Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Muita kokemuksia => Aiheen aloitti: MegaNarri13 - 01.06.2010 15:06:01



Otsikko: *nyyh* ='(
Kirjoitti: MegaNarri13 - 01.06.2010 15:06:01
No niin, en ole varma, kuuluuko tähän osioon, mutta silti... -.-" Elikkäs, olen erään kaverini kanssa "kutsunut" henkiä siis, koulussa... Ja meiän luokan pojat ovat kummeksuneet meitä, ensiksi se oli hauskaa, mutta sitten se kummeksuminen siirtyi pojista tytöille, ja he ovat haukkuneetkin minua ja kamuani. ='( Tänään he olivat todella törkeitä. Onko kenelläkään mitään vinkkiä tai neuvoa, mitä pitäisi tehdä? Olen kamuni kanssa yrittänyt peloitella heitä, jotta he jättäisivät rauhaan, mutta ei... -.-"  pliiis! ='(


Otsikko: Vs: *nyyh* ='(
Kirjoitti: Hiisitär - 01.06.2010 15:37:41
Henkiä ei pidä koskaan kutsua huvikseen tai vain uteliaisuutta sillä periaatteella, että "no katotaan vastaako kukaan" tai "näytetäänpäs noille nyt, että ei puhuta palturia". Se on sama asia jos menisi kadulle huutelemaan yksinäisenä naisihmisenä, että "hei, miehet, tänne päin, minut saa ottaa ihan vapaasti!" Luuletteko, että sieltä tulee prinssi Rohkea teitä vastaan? Eiköhän sieltä ensimmäisenä tuli puliukko naamioituneena oikein ihanaksi hyväntekijäksi, josta loppupelissä on vain harmia. Sama periaate menee tässä henkien kutsumissysteemissäkin - jos alkaa vaan summamutikassa jotain kutsua tietämättä, miten a) suojataan itse b) tunnistetaan henkiolento aikeineen ja c) saadaan rauha ja päästään ei toivotuista vieraista eroon niin aikamoista soppaa keitetään omaksi pahaksi...

Ei kururgiksikaan pääse sillä periaatteella, että tiedän, että sydän sijaitsee tossa kohtaa kehoa ja tästä näin tällä välineellä avataan keho kun potilas on nukutuksessa, rassataan sydän kuntoon ja ommellaan potilas kasaan.

Eli, varovaisuutta. Sanoisin nyt vaan, että olette vaan karman muodossa saaneet opetuksen siitä, mitä tapahtuu, kun henkimaailman asioiden kanssa leikkii ja ne ottaa kevyesti pikku hupina (koska henkiä ei tosiaankaan kutsuta koulussa! Enkeleitä voi pyytää avuksi esimerkiksi matikan kokeeseen, että muistaisi asiat ja pystyisi tekemään parhaansa, mutta ei sen ihmeempiä).

Nyt pitää murahtaa siksi, koska olen kuullut NIIIIIIN paljon juttuja lähipiiristä eri ikäisiltä ihmisiltä, jotka ovat huvikseen ja kokeilumielessä lähteneet kutsumaan henkiä mm. Ouija-laudalla ja joutuneet siitä ongelmiin. Yleensä se kokemus on ollut niin raju negatiivisessa mielessä, että ihminen on oppinut pelkäämään henkimaailmaa ja uskomaan, että se on täynnä hirveitä olentoja, jotka käyvät käsiksi heti, kun tilaisuus tulee.

Todellisuudessahan ihminen on kotoisin henkimaailmasta. Me olemme henkiolentoja fyysisessä kehossa, emme fyysisiä kehoja joilla on sielu. Siksi suhde henkimaailmaan olisi hyvä pitää positiivisena.

Nyt neuvoksi sellainen, että ette ota henkiasioita enää esille koulussa. Jos teitä ystävänne kanssa kiinnostaa henkimaailma (joka on hyvä!) lukekaa henkimaailman kirjallisuutta, kyselkää meiltä henkimaailmaan enemmän perehtyneiltä, katselkaa dokumentteja meedioista (tulee nytkin telkkarista), lukekaa enkeleistä, oppaista, auroista, voimaeläimistä. Nämä kaikki sitten vapaa-ajalla maalaisjärjen kanssa niin hyvä tulee  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: *nyyh* ='(
Kirjoitti: MegaNarri13 - 01.06.2010 21:25:33
Oooh!  :o joo, olis kivaa! =D Miten sitä yritetään opetella? @_@ Olen innostunut! =D Sain puhtia! *nostaa purjeet ja lähtee seilaamaan*


Otsikko: Vs: *nyyh* ='(
Kirjoitti: Ulkopuolinen - 01.06.2010 22:27:10
Just joo, eikö viime kertainen quijaleikki riittänyt, no ehkä olet opetuksesi tarpeessa. Neuvoisin sinua suhtautumaan noihin ihmisiin mahdollisimman positiivisesti ja ymmärtäväisesti, kun sallit heille heidän ilkeytensä ja olet välinpitämätön he jättävät teidät rauhaan. Avain on siinä, että hyväksyy ihmisen juuri sellaisena kuin hän on ja itse ymmärtää, että kaikki tuo negatiivinen käyttäytyminen on hänen heikkouttaan, jota ei tarvitse ottaa vastaan.

Nuorena on liian ohjailtavissa ymmärtääkseen kokemuksia, aurojen näkeminen ja niiden kautta ihmisten ymmärtäminen on turvallista ja varsin mielenkiintoista, mutta varsinainen energiaparantaminen annetaan ihmiselle siinä vaiheessa kun hän on valmis. Toki sitä voi energiahoitamista harjoittaa ajattelemalla rakastavasti ja toivovansa hyvää toiselle. Siitä voi lähteä liikkeelle.

Mutta älä leiki henkimaailman kanssa, et ole siihen valmis. Ja ehdottomasti jätä peloittelu!


Otsikko: Vs: *nyyh* ='(
Kirjoitti: sekku - 02.06.2010 14:10:57
Jopas on surullista luettavaa näin suvivirren aikaan.  :'(

Toivoisin että kaikki koulut olisivat  suojeluksen piirissä, koska
siellä tahtoo  ovet muutenkin rehottaa avoinna.
Tämmöiset manaamis-jutut ei todellakaan kuulu eikä saa kuulua sinne.  :police:

Pyritään kaidalle tielle vaikka ei osata kulkea edes laveaa.

"Älkää valehdelko, älkää tehkö sellaista mitä inhoatte, sillä kaikki asiat
paljastetaan  :angel:taivaan edessä :angel:. Kaiken jälkeen, ei ole mitään salattua mitä
ei paljastettaisi, eikä mitään peitetty siten että se jäisi salatuksi." :smitten:

Pidetään pienimmistä huolta
sekku


Otsikko: Vs: *nyyh* ='(
Kirjoitti: sansai - 02.06.2010 15:50:19
    Mega kulta! Henkien kutsuminen ei tietysti kuulu koulumaailmaan,huomasitkin että tuli vain harmia siitä.Ei se sama asia kuulu mihinkään yleisiin paikkoihin.Jospa jättäisit ne asiat.
Enkeliähän voi pyytää mukaansa milloin vain,voi pyytää hiljaa ajatuksissaankin.On varmasti mukanasi,mutta enkelitkin haluavat ihmisten käyttävän myös omaa viisauttaan ja harkintaa.

Olipa mukava huomata sinun kiinnostus parantamisesta.
Voisit kokeilla.
Sehän alkaa ihan perusasioista,lieneekö muuta tietä niin hyvää,kun olet kovin nuori henkilö.
Jos aloittaisit vaikkapa äidistäsi,tai jostain muusta tärkeästä henkilöstä.Pyytäisit istumaan hänet,tai jos istuu jo,vaikkapa keittiön pöydän ääressä,niin ajattele itsellesi sellainen mukava rakastava tunne sisällesi.
Sitten vain alat hieroskelemaan tuon henkilön hartioita,kuulostelet mielessäsi miltä se hänestä tuntuu.Tee sitä hellin käsin.Siinä huomaat kuinka parantavaa se voi ollakkaan.
Samoin sitä voi tehdä toisen jaloille.Istut vastapäätä,otat jalan syliin,hieroskelet,sitten toisen jalan.
Tuossa tilanteessa voit huomata miten toisen olemus muuttuu herkistyneeksi,valoisammaksi.Se valoisampi ilme,sitä katso tarkkaan,se kertoo hiukan siitä aurastakin,se valoisuus sinällään,ilman värejä,tai sen kummempaa.
Parantaminen alkaa yleensä ihan arkisesti,kehityy ja kehittyy.Se on samaa asiaa,kuin mikävain oppiminen.kuin lukemaankin opettelu.Kaiken oppiminen vie oman aikansa.Oikopolkuja ei ole.
Olisipa mukava jos vaikka piipahtaisit kahvi ja tee tuvalla kertomassa mitä kaikkea oikein harrastatkaan.Sinulla on varmasti kokojoukko kiinnostuksen aiheita,kun olet tiedon haluinen ihminen.

edit.Huomasimpa,kuinka tutkimus haluinen olet..Hienoa..Olet tehnyt monenlaisia tutkimuksia.
Kaikki ne asiat,joista on tullut huonot fiilikset,pahat olot,kannattaisi jättää pois tutkimus kohteistasi.
Nuo huonot olot kertovat juuri siitä,etteivät ole sinun juttusi,ainakaan pitkään aikaan.Ehkä estäisivät myös henkistä kehittymistä,olisivat ikäänkuin tiellä,ja tukkona.
Sinulla on ilmeisen sponttaani luonne,ottamaan uusia asioita käsittelyyn,ja kokeiltavaksi.
Miten se voisi olla,voisiko tuosta löytyä myös se sinulle tärkeä asia kehittymiseen henkisiin asioihin,ottaa yksi asia kerrallaan,ehkäpä se parantaminen on sinun juttu,johon tarvitset rauhallista mieltä,tuntojesi tarkkailua.Parantaminenhan ei ole hokkus pokkus temppu alussa ainakaan.Hitaasti hyvä tulee.... :smitten:

Ehditköhän uimaan ja muita sellaisia kesäjuttuja?


Otsikko: Vs: *nyyh* ='(
Kirjoitti: MegaNarri13 - 02.06.2010 19:30:37
jospa tahdonkin "leikkiä" näillä jutuilla? jospa en jaksakkaan kuunnella teitä? -.-" Ja miksi minä olen LIIAN NUORI tekemään mitään?!?!?! Just joo, nyt mä meen kattoon Putousta! >=P


Otsikko: Vs: *nyyh* ='(
Kirjoitti: Asterix - 02.06.2010 19:50:50
jospa tahdonkin "leikkiä" näillä jutuilla? jospa en jaksakkaan kuunnella teitä? -.-" Ja miksi minä olen LIIAN NUORI tekemään mitään?!?!?! Just joo, nyt mä meen kattoon Putousta! >=P

Mitä sä sitten kitiset täällä, jos et jaksa kuunnella?
Jos sä et ole mielestäsi liian nuori, niin käyttäydy sitten kypsemmin.
Yksinkertaista.


Otsikko: Vs: *nyyh* ='(
Kirjoitti: sansai - 02.06.2010 20:28:28
   
   Niin se vain Mega on.Ensin on liian nuori tekemään moniakin asioita,sitten liian vanha.

  Minäkään en saa kiipeillä enää puissa,kun olen liian vanha,ja osteporoosi tuli sen vanhuuden mukana.Hah,katkoin kättä ja jalkaa,kun en varoituksista piitannut.
Huomaan paljon asioita,mitä en SAA tehdä  :-[ Eikä se asia korjaannu iän myötä,sinulla korjautuu.

Tuolla nuoriso porukka seisoo vesirännin alla pikku uikkareissaan,ja juoksevat pitkin pihaa,roiskauttavat istuilleen vesilätäkköön(lämmin rankka sade)Arvaa tekisikö mieli painella sinne........Ei voi...veisivät johonkin isommalla autolla...


Otsikko: Vs: *nyyh* ='(
Kirjoitti: MegaNarri13 - 02.06.2010 22:03:21
   
   Niin se vain Mega on.Ensin on liian nuori tekemään moniakin asioita,sitten liian vanha.

  Minäkään en saa kiipeillä enää puissa,kun olen liian vanha,ja osteporoosi tuli sen vanhuuden mukana.Hah,katkoin kättä ja jalkaa,kun en varoituksista piitannut.
Huomaan paljon asioita,mitä en SAA tehdä  :-[ Eikä se asia korjaannu iän myötä,sinulla korjautuu.

Tuolla nuoriso porukka seisoo vesirännin alla pikku uikkareissaan,ja juoksevat pitkin pihaa,roiskauttavat istuilleen vesilätäkköön(lämmin rankka sade)Arvaa tekisikö mieli painella sinne........Ei voi...veisivät johonkin isommalla autolla...
öh... tuota.... oletko siis joku hullu? o...o keiden kanssa mä oikein puhun? >_<

Ps. kun valitatte mulle, niin muistakaa, että minä olen mikä olen. Teillä ei saisi olla mitään sitä vastaan... -.-"


Otsikko: Vs: *nyyh* ='(
Kirjoitti: sansai - 02.06.2010 23:06:29

 Mega! Uusien oppimusten saaminen ja oppiminen ei liity ikään.Voi miten paljon asimerkiksi lapset ovat opettaneet minua,nuoret raikailla uusilla ajatuksillaan,vanhat ihmiset kokemuksillaan.Kyselen paljon,mietin,ilahdun.Toisinaan minua opetetaan kovastikkin,varoitellaan,usein se käy kipeään,sattuu,mutta sitten huomaan sen olleen tarpeellista,olen säästynyt siten vieläkin kipeimmiltä kokemuksilta,olen sen  myöhemmin huomannut.Ihmiset jotka minusta välittävät,ovat joskus kiperiä puheissaan,siitä huomaan sen välittämisen kovin hyvin.
Toivon että huomaat, kuinka paljon sinusta välitetään täällä foorumilla,sitä sanon kyllä rakkaudeksi.Foorumilla olen nähnyt sen huolen pidon toinen toisistaan,se on jotain sellaista,joka saa kyyneleen vierimään poskella,ja herkistymään..


Otsikko: Vs: *nyyh* ='(
Kirjoitti: Ulkopuolinen - 03.06.2010 00:30:14
Henkien kutsuminen ja peloittelu ovat asioita, joita en suosittele kenellekään. Niistä vain ei ole mitään hyötyä sinulle. Sanon tämän hyvällä. Ei niistä ole hyötyä kenellekään muullekaan. Okei ehkä joissakin tapauksissa, mutta vain harvoin ja silloinkin kokemattomuuttaan voi saada typeryyksiä aikaan.

Miksi kutsua negatiivisuutta paikalle, kun maailmassa on paljon hyvääkin tarjolla?


Otsikko: Vs: *nyyh* ='(
Kirjoitti: MegaNarri13 - 03.06.2010 14:30:22
Ahaa... ajatteletteko, että olemme kutsuneet niitä.... sillä laudalla? emme. olemme mielillämme kutsuneet, mutta ei toimi!

kaverillani olivst niskat todella kipeät, ja halusin auttaa, joten laitoin hänet koulun välkällä istumaan tuolille ja otin just sellasen rakastavan tunteen sisälleni ja hieroin hänen niskaansa. sitten se sano, et ne on jo paremmat. xP


Otsikko: Vs: *nyyh* ='(
Kirjoitti: sansai - 03.06.2010 15:03:49

 Mega hei! sinullahan se toimi ,se juttu jo,olempa ylpeä sinusta.Siitä se kaikki lähtee ja jatkuu jos kiinnostusta riittää,eikö vain.Toivon että sinulla itsellä oli mukava olo myös,kaverilla ainakin.Tsemppiä
                                                                                                                 :smitten: 


Otsikko: Vs: *nyyh* ='(
Kirjoitti: Ulkopuolinen - 03.06.2010 15:14:22
Ahaa... ajatteletteko, että olemme kutsuneet niitä.... sillä laudalla? emme. olemme mielillämme kutsuneet, mutta ei toimi!

kaverillani olivst niskat todella kipeät, ja halusin auttaa, joten laitoin hänet koulun välkällä istumaan tuolille ja otin just sellasen rakastavan tunteen sisälleni ja hieroin hänen niskaansa. sitten se sano, et ne on jo paremmat. xP

Kulta pieni tuo ei ole henkien kutsumista, olisit heti kertonut, mitä teit. Minä ainakin ajattelin, että olette kutsuneet joitakin henkiä saadakseen keskustelemaan heidät kanssanne tai että näkisitte aaveen. Se olisi typerää.

Mutta minusta sinä pyrit käyttämään parantavaa energiaa, joka on meidän kaikkien saatavilla. Teit aivan oikein ja minusta tekosi oli kaunis ele toimi se sitten tai ei.


Otsikko: Vs: *nyyh* ='(
Kirjoitti: MegaNarri13 - 03.06.2010 16:01:14
Lainaus
Toivon että sinulla itsellä oli mukava olo myös,kaverilla ainakin.
Öh, kyllä siinä tuli enregiseks kummatkin... xP Kyllä tämä jatkuu, ja aina ovi parantaa kykyään. Ja muita. xD toimiiko tuo myös eläimiin? xP


Otsikko: Vs: *nyyh* ='(
Kirjoitti: Hiisitär - 03.06.2010 19:35:11
No niin! Ihan normaalia reikiparantamista siis! Kannattaa kertoa ihan selkeästi mistä on kyse, niin vältytään väärinkäsityksiltä :)

Reikienergia kulkee ihmisissä ihan luonnostaan ja se toimii kaikkeen elolliseen - ihmisiin, eläimiin, kasveihin... Olen itsekin antanut reikihoitoja ja -hierontoja luokkakavereille koulussa, että eipä hätää.

Ihmiset eivät välttämättä aina ymmärrä - aikuisinakaan - reikiä ja sen toimenpidettä, joten koska siitä ei tiedetä, sitä pelätään ja pidetään ihan huuhaana. Olen itse aina sanonut, jos joku kysyy mitä teen ja tiedän, että hän ei usko reikiin, että "vähän hieron ja lämmitän käsilläni lihaksia, niin ne rentoutuvat" :) Se selitys uppoaa aina.

Voitte jatkaa reikiharjoituksia keskenänne, mutta suosittelen, että teette sen vapaa-ajalla, että saatte keskittyä siihen rauhassa.
Suosittelen myös lämmöllä parantavien energiohin tutustumista lisää, sillä jos noin nuorena kulkee reikienergia jo ilman erityisempää treeniä, se on huippua 8)

Henkien kutsuminen ei liity siis reikiin ja parantamiseen sinänsä mitenkään muutoin kuin puhdistukseen ja suojaukseen, joita ammattireikihoitajat, jotka hankkivat elantoaan reikillä, tekevät. Tämä siksi, että jaksaisivat hoitaa asiakkaita mahdollisimman hyvin ilman, että asiakkaan puhdistuksessa liikkeelle lähtevät tunkkaiset energiat eivät jäisi hoitajan auraan kiinni.

Henkien kutsuminen ymmärretään yleensä manaamisena :)


Otsikko: Vs: *nyyh* ='(
Kirjoitti: sekku - 04.06.2010 09:30:55
Miljardit ihmiset ovat puuhastelleet kuka enempi kuka vähempi
miljoonien vuosien ajan ja maailma ei tämän kummoisemmaksi
ole tullut.
Olemme onneksi vain ihmisiä ja vain ja ainoastaan omia sotkuja
selvitämme. Harva muuhun kykenee.
Onneksi meillä ei ole edes sinapinsiemen verran uskoa
ja kieli niin vajavainen että ymmärryksellä on mahdollisuus kehittyä.
Maailmanloppua ei ole tulossa sillä kaveria ei jätetä ja siunausta
niin paljon että saamme vajavaisena täällä puuhastella omien
mieltymysten mukaan.
"joka pilkkaa Isää saa anteeksi, joka pilkkaa poikaa saa anteeksi, mutta joka
pilkaa pyhää henkeä hänelle ei anneta anteeksi maassa eikä taivaassa."

Nauttikaa Kesästä
sekku


Otsikko: Vs: *nyyh* ='(
Kirjoitti: MegaNarri13 - 04.06.2010 13:39:43
oorait. kiitos! = D