Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Henkimaailman ilmiöitä => Aiheen aloitti: Hiisitär - 13.07.2006 14:01:39



Otsikko: Feminiininen energia
Kirjoitti: Hiisitär - 13.07.2006 14:01:39
Muistelisin kyselleeni tästä asiasta jo vanhalla foorumilla, mutta otetaanpas se taas esille, kun ei millään tunnut yhteyttä löytyvän.

Eli - miten saat yhteyden omaan feminiiniseen energiaasi? Kuinka ilmennät sitä?

Entäs te, joilla on hyvin vahva feminiininen energia, mutta maskuliininen energia on heikompaa - mitä "oireita" se aiheuttaa teille? Itse kärsin huonon feminiinisen energian vuoksi esimerkiksi hirveistä PMS-oireista enkä tunne olevani yhtään nainen, vaan pikemminkin tyttönen.

Ajatus feminiinisestä naisesta tuo mieleeni lähinnä pelkkiä negatiivisia kuvia (nalkuttaa, bimboilee, on materialistinen ja pinnallinen, täytyy hankkia jälkikasvua jne). Tuollaiset ajatukset suorastaan hävettävät, sillä puhtaalla feminiinisellä energialla ei ole mitään tekemistä esimerkiksi sen kanssa, että joku ikäiseni nainen bimboilee jossain! :D Kauheaa!

Etsin puhdasta feminiinistä energiaa - sellaista, joka ei käske olemaan mitään, tekemään mitään. Se antaa vain olla ja kertoo minulle "Olet nainen ja ylpeä siitä". Tällä hetkellä tunnen olevani enemmän mies ja ylpeä siitä! :coolsmiley:

Kaikki ajallaan, tietysti, mutta vinkkejä feminiinisyyteen avautumiseen kaivataan :smitten:

Bast-jumalatar on vetänyt puoleensa ihan erityisen paljon, ehkä pitäisi pitää hänen kuviaan esillä esimerkiksi kotialttarilla.



Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Linn - 13.07.2006 14:09:46
Moi AthaMaarit,

En valitettavasti ehdi perehtyä nyt kunnolla tähän aiheeseen, mutta olen aistinut sinussa aiemminkin tiettyä "naisvastaisuutta" tai miten sen nyt muotoilisi... Mikä on harmittanut, kun olet niin fiksu ja ihana nainen itse! Toivotan nyt vain sinulle onnea sen hyvän naisenergian löytämiseksi ja kuten varmaan tiedätkin - kannattaa pohtia asiaa myös aiempien elämiesi ja niiden tukahdutettujen tunteiden ja traumojen kautta. ;)

Rakkaudella,

Linn


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Hiisitär - 13.07.2006 14:14:06
Naisvastaisuus olikin mielenkiintoinen huomio! Ystäväni muistuttaakin, ettö kannattaa aina ottaa asioita esille toisten seurassa, sillä muut näkevät kuitenkin saman asian omalta kannaltaan, ja osaavat poimia sieltä esille seikkoja, joita itse et huomaa.

Olenkohan minä sitten oikeasti niin naisvastainen...? :o Ehkä olen. Ehkä minun naisihanne on jumahtanut jonnekin 1300-luvulle ja nykyinen ihanne pännii..! ;D


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Linn - 13.07.2006 14:32:46
AthaMaarit,

Et varmasti ole mitenkään supernaisvastainen, mutta jotakin sen suuntaista on ollut aistittavissa joistakin kirjoituksistasi. Älä jää liikaa miettimään! Olin itsekin nuorempana enemmän pro miehet ja miesseura - mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän alan arvostaa naisellisia arvoja ja energiaa.

Linn :smitten:


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Hiisitär - 13.07.2006 14:36:09
Lainaus
Ihan väkipakolla olen itse nuuskinut ruusuja, vaikka olen aina Vihannut ruusuja. Ne on niiiiin ätläköitä!!!
Niin, että ruusuja ruusuja vaan...

Haha! Ruusua löytyy, ruusupuska on nimittäin valloittanut nykyisen asuntoni edustan niin, että puolet makuuhuoneen ikkunasta peittyy ruusuihin (ah, miehän olen kuin Prinsessa Ruusunen nukkuessani ruusujen peittämänä ;D). Ikkunan avatessa sisään makkariin tuli ruusujen tuoksua siinä samalla, nyt tulee enää itikoita ;D


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Lilja-82 - 13.07.2006 14:37:48
Liittyyköhän tämä naisellisuuden ja maskuliinisuuden pohtiminen jotenkin tuohon Kauris-Rapu polariteettiin... tuli vain mieleeni... koska itselleni on tämä ollut myös hyvin paljon kysymyksiä herättänyt aihe.

Itse taas en ole aistinut AthaMaarit sinussa mitään naisvastaisuutta vaan pikemminkin juuri sitä, että sinun käsityksesi naisellisuudesta ei ole ihan se mikä nykyään on vallassa...

Naisellisuutta on niin monenlaista. Siinä missä maskuliinisuuttakin. Ei sen naisellisuuden tarvitse olla niitä ruusumekkoja ja kotitöitä. Tai bimboilua.

Suosittelisin että unohdat kaikki stereotypiat ja mietit mikä sinun mielestäsi on naisellista.

 :smitten:


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Hiisitär - 13.07.2006 14:42:58
Aaaah...*haaveilee*

Minun mielestäni naisellista on olla viehkeä, viaton ja kaino neito, jota kohdellaan kauniisti ja ritarillisesti. :smitten: Kuten geishan muistelmissa sanottiin "geisha pystyy pysäyttämään miehen yhdellä katsellaan". Toivoisin, että omakin feminiininen energiani olisi niin voimakas, että se tulisi ulos noin selkeästi. En kuitenkaan halua olla vamppi tai seisottelemassa miehiä kaduilla :D

Siinä on minusta kiteytyneenä se, mitä on naiseus. Minulla on seinälläni pieni kuva, jossa Krishna ja tämän rakastettu Radha keinuvat suuressa, kukin ja köynöksin koristellussa keinussa. Radhasta huokuu sellainen feminiininen energia, jonka toivoisin itsekin  saavuttavani. Hän ei varsinaisesti ole nainen - vain feminiinisyyden ilmentymä, aivan kuin tuossa tilanteessa Krishna on maskuliinisyyden ilmentymä. ^______^


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: inkivääri - 13.07.2006 14:44:12
Lainaus
Naisellisuutta on niin monenlaista. Siinä missä maskuliinisuuttakin. Ei sen naisellisuuden tarvitse olla niitä ruusumekkoja ja kotitöitä. Tai bimboilua.

Totta! Naisellisuushan on mahtava voimavara. Naisen voima on sellainen, joka pitää asiat hanskassa ja kaiken pyörimässä, kun talo meinaa kaatua.  :)


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Hiisitär - 13.07.2006 14:45:35
Lainaus
Mitähän tuohon sanoisi... Ei käy katteeks..

Kiusasin joskus ex-poikaystävää, kun vielä seurustelimme, noilla ruusuilla. Hän makasi sängyssä, kello ties miten paljon ja valitti, ettei jaksa herätä, vaan haluaisi nukkua. Heitin siihen jotain tyyliin, että "kohta vaivut 100 vuotiseen uneen niinkuin Ruusunen ja ruusut peittää tämän talon... katso!" raotin verhoa ja näytin hirveän kokoista ruusupuskaa "se on alkanut jo!"  :2funny:


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Valo - 13.07.2006 14:49:16
Mitähän mitähän, samaa asiaa kuin mitä menossa on :D täälläkin päässä :)
Kuinka se feminiinisyys uisi sisälle on ikään kuin lopettaa sen "vastustaminen". Antaa aueta ja pehmentyä sydämen isoon Rakkauteen, vaikka sitten haistella ruusuja..en tiedä. Oon itse kasvanu poikien kanssa, kaverit on myös niitä joilla ruusuverhot ei lepata, maskuliininen energia saa ruokaa helposti. Joten koetan toimia päin vastoin, lisätä niiksi feminiinisiksi tuntemiani asioita (eli niistä joita vastustan) omassa ympäristössä/käytöksessä sitä mukaa kuin jokin sisällä antaa periksi, ei väkisin. Sepä oisi jos jokin harjoite löytyisi mutta koetan ensin aina oman elämän kautta sydäntä kuulostelemalla edetä. Se on asioihin suhtautumista kuin äiti lapsiinsa, rajatonta rakkautta. Kerro miten etenee, tai jos konsti löytyy! :smitten:

Viiksivallu  ;)

On muuten kumma miten täältä voorumilta saa käpäliin ihme tärinät nykyjään?


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 13.07.2006 15:40:55
Hmm...

täytyy oikein Venuslaisena miettiä mitä olisi naiseus joka EI olisi seksuaalisuutta, hurmaamista, viettelyä, tunteilua, tunne-elämysten hakemista, ruusujen, parfyymien ja kauneuden rakastamista? Vähänpä jäis jäljelle jos se pelkkää äitiyttä ja jumalatartoimintaa on?

Yksi naiseuden esimerkki on äiti Amma/ äiti Meera - siis naisjumalattaret, malleista ja näyttelijöistä löytyy sitten muista esimerkkejä.

Huolenpito, se nyt liittyy naiseuteen mutta hyvää sydäntä voi kolkot miehet käyttää hyväksi.

Nainen tuntee valitettavasti olevansa vahvasti nainen/miinus-energiaa siis naiseutta juuri miehen (plus) kanssa, ainakin seksin tasolla. Muuten en tiedä miten se tuntuisi niin vahvasti..(siis jos nyt on hetero). Kun tuntee oman viehätysvoiman toimivan. Olen muuten ihan hyvin "kaverina" itsekin miesten kanssa, mutta serkkuni on aika hyvä toimimaan naiseuden esille nostajana, välillä hänkin on vain sportti.

Tunnen naiseuden ja naisen historian ja seksin tutkijoita, jotka suhtautuu pornoon ja alistamiseen+sotiin sitten taas kriittisesti.

Sitten on tietysti erikseen noidat, naisnoidat, mystiikka ja yrtit, Frantsilan tyylinen luontaiskauneudenhoitomeininki.. luontoon ja Maajumalattareen liittyvät rituaalit, sana maadoitus ja Maaäiti tulevat mieleen. Jos sellainen kolahtaa. God and Goddess. Aiheesta on varmasti paljon kirjallisuutta.

Lakshmi, vaurauden jumalatar on toinen naispuolinen nimi mikä tulee mieleen.



Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Artemis - 13.07.2006 15:50:53
Kuten olen aiemmin sanonut en koe itseäni naiselliseksi  :-[
Ihaillen katson naisia joilla on kurveja, peppua ja rintoja ja ylipäätänsä muotoja. Koen itseni tytöksi jolla on teinipojan vartalo  :P
Hormonitoiminta on aina ollut heikkoa ja pms vaivaa aina ja rajusti.

Ehkä siksi yritän luoda itselleni naisellista fiilistä koruilla ja jollain naisellisella asustella tai hörhellyksellä  :P Vaikka pintaahan sen vain on.

Olisi ihanaa olla naisellinen sisältä ja ulkoa  :)
Kurvit rules!


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 13.07.2006 15:56:22
Tuota, haluaisin kysyä Keholta joka varmaan visitoi täällä, että mikä ja kuka todistaa sen että jumaluuden naisellinen puoli olisi tulossa voimaan? Israel pommittaa Libanonia+tuhoaa Palestiinan tärkeitä pisteitä par´aikaa eli en ymmärrä koska tämä sotaisa jumaluuskuva poistuu pallolta?

http://news.yahoo.com/s/nm/20060713/wl_nm/mideast_gaza_dc_11;_ylt=AtzRtdkXOt3G0pmz.1lh6JwUvioA;_ylu=X3oDMTBiMW04NW9mBHNlYwMlJVRPUCUl

Tai sotaisuus yleensä, oli se jonkun vihaisen jumalakuvan mukaista toimintaa tai ei. Niin miesvalta on elänyt aika kauan.

Miten AthaMaarit suhtaudut miesenergian väkivaltaisimpiin muotoihin, vai liittyykö ne Plutoon ja Marsiin? Miehet sotii, naiset hoivaa.. tuosta muuten puhuin exän kanssa ja sanoin että niin, ovat aika miehekkäitä nämä harrasteesi, mihin hän, eikös se ole naisen kaltaista hoivaa ja huolenpitoa. Kummallinen muistuma. Jos joku ampuisi jotakuta, hän olis paikalla huolehtimassa sitten.

Vai kenties Shivaan..


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 13.07.2006 17:32:41
The raising of Atlantis and Lemuria is to balance the land-water ratio of Mother Earth. As a fully conscious planet, she is noted for her symmetry as well as for her exquisite beauty. Her particular blending of land and water results in a stunning surface configuration. The deserts will go; inland seas will increase, which together with forests, lakes, and grasslands will produce a full palette of colors that she will weave into a glorious tapestry. The planet that is to emerge after the changes will be quite different. Yet, she will retain the overall shape of the continents you are used to. In addition, a two-layered firmament will give her a glow much like that of a halo when viewed from near interplanetary space. Soon, an Earth that is both familiar and excitingly novel will become your lovely new home!

www.paoweb.com


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: enkelitär - 13.07.2006 23:25:44
Minun on tavallaan helppo vastata tähän ja tavallaan vaikea. Olen itsekin tyttömallia. Kovasti tahtomassa tulla naiseksi.

Minusta naiselista energiaa on melko vaikea kuvata. Naisellisen naisen ei tarvitse olla erityisen muodokas, vanha, nuori, hyvin pukeutuva jne. Sen näkee silmistä ja tuntee läsnäolossa, kun joku on naisellinen nainen. Oman persoonan kantaminen arvokkaasti on naisellista. Ompas tosiaan vaikeaa kuvailla.. ihmiset jotka katsovat hyväksyen ja välittäen, heissä näen jotain naisellista.

Itse tunnen itseni naiseksi lähinnä poikaystäväni seurassa. Kun laitan itseäni peilin edessä tai kun syön lempisuklaatani  ;D.


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Vajra - 13.07.2006 23:40:49
Eräs jousimiesnainen sanoi sinun pitää löytää naisellinen puolesi

Kyllähän olen sitä siitä asti etsinyt välillä sänkyni alta,
lehdistä, televisioista, metsästä. En ole kuitenkaan
päässyt babya pidemällä tässä päättelyssä
ajatuksissani että mitäköhän tällä
nyt tarkoitettiin  :buck2:

Ei kellään olisi jotain numeroa mistä voisi kysyä apua  :smiley6600:

Onhan tossa toi kupittaan laitos lähellä, en kuitenkaan
sinne viitsi mennä  :'(


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: enska - 13.07.2006 23:49:03
Naisenergia.. sanana on kyllä aika sellainen että niskakarvat pystyyn. Hrrr..Yleensä sellainen nais-etuliitteillä asoiden määrittely tässä yhteiskunnassa on jäänyt jotenkin harmaaksi alueeksi harmaassa aivosolukossani. Miksi se sukupuoli pitää mainita jos joku on poliisi tai kirjailija tvs mutta ei kuitenkaan mies? Siis eikös sen pitäsi mennä ikään, sukupuoleen, rotuun tai uskontokuntaan katsomatta. Harvemmin kuulee noita muita ominaisuuksia käytettävän niin paljon kuin juuri tuota nais-sanaa.

Mutta sitten jos lähtee miettimään mikä tässä omassa olemuksessa (sukupuolitestissä sukupuolineutraali) ilmentää sitä yin-puolta. Huomaan kyllä että oma käytös on vähän erilaista riippuen siitä kumpaa sukupuolta on enemmän missäkin tilanteessa edustettuna.

Hömelö joka tapauksessa, mutta naisten kanssa ehkä vähän varautuneempi ellei ole ihan lähimmistä ystävistä kyse. Miesten seurassa  tulee vähän enempi vastaanottavaiseksi, eli kai se on sitä että feminiininen puoleni yrittää tulla esille sellaisena naisille ominaisena kuuntelevana ja myötäilevänä käytöksenä ikäänkuin tasapainottamaan ja täydentämään muutoin maskuliinista ilmapiiriä. Vaan siinäkin kohtaa se energia tulee niin, että vaikutan varmaan joltain hyväjätkä-wannabeeltä, jota ei nyt kuitenkaan otettaisi mukaan futisotteluun tahi metälle, kun teloisin siellä kuitenkin itseni ja säännöt pitäisi opettaa jne.

Ylensä olen ns.naisellisimmillani silloin, kun puuhaan jotain äidin rooliini liittyvää eli hösötän pojalle liikennesäännöistä, läksyistä tvs tai lohdutan, hauskuutan lastani. Sitten on tietenkin nämä ulkonäkötuskailut, tahdosta riippumattomat mielenliikutukset jne mitä miehet varmaan vähemmän harrastaa.


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Hiisitär - 14.07.2006 12:05:47
Juttelin eilen ystäväni kanssa pitkät puheet tästä aiheesta puhelimessa. Hänellä itsellään on voimakkaammin naisenergia esillä ja hän tulee toimeen naisten kanssa. Miesten seurassa hän tuntee olonsa epämukavaksi. Minulle asia on ihan päin vastainen, joten on mahtavaa voida keskustella samasta asiasta molemista eri näkökulmista - kumpikin näkee toisessa ja aiheessa jotain sellaista, mikä ei ulotu toisen katseeseen asti.

Enivei, kerroin hänelle, että olen itse törmännyt vain nalkuttaviin, kiukutteliviin, temppuileviin naisiin, jotka kitisevät kaikesta ja pitävät miehiään tossun alla. Miesseurassa miehet valitattavat ääneen näistä naisista ja hokevat, ettei naisia voi ottaa mukaan minnekään, kun heistä on vain harmia. Ilta menee pilalle, jos paikalle saapuu jonkun tyttöystävä. Naispuoliset ystävät ymmärretään, mutta ei kitiseviä tyttöystäviä. "Naiseudesta ei ole mitään hyötyä - naisena oleminen on vain negatiivista" on siis saamani palaute ja kuva tässä elämässä.

Ystäväni oli aivan kauhuissaan tuosta ja huudahti, ettei hän ikinä ole törmmännyt tuollaisiin naisiin. Päinvastoin miehet niitä ongelmia tuntuvat aiheuttavat. (Me olemme IHAN kaikessa toistemme vastakohtia, näköjään myös tällaisten kokemustenkin suhteen) Hän sanoikin lohduttavasti, että tuollainen feminiinisyyden ilmentymä on jollain tapaa kieroutunutta, ei puhdasta ja miehet nyt muutenkin juttelevat naisista tuohon sävyyn. Eivät ilkeyttään, se on vain äijäpuhetta. Ja muistutti minua vielä, että "sinähän et sitten ryhdy tuollaiseksi naiseksi, tai minä tulen mäjäyttämään sinua :D"


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 14.07.2006 12:26:46
Kumma, koen miehet enemmän ongelmina kuin naiset. Miehet ovat häntä koipien välissä pakoon juoksevia raukkoja, tai sitten sotivia tai urheilevia koneita. Tsori! vieläkin flirttailen mutten arvosta.

Naispuoliset sukulaiset ja serkut mukavia, paitsi yksi, ei miespuoliset, paitsi yksi.

Töissä miehillä miesten kujeet.

Tyttöystävät ja vaimot kyllä pilaa asiat, jos minusta pitää olla mustasukkainen, kun ensin ovat pelanneet pelinsä.. mutta mihinkään akkakisoihin en lähde, mieluummin unohdan naisten teot, koska miehetkin on törppöilleet samoissa tilanteissa samalla tavoin ja lähinnä antaneet naisten ymmärtää, että tässä ollaan vapaita tekemään mitä halutaan. Miehet sitäpaitsi järjestään sanovat minulle olevansa heikompia, tai että naiset on vahvempia, vaikka miehillä olis mikä minua vahvempi fysiikka.

Vain yksi mies tulee mieleen joka olis ollut valmis rakastamaan naista, joka koko ajan oli päättämätön ja vapaanakin oli muiden miesten kanssa kuin sen, jolle sitten taas tarjoutui...

Koen naiseuden, naisjumalattaren paljon läheisemmäksi kuin kirkon miesjumaluuden ja miesten sotaisuuden.


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Lilli - 14.07.2006 12:29:23
Naisenergiat ovat kyllä nykyaikana kovin aliarvostettuja. Sen kuulee kaikista sterotyyppisistä tokaisuista, joita naiselliset naiset saavat kuulla. Typerä kana, hysteerinen itkupilli, järjetön tunteilija, ripsienräpsyttelijä tai vaihtoehtoisesta se nalkuttava pirttihirmu, kyökkipiika yms. Kaikkein ikävintä on, kun näitä tokaisuja kuulee NAISTEN suusta.

Itsekin elelin liikaa miesenergioiden varassa ja tämä teki minut jollain tapaa sieluttomaksi ja tyhjäksi. Naiseutta olen sitten toteuttanut stereotyyppisen vamppi-roolin kautta. Kun olen antanut valtaa todelliselle naiseudelle, olen löytänyt viisauden meren ja sielun. Koen myös, että todellinen sisäinen voima on peräisin naisenergiasta. Tätähän miehet yleisesti ihailevat etenkin vanhemmissa naisissa. Naisenergiassa ei ole mitään hysteeristä eikä avutontaa, se on rakkaudesta kumpuavaa voimaa. Itse olen ainakin kiitollinen, että olen tämän voiman löytänyt. Kiitoksen esitän erityisesti entisen työpaikkani aurinkoisille ja viisaille naisille, jotka tartuttivat asenteensa minuunkin sen kymmenen vuoden aikana, minkä siellä työskentelin.


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 14.07.2006 12:32:43
Koeta Atha lähestyä asiaa sen jumalattaren energian kautta joka luo maailmaa, rakastaa, huolehtii, eikä niiden naisellisten bimbo-ominaisuuksien kautta. Olethan sinäkin jostain syystä naiseksi syntynyt. Tuli mieleen tossa kun noita tekstejä luen, että onko sinua mahd. käytetty hyväksi naisena/ oletko käyttänyt naisia hyväksi menneissä elämissä. Muistatko? Jos sinulla on jotain sovitettavaa naiseutta kohtaan, etkä ole koskaan ymmärtänyt sen suurta voimaa ja kunnioitettavuutta (äitijumalatar, jota miehet vihasivat menneinä aikoina, koska miehet olivat orjia, ja ottivat sitten vallan). Juuri se naisjumaluuden ylivalta sai miehet ottamaan vallan, mutta mitä enemmän asioita tutkii, sitä mutkikkaammat systeemit on menossa kaikkeudessa. Miesjumaluus, joka suosittaa sotia, naisjumalatar, joka on ollut ja on tulossa taas.. toisaalta. Pitkästyttävää, mihin kaikkia konflikteja ja sukupuolia oikein tarvitaan.

They took
a large number of women mostly for their sexual pleasures, but also for a
genetic cross-breeding experiment. I and one other woman from the Council
agreed to be taken prisoner, as that was all part of the Plan. We were
some of the ones used that they interbred with. So that was the beginning
of a very long history of female sexual abuse for me.




Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: kooky - 14.07.2006 13:50:43

Miehet sitäpaitsi järjestään sanovat minulle olevansa heikompia, tai että naiset on vahvempia, vaikka miehillä olis mikä minua vahvempi fysiikka.


 valitettavasti (?) olen saanut samankaltaista kuvaa. vaikka olisin ulkoiselta olemukseltani naisellinen ja energiani olisivat feminiinisiä ja "pehmeitä", saan vaan jostain syystä kokea olevani vahvempi kuin mies, kenties sitten "henkisesti"... ::)

vaikka mies olisi kuinka "miehekäs" ja uhoaisi kuitenkin lopulta osoittauttuu että hän on se joka tarvitsee ja pelkää enemmän ::)

sellainen tuli mieleen kerran, että se huutaa, joka pelkää...eli uhoaminen, kovan esittäminen ja aggressio voi olla lopulta vaan pelkoa.


mutta kuten tässä aikaisemmin tuli ilmi, niin ihmisillä näyttää olevan hyvin erilaisia tulokulmia tähän samaan asiaan. en siis väitäkään että se miten itse olen jostain syystä tullut näkemään asioita olisi joku totuus...sillä en usko että voidaan sanoa edes että kumpi on vahvempi, mies vai naisenergia. en edes osaa kunnolla (vielä?) määritellä niiden eroja mielessäni.. :crazy2:


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: pluto - 14.07.2006 14:44:02
Itse olen vasta viime vuosina alkanut arvostaa itseäni naisellisena naisena. En ole naisellinen tuohon perinteiseen tyyliin, mutta kelpaan itselleni, enkä enää kyseenalaista naisellisuuttani.
Olen pitkä (melkein 180cm), tumma ja voimakaspiirteinen. Nuorenpana minua jatkuvasti luultiin pojaksi. Ensin yritin auttaa asiaa voimakkailla meikeillä, mutta onneksi (valitettavan myöhäisessä vaiheessa kuitenkin) sain ihan kiitettävän kokoiset tissit, joten tiukassa puserossa sukupuolestani ei enää nykyisin ole epäselvyyttä. :2funny:
Vielä nykyisinkin teen kyllä päivittäin työtä hiusteni kanssa, koska vain tietyllä tapaa laitettuina ne tasapainoittavat voimakasta leukaani ja vähentävät maskuliinista vaikutelmaa.
Teini-iässä sain kuulla kavereilta tämän tästä kommenttia: "Jos olisit poika, olisit tosi hyvännäköinen, Jos olisit poika, me varmaan seurusteltaisiin." Ai että tunsin itseni kauniiksi ja naiselliseksi. :buck2:

Menovuosina kahdenkympin korvilla otin sitten vahingon takaisin ja perustin hyväksyttävyyteni naisena miesten mielipiteisiin. Olin aivan törkeä flirtti, ja sillä jotenkin loin omaa naiskuvaani.

Oikeastaan vasta raskausaikana koin, että nyt olin todistanut olevani ihan oikea nainen. (Kaikki lapsettomuudesta kärsivät: tietenkään lapsen saaminen ei ole naiseuden mitta, mutta tämä näin omakohtaisena kokemuksena, kun kerran tunsin, ettei kukaan muu kokenut minua naisena.)

Sittemmin olen mielestäni tasapainoittanut aika hyvin maskuliinisen ja feminiinisen puoleni. Naisena feminiininen puoleni on minulle tärkeämpi, mutta en enää pidä maskuliinista puoltani vääränä ja epätoivottavana.

Astrologisesti voisi ajatella että  :aurinko: :vaaka: tuo sitä tiettyä kykyä vaihtaa sukupuoliroolista toiseen ja  :venus: :aspect_con: :askendentti: tuo vastakohtaa voimakkaasti aspektoituneelle Marsilleni ykkösessä.

Minä nimittäin kaikesta maskuliinisista piirteistäni huolimatta olen myös aika tyrmäävä ilmestys halutessani.  :-* Kauniiksi on kehuttu, nätiksi ei milloinkaan...

Miksipä tuo feminiininen energia ei voi olla ihan hyvin myös tuollaista Niskavuoren Heta -tyylistä talon pystyssä pitävää energiaa.


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: kooky - 14.07.2006 15:02:02
huoh...mä olen käynyt läpi kaikki mahdolliset ulkonäölliset ilmaisu ja pakenemistavat sukupuolisia pakkopullia vältelläkseni.

tapasin näyttää tosi naiselta...mutta kyllästyin olemaan pelkkä hiukset (pitkät ja paksut) tai pelkkä tissit...jotkut nimittäin tuntuivat oikeasti näkevän naispuolisen ihmisen vain joidenkin kehonosien kautta.

jotkut oikeasti suhtautuivat hiuksiinkiin kuin joihinkin eläviin olentoihin... :idiot2: :knuppel2:

petyin monta kertaa ihmisten pinnallisuuteen ja sokeuteen...kerran työskentelin nuorena eräässä työssä missä vaan käsittelin elintarvikkeita sisätiloissa (ilman asiakaspalvelua) ja sain potkut koska ajoin hiukseni ihan lyhyiksi :idiot2: olin sen verran nuori etten jaksanut siitä mitään alkaa rahisemään...petyin taas vaan lisää ihmisten sokeuteen ja pinnallisuuteen.

kokeilin myös millaista on näyttää siilipäiseltä, "lesbolta" tai pelottavan näköiseltä (ulkoasu sanoo: haha...ja minähän en ole tänne syntynyt kenenkään silmää miellyttämään...haistakaa  v-ttu)

ja huomasin että tämä herättää yllättävänkin paljon pelkoa ja vihaa...varsinkin niissä miehissä jotka ei voi käsittää että naisolento ei ole ensisijaisesti olemassa vaan miellyttääkseen kyseisen miehen silmää.

edelleen olen sitä mieltä etten ole syntynyt tänne ketään miellyttämään ensimmäiseltä tarkoitukseltani, mutta en jaksa enää pelailla ulkonäöllä...huh, turhaa energiaa hukkaan...kun tajuan että se ei olekaan ulkoisesta kiinni ja mun on oikeus näyttää miten tahansa naiselta ja olla silti oman itseni omistaja. Koska periaatteessa pidän naiseudesta ja naisennäköisyydestä omalla kohdallani eniten.


kotona opin vaan, että naiseus tarkoitaa sitä että ottaa p-kaa niskaan ja kestää kaiken ja mieheys sitä että saa olla vapaa kaikesta eikä tartte ottaa vastuuta mistään.

no eihän se näi mee. kuitenkin, kun halusin olla VAPAA ylimääräisistä taakoista ja ennakko-odotuksista joita liitetään rooleihin joita taas liitetään olentoihin heidän kehonsukupuolen ansiosta, pitkään tavoittelin ikäänkuin jonkinlaista "kolmatta vaihtoehtoa"...

 ::)


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: pluto - 14.07.2006 15:17:53
No tähän oli ihan pakko vielä lisätä, että olen niin paljon kuullut kommentteja ulkonäöstäni (miehiltä) vuosien varrella, että nykyisin minua käy korpeamaan jo sekin, kun joku tuntematon mies tulee yhtäkkiä ravintolassa sanomaan: Jumalllauta, että olet hyvännäköinen nainen!
Luuleeko se ihan tosi, että tarvitsen sen mielipidettä? (Kuten tietysti juuri edellisessä kirjoituksessani myönsin, joskus olisin tarvinnut)
En siis nykyään näe paljonkaan eroa, tuleeko joku mies sanomaan, että hyi v*ttu kun olet ruma tai aivan päinvastaista. Lähinnä käy nyppimään sen miehen oletus siitä, että SEN mielipide ihan kenenkä tahansa naisen ulkonäöstä olisi jollain lailla merkittävä.
Se on tietysti sitä iänikuista naisen esineellistämistä, joka on aina yhtä raivostuttavaa. Ja se on tietysti yksi lysti millainen lökäpöksykaljamahajuntti mies itse on. Hän on MIES, ja hänellä on oikeus kommentoida naisten ulkonäköä!

No nyt tämä meni feministisen paatoksen puolelle, mutta eikös se ole feminiinistä energiaa? ;D


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: meruska - 14.07.2006 15:33:38
Aaaah...*haaveilee*

Minun mielestäni naisellista on olla viehkeä, viaton ja kaino neito, jota kohdellaan kauniisti ja ritarillisesti. :smitten: Kuten geishan muistelmissa sanottiin "geisha pystyy pysäyttämään miehen yhdellä katsellaan". Toivoisin, että omakin feminiininen energiani olisi niin voimakas, että se tulisi ulos noin selkeästi. En kuitenkaan halua olla vamppi tai seisottelemassa miehiä kaduilla :D

Siinä on minusta kiteytyneenä se, mitä on naiseus. Minulla on seinälläni pieni kuva, jossa Krishna ja tämän rakastettu Radha keinuvat suuressa, kukin ja köynöksin koristellussa keinussa. Radhasta huokuu sellainen feminiininen energia, jonka toivoisin itsekin  saavuttavani. Hän ei varsinaisesti ole nainen - vain feminiinisyyden ilmentymä, aivan kuin tuossa tilanteessa Krishna on maskuliinisyyden ilmentymä. ^______^

Hui kamalaa! Kuulostaa tuo ensimmäinen kappale miesten ihannoimasta neitsyt vaimosta! Joka on "heikko" jotta mies saa häntä suojella suurelta pahalta maailmalta. Tyypillinen ritarikompleksi.
Mielestäni naiseuden idea on olla sinut itsensä kanssa ja ilmentää sitä ulospäin. Viehkeys ja sirous on tietysti plussaa mutta jos ei ole sellainen, on käytettävä sitä mitä on. Korostaa sitä mitä on.  ;)

Itse olen ollut paljon miesten maailmassa. Ja jotenkin sieltä on löytynyt oma naiseuteni... Siinä missä myös tämä maskuliininen puoleni. En osaa selittää sitä kovinkaan tarkasti. Kaikki on tapahtunut alitajunnassa päässäni. Miusta, se mitä on sisällä, heijastuu myös ulospäin. Ja kaikkihan lähtee hyväksynnästä. "Minä olen mitä mä olen, ja sellaisen itseni maailmalle tarjoan."



Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Lilli - 14.07.2006 16:57:48
Naisellisista naisista:

Minusta Tarja Halonen on jokseenkin täydellinen kypsän naisenergian ilmentymä, vaikka niin miehisillä sektoreilla onkin toiminut. Tässä hän on tyystin erilainen kuin vaikkapa Lenita Airisto, joka pelaa täysin miesten säännöillä ja yrittää olla korttelin kovin kundi.


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Vajra - 14.07.2006 22:21:13
Naisellisista naisista:

Minusta Tarja Halonen on jokseenkin täydellinen kypsän naisenergian ilmentymä, vaikka niin miehisillä sektoreilla onkin toiminut.

Kiinan ihmisoikeustilanteen kehuminen onkin tätä kypsyyttä
parhaimmillaan! HYVÄ TARJA!!!  :knuppel2:

Mitkä ihmeen traumat teillä on maskuliinista makkara...
aterioita kohtaan!?  ;D Suurimmasta
osista noista teksteistä paistaa läpi eräänlainen halveksunta. Pöh.
ei siinä mitään jos haluaa olla naisellinen tai miehellinen,
tasapainoa pitää silti olla oli sitten vaikka hermafrodiitti. Ei
kaikki nyt voi olla maskuliinisuuden vikaa, ei edes lapsien teko  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 14.07.2006 22:28:01
Tulevatko Miehet puolustamaan Naisia, jos heittäytyy avuttomaksi? En ole moista huomannut. SIKSI naisen on oltava vahva. Miehet kyllä varmaan MUISTAVAT naisen joka antaa ymmärtää, että tämä saa heidät tyydyttymään. Eri asia saako, mutta. Eli mies muistaa naisen, jolle tuntee olevansa edes seksuaalisesti riittävä. tai jos kehuu..

Totta. Kolmen rakkaan miehen sanoin:

"Women are stronger than men". mies jolla pehmeys ja kovuus "tasapainossa"
"Olet kuin mies, et sinä miestä tarvitse"< tuli pehmomieheltä
"Olet mua voimakkaampi, sinulla on laajempi teoreettinen tieto asioista, olen sinua arempi" tämä oli muka kovismies

Kaikki tietysti minua pidempiä, lihaksikkampia ja rohkeampia huimapäisissä suorituksissa, paitsi yksi ei niin suorittaja. Olen kyllästynyt olemaan se, joka vahvuuden takia jää itsekseen. Siispä, avuttomaksi bimboksi vaan! Kehumaan ja ihailemaan! Ei saa haastaa!


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: kooky - 14.07.2006 22:33:44
mä halveksin kaikkea sellaista energiaa joka yrittää ahdistaa ja pakottaa toisia...mutta näinhän voi toimia nainenkin...yritin kaikkeni mukaan olla leimaamatta "miesenergiaa" sinällään huonoksi.

omakohtaisesti sanoisin, että se vahvuus löytyy kuitenkin sisältä sitten kun tajuaa, että voi valita mihin reagoi ja mihin ei ja ymmärtää että se oma arvo ei tule siitä millaisia palautteita saa pelkästään ulkoiseen habitukseen ja sen antamiin merkkeihin vedoten.eikä omien vanhempien antama, vaikkakin yllätävän syvälle sisimpään syöpyvä malli ole objektiivinen kuva siitä miten kaikki on ja pitäisi olla.

varmaan nuorena vaan testailin miten maailma toimii kun en vielä siitä niin paljon tiennyt. nyt tiedän että KAIKKI perustuu sille omalle sisäiselle ensisijaisesti. sukupuolesta viis. näin luulen tänään...

tosin eihän palkkaerotkaan yhteiskunnassa perustu mun omalle sisäisyydelle, mutta nyt alkaa mennä multa saivarteluksi :crazy2:


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Vajra - 14.07.2006 22:35:27
Lainaus
"Women are stronger than men". mies jolla pehmeys ja kovuus "tasapainossa"
"Olet kuin mies, et sinä miestä tarvitse"< tuli pehmomieheltä
"Olet mua voimakkaampi, sinulla on laajempi teoreettinen tieto asioista, olen sinua arempi" tämä oli muka kovismies

Siinähän onkin kaikki maailman miehet.

Pyhä kolmiyhteys  ;)

Kyllähän minä koen ritarilliseksi arvokseni puolustaa leidejä
(Mars - Vaaka  :D )
tai no, ehkä epäoikeudenmukaisuutta enemmänkin


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Vajra - 14.07.2006 23:10:57
TOIVOssa on hyvä elää, sanoi..


No jos tykkää tän tyyppisistä miehistä  ::)

(http://www.genealogia.fi/sukus/kurvinen/kuvat/merkkihenkilot/toivo_karki.jpg)

Uskallusta...

Rohkea rotan syö  :D

Miettisin et ehkä sä olet etsinyt vääristä piireistä miestä?
tai jotain`?  ???


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Vajra - 14.07.2006 23:14:36
Mitä sitä menneitä miettimään kun ne joutuu
joka tapauksessa vain hyväksymään?
Kunhan ei vain ala toistamaan virheitään

Hahaha.
Ehkä tä tuo parempaa fiilistä

http://www.youtube.com/watch?v=CV7Bn8SZzXw&search=Chris%20rock


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Vajra - 14.07.2006 23:22:59
hmm?

mjaa, muokkasitkin viestiäsi.

Se on jotenkin outoa kun ihmiset ajattelevat karman
olevan jokin sellainen mihin pitäisi alistua (vaikka voihan se olla
sitäkin jossain määrin) sen sijaan että muuttaisi sitä
sen mukaan mihin pystyy.

Kai se on tekosyiden etsimistä.
En nyt tarkoita tällä ketään henk. kohtaisesti


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Vajra - 14.07.2006 23:27:28
Ne vain eivät kestäneet ikuisuutta.

Mikä kestäisi ikuisuuden? Kaikkihan me
kuollaan ennen pitkään


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Vajra - 14.07.2006 23:36:13


Ja toki uskon että parisielut tapaa myös kuoleman jälkeen ja tulevissa elämissä.  :coolsmiley:

Silloinhan siitä ei tarvitse stressata  8)


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Vajra - 14.07.2006 23:47:06

Haluaisin edelleen kuulla AthaMaaritin kommentteja, eikö olekin niin että aloit ajatella asiaa, kun epäilet olevasi liian miehekäs (miehille)?


Miten tä sitten on oikein toiminut? Joku
miehistänne on yhtäkkiä huomannut karvavanan kasvavan teillä napaa ylöspäin
kunnes ovat havahtuneet kovaan totuuteen siitä että hänen naisellaan
on iso rintakarvoitus ja tuuhea parta.
Sitäkö se teidän liiallinen miehekkyys on?  ;D

Hyvää yötä vaan, mulla vasta alkaa työt kohta  :buck2:

Harvemmin sitä pääse ihan Jumalatteren kanssa keskustelemaan  :angel:


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 14.07.2006 23:52:34
Siis omalta kohdaltani selvennän vielä tämän.

Miehet pelkäävät sitä isoa prosessia mikä heissä alkaa, kun alkaa seurustella henkisesti kehittyneen/ vahvan naisen kanssa. Siksi ne pelästyvät, minun tapauksessani ei ainakaan miehekkyyttä tai poikamaisuutta. Mutta AM:lla lienee eri kokemus.

Siis naisessa voi olla henkinen voima, mutta sen lisäksi että on viehättynyt naisesta ja seksistä, mies alkaa kehittyä henkisesti, muuttua niin paljon ettei ehkä pysty olemaan menossa mukana. Minulla ainakin miehet ovat joutuneet muuttamaan huonot elämäntavat kunnollisiksi TAI sitten palaamaan maan pinnalle liian suuresta huuhaasta, TAI miettimään syntyjä syviä i.e menneet karmat ja niiden puhdistus, kai siinä tulee aina identiteettikriisi kun alkaa sulautua "olimme liian vakiintuneita, siispä se piti lopettaa"...

Jooh..sitten oli se yksi joka ei ollut ihan tasapainossa kun tuli pakit.. niin.. toisin päin voin verrata, minua ei pelottaisi lainkaan ruveta äiti Amman kaltaiseksi valaistuneeksi, hidastelen vaan tietoisesti prosessia että voisi joku mies pysyä menossa mukana, mutta jumalatarenergian kun on kohdannut ainakin naisena, ei sitä voi unohtaa. Tosin sisäinen guruni ei enää oikein kelpuuta ulkoisia guruja. Tietoisuus on kyllä hyvin laaja. Se varmaan iloitsee kun kohtaa veroisensa sitten joskus.

Ja nyt, god natt.


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Vajra - 14.07.2006 23:59:07
Ei kai se nyt ole
sellaista että muutetaan miestä ja
sanotaan lopulta "et ole enään se sama jonka kanssa aloin seurustelemaan"

 ::)

Älä nyt hermostu, kunhan kiusaan vähän huvikseni  :P

Kaikkihan me ollaan erillaisia ja voihan se olla hyväkin
juttu että sun ja joidenkin miesten tiet erosivat,
kun kerran ette sopineet toisillenne?

Tosta en kyllä tiedä että valaistuneeksi ryhdytään .
Voihan siihen pyrkiä, mikäs siinä. Ei sitä
silti voi kutsua saavutukseksi sanan varsinaisessa termissä


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 14.07.2006 23:59:57
Feminiinistä energiaa kuvien muodossa:

(http://www.fantasy-goddess-art.com/images/nada.jpg)

(http://mauigoddess.net/images/triple_goddess.jpg)

(http://www.suzannesart.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/sacredfem.jpg)



Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Vajra - 15.07.2006 00:05:05
Ghey!
kuvia

(http://www.buddhanet.idv.tw/buddha_art/thangka/tk_tara/Tara_green/Green_Tara.09.jpg)

ja sitten Lakshmi

(http://www.aa.tufs.ac.jp/~kmach/images/god_b_03.jpg)




Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 15.07.2006 14:27:50
Leah on Male-Female Relationships
Received by Sal Rachele
September 8, 2004

The following discussion is in question and answer format.

Questioner:  As a man, I am constantly confused by the mood swings and seemingly unstable nature of women. One minute they are kind and loving, the next, demanding and ungrateful. It seems they want constant reassurance that I love them, and are always seeking commitment and security.  I want to be a free spirit and love them at the same time. Is that possible in today’s world?

Leah:  Well, that’s quite a mouthful. You’ve really asked several questions and blended them into one subject, so let’s begin by looking at what women are confronting in their lives and how they run their energy on Earth.

First of all, we need to look at the concept that feminine energy is more magnetic than masculine energy. What we call masculine and feminine are really archetypes. The masculine energy, by its very nature, is radiative, and the feminine energy is receptive. Of course, men have receptive centers and women can certainly radiate, but we’re looking at the dominant energy patterns here.

The nature of magnetism is that it is constantly attracting other energies into its own field. It is also difficult for most magnetic energy fields to release energy once it is attracted. It is a lot easier for the masculine radiative field to release energy than it is for the feminine magnetic attractive field. So how does this manifest in male-female relationships? Well, simply put (and I realize it’s not all that simple on Earth, beloveds), it is usually easier for a man to let go of emotional energy than it is for a woman. Again, these are generalizations, not hard and fast rules.

To answer the part about mood swings, we all know the energy on Earth is changing rapidly at this time. Someone with electric, radiative energy tends to do better in a rapidly changing environment than someone with a magnetic, receptive energy. As I stated above, the magnetic energy does not change as quickly as the electric energy. Therefore, with all these rapid changes, many women feel demands are being placed on them by God, by the Earth, by men, by society, etc. Instead of taking the energy in, feeling it, being with it, savoring it and holding onto it, they are being asked to rapidly change horses in midstream, so to speak, to keep up with the changing energy flow. It’s as if the minute they take in one energy, they are being asked to release it and take in something else. I sense some of you women are nodding your heads in agreement.

A word about hormones – the main effect that hormone changes have on all this is that they tend to exaggerate existing conditions. Contrary to what many men would like to believe, PMS is not the cause of the mood swings – it only magnifies them. So many men would like to simply blame everything on PMS – well, it’s not quite that simple. Sorry, men. The best men can do during these rapidly changing times is be as understanding as possible and make a real effort to stabilize their own feelings. Being consistent in one’s manners and attitude provides some sort of stability for women who are feeling out of control and unstable.

Getting to the part of your question about being a free spirit and loving women at the same time, I would say this particularly to women: We are all free spirits if we choose to be. The form of our relationships is not as important as the love that commands them. It is the love that is important; the form will follow based on the quality and purity of the love. Love and freedom go hand in hand. If we truly love each other, there is inherent freedom in that. We do not have to worry about whether or not so-and-so loves us or how often he states and professes his love. If the quality of love is there, we will know it. Although hearing the words can be wonderful, it is the feeling, it is the energy exchange that tells us if the love is real. Women, you must let go of your demand for security long enough to discern what’s truly taking place in your relationships. Does he really love me? You will not be able to answer that question unless you are sensitive and tuned in to the energy exchange between you. You cannot be sensitive to what is taking place moment to moment if you are clinging to an old image of what security is. True security comes from God, not from another human being. Are you placing unrealistic expectations on another human being? Should he be the source of your security? Or should that be the function of your God?

“Okay, Leah, lighten up,” you say. I am lightening up. I am filled with light. The light of God pours through me and into your hearts, dear ones. Open your heart to receive me. Open your heart to receive my wisdom. Of course, I don’t want you to blindly believe what I’m saying, but take time to think and feel the essence of my words. This channel is in a male body and is going through many of the same things the questioner asks, as are most men in today’s world. Let me repeat the crux of this message – Love is the most important aspect of male-female relationships. Both men and women must surrender to the Love that is at the heart of all relationships. Love has its own wisdom. When we stop trying to qualify and restrict how Love can express, it finds the highest and best form of expression. Men, when you constantly demand sex, you are limiting how that Love can express. Women, when you constantly demand commitment, you are limiting how that Love can express. Sex and commitment can be beautiful parts of relationship, but they are not the requirements for fulfillment. Love is the only requirement for fulfillment, and Love brings its own order and morality.

Monogamy might be the perfect expression for love, but the love comes first. If you are constantly worrying about whether or not your partner is being faithful, you are blocking the love from expressing. If there is true love, then the issue of monogamy becomes irrelevant because the love will express in the highest and best form if allowed to flower and manifest between you. Lust, on the other hand, is the demand for sexual fulfillment in order to relieve the body’s desires. When one is attached to the body or emotions, lust becomes an issue. When physical and emotional attachments are not present, love is allowed to flow between the partners and lust becomes irrelevant. Then sex is truly an expression of love and not an end in itself.

In another message, I will go into the subject of tantra and sacred sexuality, but right now I leave you to ponder these words, beloveds. In the days, weeks, months and years to come upon planet Earth, your relationships will be redefined and restructured to accommodate the increasing frequencies and vibrations of ascension. Do not be attached to the forms your relationships are taking at present. They will change. They must change. They must reflect the ever-increasing awareness of you as you climb the spiritual ladder to higher densities. Let the old forms go when they no longer serve you. Embrace the new forms of your relationships. Do not cling to emotional memories. Let the past go and enter the exciting world of enlightened love. I am Leah. You are blessed more than you can possibly imagine.



Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Vajra - 15.07.2006 18:19:08
Lainaus
Mikä muu olisi esimerkiksi äiti Amman tehtävä kuin henkistää ihmisiä?

Ajattelisin että se on ihan jokaisen oma risti, eikä sitä
voi toinen tehdä kenenkään puolesta.

Olen kuullut että noihin äiti Amman keskuksiin liittyisi
henkistä painostusta ja manipulaatioita. En siitä sitten tiedä  :-X

Oletko ajatellut että voit olla vähän... hmm..
hallitseva ja sen takia ihmiset lähtevät pois luotasi?
Tuli tälläinen vain mieleen, eipä silläkään mitään painoarvoa välttämättä
ole...

Ei kaikkia teitä pysty ikinä päällystämään nahalla,
siksi on kannattaa käyttää kenkiä.

Tiet vastaavat vihamielisyyden määrää ulkomaailmassa, tietämättömyyden.
Mutta jos voitat sen omalla kohdalla, voit huoletta kävellä
missä vain...


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: enkelitär - 15.07.2006 23:14:50
Kysäisimpä eräältä läheiseltä miehen alulta millainen on naisellinen nainen:
"Sellainen kuin siinä uudessa tampponimainoksessa".  :2funny:


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: millimia - 15.07.2006 23:54:42
Kun puhutaan mies- ja naisenergiasta mielestäni keskutelu siirtyy sitten aina kuiten sukupuolirooleihin. Siis jos haluaa meikata niin meikkaa, jos rakantaa talon niin rakentaa. Energia saa nimensä niiden käsitteiden mukaan mikä itse kullekkin on rakentunut. Astrologisten käsitteiden mukaan karrikoiden maskuliininen enrgia on ulospäin suuntaavaa,rakentavaa. Fem.ener on suojelevaa, ylläpitävää. Kaikki tämä ilmenee jokaisella hengityksellä meissä kaikissa. Jos yritämme alkaa erittelemään sitä, alamme määrittelemään yhteiskunnan antamin määritelmin.

Mielestäni maailmaan syntyvät hermafrodiitit voivat opettaa ihmiskunnalle paljon ihmisenä olemisesta, ilman sukupuolisuuden antamia rajoitteita.Kun vain vanhemmat voisivat ottaa vastaan nämä ihmiset ilman leikkaaisen tarvetta!!niin..paljon ajatuksia,vain joka viidennen saa kirjoitettua..


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Hiisitär - 19.07.2006 09:44:32
Ahaha ;D

Minusta olisi ihanaa, jos löytyisi tuollainen suojeleva ritari. Feminiinisen energian ilmentymisen ihanne on jäänyt päälle menneistä elämistä ja yritän ravistella sitä irti itsestäni ja samalla löytää tähän elämään sopivan ilmenemismuodon. En halua olla narun jatkona kulkeva hiljainen hiiri, jota mies vie, mutten mikään Justiinakaan, joka pompottaa miestään minkä ehtii.

Ja tuntuu, ettei muunlaisia naisilmentymiä sitten löydykään - ainakin minut on aina ajattelu parisuhdeseuraan, joka toimii jommin kummin eikä tasavertaisena.

No joo - omat asiat selvittää aina parhaiten itse Itsensä kanssa, myös oman feminiinisen energiansa ilmenemisen :smitten:


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 19.07.2006 09:46:41
Anteeksi mutta etkö löytänyt tästä keskustelusta mitään, siis naisjumalatar-energiaa?


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: selkälokki - 21.07.2006 00:14:22
Ahaha ;D

Minusta olisi ihanaa, jos löytyisi tuollainen suojeleva ritari. Feminiinisen energian ilmentymisen ihanne on jäänyt päälle menneistä elämistä ja yritän ravistella sitä irti itsestäni ja samalla löytää tähän elämään sopivan ilmenemismuodon. En halua olla narun jatkona kulkeva hiljainen hiiri, jota mies vie, mutten mikään Justiinakaan, joka pompottaa miestään minkä ehtii.


Mie joskus haaveilen vanhoista ajoista, jolloin perinteellisesti miehet olivat miehiä ja naiset naisia. Kuten suomifilmeissä vaikkapa Ansa Ikonen ja Tauno Palo.
Jos kadulla tulisi joku mies vastaan, hän nostaisi kohteliaasti hattua...
Tai mies olisi se reilu tukkijätkä, jonka lihakset on hankittu oikealla työllä ja kädet ovat sen näköiset (isot ja kovat), että niillä on näpelöity muutakin kuin fläppäriä.
Ja kun hän sitten päättää naisen ottaa, niin nostaa vaan vahvoille käsivarsilleen ja sillä sipuli. :coolsmiley:
Aaaah....
Mutta ajat ovat muuttuneet ja nyt eletään tätä päivää. Herrasmiehiä ei taida enää olla ja
useimpien miesten lihakset on hankittu punttisalilla ja jollain proteiini pöperöillä ja pahimmassa tapauksessa dopingilla, no ei silti en minäkään ole sellainen suomifilmien suomineito, päin vastoin aika boheemityylinen veskari tytsä.  :D
Mutta haaveilen silti  :smitten:


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Hiisitär - 21.07.2006 07:42:23
Löysin kyllä, mutta naisjumalatar energia edustaa ja ilmenee ihmisille eri tavoin  ;)
Minulle omalla tavallani ja sinulle omalla tavallasi - eikä niistä kumpikaan ole väärä.

Sitten vielä feminiinisestä energiasta sellainen huomio, että itse päästän sen esille vasta silloin, kun kaipaan suojellusta ja turvaa mieheltä. Silloin kun itkettää ja on pakko saada olkapää tukemaan, ettei skitsahda ihan lopullisesti. Tuossa tilanteessa voin ottaa myös sen maskuliinisen energian vastaan ja kohdata miehen miehenä.
Muissa tilanteissa miehet tuntuvat ihan erilaiselle. Jotenkin kaikenlainen läheisyys ILMAN minun suruani ja turvanhakuani saa minut tuntemaan oloni likaiseksi. Ihan kuin miehillä olisi pelkkä navan alus mielessä, vaikkei olisikaan! :D

Ikäviä muistoja siis maskuliinisesta energiasta ja oman feminiinisen energian ilmentämisestä löytyy menneistä elämistä ja ne vainoavat vieläkin. 1500-luvun huoran elämä on päällimmäisenä ikävissä asioissa *plaah*


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Lari - 21.07.2006 07:51:20
 :) :) :-*

(Tuli vaan tollainen olo, niin kait se on kirjoitettava teille) :)
 :smitten:


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Kotkansilmä - 22.07.2006 00:09:16
 :coolsmiley:

   Ihmisenä  oleminen  saattaa  olla  itsensä  ihmettelemistä!!

    Ollakko - tai  sitten ,  no  jos  kuitenkin ,  niin  mitä?

      Kuka  meitä  kaipaa ,  paitsi  minä  itse !!  :-*

        Jos  olen ,  olenko  femakko ! ?  :'(

           Koitan  kestää  tämänkin..   :-\


                 :2funny:


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: härkä-69 - 22.07.2006 17:01:56
Tänä iltana Piukat paikat..

http://www.nelonen.fi/elokuvat/Default.asp?m=7&y=2006&mId=3&pId=95038
http://www.ajatuskirjat.fi/suomi/lukunayte_marilynmonroenmontaelamaa.asp


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: T-H - 23.03.2009 13:14:04
Nostan tätä aihetta ylös. Vastaan tähän sitten kun aivot kunnolla jaksaa raksuttaa. :)


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Kotkansilmä - 27.03.2009 22:51:43


                        :coolsmiley:

       Aivo, tuo kaksi -jakoinen möykky,joka seuraa meitä kuin omistaakseen.

           Vaatii aikaa ja suklaata ( nainen ), voidakseen havahtua!


                                            :-*




Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Corvus Leonis - 28.03.2009 09:39:53
Kai tällä on jotain tekemistä mun viehtymyksellä pinkkiin, magentaan, glitteriin ja kiiltäviin vaatteisiin, vaikka en mä yleensä kadulle mene tollasta päällä. Yökerhoon joskus ehkä. 8)


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Norna - 02.04.2009 19:13:30
 Minulle feminiininen energia liikkuu syvällä, se ei ole niin dynaaminen kuin vaikka maskuliininen, se on kuin vesi joka soljuu kaikkialle ja on aina liikkeessä -eikä sille ole muotoa vaan se voi olla höyryä, jäätä, nestemäistä.
 Se liittyy huolenpitoon, elämän vaalimiseen ja suojelemiseen mikä on tietysti yksi miehisenkin energian tarkoitus. Herkkyys on sille ominaista, niin intuitiivisesti kuin tunteissakin.
 Feminiininen energia on minusta alitajuntamainen, lähde, energia josta kumpuaa kaikenlaiset unelmat ja unet, pelot ja mitä siellä nyt onkaan, maskuliininen energia tarttuu niistä kiinni ja niistä energiat muodostavat yhdessä jotain.


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Kotkansilmä - 02.04.2009 23:44:54


                                           :angel:

                  Maailma, jota sivu toisensa jälkeen, ovat miehet vieneet.

                    Voisi, jopa ihan aikaakin ihannoiden, ihan toiseen

                        järjestyykseen, jota naisetkin ohjelmoivat.


                            Siis tulevaisuus, tässä näin, lähellä.


                                                    :smitten:




                                                      :angel:

 


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: T-H - 03.04.2009 08:33:27
Miksi mä en saa ittestäni yhtää irti puserrettua feminiinisyyttä! ;D

Onko leikkimielinen pyllynpyöritys ja kujeilu feminiinistä? ;) Varmaan mussa on feminiinistö kun tykkään välillä oikeen nalkuttaa ja sanoa mitenkä asiat oikeasti ovat ;D



Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Kotkansilmä - 04.04.2009 23:09:45


                                          :angel:


              Pyllynpyöritys, aaah, ihanaa. Kyllä jooo, mutta se vastuun kantaminen!

                 Miehet alkavat jo väsyä tämän kokonaisuuden kasassa pitämiseen.

                    Joten teidän naisten on jo aika ottaa ohjat käsiinne ja viedä

                       tämä uppoava laiva edes jonnekin karikolle, että ei vielä

                           hukuta koko porukka.   Naiset ovat ihania  :-*


                                                      :smitten:



Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 05.04.2009 14:57:44


                                          :angel:


              Pyllynpyöritys, aaah, ihanaa. Kyllä jooo, mutta se vastuun kantaminen!

                 Miehet alkavat jo väsyä tämän kokonaisuuden kasassa pitämiseen.

                    Joten teidän naisten on jo aika ottaa ohjat käsiinne ja viedä

                       tämä uppoava laiva edes jonnekin karikolle, että ei vielä

                           hukuta koko porukka.   Naiset ovat ihania  :-*


                                                      :smitten:



:smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: Feminiininen energia
Kirjoitti: T-H - 05.04.2009 15:03:05
No jopas se Kotkansilmä tarinoi :smitten: