Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Henkimaailman ilmiöitä => Aiheen aloitti: [:]Tähtisielu[:] - 02.11.2011 21:30:57



Otsikko: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: [:]Tähtisielu[:] - 02.11.2011 21:30:57
Tervehdys,

synnyin salamoivana yönä. Olen horoskoopiltani siis vuosieläimeltäni tiikeri, kuukaudelta tiikeri, tuntieläimeltäni tiikeri ja elementti tuli.

Universumi on antanut vastauksen kysymykseeni, olenko todella Lännen Valkoinen Tiikeri. Taivaalta satava tuli oli ydinjätettä Fukushimasta:

http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=41280

Jännä juttu on myös se, että synnyinvuotenani räjähti Tshernobylin ydinvoimala. Tämä lienee meille kaikille viesti siitä, että ihmisten tulee muuttaa tapansa.

Näitä legendaarisia taruolentoja on siis yhteensä neljä:

- Lännen Valkoinen Tiikeri
- Etelän Punainen Lintu
- Pohjoisen Musta Kilpikonna
- Idän Taivaansininen Lohikäärme

Olen yrittänyt etsiä tietoa lisää, joka saattaisi auttaa minua tielläni. Mutta olen löytänyt kovin vähän tietoa. Ehkä vanhat ennustukset ovat yhä paperilla, jossain temppelin suojissa ja internetin saavuttamattomissa?

Nämä neljä taruolentoa on myös kuvattu raamatussa, tiikeri tietenkin johtajana:

http://en.wikipedia.org/wiki/Four_Horsemen_of_the_Apocalypse

Tässä sama kiinalaisittain:

http://en.wikipedia.org/wiki/Four_Symbols_%28Chinese_constellation%29

Vietnamissa meitä pidetään pyhimyksinä, tämä on hyvin erilainen kuin raamatun tulkinta:

http://en.wikipedia.org/wiki/Four_Saint_Beasts_%28Vietnam%29

On hyvin kuvaavaa, että minusta on raamatussa ristiriitaista tietoa, olenko paha vai hyvä: katson itsekin olevani aika syntinen eläin. Kuitenkin, sydämeltäni olen pohjimmiltaan hyvä, mutta minkäs tiikeri raidoilleen voi!

http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=43654

Olen hiukan hämmentynyt. Minun on tarkoitus johtaa, mutta olen miettinyt pitääkö minun löytää nämä kolme muuta vai löytävätkö he minut? Ja mistä etsiä: maailma on iso paikka. Olen aika varma, että lintu löytyy Amerikasta, että hän on intiaani: punainen ihonväriltään. Pohjoisen Musta Kilpikonna taas löytynee Afrikasta ja hän on tummaihoinen. Idästä en ole varma, ehkä lohikäärme on sitten Japanissa.

Suomi on siis tällä katsomuksella länsi, vaikka perinteisesti tätä pidetään pohjoisena. Mutta länsi on se, minne aurinko laskee. Itä on se, mistä aurinko nousee. Niinpä Suomi onkin tosiasiassa länsi ja valkoinen tarkoittaa ihonväriäni.

Raamatussa minua myös kuvataan sanalla "valloitus". Myöskin sanotaan, että minun valloitukseni ja voittoni on symbolinen, moraalinen.

Ehkä perustamani Suomen Kiltajärjestelmä on se?

http://www.forum.SuomenKillat.org/

Ehkä kyseessä on myös bonsai ekosysteemi tutkimukseni?

http://www.forum.BonekoBrothers.com/

Lisäksi olen perustanut sivuston, missä tulen käsittelemään korruptiota. Sisältöä ei ole vielä paljon, valitettavasti:

http://www.Ytimessa.org/

Tässä on Maya-horoskooppini:

"Punainen Resonoiva Taivaanvaeltaja


Olet sfääreissä liikkuva Punainen Taivaanvaeltaja, Avaruuden voima. Oma sisäinen maailma on sinulle välttämättömyys. Sinulla on korkeat moraaliset ja eettiset periaatteet, jotka takaavat uskollisuuden omaa itseäsi ja ihmiskuntaa kohtaan. Olet ahkera, luotettava, uskollinen, tietorikas ja monitaitoinen. Olet hyvien asioiden puolesta toimiva ristiretkeläinen, ja siksi pääset välillä törmäämään jyrkiksi kokemiisi mielipiteisiin ja asenteisiin.
Resonoiva

Resonoiva, keskimmäinen sana mayanimessäsi, tarkoittaa numeroa seitsemän ja se on virityksen resonoiva sointu. Seitsemän on keskimmäinen numero pyhän kalenterin Tzolkinin numeroiden ketjussa yhdestä kolmeentoista. Kysymyksessä on virittäytyminen kanavaksi energian välittämisessä eri muodoissaan, vastaanottamista ja antamista. Resonanssi tarkoittaa tietynlaista harmoniaa, sopusointua, joka vallitsee tai syntyy energioiden kohtaamisessa."

Tässä on myös kuvani jos se auttaisi jotakuta näkemään jotain aurassani:

http://i293.photobucket.com/albums/mm60/anakin_eiktiwan/meitsi.jpg


Jos kenelläkään on mitään tietoa lisää tästä aiheesta, tai intuitiota, niin olisin hyvin kiitollinen kaikesta tiedosta!

Tässä aiheessa hieman lisää minusta ja ajatuksistani:

http://forum.bonekobrothers.com/yleinen/demokratian-todellisesta-luonteesta-toimintasuunnitelma-talveksi/

- Henri Markku Mikael Lentonen , Herran vuonna 2011


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: [:]Tähtisielu[:] - 02.11.2011 21:55:17
Muuten ylläpidolta kysymys myös, että saanko julkaista foorumilla oman nimeni?


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: Eklektikko - 03.11.2011 10:38:14
Pähkinä pureskeltavaksi:
Ainoat jotka kykenevät johtamaan toisia ihmisiä korruptoitumatta vallasta, ovat ns. vastahakoiset johtajat. Ne, jotka eivät niin sitten millään haluaisi johtaa, mutta tekevät sen siitä huolimatta koska näkevät että kukaan muu ei juuri sillä hetkellä pysty hommaa tekemään ja yhteisö syystä tai toisesta tarvitsee sitä.


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: [:]Tähtisielu[:] - 03.11.2011 12:24:23
Muuten ylläpidolta kysymys myös, että saanko julkaista foorumilla oman nimeni?

Jos välttämättä haluat. Silti suosittelen, ettet paljasta koko nimeäsi, etunimi riittää. Ihan nettisuojan ja oman turvallisuutesi takia; netistä voi esim. varastaa henkilöllisyyksiä (eikä se nyt kävisi päinsä, että joku muu väittäisi olevan idän valkoinen tiikeri!), tai tietokalastavat yhteystietosi ja hakkeroivat noille erinomaisille linkeillesi sekoittamaan työtehtävääsi. Eli mitä vähemmän paljastat "päiväpersoonastasi", sen parempi.

*A*

Ajattelin myös itse näin aluksi. Mutta sitten tajusin, että ollakseni todella sanojeni takana, on minun myös annettava jotain itsestäni. Internetissä on niin paljon epäoleellista tietoa, että pienikin tiedon jyvänen saattaa muuttaa paljon asioita.


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: [:]Tähtisielu[:] - 03.11.2011 12:29:26
Pähkinä pureskeltavaksi:
Ainoat jotka kykenevät johtamaan toisia ihmisiä korruptoitumatta vallasta, ovat ns. vastahakoiset johtajat. Ne, jotka eivät niin sitten millään haluaisi johtaa, mutta tekevät sen siitä huolimatta koska näkevät että kukaan muu ei juuri sillä hetkellä pysty hommaa tekemään ja yhteisö syystä tai toisesta tarvitsee sitä.


Olen aivan samaa mieltä! Jokainen ihminen on sankari luonteeltaan ja kykeneväinen johtamaan itseään. Mutta ihmiset ovat hukanneet tosiolemuksensa ja tämä valtio oikein kannustaa ihmisiä olemaan "lampaita".

Minun unelmani olisi elää rauhassa, jossain maaseudulla, symbioosissa tämän planeetan kanssa. En halua elämältäni mitään ihmeellistä, ainoastaan yksinkertaisia asioita: puhdasta ruokaa, puhdasta vettä, rauhan maassa, kodin ja myöskin elämänkumppani olisi mukavaa löytää. En halua johtaa, mutta olen nähnyt hyvin selvästi, että tämä yhteiskunta on menossa aivan väärään suuntaan. Jonkun on tehtävä jotain ja se joku olen minä, sinä ja me kaikki ketkä olemme tajunneet muutoksen tärkeyden.

Tässä on yksi hyvä esimerkki siitä, kuinka nykyään tiede ensin hutkii ja vasta sitten tutkii:

"Vuosina 2003 ja 2004 on suomalaisesta hunajasta lö̈ydetty lää̈kejää̈miä niin paljon, että viranomaiset ovat tuhonneet kauppojen hyllyiltä useita eriä viime vuosina!"

- Kari Koivulehto / Helsingin Yliopisto 2008

Myöskin geenimuuntelu on osa tätä jäävuoren huippua: tiede ei ymmärrä geenien toimintaa. On vain saatu sattumalta selville, että kun bakteerin, viruksen ja kasvin geenejä yhdistetään niin kasveihin tulee kummallisia ominaisuuksia. Mutta, koska geneettistä koodia ei todellisesti ymmärretä, niin tämä menetelmä on kuin sokea kokoaisi palapeliä pikaliimalla: lopputulos on ennalta-arvaamaton, kuten tämä tutkimus asiaa valottaakin:

http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/50361-gm-ruoka-massaehkaisyvaline-arvioi-venalainen-tutkimus


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: [:]Tähtisielu[:] - 03.11.2011 15:30:18
On hyvin kuvaavaa, että minusta on raamatussa ristiriitaista tietoa, olenko paha vai hyvä: katson itsekin olevani aika syntinen eläin. Kuitenkin, sydämeltäni olen pohjimmiltaan hyvä, mutta minkäs tiikeri raidoilleen voi!

Kannattaa istahtaa alas ja tutkia sitä omaa sydäntä ja sitten katsoa onko kelvollinen johtamaan muita, ettei käy niin että huomaakin palvelevansa jotain sellaista mitä ei haluaisi. Tästä asiasta pitää olla ehdottoman varma että kaikki, siis ihan kaikki tulee sieltä korkeammalta minältään ja miettiä mihin ja miten halua johdattaa ihmisiä. Hienovaraisia vaikuttimia ja koetuksia joudut varmasti läpikäymään jotta sinusta voisi kasvaa, ja sanon nyt kasvaa koska vaikutat vielä hieman lapselliselta ja innostuksesi tähän asiaan on ilmiselvää.
Ota asian siltä kannalta, että mikäli todella olet se joka sanot olevasi, niin tuolloin kaikki asiat tulevat loksahtamaan paikoilleen ilman suurempia etsintöjä tmv Mikäli tiesi on todella tämä, niin kuuntele sitä korkeampaa minäsi ja tiedät aina mitä seuraavaksi tehdä ja sinua johdatetaan niitten ihmisten luokse jotka sinua tarvitsevat.
Onnea tiellesi!


Hyviä neuvoja. Kun sydän ohjaa tekoja, ei voi tehdä väärin: näin näkisin asian. Kun olet yhteydessä korkeampaan minääsi, niin kaikki tapahtuu harmoniassa unviersumin kanssa.

Haluaisin johdattaa ihmiset näkemään, että elämäntapamme on todella epäharmonine. Haluaisin opettaa ihmisille, mitä harmonia todella on: se on elämistä symbioosissa tämän planeetan kanssa.

Mutta monet ihmiset nauravat, jopa suuttuvat kun heidän "salkkaripsykoosinsa" ja elämäntapansa kyseenalaistetaan. Ehkä tosiaan tarvitsee tulla niin suuria luonnonmullistuksia ja sotia, että ihmisten on pakko herätä.

Lopultakin, kaikella on tarkoituksensa.

Kiitokset onnen toivotuksista: sitä tullaan varmasti tarvitsemaan!


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: Kuuhilda - 03.11.2011 21:43:23
Voithan antaa nimesi vaikka yksityisviestinä jollekin, joka sitä kysyy, jos kerran tunnet pakottavaa tarvetta sen paljastaa?
Ei kannata alkaa esittelemään itseään netissä suureen ääneen Lännen Valkoiseksi Tiikeriksi Lamminpäästä, kavereiden kesken Pete vaan ;)


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: [:]Tähtisielu[:] - 03.11.2011 22:34:08
Ymmärrän huolenne.

Mutta tämä tuntuu olevan se tie, mitä minun pitää kulkea: rikkoa rajoja ja luoda uusia tapoja ihmisille toimia.

Joskus elämässä pitää ottaa riskejä, hyppyjä tuntemattomaan.


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: Psychedelist - 04.11.2011 00:42:03
 oi ollas että modet sensuroi...
 Mutta ei teil järkee oo jos esim. kuuhilda on :smitten: tästä viestiketjusta ja esim. joku Suomalainen räp-artisti lukee ja :smiley6600:  biisin dekuista ja spurguista.  Pelottaako?  :police:


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: Gisella - 05.11.2011 00:37:02
Niin, minkä takia tällä palstalla ei saisi esiintyä omalla nimellään, jos niin tahtoo? Ymmärrän kyllä, miksi Aminthir on anonyymiyden kannalla tässä tapauksessa, mutta eikö valinta pitäisi silti olla jokaisen oma?


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: Kuuhilda - 05.11.2011 11:03:05
^Olen samaa mieltä. ihmisellä on oikeus törttöillä, jos niin haluaa.

Mutta Aminthirin täytyy modena varmastikin ajatella tätä palstaa.
Siis ettei tämä voi olla mikään itsensäpaljastelun kehto, koska sellainen tuo ilmapiiriä, joka ei ehkä ole suotavaa..?


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: Psychedelist - 06.11.2011 16:30:04
 :askendentti: Aivan.  :D
Jos foorumin sääntöjä noudatetaan, ja ongelmia ilmenee niin mahdollisuuksien mukana tulee  :smitten: MYÖS VASTUUVAPAUTEEN liittyviä juttuja ...  :-X


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: [:]Tähtisielu[:] - 07.11.2011 15:26:33
Olen kyllä hieman pettynyt, että en voi allekirjoittaa omaa tekstiäni omalla nimelläni. Olenhan esiintynyt omalla nimelläni myös uudensuomen blogipalvelussa, ennen kuin blogi poistettiin liian arkaluontoisten tietojen takia.

Jos täällä saa muutkin esiintyä omalla nimellään, niin miksi minulle sitten on eri säännöt? Epistä!


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: [:]Tähtisielu[:] - 07.11.2011 16:02:47
Lisäsin aloitusviestiin myös Maya-horoskooppini ja kuvan itsestäni:

http://i293.photobucket.com/albums/mm60/anakin_eiktiwan/meitsi.jpg

"Punainen Resonoiva Taivaanvaeltaja


Olet sfääreissä liikkuva Punainen Taivaanvaeltaja, Avaruuden voima. Oma sisäinen maailma on sinulle välttämättömyys. Sinulla on korkeat moraaliset ja eettiset periaatteet, jotka takaavat uskollisuuden omaa itseäsi ja ihmiskuntaa kohtaan. Olet ahkera, luotettava, uskollinen, tietorikas ja monitaitoinen. Olet hyvien asioiden puolesta toimiva ristiretkeläinen, ja siksi pääset välillä törmäämään jyrkiksi kokemiisi mielipiteisiin ja asenteisiin.
Resonoiva

Resonoiva, keskimmäinen sana mayanimessäsi, tarkoittaa numeroa seitsemän ja se on virityksen resonoiva sointu. Seitsemän on keskimmäinen numero pyhän kalenterin Tzolkinin numeroiden ketjussa yhdestä kolmeentoista. Kysymyksessä on virittäytyminen kanavaksi energian välittämisessä eri muodoissaan, vastaanottamista ja antamista. Resonanssi tarkoittaa tietynlaista harmoniaa, sopusointua, joka vallitsee tai syntyy energioiden kohtaamisessa."


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: Gisella - 07.11.2011 19:07:23
Kiinnostaisi tietää, minkälaista arkielämäsi on. Oletko kertonut lähipiirillesi, että uskot olevasi Lännen valkoinen tiikeri? Minkälaista palautetta olet saanut?

Oletko saanut muita "varmistuksia" asiasta kuin tuon Fukushiman ja horoskoopit?


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: [:]Tähtisielu[:] - 08.11.2011 16:25:40
Kiitos *Aminthir*. Loppujenlopuksi, ei ole mitään syytä miksen saisi esiintyä omalla nimelläni.

"Kiinnostaisi tietää, minkälaista arkielämäsi on. Oletko kertonut lähipiirillesi, että uskot olevasi Lännen valkoinen tiikeri? Minkälaista palautetta olet saanut?

Oletko saanut muita "varmistuksia" asiasta kuin tuon Fukushiman ja horoskoopit?"

Suurin osa päivästä menee internetissä, koska ylläpidän Suomen Kiltajärjestelmän tiedotusverkostoa joka vie paljon aikaa. Lisäksi yritän pysyä ajan tasalla Fukushiman tilanteesta ja facebook on kanssa yksi aikaa vievä asia. Myös occupy liike on nyttemmin herättänyt kiinnostukseni.

Päivittäin pyrin kuitenkin kuntoilemaan edes jonkin verran ja meditoimaan, juon myös aivan liikaa kahvia. Myöskin kiinalainen aamuverryttely eli tai chitä pyrin joka päivä tekemään. Eli ei mitään ihmeellistä siis, loppujenlopuksi, olen kuitenkin vain ihminen kuten kaikki muutkin tällä planeetalla. :) Käyn vessassa ja syön niinkuin muutkin.

En ole saanut muita varmistuksia, paitsi kun kokosin tätä riimua Lännen Valkoisen Tiikerin tähdistömerkeistä, niin palaset ikäänkuin maagisesti loksahtivat paikoilleen. Aivan kuin minun olisi ollut tarkoitus koota ne juuri sillä tavalla.

http://i293.photobucket.com/albums/mm60/anakin_eiktiwan/nimetn-1.jpg


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: [:]Tähtisielu[:] - 08.11.2011 22:14:27
Heips,

tässä hieman ajatuksiani:

http://forum.bonekobrothers.com/yleinen/demokratian-todellisesta-luonteesta-toimintasuunnitelma-talveksi/

- Henri


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: Serena` - 09.11.2011 18:06:00
Kiinnostaisi tietää, että miksi et ole kertonut lähipiirillesi, kun olet kerran niin varma asiasta? Nolottaako ajatus siitä, että jos perheesi, ystäväsi tai muut puolituttusi saa tietää? Enkä puhu nyt mistään nettitutuista vaan ihan oikean elämän tutuista, vanhat luokkakaverit, työkaverit tms?

En haluaisi olla töykeä mutta minusta tämä itsensä julistaminen "lännen valkoiseksi tiikeriksi" on aika lapsellista ja naurettavaa... Ei sitä kukaan itse voi päättää että "minä olen se, olen ihan varma koska tunnen sen!", vaan muut ihmiset tekevät sen valinnan, kun on sen aika. Ja veikkaan, että kuka ikinä se tuleekaan olemaan (jos tulee), ei olisi voinut koskaan uskoa sitä itsestään.

Mutta tee mitä teet, muista vaan että moni ihminen yritti kyllä varoittaa tästä itsestään netissä "paljastelusta". Varo ettet joudu katumaan sitten vanhempana.


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: [:]Tähtisielu[:] - 12.11.2011 22:45:58
Kiinnostaisi tietää, miksi oletat etten ole kertonut hyvä Serena`.

*Aminthir*, olen otettu huolenpidostasi, mutta olen jos iso poika. Tämä on pitkälle mietitty asia, että antaudun universumien voimien vietäväksi. Sanotaanhan Maya-horoskoopissanikin, että olen voimien kohtaaminen. No, minun pitää nyt kulkea sitä tietä, mikä on minulle viitoitettu. Tai sitten sortua "tavallisen kuolevaisen" tasolle. Kenellä ei ole tähtien sanelemaa kohtaloa. Mutta en halua olla, muuta kuin sankari. Ketä johtaa ihmisiä kohti valoa. Ja sitä polkua haluan kulkea ja sen polun haluan myös näyttää muille ihmisille.

Rauhaa ja rakkautta, lopulta kaikki on rakkautta.

- Henri


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: Serena` - 13.11.2011 02:47:53
Ajattelin vain kun et vastannut Gisellan kysymykseen
Lainaus
Oletko kertonut lähipiirillesi, että uskot olevasi Lännen valkoinen tiikeri? Minkälaista palautetta olet saanut?

Mutta koska ilmeisesti olet, niin millaista palautetta olet sitten saanut?

Ja vielä yksi kysymys. Oletko ajatellut miten oman nimen julkaiseminen tähän asiayhteyteen vaikuttaa perheeseesi? Mitä jos esimerkiksi jonkun perheenjäsenesi tuleva työnantaja sattuukin googlaamaan sukunimen ja löytää sinun nimesi julistamassa itseäsi "lännen valkoiseksi tiikeriksi" ja lukee nämä kirjoituksesi. Kysyy sitten että tunnetko tätä henkilöä ja perheenjäsenesi vastaa että "kyllä, se on poikani/veljeni" tms. Oletko kysynyt perheeltäsi, haittaako se heitä, jos tällainen tilanne tulisi heidän eteensä? Jakavatko he kanssasi tämän saman uskon sinusta? Ovatko he valmiita seisomaan sen takana kyseenalaistettaessa?

Mutta koska olet niin kauan ja tarkoin miettinyt tätä asiaa, niin kyllähän sinä varmasti tiedät ettei tämä asia kosketa ainoastaan sinua?  :)


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: Arian - 13.11.2011 06:22:31
Kiinnostaisi tietää, miksi oletat etten ole kertonut hyvä Serena`.

*Aminthir*, olen otettu huolenpidostasi, mutta olen jos iso poika. Tämä on pitkälle mietitty asia, että antaudun universumien voimien vietäväksi. Sanotaanhan Maya-horoskoopissanikin, että olen voimien kohtaaminen. No, minun pitää nyt kulkea sitä tietä, mikä on minulle viitoitettu. Tai sitten sortua "tavallisen kuolevaisen" tasolle. Kenellä ei ole tähtien sanelemaa kohtaloa. Mutta en halua olla, muuta kuin sankari. Ketä johtaa ihmisiä kohti valoa. Ja sitä polkua haluan kulkea ja sen polun haluan myös näyttää muille ihmisille.

Rauhaa ja rakkautta, lopulta kaikki on rakkautta.

- Henri

Voi Henri, Henri :)

Opitko vieläkään tätä? tiikerinä ja tulisena merkkinä varmaan vaikeempaa sisäistää tätä:

Kaikilla sieluilla ja sieluttomillakin(niitäkin on, esim kuolleet sikiöt (kiitos vielä korjauksesta Kalevanneito!)) ihmisillä ja muilla olioilla on tähän maailmaan tullessaan elämäntehtävä niin itseään kuin toisiaankin varten, jokaisella on pienempiä ja suurempia tehtäviään elämässä. Joudenkin teot näkyvät enemmän ja toisten vähemmän, niin hyvällä kuin pahallakin tavalla, riippuu miten tekijä on toiminut - itsensä vai Muiden Ihmisten ja maailman parhaaksi. Kaikki teot, kohtalot ja valinnat ovat yhtä tärkeitä, mikään ei ole toista suurempi. Sieluina kehitymme aina eri tahtiin. Kun osaat ajatella ihmiset vaan eri tahtiin kehittyvinä sieluina, niin oot taas oikeella polulla.

Toi tehtävä tulee olemaan VAAN tässä elämässä, ei se tuu seuraamaan sua muihin elämiin. Sulla ei välttämättä oo enää toista tilaisuutta näyttää maailmalle, että susta on olemaan johtajaks ja maailman muuntajaks. Älä keskity liikaa tähän vaan toimi maailman hyväks ja rakasta. Rakkaus on muutakin kun itsestään tietoo antamista. Se on jakamista, oppimista yhdessä ja tiedon ottamista muilta vastaan ja muuttumista sen mukaan.

hmm en tiiä miten muotoilisin, mutta:  "It's just too much You now." sun teksteissä taas.
Tää antaa susta ihan väärän kuvan susta muille, kun keskityt vaan tähän, se ei oo kokonaan sua, vaan pieni osa. Oot oikeesti ihana ja viisas ihminen, mutta joudut kohta taas ongelmiin, kun annat itestäs liian suuren kuvan, kun et oo tehny vielä mitään niin suurta.

Olen itsekkin ylpeä Maya-horoskoopistani. Se viittaa itseni löytämiseen ja saamaan maailman ympärillänikin muuttumaan sen mukana. Saan kehittymiseen kumminkin apua niin omalta kuin muidenkin sieluilta, aivan kuten sinäkin. Oon muuttunu paljon, että oon voinu auttaa muita ihmisii kehittymään mun kanssa, ja niin tuut muuttumaan säkin vielä enemmän oikeeseen suuntaa ja toivottavasti saamaan elämäntehtäväs tehtyä, se ei oo itsestään selvyys, vaan pitää ite toimia sen mukaan.


Onnea kehittymisees, pikkunen, jos et jaksa tutustuu muhun paremmin~  :)

Ps.Uskotko, että olet jo löytänyt elämän tehtäväsi mihin tämä Lännen valkoinen tiikeri-juttu liittyy? miten saat sen esille itsestäsi myöhemmin, kun aika on oikea ja olet kehittynyt tarpeeksi?


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: Kalevanneito - 14.11.2011 01:13:01
Kaikilla sieluilla ja sieluttomillakin(niitäkin on, esim keskoset) ihmisillä

Anteeksi mitä??? SIELUTTOMILLA ESIM. KESKOSET Tuota hetkinen nyt...minä olen syntynyt 7 kk:sena, minulla siis sinun mukaasi ei ole sielua... Mistähän tämmönen tieto on peräisin? Haluan lähteen. Mulla tuli nyt anteeks vähän sama tunne kuin juutalaisella lukiessa Hitlerin kirjoituksia...


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: Arian - 14.11.2011 14:31:25
Kaikilla sieluilla ja sieluttomillakin(niitäkin on, esim keskoset) ihmisillä

Anteeksi mitä??? SIELUTTOMILLA ESIM. KESKOSET Tuota hetkinen nyt...minä olen syntynyt 7 kk:sena, minulla siis sinun mukaasi ei ole sielua... Mistähän tämmönen tieto on peräisin? Haluan lähteen. Mulla tuli nyt anteeks vähän sama tunne kuin juutalaisella lukiessa Hitlerin kirjoituksia...

HUI! Minulla on tullut PAHA VIRHE tuon sanan kanssa, korjasin välittömästi!!! Muistin, että keskonen tarkoittaa kuollutta sikiötä.  :-[  ;D

Anteeksi, kun muistin väärin näin myöhään, mahtoi tuntua kamalalta, kun luulee jonkun väittävän, ettei ole sielua!  :'(
Ja kiitos, kun tulit huomauttamaan asiasta! <3  :smitten:


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 15.11.2011 00:46:39
Kaikilla sieluilla ja sieluttomillakin(niitäkin on, esim keskoset) ihmisillä

Anteeksi mitä??? SIELUTTOMILLA ESIM. KESKOSET Tuota hetkinen nyt...minä olen syntynyt 7 kk:sena, minulla siis sinun mukaasi ei ole sielua... Mistähän tämmönen tieto on peräisin? Haluan lähteen. Mulla tuli nyt anteeks vähän sama tunne kuin juutalaisella lukiessa Hitlerin kirjoituksia...

HUI! Minulla on tullut PAHA VIRHE tuon sanan kanssa, korjasin välittömästi!!! Muistin, että keskonen tarkoittaa kuollutta sikiötä.  :-[  ;D

Anteeksi, kun muistin väärin näin myöhään, mahtoi tuntua kamalalta, kun luulee jonkun väittävän, ettei ole sielua!  :'(
Ja kiitos, kun tulit huomauttamaan asiasta! <3  :smitten:


??? Kyllä sikiöilläkin on jo sielu. Se ei vaan ei ole vielä ns. täysin "kiinnityneenä" kehoon.


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: [:]Tähtisielu[:] - 16.11.2011 20:27:02
Kyllä mie mutsille sanoin tästä ennustuksestani, mutta ei se siihen oikeen osannut sanoa mitään.

Tässä artikkelissa muuten pari kuvaa:

http://sensemitse.puheenvuoro.uusisuomi.fi/88501-demokratian-todellisesta-luonteesta-toimintasuunnitelma-talveksi


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: Serena` - 16.11.2011 23:43:16
Niimpä niin. Mutta hei, olen vain Suomen kansa sun Johanna Tukiaiselle... (sori aminthir :P)


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 17.11.2011 01:27:35
Niimpä niin. Mutta hei, olen vain Suomen kansa sun Johanna Tukiaiselle... (sori aminthir :P)

? Nyt tää putosi kärryltä... ?


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: Serena` - 17.11.2011 01:48:21
Niin kun aminthir käytti vertauskuvaa "olen Pilatus sun Jeesukselle" niin käytin vähän samantapaista vertauskuvaa, koska pelottaa vähän Henrin puolesta, ettei hänelle vaan lankea samanlainen kohtalo kuin tuksulle tällä julkisuudenhaullaan. Kyllähän Tukiainenkin on julistanut monesti pitävänsä elämäänsä "glamourina" ja itseään kauniina barbienukkena, mutta kuinkas onkaan todellisuuden laita...  :o

Mutta jokainen eläköön tavallaan.  :)


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: Kalevanneito - 18.11.2011 01:21:11
HUI! Minulla on tullut PAHA VIRHE tuon sanan kanssa, korjasin välittömästi!!! Muistin, että keskonen tarkoittaa kuollutta sikiötä.  :-[  ;D

Anteeksi, kun muistin väärin näin myöhään, mahtoi tuntua kamalalta, kun luulee jonkun väittävän, ettei ole sielua!  :'(
Ja kiitos, kun tulit huomauttamaan asiasta! <3  :smitten:

Okei, onneks oli vaan inhimillinen virhe...Mä jo aattelin jotta mitä per... :knuppel2:  :police: :2funny:


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: [:]Tähtisielu[:] - 20.12.2011 21:57:12
Tervehdys,

muutama sananen Joulusta ja joulubiisini:

http://silenceindarkness.vapaavuoro.uusisuomi.fi/kulttuuri/91889-hyvaa-joulua-uusisuomi

- Kiltamestari


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: [:]Tähtisielu[:] - 22.02.2012 23:07:02
Tervehdys,

nauhoitin hieman ajatuksiani:

http://www.youtube.com/watch?v=VPVyFPrR2ng

- Kiltamestari


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: Pakolainen - 23.02.2012 00:38:15
Kuulosti ensin politiikalta. Sitten propagandalta. Sitten molemmilta maustettuna kärkevillä termeillä.

Rumia betonihelvettejä ovat mm. Oulu ja Kemi. Suomi ei ole betonihelvetti huolimatta siitä, että arkkitehtuuri saattoi olla köyhää 80 vuotta sitten.
   Ja miksi muka kaikkia hakataan ja omaisuutta pakkolunastetaan? Missä näyttö? Tätä aina kysytään, eikä koskaan vastausta tule - eikä lopullista vastausta tule poliitiikassakaan. Spraymaalaaminen on suoranaista maailmanparantamista, näin on, nämä fasistiset swastikat ja kaikki.

Salaista rahaa on olemassa noin 2,59 sentiljoonaa, sopiiko? Sovitaan että sentiljoonassa on 600 nollaa. Keneltä se viedään, miksi, miten, missä näin sanotaan, milloin, milloin se tapahtuu uudestaan?

Turkisteollisuus, mitäpä siitä? Kettutytöt menivät ja tuhosivat turkistarhoja. Tulos: Suomen luontoon kuulumattomia minkkejä pääsi vapaaksi järkyttämään luonnon tasapainoa ja tuhoamaan sitä. Huulipunajuttu oli taas harhainen johtopäätösheitto. Ensin vertaat hamsteri- vai oliko se marsukokeita ihmisiin ja nostat niitä esiin näyttönä ja pohjatietona, sitten olet eläinkokeita vastaan eläinten takia. Niin että tuota noin. Kertoisitko meillekin, mitä se maailmanparantaminen on.

"-- Sinulla pitää olla valtavat määrät rahaa jotta voit tehdä itsellesi vaalibudjetteja --" Budjetti on arvio, laskelma. Sen enempää pilkkua viilaamatta nimenomaan vaalibudjettien rajoihin on tartuttu, ja olisi mielenkiintoista tietää, miten niin sanottu vaalibudjetti, eli vaalimainonnan kulujen laskelma menee kandidaatin taskuun. Jos vaaliraha on kyseessä, se on joko lahjus joka pönkittää ja estää Niinistön vaalikampanjaa tai tukiraha joka tulee kulutettua hetkelliseen hyötyyn eli mainontaan - kampanjointiin. Sitten jossain vaiheessa taisit nimitellä poliitikkoja. Kypsää touhua, mä huomaan.

"Aivan varmasti on myös ydinrikollisuus rahoittanut tämän Sauli Niinistön kamppanjaa, että tuskin tästä on mitään epäilystä --" Sitä näyttöä? Ja on kyllä epäilystä lähes jokaisella muulla paitsi sinulla, ihan yleistäen kuten sinäkin yleistät.
   "Ensin hutkitaan, sitten tutkitaan?" Tämä voidaan raamittaa sinun iskulauseeksesi, koska lähdet vetämään pohjatonta ajatusputkea, minkä olet varmaan ilman sen kummempaa valmistautumista ja äänenavausta mikkiin puhunut. Kun spekuloit, spekuloit ja vielä kerran spekuloit lonkalta, et oikeastaan päädy mihinkään etkä saa mitään aikaan puhumattakaan siitä, että olisit sanonut mitään millä oisi mitään oikeaa arvoa, mitään aitoa.

Suljin alle kolmeen minuuttiin palopuheesi, koska en saane vastauksia näihinkään aiheisiin. Et reagoinut kritiikkiin realististesti viimeksikään. Do ut des.

http://fi.wikipedia.org/wiki/P%C3%A4%C3%A4ttely

Viittaat myös toistuvasti Raamatun neljään ratsumieheen. Oletko harras kristitty vai heitätkö hatusta? Muutatko veden viiniksi? Haluaisin ihan aikuisten oikeasti ja sinisilmäisen rehdisti tietää, mitä ajat tällä takaa. Mistä heität kaikki kuvitelmasi ja jatkat, jatkat ja jatkat kuuntelematta ketään muuta? Mitä tietäisit Obamasta? Kyselenkö vielä tekstisi perään vai annanko olla?

Muokkaus: Kuuntelin pidemmälle sittenkin. Koulutus on muun muassa sitä varten että saisit valita mitä teet, ja osaisit tehdä sen. Toinen bonus kouluttautumisessa on, että saat tarpeeksi informaatiota tietääksesi mistä puhut.


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: Kalevanneito - 25.02.2012 01:21:04

"Aivan varmasti on myös ydinrikollisuus rahoittanut tämän Sauli Niinistön kamppanjaa, että tuskin tästä on mitään epäilystä --" Sitä näyttöä? Ja on kyllä epäilystä lähes jokaisella muulla paitsi sinulla, ihan yleistäen kuten sinäkin yleistät.
   "Ensin hutkitaan, sitten tutkitaan?" Tämä voidaan raamittaa sinun iskulauseeksesi, koska lähdet vetämään pohjatonta ajatusputkea, minkä olet varmaan ilman sen kummempaa valmistautumista ja äänenavausta mikkiin puhunut. Kun spekuloit, spekuloit ja vielä kerran spekuloit lonkalta, et oikeastaan päädy mihinkään etkä saa mitään aikaan puhumattakaan siitä, että olisit sanonut mitään millä oisi mitään oikeaa arvoa, mitään aitoa.

[/i]

Aivan kun tämä "tiikeri" sanoo nimeltä mainiten jostakusta tuollaista niin se ei ole herjausta mutta kun tästä tiikeristä sanoo jotta hän puhuu paskaa ja komppaa kun MODERAATTORI sanoo jotta "porukka ajattelee jotta olet jättänyt lääkkeet väliin"  niin se on sitten herjausta ja ketju lukitaan...Näin mä ymmärsin. Jos moderaattorin sanomaa komppaaja herjaa niin kai stten moderaattorikin...

HEI HALOO!!!  :knuppel2:  Onko tämä tiikeri jossain suojelukessa? varoiteltu sitä on mutta täällä se edelleenkin paasaa.

Onkohan tääkin herjaus?


Otsikko: Vs: [:] Lännen Valkoinen Tiikeri pyytää neuvoa [:]
Kirjoitti: Metsänkeiju - 27.02.2012 00:46:47
Vastaus alkuperäiseen kysymykseesi, mun intuitio kertoo sinusta, kaikella kunnioituksella ja siitä huolimatta, että sydämesi kuten meidän jokaisen) on pohjimmiltaan kultaa ja aikomuksesi hyvät, että sinulla on suuruudenhulluuden kuvitelmia sekä psyykkinen sairaus (tiedät diagnoosisi, en julkisesti tietenkään halua ikinä loukata), mutta kun kysyit, niin nää oli mun intuitiot.. Sun aurassa näkyi vaaleansinistä mutta myös mustaa (ei hyvä). Enkä mene takuuseen auranäkemisestäni.

Muista elämän suurin/suurimpia merkityksiä; me KAIKKI olemme samanarvoisia ja yhtä tärkeitä ja omista tärkeistä, eri syistämme täällä!
Mitään "liian suuria johtajia" ei maailma tarvitse.

Kaikkea hyvää kuitenkin, ehkäpä jos ihmiset täällä viestivät että tuputat liikaa,
kannattaisi miettiä jäävänsä vain sinne uuteen suomeen/omiin kiltoihisi. Jos on tarkoitus, ilmiset löytävät kiltasi ja juttusi. Eikös? :)