Astro Foorumi

Astro special => Syntymäkartan tulkintaa => Aiheen aloitti: Artemis - 04.05.2007 18:30:29



Otsikko: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Artemis - 04.05.2007 18:30:29
Miten nousevamerkkisi sinussa näkyy, oletko aina huomannut nousevanmerkkisi itsessäsi vai onko jollekkin tapahtunut kuin minulle josta tuntuu että yht'äkkiä "ravustui"  ;D eli löysi itsestään yllättäen koko ajan enemmän nousevanmerkkinsä piirteitä.
Nykyään olen rasittavan rapumainen, oikeasti! Pässi on saanut väistyä ravun varjoon  8) :D No ei nyt ihan kokonaan kuitenkaan vielä  :)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: *yildirim* - 04.05.2007 18:37:34
vaaka olen nousultani mutta vaikea sanoa miten se minussa sitten näkyy...jotenkin tunnen kuitenkin omaavani enenpi vaakamaisuutta kun härkämäisyyttä joka olen aurinkomerkiltäni....


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: sangviinikko - 04.05.2007 18:41:52
Juu, vaaka nousee. Ja sen kyllä huomaa.
Sanotaanko että kaksosta on aurinkomerkin lisäksi PALJON kartallani mutta vaaka, joka on vain nousumerkkini, kuvastaa parhaiten luonnettani.
Päättäminen on yhtä tuskaa.
olipa kyse suuresta tai mitättömimmästä asiasta. Ei tule mitään. Ikinä mistään.
miellyttämisenhalu on raivostuttavaa ja aina joka päivänselvästä asiastakin toinen puoli on kaivettava esiin ja jahkailtava...
Aargh.
Värit on stemmattava ja taustahälyä ei saa olla. ympäristön on oltava tasapainossa. Kauneus ennenkaikkea!

 :P


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: *yildirim* - 04.05.2007 18:48:41
juuh miekin oon vaaka nousuisena huomannut tuon että kaikki värit yms. pitää olla harmoniassa kekenään muuten alkaa ahdistaa ja pahasti...

omasta mielestäni en koe olevani mitenkään miellyttämishaluinen mutta useasti saattaa tasapainoitella siinä miten kertoa jotain asiaa toisille sillä en ole kuitenkaan mielestäni luonna joka haluaa paha kellekkään...


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Freyja - 04.05.2007 18:51:08
pässi, nouseva rapu tässä ja! Minulla vaihtelee oikku - rapu mutta aina on olleet molemmat perusominaisuudet  :) Kun sattuu niin rapu menee kuoreen ja oinas hakee sen sieltä pois.  ;D


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Brida - 04.05.2007 18:55:45
Yks vaaka lisää ilmoittautuu  :)

Värit, musiikki, kauneus, harmonia/tasapaino ovat mun elämässä pinnalla, vaakamaisuutta mielestäni. Päättäminen välillä vaikeaa ja mietin kokonaisuuden aina aika pitkälle, ennen kuin teen päätöksiä suuntaan tai toiseen. Myös kevyt flirttailu on arkipäivää...  ;)
Välillä toimeen tarttuminen laahaa, onko se sitten oinasta ( aurinkomerkkini ) vai vaakaa...


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Minerwa - 04.05.2007 21:04:56
Yllätyin pahan kerran, kun aikanaan selvitin nousevan merkkini. Piti oikein tarkistaa syntymäaika - ettäkö nouseva kaksoset? Ja mars ja kuukin kaksosissa...?  :o 

Toki minussa kaksosmaisiakin piirteitä on. Innostun helposti, suunnittelen ja haaveilen, pääni käy usein ylikierroksilla ja nautin suunnattomasti esimerkiksi opiskelusta. Kevyt kenttä-flirttikin onnistuu! Mutta sellainen tyypillinen puhelias ja sosiaalinen tuuliviiri en ole  :D
Kartallani nousee voimakkaasti esiin myös keskitaivaan kauris, jonka piirteitä löydän itsestäni - enemmänkin kuin kaksosten. Esimerkiksi pitkäjänteisyys, sinnikkyys, harkitsevuus ja tunnollisuus kuulostavat pahasti kauriilta!

Henkilökohtaiset planeetat jakautuvat näiden kahden merkin kesken:

 :kaksoset: :kuu: :mars:
 :kauris: :merkurius: :venus:

Loppujen lopuksi taidan siis olla jonkinlainen sekametelisoppa kaksosia, kaurista ja aurinkomerkkiäni vesimiestä  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: *Kide* - 05.05.2007 13:34:39
Itse en huomaa mitään  ::) mutta jotkut ovat vihjailleet, jotta ärtymykseni joihinkin jousimiehiin johtuu samankaltaisuudesta  ;) ja ne piirteet ovat minusta ärsyttäviä itsessänikin  >:(
Tuo vaaka jutustelu... kuin miehestäni  :angel: hän myöskään ei osaa päättää joistakin asioista suuntaan eikä toiseen ja joskus kiusaankin menemällä itse mukaan... juu, ei, juu, ei  ;)
Ja se taas sitten pullistaa härän sieraimet hyvin nopeaan  ;D


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: eppana - 05.05.2007 14:53:31
Aurinko oinas ja nousu jouskari. Kiinalainen hevonen.. :2funny:
Ennen laukkasin sinne, mikä kiinnosti sen suurempia pohtimatta ja täysillä sittenkin- nyt kun tuo 30 on nurkan takana, on tää sarvipolle alkanut hidastamaan vahtia-melkein jo kävellään ;D.
Jännä huomata, että hitaampi vauhti tuottaa parempia tuloksia-oon oppinut käyttämään päätäni muuhunkin kun oman tahdon puskemiseen :crazy2:.
Tietynlaista vapautta olen löytänyt ja sen aion pitää mukanani :smitten:
Olen myös oppinut myöntämään jos olen ollut väärässä..aika paljon multa ;D

 :smitten: antaa kaikkien kukkien kukkia :smitten:
että tällanen päivä ???


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: asboo - 05.05.2007 19:33:29
Nousu  :harka: Toinen jo ketjussa, jes! :D

Härkänousuisuus näkyy lähinnä tavoissa, ei niinkään ulkonäössä. Pidän tavattomasti kaikesta maanläheisestä mm. maataloudesta, kasveista ja eläimistä(paljon planeettoja myös huoneessa 6.). Pidän myös kaikesta aistillisesta; ruoasta, juomasta ja hmmm...petipuuhista, sekä taiteista ja sisustamisesta. Ammattinikin on taiteellinen.

Ulkonäöltäni en ole härkämäinen, olen pitkä, hoikka ja vaalea.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 06.05.2007 01:05:47
Olen nouseva neitsyt ja kyllä minussa on niitä neitsyen piirteitä...

Tässä Sepon tulkinnasta niitä minuun osuvia nousuneitsyt kuvauksia:


Neitsytnousuisena sinuun liittyy paljon mystisinä pidettäviä piirteitä.

Tulkitset elämän pieniä tapahtumia uskomattoman tarkasti ja pystyt ällistyttävällä tavalla huomaamaan, mitkä asiat ympäristössäsi eivät ole kohdallaan. Kun vielä pyrit mahdollisimman pian korjaamaan huomaamasi epäkohdat, olet jo kovaa vauhtia sisäistämässä tehtävääsi astrologisen eläinradan parantajana. Saatat tietysti ihmetellä, miksi kaltaiseesi hyväntekijään usein suhtaudutaan hiukan varauksellisesti tai jopa epäystävällisesti.

Et siis lopulta itsekään pysty sanomaan, miksi joku asia ei ole kohdallaan, sinä vain tiedät sen. Onko siis mikään ihme, jos sinua katsellaan hiukan viistoon yrittäessäsi korjata tilannetta, joka näennäisesti on täysin kunnossa.

Kun voimavarasi loppuvat, saa siitä kärsiä koko seurakunta. Silloin saavat läheisesi maistaa katkeraa tyytymättömyyttäsi kaikkiin mahdollisiin asioihin. Kun perhe on ulkona syytät, heitä siitä, etteivät he koskaan ole kotona, ja kun he ovat kotona, syytät heitä metelöinnistä, paikkojen sotkemisesta tai jostain muusta aivan älyttömästä asiasta.

Neitsyt kuvaa ennen kaikkea itsensä parantamista ja velvollisuutta pitää huolta itsestään. Lapsuuden kokemuksesi kuitenkin muistuttavat sinua alitajuisesti siitä tuskasta, jonka itsensä huomioon ottaminen aiheuttaa, ja niin yrität kohdistaa lahjasi muiden olosuhteiden parantamiseen. Tehtäväsi tässä elämässä on tulla tietoiseksi Neitsyen parantajan roolista, ja se edellyttää kasvamista aikuiseksi. Aikuiseksi kasvaminen voi tapahtua ainoastaan ottamalla huomioon omat tarpeesi ja toimimalla niiden mukaisesti.

He voivat parhaiten oppia tätä elämää esimerkkiäsi seuraamalla. Voit siis huolehtia muista vain huolehtimalla itsestäsi.


Paljon muutakin olen ja tässä on vain yksi pieni ja suppea osa minun luonteestani nousumerkkiin, kuten yleensäkin minuun kokonaisuutena liittyen...


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: *Alkmene* - 06.05.2007 13:15:32
 :askendentti: :jousimies:
Uskon, että se on aina tietyllä tapaa pitänyt minut liikkeessä monella tavalla ja tasolla  ???
Toisaalta en ole ihan kauheasti tähän nousumerkkiini perehtynyt. Sekin on ollut uutta minulle, että se on "tulimerkki" (eikös?)

Löysin tällaisen;
nouseva jousimies
Valloittavuus, uudet maat ja mannut, reiluus, optimistisuus ja avoimuus ryntäävät vastaan kohdatessasi nousevan Jousimiehen. Hän ottaa sinut avosylin vastaan, hehkuttaa isosti jostain asiasta ja valloittaa sinut alta aikayksikön.
Hän jos kuka näkee asioissa mieluiten myös ne hyvät puolet, optimismia ja positiivista ajattelua riittää! Alati uusia maita ja mantuja - joko maantieteellisesti tai mentaalisesti - miettivässä nousevassa Jousimiehessä on aimo annos tutkimusmatkailijaa.
Ajattele vaikkapa Kevin Costneria elokuvassa Tanssii Susien kanssa tai Karen Blixenin Minun Afrikkani -teosta, molemmissa mukana matkustamista selkeällä idealla varustettuna.
Luontoon liittyvät suuret ideat ja ihanteelliset kuvat maailman menosta kuuluvat myös usein nousevan Jousimiehen teemaan, joten ei ole mahdotonta, että pidät palopuheita jonkin maailmankatsomuksellisen asian puolesta - olkoon se sitten poliittinen, sosiaalinen tai filosofinen.
Haasteenasi voisi olla yksityiskohtien ymmärtäminen houkuttelevien suurien linjojen vetämisen vastapainoksi.

http://www.geocities.com/twiggyspage/nousevatmerkit.html (http://www.geocities.com/twiggyspage/nousevatmerkit.html)

Sepon pikatulkinnassa on näin;
Jousimiesnousuisena et juurikaan ehdi kotona homehtumaan, sillä jatkuva totuuden etsiminen pakottaa sinut yhä uudelleen liikekannalle. Et ainakaan nuoruutesi päivinä itsekään tiedä minne oikein olet menossa. Pääasia että pääset matkaan ja mieluummin tietysti ulkomaille tai ainakin Ruotsiin. Elämästä täytyy löytyä oikea tarkoitus tai ainakin selvä suunnitelma ennen kuin sinä voit olla tyytyväinen. Kuitenkin vedät puoleesi täysin hetkessä eläviä Kaksos-tyyppejä, joiden ajattelemattomuus ja suoranainen tyhmyys saavat sinut tärisemään raivosta.

Kyllä nuo toisaalta sopii ja kuvastaa tietyllä osin tapaani olla ja toimia... ei taida tuo  :aurinko: :vesimies: ainakaan auttaa yksityiskohtiin perehtymisen halukkuutta..
Ehkä kuitenkin tuo  :jousimies: on vahventunut iän ja ajan myötä ja sen ominaisuudet.
Itse koen tuon  :askendentti: :n 'voiman' erittäin tervetulleena....


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Asterix - 06.05.2007 22:13:40
Ystäväni sanovat usein, että näytän sellaiselle,
jolla on paljon salaisuuksia. ;D

Myöskin kukaan ei juuri usko, jos johonkin asiaan sanon,
etten tiedä siitä mitään. :2funny:
He epäilevät heti, että itse asiassa tiedän siitä silloin paljonkin.
Kysymyksessä voi olla myös  :aurinko: ja  :merkurius: :kaksoset: vaikutus myöskin,
mutta  :askendentti: :skorpioni::han osaa
pitää asiat myös itsellään. ;)

Molemmat mieheni  :harka: sekä  :vaaka: sanovat,
etteivät halua suututtaa minua, koska silloin jonkun elämä
ja kuolema ei paina paljon.
Heidän mielestään pystyn juonimaan kenet tahansa tuhoon
jäämättä siitä koskaan kiinni.
(Periaatteessa muuten rumasti sanottu,
pitäisikö niille järjestää joku muu ongelma mietittäväksi..?)
(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/sinister.gif)

No  :aurinko: ja  :merkurius: :kaksoset: tekevät sanoistani nokkelia
ja teräviä, mutta kyllä  :askendentti: :skorpioni: on se kirurgimainen osuvuus ja myrkky terässä. ;)

Hmmm... vahva seksuaalisuus, ei siitä pääse yli eikä ympäri. 8)

Kiinnostus mysteerioihin, elämän ja kuoleman välillä.. ::)

Läheisten yllättäviä kuolemia tuo  :askendentti: :skorpioni: tuo
runsaammin kuin muille. :-\

http://www.geocities.com/twiggyspage/nousevatmerkit.html

nouseva skorpioni
Magneettinen vetovoima, intensiivinen pidättyväisyys sekä vahvuus, voima ja valta ovat teemoja, jotka huomataan usein nousevasta Skorpionista.
Ajattele vaikkapa Sari Havaksen esittämää Jaana Lindforsia tv-sarjasta Tähtitehdas: vahva supernainen, jossa myös nousevan Skorpionin kääntöpuolet - valtataistelut, äärimmäisyyspyrkimykset ja puolensa pitäminen silloinkin, kun siihen ei välttämättä ole syytä - tulevat esiin.
Nouseva Skorpioni on taitava pitämään asiat itsellään, toisin sanoen intensiivisen pidättyväisesti hän kykenee pitämään salaisuuden sisällään, mysteerinen huntu suorastaan lepää hänen yllään.
Tällainen salaperäisyys on kiinnostavaa ja vetovoimaista; kaikki tietävät, että jotain tällä ihmisellä on sanottavanaan, vaikkei hän lausuisi sanaakaan.
Haasteena on kohtaaminen omien pimeiden puoliesi kanssa. Tee siis tuttavuutta niiden kanssa mahdollisimman usein, tule niiden kanssa sinuiksi ja nosta oma voimasi esiin vahvoissa, jopa rankoissakin tilanteissa.  

Aforismi Nousevasta Skorpionista;

Nouseva Skorpioni
Ainoa luonnoton seksuaalinen käyttäytyminen on olla ilman seksiä.
- Sigmund Freud  

http://www.saturuotsalainen.net/pages/ohjeet.php#6
Asc Skorpioni-Dsc Härkä

Nousevat skorpionit antavat itsestään karismaattisen salaperäisen ja mielenkiintoisen ensivaikutelman. Tämän yksilön ensitapaamisessa on aina sähköä ilmassa, sillä pinnan alla tuntuu olevan paljon selvitettävää ja salaisuuksia. Nousevan skorpioni elämänkoulu liittyy seksuaalisuuden opetteluun, joten hänen katseestaan voi heti alussa aistia sanattoman kutsun. Tässä yksilössä on näkymätön voima, joka vetää auttamatta puoleensa. Hän voi olla armottoman päättäväinen ja periksiantamaton.

Nouseva skorpioni tarvitsee tasapainottajakseen härän ominaisuuksia. Härkämäisen rauhallinen ja maanläheinen elämänasenne tasoittaa usein skorpionin tulivuoren kiehuntaa. Nouseva skorpioni tarvitsee sensuellin ja fyysisen rakastajan vastaamaan seksuaalisiin tarpeisiin. Koska nouseva skorpioni ei ole aina maailman helpoin ihminen, on ihmissuhteissa härkämäinen sitkeys ja pitkäjänteisyys pitkän suhteen ylläpitäviä ominaisuuksia.

Hmmm.. ihmekös, jos mieheni ovat joko  :aurinko: tai  :askendentti: :harka::iä.. ???


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 07.05.2007 09:27:05
Olisko nousuvaaka tuon vastakohta sitten, kauneus, rakkaus, valuuutta, diplomatia ja harmonia. Olisin pulassa skorppien kanssa lman  :merkurius: :skorpioni:, enkä ymmärtäisi skorppien "juttua" kuolema- seksi.. (en taida muutenkaan ymmärtää). Nousuvaakoja onkin eniten.  :angel:


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: monikakson - 07.05.2007 11:13:22
Nousujouskari täällä!

Heh, ja maailmallahan minä!  :D

En kylläkään ole kovin sosiaalinen tyyppi vaikka  :aurinko: :kaksoset: Mutta pohdiskelija ja tutkiskelija vähän liiankin kanssa joskus.  :merkurius: on kyllä  :harka: josko siinä selitystä vetäytyvälle puolelleni?

Innostusta kuitenkin olisi vaikka mihin, mutta aikaa ei ole kaikkeen, eikä rahaa! Yritän aina lohduttaa toisia löytämällä surullisistakin asioista jotakin hyvää. Tosin kaksosmainen töksäyttely ei aina mene sitten kaikilla jakeluun, vaikka kuinka hyvää olisin tarkoittanut!  ::)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Vaeltaja - 07.05.2007 20:49:03
Täällä olis aurinko Vesimies, nouseva Neitsyt.

Rasittava yhdistelmähän tuo on. Vesimiehen tunnistan itsessäni siinä, että olen selkeästi oman tieni kulkija, joka haluaa jollain tasolla rikkoa totuttuja kaavoja. Olen sellainen hieman rajaton tyyppi joka pitää vapautta todella suuressa arvossa.

Neitsyt tulee siihen sitten väliin ja iskee elämän realiteetit pintaan; päällimmäisenä on tunne siitä, että ulkomaailman pitäisi jollain tavalla todeta meikäläinen hyödylliseksi ja käytännölliseksi. Siinähän ei hirveästi uskalla liidellä niin korkealla kuin utopistisen Veskarimainen ajatusmaailmani aika-ajoin haluaisi.

Noin muuten Neitsyt heijastuu minussa niin, että pyrin todella usein täydellisyyteen, ja jos tuota korkeaa rimaa ei saavuta, se jää piikkinä lihaani pitkäksikin aikaa. Kaikki pitää myös jostain syystä järkeillä. Itseen suuntautuva kritiikki on myös todella, todella armotonta.


Otsikko: Vs:Nousumerkkisi
Kirjoitti: minna - 08.05.2007 16:16:51
Täällä on yksi  :aurinko: :vaaka:, :kuu: :vaaka: :merkurius: :vaaka:, joka on nousu jouskari. Liikettä vailla päämäärä on rittänyt, onneksi ikä ja lapset on rauhoittaneet levottomuuttani. Tykkään matkustaa, mutta valitsen aina kohteen, josta pääsee myös johonkin toiseen kiinnostavaan paikkaan. Elämäni on paljolti mennyt erilaisina pyrkimyksinä johonkin (paikkaan, tehtävään tai olotilaan), sitten kun olen saavuttanut haluamani, voin taas nauttimatta saavutuksistani siirtyä uuteen kohteeseen.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Usvametsä - 08.05.2007 16:57:22
Skorppiooni nousevana. Löysin tällaisen luonnehdinnan itsestäni, en muista kenen tulkinta, muttei ainakaan Sepon. Noissa Sashan luonnehdinnoissa oli paljon minuun sopivia juttuja myös.


SKORPIONI NOUSEVANA MERKKINÄ  :skorpioni:

Askendentti kuvaa sinua ulkoisena persoonana, joka tuot esiin käytännön elämässä merkkisi mukaisia ominaisuuksia.
Nousu ja lasku ovat akselin kaksi päätä ja molemmat liittyvät persoonallisuuden vuorovaikutukseen ympäristösi kanssa.Kun olet tekemisissä ympäristön kanssa, annat itsestäsi sinulle luonteenomaisia merkkejä, käyttäytymisen kaavoja ja informaatiota omalla persoonallisella tavalla, joka vastaa nousu- ja laskumerkkisi luonnetta.
Nousumerkkiä voi pitää aktiivisena, sieltä lähtevät sinun omat persoonallisuuden tarpeet ympäristöä kohti ja laskumerkki taas on passiivinen pää, jonka kautta ympäristö ja muut ihmiset vaikuttavat sinuun.

Skorpionin noustessa kartallasi suhde ympäristöön on haltuun ottava ja halua muokata ympäristöä ja ihmisiä löytyy kovasti. ???
Olet niitä persoonallisuuksia, jotka haluavat vaikuttaa ja nähdä vaikutuksensa uppoavan sekä ihmisiin että koko ympäristöön tavalla tai toisella.  8)
Sinussa on psyykkistä voimaa, sisäisiä syövereitä, tutkimattomia syvyyksiä ja itsellesi tuntemattomia alueita. ???
Sinusta voi aistia tarvetta tunkeutua asioiden ja ihmisten ytimeen ja saada käsiin tärkeitä asioita, salaisuuksia, jotain, jolla vaikuttaa ihmisiin ja muuttaa asenteita. :o
Suhde ympäristöön on sellainen, että sinun on hyvä päästä mukaan toimintoihin, joissa on mahdollista omistamalla ja ympäristöä muokkaamalla vaikuttaa muuttavasti elämään.
Toisaalta voit olla ympäristön terveyden kanssa tekemisissä ja voit niinikään toimia puhdistajana ja kontrolloivissa tehtävissä. :police:
Suhde ympäristöön kielii tarpeesta päästä näkemään ja kokemaan miten yhteiskunta toimii ja mitä tapahtuu kun se ei toimi kunnolla, terveesti tai avoimesti. Ihmisten suhteen olet myös hallitseva, manipuloiva, ohjaileva tai joskus pakottava ja määräilevä. :knuppel2:
Voit saada aina hyvän otteen ihmisistä omistusten, omistamasi tiedon kautta tai emotionaalisen manipuloinnin kautta.**************

Ei mikään kauheen imarteleva tulkinta, ja ikäväkseni on todettava tämän kaiken pitävän ..... no joo....ei kai se mitään ikävää ole ku ihan totta. Kyllä se pitää paikkansa  :laugh:


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: ti0 - 08.05.2007 19:26:50
:askendentti: :leijona:




Tuntuu etten pärjää ilman huomiota. >:(

En jaksa olla tylsä, hiljainen ja vain puurtaa, halu pitää meteliä, elävöittää ja dramatisoida asioita on suuri. Olen itsekeskeinen, ja miten sen nyt sanoisi.. haluan omana itsenäni loistaa tilanteissa, olen huono olemaan objektiivinen joillain lailla. Tykkään myös selventää asioita, inhoan kieroilua, juoruilua ja kaikkea epärehellistä tai semmoista joka tukahduttaa ihmisiä.

Minä täällä, tadaa!!!

Haloo!!!??! :crazy2:




Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: K-NRJ - 08.05.2007 19:30:25
RAPU RAPU RALLAA....

Kova kuori mutta pehmeä sisältä.  :smitten:


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Hiisitär - 10.05.2007 00:58:08
Oi, kun Tiikerihailla on ihana Moogle-avataara! ^________________^

Itse olen Nouseva-Kauris. Koska en edelleenkään ole perehtynyt astrologiaan, piti luntata Nousevan Kauriin lyhyt tulkinta:

Kunnianhimoinen, eteenpäin pyrkivä ja vastuuntuntoinen nouseva Kauris ihastuttaa asiallisilla ja jämäkillä kommenteillaan. Nouseva Kauris on kuin näyttelijätär Catherine Deneuve, kestävän kauneuden kuningatar.
Tai oletko seurannut Chicagon lääkäreitä? Kate Austin ylilääkärinä on kuin ilmetty nouseva Kauris: kunnianhimoinen uranainen, joka ei vähästä hätkähdä. Nousevana Kauriina sinuun myös mitä ilmeisimmin luotetaan. Sinun kannattaa olla valmiina ottamaan vastaan isojakin projekteja ja organisointia vaativia tehtäviä, sillä ne ovat suorastaan alaasi.
Kunnianhimoa pitäisi riittää, sillä tällä asetelmalla kannattaa tähdätä korkealle! Haasteinasi ovat tietysti työnarkomaaniuteen viittaavat teemat sekä turha aikuismaisuus - sinun kannattaakin pitää mielessäsi, että välillä pieni leikkimielisyyskin on elämässä paikallaan!


Haha, no jämäköitä kommentteja kyllä tulee! ;D Vielä kun olen aurinko Oinas en käsitä ihmisiä, jotka eivät saa mitään aikaiseksi, vaikka asiat ovatkin selkeästi nenän edessä ja polku tiedossa. Ei, ei, he vain jäävät siihen samaan paikkaan pyörimään ja surkuttelemaan saamatta mitään aikaiseksi. SILLOIN tulee napakoita kommentteja ja erittäin tulisia sellaisia! :D

Nautin myös todella paljon kuvauksen mukaisesti paljon vaativista tehtävistä. Olin tuossa viime kesänä Etelä-Suomen Sanomien toimituksessa hommissa ja viimeisellä viikolla ennen kuin työt loppuivat minulla oli työn alla 3 pientä juttua, kuvitusta ja 3 pääjuttua Katu-liitteeseen. Eli hommia, jotka vievät paljon aikaa ja vaativat panostautumista asiaan. Ja minä olin IHAN onnessani! :D Oikeasti, rakastin jo lukiossa kaikenmaailman tutkielmien tekemistä ja itsenäisten kurssien suorittamista. Mitä enemmän saan haalittua tehtävää, sen parempi.

Leikkimielisyys on asia, jota tiedän opettelevani, sillä liika melankolisuus on seurannut minua monessa menneessäkin elämässä. Onneksi minulla on leikkimielisiä ja humoristisia sisaruksia ja ystäviä, joiden kanssa voi intoutua vaikka leikkimään leluilla päälle 20-vuotiaanakin! ;D


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Ajatus - 10.05.2007 13:21:21
Oikeasti, rakastin jo lukiossa kaikenmaailman tutkielmien tekemistä ja itsenäisten kurssien suorittamista. Mitä enemmän saan haalittua tehtävää, sen parempi.

Hehee, tässä tulee hyvin näkyviin eri aurinkomerkkiemme vaikutus! ;D Minä kun olen myös nousu-Kauris, mutta kun aurinkoni on passiivisemmassa Kalojen merkissä, niin en nyt niin rakasta noiden tehtävien haalimista, vaan pikemminkin yritän vältellä. Tosin olen aina tykännyt tehdä juuri nuo tutkielmat sun muut itsenäisesti, mistä syystä ryhmätöissäkin vastuu sysättiin yleensä minulle. Ja jos otan jotain hoitaakseni, niin hoidan.

Leikkimielisyys on tosiaan se, missä minäkään en ole omimmillani. En esim. viihdy lasten seurassa, jolleivät ne sitten ole sellaisia kuin itsekin olin lapsena, eli tarkkailijoita ja lukutoukkia. ::) Onneksi kuitenkin on tuo Jupiter auringon seurana, niin huumoria kuitenkin yleensä riittää ja "iloisuudesta" on töissäkin pomo kehunut. Silti se isosiskon ja "aikuisen" rooli on aina seurannut melkein tilanteessa kuin tilanteessa.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Hiisitär - 10.05.2007 13:32:54
Joo, minullakin on aina näkynyt tämä aikuismaisuus elämässäni enkä myöskään viihdy lasten parissa. Mitä pienempiä lapsia sen ahdistuneemmaksi tulen enkä tiedä, miten päin tässä nyt pitäisi olla. Jos lasten kanssa pitää olla tekemisissä, välini lapsiin ovat viileän asialliset.

Tutkielmat ja sun muut olen myös tehnyt itse koulussa. Pyysin aina ryhmätehtävien aikana opettajilta, että saisin tehdä työn itse. Ehkä se Oinas vielä vaikuttaa sen verran, etten todellakaan jaksa katsella ryhmätöissä tyyppejä, jotka eivät pistä tikkua ristiin asian hyväksi tai vitkuttelevat omissa hommissaan niin, että kokonaisuus kärsii. Parempi, kun tekee itse niin saa asiat sujumaan juuri niin kuin haluaa ;D


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Minna - 11.05.2007 09:45:37
Nouseva kauris täälläkin.

Aurinkomerkillä näyttää olevan vaikutusta kun vertaa nousu-kauriin ilmenemistä edellisiin kirjoittajiin. Minulla on aurinko vaa'assa.
Minä pidän lapsista, varsinkin omistani, mutta en haluaisi olla töissä lasten parissa esim. päiväkodissa. Leikkisäksi heittäydyn myös aika ajoin ja se tulee minulle ihan luonnostaan.

Työprojekteista ja kouluaikaisista ryhmätöistä sen verran, että pidin kyllä aina ryhmätöistä niin kauan kuin kaikki hoitivat tasapuolisesti hommansa. Usein ryhmätyö ei toimi näin ideaalisti ja silloin tietenkin raivoistuttaa. Toivoisin olevani enemmän kaurismainen siinä, että saisin hommat aloitettua ja vietyä loppuun nykyistä paremmin. Vaaka nähtävästi aiheuttaa ongelmia siinä  ;) Toimin usein inspiraation vallassa -venytän jotain tehtävää kauan ja sitten saan hetkellisen inspiraation ja teen sen hetkessä. Sitten mietin, että miksi annoin asian roikkua noin kauan. Kunnianhimoinen kyllä olen ja haluan tehdä työni hyvin. Työnarkomaania minusta ei kuitenkaan saa. Kotona odottavat lapset ja toinen "työmaa", joka on kuitenkin tällä hetkellä arvokkaampi.




Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Artemis - 11.05.2007 12:11:54
pässi, nouseva rapu tässä ja! Minulla vaihtelee oikku - rapu mutta aina on olleet molemmat perusominaisuudet  :) Kun sattuu niin rapu menee kuoreen ja oinas hakee sen sieltä pois.  ;D

Jep, meikäläisellä myös, kun rapu itkee ja itsesäälii niin oinas potkaisee kaviollaan ja käskee ryhdistäytyä ja HETI!!!  ;D


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Minna - 11.05.2007 13:59:55
Usvametsän laittama tulkinta nousu skorpionista kuulostaa vähän pelottavalta  ;)

Millainen on nousu skorppari esim. parisuhteessa tai perheenjäsenenä?


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Vaeltaja - 11.05.2007 19:58:14
Millainen on nousu skorppari esim. parisuhteessa tai perheenjäsenenä?

Oman kokemuksen perusteella melko paljon dramaattisuutta ja dramatiikanhakuisuutta löytyy. Paljon "sähköisyyttä", intohimoa ja teatraalisuutta. Kyseinen nousumerkki herätti välillä melko voimakkaitakin reaktioita ympäristössään. Ja nuo yllä olevat kuvaukset omistavuudesta, pakottavuudesta ja määrilevyydestäkin pitivät hänen kohdallaan paikkansa.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Artemis - 12.05.2007 11:29:49
Nousevat skorpionit ei ole niin pelottavia miltä teksti ehkä kuulostaa. Tunnen läheisesti monta sellaista ja ihan ovat mukavaa porukkaa, vaikka kyllä sen skorppari vaikutuksen aina huomaa  :)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Usvametsä - 12.05.2007 13:53:27
Juu, en minä pelottava ole omasta mielestäni, vaikka tiedostan kyllä aika-ajoin olevani hiukan painostava. Tulkinta jatkuu parisuhteen osalta näin:

"SKORPIONI NOUSUINEN PARISUHTEESSA

Härkä laskumerkkinä ja ihmissuhteissa- DC - Härkä

Kun Skorpioni nousee, vastapäätä Härkä laskee ja antaa horisontin toiseen päähän merkin, joka tasapainottaa merkkisi ominaisuuksia. Kun oma persoonallisuutesi liittoutuu aina vaikuttaakseen ja muuttaakseen ihmisiä, laskumerkkisi Härkä taas on paljon yksiselitteisempi, se haluaa nauttia elämästä ilman monimutkaisuuksia. Persoonasi sisältää useita kerroksia ja tiedostamaton puolesi on vahva synnyttäen taipumattomia motiiveja. Vastamerkkisi on kestävä ja uskollinen Härkä, jota kautta opit avautumaan elämän yksinkertaisille iloille ja ruumiin viattomille nautinnoille. Koska itse olet usein sotkeutunut moninaisiin vallan ja vaikuttamisen kuvioihin, Härkä tarjoaa vapautusta näistä ja paluuta lähelle elämisen luonnonläheistä lähdettä.
Tämä voi merkitä parantavaa voimaa ja eheytystä usein rikkinäiselle tai voimakkaiden intohimojen repimälle psyykellesi. Voit tarvita kumppanin, joka ei suostu pelaamaan minkäänlaisia taktisia tai hämääviä pelejä tai valtaleikkejä. Kumppanin pitää edustaa puhdasta, aitoa luontoa olemuksellaan. Härkä-Dc viittaa ihmiseen, jonka kanssa voi vaihtaa energioita, joiden toimivuus ja terveys takaa sen, että pysyt eheänä ja latautuneena ihmisenä."

Tällähetkellä avioliittoni tuntuu vetelevän viimeisiä hetkiä. Tunnen välillä hirvittävää syyllisyyttä, että olen ollut liian itsekäs, tai painostava. Lähimmät ystäväni taas sanovat, että päinvastoin, olen ollut liian paljon "kynnysmattona" ja tehnyt liikaakin toisten tahdon mukaan. Elämäni vaikein tehtävä on aina ollut tehdä, kuten oma sydämeni sanoo. Olen painanut sen äänen jonnekin todella syvälle ja nyt olen alkanut sitä kuulostella ja etsiä.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: _Sofia_ - 20.05.2007 19:20:20
Olen  :askendentti: :leijona:. Ei multa vielä löydy paljon leijonan piirteitä (Eikös nousumerkki ala vaikuttaa siinä 30 vuotiaana?) Mutta jotain pientä kyllä. Pienestä saakka rakastin esiintymistä, ja kyllähän on tullut haluttua joskus näyttelijäksi, laulajaksi, malliksi.   ::) Rakastan positiivistä huomiota. (No, kuka nyt ei?)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Esmiralda - 20.05.2007 19:29:54
Olen myös nouseva skorpioni!

Hm. Onkohan meillä Sashan kanssa jotain yhteistä. Paitsi äänessä oleminen! ?
Mutta salaperäisiä...

kyllä, jotkut miehet ovat minut siksi nimittäneet. Rohkeat ovat uskaltaneet lähestyä!  ;D


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Atomi - 20.05.2007 19:34:09
Toki minussa kaksosmaisiakin piirteitä on. Innostun helposti, suunnittelen ja haaveilen, pääni käy usein ylikierroksilla ja nautin suunnattomasti esimerkiksi opiskelusta. Kevyt kenttä-flirttikin onnistuu! Mutta sellainen tyypillinen puhelias ja sosiaalinen tuuliviiri en ole  :D

Loppujen lopuksi taidan siis olla jonkinlainen sekametelisoppa kaksosia, kaurista ja aurinkomerkkiäni vesimiestä  :coolsmiley:
Itse olen noususkorppari, mutta kiinostuin tästä Minervan kuvauksesta  :aurinko:  :vesimies: ja  :askendentti:  :kaksoset:. Parempi puoliskoni on nimittäin tuota mallia ja olisi mukavaa kuulla kuvaksia vastaavista henkilöistä, jos niitä tuttavapiiristänne löytyy. Miten astrologia kuvaa tällaista tyyppiä? Minervan kuvaama oman tien kulkija, jonka pää käy ylikierroksilla, haaveilee ja flirttaa ei oikeastaan ole kaukana omistanikaan kokemuksista.  :2funny:     ;)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Asterix - 20.05.2007 20:15:36
Olen myös nouseva skorpioni!

Hm. Onkohan meillä Sashan kanssa jotain yhteistä. Paitsi äänessä oleminen! ?
Mutta salaperäisiä...

kyllä, jotkut miehet ovat minut siksi nimittäneet. Rohkeat ovat uskaltaneet lähestyä!  ;D

Ha-haa...! :D

 :aurinko: ja  :merkurius: :kaksoset: olen kylla aanessa,
mutta nyt minulla on menossa hiljaisempi vaihe
ja kommunikaatio jaa tasolle,
hmmm... I see... very interesting... really..? ::)

En vain jaksa keskustella ja kaikki kysyy huomattavan paljon
enemman nyt, mita ajattelen ja mita hiljaisuuteni meritsee
ja miksi olen heittaytynyt entista salaperaisemmaksi. ;D
Aivan kuin pitaisi kaikki kertoa ja sanoa. ???

Olen vastannut jo monelle, etta ei pida olla niin epavarma,
etta pitaa heti olla huolissaan, jos en jaksa olla aanessa. ;)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Solararc - 20.05.2007 20:23:09
Nousu-Neitsyt ilmottautuu! Mitenkähän sitten lienee, kun nousuasteeni on ihan siinä viimeisessä, eli 29 astetta ja 59 minuuttia :D Että olenko sitten vimpan päälle Neitsyt vai voiko musta jo aistia Vaaka-nousua? Sitten pakkaa vielä sekoittaa nousu-Pluto, joka antaa tuota skorppari-vaikutelmaa...Että yritä tässä nyt sitten olla joku tietty merkki nousevalta;-)

Tosin, muistan kyllä joskus M-L Niemi-Mattilan luennolta kuulleeni, että nousumerkki on juuri se mikä on eikä muuksi tulkita. Eli siis olen nousu-Neitsyt ja sillä sipuli. Mutta mitäs kun 1.huone on sitten kuitenkin 99% Vaakaa täysi ja se Plutokin siinä vielä...

Tuon Skorppari-vaikutelman kyllä tunnistan itsessäni. Sellaisen "hiljaisen olemisen" ja voimakkaan itsetutkiskelun syvimpiä sielunmutkia myöden. Seksuaalinen vetovoima on päivittäistä "kauppatavaraa", sen kanssa on hauska tutkailla kuinka käy. Sekä itselle että testattaville;-)

No joo...Neitsyt mikä neitsyt...siis täydellisyyden tavoittelija.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: keijulapsi - 21.05.2007 23:50:46
Nousu jellona. Luonnetta voisi kuvailla sanat ylväs, lämmin, iloinen, joskus huomionkipeä ja dramaattinen (mutta tosi harvoin). Aurinko rauhallisessa härässä tasapainottaa hiukan tempperamenttistä jellona laatua. Kuu jellonassa myös tehostaa vielä enemmän tuli-ominaisuutta. Mökötys yms. kausia tulee ja menee  :)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Fish66 - 22.05.2007 19:59:07
Minä myös noususkorpioni. Tässä ei voi muuta kuin ihmetellä omaa käyttäytymistään. Olin lapsena ja pitkälti aikuisuuteen kiltti ja arka. Kalat -merkkisenä ajauduin tuttujeni mukana koulutukseen ja menin kuin vahingossa nykyiseen työhöni ym.
Nyt 40-kymppisenä on päivänselvästi nousumerkkini vahvasti vaikuttamassa. Poissa on kaikki arkuus. Minulla ei myöskään ole olemassa auktoriteettejä. Sanon harvakseltaan, mutta suoraan mitä mieltä olen, kenelle tahansa ja painokkaasti. En juuri anna periksi, jos jotain olen päättänyt. Tämä on varmasti skorppari-miehelleni ollut vaikea muutos. Olemmehan olleet naimisissa yli 20 vuotta. Sivallellaan sanallisesti puolin ja toisin silloin tällöin. No sikseen, tullaan silti yksissä loppuelämämme viettämään. Näin uskon.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Esmiralda - 22.05.2007 20:05:58
Onpas meitä noususkorppareita! Tarviiko foorumi juuri sellaisia?
Vai olemmeko me sellaisia että pitää hakeutua tällaiseen foorumiin?

Tulee hassu juttu mieleen, kun puhutte, että vanhempana löytyy tuo oma tahto ja selvyys, niin...noususkorppasi...nousee ylös, ja ilmoittaa: Minä tässä ja tiedän mitä haluan! ;D










Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 22.05.2007 22:13:40
Esmiralda, se taisi olla matemaattinen fakta että Suomessa on paljon nousu- skorppareita. Ilmankos modeja tarvitaan.  ;D


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Asterix - 23.05.2007 00:08:17
Jälleen noususkorppari. Minussa näkyy tietty ehdottomuus, mitä nousumerkkiin tulee; minua saa harvoin ärsytettyä, mutta varma tapa on hyökätä näitä joitakin "absoluuttejani" vastaan, silloin kyllä käytän myrkyllistä häntääni ja kipakasti  8) Toisaalta suoraan puhuminenkin tulee täältä, mutta annas olla jos jokin koskee itseäni, osaan todellakin kierrellä asian kautta rantain, kunnes sitten möläytän asian päin naamaa.

Veikkaan kumminkin että minulla on paljon pehmentäviä aspekteja, en nimittäin todellakaan perinteinen noususkorppari ole.

Sashalle terveisiä ;) pitäisikö taas palata näihin samankaltaisuuksiin...  :smitten:

annaelen

 ;D :2funny: :P

 :aurinko: :kaksoset: ja  :askendentti: :skorpioni:...
..cool.. 8)
Jos oma kehu sallitaan,
niin minusta se on aivan loisto yhdistelmä!  8) ::) :P

Tuo on muuten totta minussakin, että jos asia koskee itseäni,
niin kiertelen ja mutkittelen ihmiset kyllä sotkeutumaan
omiin sanoihinsa, jolloin rokotan heti,
miten väärässä he ovatkaan. ;D

Liekö tuo  :merkurius: :kaksoset: myös asialla
tässä taiteen lajissa nimeltä kommunikaatio. ;)



Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 23.05.2007 07:59:26
kiertelen ja mutkittelen ihmiset kyllä sotkeutumaan
omiin sanoihinsa, jolloin rokotan heti,
miten väärässä he ovatkaan

*Siis tälläkö yrität osoittaa omaa jotain, niinkuin itse et olisi ristiriitainen henkilö?? Minusta kerrot aikas sotkuisia stooreja.. vai? Ja miten tuollaista jaksaa??

 8)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Arkiviisu - 23.05.2007 08:47:04
...... :askendentti: :leijona: ..... :smitten:

syntymäaikani on 7:50 ..... :)

ja Seppo Teetä lainaan ~ovat luonneanalyysistäni nämä lainaukset :

Lainaus
NOUSUMERKKI: Jos ihminen syntyy auringon noustessa, ovat aurinkomerkki ja nousumerkki täysin yhteneväiset. Tästä on helppo päätellä, että nousumerkki kuvaa tapaa, jolla tiedostamme ja otamme vastaan uusia asioita elämässämme. Se on meidän persoonallisuutemme, jonka toiset tunnistavat meissä paljon helpommin kuin me itse. Jokainen voi käyttää persoonallisuuttaan väylänä omien päämääriensä ja elämän mielekkyyden saavuttamiseen, mutta se on mahdollista vasta, kun itse ymmärtää ja hyväksyy oman käyttäytymisensä erilaisissa tilanteissa.

Persoonallisuutemme kyllä toimii silloinkin, kun emme ole oppineet sitä hyödyntämään, mutta tuloksista nauttii aina joku toinen. Silloin emme otakaan uusia asioita omaamme, vaan jonkun toisen elämään oman elämämme pysähtyessä polkemaan paikalleen.


ja kun nousumerkki on  :leijona: :

Lainaus
LEIJONA NOUSUMERKKINÄ
Leijona ja Aurinko kuvaavat ennen kaikkea luovuutta ja itsetietoisuutta. Leijonan ylväys ja rohkeus kuvastuu sinusta ja käyttäytymisestäsi, olitpa itse mitä mieltä tahansa. Ensi kerran sinut kohdatessaan jokainen on hiukan varpaillaan. Onkin syytä tarkistaa, oletko nälkäinen vai kerta kaikkiaan oloosi tyytyväinen. Ellei elämässäsi ole kaikki kohdallaan, saatat puraista melkoisen kimpaleen jonkun viattoman itseluottamuksesta kiinnittämättä asiaan sen enempää huomiota. Toisesta reaktiosi saattaa tuntua pahalta vielä viikkojenkin kuluttua, vaikket sinä enää muista koko tapausta.

Varovainen lähestyminen tuottaa sen sijaan aina tulosta, sillä majesteetillisuudessasi et voi vastustaa sinuun kohdistuvaa kunnioitusta. Enemmän kuin muille tässä on oppimista sinulle itsellesi, sillä kenelläkään ulkopuolisella ei lopulta ole mitään mahdollisuutta arvostella sinun tekemisiäsi tai suhtautumistasi muihin ihmisiin. Koska olet vasta opettelemassa kuninkaan roolia, tulet monta kertaa sortumaan itsesyytöksiin ja kohtuuttomiin vaatimuksiin itseäsi kohtaan. Moiseen epäröintiin ei kuninkaalla ole ikimaailmassa mahdollisuutta. Hallitsijan on aina pystyttävä tekemään päätöksiä ja ratkaisuja alamaisten purnaamisesta välittämättä. Vaikka oletkin koeajalla, niin kuninkuuttasi ei voida kiistää. Sinulla ei ole mahdollisuutta saada kaikkien hyväksyntää tekemisillesi, ja parempi olisi, kun pystyisit omista ratkaisuistasi tietoisena vain kuuntelemaan sekä kehut että haukut ja kääntämään sitten selkäsi molemmille ja mutustelemaan rauhassa kuulemaasi.

Sinulla on tämä elämä aikaa lunastaa kruunusi, mutta töitä joudut sen eteen tekemään. Vain pelkonsa voittanut ja ympäristöstään riippumaton ihminen on kelvollinen kruunattavaksi. Toisesta tai toisista riippuvainen leijona on kurjaa katseltavaa. Vertaapa leijonaa sirkushäkissä ja luonnossa. Kumpaahan lähempänä sinä mahdatkaan olla. Luonnossa elävä leijona ei koskaan ole vihainen. Nälkäinen se voi olla ja silloin se lähtee saalistamaan. Kun sinä löydät leijonan itsestäsi, tulet saamaan ympäristösi varauksettoman hyväksynnän. Sinulle metsästäminen on oman luovuutesi toteuttamista mahdollisimman impulsiivisesti ja rohkeasti. Saaliin saatuaan leijona on taas pitkään tyytyväinen. Näin se on sinunkin kohdallasi. Saadessasi arvostelua pelkäämättä toteuttaa itseäsi niin työssä, vapaa-aikana kuin kotonakin, olet halutuinta seuraa joka paikassa, sillä tyytyväinen leijonanousuinen on maailman lämpimin ja ihanin ihminen. Tämän toteutumiseen tarvitaan vain yhtä asiaa: itseluottamusta. Sinulla on käytössäsi luovuus ja energia. Miksi panttaisit niitä?

Kiinnitä aina huomiota ärtyneisyyteesi, sillä silloin et ole uskaltanut toteuttaa luovuuttasi ja syyllistä ei tarvitse hakea omaa nenänvartta kauempaa.

..... tässä raamit ja siältö teoriassa ~ja mitä tämä on elävässä elämässä onkin huikeaa tarinaa~josta toiste lisää.... ;)  :smitten:

 ;) ...kuvat kertoo 150% mitä itse olen kokenut omassa nousussani... ;D


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Päivi - 23.05.2007 11:04:16
nouseva neitsyt ilmottautuu mukaan  ::)

"Uteliaisuus, uusien asioiden oppiminen ja tietäminen sekä jatkuvan koulutuksen idea voidaan liittää nousevaan Neitsyeeseen.
Tällä asemalla todella kannattaa opiskella ja tutkia! Kokeilunhalu ja erilaisten tekniikoiden kehittäminen ovat nousevalle Neitsyelle omiaan - sinussa voi elää jonkinlainen käsityöläisyyden ideakin, ehkä olet kätevä käsistäsi, vaikket sitä työksesi tekisikään.
Nousevasta Neistyestä sanotaan myös, että todennäköisesti hän näyttää ikäistään nuoremmalta vielä mummonakin/pappanakin - mikäs sen mukavampaa! - ja että hän suhtautuu maailmaan analyyttisesti ja asioita pohtien.
Ajattele vaikkapa Ally McBealia, joka on erittäin nuorekas, suorastaan tyttömäinen sekä analysoiva, asioita pohtiva ja erittelevä nuori nainen. Välillä sinun tietysti kannattaa kiinnittää alituiseen analysointiin jonkin verran huomiota, etenkin, jos se kääntyy toistuvasti turhan kritiikin puolelle.
Erityisesti itsekritiikki voi olla nousevalla Neitsyellä vahva, ja sellainen olisikin parempi kääntää hyödyksi rakentaviin projekteihin: opiskeluun, lukemiseen ja kirjoittamiseen."

ja ihan kohalleen meni toikin analyysi, varsinkin kohta että näytän ikäistäni  nuoremmalta.mittarissa kohta 30 ja edelleen alkossa kysellään papereita ostaessani mietoja  :2funny:  :coolsmiley: joka kerta sitten pakko kysyä että piisaako ikä  :D

ja kriittisyyttäkin löytyy...ja taidan olla kyllä ympilaiskakin..tai sanoisinko saamaton  :)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 23.05.2007 13:01:19
Kumma, minä en nousuvaakana koe pallottelevani asioita. Osaan päättää aika hyvinkin, yleensä valitsen hyvän ja paremman väliltä ja rahat on suht hanskassa, ihminen muuten pitää sitä tärkeänä mikä itsellä skulaa, jos ei, sitä ei pidä niin tärkeänä, hassu juttu.  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Ikitosi - 23.05.2007 13:40:44
 :askendentti: :leijona: Grrrr...
Arkiviisun lainauksessahan nuo ominaispiirteet tulivatkin lueteltua.
Tosin olen myös  :aurinko: ja :venus: :leijona: , jotka lienevät vahvistavan *heh* kuninkaallisuuttani ::)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Vaeltaja - 02.06.2007 14:41:57
nouseva  :vesimies: ilmoittautuu myös  :)

eipä toisia kaltaisiani ole näkynyt tässä keskustelussa. huhuuu!!!

Eräs kuuluisahko astrologi sanoi minulle kerran, että päivän paras nousumerkki on juurikin Vesimies, koska se tekee ihmisestä rajattoman. Lienet siis onnekas...


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Ippuska - 02.06.2007 14:54:28
nouseva  :vesimies: ilmoittautuu myös  :)

eipä toisia kaltaisiani ole näkynyt tässä keskustelussa. huhuuu!!!

Eräs kuuluisahko astrologi sanoi minulle kerran, että päivän paras nousumerkki on juurikin Vesimies, koska se tekee ihmisestä rajattoman. Lienet siis onnekas...
Sittenhän minäkin OLEN onnekas  :D :smitten:


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Nippus - 02.06.2007 16:33:09
Täällä yksi nousu :vesimies: lisää!
Olen pitkään miettinyt, miten tuo itsessäni ilmenee. Ravun ominaisuudet ovat hyvinkin vahvat ja tunnistettavat, mutta tuo vesimies on aina ollut jotenkin vieras merkki minulle.

Luulenpa, että nyt "aikuisena" on nuo vesimiehen piirteet kuitenkin alkaneet nostamaan päätään yhä enemmän. Tuo RAJATTOMUUS tosiaan... Saturnuksen paluun tajuttomat myllerrykset ovat lyöneet sikäli itsensä läpi ja tunnen olevani vapaa, olen irtautunut henkisesti kaikista kirjoittamattomista odotuksista, miten onnellinen elämä mukamas etenee askel askeleelta. Voin tehdä elämässäni mitä vain, kunhan en satuta toiminnallani muita ja olen itse onnellinen  :smitten: Nytkin kesällä lähden yksin pitkälle matkalle ja tuo matka pelottaa etukäteen aivan mahdottomasti...  :buck2: mutta jokin sisälläni sanoo että mentävä on pelotti tai ei. Kasvun paikka.

Ja tosiaan, jo päättyneet opintoni ja nykyinen työni on nousuveskaria parhaimmillaan... yhteiskunnallisiin epäkohtiin pureutumista ja "maailman pelastamista". Lisäksi ykskaks yllättäen olen alkanut vetää puoleeni ihmisiä muista maailman kolkista, ihanaa ja ihmeellistä :D


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Asterix - 02.06.2007 16:56:42

Hmm, monella noususkorpparilla "hiljainen kausi" menossa ainakin tämän palstan mukaan  :o Sattumaa?


Jaa-a.. ::) Itselläni on ja ei hiljaista.

Eilen suuttua räjähdin töissä oikein kunnolla,
jota muuten teen muutoin todella harvoin, mutta sitten kun teen sen..
... minun pomoni sihteeri alkoi itkemään
ja yritti lähteä kesken päivän
kotiin järkytykseltään.

Sanoin, että prkle et lähde kotiisi ennen kuin asia on hoidossa
ja korjattu,
ja minä en välitä, vaikka siihen menisi koko seuraava yö.

Pistin sellaista myrkkyä ja uhkakuvia, että ei mitään rajaa.
Voi prkele, että olin valmis jo tekemään murhia! :tickedoff: :knuppel2:
En todellakaan välittänyt enään, mitä muut ajattelevat
ja mitä tästä seuraisi. :tickedoff:

Hän ei hoitanut erästä erittäin tärkeää juttua huolellisesti loppuun
erään toisen yhtiön kanssa,
vaan tunaroi hyvin tärkeän, elin tärkeän jutun, jonka hoitaminen
kuitenkin oli maailman yksinkertaisin juttu.
Kysyi ainoastaan huolellisuuta. :tickedoff:

Siis virhe tapahtui myös ko. yhtiössä, jonka asiakkaita olemme
ja siellä sai sapikutia myös n. 20 henkilöä minun raivon ruoskastani. :knuppel2:

Pomoni, siis  :vaaka:-mieheni, oli hyvin järkyttynyt
ja sanoi, ettei ole nähnyt sihteerinsä itkevän koskaan.

Sanoin, että itku tekee välistä hyvää, hoitakoon prkele hommansa.

 :vaaka:-mieheni jätti kaikki muut työnsä ja auttoi sihteeriään.
Myöhemmin hän sanoi minulle, että olen suuttuessani todella
pelottava ja moitti minua siitä, että alaisia ei johdeta niin
kovalla ja julmalla tavalla.

Tosin hänkin osoitti voimiaan ko. yhtiöön ja sanoi katkaisevansa
kaikki suhteensa ko. yhtiöön, mikäli asiaa ei saada korjattua minulle
ja aikaa hän antoi maanantaihin asti.
Hän on  :askendentti: :harka:  :kuu:  :vesimies:
ja minä hänen  :venus:, joka on minun  :askendentti:,
eli  :skorpioni:, joten jos joku astuu minun tielle,
astuu hänen tielleen. ;)

Olemme erittäin suuri maksava asiakas yhtiönä ko. yhtiölle.

Hän pelkäsi, että pistän suhteen poikki, yhtiön matalaksi,
tapan jonkun, eikä seksiä illalla ja lakkaan rakastamasta häntä tms.
Tosin en maininnut mitään näistä, mutta hän teki kaikkensa,
että saa vihani talttumaan.
Hän lahjoi minut hyvin ylenpalttisesti after all,
ja sanoi vielä, että tämä on sitten lepytyslahja ja uhri
korkeammalle vihan jumaluudelleni. :-*

No, asia tuli korjattua 3 tunnissa ja rauha palasi maahan. :)

Onneksi tätä tapahtuu varsin harvoin.

 :askendentti: :skorpioni: suuttumus on siis erittäin tehokasta. :-*


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Ippuska - 02.06.2007 19:14:05
...

 :askendentti: :skorpioni: suuttumus on siis erittäin tehokasta. :-*[/color]

Tuonkin voin vain allekirjoittaa, sillä lapseni on myös  :askendentti: :skorpioni: ja olen saanut tuta jotain tuollaista ... - hänellä on myös  :pluto:  :aspect_con:   :merkurius:  :skorpioni: ssa 1. huoneessa ja  :jupiter: nousevana planeettana  :skorpioni: ssa huoneesa 12.  ::)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Ippuska - 02.06.2007 19:18:18
Täällä yksi nousu :vesimies: lisää!
....
 Nytkin kesällä lähden yksin pitkälle matkalle ja tuo matka pelottaa etukäteen aivan mahdottomasti...  :buck2: mutta jokin sisälläni sanoo että mentävä on pelotti tai ei. Kasvun paikka.
....
Minullakin oli nuorena nuita avartavia yxin-matkoja, enkä kadu niistä yhtäkään, ne ovat helmiä elämäni nauhassa  :D

Onnea matkaan Nippus :smitten:


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Artemis - 02.06.2007 20:44:52
Onko muut nousuravut "lapsenkasvoisia"? Itse saan aina olla todistelemassa täysi-ikäisyyttäni joka paikassa, olen 26-vuotias.
Onkohan se nousevan ravun syytä vai jostain muualta tuleva  :)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Mimia - 02.06.2007 20:48:33
Nousurapu astuu joukkoon!!  :)

Päivä päivältä miusta näkee nousuravun piirteet paremmin.. Ja en vielä päättänyt, että onko se hyvä asia!! ;D

Ennen olin kylmä ja tunteeton ja nyt asiat ovat aivan päinvastoin.. Myötätuntoa, ymmärrystä, huolehtivaisuutta ja rakkautta riittää vähän liikaakin. Joskus jossain tilanteissa ei aina tarvitsisi olla se joka ymmärtää ja antaa tilaa  ::) Mut minkäs itselleen voi  :angel:

Ja nyt on myös pelottavasti tuo elämäni ensimmäinen..hmm, uskaltaakohan sitä sanoa ääneen... ::) vauvakuume nostamassa päätä. No niin, nyt se sitten on sanottu  ;D Minä, joka ei ole koskaan pitänyt mistään vauvoista/lapsista ja, joka ei ole koskaan edes hoitanut lasta  ;D

Tällä hetkellä suurin toiveeni on saada asettua aloilleen miehen kanssa, ylentyä töissä ja saada lapsi. Voi jessus, sanoinko minä tuon!!??  :D Minä, joka olen aina vain halunnut mennä ja tutustua uusiin ihmisiin ja unohtaa ne heti huomenna..  ;D


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Artemis - 02.06.2007 20:58:48
Mimia, minä olin pitkään sitä mieltä etten todellakaan halua ikinä lapsia,"hyi minullako rääkyviä kakaroita".
Niin... Nyt olen viimeiset kuusi vuotta ollut rakastunut lapsiin ja toivon itselleni jonain päivänä ainakin muutaman, ellen koko katrasta  :)
Niin se mieli muuttuu ja nousurapu alkaa viedä voittoa itsenäiseltä "minä en sitoudu mihinkään" oinaalta.
Pelottavaa  ;D


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Mimia - 02.06.2007 21:05:20
Onko muut nousuravut "lapsenkasvoisia"? Itse saan aina olla todistelemassa täysi-ikäisyyttäni joka paikassa, olen 26-vuotias.
Onkohan se nousevan ravun syytä vai jostain muualta tuleva  :)

Mie saan koko ajan myös todistella ikääni. Omistan kuulemma juurikin ne "lapsenkasvot"..  :) Se on kyllä totta! Miulla on pehmeä iho, isot silmät, korkea otsa, iso hymy ja muutenkin kasvonpiirteet ovat pehmän oloiset  :smitten:



Muutin syksyllä Helsinkiin ja ensimmäisenä päivänä töihin mennessäni bussilla, jolloin en vielä omistanut bussikorttia, niin jouduin maksamaan matkan käteisellä. Annoin kuskille tasarahan aikuisten maksusta; olisiko ollut silloin jotain 2,10e vai 2,20e, niin kuski kysyy aivan pokkana, että lapsi vai aikuinen..?  :o Häkellyn kysymyksestä ja vastaan rapumaisen töykeästi, että aikuinen tietenkin! Johon kuski vastaa, että hei, ei kuule täällä Hesassa aina noista nuorista tiedä, minkä ikäisiä ne ovat...  :police:



Baareissa jouduin myös aina ennen näyttämään papereita (välillä niitä tultiin kesken illan uudestaan tarkistamaan, kun ne ei kuulemma työkavereiden kanssa uskoneet, että olen ihan laillisesti täysi-ikäinen  :2funny:),  mutta onneksi nyt olen tutustunut tämän alueen pokeihin paremmin, niin nyt ei enää kysellä kuin kiusallaan, koska he tietävät sen minuu ärsyttävän. Mutta kaupoissa ja alkoissa saan edelleen näyttää papereita. Esim. olin tulitikkuja ostamassa, niin paperit kysyttiin..  ;D Tietenkin!!  ;)



Olen myös palveluammatissa töissä ja monesti asiakkaat vaativat firmamme oikeata työntekijää paikalle heitä palvelemaan kun enhän minä pelkkä työharjoittelija kuulemma kelpaa  :o Tosin siinä vaiheessa asiakkaiden ilme on näkemisen arvoinen, kun kerron, että olen tässä kyseissä firmassa vakituisena työntekijänä ja vieläpä myymäläpäällikön sijainen!!  :D


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Artemis - 02.06.2007 21:16:52
Hehee, on se välillä kyllä tietysti hauskaakin  :)

Viimeksi kävin työpäivän aikana alkossa ostamassa viiniä illanistujaisiimme työkaverin kanssa ja kun kassatäti kysyi papereita niin työkaverini jaksoi kyllä ivailla siitä koko illan  ::)
Olen niin pissiksen näköinen kai sitten  ;D Monet tosin sanoo syyksi sen että kasvoni ovat "pehmeät" ja olen pienikokoinen.
Ystäväni joka on myös nousurapu omaa myös todella pyöreät lapsekkaat kasvot  :) Sellaiset suloiset.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Mimia - 02.06.2007 21:30:12
Mimia, minä olin pitkään sitä mieltä etten todellakaan halua ikinä lapsia,"hyi minullako rääkyviä kakaroita".
Niin... Nyt olen viimeiset kuusi vuotta ollut rakastunut lapsiin ja toivon itselleni jonain päivänä ainakin muutaman, ellen koko katrasta  :)
Niin se mieli muuttuu ja nousurapu alkaa viedä voittoa itsenäiseltä "minä en sitoudu mihinkään" oinaalta.
Pelottavaa  ;D

Se mikä on pelottavaa, niin miun "luottonäkijä" kertoi miulle tuossa huhtikuussa, että minä, joka en siis pidä lapsista, tulen saamaan pienen poikalapsen parin vuoden sisään  :angel: Että tämä poika on jo valinnut minut ja hänen isänsä. Tosin en seurustele tämän miehen kanssa, mutta tämäkin asia tulee myös kuulemma tässä kohta puoliin muuttumaan. Tiedän kyllä tämän henkilön, jota tässä isäksi on ajateltu..  8) Ja jään kuulemma vakituisesta työpaikasta silloin äitiyslomalle, johon sitten palaan sen loputtua. Sanoin heti, että tuo vakituinen paikka ei voi pitää paikkaansa, johon hän naurahti, että kyllä voi, koska minut vakinaistetaan kohta puoliin siinä firmassa. Olin ollut siihen asti henkilöstövuokrauksen kautta siellä töissä. No kuinkas kävikään!?  :coolsmiley: Viikon sisällä miulle ilmoitettiin, että firma haluaa ostaa minut niiden palkkalistoilleen. Olin onnesta soikeena!  :smitten:


Joten nyt vakinaistetussa työssä olevana aika kuluu sitä pientä poikavauvaa odotellessa!!  :smitten:


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: doris von elli - 03.06.2007 01:22:39
minä olen nouseva kalat.onko muita?aurinkomerkiltäni neitsyt..


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Ippuska - 03.06.2007 01:29:45
Nouseva kalat onkin harvinainen nousumerkki Pohjolan leveysasteilla, se kun viipyy täälläpäin horisontissa vain vähän aikaa  ::)
Neljä on jo näköjään ilmoittautunut, sama määrä kuin nousu  :vesimies: ä  ;) :) joka sekin on nopea viipymisessään  :smiley6600:


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Louise - 03.06.2007 17:00:17
Täällä  :askendentti: oinas. Olen pienikokoinen ja liikehdin nopeasti ja haluan päästä pikaisesti paikasta A paikkaan B, vaikka kiire ei olisikaan. En siedä hidastelua ja jonottaminen on tuskaa. Valitettavasti ei kauheasti ole siunaantunut oinaan positiivisia puolia esim. rohkeus, aloittellisuus ja energisyys. Sen sijaan olen mukavuudenhaluinen enkä niin ahkera. Olen myös aina ollut huomattavasti ikäistäni nuoremman näköinen ja olen siitä joskus ollut harmissani. Kun 31-vuotiaana menin erääseen yökerhoon, piti näyttää paperit, silloin hävetti. Mutta nyt 42-vuotiaana olen iloinen että näytän nuoremmalta kuin oikea ikäni antaisi ymmärtää.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Päivi - 05.06.2007 22:30:22
oon kans törmänny tohon papereitten kyselyyn..29 ikää mittarissa ja edelleen papereita näytän niin baareis kuin alkois (vaikka ostaessani mietoja) ihan kiusallani tungen kuvan mukaan joka otettiin viime kesänä  :2funny:


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Niizu - 18.06.2007 16:35:50
Täällä yksi rapu-nousuinen lisää :). Joudun tuon tuostakin todistamaan täysi-ikäisyyteni vaikka 30 vuotta on plakkarissa, laitan sen tuon rapu-nousun piikkiin. Itse "ravustuin" tuossa 25-vuotiaana, vähän sen jälkeen, minäkin joka ei ole voinut sietää (melkein) lapsia rupesi yht´äkkiä haaveilemaan omasta perheestä :smitten:..vielä perhe on hakusessa, mutta kaikki aikanaan. Myös ulkomuoto on tullut enemmän rapuamaiseksi. Olen Aurinko- skorppari, joten rapu tuo minuun pehmeyttä, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin :2funny:


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Dala - 24.06.2007 20:52:36
Minulla nousee neitsyt. On muuten ihan hyvä vaan, tasoittaa vähän oinas-luonnettani. ::)

Minua muuten luullaan ihan täysillä vielä ala-ikäiseksi ja jopa yläasteelaiseksi.  :o


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: mirka222 - 25.06.2007 20:25:20
Minulla myös aurinko oinas ja nouseva neitsyt ja kaikki luulevat aina 15-17 vuotiaaksi vaikka oikeasti 21, kuulemma luonteeltanikin ainainen lapsi ::)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Dala - 25.06.2007 21:23:41
Minulla myös aurinko oinas ja nouseva neitsyt ja kaikki luulevat aina 15-17 vuotiaaksi vaikka oikeasti 21, kuulemma luonteeltanikin ainainen lapsi ::)

Vau, ehkä sitä on liikkeellä meissä oinas/netsyissä.. ::) (ja minähän en ikinä kasva aikuiseksi  ;D)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: eve - 27.06.2007 22:12:35
Nousevalta merkiltäni oon neitsyt, mutta tässä olen vasta hiljakseen alkanut syventymään siihen merkkiin joten vielä en kyllä osaa sanoa, mitä tuntuu ja näkyy  :)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Sala-astroilija - 27.06.2007 22:35:08
Nouseva jousimies olen. Tämä näkyy varmaankin siinä, että huumoria tulee aika paljon viljeltyä puolituttujen kanssa ja vähän tutumpienkin. Nouseva jouskari myös keventää hieman olemustani, joka muuten saattaisi olla turhankin intensiivinen.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Sun73 - 28.06.2007 08:05:24
Oon varmaan jo vastannu tähänkin, mut nousevana jouskarina nauran paljon ja kovalla äänellä  :D Olen iloinen ihminen ja yleensä melkein aina hyvällä tuulella ja erittäin optimistinen  ;)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Emelia - 28.06.2007 20:03:27
Olen joskus äänestänyt, mutta näköjään on tuo kommentti jäänyt kokonaan.. Siis nousu- jousimies olen..

Nuorempana lähestyessäni 3 -kymppiä minulla oli paljonkin monikulttuurisia ystäviä, mutta ei enää.. Samoin olen kyllä opiskellut elämäni aikana hyvinkin paljon. Yhteensä ainakin 20 vuotta elämästäni olen opiskellut jotain.. Ja uutta janoan edelleen...

Mitä lienee kertoo vapauden kaipuusta, että olen yhä sinkku ja lapseton... Ja että nyt lähestyessäni 40, on kaipaus matkustella kova, ensimmäisen kerran elämässäni..


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: taiska - 28.06.2007 20:50:59
 :askendentti:  :leijona:  ;)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: julyette - 28.06.2007 21:00:02


     :askendentti:    :neitsyt:   :)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Hopealohikäärme - 30.06.2007 13:41:46
 :askendentti: :kauris: minulla, ja kyllä se ainakin ulkonäossä näkyy (keskipituinen, hoikka, tumma), ja luonteessakin vaikuttaa (varautunut, määrätietoinen, näennäisen vaatimaton jne.). Nouseva planeetta  :neptunus: kyllä ajoittain vähän sotkee Kauriin järkevyyttä ja maanläheisyyttä, välillä olen muissa maailmoissa ja aikamoisen epäkäytännöllinen. Olen kai vähän sellainen, miten vanha Kauriin merkki kuvattiin: Kauriin eturuumis mutta kalan pyrstö. Erikoinen yhdistelmä...


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Liekku - 30.06.2007 16:40:05

Olen aurinko HÄRKÄ ja nousu JELLONA, ja sen huomaa heti kun astun ihmisten joukkoon-- vaikka mikä painais pitää mennä pää pystyssä,ja olla kuin " huoleton hevonen",-mutta sitten kotona hakeudun omiin oloihini, ja tykkään olla paljon yksin.

Samoin kun avaan työpaikan oven persoona muuttuu. ;D


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: t.touhula - 01.07.2007 17:08:04
 :askendentti: :vesimies:. Tykkää olla omassa rauhassaan, ja omissa ajatuksissaan. Pitää viisaista, henkisesti itsenäisistä ja selkeistä ihmisistä. Mielistelijöitä ja utelevaisia kavahtaa. Pakkomielteistä yhteydenpitoa samoin.

Vapaus... mikä ihana sana.

Mutta mutta... Täällä on lueteltu jos minkäkinlaisia yhdistelmiä  :askendentti: :aurinko: siis. Kaikki luonnehdinnat kolahtavat meikäläiseen jollain painoarvolla. Muuan astrologikursseja vetänyt ja tarkkoja määritelmiä persoonallisuuksista antanut Jyri Kallio sanoi kauan sitten, että Davidin tähteä moninkertaisesti kartallani kantavana, mikä tahansa ohitus tai toisen persoonan piirre heläyttää täyteen käyntiin minäni joka solun. Sellaista on  :vesimies:n 'rajattomuus'.

Tosiasiassa rajoittavuus nousee usein esille, kun törmää asioihin, tapahtumiin tai ihmisiin, joissa kielteisyys, epätodellinen irrallisuus, ripustautuvuus tai määräävyys /toisten mieleisekseen muokkaminen ovat taustalla vaikuttava tai vahvimmin esiinnouseva piirre.


Siltikin. Kiitos mielenkiintoisesta aiheesta. Pistää miettimään monelta kannalta luonteita ja kunkin tapaa toteuttaa minuuttaan.

Huomasin vain, että nousumerkin tulkinnan yhteydessä on syytä huomioida myös laskeva merkki ja sen ominaispiirteet sekä vaikuttavuus. Itselläni laskeva 'jellona' vaikuttaa vahvasti, sekä  :neitsyt: :vertex:-piirteet on löydettävissä noista  :askendentti: :neitsyt: tulkinnoista.

Tosin tässä koko ajan käsitellään Radix-karttaa. Viehättävyydessään ja osuvuudessaan progressio- ja Auringonpaluu-kartat kertovat ihmisen nykyminästä paaaaaljon enemmän.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 01.07.2007 21:28:45
Olet tavallaan oikeassa t touhula. Mutta mitäs kun ajattelin että en menekään sinne Turkuun lokakuussa.. mitäs sitten tapahtuu tai jää tapahtumatta!  :smitten:

Todella jossain se oli sanottu, mutta noususkorppari on jotenkin ihan vastakkainen nousuvaa´an kanssa, tulee mieleen kolme tällaista. Joiden kanssa hankausta; yksi mukava asc scorp. Onhan minulla merkkari skorppari takataskussa, mutta ennen kaikkea korkealle tähtäävä jousi ja harmoninen vaaka.

Au veskarien kanssa olen tullutkin aikas hyvin toimeen.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: windy.fi - 09.07.2007 17:08:50
Nouseva leijona täällä -ja leijonoituu koko ajan enemmän. Huomionkipeyttä ja ylpeyttä on vaikka muille jakaa (vaikka taitaisi se palvonta sopia oinaallekin  ;)

Olen huomannut myös miten vaikeaa on käsitellä skorpioni-nousuisia/-aurinkoisia ihmisiä. Suhteeni heihin on joko tai: ylimpiä ystäviä/rakastajia tai sitten _todella_ verisiä vihamiehiä/naisia. Olen myös miettinyt liittyykö tämä toimeen tulemisen hankaluus siihen, että itselläni kuu löytyy skorpionin merkistä...


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Melodrama - 15.07.2007 00:44:09
Onko muut nousuravut "lapsenkasvoisia"? Itse saan aina olla todistelemassa täysi-ikäisyyttäni joka paikassa, olen 26-vuotias.
Onkohan se nousevan ravun syytä vai jostain muualta tuleva  :)

Täällä kanssa nousurapu,(aurinko Jousimies)olen 32 ja kysytään kaupassa papereita.Yleensäkin ihmiset luulee mua 10 vuotta nuoremmaksi.

Semmonen ulkonäköjuttu myös että ihmiset usein sanoo mua jonkun tunnetun ihmisen näköiseksi tai ylipäänsä tutun näköiseksi.Lieneekö ravun tepposia..

Nousurapu on alkanut 30v täytettyäni vaikuttaa niin voimakkaasti että se on naurettavaa.  :D Aikaisemmin kävin kotona vain nukkumassa,enkä ikinä laittanut ruokaa tai siivonnut.Nyt rakastan olla yksin kotona häärimässä.Olen muuttunut todella radikaalisti siis.



Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: heissu - 16.07.2007 22:26:31
Minä olen neitsyt ja nousevamerkkini leijona  :D ja mielestäni kyllä tuo leijona sotkee kuvioita niin paljon, etten ole kovin tyypillinen neitsytimmeinen  ;)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: AnnaSV - 19.07.2007 19:52:12
Heipsan,

Olen nousuleijona, ja väittävät että heillä on usein paksut hiukset ja kohdallani se näyttää pitävän paikkansa- kuontaloa riittää. Ovatpa vielä aggressiivisen luonnonkiharat.

Mitä luonteeseen tulee niin olen vielä liian kiltti, ilman tempperamenttia(aurinkovaaka) Ikää on mittarissa kohta 32 vuotta, eli astrologian mukaan jellonan pitäisi olla vauhdissa ;D
Ehkäpä se näkyy esiintymisvietissä, karaokekuppilassa mua ei saa revittyä mikrofoninvarresta irti  :2funny:


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: windy.fi - 21.07.2007 13:40:52
Hei muuten,

Osaisiko joku tilastotieteilijä sanoa, miksi tämän kyselyn nousumerkit näyttäisivat kasaantuvan noin:

leijona     - 29 (14.3%)
neitsyt    - 26 (12.8%)
vaaka    - 27 (13.3%)
skorpioni    - 31 (15.3%)
jousimies    - 24 (11.8%)

Kiinnostaako astrologia/nettifoorumit näitä nousuja muita enemmän, vai mikä lie..? ???


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: meruska - 21.07.2007 13:57:47
Heh.
Ilmeisesti  se mitä ihmiset näkevät vaikuttaa skorpionilta. Eräs vanha ystävä sanoi että aina kun suutun vaikuttaa siltä että ylleni nousee haarniska ja piikki valmiina pistämään samalla kun nappaan "vihollisestani" saksilla kiinni. Olen siis nousu skorppari. Enempää en osaa kommentoida asiaa. Eikä vieressäni ole ketään jolta asiaa voisi kysyä.

Tosin sisaruksillani ja isälläni on sama nousumerkki. Ja kyllä se temperamentti aina välillä puskee läpi. On se sinänsä erikoista kun skorpioni katsoo toista skorpionia silmiin, aina tuntuu syntyvän jokin yhteisymmärrys ja suuremmat kuohut vältetään. Ainakin näin aikuisiällä.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Stareyes - 21.07.2007 15:28:11
Syntyessäni AC oli 2'9 astetta Skorpionia
Progresiivisesti tällä hetkellä 26'26 - " -
Direktiivisesti tällä hetkellä 13'56 Jousimiestä
Direktiossa Aurinko, Kuu, Merkurius 2. huoneessa ( :aurinko:  ja   :kuu: :vesimies: :ssä)
(  :merkurius:  :kauris: :ssa)
 Mars ja Venus molemmat Kaloissa, 3.huoneessa, ei yhtymää kuitenkaan.

Itse miellän itseni sekä progisti, että direktiivisesti. Mutta mitä tulee,  vanhoihin käytöstapoihin ne tulevat Radixilta ja ne ovat aina olemassa, se on pohja joka pysyy.
Eli Radix tulee aina olemaan toiminnassa, mutta suunnataan eteenpäin, paikoilleen ei voi jäädä.



Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 23.07.2007 15:55:05
 :askendentti: :vaaka:

Taiteellisuutena näkyy ja tuon vaikutuksesta varmaan osaan olla nätistikin, jos huvittaa  ;)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Sanna - 24.07.2007 10:44:52
 :askendentti:  :neitsyt:



Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Kiulu - 26.07.2007 06:11:14
Nouseva merkkini on Jousimies, aurinko Härkä.Ulkoinen olemukseni on enemmän nousevanmerkin kaltainen.. :o Härkääkin kyllä löytyy, ja kuumerkki Vesimies tuo minuun ainakin vapauden ja riippumattomuuden kaipuun. En voi sietää ripustautuvia tyyppejä, enkä sitoutumista ilman vapauksia myös omaan aikaan ja tilaan. :smiley6600:


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Morwenna - 28.07.2007 19:00:32
Olen myös nousu-Jellona  ::) Mikä kyllä pitää paikkansa, vaikka olen todella ujo ja toisaalta vihaan huomion keskipisteenä olemista, niin toisaalta taas janoan huomiota ja haluaisin esim. näytellä  :coolsmiley: Mutmut, niin paha epävarmuus kuitenkin päällä etten oikein uskalla heittäytyä mihinkään... Aurinko-Rapu ja Kuu-Kauris kyllä tasapainottavat aika tehokkaasti tuota Leijonaa.

Voiskohan tässä samalla kysäistä, mitä ammattinäkymiä MC-Oinas tuo? Kymppihuoneessa on vain Vesta-asteroidi, eikä sekään ole yhtymässä.

Tulen hyvin toimeen Leijonamerkkisten kanssa muutenkin (siis aurinkomerkiltään), kun taas esim. Härkien hitauteen tuskastun ja Vesimiesten kanssa jotenkin ei juttu luista.

Mieheni on  :aurinko: - Kalat ja nousu-Vaaka  :smitten: ja hän onkin se rauhoittava ja rauhallinen osapuoli tässä suhteessa.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Starwind - 08.04.2008 19:39:27
Noususkorppioni täälläkin  :D Kaikki aiemmat kuvaukset tuntuvat pitävän paikkansa. Tutut ja tuntemattomat sanovat salaperäiseksi, vaikka itse ainakin kuvittelen olevani hyvin avoin ja rehellinen ( :aurinko: :jousimies:...). Ja jos saat suuttumaan (ei niin hirveän helppoa), niin kannattaa olla pakoväline ja -reitti valmiiksi mietittynä  ;D


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: nikki - 08.04.2008 20:40:19
tuota  :askendentti:a karma-astrologi nimitti "sielun portiksi tähän elämään" eli olisi vissiin paikallaan yrittää toteuttaa tuon merkin positiivisia puolia,itsekasvatust,
elikkä tämmösen portin sisältäni löysin:
 :askendentti: :jousimies: optimismia,uskoa ja luottamusta,
avarakatseisuutta,suurpiirteisyyttä ja anteliaisuutta,
se meinaa sydämen kautta elämistä


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: mc82 - 08.04.2008 22:44:56
 :askendentti: :kauris: :angel:

Musta löytyy tiettyä kaurismaisuutta.. Muuten en välitä asioista juurikaan yhtään ja suhtaudun ylirennosti kaikkeen, mutta sitten kun kohdalle osuu itselle tärkeä asia tai tietää osaavansa hoitaa hommat, niin sitten painetaan duunia vaikka peräpeili ruvella :2funny:  Osaan olla kunnianhimoinen ja tietyissä asioissa haluan olla paras, täydellinen.. Huomaan, että opiskelussa olen välillä liiankin kunnianhimoinen. Paha taipumus on välillä myös hukkua tekemisen paljouteen, haasteet eivät pelota.

Toisaalta tunnen sydämeltäni olevani se hupsutteleva, hassutteleva  :aurinko: :jousimies: , joka kertoo mitä oudompia juttuja ja koittaa katsoa elämää myös aurinkoiselta kantilta, vaikka ajat eivät aina suosisikaan :angel:  Tunnollisuus ei ehkä ole vahvin piirre ja myöhästely tuppaa olemaan ongelma - paitsi sitten, kun tulee taas vastaan Se Mielenkiintoinen Elämää Suurempi Projekti, sitten meikäläisessä herää taas se kunnianhimoinen :askendentti: :kauris: ..


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: fiona_fox - 09.04.2008 15:57:15
Täällä taas yksi nouseva  :skorpioni:

Todellakin, olen vuosien varrella muuttunut pikku-oinaasta pidättyväisemmäksi ja mystisemmäksi olennoksi. Omalla kohdallani muutos alkoi varmaan siinä täysi-ikäisyyden paikkeilla, kiihtyi kovasti 20-kympin alkuvaiheilla ja jatkuu jossain määrin kai edelleen (kohta 25v.). Tiettyä ehdottomuutta musta on varmaan aina löytynyt, mutta nykyään skorpparin kuvaukset sopii paremmin kuin oinaan.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Almah - 09.04.2008 23:15:13
Nouseva Vesimies tälläkin...

Minulla oli varsinkin murrosiästtä valtava, lähes pakkomielteen omainen tarve olla erilainen kuin muut. En halunnut leimautua mihinkään tiettyyn tyylisuuntaukseen, vaan halusin olla vain minä...

VAPAUS olla se mitä on, ja tehdä sitä mitä haluaa ja mistä nautii ovat nykypäivän mottoja edelleen..

Jokainen saa olla sitä mitä on, eikä ketään syrjitä sen takia mitä hän edustaa.. Me jokainen olemme pieni suuri aarre tässä maailmassa juuri sellaisina kuin olemme...

jne...  :smitten: :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Nina - 10.04.2008 11:07:08
Härkämäisiä piirteitä tuntuu löytyvän entistä enemmän mitä vanhemmaksi tulen. Aurinkomerkkini vaaka, päättämättömyys tosin on ja pysyy  :-\


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Lizzy - 11.04.2008 16:50:08
Minusta on tullut ihan hämmästyttävästi  :rapu: viime vuosina. Täytyy kyllä sanoa, että en koe enää ollenkaan tuota nousumerkkiäni niin vieraaksi kuin joskus.

Mutta edelleen tuo lapsikuume nousu-ravun yhteydessä vähän ärsyttää...  :P
Minulle on ollut ihan valtavan iso asia jo se, että reilu 20 huomasin, että oikeasti kaipaan parisuhdetta. Se oli aika vaikea pala nieltäväksi itsenäiselle  :aurinko: :jousimies:

Jossain kirjassa sanottiin, että nousu-ravuilla ei itse asiassa ole oikein onnea perhe-elämässä, vaikka he sitä niin kovasti kaipaavat. Epäilen, että monille nousu-ravuille nykypäivänä voi jokin työyhteisö tai sitten muu tiivis porukka toimia perheenä kun ns. tavallinen perhe-elämä voi olla joskus aika rankkaa herkälle  :rapu:

 :-\


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Neela - 11.04.2008 19:44:00
Hih! Mitenhän tässä nyt suhtautuisi nousuihinsa  :D
Vaikka tuo  :aurinko: ja  :askendentti: on samassa merkissä en koe olevani kauhean tyypillinen neitsyt... toki piirteitä löytyy ja paljon.
Ikää kun tulee lisää tuntuu, että tulee noita vastamerkin piirteitä.  :kalat: antaa elämänvirran viedä ja perfektionismi vain vähenee.  :o

Kai se elämä sitten johonkin etenee astrologisestikin ja kun nuo edelliset ovat samat, niin liekö oppia otetaan vastamerkistä. Ei kyllä kauhean kotoisalta tunnu.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Victoriae - 11.04.2008 23:20:30
Nouseva merkkini on valitettavasti rapu. Aurinko on kauriissa ja vahvojen planeettojen sijainti skorpionissa:  nouseva rapu on varsinainen piina. Herkkyyttä antaisin mielelläni sammiolla pois ja tilalle jotain muuta. Voiko olla niin että näin vastakkaiset merkit kartalla on repiviä ja vahvuudesta/herkkyydestä tulee  ansa ihmiselle itsellensä?


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: kalatyttö82 - 12.04.2008 12:00:46
Päättäminen on yhtä tuskaa.
olipa kyse suuresta tai mitättömimmästä asiasta. Ei tule mitään. Ikinä mistään.
miellyttämisenhalu on raivostuttavaa ja aina joka päivänselvästä asiastakin toinen puoli on kaivettava esiin ja jahkailtava...
Aargh.
Värit on stemmattava ja taustahälyä ei saa olla. ympäristön on oltava tasapainossa. Kauneus ennenkaikkea!

 :P

Kuvailit juuri minua! ;D Olen tosin mars vaaka.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Ikitosi - 12.04.2008 12:39:15
Nousevat ravut säilyttävät usein nuorekkaan ulkomuotonsa ja viehättävyytensä läpi koko elämän! :-*

Rapumainen herkkyys :coolsmiley: ja kauriin sitkeys :knuppel2:
Kun saat ne harmoniaan elämässäsi, hallitset laajan skaalan.

Herkkyys muuttuu kirouksesta siunaukseksi oikeisiin juttuihin kanavoituna.
Herkkyydenhallinta-kurssejakin on olemassa...

terv. :kuu: :rapu: 12h. ::)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: kalatyttö82 - 12.04.2008 12:39:35
Olen kaurisnousuinen :tickedoff: On alkanut näkyä luonteessa iän myötä yhä enemmän. Olen paljon tylsempi, vastuuntuntoisempi ja haluan saada paljon aikaiseksi, jonkun asteista työnarkomaniaa löytyy siis myös. Ja olen huomannut että, voimavarani ovat todella rajalliset! Elämässä ajelehdin vielä kalamaisesti... :-\


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: apache - 13.04.2008 14:17:16
Itselläni nousu-rapuisuus lähti vaikuttamaan varmaan täysi-ikäisyyden kieppeiltä lähtien. Nykyään huomaan sen etenkin ihan turhana murehtimisena ja asioiden loputtomana vatvomisena pääkoppani sisällä. Vielä teinivuosina en erityisemmin pitänyt lapsista ja pidin ihan realistisena, etten niitä hankkisi ollenkaan, mutta nykyään, hassua kyllä, minulla on tiivis suhde vielä olemassa olemattomiin lapsiini, heh. ;D Lapsia ei siis ole siunaantunut, eikä varmaan ainakaan lähivuosina tulekaan, mutta jotenkin ajatuksen tasolla mietin tosi paljon tulevaisuuden lapsiani, kasvatusasioita jne.

Luulen muuten, Theodoraa lainatakseni, että monet nousurapuiset ihmiset ilmaiset nimenomaan olevansa valitettavasti nousevia rapuja. Liittynee nimenomaan ravun, ainakin nousumerkkinä, tuomaan kompleksisuuteen ja tietynlaiseen epävarmuuteen omaan identiteettiin. Itselläni oli varsinkin aikaisemmin inhosuhde askendenttiini, mutta nyt olen päässyt jotenkin paremmin sopuun sen kanssa ja tunnistan sen tuovan myös paljon hyvää.

Luulen että  :askendentti: :rapu: tuo paljon "pahaa" nimenomaan sen vuoksi että rapumainen tapa suhtautua asioihin on hivenen negatiivisvoittoinen, sellainen murehtiva ja uhriutuvakin. Itse aloin nimenomaan parikymppisenä nähdä lapsuuteni ja teinivuoteni jotenkin erityisen huonona aikana, jolloin maailma on ollut minua vastaan. Luin sitten tuossa taannoin teini-iän päiväkirjoja ja tajusin, miten paljon myös hyvää oli noissa ajoissa. Aika sai "pahan leiman" vasta kun rapunousu alkoi vaikuttaa voimakkaasti ja noina aikuistumisvuosina lienen ollut hieman masentunut joka tapauksessa. Tämän tajuttuani olen alkanut yrittää tietoisesti ajatella asioita yrittäen puhdistaa ravun tuoman *voivoi*-kerroksen asioiden päältä. Alkaapahan taas päästä oikeuksiinsa myös minussa piilevä itsenäisyys ja itseriittoisuus, joita rapu on myös vähentänyt lisäten jonkinlaista riippuvaisuutta toisista päätöksenteossa.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: WishMasteri2003 - 13.04.2008 21:42:40
Nousu skorppari olen.. :)  Melko nuori vielä olen, mutta joitakin skorpparipiirteitä olen itsestäni löytänyt. En hirveästi sisimpiäni tunteita ilmaise ja voin olla hieman mustasukkainen. Jotkut luonnehtivat vähän mystiseksi (Mitä kyllä sanon vähän itsekin ja se johtuu varmaan aurinkomerkki kalastani. En aina itseäni oikein ymmärrä :D), vaikka itsestäni tunnen olevan melko avoin ja rehellinen. Pari muutakin on vissiin kirjoittanu samaa. :D


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: aeiouyäö - 04.05.2008 20:27:36
Nousumerkkini on vaaka, näkyy ainaskin sosiaalisuutena ja romanttisuutena :) Ja nyt kun vielä oikein mietin, niin olen kyllä todellakin päättämätön.Se on vaan niin mahdottoman vaikeaa :D


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Esmiralda - 04.05.2008 21:35:38
Hei!

Tutkiskelin tätä äänestystä ja huomasin kuinka vastaava se on sen tiedän mukaan, mitä opin kursseilla. Siellä kerrottiin näin:

Suomen kansan tavallisimmat nousumerkit ovat rapu, skorpioni, jousimies, vaaka ja leijona. Siis siinä on suomalaisten tyypillinen kasvunkuva parhaimmillaan.

Ei niin tyypillisinä on kaksonen ja kauris.

Kun taas harvinaisia ovat vesimies ja härät.

Ja erittäin harvinaisia nousumerkkejä ovat kalat ja oinas!!! Heiltä kysysinkin, ovatkohan he syntyneet varmasti Suomessa?

Ehkä tämäkin aihe oli jossakin, mutta en päässyt lukemaan niitä, vähän takkuilee sivuilla kulkeminen.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: marix - 04.05.2008 21:54:00
joo meitsikin vaaka. en osaa päättää ikinä mitään omia juttujani, muitten puolesta kyllä ;)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Norna - 04.05.2008 22:57:51
Nouseva neitsyt täällä, aurinko  :oinas::ssa ja nyt kun 30 täytin alkavat nuo löytämään enemmän balanssia. Ennen koin että oinaan kaikki-heti-nyt ja neitsyen analyyttinen perfektionismi olivat vähintäänkin sekava ja ehkä rankkakin yhdistelmä  ;)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Elämänilo - 05.05.2008 13:03:06

Hei Ystäväin

:askendentti: :neitsyt:



:smitten: Elämänilo


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: kengururotta - 05.05.2008 13:05:06
Nouseva Leijona olen ja kyllä sen huomaa. ;D
Erityisesti rakastan kaikkia juhlia ja hauskoja tapahtumia mihin tulee paljon porukkaa yms.. :D Hiukset on myös kenties "saanut" paksuutensa nousu + venus leijonasta,sillä mulla on huomattavasti paksummat hiukset kuin muilla perheenjäsenillämme,ja hieman luonnon kiharat. :angel:
Leijonan piirteitä tunnistan itsessäni kyllä paljon enemmän,kuin esim neitsyen,ja nousevasta leijonasta tulee varmaan ainakin ulospäinsuuntautuvampi luonne mitä muuten olisin neitsyenä. :)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: mc82 - 05.05.2008 14:27:40
Hei!

Tutkiskelin tätä äänestystä ja huomasin kuinka vastaava se on sen tiedän mukaan, mitä opin kursseilla. Siellä kerrottiin näin:

Suomen kansan tavallisimmat nousumerkit ovat rapu, skorpioni, jousimies, vaaka ja leijona. Siis siinä on suomalaisten tyypillinen kasvunkuva parhaimmillaan.

Ei niin tyypillisinä on kaksonen ja kauris.

Kun taas harvinaisia ovat vesimies ja härät.

Ja erittäin harvinaisia nousumerkkejä ovat kalat ja oinas!!! Heiltä kysysinkin, ovatkohan he syntyneet varmasti Suomessa?

Ehkä tämäkin aihe oli jossakin, mutta en päässyt lukemaan niitä, vähän takkuilee sivuilla kulkeminen.

 :D Jesss, mää oon sit aika epätyypillinen suomalainen, kun  :askendentti: :kauris: . Neitsyt jäi tuolta listalta pois, onko sitten harvinainen vaiko yleinen.. Koska mun miekkonen, äiskä ja eräs luokkakaveri ovat  :askendentti: :neitsyt: .. (mies  :aurinko: :vaaka: , äiskä :aurinko: :leijona: ja luokkakaveri mielenkiintoinen :aurinko: :jousimies: ..)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Esmiralda - 05.05.2008 20:45:12
Voi kuules, kyllä minunkin muistiinpanoistani oli neitsyt jäänyt pois, mutta luultavimmin he ovat niitä suomalaisiksi jämeriä nousumerkkejä. Jo tuon yllä olevan listankin mukaan.  ;)
 


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: R1ku - 01.06.2008 15:00:13
Skorpioni.
Eräässä horoskooppikirjassa nousevia skorpioneja luonnehditaan teräväkatseisiksi, provosoiviksi, tunteita toisissa herättäviksi ja jopa riitaa helposti haastaviksi. Myös salamyhkäisyydestä puhutaan nousevan skorpionin kohdalla. Kaipa nuo edes jonkin verran kuvaavat minua. Pitänee kysyä muilta löytyykö minusta tuota niin sanottua "salaperäisyyttä"

Ilmeisesti nousumerkki alkaa vasta n. 30:n ikävuoden tienoilla vaikuttamaan? Minun tapauksessani siis n. 10 vuoden päästä. Kuitenkin olen jossain määrin jopa ylpeä siitä että nouseva merkkini on skorpioni enkä sitä mielellään vaihtaisi.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: t.touhula - 01.06.2008 18:55:52
Nouseva leijona täällä -ja leijonoituu koko ajan enemmän. Huomionkipeyttä ja ylpeyttä on vaikka muille jakaa (vaikka taitaisi se palvonta sopia oinaallekin  ;)

Olen huomannut myös miten vaikeaa on käsitellä skorpioni-nousuisia/-aurinkoisia ihmisiä. Suhteeni heihin on joko tai: ylimpiä ystäviä/rakastajia tai sitten _todella_ verisiä vihamiehiä/naisia. Olen myös miettinyt liittyykö tämä toimeen tulemisen hankaluus siihen, että itselläni kuu löytyy skorpionin merkistä...

Pitkästä aikaa lueskelen näitä kommentteja.  Luenko nyt oikein, että kirjoittaja on Windy..?
Tärkeämpää luonnollisesti on tuo nousumerkkisi ja yhdistelmä aurinkosi kanssa, Kuitenkin kiinnitän huomioni Kuu-Skorppariisi. Tämä tekee sinusta alitajunnan virtauksia lukevan. Siinä ehkä piilee Skorppareitten ilo/into tai uho/ itsesuojeluvaisto /viha, kun he Sinut kohtaavat. Skorpioni ei mielellään paljasta syvimpiä tuntojaan, koska he ovat sisimmältään perin herkkiä ja siksi suojelevat itseään kipeän pistävällä piikkisyydellään /piikillään, jos joku heidän lävitsensä näkee. (Olen tehnyt näitä havaintoja, kun Skorpparit mieluusti tukeutuvat minuun, onhan Saturnukseni Skorpparissa ja osana Daavidin tähteeni kuuluvaa tasasivuista kolmiota kartallani... Hmm... Tässä kohtaa ei tainnutkaan olla Yod'ia, mutta jotenkin muistelen ... Tjaah, taisi ollakin muuan asteroidi, joka Skorpparista käsin on osallisena Yod'iin.)
Kuitenkin sanon, että Skorppareissa on lojaalisuutta avuntantajille suhteessa avuntarvitsijoihin vaikka muille ehtymättömäksi taikinajuureksi jakaa, jos ja kun joku apua tarvitsee.

Leijonan ja Oinaan piirteistäsi tekee mieli sanoa:
Oinaan tehtävä on olla ensimmäisenä, avata tietä uusille asioille. Onhan oinas melkoisen innovatiivinen / sankarillinen, kun vapaasta tahdostaan auttaa. Vaatimuksesta tehdystä avusta hän laskuttaa aivan täyden summan (ja vähän ylikin, vain saadakseen avunlypsäjät kaikkoamaan - onhan oinas mieluiten ammattiauttaja ja todellisessa hädässä ensimmäisenä paikalla. Siitä eteenpäin onkin itsekenenkin pärjättävä omillaan - tai sitten maksettava ihan tappiin, onhan kyse ammattiavusta sen jälkeen).
Leijona -vaikka sen kuuluisi olla aurinkona taivaalla- viihtyy parhaiten ihailun polttopisteessä, saaden siitä glamuröösin valoisuuden kehän ympärilleen. Mutta katsopa Leijonaa, jonka itsekeskeisyys on saanut kolauksen. Tuskin murjottavaisempaa tai komentelevaisempaa löydät maankamaran tallaajista, mitä hidalgo/primadonna silloin on.
Itselläni on Leijona laskevana (kuvannee henkilöitä joita usein kohtaan) - ja kyllä olen törmännytkin vaativaisiin immeisiin elämässäni. Liekö olleet vielä henkisesti murrosiän epävarmassa kasvuvaiheessaan, tai muuten vain omineet nousukkaitten vaativaisuuden (=itsemäärätty ylemmyydentunto, vert. 'rytsölät' siis itärajan takaiset). 
Tasapainossa Leijona on kunnioitettava, osaava ja kyseistämätöntä arvovaltaa nauttiva. Saa ihmiset kuuntelemaan ajamaansa asiaa hjelposti (hih, tahaton virhe) ja siten pystyy edistämään useita hankkeita vallan mainiosti. Sopii siis lobbariksi tai headhunteriksi - vastaväitteittä.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Lionheart - 02.06.2008 00:09:10
 :askendentti:  :jousimies:

Ja voisin tännekin kirjoittaa, kuinka oli isku päin kasvoja saada tietää, etten ollutkaan nouseva vaaka (kuvaus sopi ku nenu päähän) vaan jousimies.  :-[ Ei kyllä ole lähelläkään meitsiä ne kuvaukset mitä oon jouskarista lukenu.. Mut kaipa ne jousimiehen piirteet musta esiin putkahtaa iän myötä.. Hope so.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: helen - 02.06.2008 08:29:59
 :aurinko: :rapu: ja  :askendentti: :leijona:
Astrologia messuilla eräs alan taitaja, katsoi hetken, ja tokaisi.
Jos et ole nousu leijona, niin ei sitten kukaan.

-Helen-


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Esmiralda - 02.06.2008 17:51:15
Helenin kommentista tuli taas mieleeni nuorena junassa kohtaamani mies, joka tokaisi samalla lailla. -Ilmielävä Jousimies!!!

Minäkö, rapu?

Totesin sitten myöhemmin, että laskujen mukaan olenkin nousujouskari ja löysin itseni astrologiassa!

Kunnes Sepon laskennan mukaan olinkin noususkorpioni!

Ja kursseilla opin, että olen rajatapaus, joten ihan hyvin kurvailen välillä jousimiehenkin merkeissä!

Astrologiasta tuli hauska ja jännittävä juttu!  ;D


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: indiima - 09.06.2008 12:03:43
Nousuleiska :D
koko ajan tulee enemmän esiin, vetäytyvästä kauriista on tullut avoin ja ihmisiä kutsuva. Olen antelias ja avoin ja mieluusti jotenkin tilanteessa päsmäröimässä. Vihaisena karjahtelen  :tickedoff: Leikki, esiintyminen ja aistillisuus, siinä kolme omaa kovaani. Mau.  :smitten:


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: LostOne - 09.07.2008 18:07:43
Nouseva skorpioni olen.

Jotenkin tunnen olevani ristiriitainen yksilö, voisikohan siihen vaikuttaa kun aurinkomerkkini on vesimies ja kuu kaloissa.???

Olen hyvin tunnepitoinen sisältä, mutten usein näytä tunteitani ulospäin. Läheisimmille ihmisille osaan olla temperamenttinen ja päättäväinen. Itsepäisyyttä kyllä löytyy asiassa kuin asiassa.

Kapinallisuutta on tällä iällä vieläkin mutta vähentynyt paljon siitä mitä nuorempana olin.
Riippumattomuus aiheuttaa kyllä välille itselleni ongelmia, pidän pääni ja haluan selviytyä liiaksikin ominpäin.



Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Loreleian - 10.07.2008 13:15:19
Olen nouseva vesimies ja huomaa kyllä hyvin. Sopiva heilahtelu järjellisyyden ja intuition välillä kun aurinkomerkki sattuu olemaan kalat.  ;D Siinä sitten yrittää käydä sisäistä keskustelua että miten asioita oikein lähestyisi.  ::)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: LostOne - 12.07.2008 20:59:15
"[/move]Kannattaa käydä ammattiastrologilla hakemassa tulkinta, jos haluaa oikeasti tutustua omaan karttaansa.


p.s. toki kaikki mitä sanoin oli vaan mun omaa mielikuvaa astrologian valossa en siis tod. ole ammattiastrologi.
[/quote]

Juu, olen tutustunu tulkintaan, jonka olen raanut raimo nikulalta huomattavasti parempi tulkinta kuin 8 vuotta sitten tilaamani tulkinta unio mysticasta.

Aika paljon paikkaansa pitävää tietoa sain 8)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: t.touhula - 18.07.2008 16:12:03
Nousuleiska :D
koko ajan tulee enemmän esiin, vetäytyvästä kauriista on tullut avoin ja ihmisiä kutsuva. Olen antelias ja avoin ja mieluusti jotenkin tilanteessa päsmäröimässä. Vihaisena karjahtelen  :tickedoff: Leikki, esiintyminen ja aistillisuus, siinä kolme omaa kovaani. Mau.  :smitten:

 ;D ;)
Tietty mä luin että 'nousuleski'!!!

No! Mä oon aina ollu nopee oivaltaan, Aurinko- Oinas ku oon ja lennän korkeella tunteiden yläpuolella nousu-Vesimiehenä! Loikin yli tylsien hommien MC Jousimiehessä, ja törmään vähän väliä hirmuhallitsijoihin tai riippakiviin, ku toi deskendentti on Jellona-huissa.
Mutt Kuuni Vesimiehessä pelastaa kaikelta pahalta. Sillä merkillä näkee toisten tarkoitusperistä läpi. Eipä tässä muuta, kuin pyyhkimään taas hikeä, jotta jaksan jatkaa iloista elämäni matkaa.
:2funny:

Hauskaa kesää ja hjuvaa mieltä vaan kaikille!


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Loreleian - 28.07.2008 12:03:49
no vetääkös aurinko  :leijona: sinua puoleensa? yleensä se toimii myös auringon osalta...mutta paras olisi se vastakkainen nousumerkki....jotta saisi itselleen tarkoitetun läksytyksen ihmissuhderintamalla :knuppel2:

No, sielunkumppani-avopuolisoni on aurinko  :leijona:  ;D Eli näemmä tuo pitää hyvinkin paikkansa. Ihmekkös tuo että tuntui alusta asti siltä että tähdet on määränneet meidät kimppaan.  :smitten:


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Aries77 - 09.08.2008 23:12:57

minun nouseva merkkini on neitsyt...
se on varmaan se ainoa asia joka minun kartassani tuo järkevyyttä...kun kaikki muu pyörii oinaan ympärillä...

 :) :)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: T-H - 23.08.2008 16:01:18
Olen; NOUSEVA NEITSYT

Uteliaisuus, uusien asioiden oppiminen ja tietäminen sekä jatkuvan koulutuksen idea voidaan liittää nousevaan Neitsyeeseen. Tällä asemalla todella kannattaa
opiskella ja tutkia! Kokeilunhalu ja erilaisten tekniikoiden kehittäminen ovat nousevalle Neitsyelle omiaan - sinussa voi elää jonkinlainen käsityöläisyyden ideakin, ehkä olet kätevä käsistäsi, vaikket sitä työksesi tekisikään. Nousevasta Neistyestä sanotaan myös, että todennäköisesti hän näyttää ikäistään nuoremmalta vielä mummonakin/pappanakin - mikäs sen mukavampaa! - ja että hän suhtautuu maailmaan analyyttisesti ja asioita pohtien. Ajattele vaikkapa Ally McBealia, joka on erittäin nuorekas, suorastaan tyttömäinen sekä analysoiva, asioita pohtiva ja erittelevä nuori nainen. Välillä sinun tietysti kannattaa kiinnittää alituiseen analysointiin jonkin verran huomiota, etenkin, jos se kääntyy toistuvasti turhan kritiikin puolelle. Erityisesti itsekritiikki voi olla nousevalla Neitsyellä vahva, ja sellainen olisikin parempi kääntää hyödyksi rakentaviin projekteihin: opiskeluun, lukemiseen ja kirjoittamiseen.


TE joilla kanssa on nousevamerkki NEITSYT, huomaatteko samaa kuten on ylläolevassa tekstissä kuvailtu?


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Athene - 18.11.2008 14:55:54
no nousu/kuu kaksonen olen minäkin.En vaan tosin tajua,että miten kaksoset muka liitetään opiskeluun?Vaikka opiskelen ei se sitä tarkoita,että olisin siitä niin äärettömän kiinnostunut.Tälläkin hetkellä turhauttaa niin pirusti,kun opetus on äärettömän huonoa.Suurin osa maikoista ei osaa sanoa,että minne tällä tutkinnolla työllistyy.Rupesin tässä miettimään,että mitä olen oikein oppinut tässä kahden vuoden aikana ja tajusin etten mitään.Minusta pitäisi tulla siis ammattitaitoinen yhteisöpedagogi, joka osaisi ohjata lapsia- ja nuoria.Jos olen etelästä muuttanut pohjoiseen niin tuskin lähden enää vaihtamaan oppilaitosta,sillä opinnot ovat loppusuoralla.

Päädyn varmaan työkkärinlistoille tällä tutkinnolla ja nyt, kun tulee lama niin sehän mielialaa kohentaa.Maailmani on tällä hetkellä yksi iso musta-aukko, josta ei ole ulospääsyä.Pessimisti on aina pessimisti ja kyynisyys sen kun lisääntyy.Olen menettänyt uskoni tulevaisuuteen täysin.Kiitos ja kumarrus kun sain purkaa pahaa oloani tänne ja anteeksi,kun meni offarin puolelle.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Lizzy - 18.11.2008 20:25:50
Työmarkkinat tulee muuttuun ihan parin vuoden sisällä todella paljon. Olin yhdellä asiaa koskevalla luennolla ja trendi on jo nyt oikeasti se, että työelämästä poistuu enemmän porukkaa kuin mitä sinne menee. Kuitenkin 2010 mennessä tämä trendi tulee lisääntymään niin huomattavissa määrin, että sen tulee huomaamaan ihan konkreettisesti. Luennoitsija onnittelikin meitä, että meillä on edessä ihan loistava tilanne.  :coolsmiley:

Että mä en ainakaan jaksa synkistellä.  :)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: mc82 - 18.11.2008 20:31:35
Tuuli Hiuksissa: Mies on nousu-Neitsyt ja kyyyllä tuo tutulta kuulostaa.. :)  Mies on  :aurinko: :vaaka:

NOUSEVA NEITSYT

Uteliaisuus, uusien asioiden oppiminen ja tietäminen sekä jatkuvan koulutuksen idea voidaan liittää nousevaan Neitsyeeseen. Tällä asemalla todella kannattaa
opiskella ja tutkia! Kokeilunhalu ja erilaisten tekniikoiden kehittäminen ovat nousevalle Neitsyelle omiaan - sinussa voi elää jonkinlainen käsityöläisyyden ideakin, ehkä olet kätevä käsistäsi, vaikket sitä työksesi tekisikään. Nousevasta Neistyestä sanotaan myös, että todennäköisesti hän näyttää ikäistään nuoremmalta vielä mummonakin/pappanakin - mikäs sen mukavampaa! - ja että hän suhtautuu maailmaan analyyttisesti ja asioita pohtien. Ajattele vaikkapa Ally McBealia, joka on erittäin nuorekas, suorastaan tyttömäinen sekä analysoiva, asioita pohtiva ja erittelevä nuori nainen. Välillä sinun tietysti kannattaa kiinnittää alituiseen analysointiin jonkin verran huomiota, etenkin, jos se kääntyy toistuvasti turhan kritiikin puolelle. Erityisesti itsekritiikki voi olla nousevalla Neitsyellä vahva, ja sellainen olisikin parempi kääntää hyödyksi rakentaviin projekteihin: opiskeluun, lukemiseen ja kirjoittamiseen.

Miekkonen on kyllä välillä oikea pilkunn**sija vailla vertaa.. Tuntuu, että mieheltä ei jää mikään huomaamatta ja silmät löytyy niin takaraivosta ku ahteristakin välillä.. Ja kaikkea havaittua yleensä kommentoidaan, ei aina niin rakentavaan tyyliin, vaikka mies tuskin tarkoittaa mitään sen vakavampaa - mutta koitas selittää se meikäläiselle.. :P  On muuten ahkera opiskelija, jolla tutkiminen ja opiskelu merkkaa paljon.

Onneksi ylitarkkuus kohdistuu vain tälle yhdelle alueelle, nimittäin mikään intohimoinen siisteysfriikki mies ei ole, aika laiska pikemminkin (no se on varmaan tuo  :aurinko: :vaaka: ..) ja kämppä välillä aika karussa kunnossa, kun herra ei jaksa siivota.. Ja oleskelee muutenkin aikasta rennosti vailla kummempia murheita.. No on tuo kuitenkin ahkerampi kuin minä ja järjestelykyky on parempi - mä nyt onnistun välillä kadottamaan itsenikin puhumattakaan muista tavaroista..!

En sanoisi, että herra on kovinkaan itsekriittinen, ei ainakaan näytä sitä päälle päin paljoa.. No välillä miettii kyllä ulkoasuaan ja viikonloppuna valitteli, kun on mahaakin tullut lisää ja herra nyt on niin läski mukamas (saakelin heinäkeppi se kyllä todellisuudessa on!  ;D ) jne.

Myös mun äiti ja yksi kaveri (ja ilmeisesti myös anoppi) ovat nousu-Neitsyitä. Kaikille on yhteistä semmoinen tietty asiallisuus, rauhallisuus (paitsi tälle kaverille, joka on  :aurinko: ja moninkertainen jouskari) sekä kriittisyys ja se pilkunn**siminen on tyypillistä näille kaikille..


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Lizzy - 18.11.2008 20:52:27
Mitä mieltä muuten olette, vaikuttaako kuumerkki nousevan merkin tulkintaan ja/tai nouseva kuumerkin ilmenemiseen?

Löysin tuolta dawnchildin linkistä tällaisen kuvauksen omasta yhdistelmästäni.

Cancer Rising and Moon in Pisces

Your Moon in Pisces expands your empathy and devotion to include not just your own immediate family, but all of life. You are a spiritual "mother" to many.


Voi miten, mykistävä tulkinta.  ??? :smitten:


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Lizzy - 18.11.2008 21:10:14
se oli siellä ihan lopussa kun otti ensin lisätietoa nouseva merkki ___ kohdalta ja selaa alas.

Hallitsijaplaneetta, sinähän sen sanoit! Kuu on ravun hallitseva planeetta, joten ilmankos toi kuu kalat kuvaa mua niin hyvin, ja toi koko yliherkkä kombinaatio, vaikka muuten oon aika tuli ihminen.
Sitä yhteensovittamista ja toimimaan saamista juu.
Nousu ja kuu toimii hyvin yhteen, mutta mites sitten ne muut  :jousimies: energiat...  :crazy2:


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: mc82 - 18.11.2008 22:00:16
Niinno, laitetaan nyt tämä tänne. Eli mä siis olen se  :askendentti: :kauris:

nouseva kauris

Kunnianhimoinen, eteenpäin pyrkivä ja vastuuntuntoinen nouseva Kauris ihastuttaa asiallisilla ja jämäkillä kommenteillaan. Nouseva Kauris on kuin näyttelijätär Catherine Deneuve, kestävän kauneuden kuningatar.
Tai oletko seurannut Chicagon lääkäreitä? Kate Austin ylilääkärinä on kuin ilmetty nouseva Kauris: kunnianhimoinen uranainen, joka ei vähästä hätkähdä. Nousevana Kauriina sinuun myös mitä ilmeisimmin luotetaan. Sinun kannattaa olla valmiina ottamaan vastaan isojakin projekteja ja organisointia vaativia tehtäviä, sillä ne ovat suorastaan alaasi.
Kunnianhimoa pitäisi riittää, sillä tällä asetelmalla kannattaa tähdätä korkealle! Haasteinasi ovat tietysti työnarkomaaniuteen viittaavat teemat sekä turha aikuismaisuus - sinun kannattaakin pitää mielessäsi, että välillä pieni leikkimielisyyskin on elämässä paikallaan!


Heh, eli olen siis jäätävän tylsä ikiaikuinen  :P  Pakko myöntää, että se menestymisen tarve pykii jossain taustalla, mä haluan päästä korkealle, tienata paljon, saada turvatun talouden ja kivan oman kodin sekä päästä nauttimaan kovalla työllä ansaituista rahoista. Olen kieltämättä aika materialistinen ihminen.. Ja menestymisen tarve on kova, olen koko ikäni tehnyt aina parhaani ja enemmänkin esim. opiskelussa (noo en ihan aina kuitenkaan, osaan myös löysäillä :P ) pyrin aina parhaaseen mahdolliseen tulokseen ja olemaan porukan parhaita. Työnarkkiksen piirteitä, koska opiskelu menee helposti harrasteiden edelle. Meikäläisen motto: ensin hoidetaan vastuut alta, sitten vasta hankitaan aikaa harrasteille. Ei kiva.. :-\

Toivoisin, että osaisin ottaa rennommin, mutta kun se vastuuntunto vaan on jossain tuolla selkäytimessä. Ja tunnen itseni TYLSÄKSI, koska en vain osaa lähteä esim. ulkomaille ex temporena.. Kaiken pitää olla ennalta suunniteltua jne..

Koen välillä olevani niin ristiriidassa itseni kanssa, että huhhuh! Kuitenkin mun sielussa asustaa se  :aurinko: :jousimies: , joka haluaa mennä, nähdä ja kokea kaiken, ottaa kaikesta selvää, mutta  :askendentti: :kauris: vetää maan pinnalle ja pistää jäitä hattuun ja vastuuta peliin. No, on mulla kuitenkin vielä Jouskarin hassuttelukyky, vaikken ehkä sieltä kaikkein seikkailullisimmasta päästä muuten ole.. :angel: Mulla lisäksi vielä  :askendentti: :aspect_kvi: :kuu: :leijona: , eli ulkokuori ja tunne-elämä välillä sellaisessa kriisissä, että huh! Tunteet vellovat ja kuohuvat tulisina, kaipaan rakkautta, seuraa, huomiota ja arvostusta, mutta ulkokuori on välillä kylmä, rationaalinen, etäinenkin ja asenne semmoinen "en kaipaa ketään, hyvin pärjään yksinkin".. Kauhea ristiriita :-\

Tylsä, tylsä, TYLSÄ nousumerkki tuo Kauris ja melkoinen riippakivi välillä :tickedoff:


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Athene - 19.11.2008 14:27:47


sun ammattisihan on aivan todella kysytty nyt kun nuoret ja lapset tosiaan kaipaa sitä ohjausta...tietenkään ei voi pakottaa ihmistä tekemään sitä mikä ei kiinnosta, mutta kai sillä joku syy oli kun lähdit sinne?...


No nuorisotyöntekijäksi olen aina halunnut, joten siksi tätä alaa lähdin opiskelemaankin!Ennen yh.ped opintoja opiskelin merkonomiksi.Luulin,että tää koulutus olisi paljon enemmän käytännöllistä kuin teoreettista.No kai siellä työelämässä sitten oppii jahka sinne päästään.Ilmeisesti opetuksen taso vaihtelee paikkakunnittain.Olisi vaan pitänyt vaihtaa kampusta kerran, kun siihen oli mahdollisuus.Nyt se on jo myöhäistä, kun viimeinen vuosi on käynnissä.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Lizzy - 19.11.2008 16:59:24
Tiedä sitten onko nousumerkki se voimakkain kasvunpaikka kartalla kun yksi jos toinen tuntuu olevan vähän nousumerkistään sitä mieltä että... se on tylsä...  :tickedoff: :2funny:

Mc82, aika jännä että koet miehesi  :askendentti: :neitsyt: noin rasittavana, vaikka se on kuitenkin oman noususi kolmiomerkki.

kaipaako nousumerkeissä sitten kuitenkin... sitä haastetta... tai jotain magneettisuutta mistä tuolla toisaalla oli puhetta...  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: obsidiaani - 19.11.2008 19:24:16
 ::) nouseva skorppiooni täälläkin. Ehkä nousumerkin vaikutus todellakin alkaa vasta iän myötä. Lapsena olin  astrosta kovastikin kiinnostunut mutta uudelleen tämä heräsi vasta nyt. Käsitän itse skorpparin arvoituksellisuuden myös tällaisena mystisyyspyrkimyksinä, ja mielenkiinto astroa kohtaan heräsi nyt uudestaan ...vanhemmalla iällä (34 v).

Palstalta löysin yhden itseäni vastaavan (aurionko oinaassa, nouseva skorppiooni) mutta hän ei ole hetkeen ollut yhteyksissä. Onko muita "samalla kohtalolla"?


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Norna - 20.11.2008 10:24:24
 Tuolta linkin alta löytyikin:

Virgo Rising and Mercury in Aries

Your ruling planet, Mercury, is in Aries, indicating a sharp intellect with an intuitive grasp of essentials, and the capacity to think for yourself. You have a creative mind and generate original ideas and plans. You tend to be impatient in conversation with slower or duller wits, can be too forceful or certain you are right, and also too argumentative. You often dominate conversations, lacking receptivity and the ability to listen (unless other factors in your birth chart suggest some sensitivity to others ideas). Others will seek you out as an authority in your specialty or area of expertise.


 Tuo pitänee aika hyvin paikkansa, harmittaa joskus kun on huono kuuntelija.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Tastgagta - 20.11.2008 13:11:04
Skorpionihan se on mulla nousumerkkinä. Mulla myös sama juttu kuin monella muullakin, että vasta "vanhemmalla" iällä on alkanut tulla nousevan merkin luonteenpiirteitä voimakkaammin esiin. Mistä mahtanee sitten johtua...?


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: mc82 - 20.11.2008 18:51:11
Mc82, aika jännä että koet miehesi  :askendentti: :neitsyt: noin rasittavana, vaikka se on kuitenkin oman noususi kolmiomerkki.

kaipaako nousumerkeissä sitten kuitenkin... sitä haastetta... tai jotain magneettisuutta mistä tuolla toisaalla oli puhetta...  :coolsmiley:

Auts, saitko tosissaan sellaisen kuvan turinoistani.. :-X  Kun kirjoitin aikaisemman aavistuksen huumorimielellä, eli mies ärsyttää kyllä huomattavasti vähemmän kuin mitä tarinani antaa ymmärtää.. Vaikka oikeasti kyllä tuppaa välillä käpy palamaan, kun mieheltä ei jää mitään huomaamatta ja kaikki mitä herra huomaa, on pakko myös ilmoittaa mulle, myös ne ei-niin-kauniit asiat ja ne asiat, jotka jo tiedän varsin hyvin ennen kuin herra suunsa avaa..

No hyvä puoli on kuitenkin se, että mies yleensä tyytyy vain toteamaan asian eikä yritä ruveta vänkäämään, että teeppäs sille nyt noin ja näin, niin tulee hyvä.. Siinä tapauksessa herra tod.näk. saisi mustan silmän - eli ilmeisesti meikäläisen ajoittain erittäin räiskähtelevä temperamentti on jo tullut tutuksi.. ::) :angel:

Heh, helppo kumppani minä, juu..  :knuppel2:

No mutta meillä on tosissaan  :askendentti: :aspect_tri: :askendentti: , orbikin on 4 astetta. Ja siis  :askendentti: :neitsyt: tuntuu oikeasti varsin omalta merkiltä ja sellaiselta, jonka kanssa tulee juttuun mainiosti (mun lähipiirissä onkin huomattavasti nousu-Neitsyitä, jotka ovat loppupeleissä oikein ihania persoonia ja mulle läheisiä :-* ). Elo on kyllä loppupeleissä hyvin rauhaisaa ja leppoisaa  :askendentti: :neitsyt: :n kanssa, jos näitä ajoittaisia pikku ärsytyksiä ei ota huomioon (niitä ärsytyksiä kun löytyy joka merkistä).

Exä oli  :askendentti: :kaksoset: ja pakko sanoa, että nousu-Kaksonen on aika vieras merkki  :askendentti: :kauris: :lle - eikä homma oikein toiminutkaan pidemmän päälle.. Ei vain oltu samalla aaltopituudella, mikä johtuu varmaan paljolti muistakin tekijöistä kuin pelkästä nousumerkkien yhteensopimattomuudesta (tosin varmaan nousumerkkikin siellä vaikutti)..


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: noname - 20.11.2008 19:51:32
Taurus Rising and Venus in Aquarius

Your Venus is in the idealistic, non-possessive, socially conscious sign of Aquarius, so while you do come across as a stable, reliable, substantial person, there is a definite streak of rebelliousness or unconventionality in you as well. You are very community minded and should function as an active participant and cohesive force in your community or group. Conveying and encouraging a spirit of brotherhood/sisterhood is part of your soul function. Beware of becoming extreme or fixed in dogma.




lähde: http://www.cafeastrology.com/taurus_ascendantrisingsign.html

jotain perää tässäkin, hillityn kuoren alla kytevä tulivuori  ;)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: mc82 - 20.11.2008 20:06:13
mutta huom...vain päällepäin....kyllä se aurinkomerkki kuitenkin on aika syvällinen ja vielä syvempi juttu kuin AC...mutta joillakin se on vaan piilossa. äidilläni esimerkiksi aurinko IC:llä joten hänellä oli/on se todellinen minuus keskiyön pisteessä ikäänkuin salassa.

Hmm, no tästä tuli mieleen, että mun synt. kartalla  :aurinko: tekee väljää  :aspect_con: :ää :keskitaivas: :lle, eli olisikohan sillä vaikutusta, että tuntuu siltä, että mulla se jouskariluonne on aika vahvasti näkyvillä.. ???  Pääsääntöisesti se  :askendentti: :kauris: siellä taustalla koittaa pitää aisoissa (ja pakottaa välillä olemaan tylsä) ja takoo järkeä päähän, kun taas toisaalta se  :aurinko: :jousimies: mennä posottaa eteenpäin höpsötellen ja hauskuuttaen muita sekä eläen suht leppoisasti. Kun mies sanoi, että mä ja eräs toinen luokkakaveri olemme luokan suurimmat höpsöttelijät ja hassuttelijat, jotka haluavat saada muut hyvälle tuulelle (molemmat olemme siis  :aurinko: :jousimies: , kaveri on vaan  :askendentti: :neitsyt: ).. :angel: Joo-o... Tuntuu vaan, että nuo kaksi merkkiä vuorottelevat kovasti, välillä on toinen näkyvissä ja välillä toinen.. Kun se nousumerkki taitaa iän mittaan tulla enemmän esille kuin aurinkomerkki.. :idiot2:


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Ajatus - 21.11.2008 14:56:53
olen kyllä samaa mieltä, äitini kun on  :askendentti: :kauris:...niin minä se meistä olen aina ollut enemmän  :kaksoset: vaikka hän on aurinko  :kaksoset:.

Minusta taas esim. Kaurisenergiaa on sanonut, että olen kaurismaisempi kuin hän (olen siis :askendentti: :kauris:, hän :aurinko: :kauris:). Itse en osaa sanoa onko asia niin, mutta ehkä tässä tulee esiin juuri se, että nousumerkki näkyy parhaiten juuri toisille?

Kauriista ja Kaksosista sen verran, että yksi parhaista ja pitkäaikaisimmista ystävistäni on :askendentti: :kaksoset:, eikä töki yhtään. :) Varmasti tuo oma :kuu: :aspect_con: :merkurius: ilmamerkissä siinä auttaa, kuten olen monesti todennutkin. Lisäksi kun IC:ni on Kaksosissa, niin Kaksosen energia tuntuu "kotoisalta".


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Corvus Leonis - 21.11.2008 18:07:10
Jep, ei se ihan pelkkä sosiaalinen rooli ole... myös ulkonäkö ja tietynlainen pääasiallinen orientoituminen elämässä, mistä vihjaa lähinnä sen hallitsijan sijainti kartalla aspekteineen.

Tosin toisin kuin aurinkomerkit, askendentit kannattaa jakaa dekaneihin eli kolmanneksiin jotta niistä saisi täyden ymmärryksen, tällöin niitä on yhteensä 36 (3 per merkki) ja merkin kahdella toisella kolmanneksella on kaksoishallitsijana saman elementin muut hallitsevat kappaleet. Tästä seuraa myös että ainoastaan merkin ensimmäinen kolmannes on merkilleen stereotyyppinen ja muut kaksi kolmannesta sen sijaan muistuttavat enempi kaksoishallitsijakappaleen varsinaisesti hallitsemaa merkkiä kuin omaa merkkiään.

Omituista kenties, mutta varsinkin veedikot käyttävät, mutta niillä onkin aika kummia jaotteluja ja tulkintoja noista. :o



Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Norna - 22.11.2008 17:22:59
 Onko teillä tietoa jostain sivustosta missä kerrotaan noita kuvauksia kehosta ja kasvoista tietylle  :askendentti:?


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Norna - 22.11.2008 17:24:39
Kappas tällaisen löysin itse: http://www.elbertwade.com/page60.html


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Lizzy - 22.11.2008 20:07:32
Mc82, no hyvä että ylitulkitsin tuota ärsyyntymistäsi. Ajattelinkin ihan noin astrologisesti että ymmärsinkö oikein kun kolmiomerkit kuitenkin kyseessä.  :)

Dawnchild, sehän on hienoa, jos olet tavallaan aina pyrkinyt sitä nousumerkkiä kohti. Mulle se on jotenkin vieras alue, kuitenkin... vaikka ulkoisesti muistutan varmasti rapua todella paljon. Mutta kyllä musta löytyy myös se temperamenttinen puoli, vaikka se ei ole aina se joka ensimmäisenä näkyy.

Kato vega, en oikein ymmärtänyt tuota jaottelua? Tarkoititko siis dekanadeja vai dwadeja? Mitenkä esim. se jaoteltaisiin, jos minulla on asc. 10´6  :rapu: ?  ???


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Corvus Leonis - 23.11.2008 05:12:42
Kato vega, en oikein ymmärtänyt tuota jaottelua? Tarkoititko siis dekanadeja vai dwadeja? Mitenkä esim. se jaoteltaisiin, jos minulla on asc. 10´6  :rapu: ?  ???

Dekanadeja, dekanadeja hyvät ihmiset!  :police:(Dwadit ovat liian epäkäytännöllisiä, mieluummin käyttäisi niiden tilalla jotain Sabian-symboleja tai pysyy ihan matemaattisella astelinjalla.

Asc 10'6 Rapua osuu merkin kakkos- eli skorpionidekanadiin jolloin kaksoishallitsijana on Pluto, jos se olisi 20'6 niin vastaavasti kolmos- eli kaladekanadiin jolloin kaksoishallitsijana olisi Neptunus.



Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Lizzy - 23.11.2008 11:33:30
Kiitos Kato Vega. Eli siis mulla on hallitsevina planeettoina  :kuu: ja  :pluto: no huh huh mikä yhdistelmä.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: mondo - 23.11.2008 12:27:54
Enpä ole osannut 'dekoja' katsoa. Ei yhtään yllätä, että  :pluto: (tai vanha  :mars:) ja  :kuu:. Onko se sitten näin päin parempi....taasko tunteet tulee perässä. Ettäkö kartta toistaisi samoja teemoja monessa paikassa  :D Ja vielä ehkä niinkin, että lopulta ne tunteet löytyy  :) (nyrkki pöytään tulee jo luonnostaan). Nyt aloin miettiä, että ehkä ne tunteet onkin vähän ravun kuoressa ja silloin, kun niitä tulee, niin räjähtämällä kieltämättä tai niinkun pohjia myöten. Joskus on tullut naurettua niin kippurassa lattialla, ettei siitä meinaa selvitä millään.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Lizzy - 23.11.2008 12:34:47
Mondo, toihan oli hauska näkemys.  :coolsmiley: Mulla tulee ne tunteet  :kuu: luonnostaan ja sitten vähän myöhässä se per****  :knuppel2: :tickedoff: :pluto: :mars:


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: suski7 - 23.11.2008 12:54:52
mä en ole koskaan "tuntenut" olevani kaurisLUONTEINEN, enempi neitsykäinen ja yllätys, käväsin DolceVitan vinkkaamalla sivulla ja löysin sivulta (muutin vain ton numeron (http://www.elbertwade.com/page107.html) ja löysin kaurisnousuisten dekantit selityksineen) JA siellä on 21 asteisen asc kauriin merkkinä on NEITSYT, heh,  olen aika yllättynyt! Käväskääs kattomassa, josko sieltä löytyis selitystä sille miksi ei anna tunnu asc merkki omalta. Tosin myös Dragonia-kartan mukaan olen asc neitsyt (www.astro.com). Kiitti hienosta vinkistä DolceVita  :smitten:

Tosin suosittelisin katsomaan myös dekantit itäpisteen mukaisesti (saat sen tekemällä Meridian kartan, jossa asc sitten sijoittuu johonkin muuhun huoneeseen kuin siihen perinteiseen 1.huoneeseen, ja katsomalla mihin se 1.huoneen kärki menee, esim mulla kaloihin (1-10 dekantit) joka tuntuu erittäin sopivalta myöskin...ainakin mitä tuli akkujen latautumiseen yksinololla.... :)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Lizzy - 23.11.2008 13:06:56
Kiitos minunkin puolestani tuosta linkistä. Heh, hyvin osu ja uppos tuo Rapu/Skorpioni...  ::)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: suski7 - 23.11.2008 13:24:15
http://www.astrofaces.com/astrofaces/

tässä astrofacen linkki, laitat vaan täppiä asc, kuun ja auringon kohdalle ja katsos vaan samantyyppisiä naamoja astrologisesti...hauska sivusto...eli "select photos"


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: noname - 23.11.2008 13:38:17
Kappas tällaisen löysin itse: http://www.elbertwade.com/page60.html

Kiitos tästä  :)

Osuvin kuvaus tähän asti lukemistani tällaisesta tyypillisestä venus härkänousuisesta, itsekeskeisestä, sensuellista juopotteluun, mässäilyyn ja seksiin orientoituneesta pystynokasta  ;D Onneksi kartalla on muitakin elementtejä, vaikka kyllä tästä lähes nolostuttavalla tavalla tunnistin itseni  :-[




Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Lizzy - 23.11.2008 15:38:19
Höpsis Fia, pois turha kainous.  :coolsmiley: Kyllä  :harka: saa olla ja on aistillinen merkki eikä siinä ole mitään pahaa.  :)

Mua joskus nolostuttaa ravun tunteilevuus ja sitten kun siihen lisätään mausteena tuo skopu dekanadin sellainen psykologisuus ja läpitunkevuus niin oi voi...  :-[ Mutta minkäs sitä itselleen mahtaa. On sitten sellainen kuin on.  ;D 8)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: söpöliini - 23.11.2008 16:53:47
Löysinpä tämän, ja kyllä tuo teksti vain on minua..
 :aurinko: :jousimies:,  :askendentti: :leijona::

Nousevasta leijonasta ei voi erehtyä, sillä hän rakastaa esiintymistä, näyttävyyttä ja arvovaltaista olemusta. Hänestä saa itsevarman ja karismaattisen ensivaikutelman, mutta syvällä piilossa saattaa asua epävarma pikkupoika/tyttö, joka tarvitsee kehuja ja kiitosta. Nouseva leijona on usein periaatteellinen, vahvatahtoinen ja päämäärätietoinen.

Nouseva leijona vetää puoleensa viileää ajattelijaa, vesimiestä, jonka rooli on saada leijona luopumaan kuninkaallisesta identiteetistään ja itsekeskeisyydestään. Vesimies näyttää usein leijonalle, kuinka turhamaista on kukkoilla tunkiolla. Vesimies edustaa leijonalle myös henkisyyttä ja tyyneyttä, jotka kestävät kuninkaallisen itsekorostuksen mahdottomuuden.

Ennen näille sivuille eksymistä aina ihmettelinkin, kun mieheni kertoi päiden kääntyvän, minne vain menenkin.. Paistatteli siinä sivussa sitten. Samaa sanoi hyvä naispuoleinen ystäväni jo reilu vuosi takaperin. Ja hänkin sanoi että on kivaa paistatella siinä sivussa ken kuljimme yhdessä..  ;D

Tässähän se selitys sitten on..  :laugh: Jännää, että useimmiten tunnen että juuri tuo nousumerkki on se joka minua johtaa, ja sitten se  :kuu: :kalat: käy siinä säännöllisesti naamaansa näyttämässä.. Joka päivä kuitenkin. Tuo aurinkomerkki tuntuu iän myötä jääneen enemmän vain taka-alalle. Se on kyllä minua, mutta jotenkin hämärtyneessä muodossa.. Voi jee mikä selitys, ymmärsittekö??  :smitten:

Niin, ja selvinnyt on sekin, miksi se peili on välillä niin rakas kapine...  :-[  ;)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: mc82 - 24.11.2008 20:16:06
http://www.elbertwade.com/page107.html

Mulla on  :askendentti: 14 astetta  :kauris: 34' (tuota vikaa lukemaa en nyt mene vannomaan, että menikö ihan oikein, mutta 14 astetta Kaurista enivei..), eli sijoittuu 2. dekaaniin ja näköjään taustalla vaikuttava voima on Venus/Härkä..

(osa poistettu)

Khyllä, mä oikeasti olen aika himokas rahan, materian ja elämän nautintojen perään.. ::)  Vaikka toisaalta kunnianhimoa riittää, niin toisaalta myös mulle on tyypillistä se, että jotkut hommat väännetään "kieli poskella"-meiningillä, jotta jää enempi aikaa kaikkeen rentouttavaan ja mukavaan.. Olen aika laiska eräissä asioissa, pakko myöntää :-[  Mulle passais joku helppo työ, jossa saa istua paljon, rahaa virtaa taukoamatta ja säkkikaupalla sisään ja jää aikaa elämälle, harrastuksille jne..

(osa poistettu)

Rahhaa, rahhaa, tekköö pahhaa - niin, jos sitä ei siis ole/tule ;)

(osa poistettu)

Jeps, nakkisormi ja muutenkin meikäläisessä on PALJON rakastettavaa ja pehmeyttä sekä henkisesti että fyysisesti :P  Pitäisi aloittaa se laikkari, mutta aika ollut aika kortilla ja Saturnuksen transiitit imeneet mehut aika totaalisesti *seli seli* - näin väsynyt en ole ollut aikoihin.. :buck2:

(osa poistettu)

Sokerihiiri - ja sipsihiiri myös ajoittain.. :angel:  Pitäisi oikeasti päästä irti makeasta.. Ja kyllä, rakastan huomiota ja hellittelyä :angel:

(osa poistettu)

Toi on muuten aika jänski juttu, että mulla on aika tarkka nuottikorva - kaikki riitasoinnut SATUTTAVAT korvaa ihan jumalattomasti, jos kuuntelen musiikkia tms. Ja sanoisin joo, että olen aika leppoisa tyyppi loppupeleissä ja kaverustun helposti hyvinkin erilaisten ihmisten kanssa.

[Ylläpito poisti osan sisällöstä koska saimme DMCA ilmoituksen tekstin tekijältä. ]


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Ajatus - 25.11.2008 16:43:54
Jep, ei se ihan pelkkä sosiaalinen rooli ole... myös ulkonäkö ja tietynlainen pääasiallinen orientoituminen elämässä, mistä vihjaa lähinnä sen hallitsijan sijainti kartalla aspekteineen.

No, liittyväthän ulkonäkö ja yleinen orientoituminen elämäänkin toisaalta sosiaalisuuteen. Ehkä rooli-sana tuo vain liikaa mieleen näyttelijän roolin ja sitä kautta konnotaation jonkinlaisesta epäaitoudesta. Itse näen sosiaalisen roolin vahvasti myös osana minuutta, koska kukaan meistähän ei elämässä yksinkertaisesti voi välttyä toisten ihmisten läsnäololta ja sitä kautta heidän vaikutukseltaan. Olemme kaikki "sosiaalisuuden tuotteita".

Tuo dekanadijuttu oli jännä. Itselläni :kauris: :askendentti::n aste osuu juuri kolmannen dekanadin alkuun ja ehdottomasti olen enemmän kolmosta kuin kakkosta, kuten suski7kin. Tosin koen kyllä Kauriin merkin yleisesti ottaen ihan omaksi, ettei siinä mitään - mielenkiintoista lisävalaistusta kuitenkin!


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Riitta - 25.11.2008 19:41:04
Hmyh, nousumerkkini on Leijona ja viela kaiken lisaksi olen Aurinko Harka-eli ilmeisesti kuulun myos naihin
massailiaherkuttelialaiskoihin, enka ikina ole vihannut rahaa-en rahan vuoksi, vaan se tekee elaman helpommaksi..mutta kai ne muut planeetatkin antaa hiukan..pehmeampaa taustaa  :P


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: taiska - 25.11.2008 20:48:53
Ylläpito poisti sisällön koska saimme DMCA ilmoituksen tekstin tekijältä.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Corvus Leonis - 26.11.2008 06:26:42
Itse näen sosiaalisen roolin vahvasti myös osana minuutta, koska kukaan meistähän ei elämässä yksinkertaisesti voi välttyä toisten ihmisten läsnäololta ja sitä kautta heidän vaikutukseltaan. Olemme kaikki "sosiaalisuuden tuotteita"./quote]

'Minuus' eli identiteetti on ihan erikseen,  :aurinko: nääs. Asc ei alkujaan ole sen kummempi kuin lapsuuden perheessä muokkautunut asema, vähän kuin koiranpentulaumassa ikään. Jotkut identifioivat askendenttiinsa aikuisinakin voimakkaammin kuin aurinko- tai kuumerkkiinsä, mutta se on aika lailla itsensä harhaanjohtamista.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Ajatus - 26.11.2008 11:13:53
Itse näen sosiaalisen roolin vahvasti myös osana minuutta, koska kukaan meistähän ei elämässä yksinkertaisesti voi välttyä toisten ihmisten läsnäololta ja sitä kautta heidän vaikutukseltaan. Olemme kaikki "sosiaalisuuden tuotteita".

'Minuus' eli identiteetti on ihan erikseen,  :aurinko: nääs. Asc ei alkujaan ole sen kummempi kuin lapsuuden perheessä muokkautunut asema, vähän kuin koiranpentulaumassa ikään. Jotkut identifioivat askendenttiinsa aikuisinakin voimakkaammin kuin aurinko- tai kuumerkkiinsä, mutta se on aika lailla itsensä harhaanjohtamista.

Niin, itse olen aina identifioitunut noista kahdesta huomattavasti enemmän aurinkomerkkiini kuin nousumerkkiini, mutta toisilta taas tulee kommenttia kaurismaisuudesta. Lapsena olin pikkuvanha kirjatoukka, sisaruksista vanhin, mikä sopii Kauriiseen ja liittyy juuri tuohon asemaan perheessä. Viihdyin yksin ja viihdyn edelleen - toisaalta matkoille, kaupungille ym. kaipaan aina seuraa: Kala viihtyy parvessa. En ole urasuuntautunut enkä yrittäjähenkinen, kuten monet Kauris-ystäväni ovat. Näen itseni sisäisesti eniten Kalana, joka näyttäytyy Kauriina niille, jotka eivät minua kokonaan tunne. Lisäksi itse katson, että persoonassani on erittäin paljon Vesimies-kuuta, jonka pois jättäminen kokonaisuudesta antaisi omasta mielestäni minusta täysin vajanaisen kuvan. Noista kolmesta yhdessä saa jo jonkinlaisen käsityksen minusta, mutta silti jää vielä monia tärkeitä juttuja pois.

Olen kokenut identiteetin erittelyn "palasiin" oikeastaan vähän keinotekoisena - ehkä siksi, että Kalana ajattelen, että kaikki vaikuttaa kaikkeen - mutta toki asioita täytyy käsitteellistää, että niistä voisi keskustella. Eivät psykologitkaan (tai sosiaalipsykologit) ole yhtä mieltä siitä, mitä identiteetti on, vaikkakin usein erimielisyydetkin voivat juontua vain erilaisesta kommunikaatiotyylistä, eivätkä taustalla olevat näkemykset lopulta hirveästi eroa toisistaan. Tuo dawnchildin tarkennus oli kuitenkin hyvä, koska en itsekään ajattele nousumerkin olevan pelkästään sosiaalisesti opittua. Ajattelen kuitenkin, että se vaikuttaa siihen miten kohtaamme maailman ja sen vuoksi myös siihen, miten maailma kohtaa meidät. Meillä on sisäiset ominaisuutemme, joita sosiaalinen ympäristö voi vahvistaa tai heikentää.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Norna - 26.11.2008 13:19:50
 Minäkin ajattelen että aurinkomerkkini Oinas on sisäinen esenssini, sen antamat energiat ovat isoin osa minua, mutta  :askendentti:  :neitsyt: on ikäänkuin juuri se tapa miten kohtaan ulkomaailman ja millä tavoin se energia suodattuu ulkomaailmaan. Tietenkin samaistun siihen ja se on osa minua yhtälaisesti koska on kuitenkin kyse persoonastani. Esimerkkinä vaikka jokin tilanne jossa Oinaan energia suuntautuu vahvasti eteenpäin ja saatan tuntea suuresti tätä asiaa kohtaan, kohta kuitenkin astuu esiin Neitsytmäinen hillitty rooli joka varsinkin vuosien mittaan on vahvistunut. Sisällä kuplii ja kuohuu ja pinnalta ollaan vaan Cool.
 :aurinko: antaa oinasmaisen energian puskea eteenpäin ja :askendentti: antaa sille energialle enemmän suuntaviivoja, ohjaa sitä tiettyihin asioihin. Kohdallani myös perhe on edesauttanut  :askendentti: edustamien asioiden esiintymistä, mikä on varmasti kokonaisuuden kannalta myös välttämätöntä jotta persoonan kehitys olisi optimaalisin mahdollinen.
 Ehkä ei ole siis sattumaa että synnymme perheeseen tai ympäristöön jossa  :askendentti: pääsee kehittymään, sehän on osa tarinaamme ja ne liittyvät pakostikin yhteen.

 Uskon kuitenkin että jos keskittyisin eniten Neitsyen ominaisuuksiin, voisin yksinkertaisesti huonosti, koska se ei ole täysin minua. Samoin jos valitsisin tietoisesti olla Vain Oinas, en voisi siitäkään kokea täysin tyydytystä. Siinä mielessä ihan totta tuo itsensä harhaanjohtaminen koska meissä on kuitenkin yleensä paljon eri puolia ja tasoja.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: indiima - 26.11.2008 17:10:29
Mielenkiintoisia ajatuksia täällä on heitelty.
Olen itse miettinyt tätä niin, että nousuleijonani edustaa sitä, mihin minun pitää tässä elämässä keskittyä, mille antaa itsessäni tilaa. Mulla on aurinko, jupiter ja neptunus tuolla leijonan huoneessa, eli 5.nnessä, eli vahvistuvat tästä asemasta. Ristiriidan olen huomannut siinä, että kauris on enemmän sellainen omien polkujensa hiljainen tallaaja, mussa on se nävertäjä - minä, joka voi päiväkausia vaan pakistella yksinään huomaamatta ajankulua, omien hommieni kanssa, ja täysin tyytyväisenä viettää hiljaiseloa. Sitten taas tarvitsen sen hetken ja ne hetket, kun iholle nousee auringon säteet ja koen, että voin lämmittää koko paikan ja kaikki ihmiset voimallani. Mulla on sellainen olo silloin, se on ihana tunne, se että säteilee jotain, jotain kaunista ja hyvää, sellaista anteliaisuutta ja lämpöä. Mä en mitenkään oppinut näitä säteilyasioita ja aikamoista tunneskaalaani ja tempperamenttini hyväksyntää lapsuuden kodissani, päinvastoin, tunsin olevani ihan avaruusolio, kun ääneni kohosi, kyyneleet tai nauru. Nyt tämä jo hallussa, jei.
Mitenkä sitten vesimiesaskendentti? Mitä se teille on opettanut? Vai onko se asia, joka on jo handussa?
Mulla se on työn huoneessa, ja siellä myös venus. Koen, että työni pitää rikkoa rajoja, omiani ainakin, hyvällä tavalla, mennä sinne missä ei ole käyty, En puhu burn outista, ei sellaista rajojen rikkomista, kyllä kunnioitus itseään kohtaan täytyy säilyttää :) Mitä te ajattelette deskendentistä?


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Norna - 26.11.2008 17:24:39
Vaikka DolceVita tuossa edellisessä sanoi ettei ehkä ole sattumaa, että synnymme perheeseen tai ympäristöön jossa 'aski' pääsee kehittymään, niin minä olen kyllä sattumoisin syntynyt ympäristöön jossa se EI päässyt sitä tekemään. Voipi olla että taas poikkeus vahvistaa säännön.

 Ei välttämättä se kehittyminen tarkoita auvoista yhteiseloa ja positiivista tukea kehitykselle lapsuudessa. Asia voi olla juuri niin että sitä puolta itsessä on joutunut toista kautta käymään läpi jos sitä on yritetty jopa tukahduttaa, silloinhan se on melkeimpä vahvempikin kasvuympäristö n-merkille. Sen olemassaolosta pitää silloin pitää väkisin kiinni ja sitä puolustaa tai hiljaa mielessään olla eri mieltä ;).
 Itselleni ei ole kuitenkaan synnyinperhe sattumaa, kuten tuolla totesin vaan kaikki, ne haasteet varsinkin, kasvattavat ja liittyvät vahvasti persoonan kehittymiseen.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Corvus Leonis - 27.11.2008 04:40:32
Kato Vega hoi, minäkin vastustan sitä sun lausumaa "Asc ei alkujaan ole sen kummempi kuin lapsuuden perheessä muokkautunut asema, vähän kuin koiranpentulaumassa ikään."
Siis sitäkin mieltä saa olla, mutta perustele! Ei niellä väitettä muuten  :police:  ;)


Asc on viimeisenä kehittyvä osa persoonaa kuun ja auringon jälkeen ja muodostaa suoran yhteyden IC-MC-linjalle, miten ja millaiseen asemaan joku on kasvatettu ja miten ihmisen odotetaan käsittelevän yhteiskuntaa laajemmin perustuen kasvatukseensa. ASC ja IC ovat niin syvässä keskinäisessä riippuvuussuhteessa, että käytännössä ne tuottavat toisensa.

Näin sitä ei kannata pitää mitenkään itsenäisesti valittuna osiona, se olisi kuin arvioisi koko talon pelkän oven perusteella. ::)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Dorian - 27.11.2008 14:09:19
Hmm...tuo nouseva merkki on minulla ainakin alkanut vaikuttaa suuremmin vasta kolmenkympin tuolla puolen. Ja moni "arvailija", joka väittää osuvansa oikeaan ihmisen kuin ihmisen horoskooppimerkin arvaamisessa, on arvannut oikein. Meinaan nousumerkin, eikä aurinkomerkkiä! hähhähhää... eli jatkuvasti arvaavat jouskaria, eivät kaloja.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Ajatus - 27.11.2008 14:47:15
Näin sitä ei kannata pitää mitenkään itsenäisesti valittuna osiona, se olisi kuin arvioisi koko talon pelkän oven perusteella. ::)

No mutta jos valitsee talon, niin valitseehan sitä silloin sen ovenkin. :) Mutta samoilla linjoilla olen kyllä siinä, ettei koko taloa pelkän oven perusteella kannata arvioida.

Muistelin juuri, että Markku Manninen joskus kommentoi kartastani, että nousumerkkini sopii minulle "kuin buutsit ratsastajalle". Oletteko miettineet asiaa siltä kantilta, että miten aurinko- ja nousumerkkinne asteet ja elementit natsaavat yhteen - olisiko tällä tekemistä sen kanssa, miten "omaksi" nousumerkki tunnetaan ja miten siihen suhtaudutaan? Itselläni esimerkiksi aurinko on kivasti sekstiilissä askendenttiin, joten ei sinänsä ihme, etten koe niiden välillä ristiriitaa.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Norna - 27.11.2008 14:56:28
 Mulla on kyllä joskus vaikeuksia sulatella tuota  :aurinko: ja  :askendentti: energioita, vaikka kartalla onkin niiden välillä kolmio. Oinaan kaikki tässä ja nyt ja dynaaminen eteenpäinmeno sekä Neitsytmäinen näpertäminen sekä perfektionismi on kyllä aika päätä hajottavaa. Suurin osa Ascendentille tulevista aspekteista on myös harmonisia, mutta ehkä ne ovatkin siellä helpottamassa ettei enempää pää sekoaisi  :laugh:.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Ajatus - 27.11.2008 16:18:11
DolceVita, toinen on sinulla sitten ilmeisesti aivan Oinaan lopussa ja toinen Neitsyen alussa, jotta kolmio olisi mahdollinen? Merkit ovat kuitenkin keskenään hyvin erilaiset kuten totesitkin, joten sikäli pelkkä helppo aspekti ei kohdallasi selitäkään kaikkea. :)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: allyson - 27.11.2008 17:37:21
lol lol
Täällä tää toinen inttäjä, inttäjä iänikuinen. Puuttuuko eläinradasta vahingossa aasi jostakin välistä, meidän merkuriukset kuuluis varmaan sinne.

Siinä minä oon Kato Vegan kanssa samaa mieltä, että  :askendentti: kehittyy viimesenä, mutten edelleenkään suostu alistamaan sitä kasvatuksen aikaansaannokseksi. En suostu. En taho. Ennemmin se on kuin entisestä elämästä salakuljetettu ruusunnuppu, joka jossakin piilossa pidetään kunnes aika on sille kypsä puhjeta loistoonsa. Kaikilla se ei ehkä edes pääse puhkeamaan, kuivuu omaan mahottomuuteensa.
Dawnchildilla tässä taitaa päteä se kehittyneen persoonan nousumerkki: valmista kauraa heti pienestä! ...kauraa...aasille...  :-*

*pyörittää näitä ajatuksia vielä ja yrittää kiinnittää ite häntäänsä*


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Corvus Leonis - 28.11.2008 05:20:52
Oletteko miettineet asiaa siltä kantilta, että miten aurinko- ja nousumerkkinne asteet ja elementit natsaavat yhteen - olisiko tällä tekemistä sen kanssa, miten "omaksi" nousumerkki tunnetaan ja miten siihen suhtaudutaan?

Varmasti. On esimerkiksi vahvan ascin ja heikon aurinkomerkin sekä heikon ascin ja vahvan auringon dilemmat, asciinsa ydin-identiteetin kustannuksella samaistuvat ihmiset, noitahan riittää.  ::)

lehdissä oli että Thaimaassa oli joku lentokenttäspektaakkeli, toivon että KV on ihan turvassa seikkailemassa jossain muilla rämeillä. :)

Viime aikoina ei ole taivaalla sattuneesta syystä näkynyt lentokoneita. Jos tulee asiaa keskustaan niin saattaa moottoritie olla poikki, yleensäkin sillä on tolkuton ruuhka. >:(

Mutta nääh, täällä ei ole kertaakaan ollut ihmisistä vaaraa. Kulkukoirien kanssa sen sijaan välikohtauksia sattuu kuitenkin harva se päivä, typerät elukat luulevat omivansa kadut. Suurkaupungeissa tuollaiset ovat muutenkin ongelma, minunkin naapurustossa ne saattavat aiheuttaa keskellä yötä helvetillisen rähinän jos vaikka joku motoristi ajaa paikalle, sitten kakarat itkevät ja naapurin emäntä karjuu ja kukaan ei saa nukutuksi. :-\


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Norna - 28.11.2008 11:35:18
DolceVita, toinen on sinulla sitten ilmeisesti aivan Oinaan lopussa ja toinen Neitsyen alussa, jotta kolmio olisi mahdollinen? Merkit ovat kuitenkin keskenään hyvin erilaiset kuten totesitkin, joten sikäli pelkkä helppo aspekti ei kohdallasi selitäkään kaikkea. :)

 Näin on  :)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: suski7 - 28.11.2008 18:27:03
Ajatuksen viestit luin "ajatuksella" kun viittasi tähän meidän kala-puoleen....eli se kertoo siitä tosi-minästä (meridiaanikartan 1.huone)..edelleen olen sitä mieltä että ASC kertoo sisäisestä ja MC ulkoisesta puolestamme. Minua on monasti luultu jouskariksi (MC  :jousimies:), ei koskaan kauriiksi (ASC  :kauris:), itse poimin kauriista vain sen kuivan  (mustan) huumorin, jota ihan kaikki ei ymmärrä, ja tietynlaisen synkkyyden 8), mutta sisäisesti olen se kalat (Dragonia kartan neitsyeen mun pitäisi pyrkiä, ja sen miellän myös omakseni, ihan sen vuoksi kun rakastan järjestystä ja siistejä pintoja, HUOM! käytännössä mun pinkat ja pöydät on siistejä ehkä sen yhden päivän)....kalat minussa uneksii ja keksii älyttömyyksiä  ;)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Ajatus - 03.12.2008 10:21:34
edelleen olen sitä mieltä että ASC kertoo sisäisestä ja MC ulkoisesta puolestamme. Minua on monasti luultu jouskariksi (MC  :jousimies:), ei koskaan kauriiksi (ASC  :kauris:)

Hauskaa, meillä näyttää olevan samat akselit - minullakin MC Jouskarissa. Itselläni tosin MC:n lähellä nököttää :neptunus: (ja vastaavasti auringon vieressä :jupiter:, eli mutual reception, kun ovat vielä toistensa merkeissä). Enpä osaa sanoa, luulevatko jotkut minuakin Jouskariksi, mutta varmasti joillain ei-niin-tutuilla voi hyvinkin olla minusta jouskarimainen kuva. Ehkä täytyy alkaa tehdä galluppia, mitä merkkiä veikataan eniten. :)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Lilli - 03.12.2008 14:12:39
Kiilaanpa tähän väliin...

Näin AC-Rapuna todellakin vedän puoleeni AC-Kauriita, vaikka tilastollisesti jälkimmäisiä ei edes kovin paljon tallusta keskuudessamme.

Kun Ajatuksen livenäkin olen tavannut, niin omasta mielestäni se asiallinen Kauris-habitus tulee kuitenkin ensimmäisenä silmille. Aika metka piirre on muuten, että niin AC- kuin Aurinko-Kauriillakin näyttää olevan aika voimakas kasvojen luusto. Nenä on monella varsin silmiinpistävästikin sellaista kotka-mallia. Jos ei ole, niin sitten ainakin pukeutumisesta ollaan tarkkoja. Olipa tyyli mikä tahansa, niin sille ollaan uskollisia jopa vuosikymmeniä. Tämä siis yleinen havainto Kauris-piirteistä, ei pelkästään Ajatuksesta.. ;)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Ajatus - 03.12.2008 15:51:21
Kyllä, täytyy tunnustaa että lievää kotkamaisuutta löytyy minunkin nenästäni. ;D Ja "korkeat" tai erottuvat poskipäät pistän myös AC-Kauriin piikkiin. Eräs asia, joka myös usein Kauriiseen liitetään, on kuulas iho - itselleni oli hieman uusi asia tajuta, että omakin ihoni voi jonkun mielestä olla "kuulas" - parikin ihmistä on sanonut näin. Omasta mielestäni olen vain kalpeanaama (onneksi ykköshuoneen Mars tuonee niitä pisamia kesäisin). ::) Ja tyyliä ei todellakaan tule helposti muutettua, joskus ihan itseänikin ärsyttää, kun sitä vaan ei "osaa" muuttaa esim. kampaustyyliään, vaan jämähtää aina siihen vanhaan. Kauris-puoleni tykkää klassisesta, mutta Vesimies-puoleni pitää sentään huolen siitä, ettei mennä ihan tätilinjalle.

(Psst...katsokaapas näitä neniä! Capricorn rising male & female (http://www.librarising.com/astrology/risingsigns/capricornrising2.html) ;D)

Minusta on myös hauskaa, että moderaattoreista ainakin kolme (AthaMaarit, selkälokki ja minä) on Kauris-nousuista ja niin ikään kolme (Lilli, Kaurisenergiaa ja Lunea) Rapu-nousuista. Näyttää olevan suosittu akseli näissä hommissa. :)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Norna - 03.12.2008 17:14:11
http://www.librarising.com/astrology/risingsigns/geminirising2.html Kappas täällä meitä neitsyt-nousuisia ja nenissä on havaittavissa ainakin naisten osalta tuota pienuutta. Itsekin omaan pienen nenän. Tuolla sanottiin että yksi piirre olisi kaareutuvat kulmakarvat ja se on myös täällä. Aika monella tuolla on aika pyöreät kasvonpiirteet (vähän lapsenomaiset), posket ym. No tietysti nämä edustavat julkkishahmoja ja oman aikansa kaunottaria. Itselläni on myös pyöreät kasvonpiirteet.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Ajatus - 03.12.2008 17:21:57
Hei DolceVita, tuo linkki viittasi vahingossa Kaksos-nousuisiin. Tässä oikea linkki Neitsyt-nousuisiin: http://www.librarising.com/astrology/risingsigns/virgorising2.html. Tuo meidän Astro-Seppokin on muuten Neitsyt-nousuinen. :)

Tässä vielä linkki pääsivulle, josta pääsee katselemaan eri nousumerkkien kuvia: http://www.librarising.com/astrology/risingsigns/ristable.html


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Norna - 03.12.2008 17:29:15
 Ojsan :D Tattis.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: T-H - 03.12.2008 18:05:16
Olipa jännä tehdä huomio tuosta Ajatuksen linkistä. Mulla on kanssa pieni sievä nenä ja kaartuvat kulmakarvat. Mulla on korkeat poskipäät ja kulmikkaat kasvot. Sellaiset sirot piirteet kokonaisvaltaisesti. :)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Lilli - 03.12.2008 19:41:20
Tässä nousu-Rapuja

http://www.librarising.com/astrology/risingsigns/cancerrising2.html

Niin miehillä kuin naisillakin näyttäisi olevan melko näyttävä suu - joko leveä sellainen tai sitten huulet ovat sensuellit. Silmät yleensä suuret ja ennemmin kaukana kuin lähellä toisiaan (Kauris-tyypillä on usein silmät lähellä toisiaan). Kirveellä veistettyjä naamoja ei liiemmälti tässä sakissa ole.

Itsekin olen huulistani kuullut aika usein.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Norna - 03.12.2008 19:50:49
 Neitsytnousuisissa miehissä on muuten näköjään aika nenäkästä porukkaa  :)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: kimo - 03.12.2008 19:53:29
Kävinpä minäkin naamoja tutkimassa...

Ite  :aurinko:  :askendentti:  :jousimies: ja tunnistan kyllä pitkänomaiset kasvot ja "surulliset", ulkonurkista alaspäin kääntyvät silmät!


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: taiska - 03.12.2008 20:13:09
Kate Hudson
Apr.19,1979
Sun in Aries
Moon in Capricorn
ASC  :leijona:

Kuten minullakin  ::)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Lilli - 03.12.2008 20:42:59
Katsoin muuten kaikki kuvat lävitse tuolta Ajatuksen antamalta sivustolta. Jonkun verran siellä näyttää olevan virheitä, esim. Adolf Hitler on tiettävästi AC-Vaaka eikä AC-Skorpioni ja Angelina Jolie ja Elizabeth Hurley kuuluvat AC-Rapuihin eivätkä AC-Jousimiehiin.

Astrothemestä tai joltain muulta luotettavalta kannattaa tarkistaa syntymäkartat.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: nikki - 03.12.2008 23:42:19
kun te tuolla aiemmin vänkäsitte näkyykö  :askendentti: ennemin vai myöhemmin,
niin ainakin omalla kohdalla kokisin että se on ollut koko ajan mukana kuin peräpukama,
johtuen ehkä siitä että:
 :aurinko: :skorpioni: on vain 8 asteen päässä  :askendentti::lta,
eli proge  :aurinko: esmes on hyvinkin pian saavuttanut syntymänousun,
 :askendentti: :jousimies:,
 :jupiter: :aspect_opp: :uranus: tekee  :askendentti::lle aika tarkan t-ristin,
eli oma  :jupiter: planeetta mukana kuviossa koko ajan,
 :kuu: :kuunsolmu:  :leijona:on aika tarkassa kolmiossa  :askendentti::lle,
 :kuunsolmu: ei heitä kuin 5 minuuttia kolmiosta,
eli olen ilmeisesti  ilmentänyt solmuani jo vauvakuvissa "nyrkkiäni puiden"?
opin varhain kävelemään,lukemaan ennen koulua,
nuoruuteni liftasin ympäri maata,
kävin maapallon toisella puolella,
ja nyt olen tuolla kasvatus/opetusalalla,ja kouluun taas,
kaikki  :jousimies::stä,
proge  :askendentti: :kauris::kin sopi/sopii kuvioihin työntäyteisenä,vastuullisena,
mutta sitäkin olen ilmentänyt jo lapsuudesta,
 :saturnus:  :vesimies: :aspect_sex: :askendentti: :jousimies:
tuostako johtunee että tuolta linkistä viehättää suunnattomasti nämä  :askendentti: :kauris:  :aurinko: :vesimies: miehet?

Mannisella oli hyvä jaottelu näistä nousuista,
lähinnä synt.vuorokauden mukaan,
uskottavat (meikä aamusyntyinen) mut vaikeesti lähestyttävät,(Koivisto)
helposti lähestyttävät (iltapv synt.)muttei niin uskottavat,(Ahtisaari?)
ja sitten ne ihan omaa elämäänsä elävät "taiteilijarentut" (yösyntyiset)
ja
sitten oli näitä "eksoottisia" nousuja esmes  :vesimies: :kalat: :oinas:?
muistaakseni,
mutta että nousulla on väliä,jos olet puiston penkillä juopottelemassa porukalla,
niin poliisisetä korjaa ekaks sen "vähemmän uskottavan" talteen,
jostakin se vaan "paistaa" tuo  :askendentti:,
 vaikka tilanne ois kaikille sama niin kohtelu ei ole

eikös se "horos cope" tarkoita "tarkkaile tuntia"
eli sillä perusteella tämä syntymätunti ois hyvinkin merkittävä,
ja itsellä se liittyy peräti elämänpolkuunkin (10)
ja kymmenes tunti kun eka kerran rääkäsin tähän maailmaan

niin ja piti lisäämäni myös Mannisen kommentti,
että  :askendentti: on myös se kohta kartasta,
mikä asettaa meille rajat,
ja tämäkin pitää itsellä paikkansa,
liikunnallinen  :jousimies: ei ole enää kympin urheilija polvivamman jälkeen


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: taiska - 04.12.2008 01:10:30
Viisaita joriset Nikki  ::). Minäkin vain tsestäni sitä Leijonaa löydän niin paljon  ::). Mihin ryhmään minä kuulun syntymäaikani suhteen, kun se on tasan 12:sta  ;D


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Ajatus - 04.12.2008 09:59:48
Katsoin muuten kaikki kuvat lävitse tuolta Ajatuksen antamalta sivustolta. Jonkun verran siellä näyttää olevan virheitä, esim. Adolf Hitler on tiettävästi AC-Vaaka eikä AC-Skorpioni ja Angelina Jolie ja Elizabeth Hurley kuuluvat AC-Rapuihin eivätkä AC-Jousimiehiin.

Totta, hyvä huomio. Angelina Jolien olen minäkin ymmärtänyt kuuluvan Rapu-nousuisiin. Tosin huomasin, että kun Angelinan kuvaa klikkaa, niin saa näkyviin lisätietoa, joissa sanotaan mm. "Born Angelina Jolie Voight Jun. 4, 1975 (usual time given is 9:09 AM or 29° Cancer rising), Los Angeles, California 118W15 34N03", eli tässä kyllä kerrotaan, että yleisin aika on tuo Rapu-nousuinen. Kuitenkin kuvan vieressä lukee: "LR vote: Sagittarius rising" - eli olisiko tuo LibraRising-sivusto jotenkin "äänestänyt" hänet Jouskari-nousuiseksi? Pääsivulta nimittäin kun klikkaa kohtaa Celebrity horoscopes, niin sielläkin on tällainen huomautus:

"Note: It is a common practice for many celebrities to change or modify not only their names, but their birth data as well. All of the charts presented here and elsewhere should be viewed with caution or suspicion. You're only true guide is your knowledge or expertese of astrology. If a chart does not "feel" right then it probably isn't, no matter how many sources say it is."

On siis hyvin mahdollista, että jaottelu onkin tehty sivuston tekijöiden mutu-tuntumalla eikä välttämättä yleisimpien syntymäaikojen perusteella...kannattaa siis tosiaankin tarkistaa ajat, joskin tuokin on ihan hyvä pitää mielessä, ettei mihinkään aikaan välttämättä voi 100 % luottaa, kun on julkimoista kysymys. :)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Ajatus - 04.12.2008 10:15:28
opin varhain kävelemään,lukemaan ennen koulua,
nuoruuteni liftasin ympäri maata

Sama pätee myös minuun, :keskitaivas: :jousimies: ja tosiaan se väljä :jupiter: :aspect_con: :aurinko:. Maapallon toisella puolella en ole käynyt vielä, mutta aikomus on - ja opiskelujen pariin olen itsekin palannut taas. Nousu-Kauriin olen kuitenkin myös kokenut kulkeneen mukana "aina", vaikkei se progressioilla ehkä itselläni yhtä selkeästi selitykään. Itse asiassa prog. AC:ni on siirtynyt Vesimieheen jo ollessani noin 3-vuotias ja ehtinyt sieltä kouluaikana Kaloihin ja Oinaaseenkin. Prog. MC tosin siirtyi Kauriiseen yläasteella ollessani ja on siellä edelleen, että jotain voi tietysti senkin piikkiin laittaa. :)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Lizzy - 04.12.2008 17:18:19
Kylläpä taas heräsi paljon ajatuksia tuosta Nikin hyvästä kirjoituksesta.

Minä taidan olla sitten se helposti lähestyttävä, mutta ei niin uskottava iltapäiväsyntyinen.
Mutta Ahtisaarikin sai Nobelin rauhanpalkinnon joten tällaisten  :kauris: tunnustusten kauttako iltapäiväsyntyistenkin uskottavuus ja todelliset taidot ja tiedot sitten pääsee näkyville ja oikeuksiinsa?
Uskottavuus kasvaa ihan oikeasti tittelin myötä eikä se ole iltapäiväsyntyisten kohdalla mikään vitsi?

Nousu-rapuna kotiko minulle asettaa sitten ne rajat? Siltä on ainakin tuntunut. Minulla on progekarttakin ollut pitkään samoilla linjoilla kuin rx karttakin. Proge mc tosin on vaihtunut jo  :kalat:

proge aurinko vaihtaa merkkiä  :kauris: ensi vuonna. Tuoko sekin sitä uskottavuutta sitten? Nousumerkki vaihtui muistaakseni vähän päälle 30 vasta  :leijona: Silloin vapautuu viimeistään kodin rajoituksista ja aika näyttää osaamisensa koko maailmalle?


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Tulikukka - 04.12.2008 19:48:29
Olen aurinko neitsyt ja nouseva jouskari. Välillä tuntuu että olen ihan sekaisin näiden kahden aika erilaisen puolen kanssa ja niissä on melkoinen yhteensovittaminen!

Toisaalta äärettömän tarkka asioissa ja toisaalta täysin hällä väliä.  ;D Riippuu sitten ihan asiasta ja fiiliksistä, kumpi merkki määrää miten toimitaan ja reagoidaan.  ::)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: suski7 - 07.12.2008 08:28:01
Ajatus :"Kyllä, täytyy tunnustaa että lievää kotkamaisuutta löytyy minunkin nenästäni.  Ja "korkeat" tai erottuvat poskipäät pistän myös AC-Kauriin piikkiin. Eräs asia, joka myös usein Kauriiseen liitetään, on kuulas iho - itselleni oli hieman uusi asia tajuta, että omakin ihoni voi jonkun mielestä olla "kuulas" - parikin ihmistä on sanonut näin. Omasta mielestäni olen vain kalpeanaama (onneksi ykköshuoneen Mars tuonee niitä pisamia kesäisin).  Ja tyyliä ei todellakaan tule helposti muutettua, joskus ihan itseänikin ärsyttää, kun sitä vaan ei "osaa" muuttaa esim. kampaustyyliään, vaan jämähtää aina siihen vanhaan. Kauris-puoleni tykkää klassisesta, mutta Vesimies-puoleni pitää sentään huolen siitä, ettei mennä ihan tätilinjalle."

hih...no täytyy myöntää taas, ihan kuin itse olisin kirjoittanut...tuulen halkojaa löytyy, voisin puolet antaa jollekin rapu-nousuiselle...ja valkonaama olen itekin, en edes rusketu vaikka kuinka olen yrittänyt. Kuulautta kehuvat kosmetologit ja rypyttömyyttä. No, minä vaihdan tyyliä sen mukaan mikä sattuu iskemään ja yleensä väärinpäin. Kun gooteista ei vielä tiedetty mitään, minä laahustin pitkän mustan takkini kanssa ja värjäsin tukkaa mustaksi. Sitten halusin takaisin vaaleaksi mutta oranssihan siitä tuli, kuljin sitten se väri päässä jonkun aikaa (punk keksittiin vasta sen jälkeen.... :coolsmiley:)
Nyt olen vähän rauhoittunut, ja palaillut aikuisen gootin tyyliini, yritän välttää liian mustaa, mutta se vaan on mielestäni joka paikkaan sopiva...tungen myös pinkkiä tai viininpunaista etten olisi kävelevä haamu. Hiukset ovat pitkät valkoiset ja piikkisuorat (lapsena minulla oli luonnonkiharat) .Ja tietenkin ihailen tummahiuksisia, helposti ruskettuvia immeisiä (suom! olen siis kade)
Itse asiassa minulle on sanottu, että olen "rohkea" pukeutumisessani, mutta miten toi nyt pitäisi ottaa... :idiot2:


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Corvus Leonis - 08.12.2008 12:28:08
En ole yhtään ascini  :vaaka: näköinen, pikemminkin nousukauriin, mutta Pluton proksimiteetti saattaakin teettää kummia. Ainoa selkeä nousuvaakajuttu on pakkomielle vaatteisiin ja sitten etteivät ihmiset juuri koskaan saa oikeaa ensivaikutelmaa ja myöhemmin hämmästelevät asiaa hölmösti. ::)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Corvus Leonis - 09.12.2008 06:43:35
miltä nousu-vaa'an pitäisi sitten näyttää.

Vaikkapa Bill Clinton ja Britney Spears ovat erittäin tyypillisiä ko. nousumerkin edustajia.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Ajatus - 09.12.2008 11:20:12
Jep, nousu-Vaa'alla näyttäisi olevan sellaiset pehmeälinjaiset, "harmoniset", ehkä pyöreähkötkin kasvot. Näin ainakin noiden em. esimerkkien lisäksi myös parilla kaverillani. Ja sellaista tiettyä miellyttävyyttähän Vaaka nousussa tuo ulkoiseen habitukseen.

En muuten tiedä, onko myöhästely yleinen Vaaka-ominaisuus, mutta muistelen, että aiheesta on joskus foorumilla keskusteltu. Pahimmat tuntemani myöhästelijät ovat juuri Vaaka-nousuisia tai Vaaka-aurinkoja. ::)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Ajatus - 10.12.2008 14:55:45
mutta kyllä  :vaaka: piirre on minusta ehdottomasti myös korostuva älyllisyys/älykkyys....ainakin minun kokemuksella  :vaaka: merkkinä ihmisissä liittyy juuri siihen ja usein myös niihin minun puute-alueisiin kuten tekniikka, insinööritiede ja matematiikka, sekä kauppatiede...ja juuri sen takia olenkin sen laittanut merkille havaitessani ihmisiä jotka tekevät minulle vaikeaselkoisia asioita ihan työkseen tai opiskeluikseen :-\ ;D

Juu, Vaa'an voi ilman merkkinä yhdistää älyyn ja sellaiseen abstraktiin hahmotuskykyyn, erityisesti, jos kartta muutenkin sitä tukee. Työkaverinakin on insinööri-Vaaka. :)

Tuo Saija Palin voisi ollakin nousu-Vaaka. Monestihan Vaaka liitetään myös kauneuskilpailuissa menestyneisiin - onhan se :venus::n merkki.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Artemis - 10.12.2008 15:16:33
Minulla on muutamia nousuvaaka naisystäviä ja kyllä heistä paistaa sellainen viehättävyys, naisellisuus :)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: marix - 10.12.2008 16:30:55
mä luulin et siinä ei oo mitään hyvää syntyä nousuvaa'aks mut sitä mä kai saan sit kiittää naamastani. se yhistettynä jousimiehen flirttiperseeseen.. ;)

kuinka paljon nouseva merkki voi heittää jos arvaa syntymäkellonajan tai arvaa vaan et 12:00?


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Ajatus - 11.12.2008 11:52:18
kuinka paljon nouseva merkki voi heittää jos arvaa syntymäkellonajan tai arvaa vaan et 12:00?

Aika paljon. Kuumerkinhän voi usein varmistaa ilman syntymäaikaa, koska kuu ei vaihda merkkiä kuin parin päivän välein, mutta askendentti voi vaihtua ihan minuuteissa - riippuu syntymäpaikasta ja vuorokaudenajasta. Tietyt merkit myös nousevat tietyillä leveysasteilla kauemmin kuin toiset. Karttaohjelmilla voi tietysti kokeilla eri syntymäaikoja ja katsoa, mikä merkitys on vaikkapa vartin tai puolen tunnin heitolla suuntaan tai toiseen.

Tuota klo 12 aikaa käytetään ihan yleisesti kartoissa silloin, kun tarkka syntymäaika ei ole tiedossa. Tällöin kuitenkin kartta kannattaa tehdä ilman akseleita ja huonerajoja, koska ne eivät todennäköisesti pidä lainkaan paikkaansa. Astro.comissa se onnistuu valitsemalla karttaa tehdessä ajaksi "hour: unknown".


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: meruska - 12.12.2008 15:38:08
Jep, nousu-Vaa'alla näyttäisi olevan sellaiset pehmeälinjaiset, "harmoniset", ehkä pyöreähkötkin kasvot. Näin ainakin noiden em. esimerkkien lisäksi myös parilla kaverillani. Ja sellaista tiettyä miellyttävyyttähän Vaaka nousussa tuo ulkoiseen habitukseen.

En muuten tiedä, onko myöhästely yleinen Vaaka-ominaisuus, mutta muistelen, että aiheesta on joskus foorumilla keskusteltu. Pahimmat tuntemani myöhästelijät ovat juuri Vaaka-nousuisia tai Vaaka-aurinkoja. ::)

Minä en ole kumpaakaan ja yleensä aina myöhässä! Au jousimies nousu skorppari..


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Roxsheena - 12.12.2008 19:11:50
Kyllä, täytyy tunnustaa että lievää kotkamaisuutta löytyy minunkin nenästäni. ;D Ja "korkeat" tai erottuvat poskipäät pistän myös AC-Kauriin piikkiin. Eräs asia, joka myös usein Kauriiseen liitetään, on kuulas iho - itselleni oli hieman uusi asia tajuta, että omakin ihoni voi jonkun mielestä olla "kuulas" - parikin ihmistä on sanonut näin. Omasta mielestäni olen vain kalpeanaama (onneksi ykköshuoneen Mars tuonee niitä pisamia kesäisin). ::) Ja tyyliä ei todellakaan tule helposti muutettua, joskus ihan itseänikin ärsyttää, kun sitä vaan ei "osaa" muuttaa esim. kampaustyyliään, vaan jämähtää aina siihen vanhaan. Kauris-puoleni tykkää klassisesta, mutta Vesimies-puoleni pitää sentään huolen siitä, ettei mennä ihan tätilinjalle.

(Psst...katsokaapas näitä neniä! Capricorn rising male & female (http://www.librarising.com/astrology/risingsigns/capricornrising2.html) ;D)
Ei hitsi  ;D! Kauriistako se minunkin nenä johtuukin! Ascendentti on kyllä jousimies mutta ykköshuoneessa on kova ruuhka kauriissa (urkki, saturnus, neptunus ja vesta). Ykköshuone on minulla aika vahvasti painottunut joten se vaikuttaa varmaan paljon ulkonäköön nousumerkin lisäksi.

Nousevista jousimiehistä en oikein tiedä peruspiirteitä, mutta ainakin minun tuntemilla jouskareilla on pitkät/erottuvat hiukset, kuin hevosen harja tai jotain  ::).


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: marix - 12.12.2008 22:27:15
no en minä kyllä mikään myöhästelijä ole. ja tuo saija palinin ylempi kuva jäi vaivaamaan mua koska musta tuntuu et kattosin peiliin :D vaikka en kyllä oo mikään saija palin :D mut ihan ku mulla ois itestäni joku saman näkönen kuva..

edit: mua sanotaan itse asiassa usein minna haapkylän näköseks mut oon tosi huono ettimään mitään syntymäaikoja. 10.6.1973 helsingissä mut mistähän siihen vielä ajan repäsis.. (hitto! 10. päivä molemmilla, minä vaan 10,5 vuotta myöhemmin :) mutta siis et mullahan vuosi on ollu 83..)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: taiska - 12.12.2008 23:17:27


kuinka paljon nouseva merkki voi heittää jos arvaa syntymäkellonajan tai arvaa vaan et 12:00?

Onko tämä 12.00 se yleisin veto jos tarkkaa aikaa ei tiedetä  :o ? Minulla kun tuo aika on se aito oikea  ::)!


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Tanita79 - 16.12.2008 12:05:37

Hmmm... vahva seksuaalisuus, ei siitä pääse yli eikä ympäri. 8)

Kiinnostus mysteerioihin, elämän ja kuoleman välillä.. ::)

Läheisten yllättäviä kuolemia tuo  :askendentti: :skorpioni: tuo
runsaammin kuin muille. :-\




Hyvä ystäväni jolla  :askendentti: :skorpioni: , jäi vähän päälle parikymppisenä leskeksi kun mies tappoi itsensä ja vuosia myöhemmin toinen miesystävä kuoli myös, toki vähän eron jälkeen.. Mutta se oli jotenkin outoa myös, oli kai jotain lääkkeitä ottanut ja viinaa..

Hän silloin valittelikin sitä tunnetta, että ne kuolee keneen hän sormellaan koskee tai että ketä hänen  ympärillään on.. Jotain sellaista. :-\


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Tanita79 - 16.12.2008 12:27:45
 :askendentti: :leijona:

Olen mielestäni lämmin ystävällinen, "näkyvä ja kuuluva", rohkea, inhoan epäoikeudenmukaisuutta, joskus liikaa draamaa, mitä varmaankaan  :kuu: :leijona: ei hillitse yhtään mutta  :aurinko: :vesimies: kyllä hillitsee..mielestäni. ja miksei  :mars: :vesimies: , :merkurius: :vesimies: ja tietty  :kuu: 1.huoneessa... ::)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: DorisTi - 16.12.2008 22:39:33
Mulla  :kuu: on  :kaksoset:,  :aurinko: on  :rapu:

Molemmat tunnistan itsessäni aika helposti varsinkin nyt 'vanhempana'..
Aiemmin en ehkä halunnut myöntää 'vikoja' oikeiksi :)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Alma* - 21.01.2009 21:06:09
Olen sekä aurinko-, että nousevalta merkiltäni  :kaksoset: :smiley6600:
Aina ei tiedä itkeäkö vai nauraa, Kuu on Leijonassa.
Sekään ei paljoa auta :2funny:



Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Celesten - 21.01.2009 22:27:23
Vaaka;

arvot

-värit
-kauneus
-raha (tämä ollut aina, muilla terveys..)


lipuu aina välitilassa, ei koskaan päädy mihinkään lopputulokseen (ainkaan itse, odottaa että olosuhteet tuovat sen)
-voi että, kun musta tykättäis: jopa eläinten käytös aiheuttaa stressiä, jos ne ei tunnu rakastuvan muhun


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Vehra - 30.01.2009 20:24:56
Nousukaksonen: "Sinä et jaksa kauaa katsella samoja seiniä tai naamoja, sillä Kaksosnousuisena kiinnostut varsin nopeasti uusista asioista, jotka vievät sinua hetken aikaa niin että nuppu tuutii. Sinun ei kannattaisi tehdä liian pitkälle tähtääviä suunnitelmia, sillä silloin mielenkiintosi ehtii hiipua jo aikoja ennen kuin juttu sitten on toteutumassa. Luova hulluus ja hetkellisyys on pettämätön tavaramerkkisi. Vedät puoleesi filosofisia ja tulevaisuuden visioihin uskovia Jousimies tyyppejä, jotka aina lopulta saavat sinut kiehumaan ehdottomien mielipiteidensä liemessä."

En tunnista itseäni nousukaksosen kuvauksista. Olen varsin kärsivällinen ja pitkäjänteinen, niin että joitakin hermostuttaa ja uhkaa se. Usein sanovat että väännän turhaan ja että luovuta jo, kunnes näkevät lopputuloksen. Tai käsittävät kuinka paljon pidän pikku yksityiskohtien kanssa piipertämisestä suurien projektien parissa. Minulla on samat harrastukset vuodesta toiseen ja ne aina vaan jaksavat kiinnostaa, en koskaan teekään mitään muuta kuin pitkälle tähtääviä suunnitelmia, ja onnistun niissä. Olen varsin luova, mutta luova hulluus on viimeinen sana mikä minua kuvaisi,pikemmin kirurgisesti luova, pikkutarkka, sinnikäs ja vakava.

ja jossain aina lukee, että "näyttävät ikäistään nuoremmalta", minua lähes aina luullaan ikäistäni vanhemmaksi,


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: ancelica - 12.02.2009 16:30:14
Tyypillinen naispuolinen  :askendentti:  :vaaka:. Tosin kartallani  :aurinko: merkkini  eli  :vesimies:
on hyvin vahva. 

Kauneus, tyyli, värit, päättämättömyys kyllä natsaa


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: petti - 13.02.2009 00:16:42
Kyllä, täytyy tunnustaa että lievää kotkamaisuutta löytyy minunkin nenästäni. ;D Ja "korkeat" tai erottuvat poskipäät pistän myös AC-Kauriin piikkiin. Eräs asia, joka myös usein Kauriiseen liitetään, on kuulas iho - itselleni oli hieman uusi asia tajuta, että omakin ihoni voi jonkun mielestä olla "kuulas" - parikin ihmistä on sanonut näin. Omasta mielestäni olen vain kalpeanaama (onneksi ykköshuoneen Mars tuonee niitä pisamia kesäisin). ::) Ja tyyliä ei todellakaan tule helposti muutettua, joskus ihan itseänikin ärsyttää, kun sitä vaan ei "osaa" muuttaa esim. kampaustyyliään, vaan jämähtää aina siihen vanhaan. Kauris-puoleni tykkää klassisesta, mutta Vesimies-puoleni pitää sentään huolen siitä, ettei mennä ihan tätilinjalle.

(Psst...katsokaapas näitä neniä! Capricorn rising male & female (http://www.librarising.com/astrology/risingsigns/capricornrising2.html) ;D)

http://www.librarising.com/astrology/risingsigns/leorising2.html

Heh, huvittavaa, kun itse huomaa et melkein noil kaikilla on ylähuuli paljon pienempi kuin alahuuli, ja itsellä on juuri tosi pieni ylähuuli ja olen nouseva leijona.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Esmiralda - 22.03.2009 23:34:22
Hyvää asiaa, Body Elektrit!! :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: t.touhula - 10.05.2013 15:56:16
:askendentti: :leijona:

Olen mielestäni lämmin ystävällinen, "näkyvä ja kuuluva", rohkea, inhoan epäoikeudenmukaisuutta, joskus liikaa draamaa, mitä varmaankaan  :kuu: :leijona: ei hillitse yhtään mutta  :aurinko: :vesimies: kyllä hillitsee..mielestäni. ja miksei  :mars: :vesimies: , :merkurius: :vesimies: ja tietty  :kuu: 1.huoneessa... ::)

Kuuuleppas nyt kun täti paasaa. Vesimieshän se rääkyy suunsa puhtaaksi epäoikeudenmukaisuutta havaitessaan. Ei väliä kehen kohdistuu.
Isosiskoni sanoi kylän ukoille suorat sanat heti, kun kynnelle kykeni.  :aurinko: :vesimies: .
Minä sitten, kun hän muutti omaan taloonsa (jossa kuitenkin pitänyt kurin senkin kylän ukoille) ja kävin vielä koulua.  :askendentti:  :vesimies: ,  :kuu:  :vesimies: .
Pitää aina hiukan odotella, etten ihan "musta tuntuu"-periaatteella voi ladata kakspiippusta. Laukaisu usein jää, kun ehdin oikaista muutenkin jutut, joissa inhokkeja mukana. Esille asiain nostaminenkin auttaa kummasti. Ystävät ei kyllä lisäänny ;) .


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Kuuhilda - 10.05.2013 16:52:19
Minä en tiedä syytänkö  :aurinko: :vesimies: vai  :askendentti: :jousimies: vai  :kuu: :oinas: vai  :uranus: :aspect_con: :jupiter: kaksikkoa nousulla, mutta olen kyllä eräänkin kerran räjähtänyt ja puollustanut epäoikeudenmukaisesti kohdeltuja. Mutta, olen sen verran kalaisa tyyppi, että itseäni annan kyllä ( olen antanut ? ) kohdella miten sattuu ja uhraudun muiden puolesta myös hiljaa kärsien...äääh.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Ritsa - 05.12.2013 11:43:23
Jahas, 11 nousukalaa näköjään ilmoittautunut, mutta vain yksi kirjoittanut viestin. No töötätäämpä vähän tähän sitten.
Minulla on nousu kalan alkuasteilla ja Jupiter myös 18 astetta kaloja. Toinen kalojen hallitsijoista siis, mitenkäs tärkeä tämmöinen sijaishallitsijuus on Neptunuksen rinnalla? Uranuskseni on 18 astetta jousimiestä ja Merkurius 18 astetta neitsyttä ja nämä planeetat muodostavat t-ristin. Aurinkoni on 15 astetta neitsyttä 7. huoneessa ja Uranus on 9. huoneessa. Kochin huonejärjestelmää käytän.
Tuohon nousumerkin ja aurinkomerkin polariteettiin liittyy myös kehto-kuvio, joten se on melkoisen tärkeä seikka kartan avaamisen kannalta.

Tutustuin vasta hiljattain astrologiaan ja olen tiennyt vain neitsytauringostani ennen sitä. Nousukalat selittääkin sitten jo melkoisesti. Tuntuu, että sopeutuu mihin porukkaan vain, varsinkin nykyään. Skorpionipainotteisuus (veikkaisin) kartalla kuitenkin on ollut esteenä nuorempana syvälle myötätunnolle ja siten yhteyden luomiseen tuntemattomiin ihmisiin. Toisaalta tuntuu, että ennen minua pystyi manipuloimaan helposti tai minä otin helposti vaikutteita muilta alitajuisesti. Kuu-Pluto-Venus stellium skorpionissa + Kalat-nousu ja lisäksi tietämättömyys on ollut varmaan syynä, että minulle on jäänyt helposti tunteet kytemään pinnan alle ongelmatilanteita kohdatessani. Onneksi neitsyt-puoleni on sitten käynyt tilanteet läpi juurta jaksain myöhemmin ja Uranus on varmaankin tuonut mukaan objektiivisuutta ja uusia tuulia vanhoihin pinttyneisiin kaavoihin. Onkos tuo Chiron kuinka voimakas planetoidina verrattuna planeettojen voimaan? Se kun on 21 astetta Kaksosia konjuktiossa Lilithiin vastapäätä Uranusta. Se tekisi tuosta t-rististä ison neliön ja varmaankin jollain tavoilla sen ymmärtäminen voisi auttaa asioissa. Miten iso orbi annetaan yleensä nousulle tai keskitaivaalle konjuktioon?


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: sideman - 07.12.2013 16:45:37
Jahas, 11 nousukalaa näköjään ilmoittautunut, mutta vain yksi kirjoittanut viestin. No töötätäämpä vähän tähän sitten.
Minulla on nousu kalan alkuasteilla ja Jupiter myös 18 astetta kaloja. Toinen kalojen hallitsijoista siis, mitenkäs tärkeä tämmöinen sijaishallitsijuus on Neptunuksen rinnalla? Uranuskseni on 18 astetta jousimiestä ja Merkurius 18 astetta neitsyttä ja nämä planeetat muodostavat t-ristin. Aurinkoni on 15 astetta neitsyttä 7. huoneessa ja Uranus on 9. huoneessa. Kochin huonejärjestelmää käytän.
Tuohon nousumerkin ja aurinkomerkin polariteettiin liittyy myös kehto-kuvio, joten se on melkoisen tärkeä seikka kartan avaamisen kannalta.

Tutustuin vasta hiljattain astrologiaan ja olen tiennyt vain neitsytauringostani ennen sitä.


Holy cow! Sinussahan taitaa olla ainesta vaikka ammattilaiseksi!    :o


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Ritsa - 07.12.2013 21:47:47
Heh, ai sen voi sanoa tosta noin vaan. :) Onhan tässä ollut vähän sellaista kutinaakin, mutta turha alkaa keulimaan, kun ei osaa kuin lapsen askelia vasta. Kolahtanut kyllä kovaa astrologia itselleni, eikä ole hävettänyt kertoa tutuillekaan siitä. Mutta kyllä toi oma kartta osuu niin hyvin itselläni kohdilleen, että ei tää voi olla toimimatta. Mennyt nyt tosiaan monta tuntia per päivä itseopiskeluun ja netissä pyörimiseen aiheen tiimoilta sen jälkeen kun tämän löysin. Loputtoman syvältä kuin itse avaruus tämä astrologia tuntuu, mutta mikäs olisi sen motivoivampaa! Paljon on löytänyt piilotettuja puolia itsessään ja se on auttanut asioiden käsittelyssä ihmissuhteissa ja eteenpäin pääsemisessä. Tiedän ainakin sen jo, että tulevaisuuteni on auttaa muita ihmisiä yhä enemmän ja laajemmin. Täytyy vain olla valmiina sitten kun sen aika tulee. Mars kauriissa puolen asteen  :aspect_tri: Aurinkoon ja Jupiterin  :aspect_sex: Marsiin taitaa hoitaa kyllä sen puolen. :) Vähän on kyllä omasta puolesta silti ongelmia tehdä aloitetta joissain asioissa, onneksi on intuitio ja pyörä pyörii itsestäänkin.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: sideman - 10.12.2013 10:55:38
Heh, ai sen voi sanoa tosta noin vaan. :)

Tietysti hieman riippuu siitä, milloin tarkalleen ottaen on "hiljattain" viestissäsi,
mutta ei se yleensä kai kovin pitkään toviin viittaa...

 ::)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Ritsa - 11.12.2013 01:54:54
Olen tainnut hieman päälle kaksi kuukautta tutkia astrologiaa. Huomaa hyvin tuon :kauris: :mars:  :aspect_tri:  :neitsyt: :aurinko: :aspect_con: :neitsyt: :merkurius: kun ei vaan voi olla tutkimatta aihetta aina vaan lisää. Meinasitko siis, että kartallani on jotain merkkejä lahjoista astrologiaa kohtaan? Huomasin tuossa, että nousukalani on muuttuvien merkkien kriittisen neljännen asteen kohdalla. Mitähän tämä tarkoittaa? Varmaan tasoittaa tuota polariteettia kalojen puolelta, kun vastapuolella on tuo  :aurinko: :aspect_con: :merkurius:.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Ave^^ - 11.12.2013 12:46:34
Hienoa, että ilmaantuu muitakin nousukaloja, kun on kuitenkin harvinaisempi merkki nousulle.  :)

Ritsa, kun kerran olet aurinkoneitsyt, löytyykö tuo aurinkosi 6. vai 7.huoneen puolelta? Auringonlaskun aikaan syntyminenhän (aurinko descillä) on myös yksi perustavia asioita määrittelevä tekijä. Tulee mieleen nimittäin, että auringonlaskun aikaan syntynyt nousukala varsinkin on herkkä toisten ihmisten tuntemuksille ja ihmissuhteet ovat hyvin tärkeässä roolissa hänen elämässään. 6.huoneen puolella tuo viittaisi siihen suuntaan, että elämäntehtäväkseen kokee tai elämässään ajautuu tilanteisiin, joissa auttaa ja palvelee muita. 7.huoneen puolella taas korostuu enemmän vastavuoroisen suhteen tärkeys, ja on varottava sitä, ettei elä liikaa vain toisen ihmisen kautta ja määrittele itsensä sen kautta, miten on suhteessa muihin (tämä kun nousukalan kohdalla vielä korostuu). Tasapainoinen ja vastavuoroinen ihmissuhde 7.huoneessa auringon omaavan nousukalan elämässä on tärkeä tukipilari.

Omaa nousukalaani kun tässä taas jokin aika sitten mietin, tuli mieleen, että lopulta monet ihmiset näkevät minut aina viattomana ja hyveellisenä. Vaikka en ole mikään moraalin vartija ja kyseenalaisia asioita omastakin elämästäni löytyy, aina välillä saan kuulla jotakin, että minulla on korkea moraali tai minä olen kunnollinen tai muuten jotenkin puhdas. Voisiko tämä johtua nousukalasta sitten? Onko muilla nousukaloilla samoja kokemuksia?


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Ave^^ - 11.12.2013 13:24:16
Muistat oikein,  :aurinko: :merkurius: :keskitaivas: jouskarissa,  :kuu: :askendentti: kaloissa sekä  :jupiter: ravussa nelosessa (tuplaylennys siis). Ohan siinä jupiterin vaikutusta kerrakseen.  ::)


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Ritsa - 11.12.2013 16:38:41
Ave^^: tuossa ylempänä ensimmäisessä viestissäni tähän topiciin mainitsen tuosta Auringosta 7. huoneessa. Avovaimollanikin on Aurinko 7. huoneessa. Ihanaa peilausta löytyy, eikä oikein tiedä, että mikä on kenestäkin johtuvaa. Vaikka sillä ei onneksi enää ole väliä. :) Johanna Karpovin Astrologian opas (2013) kirjassa puhutaan kalat-neitsyt polariteetista. Tuota mainitsemaasi tasapainoa ihmissuhteissa on täytynyt/joutunut viime aikoina vahvistamaan. On helposti alistunut mihin vaan, kun itselle ei ole niin väliä kuka voittaa. Itse tietää kuitenkin, että kaikki voittavat. Silti olen nyt oppinut sen, että on tärkeää pitää pintansa tietyn pisteen jälkeen, sillä liika nöyryys ei opeta mitään kenellekään. Minusta tuntuu, että minut ihmiset näkevät sellaisena kuin alitajuisesti haluavat/tarvitsevat. On täytynyt karsia ennakkoluuloja todella paljon pois, ettei omat ongelmani heijastu takaisin itseeni muiden kautta.

Sinikiviuhko: Minullakin löytyy tuo :kalat: :jupiter: :aspect_opp:  :neitsyt: :merkurius: :aspect_con: :aurinko: (lukee muistaakseni siinä 1. viestissä tähän ketjuun) Voi mooses, katsoin juuri missä Urania sijaitsee syntymäkartallani ja se on 19 astetta :rapu:. Juuri siellä missä Jupiter ja Lilith on pyörinyt ja konjuktoinut viime aikoina. Ja sillä on vähän päälle asteen  :aspect_tri: :jupiter:. Kuinkas muutenkaan! :D Lisäksi Quincunx tuohon mainitsemaasi Uranukseen, mutta en ole tuohon aspektiin ehtinyt perehtyä. Liikkuuko tuo Urania kuinka nopeasti taivaalla?

Edit. Näköjään "She takes over three years to orbit the Sun, spending around two months in each sign, retrograde and orbit dependent."


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Ave^^ - 11.12.2013 19:10:57
Ritsa, miten menikin sitten autuaasti ohi, jos se kerran jo luki tuolla.  ;D

Mielenkiintoinen lause tuo: "On helposti alistunut mihin vaan, kun itselle ei ole niin väliä kuka voittaa." Itse kun olen aina ajatellut, että se juuri on vahvuutta, että ei yritä aina voittaa ja antaa toisten esimerkiksi tuoda itseään esille jos se on heille tärkeää. Mutta mulla taitaa tuon jouskarin ja seiskahuoneen  :mars: :aspect_con: :pluto: :skorpioni: paketin vuoksi olla sitä voittamisen halua sellaisissa mittapuissa, että on tärkeää kalan kautta opetella tuota nöyryyttä. Ehkäpä sitten jos sulla on kartalla merkittävässä asemassa tuo kala-neitsyt akseli, niin nöyryys menee helpommin liian pitkälle? Toisaalta iski silmään tämäkin lause: "sillä liika nöyryys ei opeta mitään kenellekään.", kenelle sinun pitäisi mitään opettaa ja miksi? Miksi se sinun tehtäväsi on? Tärkeintä on, että muistat omat tarpeesi elämässä, mutta koetko, että sinun jostain syystä pitäisi opettaa jotakin muille?


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Ritsa - 11.12.2013 19:33:27
Hyviä kysymyksiä Ave^^  :) Ehkä olen itse opetellut liikaa nyt tuota nöyryyttä ja on aika palata hieman takaisinpäin. Tältä ainakin tuntuisi, tilanteen mukaan aina tietysti. Minusta on aina tuntunut, että olen se henkinen hihhuli kaveripiirissäni, joka on aina alakynnessä. Ei sinänsä yllättävää tässä ajassa ja maailmassa. Olen toisaalta ainakin aluksi aina hullaantunut tietyistä asioista siinä määrin, että olen tuputtanut asioita liikaa muille. Kai siinä tuli jossain välissä oppituntia siitä, että esimerkin kautta eli elämällä ja toimimalla nämä asiat saa muillekin todellisiksi. Ehkä tuo opettaminen oli väärä sana, mutta kehittymiseenhän kaikki oliot täällä maan päällä loppujen lopuksi tähtäävät. Tärkeää minulle on ollut antaa myös muille olla oma itsensä ja kulkea oma tiensä. Kyllä nää mun näkemykset tulee täältä ulos ihan tyrkyttämättäkin.  ;D

En näistä transiiteista oikein vielä tiedä paljoa, mutta osui silmään muitakin "sattumia". Katsoin tuota Sinikiviuhkon laittamaa linkkiä (Kiitos! Hyvä blogi tuo.) Tein uudestaan astro.comiin kartan, jossa on mukana myös Asteria, 658. Transiitti Urania on nyt yhtymässä transiitti Merkuriukseen (jos niin voi olla?) Transiitti Asteria (intuitiivisen astrologian asteroidi?) on nyt yhtymässä tuolla :rapu: 20 asteessa! Siis siellä missä Jupiter & Lilith on seilannut edes takas ja syntymäkarttani Urania on. Hahah. Elämä on yhtä sattumaa, vai onko?  :P


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Anitaaah - 11.12.2013 20:15:12
Vastauksia ja kommentteja kurkistelin ...
15,2% vastanneista näyttää olevan nousultaan leijonia.
Kuinka se kohdallani näkyy .. hiukset ! Ja sisääntulo huoneeseen ..
niistä olen saanut palautetta .. ei voi olla huomaamatta, kuulemma.

:aurinko: :skorpioni:
:askendentti: :leijona:
:kuu: :kalat:


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Kuuhilda - 12.12.2013 09:16:30
Hei, nousuleijonien hiukharja.set, se on kyllä ihan totta. Upee on.


Otsikko: Vs: Nousevamerkkisi
Kirjoitti: Valosiipi - 25.01.2014 18:30:26
Täällä keikistelee nouseva neitsyt aurinkonaan härkä.
Neitsyen piirteet kyllä huomataan... pyrkiminen täydellisyyteen on avainsanana turhankin usein.
Leijona näkyy (tietysti) tunteissa tosi voimakkaasti. Kaikki tunteet mitä vaan tulee, tulee aina täydellä latauksella. Esimerkiksi kovia raivonpuuskia on miltei mahdoton hallita.

 :aurinko: :harka:
 :askendentti: :neitsyt:
 :kuu: :leijona: