Astro Foorumi

Astro special => Julkkiskartat => Aiheen aloitti: Sanani - 19.03.2007 17:22:39



Otsikko: Jyrki Katainen
Kirjoitti: Sanani - 19.03.2007 17:22:39
Ajattelin tiedustella niin ajankohtaisen herran karttaa kuin Jyrki Katainen. Wikipedia antaa tiedoiksi 14.10.1971, Siilinjärvi. Upea, sanojensa takana seisova charmantti ja sivistynyt mies, joka on todellakin nuoreen ikäänsä nähden saavuttanut jo tietynlaisen auktoriteetin ja kunnioituksen. Olisi mielenkiintoista tietää mm. nouseva merkki, sen verran karismaa huokuu, vaikkakin joku voisi pitää ulkoista olemusta melkein poikamaisena.

Joskus olen tavannut kyseisen miehen ihan politiikan ulkopuolella ja täytyy sanoa, että erittäin miellyttävä ja mielenkiintoinen keskustelukumppani, joka ottaa muutkin huomioon. Voisi sanoa, että esimerkki diplomaattisesta vaa´asta ;)

Onko kenelläkään tarkempaa tietoa?


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: Q - 19.03.2007 18:15:16
Tässä sen näkee, miten erilaisia mieltymyksiä ihmisillä voi olla (tosin aika moni Suomalainen jostain mulle täysin käsittämättömästä syystä taitaa yhtyä edellisen kirjoittajan näkemykseen ;) )! Mulle Jyrki taas edustaa lähinnä kaikkea, mitä vaan voin ihmisessä halveksia ja karsastaa; lipevä, omahyväinen, sliipattu, oikeistolainen... Oikeasti, saan inhonväristyksiä koko tyypin näkemisestäkin :o . Mutta Suomen kansa häntä rakastaa :idiot2:

Jotenkaan ei yllätä yhtään, että hän on Vaaka. Tunnen aika vähän aikuisia Vaaka-miehiä, mutta en erityisemmin tule toimeen niiden kanssa, jotka tunnen. Esim enoni on, enkä voi olla viittä minuuttia kauemmin hänen kanssaan samassa huoneessa kun jo alan nähdä punaista. Voi gsus mikä snobi voikaan aikuinen mies olla ja olevinaan niin sofistikoitunut ja intellektuelli -ja ihan täysin vailla mitään syytä! Lisäksi vielä melkoinen sovinisti, vaikka tuskin koskaan edes itselleen sitä suostuisi myöntämään. Ja toden totta toi Katainen aiheuttaa mulle vähän vastaavia viboja.

En myöskään ole koskaan tykännyt miehistä, jotka näyttävät liian huolitelluilta...tai siis tuolla tavalla jäykän ja asiallisen huolitelluilta, kun poliitikot yleensä -Jyrki etunenässä. Sillä on aina väritkin valittu niin kuin ois justiinsa tullut värianalyysista (ja vielä kosmetologilta, manikyyrista, parturista ja käytösneuvojalta) ja sitten jos sillä on jotain "rennompaa" (tässä yhteydessä synonyymi lähinnä solmion väreihin sointuvalle neulepaidalle) päällä, niin sekin näyttää jotenkin liian harkitulta näyttääkseen oikeasti rennolta. Hassua sinänsä, kun tietyssä mielessä itsekin aina peräänkuulutan sitä hyvää värisilmää ja huoliteltua lookia...Mutta kun sen lisäksi pitäisi vielä olla jotain muutakin; vähän jotain särmää ja persoonallisuutta ettei näytä ihan kiiltokuvalta ja hattaralta, niin kuin Jyrki.

Kataisella näyttäisi muuten olevan Kuu Leijonassa. Se varmaan lisää sitä tiettyä omahyväisyyden tuntua. Leijonillahan hyvä itsetunto lipsahtaa kenties muita tähtimerkkejä herkemmin itserakkauden puolelle. Vai oliko liian rankasti sanottu? Mutta ei sitä Jellonien egoismiakaan voi ihan täysin kiistää.

Kartalta näyttäisi löytyvän myös harvinainen Mystinen suorakaide, joka kyllä takaa avaimet menestykseen...valitettavasti.


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: Ebenia - 19.03.2007 18:58:04
Voi kuule Katja-Q, enpä voisi olla enempää samaa mieltä kanssasi - en vain viitsinyt avata marmattavaa suutani. ::) En minäkään tule toimeen Vaakojen kanssa, ihan samoja huomioita kuin sinullakin Vaaoista yleensä kuin Jyrki Kataisestakin. Hyi yök miten lipevä tyyppi. Nimenomaan olen pistänyt saman merkille kuin sinäkin, Jyrki näyttää aina niin siltä, että hän on istunut 4h peilin edessä asettelemassa hiussuortuviaan, jotta jokainen niistä varmasti edustaisi niitä parhaita puolia hänestä oikealla hetkellä. ::) Karmaiseva tyyppi.


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: SatuT - 19.03.2007 19:20:46
Ääk mitä kaveri, hirvittää kyllä koko tyyppi  :crazy2:

Joku siinä kaverissa ärsyttää; ei voi mitään. Niin itserakasta ja omahyväistä kaveria en ole tavannut pitkään aikaan. Ja sellanen tampio vielä valittiin eduskuntaan.  :tickedoff:

Mies joka on liipatun oloinen ja naismainen, anteeksi nyt vaan, tulee mieleen että on hieman homppeli  :buck2:

Sorry vaan, ei voisi vähempää kiinnostaa koko mies  :knuppel2:


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: *yildirim* - 19.03.2007 19:55:40
yhdytään edellisiin..todella itserakkaan ja lipevän oloinen mies. kanavaa pakko vaihtaa telkassa jos sattuu siellä pärstä näkymään...

olisi todella mielenkiintoista tietää mitä ajattelivat ne ihmiset jotka tuon miehen eduskuntaan äänestivät???


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: Sanani - 19.03.2007 20:27:40
Hmm, politiikka on aina arka aihe...
Itse en voinut äänestää Kataista ja ei ollut listallani ihan ensimmäisiä. En tiedä, itse en yleensäkään pidä ns. liian sliipatuista miehistä, noin ulkonäöllisesti, mutta tämä ei ollutkaan pointtini viestissäni. Voi olla, että oma nousu-vaakani halusi sanoa mielipiteensä :)Ja kyllähän tyylitelty mies hyvän maun rajoissa, on aina miellyttävää katsottavaa. Tietenkin itsevarmuuden kera.

Minulla ole tapana negatiivisesti parjata ketään, jota en tunne (ilmeisesti politiikoille voi niin tehdä, koska ovat julkisessa työssä)
Katson niin ikään kokonaisuutta ja ulosantia. Olettamuksiahan me kaikki teemme, varsinkin tuntemattomasta. Mielipidekysymys tämäkin.


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 19.03.2007 20:40:46
Ei hän minussa voimakasta inhoa herätä, on vain poliittinen kone.. eikö?

Mutta joka nostattaa huumoria on kyllä se STUBB!  :D :2funny:

(http://www.alexstubb.com/images/cover_left.jpg)

(http://www.jyrkikatainen.fi/template/html/default/img/header_bg.jpg)


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: SatuT - 19.03.2007 21:04:21
kumpikin on samanlaisia pellejä.... :P


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: Louise - 19.03.2007 22:59:32
Heinäluomako se on teidän mieleen?  ??? Minä puolestani olen jostain syystä aina pitänyt huolitellun näköisistä miehistä eikä rentut ole olleet koskaan puoleensavetäviä. Ehkä nousuoinaspuoleni haluaa kumppaniksi salonkikelpoisen kaverin, itse kun en osaa olla miellyttävä, diplomaattinen ja tahdikas, sitä sitten haluan vastapuolelta. En ole kokenut Kataista omahyväisenä ja itserakkaana. Ei hän mikään täydellisyys ole, mutta nykypoliitikoista ehdottomasti karismaattisin ja edustuskelpoisin, rentoutta voisi olla enemmän mutta sitä tulee varmaan iän myötä.


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: Ajatus - 20.03.2007 11:32:53
Muistuttelen, että Kataisen kartasta oli ketjussa kyse, pelkät hänen tai muidenkaan poliitikkojen haukkumiset eivät varsinaisesti tuo mitään lisäinfoa tähän ketjuun ja ne voidaan myös poistaa aiheettomina.


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: mateve - 20.03.2007 11:35:55
Toteaisin vaan tähän, että näyttää peilit toimivan, eli siis tartuntapintaa löytyy kun toinen tökkii   :-[

 ;)  Mateve


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: TaruTuulia - 20.03.2007 13:21:41
Kataisesta en tiedä, mutta Satu Ruotsalaisen uudesta kirjasta löytyy paljon julkkiksien syntymädatoja. Linnunradalta äsken poimittua mm.:

Räikkösen s.aika. Muut ovat Krisse Salminen, 28.4.1976, 04.10, Lahti, Viivi Avellan, 3.6.1977, klo 03.26, HKI, Hannele Lauri, 21.7.1952,  01.10, Tampere,  Matti-Esko Hytönen, 17.8.1943, 19.50, HKI, Jukka Puotila, 9.9.1955, kartasta päätellen klo 21.25, Markus Pöyhönen, 25.10.1978, 12.00 HKI,  Ville Valo, 22.11.1976, 08.20, HKI, Anneli Jäätteenmäki, 11.2.1955, 10.30, Lapua (mistähän tämä aika on?), Kajava, Jukka, 25.2.1943, 07.27, Oulu.


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: Ajatus - 20.03.2007 13:37:08
Kiitos TaruTuulia, tuossahan jo tuli ainesta vaikka kuinka moneen uuteen ketjuun! :) Muistattehan tosiaan, että ihmisiä ne ovat julkkisetkin - jopa poliitikot. ;)


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: Ebenia - 21.03.2007 13:54:14
Muistattehan tosiaan, että ihmisiä ne ovat julkkisetkin - jopa poliitikot. ;)

No huh huh - eipä heti uskoisi! ;) Mutta aina oppii uutta. ;D


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: astrofriikki - 21.03.2007 22:24:20
Kiinnostaisi myös Kataisen kartta tarkemmin. Kauriina en erityisemmin syvällisemmällä tasolla tule kovin hyvin toimeen vaaka-ihmisten kanssa. Tuttavana, työtoverina tosin voivat olla ainakin välillä piristävää seuraa.

Mutta tuossa Kataisessa on jotain, mikä ei niin paljoa ärsytä kuin vaaka-miehet yleensä. Kokemuksen myötä varmaan paranee. Joten nousu- ja kuumerkit olisi kiinnostava tietää. Oletan että jotain maamerkkiä löytyy.  :) :)


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: nikki - 22.03.2007 00:43:15
kellonaikaa en tiedä,tein kartan klo 12.00 perusteella,
 :askendentti: :jousimies: olisi tuolloin, :jupiter: :neptunus:
yhtymällä vieläpä,
jossain haastattelussa Katainen sanoi nauttivansa metsästyksestä,
sopisi jousimiehen samoiluun metsässä,
metsästysharrastukseen sopii myös  :ceres: :leijona: mielestäni,
saalistaja,juoksee ruokansa perässä,
ja tuo neptunus  :askendentti:.lla jotenkin kuvaisi hänen suuria silmiään?
 :neptunus: :jupiter: yhtymä  :jousimies::ssä voipi antaa liian suurellisia haaveita toteutettavaksi,hänhän voisi olla melkeinpä liberaali ( :neptunus: :jupiter: :aspect_sex: :vesta: :vesimies:)
asioille vihkiytyminen onnistuu,velvollisuudet hoidetaan,
pidän vesimiestä loppujen lopuksi vastuullisena järki-ihmisenä,
liiankin vastuuntuntoisena, :mars: :vesimies: myös hällä,
tuon yhtymän vastapäätä on kartan tarkin aspekti,
 :jupiter: :aspect_opp: :saturnus: :kaksoset:,
ehkäpä tästä kuvastuu sekä se poikamaisuus kuin myös sitten se
"back to earth" tuolla pilvilinnoista,
hälle olisi onnenomiaan avustajaksi kaksostyyppi,kommentoimaan,
konkretisoimaan ja tietoa hakemaan,
kaksosien merkurius edustaa tietoa ja välineitä,jupiter päämääriä ja tavoitteita, :saturnus: :kaksoset: antaa hälle hyvinkin raamit ideoille,
kyvyn tehdä niistä konkreettisia,mikäli tuon opposition osaapi edes alitajuisesti tiedostaa,
molemmat planeetat  :jupiter: ja  :saturnus: ovat mukana kahdessakin mahdollisuuksien kolmiossa,toisessa 0 asteinen  :pluto: :vaaka:
( :pluto: vieraalla maalla vaa assa) ja toisessa  :chiron: :oinas:,
sanoisin että aika pitkälle onnistunutta vaistonvaraista toimintaa,
varmaan erinomainen metsästäjäkin,
tuo jupiter-saturnus-akseli (vaikkei  :askendentti:-dc olisikaan)
pitää hänet tasapainossa,ei liikaa eikä liian vähän,
silti positiivinen ulospäin suuntautunut avoin asenne,
tuosta
aurinkomerkistä,siitä voisi katsoa sisäpiirin järjestyksen,mitä se kertoo, :aurinko: :merkurius: : :vaaka:: :venus: :skorpioni:,
ei reagoi heti tunteella,itseasiassa arvomaailmansa voipi ollakin muilta
piilossa,
ja
"vahva jupiter tai jousimies kartalla tuottavat sankarimyyttejä"
eikös vaalivoitto edesauta tätä?
ja
tuo huomio että henkilö "närästää" varsinkin kun löytyy tarttumapintaa,
minuakin,
tajusin että kadehdin hänen rohkeuttaan näyttää  :kuu: :leijona::a,
vaikka se on tuolla  :askendentti::lla osuu muistaakseni vielä 8
huoneeseen kuten minulla,
ehkäpä  :pluto: :vaaka: pistää konseptit sekaisin,
ja
tais ainut maata edustava olla  :juno: :neitsyt:,
noilla yhdistelmillä kaipaakin jo tarkkaa parisielua,
muuten,
lanttunsa leikkaa ja sanat soljuu sukkelaan, :pallas: :kaksoset:,
tai no,rajoittaako saturnus vieressä,tahdikkuutta?
että juuppiter-immeisenä paremminkin häntä pidän,
mutten äänestäisi silti..kartta karttana


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: Pallaskissa - 26.03.2007 11:59:49
Hahhaa, Kataisen kartta kiinnostaa ihan "kuriositeettina" sillä onhan tuo hra minua vain 12 päivää nuorempi  ::) ja kartassa siten paljon yhteistä. Tunnen kaksi muuta lokakuun -71 alkupuolen Vaakaa henkilökohtaisesti ja meille kaikille yhteisenä tekijänä voisi olla jonkinlainen "harmittomuus", myötäsukaisuus ja pyrkimys olla sanomatta mitään loukkaavaa, suomeksi siis tahdikkuus/hienotunteisuus. Tämä voidaan tietysti tulkita lipevyydeksi tai mielistelyksi, mutta takaan, että tarvittaessa löytyy kanttia rehelliseen mielipiteiden ulostuontiin   ::)

Surettaa kovasti ketjun alkupään Vaaka-mollaus, mitä, ainakin minun tuntemani Vaaka-miehet ovat pääsääntöisesti oikein mukavia, eivät lipeviä vaikkakin supliikiltaan ja ulosanniltaan "kaunopuheisia"  ;D!!! Ja mitä tuohon "sliipattuna" olemiseen tulee, luulisin siihen vaikuttavan ennemminkin nousumerkin. Itse kun en kovasta  :vaaka:-painotteisuudesta huolimatta ole lainkaan sliipattu  ;)  :askendentti: :rapu: )


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: Asterix - 26.03.2007 19:09:25
Hahhaa, Kataisen kartta kiinnostaa ihan "kuriositeettina" sillä onhan tuo hra minua vain 12 päivää nuorempi  ::) ja kartassa siten paljon yhteistä. Tunnen kaksi muuta lokakuun -71 alkupuolen Vaakaa henkilökohtaisesti ja meille kaikille yhteisenä tekijänä voisi olla jonkinlainen "harmittomuus", myötäsukaisuus ja pyrkimys olla sanomatta mitään loukkaavaa, suomeksi siis tahdikkuus/hienotunteisuus. Tämä voidaan tietysti tulkita lipevyydeksi tai mielistelyksi, mutta takaan, että tarvittaessa löytyy kanttia rehelliseen mielipiteiden ulostuontiin   ::)

Tämä kyllä totta. Kataisessa on jotain hyvin samaa
oman  :vaaka:-mieheni kanssa kun kuuntelee tapaa puhua
ja ottaa huomioon kaikki ihmiset tasapuolisesti, tahdikkaasti
ja erittäin kohteliaasti. :)

Vaaka-miehet taitavat olla oikeita unelma-vävyjä. ;D

Olen kyllä tietoinen, että hyvät tavat ja korrekti käytös
välillä suomalaisessa kulttuurissa tuomitaan ylimielisyydeksi
ja lipevyydeksi, mutta olen yleensä sen laittanut arvostelijan itsensä
sivistystason ja kotikasvatuksen piikkiin. ;)

Surettaa kovasti ketjun alkupään Vaaka-mollaus, mitä, ainakin minun tuntemani Vaaka-miehet ovat pääsääntöisesti oikein mukavia, eivät lipeviä vaikkakin supliikiltaan ja ulosanniltaan "kaunopuheisia"  ;D!!! Ja mitä tuohon "sliipattuna" olemiseen tulee, luulisin siihen vaikuttavan ennemminkin nousumerkin. Itse kun en kovasta  :vaaka:-painotteisuudesta huolimatta ole lainkaan sliipattu  ;)  :askendentti: :rapu: )

Samaa mieltä. :)
Minä en tunne ainuttakaan epämiellyttävää :vaaka:-ihmistä vielä,
lienkö sitten onnekas
vai onko facta vain niin, että Vaa'at ovat mukavia? ;)

Sliipattu tai ei (Itävaltalaisiin miehiin verrattuna
Katainen on varsin tavallisen siisti ilman mitään erikoisuuksia),

niin väitän, että jos Jyrki Katainen pyytäisi yhdenkin
astrolaisen arvostelijansa kahville/illalliselle,
niin tuskinpa heistä kukaan kieltäytyy..
- Ainakaan syyllä, että olet Vaaka, lipevä, ylimielinen ja sliipattu. ;D


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: Sun73 - 26.03.2007 20:04:13
Ehhei ikuna mun tyyppinen mies  :2funny: vaikka Vaaka-miehistä tykkäänkin   :-* Vaakamies mun makuun, esim. Markus Fagervall, Ruotsin Idolsin viimevuoden voittaja ( ulkonäkönsä puolesta ja upean lauluäänen siis)
Ihan liika tavallisen näkönen mies tää Katainen, joita on Suomi pullollaan..Mutta huono juttuhan se olis jos kaikilla olis sama maku  ;)

                         :D  Oinas73






Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: Synapsi - 26.03.2007 20:25:21
Lainaus käyttäjältä: Pallaskissa
..ainakin minun tuntemani Vaaka-miehet ovat pääsääntöisesti oikein mukavia, eivät lipeviä vaikkakin supliikiltaan ja ulosanniltaan "kaunopuheisia"

Samaa mieltä. Tuli muuten mieleeni nuo Formulan vaakamösjööt, Häkkinen ja Räikkönen. Ovat kotonaan isoilla areenoilla ja usein hyväntuulisina. Räikkösen ulosanti ei kyllä ole kovinkaan esteettinen kokemus korville  :2funny:

Toit Pallaskissa mielenkiintoisen vastakkainasettelun tuossa esille, toiselle hienotunteisuus merkitsee/tarkoittaa tosiaan lipevyyttä. Jousimiesystäväni ei siedä vaakavaikutusta juuri ollenkaan, kokee sen kaksinaamaisena valehteluna, ja oman edun tavoitteluna. Oma marsvaakani taasen houkuttaa tahdikkaaseen käytökseen, ja ymmärrän hyvinkin sopuisuuden edut. Itselleni ja ympäristölle.

Katsontavinkkeliasioita...

Katainen ei kyllä uppoa yhtään :P


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: Q - 27.03.2007 18:07:31
Surettaa kovasti ketjun alkupään Vaaka-mollaus, mitä, ainakin minun tuntemani Vaaka-miehet ovat pääsääntöisesti oikein mukavia, eivät lipeviä vaikkakin supliikiltaan ja ulosanniltaan "kaunopuheisia"  ;D!!!

Niin ja tuo Vaaka-mollaus siis oli ilmeisesti lähtöisin minun näppikseltäni, joten mainittakoon nyt vielä, että mullahan on omalla kartallani erityisen voimakkaat Vaaka-vaikutteet. Voisi jopa katsoa, että se on hallitseva merkkini. Tyttäreni taas on aurinkomerkiltään Vaaka ja muitakin aikanaan tärkeitä ja rakkaita Vaaka-ihmisiä on elämässäni ollut; mm ala-aste aikainen paras ystäväni ja teinivuosieni eräs hyvä miespuolinen ystäväni/rakastettuni. Näissä elämäni vaakatyypeissä olen toki myös ihaillut monia asioita, kuten vaikkapa just tuota diplomaattisuutta ja hyvää tyylitajua. Kolikolla on kuitenkin aina toinenkin puoli; kun diplomaattisuus viedään liian pitkälle, siitä tulee kaksinaamaisuutta, tyylikkyydestä mauttomuutta, kaunopuheisuudesta sanojen tyhjää helinää jne jne. Ja Katainen nimenomaan on malliesimerkki siitä, kun periaatteessa hienot ja ihailtavat piirteet ihmisessä on viety liian pitkälle.

Mä niin kaipaan aina sitä, että ihmisessä ois myös jotain särmää ja rosoisuutta -niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Sellainen tietty epätäydellisyys vaan tekee kaikesta ja kaikista niin paljon mielenkiintoisempaa ja koskettavampaa, aidompaa. Jos ihminen on sanoissaan ja olemuksessaan aina liian viimeistellyn ja harkitun oloinen, vaikutelma jää herkästi kovin pintapuoliseksi ja persoonattomaksi.


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: Asterix - 27.03.2007 18:32:27
Ehkäpä Katja-Q sinä olet vain niin tottunut ainaiseen
diplomaattisuuteen ja hyvään käytökseen (onnen tyttö!),
että tykkäät kokea vähän muutakin..? ;D

Ymmärän sinänsä tuon, koska itse en muuta haluakaan
kuin tasaisia, tasapainoisia, kauniita ja diplomaattisia
ja ongelmattomia ihmisiä ympärilleni. ::)

Hyi, hyi, pois, pois kaikki muut..! :police:

Minun taistelut on nimittäin taisteltu, enkä niitä kaipaa sen enempää
ja aion viettää "sotaveteraani"-päiväni lokoisasti. ::)  8) ;D


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: Q - 27.03.2007 19:00:08
Ehkäpä Katja-Q sinä olet vain niin tottunut ainaiseen
diplomaattisuuteen ja hyvään käytökseen (onnen tyttö!),
että tykkäät kokea vähän muutakin..? ;D

Kaikkea muuta kuule, kaikkea muuta. Se taitaa olla pikemminkin niin päin, että en tunnekaan itseäni kovin kotoisaksi kovin siloitellussa seurassa ja ympäristössä, kun en ole sellaiseen tottunut. Kavahdan ihan automaattisestikin kaikkea vähänkin herraskaista ja hienostelevaa ja syyllistyn ehkä turhankin herkästi pitämään kaikkea sellaista vähän teennäisenä, koska se on jotain itselleni niin vierasta.

Mehän tapaamme pelätä kaikkea mitä emme tunne ja vihata kaikkea, mitä pelkäämme...


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 27.03.2007 20:22:10
Olen mielettömän diplomaattinen!     :askendentti: :vaaka:

Niin halutessani!

Mutta sitten oli ne muut leikit!      :merkurius: :skorpioni:


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: Pallaskissa - 27.03.2007 21:24:25
Lainaus käyttäjältä: Katja-Q
Lainaus käyttäjältä: Pallaskissa
Surettaa kovasti ketjun alkupään Vaaka-mollaus, mitä, ainakin minun tuntemani Vaaka-miehet ovat pääsääntöisesti oikein mukavia, eivät lipeviä vaikkakin supliikiltaan ja ulosanniltaan "kaunopuheisia"  ;D!!!

Niin ja tuo Vaaka-mollaus siis oli ilmeisesti lähtöisin minun näppikseltäni, joten mainittakoon nyt vielä, että mullahan on omalla kartallani erityisen voimakkaat Vaaka-vaikutteet.

Ei, ei, Katja-Q "en minä ollut siellä ja oli siellä muitakin"  ;), ns. vaakavastaisuutta oli useammassakin viestissä. None taken! En ottanut hlö- eli persoonakohtaisesti siis :)

Synapsi viestissään osuvasti ilmaisi, että asiat voidaan vaakamaisesti tulkita kahdesta eri näkövinkkelistä  ::) Toisen kauniit käytöstavat ovat toisen lipevyyttä. Vrt. poskisuudelmat tai kädellesuutelu...


Hra Katainen ei kuulu myöskään omiin suosikkeihini, mikä tässä mainittakoon ja NIMENOMAAN ei poliittiselta katsantokannaltaan.


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: nikki - 28.03.2007 11:06:42
jos Kataisesta leivotaan valtionvarainministeri,
näkeekö hän samoillessaan metsän puilta,
vai käyttääkö heti kovapanosammuntaa saaliin nähdessään?


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: SatuT - 13.04.2007 00:30:04
"Olen kyllä tietoinen, että hyvät tavat ja korrekti käytös
välillä suomalaisessa kulttuurissa tuomitaan ylimielisyydeksi
ja lipevyydeksi, mutta olen yleensä sen laittanut arvostelijan itsensä
sivistystason ja kotikasvatuksen piikkiin."

minä siis olen tyhmä ja kotikasvatus on metästä kun en pidä Kataisen hyvästä tavasta ja korrektista käytöksestä??  :o  ;) Kuulkaas kyllä työ tuutte huomaamaan että tää tyyppi on kaikkea muuta kuin hyvä käytöksinen.... Olkoon kartta millainen tahansa.


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: TaruTuulia - 13.04.2007 10:18:19
Kuulkaas kyllä työ tuutte huomaamaan että tää tyyppi on kaikkea muuta kuin hyvä käytöksinen.... Olkoon kartta millainen tahansa.

Hei Satu; mä muistan tämän!  ;) Katsotaan millainen visionääri oikein olet! Joku Kataisessa nimittäin on sellaista, että uskon, että jos häntä oikein ärsytettäisi, niin hän voisi menettää malttinsa tyystin.. ::) Nähtäväksi jää siis miten kestää paineet tulevassa virassaan, oli se mikä hyvänsä.



Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: astrofriikki - 13.04.2007 13:30:16
Poikaselta näyttää ja aika poikanen vielä onkin :)

 :) :) :)


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: Totsi - 13.04.2007 18:52:52
Minuunkaan ei vetoa Kataisen tyyppi. Ei vaan iske tulta missään mittakaavassa.  (onneksi meitä ihmisiä on erilaisia).


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: Fiona - 06.05.2007 15:29:31
Harmi, etten huomannut tätä aihetta aikaisemmin, kun sattumalta pitkästä aikaa eilen vasta tulin tänne käymään ja nyt taas täällä tänään. Kumpa kaikki poliitikot olisivat samanlaisia. Hän on mielestäni äärimmäisen kiehtova persoona. Ihannemieheni, voisin sanoa. Harmi että on naimisissa. ;) Ongelmia voi tulla siinä, että olen liian tyhmä hänelle...niin älykkäitä juttuja hän välillä juttelee, että en ihan ymmärrä kaikkea. ::) :idiot2:

Katainen on saanut minut Kokoomuksen puolelle! Ennen olin vasemmisto-ihminen. Mutta Katainen totisesti näyttää, miten tyhmä esim. Heinäluoma on. Tai Korhonen. Ja minusta on aivan ihanaa, kun hän hymyilee! Se saa minutkin hymyilemään. Ei voi sanoa, että suomalaiset poliitikkomiehet hymyilisivät juuri lainkaan, mutta Jyrki hymyilee senkin edestä...sitä on niin miellyttävä katsoa.

Lainaus
Lisäksi vielä melkoinen sovinisti, vaikka tuskin koskaan edes itselleen sitä suostuisi myöntämään.
Katja-Q, sinäkö tämän älyttömyyden sanoit? Et tainnut seurata lainkaan vaalikeskusteluja? Hän ajoi niin vahvasti tasa-arvotupoa ja naisten oikeuksia kuin mies vain voi ajaa.

Katainen on myös erinomainen väittelijä. Hän ei koskaan ns. lyö vyön alle, vaan keskustelee sivistyneesti. Hänellä vain ei taida olla tasoisiaan väittelykumppaneita.

Tällaista tietoa löysin Jyrkistä joskus netistä, ei ole vain osoitetta ylhäällä...

Motto: Me uskomme tähän tuotteeseen. - Kansanedustaja Jyri Häkämies Jyrki Kataisesta (Apu 11.6.2004)

Aurinko: Vaaka (Auringon ja Uranuksen yhtymä)
Nuorempana poikkesin valtavirrasta selvästi. Kyllä siitä ilkuttiin, mutta hyväntahtoisesti. En ole koskaan luonut pukeutumisellani tiettyä imagoa. Pukeutuminen on luonteenpiirteisiin kuuluvia asioita. - Jyrki Katainen Hesarin haastattelussa 12.6.2004 pukeutumisestaan (kauluspaitoja, pikkutakkeja ja pukuja lukiosta asti)

Kuu: Leijona
Taidan uskaltautua julkisesti haastamaan itseni: joka vuosi yksi maraton. - Jyrki Katainen 9.6.2004

Merkurius: Vaaka (Auringon ja Merkuriuksen yhtymä)
Aina pitää olla keskustelukumppaneita, mutta ei kuppikuntia.

Venus: Skorpioni
He halusivat tukea arvoporvaria, joka ei välttämättä ole kokoomuslainen pelkästään taloudellisista syistä. - Jyrki Katainen häntä tukeneista vanhemmista naisista

Mars: Vesimies
Se ei ole tietenkään vakavaa, mutta se on mukavaa. - Jyrki Katainen kuntoilusta

Jupiter: Jousimies (Jupiter oppositiossa Saturnukseen)
Suvaitsevaisuus ja moniarvoisuus ovat minulle keskeisiä arvoja.

Saturnus: Kaksoset (Saturnus oppositiossa Jupiter-Neptunukseen)
Moni sanoo, että olen saanut nuorena hirveän paljon. En koe saaneeni vaan joutuneeni tekemään työtä. Korkeintaan Luojalta olen saanut sen, minkä olen häneltä saanut.

Uranus: Vaaka
Nautin komiikasta valtavasti, ja imitaatio on yksi komiikan muoto. Pikkuisesti olen sitä harjoitellut... - Jyrki Katainen tv:ssä 9.6.04

Neptunus: Jousimies
Minulla on kaksi Suomen pystykorvaa, joiden kanssa syksyisin luonnossa liikumme. Luonnon oma elämä siinä kiehtoo. Kun istuu kymmenen minuuttia kannon nokassa tai järven rannalla ja huomaa, että maailma pyörii ilman minunkin puhelinsoittojani, se on ihan terve kokemus. - Jyrki Katainen tv 1:ssä 9.6.04

Pluto: Vaaka
Olen pyrkinyt viestittämään, että älkää odottako yhden yön ihmettä eikä pikavoittoja.

Jyrki Katainen, Kokoomuksen puheenjohtaja 5.6.2004 alkaen, on syntynyt 14.10.1971 Siilinjärvellä


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: Asterix - 06.05.2007 17:56:05
Minä kanssa mietin, että mistä ihmeestä Katja Q "tietää"
kertoa, että Katainen olisi sovinisti..? :idiot2:

Hänhän on naimisissa oleva pienen tyttären isä,
joka tykkää kokata.
Häntä ei käsittääkseni paljon näy Sedun paikoissa,
joissa voisi tuota sovinistisuuttaan näytellä,
mutta mistäs minä voin tietää, olen jo ulkona piireistä
kun asun täällä Wienissä.

Olisi kiva kuulla Katja Q:n mielipide
Ilkka Kanervasta ja kumppaneista..  ;D :2funny:


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: Fiona - 25.08.2007 21:57:21
Haluaisin jatkaa keskustelua kyseisestä herrasta...niin mielenkiintoinen kun minusta on. Olisiko siis mitään keskustelun "avausta" kellään...?  ;) :P :smitten:


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: Atomi - 27.08.2007 13:04:46
Mietin tässä, että jospa kysyisi Kataiselta itseltään tuota syntymäkellonaikaa. Tuskin se mikään valtiosalaisuus on.  :2funny:   Sitten voisimme porukalla ennustella mitä tuleman pitää.   :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: Fiona - 01.09.2007 19:13:52
Mietin tässä, että jospa kysyisi Kataiselta itseltään tuota syntymäkellonaikaa. Tuskin se mikään valtiosalaisuus on.  :2funny:   Sitten voisimme porukalla ennustella mitä tuleman pitää.   :coolsmiley:

Niinpä...!  :laugh: Jos joku kehtaa kysyä, niin osoite on:... jyrki.katainen@eduskunta.fi.  :)


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: Aki no uta - 31.07.2010 20:28:20
Eksyin tänne etsimään Kataisen karttaa, kun alkaa pistää niiin vihaksi hänen todellisen työn teettäminen toisilla ja sokeus...rrrkele... Aihe on taas ajankohtainen, kun valtion budjettia mietitään.

Minä olen kärsivällinen ihminen, mutta NYT on homma pian jo niin pitkällä, ettei tee mieli välittää yhtään mistään. Ei todellakaan ole motivaatiota tehdä työtä, kun homma ei toimi reilulla tavalla. Olen niin raivona, että jos voisin nähdä hänet livenä, ei diplomaattista käytöstä heruisi ollenkaan. 

Jatkan kartan metsästystä. Pärjäilkää ystävät!


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: Indico - 02.04.2011 21:02:42
Herttaleijaa hyvät ihmiset, eihän Jyrkissä ole mitään lipevää. Ei siitä Baby facesta saa äijää tekemälläkään, kaverihan on saman näköinen varmaan saunassakin. Ja hyvät ihmiset, kyllä tuolla tasolla täytyy pukeutua! Ja jos osaa käyttää aivojaan ja puhelahjojaan, onko se Kataisen syy?
Menkää itse samalle tasolle ja koittakaa miellyttää kaikkia.. ;)


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: mateve - 07.04.2011 17:02:31
Indigolta lainaus; Menkää itse samalle tasolle ja koittakaa miellyttää kaikkia.
Siinäpä se kun Vaaka haluaa mielyttää kaikkia, niin ne lupaukset tahtovat unohtua, ja onhan hänkin ryhtynyt kuoroon: en muista.
Mielenkiintoisia aikoja, pianhan se selviää miten maa makaa, mutta eipä tuo hyvälle näytä :tickedoff:

 ;)  Mateve


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: SatuT - 24.05.2011 18:06:11
noh sitähän se tiesi kun pari vuotta sitten kirjoittelin että tullaan huomaamaan että minkälainen meitin Jykä todella on  ;)

kaikki menee mettään, ja voisi olla jo aihetta jo lakkoihin ja kansan nousuun  :buck2:


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: sideman - 24.06.2011 13:27:55
Indigolta lainaus; Menkää itse samalle tasolle ja koittakaa miellyttää kaikkia.
Siinäpä se kun Vaaka haluaa mielyttää kaikkia, niin ne lupaukset tahtovat unohtua, ja onhan hänkin ryhtynyt kuoroon: en muista.
Mielenkiintoisia aikoja, pianhan se selviää miten maa makaa, mutta eipä tuo hyvälle näytä :tickedoff:

 ;)  Mateve

Noh, Suomen kartallahan taitaa olla mm. tr  :pluto:(R) in  :kauris:  :aspect_opp: rx.  :pluto:(R) in  :rapu:, joten
homma "sujuu" kai juuri niinkuin "pitääkin"?

 :o


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: nikki - 25.06.2011 22:36:44
Suomen kartalla oleva tr  :pluto: :kauris: :aspect_opp: :pluto: :rapu: viittaa paremminkin maan rikkauksiin, pääomiin ja omavaraisuuteen 8 / 2 huoneissa eikä niinkään suoraan politiikkaan.
Pohjavesivarannot et mineraalit, jotka muitakin maita kiinnostavat.
Pitäs kattoo mitenkä tää oppositio mallaa valtionvarainministerille, jotta mitenkä ja mihin vedet /rahavanat  virtaavat..
Aurinko yhtyy näin juhannuksen aikoihin aina Suomen Plutoon Ravussa.
Siksiköhän meillä on aina vetisen rikas juhannus?


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: suski7 - 27.08.2012 18:22:23
toi puinen käsinukkemies... (tulee mulle mieleen)...on syntynyt klo 13.30 siilinjärvellä. (14.10.71)....eli on siis se nousuJouskari....


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: maallikko - 22.11.2012 20:58:27
Suurkiitos suski  :smitten: Vähän myöhässä tulee kiitos, mutta en ole jaksanut - siis ehtinyt paneutua aiheeseen. Jälkiviisaana voisi todeta vaan, että olisihan se pitänyt arvata, että jousimieshän se nousumerkki on.

Aika vähän saan itse irti tästä kartasta.  :aurinko:  :vaaka: paistaa läpi - Jyrki vaikuttaa kaikin puolin miellyttävältä tai pitäisikö sanoa särmättömältä. Joskus kun eduskunnan kyselytuntia olen TV:stä katsellut, Katainen on harvemmin hermostunut tai ärähtänyt. Onhan hänellä  :kuu:  :leijona: mikä saattaa aiheuttaa ärähtelyä. Tämä asetelma voi tuoda mukanaan myös alttiutta imartelulle. Tämä yhdessä yleismukavan  :aurinko: - merkin kanssa saattaa olla hankala. Jossain vaiheessa kun EU:ssa neuvoteltiin, tuntui että aina sieltä tultiin takaisin ison laskun kanssa. Joutuiko Suomi Jyrkin johdolla taipumaan?

Joskus Kataista on moitittu myös alentuvasta opettajamaisuudesta, kun hän on selittänyt EU-ratkaisuja kotimaan EU-kriittisille.  :jousimies: on perinteinen opettajan merkki.

Proge-kartalla  :aurinko: on saapunut  :jousimies: alkuun konjunktioon  :neptunus: kanssa. Samalla aktivoituu myös radix-kartan  :neptunus: :aspect_con: :jupiter: joka on oppositiossa  :saturnus:. Tätä olen miettinyt, että mitä tämä voisi merkitä. Politiikan  :jupiter: yhdessä visioita , unelmia ja myös epärealistista häröilyä hallitsevan  :neptunus: kanssa. Kataisen johdolla Suomi on sitoutunut EU:uhun ja myös liittovaltiokehitykseen. Erilaisia talousfoorumeita lukemalla selviää paljonko tämä Suomelle maksaisi. Arviot mahdollisen liittovaltiokehityksen hinnasta vaihtelevat järjettömästä katastrofaaliseen. Ainakin jos mennään tulonsiirtounioniin.
    Vastapainona olevana  :saturnus: voisi sitten olla se kriitikko, ehkä. En osaa sanoa.

Transiiteista jännittävin Kataisen kannalta on ilman muuta marraskuussa 2013 tuleva  :saturnus:  :aspect_con:  :keskitaivas:. Sen jälkeen Kataisen on aika istua vihreälle EU-oksalle ( kuten luulen ) tai pudota ryminällä alas.  :saturnus: 10. huoneessa realisoi ja palkitsee aiemmat ponnistelut tai jos aiemmat toimet ovat herättäneet vastustusta ja laittaneet liikkeelle vastustavia voimia, ne saavuttavat Kataisen ja maksun aika tulee muodossa tai toisessa.

Marraskuussa 2013 huipentuu  :uranus:  :aspect_squ:  :pluto: jos tilannetta tarkastellaan aurinkokeskeiseltä kartalta. Kataisen itsensä ja hänen hallituksensa pystyssä pysyminen on riippuvainen tästä isommasta kuviosta. Ehkä silloin siirrytään tähän uuteen maailmanjärjestykseen, mitä se sitten tarkoittaakaan. Pitäisi tarkastella myös Suomen valtion karttaa ja nykyhallituksen karttaa, että saisi vinkkiä siitä mihin ollaan menossa.

Vuonna 2008 Katainen oli valtiovarainministerinä, kun pankkikriisi alkoi. Sen jälkeen ensin Vanhasen ja nyt Kataisen johdolla Suomi on velkaantunut huimasti lisää. Ajatushan oli mennä lainarahalla talousnotkahduksen yli ja maksella sitten velkoja pois, kun talous taas kasvaa. Pieleen meni mutta velat jää ja velkahan on maksettava eikös juu. Juuri sanottiin uutisissa ettei palkankorotuksiin olisi varaa moneen vuoteen. Tällä samalla jaksolla, kun Suomi on velkaantunut ovat myös julkisen sektorin palkkamenot kasvaneet enemmän kuin yksityisen sektorin, jonka veroista em. palkat maksetaan. Julkista sektoria on minkään puolueen mahdotonta lähteä supistamaan. Vaaleissa tulee varma tappio jos sille tielle lähtee. No lopulta se on varmaan IMF, mikä sanoo paljonko leikataan ja mistä.

Mielenkiintoista nähdä kuinka käy. Kataisen tulevat transiitit ja progekartta näytti äkikseltään aika mukavilta lukuun ottamatta tuota  :saturnus: transiittia. Veikkaan että Katainen onnistuu mukavana pyrkyrinä johonkin hyväpalkkaiseen tyhjäntoimitusvirkaan pääsemään. Meillä muilla voi taloudellisesti olla ankeampaa pysyi euro tai unioni kasassa tai ei.

http://ebolakani.blogspot.fi/2012/11/havisimme-sodan-lainasopimus-kerrallaan.html

Ebolakani jälleen kerran kertoo miten EU makaa. Pankit miljardööriomistajineen hallitsevat EU:ta. Heillä on valta ja Katainen tietää sen oikein hyvin ja pyrkii hoitamaan hänelle annetun tehtävän ja sitten aikanaan saa palkkionsa.


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: Athene - 07.01.2013 19:59:15


En myöskään ole koskaan tykännyt miehistä, jotka näyttävät liian huolitelluilta...tai siis tuolla tavalla jäykän ja asiallisen huolitelluilta, kun poliitikot yleensä -Jyrki etunenässä. Sillä on aina väritkin valittu niin kuin ois justiinsa tullut värianalyysista (ja vielä kosmetologilta, manikyyrista, parturista ja käytösneuvojalta) ja sitten jos sillä on jotain "rennompaa" (tässä yhteydessä synonyymi lähinnä solmion väreihin sointuvalle neulepaidalle) päällä, niin sekin näyttää jotenkin liian harkitulta näyttääkseen oikeasti rennolta. Hassua sinänsä, kun tietyssä mielessä itsekin aina peräänkuulutan sitä hyvää värisilmää ja huoliteltua lookia...Mutta kun sen lisäksi pitäisi vielä olla jotain muutakin; vähän jotain särmää ja persoonallisuutta ettei näytä ihan kiiltokuvalta ja hattaralta, niin kuin Jyrki.

No heh!Hauska kommentti. :D Mä en tajua politiikasta muutenkaan mitään,mutta minä en taas tuota lipevyyttä ole huomannut Jyrkissä.Huoliteltu hän kylläkin on sitä en kiistä.Vaa´aksi olen aina Jyrkiä veikannut.Mutta eikös ne politiikot muutenkin käytä stylistejä?Katsokaa vaikka Jutta Urpilaista.Aikaisemmin naisen päällä oli pelkkää punaista ja nainen oli ku tulta ja tappuraa eduskunnassa puhuessaan.Nyt on esiintymistyyli ulkonäköä myöten muuttunut hillitymmäksi. Tässä Wikipediasta luin,että Jutta on syntynyt 4.8,joten leijonahan se! Olis kiva verrata niinistön,urpilaisen,kataisen ja suomen karttoja?Mitä sieltä mahtaisi löytyä?


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: maallikko - 11.11.2013 20:44:44
Keskiviikkona 13.11. Jyrki Katainen herää uuteen päivään tilanteessa, jossa  :saturnus: on nyt sitten mönkinyt lopulta 10. huoneeseen. Sadonkorjuu alkaa (sillä ehdolla että syntymäaika on tuo 13:30). Jäämme seuraamaan tilannetta. Hallituksen mahdollisesta kaatumisesta olen edelleen samaa mieltä, kuin edellisellä sivulla kirjoitin. Jos hallitus on kaatuakseen se kaatuu  :uranus:  :aspect_squ:  :pluto: aiheuttamissa isommissa myllerryksissä. Aurinkokeskeistä karttaa kun katsoo tuo  :uranus:  :aspect_squ:  :pluto: huipentuu tässä kuussa ja nyt onkin hyvä seurata mitä yritetään ajaa läpi vastustuksesta huolimatta ja mitä vastustetaan henkeen ja vereen. Mikä on kuolevaa vanhaa järjestystä ja mikä uutta. Mitkä tahot asettuvat vapauden tielle ja mitkä tätä vapautta ajavat.

Olen M.A. Numminen fani ja edelleen minua jaksaa naurattaa se, kuinka 1960-luvulla konserteissa vanhempia kuulijoita (yleensä naisia) pyörtyili, kun Numminen lauloi sukupuolivalistusoppaasta. Meidän ajassamme on myös tabuja, joista iloisesti laulaminen olisi parasta lääkettä mitä kuvitella saattaa. Seurauksena olisi jälleen pyörtyilyä. Keisarilla ei todellakaan ole vaatteita, mutta lapsi on vielä hiljaa.Vielä.

http://www.youtube.com/watch?v=G8ERBq-Jmk8

David Sylvian: Wonderful World

   


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: sideman - 29.01.2014 23:35:26

Vankkana kokkarina täytynee suorittaa metavastaus tähän ketjuun, jotta tuo
pahaenteisen oloinen 7777 muuttuu edes hieman vähemmän ominöösiksi!

 :o


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: Ritsa - 05.04.2014 21:43:09
http://yle.fi/uutiset/katainen_jattaa_kotimaan_politiikan__en_ole_ehdolla_oikeastaan_yhtaan_missaan/7175946

Erikoista touhua, kai sillä on joku muu paikka jo varattuna. Omituista johtajuutta lähteä kertomatta kunnon syytä.

Katainen 9:15
Mä oon näitten vuosien aikana kasvanu ihmisenä aiva, aivan v-valtavasti - en osaa ees sanoa, että onko saldo miinuksella vai plussalla, mutta muuttunu mä oon.

Omaan korvaan lauseen alku kuulostaa ulkoaopetellulta (tottakai kun puhe on kyseessä ;)) ja rivien välistä voi löytää muita totuuksia. Ja vitsihän tuo siis oli, heh heh. Rakkautta ja tsemppiä kuitenkin hänelle jatkoon ja toivoisin kyllä itsekin eettistä ja myötätuntoista muutosta kokoomukseen. :)


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: Suomityttö - 05.04.2014 22:21:59

Katainen sanoi haluavansa toisenlaisen elämän. En ihmettele yhtään.


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: sideman - 06.04.2014 11:26:07

Katainen sanoi haluavansa toisenlaisen elämän. En ihmettele yhtään.

Käteinen (sijoittajien lempinimi Jyrkille mutta ei loiville...) jättää mm. Pluton pahasti
karrelle nakertaman Suomi-laivan, joka on vaarassa kokea Titanicin kohtalon?

 ::)


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: sideman - 06.04.2014 11:37:49
isommissa myllerryksissä. Aurinkokeskeistä karttaa kun katsoo

Mikäli tarkoitat sitä mitä luulen sinun tarkoittavan, tulee vähän mieleen ns. Prokrusteen vuode,
eli, tässä tapauksessa, astrofaktat väkerretään tukemaan omaa tulkintaa valitsemalla tilanteen mukaan opportunistisesti
joku sellainen astrometodi, joka antaa "parhaan tuloksen"??

 :o


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: nikki - 06.04.2014 13:21:08
Retro-Marsin transiitteja..
Ensin yhytti Kataisen  :aurinko: :merkurius: :vaaka: yhtymän, joka on kvinkunssissa Suomen proge  :aurinko: :merkurius: :kalat: yhtymään (proge uusikuukin siellä Suomella..loppu loppu)
Kataisen  :aurinko: :merkurius: yhtymässä  on myös Sisuphus, jonka rangaistuksena oli vierittää kiveä mäkeä ylös uudestaan ja uudestaan..rankkaa rankkaa, eikä niin tuottavaa vissiin.. ::)
Nyt tr retro- :mars: 19  :vaaka: :aspect_tri: Kataisen  :mars: :vesimies:
Eilen tr  :venus: :aspect_con: Kataisen Pholus rx  29 :vesimies:...brings you to your limits..
kiitos riittää tätä sorttia, käännekohta, ei Venus-kivaa enää, yhteisöllinen osuus tehty?
tr Venus on myös yhyttänyt viime aikoina Kataisen yläsolmun ja sen  :mars: :vesimies: :n.
Mitä elämältään tahtoo, mietteitä solmulla ?
tr  :uranus: :oinas: :aspect_con: Kataisen  :chiron: rx 11  :oinas:,
vapautta kaipaa hän "kärsimyksiinsä"?
tr  :saturnus: rx 22  :skorpioni: :aspect_con: Kataisen Minerva (jälkiviisas, tai viisas )
ja Narcissus, onko aika aatella, onko väärin aatella ittiään, vai peräti viisasta, ja vetäytyä yhteiskunnallisesta velvoitteesta,
työn raskaan raatajan, aikansa kutakin sano Saturnus retrotessaan.. :angel:
Loppuviikosta tr  :kuu: kulki Kaksosissa ajoittaen  :aspect_opp: :jupiter: :neptunus:  :jousimies: poliittisen metsästäjä-yhtymän,
ja olihan siinä oivalluksenkin poikanen, tr  :kuu: :kaksoset: :aspect_con: Kataisen  :pallas: rx 4  :kaksoset:.

Että ei kaikkee tartte tosiaankaan pistää  :pluto:  :aspect_squ: :uranus: piikkiin.. :coolsmiley:



Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: nikki - 06.04.2014 14:40:02
Kataisen haastattelu justika radiossa.
Mielestäni aika osuva ilmaisu  :aurinko: :merkurius: Sisyphus  :vaaka: yhtymälle:
Ei työ tekemällä lopu.

Sisyphus nyt 18  :vesimies:, tulee yhtymään Kataisen  :mars: 19  :vesimies:

http://3.bp.blogspot.com/-DzZyZusTUKQ/UY1BUm-2dXI/AAAAAAAAZr4/oYKzRPbNEW8/s1600/sisyphus-happy.jpg (http://3.bp.blogspot.com/-DzZyZusTUKQ/UY1BUm-2dXI/AAAAAAAAZr4/oYKzRPbNEW8/s1600/sisyphus-happy.jpg)


Otsikko: Vs: Jyrki Katainen
Kirjoitti: maallikko - 06.04.2014 19:31:00
isommissa myllerryksissä. Aurinkokeskeistä karttaa kun katsoo

Mikäli tarkoitat sitä mitä luulen sinun tarkoittavan, tulee vähän mieleen ns. Prokrusteen vuode,
eli, tässä tapauksessa, astrofaktat väkerretään tukemaan omaa tulkintaa valitsemalla tilanteen mukaan opportunistisesti
joku sellainen astrometodi, joka antaa "parhaan tuloksen"??

 :o
En tiedä mitä ajattelet minun ajattelevan, mutta faktoja on tässä asiassa ainakin kaksi. Uusia vaaleja ei tule eli tavallaan hallitus ei kaatunut eli olin väärässä, mutta niitä isoja myllerryksiäkään ei ole toisaalta nähty. Toinen fakta on se, että Kataisen kartalla  :saturnus: nyt sattui siirtymään keskitaivaalle ja 10. huoneeseen. Transiittina se on hyvin mielenkiintoinen aina eikä siinä ole kirsikanpoimintaa mukana. Sattuipahan vain tapahtumaan aikana, jolloin taustalla vaikuttaa  :uranus:  :aspect_squ:  :pluto:. Ja nikki on ihan oikeassa, kun muistuttaa, että ei kaikkea voi laittaa yhden transiitin piikkiin. Ei pelkkä  :saturnus:  :keskitaivas: tietenkään yksin saa asioita tapahtumaan, vaikka onkin transiittina sieltä painavimmasta päästä.

Mutta mitkä olivatkaan ne minun tarkoittamani isot myllerrykset?  8)