Astro Foorumi

Astro special => Ennustava astrologia => Aiheen aloitti: FatFan - 18.07.2008 21:01:44



Otsikko: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: FatFan - 18.07.2008 21:01:44

Pluton siirtymisestä lopullisesti kauriiseen vuoden 2008 lopulla on netissä luettavissa melko synkkiä ennustuksia. Onko tosiaan niin, että kun Pluto on kauriissa alkaa tuho, tuiverrus ja lama? Miten tämä Pluton asetelma vaikuttaa yksilötasolla? Onko jotkut merkit paremmissa asemissa (maamerkit?)?

Pluto


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: FatFan - 18.07.2008 22:03:23

No johan on. Aika paljon olen lukenut eri astrologien artikkeleita aiheesta (ulk ja kotim). Mistä tulkitset, että pluto 6. huoneessa sulle nuo vuosittaiset vaivat aiheuttaa?

Pluto


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Brida - 22.07.2008 12:40:50
Miten pystyy tarkastamaan missä pluto luuraa nyt omalla kartalla? vai pitäisikö tarkastella vain omaa syntymäkarttaa? Mulla menossa hankalat ajat, mennyt jo itseasiassa aika kauan huonosti, terveys, jaksaminen, murehtiminen, väsymys, talous jne... hiuksetkin alkaneet voimaan huonosti ja harvenemaan... *huoh* olen kyllä kokoajan ajatellut positiivisesti, asiat tulee muuttumaan, mutta olisi kiva tietää mistä mahdollisesti nämäkin asiat johtuvat, plutostako?! Mutta, että vielä huonompaan suuntaan oltaisiin menossa, loppuvuodesta...

Paistaa se aurinko vielä risukasaankin! *käsky* :-\


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Lilli - 22.07.2008 12:46:46
Repetiitti, Pluto on tällä hetkellä peruuttamassa Jousimiehen viimeisissä asteissa. Jos sinulla on syntymäkartalla  jotakin merkittävää MINKÄ TAHANSA MERKIN LOPUSSA TAI ALUSSA, niin Pluto tekee siihen nyt transiittia. Vahvimmin tuntuvat yleensä Pluton transiitit henkilökohtaisille planeetoille (Aurinko, Kuu, Merkurius, Venus, Mars), AC-DC:lle, MC-IC:lle ja itselleen. Esim. Pluto neliö Pluto on aika tujakka transiitti, nimim. kokemusta on.


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Brida - 22.07.2008 13:13:41
Kiitos Lilli, mutta en osaa katsoa/jaksa ymmärtää... miten omalla kartalla se on, muuten kuin että tiedän että mun radixilla on pluto oppositio kuu ja venus. Mutta jos jaksat/haluat katsoa ja selventää niin tässä syntymätiedot, toki sun ei tarvitse!!!  :) mutta jos olet kiinnostunut niin, 16.4.1977 klo 20:05 tku.
Voin yrittää tutkia kuvioita itsekin, kunhan vaan olen pirteämpi. Nyt kuljen ainakin tänään aivot narikassa... 


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Lilli - 22.07.2008 14:53:36
Repetiitti, Pluto on tehnyt viimeisen ohituksensa Auringolle viime vuoden lokakuussa ja nyt on meneillään transiitti AC-DC:lle. Senkin pitäisi olla ohitse tämän vuoden loppuun mennessä. Kummassakin tapauksessa oli tosin kyseessä "helpot" transiitit - kolmio Auringolle ja sekstiili AC:lle - jos nyt niin Pluton kohdalla voidaan edes sanoa.

Seuraava merkittävämpi Pluton transiitti syntymäkartallesi on tuloillaan n. vuonna 2011, jolloin kyseinen taivaankappale alkaa tehdä neliötä Kuullesi.


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Atomi - 22.07.2008 19:46:59
Vahvimmin tuntuvat yleensä Pluton transiitit henkilökohtaisille planeetoille (Aurinko, Kuu, Merkurius, Venus, Mars), AC-DC:lle, MC-IC:lle ja itselleen.

Onko siis koko elämä remontissa lähikuukausina/vuosina, kun minulla Pluton yhtymä nyt  :venus::een, kohtapuolin  :mars::iin ja siitä ei mene kauan, kun vuorossa on  :aurinko:? Onneksi Pluto on hiiidaaas.  :crazy2:  Muita transiitteja en ole edes vielä tutkaillut....  ???


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Lilli - 22.07.2008 20:18:16
En tiedä, onko se hitaus mikään iloinen asia Plutosta puhuttaessa. Silloin kun se transiitti paukahtaa päälle, niin sitä "riemua" sitten kestääkin vuoden, pari.

Pluton yhtymä Venukselle voi tuoda sinkulle mukanaan ihmissuhteita Skorpionien tai plutonikkojen kanssa, seksuaalisuus voi olla erityisen intensiivistä ja tunteet pakottavia, omistavia ja mustasukkaisuuden värittämiä. Parisuhteessa elävät voivat olla kriisissä, salaisuuksia paljastuu, mutta en ihmettelisi raskausuutisiakaan tällaisen transiitin aikana. Raha-asiat voivat myös nousta tapetille. Esim. verotusasioita, lainoja, perintöjä, osakekauppaa tms. Ikävimmässä tapauksessa puhutaan vaikkapa vararikosta tai sosiaaliavustukseenturvautumisesta. Taiteellisen ihmisen luovuus voi saada synkkiä tai mustavalkoisia piirteitä.

Oman kokemukseni mukaan Pluto-Mars -transiitit ovat tuoneet mukanaan runsaasti riitoja eivätkä valtataistelut ainakaan Auringolle tulevan transiitin aikana hirveästi helpota.


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 28.07.2008 14:00:09
Mutta Islaja, sittenhän sillä on SYY! Jos se on Pluto kutosessa. Ensin ajattelin että  :pluto: :aspect_sex: :venus: on vain kivaa, mutta Pluto voi ottaa pois sen minkä tuo, tosin myös Jup sext Venus jatkuu, vitosessa. Eli tähtitaivaan puolesta itsellä voi tapahtua ties mitä.. koskas se lähtee kutosestasi?


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: mc82 - 20.08.2008 15:45:03
Oman kokemukseni mukaan Pluto-Mars -transiitit ovat tuoneet mukanaan runsaasti riitoja eivätkä valtataistelut ainakaan Auringolle tulevan transiitin aikana hirveästi helpota.

 ::)  Noh, mulla on synt. kartalla "kiltti ja ihana" aspekti  :pluto: :aspect_squ: :mars: - vaikka yleensä tyydyn vain mököttämään, niin sitten, kun räjähtää, niin sitten lentää huonekalut seinään ja (pahaa) tekstiä tulee suusta kuin luoteja konekiväärin piipusta  :knuppel2:  Meikäläisen ongelma onkin tuo liian räjähtävä temperamentti ja olen kuullut, että monet miespuoleiset hiukan pelkäävät mua juurikin tuon arvaamattoman temperamentin takia..  :angel:

Noh, asiaan, oli vaan pakko takertua tuohon Pluto-Mars-aspektiin, kun mua se seuraa koko elämäni ajan.. Tällä hetkellä mulla on meneillään  :pluto: :aspect_sex: :pluto: -transiitti, joka jatkuu tuonne lokakuun loppupuolelle asti. Pluto siellä ilmeisesti peruuttelee ja vaihtaa kohta suuntaa. Ja tällä hetkellä Pluto sijaitsee mulla 11. huoneessa, jos on vielä jouskarin puolella - olen huomannut, että kavereiden merkitys on muuttunut kummasti viime aikoina ja tällä hetkellä aika on kulunut juuri kaverisuhteita hoidettaessa.


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Atomi - 22.08.2008 20:39:42
Pluto ei ole vielä edes kauriissa ja tämä päivä on ollut yhtä h****tiä. Vieläkö Pluto tästä elämästä tekee hullumman? Ja pitkäksi aikaa....  :(


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Lizzy - 22.08.2008 21:29:23
Pakko kommentoida tuohon mc82  :pluto: :aspect_squ: :mars:...
Minulla on samainen aspekti (tosin löyhänä orbi 10 astetta) itselläni rx kartalla ja olen myös sellainen mököttäjä, mutta sitten kun keittää yli niin kyllä saa astiat kyytiä ja kukaan ei uskalla olla lähelläkään. En ole aikaisemmin riehunut niin pahasti kuin mitä viime kuunpimennyksen aikaan kun tuo samainen neliö oli vielä taivaalla ja Pluto tietysti vielä  :jousimies:
 :buck2:

Kuvittelin, että elämäni helpottaisi  :saturnus: :aspect_squ: jälkeen ja onhan se tavallaan helpottanutkin, mutta kun musta on tullu ihan psykoottinen viime aikoina.  :crazy2: Toisaalta ihan maanis-depressiivinen.
 :idiot2: Jos tämä on tätä vuoden loppuun asti niin...  :tickedoff: :knuppel2: :uglystupid2:

Tuntuu että se Pluto heittelee nyt alitajusesti jotain kumma pelkoja ja muistoja ja jotain ahdistuksia ja kipeitä tunteita ja vaikka ties mitä kehiin.  :'(

Taitaa Jousimiehillä ja Kauriilla olla nyt aika kireet tunnelmat... sanoisinko... puuh.


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Kukkamaaria - 09.09.2008 22:56:20
Nyt se taas alkoi... nimittäin pluto sekstiili venus. Edellisellä transiitilla koti (venus 4. huone) tyhjeni täysin, tytär muutti kotoa pois, miesystävän kanssa juttu päättyi, kissa kuoli...Kauhulla odotan mitä nyt tapahtuu. Onko kenellään edes hitunen positiivisia kokemuksia tästä transiitista?


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Esmiralda - 11.09.2008 17:12:00
Sekstiili on erään tulkinnan mukaan myös palkkio tai suosionosoitus, jos vain huomaa sen. Jos edellinen pluton transiitti on ollut vaikea ja kaikki kertomasi jutut ovat kestetty selviytyjän suoralla selällä, niin 'kulman takana odottaa jokin tai joku'.  ;)


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Corvus Leonis - 28.09.2008 04:44:35
Hip hei. Piakkoin alkaa Pluton sekstiili auringolle.
Riemun aikaa.


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Eileithyia - 28.09.2008 10:54:06
Syntymäkartan mukaan Pluto siirtyy viitoshuoneeseen (kauriin aluetta) ja myllää sitten siellä. Se jättää neloshuoneen (jes) eli jousimiehen alueen. HAAHAA! Hyvästi Pluto!

Toisaalta minulla on aika paljon planeettoja kauriissa, tosin niihin kohdistuvat syntymäkartan Pluto aspektit ovat lähinnä kolmioita ja sekstiilejä sekä yksi yhtymä. Onko se siis että kun Pluto menee huoneesta ja merkistä toiseen niin se aktivoi siinä huoneessa olevat planeetat syntymäkartalla?

Auringon paluukartalla taasen Pluto menee ysihuoneesta kymppiin.. Millainen merkitys tällä ap-kartalla on tässä?  :idiot2:


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 28.09.2008 11:40:18
radixilla ja ap:ssa  :kauris:-merkki on 3 huoneeni kohdalla.. ei mitään radikaalia välttämättä tapahdu.. vai? jos Pluto vaikutti siis sitä ennen :jousimies:, jonka kärki oli kakkosessa? Pluto lakkaa vaikuttamasta varoihin>? myös Jupiter samalla kohtaa..

kumma juttu muuten miten Pluto ja Jupiter voivat olla transiitteina 3-huoneessa yhtaikaa kuin 5-huoneessa ap:lla? jo on outoa. mietin siis samaa kuin edellinen. ehkä.. syntymäkartta kun on "pysyvä persoona" niin planeetat jotenkin ihmeellisesti voivat vaikuttaa radix karttaan eri tavalla kuin miten ne oleilevat ap kartalla. se miten tämä toteutetaan on sitten ufoa.

no mutta Uranus on ap vitosessa sekä transitoi vitosta ap ja radix.

mietin vaan mitä se Jupiter con Venus, Kuu muka oli.. Jupiter ap nelosessa.. seiska tyhjä.. tuleeko muuten tunne "oikeasta ajasta" itsestä sisältä vai niin, että nämä planeetat liikkuvat???? muna vai kana ensin?


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Haapa - 13.10.2008 18:17:22
Hei! Olen kohtuullisen tuore astroilija ja kiinnostuin tästä pluto-keskustelusta. Itselläni on syntymäkartalla  :pluto: :aspect_con: :aurinko:  :pluto: 8.huoneessa. Kertokaahan kokeneemmat astroilijat, mitä mahtaa moinen aspekti vaikuttaa?  ???Aurinkomerkiltäni olen vaaka ja nouseva jousimies.


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Esmiralda - 13.10.2008 22:21:53
Vähän tiedän, mutta itsestäni olen kokenut että 8.huone on mm. itsensä tutkimista ja kasvua. Ja jos siinä on Pluto yhtymässä aurinkoosi, on se suuren uuden elämän oppikoulun alkua. Toivottavasti sinulla on 'pöytä puhdas' ja valmiudet tämän kaiken vastaanottamiseen. Elämä antaa, mutta joskus kurittaen, uudistaen ja jopa myrskyten. Hyviä potkuja sinulle tulevaisuuteen!!!

Mutta muuten, mikäs päivä se olikaan kun Pluto siirtyy Kauriiseen? Nyt se on ainakin minun tekememänäni vielä 28 astetta Jousimiestä. Vieläkö se tuossa poukkoilee?  :o


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Esmiralda - 26.11.2008 20:38:43
Hei!

Eikös tänä päivänä Pluto juhli Kauriisen tuloaan!!! 26.11.

Toivotetaan Hänet tervetulleeksi ja toivotaan uudempia tuulia!  :smitten:

Sitäkö lie vai mitä, kun Kauris-ukkoni tuli onnesta säteilevänä lääkärin luota. Oli saanut ajokortille jatkoaikaa vielä kaksi vuotta. Vaaransahan siinä on, mutta toisaalta ihmisen elämän onni on kiinni asioiden hallinnasta, ja helpottaa se minuakin, kun ei tarvitse vielä alkaa häntä kuskaamaan muuten kuin pimeät illat.


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Dorian - 27.11.2008 13:13:16
Vaikuttaako tuo Pluton siirtyminen Kauriin merkkiin jotenkin "henkilökohtaisesti" Kaurismerkkisiin immeisiin?


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Laksmi - 27.11.2008 17:05:17
Dorian: Vaikuttaa kyllä, eikä vähintään silloin kun se on yhtymässä aurinkoosi. Tsekkaa asteet astro.comista. Kuulemma ei ole kivaa.

Itselläni on menossa pluto kolmio venus. Viimeks alkuvonna kun pluto piipahti kauriissa meno oli vähintäänkin raastavaa. Sellaista mitä en ole elämässäni aikaisemmin koennut...

Mulla oli edellinen pluto venus transiitti teininä, pluto opp venus. Vartuin siis täyisn jumittuneena enkä rakkaudesta ollut millään tasolla tietoakaan. Nyt siis pluto muutaman kk:n kolmiossa venukseeni, sitten syöksyy sukkula venukseen (tiedättekö kuinka monta kertaa olen jättänyt tuon sanomatta) , eli pluto etenee. Pakittaa ja jumittaa sitten taas joskus vuoden 2009 puolivälissä.  Ja minähän en pelkää!

Sit pääsenkin plutosta aika hyvin eroon. Mut älkää olko kateellisia, saturnus kiusaa minua ihan tarpeeksi.



Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Lilli - 27.11.2008 19:43:14
Jep, Pluto on nyt jättänyt Jousimiehen merkin ja tekisi mieli melkein poksauttaa samppanjapullo auki asian kunniaksi!

Kauriissa vaeltava Pluto tulee vielä muuttamaan niiden elämää, joilla on Aurinko (tai Kuu) johtavassa laadussa, eli Oinaassa, Ravussa, Vaa´assa ja Kauriissa. Seuraavan parin vuoden aikana Pluto liikkuu asteiden 0-5 välillä, joten kannattaa tsekata, osuuko tuohon haarukkaan mitään tärkeää henkilökohtaista planeettaa. Osumat akseleille ovat taatusti myös vaikuttavia.

Itselläni on pääpiirteissään Pluto-vapaata kautta seuraavat kolmisen vuotta. Sitten tuo kaukainen kivi alkaa tehdä oppositiota Merkuriukselle. Sitäkin kautta odotan oikeastaan innolla.  :)


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Tiigris - 27.11.2008 19:52:52
Jee. Mulla on  :neptunus: 2° kaurista, joten odottelen että pluton yhtymä siihen toisi jotain henkistä ja mediaalista elämääni... Hope so.

 :kuu: on vasta 20° kaurista, joten siihen se ei ihan vielä mene..


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Lilli - 27.11.2008 21:41:04
Saturnalia, johtavan laadun merkeille tulee Plutolta jännitteisimmät transiittiaspektit, eli yhtymä Kauriille, oppositio Ravulle ja neliöt Oinaalle ja Vaa´alle.

Jousimieskaudella muuttuvan laadun edustajat olivat eniten Pluto-myllyssä. Nimim. "oppositio Kaksos-Auringolle tuntui luissa ja ytimissä".


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Esmiralda - 27.11.2008 22:04:48
Just noin, yksinkertaista! Kiitos Lilli!

Tässä yksi oppositiorapu! Onkin ollut hyvä tietää tuosta jo tässä vuoden verran ja kiillottaa sotisopaa... ::)


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Lilli - 27.11.2008 23:05:47
Lia, sinullahan tuo oppositio on ollut jo, jos kerran Merkurius on Kaksosissa. Menneitä voit muistella vaikka astro.comissa.

Oma innostus Pluton ja Merkuriuksen oppositiosta (Merkurius Ravussa 12. huoneessa) johtuu siitä, että arvelen saavani taas lisää materiaalia reinkarnaatiotutkimuksiini.


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: rubiinitar - 27.11.2008 23:10:13
Mites toi mun  :pluto: :aspect_tri: :keskitaivas:? Alkoi kuolontulipalon aattona, mutta on tarkka vasta 20.1.

Kaikkea hurjaa tapahtuu koko ajan, mutta tunnelmat on huomattavasti paremmat nyt kuin silloin kun ei tapahtunut yhtään mitään vaikka miten yritti.  :uglystupid2:


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: nikki - 27.11.2008 23:30:08
rubiinitar
miten ois perunkirjoitukset?

sattumoisin etsin eilen arabialaisia pisteitä,
ja kun minulla ei ole tuolla kauriissa mitään näkyvää,
niin sattuipa sitten tuolta justiinsa tuohon 0  :kauris: "parents death" kuin myös
"weddings,legal contract",
yhen sortin sopimuksen olen menossa huomenna tekemään,
voishan se olla hyvinkin pluto kauriin portilla "vihkimys"?


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: rubiinitar - 28.11.2008 04:11:35
Merci, amigo

perinnönjaoksi on tarjolla omaa velkaa, eli jaossa velkaannun sisarelleni mummelin sijaan  :2funny:


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: rubiinitar - 28.11.2008 04:26:21
...toinen tammikuun lopun teema tule olemaan avioeron sinetöinti ja siis karmafinaali, kutakuinkin tasan kuusi vuotta solmimisestaan.
Kuten olemme aiemmin yv:nä ruotineet, niiin kutonen mulle myös aina ollut tärkeä luku.

Mun elämässä kaikki tapahtuu lähes sekunnintarkoissa sykleissä (babytkin syntyneet aina lähes minuutilleen säädetyn ajan päästä hedelmöityksestä - ja kuvaavaa on sekin että hedelmöityshetkenkin TIEDÄN noin tarkkaan  :2funny: CIA:n agentti oon tälläkin alalla), eli voi varmaan odottaa myös sitä 'weddingiä', tavalla tai toisella. Ostin vanhan siippani kesällä vielä kuvioissa ollen yhteisestä sopimuksesta upeat uudet korskeat vihkisormukset (edelliset varastettiin kohtalonomaisesti Venetsiassa, the end sinetöitiin siis jo tuolloin) ja samana sormustenostopäivänä alkoi kuin salamana kirkkaalta taivaalta lopullinen loppu (noin viisi minuuttia sormusten ostosta siippa sekosi taas), eli tuolle kunkun kantasormukselle on ja on aina ollut olemassa joku ihan muu kantaja.


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 28.11.2008 10:23:33
maailmantalouden kohenemista odotellessa.. tekniikka ja talous..


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: La Papessa - 28.11.2008 10:42:55
Edelleenkään en tajua, miksi kaikki aina vaahtoavat tästä plutosta. Kun sen transiiteilla ei tunnu olevan mitään kovinkaan suurta merkitystä minulle. Syntymäkartalla on tosiaan  :pluto:  :aspect_con: :aurinko: ja  :pluto: :aspect_squ: :kuu:,  mutta myös muutospaineita kestämään auttava  :pluto: :aspect_sex:  :saturnus:. Voihan toki olla, että  noin viiden vuoden päästä tarkka  :pluto: :aspect_squ: :aurinko: tai noin seitsemän vuoden kuluttua toteutuva  :pluto: :aspect_con: :kuu: tuo sitten suurta draamaa elämään, mutta esim. 1998-99 vaikuttanut  :pluto: :aspect_squ: :askendentti: oli kyllä vuoristorataa, mutta käytännössä erittäin  positiivinen kasvutransiitti.


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Lilli - 28.11.2008 14:15:06
La Papessa, minulla on sellainen teoria, että nuo syntymäkartan Pluto-aspektit aktivoituvat tietyssä ikäkaudessa täyteen loistoonsa. Esim. syntymäkartalla minulla on Pluto Neitsyessä (yhtymässä Uranukseen), josta se tekee neliötä Auringolle Kaksosissa. Pluton transiitit eivät missään tapauksessa ole olleet huomaamattomia elämäni ensimmäisinä 30 vuonna, mutta kun tuo Jousimies-kausi alkoi, alkoi myös ennennäkemättömät rytinät minun elämässäni. Tämähän tarkoitti sitä, että Pluto tuli ensinnäkin itseensä nähden jännitteiseen merkkiin (Neitsyt ja Jousimies ovat neliössä), jonka lisäksi tietysti Aurinko otti vastaan oppositiota Plutolta. Minulla hurjin Pluto-ryöpytys kesti neljä vuotta putkeen. Saman teki oikeastaan vähän myöhemmin Kaloissa seilaava Uranus, joka on ollut syntymäkarttaan nähden oppositiomerkissä.

Eli tällä logiikalla nyt 70-luvulla syntyneet johtavan laadun merkin edustajat olisivat aivan erityisen Pluto-paineen alaisena. Heillähän on Pluto Vaa´assa, eli Kauriiseen nähden neliömerkissä.


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 28.11.2008 14:20:21
Pluto, the planet of transformation, regeneration and rebirth, enters Capricorn, the sign of the builder, on November 26. This is a much-heralded astrological event, since Pluto takes between 12 to 31 years to pass through a sign. It will remain in Capricorn until 2024. Talk about the need to transform and rebuild infrastructures will abound. In our personal lives, we will find transformation and change taking place as well.

Uranus turns direct on November 27. It’s not everyday that a planet turns direct on the same day as a new Moon, which adds to the intensity of this time. Astrologically, Uranus liberates you from the shackles of convention and applies pressure to change whatever is stagnant in your life. Uranus rules electromagnetic energy and is like a lightning storm that creates chaos as it cleans the air, revealing a fresh new world once the storm has cleared. It is a new day, almost a new year and the road ahead needs you to help pave it

To know exactly what to expect with Uranus turning direct, review the placement of Uranus in your birth chart. If Uranus is direct in a chart, intuitive and inventive impulses flow on a regular basis. However, when Uranus is retrograde in a birth chart, rebellious urges tend to bottle up and then burst forth, seemingly out of nowhere.


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: La Papessa - 29.11.2008 04:21:40
La Papessa, minulla on sellainen teoria, että nuo syntymäkartan Pluto-aspektit aktivoituvat tietyssä ikäkaudessa täyteen loistoonsa.


Olettaen, että pluto on transformoiva planeetta, pitäisi kaiketi olla joku selkeä pohja, jota se muuttaisi. Joten tässä suhteessa oletan, että henkilöiden kohdalla tosiaankaan varmaan vaikutukset eivät voi olla kovinkaan suuria vielä siinä vaiheessa, kun identiteetti ei ole täysin muovautunut. Joten tässä taitaa olla vinha perä
Lainaus
Esim. syntymäkartalla minulla on Pluto Neitsyessä (yhtymässä Uranukseen), josta se tekee neliötä Auringolle Kaksosissa. Pluton transiitit eivät missään tapauksessa ole olleet huomaamattomia elämäni ensimmäisinä 30 vuonna, mutta kun tuo Jousimies-kausi alkoi, alkoi myös ennennäkemättömät rytinät minun elämässäni.


En sulkisi ollenkaan tuota sukupolvesi kartalla pluton kanssa yhtymässä olevaa uranusta pois yhtälöstä. Se nimittäin tuntuu olevan mukana useammissa nimenomaan noita "rytinöitä" aiheuttavissa kuvioissa, myös minulle henkilökohtaisesti. Pluto yksin on mielestäni sisäistyneempi planeetta (tai plutoidi), toimii jotenkin  kulisseissa.

Lainaus
Eli tällä logiikalla nyt 70-luvulla syntyneet johtavan laadun merkin edustajat olisivat aivan erityisen Pluto-paineen alaisena. Heillähän on Pluto Vaa´assa, eli Kauriiseen nähden neliömerkissä.

Kivoja seuraavia 17 vuotta sitten vaan minulle. ;) Ei vaiteskaan, vaikka perusperiaate on tämä, niin tuntuisi, että useimpien ihmisten kartoilla on paljon tasapainottavia elementtejä. Minulla juttu toimii  kartan merkkijakauman ja elementtien astelukujen seurauksena jopa ehkä poikkeuksellisen korostetusti niin, että kun hidas planeetta tekee jännitteistä transiittia yhdelle tärkeälle elementille, toiselle tulee sitten trini tai kolmio. Pahimmat transiitit olisivat oppositiot  auriinkoon, sekä näitä seuraava neliö kuuhun. Niitä ei tasapainota kartalla mikään. Pluto on sitten siinä suhteessa "kiltti" planeetta, että minun pitäisi elää pitkälle yli yhdeksänkymppiseksi, mikäli aikoisin sen opposition vaikutukset kokea. ;)


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: julyette - 05.12.2008 09:15:39

Esim. syntymäkartalla minulla on Pluto Neitsyessä (yhtymässä Uranukseen),

Meillä on sama asetelma näköjään, jos myös Uranuksesi on Neitsyessä.
Kyllä on täälläkin koettu Pluto rankimman kautta, joten ei minulle ainakaan ole mikään yhdentekevä planeetti.  :-\  Varsinkin kun syntymäkartalla on 12. huoneessa, mikä ei ole yhtään kiva sijainti Plutolle (tosin onko mikään muukaan huone...).

Oman astron planeettaohitusten mukaan nyt on menossa  :pluto:  :aspect_tri:  :merkurius:. Tämäkin transiitti kai kestää jonkun aikaa, mutta kolmiohan on kai vähän helpompi kuin neliöt ja oppositiot.   *toiveikkaana*  :D


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: rubiinitar - 05.12.2008 09:40:57
Mulla  :pluto: :aspect_tri: :keskitaivas:, mutta huomattava on, että tämän kesän ja syksyn isot katastrofit (kuolemaa, tulipaloa ja muuta) tapahtuivat ENNEN kuin pluto siirtyi kauriiseen. Eli ainakin todennäköisyyslaskennan mukaan (heh, sporalogiaa  :D) pitäisi välillä tapahtua jotain positiivistakin, ja sen tuojana siis tässä olisi pluto. Toki mulla on  :jupiter: :aspect_con: :aurinko: myös, tänään jopa aivan tarkka, mutta sen vaikutuksia en ole huomannut, ehkä oon sokkee  :crazy2:

Mun karttani on ja todellisten tapahtumien ristiriita on ainakin keittiöastrologisesti niin valtava että voisi jo alkaa tehdä Skepsiksen jäsenhakemusta. Mutta tarkemmat tulkinnat toki selittävät nämäkin absurditeetit.


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Esmiralda - 05.12.2008 14:56:33
Kai Pluto liittyy hyvin paljon ihmisen elämänkaareen.

Syntymäkartalla se vaeltaa minun kanssani koskettaen mitä milloinkin elämänaluettani. Tehnyt sitä tällä hetkellä noin puolikierrostansa kohta!

Se aloitti kierroksensa minun 8-huoneestani, missä aurinkonikin on, ja mylläsi siellä ensin Vestani kanssa (itse voin jutun jo ymmärtääkin), sitten yhtymässä Saturnukseen ja kun Leijonia kaikki, niin antoivat minulle myös itsetuntemuksen-ja varmuuden pohjaa, ei paha. Marsin yhtymässä olen nuorena lähtenyt maailmalle ja kokeillut elämän alueella kaikenlaista. Ei Paha. Kun se meni yhtymään Neptunuksen kanssa, koin sisäisen maailmani aika rajuna, jota vasta nyt vanhempana olen tässä selvitellyt. Ja kun se siirtyi yhtymään Jupiterin kanssa, löysin monenlaista voimavaraa itsestäni.

Nyt Pluto on varmaankin yhtymien kanssa työnsä loppuunsuorittanut, sillä aika loppuu kesken. Mutta kun se on nyt Kauriissa 2-huoneessani, on aika oppositioiden kanssa tehdä elämän inventaariota. Mietin melkeinpä joka päivä, miten työni voin muuttaa siten että jaksan ja miten pitkään jaksan niin että voin jakaa voimani siinä muille. Pluto ravistelee ja on pakko kohdata myös heikkoutensa. Kauris siinä taustalla asettaa myös ehdot järjellä esille.

Aika määrää elämänkaareni, mutta minkäs sille voi, kun aika määrää myös planeettojen kierrot. Ilman niitäkin pärjää, mutta kyllä niiden seuranta antaa uudenlaisia näkökulmia katsella tätä elämänmenoa. ;)



Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: nousukuu - 05.12.2008 19:27:44
Minua alkoi kiinnostamaan miten  :kuu: :jousimies::t ovat kokeneet Pluton siirtymisen Kauriiseen. (En jaksanut lukea kovin pitkälle "Mitä Jousimiehille kuuluu"-aihetta, jos siellä on tästä asiaa ei muuta kuin linkkiä.) Nimittäin eräs :kuu: :jousimies: laittoi eilen välit poikki minuun. Johtui siitä että kritisoin häntä liiallisesta osallistumisesta. Se osallistumisinto taitaa olla yksi kuu-jousimiesten ominaisuuksia, muuten tuo kuunsijainti on jäänyt itselleni vähän tuntemattomaksi. Ja sittenhän nousevan skorpionin on tehtävä jotain räväkkää, ei tule kuuloonkaan mikään itsetutkiskelu siinä tilanteessa.

Eli onko nyt myös kuu-jousimiehillä jotenkin "tyhjä" olo, tai jotain? Vai katsonko asiaa nyt ihan väärästä suunnasta? Mutta liittyipä Pluto tähän kertomaani tapaukseen tai ei, niin minusta silti mielenkiintoinen kysymys. Kertokaahan kuu-jousimiehet, miltä viime viikot ovat tuntuneet!

Katselin kyllä transiitteja sekä itselleni että tuolle toiselle. Itselläni on nyt kovaa vauhtia tulossa tarkaksi :pluto: :aspect_sex: :aurinko:, voisiko liittyä asiaan? Toisella ei ainakaan Pluton suhteen muuta kuin kvinkunsseja. Ja mahd. Neptunuksen neliö AC-DC:lle, en tosin tiedä kellonaikaa ihan tarkasti.


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: nikki - 05.12.2008 19:48:35
nousukuu
enpä leipois plutosta syyllistä välirikkoon,
tänään on esmes tarkkana  :aurinko: :mars: :jousimies: yhtymä,
tuplasti energiaa "turhautua",kompastua omiin ismeihinsä,
ja  :saturnus:  :neitsyt::aspect_kvi: :neptunus: :vesimies:,
ne ylevät aatteet ei oikein mene yksiin nyt,lisää turhautumista,
ehkä se onkin sisäistä turhautumista,joka purkautuu kanssaihmisiin

muutenkin kantsis immeisten ehkä enämpi keskittyä näihin sosiaalisiin planeettoihin,
 :jupiter: .iin ja  :saturnus: .een noissa elämän tärkeimmissä läksyissä,
eli ihmissuhteissa,
eikä yhteen Kuiperin vyöhykkeen pallukkaan,
jolla on vaan outo kiertorata....


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: nousukuu - 05.12.2008 20:21:26
Kiitos huomioista, nikki! Taidat olla oikeassa tuossa ettei Pluto tässä tapauksessa näyttele tärkeää osaa. Siitä kuitenkin vaan tuli mieleeni että varmasti jollain lailla Pluton siirtyminen omaan kuumerkkiin ja siitä pois tuntuu jollain tavalla (transiitista nyt puhumattakaan, se on sitten luku erikseen).


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Corvus Leonis - 06.12.2008 05:44:39
Minua alkoi kiinnostamaan miten  :kuu: :jousimies::t ovat kokeneet Pluton siirtymisen Kauriiseen. (En jaksanut lukea kovin pitkälle "Mitä Jousimiehille kuuluu"-aihetta, jos siellä on tästä asiaa ei muuta kuin linkkiä.)

Eli onko nyt myös kuu-jousimiehillä jotenkin "tyhjä" olo, tai jotain? Vai katsonko asiaa nyt ihan väärästä suunnasta? Mutta liittyipä Pluto tähän kertomaani tapaukseen tai ei, niin minusta silti mielenkiintoinen kysymys. Kertokaahan kuu-jousimiehet, miltä viime viikot ovat tuntuneet!

Minä ainakin odotan Pluton poistumista kuuni vaikutuspiiristä mitä suurimmalla innolla, ottaen huomioon että se oli viimeiset vuodet  :aspect_con: :kuu:, ei mikään viehättävä aspekti, teknisesti vieläkin vaikka merkki on vaihtunut. Lähinnä olen tuona aikana joutunut jatkuvasti muuttamaan paikasta toiseen milloin mistäkin syystä, nytkin kahden vaiheilla että muuttaako vai eikö. ::)


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Esmiralda - 06.12.2008 13:03:57
Katselin ystävieni karttoja, ja kas!

Eräällä on Kuu 0 astetta Kauriissa, eli juuri nyt yhtymässä Pluton kanssa.

Viime vuonna he tekivät päätöksen myydä oma rivitaloasunto ja alkaa rakentamaan uutta.

Nyt he ovat joutuneet siihen kuoppaan, jossa asuntojen hinnat ovat halventuneet, jos niitä silläkään saa myyntiin tänä aikana. Joten he maksavat tällä hetkellä kolmea asuntoa; vuokra-asuntoa, tyhjää (ehkä vuokralla nyt)olevaa rivitaloas. ja rakentavat omaa uutta.

Ei varmaankaan helppoa!!!


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: La Papessa - 06.12.2008 14:03:39
Minä ainakin odotan Pluton poistumista kuuni vaikutuspiiristä mitä suurimmalla innolla, ottaen huomioon että se oli viimeiset vuodet  :aspect_con: :kuu:, ei mikään viehättävä aspekti, teknisesti vieläkin vaikka merkki on vaihtunut. Lähinnä olen tuona aikana joutunut jatkuvasti muuttamaan paikasta toiseen milloin mistäkin syystä, nytkin kahden vaiheilla että muuttaako vai eikö. ::)

Mielenkiintoista, kuinka monella tämä :pluto: :aspect_con: :kuu: näyttää tiivistyvän asuinpaikkaan ja asuntoon liittyviin kysymyksiin. Aspekti kun kuitenkin liitetään lähinnä tunne-elämän transformaatioon. Pluton transiitilla kuulle, äidin ja äitiyden planeetalle,  olisi taipumusta tuoda esille lapsuudenaikaisia tunnetiloja, nostattaa perusturvallisuuteen liittyviä kysymyksiä. Tämä  saattaa tietysti tarkoittaa asuinpaikan muutosta, mutta katsoisin kyllä tässä myös esim. planeettojen merkki- ja huoneensijainteja. Esim.

Sinun tapauksessasi tuo jouskarikuu tehnee sinusta jo luonnostaan kiinnostuneen uusista maista, ihmisistä ja ympäristöistä. Kun sille sitten sattuu pluto, en yhtään ihmettele, että olet joutunut käsittelemään tähän alueeseen liittyviä teemoja. Meillä kuukauriilla taas se pluton osoittama kasvunpaikka liittynee siihen, miten haemme emotionaalista turvaa konkreettisista, materiaalisista asioista.



Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Esmiralda - 06.12.2008 15:56:38
La Papessalta:

Lainaus
Mielenkiintoista, kuinka monella tämä    näyttää tiivistyvän asuinpaikkaan ja asuntoon liittyviin kysymyksiin. Aspekti kun kuitenkin liitetään lähinnä tunne-elämän transformaatioon. Pluton transiitilla kuulle, äidin ja äitiyden planeetalle,  olisi taipumusta tuoda esille lapsuudenaikaisia tunnetiloja, nostattaa perusturvallisuuteen liittyviä kysymyksiä.

Hyvä huomio! Ja kuten toteatkin, tällaiset muutokset alkavat kuoria sieltä esiin myös muita tunteita, kuten juuri tuon perusturvallisuuden.

Omaan 'pesään' jos mihinkään liittyvät hyvin pitkälle elämässä taaksepäinkin liikkuvia tunteita. Pluton tehtävähän on myös 'fyysisen muutoksen' kautta kuoria esiin kaikki muukin. Kotona sinä olet se perussinä, jossa voi riisua roolit ja muut 'asut'. Ja jos ystäväni tilanteessa ajattelee, että he ovat unelmoineet koko ajan ihan omasta kodista, mikä ei ole sama kuin vuokra-astunto tai toisten kanssa jaettu asunto, niin voi vain arvata, mitkä kaikki tunteet siinä ovat mukana taistelemassa paremman elämän toivossa! :D



Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Tanita79 - 23.12.2008 03:18:19
Kai Pluto liittyy hyvin paljon ihmisen elämänkaareen.

Syntymäkartalla se vaeltaa minun kanssani koskettaen mitä milloinkin elämänaluettani. Tehnyt sitä tällä hetkellä noin puolikierrostansa kohta!

.......

Nyt Pluto on varmaankin yhtymien kanssa työnsä loppuunsuorittanut, sillä aika loppuu kesken. Mutta kun se on nyt Kauriissa 2-huoneessani, on aika oppositioiden kanssa tehdä elämän inventaariota. Mietin melkeinpä joka päivä, miten työni voin muuttaa siten että jaksan ja miten pitkään jaksan niin että voin jakaa voimani siinä muille. Pluto ravistelee ja on pakko kohdata myös heikkoutensa. Kauris siinä taustalla asettaa myös ehdot järjellä esille.


Yrittää tajuta ja ymmärtää ja on niin paljon asiaa ja tunnutte lukevan nuo transiittiasiat niin nopeesti!

Voisiko joku hieman valottaa mulle, että nyt pääsen hieman kiinni tuohon ideaan, mietinkö nyt sitten sitä kun mulla venus kauriissa, 6.huone kauriissa, pluto vaa'assa vai 4.huoneessa..vai mitä ensisijaisesti? :o

Mistä mä nyt aloittaisin.. Oon ruennu hieman tajuamaan noita miltä käytännössä näyttää todella oppositiot ja muut, vaikka aiemmin ne oli vaan sanoja/käsitteitä muiden monien joukossa..

Tässä on tätä muutosrallia ollut syyskuusta asti ja täyttä helvettiä viimeiset vuodet.

Mutta nyt jos joku haluis kertoo näin aluks että mites toi Pluto kauriissa nyt sitten mun kartalla vaikuttaa ja mistä mä lähden sitä tonkimaan noista ed. mainituista? ???

(täs nyt varmuudeks tää viel jos tarttee.. 11.02.1979. 15:25 Mikkeli)


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Tanita79 - 23.12.2008 03:51:17
Siis tota, tajusinkohan nyt hieman..
Pluto on ilmeisesti ollut huoneessa 5. joka mulla on skorpionissa,
(Erosin vahvasti skorpioni-vaikutteisesta poikaystävästäni syyskuussa, liittyneekö siihen?)
ja nyt 6.huoneessa joka on kauriissa, niinkö?
(Viime kuun lopussa on perheen sisällä ruennyt tapahtumaan ihmeasioita...tosi vahvoja muutoksia hyvään ja pahaan..sitäkö tämä on?)

Valmistuin keväällä ja nyt pitäisi siirtyä työelämään ihan toden teolla.. ei vaan saa mistään kiinni.

Olenko hakoteillä???


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Esmiralda - 23.12.2008 12:43:03
Ymmärrän täysin pähkäilysi, Tanita. Itse tein sitä kaksi vuotta sitten, kun liityin foorumiin. Kaikki oli yhtä suurta hepreaa. Kun uteliaaksi tulin, tein vähän opiskelua sinne ja tänne ja huomaan, että se maailma on yhtä avara kuin itse avaruuskin...huh.

Joten älä välitä.

Olet nyt varmaankin katsonut syntymäkarttaasi. Kuvittelen, että olet minua hyvin paljon nuorempi (itse synnyin Pluton ollessa Leijonassa). Joten Pluto on ehtinyt sinun kartallasi vaeltaa vain tuolta Skorpionista Kauriiseen, sillä Pluto on kiertää niin pitkää rataa kaukana. Transiitit ovat niitä, joita sinun tämän hetken (ei synt.kartan hetken) kartalla on suhteessa syntymäkarttaasi.

Jos nyt katsot synt. karttaasi välillä skorpioni - kauris ja löydät siinä olevia planeettoja, niin Pluto on ollut vaikuttamassa niihin yhtymillä, jos ei, niin Pluto on vaikuttanut muilla transiittimerkeillä esim. oppositioilla. Ja nämä transiitit löydät transiittilistasta kun selaat taaksepäin vuosia.

En tiedä auttoiko tämä sinua, mutta yritin jotakin...


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Tanita79 - 24.12.2008 02:38:42
Hei Esmiralda,

Joo, mulla oli tuo Jone Nikula-Astrologian korjaus Juhanu Nummelan kirjoittama Astrol.... käsikirja jo kymmenen vuotta sitten ja silloin jo tutustuin siihen päällisin puolin, mutta kuten olen kuin olenkin aika malttamaton ajoittain ja selasin kirjaa vain sieltä täältä. Eikä siis näin ollen riittänyt kärsivällisyyttä edetä askel askeleelta. Jossain vaiheessa hävitin kirjan, mutta aina selailin karttaa vuosien ajan helmen ja astron sivuilta..
No, sitten törmäsin pari vuotta sitten kirjaan ja ostin sen uudestaan. Silloin tällöin selasin ja kyllästyin poukkoiluun, joten otin projektiksi lukea kirjan alusta loppuun vaikka päätä lyöden seinään.
Jopa aspektit, transiitit kaikkinensa, joita olin aina vältellyt.
No sitten tuntui että kaikki tieto mitä olin sieltä täältä kerännyt yhdistyi ja palaset loksahtivat paikoilleen.

Se mikä on vaikeaa, yhdistää asioita. Nyt se onnistuu jo yksinkertaisimmilla asioilla, mutta nyt sitten noiden transiittien ymmärtäminen niin että voi myös itse lukea sen kartalta, että tajuaa sen kun katsoo karttaa eikä lue transiittiohitus-kartasta että se ja se.
Ja sit uusi asia tuo että miten se nyt sitten vaikuttaa kun se "pluto on siellä 6.huoneessa ja onko se nyt sitten vielä vaikka se on kauriissa mulla..ja mites ne asteet.." :D

Ja onhan se niinkin että tää on sellainen "alue" mitä ei ahmaista kerralla, vaikka kuinka tekisin mieli. Ajoittain tuntuu että hei nyt mä tajuun ja jo seuraavassa kohtaa tipahtaa taas, mutta pikkuhiljaa..


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Eileithyia - 24.12.2008 12:52:23

Mutta liittyipä Pluto tähän kertomaani tapaukseen tai ei, niin minusta silti mielenkiintoinen kysymys. Kertokaahan kuu-jousimiehet, miltä viime viikot ovat tuntuneet!


No tässä yksi  :kuu: :jousimies: Viime viikot ovat tuntuneet siltä, että ehkä asiat alkavat pikku hiljaa rullaamaan. Tosin nyt v*tu*taa taas, ei kuitenkaan niin pahasti ollut painetta, kuin Pluton alla.

En tosin tiedä kuinka tuo Pluton lähtö tähän Jouskariin vaikuttaa kun planeettoja on siellä Kauriissakin vitoshuoneessa.


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Tanita79 - 24.12.2008 14:15:38
Siis Juhani Nummelan kirja toi Astrologian käsikirja, mitähän mä nyt sekoilen tossa edellisessä viestissä..
Kannatais varmaan nukkuakin joskus :uglystupid2:

Nyt joitakin saattaa jopa ärsyttää kun kyselen, mutta mistä mä nään sen, että milloin pluto (esim.) menee toisen huoneen puolelle? Planeettaohituskartta? Siis ilmeisesti asteista? Mua suututtaa ku en nyt tunnu tajuavan yksinkertaista asiaa, vaan mietin niin monimutkaisesti tän.
Mulla ei ole ytään huonetta jouskassa mutta neptunus kyllä. Kaipa sekin on jotain painostusta aiheuttanut.

Ja mulla on venus kauriissa, se nyt sitten mitä ilmeisemmin tulee vaikuttamaan.



Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Esmiralda - 25.12.2008 00:00:25
Tanita hyvä!

Nummela on vaikea lukea, en minäkään siitä ymmärtänyt juuri mitään, ennen kuin sain käydä kursseilla ja konkretisoida kaiken.

Pluto on meillä monella eri huoneissa, koska huonejaot ovat erilaisia. Se alkaa siitä mihin se askendentti osuu tähtikartalla. Siitä lähtee syntymäkarttasi huoneet 1, 2 jne. Transiittikartta katsotaan siitä miten nuo planeetat sijoittuvat juuri tänään. Pluto radallaan tulee Kauriin tähtikuvioon. Nyt syntymäkartoilla tuo Kauris on huoneiden suhteen eri paikoissa. Minulla itsellä Pluto on huoneessa 2 tällä hetkellä.

Ei varmaan näin aattona nämä asiat mene jakeluun... jospa joku auttaisi enemmän, joten odotetaan toiseen päivään.

Jouluyö....kuulin juuri että silloin on Jupiter ollut yhtymässä Saturnuksen kanssa: Suuri kuningas on syntynyt ja maailma muuttuu, sanoivat sikäläiset astrologit.


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Tanita79 - 25.12.2008 16:03:49
Hei Esmiralda!

Totta,..eihän tässä mikään kiire ole.
Mutta kiitos kun jaksoit vastailla, ja vielä näin joulun alla! :)
Mulla on pluto 4.huoneessa (Placidus) ja vaa'assa.. Onneksi noita englanninkielisiä sivuja riittää ihan simppeleillä jutuilla höystettynä, mistä voi katsoa esimerkiksi planeetat huoneissa ja merkeissä, huoneet merkeissä..ja joitain aspektiesimerkkejä. :)



Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Hansuli - 04.01.2009 03:30:36

Aspekti kun kuitenkin liitetään lähinnä tunne-elämän transformaatioon. Pluton transiitilla kuulle, äidin ja äitiyden planeetalle,  olisi taipumusta tuoda esille lapsuudenaikaisia tunnetiloja, nostattaa perusturvallisuuteen liittyviä kysymyksiä.


Näin sen itsekin olen aina  ajatellut. Mielenkiinnolla (kauhulla) odotin pluton siirtymistä jousimiehen loppu puolelle. En mitään järisyttävää huomannut kuitenkaan. Muutamia pluto teemoja ilmeni kyllä yllä oleviin teemoihin liittyen. Molempien lapsien ja oma kuuni on täsmälleen samassa asteessa. Kahdella meistä kauriissa  ja yhdellä jousimiehessä... Ja aikaahan tuohon kauriin loppupuolelle meneekin sitten vielä.

Tosin koen, että tr. plutolla on vielä näppinsä pelissä, vaikkakin on jo muutaman asteen päässä :).



Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: mc82 - 07.01.2009 01:29:49
Nyt Pluto on sitten Kauriissa.. Mulla on tällä hetkellä meneillään aikasta tarkka  :pluto: :aspect_sex: :saturnus: -vaihe - eli ilmeisesti muutokset tapahtuvat rakentavalla tavalla.. No, tr- :saturnus: on myllyttänyt neliöillä 7. huoneesta käsin mun koko  :jousimies: -stelliumin kohta läpi, ja Saturnuksen vaikutukset ovat kyllä olleet Plutoa enemmän tuntuvia ja raskaita..

Tr- :pluto: siirtyy kohtapuolin mun 12. huoneeseen - mä en ole perehtynyt 12. huoneeseen, miten tuo sitten mahtaa vaikuttaa. Varmaan siinä parin vuoden sisällä  :pluto: lähestyy mun  :askendentti: :a ja saavuttaa sen sitten jokusen vuoden jälkeen (mun :askendentti: 14o  :kauris: ).

Miehellä alkaakin tässä jo vaikuttamaan  :pluto: :aspect_squ: :venus: (hänellä  :venus: 6o  :vaaka: ), tarkkana aspekti tulee vasta sitten parin vuoden jälkeen. Tr- :pluto: jytistää miehellä 4. huoneessa - jotain äkillisiä muutoksia rakkauselämässä ja kotiin, perusturvallisuuteen liittyvissä asioissa? Mietityttää, että onko ristiriitoja, esim. taipumus ihastua herkästi muihin ja lähteä "joka helman perään" tämän transiitin aikana ja sitten tämän pesänrakennushomman välillä.. ???  No joo no, mutta miehellä myös meneillään tarkka :pluto: :aspect_con: :neptunus: , ja tuon voisi tulkita.. Miten?

Mies tässä alkoi hyvin yhtäkkiä puhumaan yhteenmuuttamisesta ja on jo kysellyt monta kertaa, että koskas mennään niitä asuntoja katsomaan. Alkoi jo hermostumaan, kun mä tässä Saturnus-neliöistä kärsivänä olen ollut vähän tylsä, vähäpuheinen ja en ainakaan osaa päättää mitään! Rauhoittui, kun saimme hakemukset vetämään, vaikkakin tässä jo koittaa "oikoreittiä" löytää kämppää, että pääsisi mahdollisimman pian rakentamaan sitä omaa pesää.. Vähän itseäni ihmetyttää miehen yhtäkillinen pesänrakennusvietti, kun on aikaisemmin ollut enempi vapaampaa kapinallis- kuin family man-tyyppiä.. ???


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: Corvus Leonis - 07.01.2009 06:30:36
 :pluto: :aspect_sex: :pluto:, kätevää. Ja kohta vielä  :pluto: :aspect_sex: :aurinko:. Tekemistä piisaa joten onkohan noista avuksi.


Otsikko: Vs: Pluto kauriiseen
Kirjoitti: rovatar - 16.01.2009 17:29:54
Kahden päivän päästä Pluto yhtyy Aurinkooni.  :-X

Radixilla  :aurinko: 1. huoneessa ja  :pluto: 9. huoneessa  :neitsyt:. Tekevät sieltä  :aspect_tri:.

samaan syssyyn osuu myös pitkäaikaisista transiiteista  :neptunus:  :aspect_squ:  :jupiter: ja  :neptunus:  :aspect_squ:  :askendentti:, kun radixilla Juppari ja Asc  :aspect_con:.

Sitte vielä tuo  :chiron: palaa asemiinsa transiittina....
...ja se ei ole ehkä helppo pala... :idiot2:
kun on Suurristin osa... :aspect_opp:  :uranus:,  :aspect_squ:  :mars:,  :aspect_squ:  :jupiter:.

Voi ossasko joku kertoa, mitä vois olla odotettavissa? :-[

Kaikkihan varmaan tapahtuva on kehitykselleni tarpeellista...mut jos jotenki osaisin aavistella, mitä tässä ois tulossa...