Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: metsämieli - 09.02.2006 01:12:13



Otsikko: Venus Neitsyessä - kylmä vanhapiikako?
Kirjoitti: metsämieli - 09.02.2006 01:12:13
Ärsyttää joskus kun lukee jostain, että ne joilla on Venus Neitsyessä, ovat viileitä, eivät koskaan mene naimisiin. Tulee ihan sellainen olo, että luostariinko tässä pitäisi mennä, kun väitetään olevan joku frigidi :laugh:

Naimisiin en ehkä mene, mutta en kyllä tunne olevani mitenkään viileä (pikemminkin päinvastoin, tosin lisäpotkua taitaa antaa tuo Kuu Skorppari ;)) tai tunne vastakkaista sukupuolta erityisen vastenmieliseksi. Valikoiva saatan olla, mutta sehän on yksi Neitsyen piirteistä. Minusta Neitsyt vain peittää viileydellä ujoutensa ja epävarmuutensa. Minä saatan vaikuttaa viileältä (joskus tuntuu, että olen vaikeasti lähestyttävä), mutta oikeasti olen varsin ujo. Hyvä, että uskalsin kirjoittaa tämän tänne  :buck2:

Kertokaahan tunnetteko te olevanne väärin ymmärrettyjä tai sitten vain mielipiteitänne tästä.


Otsikko: Re: Venus Neitsyessä - kylmä vanhapiikako?
Kirjoitti: Missa - 09.02.2006 12:45:13
Venus/Mars/AC-neitsyt täällä hei. Samanlaisia tuntemuksia on, joskus tosin tuntuu että jäänkin yksinäiseksi kun ei löydy ketään joka miellyttäisi minua, se rimahan on tunnetusti korkealla. Kylmä en tosin myönnä olevani, tosin itselläni kuu oinaassa joten tunnepuoli selittynee ainakin sillä, mutta en yleensäkään pidä neitsyttä minään hirveän kylmänä merkkinä - ainoastaan varautuneena. Ja kyllähän noita maamerkkisiä venus-ihmisiä löytyy vastakkaisesta sukupuolestakin... ;)


Otsikko: Re: Venus Neitsyessä - kylmä vanhapiikako?
Kirjoitti: metsämieli - 09.02.2006 13:36:39
Joskus tuntuu, että olen vähän liiankin valikoiva :-\ En ole seurustellut vielä kertaakaan. Tosin ei minulla mitään kiirettä ole. Tämä sinkkuelämä käy minulle varsin hyvin. Se sopiva mies tulee sitten kun on tullakseen :)


Otsikko: Re: Venus Neitsyessä - kylmä vanhapiikako?
Kirjoitti: kaapokisu - 09.02.2006 17:41:01
Venus on neitsyessä ja ihastun ja rakastun todella helposti. Olen lämmin, hellä ja intohimoinen. Rakastan seksiä. Haluan ehdottomasti naimisiin ja monta lasta  :) Rakastan rakastaa ja tulla rakastetuksi  :smitten: :smitten: :smitten:

En tiedä, johtuuko tuo venus neitsyestäni, mutta ensihuuman jälkeen kyllästyn helposti jos mies ei ole minun mittapuuni mukaan TÄYDELLINEN KUMPPANI.
Vaadin täydellisyyttä kumppaniltani joka suhteessa, ja pienet virheet alkavat ärsyttää minua ajan kuluessa suunnattomasti. Joissain tapauksissa suorastaan etoa. Tunteeni myös kylmenevät aika nopeasti ja minun on helppo kerätä kimpsuni ja lähteä suhteesta. Sanoisin tuon venus neitsyt ? piirteen vahvuudeksi, sillä sen avulla minun on helppo luovia ihmissuhteiden viidakossa  ;D

jokaiselle on olemassa täydellinen kumppani  :coolsmiley:


Otsikko: Re: Venus Neitsyessä - kylmä vanhapiikako?
Kirjoitti: pluto - 09.02.2006 18:40:06
Joskus tuntuu, että olen vähän liiankin valikoiva :-\ En ole seurustellut vielä kertaakaan. Tosin ei minulla mitään kiirettä ole. Tämä sinkkuelämä käy minulle varsin hyvin. Se sopiva mies tulee sitten kun on tullakseen :)
Siinähän se oleellisin kai tulikin ilmaistua. Itse (venus neitsyessä, nouseva neitsyt) löysin "sen oikean" vasta lähes 30-vuotiaana :smitten:. Sitä ennen en kelpuuttanut ketään, vaikka valinnanvaraa olisikin ollut.
"Sen oikean" kaipuuseen kai viittaa kartassani myös Juno deskendentillä, ja niin kai se on kaikilla, että karttaa pitää tulkita kokonaisuutena, eikä liikaa takertua yksityiskohtiin, elleivät jotkut muut aspektiit viittaa samaan.
Ja muista, että itse sinä itsesi parhaiten tunnet. ;)


Otsikko: Re: Venus Neitsyessä - kylmä vanhapiikako?
Kirjoitti: eetee - 09.02.2006 20:37:34
Todellakin, kartta on kokonaisuus, josta Venus muodostaa yhden osan. Siispä ei pelkän merkin perusteella kannata vetää kovin vahvaa kuvaa minkään planeetan osalta.

Minullakin on venus neitsyessä ja olen toista kertaa naimisissa. Ensimmäinen kerta oli sanoisinko "harjoittelu" sen suhteen, mitä sitä oikeasti arvostaa. (Venushan edustaa myös arvomaailmaa). Toisella kertaa jo tiesin, mitä haluan, enkä vähempään tyytynyt. ;)


Otsikko: Re: Venus Neitsyessä - kylmä vanhapiikako?
Kirjoitti: s22 - 09.02.2006 23:39:53
Mulla se luultavasti pitää paikkaansa, tai ainakin mua on sanottu monesti ilmeettömäks ???. Eli kait mä sitten olen viileä. Vaikka ite en koe olevani mikään patsas, mutta kaikki ulkopuoliset pitää mua sellasena, kun en hypi innoissani jos onnistun jossain tai epäonnistun. Naimisiin menosta on mun iässä liian aikaista sanoa mitään ;D, mutta mielummin viettäsin elämäni yksin, kuten tähänkin asti.


Otsikko: Re: Venus Neitsyessä - kylmä vanhapiikako?
Kirjoitti: saai - 10.02.2006 03:02:50
Ehkä neitsyt harkitsee ja on valikoiva, mutta sitten vakaa ja lojaali kun jonkun valitsee.


Otsikko: Re: Venus Neitsyessä - kylmä vanhapiikako?
Kirjoitti: metsämieli - 10.02.2006 13:51:08
Jep, eipä tule sitten ainakaan mitä tahansa hunsvottia valitsemaan elämänkumppanikseen  :laugh:


Otsikko: Re: Venus Neitsyessä - kylmä vanhapiikako?
Kirjoitti: on se niin väärin - 10.02.2006 15:10:15
venus neitsyessä minusta on hyvinkin läpinäkyvän flirttaileva.ei seurasta ole puutetta..mutta jos on paljon tavaraa neitsyessä,niin toki painotukset on sen mukaan..


Otsikko: Re: Venus Neitsyessä - kylmä vanhapiikako?
Kirjoitti: Linn - 10.02.2006 23:30:45
Minulla sattuu olemaan paljon Venus-Neitsyitä lähipiirissä. Nyt ulkoa osuu mieleen neljä - kaikki naisia.

Esimerkki 1: Nyt 21-vuotiaana palasi juuri vuoden tauon jälkeen yhteen avoliittoon poikaystävnsä kanssa - olivat olleet yhdessä 15-vuotiaasta saakka. On siis vakiintuvaa tyyppiä, mutta ihastuu silti helposti, flirttailee paljon ja on kaunis, joten miehet pyörivät ympärillä. Oli tuossa suhteen tauolla muita miehiä tavatessaan aika kriittinen heidän suhteen.

Esimerkki 2: Nyt 28-vuotiaana seurustelee, mutta koko elämä on ollut täynnä melko lyhyitä suhteita, sydänsuruja ja hirvittävästi kaukosuhteita. On todella kriittinen miesten suhteen. Hyvin kaunis ja viehättävä, joten valinnanvaraa on.

Esimerkki 3. Nyt 27-vuotiaana kolmannessa pitkässä suhteessa. Aika hankala parisuhteissa ilmeisesti, muttei välttämättä ylikriittinen. Hyvin flirtti - heteroudesta huolimatta myös naisille, varsinkin hiprakassa. Erittäin uskollista tyyppiä, eikä flirttailusta huolimatta ajattele vakavasti muita seurustellessaan. Yksi kauneimpia naisia, ketä tunnen.

Esimerkki 4. Nyt 30-vuotiaana seurustellut saman miehen kanssa kohta 10 vuotta. Tosin aivan viime aikoihin saakka asuen eri paikkakunnilla. Sitä ennen suht railakas nuoruus. Ihastuu aika helposti, mutta nyt kahden pienen lapsen äitinä eivät miehet pyöri päällimmäisenä mielessä... Löytää vikoja miehestään, mutta niinhän me kaikki.  ;) On ihan viehättävä, muttei ihan saman kaliiberin kaunotar kuin kolme edellistä.

Yhtäläisyyksiä?? En tiedä.  :-\

Linn


Otsikko: Re: Venus Neitsyessä - kylmä vanhapiikako?
Kirjoitti: Q - 12.02.2006 16:53:42
Tyttärelläni on venus neitsyen merkissä ja  :neitsyt: on myös prosentuaalisesti hänen vahvin tähtimerkkinsä. Hän on tietenkin vielä niin pieni (alle 1v4kk), että nämä romantiikka-asiat siintävät vasta jossakin hamassa tulevaisuudessa. Jännä kuitenkin joskus tulevaisuudessa nähdä, miten tämä neitys-voittoisuus tulee vaikuttamaan esim. seurusteluun ja perheenperustamiseen. Kuukin on vielä vesimiehessä, joka ei myöskään kaikkein tulisimpia merkkejä ole.

Itse olen aurinkomerkiltäni neitsyt, joten eipä tuo neitsyen merkkiin liitetty kriittisyys, täydellisyyden tavoittelu ja viileä ulkokuori minullekaan niin vierasta ole. Vaadin sekä itseltäni että muilta paljon, ihanteeni ovat korkeat ja olen herkkä arvostelemaan. Se tuo kieltämättä omat rasitteensa parisuhteeseen. Olen aina ollut herkästi ihastuvaa ja tulisesti rakastuvaa tyyppiä (joskin tämä varmastikin johtuu enimmäkseen :kuu: :oinas:) ja tapaan nostaa ihailemani ihmisen jalustalle, josta he kuitenkin putoavat hetkessä ryminällä alas ja kiinnostukseni/ihastukseni yleensä haihtuu sitä mukaa, kun alan tajuta tunteitteni kohteen inhimillisen vajavaisuuden. Tämä voisi hyvinkin olla neitsyelle tyypillistä käyttäytymistä tunneasioissa. Saatan myös vaikuttaa viileältä ja etäiseltä ensi näkemältä, mutta se on ainakin omalta kohdaltani todellakin pikemminkin pelkkää ujoutta kuin todellista tunnekylmyyttä ja välinpitämättömyyttä. Toisaalta kuu oinaassa, venus leijonassa ja :askendentti: skorpparissa tekeekin minusta ehkä väärän ihmisen todella arvioimaan neitsytmäistä tunne-elämää ::). Kuitenkin uskon vilpittömästi, että sisimmässään he ovat, omalla tavallaan, hyvinkin tunteellisia ja intohimoisia. Ongelmana on pikemminkin juuri se, että heidän on ehkä vaikea antaa valta noille tunteilleen ja astua ulos kovan itsekritiikin ja tiukan kontrollin asettamista raameista. Vaikeaa voi olla myös ymmärtää ja hyväksyä, että minkään laista täydellisyyttä ei kannata toisilta ihmisiltä odottaa, koska siinä vain joutuu pettymään ja särkymään kerta toisensa jälkeen. Voi olla, että jokaiselle on todellakin olemassa se oikea, mutta pystyykö neitsyt hyväksymään, että myös hänessä tulee olemaan paaaaaaaaaljon sekä pieniä, että vähemmän pieniä vikoja ja puutteita ;)


Otsikko: Re: Venus Neitsyessä - kylmä vanhapiikako?
Kirjoitti: Laksmi - 13.02.2006 22:00:03
mulla on MC neitsyessä ja vietettyäni ensin aika lailla boheemia ja suuripirteistä elämää, siirryin vuosi sitten enemmän neitsytmäisiin "nörttitehtäviin". Ja viihdyn. Ei ole mitään halua vaihtaa mihinkään "mediaseksikkääseen" tehtävään tms. En piittaa ennakkoluuloista ja siitä miten muut arvostelevat ammatinvalintaani. En kerro mikä se on. Täällä tuskin toista seikkailee.

Joka tapauksessa mitä partnerinvalintaan tulee olen erittäin valikoiva ja pystyn olemaan pitkiä jaksoa ilman kumppania. En mä kyllä luostariin kelpaa, mutta selibaattia on tullut kokeiltua. Olin vasta 23 v. kun ensimmäisen kerran aloitin kunnon seurustelun, ja se kesti sitten melkeen 10v.

Venukseni on härässä. Karttani ei ole mitenkään neitsyt-painotteinen, Plutohan on neitsyessä mutta eiks se ollut se ikäluokka-juttu. Tunnistan silti itseni siitä venus neitsyessä-stereotyypistä, ja olen aina ollut tälläinen mitä rakkauselämään tulee. Siis kylmä vanhapiika, paitsi kun seurustelen...


Otsikko: Re: Venus Neitsyessä - kylmä vanhapiikako?
Kirjoitti: minna - 14.02.2006 12:01:44
Moi Kaikille venus Neitsyille,

Minuakin on siunattu tällä yhdistelmällä, eikä tässä viellä kaikki nousumerkkini on jousimies. Olen naimisissa ja minulla on kolme lasta, ennen naimisiin menoa olen ehtinyt seurustelemaan koko nuoruuteni.  :aurinko: :kuu: :merkurius:ovat sitten  :vaaka:, ilmeisesti tämä vaakamaisuus kumoaa piintyneimmätkin vanhan piian oireet minusta, olen aina pitänyt miehistä. En varmasti ole sieltä helpoimmasta päästä, olen aina tiennyt mitä haluan ja viellä paremmin sen mitä inhoan.


Otsikko: Re: Venus Neitsyessä - kylmä vanhapiikako?
Kirjoitti: Solararc - 20.03.2006 19:07:22
Heippa,

tuossa osui silmiini tämä otsikko, tyttärelläni on Venus Neitsyessä, tosin Venus on myös  :aspect_con: :askendentti:. Aurinko-Leijona, ja Kuu-Skorppari...Hmmm...minkähänlainen tyty sieltä  kasvaakaan?!?!?(Nyt siis hän on vasta 7kk ;D)
Sen voin sanoa että tyttö on tosi kova hymyilemään, aina ikenet loistaa ja jaksaa naureskella ihan ventovieraillekin... :smitten:


Otsikko: Vs: Venus Neitsyessä - kylmä vanhapiikako?
Kirjoitti: Kuuhilda - 04.02.2017 18:55:33
Kumppanilla on  :venus: alennuksessaan  :neitsyt: ja itsellä se on ylennyksessään  :kalat:

Meidän tapamme osoittaa rakkautta ovat niin erilaiset, että sitä on välillä vaikea ymmärtää ja kokea tulevansa rakastetuksi...ei vaan mene äntiin, että se on hänelle rakkauden osoittamista, että tuo puoli apteekillista vitamiinipillereitä ja huolehtii että otan ne kaikki, tai siivoaa autoni...tai järki ymmärtää, mutta sydän ei vissiinkään pysy perässä.
Hän taasen ei koe hellyyttä, halimista, silittelyä yms. laisinkaan niin tärkeäksi kuin minä, ja luulisin että odottaisi minulta rakkauden osoituksia konkreettisemmin...joka taas ei ole minun juttuni  :buck2:

Onko kellekään  :venus: :neitsyt: tyypille tuttua?

Plus että arvot ovat monessa kohtaa (rahan käyttö, tyyli, viihde) muutenkin eri, mutta se ei ole ollut tähän saakka vielä asia, jota emme kumpainenkin voisi ymmärtää.

On meissä muutakin vastakkaisuutta,   :aurinko: :aspect_opp:  :aurinko: yms. mutta tämä  :venus: nyt nostaa päätään.


Otsikko: Vs: Venus Neitsyessä - kylmä vanhapiikako?
Kirjoitti: Lilli - 05.02.2017 14:13:49
Minulla on Venus Ravun lopussa, mutta on ehtinyt tähän ikään mennessä progressoitua Neitsyeen asti. Leijona-vaiheen lystinpito rakkaussaralla kyllä loppui, kun Venus ryhtyi matkaamaan Neitsyessä. Alkoi tulla enemmän noita hyysäystä odottavia tapauksia, joita en kuitenkaan ole hyysännyt. Kuitenkin kun lapsi on syntynyt, hänestä on tietenkin pitänyt pitää huolta. Miellän itseni pelkäksi äidiksi, josta eroottinen nainen on mennyt syväjäähän, ellei ole kuolla kupsahtanut kokonaan.

Mies on Au- ja AC-Neitsyt, Kuu-Kauris. Sen rakkausaika kesti puoli vuotta, sitten oli vaikea ajanjakso, mikä oli romuttaa koko suhteen (ja romutti se eroottisen puolen) ja tämän jälkeen mies on keskittynyt vain töihinsä (siis kirjaimellisesti 24/7) ja minä lähinnä lapseen. Neitsyt-Kauris-kombinaatio näyttää tulevan erinomaisesti toimeen ilman minkäänlaista läheisyyttä. Alussa jaksoin vielä kerjätä, mutta kyllästyin sitten. Suhde toimii kämppäkaveruutena ja yhteisiä mielenkiinnon kohteitakin on. Aika kaukana ollaan silti mistään oikeasta parisuhteesta.


Otsikko: Vs: Venus Neitsyessä - kylmä vanhapiikako?
Kirjoitti: Kuuhilda - 05.02.2017 16:30:35
Oijjoi, huijjui, melkonen yhdistelmä :D


Ja juu-u, melkoisen nuivakan kuivakkaa kuulostaa olevan :/