Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Henkimaailman ilmiöitä => Aiheen aloitti: ianthe - 29.01.2006 11:34:58



Otsikko: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: ianthe - 29.01.2006 11:34:58
en tiennyt oikein minne kategoriaan tämänkin lykkisin, mutta menköön nyt tänne  :)

olin eilen työkavereiden kesken viettämässä iltaa, käytiin syömässä hyvää ruokaa ja oli pitkästä aikaa jotenkin niin ihanaa syödä hyvin jälkiruokinene päivineen. Suorastaan hyrisin tyytyväisyyttä, seura oli hyvää ja ruoka nautinnollista.  :smitten:

mutta sitten lähdimme joraamaan. ja sain tuta kuinka..pienisieluisia ihmiset ovat. sain järkyttäviä kommentteja pukeutumisestani sekä hiuksistani. Tiedän, että erotun joukosta, mutta olen aina kuitenkin siisti ja niin päin pois. Monet naiset, suuressa ikähaarukassa, olivat miltei kurkussani kiinni kun "selvästi vokottelin heidän miestään" tms. Ja useampi mies ei suostunut uskomaan, että olen varattu enkä kaipaa seuraa. usein sain huorittelua osakseni kun kaverini lopulta saivat häädettyä miehet luotani pois.

kaverinikin ihmettelivät, että miten sain moisia reaktioita aikaan, sillä osaan käyttäytyä enkä ole mikään syöjätär. tuntui, että minun olisi pitänyt katsella maahan, jottei kukaan olisi ärsyyntynyt. (jokapaikan henkilökunta tosin oli hyvin mukavaa.) aivan kuin olisin ollut uhka koko ihmisjoukolle.

minä lähdin lopulta kotiin aikaisin, sillä en jaksanut selitellä olemassaoloani ja olla pahoillani siitä minkälainen olen. siinä kun kävelin keskustassa yksikseni, sain taas hengittää. aivan kuin siellä eräässä baarissa olisi ollut kaikki inhottavat ihmiset yhdessä kasassa.

jotenkin koko eilinen oli kumma päivä. sitä sai varoa aika montaa ihmistä, sillä jo töissä tuntui, että liikkeellä on hirvittävän paljon negatiivisia ihmisiä.


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Alzbeta - 29.01.2006 12:15:50
Hei Ianthe, olen huomannut baareissa saman ilmiön ja siksi en todellakaan viihdy niissä. Varsinkin kun porukka on humalassa niin ne kaikki pikkumaiset ajatukset on sitten niin helppo nousuhumalassa huutaa ilmoille tai laskuvaiheessa ihan vain siksi kun ottaa päähän niin paljon, että jotenkin pakko purkaa ja sitten jos löytyy vähänkin otollisen oloinen kohde niin siitä vaan...

Muistan ikuisesti kun vuosi sitten uutena vuotena olin juuri masentunut baarissa ja lähteny yksin harhailemaan kun muut kaverit jäivät baariin. Kyllä olikin mielenkiintoinen reissu. Sain kommenttia aivan tuntemattomilta ohikulkijoilta tyyliin "hyi vittu miten ruma muija". No sitten sain myös sillä matkalla ainakin pari rakkaudentunnustusta jälleen aivan tuntemattomilta. Että näinpä...

Tuollaisista ei oikeasti kannata välittää, antaa niiden mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Ei kenenkään täällä tarvitse selitellä olemassaoloaan saati sitten jotenkin muka oikeuttaa sitä. Ainakaan miellyttämällä muita. Koska se on jo alunperin täysin tuhoontuomittu ajatus.

Tärkeintä on mitä itse ajattelet itsestäsi. Sinulla on aivan täydellinen oikeus olla se ihminen, joka juuri sinä olet. Hengitä syvään ja unohda ne ikävät loppuillan kommentit ja muistele kuinka mukavaa sinulla oli alkuillasta.

 :smitten:


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Freelancer - 29.01.2006 16:12:47
"Mitä voimakkaampi Valo sitä suurempi vastustus".  :smitten:

Ihmiset tiedostamattaan reagoi energiseen erilaisuuteen. Valoa täynnä olevat ihmiset saavat herkemmin ryöpytystä niiltä jotka eivät vielä ole Valoa löytäneet, ja nämä ihmiset kun eivät tiedä mistä se ärsyyntyminen johtuu niin hehän tahattomasti kohdistavat sen ulkoisiin asioihin, pukeutumiseen yms. mihin milloinkin. Toisaalta taas ihmiset jotka omaavat Valoa tuntevat rakkaudellisia tunteita muita kaltaisiaan kohtaan, vaikkapa ihan tuntemattomiakin kohtaan.  :smitten:

Freelancer


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: miumiu - 30.01.2006 00:54:46
Olen samantapaisista syistä käynyt baareissa viimevuosina vain harvakseltaan...Jotenkin niissä usein tuntuu ihmeen negatiivisia energioita ja olo on baari-illan jälkeen jotenkin väsynyt ja alakuloinen, ihan kuin kaikki energia olisi hävinnyt johonkin. Enkä puhu nyt krapulasta!  ;) Minuun muutenkin vaikuttaa joskus tosi voimakkaasti ympäristön energiat, pitäisi kai aina muistaa tehdä jotain "suojauksia" ennen kuin lähtee ihmisjoukkojen sekaan... Mutta olen siis viime aikoina suosiolla jättänyt baareilun vähemmälle, kun en siitä kerran juurikaan mitään positiivista saa irti. Myös tuo eräiden miesten käytös on yksi syy joka saa aikaan negatiivisia viboja, ei ole kivaa jos heti pidetään ylimielisenä nirppanokkana kun torjuu humalaisten miesten lähentelyjä...  :tickedoff:


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Alzbeta - 30.01.2006 01:13:51
Miumiu, juuri näin.

Mitä miehet tykkäis, jos humalainen nainen alkaiski haukkuun impotentiks, jos ei kiinnosta. TÄH!  :tickedoff:


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Asterix - 30.01.2006 01:33:51
Tervehdys Ianthe!  :smitten:

Heheh.. Olet siis saanut tyypillisen suomalaisen tunnustuksen kauneudestasi ja viehätysvoimastasi. :D
Jos olisit jossain henkisesti sivistyneemmässä maassa, niin he kertoisivat suoraan ilman käänteismerkitystä, että olet aivan uskomattoman kaunis nainen, toivon, että mieheni ei vain näe sinua ja nauraisivat ja halaisivat sinua sydämellisesti ja kysyisivät vinkkejä kauneuden hoitoonsa sinulta.  :)

Yhdyn täysin Freelancerin kirjoitukseen. Ihmiset eivät osaa kohdata sinusta hohtavaa Valoa ja kohdistavat sen siten ulkoisiin asioihin.

Hyvä keino on suojata itsensä vaikkapa Arkkienkeli Mikaelin energialla ja voimalla kaikelta negatiivisilta ajatuksilta, energioilta, sanoilta ja teoilta. :)

Lisäksi voit puhdistaa itsesi negatiivisesta energiasta kutsumalla avuksesi Arkkienkeli Zadkiel ja Hopeanvioletti liekki, joka polttaa kaiken negatiivisen.
Tällöin sinusta palaa pois kaikki se negatiivinen energia, joka vetää puoleensa muuta negaatiota.

Voit visualisoida mielessäsi, kuinka Hopeanvioletti liekki palaa sinussa ja puhdistaa energoitasi muuttaen kaiken karkean energian hiennommaksi ja puhtaammaksi. Voit myös visualisoida Hopeanvioletin liekit jonkun ikävän ihmisen tai asian ympärille ja nähdä kuinka se puhdistuu. :)

Voit myös tehostaa suojausta kuvittelemalla olevasi peili, jolloin kaikki sinuun kohdistettu energia, ajatukset, sanat ja teot heijastuvat takaisin lähettäjälleen.. siis kaiken positiivisen ja negatiivisen. :)

Sinä varmasti tiedätkin jo, että vain kehittymätön ihminen laukoo tuollaisia.. Sinä olet niin paljon enemmän ja nämä hiomattomat tietävät ja näkevät sen. :)


Lähetän sinulle vain lisää kauneuden energiaa, iloa, valoa ja rakkautta.  :)
Ihanaa, että sinä olet sinä. :smitten:

Asterix


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Kotkansilmä - 30.01.2006 06:49:45
:coolsmiley:

            Tottahan se on, että valo vetää perhosia puoleensa,

              päivänvalo päiväperhosia, yövalo yöperhosia.

                Mutta mikä valo vetää puoleensa ??

K O I P E R H O S I A

                     :2funny:


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Artemis - 30.01.2006 08:58:49
Inhottava juttu Ianthe! Älä ota itseesi  :)
Ehkäpä se todella on taas sitä kateutta.


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: ianthe - 30.01.2006 10:12:48
kiitokset kovasti vastauksista  :smitten:

kummasti meinasi mennä nämä nyt ihon alle, vaikka normaalisti osaankin olla välittämättä negatiivisista ihmisistä jotka purkavat itseään muihin. jotenkin ollut tässä nyt kauhian yliherkkä  :idiot2:

olen muuten miettinyt, miksi ihmiset ovat niin hirvittävän kateellisia milloin mistäkin toisilleen, vaikka ilman syytä! ja kyllä, syyllistyn siihen itsekin toisinaan. Ja sitten on ihmisiä, jotka eivät osaa ottaa kohteliaisuuksia vastaan, vaan ajattelevat heti että "mitähän tuo nyt haluaa?"... *tuumaus*


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Mirjam - 30.01.2006 10:30:55
Olen myös kokenut vastaavanlaisia tilanteita, mutta nykyään tosiaan harvemmin.
Kun ei baareilut tms. jaksa kovinkaan paljoa tai usein innostaa.

Yksinkertaisesti voisi sanoa, että outoja ja äärilaidasta toiseen reagointeja saan minäkin osakseni tuolla 'baari-maailmassa', jos siellä tulee käytyä.

Ne on tilanteita, joissa ei tiedä itkeäkkö vai nauraa. Hämmenystä ehkä osaltaan aiheuttaa se, jossei ole hakemassa seuraa, pitäisi siis näyttääkin kait 'ei kiinnostavalle'. (harmaalle hiirulaiselle tai suttaiselle...)
Uskomattomia 'törkeyksiä' saa kuulla, jos ei ole innostunut niiden miesten seurasta, jotka ehkä itse olisivat.
Ensin ollaan kokopaikan kaunein ja kiehtovin nainen ja hetken päästä aivan jotain muuta, kun en olekkaan hakemassa seuraa.
Jopa aivan illusionäärisiä juttuja jotkut vetävät. Kerrankin kun eräs mies koki itsensä torjutuksi (kuvitteli että kaikki on jotain 'vaapata riistaa', jotka vietää iltaa ravintolassa?) ja hän sepitti aivan oudon kuvion minusta. Lähellä istuvat 'pukuherrat' olivat venäjän mafian-miehiä, jotka vahtivat minua ja minä olin sitten myös nainen siitä maasta ja siksi en uskaltanut kiinnostua hänestä  ;D. Hän jopa tarjoitui 'listimään' nämä miehet (joita en edes tuntenut).... En oikein osannut sanoa siihen juuta taikka jaata, sillä niin silmät palaen hän siinä loi omaa maailmansa... :uglystupid2:

Jotta että kummalinen on maailma välillä... :D


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: selkälokki - 30.01.2006 11:52:12
Lainaus
Ja sitten on ihmisiä, jotka eivät osaa ottaa kohteliaisuuksia vastaan

Mie varmaan olen juuri tuollainen...
Tässä yhtenä päivänä joukko toisia alkoi puhumaan silmistäni, miten kauniit ne ovat ja säteilevät yms.
Mie olin ihan paiseessa.
Tuntui, että ihan hävetti suorastaan...
Tottakai sitten myöhemmin, kun olin päässyt tasapainoon itseni kanssa, olin iloinen siitä. Mutta juuri sillä hetkellä, en tiennyt minne olisin silmäni laittanut. 8)


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Kotkansilmä - 30.01.2006 16:23:38
:-[
          Tarkoitus oli olla " valaiseva " , ei loukkaava !!
                                                                           ::)
           ELI: mielestäni, jos ihminen esim: esiintyy, tai pukeutuu

            provosoivasti ( yleistys ), niin silloin tarvitaan tosi vahvaa

             itsetuntoa, kestääkseen itselle kohdistetun pilkan, solvauksen,
 
              jopa syrjimisen !!!

O L K O O N   V O I M A    K A N S S A S I   T A I  A I N A K I N   H Y V Ä    M I E L I    :smitten:

                     :2funny:


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Asterix - 30.01.2006 17:35:10
:-[
          Tarkoitus oli olla " valaiseva " , ei loukkaava !!
                                                                           ::)
           ELI: mielestäni, jos ihminen esim: esiintyy, tai pukeutuu

            provosoivasti ( yleistys ), niin silloin tarvitaan tosi vahvaa

             itsetuntoa, kestääkseen itselle kohdistetun pilkan, solvauksen,
 
              jopa syrjimisen !!!

O L K O O N   V O I M A    K A N S S A S I   T A I  A I N A K I N   H Y V Ä    M I E L I    :smitten:

                     :2funny:


Hmmm... Mitäs eräs silmä sanoo noista pooloneuleista ja suorista housuista/reisitaskuhousuista.. Valkoista ja ja vaalean harmaata... lähes mitään sanomattomasta, luonnollisesta meikistä, hiuksetkin useinmiten kiinni siististi...?
Kun sittenkin tulee tuota pilkkaa, solvausta ja jopa syrjimistä ja päälle sylkemistä...?
Onko sekin liian provisoivaa ja jopa liian seksikästä...? ::)

Iloa, valoa ja rakkautta  :smitten:

Asterix


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Riitta - 30.01.2006 20:07:57
Kulta ianthe
Pista paa pystyyn, erilaisuus on kauneutta!
Naiden ihmisten ego on tosi alhaalla!!!
Rakkautta ia iloa niiiiin paljon kun ikina haluat!!!
Diamond


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Hiisitär - 31.01.2006 13:14:10
Onpa erikoista, todella.

Naiset aina puhuvat siitä, miten missään ei saa istua rauhassa iltaansa, kun heti joku on tulossa iskemään. Minulla tätä ongelmaa ei ole koskaan ollut, sillä jostain kumman syystä olen aina saanut istua yksin ja rauhassa baareissa, jos olen niin tahtonut. Yksikään mies ei tule vokottelemaan tai häiritsemään minua. Kerran istuin Corner-baarissa Helsingissä 5 tuntia odottamassa ystävääni liumpparilasin ja piirustuslehtiön kanssa. Sinä aikana luokseni tuli yksi ainoa mies, hyvin kohtelias ja huomaavainen brittimies, joka halusi nähdä, mitä ihmettä piirsin (baareissa ei useinkaan näe piirtäviä ihmisiä). Hän jutteli minulle kuin ihmiset konsanaan ilman takaa-ajatuksia, kiitti kohteliaasti seurastani ja lähti pois.

Noh. Mie en ainakaan usko siihen, että jos vastakkaisen sukupuolen edustaja tulee jossain puhumaan minulle, kyse olisi siitä, että hän yrittää iskeä minua.  ::) Mie ihan naiivisti uskon siihen, että kyllä ihmiset voivat jutella toisilleen, minäkin teen sitä aikalailla. Minun on jo pitkään tehnyt mieli pysäyttää kaupungilla eräs nuori herra, jolla on aivan jumalaiset hiukset! Pitkät, ihan suorat, kiiltävät hiukset vyötärön alapuolelle - kuin suoraan jostain shampoomainoksesta  :o Ja ihan vain siksi, että voisin sanoa hänelle, että hänellä on todella kauniit hiukset - ilman mitään takaa-ajatuksia.  :) Minusta kohteliaisuuksia tulee osata ottaa vastaan mutta myös antaa puolin ja toisin.

Toisaalta, ehkä syy siihen, miksi yleensä saan olla häiriköijiltä ja naistenkipeiltä miehiltä rauhassa on se, että liikuskelen harvoin yksin, muuten olen aina miesseurassa. Mie yksin naisena ja 3-6 miestä seurana. Olen myös ajatellut, että kun en ole mitenkään sinut oman naisellisen energiani kanssa en ehkä ilmennä naista itsessäni niin paljon, että se herättäisi kiinnostusta miespuolisissa energioissa ja niiden "ilmentymissä"  ;D

Kummallisia asioita, todella!


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Kotkansilmä - 01.02.2006 07:25:40


Hmmm... Mitäs eräs silmä sanoo noista pooloneuleista ja suorista housuista/reisitaskuhousuista.. Valkoista ja ja vaalean harmaata... lähes mitään sanomattomasta, luonnollisesta meikistä, hiuksetkin useinmiten kiinni siististi...?
Kun sittenkin tulee tuota pilkkaa, solvausta ja jopa syrjimistä ja päälle sylkemistä...?
Onko sekin liian provisoivaa ja jopa liian seksikästä...? ::)

Iloa, valoa ja rakkautta  :smitten:

Asterix
Lainaus

 ::)
           Jospa onkin niin:  :'(

           Että karma, tuo meitä mielellään seuraava opettajamme !!

           On järjestänyt sinulle oppitunteja, koska edellisessä elämäs-

           si olit mies, ja käyttäydyit naisia kohtaan poikkeuksellisen

           törkeästi, jopa satunnaisesti tuntemattomia kohtaan.!!    :tickedoff:  :tickedoff:  :tickedoff:


           Mitäpä jos:

           Seuraavalla kerralla, vastaavassa tilanteessa, mielessäsi

           kiität loukkaajaa, sekä lähetät rakkautta hänelle ja

:-*  I T S E L L E S I   :-*        :angel:   :angel:   :angel:



                               :2funny:


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Asterix - 01.02.2006 15:36:17


Hmmm... Mitäs eräs silmä sanoo noista pooloneuleista ja suorista housuista/reisitaskuhousuista.. Valkoista ja ja vaalean harmaata... lähes mitään sanomattomasta, luonnollisesta meikistä, hiuksetkin useinmiten kiinni siististi...?
Kun sittenkin tulee tuota pilkkaa, solvausta ja jopa syrjimistä ja päälle sylkemistä...?
Onko sekin liian provisoivaa ja jopa liian seksikästä...? ::)

Iloa, valoa ja rakkautta  :smitten:

Asterix
Lainaus

 ::)
           Jospa onkin niin:  :'(

           Että karma, tuo meitä mielellään seuraava opettajamme !!

           On järjestänyt sinulle oppitunteja, koska edellisessä elämäs-

           si olit mies, ja käyttäydyit naisia kohtaan poikkeuksellisen

           törkeästi, jopa satunnaisesti tuntemattomia kohtaan.!!    :tickedoff:  :tickedoff:  :tickedoff:


           Mitäpä jos:

           Seuraavalla kerralla, vastaavassa tilanteessa, mielessäsi

           kiität loukkaajaa, sekä lähetät rakkautta hänelle ja

:-*  I T S E L L E S I   :-*        :angel:   :angel:   :angel:



                               :2funny:

Heheheh..... Sinäpä se hauska silmä olet..   :2funny:  :2funny:
Osui ja upposi, kuin eräästä silmästä torpedoitu juttu loiskahtaa wc-pöntön syvennykseen roiskauttaen iloisesti vesipisaroita takaisin tulosuuntaansa.
Ikävä tunne saada kakkavettä sinne, eikö totta..?  ;)

Vaikka toisaalta, sanonta kuuluu, sitä paremmin ruusut kukkii, mitä enemmän kakkavettä niiden päälle heittää.  ;)

Mistäs kummasta sait päähäsi, että edes puhuin itsestäni..? En mielestäni maininnut itseäni (Minä olen) tuossa viestissä kertaakaan.
Voit toki jollakin silmälläsi sen vielä tarkistaa, etten vain olisi erehtynyt.  ;)

Jospa onkin niin, nyt kun tuosta Karmasta mainitsit, että Suomi on ikään kuin helvetti, jonne ovat joutuneet rangaistukseksi kaikki ne/me, jotka edellisessä elämässä teki syntiä kun elettiin vielä kristillisyyden ajassa ja täällä kuuluu asiaan, että suurin osa etsii vikoja toisistaan ja paikkaa minne tökätä tikku pystyyn...? ;)

Tai...

Jospa onkin niin, että Suomi on maapallon *hmmm* silmä, josta kaikki kuona ulostuu ja tavara on sen mukaista, mitä on niellytkin...?   ;)

Pakko onnitella osuvasta nimimerkin keksimisestä, kun näitä sinun juttujasi lukee.  :)

Iloa, valoa ja rakkautta  :smitten:

Asterix


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: uusihurmuri - 01.02.2006 23:05:39
Ihmiset on ilkeitä ja kamalia. Ole onnellinen ettet itse ole yksi niistä! :)


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: metsätonttu - 02.02.2006 17:59:55
Haluanpa, Ianthe, jutella sinulle, koska samoja kokemuksia on minullakin, joita nyt katselen vähän etäänpää jo.

Jääräpäisesti minäkin puin ja olin niinkuin itse halusin, tietyllä rohkealla tavalla, joskus tietoisestikin otin vastaan toisten 'ärtymyksiä'. Ja näin on vielä isompanakin, tietyllä tavalla osoitan sitä toisille outojen harrastusten kautta.

Siksi löysinkin nauraen itseni 'esittäjän' roolinq Michaelin kirjoista. Esittäjällä on tietyn viestintuojan ja peilinä olemisen rooli. Toiset näkevät tässä peilissä omat puutteensa rohkeudessa, itsetuntemuksessa ja itsetietoisuudessa mm. Sapettaahan se. Mutta itse meidän ei tarvitse olla toisen 'kaatopaikkana', pitää ottaa tyyneenä vastaan se, minkä loppujen lopuksi itse aiheutamme tai herätämme toisissa esiin.

Ja nautitaan imartelusta.  :smitten: Sitäkinhän on, kunhan sen kalastaminen ei tule päämääräksi. :knuppel2:


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: valonkantaja - 02.02.2006 22:07:55
Tämä ei ehkä varsinaisesti kuulu aiheeseen...

Mutta liittyy kyllä inhottaviin ihmisiin.

Kyse on minusta ja minun kahdesta uudesta "parhaasta" ystävästäni, olemme tunteneet syksystä asti kun aloitimme samalla luokalla uudessa koulussa. Olemme tosi läheisiä, välillä lähes asumme yhdessä ja koulussakin halaillaan ja kävellään käsi kädessä.  ::)

Toisella ystävistäni on lapsi, toisella on säpinää yhden meidän luokan pojan kanssa ja minä olen juuri eronnut poikakaveristani. Luokkakaverit ja rinnakkaisluokkalaiset kyllä siis tietävät, että on meillä mieselämääkin muodossa tai toisessa ainakin ollut.  :)

Silti tuossa pari päivää sitten yksi poika lähetti tälle ystävälleni (jolla on lapsi) viestin, että "jotkut on vähän miettinyt, ootteko te lepakoita, kun te ootte aina 'niin ihania yhdessä', yökyläilette jne. onko siinä jotain vinhaa perää?"

Ei sillä, että minulla olisi mitään lesboja vastaan päinvastoin! Mutta on käsittämätöntä että ihmiset ovat niin etäisiä, kylmiä ja ahdasmielisiä, että tyttöjen välinen ystävyys johon kuuluu myös fyysiset rakkauden osoitukset (pusut poskelle, halailu) leimataan heti lesboudeksi!!!! ja sitten katsotaan vähän kieroon!!  >:(

Anteeksi vain mutta saan minä rakastaa ystäviäni ilman kieroja katseita!!!


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: valonkantaja - 02.02.2006 22:42:50
Ehkäpä tässäkin on kyse juuri kateudesta. Siitä, että jotkut eivät itse uskalla olla niin avoimen läheisiä, kuin minä ja ystäväni. Mitä sitten jos leimataan. Leimatkoon sielunsa kyllyydestä!


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Chandra - 02.02.2006 23:13:27
Niinpä :smitten:

Ja itse jo itsellesi vastasitkin. ;)


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Freelancer - 02.02.2006 23:28:25
Ehkäpä tässäkin on kyse juuri kateudesta. Siitä, että jotkut eivät itse uskalla olla niin avoimen läheisiä, kuin minä ja ystäväni. Mitä sitten jos leimataan. Leimatkoon sielunsa kyllyydestä!

Ei välttämättä kateudesta ole kyse, voi tietysti olla sitäkin, mutta luulen että syy on siinä että valtaosa ihmisistä ymmärtää vain ja ainoastaan rakkauden eroottisen merkityksen, eli parisuhde rakkauden. Universaalirakkaus on sellaista, jota sydämensä avanneet voivat tuntea kaikkia ja kaikkea kohtaan, vaikkapa sukupuolesta, rodusta yms. riippumatta.

Itselläni on naispuoleinen ystävä ja olemme toisillemme erityisen rakkaita ja tärkeitä, vietämme paljon aikaa toistemme kanssa ja hän on usein minulla yökylässä. Asetelma on sellainen mitä monet meidän läheisistä eivät ymmärrä eivätkä usko ettei meillä ole suhdetta parisuhde mielessä, ehkä jopa paheksuvat meidän ystävyyttä koska toinen osapuoli elää parisuhteessa. Mutta ei sitä ymmärrystä voi heiltä edes vaatia koska he eivät edes tiedä universaalin rakkauden olemassaolosta mitään. Ystäväni mies kyllä ymmärtää meidän ystävyyssuhteen ja luottaa meihin täysin.  :)

Musta tuntuu että pointti on se, että annetaan rakkauden virrata vapaasti ja myös osoitetaan sitä kun siltä tuntuu, eikä aseteta mitään sellaisia odotuksia muita kohtaan että heidän tulisi ymmärtää se oikein. "Antakaa heille anteeksi sillä he eivät tiedä mitä tekevät", pätee moneen kohtaan. Ihminen tuomitsee ja leimaa ymmärtämättömyyttään. Mä en haluasi että ihmisiä kutsutaan inhottaviksi ihmisiksi, minkä he sille voivat että he ovat sokeita? Rakastetaan heitäkin koska kaikki ovat rakkauden arvoisia.  :smitten: :smitten:

Freelancer


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Ozzette - 02.02.2006 23:40:27
Eivät mielestäni inhottavia, ymmärtämättömiä vain. Itse useimmiten "viittaan kinttaalla" tuollaisille. Minusta on upeaa ja ihailtavaa, että myös samaa sukupuolta olevat voivat esim. halia toisiaan, ilman että joku heti leimaa tai tuomitsee. Rakkautta on monenlaista. Ajatelkoon muut mitä haluavat... Näin itse ajattelen. Love is in the air ! ISOOO HALIII !!  :2funny:  :smitten:


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Freelancer - 03.02.2006 00:06:55
Minusta on upeaa ja ihailtavaa, että myös samaa sukupuolta olevat voivat esim. halia toisiaan, ilman että joku heti leimaa tai tuomitsee. Rakkautta on monenlaista. Ajatelkoon muut mitä haluavat... Näin itse ajattelen. Love is in the air ! ISOOO HALIII !!  :2funny:  :smitten:

Paljon useimmin muuten näkee naisten kesken rakkauden osoituksia kuin miesten kesken. Ja vaikka tuossa aiemmin kerroinkin että annetaan rakkauden virrata ja osoitetaan sitä niin ainakin itselläni, mies kun olen, on olemassa aika iso kynnys osoittaa teoilla universaalia rakkautta toista miestä kohtaan, esim. halaamalla tai jotain. Tuossa kohtaa on itselläni paljon opittavaa..  :o ..mut kai se siitä.  :)


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Ozzette - 03.02.2006 00:12:02
Freelancer, olen itsekin jotenkin pannut merkille, että naisille tällainen on ehkä luontaisempaa... Hoivaamisvietistäkö tms. johtunee... ? Luulisin näin... Äidinvaistot/äidinrooli tjtn.  ::) Jotenkin olen huomannut, että miehillä onkin enemmän tällaisia "fobioita" kuin naisilla... Tuntuvat suhtautuvan homouteen/lesbouteen tuomitsevammin ja jyrkemmin. Minulla on henk.kohtaisiakin kokemuksia asian tiimoilta, sillä siskoni on lesbo ja hänen myötään olen tutustunut siihenkin "maailmaan". Enkä asian aikoinaan esille tultua ole KOSKAAN pitänyt sitä mitenkään huonona tai tuomittavana. Kukin taaplaa tyylillään ja eikö TÄRKEINTÄ ole NIMENOMAAN RAKKAUS !? Itse taas rakastan miehiä...  ;)  :laugh:


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: metsätonttu - 03.02.2006 00:14:59
Ehkäpä tässäkin on kyse juuri kateudesta. Siitä, että jotkut eivät itse uskalla olla niin avoimen läheisiä, kuin minä ja ystäväni. Mitä sitten jos leimataan. Leimatkoon sielunsa kyllyydestä!

Älähän välitä, Valonkantaja!

Minulle kerran yksi ystävä ilmaisi asian näin: Kun kaksi tai useampi nainen istuvat yhdessä tai tavataan yhdessä oikein toisiinsa keskittyneinä, niin mies (ja miksi ei sivullinen yksinäinen nainenkin) kohtaa heissä tunteen joka eniten herättää erottisuutta ja siitä purkautuvia tunteita. Eli jos eroottisuuden leimaa positiivisuus, niin hän ihailee ja herää mielenkiinto, jos sen leimaa negatiivisyys, syntyy kauna, viha ja ahdistus eli 'on minulta pois, minä en ikinä saavuta tuollaista'.

Ehkä tässä tapauksessa viestittäjä itse pelkää omia ajatuksiaan.

Kyllä se niinkin on, että yhteisöllinen enemmistö on lietsonut erilaisuuden pelkoa.  :tickedoff:


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: valonkantaja - 03.02.2006 01:19:48
Minulle tuli hieman tyhmä olo tuosta jutusta. Ajattelin jopa että pitäisikö yrittää käyttäytyä hillitymmin, niin ettei kenenkään tarvitse ajatella mitään. Aloin myös epäilemään omaa seksuaalista suuntautumistani!

Mutta mitä.. Ihan naurettavaa. Kyllä minulla on oikeus olla niinkuin olen. Ja olin sitten hetero, bi tai lesbo, niin eihän sillä ole mitään väliä. Ei ole mitään väliä, mitä joku minusta ajattelee. Haluan olla rohkeasti oma itseni välittämättä siitä, että erilainen käyttäytymiseni herättää ihmetystä.

Mikä olisi tylsempää elämää kuin sellainen, että yrittäisi väenvängällä sopeutua muottiin ja pysyä harmaassa massassa, niin ettei vaan ikinä vahingossa joutuisi kenenkään positiivisen/negatiivisen huomion kohteeksi... Sellainen on vain itsepetosta ja pelkoihinsa alistumista!

suvaitsevuutta, erilaisuutta, rohkeutta  :smitten:


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Mirjam - 03.02.2006 09:32:58
Kyllähän nämä on aina vähän 'kaksipiippuisia' juttuja.  ;)
Toisaalta on hyvä olla oma itsensä ja on parasta olla oma itsensä ja jos ei sitä muut hyväksy, olkoon se heidän murheensa.

Vaikeaa taas lopultakin on tietää ja erottaa mikä todella on omaa itseä ja mikä on jotain muuta opittua tms.
Omalla kohdallani ainakin olen huomannut, että minulla on lievästi taipumusta provosoida tietyllä tapaa ihmisiä juuri niillä alueilla, jotka tiedän heille 'vaikeiksi'. :-\
Jotenkin toisten estot voi provosoida minua käyttätymään niin, että saavat estoilleen jotain mitä 'kauheksua'.

Toisaalta silloin, en voi valittaa, jos joku 'tuomitsee' tms...enkä oikeastaan niin teekkään...
Muutoin voisin ajatella, että haluan vain tehdä itseäni itselleni jotenkin tärkeäksi tai erikoiseksi...mikä varmasti on aikanaan pitänytkin paikkansa... ::)
Se tuo kyllä mukavasti väriä elämään ja hassuja tapahtumia matkan varrelle.

Itsellä ainakin on kai joku 'tavis-harmaahiirulais-robotti-ajattelu-pikkuvanhuus' -trauma...eli en sellainen haluaisi olla mistään hinnasta...
Luultavasti siis sellaiseksi olisi hyvä tulla, että oppii, että ihan omilla aivoilla sellaisetkin ihmiset tosiaan ajattelee.
Noh, olen sitä ollutkin...ja tiedän, että näin onkin, mutta en istu siihen muottiin kuitenkaan...
Elämästään voi tehdä millaisen haluaa, jos muistaa kuitenkin suoda sen myös toisille!
 :smitten:


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: selkälokki - 03.02.2006 10:50:26
Heh, Mi-Olea, se on varmaan tuo  :aurinko: :vesimies:, joka saa aikaan tuota provosointia.
Itselläni ihan sama juttu. Hauska olla hieman merkillinen (toisten mielestä) toisinaan...


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Mirjam - 03.02.2006 11:19:31
Heh, Mi-Olea, se on varmaan tuo  :aurinko: :vesimies:, joka saa aikaan tuota provosointia.
Itselläni ihan sama juttu. Hauska olla hieman merkillinen (toisten mielestä) toisinaan...

 ;D taitaa olla....
Näinkö siis veskarimaisuus ilmenee..  ::)
Tosiaan tuo ulottuu kyllä joka alueelle..
Enkä toisaalta hae sillä mitään 'merkillisyyden leimaa' itselleni, vaan todellakin haluan kyseenalaistaa kaikkea juuri omien valintojen ja tekojeni kautta...en siis pelkästään puhumalla.. (tai kirjoittamalla) ;)
Kaikki paikalleen pysähtynyt ja joku 'muottiin ahtautuminen' saa ikäänkuin näyttämään esimerkkiä, että sitä voi ajatella, valita, elää ja kokea eri tavallakin, eikä aina perinteisiin turvautuen. ;D
Vähän taisi meni ohi aiheen nyt... :idiot2:


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Mio - 03.02.2006 11:35:21
Kaikki paikalleen pysähtynyt ja joku 'muottiin ahtautuminen' saa ikäänkuin näyttämään esimerkkiä, että sitä voi ajatella, valita, elää ja kokea eri tavallakin, eikä aina perinteisiin turvautuen. ;D
Vähän taisi meni ohi aiheen nyt... :idiot2:

Yleisestihän tässä maassa hämmästellään, kummastellaan, pelätään ja jopa inhotaan ihmisiä jotka eivät näihin kaaviomuotteihin sovellu.
Kuinka outoa onkaan olla olematta oma itsensä?  :buck2:


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Vajra - 03.02.2006 20:58:27
Kuka sitten olet?
Ihan totisesti...


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Kotkansilmä - 03.02.2006 23:06:33
Kuka sitten olet?
Ihan totisesti...

 ::)
           YMPYRÄ SULKEUTUU,

                  LOPPU JA  SEN ALKU

                       OLET ITSE !!   :o

P O N I L L E  K Y Y T I Ä    H A L L E L U J A A  :knuppel2:

                                :2funny:


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Mio - 04.02.2006 00:06:12
::)
           YMPYRÄ SULKEUTUU,

                  LOPPU JA  SEN ALKU

                       OLET ITSE !!   :o


Itse Olet  ::)


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Alzbeta - 04.02.2006 11:19:45
Lumor, lisää informaatiota siitä kuka olet. Kun laitoit sen jättiviestisi niin myös jokainen minun kirjoittamani viesti, jonka sillä välin kun se viestisi oli täällä, kirjoitin katosi.

Yhden teot vaikuttaa aina myös muihin! Siinäpä sitä sitten ollaan...  :2funny:


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: tanja77 - 04.02.2006 15:29:06
:D
Kateus on kamala tauti, sitä esiintyy todella paljon ja AINA naisten kesken.Ole ylpeästi oma itsesi ja pysy siellä äläkä lähde kotiin.Älä suo heille sitä iloa vaan sulla on täysi oikeus kuten heilläkin, iltaansa viettää.

Koen itse samaa.Naiset ottaa miehen puolikkaitaan kädestä, jos vahingossa hymyilen, kun tapanani on vastata ihmisten hymyyn.Mua naurattaa se. :laugh:

ELI OLE VAIN OMA ITSESI  8)
haleja ja tsemiä


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Kotkansilmä - 05.02.2006 09:00:07
                       OLET ITSE !!   :o


Itse Olet  ::)
Lainaus

 ;D             Kiitos kiitos, jo riittää, en sentään halua olla joku" keho ".

                   joka on muka syöpynyt meihin kaikkin, jopa ikävällä

                     tavalla, eli hallitsemaan kaikkea mitä saattaisimme olla...

                       koska kollektionsa on muka ryöminyt nahkaamme!!!!

                         KUITENKIN SÄÄSTYMME, KOSKA

V A L O M M E   S U O J E L E E     M E I T Ä     :angel:  :angel:  :angel:  :angel: 


                                  :2funny:


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Stareyes - 05.02.2006 12:30:42
Hei ianthe :)

Lainaus
mutta sitten lähdimme joraamaan. ja sain tuta kuinka..pienisieluisia ihmiset ovat. sain järkyttäviä kommentteja pukeutumisestani sekä hiuksistani. Tiedän, että erotun joukosta, mutta olen aina kuitenkin siisti ja niin päin pois. Monet naiset, suuressa ikähaarukassa, olivat miltei kurkussani kiinni kun "selvästi vokottelin heidän miestään" tms. Ja useampi mies ei suostunut uskomaan, että olen varattu enkä kaipaa seuraa. usein sain huorittelua osakseni kun kaverini lopulta saivat häädettyä miehet luotani pois.

Olet ilmeisen erikoisennäköinen, koska naiset olivat kurkussasi kiinni. Suomalaiset edelleen oudoksuvat erikoisia tyyppejä - siis ulkoisesti.
Minulla on eräs kokemus erikoisesta tytöstä.

Olin tuolloin Järvenpäässä, asustimme samaa solua. Hän oli kyllä sellaisen näköinen, tällä tytöllä oli irokeesi. muuten ajatettu paljaaksi.
Kajalilla vedetyt mustat silmät, lävistyksiä pitkin kasvoja, vaalea iho.
Puketuminen ala Punk.
Olin hämilläni alkuun, koska todella erikoisia tyyppejä siihen aikaan en juurikaan nähnyt :o, nykyään se on aivan toista ::)

Tulimme juttuun hyvin, hän oli tosi sydämmellinen tyttö, pidin hänestä :smitten:

Ei voi muuta sanoa kuin:"älä anna ulkonäön pettää!" 8)

Ilmeisen selvästi naiset olivat humaltuneita ja kokivat sinut uhkaksi, vaikket uhka olekaan. Alkoholi vääristää tajunnantasoa suuresti.

Miehillekin olit kiinnostava, koska olet erikoinen, olet jotain muuta kuin mihin he ovat "tottuneet".

Ja voin vakuuttaa sinulle, ainakin omalta kohdaltani, että mies kun on humaltuneessa tilassa, he liimautuvat kiinni minuun ja puhuvat "kohteliaisuuksia", vokottelevat petipuhiin yms.
Selvinpäin miehet eivät ole lausuneet mitään "kohteliaisuutta", kantti ei ehkä riitä, who knows? ???
Selvänä miehellä, jos naisellakin on naamio päällä, ei uskalleta sanoa mitään kaunista toisesta saati olla ystävällisiä, koska sehän ei sovi meidän mentaliteettiin.
Minä sanon, minä uskallan, minua on estämättä mikään sanomasta sitä mitä ajattelen toisesta, jos koen hänet jollain tapaa "suuremmoiseksi"

Koska kauniiden sanojen lausuminen on osa minua ja minulta on olematta mitään pois, jos puhun kauniisti.


Lainaus
minä lähdin lopulta kotiin aikaisin, sillä en jaksanut selitellä olemassaoloani ja olla pahoillani siitä minkälainen olen. siinä kun kävelin keskustassa yksikseni, sain taas hengittää. aivan kuin siellä eräässä baarissa olisi ollut kaikki inhottavat ihmiset yhdessä kasassa.

Miksi olet pahoillasi siitä, mitä sinä olet? Sinä olet sinä ja se riittäköön toisille. Et voi elää toisten kautta, etkä toisille, vain itsellesi.
Eikä sinun tarvitse selitellä itseäsi kenellekään, jos joku ei ymmärrä, anna olla, älä pahoita mieltäsi toisten asenteista. Ne ovat heidän asenteitaan, eivät sinun.

Voisi ajatella, että heillä itsellä on lukkiutumia sisällään ja he eivät uskalla käsitellä niitä.
Heillä saattaa olla patoutunutta vihaa sisällä, joka myrkyttää ihmisen kokonaan ja syö sisältä.
Sanon sinulle: Kulje pää pystyssä ja ole ylpeä itsestäsi, se mikä sinä olet. Kun kuljet paikoissa, joissa on ikäviä ihmisiä, pyydä suojaa omaan energiakenttääsi, enkeleiltä, oppailtasi, Olevaiselta, sillä he ovat aina valmiita auttamaan, että pyydät. Pieni huokauskin riittää.

Voimia ja Iloa sinulle, etsiessäsi minuuttasi :smitten: :smitten: Rakkaus olkoon kanssasi :-* :-* :-*
- Stareyes-  ;)


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Vajra - 05.02.2006 13:10:03
olla niinkuin olen.


Se ei ole silti mikään syy tyytyä virheisiinsä niin etteikö
voisi parantaa niitä.



hahahaaha


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Kotkansilmä - 05.02.2006 21:40:42

Täälläkin foorumilla on lukuisia esikuvia siitä, miten yhdenkin ihmisen väärät uskomukset "myrkyttävät" toistenkin mieliä eli, kun yksi näkee sen oman egonsa väärän kuvan niin johan sen näkevät kohta nekin, jotka muuten olisivat olleet sitä vailla vaan kukaan ei voi nyt tehdä muita tekoja kuin sen omankin "väärän" jumalkuvansa poistamiseksi on tarpeen.

 :)
       Peili, tuo vanha keksintö, ota se käteen ja näe,,, siinä se on !!!


                  :2funny:


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Vajra - 05.02.2006 22:21:42
Hmpf...

Moderaattorit pilasivat minun provosoinnin täysin
ja poistivat "Karjala Takaisin" otsikon..

Kalkkiksia tyystin.

Jos sanon että on yhtä surkea kuin ulkomaalaiset,
siinä ei taideta puhua siitä ovatko he surkeita ylipäätänsä.
Esim. "Olet yhtä ruma mitä Cindy Crawford"

Asian voi tietenkin ymmärtää miten haluaa.

Aivan jokainen tänne Henkimaailman ilmiöihin kirjoittanut
on sitä paitsi valehtelija


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Kotkansilmä - 05.02.2006 22:49:32
Hmpf...


Aivan jokainen tänne Henkimaailman ilmiöihin kirjoittanut
on sitä paitsi valehtelija

 >:(
        Onneksi olkoon, olet nähnyt valon !!??

R A K E T T I N I    S Y Ö K S Y Y    V E E N U K S E E N


                           :2funny:


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Vajra - 05.02.2006 23:16:47

        Onneksi olkoon, olet nähnyt valon !!??


Pikemminkin pimeän.


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: uusihurmuri - 06.02.2006 12:56:16
Voi ei! Se karjala juttuhan oli vallan mainio ja asiallinen! :'(


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Vajra - 06.02.2006 22:48:05
Oli muuten isäni idea joka on sideerisesti
 :aurinko:  :vesimies:
 :askendentti:  :skorpioni:

Sanoi että "sohaistaanpas kusiaspesään.
Joku tahvo varmaan vetää hernettä nenään aika pahasti
tosta jutusta."

 :D


Otsikko: Re: inhottavia ihmisiä
Kirjoitti: Asterix - 08.02.2006 16:59:28
kiitoksia näistä keskusteluista kirjoittajille ja aloittajalle, etenkin asterix ja keho, oli tosi osuvaa :smitten: En jaksa enempää kommentoida kun tulisi liikaa siteerausta. Hyä aihe :smitten:

Be wellcome... Mukavaa ja puhdistavaahan tämä ajatusten vaihto on. :)

Iloa, valoa ja rakkautta Sinulle.  :smitten:

Asterix