Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Henkimaailman ilmiöitä => Aiheen aloitti: Hiisitär - 22.04.2012 02:15:18



Otsikko: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Hiisitär - 22.04.2012 02:15:18
Tässä teille henkioppaista kiinnostuneille pari simppeliä ohjetta, jonka avulla voitte lisätä yhteistyötänne henkimaailman kanssa ja saada iloa elämään.

ILON OPPAAT
Herätessäsi pyydä Puhtaan Rakkauden Tasolla työskenteleviä Ilon oppaita tuomaan päivääsi iloa. Kiitä etukäteen tulevasta ilosta ja kiitä nukkumaan mennessä saamastasi ilosta.

LAHJOJEN OPPAAT
Herätessäsi pyydä Puhtaan Rakkauden Tasolla työskenteleviä Lahjojen oppaita tuomaan päivääsi lahjoja. Voit määritellä mitä tahtoisit saada tai sanoa "yllättäkää minut!" Kiitä tulevista lahjoista ja mennessäsi nukkumaan kiitä saamistasi lahjoista. Huomaa, että jos et määrittele lahjaa erikseen, lahja voi olla mitä tahansa: ihan oikea lahja joltakulta, hyvä ruoka/juoma, uusi lempikappale, hyvä ostoslöytö, maasta poimittu heijastin, kukkanen, aikaa ihan vain itselleen jne. Päivän aikana voi saada useitakin lahjoja. Itse olen tähän mennessä saanut joka päivä lahjan; suklaata, ruokaa, omaa aikaa yksin, uusia kuvia, mielenkiintoisia uutisia, kangaspussin, ananaksen, pajunkissoja, maasta löytyneen rusettihiusklipsun, postikortteja... Joskus lahja voi olla myös esine, jonka ostat itse itsellesi.


Lahjojen oppaat toimittavat meille mielellään lahjoja. Ei ole väärin pyytää Universumilta lahjoja, koska me kaikki olemme oikeutettuja kaikkeen siihen mitä se voi meille tarjota. Minusta tämä on erinomainen harjoitus varsinkin suomalaiseen mentaliteettiin, jossa "mittään en pyydä, mittään en ota vastaan vaikka tarjottaisiinkin"  ;D Jos huomaat, että sinun on vaikeaa pyytää ja ottaa vastaan (tai jompaa kumpaa), Lahjojen Oppaiden kanssa työskenteleminen on oikein hyvää treeniä.

Muista aina pyytää Puhtaan/Pyyteettömän Rakkauden Tasolla työskenteleviä oppaita avuksesi. Näin varmistat, että saat aina kaikein parasta "palvelua" etkä vahingossa vedä puoleesi innokasta mutta ei niin hyvätapaista opasta. Ettei nyt käy esimerkiksi niin, että saat lahjan, joka paljastuukin varastetuksi ja joudut palauttamaan sen tai joudut ongelmiin sen kanssa ::)


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Päivi - 24.04.2012 21:49:38
 :smitten:

Parhautta!

Mä otin heti käytäntöön. aamusella murhedin että riittääkö mun rahat kun piti lähtee luennoitteen eikä ollu bensaa eikä rahaa. Mutta järjestyipä ruokakin kaupanpäälle :D

Sitten yks toinen juttu oli pätkähtäny mailiin, ja jos se menee läpi , meikästä kuullaan saksassa, itävallassa ja sveitsissä  :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Päivi - 24.04.2012 21:50:48
Ja unohtu, että oli tullu yheltä taholta myös kokemuspuheenvuoro-pyyntö tekeillä olevaan laaja-alaiseen kirjaanki


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Hiisitär - 24.04.2012 23:42:45
Hienoa hienoa! Näin ne asiat toimii, kun pyytelee vaan apua ja iloa ja lahjoja  :coolsmiley:

Mitähän minulla on tässä tapahtunut...? Hmmm, olen saanut limenvihreän kirjahyllyn, kukkalaatikoita ja lyhdyn (tulivat tarpeeseen), postikortteja, ruokaa, herkkuja, hyvää hammashoitoa (pelkopotilaana elämäni paras hoito ikinä!), ihania uusia kuvia tuonne inspiraatiokokoelmaan, apua verhojen laittoon (en yllä millään ilveellä), herkkuteetä... Paljon kaikenlaista pientä kivaa!


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: meimi - 25.04.2012 11:27:53
Ihana!  Hyvä, että muistuttelet välillä, miten tämä universumin homma menee.  Arkisessa aherruksessa monesti unohtuu, miten helppoa on saada kaikkea hyvää ja ihanaa!  Kiitos!


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Soile - 25.04.2012 13:42:40
Täällä kiittää myös  :smitten:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Tummasilmä - 25.04.2012 13:54:36
Tämäpä kiinnostaa, kiitos AthaMaarit neuvoista!  :smitten:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Ilkka - 26.04.2012 11:27:19
Suurkiitos AthaMaarit, kokkeillaan... :)


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Päivi - 26.04.2012 18:16:17
tänään löyty täydellinen lahja ukolle ensviikon synttäreille. oon ettiny yi vuoden. ½ hintaan oli vielä :D


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Aquarius - 29.04.2012 19:47:17
Ihana ketju!

Mä sain onnistuneen asiakastapaamisen  (en ole parhaimmillani esiintymistilanteessa)
Tilasin geelilakkaus setin ja sain kaupan päälle hileitä ja extraviiloja  :smitten:

Itse laitoin kiertoon Kinder-yllätyshahmoista nukkapandan ja nukattoman myyrän (pari tanssivaa hippoa ja barbamama odottaa vielä tarvitsijaa  ;) menevät muuten roskiin)


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Päivi - 01.05.2012 19:37:19
tuli yks ulkomaan juttu (hehkutan siitä sitten kun se on julkastu ettei mee idea vääriin korviin), sain äärimmäisen ihanaa palautetta viime syksyn ohjelmasta, ja mikä parhautta, tänään vapputorille a) sain ukolta rahaa b)lapset oli äärimääisen kiltisti (suuri lahja) ja c) esikoinen sai narunvedosta tähden, jolla sai ottaa minkä lelun tahansa ja sai siis sen minkä kovasti halus :)
sitte sain tietokoneen (hyvän ja halvalla!)


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: heguli - 01.05.2012 21:17:47
Kiitos AthaMaarit ja oppaat  :smitten

Toimi ensihetkestä lähtien..
Ihania asioita, sattumuksia, lahjoja , palveluksia, iloa ja ihmisiä (kasvokkain/puhelimitse) .. ja roppakaupalla ILOA, ONNELLISUUTTA JA KIITOLLISUUTTA!  :smitten:





Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Siiri 58 - 01.05.2012 21:47:25
Täällä yksi kokeilun haluinen myös,joka lähti tansseihin erittäin negatiivisessa olotilassa,ystävän ja hänen seuralaisensa kanssa. Lähtiessä toivoin et näkisin edes jonkun uuden ihmisen joka tulisi hakemaan tanssimaan ja toisi jotain iloa mukanaan.Illan aikana sellainen ilmestyikin, ihana jälleen näkeminen,olin unohtanut ajatuksistani vallan entisen tanssitettavani,josta olin niin huolissani joskus.Ja iloinen siitä kun kaikki oli nyt hyvin hänen elämässään ja se näkyi kauas hänen kasvoiltaan.Toinen ilon tuoja oli nuoruuden ihastus melkein 40v takaa omalta kotikylältä,häntä olin nähnyt silloin tällöin joskus.Kotiin tullessa oikein ihmettelin ääneen et olipas hauska ilta ja kiitin ystäväänikin seurasta. :D


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: pikkari - 02.05.2012 00:12:39
Upee topic ja toimiva  :smitten:
Pyysin aamulla iloista yllätystä ja mitä tapahtuikaan. Tapasin baarissa ystäväni synttäreillä aivan ihanan tytön joka oli aivan mun näköinen ja kiinnostunut näistä henkimaailman asioista.
19-vuotias eli voisin olla hänen äitinsä ja hän halusi halata mua koko ajan ja vaihdettiin numeroita.
Tuli magee mama-fiilis vaikken tod mikään äitityyppi olekaan ja ikäistäni kymmenen vuotta nuoremman näköinen.
Tuntui hassulta nähdä itsensä kopio parikymppisenä.  :D
Ystäväni sanoivat samaa että te olette kuin kaks marjaa tai kuin äiti ja tytär.
Mul on kaunis "lapsi"  :)


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: mouru - 02.05.2012 21:06:09
:D Pyysin eilen illalla ennen nukkumaan menoa lahjaa ja sain tänään pizzeriassa pizzan mukana itikan. Noei, ei se varmaan se lahja ollut. Hyvä päivä oli kyllä kaikinpuolin sitä itikkaa lukuunottamatta :smitten:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: meimi - 02.05.2012 21:24:22
Minäkin olen joka aamu pyytänyt iloa ja lahjojakin.  Olen ollut todella hyvällä tuulella ja iloinen siitä asti!

Sain hierojalta kasvin, hän oli saanut sen joltain asiakkaaltaan, mutta sanoi, että se kuolee hänen hoidossaan, ja kasvi sai uuden kodin.  Minä annoin ystävättärelleni muutaman kirjan ja yhdet enkelikortit.  Hänkin oli onnellinen, minä hänen mukanaan.  Tänään sitten sattui se klassinen opas-enkeli-tapaus kun menin kaupungille asioille.  Sillä kadulla, mihin olin menossa ei tietenkään ollut ainuttakaan parkkipaikkaa vapaana.  Sanoin jo ääneen että voi ny pill.....leri, kun sitten ihan siitä sen liikkeen edetä mihin olin menossa, lähti auto ja sain omani siihen!  Ihanaa miten meistä pidetään huolta, kun vaan pyydämme!
 :smitten:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Cerisemois - 03.05.2012 20:19:11
Kiitos, kun laitoit tämän tänne  :)


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Tummasilmä - 04.05.2012 19:23:53
No nyt täytyy sanoa ettei toimi  :uglystupid2:. Tuntuu että kaikki menee ihan nurin kurin ja aivan takaperin, huono onni seuraa... Noo, tästä ei ole kuin yksi suunta ja se on ylöspäin  :2funny:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Hiisitär - 04.05.2012 19:40:00
Tummasilmä, sulla voi olla karmavaihde menossa. Jos se on käytävä läpi, siinä ei auta opaspyynnöt, koska oppaiden täytyy kunnioittaa sielun vapaata tahtoa ja oppitehtäviä.

Jos toivot saavasi jotain muttet usko saavasi toivomaasi, se ei välttämättä toteudu lainkaan. Oppaat osaavat olla herkkiä ja toimia samoin kuin ihmiset. Ajatellaan, että joku pyytää sinulta lainaksi polkupyörää, muttei usko saavansa sitä. Hänen toiveensa ääneen sinulle kuuluu "Haluaisin lainata pyörääsi - vaikka ethän sä sitä kuitenkaan mulle anna, en osaa ajaa sillä, rikon en, jään vielä auton alle tai pyörä varastetaan...Ei, älä, en ota pyörääsi, vaikka haluaisin".

Näin toimii tismalleen myös energiatasoinen toive, jota toivotaan muttei uskota toteuvaksi  ;)


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Päivi - 04.05.2012 19:45:49
voisko tässä olla samaa mitä rhonda byrnen kirjassa oli pointtina- se pitää tuntea myös?

(oon saanu alesta tänään suoristusraudan rikkuneen tilalle, lehtijuttu vaasaan ja savoon, yhen ulkomaanprojektin  :smitten: hehkutan siitä sitten kun se on julkastu ettei mee mönkään, tein onnistuneen kakun, sain kustantajalta kirjotuspyynnön omasta kirjasta jnejne)


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Tummasilmä - 05.05.2012 22:29:33
Olette varmasti oikeassa siinä, että jos ei itse usko että saa mitä pyytää, niin tuskin saa mitään  :D.
Joku vaihe mulla varmaan on menossa, mikä lie, tuntuu että oon nykyään niin kauheen hajamielinenki (vai vajaamielinen), ja tuntuu etten saa sanojakaan oikein enää sanotuksi  :P. Tahtoo väliin vastustaa kaikessa ja kaikkien kanssa. Mutta toki täytyy sanoa että väliin onnistunkin  ;D.

Täytyy vielä kuitenkin koittaa tätäkin, koska me todella tarvitaan apua/"lahjoja" arkeen tällä(kin) hetkellä, täytyy vain opetella taas uskomaan. 
Mikähän siinä on muuten, kun nuorempana luotin automaattisesti siihen että asiat hoituu ja saan mitä pyydän, ja nyt oon niin pessimisti kuin olla vain voi...


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Hiisitär - 06.05.2012 14:51:31
Ajattelin päivittää tänne listaa siitä mitä olen saanut oppailta - sen lisäksi,että päivät ovat olleet Ilon oppaiden ansiosta ratkiriemukkaita.

Eilen minulle tarjottiin teet kahvilassa ja olisin saanut vielä ruokaakin,mutten raaskinut kuluttaa tarjoajan rahoja, koska kahvila oli kallis. Kotona ystäväkämppis oli tehnyt itselleen ruokaa laktoosittomana ihan vain sitä ajatellen, että minäkin voisin syödä sitä. Kotiin ilmestyi kukkia, sain ystävältäni kasan hänen vanhoja vaatteitaan ja sain ensimmäisen postcrossing postikorttini, joka oli kuin minulle tehty - ja se tuli vielä yhdeltä toimintaa johtavalta henkilöltä. Ystäväni lahjoitti minulle kattolampun ja rullilla olevan tuplatasopöydän, joka oli tarkoitus laittaa parvekkeelle, kunnes roskakatoksesta löytyi täydellinen parvekepöytä. Kämppis osti tv-tason, joten minun ei tarvinnut huolehtia siitä. "Sattumalta" vastaan tuli loistava kauppa, josta löytyi 1-3 euron hintaan kaikkea mahdollista, mitään kotiin kaipaan. Löysin myös kadoksissa olleita tavaroitani.


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Aquarius - 11.05.2012 10:31:55
Mä voitin firman hyväntekeväisyysarpajaisissa ! :)

Saatoin myös ehkä ratkaista asian, jota mm AthaMaaritilta & heilurilta kyselin  ;) Aika kertoo aikanaan, miten meni

*Niin ja mun myytävänä olevasta hääpuvusta oli tullut kysely :) Toivotaan, että löytää uuden morsiammen 


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Päivi - 11.05.2012 18:38:56
Mä sain uuden ammatin. tai siis koulutuksen. Pyysin siis työtä ja koulutus maksais 1950€, mutta saan maksaa sen kolmella luennoinnillani.  Sitten oon saanu näitä pienempiä-mansikoita lähikauppaan, parkkipaikkaa, ahaaelämyksiä, kilttejä lapsia, ja kohta saan hehkuttaa siitä ulkomaan jutusta. Toinen ulkomaanjuttu tuli, että kunhan oon ton koulutuksen käyny, pääsen ehkä luennoitteen amerikkaan, koska tän oireyhtymän ja ton ammattiryhmän tekijöitä on mun lisäkseni vissiin 1 koko maailmassa)

Kiitos vaan AM tästä  :smitten:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Indium - 13.05.2012 14:39:47
Mikäs siihen sit auttais, jos on vaikea uskoa että ansaitsee mitä pyytää?


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Hiisitär - 13.05.2012 14:52:40
Työskentely itsensä kanssa. Vaikeiden kysymysten esittämistä itselleen ja niihin vastauksen löytämistä, ja kun vastaus löytyy alkaa työstää sitä tietoisesti. Tavallaan siis ohjelmoi itsensä uudestaan.

Tässä tilanteessa siis: Miksi en ansaitse jotain? Mitä tunteita se herättää minussa? Miksi? Mistä nämä kumpuavat? Onko menneisyydessä häikkää, onko itsetunnossa häikkää ymv.? OK, menneisyydessä on häikkää - mikä on vialla menneisyydessä? Miten olisin halunnut asioiden menevän? Mitä tunteita tuo aiheutti minussa? Muuttuiko persoonani jotenkin? Jos, niin miten? Aha, itsetunnossa on häikkää - mikä siinä on vialla? Mistä se johtuu? Mitä tunteita se aiheuttaa minussa? Miten se ohjelmoi minut toimimaan, entä miten haluaisin toimia? Miltä minusta tuntuisi, jos ansaitsisin mitä haluaisin? Uskallanko sallia itseni ansaitsevan? Jos en, miksi pelkään ansaitsemista? Kuvittelenko sen tekevän minut ahneeksi tai että olen ahne pyytäessäni jotain? Kuvittelenko, että minulle annettu on pois joltain toiselta? Sitooko minua suomalainen mentaliteetti "mittään en pyyvä, mittään en ota vaikka tarjottais"? Miksi?

Iso lista siis kysymyksiä (tuossahan on vain pintaraapaisu). Harva jaksaa tai edes viitsii ryhtyä työstämään omia asioitaan, koska ne vaativat niin kovaa sitoutumista, mutta se kannattaa aina. :)


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: sherry - 21.05.2012 23:48:40
Mäkin pyysin aamulla oppailta lahjaa, ja myöhemmin päivällä löysin uuden lempparibiisin. Lisäksi kampaaja, jolla kävin viimeksi 2v sitten yhden kerran, muisti mut ulkonäöltä ja kysyi ollaanko tavattu joskus, siitä tuli ihan mielettömän ihana fiilis :smitten: Kotimatkalla satuin vielä törmäämään Greenpeacen feissariin, joka osoittautui tosi mukavaksi ja siitäkin jäi tosi hyvä olo. Liityin kuukausilahjoittajaksi ja vaikka se oli sellanen hetken mielijohde (myönnän että mut on aika helppo puhua ympäri..), mua ei kaduta yhtään ja siitä tiedän että tein ihan oikeen päätöksen :)

* Ja mikä kaikista oudointa, ensirakkauteni viiden vuoden takaa otti yhteyttä. Ei olla oltu missään tekemisissä siitä lähtien kun erottiin, ja nyt oli sitten käynyt kommentoimassa mun Facebook-seinälle (en tiennytkään että ei-kaveritkin pystyy kommentoimaan muiden seinälle ??? ). Mä en varsinaisesti pidä tuota lahjana, ilosta puhumattakaan, mutta sattuipa sopivasti kuitenkin osumaan just tälle päivälle kun ekaa kertaa kokeilin tällästä opasharjoitusta :D


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Päivi - 22.05.2012 14:57:49
 :D mä sain uuden ammattikoulutuksen ilmaseks (2000€)  kun lupasin luennoida 3x ilmaseksi. Tänään sain koekaniinin harjotustehtävään koulutusta varten 26km päästä, eli ei tarvi ees kovin pitkälle mennä. Tää on huikee liikeidea. yhdistyy edellinen ammatti/koulutus, tää elämäntehtävä ja sitte tää uus. ihamparhautta.

Lisäks oon nyt kirjottanu 5x A4:sta syksyllä ilmestyvään kirjaan, sama kustantamo pyysi lisää artikkeleita erääseen verkkolehteen.

huimaa.


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Hiisitär - 22.05.2012 23:36:09
Minä sain kutsun Edinburghiin, jos vain lentoliput järjestyvät nyt kesän aikana. :) Löysin eilen etsimiäni elokuvia alennuksesta ja vielä paremmalla alennuksella, mitä odotin. Huomasin, että Iittalan Satumetsä-mukeja saa taas kesän ajan, kun minua jäi kaivelemaan se, etten ostanut kuin yhden mukin aikoinaan. Roskakatoksesta löytyi matto, istuintyyny, parveketuoli ja ruokapöydäntuoli. Löysin kirpparilta saapaskorkkarit, jotka mahtu pohkeista jalkaan enkä saanut edes kantaa rikki (astun huonosti vasemmalla jalalla, joten kaikki korot menevät kokonaan rikki päästä pohjallisiin). Ystävä lahjoitti vaatteitaan, tulivat tarpeeseen. Minulle on tullut piirustuspuolelta tilaustöitä, jota ei ole tapahtunut koskaan aiemmin - on ihan ruuhkaa!

Tällainen tsemppipäivitys :3


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Aquarius - 23.05.2012 09:26:06
Mä olen saanut täältä foorumilta paljon apua  :smitten:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: iloinenvalo - 23.05.2012 14:33:17
Hieno ketju  :smitten: Tuntuu tämä juttu toimivan  :)  :smitten:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Indium - 23.05.2012 15:25:19
Mun on vaikea tavallisina päivinä mitään pyytää, mutta sen oon viime päivinä huomannut että kyllä asiat aika erikoisesti osaa järjestyä kun sitä pyyteleepi hankaluuksien keskellä. :smitten:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: sherry - 23.05.2012 15:57:24
Mä ehdin kuin ehdinkin eilen junaan, vaikka lähdin kotoa tosi myöhässä, ja sain vielä hyvän paikan. Ravintolavaunussa mun koruja kehuttiin ja eteeni tuotiin myös rahaa (20senttiä, mut rahaa kuitenkin:) sekä uusi mies, mutta päätin olla tarttumatta kumpaankaan tilaisuuteen ::)

Tänään sain monen mutkan kautta vanhan kaverini puhelinnumeron kun olin edellisestä puhelimestani ottanu vahingossa väärän numeron talteen, eikä tätä ihmistä oikein tavoita muuten kuin puhelimella. Lisäksi meidän iskä oli ostanu jotain superhyvää jogurttia kun se tietää että mä oon jogurttien suurkuluttaja :)

Mä oon alkanu ihan uudella tavalla arvostaa kaikkia pikkujuttuja sen jälkeen kun otin tavaksi aina aamuisin pyytää iloa ja lahjoja tulevaan päivääni. Aikaisemmin en välittäny jos joku kärpänen tuli pörräämään mun viereen, nyt ajattelen että se tulikin siihen vetämään lentoesityksen ihan vaan mua varten :smitten:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Viola - 23.05.2012 19:21:00
Maailmankaikkeus helli minua viime viikolla :)

Olin erittäin hyvissä fiilareissa viimeisen sytostaattitiputuksen jälkeen. Ajelin kotiin päin, kun kuntosalilta soitettiin ja kerrottiin minun voittaneen 1kk kortin salille. Wau. Hain kortin ja ajattelin käydä pikaisesti läheisellä kirpparilla. -> Löysin ihania tuotteita, sain ne -50% ja kaupan päälle vielä kauan etsimäni Matto-Mikon. Samaisella matkalla "törmäsin" vielä vanhaan tuttuun, jota en ollut nähnyt 15v (tunnistin äänestä). Tuo päivä oli suorastaan taianomainen. Kyllä kiittelin ja milteinpä naureskelin ääneen :)


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Hiisitär - 23.05.2012 19:51:50
Ihan mahtavaa lukea näitä erinäisiä tapahtumia ja lahjoja! Jatkakaa vaan niiden postittamista, saadaan lisää todisteita sille, että homma tosiaan toimii :coolsmiley:

Minä sain tänään lahjaksi elokuvan ja lempiskumppaa pullollisen. Kirpputorilta löytyi täydellinen satukirja yllätyslahjaksi Taiwaniin sekä vanhoja Hämähäkkimieslehtiä itselleni plus muuta mukavaa halpaa. Ystävältäni tuli lahjana Party Liten tuoksukynttilöitä ja Body Shopin vartalorasvaa (rakastan erilaisia kosteusvoiteita). Kämppikseni paikansi täydellisen kahvilan, jonne menemme heti, kun tilaisuus koittaa. Alennuksesta löytyi Postcrossingiin kasa postikortteja. Aamulla sain hysteerisen naurukohtauksen Klonkun deitti-ilmoituksesta, johon törmäsin netissä.

Olen ryhtynyt pyytämään myös Rahan Oppailta rahaa nähdäkseni toimiiko se samoin ja kyllä, toimii! Joka päivä on tullut rahaa tai rahanarvoisia asioita. Tämä "koe" on edelleen testausvaiheessa ;)


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Godiva - 23.05.2012 20:18:45
Mä löysin tänään kirpparilta just sellaiset kengät mistä olen haaveillut. Sellaiset ihanat korkkarit. Ja tämä lahja tuli nopeasti, vasta oikeastaan viime viikonloppuna huomasin tarvitsevani sellaiset kengät  ;D.

Kiitos vaan näistäkin kengistä! Perjantaina saan siis jalkaani kauniit, naiselliset uudet kenkäni.


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Yep - 23.05.2012 20:22:23
Olen saanut antaa ihmisille kaikenlaista ja saanut tuntea siitä syvää kiitollisuutta ja iloa.  :smitten:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: iloinenvalo - 29.05.2012 14:02:51
Tää homma on toiminut. On tullut paljon iloja ja lahjoja viime aikoina :smitten:  Äsken soi puhelin ja sain töitä lisää :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Päivi - 29.05.2012 16:07:07
mä "sain" avioeron. koitan sitkeesti uskoo että mulle tapahtuu vaan asioita jotka on mulle hyväksi.


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: SanctAstra - 29.05.2012 18:26:08
Kaikennäköisiä pieniä asioita on tapahtunut, kun olen muistanut pyytää ja kiittää. Jokapäiväisesti olen saanut hyvän parkkipaikan, kun sitä olen pyytänyt.  Pitempiaikaisen pyynnön toteutumista vielä odottelen.  :)


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Pikkukisu - 01.06.2012 23:47:10
Toimii pelottavan hyvin! Kiitos tästä ketjusta, olen saanut todella paljon iloa elämääni ja aivan ihania lahjoja! En ole enkeleiden tai oppaiden kanssa koskaan aiemmin kommunikoinut, joten saako noviisina kysyä miten te muut pyyntönne toimitatte eteenpäin? Ja jos on joitan spesifejä toiveita, niin kuinka kohdistaa oikealle enkelille/ oppaalle? (Vaikka kyllähän tämä kokeilemani viestinvälitys näyttää jollain tapaa toimivan kun näin paljon positiivisia kokemuksia mahtunut viime päiville, kun olen tätä testaillut! ;))


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Hiisitär - 02.06.2012 10:31:35
Simppelisti määrittelet vain mitä apua kaipaat miltäkin oppaalta/enkeliltä. Ei mitään poppaskonsteja, toimii ihan kuin kasvotusten jollekulle henkilölle esitettevä pyyntö.


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: sherry - 08.06.2012 16:29:05
Mä pääsin eilen ilmaiseksi Mötley Cruen keikalle + jatkobileisiin ja kaupan päälle tutustuin ihan mahtaviin tyyppeihin :D en mä kyllä ihan tollasta odottanu kun aamulla lahjaa pyysin :smitten:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Hiisitär - 08.06.2012 17:21:14
Tänne ilmestyi eilen viimeinkin pesukone - ilmaiseksi. Viiden kuukauden pyykkirumba jatkunee vielä seuraavat 2 päivää  ;D


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Hiisitär - 09.06.2012 18:13:47
Puolentunnin päästä lahjaoppaille esitetystä toiveesta luokseni tupsahti uusi matto ja mikroaaltouuni - ilmaiseksi  ;D

Liekö Venuksen ohikulku pistänyt vauhtia asioiden toteutumiselle!


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Aquarius - 09.06.2012 20:07:04
Viime aikoina on ollut lahjojen suhteen hiljaisempaa, tai sitten en ole ollut kovin herkkä huomioimaan ympäristöä  :o

Huomiselle on suuret odotukset ja toiveet, toivottavasti maailmankaikkeus on samaa mieltä toiveideni kanssa  :smitten:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: VanillaHeart - 04.01.2013 13:50:13
Nostan tätä aihetta  :)

Tässä minulle tapahtuneita juttuja viimeisen parin viikon ajalta. Kiitos näistä!

-   Löysin -50% alesta ihanan ja lämpimän huivin, jota ihastelin syksyllä, mutta en raaskinut silloin ostaa
-   Sain asunnon viikon sisällä avoliiton päättymisestä haluamaltani alueelta
-   Sain 100 euroa alennusta tammikuun vuokrasta, koska edellinen asukas ei ollut tehnyt riittävän hyvää loppusiivousta (mutta ei ollut todellakaan iso homma siivota!)
-   Löysin kirjakaupasta kaksi kirjaa, joista toisesta olin saanut suosittelut ja toinen oli kirja, jonka suomennosta olin odottanut, mutta en tiennyt, että se onkin jo kaupoissa. Lisäksi juuri tämä odottamani kirja oli kanta-asiakasalessa!
-   Huonekaluliikkeessä sain -25 % alennusta, vaikka ale olisi alkanut vasta muutaman päivän kuluttua ostohetkestä
-   Löysin makuuhuoneeseen ihanan lampun, ja kun surffailin netissä, osuin nettikauppaan, jossa se oli alessa
-   Ehdin juuri ja juuri bussiin, jossa tapasin ystävän, joka ei yleensä kulje sillä bussilla. Tuli hyvä mieli.
-   Löysin todella edullisesti keraamisen teepannun, jossa on teesiivilä mukana. Olen jo pitkään etsinyt oikeanlaista teepannua
-   Sain sängyn kotiinkuljetuksen ilmaiseksi
-   Löysin ikeasta haluamani maton. Nämä matot myydään aina loppuun kun pieni erä tulee
-   Tunsin haikeutta edellisessä asunnossa olleita saunan valoja kohtaan, koska pidin niistä niin paljon ja luopuminen otti koville. Uudessa kodissa on samanlaiset kuituvalot saunan katossa!
-   Ihastelin kaupassa saunakippoa ja –kauhaa, mutta en ostanut niitä. Menin toiseen kauppaan, jossa en yleensä käy ja ne olivat – 25 % alessa! Sauna ja siihen liittyvät jutut ovat minulle tärkeitä. Rakastan saunomista.
-   Töissä tapaamani ihmiset ovat olleet hyväntuulisia ja joustavia, kannustavia ja mukavia
-   Löysin kirjastosta kirjoja niiltä kirjailijoilta, joita halusin lukea (ovat kaikki aika suosittuja ja harvoin on uusia teoksia hyllyssä)
-   Kissa, joka ei yleensä ole sylissäni, tuli rinnan päälle lepäilemään ja kehräämään
-   Työterveyslääkäri oli ihanan empaattinen ja ymmärtäväinen
-


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: unelmassa - 04.01.2013 14:25:18
Hienoo rakas ystävä, piä lippu korkeella.. :D :D             :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:       :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Oon huomannu et ajatuski on energiaa.
Äsken ku olin kävelemässä suojatien yli, niin ajattelin et naiset ei yleensä pysähy  ???
Mut miehet monesti,niin eiköhän seur.suojatien kohalla mies sit pysähtyny. ::) :D
No vinkkasin tietty kiitokset miekkoselle.. ;) :D :D


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: mii-i - 04.01.2013 15:25:33
Ihana ketju  :smitten:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: kotivalo - 05.01.2013 09:46:26
Onko näitä oppaita muitakin kuin ilon ja lahjojen opas, esim. rahan opas, josta joku mainitsi? Tämä on mielenkiintoinen ketju, tein äsken itsekin toiveen, katsotaan miten käy=)


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: VanillaHeart - 10.01.2013 16:04:29
Tällaisia juttuja viimeaikoina. Kiitos näistä!

-   Löysin haluamani mekon – 50% alesta, jäljellä oli yksi kappale ja tietysti oikeaa kokoa
-   Sain rahaa yllättävältä taholta
-   Jonkin aikaa hiljaiseloa viettäneet ystävät ovat ottaneet yhteyttä
-   Tein onnistuneen meditoinnin (ensimmäinen ikinä!)
-   Mietin mistä saisin tv-tason hinnalla, johon minulla olisi varaa. Sattumalta surffasin huuto.netissä, josta bongasin kivannäköisen tason, mutta sijaitsi toisella puolella Suomea. Myyjä oli maininnut mistä se oli ostettu, joten kävin tilaamassa samanlaisen tv-tason kyseisestä liikkeestä – 50% alella. Kotiinkuljetuskin järjestyi nopeasti. En olisi muuten edes muistanut sen kaupan olemassaoloa.
-   Sain kiitosta töissä
-   Löysin kirjastosta kirjasarjasta sen osan, jota halusin
-   Voitin vajaa 20 euroa lotossa, eli melkein puolet bussilipun hinnasta ;)


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: mii-i - 10.01.2013 16:41:25
He, just kun kommentoin tyyli-ketjuun säästämästäni parisataalappusesta kaksien unelmakenkien suhteen, kun maltoin venaa hankintapäätöstä jonkin aikaa  :laugh:

 :smitten:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: xjam - 20.01.2013 15:03:16
Tänään kaveri soitti että naapurilla olisi myynissä 19" litteä näyttö 20€. Olisi kyllä käyttöä sellaiselle.  :)


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: VanillaHeart - 21.01.2013 12:30:42
Elämä on kyllä ihanaa! Tässä tapahtumia:

- Löysin taxfreestä lempishamppanjani, jota ei saa Alkosta
- Ihastuin työkaverin paitaan ja löysin samanlaisen paidan päivää myöhemmin (en edes kysynyt mistä oli ostanut)
- Sain pyytämättä kattolampun kiinnityksen, jota en olisi itse osannut ja uskaltanut tehdä
- Yllättävä työmatka oli oikein mukava ja hyödyllinen ammatillisesti
- Pääsin ilmaiseksi aarrekartta-kurssille
- Sain 500 euroa yllättävältä taholta

Kiitos näistä!


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Indium - 21.01.2013 12:51:32
Nyt on pakko esittää tarkentava kysymys, että mitenkä noi asiat "tupsahtelee" teille ilmaiseksi? Tuleeko nämä kodinkoneet, matot yms. jostain teidän ystäviltä?


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Avicii - 21.01.2013 14:19:01
Minulla toimii tämä satunnaisesti. Joskus riittää että miettii että tuollaisen haluaisin ja sitten se tulee eteen tavalla tai toisella ja joskus pitää oikein erikseen pyytää. Lottovoittoa en kykene manifestoimaan mutta olen löytänyt edullisesti kaikenlaisia tavaroita  :)  :P


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Indium - 22.01.2013 15:00:07
Okei, nyt iltasella kiittelin oppaita menneistä ja tulevista iloisista jutuista, ja tänään onkin tullut jo monta eteen.

- Löysin maasta ehjän kaava-arkin, joka herätti inspiraation ommella jotain kivaa
- Hassu, tosi kurttuinen mummo hymyili leveästi kun annettiin toisillemme tietä jalkakäytävällä
- Tuli mieleen käydä pitkästä aikaa yhdessä putiikissa, ja siellä sai lahjan kassalla
- Kohtasin hassusti söötin vauvan joka oli poikakaverini kaima  ;D
 :D


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: max.79 - 25.01.2013 09:15:51
olen vasta aloittelija näissä opas hommissa mutta eteeni on tullut välillä mukavia yllätyksiä. Toisaalta kun opiskelen perhe-elämän ohella kätilöksi ja tahti koulussa on liveästi sanottuna tappotahtia  :buck2: niin ressini jotenkin syrjäyttää herkistymisen näille asioille. Onkohan se mahdollista?

Kuitenkin 21.1  tappotahti kasautu päälleni rytinällä. Päättötyö, tehtävät, tentti, harjoittelut, perhe-elämä ja koti-elämä. oma elämä ei naksahtanut yhteen. Lähdin koulusta ajamaan tuona päivänä matkaa oli satakilometriä kotiin..  radiosta soi kaunis kappale Mariskan Kukkurukuu. no herkistyin ja aloin itkemään  :'( . Tunteet sai vallan ja vollotin elämän vaikeutta ja kiirettä. laulun loputtua katsoin taivaalle ja heitin ilmaan pyynnön " jos vain te voisitte auttaa ja antaa mulle helpotusta" :angel: tarkoitin oppaita kun en ole varma onko se nyt niin totta vaikka kokemuksia joitain on tullut. Pääsin kotiin ja vollotin miehelleni. Heitin koululaukkuni nurkkaan ja otin tyttöni ja lähdettiin uimaan. helpotti hiukan. KUnnes koitti eilinen 24.1. mulla alkaisi 4 viikon harjoittelu ensi maanantaina. opettaja yllättäen ehdotti mulle että jos mulla on tarpeeksi tunteja kasassa harjoitteluista ja osan voin tehdä kesätyössä, voidaan perua 4 viikon harjoittelu, koska en tarvitse sitä!! :o  WHAT!  4 viikkoa vapaata!   :2funny: ;D     Voi Mahotonta. nyt jos vain se toteutuu niin mulla on aikaa olla lasten kanssa, tehdä rauhassa päättötyötä, harrastaa liikuntaa ja olla itseni kanssa.

Että kiitos henkiset oppaani!  näköjään ei tarvitse kuin pyytä vain  :)  joka on hiukan vaikeaa mulla. Tottunut auttamaan vain toisia.



Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Hiisitär - 25.01.2013 13:24:58
Joku ketjussa kyseli onko olemassa muita alan oppaita. Kyllä on! Ihan mihin tahansa asiaan voi pyytää asiaansa erikoistunutta opasta. Vaikka haluaisi leipoa maailman ihanimpia muffinsseja voi pyytää juuri muffinssien leipomiseen (tai yleisesti leivontaan) erikoistunutta opasta avuksi.

Itse mietiskelin vuoden alkupuolella tilannettani. Olen asunut vuoden pääkaupunkiseudulla, mutten ole suunnitelmistani huolimatta vieläkään löytänyt uutta harrastusta itselleni. Kamppailulajit ovat kiinnostaneet aina, mutta mikään laji ei ole koskaan vetänyt puoleensa tyyliin "tässä se on!"

Pari viikkoa sitten makasin illalla sängyssä ja pyysin, että kamppailulajeihin erikoistunut opas vinkkaisi minulle uuden harrastuksen, joka olisi minulle kaikella tapaa sopiva. Mikä tahansa laji kävisi, kunhan se sopisi minulle fyysisesti, henkisesti ja taloudellisesti. Haluaisin pieneen ryhmään, koska en viihdy isossa porukassa. Samalla saisi yksilöllistä opastusta opettajalta.

Seuraavana päivänä huomasin Metro-lehdestä kamppailulajikurssin mainoksen. Silmiini osui pikkupräntillä NAGINATA. Tiedän, että Naginata on japanilainen taistelukeihäs, mutten tiennyt, että sitä voi harrastaa Suomessa.

Ei kun viestiä opettajalle, että sopisiko laji lyhyelle naisihmisille ja mitä se maksaa. Vastaus; sopii, Naginata on Japanissa naisten laji ja naiset siellä ovat minun pituisiani. Vuosimaksu 100e sisältäen jäsenmaksun ja vakuutuksen. Kaikkien muiden kamppailulajien vuosimaksut lähentelivät 300 euroa eivätkä edes sisältäneet jäsenmaksua tai vakuutusta. Minulla oli siis varaa aloittaa tunnit! Lisäksi nykyinen pääopettaja on Suomen ensimmäinen Naginata opettaja. Sunnuntaina on ensimmäinen tunti ja kuvien perusteella mitä olen nähnyt ryhmästä ja opettajasta, ihmiset ovat energiansa puolesta mukavia. Harrastajia on ehkä 10-15 koko ryhmässä.

Ilokseni ystäväni innostui myös lajista ja lähtee mukaani treeneihin. Ihanaa, kun ei tarvitse mennä yksin oman mukavuusalueensa ulkopuolelle. Toivon, että voisin kouluttautua Naginata-opettajaksi.


Muuta mukavaa lahjojen saralla:

- Ihastuin Marimo-nimisiin vesikasveihin. Niitä ei saa Suomesta, mutta löysin välittömästi Malesiasta kasvattajan, joka postitti Marimoja Suomeen. Tulli päästi kasvit läpi vaikka pelkäsin, ettei se tule onnistumaan. Aion ryhtyä itse kasvattamaan Marimoja.
- Tilasin jouluvalot, joissa oli kuolleita lamppuja ja muutama vääränvärinen lamppu. Myyjä ilmoitti postittavansa minulle välittömästi uuden setin ilmaiseksi.
- Löysin uuden suosikkitaiteilijan, joka on kotimaassaankin niin underground, että hyvä kun muutaman taideteoksen saa netistä kaiveltua esiin. Parin päivän päästä tuli sattumalta vastaan nettikauppa, joka myy kyseisen taiteilijan taidekirjaa erittäin edullisesti ja postitus Suomeen ok! Tilaan kirjan pian.
- Olen toivonut pitkään, että saisin osallistua taideprojekteihin. Viime vuonna osallistuin kahteen kansainväliseen taideprojektiin ja lisää on tiedossa.
- Toivoin viime vuonna työpaikkaa, jossa saisin tehdä töitä tietokoneella viestinnän parissa ja jossa ymmärrettäisiin kuukautisia edeltävän jännitysoireyhtymäni ongelmat eli saisin olla sairaspäiviä kotona ilman syyllistävää sormea. En löytänyt palkkatöitä, mutta minut ohjattiin työelämänvalmennukseen ministeriöön, siitä huolimatta, ettei minulla ole alalle koulutusta eikä suhteita mihinkään suuntaan. Kaikki toiveeni toteutuivat!
- Matka Skotlantiin järjestyi kesällä parissa kuukaudessa kaikkine kuluineen!
- Olen todella kova Raiden-nimisen pelihahmon fani. Raiden saa tänä vuonna ikioman pelinsä, jota markkinoitiin alkusyksystä Tokion pelimessuilla. Messuilla jaettiin isoja, hienoja mainoskansioita kyseisestä pelistä. Haaveilin, että "saisinpa tuollaisen". Valitettavasti parin päivän ajan vain yhdessä rakennuksessa toisella puolella maaalloa saatavilla olevan mainoskansion saaminen omaksi on HYVIN epätodennäköistä. Enemmin voittanee lotossa. Silti sain sen! Uusi nettiystäväni Meksikosta(!) lähetti minulle kyseisen mainoskansion täysin tietämättä, että olin haaveillut siitä; hän oli saanut sen tilauksen mukana Japanista ja ajatteli, että ilahtuisin siitä. Kyseessä on vielä ihminen, jonka odottaisi kaikkein viimeisemmäksi lähettävän yhtään mitään yhtään kellekään.
- Olen päässyt työni puolesta kuljeskelemaan valtion omistamissa kauniissa tiloissa, jonne ulkopuolisilla ei ole mitään asiaa.
- Välit yhteen esimiehistäni ovat nykyisin erittäin hyvät, vaikka alku olikin kankea ja otimme ensimmäisellä työviikolla yhteen ihan tosissamme.  
- Sain suosittelijan nykyisestä työpaikastani ja juuri siitä henkilöstä, kenet halusinkin suosittelijaksi
- Olen saanut yllätyslahjoja ystäviltäni vähän ympäri maailmaa
- Minulla on ollut aina rahaa laitettavaksi rakkaaksi tulleeseen Postcrossing harrastukseen ja yleensä aina vastaanottajalle sopiva kortti valmiina kokoelmissani

Siinä olisi muutama päivitys!

Ai joo, sitäkin kyseltiin mistä tavarat tulevat ilmaiseksi. Ne voivat tulla AIVAN mistä tahansa! Minulle tavaraa on tullut ystävien kautta sekä ihan roskakatoksesta. Meillä roskakatoksessa tavara kiertää kuin kirpputorilla - vie sinne mitä haluat ja nouda pois mitä haluat. Kaikkea löytyy. Viimeksi siellä oli sohva, joka on tilauslistalla, mutta siitä puuttuivat istuintyynyt.


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Hiisitär - 25.01.2013 13:31:31
Ai niin ja yksi lahjajuttu vielä!

Keräilen sarjakuvia ja erityisen rakkaita ovat fanien tekemät sarjakuvat suosikkisarjoistani. Kun kiinalainen suosikkitaiteilijani julkaisi sarjakuvan, otin häneen yhteyttä ja kysyin voisinko tilata sarjiksen häneltä. Vastaus; en myy sarjakuvia ulkomaille, niitä saa ainoastaan Kiinasta.

Kiitin vastauksesta ja pyysin, että jos hän joskus muuttaa mieltään toivoisin yhteydenottoa. Ostaisin sarjakuvan sitten heti.

Taiteilija vastasi uudelleen, että hän ei tule koskaan myymään sarjakuvia ulkomaille, koska hän ei osaa käyttää maiden välisiä rahansiirto-ohjelmia ja hän pelkää, että sarjakuva katoaa matkalla. Hän kuitenkin totesi "Muistan sinut, sinä olet tämän sarjan fani. Jos haluat, voisin lähettää sinulle yhden sarjakuvan lahjaksi".

Ja niin hän teki! En saanut yhtä vaan kaksi kappaletta sarjakuvasta, sekä hänen tekemiään kortteja ja tarra-arkin! Hän ei tiennyt, että kerään kaiken hyvän lisäksi vielä tarroja ja olin haaveillut kyseisestä tarra-arkista. Korttien piirustus oli kuva, jota olin ihaillut jo pitkään. Sarjakuvan mukana oli muutama taidekirjasivu eri taiteilijoilta.

Minulla on siis hallussani kyseisen fanisarjakuvan ainoat Kiinan ulkopuoliset kappaleet. Näin ne asiat järjestyvät!


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: jaden - 25.01.2013 15:48:15
Toimiikohan tämä sellaisessa kun haluaisin vaihtaa paikkakuntaa? Voiko sellaista toivetta pyytää? Olen vasta tutustunut tälläiseen. Eräs päivä toivon yllätystä päivään ja todellakin sain sen. Eräs ihminen toi minulle erään asian jota olin kauan halunnut ja tämä ihminen kyllä on viimeisimpinä ihmisistä jolta odottaisin saavan yhtään mitään. Hymy olikin sitte herkässä loppu päivän!  :smitten:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Hiisitär - 25.01.2013 22:43:48
Ihan mihin vaan voi pistää toivetta menemään! Ainoastaan emme voi toivoa tiettyä henkilöä elämäämme tai muuttumaan tai mitään sellaista, joka koskee toisen ihmisen yksityistä elämää. Tämän asian blokkaa vapaa tahto, jonka mukaisesti kukaan muu ei saa puuttua kenenkään toisen sielun vapaaseen tahtoon.


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Päivi - 25.01.2013 22:53:20
Toissapäivänä pistin aarrekarttaan kissan. (ja apurahatoivetta ja galleriaa näyttelyä varten) no samantien laitto kaveri fb:ssä että ottaaks joku kissan...no. asuu 300km päässä ja sattumalta on tulossa naapurikadulle huomenna...

Sitte eilen aamusta aattelin että tartteis uuen sängyn tai patjan. vein kuopusta päikkyyn aamusta, naapuri kelkko uutta patjaa pihalla, kysyin tartteeko apua, ko luulin että kantaa tuulettuun, kanto roskiin. no vein ipanan ja tullessa otin pajtan mukaani..


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Elwyn - 26.01.2013 21:59:47
Tässä yksi hauska juttu mitä sattui äsken 8)

Yks kaveri harrasti taas automuisteluitaan fb:ssä ja itsellekin tuli mieleen, että oli se meidän vanha Volvo (http://all-carz.com/data_images/volvo-360-gl-sedan/volvo-360-gl-sedan-01.jpg) vm. jtn 80-luvulta hieno auto, paljon muistoja ja "seikkailuja" :P Kaverit kutsui sitä ystävällisesti vulvaksi ;D ja mutsi väitti, että kaikenlaiset komeat pojat moikkailevat hänelle kun ajaa sillä kaupalle.. Paljon kivempaa oli ajella autolla ympäriinsä vloput kuin dokailla, joten meikä oli aina jossain menossa 8) Tyyliin kavereita auto täyteen ja eiku menoksi.

Tuli sitten mieleen vilkaista nettiautosta tarjontaa, ja kappas vaan.. Olis ihan tuossa lähellä tarjolla just samanlainen peli sopivaan hintaan ja vähän kilometrejä volvolle :D Käsiryyppy <3


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Nesse - 04.03.2013 17:08:28
Voi kuinka ihanasti meitä yllätetään!

Pyysin iloa ja paitsi että olin jo jonkin aikaa jatkuneessa vaikeassa työtilanteessa yllättävän tyyni ja rauhallinen, laittoi  mieheni viestin, että oli saanut perhereissun kaikilla herkuilla puoli-ilmaiseksi! Lisäksi postilaatikossa oli paketti ystävältä  :smitten:

Kiitos  :-*


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Aquarius - 12.05.2013 12:14:22
Itse pyysin takaisin unessanäkemisen lahjaa. Tämä lahja minulla on ollut lapsena/nuorena, mutta pyysin sen lopettamista, kun siihen aikaan tuntui ahdistavalta.

Viime aikoina unimaailmani on ollut todella vilkas ja olen hyvin kiitollinen. Enteiksi asti näistä unista ei ole, mutta aktiivisuus on ihan eri tasolla, kuin moneen vuoteen  :smitten:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Carne - 14.05.2013 15:19:55
Pyysin tänä aamuna Iloa ja Lahjaa, sellaista Lahjaa joka tulee tarpeeseen.

Molemmat on toteutuneet ja vielä on päivää jäljellä. Koulussa oli ensimmäinen näyttötilaisuus ja se meni paremmin kuin hyvin. Ja rahatilanteeseemmekin saadaan hiukan helpotusta, se asia hoitui helposti.

Löysin myös kirjastosta monta alani kirjaa sekä hauskan FengShui kirjan..  :smitten:

Melkoisen Kiitollinen olo  :angel: :smitten:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Kuuhilda - 14.05.2013 17:22:25
Minä jo aiemmin mietin, että joku minua tässä ilo ja lahjat systeemissä närää. Henkilökohtaisesti.
Ja niin, jotenkin tämä on vähän liian "juttu". Jotenkin liian monimutkaista ja vaativaa ja kommervenkikästä. Itselläni tälläinen toimii paljon yksinkertaisemmin, siis luonnollisena osana elämää. Pyyntö vain jostain asiasta, tai sitten ihan yleinen pyyntö, joka ei koske vain jotain tiettyä asiaa, ja olen perillä.
Ymmärrän, että tämä on jollekulle toiselle ihan oikea tapa toimia ja hyvä juttu, puhun siis omasta puolestani, mutta minusta ilo tai lahjatkaan eivät vaadi mitään vippaskonsteja, ne kuuluvat minulle ja saan kunhan vain ojennan käteni....tai ehkä oikeammin kannan iloa ja lahjoja yms. mukanani.

 :)


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Avicii - 14.05.2013 17:53:19
Iloa pyydän miltein päivittäin mutta lahjaa en nyt kehtaa pyytää, kaikki tutut ja ystävät kärsivät rahapulasta mutta hauskuutta ja yhteisiä hetkiä voin pyytää  ;D :smitten:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: pikkari - 19.05.2013 03:33:24
Kehtaatpas! Pois turha vaatimattomuus jos se ei ole toiselta pois  :smitten:
Itselle voi pyytää rakkauden nimessä niin paljon kuin mahdollista  :smitten: :smitten: :smitten:
Mä tein tän opasharjoituksen ekan kerran ja sain henkimaailman läsnäolon sitten palkaksi ja olin hyvin v#¤#####t mutta se muuttui... kevyemmäksi sen ensimmäisen kummallisen jälkeen
Kannattaa olla tarkka mitä pyytää koska meidän maailmankaikkeus, varsinkin tässä ajassa toteuttaa aika nopeesti toivomuksia. Omat ajatukset myös... :angel:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Hiisitär - 19.05.2013 22:40:40
Minä jo aiemmin mietin, että joku minua tässä ilo ja lahjat systeemissä närää. Henkilökohtaisesti.
Ja niin, jotenkin tämä on vähän liian "juttu". Jotenkin liian monimutkaista ja vaativaa ja kommervenkikästä. Itselläni tälläinen toimii paljon yksinkertaisemmin, siis luonnollisena osana elämää. Pyyntö vain jostain asiasta, tai sitten ihan yleinen pyyntö, joka ei koske vain jotain tiettyä asiaa, ja olen perillä.
Ymmärrän, että tämä on jollekulle toiselle ihan oikea tapa toimia ja hyvä juttu, puhun siis omasta puolestani, mutta minusta ilo tai lahjatkaan eivät vaadi mitään vippaskonsteja, ne kuuluvat minulle ja saan kunhan vain ojennan käteni....tai ehkä oikeammin kannan iloa ja lahjoja yms. mukanani.

 :)

Eli toisin sanoen teet tätä samaa ihan koko ajan, osana arkipäivääsi ilman sen suurempia rituaaleja. Simppelistihin tämä toimii niin, että PYYDÄ = SAAT. Olet saavuttanut pisteen, jossa asia toimii hyvin, koska luotat siihen etkä kaipaa kommervenkkejä. Jokaiselle on sopiva tyylinsä toteuttaa tätä (ja mitä tahansa), joten jos se toimii hyvin, jatkaa samaan malliin!

Ihannetilannehan on se, että tästä tulee normaali elämäntapa.

Pikkaria komppaan kanssa eli saa pyytää IHAN MITÄ VAIN. Ajatus siitä, että "en voi, kun muilla menee huonosti" perustuu siihen, että "jos minä saan kaikkea hyvää, se on muilta pois". Höpö höpö. Maailmankaikkeuden runsauden kaivo on loputon eikä se voi loppua tai toteuttaessaan toiveita ottaa muilta jotain pois. Tällainen ajattelu perustuu puutteeseen, ei runsauteen.



Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Hiisitär - 19.05.2013 23:35:21
Aihetta sivuten pieni kanavointi - tästähän tuli juuri puhetta ;)

MIKÄ MINUSSA ON VIKANA?
 
Henkeä kanavoinut John Cali (www.greatwesternpublishing.org)
17.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 
Eräs vanha ystävä (hän ei ole vanha, vaan olemme olleet ystäviä monta vuotta) lähetti minulle sähköpostia hiljattain. Se on tässä hänen luvallaan:
 
Hei John,
 
On mennyt vähän aikaa, tiedän. Toivottavasti tämä sähköposti löytää sinut. Nautin edelleen kovasti uutiskirjeistäsi ja blogeistasi …
 
Olen miettinyt jonkin aikaa asioita vetovoimanlakiin liittyen. Kun sinulla on aikaa, olisin kiitollinen näkemyksestäsi. Tunnen epäonnistuneeni tässä kovasti … Olen ollut tällä polulla melko monta vuotta enkä edelleenkään ilmennä "syvimpiä toiveitani" …
 
… Olen ilmaissut aikomuksia halutuista olosuhteista. Niitä ei ole ilmentynyt. Onko kyse vain sopimattomasta värähtelystä/taajuudesta VAI eikö ajoitus ole oikea VAI eikö se ole harmoniassa korkeimman parhaani kanssa? Taas kerran, olisin kiitollinen näkemyksestäsi.
 
MIKÄ MINUSSA ON VIKANA!! Oli pakko sanoa se, koska niin tunnen …
 
Tässä on Hengen vastaus:
 
Kaikki elämässäsi on heijastusta sinusta. Olet yhtä kaiken kanssa.
 
Jos haluat vetää puoleesi jonkun tai jotain erilaista, mitä sinulla nyt on, sinun on muututtava ensin itse.
 
Esimerkiksi jos haluat lisää taloudellista yltäkylläisyyttä, sinun on ensin luotava tuo yltäkylläisyys sisällesi.
 
Miten?
 
Uskomalla, että olet jo yltäkylläinen. Kaikki mitä haluat, on sisälläsi.
 
Sitten kun oivallat tämän, sen mitä haluat, on virrattava sinulle - jos vain menet pois tieltä.
 
Usein kuitenkin estät sen epäilyksillä, kysymyksillä, arvottomuuden tunteilla jne.
 
Ratkaisuna on tietää, että olet tehnyt kaiken, mitä tarvitsee. Olet tehnyt työsi. Anna nyt universumin tehdä omansa.
 
Pysy rauhallisena ja onnellisena niin paljon, kuin voit, läsnä olevassa hetkessä. Silloin se mitä haluat ja olet pyytänyt, virtaa sinulle ponnistelematta ja helposti.
 
Et ole tehnyt mitään virheitä. Kaikki elämässäsi on niin, kuin pitäisikin olla. Rakasta itseäsi ehdottomasti. Elä elämääsi pelottomasti.
 
Kaikki on hyvin.


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Merenneito75 - 28.05.2013 22:54:25
Hei, tää toimii! Mun polkupyörä hajosi ja korjaukset maksaisi liikaa just nyt. Muutenkin olen ajatellut uutta pyörää, jossa olisi helpompi vaihdesysteemi. Kollega sanoi töissä, että hänen vanhemmillaan on pyörä, jonka sais hakea pois. 7 vaihdetta ja hyvässä kunnossa. Haen sen huomenna. Tyttäreni tarvitsee alttoviulun jousen, jotka on pirun kalliita, sattumalta kuulin saksalaisesta verkkokaupasta, joka myy niitä muutamalla kympillä. Lisäksi äidilleni oli ilmaantunut yllättäen rahaa tilille, joten sain häneltä takaisin lainaamani bensarahat. Ensi vuodeksi järjestyy lisää töitä niin paljon kuin jaksan tehdä, joten hyvästi rahahuolet! Kiitos maailmankaikkeus!


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Kuuhilda - 28.05.2013 23:00:53
Minä jo aiemmin mietin, että joku minua tässä ilo ja lahjat systeemissä närää. Henkilökohtaisesti.
Ja niin, jotenkin tämä on vähän liian "juttu". Jotenkin liian monimutkaista ja vaativaa ja kommervenkikästä. Itselläni tälläinen toimii paljon yksinkertaisemmin, siis luonnollisena osana elämää. Pyyntö vain jostain asiasta, tai sitten ihan yleinen pyyntö, joka ei koske vain jotain tiettyä asiaa, ja olen perillä.
Ymmärrän, että tämä on jollekulle toiselle ihan oikea tapa toimia ja hyvä juttu, puhun siis omasta puolestani, mutta minusta ilo tai lahjatkaan eivät vaadi mitään vippaskonsteja, ne kuuluvat minulle ja saan kunhan vain ojennan käteni....tai ehkä oikeammin kannan iloa ja lahjoja yms. mukanani.

 :)

Eli toisin sanoen teet tätä samaa ihan koko ajan, osana arkipäivääsi ilman sen suurempia rituaaleja. Simppelistihin tämä toimii niin, että PYYDÄ = SAAT. Olet saavuttanut pisteen, jossa asia toimii hyvin, koska luotat siihen etkä kaipaa kommervenkkejä. Jokaiselle on sopiva tyylinsä toteuttaa tätä (ja mitä tahansa), joten jos se toimii hyvin, jatkaa samaan malliin!

Ihannetilannehan on se, että tästä tulee normaali elämäntapa.

Pikkaria komppaan kanssa eli saa pyytää IHAN MITÄ VAIN. Ajatus siitä, että "en voi, kun muilla menee huonosti" perustuu siihen, että "jos minä saan kaikkea hyvää, se on muilta pois". Höpö höpö. Maailmankaikkeuden runsauden kaivo on loputon eikä se voi loppua tai toteuttaessaan toiveita ottaa muilta jotain pois. Tällainen ajattelu perustuu puutteeseen, ei runsauteen.



Jeps. Kyllä, olen yksinkertaistanut saman asian omassa elämässäni  :smitten: Semmonen luonto mulla on muutenkin, viis yksityiskohdista, lopputulos on tärkein, mennään suoraan siihen :;)

Mut joo, tärkeää on todella ymmärtää olevansa sen kaiken hyvän arvoinen mitä tahtoo ja toivoo ja tarvitsee. Jokainen meistä on, eikä se ole keneltäkään pois  :)


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Avicii - 29.05.2013 11:21:00
Itse olen hiukka realistisempi. Tässä olen huomannut että kaikki kiertää tavalla tai toisella, sen mitä saat menee ja uutta tilalle jne.
Mutta mielestäni tämä ei kuitenkaan ihan vielä toimi ihan tyylipuhtaasti. Jos tämä visio toteutusi, maailma ei näyttäisi tältä. Vai oletteko sitä mieltä että monta miljoona ihmistä ei koe ansaitsevansa kaiken hyvän? Tästä juuri hieman varoittelin kun en ihan usko karmaan siinä valossa kun sitä yritetään esittää. Ja sitten voidaan kysyä, millainen ihminen ansaitsee kaiken hyvän, millainen pitää olla ja mikä on hänet saanut näin uskomaan? No mutta sori, meni off topiciksi  ;D


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Suomityttö - 29.06.2013 19:23:51

Kuluneella viikolla tein kirppareilta löytöjä lähes kymmenen kappaletta. Olin tosi iloinen. Kotiin tultuani kuulin, että aikomuksemme mennä itse kirppareille myymään yhden tuttavan kanssa peruuntui muiden kiireiden vuoksi. Kaksin oisi kaunihimpi mennä. Ihanat ilmat ovat olleet, tosin aika kuumat. Pyydän ilon pirskahduksia ilon enkeleiltä.  :smitten:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: pikkari - 30.06.2013 01:24:22
Mä testaan tätä opasharjoitusta tänään kun herään.
Oikeesti säikähdin sitä miten se toimi koska olin silloin muutenkin henkisesti aika romuna

Olen tajunnut vasta nyt kesällä miten pihalla olen ollut mieheni kuoleman jälkeen. Jos nyt kysyttäis mitä tapahtui kolme kk sitten, olisin  :-X en muista aikoja,paikkoja ym

Tosiaan toivon että toimisi mukavalla tavalla tällä kertaa ilman että henkimaailma tulee liian lähelle  :) :smitten:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Suomityttö - 30.06.2013 17:52:36

Aika hämmentävää. Tuli käytyä pikaisesti kirpparilla taas ja siellä olikin aivan erilainen meno. Bloggareiden kirpparit ja niillähän on sitä tavaraa tosi paljon. Huomattavasti uudempaa kuin normimyyjillä, joista suuri osa on kaivanut kellareiden kätköistä kaikkea kovin vanhaa. Ostajakaarti oli myös vallan erilaista ja tungos oli kova. Tulin kotiin kirjoittamaan vauhdikkaasti, sitäköhän minulta tahdottiinkin. Henkimaailma on kyllä aika lailla iholla kaiken aikaa. Päiväsaikaankin.  :smitten:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: pikkari - 01.07.2013 06:14:53
No niin..kyllä tää vaan toimii  :D
Tulin muutama tunti sitten kotiin soiteltuani pianoa entisen lukioni rehtorin olohuoneessa samalla kun kun mun nykyinen wannabe miesystävä kyseli vaan tauluista ja tenttasi  reksiltä joka tunsi mieheni aivan koko ajan kysymyksiä: millainen ihminen hän oli  :buck2:
Ihan kuin joku hullu leffa.
Kävin ekaa kertaa ex-rehtorin luona, olin homekissana heti. Tätä ennen oli vieläkin oudompi baari-ilta joka siis johti asuntoon joka oli niin supersiisti energioiltaan. Sai laulaa, soittaa, löytyi kitaroita monta ja jopa banjo.
Mä olin pianon kimpussa huppelissa aivan fiilisissä ja mietin uusia sanoituksia, ex-reksi samanlaisessa olotilassa viritteli kitaraa - anna e. Mä en tajua nuoteista enkä soinnuista yhtikäs mitään, vetelen korvakuulolta oikein
Siistii oli  :D
Lauluopettajalle kannattais mennä jos vaan jaksaa mutta spontaani musisointi kera laulun on vaan niin megeeta  :D
Reksi vielä sanoi että tule ihan milloin vaan haluat soittamaan/laulaa mun luo. Ihana  :) Mä meen heti alkuviikosta
Kiitos oppaat  :smitten: :smitten:


 


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: pikkari - 01.07.2013 19:38:09
On ollut erittäin mukava päivä vielä tänäänkin  :)
En muista milloin olisin saanut moista luovuuskohtausta kuin eilen. Teki mieli soittaa, laulaa ja kirjoittaa yhtä aikaa  :D
Reksi on soittanut tänään jo kaksi kertaa et tulenko tänäänkin musisoimaan. No tänään ei natsaa koska on kotitöitä ja kirjoitusfiilis mutta aivan varmasti menen tällä viikolla.

Me kolme oltiin hassun näköisiä. Minä huiveneni aiheutan "ennusta mulle lottonumerot-efektejä" ihmisissä, frendi näyttää Axl Roselta huivinsa kanssa ja rehtorilla oli panamahattu - ihan kuin joku ihmematkailija  :coolsmiley:

Harvinaisen hyvällä tuulella olen. Wau  :smitten:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Suomityttö - 01.07.2013 21:45:45

Oho, tapahtuipas sulle jänniä juttuja, pikkari.
Mun tilaukset ei ole ihan yhtä hyvin onnistuneet. Mielellään ottaisin voitolliset lottonumerot.  :smitten:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: pikkari - 03.07.2013 01:40:00
No oli erikoinen kohtaaminen ja tosi kivaa.
Mä teen aamulla uuden opasharjoituksen.


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Suomityttö - 27.04.2014 19:40:45

ILON OPPAAT
Herätessäsi pyydä Puhtaan Rakkauden Tasolla työskenteleviä Ilon oppaita tuomaan päivääsi iloa. Kiitä etukäteen tulevasta ilosta ja kiitä nukkumaan mennessä saamastasi ilosta.


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Luuu - 27.04.2014 20:18:09
Aika kiva. Pyysin yhtenä päivänä oppailta jotain lahjaa.. No sinä päivänä lähdin töistä taskut täynnä suklaata  :D
Ja mää rakastan suklaata  :smitten:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Suomityttö - 27.04.2014 22:51:14

Yli viikko sitten pyysin runsautta. Sain valtavasti ruokaa, jouduin jakamaan sitä eteenpäin. Vävy toi yllätyksenä.  :smitten:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Suomityttö - 28.04.2014 17:17:29
Tänään saapui kirjastosta tilaamani kirja: Anita Moorjani - Kuolema antoi minulle elämän. Ilahduin kovasti.  Mennessäni hakemaan sitä, löysin tienvarresta kympin setelin.


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: m.magia - 28.04.2014 22:07:19
Pyysin lahjaa/piristystä ja löysin kirjastosta ison pinon mielenkiintoisia kirjoja.

Ja kiitos vinkistä Suomityttö, tuo lähti varaukseen!


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Merenneito75 - 28.04.2014 23:32:29
Runsautta on tullut. Tämän viikon budjetti on 30 euroa, koska tililläni ei ole enempää. Eväät jäi kotiin, mutta työkaveri tarjosi lounaan. Mies osti ruokaa veikkausvoittorahoilla. Olin sopinut auton renkaidenvaihdon päällekkäin töitteni kanssa, mutta äitini tarjoutui viemään auton ja maksamaan renkaiden vaihdon. Eli sähläyskin on kääntynyt voitoksi. Ja mulla on edelleen 30 euroa. Ai niin, ja tytär toi kuviskerhosta paketin donitseja, jotka joku oli tuonut ja jättänyt sinne. Herkut vielä kaupan päälle!


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Sisko sininen - 29.04.2014 09:34:54
Hienoa, että toisilla tämä toimii loistavasti! Itselleni on nyt käynyt kuitenkin niin, että kun muutamana päivänä olen tehnyt harjoituksia, niin odottamatonta rahanmenoa ja laskuja on alkanut tulla ovista ja ikkunoista...  :'(
Mikä mulla menee harjoitteissa pahasti pieleen? Mulle on käynyt ennenkin isoissa asioissa niin, että kun päätän jotain, mitä en ainakaan koskaanikinämilloinkaan tee, niin juurihan se sitten jääkin ainoaksi vaihtoehdoksi. Onko mulla siis jotenkin totaalisen kieroutunut henkinen kapasiteetti? Ja mitä asialle voi tehdä?

Auttakaa viisaat  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: elenitsa - 29.04.2014 21:31:12
kiitos AthaMaarit :)


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Indium - 30.04.2014 18:45:04
Mulle on käynyt ennenkin isoissa asioissa niin, että kun päätän jotain, mitä en ainakaan koskaanikinämilloinkaan tee, niin juurihan se sitten jääkin ainoaksi vaihtoehdoksi. Onko mulla siis jotenkin totaalisen kieroutunut henkinen kapasiteetti? Ja mitä asialle voi tehdä?

Auttakaa viisaat  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Mullakin käy tuota - "eeeeei ikinä!!!" ei onnistukaan todellakaan niin helposti kuin tuon vannomisen hetkellä näyttää! Näkisin että siinä kohtaa elämä opettaa katsomaan asioita uudelleen. Sitä, kuinka jyrkästi tuomitsee asiat ja miksi, ja kuinka tärkeää on pysyä omassa kannassaan ja miksi.


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Luuu - 30.04.2014 22:23:30
Hmmm, kokeilin jälleen tänä aamuna toivoa lahjojen oppailta. Nyt ei ole mitään näkynyt vielä ainakaan... Tai sitten en ole huomannut.  :) Tippaleipä session sain juuri loppuun. Kyllä pienestä tilkasta taikinaa tuli valtavasti leipiä. Jospa se oli siinä  ;D


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: miix - 01.05.2014 18:25:30
Minä olen jonkun aikaa "harjoitellut" tätä. En ihan tuossa muodossa, mutta samantapaista. Mulla tuntuu onnistuvan toiveet työarkeen, työmatkoihin, työn sujumiseen jne...mutta vapaa-ajalle ne ei oikein ole vielä yltäneet. Tänäänkään ei mitään, vaikka ehtiihän tuo vielä yllättää  ;)

Mun mielestä tärkeät asiat tuossa toivomisessa on kiitollisuus, olla oikeasti kiitollinen jo valmiiksi siitä että saa ja se, että tuntee ansaitsevansa sen.

Tajusin tuon ansaitsemisen itse vähän aikaa sitten, kun puhuin yhden ihmisen kanssa ja käytin itse tuota sanaa yrittäessäni vastata hänen kysymykseensä, mitä olen tehnyt, että olen laihtunut. Silloin ymmärsin itse, että niinhän se oli. En ollut aiemmin ajatellut, että ansaitsen. Vastasin hänelle, että en ole tehnyt oikeastaan mitään, päätin vaan, että ansaitsen hyvää ja oikeata ruokaa. Siitä lähtien olen tehnyt kaikki ruoat ja leivät itse. Ihan normaaliruokaa, oikeata voita ja kermaa. Nyt on siitä konkreettiset tulokset olemassa -50kg. Uskon, että tuo ansaitseminen oli oleellinen juttu tässä.

Jatkanpa siis harjoitusta ja päätän kiitollisena ansaita kaiken  :)


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Suomityttö - 01.05.2014 18:57:43

Minäkin olen saanut painoa alaspäin n. -7 kg, kun en kiinnittänyt siihen huomiota lainkaan. Liikunta tuli säännölliseksi ja sokeri ja vaaleat jauhot minimissä. Siirsin tietokoneen eri kerrokseen, joten porraskävelyä tulee paljon päivittäin.


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: elenitsa - 01.05.2014 22:01:38
kokeilin minakin lahjojen oppaita .. meidan kisu synnytti 4 ihanaa poikasta, onhan siina jo lahjoja talle paivalle :) :)


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: VanillaHeart - 13.06.2014 19:06:22
Nostetaan tätä ketjua taas. Vaikka sataa ja ilo elämästä on v'älillä vähän hakusessa, pitää muistaa olla kiitollinen pienistä asioista. Jotenkin ne muistaa paremmin kun näkee kirjoitetun listan. Stressi on päällä monen asian summana ja rahatilanne on tiukka Olen pyytänyt runsautta ja apuja tilanteeseen. Tässä tapauhtumia:

- sain ilmasta kissanruokaa, 3 pussia kuivamuonaa ja märkäruokaa, vielä eläinkauppakamaa
- muutamana aamuna olen saanut ilmaista aamupalaa, juuri niinä aamuina, kun en ole ehtinyt ottaa mitään mukaan tai ei ole ollut mitään mukaan otettavaa evästä
- ilmaista ruokaa pari kertaa
- 40 euron voitto lotossa 5 euron panoksella, lottoan vain harvoin ja tuo summa tuli tarpeeseen. Kävin vielä intuition johdattamana tarkistuttamassa lottolapun ennen kauppaan menoa. Ilmaiset ostokset ja jäikin vielä :)
- halusin mennä harrastukseen, joka on aika kallis. En tiennyt mistä saisin rahat, kunnes muistin että viimekesän reissulta on jäänyt muutama seteli vaihtamatta. Kävin vaihtamassa rahat, eikä minulta peritty 5 euron välityspalkkiota. Pääsin harrastukseen ja oli oikein mukavaa
- minulle on tarjottu kuohuviiniä odottamatta
- olen nauranut makeasti  ja saanut ajatukset pois huolista
-löysin perille tapaamispaikkaan helposti, minulla on siis maailman huonoin suuntavaisto ja jään usein väärällä pysäkillä pois yms
- sain hyvää puhelinasiakaspalvelua (inhoan soittaa puhelimella erilaisiin virastoihin tai yrityksiin)
- sain kyydin kotiin (säästyi bussilippuraha)

Kiitos näistä!


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Sisko sininen - 16.06.2014 21:23:03
Olen aina liian kärsimätön. Ensin ei tosiaan tapahtunut mitään, mutta viikon sisällä olen saanut kiitollisuudella ottaa vastaan ainakin tällaisia:
- huvipuistorannekkeet lapsille
- ruokaa ja leivonnaisia
- lastenhoitoapua
- parantavaa energiahoitoa ja myös pitkiä puheluita ystävien kanssa -> näiden asioiden vuoksi olen saanut tuntea olevani ihanan rakkauden ympäröimä.  :smitten: :smitten: :smitten: :angel: :angel: :angel:

Kiitos tästä lahjojen oppaat -ketjusta  :smitten: :smitten: :smitten:



Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Suomityttö - 20.06.2014 10:39:30

Mulle Ilon Oppaat toivat juhannusyllätyksen; sain kirjastosta tilaamani kirjan Penney Peircen Intuitio luettavaksi. Siinä on niin paljon työstettävää, että juhannus meneekin rattoisasti. Ei haittaa satoi tai paistoi.  :smitten:
Maanantaina pääsen sitten lahjarahalla Tukholmaan.
Hyvää juhannusta kaikille! Runsaasti Ilon Oppaiden lahjoja ja yllätyksiä!   :angel: :smitten:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: VanillaHeart - 23.06.2014 21:09:00
Olen pyytänyt oppailta aina kun olen muistanut. Olen saanut seuraavia juttuja:

- erään aikakauslehden uusimman irtonumeron ( en ole minkään lehden tilaaja)
- suklaata
- ystävä halusi korjauttaa Nomination-rannekoruni ja palautti sen korjattuna sekä oli ostanut vielä sydänpalan lisää
- reikihoitoa ja sen myötä hyvät yöunet
- ruokaa
- bussien vaihdot ovat menneet sujuvasti sadepäivinä
- hyvää mieltä ja palautetta tarotluennoista
- kaveri joka on minulle velkaa maksoi osan velastaan ja minä saan laskuni maksettua
- sain hyvää palautetta töissä ja mahdollisesti työt jatkuvat vuoden vaihteen jälkeen vakituisena
- sovittu treffit mielenkiintoisen ihmisen kanssa


Kiitos näistä!  :smitten: :angel:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: aniir - 23.06.2014 22:37:57
Törmäsin eilen tähän topicciin ja halusin heti kokeilla. Ihan mieletöntä miten hyvin voi toimia vaikken oikein tiennyt mitä tehdäkään. Olin aika väsynyt enkä montaa toivetta ehtinyt kiittämisen jälkeen antaa ilmoille. Mielestäni putkahti kuitenkin että jokin kiva yllätys olisi kiva  :D. Ja sellainen tulikin, aikamoinen vielä (yrityksen paperien kätköistä jostain syystä sinne sujauttamani isohko summa rahaa, jonka olemassaoloa en ollenkaan muistanut). Sen lisäksi päivän työt ja muutkin askareet sujuivat oikein mukavasti. Iloakin on ollut. Tämä oli ihana kokemus ja täytyypä kokeilla uudelleen  :smitten:. Kiitos  :)!


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Tummasilmä - 24.06.2014 19:55:26
pitkästä aikaa kokeilin näitä harjotuksia, mutta ilmeisesti ei toimi mulla, tai en aidosti usko asiaan, koska samana päivänä kun aamulla toivomukseni esitin, alko ilmaantua rahanmenoja... Sama seuraavana päivänä.... En kyllä uskalla enää kokeilla :P


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Sydänpuu - 24.06.2014 20:10:38
pitkästä aikaa kokeilin näitä harjotuksia, mutta ilmeisesti ei toimi mulla, tai en aidosti usko asiaan, koska samana päivänä kun aamulla toivomukseni esitin, alko ilmaantua rahanmenoja... Sama seuraavana päivänä.... En kyllä uskalla enää kokeilla :P

Hei Tummasilmä, olet kuitenkin ns. oikeilla jäljillä ja muista, että sait ainakin jotain tapahtumaan :p Tuo johtunee ehkä negatiivisesta pohjavireestä, joka täytyisi ensin hoitaa pois. Tiedän kokemuksesta, että se saattaa viedä aikaa jos on esim. epätoivoinen tai taloudellisesti ahtaalla. Mutta voi toivoa silloin, että jokainen päivä olisi vähän toistaan parempi.

Minulle kävi kerran niin, että odotin työhuoneellani kotiinkantopakettia ja puhelimesta loppui akku kesken kaiken. Paikka on monen sokkelon takana, joten puhelinta olisi todellakin tarvittu. No pyysin ja toivoin, että saan jotenkin yhteyden firmaan tai nettiyhteydellisen puhelimen. Lopulta lähdin turhautuneena pois paikalta koska arvelin ettei lähetyksen saaminen sinä päivänä onnistuisi. Kun pääsin portista ulos ja kadulle löysin uuden nokialaisen maasta! Olin ihan, että häh! En nyt ihan tälläistä lopputulosta olisi halunnut. Murr murr..puhelimen palauttamisesta tuli extravaivaa (vaikkakin sain tyydytystä tyypin ilmeestä kun toin puhelimen :D varmaan luuli, että jokainen varastaisi sen!)  ja se lähetyskin oli sitten tulossa vasta pari päivän viiveellä mutta opin tästä, että täytyy: 1. Pyytää asioita tapahtumaan kaikkien parhaaksi. Ei toteutumaan niin, että joku toinen menettää jotakin samalla tai että itse menettää. Kuten minulle on melkein käynyt monta kertaa. 2. Olemaan specifi siinä mitä toivoo.

Toivottavasti tästä oli apua  :smitten:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Luuu - 24.06.2014 20:22:37
pitkästä aikaa kokeilin näitä harjotuksia, mutta ilmeisesti ei toimi mulla, tai en aidosti usko asiaan, koska samana päivänä kun aamulla toivomukseni esitin, alko ilmaantua rahanmenoja... Sama seuraavana päivänä.... En kyllä uskalla enää kokeilla :P

No kävipä mullakin samallalailla... Kyllä rupes rahanreikiä löytymään...  :-\ vaikka pyysin aamulla vaan jotain kivaa päivään  :D


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Tummasilmä - 24.06.2014 21:20:42
Sydänpuu, olin pyynnöissäni specifi ja pyynnöt nyt oli sellaisia ettei niiden toteutumisesta olisi pitänyt olla vahinkoa kenellekkään, joten ehken pohjavire oli negatiivinen... Mun täytyy siis jotenkin saada tämä fiilis ja luottamus positiiviseksi, ennen kuin uudestaan alan kokeileen :)

Luuu liekö sattumaa sitten mutta tosiaan alkoi tavarat mennä rikki ja muutenki tuntu olevan riitaa ilmassa ja juuri noina päivinä se alkoi kun näitä harjoitteita tein...

Huoh...


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Suomityttö - 25.06.2014 13:17:20

 No huh!  :(


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Sisko sininen - 25.06.2014 15:09:56
Mulla oli kyllä kans aluksi just tuota, että alkoi sataa laskuja ja kaikenlaista rahanmenoa ilmaantui ja lisäksi oli ja on muutenkin hirveen huono rahatilanne, joten varmasti ainakin itsellä oli hyvin negatiivinen suhtautuminen rahaan aloittaessani nämä harjoitukset. Ajattelin kuitenkin, että jatkan sitkeästi tätä ja samaan aikaan sain äänitteen, jonka avulla pystyy muuttamaan suhdetta rahaan ja runsauden energiaan + aloin aktiivisesti iltaisin kiittämään asioista, joita minulla jo on. Yhtenä päivänä tämä alkoikin toimia  :smitten: Enhän minä ole joka päivä "lahjoja" saanut (joinain päivinä toisaalta useitakin), mutta usein kuitenkin jotain pientä ja yllättävää.
Tällä viikolla jo esim. tällaisia ilmaiseksi:
- ruokaa
- kakkua ja donitsipussin
- rahalahjan
- käyttämättömän puseron
- energiahoitoa
- henkilökohtaista valmennusta
- aikakauslehden

Tsemppiä Tummasilmä :smitten: :smitten: Kyllä asiat voi muuttua, luota vaan  :smitten:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Sydänpuu - 25.06.2014 15:51:37
Joo ja luulen, että tuo saattaa liittyä siihenkin, että kun rentoutuu ja alkaa päästämään irti niistä negatiivisista odotuksista ne alkavatkin aluksi toteutua. Koska ne ovat keränneet niin paljon voimaa vuosien varrella. Mikä tietysti saattaa toimia takapotkuna, että ei sitten uskalla luottaa elämään vaan vetäytyy uudestaan sinne negatiivisuuteen. Mut rohkeesti vaan eteenpäin ja tuon vaiheen yli!  :smitten: Koettu on kanssa  :P


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Sisko sininen - 25.06.2014 19:39:38
Sydänpuu, olet varmasti ihan oikeassa!

Pakko oli tulla vielä kertomaan, että taas toteutui yksi minitoive  :) Olen tuloksetta etsinyt käytettyjä kumisaappaita lapselleni ja tarvitsen ne jo huomiselle. Päätin äsken katsoa fb:n lähikirpparit vielä kerran ja kas vain, ensimmäisessä ilmoituksessa oli juuri sopivat saappaat. Pienet on iloni, mutta ilahduin tuosta aika paljon  :)


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Tummasilmä - 25.06.2014 23:44:12
Olette varmastikin oikeassa, se kun on joutunut muutenkin venyttää penniä, niin sitä suhtautuu varsinkin taloudelliseen tilanteeseen hiukan, noh, skeptisesti :D.
Voi, kun löytäis sen taidon luottaa tulevaan uudelleen. Sitä on jotenki päässy kyynistyy tässä aikuisuudessa, vielä 10 vuotta sitten sitä tiesi ja luotti että kaikki hoituu, ja niinhän se teki. Lahjoja tavallaan sateli ihan pyytämättä. Hmmmm....


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Luuu - 26.06.2014 05:52:31
Olette varmastikin oikeassa, se kun on joutunut muutenkin venyttää penniä, niin sitä suhtautuu varsinkin taloudelliseen tilanteeseen hiukan, noh, skeptisesti :D.
Voi, kun löytäis sen taidon luottaa tulevaan uudelleen. Sitä on jotenki päässy kyynistyy tässä aikuisuudessa, vielä 10 vuotta sitten sitä tiesi ja luotti että kaikki hoituu, ja niinhän se teki. Lahjoja tavallaan sateli ihan pyytämättä. Hmmmm....

Sanoppa  :) Mulla oli jo ennestään vähän huoli raha-asioista ja sen vuoksi pyysinkin "jotain kivaa päivään" ja pahemmaksi meni..  :o
Sattumaa tai ei niin vähän varovaisemmin suhtaudun nyt tähän  :)


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Tummasilmä - 27.06.2014 14:02:26
Olette varmastikin oikeassa, se kun on joutunut muutenkin venyttää penniä, niin sitä suhtautuu varsinkin taloudelliseen tilanteeseen hiukan, noh, skeptisesti :D.
Voi, kun löytäis sen taidon luottaa tulevaan uudelleen. Sitä on jotenki päässy kyynistyy tässä aikuisuudessa, vielä 10 vuotta sitten sitä tiesi ja luotti että kaikki hoituu, ja niinhän se teki. Lahjoja tavallaan sateli ihan pyytämättä. Hmmmm....

Sanoppa  :) Mulla oli jo ennestään vähän huoli raha-asioista ja sen vuoksi pyysinkin "jotain kivaa päivään" ja pahemmaksi meni..  :o
Sattumaa tai ei niin vähän varovaisemmin suhtaudun nyt tähän  :)

Samma här  =)


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Päivi - 29.06.2014 17:11:46
mietiskelin tossa, että tahtoisin laivalle, ilman lapsia, mutta vähän on haastavaa.
no, tätä muutamaan otteeseen oon miettiny viimeaikoina.
eilen tyttären ex-äitipuoli pyys, että lähenkö, sai ilmasen reissun elokuulle, päivä stokiksessa, saadaan drinkkilippuja ja alennusta taxfreesta kaupanpäälle. Veljeni asuu ruotsissa joten meillä on sitten tulkki ja pääsen häntä tapaamaan.

viimevuonna alotin rokkilajit tanssikoulussa. googlasin tuon lähtöpäivän laivan ohjelman ja siellä oli sitte rokkipändi soittamassa.

kyä molen nii onnelline :D


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: jadex - 29.06.2014 18:19:42
Olin menossa töitten jälkeen puistoon hengailee. Siellä ei ole penkkejä ja harmittelin, etten ottanut pyyhettä mukaan.
Matkalla kävin kaupassa ja siellä kassan vieressä oli vinopino istuinalustoja ja teksti "ota mukaan piknikille".

 :)


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: miix - 03.07.2014 20:11:52
minä sain tänään kivan lahjan  :)

Olin lähdössä lounaalle. Vähän ennen sitä sain ei niin mukavan viestin, jonka takia minun piti lähteä yksin lounaalle. Olin ehkä vähän allapäin. Ajattelin, että käyn lounaan jälkeen hakemassa jäätelön jälkiruoaksi. Vähän piristystä. Menin normaali lounaspaikkaan, jossa ruoka tulee yleensä todella nopeasti. Nyt se kesti ja kesti ja kävivät vielä varmistamassa, että mitä tilasinkaan.

Kun ruoka tuli, pyyteli kovasti anteeksi ja sanoi, että saan jälkiruoan ilmaiseksi "korvaukseksi" odottelusta. Kun olin syönyt, kysyin mitä jälkiruokia on. Oli kaikenlaista, myös jäätelöä. Otin sitten sen jäätelön ja kahvin. Aivan ihanaa suklaajäätelöä, olisikohan ollut paikanpäällä ihan tehtyä  :)

Ensin kyllä ajattelin, että en minä nyt tuollaisesta voi ottaa mitään jälkiruokaa. Sitten muistin, että pitää ottaa vastaan, silloin lahjat lisääntyvät. Muutin ajatuksen: Totta kai minä sen otan kiitollisena vastaan.


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: ihmetys - 16.07.2014 15:55:49
Olin lukenut tätä ketjua jo muutaman kerran aikaisemmin, ja ajatellut etten jaksa keskittyä siihen ajatusponnistukseen, ilon ja lahjojen pyytämiseen, kiireisen arjen keskellä. Koko ajatus tuntui jotenkin työläältä - ja olihan takaraivossa sekin, että enhän minä nyt mitään tarvitse...
Eilen sitten päätin kesken ruoanlaiton, että eipä siinä mitään menetäkään ja pyysin ilon ja lahjojen oppailta muistamista huomiseen (tähän päivään).
Niin eikös tänään aamupäivällä Marimekon alennusmyynnistä häälahjaa etsiessä sitten mukaan tarttui ihana kesäkuvioinen esiliina, kaksi  kulhoa ja kolme leikkuulautaa lisäalesta, häälahjan ja siskon syntymäpäivälahjan lisäksi. Olin jo aikaisemmin pohtinut varsinkin esiliinan hankintaa, mutten hinnan takia raaskinut, joten olin erityisen innoissani kaupassa kun juuri aikaisemmin ihastelemani malli oli -20% jo alennetusta -50%-hinnasta!
Vielä pitää lisätä että ajatus Marimekon myymälässä käymisestä juolahti mieleeni kun olin lähimailla, mutta kovasti punnitsin jatkaisinko vain matkaa eteenpäin. Jokin kuitenkin sai mielen kallistumaan pistäytymisen puolelle, vähästä se oli kiinni.

ps. suosittelen muillekin marifaneille pistäytymistä myymälässä mahdollisimman pian, paljon oli vielä myymättä ja monenlaista oli alessa, paljon enemmän kuin verkkokaupassa (ainakin Helsingin Kampin myymälässä)


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Suomityttö - 27.07.2014 11:16:32

Joskus toimii, joskus ei.
Yhtenä päivänä poika tuli leikkaamaan pitkän orapihlaja-aidan ja toi tuliaisina vielä suuritehoisen trimmerin. Eli ympäristöön pitää kiinnittää huomiota.  :smitten:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: elenitsa - 30.07.2014 00:11:48
makin huomaan, et joskus toimii ja joskus ei. yleensa toimii. melkein joka paiva, kun muistan pyytaa iloa ja lahjoja. joku naapureista on tuonut vihanneksia, kananmunia, hedelmia tai sattuu jotain muuta kivaa. :)


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Suomityttö - 04.09.2014 20:18:43

Kiva Evea, että toimii! :smitten: Minäkin pääsin tänään Ateneumiin katsomaan Tove Janssonin näyttelyn toiseen kertaan ennenkuin se menee pois kokonaan.


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: red rose - 17.09.2014 08:25:13
Tämä todella toimii :) pitää osata pyytää  ;)
Pyysin ja sitten kiitin. Samana päivänä huomasin että tämähän toimii.


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Suomityttö - 17.09.2014 11:07:45
Nyt on taas toiminut. Eilen sain lahjaksi käsilaukun, tuli postista. Sain yhden mokaukseni korjattua pyytämälläni enkeliavulla.
Tänä aamuna juoksin ulkona ja hain ihanat kengät 2€:lla melkein naapurista. Olivat toivomani ja aivan sopivat. Samalla reissulla sain omenia 2,5 kiloa toisen naapurin portinpielestä; lappu päällä "Saa ottaa". Tulin tosi iloiseksi.  :smitten:

Nyt mulla on varustus, kun menen tapaamaan ex-työkavereita ensi kuussa ehkä johonkin ravintolaan. On jopa käsilaukku tavanomaisen repun sijaan.


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Tigerwoman - 27.09.2014 00:15:03
Mä sain uuden ammatin. tai siis koulutuksen. Pyysin siis työtä ja koulutus maksais 1950€, mutta saan maksaa sen kolmella luennoinnillani.  Sitten oon saanu näitä pienempiä-mansikoita lähikauppaan, parkkipaikkaa, ahaaelämyksiä, kilttejä lapsia, ja kohta saan hehkuttaa siitä ulkomaan jutusta. Toinen ulkomaanjuttu tuli, että kunhan oon ton koulutuksen käyny, pääsen ehkä luennoitteen amerikkaan, koska tän oireyhtymän ja ton ammattiryhmän tekijöitä on mun lisäkseni vissiin 1 koko maailmassa)

Kiitos vaan AM tästä  :smitten:

Olitko tänään telkkarissa?
Ihnimillisessä tekijässä oli hyvä Asperger juttu.


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Indium - 27.09.2014 13:58:30
Inhimillisessä Tekijässä vieraillut Paula on eri henkilö kuin nimimerkki Ironia. :)


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Tigerwoman - 28.09.2014 11:24:10
Inhimillisessä Tekijässä vieraillut Paula on eri henkilö kuin nimimerkki Ironia. :)

Ok. Sittenhän noita ammattilaisia on enemmänkin. Hyvä niin.  :)


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: aniir - 29.09.2014 23:33:23
Olen viime aikoina muistanut kiittää tosi paljon, niin tavallisista päivistä kuin erikoisemmista asioistakin. Ja olo on ollut oikeastikin tosi kiitollinen. Olen ollut onnellinen, vaikkei mitään erityistä ole ollutkaan, semmoinen rauhallisen ja tasapainoisen onnellinen. Kiitos on tullut minulle takaisin hyvin monipuolisesti ja monelta suunnalta. Olen saanut kiitosta ja positiivista palautetta tekemisistäni tosi paljon. Työssä on mennyt myös hienosti.

 :smitten:


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Päivi - 30.09.2014 08:16:10
Olimmääki aikoinaan InTessä, mutta en aspergerista , vaikka as-piirteet monilla meikäläisillä on liitännäisenä :)
Samaa siis tehään , eri oireyhtymästä vaan :)


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: aniir - 05.10.2014 21:14:41
Olen viime aikoina muistanut kiittää tosi paljon, niin tavallisista päivistä kuin erikoisemmista asioistakin. Ja olo on ollut oikeastikin tosi kiitollinen. Olen ollut onnellinen, vaikkei mitään erityistä ole ollutkaan, semmoinen rauhallisen ja tasapainoisen onnellinen. Kiitos on tullut minulle takaisin hyvin monipuolisesti ja monelta suunnalta. Olen saanut kiitosta ja positiivista palautetta tekemisistäni tosi paljon. Työssä on mennyt myös hienosti.

 :smitten:

Ja nyt alan huomata että elämässäni on pitkään ollut myös merkkejä ja johdatusta asiassa jota olen pyytänyt. Viime aikoina hyvin selkeitä merkkejä, kun en oikein ole ottanut uskoakseni niitä niin ovat vahvistuneet. Tämänpäiväinen meinasi lyödä tosiaan ällikällä. Ei voi kun kiittää taaskin  :smitten:.


Otsikko: Vs: Helppoja opasharjoituksia: ILO ja LAHJAT
Kirjoitti: Suomityttö - 05.11.2015 20:38:18

Piti kohottaa tätä vaihteeksi.
Vanhat manifestoinnit ovat tuoneet talvikenkiä ja viherkasveja niin paljon, että on opeteltava katkaisemaan tulon ja toivomaan jotain muuta.  :smitten: