Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: body electric - 04.07.2007 11:29:34



Otsikko: 9. huone
Kirjoitti: body electric - 04.07.2007 11:29:34
Onks täällä ketään jolla 9. huone ois horoskoopissa täynnä planeettoja? Oisko ketään jolla Pluto ja Uranus Leijonassa, oli huone mikä tahansa?

Kattelin tuolta aiemmasta ketjusta Pluton merkitystä, lähinnä 1. huonetta, ja totesin samalla et ei siel tainnu olla ku yks jolla Pluto Leijonassa. En sit viittiny sinne vastata, kun siin sanottiin et ketjuun ei oo 120 päivään kirjotettu, et voit alottaa uuden ketjun.

Eli löytyykö kohtalotovereita, ja mites noin muuten, tarkottaa jos 9. huoneessa on Jupiter, Uranus ja Pluto Leijonassa?   :-*


Otsikko: Vs: 9. huone
Kirjoitti: K-NRJ - 07.07.2007 20:33:25
Ei ole minulla, mutta mieleen tulee 9.huoneen hallitsemat asiat eli ulkomaat, korkeampi koulutus, lakiasiat...

Pluto 9.ssä voisi viitata jollain lailla panostusta ulkomaan kontakteihin, samoin Jupiter 9:ssä, vähän samaa Uranus siellä ja Uranus tuo mukanaan omaperäisyyttä. Ulkomailla seikkailua?

Nuo planeetat Leijonassa kertovat vain, mitä ikäluokkaa henkilö on.


Otsikko: Vs: 9. huone
Kirjoitti: body electric - 07.07.2007 21:38:19
Kiitos vastauksesta!!

Jatkan kielten opiskelua ja matkaesitteiden pläräämistä  :smitten:





Otsikko: Vs: 9. huone
Kirjoitti: K-NRJ - 07.07.2007 21:52:34
Eikun käy asiaan eli mene ulkomaille hankkimaan niitä Uranuksen kertomia erikoisia kokemuksia, Jupiter siellä taas pitää huolen siitä että hyviä ne ovat!


Otsikko: Vs: 9. huone
Kirjoitti: Yussra - 08.07.2007 01:00:16
No täällä  :aurinko:, :merkurius:,  :saturnus:,  :jupiter: ja päälliskauppaa vielä  :juno: ysissä, tosin neitsyen merkissä.

Ulkomailla ollaan juu ja koulutus ikuisuusprojekti  ;)


Otsikko: Vs: 9. huone
Kirjoitti: Elämänilo - 08.07.2007 17:09:53
Onks täällä ketään jolla 9. huone ois horoskoopissa täynnä planeettoja? Oisko ketään jolla Pluto ja Uranus Leijonassa, oli huone mikä tahansa?

Hei "body electric" 

9. Huone on tyhjä

Huone 11. :uranus: 2´ :leijona: 9´
:askendentti: :pluto: 28´ :leijona: 10´
 


 :smitten:Elämänilo    :smitten:


Otsikko: Vs: 9. huone
Kirjoitti: Pentti - 13.07.2007 17:54:41
mulla  :mars:  :uranus: ja  :pluto: 9.huoneessa ulkomaat aina kiinnostaneet ei vaan ole tullut reissattua.koulussa maantieto lemppariaine. olen ajatellut jo vuosikausia että nainenkin löytyy varmaan sieltä.  :)


Otsikko: Vs: 9. huone
Kirjoitti: helinä - 14.07.2007 09:01:07
Olen teidän Avoimien, rohkeiden ja uutta oppivien vastakohta huone 9 asioissa kaiketi....

huone 9  :saturnus: (  :kaksoset: ) on mulla.
Ehkä mulle sopisi muiden auttaminen näissä asioissa kuin itse kokeminen.

Toisaalta - käyn ulkomailla harvoin, hengellisyys tuntuu tosi vakavalta ja mun ei parane mokailla oikeuslaitoksen tai korkeakoulujen kanssa...oon aika tiukkis näissä teemoissa.

Kuitenkin mulla  :jupiter: :skorpioni:  :aspect_con:  :neptunus: :jousimies:  huone 3  :aspect_opp: tähän. Eipä siten onnikaan tule ilman jonkin asteista 9. huone vakavuuttakaan? Eli huone 9 jäykkyyden olen tavallaan joutunut aina hyväksymään.

Olenkin viimevuodet ajatellut että josko se "onni" lisääntyisi jopa tämän saturnus paksukaisen turvin. Paksukainen - sellaiselta se minusta tuntuu. Suurentelee kaikkia henkisyys teemoja (ei arjen järkeä mukana), on kaavoihin kangistunut ja tylsä. Pahimmillaan joku globalisaatio tekee meistä muukalaisia omassa maassa tai pakottaa pois kotipesästä... Niin en ole näissä asioissa kovinkaan valoisa!  ;)

Lisää kommentteja huone 9:stä, kiitos...
Tämä huone on mullekin (synkistelystä huolimatta) tarkeä!
 


Otsikko: Vs: 9. huone
Kirjoitti: Lilli - 14.07.2007 11:05:11
Veljelläni on 9. huone hyvin edustettuna. Sieltä löytyvät  :aurinko: ja  :chiron:  :kalat: :sta, sekä  :jupiter: :mars:  :vesimies::stä.

Niin korkeakoulut kuin ulkomaatkin liittyvät häneen, mutta mielestäni ei yhtään sen enempää kuin monella muulla, joilla ko. huone on tyhjä.

Kerran tuijottelin urakalla astrotheme.fr-sivuston julkkiskarttoja, ja silmiini pisti Euroopan kruunupäiden karttojen voimakas 9. huone. Tuli vain mieleen, voisiko tähän huoneeseen ns. kultalusikka suussa syntymisen, erityisesti jos Aurinko majailee siellä.

Minä nimittäin pidän veljeäni jonkin sortin Hannu Hanhena. Hän on käytännössä saanut kaiken, minkä on halunnut - ei tosin mitenkään ilmaiseksi tai töitä tekemättä, mutta kuitenkin varsin helposti. Hän on tällä hetkellä 45-vuotias, eikä hän ole muistaakseni kokenut mitään katastrofaalista koko elämänsä aikana.

Hän on luultavasti kunnollisin mies, minkä tunnen ja kaiken lisäksi vielä hauska tyyppi.  :D


Otsikko: Vs: 9. huone
Kirjoitti: Yussra - 14.07.2007 12:54:43
 :) Jaa, no en ainakaan omalta osaltani voi suoraan vahvistaa tota kultalusikkaa! Tavallaan olen tosi onnekas, ammatillisesti koen olevani menestynyt, eli työ jota teen oon mukavaa ja haastavaa (vaikka palkkaa saisi kyllä tulla enemmän  ;) ). Kotimaassa kyllä ensin takkusi uran alku ja vastoinkäymisiä oli vaikka muille jakaa - tavallaan se kuitenkin kuuluu asiaan??? Neliö-ihmisenä osaan arvostaa vastoinkäymisten läksyjä ja ottaa opikseni? Toisaalta olen kuitenkin aina ajan kanssa saanut sen mitä olen halunnut  :)

Olen kolme kertaa elämässäni muuttanut pitemmäksi aikaa (yli puoleksi vuodeksi) ulkomaille ja näistä kahtena kertana perhepiirissä on muuttoani seuraavien päivien aikana tapahtunut toisena kuolemantapaus, toisena vakava loukkaantuminen... Tosin mun aurinko-merkurius-saturnus-jupiter-juno stelliumia ysissä neliöi myös kuu  :kaksoset: seiskahuoneessa.

Muuten musta hauska juttu, että Mondonkin nimimerkki on just mondo, eli maailma/maapallo  ;D Sopii hyvin ysihuoneen teemoihin.


Otsikko: Vs: 9. huone
Kirjoitti: taiska - 14.07.2007 13:23:35
Minulla on  :uranus:  :leijona:, mutta huoneessa 2 ja 9. huoneesta löytyy Venus ja Merkurius  :).


Otsikko: Vs: 9. huone
Kirjoitti: Minerwa - 14.07.2007 16:37:36
Minulla on 9. huoneessa  :venus: :aspect_con: :merkurius: :aspect_con: MC  :kauris:. Ei siis suurempaa tungosta, mutta hyvin aspektoitunutta  ;) Ja Merkuriushan on aksendenttini hallitsija.

9. huoneen asiat ovatkin aina olleet sydäntä lähellä niin työssä kuin vapaa-aikana. Opiskellut olen paljon, mm. matkailua, viestintää ja kieliä. Vieraat kulttuurit ovat kiinnostaneet aina, ja ulkomaillakin olen asustellut. Nykyinen työni ei liity millään tavalla 9. huoneen teemaan, mutta huomaan kaipaavani juuri sitä... kansainvälisiä kontakteja, syvällistä pohdiskelua ja tutkimustyötä. Ilmankos sitten vapaa-ajallani luen, opiskelen ja matkustelen. 9. huone ei jätä rauhaan ;)

Kultalusikkaan en ole valitettavasti törmännyt, kiitos  :aspect_opp: :saturnus::n  ::)


Otsikko: Vs: 9. huone
Kirjoitti: K-NRJ - 14.07.2007 17:41:42
Minulla on 9.huone tyhjä mutta  :merkurius: on siinä aivan huoneen kärjellä,  :vesimies: ssä tehden hyvät aspektit mm.  :aspect_tri: :jupiter:. Minulla on vähän sama kuin Minervalla että ulkomaat ja kielet ovat aina kiinnostaneet, olen paljon matkustellut, opiskellut ja työskennellyt ulkomailla, vaikka varsinainen koulutukseni ei siihen viittaakaan. Eniten kiinnostaa Saksa, Itävalta, Sveitsi ja Ranska. Yhdysvalloista ei pitänyt yhtään kun siellä kävin.

Kansainväliset asiat ja syvällinen pohdiskelu kiinnostaa minuakin.

Eli voi sitä tyhjällä 9. huoneellakin noita asioita toteuttaa! Itse odotan jo syksyä vesi kielellä, sillä saan työssäni toteuttaa itsenäisesti ulkomaan vientikauppaan liittyviä projekteja aivan alkaen kohdemarkkinoiden analyysistä... Hih, ja koska 2008 Jupiter tulee Aurinkoni päälle niin enköhän pääse matkalle sitten vaikka työni puolesta...  ;)


Otsikko: Vs: 9. huone
Kirjoitti: Minerwa - 14.07.2007 17:47:33
Itse odotan jo syksyä vesi kielellä, sillä saan työssäni toteuttaa itsenäisesti ulkomaan vientikauppaan liittyviä projekteja aivan alkaen kohdemarkkinoiden analyysistä... Hih, ja koska 2008 Jupiter tulee Aurinkoni päälle niin enköhän pääse matkalle sitten vaikka työni puolesta...  ;)

Kuulostaa unelmatyöltä  :smitten:


Otsikko: Vs: 9. huone
Kirjoitti: Sis - 30.07.2007 22:27:31
Hei!

minulla aurinko, chiron, juno ja merkurius :harka: 9.huoneessa
mars ja venus  :oinas: 9.huoneessa

Kielet, erilaiset kulttuurit ja matkustelu on kiinnostanut aina, matkustelu erityisesti sen takia että siitä oppii niin paljon. Henkiset asiat ja uskonnot samalla tavalla, luen niistä mielelläni ja haluan oppia.

Olen asunut ulkomailla yli puolen vuoden jaksoja kahteen kertaan elämäni aikana, ja ulkomaille mieli halajaa edelleen.. harvemmin poden koti-ikävää missään, joten tuntuu vähän siltä kuin olisin syntynyt asumaan ulkomailla.

Koulutukseni liittyy myös tavallaan kieliin ja viestintään! :)


Otsikko: Vs: 9. huone
Kirjoitti: Sanna - 30.07.2007 23:30:47
Minulla

Juno, Pallas, Uranus ja Aurinko Leijonassa, 7 huone
9 huone tyhjä
****************

Tyttärelläni 21v

Vesta kauriissa  9 huone
Neptunus kauriissa 9 huone



Otsikko: Vs: 9. huone
Kirjoitti: julyette - 18.08.2007 12:32:55



Kaurisenergiaa.
Osaisitko sanoa mitä Yläsolmu Kaksosissa 9. huoneessa merkitsee?  Muuten huone on tyhjä, huoneen kärki on Härässä. Mars ja Juno tekee kolmiota Yläsolmuun, Uranus ja Pluto neliötä.


Otsikko: Vs: 9. huone
Kirjoitti: Esmiralda - 19.08.2007 00:40:51
Mitähän meinaavat Neptunus ja Mars 9. huoneessa?



Otsikko: Vs: 9. huone
Kirjoitti: sarese - 19.08.2007 10:43:01
Entä miten tulkita jos huoneessa on merkurius ja pallas. MC on 10 ja 9 huoneen rajalla ja venus 9 ja 8 huonee rajalla.  Onko jollain antaa myös jotain linkkiä mistä näitä voisi enemmän tutkailla (siis mitä tarkoittaa mikäkin eri huoneissa). Kiitos jos joltain liikenee aikaa vastailla!!!


Otsikko: Vs: 9. huone
Kirjoitti: Elämänilo - 19.08.2007 12:16:46
Onks täällä ketään jolla 9. huone ois horoskoopissa täynnä planeettoja? Oisko ketään jolla Pluto ja Uranus Leijonassa, oli huone mikä tahansa?

9. Huone on tyhjä

Huone 11. :uranus: 2´ :leijona: 9´
:askendentti: :pluto: 28´ :leijona: 10´


http://www.aumanet.fi/~kaarina.paakkonen/astrologia/planeetat/uranus.htm :uranus:

http://www.aumanet.fi/~kaarina.paakkonen/astrologia/planeetat/pluto.htm :pluto:


 :smitten:Elämänilo    :smitten:


Otsikko: Vs: 9. huone
Kirjoitti: K-NRJ - 15.09.2007 18:12:40
Kaurisenergiaa.
Osaisitko sanoa mitä Yläsolmu Kaksosissa 9. huoneessa merkitsee?  Muuten huone on tyhjä, huoneen kärki on Härässä. Mars ja Juno tekee kolmiota Yläsolmuun, Uranus ja Pluto neliötä.

Sorry. Huomasin tämän ketjun vasta nyt.

Yläsolmu huoneessa 9 voisi olla sitä, että sinun on tässä elämässä otettava huomioon elämän suuret kysymykset liittyen esim uskontoon ja filosofiaan. Onko sinulla jotain kantaa näihin? Jos on, tuo se rohkeasti esiin, sillä Kaksonen on kommunikoinnin merkki. Huoneen kärki Härässä voisi merkitä ehkä "perinteisiä" näkökulmia asiaan.

Jos taas Mars tekee yhtymää, sanomasi voi olla sinulle tärkeää ja tulla esiin varsin voimakkaasti. Uranuksen ja Pluton neliöt vahvistavat sitä, että sinulla on sanottavaa.

Politiikkaan?


Otsikko: Vs: 9. huone
Kirjoitti: julyette - 16.09.2007 18:15:16



Kaurisenergiaa.
Ei mitään anteeksipyytelyä tarvitse, täällä on niin paljon mielenkiintoisia keskusteluja
etten itsekään muistanut enää tätä ketjua  :D

Olipa sikäli kiinnostava tulkintasi kun se  yllättäen näytti samoja teemoja kun tuo 10. huoneeni          (  :jupiter: ,  :vesta:   :kaksoset: ) mitä olen tässä syksyn aikana koittanut tutkiskella, kun tuo työ on uudelleenjärjestelyssä.  Käsittääkseni tuohon Jupiteriin liitetään myös uskonto, filosofia, laki, politiikka ja eettiset kysymykset. En ole oikein koskaan löytänyt omaa ominta tekemistäni ja paikkaani työelämässä eikä työni ole koskaan liittynyt mitenkään Jupiterin ja Vestan edustamiin asioihin.

Tuosta politiikasta: sitä seuraan joskus hyvinkin tarkasti mutta olen ajatellut sen olevan  vaikutteiden seurausta: isoisäni oli ja äitini on politiikan eksperttejä.



Otsikko: Vs: 9. huone
Kirjoitti: Norna - 10.05.2008 21:20:21
löysinpä tällaisen ja pitää vastata:

 9. huoneessa asuvat  :aurinko: :aspect_con: :chiron: ja :venus:

 Kultalusikka hmm, onnekkaita sattumia on kyllä ollut. Asun ulkomailla ja tännekin päädyin onnenkantamoisen siivellä vaikka ensin vastustelin kyllä ;).

 9. huoneen teemat henkisen hörhöilyn parissa ovat voimakkaina kans.


 Miten tulkita jos 9. huone on osittain härässä ja osittain oinaassa (aurinko)  ??? , osaisiko joku avittaa.


Otsikko: Vs: 9. huone
Kirjoitti: mc82 - 12.05.2008 00:28:27
Mulla  :jupiter: :skorpioni: 9. huoneessa -  :jupiter: omassa huoneessaan :D  Siitä huolimatta en koe itseäni miksikään maailmanmatkaajaksi - onko kartalla sitten jotain kotiin juurtumiseen viittavia aspekteja.. Turvallisuutta ja pysyvyyttä kaipaan, vaikkei arjen tarvitse kaavamaista ollakaan. Tosiasia on, että kyllästyn erittäin helposti, jos mulla ei ole mitään tekemistä, jotain projektia päällä tms - onko sitten :jupiter: vaikutusta.. ???  Olen enemmänkin kiinnostunut kaikesta syvällisestä pohdinnasta, esim. siitä, kuka olen, mitä muut ovat, miten voin kehittää itseäni jne. - tuo on sitten puolestaan varmaankin mystisen :skorpioni: tekosia ???

Onnekas, hmm.. En osaa tähän hätään sanoa, että missä asioissa olen onnekas :-[


Otsikko: Vs: 9. huone
Kirjoitti: Solararc - 12.06.2008 11:00:06
Mulla ysissä Onnen piste, alasolmu ja venus. Näistä kaksi viimeistä yhtymässä. Niin ja kaksosten merkeissä kaikki.
Hannu Hanhi? No en koe olevani, mutta en kyllä mitenkään epäonninenkaan. Toisaalta mun elämänasennekin on yleensä suhtoptimistinen, sarkasmin kautta huumoria ja silleen.
Kommunikointi kiinnostaa, runot, kirjallisuus, haaveilen kirjailijan ammatista, mutta olrn kovin kriittinen itseni suhteen. Odotan, kunnes olen vamis. Opiskelen elämää jotta mulla olisi sitten jotain oikeaa sanottavaakin.


Otsikko: Vs: 9. huone
Kirjoitti: Esmiralda - 12.06.2008 12:06:39
Kaurisenergiaa.
Osaisitko sanoa mitä Yläsolmu Kaksosissa 9. huoneessa merkitsee?  Muuten huone on tyhjä, huoneen kärki on Härässä. Mars ja Juno tekee kolmiota Yläsolmuun, Uranus ja Pluto neliötä.

Sorry. Huomasin tämän ketjun vasta nyt.

Yläsolmu huoneessa 9 voisi olla sitä, että sinun on tässä elämässä otettava huomioon elämän suuret kysymykset liittyen esim uskontoon ja filosofiaan. Onko sinulla jotain kantaa näihin? Jos on, tuo se rohkeasti esiin, sillä Kaksonen on kommunikoinnin merkki. Huoneen kärki Härässä voisi merkitä ehkä "perinteisiä" näkökulmia asiaan.

Jos taas Mars tekee yhtymää, sanomasi voi olla sinulle tärkeää ja tulla esiin varsin voimakkaasti. Uranuksen ja Pluton neliöt vahvistavat sitä, että sinulla on sanottavaa.

Politiikkaan?

Mielenkiintoista! Minä juuri tutkin erään ihmisen karttaa, jonka 9. huoneen näen erittäin mielenkiintoisena.
Suorastaan tulee sellaisia selvännäköviestejä mieleen.

Koska tiedän, että tämä ihminen on vankka koti-ihminen, olisi siellä mieluummin kuin työssä, niin tuntuu oudolta että hänellä on siinä MC, vieressä kuunsolmu, toisella puolella kuu ja neljän asteen päässä Pluto (keikki neitsyessä). Myös Uranus Leijonassa majailee siellä. Kauris antoi tuossa hyviä vinkkejä!

Toisaalta ajattelen, että tässä voisi katsella hänen tulevia vuosiaan, jotakin on hänellä vielä paljon kokematta ja jos nyt ei aivan ulkomailla matkustele, niin ainakin lukee ja tutkii paljon vieraita kulttuureja, kyseenalaistaa sitä kautta oman kulttuurin arvoja ja oppeja. Toisaalta Neitsyt antaa tuollaista tarkkanäköisyyttä, analysointia ja kriittisyyttä tähän lisää! Varmasti kasvun kannalta työteliäs huone!


Otsikko: Vs: 9. huone
Kirjoitti: mc82 - 12.06.2008 21:26:26
Mulla  :jupiter: :skorpioni: 9. huoneessa -  :jupiter: omassa huoneessaan :D  Siitä huolimatta en koe itseäni miksikään maailmanmatkaajaksi - onko kartalla sitten jotain kotiin juurtumiseen viittavia aspekteja..

No onhan siellä synt.kartalla se  :saturnus: :aspect_squ: :mars: , mikä kyllä rassaa aika pahasti ja aiheuttaa mulla liiankin helposti tiettyä kaavoihin kangistumista tai ihan suoranaista toimettomuutta :buck2: Aspekti jota ehkä eniten vihaan koko synt.kartallani, on muuten tosi rajoittava.. :tickedoff:  Ehkä pitäisi vaan osata "mennä virran mukana" ja jättää viivyttely - no tietty tekemiset järkevyyden rajoissa, ei kuiteskaan mitään pankin ryöstämistä hetken mielijohteesta tms. :2funny:  Ja sitten kun tuo Saturnus-pahalainen on vielä 8. huoneessa, niin sehän se sitten pistää uusille tuulille totaalisen tulpan :knuppel2:

Ajoittain elämä tuntuukin niin pysähtyneeltä, haluaisi kokeilla vaikka mitä, mutta joku nyt tuntuu tavalla tai toisella estävän haaveet.. Toisaalta tuo uusi ukko nyt on sitä sorttia, että on alkanut potkimaan mua persuksille ja saanut kokeilemaan uusia asioita, eli sinällään oikein hyvä homma edellisen ehkä vähn turhankin "aikuisen" ja vastuullisen suhteen jälkeen :D

Mutta tosiaan, vaikka mulla :jupiter: 9. huoneessa, niin olen enemmänkin semmoista sohvamatkaaja-sorttia. Olen kyllä kiinnostunut vieraista maista, niiden kulttuureista, ruoista jne., mutta kokeilen kaikkea "turvallisuuden rajoissa". Mulle on kyllä nautinto päästä oppimaan kaikkea uutta joko opiskelemalla tai kokemaan tekemällä, tiedon- ja oppimisenjano on mulla kyllä aika loputonta sorttia :)

Pahoittelen öfftöpikkiä..


Otsikko: Vs: 9. huone
Kirjoitti: Esmiralda - 12.06.2008 23:19:09
mc82, vinkiksi vain!

Jos olet vielä nuori, ymmärrän miten koet tuollaisen aspektin. Mutta kun tulet vanhemmaksi, tulet olemaan sille vielä kiitollinen, koska se varmasti tulee opettamaan sinua aika lailla. Yhdeksäs huone on myös oppimisen huone ja siellä on varmasti jotakin tärkeää sinulle. Tuo neliö on halkaistuna kaksi kultaista kolmiota!!
Joten älä asennoidu siihen rajoittavana tekijänä vaan haasteena.  :smitten:


Otsikko: Vs: 9. huone
Kirjoitti: helinä - 03.07.2008 17:16:54
Oliko siis täällä muita huone 9  :saturnus: haltijoita?

...Tunnen olevani jo "ei niin nuori", mutta koskahan tästä huoneesta tulisi jotain valmista...?