Astro Foorumi

Astro special => Maya-astrologia => Aiheen aloitti: Perhonen - 28.04.2006 19:07:24



Otsikko: Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja
Kirjoitti: Perhonen - 28.04.2006 19:07:24
Onks täällä muita Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja???


Otsikko: Re: Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja
Kirjoitti: Hilmatar - 29.04.2006 16:50:23
No minäpä olen myös  8) (kin 186)


Otsikko: Re: Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja
Kirjoitti: Dinah - 30.04.2006 20:51:35
Minäkin myös!   :) Irtipäästämisessä sitä onkin oppia kerrakseen... Toisaalta tuntuu hyvältä olla niin itsenäinen, toisaalta myös melko yksinäistä... 


Otsikko: Re: Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja
Kirjoitti: heguli - 30.04.2006 22:02:11
Minä myös  8) yksin ystävien joukossa...


Otsikko: Re: Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja
Kirjoitti: Hilmatar - 08.05.2006 22:38:44
Hei! Otetaan jotain galluppia -näin sillanrakentajien kesken  ;)- millasia on harrasteet ja elämä muutenkin.

Onko se vaan mun huonoa itsetuntoa, kun mun mielestä meidän merkin kuvaus on äärettömän tylsän ihmisen näkönen..  :P

Uudestisyntymä on tavallaan aika kuvaava mun kohalla. Oon tosi innokas kokeilemaan kaikkea uutta ja helposti vaihdan lookkia ( ;D voi kammo näitä uudissanoja joita vahingossa putkahtelee omaan kielenkäyttöön..) kun sellanen olo tulee, vaikka pitkällä juoksulla perusasiat pysyy aika samoina. Toinen uusiutumisen merkki on luovuuden saralla. Siinäkin pystyn vaihtamaan (siis omasta mielestäni, huom.  :angel:) tyyliä ja pyrin aina täysin uudenlaiseen näkemykseen ja erilaisin keinoin.

Huono puoli tässä kaikessa on, etten ehdi perehtyä edes täysin mielenkiinnon kohteisiini, kun niitä tulee niin vauhdilla lisää  ;D Aina löytyy jotain uutta, josta on pakko ottaa selvää  :buck2: Siinä on kai mun suurin kasvun paikka: keskittyminen.

Teidän vuoro, armon cimit  ;)


Otsikko: Re: Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja
Kirjoitti: taiska - 09.05.2006 00:09:59
Hei teille Maailmojen sillanrakentajille  ;) Olen Punainen spektraali (spektrinen) taivaanvaeltaja ja te olette minun planetaarisia partnereita  :) HAUSKA TUTUSTUA  8)


Otsikko: Re: Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja
Kirjoitti: taria - 09.05.2006 10:00:11
Moi Sillanrakentajat! Tässä toinen planetaarinen partneri  :).. Oon punainen galaktinen taivaanvaeltaja.. tervehdys Taiska!

 :smitten:  :smitten:  :smitten:


Otsikko: Re: Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja
Kirjoitti: taiska - 09.05.2006 10:23:49
Tervehdys sullekkin taria  :) Kiva kun muitakin taivaanvaeltajia löytyy  :smitten:


Otsikko: Re: Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja/ keskuskanavassa mennään!
Kirjoitti: Nut - 09.05.2006 10:36:42
Hei sillanrakentajat ja taivaanvaeltajat.
Minä olen punainen itsevallitseva kuu 69, mutta yksi rakkaimmista ystävistäni on kosminen maailmojen sillanrakentaja! Lienette siis hyvin yhteistyökykyisiä ja diplomaattisia mutta myös valmiina nousemaan jopa barrikadeille tasa-arvon ja tasaveroisen ihmisten välisen kohtelun nimissä. WAU!

Halusin tässä kuitenkin erityisesti kertoa ja muistuttaakin että olemme Tsolkinin keskuskanavassa, sen kaksi keskimmäistä merkkiä ovat kosminen koira, eilen ja magneettinen apina, tänään! Olemme siis hyvin vahvassa kohdassa! -energiaa, virtaa ja kaikenlaista asiaa ja mahdollisuutta tulee varmaan monelle ovista ja ikkunoista! Nyt on tärkeää olla tarkkana erityisesti sen kanssa että pysyy taspainossa itsensä kanssa ja poimii itselleen vain todella hyvältä tuntuvat asiat! Nauttikaamme siis näistä mahtavista kosmisista tuulista joita voimme täysin sydämin ja rinnoin vastaanottaa!!

Vahvaa ja valoisaa päivää.Nut


Otsikko: Re: Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja
Kirjoitti: Hilmatar - 09.05.2006 18:18:04
Haa! Taivaanvaeltajia! Työ ootten varmaan mainioita tyyppejä, jos nyt voi yleistää yhden empiirisen kokemuksen myötä. Mun veljeäni siis tarkotan.  :smitten:

Ja sitten käyttäjälle nimimerkillä Nut:

Tunnut olevan hyvin perillä tzolkinista. Käytät ilmeisesti Arquellesin versiota? Mitä mieltä oot C.J. Callemanin kalenterista? Mie oon niin surkea englannissa, etten oo vielä saanut selkoa ees tästä yleisemmin käytetyn -siis Arquellesin- kalenterin matikasta. (jos nyt koskaa tulen saamaankaa, käännettiin sitä sitten suomeksi tai savoksi  :crazy2:  ;D)
Noin niinku muutenkin jos vinkkailisit, mistä kannattaa tota kalenterin opiskelua alottaa  :) Oon nyt penkomassa Planet art networkin (http://www.tortuga.com/eng/index.php) sivustoa. Tuo sivusto tuntuu tosi hyvältä  :)


Otsikko: Re: Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja/ keskuskanavassa mennään!
Kirjoitti: taiska - 09.05.2006 18:24:02
Hei sillanrakentajat ja taivaanvaeltajat.
! Lienette siis hyvin yhteistyökykyisiä ja diplomaattisia mutta myös valmiina nousemaan jopa barrikadeille tasa-arvon ja tasaveroisen ihmisten välisen kohtelun nimissä. WAU!

 Tämän minä ainakin omasta puolestani voin vahvistaa  :smitten:


Otsikko: Re: Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja
Kirjoitti: marzukka - 09.05.2006 19:21:45
Yksi lisää tähän joukkoon...
Olen siis:
Valkoinen Sähköinen Maailmojen Sillanrakentaja


Otsikko: Re: Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja/ hilmattarelle
Kirjoitti: Nut - 10.05.2006 10:36:00
Kyllä käytän tuota Arcuellesin versiota.
Olen nyt ollut enemmän kuunteluoppilaana ja seuraillut päivien energioita tuon Tzolkinin kautta jossa on joka päivälle lause. Näillä Sepon sivuilla on linkki tuonne "lamat" Maya maailmaan, löytyy myös googlettamalla sanan"galaktinen aikamatka".
Sivuilla on joka päivälle vaihtuva päivän lause. Ja laskuri. Kaikenlaista muutakin tietoa löytyy.
Itse matematiikkaan en ole hurjasti perehtynyt mutta Marko Palojärveltä tai Anneli Leivolta voi tilata opetusmateriaalikansion johon on koottu tärkeimmät asiat koko Tzolkinista. ( Yhteystiedot löytyvät sivuilta. )Samoin sen avulla pääsee laskemaan oppaita ja kumppaneita sekä tutustumaan eri merkkien ja symbolien teemoihin. Sitä olen opiskellut ja pikku hiljaa uiskennellut asiaan siisään. Siis ikäänkuin elänyt päivän energiaa tunnustellen ja katsellut että mitä eteeni minäkin päivänä tulee.

Mayoilla on ollut erilaisia kalentereita ja Tzolkin yhdistää nuo kaikki ikäänkuin yhteen.

Kannattaa myös katsoa  tuolta samalta sivulta oma PSI-Krono merkki/kin!
Se tulee näkyviin kun laskee oman syntymäajan laskurilla. Se on itseasiassa hyvin voimakas tekijä, taustavoima itselle ja vahvistaa omaa syntymä-kiniä.
Sitä ei kai voi ihan suoraan verrata nousevaan merkkiin mutta joskus minusta tuntuu että niissä on jotakin samaa. Olen myös huomannut että astrologiat, länsimainen ja maya tukevat ja täydentävät toisiaan jännällä tavalla.
Hyvää tutkimusmatkaa ja opiskelu intoa!

Päivi


Otsikko: Re: Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja
Kirjoitti: Wiza - 11.05.2006 00:42:35
Täällä on päivän energioista Tzolkin kalenterin mukaan enemmän: 

http://www.mayantimes.com/today%60s%20forecast%20new.htm

Olen nyt pari kuukautta joka päivä katsonut päivän energian tuolta. Mun mielestä ainakin auttanut paljon ja mä oon huomannut, että on jotain tiettyjä päiviä jotka on olleet mulle vaikeempia (esim. punaisen maan päivät) ja tiettyjä päiviä jolloin kaikki tuntuu menevän todella hyvin (esim. valkoisen koiran päivät). Mä tykkään mahottoman paljon tästä Tzolkin kalenterista (se kai se virallinen nimi on?). Tää on paljon mielenkiintosempi ja coolimpi kuin tavallinen kalenteri, sekä tietenkin paremmin luonnon kanssa sopusoinnussa.

Muutenkin tuo mayantimes.com on todella kattava sivu Maya-astrologiasta. Paras englanninkielinen sivu.

http://www.astrodreamadvisor.com/Mayan-Pages.html on myös todella hyvä.

Mistä voisi löytää lisää tietoa tuosta PSI-krono merkistä, kuulostaa mielenkiintoiselle!  :crazy2:  :uglystupid2:

Maya-astrologia ja Länsimainen astrologia todellakin tuntuu tukevan ja täydentävän toisiaan hyvin, mulla esimerkiks perus maya merkki on sininen yö ja länsimaissa kalat, sointu resonoiva ja länsimaissa kuu vaaka.

Myös kiinalainen astrologia on mielestäni hyvä, vaikken olekkaan siihen tarkemmin tutustunut. Maya-astrologia on mun suosikki.


Otsikko: Re: Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja
Kirjoitti: Nut - 11.05.2006 09:36:55
http://koti.mbnet.fi/maya/slides/psi_chrono_gregorian.html

Hei, tuossa yllä on linkki Maya-maailman sivuille sinne psi-krono taulukkoon.

Elikkäs, sen mukaan mikä on gregoriaaninen syntymäpäiväsi voit katsoa taulukosta mikä on Psi-korono Maya-merkkisi.

Maya-kalenterit ja Tzolkinin opiskelu on kyllä tosi mielenkiintoista ja suoraan sanottuna pohjaton lähde josta aukeaa koko ajan uutta.
Omaa merkkiä ja myös psi-kronoa voi alkaa tutkia sen mukaan missä linnassa, mikä aaltojakso, mikä kanava ja kanavan sointu, millainen kvartetti..(okkultti-haastevoima-planetaarinen kumppani ja opas)..
Ja on hyvä tiedostaa myös se että mikä on oma vuosi energia. Siis mikä oli päivän merkki ja sointu kun viimeksi täytit vuosia. Se antaa viitteet sen vuoden tekemisille. Minä esim. vaikka olenkin kuu syntymämerkiltäni olen tänä vuonna taikurin energioissa jotenka huomaan että oma sisäinen tieto ja itsensä kuuntelu, vähän sisäänpäin lämpiäminen ovat vahvasti olleet mukana tänä vuonna elämässä.

Yö ja kalat ovat tosi samanlaatuisia, yö kuvastaa unennäköä, unikuvia ja haavemaailmoja, enneunia ja selvänäköisyyskin. Kalat taas minusta ovat myös eteerisiä ja unimaailmat ovat heidän juttunsa.


Otsikko: Re: Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja
Kirjoitti: Perhonen - 11.05.2006 09:53:04
Moi Nut!

Mä en kyllä ymmärtänyt höykäsen pöläystä tuosta kalenterista..
Olen syntynyt 5.3 ja taulukos oli 4.3. - 6.3.  = 173.

Miten tätä pitäisi lukea??  :idiot2:


Otsikko: Re: Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja
Kirjoitti: Astrobug - 11.05.2006 09:57:06
Tunnustaudun kuuluvani joukkoon. :coolsmiley:


Otsikko: Re: Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja
Kirjoitti: Nut - 11.05.2006 12:00:36
Kin 173 on sinun psi-krono merkkisi..salattu olemuksesi tai sisinpäsi..itse pidän psi:tä syntymä merkin rinnalla koko ajan. Samoin kun seuraan päivän energiaa niin tarkkailen myös kyseisen päivän psi-kronoa.
Elikkäs esim. tänään on 133 ja psi on tänään 209.

Milenkiintoista että tänään kun on taivaanvaeltajan päivä ja psi:nä kuu niin me olemme keskustelemassa näistä asioista.
Sinun psi on taivaan vaeltaja ja minun syntymäkin on kuu.
Lisäksi sinun psimerkkisi sointu on itsevallitseva eli 4 pistettä, sama kuin minun syntymä kin.

Ei huolta vaikka et ymmärrä! Nämä kuullostaa vaikeilta, vaikka loppu viimein ovatkin ihan simppeleitä juttuja.... itselläni on kestänyt reilun vuoden päästä puusta pitkälle. Suurin osa asiaa alussa oli ihan hepreaa. Olen sitten viritellyt kotiin ja konttoriin tzolkineita joihin olen merkinnyt tuttujen ja sukulaisten syntymä kinejä ja psi-merkkejä. Itse tarvitsen oikein rautalankamallin ennenkuin pääseen teeenpäin.
Sitten tosiaan päivä kerrallaan aikaa tutkaillen ja asiasta muiden kanssa keskustellen on aina tullut lisää oivallusta.
Kujeskelen pieni muistivihko mukana ja aina kun joku mielenkiintoinen ihminen ilmaantuu lähelle katsotaan merkkejä..sillä lailla olen oppinut myös ...


Otsikko: Vs: Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja
Kirjoitti: Daria - 14.11.2006 20:09:28
Täälläkin yksi Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja. Ekalla sivulla jonkun antama kuvaus sopii minuunkin, kiinnostuksen aiheita piisaa liikaakin eikä jaksa yhteen perehtyä kunnolla.

 :smitten:


Otsikko: Vs: Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja
Kirjoitti: Irish - 14.11.2006 20:49:26
Heipä hei kumppanit, täälläkin punainen (resonoiva) taivaanvaeltaja.. 8)


Otsikko: Vs: Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja
Kirjoitti: Illusiana - 16.11.2006 13:32:11
Minäkin ilmottaudun mukaan^^


Otsikko: Vs: Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja
Kirjoitti: Hilmatar - 03.01.2007 05:34:50
Ekalla sivulla jonkun antama kuvaus sopii minuunkin, kiinnostuksen aiheita piisaa liikaakin eikä jaksa yhteen perehtyä kunnolla.

 :smitten:

Tais olla mun höpinöitä :)
Nyt onkin taas kääntynyt tuulet, ja mayat on saanu olla rauhassa multa. Pitääkin alkaa taas opiskelemaan  ::)

Edit:
Ja terve teille Illusiana ja Astrobug :)


Otsikko: Vs: Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja
Kirjoitti: Suden varjo - 23.06.2007 10:34:50
Voimpas minäkin liittyä joukkoonne, arvon Sillanrakentajat. ^^'



Otsikko: Vs: Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja
Kirjoitti: peevelieemeli - 25.06.2007 21:00:19
     

   Yo!

VALKOINEN SOLARINEN MAAILMOJEN SILLANRAKENTAJA
126
..Bom!


Otsikko: Vs: Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja
Kirjoitti: taiska - 10.12.2007 20:15:52
Minun psi on 178. Mitähän se tarkoittaa ????


Otsikko: Vs: Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja
Kirjoitti: jame - 29.08.2008 17:29:44
Osallistutaan!

Valkoinen Sähköinen Sillanrakentaja.