Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Unet => Aiheen aloitti: *Kide* - 28.05.2007 11:01:15



Otsikko: Omenoita
Kirjoitti: *Kide* - 28.05.2007 11:01:15
Täysikuu tulossa, unikanava auki  :D
Näin viime yönä unta pihastani ja kuinka omenapuuni alkoivat kantamaan aivan tajutonta satoa. Nuo pihan pienet "puut" (istutettu 7v.sitten) olivat katketa isojen, kauniiden ja herkullisten omenoiden alla.
Mitäs ihmettä tämä tahtoo sanoa?


Otsikko: Vs: Omenoita
Kirjoitti: nikki - 28.05.2007 11:55:29
mikä 7 vuotta sitten "istutettu"/aloitettu kantaa nyt runsasta hedelmää?


Otsikko: Vs: Omenoita
Kirjoitti: *Kide* - 28.05.2007 19:24:25
Kiitos, loogista ja järkeenkäypää... tosin nyt tää rapii hyttysten syömää pää parkaansa ja miettii...  :idiot2:
Mitä aloitin 7v. sitten?
Äkkiseltään tuleva ajatus on taatusti väärä  :-X jotensa, saattaa olla selitys hyvinkin maanläheinen...  :smitten:


Otsikko: Vs: Omenoita
Kirjoitti: Hiisitär - 28.05.2007 21:14:00
Dreammood´s Dictionary sanoo omenoista näin:

Jos unessasi näet omenapuun, jossa kasvaa omenia, se symboloi viisautta ja suurta menestystä. Saat tulevaisuudessa hyvin ansaitsemasi palkkiot osaksesi. Pohdiskele myös vanhaa sanontaa "omena päivässä pitää lääkärin loitolla", jolloin omenat unessa saattavat viitata siihen, että sinun tulisi pitää parempaa huolta terveydentilastasi.

Jos syöt omenaa kertoo se tasapainosta, mielihyvästä ja hedelmällisyydestä. Raamatullisesti ajateltuna omenan syöminen edustaa seksuaalista "ruokahalua", himokkaita unelmia ja seksuaalisuuden tiedostamista jota Edenin Puutarhan omenakin edusti.

Vihreät omenat kertovat alkavasta rakkaudesta tai juuri nupullaan olevasta rakkaudesta, joka on puhkeamassa hiljalleen kukkaan.

Jos näet mätiä tai syötyjä omenia unessasi, uni kertoo, että päämäärät, joita kohden pyrit, eivät tule onnistumaan ja ne saattavat olla jopa harmillisia sinulle. Uni saattaa varoittaa sinua myös liiasta huolettomuudestasi.



Otsikko: Vs: Omenoita
Kirjoitti: *Kide* - 29.05.2007 13:15:00
Kiitos  :smitten: Unessani oli 2kpl puuta (varmasti nähtynä. Kaikkiaan puita on oikeasti 5kpl ja 1kpl kirsikkapuu) ja ne notkuivat suurien omenien painosta  :smitten:
Edelleen vaan se pieni skeptikko olkapäällä supsuttaa korvaan, ettei päällimäinen aate VOI OLLA totta  :( Olen menossa itselleni hyvin tärkeään arviointitilaisuuteen ja toiveet ovat korkealla, luulot pohjamudissa... en uskalla antaa itselleni mahdollisuutta uskoa, että se olisi kunnialla suoriuduttavissa... mutta onpa mentävä ainakin yrittämään  :angel:
...ja tästä täytyykin kohta puoleen suoria treenaamaan taas...