Astro Foorumi

Astro special => Syntymäkartan tulkintaa => Aiheen aloitti: Ebenia - 03.01.2007 18:19:43



Otsikko: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Ebenia - 03.01.2007 18:19:43
Nyt saatte tänne purkaa kaiken inhonne ja rakkautenne omaa ainutlaatuista karttaanne kohtaan! :) Mainitkaa yksi tai muutama asia, mistä pidätte kartallanne erityisesti, mikä on sellainen aspekti joka teistä helpottaa elämäänne tai antaa sille jotenkin erityistä arvoa teidän omissa silmissänne. :) Kertokaa myös niitä kohtia, jotka teille ovat vaikeita, ja miten olette selvinneet näiden aspektien tai huonesijaintien tms. kanssa. Toivottavasti viimeistään tämän ketjun myötä ihmiset oppivat tutkimaan omaa ainutlaatuista karttaansa ja näkevät miten erikoisia ne ovat, vaikka ei olisikaan mitään erikoiskuvioita kartalla tms. ;)

Päätin karttani huonoista puolista valita erään, mikä on vaikuttanut rakkauselämääni aika negatiivisesti ja veikkaan että tulee vaikuttamaan aina. Se on :venus: :vesimies: 12.huoneessa  :aspect_squ: :pluto: :skorpioni: 7.huoneessa. Eli toisin sanoen oman individualismini ja vapauden kaipuuni taistelee jossain määrin suhteiden "kahleita" vastaan, mikä jo itsessään aiheuttaa ongelmia aika lailla, puhumattakaan vielä todella vapauden kaipuisesta vesimiehestä venuksessa ja lisänä vielä hyvin intensiivinen, obsessoiva ja tavallaan kahlitsevakin Pluto Skorpparissa. Tuossa yhdessä ketjussa olen kertonut enemmänkin tämän aspektin aiheutttamista ongelmista ja tuntuu, että koko rakkauselämäni on yhtä venus neliö plutoa.  ::) Myös Saturnus 9.huoneessa kertoo minulla "guilt tripistä", eli siitä että minulle on elämässäni langetettu mieletön paino kannettavakseni heti lapsesta saakka...

Sitten niihin hyviin puoliin. Minä olen hyvin iloinen ensinnäkin siitä, että minulla on Kuu Ravussa, joka tasapainottaa ja tuo lämpöä Aurinko-Kauriiseen, vastamerkkejä kun vielä ovat. Mutta se suurin ilo mitä yleensä saan, on Jupiter Oinaassa 12.huoneessa. Tämä on minulle kaikkein rakkain asia kartallani ja todella tarpeellinen. Siitä sanotaan että se tuo "enkelin istumaan olkapäälle", tuo positiivisuutta asenteeseen ja elämänkatsomukseen ja kiinnostusta henkisiin asioihin. Nämä ovatkin asioita, jotka ovat minulla vaikeina hetkinä olleet ne iloiset asiat, ne asiat joiden takia olen jaksanut. Välillä en itsekään ymmärrä miten olen kestänyt, miten olen pysynyt niin positiivisena ja miten olen jaksanut eteenpäin.  :o Tämä on selvästi auttanut minua. Usein kun luen tulkintoja tästä Jupiter 12.huoneessa, liikutun kyyneliin, koska se koskettaa minua niin syvältä ja kertoo niin syvästi siitä miten koen asiat elämässä.  :'( Tässä esimerkiksi yksi tulkinta, jonka aikana itkin...

Jupiter in 12th
With Jupiter in the twelfth house you look for the meaning of life deep within you as opposed to out in the world. You do not judge people by their exterior, but direct your gaze to their inner qualities. Your deep belief and unending faith in God will always protect you and guide you in life like an invisible hand. Sometimes you have wondrous insights which people around you are not able to see. Metaphorically, you carry the whole world within you. Hard hits of fate which knock other people off their bearings serve you as a challenge to expand your horizons and deepen your faith. You look for the meaning in everything that happens to you and therefore will never give up.
Your strengths provide you with healing qualities that can guide people with problems to the right path. You may do your charity work behind the scenes or in institutions. You could have the potential to help a lot of people just by being with them.
If you have not developed far enough and are still fighting your way through life, you should definitely avoid every kind of drug. If Jupiter has difficult aspects in the twelfth house, you could have a tendency to make yourself a martyr, because you do not know another way to break out of your isolation.


Kertokaa te omista ihanista piirteistänne ja niistä huonommistakin. :)


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Ave^^ - 03.01.2007 18:44:48
ihana topic.  :smitten:

ensimmäisenä ainakin tulin mieleen, että olen saanut kokea itseni jokseenkin siunatuksi, tai no, erilaiseksi kuin tavalliset, kun olen niin harvinainen nousukala täällä päin.  :D
totuushan on jotain aivan muuta, mutta ainahan voi unelmoida.  :smitten:

täytyypi jatkaa myöhemmin..


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: *Alkmene* - 03.01.2007 19:40:45
Olisipa hienoa tähän osata vastata ja aloin ja kaivaa tietoja esiin.
Minulla on usean vuoden takaa Sepon luonneanalyysi, nyt en löydä sitä mistään. Sisäinen soturi on omissa tiedostoissa. Lisäksi sitten muiden astrologien kirjallisia erilaisia tulkintoja ja menen aivan sekaisin, kun yritän niistä pomia jotain yksityiskohtia tai poimia jotain esiin. Mutta koitan nyt jotain näillä vähäisillä astrologisilla taidoillani ja tiedoillani.

Haasteita, joita koen kartallani olevan ja jotka tuottavat välillä "itkua ja hammasten kiristystä" voisi olla vaikka ihan tuo perusjuttu syntymäkartalla  :kuu: :kalat:
Toisaalta sekin on tietynlainen vahvuus sitten kun osaan käyttää sitä rakentavasti, enkä leviä sen ansioista ympäri maailmaa.
Sen olen kuitenkin kokenut tuottavan hankaluuksia. Paljon helpompaa olisi, jos ei aistisi niin paljon kaikkea ja omat emotionaaliset rajat olisivat selkeämmät. Toisaalta olen ihan viimevikkoina huomannut, että tuo kyllä kummasti pehmentää koko karttaani.

 :pluto: avautuva neliö  :askendentti: :in, koen myös hyvin haasteelliseksi itselleni. Mutta siinäkin on puolensa.
Mutta se vaatii jatkuvasti tietynlaista tiukkuutta, mikä taas ei olisi ominaista esim  :kuu: :kalat: :lle.

 :pluto: sulkeutuva  :aspect_tri:  :aurinko: on myös minulle henk koht haastellinen, koska tuo kaikki "lössykkäisyys" mikä minussa on, yrittää taistella sen toteutumista vastaan. Vaikka itseasiassa tätä kuviota arvostan kyllä suuresti. (se mitä tietoa minulla siitä on analyysien kautta)

 :venus: on minulle hyvin rakas  :smitten:
Itseasiassa koen sen olevan itselleni koko karttani ihanin asia.  :-*
 :pluto: :aspect_opp: :venus:
 :mars: sulkeutuva  :aspect_tri:  :venus:
 :venus:  :aspect_opp: :pluto:
Tuossa nyt oli jotain esimerkkejä ...

Tämä oli tällainen räpellys, kun en oikein haltsaa näitä enkä osaa olellisia asioita sieltä nostaa esiin...
 :-\




Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Cheva - 03.01.2007 19:47:24
No ainoat asiat, jotka välillä "raivostuttaa" niin on Kuun ja Venuksen sijaitseminen Kaksosissa :D näin ollen en jaksa kauaa samoja ihmisiä. Siis en vaihda jatkuvasti kaveriporukkaa, minä vaan välillä tarvin omaa aikaa tai vaihtelua tai alkaa ahdistaa. Parisuhteessa se häiritsee myös, sillä kiehnäämiseen ja jatkuvaan yhdessäoloon minusta ei ole. Molemmilla pitää olla oma elämä :D Onneksi omaan paljon Härkää ( :aurinko: :merkurius: :uranus:) niin se ainakin estää minua pettämästä ketään.

Härästä siis olen ylpeä. Ja ehdottomasti myös siitä, että olen  :askendentti: :leijona:
Sen ansiosta uskallan esiintyä ja olla esillä. Itsevarmuuteni ja sähäkkyyteni myös johtunevat tuosta ainokaisesta tulimerkistäni.

Kuu-kaksosissa olen kuiten ylpeä siinä suhteessa, että sen ansiosta minulla on vahva intuitio ja laaja tunneskaala. Osaan eläytyä muiden tunteisiin ja ymmärrän niitä. hallitsen tunteeni myös hyvin, kiitos kaksosten.

Ja täytynee myötää, että kun on pluto skorpionissa niin se lisää mystisyyttäni ja seksuaalista "kiihkeyttäni" mukavasti  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Tony - 03.01.2007 19:59:01
Hei

Stellium  :chiron: :aspect_con: :aurinko:, :saturnus: :aspect_con: :aurinko:,  :chiron: :aspect_con: :saturnus: ja samat  :aspect_con: IC

Tämä on selvästi minun onneni ja kiroukseni, inhoni ja rakkauteni, ylpeyteni ja lankeemukseni, Akuni ja Iinekseni........

Sepon sanoja lainatakseni
"Et pysty elämään ihan tavallista tai normaalia elämää.
Ainutkertaisuuden tunne vaatii oikean toiminnan kohteen löytämistä
ennen kuin elämänilosi voi toteutua. Sinulla saattaa esiintyä
syvääkin tyytymättömyyttä itseäsi ja elämää kohtaan ellet uskalla
edetä "parantajan urallasi". Sinä saatat tuntua muista ihmisistä
hiukan oudolta, koska sinulla on erilainen sisäinen ajoitus kuin
muilla. Ihminen tämän aspektin alla on parantaja ja opettaja.
Sinäkään et vapaudu depressioistasi ennen kuin jollain tasolla otat
tehtävän tietoisesti vastaan."

Tämä on vain yksi kohta edellä mainituista, mutta koko ajan kuljen kohti näitä "totuuksia" halusin tai en.




Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: timaka - 03.01.2007 21:16:30
Haluaisin osata tulkita jotain enemmänkin, mutta sen perusteella mitä olen saanut selville Nikulasta ja näiltä sivuilta listaan ylpeydenaiheeni:
Olen vaakanousuinen vaaka ja muutenkin vaa'assa on tungosta stelliumiksi asti jakautuen 11 ja 12 huoneisiin:  :aurinko: :merkurius: :pluto: :uranus: :ceres:

Mc on leijonassa mukanaan  :venus:
Kheiron löytyy oinasta 6. huoneesta.
Kiitos Chevalle kun kerroit mukavia asioita kuukaksosista - minulla on kahdeksannessa huoneessa kaksosissa  :kuu: :vesta: :saturnus:

Mutta jossain keskustelusäikeessä oli mainintaa tyhjistä huoneista. Minulla planeetattomia huoneita ovat 4, 5, 7 ja 9. Olisin kiitollinen jos joku vielä mainitsisi mikä tyhjien huoneiden merkitys on.

Olen tähän asti keskittynyt vain hyviin puoliini  ;D koska en osaa itse vielä tulkita karttaa. Transiitit lupaavat minulle kyllä henkisiä opastajia, joten niitä toivon kohtaavani elämässäni.


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Lilli - 03.01.2007 21:21:49
Itselläni on viha-rakkaussuhde karttani  :aurinko: :aspect_squ: :uranus: :pluto: -kuvioon. Toisaalta tässä on kaiken voimani lähde, mutta sitä voimaa ei ole saavutettu ilmaiseksi. Inhottavia, viheliäitä ja pakottavia kokemuksia on käyty lävitse, jotta olisi tullut siksi, mikä olen. Toisaalta myös todella suuret intohimot ovat tämän kuvion (+ :kuu: :aspect_tri: :pluto:)ansiota.

Enpä olisi sietämättömän herkkänä pikkutyttönä arvannut, että minusta tulee isona taistelukotka. Ja että minusta on vielä mukavaa olla sellainen. :D


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: selkälokki - 03.01.2007 21:33:41
 :aurinko: :vesimies: , siitä olen ylpeä jopa, vaikka hieman omalaatuinen uranusimmeinen olenkin. Mutta  :kuu: :skorpioni: on miulle edelleen hieman mysteeri...Enkä erikoisen ihastunut ole tuohon  :askendentti: :kauris:...
Vielä yksi ylpeyden aihen on nepparin ja jupiterin yhtymä jouskarissa 10. huoneessa.


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: nikki - 04.01.2007 00:03:56
ylpeä olen  :jupiter: :chiron: :kalat: :aspect_opp: :uranus: :ceres:  :pluto: :vesta: :juno: :neitsyt: aspektista,se avaa minulle symboliikan kielen
alitajuisesti,cerestä rakastan muutenkin,
kaunein
kartallani on perääntyvä venus neptunuksen syleilyssä keskellä
 :skorpioni: stelliumia,
jota kuitenkin jellonamars neliöi ja saa minut roikkumaan menneissä,
neliö on aika tarkka mutta onneksi avoin,jotta jättää omaan valintaan
kuinka kauan roikutaan ja missä,
vaikein
on  :saturnus: :vesimies:2 huone  :aspect_opp: :kuu: :leijona:8 huone,
siinä työtä vanhuuden varalle,
muutenkin tuo kasihuoneen painotus on sellasta maanis-depressiivista
painiottelua,silti sieltä löytyy onnenpistekin..
helpotus
tälle haadesmaailmalle on  :askendentti: :jousimies:,
jolle itse asiassa sen oma planeetta  :jupiter: tekee avointa neliötä,
kuin myös uranus,ja sielukin kolmiossa ulkoisen kanssa,
ja kun kuunsolmuni ratkaisen ( :aspect_tri: :askendentti:),luultavasti löydän lopullisen itseni


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: taiska - 04.01.2007 00:12:55
Tämän topicin ansiosta olen viettänyt äärimmäisen mielenkiintoisen ja opettavaisen illan  :smitten: .En nimittäin koskaan ole ajatellut mitä inhoan ja mistä pidän kartallani  :idiot2: .No moni asia selveni kun ajattelin tuolta kannalta asiaa ja lopputulos on, että inhottavia asioita on todella paljon, eli monessa suhteessa karttani ei todellakaan ole helpoimmasta päästä, mutta onneksi sieltä löytyy valopilkkujakin  ::) .
Vaikeita asioita aiheuttavat :  :aurinko:  :oinas: 10. huone ,  :askendentti:  :leijona: , IC  :neitsyt: :neitsyt:, DC  :vesimies:,  :kuu:  :kauris: 6. huone,  :aurinko: yhtymä MC,  :kuu: yhtymä DC,  :neptunus:  :aspect_squ:  :askendentti: ,  :uranus:  :aspect_opp:  :mars: ,  :jupiter: sulkeutuva neliö  :aurinko: ,  :uranus: yhtymä  :askendentti: , Noususolmu Neitsyessä, Laskusolmu Kaloissa, Kaikki nämä tuovat sen suuren sisäisen ja painavan ristiriidan ! Uranus oppositio Venus jäi näköjään pois ja muutenkin minulla on nuita oppositio aspekteja eniten joten elämäni on vähän sellaista jatkuvaa taistelua omista oikeuksista .
Valopilkut kartalla :  :merkurius:  :kalat: 9. huone ,  :venus:  :kalat: 9. huone,  :mars:  :vesimies: 8. huone ,  :neptunus: sulkeutuva kolmio  :merkurius: ,  :neptunus: sulkeutuva kolmio  :venus: ,  :chiron: yhtymä  :venus: ,  :chiron: yhtymä  :mars: ,  :chiron: sekstiili  :jupiter: ,  :saturnus: sulkeutuva sekstiili  :merkurius: ,  :jupiter: sulkeutuva sekstiili  :venus: ,  :aurinko: avautuva sekstiili  :kuu: ,  :venus: yhtymä  :merkurius: 

Tässäpä ne itselle tärkeimmät  :D


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Irish - 04.01.2007 00:13:26
Voi jukujen juku! Tästähän tulisi romaani, mutta jospa en kehuisi karttaani maasta taivaaseen yritän kiteyttää.. ;)

Tykkään siitä että kartallani  :aurinko: :merkurius: ja :chiron: kaksosissa (jotka ovat luonnollisesti yhtymässä toisiinsa) tekevät  :aspect_tri: jupiteriin joka on vesimiehessä... Sen lisäksi nämä kaikki ( :aurinko: :chiron: :jupiter: :merkurius:) tekevät kolmion MC:hen.

Varsinkin tuo chironin ja jupiterin kolmion tulkinta "syvä viisaus ja taito parantaa" hivelee mieltäni.. Kaiken kaikkiaan nämä aspectit antavat minulle hienot edellytykset menestyä onnekkaasti työelämässä kommunikoinnin ja parantamisen saralla, mistä olenkin tekemässä itselleni ammattia.

Toinen iloni, mutta sitten taas myös vaikeuksieni lähde on mystinen suorakaiteeni, jossa on seuraavat aspectit:
 :pluto: :aspect_tri: :mars:
 :pluto: :aspect_opp: :venus:
 :neptunus: :aspect_tri: :venus:
 :neptunus: :aspect_opp: :mars:
 :pluto: :aspect_sex: :neptunus:
 :mars: :aspect_sex: :venus:

pluto skorpionissa(10.huone), venus oinaassa(4.huone), mars kaksosissa(7.huone), neptunus kauriissa(2.huone)

Näistä osa toistuu kaksi kertaa myös kahdessa mahdollisuuksien kolmiossani.
Sikäli mikäli olen pitkien pähkäilyjen tuloksena osannut avata tuota vyyhtiä oikein, olen ymmärtänyt että minulla on suuria mahdollisuuksia "päästä syvälle ihmisen psyykeeseen", kokea seksuaalisuus vahvasti, kyky käyttää mielikuvitustani ja tahdonvoimaani rakentavalla tavalla. Minusta voi tulla jopa hyvin voimakas ja karismaattinen henkilö.  ;D

Mutta jos en kehity, on minulla hyvät kuviot tuossa haavemaailmaan hukkumiseen, seksuaalisuuden väärinkäyttöön, itsetuhoon, mustasukkaisuuteen, liialliseen dominointiin ja huonoon itsetuntoon.

Vielä lisää nyt kun vauhtiin päästiin niin vielä näistä "harmiaspecteista"  :uranus: :aspect_opp: :aurinko: :chiron: ja  :merkurius:...
Niiden tulkinnat soturissa ovat aika raadollisia, varsinkin noi auringon ja merkkarin kohdalla "monia tämän aspectin alla syntyneitä on raahattu hullujen huoneelle, kun heidän puhettaan ei olla ymmärretty.." jne. Nämä selittävät ehkä sen miksi koen itseni outolinnuksi ja miksi mielipiteeni tuntuvat aina menevän ihan ristiin suurimman osan porukasta kanssa... Tulen kohtaamaan paljon muutoksia ja minun pitää olla se, joka panee alulle muutoksia, ajattelivat muut mitä hyvänsä ja pitivät miten hulluna tahansa. Siinä on suuri vastuu ja se kuulostaa hienolta, mutta myös pelottavalta, kun eikö me kaikki loppuviimein haeta tavalla tai toisella hyväksyntää. Olisin niin mielelläni vaan hiljainen sivustakatsoja, enkä mikään radikaalien muutoksien ehdottaja. Olen minä kai jonkin verran saanut lisää itseluottamusta, mutta tuntuu että on vielä pitkä matka edessä...  :)

Lisäksi vielä tykkään siitä, että Uranukseni on jousimiehessä 1. huoneessa.  ::)


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Pikkusisko - 04.01.2007 00:35:54
vastaisin jos osaisin...  :buck2:

no yritän.

ainakin Uranus skorpioonissa ja vitoshuoneessa.... rakastan outoja ihmisiä ja pystyn hyväksymään kaikki sellaisena kuin ovat.

Arska kybässä on kanssa kiva juttu. Tuo valovoimaa.

Ikäviä on pluton ja kuun synkka nelosessa, vaikeaa ollut suhteet vanhempiin.
Transiting Pluto square or opposite your natal Moon. This combination represents the extraction of emotional support by powerful or manipulative means. This is often a time of intense emotional struggles in your relationships, particularly with women. You may have a tendency to be too possessive and not allow your partner enough freedom, or you may have problems with others trying to control you, either through emotional blackmail, guilt, or some other form of manipulation. You may feel that no one cares or supports you at this time and that you must go it alone. On a physical level, your home or foundation may be in need of repair. In terms of health, watch out for digestive tract or stomach problems. In rare circumstances, this can signify the death of female relatives, or your mother.

Chiron konkassa aurinkoon tuo kait parantajan lahjan.

Joku joskus sitä Lapuan räjähdyksen karttaa katsoi... no mä synnyin silloin eli taitaa olla samat vaikeat aspektit meitsillä.  ;D mutta hengissä!


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: May - 04.01.2007 14:36:40
Oma kartta on sen verran rankka, että "rakkaudenkohteita" ei ole siitä vaikea löytää.
Valinnanvaikeutta ei siis ole. Kartalla on vain yksi ainokainen suotuisammin aspektoitu planeetta eli kartan  :venus: joka tekee kolmiot  :saturnus:,  :uranus: ja  :mars: sekä sekstiilin  :kuu::n kanssa. Ja kun Venuksen merkki on herkästi innostuva Oinas, niin Venuksessa on etenkin nuorempana ollut pitelemistä.  ::)

Venus onkin sitten persoonallisista planeetoista ainokainen, jolla ylipäänsä on yhtään mukavaa aspektia. Suuren ristin kartalla onnistuu sekin, että kaikilla muilla persoonallisilla planeetoilla on vain neliöitä ja oppositioita sekä pari yhtymää.  :crazy2:


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: mateve - 04.01.2007 15:11:34
Hm... syntymäkarttahan antaa meille mahdollisuuksia sekä ilmaisee myös niitä taitoja ja kykyjä joita on opittu edellisissä inkarnaatioissa, eli suurkolmiot, minulla niitä on ja vielä Davidin tähden muotoilemana, kun otan mukaan asteroidi  :juno: sekä Maan merkin ja nyt katson placidushuonejaolla, syntymäkarttaa.
Olen ottanut ne käyttöön tajuamatta mistä on kysymys, mutta aloitettuani opiskelemaan astrologiaa niin hiljalleen valkeni eli  :uranus: välähti  ;D
Mitä enemmän saat tietoa, leviää astrologia kuin "Taavin eväät" tulee mukaan niin paljon asioita, ovia aukeaa moneen suuntaan ja se tieto mikä oli alussa ei ole enään lopussa.
Vaikeinta on siis se että tietoa on niin paljon ja alkaa tuo päässä oleva tietokonen kovalevy olla täysi.
Onneksi näitä tyhjennysvaiheita elämään tulee jolloin voidaan päivittää se tärkein, oppia ihmiseksi ja luottamusta.
Elämä tuo eteen niitä asioita mitä tarvitaan kehittymiseen, siksi vaikka mieli itkee ja vaikertaa niin sekin tyyntyy kyllästyttyään.

Olen oikein tyytyväinen karttaani se on antanut mahdollisuuksia oman valintani mukaan, siis tyytymätön voin olla vain omiin valintoihin kun olisi voinut valita toisin, vai olisiko  :uglystupid2:

 ;)  Mateve


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Dinah - 04.01.2007 15:21:30
Hmmm... tämäpä kiintoisa aihe. Onneksi aloin vastaamaan, sillä syntyihän siinä uusiakin oivalluksia.  :)

Ensinnäkin huomaan olevani ylpeä aika monistakin tekijöistä kartallani, mutta samalla tässä kyllä tiedostaa erittäin hyvin, kuinka keskeneräinen sitä oikein onkaan! Enkä kyllä mitään osaa kartallani hävetä, pikemminkin ajattelen että on vaikeita tai haasteellisia kuvioita, mutta voihan niistäkin ylpeyttä tuntea. 

Ja mistäpä muustakaan nousujellona aloittaisi kuin siitä, että on ylpeä nousumerkistään!  ;D Ja mars siinä siivellä antaa myös potkua muuten melko flegmaattiseen merkkijakaumaan... Ja  :aurinko: :kuu: :merkurius: :pallas:  (:kalat:), kyllä myös tästä herkkyydestä olen ylpeä, vaikka sitä onkin väliin vaikea hallita.

 :chiron: :venus:  (:harka:) 10.huoneessa :aspect_tri:  :jupiter:  (:neitsyt:) 1. huoneessa sekä  :aspect_sex:  :kuu: :merkurius:  (:kalat:) 7. huoneessa. Samalla tietenkin  :jupiter: :aspect_opp: :kuu: :merkurius:. Tämä tuntuu yhtäaikaa ihanalta ja vaikealta kuviolta ja uskon että se liittyy jotenkin tuleviin työkuvioihin.  :smitten:

 :uranus: (:skorpioni:) 4. huoneessa  :aspect_opp:  :vesta: (:harka:) 10. huoneessa, luulen että tämän takia minulla on vaikea löytää omaa paikkaani missään, aina säännöllisesti tulee tunne kuin ei kuuluisi joukkoon oli sitten missä ja kenen kanssa tahansa. Jopa lapsena ajattelin jostakin syystä, etten kuulu meidän perheeseen vaan olen jotenkin ylimääräinen...  :idiot2:

 


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Ave^^ - 04.01.2007 18:46:04
tämä ketju on sellainen, jonka pitkästä aikaa jaksoin mielenkiinnolla lukea.
jatkan, koska jousimies pitää puhua itsestään,
ja olen kyllä ylpeä tästä ihanasta aurinkomerkistäni.  :)

lisäksi runsasvetisyys,
erityisesti

 :kuu: ( :kalat: , 12.huone )     :aspect_tri:      :mars:  :aspect_con:  :pluto: (  :skorpioni: , 7.huone )
ja  :aurinko: 8.huone

osoittaa, ettei elämä koskaan käy liian tylsäksi.
haasteet, ja juuri tunteiden puolella
ovat elämän suola.
vaikka välillä maailma kaatuisikin niskaan.

tällä hetkellä pidän kaikista negatiivisista puoistani,
oikein rakastan niitä,
mutta sanottaan silti, että on

 :saturnus:  :aspect_con:  :neptunus: (  :kauris: , 11.huone )

se pistää näkemään aina niitä negatiivisia puolia elämässä,
jokseenkin rajoittaa lentoani.


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Anthrax - 04.01.2007 19:51:12
Kuu tarkka sekstiili Aurinko!!  :smitten: :smitten: :smitten: Arska Jellonassa, Kuu-ukko Kaksosissa. Ainakin kuulen usein tulevani kaikkien kanssa toimeen, tuttavia riittää ja jonkinlainen johtaja-aspekti jonkun kirjallisen tulkinnan mukaan tämä oli, kun on nuo ilma- ja tulimerkit siinä. Elämän pitäisi olla tasaista ja kohtuu onnellista tämän yksittäisen perusteella ainakin   8)

Sitten negatiivisia Pluto neliö Aurinko->väkivaltaisuus? Uranus neliö Venus-> sähläily rakkaussuhteissa? ja...Jupiter oppositio Venus-> mukavuudenhalu


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Pallaskissa - 04.01.2007 20:09:09
Lainaus käyttäjältä: Saqirlat
Lainaus käyttäjältä: selkälokki

Vielä yksi ylpeyden aihen on nepparin ja jupiterin yhtymä jouskarissa 10. huoneessa.

Katoha tyttöä! Sullahan on tuo sama mikä Pallaskissalla ja mulla, huone vaan eri..Sepä se onkin virvoittava aspekti, ainakin mielenliikkeet on joskus sen verran ööh hassuja..Eipä kävisi aika pitkäksi edes autiolla saarella, sanotaanko näin  ;)

Thihihihihihihihih! Tjaa-a, mietin vielä tässä "lemppariani", inhokit sen sijaan tiedossa, ainakin tämänhetkiset ;) (Voi miten Vaakamaista...) Eli todennäköisesti haastavimmat aspektit syntymäkartalla ovat   :merkurius: :aurinko: :uranus: :venus: :vaaka: :aspect_squ: :askendentti: :rapu:, joka on neliössä  :chiron: :oinas: joka taasen vastaavasti opponoi koko tuota Vaaka-stelliumia... Ainoa valopilkku rytäkässä on se, että stelliumin Neitsyestä aloittava  :pluto: ei ole tuossa konkurssissa mukana  ;D Ja 12. huoneen Saturnuksesta on rutkutettu ihan omassa ketjussa, se siitä  :P

Hm, ihan mukava on Suurkolmio  :aurinko: :aspect_tri: :saturnus: :aspect_tri: :mars: :aspect_con: :keskitaivas: ilman merkeissä ja  :chiron: tekee siitä vielä Leijan, jos MC otetaan mukaan ;) Milloinkohan tulee kyllin hyvä sää lennättää tuota leijaa?

Oikeastaan nuokin jutut voisi ajatella päinvastoin, että ne "helpot" kuviot ovatkin haasteellisempia ja "vaikeissa" piilee suurimmat lahjat.


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Pikkusisko - 04.01.2007 20:15:14
http://www.astrology-x-files.com/transits/sun.html

löysin uuden linkin... sori kun off-topic  ;)


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: ti0 - 04.01.2007 20:30:08
Haa! Ajattelinkin ettei tälläista keskustelua vissiin ole ollut ja
se olisi kiva.. No niin, eli olen ylpeä Marsistani :mars: joka on
Leijonassa, ensimmäisessä huoneessa, yhtymässä Aurinkoon ja
askendenttiin, kolmiossa Saturnukseen ja keskitaivaaseen
(Saturnuskin on kolmiossa keskitaivaaseen eli mukavat kuviot, hyvä
ura?). Voimakasta tahtoa, johtajankykyjä, energisyyttä. :)

Merkurius on ehkä eniten sitä mistä en tykkää. Ei oo helppo puhua
tai kirjoittaa ja olen pahentanut sitä ajattelemalla niin. Minun on
hankala kertoa mielipiteistäni jos en ole varma ja tunne tarpeeksi
sanoja, olen tavallaan mielipiteetönkin. Tai en tiiä. :crazy2: Ajattelutapani on ehkä hiukka monimutkainen. Kommunikointi on semmosta "ööö, mitä nyt loppujen lopuksi kannattaakaan edes sanoa?" Olen taipuvainen
murehtimaan. Olen vaikutuksille altis ja otan asiat henk. koht. Se
on yleensä raskasta. :merkurius: :rapu: huoneessa 12.

Minulla viha-rakkaussuhde Plutoon joka tekee asiat vaikeiksi eikä anna minun rentoutua
mutta toisaalta sitten antaa voimaa. :pluto: :aspect_squ: :aurinko: :venus: , :aspect_con: :kuu: :buck2:


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Pikkusisko - 04.01.2007 20:34:46
Huomasin juuri T-risti tulkinaan Sepolta:

Tämä kuvio saa nimensä siitä, että se muodostaa kartalle T-kuvion. Vähintään kolme planeettaa ovat keskenään neliössä ja kaksi näistä lisäksi keskenään oppositiossa. Tällainen kuvio on vahva viesti edellisten elämiesi aikana tapahtuneesta itsesi unohtamisesta. Tällä kertaa olet sitten vakaasti päättänyt keskittyä oman elämäsi henkiseen kehittämiseen, jotta pysyisit maailmanmenossa mukana. Jos edelleenkin otat velvollisuudeksesi huolehtia ensisijaisesti muista niin eipä käy sinua kateeksi, sillä todella kurjaksi tulee elämäsi sitä kautta muodostumaan. Voimasi riittävät juuri ja juuri omista asioistasi huolehtimiseen ja kaikki muu on ikävyyksien kerjäämistä. Tämän ristin alta ei pysty muita auttamaan tai parantamaan vaan pikemminkin päinvastoin. Muiden asioita hoitaessasi ajat vain nuokin ihmiset samaan ahdinkoon kanssasi, joten kaikkien kannalta olisi korkea aika hyväksyä tämä karmallinen läksy ja pitää nyt huolta itsestäsi seuraavien tulkintojen sisältämien ohjeiden mukaisesti.

Minäkun luulin että elämässä on kyse juuri siitä että aina unohtaa itsensä...  :uglystupid2:
ja itse  asiassa toinen astrologi sanoi, että "jatka rauhan työtä tässäkin elämässä..."
 :idiot2:  :uglystupid2:  :buck2:

ehkä pitäisi hankkia elämä.


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Ippuska - 04.01.2007 20:39:22
 ::) ::) ::) Tuohan olikin mielenkiintoista tulkintaa! Nimittäin mulla ei ole erikoiskuvioita kartallani, mutta T-risti löytyy   ::) ::) ::)


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: snug - 05.01.2007 01:59:40
Monilla tuntuu olevan hienoja asioita kartallaan ja vieläpä niistä keskustellaan niin että menee hetki ennen kuin tällanen tietämätön ihan heti kaikkea osaa lukea :)
Hmm...mietin juuri etten oikein tiedäkään mistä pitäisi olla ylpeä tai sitten ei, mutta kaikkien niiden asioiden joukosta joita olen lukenut itseäni koskettavan olisi muun muassa se,että sanotaan minulla olevan luontainen kyky saada yhteys täältä poisnukkuneisiin..se, onko sillä mitään uskottavaa perää, onkin sitten tulkitsijan vastuu..itse voisin jopa uskoa tähän tiettyjen kokemusten perusteella ja olen ylpeä siitä jos näin todellakin on. Sitten en vain tiedä mikä tekijä vaikuttaa näihin "yliluonnollisiin" asioihin kartallani..se mihin tämä ko. asia oli merkitty, oli 12.huone kaksosissa ??? ja kartalta löytyy kuviot: mystinen suorakaide, pikkukolmio ja mahdollisuuksien kolmio..mukavaa että näitä on, mutta sitten kun vielä älyäisi mitä ne meinaa ;D ja jos oikein katsoin niin mitään ei löydy huoneista 4, 7, 9 ja 10..ihmeellisesti planeetat painuneet karkuun näitä huoneita ???
Joitain hieman ahdistavia asioita tai oikeastaan piirteitä yleisesti sanottuna kartaltani tai sen tulkinnasta ovat esim. määräilevyys ja muu tällainen päälle päsmäröinti, marttyyrius. Tunnistan nämä kyllä itsestäni, mutta ehkä ne ovatkin vielä suht hallittavissa koska välillä tuntuu ettei osaa ottaa itselleen kuuluvaa kunniaa haltuun ja siten muut saavat krediittiä hyvästä työstä...mitäpä sitä valittamaan kun asiat ovat vielä toistaiseksi hyvin ;) Migreenille ja jatkuville kipu/laiskuus/fyysisille ongelmille voisi löytyä ratkaisu joku kaunis päivä kartaltani :knuppel2:


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: metsämieli - 05.01.2007 17:09:20
Olen tässä pari päivää katsellut tätä keskustelua ja tutkiskellut karttaani. Mielenkiintoinen aihe tosiaan :)

Voisin aloittaa niistä asioista mistä pidän. Ensinnäkin olen aina tykännyt :aurinko: :merkurius: :venus: sijainnista 5. huoneessa :smitten: Ne ovat antaneet taiteellisia kykyjä, mutta myös ehkä liiallistakin halua juhlia ja nautinnonhalua (onneksi välillä planeettojen hallitsijamerkki :neitsyt: hillitsee).
 :jupiter: pidän myös kovasti. Se sijaitsee 12. huoneessa, kuten Ebeniallakin ja olen aina pitänyt siitä ajatuksesta, että se tavallaan "suojelee" harmeilta, mutta en tietenkään mene tekemään mitään tyhmänrohkeita temppuja ajatellen että :jupiter: 12. huoneessa suojelee minua :D Lisäksi minulla on :aurinko: :aspect_tri: :jupiter:, joka kertonee luontaisesta halustani ajatella optimistisesti asioista.
Olisi enemmänkin juttuja, mutta ei nyt viitsi kaikkea alkaa tässä luetella ::)

 :kuu: :skorpioni: pidän, koska se antaa potkua muuten vähän liian kilttiin luonteeseeni. Kun minä joskus harvoin räjähdän, niin muut saa tuntea sen nahoissaan :knuppel2: Mutta toisaalta taas se ehkä lisää haluani nauttia juhliessa alkoholia :( ja mielialavaihteluni ovat joskus niin voimakkaita, että voin yhtäkkiä tuntea suurta raivoa jotakin asiaa kohtaan tai sitten halua itkeä silmät päästäni.

 :askendentti: :rapu: uskon vaikuttavan ajoittaiseen tuskalliseen ujouteeni ja epävarmuuteeni hoitaa joitakin asioita. :rapu: antanee potkua myös mielialavaihteluihini.
 :neitsyt: -stellium saa minut murehtimaan jokaisesta pienestäkin asiasta ja stressaan todella helposti. Lisäksi olen ehkä maailman paras  kritisoimaan itseäni ja joskus pääsee muutama kriittinen sana muidenkin tekemisistä. Voi olla että tähän vaikuttaisi jotenkin myös :saturnus: :aspect_squ: :aurinko: :merkurius: :venus: ? En ole varma.

Siinä nyt jotakin :)


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: kultainen sulka - 05.01.2007 18:35:25


Mielenkiintoinen ketju, johon pitänee perehtyä ajan kanssa  :)

Olen ylpeä jokaisesta pisteestä,pilkusta, kaikista neliöistäni, muutamista oppositioistani ja yhtymistäni kartallani, vaikka ne joskus tuskaa tuottavatkin. Mutta niiden avulla/johdosta minusta on tullut vahva, toisia huomioiva, empaattinen ihminen.
Jotakin tietenkin viskaisn pois, mutta koska se lienee mahdotonta, niin pitänee vain ajatella, että kaikella on tarkoituksensa  :)

Parasta on  :aurinko:  :skorpioni: ja 2.huoneessa  ;)




Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: selkälokki - 05.01.2007 19:26:42
Lainaus käyttäjältä: Saqirlat
Lainaus käyttäjältä: selkälokki

Vielä yksi ylpeyden aihen on nepparin ja jupiterin yhtymä jouskarissa 10. huoneessa.

Katoha tyttöä! Sullahan on tuo sama mikä Pallaskissalla ja mulla, huone vaan eri..Sepä se onkin virvoittava aspekti, ainakin mielenliikkeet on joskus sen verran ööh hassuja..Eipä kävisi aika pitkäksi edes autiolla saarella, sanotaanko näin  ;)

Thihihihihihihihih!

 :D Joo, ja on noista mielenliikkeistä saanut kuulla kyllä muiltakin, onhan sitä toisilla päivitteleminen meikäläisen ajatuksen juoksussa!
Mutta eipä tylsää tosiaan ;D


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Artemis - 05.01.2007 19:59:29
En taida mitään inhota kartallani, jotkut aspektit tietenkin aina välillä harmittaa, kuten esim.   :aurinko:, :venus:,  :mars:,  :kuu: stellium oppositiossa plutoon ja saturnukseen. Ne aiheuttavat välillä päänvaivaa  ::)
Tykkään siitä että stelliumini sijaitsee 11.huoneessa. 11.huone on kiva huone  ;D Ja hyvä että tuo oinas kerääntymä on juuri 11.huoneessa joten en ole ihan kamala diktaattori, osaan pikkaisen huomioida muitakin  ;D  ;D


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: K-NRJ - 05.01.2007 20:05:49
Tykkään siitä että stelliumini sijaitsee 11.huoneessa. 11.huone on kiva huone  ;D Ja hyvä että tuo oinas kerääntymä on juuri 11.huoneessa joten en ole ihan kamala diktaattori, osaan pikkaisen huomioida muitakin  ;D  ;D

Äh. Minulla on toisin päin. Ikävintä on ehkä  :saturnus: 11.huoneessa. 11. huone on kiva huone, mutta ei niin kiva Saturnuksella höystettynä.

Mukavinta on  :kuu: Ravussa ja tosi hyvä  :merkurius:.


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Pikkusisko - 05.01.2007 23:08:41
Ikävintä on ehkä  :saturnus: 11.huoneessa. 11. huone on kiva huone, mutta ei niin kiva Saturnuksella höystettynä.


mitä se tekee?


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Ebenia - 05.01.2007 23:49:45
Ikävintä on ehkä  :saturnus: 11.huoneessa. 11. huone on kiva huone, mutta ei niin kiva Saturnuksella höystettynä.


mitä se tekee?

Riippuen tietty aspekteista, niin se tekee ystävyyssuhteiden luomisesta hankalampaa, ei ehkä ole helppoa mukautua ryhmiin ja ystäviä ei ole kovin paljon. Toisaalta, ne ystävät joita sitten on, ovat todella kestäviä ja "vakavia" ystävyyssuhteita. Eräällä ystävälläni on tämä aspekti ja hänellä se on aiheuttanut sellaista, että hänellä on aina koko ajan poikaystävä, joka on hänelle se läheisin kaikista, mutta kukaan ystävä ei ikinä pääse sille syvälliselle tasolle hänen kanssaan ja hänen on vaikea muodostaa sellaisia todella kestäviä, pysyviä, sieluun asti tunkeutuvia ystävyyssuhteita. Tämän hän on sitten "korvannut" sillä, että hänellä on koko ajan poikakaveri, joka korvaa nämä puuttuvat ystävät - oli se poikakaveri millainen tahansa. ::)


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Pikkusisko - 05.01.2007 23:54:57
aijaa   :-\


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Theus - 06.01.2007 05:33:46
Vaikka T-ristiä usein kammoksutaan, se ei siinä mielessä ole huono, että se on hyvin energinen kuvio ja pakottaa yksilön kehittämään omaa potentiaaliansa ja asettaa selkeän haasteen jonka ratkaisu löytyy T-ristin 'puuttuvasta' jalasta eli kärkiplaneetan oppositiosta.
Bob Marks kuvasi osuvasti, että T-risti on kuin kolmihaarainen jakkara jonka varassa istut ja viimeinen vakauttava jalka on helposti löydettävissä kärjen oppositiosta. (tulkitse merkki ja huone)





Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: K-NRJ - 06.01.2007 10:55:26
En päässyt enää eilen illalla koneelle, joten en ehtinyt vastata, mutta Ebenia ehditkin jo vastata ja juuri noin se menee. Tietyllä tavalla tyttökavereiden kanssa on ollut vaikeuksia niin että lapsena aina kun sain sen parhaan kaverin, niin ei mennyt kauaa kun hän muutti pois.

Muistan vielä elävästi kun olin jotain 10 v ja menossa vierailulle ystäväni luo. Oven avasi hänen isänsä, joka kertoi että tuo tyttö on muuttanut pois. Minä en meinannut millään käsittää asiaa: miksi isä jäi sitten kotiin? Ystäväni oli muuttanut äitinsä kanssa tosi yllättäen 500 km päähän.  :'( :'(

Kyllä minulla on aina kavereita ollut, ja sillä lailla olin suosittu, että minut valittiin muistaakseni 9:llä luokan "suosituimmaksi" -HEH!  :coolsmiley:

Mutta kyllä näin aikuisena, varsinkin nyt kun olen jo naimisissa, en juuri ehdi olla paljon ystävien seurassa.


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Pikkusisko - 06.01.2007 11:32:24

Bob Marks kuvasi osuvasti, että T-risti on kuin kolmihaarainen jakkara jonka varassa istut ja viimeinen vakauttava jalka on helposti löydettävissä kärjen oppositiosta. (tulkitse merkki ja huone)


Totta, minulle onkin tulkittu tuo puuttuva pala, mikä osui suoraan onnepisteelleni!  ;D

Mutta sitä mietin, että miten tuo Sepon tulkinnan voin yhdistää tähän minulle tulkittuun puuttuvaan jalkaan. Se osui kutoshuoneeseen ja ihan siihen että elän arkea. En vain ymmärrä, että miten SE liittyy tuohon itsensä unohtamiseen tai kehittämiseen??


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: halebob - 06.01.2007 12:39:53
                         Terve kaikille!
Tulisi ehkä olla tyytyväinen kartan 'kultaiseen kolmioon'ja'leijoihin'? Olen täysin noviisi näissä.
 :askendentti: :jousimies:
 :aurinko: :rapu:
 :kuu: :vesimies:
 :merkurius: :kaksoset:
 :venus: :rapu:
 :mars: :rapu: :idiot2: :)


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: pluto - 06.01.2007 12:56:07
inhokit:

 :kuu:
Jos kuu on kauriissa, ja sillä on aspekteina mm. :aspect_squ: :pluto: :mars: ja  :aspect_opp: :saturnus:, niin voiko se enää paljon ikävämpi olla?
En ole vieläkään sisäistänyt  :kuu: :aspect_sex: :jupiter: :juno: :vertex: :ceres::n mahdollisuuksia, mutta elän toivossa, että ehkä jonakin päivänä.

T-/Suuri risti

 :saturnus: kärkenä ja  :chiron: :aspect_opp: :merkurius: tekevät T-ristin johtavissa merkeissä,  :pallas: täydentää kuvion Suureksi ristiksi.
Inhoan tätä, koska se on niin harmaata aluetta minulle, enkä saa siitä vielä mitään otetta. Kuvion merkittävyyttä lisää :askendentti::n ja  :keskitaivas::n hallitsijan Merkuriuksen osallisuus.

Suosikit:
kartan yhtymät

 :askendentti: :aspect_con: :venus:
tätä ei varmaan tarvitse perustella

 :aurinko: :pluto: :mars: -stellium ykkösessä
energiaa, energiaa ja energiaa. Jatkuva uudistuminen.

 :merkurius: :aspect_con: :uranus: kakkosessa
Perinteinen hullu keksijä -kuvio. Kunhan saan tuon ristini jonkinlaiseen hallintaan, tästä voi olla vielä paljon iloa

 :jupiter: :juno: :vertex: :ceres: -"stellium" kaloissa kutosessa
Minä vaan tykkään tästä... ;D Se antaa uskoa siihen, ettei elämä kenties olekkaan ihan niin hanurista...


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: K-NRJ - 06.01.2007 13:12:59
inhokit:

 :kuu:
Jos kuu on kauriissa, ja sillä on aspekteina mm. :aspect_squ: :pluto: :mars: ja  :aspect_opp: :saturnus:, niin voiko se enää paljon ikävämpi olla?

Taitaapi olla aika ikävä. Miten koet tuon Kuun aseman? Oliko äitisi kylmä sinua kohtaan? Vai koetko sen aikuisena niin, että normaali koti- ja perhe-elämä ei ole helppoa aloittaa? Sinullahan ei ole vielä lapsia? Oletko joutunut koviin tunnepohjaisiin kiistoihin?


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Tony - 06.01.2007 13:54:50
Hei
Aloin juuri mietimään enemmän sitä, kun monet teistä löytävät hyvinkin selkeästi erilasia negatiivisia kohteita tai ainakin yhdistävät niitä joihinkin tiettyihin tapahtumiin elämässään.
Itselläni olisi varmasti todella paljon aihetta inhota monia asioita elämässäni. Aina kun yritän inhota itseäni niin kallistun takaisin siihen tosiasiaan että minä itse olen vastuussa elämästäni ja niistä ratkaisuista mitä kulloinkin olen tehnyt, oli asia sitten iso tai pieni. Tämä taas johtaa takaisin ajatukseen että olen tehnyt valinnan SEN HETKEN parhaan kykyni ja näkemykseni mukaan ja minun on kuulunutkin tehdä niin.
Parhaimmillaan opin ja kasvan ihmisenä vaikeiden asioiden kautta, mutta toisinaan koittaa taas se itsepäisyyden hetki ja tarve hakata päätä seinään. Tarpeeksi kun  on päässä kuhmuja niin sitten oppii väkisin etsimään sen oven mistä voi mennä kahvaa kääntämällä jälleen eteenpäin kohti uusia pettymyksiä ;D :o :buck2: :smitten:


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Dinah - 06.01.2007 14:02:09
Hei
Aloin juuri mietimään enemmän sitä, kun monet teistä löytävät hyvinkin selkeästi erilasia negatiivisia kohteita tai ainakin yhdistävät niitä joihinkin tiettyihin tapahtumiin elämässään.
Itselläni olisi varmasti todella paljon aihetta inhota monia asioita elämässäni. Aina kun yritän inhota itseäni niin kallistun takaisin siihen tosiasiaan että minä itse olen vastuussa elämästäni ja niistä ratkaisuista mitä kulloinkin olen tehnyt, oli asia sitten iso tai pieni. Tämä taas johtaa takaisin ajatukseen että olen tehnyt valinnan SEN HETKEN parhaan kykyni ja näkemykseni mukaan ja minun on kuulunutkin tehdä niin.
Parhaimmillaan opin ja kasvan ihmisenä vaikeiden asioiden kautta, mutta toisinaan koittaa taas se itsepäisyyden hetki ja tarve hakata päätä seinään. Tarpeeksi kun  on päässä kuhmuja niin sitten oppii väkisin etsimään sen oven mistä voi mennä kahvaa kääntämällä jälleen eteenpäin kohti uusia pettymyksiä ;D :o :buck2: :smitten:

Osaatko sanoa mikä kartallasi voisi kertoa tuosta optimistisuudesta?  :)


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: pluto - 06.01.2007 14:14:29
Kaurisenergiaa:

Olen kyllä ruikuttanut kurjaa kuutani useissa topiceissa, mutta menköön tämä vaikka terapiana ;)

Äitini muutti kotoa pois, kun olin n.6-vuotias. Tämä on varmaan selkein esimerkki. Hän ei muuttanut kovin kauas ja näimme joka toinen viikonloppu, mutta kuitenkin.

En ikinä joutunut kokemaan sen enempää ruumiillista kuin henkistäkään väkivaltaa.
Koti (se paikka, jossa kulloinkin asun, ei siis nimenomaan lapsuuden koti) on aina ollut minulle turvapaikka. (Kuu neljännessä huoneessa)
Lähinnä kai joku jatkuva emotionaalinen epävakaus perhe-elämässä ja isän mielenterveysongelmat varjostavat lapsuuttani.

Joku äitien ja tytärten jatkuva ketju kyllä on erittäin selkeästi näkyvissä. Minä kävin marinoineni oman äiti hermoille, joka taas oli lapsena rassannut oman äitinsä hermoja valituksellaan ja nyt yritän kovasti olla hermostumatta oman tyttäreni ruikutukseen.
Sukuvikana jatkuva marmatus... :D

Nyt huomaan, kun tyttäreni on suurinpiirtein saman ikäinen, kuin itse olin äitini "lähtiessä", että salaa epäilen äitini jättäneen minut juuri sen kiukuttelun ja marmatuksen takia...
Nämä syvimmät tunteet tuppaavat jäämään minulla niin syvälle, että koen nyt yli kolmikymppisenä tunteita, joita joku toinen olisi tuntenut silloin kuusivuotiaana.

Tyttärellänikin on   :pluto: :aspect_opp: :kuu: kartallaan, ja nyt yritän kovasti tehdä työtä sen eteen, että en siirrä näitä sukurasitteita pidemmälle. Omat toistuvat masennusjaksoni tekevät sen kyllä aika hankalaksi.

Karmeita riitoja saamme silloin tällöin aikaiseksi ja minä huudan pää punaisena, mutta yritän myös riidan jälkeen sovitella ja puhua asiat halki rauhassa sekä pyytää anteeksi käytöstäni, mikäli koen siihen olevan aihetta (ja usein on :-[).

Äitien ja tytärten ketjussa on kuitenkin valoa näkyvissä.
Minun äitini pohti muutama vuosi sitten, että suunta on ihan selkeästi parempaan päin. Joka sukupolvi hänen mukaansa "hallitsee äitiyden" aavistuksen verran paremmin kuin edeltäjänsä.
Otin tuon lausahduksen suurena kohteliaisuutena. :smitten:




Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Tony - 06.01.2007 15:51:28
Hyvä kysymys, joka menee hivenen arvailujen ja intuition puolelle käyttäen apuna Sepon tulkintoja. Korjatkaa, jos menee pahasti metsään.

Sulkeutuvasta kolmiosta kun sanotaan: Tämä on henkisellä tasolla tuleva palkkio koko avautuvalta jaksolta sekä ennen kaikkea osoittamastasi ymmärryksestä vastoinkäymisiä kohtaan.

Minulta löytyy kultainen kolmio  :neptunus:  :aspect_tri: :aurinko: :jupiter: ja stellium  :chiron: :aurinko:  :saturnus:

:aurinko: :kalat: :jupiter: :rapu: :neptunus: :skorpioni:
:saturnus: :oinas: :chiron: :kalat:


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Ippuska - 06.01.2007 16:19:32
Vaikka T-ristiä usein kammoksutaan, se ei siinä mielessä ole huono, että se on hyvin energinen kuvio ja pakottaa yksilön kehittämään omaa potentiaaliansa ja asettaa selkeän haasteen jonka ratkaisu löytyy T-ristin 'puuttuvasta' jalasta eli kärkiplaneetan oppositiosta.
Bob Marks kuvasi osuvasti, että T-risti on kuin kolmihaarainen jakkara jonka varassa istut ja viimeinen vakauttava jalka on helposti löydettävissä kärjen oppositiosta. (tulkitse merkki ja huone)
Mielenkiintoinen teoria, pitääpä tuotakin tutkistella ja kurkistella  :)


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Pikkusisko - 06.01.2007 16:30:26
Aina kun yritän inhota itseäni niin kallistun takaisin siihen tosiasiaan että minä itse olen vastuussa elämästäni ja niistä ratkaisuista mitä kulloinkin olen tehnyt, oli asia sitten iso tai pieni. Tämä taas johtaa takaisin ajatukseen että olen tehnyt valinnan SEN HETKEN parhaan kykyni ja näkemykseni mukaan ja minun on kuulunutkin tehdä niin.


Kyllä minä ajattelen samalla tavalla kuin Tony. Ei voi liikaa tuijottaa astrologiaa ja toiset ihmiset ovat sellaisia, ettei nuo transiitit juurikaan vaikuta. Ehkä se on niin, kuten monesti todettu, että kartta on potentiaalinen, mutta ihminen tekee siitä sen, mitä on eli omat valinnat kuitenkin painavat yhtä paljon vaa'assa.

Yksi esimerkki tällaisesta tapauksesta on ex-mieheni. Hän oli kaikkea muuta kuin tyypillinen jousimies. Yritin kannustaa häntä toteuttamaan omaa jouskariluontoaa, siinä epäonnistumatta.

Sitten erosimme ja hän joutui katsomaan itseään peiliin. No mikäs muu sieltä katsoikaan takasin kuin jouskaripoika, joka lähti sitten valloitaamaan maailmaa. Nyt häntä ei saa uusi tyttöystävä millään sidotuksi, niin voimakas on tuo kaipuu maailmalle.

Myöhemmin exäni kertoi, että oli imitoinut omia vanhempiaan ja sisartaan elämäntyylin valinnassa (kuten minäkin, kun nuorena naimisiin menimme). Vasta  eron myötä hän alkoi miettiä sitä, kuka ja mikä hän on.


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Ebenia - 06.01.2007 16:54:12
Ei tietenkään sitä kartaa pidä tuijottaa liikaa. Täälläkin palstalla välillä tuntuu, että ihan liikaa katsotaan niitä karttoja ja tuhoontuomitaan suhteet ja ihmiset jo ennen koko tyyppiin tutustumista. Minuun eivät myöskään transiitit juurikaan vaikuta (tai en ainakaan ole huomannut). Itse näen paremminkin niin, että kartta on minun näköiseni ja minä voin tehdä itselleni, eli myös sillä kartalla mitä haluan. Tämä on pienten pohdintojeni tulos, mutta saa nähdä muuttuuko käsitykseni vielä!


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: taiska - 06.01.2007 17:23:26
Ei tietenkään sitä kartaa pidä tuijottaa liikaa. Täälläkin palstalla välillä tuntuu, että ihan liikaa katsotaan niitä karttoja ja tuhoontuomitaan suhteet ja ihmiset jo ennen koko tyyppiin tutustumista. Minuun eivät myöskään transiitit juurikaan vaikuta (tai en ainakaan ole huomannut). Itse näen paremminkin niin, että kartta on minun näköiseni ja minä voin tehdä itselleni, eli myös sillä kartalla mitä haluan. Tämä on pienten pohdintojeni tulos, mutta saa nähdä muuttuuko käsitykseni vielä!


Samaa mieltä  :) ! Minulle astrologia on vain hyvä keino itsetuntemukseen, mutta muuhun elämääni en sitä oikeastaan liitä.Jos liian sokeasti alkaa elää elämäänsä sen mukaan, en usko, että se on pitemmän päälle mikään hyvä asia ja voi jopa estää tietyllä tavalla elämistä.  :angel:


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Ebenia - 06.01.2007 17:26:52
Ei tietenkään sitä kartaa pidä tuijottaa liikaa. Täälläkin palstalla välillä tuntuu, että ihan liikaa katsotaan niitä karttoja ja tuhoontuomitaan suhteet ja ihmiset jo ennen koko tyyppiin tutustumista. Minuun eivät myöskään transiitit juurikaan vaikuta (tai en ainakaan ole huomannut). Itse näen paremminkin niin, että kartta on minun näköiseni ja minä voin tehdä itselleni, eli myös sillä kartalla mitä haluan. Tämä on pienten pohdintojeni tulos, mutta saa nähdä muuttuuko käsitykseni vielä!


Samaa mieltä  :) ! Minulle astrologia on vain hyvä keino itsetuntemukseen, mutta muuhun elämääni en sitä oikeastaan liitä.Jos liian sokeasti alkaa elää elämäänsä sen mukaan, en usko, että se on pitemmän päälle mikään hyvä asia ja voi jopa estää tietyllä tavalla elämistä.  :angel:

Jeps! Minusta kartta on hyvä väline tiedostamaan itsestään asioita, näkemään asioita uudessa valossa ja ainakin luonnekuvauksien kohdalla tulee opittua itsestään lisää, kun pohtii että "pitääkö tämä paikkansa vai ei?". Vaikka ei pitäisikään paikkansa, niin kaikki on silti kotiin päin!  :)


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Pikkusisko - 06.01.2007 17:50:18
totta. sama täällä aina silloin tällöin. tosin on niitäkin aikoja jolloin sitä tuijottaa liikaa... ei jaksa kantaa vastuuta itsestä mikä kylläkin on printattuna tuolle kartalle...   :knuppel2:  ;D

Siksi nappasin Tonyn kommentin, ikään kuin vahvistaakseni sitä asiaa oman pääni sisällä.  ;)


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: K-NRJ - 06.01.2007 18:02:13
Äitien ja tytärten ketjussa on kuitenkin valoa näkyvissä.
Minun äitini pohti muutama vuosi sitten, että suunta on ihan selkeästi parempaan päin. Joka sukupolvi hänen mukaansa "hallitsee äitiyden" aavistuksen verran paremmin kuin edeltäjänsä.

Kiitos pitkästä vastauksesta. Siitä näkee juuri tuon, että vaikka kartalla onkin joku paha kuvio, niin itsestä on kiinni, miten siihen suhtautuu ja sinähän olet saanut hurjasti edistystä tuossa asiassa aikaiseksi! Ole ylpeä siitä.  :)

Asia kiinnosti minua myös siksi, koska itsellänikin tuo äiti-suhde on vaikea, ja koko toinen raskausaika meni noissa merkeissä eli käytin neuvolan tätiä terapeuttina omalle äiti-suhteelleni. Ja aivan kuten sinä, minäkin olen edistynyt vaikka pahimmillaan voisin olla samanlainen kuin äitini tai hänen äitinsä.


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Jasca - 06.01.2007 19:13:35
Mie olen astrolgiassa vasta esikoulussa, joten en osaa tulkita karttoja oikein mitenkään. Siispä ei ole myöskään pelkoa, että eläisin elämääni karttojen kautta. Jos yritän keksiä jotain positiivista, niin tyydyn astrofoorumin apuun eli sivuston kartan erkoiskuvoihin. Mulla siis  :venus:,  :mars:,  :aurinko:,  :merkurius: -stelliun 2. eli voimavarojen huoneessa. Noista vain venus joukkarissa ja loput kauriin puolella.
Lainaus
Tämä voimapahkura on valjastettavissa vain sydämen voimalla palvelemaan sinulle henkisesti tärkeitä tavoitteita eikä siinä juurikaan kaivata muiden apua tai neuvoja.
Tältä pohjalta vetäisin johtopäätöksen, että voin käyttää sekä feminiinistä että maskuliinista puoltani tasapuolisesti tavoitteideni saavuttamiseen. Siinä auttaa myös hyvä kommunikointikyky. Ainakin omaa elämääni arvioidessa tuo tuntuu tutulta jutulta. Olen jo korvannut sanat "olet sitten tosi jästipää, kun sinun päätäsi ei käännä mikään" sanoilla "olen päämäärätietoinen ja johdonmukainen".  :)

Hyvät astroystäväni! Korjatkaa tuo tulkinta, jos se meni taas totaalipieleen. Olen vasta opettelemassa ja heittelen siis villejä arvauksia.   :-\     8)


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Asterix - 06.01.2007 19:58:47
Mielestäni olen hyvin onnekas,
kun synnyin  :aurinko: :kaksoset: joka
antaa minulle luonteeseeni positiivisuutta,
iloa ja rennon asenteen elämään
ja yhdessä  :askendentti: :skorpioni:
se tekee minusta tarkan havainnoitsijan ja ajattelijan.

Erityisen kiitollinen olen  :merkurius: :kaksoset:
joka tekee minusta verbaalisesti lahjakkaan.
Se yhdessä  :aurinko: ja  :askendentti: :ni kanssa
luo perustan koko työuralleni.

Kiitän luojaani myös  :venus: :rapu: :sta,
koska sen ansiosta kykenen luontaisen voimakkaalta
seurallisuudeltani, flirttailultani ja seksuaalisuudeltani
kuitenkin sitoutumaan ja rakastamaan syvästi.

Olen onnekas myöskin runsaasta erioiskuvioinnista
kartallani mahdollisuuksien kolmio, kultainen kolmio,
pikku kolmio, mystinen suorakaide, leija
ja tietenkin opettaivainen T-risti.

Kaikki erikoiskuviot luovat onnistumisen ja menestyksen
pohjan kaikissa hankkeissani.
T-risti on se, joka ei anna kaikkea ilmaiseksi ja helpolla,
vaan asiassa on jokin juju opittavana.
Olen oppinut jo elämään sen kanssa. :)
Tiedän, että silloin minun on vain tehtävä enemmän töitä
jonkun asian eteen.  ;)



Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Ajatus - 06.01.2007 20:04:59
Jaaha, minusta on aika hankalaa vastata tuohon kysymykseen - mistä olen ylpeä ja mistä en. Ehkä ns. hyviä aspekteja kartallani ovat tuo  :aurinko: :aspect_con: :jupiter:, mikä pitää Kauris-nousuisen Kalankin optimistisena. Samoin  :kuu: :merkurius: :aspect_sex: :venus: on noin niin kuin sosiaalisen elämän kannalta ihan jees. :)

Bob Marks kuvasi osuvasti, että T-risti on kuin kolmihaarainen jakkara jonka varassa istut ja viimeinen vakauttava jalka on helposti löydettävissä kärjen oppositiosta. (tulkitse merkki ja huone)

Tästä päästään oman karttani haasteeseen, eli  :pluto: :aspect_opp: :venus: ja näiden  :aspect_squ: :saturnus: :rapu: eli T-risti. Olen itse tulkinnut sitä niin, että vastuu (Saturnus) painaa minua tavallista helpommin, etenkin jos se kohdistuu perheeseen (Rapu) ja vastuisiin (6. huone). Sepon tulkinnan mukaan T-ristin alta ei tule keskittyä muista huolehtimiseen, joten ehkä perheettömyys on ollut ihan hyvä valinta - kartallani on paljon vapauden teemaa ja ahdistun, jos joku rajoittaa esim. matkustamista. Tuo Theuksen mainitsema "vakauttava jalka" -teoria avasi silmäni tässä, koska minullahan se osuu 12. huoneeseen ja Kauriin merkkiin. Tasapaino löytyykin juuri tietynlaisesta askeettisuudesta ja henkisistä jutuista, miksi ehkä astrologiakin laskettakoon. ;) Viihdyn yksinäisyydessä ja hiljaisuudessa ja senkin voi nähdä tästä kuviosta.


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Ebenia - 07.01.2007 01:17:44
Tuo Theuksen mainitsema "vakauttava jalka" -teoria avasi silmäni tässä, koska minullahan se osuu 12. huoneeseen ja Kauriin merkkiin. Tasapaino löytyykin juuri tietynlaisesta askeettisuudesta ja henkisistä jutuista, miksi ehkä astrologiakin laskettakoon. ;) Viihdyn yksinäisyydessä ja hiljaisuudessa ja senkin voi nähdä tästä kuviosta.

Minulla on myös T-ristin "vakauttava" jalka Jupiterissa Oinaassa 12.huoneessa ja tekee kaksi muuta aspektia Kuuhun Ravussa 4.huoneessa ja Aurinkoon Kauriissa 10.huoneessa.  En ihan tarkkaan tiedä miten tuo tulisi tulkita, muuta kuin että tämä ongelma tulee ratkeamaan jotenkin henkisten asioiden kautta. Saankin todella paljon voimaa juuri huoneen 12 asioista, askeettisuudesta, hiljentymisestä, syvällisten pohtimisesta...ne ovat henkinen turvani!

Sen sijaan olen lähiaikoina miettinyt, että kartallani Jupiter tekee aika inhoja aspekteja, vaikka periaatteessa koenkin sen aika iloisena lisänä karttaani (12.huoneessa vieläpä kun sijaitsee).  ??? Se tekee neliöt kuuhun, aurinkoon ja merkuriukseen, mutta onneksi sekstiilin chironiin ja venukseen, sekä kolmiot uranukseen ja saturnukseen. Ehkä nuo kolmiot sitten helpottavat? En oikein tiedä mitä nuo Jupiterin neliöt voisivat tarkoittaan kylläkään...


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Hansuli - 08.01.2007 22:11:12
Hih! Tämä oli hauska ketju!

Itse olen erityisen ylpeä omalla kartallani tarkasta auringon ja uranuksen kolmiosta. Tämän lisäksi venuksen ja merkuriuksen yhtymästä vesimiehessä (tekevät vielä kolmion plutoon ja sekstiilin neppariin =pikkukolio). Vamaankin näin nousujellonana vesimiestä kaipaillessa olen ylpeä näistä vesimiesmäisyyksistä ja aikaani edellä olevista jutuista ;). Pikkulikkana, kun olen ensimmäisen Niemi-Mattilan tulkinnan saanut ja hän sanoi, että en voi sietää hitaita ihmisiä, mutta se on oikeastaan heidän ongelmansa ei sinun. Sain näin luvankin herkkänä epävarmana tuoda julki kaikki kummallisimmatkin ideani, koska nyt olen vain sellainen  :angel:.

Inhottavin kuvio kartallani ehdottomasti t-risti  :kuu:  :aspect_opp:  :saturnus:  :aspect_squ:  :chiron:  :aspect_con:  :jupiter:. Toiveet, odotukset, pettymykset kierre jatkuu läpi elämän. N. seitsemän vuoden välein aina jotain rankempaa muutosta. Vaikka tämän asian tiedostaa ja paljon on sitä oppinut hallitsemaan, puskee se silti päälle voimallisesti aina silloin tällöin.

Muitakin tavallaan tätä teemaa tukevia aspekteja kartallani on, jotka sitten lisäävät sitä sinisilmäisyyttä ja hyvään uskomista, mikä sitten usein tuo sen pettymyksen tulleessaan. mm. auringon ja kuun noviili on tällainen.


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: R1ku - 02.03.2011 20:13:45
Mielenkiintoinen vanha ketju, jonka löysin sattumalta, ja nyt on pakko vastata tähän.

Ylpeä:
 :jupiter: :kaksoset:
 :mars: :oinas:
 :venus: :aspect_tri: :mars:
 :uranus: :jousimies:
 :kuu: :aspect_con: :merkurius:
 :venus: :aspect_sex: :jupiter:
 :venus: :leijona:
 :aurinko: :aspect_sex: :askendentti:

Vähiten ylpeä:
 :aurinko: :aspect_squ: :saturnus:
 :aurinko: :neitsyt:
 :kuu: :aspect_opp: :mars:
 :venus: :aspect_squ: :pluto:
 :mars: :aspect_squ: :neptunus:


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Artemis - 03.03.2011 14:24:14
Hmm..

On vaatinut paljon töitä ja kärsivällisyyttä oppia elämään näiden kanssa:

 :saturnus:  :aspect_opp:  :aurinko:
 :saturnus:  :aspect_opp:  :venus:
 :saturnus:  :aspect_opp:  :mars:

Sen sijaan pidän näistä kovasti:

 :neptunus:  :aspect_tri:  :aurinko:
 :neptunus:  :aspect_tri:  :kuu:
 :neptunus:  :aspect_tri:  :mars:
 :neptunus:  :aspect_tri:  :venus:

Tästä olen oppinut pitämään:

 :pluto:  :aspect_opp:  :kuu:

Tämä on kiva :) Freekki efekti

 :uranus:  :aspect_tri:  :askendentti:



Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: mc82 - 03.03.2011 17:12:50
Mielenkiintoinen topiikki :)

Vähiten ylpeä olen:

Neptunus-painotus kartallani - s**tanan ajelehtijavaikutus ei näin multi-Jouskalle, Nousu-Kauriille istu, Neptunus tekee niin pahuksen herkäksi, että jokaikinen pienikin vastoinkäyminen tuntuu maailmanlopulta :(  Lisäksi se hämärtää, sekä aiheuttaa saamattomuutta.

Mulla Neptunusta (sijainti  :jousimies: 11. huoneessa):

 :neptunus: 1½-neliö  :kuu:
 :neptunus: :aspect_con: :merkurius:
 :neptunus: :aspect_con: :venus:
 :neptunus: :aspect_ssx: :mars:
 :neptunus: :aspect_ssx: :jupiter:
 :neptunus: :aspect_sex: :saturnus: (no, tämä on ihan jees)
( :neptunus: :aspect_sex: :pluto:)
 :neptunus: :aspect_kvi: :chiron:
 :neptunus: :aspect_con: :ceres:

En ole neptunikko, eeeen... :uglystupid2:

 :saturnus: :aspect_squ: :mars: on myös kova aspekti - tuntuu siltä, että vastuuntunto menee aina spontaaniuden edelle ja hauskanpito on ikäänkuin kielletty :(  Asiat pitää aina suunnitella tarkasti etukäteen ja muutokset suunnitelmissa horjuttavat elämää... Toisaalta ko. aspekti antaa uskomattoman työdraivin ja noilla voimavaroilla voi saada paljon aikaiseksi - toisaalta taipumusta on myös työnarkkiuteen ja muut ihmiset jäävät vähemmälle (kun on lisäksi tuo  :askendentti: ja  :mars: :kauris: ...) :-\

Edelliseen viitaten  :askendentti: :kauris: sekä  :askendentti: :aspect_inc: :kuu: ...

 :kuunsolmu: :rapu: - yök, en tykkää... Eroaa liikaa peruspersoonastani (mm.  :kuunsolmu: :aspect_kvi: :keskitaivas: :aspect_con: :uranus:), enkä ole yhtään äidillinen. Kun on lisäksi 6. huoneessa, niin aina vaan paranee...

Mistä tykkään :)

 :jousimies: -stellium 10. ja 11. huoneissa - tuo ihanaa omaperäisyyttä, ystävällisyyttä ja suvaitsevaisuutta, energiaa, hupsuttelumieltä :smitten:  Viihdyn vähän tämmöisenä, öö... Miesnaisena (poikatyttö ei tässä iässä varmaan enää sovi :P )? En ole kovin neitimäinen enkä pelkää tehdä ns. miesten hommia ja liata käsiäni.

 :uranus: :n aspektit  :aurinko: :kuu: :keskitaivas: - en ole ihan perus-poluntallaaja, enkä pelkää tuoda omaperäisyyttäni esille ('haters gonna hate'), tykkään itseasiassa olla vähän "friikki" ;)

 :pluto: :aspect_squ: :mars: - aah, rakas raivopääaspektini :smitten:  Parhaimmillaan tuo sellaista päättäväisyyttä ja energiaa, että sitä painaa vaikka veren maku suussa seinästä läpi... Huonoimmillaan... No, ailahtelevaisuutta ja suuttuessa niin silmitöntä ja hallitsematonta raivoa, että muiden kannattaa turvallisuutensa tähden pysytellä kaukana... ::)  Tämä aspekti on aikasta pomotteleva, joka halutessaan vääntää oman tahtonsa vaikka sitten pahalla läpi... Tuo myös jännän viettelevää ja "hiipivää" asennetta seksuaalisuuteen...

 :kuu: :leijona: ja kolmiot  :jousimies: -stelliumille - vaikkakin ailahteleva ja huomionkipeä, niin myös lämmin, omistautuva ja muille iloa tuova.


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Fawnette - 10.06.2011 21:20:10
Uuh.. itse inhoan karttaani aikalailla.

Aspektit ovat kivoja ja niistä tykkään, mm:

 :venus: :aspect_con: :merkurius: :neptunus:/
 :venus: :aspect_tri: :askendentti:,  :venus: :aspect_sex: :pluto:

 :neptunus: :aspect_tri: :askendentti:/
  :neptunus: :aspect_con:  :uranus: :mars:

 :uranus: :aspect_con: :mars:,  :uranus: :aspect_tri: :kuu:

Noi on mun mielestä kaikki tosi kivoja aspekteja, mutta tietysti ne on likipitäen kaikki
pärähtänyt kauriiseen ja neloshuoneeseen.  >:( En tykkää.

Onneksi sitten vitosessa on  :aurinko: :vesimies: ja   :kauris::merkurius:. Auringostani olen hyvin ylpeä, merkkari sais luvan olla kanssa  :vesimies:. Onneks on mokoma sentään vitosessa eikä nelosessa!

Aspekti johon mulla on viha-rakkaussuhde on  :neitsyt: :kuu: 12 h.  :aspect_opp:  :aurinko: 5h.
Tuntuu että se on yks mun karttani perustavanlaatusimmista kuvioista, ainaista taistelua seurallisuuden ja yksinäisyyden, järjen ja tunteiden kanssa. Hohhoijaa. Vielä kun kumpikin merkki on ns. "vasta-huoneissaan" niin kyllä sitä hämmennystä pukkaa, voi sentään.  :buck2:


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Rigsu - 14.06.2011 20:46:56
syntymäkartta (http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/254297_206004372776254_100001000780531_560067_4743567_n.jpg)

1. huone painottuu kovasti. Aurinko, merkurius ja mars kovasti siinä suunnasa. Olen siis minä-minä :D enkä niinkään ylpeä siitä. tai ehkä olen.

kuun solmu leijonassa, nouseva jousimies, kuuskorpioni, pallas oinaassa 3., neptunus jousimiehessä 12., vesta-(neitsyt), jupiter-(vaaka) ja saturnus (vaaka) 8. huoneessa... ylpeä vai en... intuitiota löytyy kyllä, mutta näin on määrätty, että tämän tien kuljen kai yksin :( juno (skorpioni), pluto (vaaka), kuu (skorpioni) 9. huoneessa, Chiron härässä 3. huoneessa.


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Hopealohikäärme - 20.06.2011 09:26:50
Koska olen jo vähitellen päässyt tottumaan uuteen karttaani (katsoin aikaisemmin väärällä kellonajalla kesäajan takia ja useimmat planeetat vaihtoi huoneita  :D), voisin puhua mikä siinä on kivaa!

Ehkä paras asia kartallani on  :aurinko: 5. huoneessa, sopii paljon paremmin kuin aikaisemmin luulemani 6. huone, joka ei tuntunut ollenkaan "omalta". Luovuus/taide on kuitenkin elämäni tärkein asia, joten tuo natsaa tosi hyvin! Tykkään myös  :askendentti: :kauris:, koska se antaa määrätietoisuutta ja ahkeruutta, ja hoikan ja sitkeän ruumiinrakenteen.  :jupiter: 2. huoneessa on onnekas ja  :venus: 4. huoneessa harmoniaa kotielämään tuova. Aspekteista tykkään  :pluto: :aspect_tri: :aurinko::sta, sen avulla synkät ja pimeät asiat tulevat jotenkin helpoiksi ja "omiksi". :uranus: :aspect_opp: :aurinko: on myös kiva, vaikka haastavaksi mielletäänkin, mutta tykkään sen kapinallisuudesta ja erilaisuudesta.

Hankalia ovat sitten  :merkurius: :rapu::ssa (plus muut Ravut myöskin), koska kommunikointi kärsii ja olen melko ujo.  :kaksoset:  :kuu::ssa ja  :venus::ssa tuo levottomuutta ja oikkuja tunteisiin ja ihmissuhteisiin.  :saturnus: :aspect_opp: :venus: tuo estyneisyyttä, mikä sekään ei ole hyvä.  :mars: :aspect_opp: :askendentti: tuo satunnaisesti sellaista maanista, aggressiivista levottomuutta, mikä on ehkä vähän vaikea purkaa, mutta onhan sekin tavallaan hauskaa etten ole mikään älyttömän tasainen persoona - ei ainakaan tule tylsää  :D

Mutta noin muuten, tykkään kyllä kartastani kokonaisuudessaan, ja nuo hankalatkin asiat ovat tavallaan rakkaita.


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: huhtikuinen - 13.08.2011 11:28:59
Erikoiskuviot/Sisäinen soturi.

SUURI RISTI
Neljä planeettaa keskenään neliössä ja pareittain oppositiossa.

- Uranus oppositio Chiron
- Venus yhttymä Merkurius

JUMALAN SORMI JOD
Yksi planeetta muodostaa kahden muun kanssa 150 asteen kvinkunssin ja samat keskenään sekstiilin.

- Pluto avautuva kvinkunssi Kuu

MAHDOLLISUUKSIEN KOLMIO
Kolme planeettaa sekstiilissä ja kaksi kolmiossa samalla kun kaksi ulointa planeettaa muodostavat opposition.

- Chiron sekstiili Mars

HAASTEELLINEN KOLMIO
Kolmion sivut muodostuvat kvinkunssin, neliön kolmion aspekteista.

- Pluto sulkeutuva neliö Mars.

Tässä poimintoja jotka sekä ihastuttavat ja vihastuttavat mutta ennenkaikkea toimivat itsetuntemuksen ja toivottavasti kasvun mahdollisuuden. Niin voikin olla kun astrologi piti melkoisena kunniana kun Kaurisnousuisena tilasin tulkintoja  :o

Ps. Merkit eivät suostuneet liittymään joten kirjoitin kaiken tekstinä.


Otsikko: Vs: Mistä olet kartallasi ylpeä ja mistä et?
Kirjoitti: Corvus Leonis - 13.08.2011 18:38:08
Varmaan parasta mun kartalla on  :aurinko: :aspect_sex: :jupiter: ja  :mars: :aspect_con: :jupiter:, jotka yhdessä  :kuu: ja  :venus: :jousimies::n tuovat energiaa ja optimismia, mistä on hyötyä sekä harrastuksissani että työelämässä. Eli vaikka mun Jupiter itse onkin totaalisessa alennuksessa eikä muutenkaan voimakas planeetta, olen skorpioniksi viime kädessä ainakin sillä tavalla jouskarimainen, että melkein kaikki mistä eniten pidän liittyy urheilemiseen. Mä olen niitä jotka pitävät muita hitaina ja flegmaattisina, koska fyysinen energiatasoni on yleensä hyvin korkealla. (Jos ei ole, siihen auttaa aina kahvi!)

Muita tärkeitä on Auringon ja Marsin kvintiili sekä karttani tarkin aspekti,  :merkurius: :aspect_sex: :mars: , ovat hyödyllisiä ihan mihin tahansa.  

Huonoimmat aspektit kartallani ovat ehdottomasti kulmien neliöt ( :mars: :aspect_squ: :askendentti: sekä  :aurinko:/ :pluto: :aspect_squ:MC , elikkä taipumusta ajautua tappeluihin ja muuta sellaista ettei ole ihan helppo sulautua muiden joukkoon, ne keillä on vaikeita Uranuksen aspekteja saattavat kokea vastaavaa, koska kyse on pohjimmiltaan auktoriteettivastaisuudesta.)

Ai niin ja tajusin vasta äskettäin millainen merkitys ja miten toimii mun kartalla oleva Yod, jossa Chiron 8.huoneessa Kaksosissa on se "Jumalan sormi", Aurinko ja Jupiter ovat siihen kvinkunssissa ja Venus sekä Uranus oppositiossa, erään omituisen kokeen seurauksena (haastattelin sarjaraiskaajaa blogijuttua varten.) Onnistuin kerrankin käyttämään kuviota onnistuneesti.