Astro Foorumi

Astro special => Ihmissuhdeastrologia => Aiheen aloitti: Aries77 - 04.06.2008 00:10:24



Otsikko: OinasMiehet
Kirjoitti: Aries77 - 04.06.2008 00:10:24
kertokaahan hieman minkälaista on olla suhteessa oinasmiehen kanssa!????

itse olen myös oinas, itsenäinen, haluan omaa vapautta.
tämän oinasmiehen kanssa ollaan pidetty tätä kissa ja hiiri leikkiä yllä kohta vuoden.
toki, suhteemme on avoin tai kevytsuhde...miten sitä nyt halutaankin kutsua, tietyllä tavalla se sopii minulle, koska siten saan säilyttää oman vapauden ja itsenäisyyden, molemmilla on omat asunnot ja omia ystäviä.
tapaamme vähintään 2viikon välein, joskus viikon välein...työt pitävät meidät kiireisinä, sekä tämän miehen lapset jotka tottakai tarvitsevat oman osansa.  :)
päällisin puolin olen ihan tyytyväinen tähän suhteeseen ja tilanteeseen.
ainoa asia joka minulle tuottaa suuria ongelmia ja paljon ajateltavaa ja sitä iänikuista pohdiskelua on minun mielestäni onneton yhteydenpito!!!!!!
mietinkin miten oinasmiehet yleensä asennoituvat yhteydenpitoihin??
tämä mies on ainakin minun mielestäni onneton siinä asiassa...hmm...ja laittaakin usein miettimään MIKSI?!?
saattaa mennä muutamia päiviä kun hänestä ei kuulu mitään...jos hänelle laittaa muutaman päivän hiljaisuuden jälkeen viestiä vastaamiseen voi mennä tunteja...tällaisen yhteydenpidon ja odottelun aikana minähän oinasnaisena saan kaikenmaailman ajatuksia päähäni, ja olenkin jo aivan varma sen kahden kolmen päivän hiljaisuuden jälkeen että hänestä ei enää ikinä kuulu mitään ja ettei häntä edes enää kiinnosta!!!
kunnes sitten siitä vielä päivän kahden päästä on tämä oinasmies muina miehinä niinkuin mitään hiljaiseloa ei olisi ollutkaan oven takana, ja ottaa hellään lämpimään syleilyyn...yhteiset hetkemme on ihania ja lämpimiä, pohdimme tulevaa ja asioita mitä yhdessä voisimme tehdä, kaikinpuolin tulee hyvä mieli, meillä on hauskaa ja viihdymme toistemme läheisyydessä...
hän on myös sanonut että häntä harmittaa se miten harvoin voimme tavata.
tämä on sellaista vuoristorata tunnelmaa viikosta toiseen, välillä on hyvä ja sitten taas kun mitään ei kuulu epäilyt ja epävarmuus iskevät ja tekevät minut ihan höpöksi!!
haluaisinkin kuulla minkälaisia kokemuksia teillä on oinasmiehistä??!?!?
ja ehkä hieman vinkkejä miten hänen kanssaan kannattaisi edetä ja toimia!??!
kiitos !!!!!  :smitten:


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Hiisitär - 04.06.2008 01:03:31
No suhdetta Oinasmieheen ei koskaan ole ollut, mutta Oinasnaisena voin sanoa tuohon yhteydenpitoasiaan, että se kuulostaa hyvin tyypilliselle Oinaalle ;D Minullekin voi tulla tekstiviesti, soittopyyntö tai sähköposti, mutta koska minulla Oinaana on niin monta rautaa tulessa koko ajan voin hyvinkin selkviytyä vastaamaan viestin lähettäjälle vasta 3-4 päivän päästä. Nykyiseen freelance-hommaankin sain päätoimittajalle (olen lehdessä duunissa) hänen pyytämänsä muistutusmailin laitettua vasta kahden, kolmen päivän jälkeen.

Ystäväni tietävät jo, että vaikka en vastaisikaan tekstiviesteihin pariin päivään olen kuitenkin lukenut ne ihan ajatuksen kanssa ja huomioinut heidän kuulumisensa. Vähän vähemmän minua tuntevat saattavat laittaa perään toisen viestin, että kun susta ei kuulu mitään, tuliko nootti edes perille ;D Sitten kun taas innostun jonkun ihmisen seurasta/viesteistä kyllä kännykkä ja sähkäposti käyvät kuumina! Alkuinnostuksen jälkeen, oli kyseessä sitten nais- tai miespuolinen henkilö ilman takaa-ajatuksia, vaan silkkaa Oinaan innokkuutta, palaa kuvioon taas tuo kenties Oinaille tyypillinen hidas viestittely. Joidenkin ihmisten kanssa voi mennä kevyesti kuukausiakin ilman, että minusta kuuluu mitään, vaikka he ovatkin minulle tärkeitä.

Ehkä Oinas on sitten yhteydessä toisiin enemmän sydämellään kuin fyysisillä viestintävälineillä :)


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 04.06.2008 09:39:45
Heh, ei muuten liity merkkiin mitenkään. Olen seurannut ravun kanssa samaa. Ainakin 5-6krt kuussa on yhteydenpitoa, eikä koskaan sanottu että loppuisi. Joku on sanonut että naiset on vaan vahvoilla tunteitten kanssa, uskaltavat ja haluavat kokea jatkuvasti ja intensiivisesti. Miehet usein haluavat paussia koko jutusta ihan jutun aikanakin, eikä silti lopeteta. Katso mihin olet itse tyytyväinen tässä elämänvaiheessasi. Jos meillä vierähtää yli kesän, se on sitten vuosi. Itsekin kuvittelisin että joku tulimerkki kolahtaisi enemmän, mutta onhan hänellä  :venus: :leijona: eli siinä mielessä itse sovin hänelle. Yhdessä on hauskaa aina.. Eräs oinas aina käy kuvassa muina miehinä,  olemme toisillemme kamuja, en odota yhteyksiä paljon, koneetkin joskus hajoilee. Missä vaiheessa haluat että olisi "vakavaa",(vaikka tosiaan katoilu joskus rassaa, ymmärrän että syy on vapaus)-. Onko vetovoima juuri teidän välillänne tarpeeksi vahvaa, vai vieläkö katsellaan muita..

>opin tästä jotain, jos vaikka joku  :oinas: mies tekisi noin, en sitten hermoile. Jotkut pelaa niin, että itse tekevät samaa!  :angel: 


toki, suhteemme on avoin tai kevytsuhde...miten sitä nyt halutaankin kutsua, tietyllä tavalla se sopii minulle, koska siten saan säilyttää oman vapauden ja itsenäisyyden, molemmilla on omat asunnot ja omia ystäviä.
tapaamme vähintään 2viikon välein, joskus viikon välein

*Muuten rapulaiseni sai tällaista ja OLISPA se kiinnostavaa, kun itse olen löytänyt syyt toistaiseksi: menneet elämät, nousumerkit, venus-mars neliö ja muut asetelmat, komposiittikartan  :kuunsolmu:  :chiron: 7 (ja  :venus: 11) huone.. sanottavaa olis taas niin paljon töistäkin! Mut ei ihan vielä fiilis- ehkä teilläkin paranee kommunikointi?

PS Hassuja nuo yhteiskartat - meillä ei mene mitään planeettoja esim rapuun ja kaloihin tai oinaaseenkaan, vaan  :aurinko:  :merkurius: vaakaan ja  :mars:  :neptunus: jousimieheen!    8)


Your Lovescope - Today, June 4, 2008
Information learned through a lecture, workshop, or seminar could open up the lines of communication between you and your current romantic interest. As a result, words of love could be exchanged between you, and you might reveal a lot about why you feel the way you do about each other. The current aspect indicates that this could mark the beginning of better communication between you. Make the most of it!


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Lilli - 04.06.2008 12:31:40
Useankin Oinaan kanssa seurustelleena en kyllä niputtaisi harvahkoa yhteydenpitoa kyseisen merkin tyypillisiin ominaisuuksiin.

Jos Oinas-mies on kiinnostunut, niin päällehän se käy niin kuin pässi.  :crazy2:. Alkuinnostuksen jälkeen kiinnostus saattaa tosin löpsähtää, jonka jälkeen suhteen hoito jää lähinnä sen toisen osapuolen harteille. Tai sitten koko homma kaatuu, kun Oinaalla on jo uudet valloitukset mielessä. Tosin vakavassa parisuhteessa Oinas voi olla yllättävänkin uskollinen, riippuen tietysti myös kartan muista tekijöistä.


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Aries77 - 04.06.2008 16:30:36

niin, tämäkin oinasmies oli alkuun kokoajan viesteilemässä ja soittelemassa ja kärkkymässä tapaamista, sitten jotain 3kk:n kohdalla alkoi yhteydenpito harventua, ja pikkuhiljaa tilanne kääntyi niin että minä olin/olen se joka ottaa yhteyttä.
olen suoraan kysynyt että vieläkö silti kiinnostusta ja halua jatkaa tätä juttua on , ja kyllä ainakin sanojen mukaan hänellä kiinnostusta riittää eikä haluaisi lopettaa tätä suhdetta.
luotanko sanoihin vai tekoihin?
no, tavataanhan me edelleenkin 1viikossa tai 2viikon välein, siinä ei ole muutosta...mutta kun minä niin haluaisin olla yhteyksissä muinakin aikoina, ja siitä olen yrittänyt sanoa kerran jos toisenkin ja tuntuu että tämä oinasmies ei vain tajua miten tärkeää se minulle olisi.
en tiedä tekevätkö he sen tietyllä tavalla tahallaan vai onko se vain niin etteivät he itse sitä ymmärrä mitä toiminnallaan aiheuttavat...
OLLAKKO VAI EIKÖ OLLA - fiilis tulee kun oinasmiehen kanssa alkaa touhuilla!!!!!!
niiiin...ja tiedän, näin oinasnaisena...kuinka paljon tällaiset asiat saavat oinasnaisen ajatuksiin liikettä...ja miten helposti kärpäsestä kasvaa härkänen...miten usein se pienikin puhelun odottelu saa aikaan sen että lyö päätään seinään !!!! vaikka sitä kovin yrittää ymmärtää ja opetella ajattelemaan että niin se oinasmieskin haluaa omaa aikaa ja itsenäisyyttä siinä missä oinasnainenkin!!!

mutta mihinkä se raja pitää vetää... ???????????????????????????????????????????????????????????



Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: K-NRJ - 04.06.2008 16:38:01
Minun eka avomies oli Oinas ja näin jälkeenpäin muistelen ihan hyvällä. Kiva, reilu kaveri, tykkäsi harrastaa yhdessä ja sellaista...

Me oltiin kyllä varsin aktiivisesti yhdessä heti tapaamisesta lähtien mutta lähinnä teimme kaikkea niinkuin urheilimme ja semmoista, kovin romanttinen mies ei ollut...


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: *Kide* - 05.06.2008 08:17:35
Olen huomannut, jotta yksikään mies  :oinas: ei ole vakaasti vierällä muuta kuin myötämäessä. Vieraan helman heilahdus juuri sinä päivänä, kun on riidelty rajusti ja fyysinen tyydytys mieheltä jäänyt vähemmälle kiinnostaa kuin hunaja mehiläistä  :( Eli uskollisuutta  :oinas: kanssa löytyy vain kun kaikki on hyvin ja pientä säpinää arjessa on olemassa. Pienet rypyt ei haittaa välttämättä, mutta pitkään ei auta jatkaa... luonnollisesti tuli voima alkaa kärventää ja silmät hakea kohdetta purkaa... huomaan tämän kiusauksen itsessänikin, eli puhtaasti mies  :oinas: "vaiva" ei ole.
Myös tietyn sorttista sovinismia löytyy näiltä pässipojilta, johtajia kun ovat... yhdenkään kanssa itse en pärjäisi suhteessa, koska MINÄ olen se POMO  :2funny:
Samaa sukupuolta olevat  :oinas: ovat huomioni mukaan heti samalla aaltopituudella ja jostakin olen jopa lukenut (korjatkaa, jos on erhe), että  :oinas: +  :oinas: samaa sukupuolta =täydellisyyttä hipova suhde fys./psy.  ::)
Ei ole tullu kyllä sitäkään kokeiltua  ;)


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Aries77 - 05.06.2008 11:47:52
kiitos jo tähän mennessä tulleista vastauksista!!!!!   :)


mitä mieltä olette, miten pitkään oinasmiehen kanssa kannattaa olla kärsivällinen????
itselleni tämä on niin kovin ristiriitaista, koska todellakin olemme "vain" kevytsuhteessa" joten en voi vaatia häneltä tai itseltäni mitään elämää suurempaa vakavuutta tässä suhteessa ja tilanteessa...mitä tuleva tullessaan tuo, sitä ei voida tietää, ja jos tästä joskus jotain vakavampaa kehittyy niin OK.
RISTIRIITAISTA...
välillä tuntuu että haluan laittaa koko homman poikki, kun muutamaan päivään ei herrasta ole kuulunut mitään, vaikka tiedänkin miten kiireinen hänen työnsä on ja lapset tarvitsevat oman aikansa!!
RISTIRIITAISTA...
niin, se mitä haluaisin tässä tilanteessa on että tämä oinasmies joskus kiireensä keskellä soittaisi ja kyselisi kuulumisia ja vointeja! ...vaikkakin itse oinas ihmisenä, kun on kiirettä unohtuu siinä kyllä omatkin kaverit ja ajatukset yhteydenpidoista!!

rrrraivostuttavaaaa....tämä oinaaaan ainainen pohdiskelu !!!!!!!!!!

 ;D ;D ;D



Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 05.06.2008 12:56:44
no siis täytyisihän sen edes välillä.. jos nyt ihan liian pitkiä pausseja tulee, luonnollinen välittäminenkin alkaa olla kateissa.. tuossa mietin että oletko puhunut tyypin kanssa missä mennään, millä diilillä, eihän se ole muuten kellekään kivaa. siis oletteko yhdessä vai mitä? mitä yleensä haluatte?  ::)


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Aries77 - 05.06.2008 15:02:25
siinhähän se...kun se muutaman päivän hiljaisuus oinasmiehen suunnalta laittaa heti ajattelemaan että joko nyt on lopun alkua ja kiinnostus loppunut, sitten kun asian ottaa puheeksi ja kysyy suoraan onko näin, vastaus on että kiinnostusta riittää ja halua jatkaa.
no, minä oinasnaisena kerroin samantein että kaipaan yhteydenpitoa ja kuulumisten vaihtoa, johon oinasmies vastaa tottakai pitää vaihdella kuulumisia ja olla yhteyksissä...eli tilanteessa hän saa minut rauhoittumaan sen hetkisillä lupauksilla...kunnes muutaman päivän kuluttua voinkin taas huomata että sama vanha meno jatkuu edelleen... :'(
tuntuu että oinasmies pelaa ja pelaa ja pelaa...tekeekö sen tahallaan vai huomaamattaan ???? :-\





Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 05.06.2008 21:53:24
Otapa itse paussia siihen. Näin merkkariretron aikaan se on ihan luvallista 19.6 asti. Vai että kuukaudenkin paussin jälkeen palaa, sellaiseen tuo rapu ei oo kyennyt.. pari viikkoa joskus hurahti viestinnässä. Toistan itselleni.. kyllä, aina ja vain minun kanssani paikkoihin ja niistä pois, 8 kk.. kumma juttu..  :angel:   :D

http://www.dressking.com/horoscope/Sagittarius-Aries.htm


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Aries77 - 05.06.2008 22:19:57
niin no...tämä oinasmies ei nyt sentään kuukauden katoamistemppua ole tehnyt, taitaa olla 1,5vkoa maksimi.


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: t.touhula - 06.06.2008 10:58:41

niin, tämäkin oinasmies oli alkuun kokoajan viesteilemässä ja soittelemassa ja kärkkymässä tapaamista, sitten jotain 3kk:n kohdalla alkoi yhteydenpito harventua, ja pikkuhiljaa tilanne kääntyi niin että minä olin/olen se joka ottaa yhteyttä.
olen suoraan kysynyt että vieläkö silti kiinnostusta ja halua jatkaa tätä juttua on , ja kyllä ainakin sanojen mukaan hänellä kiinnostusta riittää eikä haluaisi lopettaa tätä suhdetta.
luotanko sanoihin vai tekoihin?
no, tavataanhan me edelleenkin 1viikossa tai 2viikon välein, siinä ei ole muutosta...mutta kun minä niin haluaisin olla yhteyksissä muinakin aikoina, ja siitä olen yrittänyt sanoa kerran jos toisenkin ja tuntuu että tämä oinasmies ei vain tajua miten tärkeää se minulle olisi.
en tiedä tekevätkö he sen tietyllä tavalla tahallaan vai onko se vain niin etteivät he itse sitä ymmärrä mitä toiminnallaan aiheuttavat...
OLLAKKO VAI EIKÖ OLLA - fiilis tulee kun oinasmiehen kanssa alkaa touhuilla!!!!!!
niiiin...ja tiedän, näin oinasnaisena...kuinka paljon tällaiset asiat saavat oinasnaisen ajatuksiin liikettä...ja miten helposti kärpäsestä kasvaa härkänen...miten usein se pienikin puhelun odottelu saa aikaan sen että lyö päätään seinään !!!! vaikka sitä kovin yrittää ymmärtää ja opetella ajattelemaan että niin se oinasmieskin haluaa omaa aikaa ja itsenäisyyttä siinä missä oinasnainenkin!!!

mutta mihinkä se raja pitää vetää... ???????????????????????????????????????????????????????????



Sano se suoraan, niin saat myös suoran vastauksen.
Ei oinas piiritä, ellei aikuisten oikeesti oo kiinnostunu.

Kerro hänelle, mitä  hänestä toivot elämääsi, ja kas, toiveesi toteutuu.

Oinas ei heittele helmiä sioille! Kutes hyvin tierät itteki!

Eilen juttelin isossa ukkoporukassa istuneelle oinaalle (aviossa). Sanoin, että ois ihan kahdenkeskistä asiaa.
Hän tokaisi oitis, ett ei kai oo seksijuttuja, kun mä oon naimisissa?
Minä oinaana siihen takaisin, jott en m'oo sun kans sekstaamaan lährössä. Ois ihan työasiaa. Ja jos sn'oot naimisissa, ni ehhä minä siihe väliin tuppauvu. Mut jos oot aviossa, ni kyll mää katton, jotta jutella voirahan.

Saatiinhan sitten keskustelu aikaseks, eikä oinashidalgon monikymmenvuotinen avioliitto ollut lainkaan uhattuna!!!


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 06.06.2008 12:53:08
Niin muuten yksi asia tuli mieleen, miesten kanssa kannattaa puhua yleisistä asioista, töistä, rahasta, tai kunkin miehen harrasteista. Vaikeat aiheet kuten "rakastat sä mua, mitä sä tunnet ja kiinnostaaks sua henkinen kasvu" kannattaa pitää taka-alalla.. tietty kannattaa sanoa miten välittää tai no, ainakin että pidätkö häntä komeana tms - siinäkin päähän nousemisen riski - mutta siis.. kysele miten sillä menee, mitä uutisia, jne..

ja ainahan voi sanoa että olishan sitä itselläkin vientiä+viestintää eri tahoilla..  
  ;)


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Aries77 - 07.06.2008 23:35:35

olemmeko me oinaat hankalia ihmissuhteissa??
esitämmekö vaikeasti tavoiteltavaa jopa niin pitkään että toisen kiinnostus ehtii kadota?

mietin tätä omaa "suhdettani" tähän oinasmieheen, ja minä myös oinas, kun olemme nyt "viritelleet" tätä juttua jo lähes vuoden. alkuunhan tämä oli mitä ihaninta "leikkiä" , varsinaista kissa/hiirileikkiä...minä nautin siitä suunnattomasti, ja uskon että hänkin... ::) ...olemme kaikesta yhteydenpito "ongelmista" huolimatta tulleet kokoajan läheisemmiksi ja tottakai myös tutummiksi...mutta silti kokoajan on sellainen kissa/hiirileikki päällä edelleenkin!!!
ja välillä kun tulee se aika kun on taas useampi päivä väliä yhteydenpidoissa, sitä tulee ajatelleeksi että nytkö tämä on tässä...epävarmuus ja onneton fiilis valtaa mielen kun kuvittelen että se on ohi jne... :-[
kunnes sitten taas jompikumpi heittää viestillä ja taaaas viedään...leikki jatkuu...  ::) ::) :D :D
mietinkin, onko tämä tällaista hitaasti hyvää tulee-testailua puolin toisin!?
niin...omalta osalta on kyllä pakko sanoa että ehkä se jotain sellaista on ....  ::)
voi hassua...   ::)
taitaa tämä oinas-oinas asetelma olla alusta alkaen sellaista tahtojen taistelua!!  ??
ei siinä mitään, kyllä minun mielestäni se hitaasti hyvää tulee on ihan hyvä ajatus!!
olen aina ollut ihmissuhteissa hieman "hitaalla"...  ;D
...olen aina kuvitellut että oinas tekee kaikessa sponttaaneja päätöksiä...mutta taitaakin olla niin että ihmissuhteet on ne ainoat asiat jossa harkintaa löytyy...!!

sellaista "vuodatusta" tähän lauantai iltaan!!!

kiitos kun jaksoit lukea tähän saakka!! ...ja ajatuksia saa laittaa lisää!!!  :) :) :)


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Sun73 - 08.06.2008 09:39:09
Aries77  :)

Mitkä sun nouseva ja kuumerkki on, entä mars ?

Minä Oinaana olen seurustellut vain 2 viikkoa Oinas-miehen( pojan)kanssa ja aikaa siitäkin on jo tosi kauan. Mä luulen että mun kanssa ei toinen ihan samanlainen toimis..En jaksais jos toinen olis yhtä energinen ja levoton  kuin mä  ;D


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Aries77 - 08.06.2008 11:20:07
Aries77  :)

Mitkä sun nouseva ja kuumerkki on, entä mars ?

Minä Oinaana olen seurustellut vain 2 viikkoa Oinas-miehen( pojan)kanssa ja aikaa siitäkin on jo tosi kauan. Mä luulen että mun kanssa ei toinen ihan samanlainen toimis..En jaksais jos toinen olis yhtä energinen ja levoton  kuin mä  ;D


minulla ... nouseva: neitsyt, kuu: oinas , mars: kalat.
joten näillä mennään ....  ;)


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Sun73 - 08.06.2008 11:34:49
Jeps, se on toi sun kuu-oinas,joka vetää Oinasmiehen perään  :D
Mulla ol vuosia kiikarissa kalamies,jolla kuu-oinaassa ja mieletön kemia meidän välillä, mutta ei siitä sit mitään tullu, kun rakastuin Vaakaan  ;)


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 08.06.2008 19:14:09
no jos minä olen kuujousimies (mars veskarissa), miten ihmeessä voin olla ravun perään (venus leijonassa hänellä), joka kuukalat? kun kartalla ei edes ole rapua eikä yhteiskartalla. yhteistä on se että kuumerkkejä hallitsee jupiter ja nousumerkki  :askendentti: :vaaka: on sama, mutta veikkaisin että menneet elämät ja sielunsopimukset menee kyllä noiden juttujen ohi.

true node olis oinaassa.  :kuunsolmu: :oinas:

tällä hetkellä ei tunnu olevan muita, joiden kanssa moiset sopimukset menossa ( siis miestä, en puhu muista tutuista ).


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: *Kide* - 08.06.2008 20:33:15
olemmeko me oinaat hankalia ihmissuhteissa??
:2funny:
Huikkasin ukolleni (  :aurinko: :harka: ja  :askendentti: :vaaka:) tämän kysymyksen ja vastaukseksi sain, jotta miten ni? Mitä tollanen kysymys nyt ajaa takaa?  :o Ja kun kerroin, jotta täällä kysellään... hymähti ja mutisi mennessään jotakin painokelvotonta siitä kuinka "rikasta" ja "hauskaa" voi minun kanssa toisinaan ollakkaan :2funny:


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 08.06.2008 20:49:53
Hahaa, oinaan pitäisikin tuntea juuri vaakaan vetoa, ja venus hallitsee härkääkin.

Se vaan että tosiaan kuumerkit, mars venus asetelmat, noususolmut ja 5/7 huonekin vaikuttavat. Ehkä Aries77 voisit kysyä miehen synt ajan ja katsoa mikä oikeasti on suhteenne juju (Juno Vesta Vertex ym www.astro.com). Olen mielestäni omastani aika hyvin perillä. Esim 2-huone ei korostu tässä kuten aiempien kanssa, vaan 1 2 3 7 11 12 huoneista ehkä  kaikki muut huoneet on kansoitettuja (plus se ap.kartta ja transiitit samankaltaisia) .

katsohan Aries esim mitä teillä on 3-huoneessa (kommunikointi), meillä näkyisi olevan kuu, saturnus ja mars kolmosessa. Neliö ei välttämättä tarkoita vain ongelmaa, esim Mars-Venus neliö on jotain vastustamatonta vetovoimaa  ;) Mars hallitsee oinaita, muutenkin voisi olla teille kiinnostava planeetta tutkailla.


Venus Square Mars   

Venus square Mars in a composite chart has potential for both good and bad. In a sexual relationship it can make physical love-making better and more satisfying than usual. It often makes people feel irresistibly attracted to each other.

Saturn in the Third House    3rd hs

Saturn in the third house of the composite chart indicates that the two of you must be careful not to fall into set patterns of thought in this relationship. Remember that it is always necessary to talk in the other person's language-


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Aries77 - 08.06.2008 21:16:42
hmmm...pittääkin käyä katsomassa mitä sieltä 3.huoneesta löytyy...vai löytyykö mitään!?!?  ??? ;D


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: akilles - 09.06.2008 07:08:43
Mieheni Oinas, nousumerkki neitsyt. Minä Härkä, nousumerkki vaaka. Vaikea mutta täydentävä yhdistelmä!

Olemme viidettä vuotta yhdessä. Koen että Oinaani on luottamuksellinen, rehellinen, vastuuntunnollinen. Minun ei ikinään ole tarvinnut olla huolissaan tai peloissaan hänen tulemisista tai menemisistä. Rehellisyys on aina ollut Oinaani dominoiva piirre. 

Joudun kyllä ohjaamaan tätä tapahtuman toteuttavaa miestä hänen projekteissaan. Joko niitä on liian monta samaan aikaan tai liian suuria toteuttavaksi liian lyhyessä ajassa. Oinasmiehelle ei kärsi antaa palautetta negatiivisella asenteella. Kyyti on muuten sen jälkeen hyvin kylmä!! Oinasmies on kokemukseni mukaan hyvin herkkä rakkaansa huomiolle ja kritiikille.

Oinasmieheni osaa ahdistaa ja rasitta suhteen tosi äärimmäisyyksiin. Kun minä olen ollut luovuttamassa suhteen, hän tulee ritarina miekkansa kanssa taistelemaan puolestamme. Näissä kriittisissä tilanteissa Oinasmies avautuu ja herkistyy. Olen monesti sanonut että ilman härkämaista pitkää pinnaa ja kärsivällisyyttä suhteemme olisi kaatunut...

Avioliitto ja kaikki vastuu joka perhe elämään liittyy ahdistaa näkemäni mukaan Oinasmiehen vapauden tarvetta. Vapauden voi toki luoda pienempiin arkisiin asioihinkin...





Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Aries77 - 09.06.2008 11:17:11
"kiva" kuulla että on kohtalonsisaria oinasmiehen kanssa...ja sen miten kärsivällinen pitää/"joutuu" oinasmiehen kanssa olemaan.
meidän juttu olisi myös ajat sitten loppunut, jos minä en olisi niin ...yllättävänkin...kärsivällinen.
täytyy sanoa että tämä kärsivällisyys on yllättänyt itsenikin, näin oinasnaisena kärsivällisyys ei ole vahvimpia puoliani...ainakaan muissa asioissa.
olen miettinyt miksi olen niin kärsivällinen tämän oinasmiehen kanssa...uskonkin että se on se ymmärrys oinasmiehen vapauden ja itsenäisyyden kaipuuseen, koska itsekin tarvitsen niitä, ja uskon että ei oinasmies tarkoituksella toimi niin...on vain luonteeltaan sellainen ja toimii sen mukaan...

hmmm...mietinkin tuota hetkeä jolloin itse olin luovuttamassa....sanoin siitä hänelle että on ehkä parempi lopettaa tämä meidän juttu, silloin heräsi oinasmies...alkoi heti vakuuttelemaan kyllä tämä tästä paremmaksi muuttuu ja ei saa luovuttaa jne...silloin myös tämä oinasmies avautui ja herkistyi...niinä hetkinä oinasmies on vastustamaton.   ::)




Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: akilles - 09.06.2008 18:16:56
Juu, hurmaavia he osaavat olla!! :smitten:
Olen aina ihaillut/ihmetellyt miten oinasmieheni osaa olla itsekeskeinen ja samalla ei...

Miehet, miehet, he sanovat että me naiset olemme monimutkaisia ja hankalia...ha ha ha!!

Minulla on Oinas-kirous(siunaus), isäni on oinas, siskoni on oinas, mieheni on oinas, miehen poika on oinas, tyttäreni on oinas ja hänen kaksi serkkua on myös oinaita....Voin sanoa että oinaat on härkiä itsepäisempiä. Ovat he asioista väärässä, niin mieltä ei kuitenkaan muuteta tuumaakaan... Puuuhhh!!  ;)


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Aries77 - 14.06.2008 12:47:02
nyt se tuli nähtyä...

julmiahan nuo oinasmiehet ovat !!
tunteettomia ja käyttävät vain hyväkseen...

tai ainakin juuri tällä hetkellä on sellainen olo !

 :-[ :-[ :-[  :'( :'( :'( :'( :'(


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 14.06.2008 13:33:10
no mutta sehän oli vain se persoona.. itse käsittelen vähän samalla tavalla fiiliksiä; jos niin ollakseen, päästän irti.. tosin sillä tavalla voi muutenkin nähdä, arvostaako toinen (sielun) kumppanuutta. sittenhän tulee aina uusia ihmisiä, tai voi olla itsekseen ja tehdä muuta. nyt menen tapahtumaan.

ei se ole tähtimerkkikysymys, vaan persoona.. mutta uskon, että ihmiset saavat käytöksensä takaisin.. ja ainahan voit miettiä mitä huonoja ominaisuuksia hänessä on, joten et kaipaa.

kokeile..  :jousimies:  :leijona: ..


 :-* :-* :-*


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Aries77 - 16.06.2008 10:34:39
joopa joo...

tämä oinasmies tempaisi kyllä varsinaisen tempun...  >:(
että voi  :knuppel2:

tekisi mieli  :tickedoff:

että näin...

oinasmies ottaa ja tekee...ilmeisesti eivät innostukseltaan edes tajua ajatella seuraamuksia...
sitten ovat hetken aikaa "häntä koipien" välissä...selityksiä tulee...

ja voi jumankauta...sitten sitä heltyy vielä antamaan anteeksi...
toki, jonkinmoisen piinaamisen kautta!!!

*huokaus*


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Brida - 17.06.2008 20:25:22
Mulla oli suhde oinasmieheen 7kk, hän parisuhteessa tahollaan ja minä vapaa. Itse olen myös oinas.
No, hyvin samalta kuulostaa teidän juttu, voi mennä kuukausikin kun ei olla yhteydessä... Nyt peli on loppu. Niin, ja kyse siis oli oinasmiehen puolelta pelistä, minä olisin halunnut enemmän! Ja tottakai oinas ottaa sen mitä tarjolla on, jos se on saatavilla helposti eikä aiheuta ongelmia ja on vielä kaikenlisäksi kivaa suhinaa vällyjenkin alla. Mutta, oinaan on pakko saada aina se mitä se ei voi saada, ja luulen että hänkin vain paikkaili haavojaan, joita esim omassa parisuhteessaan joutunut kokemaan, kylmä kumppani jne. Jota siis kuitenkin haluaa koska ei voi saada??? No spekulaatiot sikseen. Itse en myöskään ole helppo, ja tunnistan nyt miehen temput! Mitäs menin touhuun mukaan, oma moka!

Parempaa tsemppiä sulle!

Tämä oli kyllä kiukussa kirjoitettu.... En mä tiedä enään mistään mitään. Kemioista kaiketi kiinni, ja elämäntilanteista, ei merkeistä ym. Yleistys loppukoon! Kaiholla kuitenkin edelleen ko ihmistä mietin ja kaipaan! Ihana! Tai sitten ei... en tiedä.


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Aries77 - 26.06.2008 21:12:38
jännittää niin vietävästi ...  ???  :-[  :-\  :'(  :)  :D  :smitten:

taitaa olla tämän oinas-oinas suhteen ratkaisujen aika ensi viikolla. . .
tähän kissa/hiiri asetelmaan on siis tultava muutos...minä en yksinkertaisesti kykene jatkamaan näiden epävarmojen olotilojen kanssa, haluan vastauksia, haluan ratkaisuja.

viime viikolla kysyin suoraan kun oltiin puhelinyhteyksissä, että haluaako ja kiinnostaako häntä jatkaa tätä suhdetta, ja silloin hän oli kovasti sitä mieltä että KYLLÄ .
no, se oli ihan kiva kuulla.
mutta ensi viikolla kun tavataan, on uudelleen keskustelun aika.
minä haluan tavata useammin kun sen n2vkon välein, tarvitsen hänen läheisyyttään enemmän (siitä en ole vielä kertonut, koska haluan jutella nuo kasvokkain), ja se ikävä jota häntä kohtaan tunnen aina kun emme voi olla yhdessä on niin musertavaa joten tarvitsen useammin hänen yhteydenpitoa ja läheisyyttä.

toivon että hän ymmärtää ja haluaa olla kanssani.
minua oinas tyyppinä myös pelottaa niin vietävästi tunteista puhuminen, sitten kun se menee vakavammalle tasolle... :-\   :smitten:

että tällaista minun elämässäni tällä hetkellä ...

yritän olla kovin reipas ja rohkea jotta saisimme asian kunnolla ratkaistua !!!

 :-\



Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Aries77 - 26.06.2008 21:19:22
ja vielä...

tällaisia me oinaat olemme ... välillä osaamme olla niin kovin vahvoja ja itsevarmoja ... menemme vaikka läpi harmaan kiven kun olemme niin päättäneet ... emme lannistu millään !!!!!

 .. .. ..


mutta sitten kun on puhe tunteista ja välittämisestä, rakastamisesta ... näyttää syvimpiä tunteita toiselle...
silloin olemme niin herkkiä ja haavoittuvia, ei tietoakaan vahvuudesta...pelkäämme...
ja vielä melkeinpä mieluummin kärsimme kaikessa epävarmuudessa ja epätietoisuudessa, kun että selvittäisimme asiat ja tilanteet !!!
merkillistä väkeä olemme...  ;)   

tai ainakin pitää hankalamman kautta tehdä niitä ratkaisuja...
minäkin olen sinnitellyt ja pohtinut pääni puhki tätä minun oinas-oinas juttua...monta viikkoa...
joten on jo korkea aikakin tehdä päätöksiä suuntaan jos toiseen...

voi kunpa tämä päättyisi hyvin... !!!!



Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 27.06.2008 11:31:46
Itsellä asia siirtyi ihan sielutasolle, kun ei puhuta ja silti kokee että ollaan sielukumppanit. Jos opetatte toisillenne jotain.. en enää jaksa kaivata silleen riipivästi, mutta toki sellainen vähän kypsempi kumppani olis.. jees.


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Aries77 - 12.07.2008 14:29:01

Moikka!!


te jotka olette suhteessa oinasmiehen kanssa, niin laittakaa hieman niitä oinasmaisia tempauksia joita nämä miehet ovat tehneet!?!??
laittakaa myös miten olette selvinneet niistä !?!??

 :)


ps. täällä on jonkinlainen "aikalisä" menossa oinasmiehen kanssa.
 :-\ :-\ :-\


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Aries77 - 07.08.2008 17:16:26


tähän väliin on pakko tulla laittamaan pari hymiötä, jotka kuvaavat ainakin tätä oinasnaista tällä hetkellä, suhteessa tuohon oinasmieheen...

 :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:



on se haasteellinen pakkaus...ja kuitenkin niin  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

....luoja yksin tietää miten tämä kaikki vielä tulee menemään...

 ::)


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Asterix - 07.08.2008 21:11:24
Oinasmiesten (2 kpl) tempauksia... ::)
-ehkäpä liian höllästi, mutta itseään painostaen tehdyt SUURET lupaukset,
joihin on suostuttava,
joita on sitten Oinasten hankalaa pitää loppuun asti. ::)

Omistushaluisuus ja sen aiheuttamat tempaukset
ja aika rajuotteinen seksi tulee nyt mieleen. :P

Oinasmiehet tulee helposti vihaisiksi, jos olet esim. myöhässä treffeiltä
tai sitten perut ne.

Biologinen isäni oli muuten Oinas. :)


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Aries77 - 07.08.2008 22:23:40
Oinasmiesten (2 kpl) tempauksia... ::)
-ehkäpä liian höllästi, mutta itseään painostaen tehdyt SUURET lupaukset,
joihin on suostuttava,
joita on sitten Oinasten hankalaa pitää loppuun asti. ::)

Omistushaluisuus ja sen aiheuttamat tempaukset
ja aika rajuotteinen seksi tulee nyt mieleen. :P

Oinasmiehet tulee helposti vihaisiksi, jos olet esim. myöhässä treffeiltä
tai sitten perut ne.

Biologinen isäni oli muuten Oinas. :)




Oinasmiehet tulee helposti vihaisiksi, jos olet esim. myöhässä treffeiltä
tai sitten perut ne.


tuo on niin totta, oinasmies ärtyy helposti, jos herralle ilmoittaa treffien peruuntumisesta... >:(

mutta...oinasmies ottaa jonkun ihme itseoikeuden peruutella sovittuja treffejä OMIEN menojensa ja halujensa mukaan!!...ja silloinhan ei saa suuttua...ei sitä tarkoituksella tehty...kun on vaan niin paljon kaikenlaista tekemistä...ja on ihan pakko mennä kun pojatkin menee...

on nuo oinasmiehet kyllä sellaisia velikultia että huh huh...


mutta onhan heissä paljon hyvääkin!!

lapsirakkaita, kantaa vastuunsa työstä, ahkera, oikeudenmukainen, ja kaikesta huolimatta rehellinen, iloinen, positiivinen, jokseenkin herkkyyttäkin löytyy, uskoo aina hyvää, oinasmies on MIES  ;) , haasteellinen...

 :smitten:




Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 08.08.2008 10:28:44
noh, pintapuolisesti tulee mieleen 3 oinasmiestä jotka kaikki on jees, tai 4. auttavaisia, perhekeskeisiä, innokkaita, rohkeita, kunnianhimoisia, jne. no yksi hulttio, mut kai se rauhoittuu. odottelen vielä siis henkilökohtaisempaa kokemusta. jos kemiat olis sitä luokkaa kuin ravun kanssa, antaisin palaa.


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: maisku8 - 10.08.2008 22:18:24
Mitäs mieltä tästä yhdistelmästä?  :)
Itse olen Skorpioni, nouseva jousimies, aurinko skorpionissa, kuu härässä, merkurius skorpionissa, venus kauriissa, mars skorpionissa.
Mieheni on siis Oinas, nouseva rapu, aurinko oinaassa, kuu leijonissa, merkurius kaloissa, venus härässä, mars kauriissa?
Kiva jos joku jaksoi antaa mielipiteen =)


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: rovatar - 10.08.2008 22:25:19
No näin pikaisesti ainakin huomaan, että sinun  :venus: on  :aspect_tri: hänen  :mars:, sehän on hyvä kuvio.
Sinun  :mars: on  :aspect_opp: hänen  :venus:, en minä sitäkään huonona pitäisi...jotain hiontaahan sitä olla pitääkin! :smitten:


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: T-H - 11.08.2008 16:10:21
Itselläni on tällähetkellä oinasmies "kiikarissa" ts, ollaan tehty nyt tuttavuutta jonkin aikaa mailitse. Hän kysyi minulta, et mikä olen horoskoopiltani, vastaisin, et no oinashan mä oon. Eli nyt meitä on kaks oinasta "yhdessä". Hän kertoi, ettei ole sellainen tyypillinen oinas kuin oinasmiehestä on tehty tulkinta.

Mutta kahtotaas, kahtotaa mitä tuleman pitää ;)


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 11.08.2008 16:25:24
vaistoanko että tämän merkin kurssi on nousussa.. joo, activity. jos se sotaisuus olisi kohtuullista, niin yes. varmaan aikaansaavia tyyppejä.. kun toinen pohtii teenkö, oinas jo tekee..


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Aries77 - 12.08.2008 21:38:46

Moikka !!


niin...siis palataanpa uudelleen tähän juttuun...onnistuin temppuilemaan koneen kanssa ja HUPS...viesti katosi taivaan tuuliin...


piti siitä oinasmiehen "katoamistempusta" kirjoittaa!

ihan alkuun, minkälaisia kokemuksia teillä muilla on oinasmiesten kanssa suhteen loppumisista tai lopettamisista??

eli minä haluan uskoa ja luottaa oinasmieheen, ja siihen että jos hän haluaa lopettaa suhteen, mistä syystä sitten ikinäkin, niin hänessä on miestä sanomaan se suoraan...eikä niin että tekisi sen katoamistempun eikä ilmoittaisi itsestään mtn. !?

joskus, kauan sitten nuoruudessani, kävi niin että yksi poika (pakko sanoa noin, oltiin jtn 16v) otti ja lähti sanomatta mitään...vielä tänä päivänä en tiedä miksi lähti sanomatta sanaakaan...joten siinä tälle oinasnaikkoselle tarpeeksi traumaa loppu iäksi...joten pahin pelkoni on ja tulee aina olemaan että toinen ottaa ja lähtee sanomatta mitään.

siksi tämän oinasmiehen hetkittäiset hiljaiselot ja omat menot ovat niin raastavia ja kuluttavia, minulla on ollut kokoajan mielessä ties mitä asioita...niin siis tähän saakka.
nyt alkaa jotenkin tottua ja luottamaan siihen että kyllä se oinasmies sieltä takaisin tulee...ei enää pelkää nii kovasti niitä päiviä kun ei mitään kuulu.
ja hei...kyllähän minäkin oinaana pidän siitä että on omaa aikaa ja tilaa...saa olla itsenäinen.
eli ihan samoja juttuja kun tällä herrallakin.

on se niin ihanaa oivaltaa uusia asioita niin että on sisäisestikin hyvä olla niiden kanssa!!!

elämä on oppimista ... AINA !!! (:

eli minun kokemukseni on...että oinasmiehelle pitää antaa omaa aikaa, tilaa, antaa hänen mennä vapaasti...no, rajansa nyt tietenkin kaikella, mutta ei se "kyylääminen" kannata...hrrr...kamalaa.

...hmm...sen verran pässejä tässä vielä ollaan...että saa nähdä missä kohden tulee sanottua niitä isoja sanoja... .. .. .. jos nyt niin pitkälle ees päästään... hih ...




Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 13.08.2008 08:50:11
kiva. ihmiset on niin erilaisia, että niin erilaiset suhdemallit onnistuu.. jokainen tietää itse millaista toivoo, ja jokaisesta jutusta saa jotain irti, eikö vaan..

enpä olisi koskaan uskonut että oma kommunikaatio tosiaan katkeaa täysin erään kanssa, mutta olenpa sen jälkeen kiitänyt pitkin maailmaa ja havainnut että miehiä on. en kysynyt ovatko oinaita.  :angel: yksi oinasmies on aina kuunnellut kun joku juttu on vähän ..


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: T-H - 14.08.2008 13:39:03
Aries77 kanssa olen samaa mieltä. Antaa oinasmiehen mennä välillä vapaasti, ns tallustaa omaa polkuaan... ;) Niin minäkin teen toisinaan...

Oon huomannut, että minä olen ollut jo se, joka on sanonut oikkumiehelle; "et alappa nyt toimia nopsaan sen asian suhteen, mulla ei ole aikaa jäädän odottelemaan". Kun maili tuli oikkumieheltä, niin kuin tykinlaukaus tuli vastaus samalla asiasta. ;D



Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: t.touhula - 20.03.2013 13:38:07
Aries77 kanssa olen samaa mieltä. Antaa oinasmiehen mennä välillä vapaasti, ns tallustaa omaa polkuaan... ;) Niin minäkin teen toisinaan...

Oon huomannut, että minä olen ollut jo se, joka on sanonut oikkumiehelle; "et alappa nyt toimia nopsaan sen asian suhteen, mulla ei ole aikaa jäädän odottelemaan". Kun maili tuli oikkumieheltä, niin kuin tykinlaukaus tuli vastaus samalla asiasta. ;D



Just nii! Parasta Oinaassa on terve itsetunto ja uskallus tarttua asiaan kuin asiaan, jopa härkää sarvista tai lyöttäytyä  yhteen toisen oinaan kanssa.

*smack* Kaikkee hyvvää vaa sulleki!


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: tuilelaith - 21.03.2013 13:44:13
Moikka!

Kiva, että tämä ketju pompahti jostain syövereistä esiin. Aivan kuin olisi omaa elämää lukenut...tosin mies on  :aurinko: :leijona:, mutta kuitenkin  :kuu: löytyy :oinas:. Kyllä tässä on hulluksi tultu monta kertaa, mutta otanpa näistä kaikista neuvoista vaarin ja annan vähän lisää vapautta. :D Nimenomaan on tuntunut samalta, että viestittely/yhteydenpito tapahtuu silloin, kun häntä huvittaa.

Ja muutenkin, minun on aina oltava se, joka joustaa. Kun olin kerännyt pahaa mieltä ja yrittänyt ymmärtää jo pitemmän aikaa, niin sitten tuli se päivä, kun mä vaan repesin ja pillitin sitten ihan hurjasti ja annoin kaikkien ajatusten tulla. Jälkeenpäin sain semmosen kohtelun kuin olisin ollut täysin kohtuuton ja kaikki sanomani tuli muka täytenä yllätyksenä. Ja siitä alkoikin hillitön kolmen päivän ryyppyputki hänellä, jolloin ei vaivautunut paljon yhteyttä ottamaan..eikä kauheasti sen jälkeenkään tai ainakin viestit ovat olleet aikaisempaa kylmempiä. Tästä on siis nyt muutamia viikkoja.

No, saa nähdä, mihin suuntaan tässä mennään..


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Indium - 21.03.2013 14:44:07
^ Tohon yllä olevaan sen verran (selaan tässä kännykällä, anteeksi etukäteen jos tulee näppäilyvirheitä  :crazy2: ) että monta kertaa tuntuu muka hyvältä idealta "kestää" ja "ymmärtää", mutta kyllä se raja sieltä joskus vastaan tulee.  :-\ Ja  se on ihan inhimillistä ja normaalia ettei olla yliymmärtäviä Muumimammoja.
Jos on kovin vakuuttavasti onnistunut myötäilemään ja esittämään että kaikki on ok, niin kyllähän se kritiikki sitten aika puun takaa sille toiselle tulee. Ennemmin kannattaakin yrittää jollain vähemmän tunteikkaalla mielentilalla puhua siitä, mikä mättää, kuin päästää siihen pisteeseen että räjähtää itkuraivoon.
Helpommin sanottu kun tehty joo, mutta lisää syitä puhua ajoissa: toinen voikin yllättää positiivisesti kuuntelemalla ja ottamalla sanasi huomioon, vaikka itse etukäteen ennakoisit jääräilyä. :)


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Eklektikko - 21.03.2013 14:49:00
Oman oinasmieskokemukseni perusteella voin todeta, että ellei ole heti, aina ja koko ajan tarkkana asiassa, niin suhde on tosi nopeasti vallankäytön korruptoima, kun se oinas haluaa olla pomo.

Myös se johon valtaa käytetään korruptoituu, eli ryhtyy käyttämään vaivihkaisia manipuloinnin keinoja kuten heikkoudella hallitsemista ja passivis-agressivisia keinoja saadakseen edes vähän omaa vapaata tahtoaan lävitse.

Minun katsannossani kaikki perheet joissa on perheen pää ovat henkisesti korruptoituneita, täysin riippumatta sen perheen pään sukupuolesta. Ja toistahan ei voi muuttaa, hän muuttuu vasta sitten kun itse haluaa ihan vain oman itsensä takia muuttua. Niinpä ellei halua olla vallankäytön kohde, kannattaa ottaa hatkat saman tien.

Toisaalta: Minulla on mennyt yksi suhde vaakamieheen piloille sen vuoksi, että vaakamies yritti saada minut perheen pääksi - eli ottamaan vastuun hänenkin elämästään. Se on ihan yhtä huono ja korruptoiva vaihtoehto, kieltäydyin lopulta ja suhde kaatui siihen.


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: t.touhula - 21.03.2013 14:50:29
Kuules tuilelaith!

Sun  :smitten: -käpys taitaa olla "hra Järkevöitymä" itse. Suoraa puhetta kuuntelee, mutta itku ei auta hänen järjestämillään markkinoilla. Oinas/ Leijona /Jousimies - kuvioiset ja miksei Vesimieskin ovat pääsääntöisesti tunteitaan näyttämättömiä ja loogisuuden ruumiillistumia. Tunteita on, mutta niiden pohjalta päätetään / ne otetaan huomioon vain, jos asiaan liittyy joku, joka ei oikein pärjää järkityyppien joukossa.
Kuitenkin: auta varjele, jos joku loukkaa järkevän ja/ tai loogisen omia tunteita! Silloin on paras olla nopea jaloistaan ja hyvä erakkopirtti lähes loppuelämäksi varustettuna tai Hasselhoff odottamassa Kitt'in ovi auki, sormi valmiina turboboost- näppäimellä ja moottori kuumana - lupauksella viedä kauas ja pitää huolta.

...

Piti oikeen miettiä hetki. Koskahan mä oon pillittäny viimeks? En kyllä muista. Mut miks ottaisinkaan Taivaanvaltiaan ( :leijona: = itsenäinen, valtias;  :oinas: = omien polkujen tallaaja) elämääni ja sit salaisin mitä ajattelen.
Nyt menin ihan  :uglystupid2: ks!
Tosin olen itse vahvasti samoin vaikutuksin saanut nähdä maailman aamunkoitossa kauan sitten. Reipas ja reilu ovat tärkeimmät ominaisuudet noissa karjunpuolikkaissa, mun mielestä. Siis jos ne mun tarpomille poluille itsensä junttaa.
Asiakokouksissa Oinaista saa hyvää komppiapua. Eikä niiden silmät väänny kieroon, kun ne näkee mut kyynärpäihin asti moottoriöljyssä ja puolet naamasta mustana - hienpyyhinnästä jäteöljyisillä käsillä. Paremminkin tulevat auttamaan ja puhuvat ihan ihmisten kieltä. Eli arvioivat naisen katsomalla kahden silmän korkeudelle.


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: tuilelaith - 21.03.2013 19:17:08
Tiedän, ettei olis saanu antaa mennä niin pitkälle...eka kerta kun vollotan jollekin, joten tästä eteenpäin varmaan helpompaa, kun tuli useampien vuosien höyryt ulos. Mulla onkin erinomainen olo nyt! :) Kyllä se elämä näköjään opettaa, hih!

Samaa olen ajatellut, olen reilu ja mukava enkä ole säädellyt millään tavalla hänen muita menojaan, kunhan nyt joka toinen vkl nähtäisiin. Nyt kuitenkin raja ylittyi ja mulla kiehahti - ei oltu nähty kolmeen viikkoon ja oltiin sovittu tapaaminen illalle. Kun kyselin, että joko hänen työpäivänsä on ohi ja voinko tulla, niin hän ilmoittikin olevansa liian väsynyt. Harmitti, mutta ei se nyt vielä mitään...seuraavana päivänä sain sitten tietää, että hän olikin lähtenyt ryyppäämään siskonsa ja tämän ystävättären kanssa. :( Tunsin itseni aika arvottomaksi siinä vaiheessa.

Mutta en olis olettanut, että hän ottaa sen niin raskaasti - kolme päivää ryyppäs vaan ja totes kuinka hänet on tehty varmaan elään yksin. Kai sieltä tulee sitten esiin hänen tunteellisempi ( :venus: :rapu:) ja äärimmäisyyksiin ( :mars: :skorpioni:) menevä puolensa.

Järki sanoo, että pitäs antaa sen vaan mennä, mutta haluaisin silti vielä yrittää - kai tämä on kasvun paikka molemmille. Ei sitä opi, jos aina juoksee karkuun.


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 21.03.2013 20:36:59
Mulle tulee ihan isosisko-olo, kun luen noita juttuja! :) Jotenkin mun "korvaan kalskahtaa" toi, että yritetään olla mukava, salliva, reilu jne., jotta miehellä olis hyvät oltavat. Tai siis saatteko itsellenne heiltä vastavuoroisesti yhtä paljon? Rakkautta? Kunnioitusta? Kyllä mä tiedän, ettei nää jutut oo aina niin helppoja, kuin joku ulkopuolinen voi väittää. Mä oon ottanu oinasmiehistä välillä mittaa, joidenkin kans tuun hyvinkin toimeen. Toisten kanssa en. Tykkään niiden suoruudesta. Useinhan ne yrittää ottaa aluks vallan. Mä sanon suoraan, etten tuu tanssiin niiden pillin mukaan. Toiset ei sitä kestä, jolloin ne saa mun puolesta jatkaa matkaa. Onhan :oinas:-laatu mulle tosi haastavaa, :askendentti: :vaaka: kun oon. Mut toisaalta mussa on oinasmaisuutta itessänikin ( :aurinko: ja :venus: 1. huoneessa).


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: tuilelaith - 21.03.2013 21:16:59
Ihan ymmärettävää tuntea niin, nuori mä olenkin.  :)

Yritän antaa sen, mitä itsekkin haluan - eli juuri noita asioita (mukava, salliva ja reilu). Se koskee mun ystäviä ja läheisiä yhtälailla, joten miksi nyt tekisin poikkeuksen. Sellanen mä haluan olla, vaikka naiivilta kuulostaiskin - potkikoon elämä päähän miten paljon tahansa, niin haluan ainakin yrittää olla mahdollisimman hyvä itselleni ja muille. Siitä tulee hyvä mieli, halpaa huumetta. ;)



Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Kuuhilda - 21.03.2013 21:35:40
Niin on, just sitä, et olisi voinut enää osuvammin sanoa kun itse sanoit :D
Siis mikäli kyseessä on se ns. pahanlaatuinen miellyttäminen  ja liikakiltteys ja tienlakaisu, mistä täällä isosiskot huomhuomhuomauttelee.


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 21.03.2013 22:14:22
Hyvä, että haluat tuilelaith yrittää olla mahdollisimman hyvä itsellesikin! :) Ettei se unohdu muiden vaatimusten ja odotusten alle. Kun eihän itseään tarvitse unohtaa ollakseen hyvä muille. No mut takas oinasmiehiin... :) Oinaiden suoruus on virkistävää! Kun kysyt, saat selkeän vastauksen. Mä tykkään siitä, vaikkei vastaus miellyttäiskään. Varsinkin, jos on :merkurius: :oinas: niin ei hienosäätöö tahdo löytyä. Toisaalta se piirre ärsyttää myös eniten. Mun mielestä heillä on taipumusta huonoihin käytöstapoihin, ovat tylyjä silloin kun vastapuoli ei sitä ansaitse. 


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 22.03.2013 01:04:13
Joo sulla on sama lähestymistapa niihin, kun mulla :) Onko sulla DC tai :mars: :oinas::ssa? Mulla on DC, niin siks ainakin ne vetää puoleensa. Ja sitten :venus: :oinas::n huoneessa varmaan kans vaikuttaa asiaan. Niiden mutkattomuus, määrätietoisuus ja eteenpäin pyrkiminen kiehtoo. Ne on aina etenemässä jonnekin, niillä on unelmia. Mulla itellä sama juttu.


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 22.03.2013 15:18:31
Mulla kun kartalla on enimmäkseen vettä ja tulta = höyryää! ;D Niin nautin siitä, että vastapuoli antaa vastusta. Sitä :oinas: tyypeistä useimmiten saa. Ja sit miesten kans oon huomannu sellasen jo aikoja sitten, et kiinnostun kun tyyppi ärsyttää mua jotenkin. Sen :oinas: miehet ainakin osaa ;D Mulla :merkurius: :skorpioni: :aspect_squ: :mars: :leijona: ja :kuu: :jousimies:, eli tulta pukkaan mäkin :)


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Avicii - 22.03.2013 19:55:34
Miestä jota nyt tapailen on  :juno: +  :ceres: ja  :chiron:  :oinas: ja meitä yhdistää se että molemmilla on  :chiron: :oinas: ja 7 huoneessa. Ollaan molemmat todella itsenäisiä ja vapautta kaipaavia. Molemmat touhuilee omassa elämässä (molemmat ollaan erottu ja lapsia) ja tapaamme 1 krt viikko ja joskus jopa 2 krt mutta ei sen enempää. Olen huomannut tässä miehessä samoja piirteitä kun aloittaja kertoi. Mutta tein selväksi yhdessä vaiheessa että viesteihin tulee vastata ja kohdella minua lempeästi. Nyt soittelee parisen kertaa viikossa ja viestittelee miltein joka pv. Huomaan että tämän miehen kanssa on oltava suora ja kertoa mitä toivoo ilman että hän tuntisi olonsa uhatuksi tai että yrittäisin hallita häntä. Kyllä jokaisessa suhteessa, kevyessä tai vakavammassa pitää tehdä pelisäännöt selväksi ja kertoa mitä toivoo toiselta niin ei tule näitä turhia "milloin soittaa" jne. Meillä oli tätä aluksi ja huomaan vieläkin että odotan enkä vielä uskalla luottaa mutta hän on vielä toistaiseksi sinnikkäästi ollut yhteydessä. Mutta onhan tämä tällaista äärirajoilla olemista ennen kun oppii ja rentoutuu ja luottaa siihen että toinen ajattelee vaikka ei niin tiiviisti aina ole yhteydessä.


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Kuuhilda - 22.03.2013 20:16:11
No niin, minä olen vesimiehinen ja jousimiehinen ja oinainen, ja joskus se yhteydenpito ei kertakaikkiaan vain tunnu hyvältä. Ei, jos siitä tulee ns. pakko, rasite, taakka, rutiini...silloin se käy raskaaksi, ja vaatii ihan liikaa. Ei tunnu hyvältä, jos joku tarvitsee sitä minun yhteydenottoani. Noh, en puhu parisuhteesta vain ihan yleensä.
Yleensä sitten en sitä tee, sanon vain ihmisille,että nyt ei pysty, mutta olet mielessä, ja ole sinä yhteydessä, minä kyllä "kuuntelen", vaikka en aina takaisinpäin vastaamiseen pysty keskittymäänkään. Sitten taas ihan spontaanisti ja aidosti, kun tekee mieli, niin otan yhteyttä. Ja olen ihan oikeasti kiinnostunut ollut tästä ihmisestä ja hänen elämästään ihan koko ajan, mutta en vain tahdo sitoa itseäni mihinkään säännöllisyyksiin, ilmeisesti  ::)
Jännä huomata tämäkin :D


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Avicii - 22.03.2013 22:23:43
 ;D ymmärrän hyvin. Olen huomannut että tätä miestä pitää hurmata yhä uudestaan ja olla hieman sellainen, haa, et saa minua ihan noin helpolla..  ;D


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Ave^^ - 23.03.2013 12:35:19
Kumma kun minulla ei ole kokemusta oinasmiehistä, ainoastaan isäni on moninkertainen sellainen.

Tuskinpa kaikki oinaat samanlaisia ovat, mutta minua tuo hellaan sitominen ihmetyttää. Oman käsitykseni mukaan oinas kun ei missään nimessä halua sitoa naistaan hellaan, vaan haluaa naisen, jonka kanssa voi tehdä kaikkea. Järkevä, itsenäinen ja omilla aivoillaan ajatteleva nainen on oinaalle tarpeeksi haastetta.  ;) Ehkä se hellaan sitomisen koittaminen oli kyseisiltä oinailta testi...?  ;D

Kyllähän se hallinnan halu pukkaa esille isästäni siinä mielessä, että kun hänellä on jokin tietty käsitys siitä mikä meille, äidille tai minulle, on hyväksi, niin aika lailla meidän pitäisi kuunnella häntä. Kyllä sen ymmärrän, sen ajatuksen, että jos todella näkee ihmisen kävelevän auton alle, eikä tämä kuuntele, niin ärsyttävää ja raskastahan se on. Mutta joskus pitää vain antaa sen ihmisen itse oppia se, mitä siinä auton alle kävelyssä kuuluu..

Oinasta en alistavaksi (ellei joku sitten koe tuota halua hallita läheisten hyvää alistamiseksi, minusta se on jotain muuta) koe kuitenkaan lainkaan, vaan kyllä jos isällenikin suoraan sanoo, niin tasavertaisena hän sen ottaa. Vaatii vain ehkä vähän kovempaa tyyliä?  ::) Rehellisyys ja suoruus on kyllä niitä mitä kunnioitan suuresti oinaassa, ja toisaalta ne voivat mennä välillä liiallisuuksiin. Mutta itse kun on kasvanut sen keskellä, ei enää hetkahda.


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Ave^^ - 23.03.2013 12:44:45
Heh, minä taas  :jousimies: olen päättänyt vakaasti olla ottamatta stressiä yhteyden ottamisista. Teen tuntuman mukaan ja siinä se. Kyllä sitä tavallaan tunsikin sen, jos mies ei välinpitämättömyyttään ota yhteyttä. Jossain sisimmässään sen tuntee, vaikka olisi kuinka sekaisin muuten siinä tilanteessa.  ;D Ja itse ottelen tuntuman mukaan, jos on toisesta liikaa tai liian vähän niin en vain jaksa stressailla. Tällainen minä kuitenkin olen ja jos esim. juuri tutustumistilanteissa fobioi jo tällaisista pilkuista, niin ehkä ei tarvitse sitten tutustuakaan ollenkaan?  ;) No, jos joku nimenomaisesti on halunnut minun ottavan enemmän yhteyttä, niin yrittänyt olen ainakin.  :)

Se harmittaa, että vanhoihin tuttuihin niin helposti jää yhteyden pitäminen. Jotenkin vain arjen keskellä jää.. Välillä tulee herättyä ja otettua yhteyttä ja tavattuakin jos sattuu sopimaan, mutta sitten taas se jää.  :P


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Avicii - 23.03.2013 12:51:16
Minulla on  :kuu: :jousimies: ja huomaan että mitkään takertuja tyypit ei sovi minulle. Minun on saatava pitää oman vapauteni ja sallin sen myös toisellekin. Meillä tahtoo mennä niin että ollaan hieman ehkä liiankin itseänäisiä. Tapaamiset voisivat hyvinkin mennä siihen että nähdään joka toinen viikko mutta viestitellään. Minäkin fiilisten mukaan ja tykkään että jos päivittäin ois pieni hetki pysähtyä ja kysyä miten toisella meni pv. Mutta en jaksa kauheasti stressata. Tämä mies on sellainen elohopeamainen  :kaksoset: joka keksii kaikkea tekemistä ja meikäläinen unohtuu. Häntä pitää joskus hieman herätellä että hei, oliko niin että tässä tapaillaan. Mutta sanoin että otetaan pv kerrallaan ja fiilisten mukaan. Meillä molemmilla on  :venus:  :rapu: ja mielenkiinnolla odotan miksi tämä kehittyy.


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Ave^^ - 24.03.2013 02:16:51
No, en nyt koe mitenkään "pahana" sitä jos luonteeltaan ja ilmaisultaan muutenkin voimakas ilmaisee voimakkaasti tahtonsa siitä mitä kumppanin pitäisi tehdä tilanteessa, jossa selvästi kokee tietävänsä kumppanin tekevän itselleen hallaa, mutta tämä ei vain itsepäisesti usko sitä. Lähinnä siinä on kyse siitä, kuinka paljon pystyy antamaan itselleen anteeksi, kun antaa toisen mennä ja oppia itse, tai siitä että ymmärtää ettei aina välttämättä ole oikeassa. Parisuhteessahan puolisot päättävät tasavertaisesti itse omasta elämästään, mutta tuskin kukaan joka oikeasti välittää puolisostaan jättää mainitsematta, jos kokee tämän tekevän jotain mistä puolisolle on haittaa. Ilmaisun voimakkuus taas sitten voi tuntua joistakuista siltä, että kumppania pakotetaan "oinaan tahdon alle". Tilanteiden hallinnan tarvetta se on, mutta ei alistamista tai toisen muovaamista joksikin leluksi yms., mielestäni. Hienoinen ero siinä, jos vertaa esim. härkään, joka stereotyyppisesti haluaa omien tarpeidensa tyydyttäjän puolisostaan. Mutta, jokainenhan on yksilö, eikä pysty yleistämään.  :)


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Ave^^ - 24.03.2013 17:37:50
Minusta se, että mainitsee mitä mieltä itse on jostakin puolison suunnittelemasta asiasta on täysin normaalia eikä mitenkään sitä, että puoliso olisi reppana? Ja juu, keskustelut yleensä alkavat noin, "kannattaisiko miettiä". Mutta kun toinen ei vaihda kantaansa, siinä tulee se hetki, jolloin oinaalla voi olla vaikeaa antaa asian olla ja antaa toisen mennä sinne ja tehdä se (hänen mielestään) virhe. Minä nyt vain jotenkin luontaisesti ymmärrän tuon käyttäytymisen, en sano että se olisi oikein, mutta ei se nyt alistamistakaan ole. Kyllä se mielestäni lähtee välittämisestä ja siitä, ettei uskalla antaa asioiden mennä omalla painollaan, on pakko hallita kaikkea.

Enkä nyt ymmärrä mitä loukkaavaa on toisen neuvomisessa, jos kyseessä on esim. asia, josta tietää paremmin kuin toinen? Ymmärrän sen, että holhoaminen on loukkaavaa, jos sitä tarkoitit?



Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Ave^^ - 24.03.2013 17:52:07
Noin esimerkkinä, että jättäisitkö sanomatta puolisollesi jos hän olisi esim. sijoittamassa rahansa johonkin yritykseen, josta sinulla on taas tietoa, että kyseisen sijoituksen suurella todennäköisyydellä menettää, koska sen sanominen on loukkaavaa ja toisen aliarvioimista? En usko, että kukaan istuskelisi hiljaa ja katselisi vieressä. Se mikä siinä on opetuksen paikka on se, että jos toinen välttämättä haluaa tiedoistasi huolimatta sijoittaa kyseiseen yritykseen, sinun pitää antaa hänen tehdä se. Kyllähän se aika rankkaakin on katsella sivusta tämän tyyppisiä juttuja? Olisit voinut estää, mutta kun et kuitenkaan voi puuttua toisen päätöksiin. Entä jos kyseessä on jokin rahaakin vakavempi asia, ymmärrän kyllä sen vaikeuden antaa olla..


Muuten oinaspiirteenä (ja tähänkin liittyen) on hankala se, että oinashan on aina oikeassa. Monesti onkin, mutta miten sitä etukäteen voi olla niin varma itsestään?  ??? Ja toisaalta, kun on niin varma omasta oikeassa olemisestaan ja saa siihen aina positiivisen palautteen huomattuaan olleensa oikeassa, unohtuu hieman se, että asiasta on monenlaisia näkökulmia, ja niistä voi useampi yhtäaikaa olla ihan yhtä oikeita..



Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Ave^^ - 24.03.2013 18:12:49
Aloin miettimään tuota mitä sanoit, tosin todennäköisesti puhuit siitä että holhoaminen on loukkaavaa, mutta mietin, että minulla on käsitys perheestä tiiviinä yhteisönä, jossa toisille näytetään avoimesti mitä tunnetaan ja jossa toisille sanotaan suoraan mitä mieltä asioista ollaan. Ollaan enemmän yhtä kuin erillisiä yksilöitä, joita määrittelee yksilöinä enemmän se oma perheen ulkopuolinen elämä. Mutta nykyään on paljon suhteita ja perheitäkin, jotka muistuttavat enemmän kimppa-asumista. Eikä siinä mitään pahaa, kukin eläköön miten itselle parhaimmaksi kokee. Minä vain kaipaan perheeltä sitä tiiviyttä, avoimuutta ja sitä, että saa olla oma itsensä ja toisen virheet hyväksytään ja saa loukata toista, sen jälkeen sovitaan. Sellaista "me vastaan muu maailma" ihannetta siinä mielessä, että koti on aina se paikka jossa voi ladata akkuja ja olla oma itsensä, ja että perhe ei koskaan hylkää. Ehkä tämä on vahvasti juurtunut minuun omasta lapsuuden perheestäni. Onhan kaikessa hyvät ja huonot puolet, jokaisen pitää vain priorisoida mitkä asiat ovat must-no-no ja mitä arvostaa.

Anteeksi off-topic.  :)


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: Ave^^ - 24.03.2013 20:51:10
Yhtäkkiä ajateltuna ei tullut mieleen yhtään kertaa milloin isä olisi ollut väärässä. Hyvin on oinas imagonsa luonut.  ;D Mutta löytyyhän niitä sitten, kun muistelee. Eipä ole puhuttu niistä ei, mutta ei itselläkään mikään tarve ole ottaa esille, että hei muistatko sen kerran, vaikka ehkä pitäisi joskus.  ;D

Kyllä näin tyttären asemassa välillä tuntuu, että pitää oikein kovan kiven läpi mennä jos aikoo tehdä oman päänsä mukaan. Puuhhuh. Mutta mielelläni kuuntelen tosissani silti, ei ne mitään turhia juttuja koskaan yleensä ole.  :)


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: t.touhula - 25.03.2013 16:22:04
Heh, minä taas  :jousimies: olen päättänyt vakaasti olla ottamatta stressiä yhteyden ottamisista. Teen tuntuman mukaan ja siinä se. Kyllä sitä tavallaan tunsikin sen, jos mies ei välinpitämättömyyttään ota yhteyttä. Jossain sisimmässään sen tuntee, vaikka olisi kuinka sekaisin muuten siinä tilanteessa.  ;D Ja itse ottelen tuntuman mukaan, jos on toisesta liikaa tai liian vähän niin en vain jaksa stressailla. Tällainen minä kuitenkin olen ja jos esim. juuri tutustumistilanteissa fobioi jo tällaisista pilkuista, niin ehkä ei tarvitse sitten tutustuakaan ollenkaan?  ;) No, jos joku nimenomaisesti on halunnut minun ottavan enemmän yhteyttä, niin yrittänyt olen ainakin.  :)

Se harmittaa, että vanhoihin tuttuihin niin helposti jää yhteyden pitäminen. Jotenkin vain arjen keskellä jää.. Välillä tulee herättyä ja otettua yhteyttä ja tavattuakin jos sattuu sopimaan, mutta sitten taas se jää.  :P

Niinpä, semmosia met oinaat olemma. Osoitetaan järkevä polku, ottaa sit opikseen ken tahtoo. Joittenki on vielä pakko tyriä elämässään, jotta suostuvat järkevän valinnan tekemään.
Mulla on Oinas-miehistä ihan mukavia kokemuksia. Osaavat pitää hauskaa, mut myöskin kantaa vastuun. Kaikki tutut oinaat (myös naiset, jos tasapainossa henkisesti) olleet pomoja tai yrittäjiä. Omat polut tallataan, jotta toisetkin voi seurata.


Otsikko: Vs: OinasMiehet
Kirjoitti: pikkari - 20.04.2013 02:47:00
No minä en ole kyllä nähnyt yhtäkään vastuunsa kantavaa Oinas-miestä. Mun serkku on joku eritystapaus
Kaikki tapaamani O-ukot on yliflirttejä, panoukkoja laidasta laitaan vaikkei ulkonäkö olis edes normal tai sit olen tavannut vaan ne kauheimmat tapaukset
Oinas-naisen kanssa tulen helposti toimeen samoin kuin muiden tulimerkkien. Kaameeta yleistystä mutta näin tähän mennessä