Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Selvänäkö ja ennustukset => Aiheen aloitti: taiska - 02.11.2005 23:37:13



Otsikko: Ennustajat?
Kirjoitti: taiska - 02.11.2005 23:37:13
Millaisia kokemuksia teillä muilla käyttäjillä on ennustuksista? Olen kerran elämässäni (puoli vuotta sitten) soittanut ennustajalle jota sisareni minulle suositteli ja se mikä minusta oli uskomatonta oli se kuinka paljon hän minun elämästäni tiesi ja sen tähden olisin epäilevänä vaikkakin kiinnostuneena halukas tietämään, että mistä ennustajat saavat oikeasti tietonsa ja onko sellaisetkin ennustukset joissa he eivät oikeasti edes näe ihmistä aitoja vai miten he voivat tietää vieraasta ihmisestä puhelimen välityksellä niin paljon ?


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 05.11.2005 15:31:31
Hmm... Kaikilla ennustajilla on omat "kanavansa", "väylänsä" ikiaikaiseen totuuden tietoon joka on kaikille tarkoitettu ja aikanaan kaikkien saavutettavissa. "Ennustajat" ennustavat aina oman "henkisen tason"/tietämyksensä kautta. Toiset eivät siis suinkaan välttämättä saa kovin "puhdasta", eivätkä kovin totuudellistakaan tietoa. Eivätkä myöskään mitenkään "korkealta" "henkimaailman" taholta, vaikka näennäisesti heidän jotkut ennustuksensa toteen kävisivätkin. Joten kannattaa olla tarkkana!


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: tulinen - 09.11.2005 16:33:08
Itse soitin ennustajalle tai olen soittanut parikin kertaa.
tiesi ainakin kaikki mitä menneisyydessä on tapahtunut ja tulevaisuutta myös jonkin verran, kaikkia ei ole vielä tapahtunut, mutta kaikki tiedot on minulla kalenterissa. tekisi mieli taas soitttaa koska työasiani ovat vaikeat ja haluisin uuden työn. onko hyviä ennustajia tiedossa???

 :angel: :angel: :angel: :angel:


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: Leijonatar - 09.11.2005 20:01:26
Selvänkijöitä on moneen lähtöön ja ihan itse kokeilemalla löytää kukin sen "oman näkijänsä", yksi näkee yhdelle ja toinen toiselle. Päivälehtien ilmoituksia ei paljoa kannata noteerata, siellä on huijareita toisensa jälkeen.

Itse olen ollut yhteydessä "omaan näkijääni" monen vuoden ajan, välillä käyn vastaanotolla ja välillä soitan hänen palvelunumeroonsa tai varaan pidemmän puheluajan tavalliseen numeroon tai lähetän sähköpostia. On kiva olla yhteydesä sellaiseen näkijään, jonka kanssa olen ihan henkilökohtaisesti tavannut  :D.

Pelkkä puhelinnumeron takana oleva "näkijä"... hmmm... tuntuu vieraalta ajatukselta minulle  :(.


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: Leijonatar - 09.11.2005 20:06:33
Lainaus
mistä ennustajat saavat oikeasti tietonsa ja onko sellaisetkin ennustukset joissa he eivät oikeasti edes näe ihmistä aitoja vai miten he voivat tietää vieraasta ihmisestä puhelimen välityksellä niin paljon ?

Ennustajista en niinkään tiedä, mutta useimmat selvänäkijät lukevat energiaa tai auraa, näkevät vastaukset kuvina, sanoina tai tuntemuksina tms...  :o


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: tulinen - 10.11.2005 16:31:18
Se on uskomatonta miten hän tiesi minusta. luonteeni ja matkani sekä perheet sisarusten lukumäärän jne. miksi siinä täytyy nähdä ihmiseen eihän se mitään muuta jos olet näkymättömissä. hänen luokse pääsee käymään tai sitten hänelle voi soittaa. vanha nainen ja sanoo aina että saa laittaa rahaa minkä summan haluaa.


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: vilmu - 10.11.2005 16:50:40
Itse kävin pari syksyä sitten ennustajalla. Elämässä oli silloin sellainen hetki menossa, että oli paljon kysymysmerkkejä nykyhetkestä ja tulevasta. Sain ihan hyviä vinkkejä elämääni ja monet kysymysmerkit sain siirrettyä syrjään. Elämänlaatu parani. Ehkä vain hain vahvistusta asioille, kuten esimerkiksi omalle parisuhteelleni jne. Koin se kuitenkin hyväksi kokemukseksi.

Ennustajan puheet kirjoittelin päiväkirjaan ylös, jotta voin ne sitten myöhemmin tarkastella miten ovat pitäneet paikkansa. Tämä ennustaja ei millään tavalla kommentoinut minua ihmisenä, eikä juurikaan nykytilannetta vaan lähinnä keskittyi vaan tulevaan. Tosin oli myös sellainen, että ei kovinkaan paljoa oma-aloitteisesti kertonut, vaan koko ajan piti keksiä uusia kysymyksiä. Oli kovin lyhytsanainen, ja se oli minusta vähän tylsää.  >:(

Joka tapauksissa, ennustajan puheista osa on toteutunut, osa ei. Tai sitten en ole osannut tulkita tapahtumia oikein. Tai ovat ainakin ajallisesti menneet pieleen. Tai sitten odotin ihmeitä tapahtuvaksi.   :2funny:

Oli se mielenkiintoinen kokemus. Oli ensimmäinen kerta kun kävin ennustajalla. Nyt menisin mieluusti uudelleen, kun elämässä on tapahtunut ja vielä tulossakin suuria muutoksia. Mutta en halua samalle. Jotenkin vieraalta tuntuu minustakin ajatus soittaa jollekin "näkymättömälle" ennustajalle. Ehkä jos joku suosittelee, niin sitten, mutta jotenkin olen niin visuaalinen ihminen, että haluaisin nähdä ko. henkilön itse sekä hänen tapansa ennustaa tai nähdä tulevaan.


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: tuulikello - 15.11.2005 18:35:19
Hei !

Itse olen soittanut ensimmäisen kerran ennustajalle jo n. 10 vuotta sitten. Muistan vieläkin ennustuksen pääpiirteittäin ja voin vakuuttaa, että suurin osa onkin käynyt toteen. Nämä asiat hoksaa jonkin ajan kuluttua tapahtumasta. Myös menneisyydestäni / itsestäni hän kertoi vain totuuksia.Itselleni tosin odottelen kyllä vielä sitä suurta rakkautta, jonka hän lupasi... :)

Toisen kerran kävin ennustajalla, joka ennusti minulle vain tulevaisuuttani korteista. Tästä on nyt 2 vuotta ja on pitänyt paikkaansa sekin.

Kuukausi sitten soitin ennustajalle kysyäkseni vain 2 asiaa tämän hetkisessä elämässäni. Hän kertoi molemmat ja myös vastauksen kysymykseeni kyllä vai ei. Ensimmäinen kysymyksen kohdalla totesin asian tarkoittavan työtäni hänen kysyessään suhteestani. Viime päivien tapahtumat / tunnelmat ovat kyllä johdatelleet itseäni myös siihen suuntaan. Eli nähtäväksi jää mitä tuleman pitää... vai pitääkö ?


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: salomi - 16.11.2005 00:44:43
Minä kävin eka kerran ennustajalla 17v, silloin ennustajan sanomat asiat ovat osuneet aivan nappiin, paitsi yksi koska itse olen laittanut hanttiin siinä, vaikka sanoi hän sen toteutuvan aikanaan kun periksi annan mielelle. 20 vuotta on laittanut vastaan ja sinä aikana käynyt neljästi ennustajalla ja jokainen sanonut asiat sammalla lailla.
nuorena miehenä se oli kriisien keskellä vapauttavaa saada oma käsikirjoitus käteen. Pysty elämään 10 vuotta ah, niin mukavaa ja tapahtuma rikasta elämää, kun luotti ennustajan sanomiin vuosiin, koska perheellisen elämä alkaa. Lasten lukumäärä ja kaikki muut meni nappiin.
Myöhemmin käydessä ennustajilta sai vinkkejä tulevaisuuden suunnitelmista, vaikkakin kyllä ennustajat osaa olla ketkujakin. Muistan jokaisen sanoneen, että mulla on taito ja voima käsissä, kunhan opit sen löytämään niin elämä aukeaa. Mutta kukaan heistä ei kertonut mikä minusta tulee isona ja mitä teen käsilläni, sillä totesivat vastauksen löytyvän aikanaan sisältäni.
Sen verran skeptikko olen aina ollut, että puhelin ennustukseen en luota vaan haluan nähdä ennustajan silmästä silmään. Ja muutama kompa piti olla aina takataskussa, jolla pysty testaamaan ennustajan tehokkuuden taidoissan. Pirulaiset kun näkivät nämäkin salaisuudet päästäni, että kyllä ihminen on aika läpinäkyvä.
Onhan astrologiakin melkoista ennustamista, sillä omasta kokemuksesta oma lapsihoroskooppi on täyttä totta lapsuudestani ja tulevasta puhumattakaan.

Kyllä nämä henkise/henkimaailman taidot tulee synnyilahjana, halusi sitä tai ei.


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: mollamaija - 19.11.2005 15:55:22
Olen käynyt ja soittanutkin usealle ennustajalle vuosien varrella. Täytyypä sanoa että on kaikenlaista eteen tullut. Puhelimitse olen saanut parhaan ennustuksen ja neuvon. Kahdella eri miespuolisella selvänäkijälläkin kävin. Molemmat täyttä humpuukia. Vaikea tietää etukäteen kuka puhuu täyttä huuhaata.


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: Jentzy - 19.11.2005 17:10:57
Soittelin yhdelle näkijälle alkukesästä. Moni hänen sanomansa asia tuntui silloin loogiselta, mutta mikään ei ole tapahtunut hänen ennustuksensa mukaisesti. Minulle tuli sellainen olo, että hän kertoi minulle juuri sen, minkä halusin kuulla ja sillä hetkellä kuulemani antoi lohtua. Ainoa paikkansa pitänyt asia on ollut se, että ero eksästä oli väistämätön.

Muutama viikko sitten kävin kortinlukijalla ja hänen kertomansa asiat olivat joiltakin osin täysin päinvastaisia edellisen ennusteen kanssa. Nykyhetken tämä ennustaja näki nappiin, aina henkilöiden ulkonäön kuvauksia myöten. Nyt vai odottelen nauravasilmäisen elämäni miehen löytymistä.  :)

Toisaalta nämä kaksi päinvastaista ennustusta aiheuttivat sen, että tekisi mieli hakea kolmaskin mielipide.  :-[


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: Alice - 20.11.2005 01:21:18
Kenelle te oikein soittelette? Älkää vaan sanoko, että 0700-linjoille, koska sinnehän pääsee töihin ihan kuka tahansa. Onhan siellä joukossa itsenäisiä yrittäjiäkin, jotka ovat varmasti ammattitaitoisia, mutta tuosta määrästä puhelinennustajia on todella vaikea erottaa jyvät akanoista. Enkä muutenkaan kyllä soittaisi. Aika kallista lystiä, kun ei kuitenkaan ole varma ennustajan kyvyistä.

Itse kävin ennustajalla henkilökohtaisesti pari vuotta sitten. Hän näki kaiken menneen todella nappiin ja 75 % hänen kertomistaan asioista on toteutunut. Menisin mielelläni uudelleen, mutta en tiedä, miten saisin ajan varattua. Hänen puhelinnumeronsa on muuttunut ja uutta ei ole tiedossa. Hyvät ennustajat eivät juurikaan ilmoittele lehdissä, vaan tieto kulkee ihan puskaradion kautta.


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: taiska - 20.11.2005 01:30:28
Minä ainakin sain tiedon tästä ennustajasta siskoltani jolle hänestä oli kerrottu hänen työpaikallaan ja puhelin numerokin oli ihan tavallinen kännykkänumero ja pakko sanoa että hän todella tiesi, asioita joita ei ole ikinä ollut missään esillä  :)


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: Neilikka - 23.11.2005 20:25:58
Te,jotka olette käyneet ennustajalla,selvännäkijällä tai meediolla ja kerrotut asiat ovat toteutuneet,niin laittaisitteko minulle yv:nä heidän yhteystietojaan.
Tietysti voi laittaa sellaistenkin yhteystietoja,jotka kertovat asioista puhelimitse,mutta tuntuu,että mukavampi olisi käydä henkilökohtaisesti.
Kiitos jo etukäteen  :)


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: Loume - 25.11.2005 20:11:48
Te,jotka olette käyneet ennustajalla,selvännäkijällä tai meediolla ja kerrotut asiat ovat toteutuneet,niin laittaisitteko minulle yv:nä heidän yhteystietojaan.
Tietysti voi laittaa sellaistenkin yhteystietoja,jotka kertovat asioista puhelimitse,mutta tuntuu,että mukavampi olisi käydä henkilökohtaisesti.
Kiitos jo etukäteen  :)

Minäkin mielelläni ottaisin yhteystietoja vastaan yv:nä.  :)


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: Jasca - 27.11.2005 22:25:26
Ennustajilta voi saada vahvistuksen omille suunnitelmilleen. Kannattaa kuitenkin muistaa, että vain aivan lähitulevaisuuden ennusteet yleensä ovat tarkkoja (tietenkin jos selvänäkijä osaa asiansa). Mitä kauemmas tulevaisuuteen mennään, sitä enemmän tulee väliintulevia muuttujia (energioita) mukaan kuvaan ja sitä epätarkempi ennuste on. Eräs hyvin tunnettu selvänäkijä sanoi kerran, että jos ennusteesta 50% pitää paikkansa, niin ennustaja on erittäin hyvä. Siispä apua heiltä kyllä saa, mutta kannattaa olla kriittinen ennusteen suhteen ja loppujen lopuksi elää elämänsä niinkuin hyvä tulee. Jos jää odottamaan ennustuksen toteutumista tai toteuttaa sen väkisin, niin pettymyksiä useimmiten siitä vain seuraa. Jokainen meistä on oman elämänsä paras ennustaja viime kädessä.


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: zarazed - 28.11.2005 01:00:40
Te,jotka olette käyneet ennustajalla,selvännäkijällä tai meediolla ja kerrotut asiat ovat toteutuneet,niin laittaisitteko minulle yv:nä heidän yhteystietojaan.
Tietysti voi laittaa sellaistenkin yhteystietoja,jotka kertovat asioista puhelimitse,mutta tuntuu,että mukavampi olisi käydä henkilökohtaisesti.
Kiitos jo etukäteen  :)

Voisinko minäkin saada niitä yhteystietoja yv:nä?! :) Olen käynyt muutaman kerran ennustajalla, mutta tuntui siltä,että se oli aika ylimalkaista :-\. Viime aikoina on tapahtunut kaikenlaista ja olis todella mukava käydä sellaisen henkilön luona, joka tietää asioista tarkemmin.
Kiitos ja kumarrus :)


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: Vesimies-kuuleijona - 28.11.2005 22:58:03
Heips :)

Minuukin kiinnostaisi koettaa.

Kiitos sinulle joka voit antaa tietoja mihin soittaa. :smitten:


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: taiska - 29.11.2005 00:06:22
No minä ainakin soitin sen ainoan kerran, kun olen ennustajaan ollut yhteydessä tällaiselle henkilölle jota minulle suositeltiin ja täytyy sanoa, että olin aika " järkyttynyt" siitä kaikesta mitä hän tiesi.Ehkä se johtui siitäkin että kerta oli se ainut kokemus joten minulla ei ole vertailu kohdetta  :).


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: Aniara - 29.11.2005 00:54:24
Poistin yhteystiedot, niitä voi laittaa tarvittaessa yv.:nä. :police:


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: kazza79 - 29.11.2005 01:14:23
Heippa...
Mä olen käynyt kanssa muutaman kerran ennustajalla ja osa ennustuksista onkin käynyt toteen. Mielyttävintä oli tietysti, että ennustukset olivat hyvin samankaltaiset.  :D Mä kans kaipaisin uusi puhelinnumeroita, kun edelliset olivat opiskelukaupungissani...
Eli kiitos mullekin saa laittaa yksityisviestejä :smiley6600:


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: sawotar - 29.11.2005 01:44:21
:smitten: sama tännekkin Yv:nä, jos joku kehtaa laittaa :)


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: zarazed - 30.11.2005 21:17:46
Hei,

onko jo auttamattomasti liian myöhäistä pyytää lähettämään yv:nä myös minulle sellaisen ennustajan puhelinnumeron, joka tuntuu tietävän/ näkevän  asioita :-\
Tuntuu, että omassa päässä pyörii monenlaisia asioita ja olis kiva kuulla miltä ennustajan mielestä mun maailma näyttää. Mä olen käynyt Reiki I ja II ja olen pahuksen epävarma tuleeko mm. siitä mitään... ym.ym. :idiot2: Joskus tuntuu siltä, että onks tää tätä samaa koko ajan vai olisko mitää säväyttävää tiedossa :crazy2:


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: sawotar - 30.11.2005 21:40:31
eipä ole tullut yhden ytään numeroo  :'( höh


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: tartsu - 02.12.2005 19:32:56
Hei! Tuntuu että olen isojen muutosten edessä ja muutokset edellyttävät valintoja. Valintojani varmistaakseni haluaisin käydä jonkun luotettavan näkijän "opastuksessa". Olisi tietoa kenestäkään hyväksi koetusta?


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: ritneu - 03.12.2005 00:40:55
:)  Kyselen myöskin hyvää ennustajaa/selvänäkijää Helsingistä.
     Auttajalistalla oli monta tunnettua ja hyvää, mutta auttajalistaa ei ole päivitetty.
     Tarvitsisin yhteystietoja ,koska tyttäreni tulee suomeen jouluksi ja varaisin ajan ,jos se olisi vielä mahdollista.
Siis ,jos jollakin on  puhelinnumero tai osoite, niin ilmoittaisitko tiedot yv:nä
 :smitten: Terveisin ritneu


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: Vertsu - 05.12.2005 00:34:04
Mä haluaisin kanssa kovasti tietää mitä mun elämä tuo mulle tullessaan.

Kiitos eräälle ystävälleni - olen pääsemässä eteenpäin elämässäni ja ei tarvitse enää mun polkea paikallani niin sanotusti.

Mutta muuten vaikka tiedän noin parin kuukauden sisään mitä mulle tapahtuu - niin haluaisin tietää kovasti paljon lisää.... :2funny:


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: enkelikihara - 06.12.2005 13:11:07
Tervehdys kaikille ja hyvää itteppäisyyspäivää!!

Soittelin eilen yhdelle selvännäkijälle, ajattelin että joskos olis hyvä kokeilla jotakuta muutakin, kun tuntuu että tarvitsin vastauksia isoihin kysymyksiin.
Ja näiltä sivuilta joku olikin hänelle soittanut ja joskus oli auttajalistassakin hänen nimensä.

En saanut mitään vastausta kysymyksiini, en sitten mitään !!!
olen todella pettynyt, puhelu alkoi jo sillä tavalla että hän kertoi menneestä ja sitten tulevaa, menneestä oli että matkustelet paljon, ehkä jopa työn kautta no ei mennyt nappiin, kerroin sen että näin ei ole, loppujen lopuks hänen oli suorastaan väännettävä siitä että olen joskus 3v sitten käynyt tallinnassa, että pitipäs paikkansa...  :idiot2:
Ja tästä lähti parisuhteet, työt kaikki meni metsään. KAIKKI!

Mutta kuuntelin kärsivällisesti, vaikka hän ei mitään järkevää sanonutkaan,
jo lähinnä huvittuneena.

Että se siitä kokeilusta.
Ei kannattanut, ja edelleen olen vailla vastauksia.

Joskus näinkin.

Jos jollakulla on OIKEESTI hyvä tiedossa, niin lähettäisitkö sen yv:nä, kiitos! :D :smitten:


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: hopeatähti - 06.12.2005 13:33:57
 :)

Ehkä olisi aika itsenäistyä (luottamus oman sydämmeen) ja tänään on oivallinen päivä siihen  :smitten:

Uskon, että tämä kokemus oli hyvä, jokainen meistä on varmasti sen läpikäynyt, kysymys ei ehkä ollut siitä, etteikö hän "näe oikein" mutta joskus menee niin, ettei anneta nähdä  ;)

Teidän energiat eivät vain nyt kohdanneet  :)

Minä Olen ja Ultra lehdissä on paljon ennustajien numeroita.


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: Jasca - 08.12.2005 20:41:45
Jepulis... Usein ennustaja ei todellakaan kerro mtään uutta ja huomattavaa. Aikoinaan soittelin ennustajille paljon, mutta totesin sitten, ettei kannata. Siksipä olenkin siirtynyt opiskelemaan astrologiaa, joka on täsmällisempää ja useammin oikeassa kuin selvänäkijät. Vaan jokaisen on varmaan kuljettava omaa polkuaan, joten kyllä hyvä selvänäkijä voi kysyjille antaa vinkkejä elämään. Mutta jos tuntuu, ettet saa vastauksia, niin kannustan luottamaan omaan intuitioon enemmän kuin ennustajiin. Saatat huomata olevasi yllättävän usein oikeassa.  :)
:kauris:


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: hellu_ - 13.12.2005 18:46:59
Hei! En nyt ole todellakaan varma siitä että mihin tämä viesti tulee vai tuleeko se jollekkin  :idiot2:... Mutta tarkoitus oli saada tämä Ennustajat-otsikon alle.

Minä kyselisin onko kenelläkään antaa luotettavaksi toteamansa selvännäkijän/ennustajan puhelinnumeroa, emailia tai muuta osoitetta. Ja että miten ja milloin voi häneen ottaa yhteyttä. Olisin todella kiitollinen tästä vaivannäöstä.  :smiley6600:


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: Nefertari - 14.12.2005 20:01:26
Sitä samaa kuin moni muukin on kysynyt täällä, voisiko joku ystävällinen lähettää minulle joitakin puhelinnumeroita/osotteita hyvistä ja luotettavista ennustajista? Tuntuu niin samperin harmilliselta kun moni tuttunikin sanoo käyneensä jollain mutta koskaan en ole keneltäkään saanut numeroa... Olisi ensimmäinen kerta mennä ennustajalle... :o

Kiitos etukäteen auttaville tahoille!  :)


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: miumiu - 14.12.2005 23:49:44
Minun kokemukseni mukaan selvännäkijällä käydessä kannattaa aina enemmänkin keskittyä nykyhetkeen kuin tulevaisuuteen...Ja ennenkaikkea omaan ITSEEN, siis pyrkiä lisäämään omaa itsetuntemustaan. Sitä kautta sitten oppii myös itse kuuntelemaan sisäistä ääntään, eikä välttämättä niin usein tarvitsekaan selvännäkijän neuvoja.

Ja myös minä olisin varovainen noiden lehti-ilmoitusten suhteen, siellä voi olla monenlaista yrittäjää...Omalla kohdallani löysin sopivan ihmisen tuttavan suosittelemana, tai oikeastaan en edes ketään sillä hetkellä etsinyt, hän vain tupsahti kohdalle kun hetki oli oikea.  :smitten:


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: tikkari - 15.12.2005 19:05:38
Hei!

Muutamalla ennustajalla olen käynyt, eikä yhdenkään kertomukset ole pitäneet paikkansa :knuppel2:
Voisiko joku suositella selvännäkijää, joka on todellakin tiennyt asioita...menneitä ja tulevia?? :)
Mukavaa Joulun odotusta kaikille :smitten:


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: Mandragora - 16.12.2005 20:48:58
Jos vielä olet aiheesta kiinnostunut, niin ota tarkemmin yhteyttä minuun sähköpostitse, olisin kiinnostunut keskustelemaan aiheesta, mutten näin keskellä foorumia...


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: Aamu - 17.12.2005 12:58:35
Hei!

Minuakin kiinnostaisi ottaa yhteyttä ennustajaan, mutta en tiedä ketään hyvää. Olisin erittäin kiitollinen, jos joku voisi lähettää viestiä jostain hyvästä ennustajasta. Tarvetta olisi...


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: tähtisisar - 20.12.2005 03:19:19
Hei,
olen aika monella ennustajalla käynyt elämäni aikana ja tavannut siten monenlaista tietäjää. Tällä hetkellä käyn kahdellakin eri "vastaanotolla", joista toinen henkilö ei ole varsinaisesti ennustaja mutta omaa erittäin vahvoja näkijän kykyjä. Käyn hänen luonaan ns. fyysisissä hoidoissa ja samalla puhumme myös henkisen puolen asioista. Luotan tähän naiseen ihmisenä ja tietäjänä, mutta aina hänkään ei ole ollut ns. oikeassa, sillä jokaisella meillä on vapaus tehdä omia valintojaan, joita näkijätkään eivät voi etukäteen aina nähdä tai saada ns. tietoonsa. Ylipäätään näkijöille saatetaan antaa tiedoksi vain ne asiat, mitkä ovat kuulijalle hyväksi tietää. Liika "tieto" saattaa vaikuttaa taas liian voimakkaasti omiin päätöksiimme ja siksi kaikkea ei haluta yläkerrassa kertoa liian aikaisin! Emme myöskään opi koskaan mitään, jos emme tee itse ratkaisujamme! 8)
 
Tärkeintä minulle näissä istunnoissa on ollut oikeastaan oman itseni ja olemukseni tunteminen ja ylipäätään menneiden tapahtumien että asioiden ja elämääni liittyvien ihmisten toimintojen pohtiminen ja selkeyttäminen, ei niinkään pelkästään tulevasta kertominen. Toki tulevaisuuden verhon raotus on saattanut tuoda uskoa tulevaisuuteen ja samalla ehkä vahvistaa omaa intuitiotani tilanteista, joissa olen kokenut epävarmuutta.  :)
On kuitenkin tärkeää, että teen itse kuitenkin aina päätökset omaa sydäntäni kuunnellen ja olenkin oppinut pikku hiljaa luottamaan tuntemuksiini yhä vahvemmin ajan myötä. Luottamuksen lisääntyessä on myös intuitioni vahvistunut ja olenkin nyt aivan uudella tasolla henkisessä kehityksessäni.

Ennustajalla käyminen saattaa aiheuttaa joillekin sen, että he saattavat joskus alkaa elämään ennustuksien mukaisesti mutta se ei johda mihinkään hyvään. Kannattaa olla muutenkin hieman varovainen ennustajien suhteen, sillä huijareita on paljon. Kyllä ne aidot näkijät tunnistaa aika pian ja niin kuin täälläkin on sanottu, kaikki eivät näe kaikille samalla tavalla! Henkimaailmassa ei ole myöskään aikaa, joten tapahtumien ja asioiden toteutuminen voi heittää ajallisesti hyvinkin paljon...

Uskokaa enemmän itseenne ja uskaltakaa toimia tunteidenne mukaisesti! :smitten:


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: lumisade - 28.12.2005 13:27:54
Voisitteko mainita hyväksi kokemianne ennustajia nimeltä, jos yhteystietoja ei julkaista niin nimen avullahan ne tiedot kuitenkin saattaa löytyä?


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: LionQueen - 28.12.2005 15:04:17
Ole käynyt ennustajalla ensimmäisen kerran vuonna -95 muistaakseni. Nyt tämä nainen alkaa olla jo sen verran vanha, että ottaa vain harvoin vastaan vieraita. Mutta lisäksi tielleni on "osunut" kaksi muuta selvänäkijää, joista toinen on nykyään erittäin hyvä ystäväni. Hän itse sanoi minulle, että tavattuaan minut ensimmäistä kertaa, hän tunsi että minut oli tarkoitettu hänen elämäänsä pysyvämmäksi asiaksi...  :)


Minun selvännäkijäni ovat olleet kyllä erittäin tietoisia asioista, tosin jotkut tulkinnat eivät ole ihan osuneet, mutta eihän kaikkea voikaan tietää.


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: saru - 31.12.2005 13:43:54
Kiinnostusta olisi HYVIIN ennustajiin myös täällä! Siis ,jos jollakin on  puhelinnumero tai osoite, niin ilmoittaisitko tiedot yv:nä. Itse asustelen Tampereen lähistöllä......

Olen itse käynyt muutamalla ennustajalla jotka osoittautuivat täysi... aikani meni siihen, että "tappelimme" onko minulla lapsi vai ei! Ei ole ja hän väitti minun valehtelevan ja tivaili miksi minun täytyy se salata /valehdella!
Lasta minulla EI OLE!
Mutta olisi kiva päästä ihan oikealle ennustajalle!


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: Viona - 31.12.2005 16:40:00
Olen kerran käynyt ennustajalla (kolme vuotta sitten). Päätin kyllä aikaisemmin, että valitsen ennustajan huolella (ystävä suositteli). En kadu, koska sain uskoa tulevaisuuteen ja hyvän mielen. Tuntui siltä, että hän näki suoraan sisääni ja osasi antaa hyviä neuvoja elämään ahdistavassa elämäntilanteessa. Ihan kuin sieluani olisi voideltu viilentävällä Aloe Veralla...  :) Moni asia on toteutunut, yksi asia on vielä toteutumatta...   ::) Kun lähdin, minut valtasi lämmin tunne. Ystäväni koki saman.


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: lasihelmi - 31.12.2005 17:16:55
Itse olen aikoinani myös käynnyt ennustajalla ja muistan kuinka hämmennyin kun hän ilman utelua tiesi menneisyyteni ja tulevaisuudesta hän osasi kertoa sellaisia asioita mihin itse en edes uskonut..kunnes ne vaan tapahtuivat..

Nyt kun tästä on mennyt jo vuosia ja elämä heittellyt aikalailla niin haluaisin jälleen käydä näkijän luona, mutta en vain tiedä ketä olisi täällä helsingissä luotettava (tämän joka aikoinaan minulle ennusti, niin hänen yhteystietoja en muista/saa enään).

Olisin todella kiitollinen jos joku voisi laittaa minulle yv:nä jonkun hyvän ja luotettavan näkijän tiedot, myös sen kuinka paljon hän istunnosta pyytää.  :)


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: späde - 01.01.2006 00:40:23
Hei! Laittakaa minulle myös niitä ennustajien puh.numeroita.
HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE!! :2funny:


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: Kotkansilmä - 01.01.2006 09:40:53
:coolsmiley:
                 NO ei nyt ole antaa, edes puh. nr.  ! ! ?

           :'(  Halusin vain muistuttaa, että , kun teille tulee tilaisuus,
                NIIN toivottavasti olette kirjoittaneet kysymykset, ja selvästi
                etukäteen. Siinä tilanteessa sakoilee senoissaaan, yleensä!

                P.S.  Älkäätte etsikö ennustajia, vaan tietäjiä!

                         Niitäkin löytyy!!   ::)

                         ( enkä tällä tarkoittanut itseäni! )

           


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: lasihelmi - 01.01.2006 17:27:36
Itse kanssa aikoinaan kun kävin näkijän luona niin hän myös tiesi, että eräs minulle hyvin tärkeä ihminen tulee poistumaan tästä elämästä (sanoi kyllä, että tulee hyvin vaikea asia hänen kanssaan eteen, mutta tulen siitä selvimään, ei suoraan sanonut että poistuu).
Hän myös tiesi sellaisia asioita menneisyydestä, joita ei voinut ihminen joka ei minua tunne,tietää.
Muistan kun kävin ystäväni kanssa hänen luonaan niin menimme sinne hieman epäillen ja kun tulimme pois niin olimme hyvin hämillämme, kuinka hän pystyikin näkemään..
Uskon, että oikeita näkijöitä on, mutta on myös paljon niitä jotka käyttävät toisten ahdinkoa hyväksi (minkä uskon tulevan heille kyllä takaisin) ja ne jotka ovat saaneet lahjan nähdä ja auttaa pitää vain löytää..
Kun aika on kypsä, niin uskon että elämä vaan johdattaa oikean ihmisen luokse.


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: kurok - 30.01.2006 20:32:46
Voisiko joku lähettää myöskin minulle yv:nä luotettavan selvännäkijän yhteystietoja Helsingin-Espoon-Vantaan alueelta, joko puhelinselvännäkijän (myös muualta Suomesta) tai sitten ihan jonne voin henk.koht. mennä käymään.

Olisi monta kysymystä tulevasta?? En vain usko että Helsingin sanomien sivuilta löydän tarvitsemani. :jousimies:


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: enkelikihara - 31.01.2006 09:43:05
Huuto pimeydestä

Nyt kaipaisisin hyvän näkijän yhteystietoja joka ei rahasta, vaan oikeasti osaa hommansa. Lukekaa: asioita toteutunut

yv:nä voi laittaa tietoja.

Kiitos


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: Elsis - 31.01.2006 22:40:55
Heips, minä myös  :laugh:

Tällä hetkellä tuntuu nuo tulevaisuuden asiat olevan niin totaalisen auki, lähinnä työelämän saralla, että hirveästi tekisi mieli kuulla jotakin näkymiä hyvältä selvännäkijältä. Eli myös minulle saisi laittaa yv:nä tietoja hyvistä näkijöistä tai tietäjistä. Asustelen Tampereen lähellä, joten mieluiten tältä suunnalta jos täällä hyviä on.


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: minskamins - 01.02.2006 13:18:13
Tuahan noit on auttajalistalla. Kattokaa S:stä  :angel:


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: tanja77 - 01.02.2006 20:29:58
:o
Pitää olla tarkkana, ketä uskoo ketä ei.

Tämän palstan auttajalistalla on yksi hyvä, sukunimi Eskola. :angel: :angel:

Toivon myös, että ihmiset käyttäväisivät enempi omaa intuitiotaan eikä luota sokeina jonkun vieraan puheisiin.

Rakkautta ja terveyttä kaikille :smitten: :uglystupid2:


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: Kokija - 09.02.2006 11:36:23
Eskolaa itsekkin suosittelisin.On omaa kokemusta ja ihminen on very very good! :D :smitten: :smiley6600: :smitten: :laugh:


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: Cleome - 24.02.2006 13:30:06
olen vähän skeptinen noiden puhelin ennustajien suhteen. en ole koskaan käynyt ennustajalla tai muulla vastaavalla. mielessä on ollut mutta ilkeä kun olen pitäisi keksiä joku jippo millä testata aitous/osaavuus. muutenkin olen aika epäluuloinen kysymään omista asioistani toisilta, miten he osaavat siihen mitään sanoa, jos en itsekään vielä tiedä? ehkä osaisivatkin pitää kokeilla. meediotilaisuudessa olen sen sijaan ollut muutaman kerran. siinä huomaa kuinka paljon meedion oma luonne/osaavuus ja herkkyys vaikuttavat tulokseen. siis kuinka hyvä kanava meedio osaa olla. tai voihan se olla tulosta läsnäolijoiden erilaisista energioistakin. eivät ole yksinkertaisia nämä asiat.


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: May - 24.02.2006 16:57:21
Olen nykyisin myös aika skeptinen ennustajien suhteen. Aikoinaan, yli kymmenen vuotta ollessani vaikeassa elämäntilanteessa ja henkisesti kaikkein heikoimmillani ja epävarmimmillani, soittelin aika paljonkin ennustajille. Enää en uskaltaisi vaikka joskus mieli tekisi. Vaara siihen, että alkaa toteuttaa saamaansa ennustusta on niin suuri, omalla kohdallani ainakin. Ja ikävät sanat voivat jäädä soimaan mieleen vaikkapa ihan ikuisen vamman aiheuttaen. Tosin vastuunsa tunteva ennustaja ei ennustele kuolemia ja muita erittäin pahoja juttuja, mutta ongelmana onkin se, miten erottaa vastuunsa tunteva ja vastuuntunnoton toisistaan. :o

Kun tässä keskustelussa kyseltiin ennustajaa Tampereelta, niin voisin vaikka yv:nä antaa erään Tampereellakin vastaanottoaan ajoittain pitävän nimen, jota en suosittele kenellekään. Varmasti lahjakas, mutta hyvin kohtalonomainen ja synkkä. Tulevan maailmanlopun lisäksi ennusteli minulle aikoinaan miehen kuolemaa ja pojan itsemurhayritystä.Täytyy sanoa, että noista ennustuksista olen vuosien myötä kärsinyt todella paljon. Olo helpotti vasta, kun kuulin tänä vuonna sattumalta kahden muun, samalla ennustajalla käyneen kokemuksia. Molemmille oli myös ennustettu lapsen kuolema.

Näin jälkeenpäin tunnen erittäin suurta vastenmielisyyttä tuota ennustajaa kohtaan. Varmasti lahjakas (näki osin oikeaankin), mutta moraaliton sekä itse henkisesti hommaan sopimaton heijastellessaan asiakkaalle omaa synkkää maailmankuvaansa. Huh, vieläkin puistattaa!


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: Chandra - 24.02.2006 19:28:10
Huh! :o

Kyllä tosiaan tuntuu siltä,että Mayn kertoma näkijä,kyvyistään huolimatta on valinnut ehkä väärän tien.
Keskustellessani erään selvännäkijän kanssa,miten ilmaista näkemiään asioita,painotti hän juuri tuota hienotunteisuutta ja arviointikykyä.

Kuolemia ei sanota kuin ehkä jossain aivan ääritapauksessa,silloinkin täytyy tuntea kyseinen ihminen hyvin ja punnita tiedon merkitystä henkilölle.Ei meidän tosiaankaan tarvitse etukäteen sellaisia tietää.

Joskus ne vaan sanotaan elämäntilanteen muutoksina.
Jos haluaa varmistua,ettei tuollaista tietoa töksäytetä,on varmaan heti syytä sanoa,etten halua kuulla kuolemista.

Ei se käyminen näkijällä todellakaan ole tarpeellista,mutta tiedän kyllä kokemuksesta,että joskus on aikoja,kun etsii apua sieltäkin.
Ja kuten Maykin kertoi,samoin minäkin olin heikoimmillani silloin.

Elikä otollista maaperää niin,että kaikki negatiivinen jää varmasti mieleen.
Silti uskon,että nuo näkijät ovat pieni ryhmä.Luulisi leivän loppuvan,jos vaan tuollaisia tulkintoja antaa. :coolsmiley:


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: maaga - 07.03.2006 00:46:21
Vastaukset ovat meissä itsessämme.
Hyvä näkijä antaa vaihtoehtoja, mutta ei kerro vastauksia!
Ihmettelen, miksi siitä otetaan maksu! Jos sen tekee sydämestä, niin sekin taito pysyy hyppysissä ja on meissä kaikissa.
Tällaisia asioita voi harjoitella ja ne on joka päiväistä elämää.
Jos ihminen kokee "kriisejä" tai menetyksiä, niin mielestäni hyvä tukiverkosto auttaa siinä, ei välttämättä ventovieras selvännäkijä. Meitä on moneksi!


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: tutti - 07.03.2006 01:30:34
Hei!

Itsekin olisin vailla luetettavaa ja ei rahastavaa ennustajan yhteistietoja..
Jos jollain on hyviä kokemuksia,niin kertoisitteko yhteystiedot minulle,kiitos  :)


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: maaga - 07.03.2006 10:36:22
Vähän toistoa, mutta meistä jokaisesta on ennustajaksi tai mitä nimeä siitä haluammekin käyttää. Itse toteutan ja lähipiirini myös tässä tällaista "ennustamista" (itse pidän sitä luonnollisena), tämä toimii aika hyvin niin, että kerromme toisillemme omista "näyistä" (viesteistä tai miksi niitä nimitetäänkin) ja keskustelemme niistä sekä elämme omien valintojen mukaan. Omasta puolestani voin sanoa, että kun teen vaihtoehtoisia hoitoja, niin siinä tulee hyvin usein hoidettavalle viestejä.
Toivottavasti osasin artikuloida tämän kirjoituksen niin, etten saa hämmennystä aikaan.
Sillä ymmärrämme asioita hyvin usein erilailla tai emme osaa niitä välttämättä tuoda kaikille sopivaan muotoon.
Ihanaa päivää teille!


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: tuueli - 07.03.2006 16:25:14
Uutena täällä foorumilla kiinnostuin myös näistä selvänäkijöistä, joita olette kehuneet. Itse en ole vielä kauhean luotettavaan tapaukseen törmännyt, joten jos lähettäisitte yhteystietoja niin olisin myöskin hyvin kiitollinen :)


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: fairytales - 08.03.2006 12:41:49
heips!

Onko kellään tietoa lahden alueen ennustajista/selvännäkijöistä?
Luotettavista ja hyvistä sellaisista...
Itse olen säännöllisesti käynyt anne kaella,joka on tiennyt tod. hyvin,mutta nyt
haluaisin vaihtelua.

kiitoksia jo etukäteen! voi laittaa YV:nä


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: Hiisitär - 08.03.2006 12:50:43
Hei kanssa-astroilijat!

Olettehan huomanneet tuolta sivuston yläreunasta linkin Auttajalista. Saatte sieltä kaikenlaisten auttajien, myös selvännäkijöiden, yhteystietoja. Linkitän tähän teille muutaman suoran linkin:

Astron Auttajalista - Selvännäkijät (http://www.astro.fi/index.php?option=com_staticxt&staticfile=auttajalista/index.php&ao=S&k_id=100)

Astron Auttajalista - Meediot (http://www.astro.fi/index.php?option=com_staticxt&staticfile=auttajalista/index.php&ao=M&k_id=75)


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: fairytales - 08.03.2006 13:02:01
jep on katsottu,mutta ikävä kyllä lahden alueelta ei ole siellä ketään :(


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: Ametisti - 07.04.2006 17:09:24
Te,jotka olette käyneet ennustajalla,selvännäkijällä tai meediolla ja kerrotut asiat ovat toteutuneet,niin laittaisitteko minulle yv:nä heidän yhteystietojaan.
Tietysti voi laittaa sellaistenkin yhteystietoja,jotka kertovat asioista puhelimitse,mutta tuntuu,että mukavampi olisi käydä henkilökohtaisesti.
Kiitos jo etukäteen  :)

Kuten myös minäkin voisin haluta yhteystietoja.

Kävin itse jossain Vantaalla, olisiko ollut Varistossa eräällä naisella, joka katsoi korteista ja hyvin tiennyt asioita. Nyt on elämää sen verran eletty tuon jälkeen, jotta olisi mielenkiintoista käydä uudestaan.


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: Neilikka - 08.04.2006 11:17:13
Hei vaan!
Onko kenelläkään kokemusta tamperelaisesta selvännäkijästä,jonka nimikirjaimet on T.S?
Itse kävin ja kokemus oli tämä:  >:(


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: elviira - 12.04.2006 14:15:56
Hei Perhonen,

kuinka paljon maksoit tälle selvänäkijälle ?

t. Elviira


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: Perhonen - 12.04.2006 14:30:38
Muistaakseni se oli 30 €..    :coolsmiley:


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: kaapokisu - 13.04.2006 12:39:40
Ollaan varmaankin perhosen kanssa oltu yhteyksissä samaiseen selvänäkijään  :) Erittäin lämpimästi suosittelen  :smitten:


Otsikko: Re: Ennustajat?
Kirjoitti: jokuska - 02.05.2006 11:53:19
Hei!
Auttajalistalta löytyy Saana Eskola, johon olen enemmän kuin tyytyväinen.   :laugh:Itse olen ollut yhteydessä sähköpostin välityksellä.


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: *yildirim* - 22.05.2007 20:40:59
onko sinulla väliä että mistä päin haluaisit tuon näkijän oleva?

ajattelin vaan siis että haluatko kenties henk.koht. tavata?

voisin yv:nä laittaa sinulle kukka25 muutaman maili osoitteen...


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: *yildirim* - 22.05.2007 21:04:09
Voi, se olisi ihana juttu:)
S-postiosoitteita niiltä, jotka kykenevät postin kautta auttamaan..
Henk.kohtaisesti käyminen välimatkojen takia on vaikeaa (esim. etelä-suomessa), mutta tietänetkö Pohjois/Keski-pohjanmaan alueelta tai Rovaniemen seudulta hyviä näkijöitä? (en mielellään haluaisi näitä ns. korteista näkijöitä)


laitoin siulle yv:nä muutaman nimen. rovaniemeltä tiesin kyllä hyvän näkijän mutta on jo edesmennyt...


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: weda - 23.05.2007 10:18:04
minä ainakin sain tiedot astron auttajalistalta ja kyllä vaan tiesi vaikka en aluksi kertonut mitään mistään tilanteestani, vaan alku ennuste, jonka teki meiliini ennen kuin vastaili kysymyksiini osui jo hytisevän hyvin kohdalleen.
Kyllä ne vaan jostain henkimaailmasta saavat tiedon.


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: zarazed - 27.05.2007 23:43:24
minä ainakin sain tiedot astron auttajalistalta ja kyllä vaan tiesi vaikka en aluksi kertonut mitään mistään tilanteestani, vaan alku ennuste, jonka teki meiliini ennen kuin vastaili kysymyksiini osui jo hytisevän hyvin kohdalleen.
Kyllä ne vaan jostain henkimaailmasta saavat tiedon.

Hei Weda  :)

voisitko laittaa yv:nä keneen olet ollut yhteydessä. On sen verran asiat solmussa :o, että asiansa osaavan kertoma olisi avuksi. Näkijä jolle olen soittanut aikaisemmin ei tuntunut tietävän/ näkevän :idiot2: mitään elämäni myllerryksistä. Olisi tosi mukavaa jos voisit auttaa. :smitten:


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: vehmis - 28.05.2007 19:40:08
Tietäisikö joku Tampereelta näkijää?


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: *yildirim* - 29.05.2007 21:34:09
tuokin on kukka25 sellainen juttu joka kannattaa etukäteen kysyä sillä itse olen ainakin kuullut että kaikki näkijät eivät tykkää että jutut nauhoitetaan...ehkä sekin sitten kertoo tästä näkijästä jotain.

jotkut taas soustuvat vaikka siihen että saat nauhoittaa jonkin tietyn minuutti määrän esim. puoli tuntia tai vastaavaa.

jotkut taas antaa nauhoittaa kaiken ihan vapaasti...tämänkin sellainen todella näkijä kohtainen juttu...

samaa olen kuullut esim. siitä jos haluaisit kirjoittaa heidän sanomiaan juttuja ylös paperille...


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: *yildirim* - 29.05.2007 21:56:31
niin kuulostaa uskomattomalta minustakin...mutta kuullut näitä tälläisiä juttuja enenmän kuin paljon.

luulisi tosiaan että jos rehellisesti asiaansa tekisi niin mitä olisi tuollaista juttua vastaan...

ja onhan se niin ettei pitkästä jutusta voi kaikkea muistaa joillei sitä saa kirjalliseen muotoon tai sitten nauhalle.


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: Kotkansilmä - 30.05.2007 00:26:31

            :-[  :angel:


   VOI, hyvät mussukat!! Etsittekö tosiaan jotakin                                    kertojaa!!
                 Joka, sanoo:
                 tee näin ja
                 olet heti
                 onnellinen.

       Kuis'ois, jos vaikka, katsoisi sen verran tuonne,
       omaan menneisyyteen, mistä voisi kaivaa ne kaikki.

             Nykyiseen tilanteeseen vaikuttavat
              tekijät, sekä mahdollisuudet
                muutokseen. JOTA, kaipaat!

                 
                       :2funny:


                 





Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 30.05.2007 14:57:35

            :-[  :angel:


   VOI, hyvät mussukat!! Etsittekö tosiaan jotakin                                    kertojaa!!
                 Joka, sanoo:
                 tee näin ja
                 olet heti
                 onnellinen.

       Kuis'ois, jos vaikka, katsoisi sen verran tuonne,
       omaan menneisyyteen, mistä voisi kaivaa ne kaikki.

             Nykyiseen tilanteeseen vaikuttavat
              tekijät, sekä mahdollisuudet
                muutokseen. JOTA, kaipaat!

                 
                       :2funny:


                 





Ihanan viisaita taas kirjoittelet Kotkansilmä.  :smitten:


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: Kotkansilmä - 04.06.2007 01:01:55


                      ???

        Rakkauden valo, etkö olekaan vielä täysin valaistunut,
         koska huomioit kirjoitukseni tässä joukossa.


                       :angel:



Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 04.06.2007 13:37:49


                      ???

        Rakkauden valo, etkö olekaan vielä täysin valaistunut,
         koska huomioit kirjoitukseni tässä joukossa.


                       :angel:



 ;D Miksi en huomioisi?  ::)


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: adec - 04.06.2007 14:07:25
onko sinulla väliä että mistä päin haluaisit tuon näkijän oleva?

ajattelin vaan siis että haluatko kenties henk.koht. tavata?

voisin yv:nä laittaa sinulle kukka25 muutaman maili osoitteen...


Hei jadeania,
Laittaisitko mullekkin yv maili osoitteita.

muutkin voi laittaa jos teiltä löytyy


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: Kotkansilmä - 06.06.2007 00:34:26

                  :coolsmiley:

     Peiliin, ai, eikun telkkarin pimeään ruutuun katsoja

       poistui näkyvistä! Ei se ole tärkeintä mistä, kun

         vain löytää. Joskus kipu voi olla kovaaaa!


                       :'(   :angel:



Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: weda - 07.06.2007 15:12:31
minä ainakin sain tiedot astron auttajalistalta ja kyllä vaan tiesi vaikka en aluksi kertonut mitään mistään tilanteestani, vaan alku ennuste, jonka teki meiliini ennen kuin vastaili kysymyksiini osui jo hytisevän hyvin kohdalleen.
Kyllä ne vaan jostain henkimaailmasta saavat tiedon.

Hei Weda  :)

voisitko laittaa yv:nä keneen olet ollut yhteydessä. On sen verran asiat solmussa :o, että asiansa osaavan kertoma olisi avuksi. Näkijä jolle olen soittanut aikaisemmin ei tuntunut tietävän/ näkevän :idiot2: mitään elämäni myllerryksistä. Olisi tosi mukavaa jos voisit auttaa. :smitten:

Siis tuo aiemmin mainitsemani henkilö,josta kerroin on Mandalatarotin nimellä toimiva, etunimeään en tässä mainitse, mutta löytyy kyllä auttajalistalta.


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: Cheva - 09.06.2007 14:53:47
Hello!
Minullekin voi yv:nä suositella hyviä näkijöitä :) mieluiten sellaisia, joihin saa yhteyden aluksi sähköpostitse, jotta siinä voi todeta "natsaako"
Auttajalistaa olen selaillut, muttei sieltä oikein osaa erottaa että kukakhan nyt noista olisikaan...
Ja siis köyhänä opiskelijana olisi kiva saada suosituksia "ei liian kalliista"-selvänäkijästä  ::) max. 30€ olisin valmis tulkinnasta maksamaan tässä elämän tilanteessa.

Asun napapiirin pohjoispuolella, että jos joku tietää täältä päin hyvän näkijän niin tiedon otan mielelläni vastaan :)


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: Kotkansilmä - 09.06.2007 22:25:46


                      :coolsmiley:

        Yleistäen, halvalla ei hyvää saa, ja kalliista

          maksaa vain oppirahojaan. Ota vaikka

            tarot kortit, ja tee itsellesi

             pöytä, tai pari, vilpittömästi.

                           :smitten:



Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: Cheva - 10.06.2007 10:10:05
Minulla on oraakkelikortit ja niillä itselleni näen ihan hyvin, mutta totuushan se on, ettei itselle aina ole ehkä niin rehellinen.. Omat halut ja tunteet sekoittavat kovin.
Halvalla saa myös hyvää.. Onhan täälläkin todella hyviä ilmaisennustajia ja muualtakin niitä löytyypi :) Maksamaan olisin valmis puhelinennustuksesta, siksi siitä kysynkin.
Tarotit eivät omilta tunnu.


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: Athene - 27.08.2013 20:49:20
Onko kellään kokemusta Turun selvänäkijöistä?Millaisia kokemuksia Ritva Koskisesta?


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: Tastgagta - 02.09.2013 13:41:58
Itsekin olisin kiinnostunut kuulemaan ihmisten kokemuksia ennustajista Päijät-Hämeen alueella. Saa toki suositella muualtakin =) Tai jos joku täällä haluaa minulle katsoa, niin otan sen ilolla vastaan.


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: i-t - 04.11.2013 17:34:16
miks niitten hyvien yhteystietoja pitää pihdata!! :D minulle heti nyt kaikki!!


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: Mäntysuopa - 15.11.2013 20:06:53
Miksi hyvien yhteystietoja pihdataan? En tiedä.

Sen tiedän, että eivät ne ns. hyvätkään ole oikein nähneet.  :( Monia olen kokeillut ja en usko enää että tulevaa voi nähdä! Edes ne hyvät eivät ole kenellekään tulevaa nähneet, korkeintaan jotain nykytilanteesta. Mitään luvattua ei ole kenellekään tapahtunut tai sitten on tapahtunutkin se, mistä on sanottu että ei tule. :)

Ehkä tuollaiseen ei siis kannata rahojaan panna vaan elää päivä kerrallaan katsoen mitä vastaan tulee. Omista valinnoista arjessa on kuitenkin niin moni asia kiinni.

 :smitten:


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: Peesii - 18.11.2013 09:14:56
Mielenkiinnosta olen kokeillut neljää eri näkijää. Kaikki ovat olleet erityyppisiä, mutta ovat nähneet minulle hyvin. Minua voikin varmaan lukea kuin avointa kirjaa, koska koen olevani luukut auki. Johtunee ehkä,siitä, että olen kiinnostunut henkisistä jutuista ja posittivisesti avoimen utelias mm. selvänäköä, tarotteja, energiahoitoa ym. kohtaan. Ja ei, en ole manipuloitavissa.  8)


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: rubiinitar - 21.11.2013 11:10:42
Olen kokenut ehkä hieman keskimääräistä enemmän tragedioita tässä elämässä ja lueskelin juuri erään onnettomuuden vuosipäivänä vanhoja kanavointeja n. 4-5  vuoden takaa. Kaikki olleet silkkaa "näkijöiden" mielikuvitusta. Kukaan ei ole nähnyt oikein. Eli kaikesta sitä epätoivon hetkellä  maksaakin  ;D

Joukossa on myös hyvin "kuuluisia" näkijöitä jotka ovat jostain syystä katsoneet minulle ilmaiseksi. Kun on mennyt pieleen on kommentti ollut: "Tämä on minun kohdallani TÄYSIN ainutkertainen tilenne! Ja katsoinhan kuitenkin ilmaiseksi, en ottanut tällä kertaa rahaa!"  8)

Tosin: ehkä me maksammekin lopulta vain (turhasta) toivosta joka juuri ja juuri pitää meidät hengissä?


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: Peesii - 21.11.2013 13:29:10
Kurjaa, jos kokemus on tuo. Minulle on näkijä nähnyt aika tarkastikin asioita mm. elokuussa vaihdoin työpaikkaa. Minulle tuli puhelimitse työtarjous yllättäen, josta en voinut kieltäytyä. Marraskuus kohdalla oli nähty, että tulen saamaan ylennyksen, joka tapahtuikin yllättäen 1. marraskuuta, jolloin olin ollut työssä 2½ kk ja ylennys oli sellaiseen asemaan, joka oli rakennettu minua varten, kun johtoporras oli nähnyt minut työssään. Näkijä näki myös sen hetkiset tunnetilat vanhaan ja uuteen työhön liittyen. Samoin eroajatukset avomiehestäni. Tässä siis muutamia. Samoin tiedän nyt, mitä tarkoittivat unelmieni uudet projektit. ;) Unelmien täyttymys. Mutta toki jokainen saa valita uskooko vai ei. :) Näissä on kuitenkin vaarana, että ihminen jää odottamaan paikoilleen tätä kaikkea. Itse elän normaaliin tapaan ja annan virran sekä intuition viedä. On toiminut.


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: Mäntysuopa - 21.11.2013 20:20:30
Tosin: ehkä me maksammekin lopulta vain (turhasta) toivosta joka juuri ja juuri pitää meidät hengissä?

Näinpä!!!

Näissä on kuitenkin vaarana, että ihminen jää odottamaan paikoilleen tätä kaikkea. Itse elän normaaliin tapaan ja annan virran sekä intuition viedä. On toiminut.

Tai sitten jotkut yrittävät väkisin ruveta toteuttamaan ennustuksia ja tekevät kaikkensa, jotta se toteutuisi. Eikä tietenkään mitään tapahdu!   :2funny:

Itselleni ei ole mikään kanavointi tai ennustus toteutunut, olin sitten odottanut jotain tahi en, tehnyt jotain asioiden eteen taikka en, joten usko tulevaisuudennäkemiseen on mennyt totaalisesti.  :) Korkeintaan olen saanut jotain selkoa nykytilanteisiin, tosin niistäkään en voi olla varma, kuinka paljon mukana on vain näkijöiden omaa mielikuvitusta ja mikä on oikeasti totta - mutta olenpa sitten maksanut siitä tiedosta jonka voin itsekin kuvitella olevan totta!  ;D


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: lauraemilia - 21.11.2013 20:21:38
Kurjaa, jos kokemus on tuo. Minulle on näkijä nähnyt aika tarkastikin asioita mm. elokuussa vaihdoin työpaikkaa. Minulle tuli puhelimitse työtarjous yllättäen, josta en voinut kieltäytyä. Marraskuus kohdalla oli nähty, että tulen saamaan ylennyksen, joka tapahtuikin yllättäen 1. marraskuuta, jolloin olin ollut työssä 2½ kk ja ylennys oli sellaiseen asemaan, joka oli rakennettu minua varten, kun johtoporras oli nähnyt minut työssään. Näkijä näki myös sen hetkiset tunnetilat vanhaan ja uuteen työhön liittyen. Samoin eroajatukset avomiehestäni. Tässä siis muutamia. Samoin tiedän nyt, mitä tarkoittivat unelmieni uudet projektit. ;) Unelmien täyttymys. Mutta toki jokainen saa valita uskooko vai ei. :) Näissä on kuitenkin vaarana, että ihminen jää odottamaan paikoilleen tätä kaikkea. Itse elän normaaliin tapaan ja annan virran sekä intuition viedä. On toiminut.

Kenellä näkijällä kävit peesii ? :)


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: Peesii - 21.11.2013 20:44:23
Valitettavasti en ole käynyt henk. koht, koska en tiedä Helsingistä ketään sellaista, jolle olisi suurtakaan halua mennä. Puhelimitse A-M Pirhonen, joka ei ole 0700-näkijä, vaan hänen numeronsa tullut tietooni kuulopuheiden kautta. Nähnyt muillekin hyvin ja mukavan jämäkkä, mutta lämmin persoona. Sähköpostilla Minna Susanna ja Nina Kallio. Hieman erityyppiset tulkinnat tyyliltään, mutta hyvin nähty. Tätä neljättä en mainitse, koska näki kyllä asioita, mutta minulle tuli huono fiilis tulkinnasta. Ihan uteliaisuuttani ottanut eri tyypeiltä, kun itselle nämä näkemiset uusi juttu ja halysin vertailla. Yllätyin iloisesti ja positiivisesti, mutta suhtudun kyllä yleensä positiivisella uteliaisuudella enkä heti tuomitse asioita. En ole sen enemmän pohtinut mihin uskon ja miten, todennut vain, että ovat tienneet ja aistineet energiat hyvin. :)


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: t.touhula - 22.11.2013 14:13:29
Totta puhut Peesii, siinäpä se juju on. Jos ihminen on aitoine energioineen läsnä missä tahansa, saavat paikallaolijat hänestä todellisemman kuvan kuin sellaisista persoonista, joilla henkiset luukut kiinni, mutta kuitenkin tahtovat  toisen ihmisen heidän olemuksensa lukien heidät ja asiansakin tunnistavan. Luukut kiinni, jotta kipinät ei lentäisi.
Tulee mieleen tuttavistani eräs nuori nainen, joka odottaa toisen lukevan häntä kuin avointa kirjaa, mutta kuitenkin koko ajan uumoilee, mitä toinen hänestä on mieltä. Siinä olisi varmaan selvänäkijäkin kummissaan, kun tyhjästä pitäisi kertoa tulevaa. Eivätköhän näkijätkin katso ensin persoonan pohjaa ja siihen saavat sitten näkyjään kerrottavaksi.

Mielenkiintoista. Hyvä kun tämäkin ketju alkaa olla asiapohjalla.


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: Avicii - 22.11.2013 14:29:42
Eivätköhän näkijätkin katso ensin persoonan pohjaa ja siihen saavat sitten näkyjään kerrottavaksi.

Hyvin henkilökohtaista. Itse en tarvitse kun koskettaa ihmistä niin avautuu omat maisemat jonka pohjalta voin kertoa jotakin, joskus pelkkä ihmisen ajattelu avaa kanavat. Ei kannata ihan liiakseen lähteä hehkuttamaan ihmisiä jotka ovat henkisesti valveutuneita, meitä on niin moneksi ja toiset eivät edes halua että kukaan katsoo heidän sielunmaisemiaan eikä halua tietää tulevasta. Mutta tottakai avointa ihmistä on helpompi lukea, sehän on ihan selvää.


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: t.touhula - 22.11.2013 15:15:16

Eipä saanutkaan jatkua asiapohjalla tämä viestiketju!  :knuppel2:   :tickedoff:


Eikö tänne saa enää kirjoittaa sitä mitä on kokenut. Pitääkö täälläkin alkaa lässyttää jotain, mitä joku toinen/ kolmas tahtoo. pitääkö tämän sivuston vierailijan olla ajatustenlukija kolmansienkin henkilöitten suhteen.
Johan nyt on p*r*.

Josko tässä olisi moderaattoreillakin sanomisen paikka.
Ottaa hattuun (vaikka en sellaista sisällä päässäni pidäkään) tällainen ylidiplomaattisuuden vaade.
Voisiko lässyttäjille perustaa oman viestiketjun, jos hipiä on niin arka, ettei toiset enää voi / saa kirjoittaa omia näkemyksiään?

 :tickedoff:   :knuppel2:    :tickedoff:  :buck2:  :idiot2:  :tickedoff:

Olisiko aihetta sipisijöitten ja silittelijöittenkin lukea M I T Ä henkilö todella K I R J O I T T I.

Minun kirjoitukseni ainakin oli kirjoitettu pohdiskelumielessä, eikä suinkaan jollekin tietylle 'näkijälle'.  Tokikin olen työ- sekä persoonahistoriani pohjalta pakotettukin menemään suoraan asiaan, eikä silittelemään kakkaa lattiaan kauttaaltaan. Siistijät lie eri tavoin toimivat, eiväthän he enää siivoa kunnolla, kunhan siistivät...  :buck2:  yäk.


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: Eklektikko - 22.11.2013 15:46:39
Täh?  :o

Mielensäpahoittajan Pojan Paluun Kosto ja Valkoinen Nainen Viidakosta osa 25.  ;D :D

Omista kokemuksistaan kritisoitu kirjoittajakin kirjoitti. Eikä dissannut mitään siteeraamassaan kirjoituksessa, kunhan kertoi oman mielipiteensä. Kannattaisikohan kiinnittää vähän huomiota siihen, mitä toisten kirjoituksista ajattelee, ettei ajattelisi ajatuksia jotka ovat mielipahaa aiheuttavia. Vain ajattelija itse on niistä vastuussa.


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: Avicii - 22.11.2013 16:00:43

Eipä saanutkaan jatkua asiapohjalla tämä viestiketju!  :knuppel2:   :tickedoff:


Eikö tänne saa enää kirjoittaa sitä mitä on kokenut. Pitääkö täälläkin alkaa lässyttää jotain, mitä joku toinen/ kolmas tahtoo. pitääkö tämän sivuston vierailijan olla ajatustenlukija kolmansienkin henkilöitten suhteen.
Johan nyt on p*r*.

Josko tässä olisi moderaattoreillakin sanomisen paikka.
Ottaa hattuun (vaikka en sellaista sisällä päässäni pidäkään) tällainen ylidiplomaattisuuden vaade.
Voisiko lässyttäjille perustaa oman viestiketjun, jos hipiä on niin arka, ettei toiset enää voi / saa kirjoittaa omia näkemyksiään?

 :tickedoff:   :knuppel2:    :tickedoff:  :buck2:  :idiot2:  :tickedoff:

Olisiko aihetta sipisijöitten ja silittelijöittenkin lukea M I T Ä henkilö todella K I R J O I T T I.

Minun kirjoitukseni ainakin oli kirjoitettu pohdiskelumielessä, eikä suinkaan jollekin tietylle 'näkijälle'.  Tokikin olen työ- sekä persoonahistoriani pohjalta pakotettukin menemään suoraan asiaan, eikä silittelemään kakkaa lattiaan kauttaaltaan. Siistijät lie eri tavoin toimivat, eiväthän he enää siivoa kunnolla, kunhan siistivät...  :buck2:  yäk.

Sillä lailla.  ;D


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: Ave^^ - 22.11.2013 16:05:14
Tulin tässä juuri miettineeksi, että siitä lähtien kun olen tavannut nykyisen mieheni, ovat näkijät nähneet minulle periaatteessa joko hänet tai ainakin hänen tyyppisen miehen, vaikka kuvioissa on ollutkin muita juttuja sillä hetkellä (tavattiin kavereina siis). Samaa ovat omat korttini näyttäneet. Tämä kuitenkaan ei ollut alkanut ennen kuin olin häntä tavannut. Mietein tuossa, että josko se oli vielä epävarmaa, että tulenko koskaan tapaamaan hänet vai en, mutta sitten kun kerran olin tavannut, hän jäi elämääni ja suurella todennäköisyydellä meille olisi joka tapauksessa jossain vaiheessa syntynyt tämä suhde? Itse kun en usko, että koko elämänpolku olisi ennaltamäärättyä, mutta mielenkiintoista kuitenkin että jotkut asiat sitten kai voivat olla niin suurella todennäköisyydellä tapahtuvia?


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: Lilli - 22.11.2013 16:11:23

Eipä saanutkaan jatkua asiapohjalla tämä viestiketju!  :knuppel2:   :tickedoff:


Eikö tänne saa enää kirjoittaa sitä mitä on kokenut. Pitääkö täälläkin alkaa lässyttää jotain, mitä joku toinen/ kolmas tahtoo. pitääkö tämän sivuston vierailijan olla ajatustenlukija kolmansienkin henkilöitten suhteen.
Johan nyt on p*r*.

Rauhoitu, t.touhula. Ei Avicii ollut mitään riitaa haastamassa.


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: Kuuhilda - 22.11.2013 18:22:12
Mää kanssa ajattelin, että puuttuuko tästä joku viesti välistä vai mistä T.touhulalla kärähti?
Pakko tulla tunkeen nenänsä, ko toisesta ketjusta vinkin sain :D



Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: Avicii - 22.11.2013 19:05:52
Tulin tässä juuri miettineeksi, että siitä lähtien kun olen tavannut nykyisen mieheni, ovat näkijät nähneet minulle periaatteessa joko hänet tai ainakin hänen tyyppisen miehen, vaikka kuvioissa on ollutkin muita juttuja sillä hetkellä (tavattiin kavereina siis). Samaa ovat omat korttini näyttäneet. Tämä kuitenkaan ei ollut alkanut ennen kuin olin häntä tavannut. Mietein tuossa, että josko se oli vielä epävarmaa, että tulenko koskaan tapaamaan hänet vai en, mutta sitten kun kerran olin tavannut, hän jäi elämääni ja suurella todennäköisyydellä meille olisi joka tapauksessa jossain vaiheessa syntynyt tämä suhde? Itse kun en usko, että koko elämänpolku olisi ennaltamäärättyä, mutta mielenkiintoista kuitenkin että jotkut asiat sitten kai voivat olla niin suurella todennäköisyydellä tapahtuvia?

Meidän vapaa tahto on se joka viime kädessä sitten raktkaisee suunnan.
Vaikka henkimaailma olisi nähnyt että olisitte sopiva pari niin ei koskaan tiedä mitä kaikkea siinä voi tapahtua ennen kun oikeasti on pari. Minulle yksi tosi arvostettu näkijä näki aina vain yhden kaltaisen miehen minun elämässäni. Ei koskaan toteutunut, ei tavattu missään. Sen sijaan hän ei nähnyt tätä miestä jota nykyään tapailen silloin tällöin. Mutta minun kohdallani kaikki on muutenkin mennyt pieleen, näkevät hyvin tämän hetkisen tilanteen mutta ei koskaan tulevaa, joten lakkasin myös kysymästä.


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: Avicii - 22.11.2013 19:07:53
Mää kanssa ajattelin, että puuttuuko tästä joku viesti välistä vai mistä T.touhulalla kärähti?
Pakko tulla tunkeen nenänsä, ko toisesta ketjusta vinkin sain :D

Taisin osua t.touhulan hermoon ihan 10 tänään  ;D


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: rubiinitar - 22.11.2013 21:17:58
Olen tästä ongelmasta kirjoittanut tänne ennenkin, siis että useimmat näkijät eivät jostain syystä näe minulle mennyttä, nykyistä eivätkä tulevaa vaikka kuinka hartaasti toivoisin ja olisin totisesti "auki" ja vastaanottavainen. Ja kyse ei siis ole siitä, että en itse haluaisi hyväksyä niitä tulevia ja torjuisin ne asiat, vaan useimmat näkijät näkevät jostain syystä myös sen nykyhetken ihan päin pöpelikköä  ;D

Luin juuri läpi tragikoomisia viestittelyjä muutaman näkijän kanssa, kirjeenvaihto oli käyty jokunen vuosi takaperin, joten aika objektiivisesti niitä voi nyt tarkastella: minä ihmispolo yritän saada kanavoinneista jotakin irti, näkijä käyttää jopa "apukanavoitsijaa" (kollegoita) mutta jutut menevät vain enemmän ja enemmän solmuun mitä enemmän niitä hämmennetään  :laugh:

Toki minäkin olen kohdannut näkijöitä jotka ovat pystyneet minua auttamaan, mutta enemmistö alalla toimijoista ei siis jostain syystä ole kyennyt :uglystupid2:   Eli vähän sama todennäköisyys voittaa kuin Veikkauksen sivuilla............  :2funny:

Silti useimmat "ammttilaiset" ovat lähes suuttuneet kun kerron ihan vilpittämästi, että metsään meni, että en tunnista itseäni ollenkaan kanavoinnin kohteeksi. Ja yrittäneet sitten joskus ilmaiseksi jatkaa auttamista (ammattiylpeys!) ja syvemmälle metsään jällee mennään  :buck2:





Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: t.touhula - 23.11.2013 16:14:46

Eipä saanutkaan jatkua asiapohjalla tämä viestiketju!  :knuppel2:   :tickedoff:


Eikö tänne saa enää kirjoittaa sitä mitä on kokenut. Pitääkö täälläkin alkaa lässyttää jotain, mitä joku toinen/ kolmas tahtoo. pitääkö tämän sivuston vierailijan olla ajatustenlukija kolmansienkin henkilöitten suhteen.
Johan nyt on p*r*.

Rauhoitu, t.touhula. Ei Avicii ollut mitään riitaa haastamassa.

Annoinpa hiukan noottia, kun pitäisi jo kirjoittaessaan tietää mitä jälkeenpäin joku kolmas / jotkut kolmannet - kuin se jolle vastaan- muka ajattelee ja kuinka liirum laarum hän / he ovat. On tämä nykyaika kummallista! Aina pitäisi huomioida mahdolliset kofliktit. No huh huh! Tyhjää on nykymaailma ja lässyttäjien päät.

Nyt ei ainakaan tarvi vastata kenenkään, olen jälleen kerran tehnyt selväksi mitä tarkoitan/ kuinka omalta kannaltani  - tämän aiheen tiimoilta ja juuri tässä kohtaa ketjussa ajattelen.


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: t.touhula - 23.11.2013 16:25:11
Ai niin. Mä taisin unohtaa kirjoittaa, että pitää katsottavan ja näkijänkin olla aito, ennenkuin heillä synkkaa. Voi sitten ihan suoraan vaan katsoa ja puhua ihan ymmärrettäviä asioita.  Näin vain hyvin harvoin itsellenikään kävi nuorena kun joillain näkijöillä vierailin, tosin
 en paljon odottanutkaan nähtäväksi, kun oma elämä on elettävä ihan omien ajatusten ja toimintamallien kautta ja avulla.

En lähtenyt enää tätä perusasetelmaa tuonne asiapitoisen ketjun jatkeeksi - ennen silittelijöitten sotkentaa - muokkauksena sanoin piirtämään.

Pahus! Taisin taas odottaa epäloogisilta  l o o g i s u u t t a, j o k a itselläni kuitenkin luonteeni ja suhtautumistapani kalliopohjana.
JO kouluvuosieni alkutaipaleella annoin itselleni opettaa, että kronologinen eteneminen ja asiapohjasta kiinnipito ovat olennainen osa ymmärrettävää kirjoitusketjua ja johon jälkeenpäin kuittailevat ovat todellakin jälkeenpäin kuittailevia. Alkuperäistä tekstiä ei jälkijunasta enää voi muuksi muuttaa.

Kiitos kaunis kaikki opettajani, olitte hyvän ohjenuoran antajia. Siinä se asiapitoisuuteni perusjuonne. Onneksi kaikkien ei tarvitse olla tunnelässyttäjiä.


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: Lilli - 23.11.2013 18:18:10

Eipä saanutkaan jatkua asiapohjalla tämä viestiketju!  :knuppel2:   :tickedoff:


Eikö tänne saa enää kirjoittaa sitä mitä on kokenut. Pitääkö täälläkin alkaa lässyttää jotain, mitä joku toinen/ kolmas tahtoo. pitääkö tämän sivuston vierailijan olla ajatustenlukija kolmansienkin henkilöitten suhteen.
Johan nyt on p*r*.

Rauhoitu, t.touhula. Ei Avicii ollut mitään riitaa haastamassa.


Annoinpa hiukan noottia, kun pitäisi jo kirjoittaessaan tietää mitä jälkeenpäin joku kolmas / jotkut kolmannet - kuin se jolle vastaan- muka ajattelee ja kuinka liirum laarum hän / he ovat. On tämä nykyaika kummallista! Aina pitäisi huomioida mahdolliset kofliktit. No huh huh! Tyhjää on nykymaailma ja lässyttäjien päät.

Nyt ei ainakaan tarvi vastata kenenkään, olen jälleen kerran tehnyt selväksi mitä tarkoitan/ kuinka omalta kannaltani  - tämän aiheen tiimoilta ja juuri tässä kohtaa ketjussa ajattelen.


Keskustelupalstojen luonteeseen kuuluu, että viestejäsi saatetaan kommentoida. Useimpien mielestä se on jopa toivottavaa. Niin kauan kuin sinua ei henkilökohtaisesti rienata, haukuta, panetella, uhkailla, kiristetä tai aiheuteta muuta vakavaa harmia, niin eriävätkin mielipiteet, näkemykset ja kokemukset on kestettävä. Sinulla on toki oikeus kommentoida edelleen sinulle kommentoineen henkilön viestiä ja vaikka väitelläkin asioista, kunhan se tehdään foorumin sääntöjen puitteissa.

Ajatuksenlukua ei tarvitse harrastaa kenenkään suhteen. Minun on suoraan sanoen vaikea edes ymmärtää, miksi sinusta tuntuu tältä.


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: S_Elina - 24.11.2013 13:38:55
Hmmm...mielenkiintoista lukea ihmisten kokemuksia ennustajista / näkijöistä / kanavoijista.

Itselle paukahti päälle aikamoinen kriisi vuosi sitten ja sen seurauksena otin tulkintoja moneltakin näkijältä. Aikaa on kulunut nyt tosiaan vasta vuosi ja jotkuthan ovat sitä mieltä että ajat voivat heittää paljonkin, ainakin parilla kolmella vuodella - mikäli siis nyt oletetaan että on kyse asiasta joka tulee toteutumaan. Ymmärrän toki että jokaisella on vapaa tahto ja että tulevaisuutta ei voi kukaan 100 %:n tarkkuudella nähdä. Mutta uskoisin että hyvä näkijä voisi kuitenkin nähdä suurimalla todennäköisyydellä toteutuvan elämänpolun.

No....osa ottamistani tulkinnoista oli mm.taroteille pohjautuvia ja selkeästi sanottiin että tämä on nyt sitten puolelle vuodelle tms. Omalla kohdallani nämä eivät osuneet alkuunkaan, ei millään elämän osa-alueella. Suurin "huolenaiheeni" oli tietysti miesasia (olin kohdannut miehen jonka koin tunnistavani sielutasolla; se kokemus oli kyllä niin absoluuttisen todentuntuinen etten sitä yhtään epäile etteikö kyseessä olisi ollut erittäin tuttu sielu ainakin), mutta ei osunut muillekaan elämänalueille kuten työhön.

Pari kolme oli sellaista jotka tuntuivat realistisilta, katselmukset siis, ja niistä odotankin eniten, mikäli jotain on todella toteutuakseen. Ans kattoo ny mitä tulemaan pitää seuraavan parin vuoden aikana.

Olen senkaltainen ihminen hieman normi-ihmisen elämästä poikkeavan elämänkaareni kera että minulle ei ainakaan täyshuijarin ole helppo ennustaa, joten joukosta erottuivat  kyllä selvästi ne joiden touhussa ei ollut päätä eikä häntää - luettelivat mm. entisiä miesystäviä (joita ei ole), kertoilivat sisaruksistani (joita ei ole) ja sen sellaista. Lottovoitoista ja matkustelusta en niin välitä, joidenkin tyyliin tuntui niidenkin luetteleminen kuuluvan  :D


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: Ave^^ - 24.11.2013 23:22:28
^
Meneekö joku ihan totta ennustajalle kuulemaan, että saako lottovoiton?  ;D Mua on aina hieman tympinyt se, että vaikka ihan huvin vuoksi menenkin ennustusjuttuja kuuntelemaan silloin joskus kun menen, niin jos se alkaa mennä liikaa semmosiin ehdottomiin juttuihin, että näin tulee tapahtumaan, tai tää mies selkeästi ei oo/ on sulle hyvä. Kaipaan kuitenkin aina semmoista pohtivaa ja asioita esille tuovaa otetta, enkä mitään "tee näin" -juttuja. Itse haluan päätökseni tehdä. Mutta moni kai sitten kaipaa jotakin suoraa ja konkreettista ennustajalta? Siitä kyllä sanoisin, että kukaan toinen ei voi niitä omia päätöksiä tehdä, sitä on pakko ottaa se vastuu ihan itse.



Tulin tässä juuri miettineeksi, että siitä lähtien kun olen tavannut nykyisen mieheni, ovat näkijät nähneet minulle periaatteessa joko hänet tai ainakin hänen tyyppisen miehen, vaikka kuvioissa on ollutkin muita juttuja sillä hetkellä (tavattiin kavereina siis). Samaa ovat omat korttini näyttäneet. Tämä kuitenkaan ei ollut alkanut ennen kuin olin häntä tavannut. Mietein tuossa, että josko se oli vielä epävarmaa, että tulenko koskaan tapaamaan hänet vai en, mutta sitten kun kerran olin tavannut, hän jäi elämääni ja suurella todennäköisyydellä meille olisi joka tapauksessa jossain vaiheessa syntynyt tämä suhde? Itse kun en usko, että koko elämänpolku olisi ennaltamäärättyä, mutta mielenkiintoista kuitenkin että jotkut asiat sitten kai voivat olla niin suurella todennäköisyydellä tapahtuvia?

Meidän vapaa tahto on se joka viime kädessä sitten raktkaisee suunnan.
Vaikka henkimaailma olisi nähnyt että olisitte sopiva pari niin ei koskaan tiedä mitä kaikkea siinä voi tapahtua ennen kun oikeasti on pari. Minulle yksi tosi arvostettu näkijä näki aina vain yhden kaltaisen miehen minun elämässäni. Ei koskaan toteutunut, ei tavattu missään. Sen sijaan hän ei nähnyt tätä miestä jota nykyään tapailen silloin tällöin. Mutta minun kohdallani kaikki on muutenkin mennyt pieleen, näkevät hyvin tämän hetkisen tilanteen mutta ei koskaan tulevaa, joten lakkasin myös kysymästä.

Hmm, jotenkin mielenkiintoista se, että millä tavalla henkimaailma määrittelee sen mikä olisi itselle hyväksi? Voihan toki olla, että tuo arvostettu näkijä ei sillä kertaa nähnyt oikein, mutta jos taas se olisi ollut henkimaailman suositus, niin miksi? Elämä on minusta aina sellaista, ettei mikään tulevassa voi olla varmasti vain yhden kaltaista, siinä mielessä tuntuu hassulta että henkimaailma suosittelisi vain yhtä vaihtoehtoa? Itsekin ajattelen, että olen ihan itse tehnyt valinnan siitä, että tämän miehen kanssa haluan olla, eikä se ole minulle joka tapauksessa määrättyä tms. Mutta ehkä se kuitenkin oli jollain tapaa aistittavissa, että näin tulen päättämään? Jaa-a..


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: Avicii - 25.11.2013 09:04:01
Tarkoitin vain että joskus esim oppaani jo tietää kenen kanssa tulisin juttuun jne. En itse usko siihen että henkimaailma naittaa ihmisiä ympärille tmv puutu meidän vapaaseen tahtoon. Onhan meillä varmaan monia miesehdokkaita mutta mikä sitten lopulta saa meidät valitsemaan juuri tuon yhden on mielenkiintoisaa. Kyllä kait siinä sitten resenoi jollaikin tavalla joka yhdistää kaksi ihmistä  :)


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: i-t - 12.12.2013 19:00:26
olisin kiinnostunut saamaan yhteystietoja näkijöistä joiden tulkinnat on pitäneet paikkansa.Itse olen käynyt henk koht tapaamassa yhtä ennustajaa,parille soittanut ja muutaman sähköposti tulkinnan saanut mutta yksikään ei ole kyllä vakuuttanut :/


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: viherkasvi - 21.12.2014 23:56:20
Kääk, tämä on vanha ketju mutta kerron silti kokemukseni tänne  8)

Olen käynyt vain kahdella ennustajalla henkilökohtaisesti ja sitten kolmelle ennustajalle olen pistänyt netissä kysymyksen. Muistaakseni tämä jolla kävin livenä oli mukava ja rauhallinen persoona, joka ennusti tarot-korteista. Tuntui olevan hyvin asiantunteva ihminen. Ei mielestäni johdatellut tai kysellyt asioita ennustusta tehtäessä, rakkaudesta kysyttäessä hän tietty kyseli että onko mielessä joku josta erityisesti haluan kysyä. Muuten muistelisin hänen vain kertovan sen mitä korteista näkee. Siitä on kyllä pitkä aika kun kävin hänen luonaan viimeksi etten muista paljoa ennustuksista... mutta mukava ihminen kuitenkin... Toinen tapaus oli minusta taas henkilönä päinvastainen. Muistaakseni hän ei edes kysynyt mitä haluan kysyä, pisti kortit pöytään ja kertoi kyllä mitä näki, mutta minusta käytti itseään ja elämän tilannettaan liikaa esimerkkinä kertoessaan mitä kortit tarkoittivat, että alkoi tuntumaan siltä kuin hän halusi oman elämänsä sotkuja jollain tapaa purkaa minulle ja itse en saanut koko ennustuksesta mitään irti  ::) Onneksi oli sentään ilmainen ennustaja  ;D

Sitten nämä netin kautta ennustajat, joille olen pistänyt joskus viestiä. Suurin osa on ollut mitään sanomattomia ja vain yksi on jäänyt mieleeni ihan senkin takia, että minulla on tallessa tuo ennustus niin olen voinut katsoa miten se on käynyt toteen. Sanoisin monesti lukevani ennustuksen läpi ihan vain ihmetellen, että onko tää ennustaja oikeasti nähnyt tilanteeni näin hyvin vai uskonko vain niin. En kertonut itsestäni oikeastaan muuta kuin sukupuolen, iän, hiusten ja silmien värin ja kysyin vain että voiko hän vain yleisesti katsoa tulevaa. Ja... kyllähän sieltä osuvaa tekstiä tuli. Tietty osan pystyi päättelemään iästäni, jos hän olisi huijari siis, mutta kyllä hän ennustuksessa osasi ottaa pariin kolmeen kertaan esille asioita jotka tavalla tai toisella hallitsevat elämääni niin menneisyydessä tai sillä hetkellä. Hän povasi, että menisin opiskelemaan ja itse olin vähän naurahdin asialle aluksi, mutta tilanteet muuttuivat ja nyt olen jo päättänyt opintolinjankin mihin mennä, mihin tämä ennustaja osasi jo viitata tekstissään. Hauskaa olikin, että tuo linja oli vasta toisena vaihtoehtona minulla alunperin, mutta ykkösvaihtoehtooni tulee tämän vuoden jälkeen sellainen kriteeri mitä en voi täyttää, joten minut ajettiin tavallaan tähän toiseen vaihtoehtoon :2funny: Tosin, hänen povaamaan happy endingiä ei ole vielä tapahtunut, sanoikin vain, että minun täytyy jaksaa tämän epäselvän jakson yli ennen kuin asiat selkenee. Sitä odotellessa että milloin tämä rankka jakso päättyy  :(

Sekin hyväpuoli noissa nettiennustajissa oli että eivät pyytäneet mitään maksua muuten  :D


Otsikko: Vs: Ennustajat?
Kirjoitti: t.touhula - 05.01.2015 17:58:03
Ai täällä on taas avattu tää ilmaispalvelujen ruikuttajien ketju.

Miltä mahtais tuntua, ku palkkapäivänä pomo sanois: Hei kuule, ihan huvikseen on sua töissä pitäny. En viitti maksaa palkkaa sulle...

???

Onneksi elämä maksattaa nuo velat, just sillon kun siihen ei ole mitenkään varaa.

Sitä odotellessa, kun nää toisen hyväksikäyttäjät alkaa vinkua.... auta mua.... auta mua.
Sillon on tosi kiva toistaa tää viesti.

Nääs tavalla tai toisella maksun aika tulee aina. Mieluummin sillon, kun palvelua käyttää.  :2funny: