat: tekniikan taitaja, käsityöläinen, sairaanhoitaja, tehdastyöläinen, tutkija, sotilas, erikoisammattimies.Tämä on toinen maahuone, jossa aineellinen elämä tarjoaa vastuksia, jotka ihminen tutkivalla ja parantavalla otteellaan voittaa.Toisaalta huone viittaa strategisiin taitoihin ja kollektiivisen voiman järjestelmälliseen ja kurinalaiseen käyttöön.Siksi se on myös sotilaiden ja "juonittelijoiden" elämänkenttä.
Mikäli on kyse psyyken asioista, kuudes huone on kriisin ja uudelleensuuntautumisen alue.Yksilön voimat voivat pettää; ilmaantuu ruumiin tai sielun heikkouksia, jotka ehkäisevät kehitystä.Vastapainona ihminen oppii tekniikkoja ja menetelmiä, jotka auttavat eheytymään uudelleen.Siksi tämä on myös terapioiden, kuntoutusmenetelmien, ravintotietouden ja ympäristöhygienian lohko.Kaikilla elämän alueilla ihmisen on opittava huolehtimaan itsestään ja omasta tehokkuudestaan.    ;)


Otsikko: Vs: 6. HUONE
Kirjoitti: Lilja-82 - 06.10.2006 23:47:50
No mulla riittää itsestäni huolehtimisessa oppimista...
6.huoneessa:  :aurinko: :merkurius: :uranus: :venus:  :jupiter:  :neptunus:
tai kysykää mikä ei oo siellä...  :-X

Ai niin ja tosiaan huoneen kärki on  :skorpioni:


Otsikko: Vs: 6. HUONE
Kirjoitti: Píroo - 11.10.2006 11:08:35
Minun 6. huoneeni on ihan tyhjä, mutta kärjestä löytyy impulsiivinen oinas. Toimin nopeasti enkä aina ajattele tekojeni seurauksia enkä kestä tarpeetonta kontrollia ja rajoituksia  :angel:


Otsikko: Vs: 6. HUONE
Kirjoitti: kultainen sulka - 11.10.2006 17:50:42

Myös täällä kärki  :oinas:
ja siellä asustaa  :jupiter:



Otsikko: Vs: 6. HUONE
Kirjoitti: _Sofia_ - 16.10.2006 23:19:00
Löytyy  :kuunsolmu: :kauris: ja  :saturnus: :vesimies: kärki on kauriissa. Viittisikö joku kertoa hieman näistä...?  :o


Otsikko: Vs: 6. HUONE
Kirjoitti: sunflower - 17.10.2006 06:04:22
siellä jupiter, kheiron ja lilith  ???

en tiedä mutta terveys asiat ovat aina kovasti kiinnostaneet, erilaiset hoitomuodot, ruokavaliot, yms.

ja työ sekä terveys/ruumis ovat aina tuntuneet rajoittavilta ja tuskallisilta asioilta  :buck2:


Otsikko: Vs: 6. HUONE
Kirjoitti: kurukurukururin - 10.07.2013 18:45:39
Tarkoittaako Vaaka 6. huoneen sisällä + Vaa'assa (ainoastaan) Vertex sitä, ettei olisi osaa eikä arpaa (työ-)suhteisiinsa?


Otsikko: Vs: 6. HUONE
Kirjoitti: t.touhula - 11.07.2013 13:39:04
Luepa kurunkurun.... tuo Taiskan kirjoitus, sen mukaan olisi sinulla varsin antoisa elämä, kun voit parantaa osaamistasi vaikka kuinka. Vertex'in olen oppinut ymmärtämään kertovan ihmisen antamasta kuvasta itsestään tai toisten saamasta kuvasta sinusta. Kuinka pä-i-n vaan. Että jollet jo osaa, olet valmis opettelemaan. Selkosuomeksi tämä kertoo minulle, että olet terveen utelias asioista, joita tahdot oppia, mutta omaat aimo annoksen diplomaattista joustavuutta, jotta aikasi ei tuhlaannu eipäs-juupas kinasteluun vaan osaat käyttää sen juurikin mielenkiintosi kohteisiin ja niitten hallitsemiseen, siis pysymään asiassa, joka vie sinua eteenpäin.

Tulinpa lukaisseeksi taiskan sitaatin 6.h:sta. Sieltähän ne löytyivät minunkin vahvuuteni, nopeuden ja julkisuuden suhteen. Joskus kai pitäis lukea itselleenkin näitä havaintoja, eikä vain auttaa toisia ymmärtämään...  :crazy2:


Otsikko: Vs: 6. HUONE
Kirjoitti: t.touhula - 11.07.2013 13:42:17
Minun 6. huoneeni on ihan tyhjä, mutta kärjestä löytyy impulsiivinen oinas. Toimin nopeasti enkä aina ajattele tekojeni seurauksia enkä kestä tarpeetonta kontrollia ja rajoituksia  :angel:

Kuulostat aidolta Oinaalta, vaikkakin se on tuo 6. huone, jonka kärki on Oinaassa. Huomioi kuitenkin, että Oinasta riittää ainakin viereiseen 5. huoneeseen. Ehkä jopa 4.h...kin, riippuen vitosen koosta. Eli siis lähi-ihmissuhteissakin olet varsin innostava. joskus joku herkkähipiäinen saattaa ottaa lukua nopeudestasi. Mutta. sehän on hänen näkemyksensä.

Itselläni -muistelin-, että 6.h olisi tyhjä, mutta onhan siellä  :jupiter: sekä  :uranus:. Osaan tarttua nopeasti ja voimalla julkisiin asioihin, enkä väistä mikäli jokin asia vaatii pontevaa osallistumista sekä oman minän likoon laittamista. Viimeksi eilen menin tilaisuuteen, jossa piti olla puhuja sekä muuta esiintyjäkaartia. Valitettavasti heille kutsut olivat menneet ilman vastausvelvoitetta sekä väärällä päivämäärällä varustettuina. Juontaja surkutteli asiaa ennen tilaisuuden alkua.
Pohdimme, mitä voisimme tehdä asialle.  Vaihdoimme jutun juonta hiukan ja pidin alustuksen lähellä alkuperäistä aihetta. Kiertävällä puheenvuorolla saimme kokoon varsin mallikkaan tapahtuman, eikä anti jäänyt pelkästään yhden luennoijan mielipiteen varaan. Osallistujat olivat varsin tyytyväisiä, että heitäkin kuultiin. Hedelmällinen tapahtuma, vaati vain sen, että uskalsimme muuttaa käsikirjoitusta. Ilman sitä olisi monen ihmisen osaaminen jäänyt vain vierustovereitten kuulemaksi.
Koen olleeni vain se, joka raapaisi tulitikun ja valo voitti.