Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Kirja- ja linkkivinkit => Aiheen aloitti: härkä-69 - 17.08.2006 09:40:50



Otsikko: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: härkä-69 - 17.08.2006 09:40:50
http://groups.msn.com/sinisetajatukset/ohjeitaavautuvallekanavalle.msnw


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 18.08.2006 21:54:59
http://www.intuitive-connections.net/2004/marciniak.htm

edellisestä-

Kokenut, puhdas kanava ymmärtää, että Jumala – Maailmankaikkeuden Luoja – on kaikki mitä Maailmankaikkeudessa on: sekä aineelliset että aineettomat, puhtaat henkienergeettiset olemisen tasot mukaan luettuna. Todellisuudessa me kaikki olemme ja elämme Jumalassa, sisällymme Jumalaan – Maailmankaikkeuden Luojaan – kuten eri elimiemme solujen atomit sisältyvät kehomme kokonaisrakenteeseen. Niin alhaalla kuin ylhäällä. Maailmankaikkeutemme on toki pullollaan kaikenkarvaisia, monenlaisia jumalia, mutta olisi onnellista oivaltaa, että ne eivät suinkaan – itse ja yksin – ole Jumala, kaukana siitä. Henkisesti kehittymättömät ihmissukuiset olennot tekevät itselleen jumalia melkein mistä tahansa, tämä tilanne vallitsee parhaillaan myös Maapallolla. Valtaosa planeettamme väestöstä elää vielä ihmissukuisen olennon vaippaikävaihetta. Kaikkien avautuvien kanavien olisi onnellista ymmärtää, että Maailmankaikkeudessamme on satoja miljardeja galakseja, joissa kussakin on satoja miljardeja ”aurinkokuntia”. Vain täysin naiivi – tyhmän lapsellinen – ja yksisilmäinen, Maapallokeskeinen ajattelu voi synnyttää sellaisen taikauskon, että Jumala – Maailmankaikkeuden Luoja – olisi inkarnoitunut ihmissukuiseksi olennoksi Maailmankaikkeutemme erään keskikokoisen galaksin reuna-alueella sijaitsevan pienen tähden pienelle planeetalle; ja jättänyt samalla kaiken muun Maailmankaikkeuden oman onnensa nojaan. Kuinka naiivia ja pöyristyttävän kapea-alaista ajattelua sellainen onkaan! Vertaa Urantia-kirja. Jokaisen avautuvan kanavan olisi viisasta ymmärtää, että meidän tulee inkarnaatioketjumme saatossa hyvittää Maailmankaikkeuden Lakien vastaiset valintamme, maksaa velkamme. Juuri siksi me jälleenruumiistumme. Kukaan toinen ei voi tehdä meidän työtämme, eikä jälleenruumiistua puolestamme.


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 19.08.2006 08:45:43
Samalla kun avautuu voisi kysyä onko tää nyt niin tärkeetä=hauskaa, hyödyllistä tai mielenkiintoista ja siihen saanee henk koht. vastauksen. :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: härkä-69 - 19.08.2006 10:13:00
Onko Sinun vaikea aloittaa kirjoitustyötä? Mulle nimittäin on toitotettu jo vuosikaudet eri tahoilta että ala kirjoittamaan. Viimeisin on regressio-ohjaajani, jostain syystä häntä kuuntelenkin enemmän.  ::)


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 19.08.2006 10:16:37
Katoppas. Ei olisi sisäisesti vaikeaa vaan työ ja lapsenhoito (nytkin sovin tapaamisia uimapaikkoihin ja juhliin) pistävät rajansa. Tällä hetkellä ei olisi aikaa kuin viikonloppuisin aamulla lähinnä ja kirjoitustyö vaatii kunnon resursseja, siksipä ei ole kyse siitä oppisko kanavoimaan vaan miten voi laittaa muun työn syrjään kuukausiksi. Mutta minulla on jo pari kolme mahdollisuutta menossa, minkä kautta pitäisi voida vapautua muulta aikaa ensi vuodelle.

Kirjoittaminen on kokonaisvaltainen elämäntapa ja siihen pitää olla aikaa ja hyvin keskittynyt mieli. Olen kirjoittanut jo yhden kirjan valmiiksi muun ohessa, olikohan se kesälomalla, tosin kun tein sen yhteistyössä erään kanavan kanssa, en halunnut hoitaa myös kustantajien etsimistä (emme ole oikein samoilla linjoilla enää). Samoin yhden ison tekstin tein + käänsin englanniksi töiden ohella, mutta en enää halua hajottaa voimia.

Muutoin tunnen kyllä kirjoittajia, elokuvakäsikirjoittajankin, joiden kautta saa varmaan kustantajakontakteja kun ehtis tehdä jotain!  :tickedoff:


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: härkä-69 - 19.08.2006 10:30:22
Itse ajattelin aloittaa ihan tajunnanvirran suoltamisella paperille, mut eihän siitä tulis loppua ollenkaan, kun päässä pyörii koko ajan uutta hirmuisella vauhdilla. Olishan se kuitenkin terapeuttista hommaa, kun sais ne asiat sieltä pääkopasta ulos. Sitäpaitsi eihän sitä tekstiä tarvitse edes julkaista jos ei halua.  :)


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 19.08.2006 10:31:43
Haluan julkaista montakin kirjaa ja suhtaudun asiaan vakavasti, siksipä pitää sitä aikaa järjestää. Luulin että tänä vuonna olisi ollut aikaa mutta luulen että menee ens kesälle. Voihan asiaa valmistella kirjoittelemalla kaikkea papereille kuten teenkin. Eikä se kaikki teksti tule olemaan kanavoitua, mutta varmaan osaksi sitäkin. :coolsmiley:

Julkaise ihmeessä jos jotain uutta tulee. Jupiter - julkaisu. Tiedostan kyllä Jupiterin edut. Julkaisu - matkailu - uskonto - urheilu - rahoitus.

Ja on jännä miten kaksonen tosiaan liittyy nopeasti muuttuviin pintamedioihin ja jousimies ehkä syvällisempään, ikuisempaan tietoon ja paksuihin opuksiin. Mikä on astromerkkisi ja Merkkarin sijainti tai Jupiterin? Se on joukkareille suosiollinen ens vuonna erityisesti.


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 19.08.2006 13:13:12
Jos vaikka harrastaisi tätä ja kanavois kaikenlaisia kivoja opuksia niin mikäs olis ollessa?  :D

(http://www.fotosearch.com/comp/corbis/DGT064/ACT100.jpg)

(http://image46.webshots.com/46/4/28/19/299642819SMoaaz_ph.jpg)

(http://image48.webshots.com/48/4/49/50/299644950ECUXtB_ph.jpg)

(http://static.flickr.com/90/208867567_19e0a5cdde.jpg?v=0)

(http://static.flickr.com/61/205044298_a3892ab9c0.jpg?v=0)

(http://static.flickr.com/57/190262641_ea399087a8.jpg?v=0)

(http://static.flickr.com/57/191924811_1cecd43de9.jpg?v=0)


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 20.08.2006 21:12:45
SE; tuntuuko sinusta että kanavoit jotain tahoa ja ketähän ne olisivat?  :smiley6600:


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: härkä-69 - 21.08.2006 08:18:32
Hei!

Tulin eilen laivareissulta ja 1-vuotishäämatkalta, samalla tuli nollattua vähän päätä. Ainakin tanssiparketti kutsui.  :D

En todellakaan tiedä kenen kanssa olen ollut viime vuosina tekemisissä, mutta viime aikoina on ollut niin suuri yksityisyyden tarve, että taitaa se ainoa kanava olla rakas taivaallinen Isäni, joka minua täällä ohjaileepi jatkuvasti. En ehkä halua vielä olla tekemisissä kenenkään "tahon" kanssa ennenkuin olen saavuttanut kunnollisen tasapainon itseni kanssa. Mutta mistäs sitä tietää, kun vihdoinkin ottaa sen ajan itselleen ja istahtaa alas kynän ja paperin ääreen.  ;)

Muuten tuosta Jupiterista, mulla se on muistaakseni Marsissa.


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 22.08.2006 07:00:43
Nousuvaaka on kato aina tasapainossa, kyse on siitä paljonko asia kiinnostaa. Jos se liittyisi vaikka delfiineihin jotka tulee kait Siriukselta, asia saattaisi kiinnostaa. Muttei ihan vähällä muuten. Olen seurannut ainakin 2-3 kanavoijan työskentelyä vierestä.

Tosta kirjoittamisesta on sanottu ainakin 2 tahoa että sitä tulen tekemään (ja olen tehnyt).. ehkä ens vuonna..


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 23.08.2006 21:07:03
Niin muuten kaksi kanavoijaa eikun kolme, puhuu elämästä avaruudessa (Lyyra, Orion, Pleiadit, Andromeda) ja teksti on aika yksioikoista, neljäs kun kanavoi maapallosta nimittäin Keho, se oli aika monimutkaista. Osittain soul-nimmari oli mielestäni oikeassa, mutta jokin särähti korvaankin siinä. Se oli raikasta kun hän kanavoi selkokielellä.

Mutta silti minulla jännä tunne siitä että rakkaus(suhde) maan päällä on aina jännempää koettavaa kuin jokin avaruussota, vaikka joillain kanavoijilla voi korostua tuo muu maailmankaikkeus tämän kustannuksella. Tiedostan universumin mutta olen täällä ja varsinkin jos aika on muuttumassa pallolla, ja aikakäsite ja avaruustila, ei tarvitse aina haikaillakaan tähtiin.

Mitä ajattelet?  ;) Onko elämä ehdottomasti parempaa, jännempää ja niin edelleen muualla? Onko rakkaus henkisyys teknologia ja talous täällä jotenkin tylsempää? Riippuu varmasti erittäin paljon yksilön omasta elämäntavasta, että onko hissukka vai ääriaktiivi.


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: härkä-69 - 24.08.2006 09:07:50
Hmm.. mulla ei taida olla mitään henkilökohtaisia intressejä pelissä, ajattelen lähinnä kaikkien yhteistä hyvää. Yritän vain saada elämäni tällä pallolla mahdollisimman mukavaksi, sillä koen edelleen tämän paikan (3d:ssä) hirveän tylsäksi ja epämukavaksi.

Viime aikoina olen pohdiskellut tuota hologrammitodellisuutta, jossa ilmeisesti elämme, voimakkaaksi on muodostunut kokemus siitä, kuinka kaikki on vain harhakuvaa. Silti tehtäväni on täällä tallustella ja levittää ympärilleni jotakin, mikä ei ole vielä ihan selkeäksi edes itselleni muodostunut. Tästä saan vähitellen pieniä palasia kerrallaan selville tällä foorumilla kuin myös eri kanavointien tai kirjoitusten kautta. En siis lähde analysoimaan eri kanavia tai kanavointeja vaan otan sen minkä tarvitsen ja jätän loput.  ;)


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 24.08.2006 16:55:31
No on minulla "omia intressejä" niin kauan kuin olen olemassa, on osoittautunut vähän hankalaksi lakata olemassaoloa. Haluan että on hauskaa ja jännittävää, vauhtia, jos siihen saumaan liittyisi kanavointi mikä ettei. Ja että sitten kans muille viihdettä ja henkisyyttä.

James Bond and Moonraker.  :2funny:


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: Kaarina Niro - 24.08.2006 17:32:00
Onhan noita "ohjeita" annettu meille maailman sivun siitä, että mitenkä pitäisi sitä kunkin oman Jumaluuden ääntä kartella vaan onneksemme emme sitä enää kuuntelekaan samoin vaan tartumme "härkää sarvista" ja katsomme, kuka siellä puhuu!  ;) :)



Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 24.08.2006 17:40:38
Terve Kaarina! Mitä mieltä olet soulin aloittamasta ketjusta ja hänen ajatuksestaan, että toinen kanava olisi toista puhtaampi ja tietäisi paremmin ketä kanavoi. Siis että toiset kanavoivat henkiolentoja ja toiset jumaluutta. En tiedä mistä hän nyt sitten saa tällaisia tietoja.. pitänee joskus myöhemmin miettiä noita hänen lähettämiään juttuja että mistä voin olla samaa mieltä. :D


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: Kaarina Niro - 24.08.2006 19:48:13
Moi, Golden Sphinks!  :smitten:

Täytynee sanoa, ettei ole kuin omakohtaista sekä Luojani tuomaa tietoisuuden opetusta tuosta ns. "kanavoinnista", joten taidanpa mennä oikealla topicille siitä puhumaan "suuni puhtaaksi", kun on senkin aika!  ;) :)


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 24.08.2006 20:09:18
Mikä olisi oikeampi topicci?  :-*


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 25.08.2006 05:53:09
En muuten halua opetella kanavointia kuin aikaisintaan vuoden kuluttua. En halua että siitä tulee joku pakkopulla tai asia, joka vie liikaa huomiota tässä vaiheessa.


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: Kaarina Niro - 25.08.2006 22:20:28
No, sen verran voisin kyllä minäkin antaa "ohejita" tuleville eli avautuville Jumaluutensa "kanaville", ettei sitä voi erikseen "opiskella" vaan sitä vain sitten ollaan, kuten olet jo nytkin. Sillä tuo, miten siitä puhui Pentti Haasiosalo tuossa artikkelissaan, oli tarkoitettukin vain egoilleen.  ;) :)


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: *Alkmene* - 25.08.2006 22:23:11
Siinähän se 'hiuksen hieno' ero taitaakin olla... jokin meissä opettelee ja pyrkii johonkin, jokin meissä vain on tietoisesti sitä mitä on.
 :)


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: Kaarina Niro - 25.08.2006 22:45:59

Oma kokemukseni ainakin on juuri tuo ollut, ettei olekaan ketään "ulkopuolista" edes koskaan elämässänikään ollut vaan ovat olleet kaikki "verhontakaisetkin" opettajani vain niitä Olevaisuuteni erilaisuuden ilmentymän osia, jotka kukin omalla tavallaan ovat avartaneet sitä minuutta, joka nytkin olen teille.  :)

 


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: *Alkmene* - 25.08.2006 23:10:31
 :)


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 26.08.2006 07:23:33
Entäs avaruustahot? Nekin ovat sitten meitä varmaan vaikka elämä olisi erilaista? Mikä on mielikuvituksen ja kanavoinnin välinen ero?

Tai mistä voi olla varma ketä kanavoi? jne.


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: Kaarina Niro - 26.08.2006 12:35:32
Oma kokemukseni noista ns. ufoista tai avaruuden olennoista on vain se, ettei tämäkään työni olisi muuten onnistunut, ellen olisi uskonut saaneeni tätä tehtävääni muualta. Ja sen takia koin unessa kuinka tulivat avaamaan sen kurkkuchakrani ja sen jälkeen koin tämän olevan totta sille minälleni, joka on analyytisen ajattelun oikealla puolella.

Vain se on estänyt niitä kuitenkaan koskaan elävästi näkemästä silmilläni, koska katson aina vain siihen tulevaisuuteen, jolla luodaan sitä aitoa totuutta eli sellaista, jonka se Luojamme on meille tuomassa silloin, kun lopetamme tämän maailman. Enkä sen tähden olekaan enää koskaan nähnyt mitään muuta "ufoa" kuin sen Valoni kajastavan siellä sydämenin uumenissa,josta sitä hiljalleen ulospäin autan suuntautumaan. Sillä olen nähnyt sen olevan sen kaltaista kuin ovat sanoneet enkeltenkin olevan enkä yhtään sellaistakaan ole nähnyt.

Valomme on niin monimuotoista, että vilkkaalla amielikuvittelulla voi siitä muodostaa aivan minkälaisia kuvia tahansa ja tehdä ne eläväksi omalle mielelleen. Kuten teimme senkin, että saimme ihmisen kävelemään aikoinaan, kun savesta muovasimme sen ensimmäisen tekeleen ja puhalsimme siihen vain sen elämän Hengen. Eli elämmehän aidostikin muotojen maailmassa, jotka luodaan ajatuksemme teoilla, joten mikä ettei sitä ufoakin joku olen luonut.  ;) :)

Mutten siltikään halua sitä sanoa, etteikö ole sekin totta, etteikö enkelitkin ole olemassa niille, jotka niin haluavat nähdä tämän maailman tai siis sen harhan, jossa vielä hetkelle kuuluen elämme. Sillä se on turvallisemman tuntuista kuin se ajatus,jonka omakseni kyllä jo tunnen, että olemme vain se yksi ja sama energia, joka ilmentyy Valona vain sen takia, että näkisimme sen kaiken, jonka olemme yhdessä luoneet.

Joten ketään muuta ei edes voida kanavoida kuin sellaista itsemme osaa, jonka uskomme olevan se "toinen", kunnes se tuo todellisen Olevaisuutemme esiin juuri sellaisena kuin sen olen itsekin kokenut eli Luojammehan se on vainen.  :smitten:


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: Rauhan enkeli - 26.08.2006 13:23:23
Niinpä, Kaarina - osuit jälleen naulan kantaan.  :angel:

Silti se "Luojamme vainen" on vainen ainoastaan suhteessa siihen,
että sitä pidetään "tuolla" muttei "täällä" olevaisena.

Sillä kun yksi Minä Olen kokee itsessään olevan moniaita kokijoita,
hänelle "vainen" on suuruutta nähtynä kenenä hyvänsä pienen silmillä.

Jolloin elämänilo aukeaa sisällyttämällä itseensä jakamisen
- rakkaus ilman jotakin, mille se voisi omistautua,
on omassa täyteydessään lepäämistä.

Onneksi on nämä persoonat, nämä ufot, nämä enkelit
- tilaisuutena kokea Luojan suuruus pienessä muttei pelkistyneessä.

 :smitten:


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: härkä-69 - 26.08.2006 13:35:16
No, sen verran voisin kyllä minäkin antaa "ohejita" tuleville eli avautuville Jumaluutensa "kanaville", ettei sitä voi erikseen "opiskella" vaan sitä vain sitten ollaan, kuten olet jo nytkin. Sillä tuo, miten siitä puhui Pentti Haasiosalo tuossa artikkelissaan, oli tarkoitettukin vain egoilleen.  ;) :)

Emmeköhän ole kuitenkin näissä kanavointiasioissakin hieman "eri tasoilla" riippuen omasta henkisen kehityksen tasosta. Monelle saattaa tällaiset herkkyydet vasta avautua, joten kyllä noita oppaita ja ohjeitakin tarvitaan. Nämä kirjoittelummekin täällä ovat eräänlaista kanavointia, nyt ne vasta alkavat ilmentyä voimakkaammin ainakin omalla kohdallani. Koko polkuni tähän asti on ollut tarpeellinen ja kaikella on tarkoitus, vaikka ne läpikäydyt asiat eivät enää tähän hetkeen sopisikaan.


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: Kaarina Niro - 26.08.2006 13:48:30
No tavallaanhan juuri itse kumosit sen oman "lakisi", kun sanoit, että KOKO omakin polkusi on ollut tarpeellinen tämän hetken tietoisuutesi takaamiseksi. Joten minkätähden sitten jonkun toisen pitäisi jättää jotain siitä omasta kokemuksestaan pois?  :o :)

Eli jokainen läpikäy nyt sellaista kanavointiakin kuin on tarkoituskin, joten sen takia ei kukaan sitä voi oikeasti neuvoa muut kuin kunkin se oma Jumaluus. Ja sehän tulee sen kanavoinnin sivutuotteena kumminkin, mitä kokemuksia on käytävä läpi, että se omakin tietoisuus voi niin korkealle aueta, että näkee sen tiensäkin aina oikean olevan. Vaikkei se aina ehkä olekaan se ns. "suorin".  ;) :)



Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 26.08.2006 14:36:53
Tieni on ollut kovin materialistinen ja suhdekeskeinen toistaiseksi.. mutta ehkä minusta tulee vielä henkimaailman James Bond girl..  :laugh:


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: härkä-69 - 26.08.2006 17:11:16
No tavallaanhan juuri itse kumosit sen oman "lakisi", kun sanoit, että KOKO omakin polkusi on ollut tarpeellinen tämän hetken tietoisuutesi takaamiseksi. Joten minkätähden sitten jonkun toisen pitäisi jättää jotain siitä omasta kokemuksestaan pois?  :o :)

Eli jokainen läpikäy nyt sellaista kanavointiakin kuin on tarkoituskin, joten sen takia ei kukaan sitä voi oikeasti neuvoa muut kuin kunkin se oma Jumaluus. Ja sehän tulee sen kanavoinnin sivutuotteena kumminkin, mitä kokemuksia on käytävä läpi, että se omakin tietoisuus voi niin korkealle aueta, että näkee sen tiensäkin aina oikean olevan. Vaikkei se aina ehkä olekaan se ns. "suorin".  ;) :)



En ole ketään kehoittanut jättämään mitään pois, päinvastoin. Toiminkohan tässä nyt jonkinlaisena peilinä?  ::) Sehän tuntuu olevan elämäni tarkoitus.  ;)

Luin uudelleen tuon linkin tekstin ja siellä puhutaan mm. peloista, että pelkonsa tulee kohdata ennenkuin alkaa kanavoimaan mitään. Toinen asia, joka sieltä pisti silmääni oli erottelukyvyn tärkeys, eli itsensä on pidettävä puhtaana aina ja tarkkailtava ennenkaikkea itseään ja omaa vointiaan, ettei vaikuttaisi kanavoituun asiaan oman itsensä kautta.


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: Kaarina Niro - 26.08.2006 18:13:37
En ole ketään kehoittanut jättämään mitään pois, päinvastoin. Toiminkohan tässä nyt jonkinlaisena peilinä?  ::) Sehän tuntuu olevan elämäni tarkoitus.  ;)

Juupa...! Niin olen muuten minäkin aina ollut ja sen takia tämä on juuri tällaista, että joku ymmärtää aina ensin "väärin" ja vasta sen jälkeen selitetään "kunnolla", että miten sen oikeasti tarkoitin!  ;) :)

Oikeastihan tuon "opastuksen", jonka siis oli kertonut omien kokemustensa pohjaltakohan ? se Haasiosalo, tarkoitus ollutkin vain se pelon voittaminen. Eli uskottelemalla, ettei ole oikeita Jumaluuksia vielä kellään täällä maan päällä, hän teki tavallaan kyllä oikean "vedon", koska se ainakin minut sai yrittämään sitäkin kiihkeämmin löytämään sen OMANKIN totuuteni siitä kyseisestä asiasta. Ja nyt olen sen löytänyt.  :)
Joten kiitän kyllä kädestä sitä Pentti Haasiosaloa heti, kun astuu tuosta kotini ovesta sanomaan, etten kerta kaikkiaan VOI olla sen Luojamme kanava, kun kerran hänkään sitä vielä ei ole.  ;) :)

Itse nimittäin luin vain niitä kohtia kriittisesti hänekinkin teksteistään, jotka "sotivat" omaa kokemustani vastaan. Eli niinhän aina teemme silloin, kun sitä aivojemme korkeimman tietoisuuden esiin tuloa estävää "palomuuria" rikotaan. Toisin sanoen yritetään löytää sellainen reititys, jolla voimme mennä siihen uuteen taajuuteen katsomaan, että sanoikohan tuo nyt aivan viimeisen totuuden vaiko vain sen, jonka on itse voinut vasta kokea.

Sillä kukaan ei toisen puolesta voi sanoa onko se totuus aitoa vai ei, ellei itse ole sitä nähnyt tapahtuvaksi ensin omallakin kohdalla. Joten sen tähden itsekin vasta nyt sen sanoin äääneen, mitenkä sen ymmärsin jo heti ensimmäisellä kerralla oikein, vaikken uskonut silloin itseeni.  ;D Elin vain sillä "mutu-tuntumalla", kuten niin monet muutkin ennen minua ja uskoimme sen olevan kuitenkin tosi, vaikke ollutkaan ENNEN KUIN teimme sen teoillamme eli kokemuksen teoilla totuudeksi.  ;) :)

Tuosta erottelukyvystä sekä itsensä "puhtaana" pitämisestä vielä voisin kertoa sitenkin, ettei edes voida olla "puhtaita" kanavia, ellei nosteta niitä aitoja tunteita sieltä alitajunnastamme siten esiin kuin olen kertoillutkin, koska muutenhan se egomme ehtii ensin ja väärentää ne tunteetkin emmekä ikinä löydä aitoa totuutta.
Ja mitenkä voisimmekaan löytää aitoa erottelukykyä, ellemme ENSIN saa kokea sitä ns. "väärääkin" totuutta siten kuin sen eteemme tuommekin. Koska mistä se kukaan toinen voikaan sanoa, että mikä se totuus on minälleni, ellen sitä ITSE koe ensin totuudeksi minäkin!  ;) :)

Eli siten se erottelukyky tuli minullekin, kun kävin katsomassa sieluni sopukoista joka ikisen centin!  :smitten:

Eikä mitään jäänyt puolitiehen juuri sen takia, koska uteliaalla mielelläni sen ilomielin teinkin, koska en halua että kukaan toinen tulee minälleni sanomaan, mikä minulle on oikein!  :2funny:
Joten se etuoikeus on jokaisella eli ITSE etsiä ja kokea se maailmansa, jonka omilla teoillamme voimme jo luoda juuri sellaiseksi kuin on tarkoitettuakin. Sillä nyt jo ne ajatuksemme kumpuavat siitä tietoisuutemme lähteestä, joka on sen Luojan ja kaikki vanha on nyt peruutettu!  ;) :smitten:


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 26.08.2006 18:48:43
Miksi SE haluat olla vain peili, vai etkö kenties ole vain peili. Kyllä minä tästä lajista jännitystä etsisin siinä missä muustakin, ja voisin arvata millaista matskua sieltä tulisi kun olen kuullut jo kanavointia eri tähtijärjestelmistä. Tosiaan tiedän jo andromedalaisten ja pleiadit-orion suunnan tempauksista.. :-*


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: härkä-69 - 26.08.2006 19:41:43
Kaarina, puhut siis nyt omasta kokemuksestasi käsin. Eli Sinulle tuo "ohjeistus" ei sopinut, mutta eihän se silti tarkoita etteikö se sopisi jollekin toiselle. Oletko käsitellyt jo kaikki pelkosi? Onko pelkoa enää edes olemassa?

GS, en välttämättä halua toimia vain peilinä, mutta niin se vain tuntuu olevan, en voi sille itse mitään. Yritän silti pitää itseni mahdollisimman puhtaana peilinä.  :)


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 26.08.2006 19:43:56
Kanavointi on itse asiassa ihan jännää, jos se avaa tietoisuutta muihin ulottuvuuksiin, aikoihin, olentoihin, tasoihin, olevaisuuksiin, enkeleihin ja niin edelleen. Sopii minulle joka ei muutenkaan pysy maan pinnalla ja on lakannut yrittämästä  :2funny: :2funny: :2funny: katsotaan sitten kun alan. Automaattikirjoitusko kuuluu jotenkin asiaan?


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: Kaarina Niro - 26.08.2006 19:51:30
Kaarina, puhut siis nyt omasta kokemuksestasi käsin. Eli Sinulle tuo "ohjeistus" ei sopinut, mutta eihän se silti tarkoita etteikö se sopisi jollekin toiselle. Oletko käsitellyt jo kaikki pelkosi? Onko pelkoa enää edes olemassa?

Ehkä emme ole lukeneetkaan samoja "ohjeita", sen nyt huomaan, sillä kertomukseni ei koskanut omia pelkojani vaan sitä, miten avaudutaan kanavaksi vain sen OMAN Jumaluuden opeilla eikä Pentti Haasiosalon!  ;) :)

Ja siitäkin puhuin vain omasta kokemuksesta, miten on tärkeintä AINA kuunnella sitä oman sydämen johdatusta silloinkin, kun on avautumassa ns. kanavaksi. Sillä mitään pelättävää ei todellakaan ole olemassa muualla kuin niiden maskuliinien mielikuvituksessa, jotka niin haluavat itse vielä kuvitella. Tuodakseen varmaan jännitystä omaan elämäänsä, luulen ma!  ::) :smitten:


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: Kaarina Niro - 26.08.2006 19:56:10
Automaattikirjoitusko kuuluu jotenkin asiaan?

Sinun energioillasi ei mitään "automaattikirjoitustaitoja" tarvita, koska olet jo sille Olevaisuudellesi jo se ns. "kanava", joka olet oikeasti.  :smitten:
Vain tehtäväsi on toinen kuin niiden,jotka kertovat tarinoita "toisista ulottuvuuksista"!


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 26.08.2006 20:12:17
Hei Kaarina

mistäs olet niin varma, mikä on tehtäväni? Mistä olet sen kuullut? Nyt siis ilmeisesti pari eri kanavaa tietää mitä aion tehdä. Vai?  :angel:

Mutta jos kanavoisin korkeampia sivilisaatioita, en tiedä vielä kaikkea niistä. Pitäisi olla kommunikaatioyhteydessä pitkin galakseja, ja se olis kyllä aika Jees.

(http://www.maya-spa.com/images/chakras300.jpg)

Mitenhän Nokian kommunikaattorit suhtautuis, taitais tulla aika rätinää. Jos kävis aina rinnakkaisgalaksissa ja sitten vähän kauempana.

Number of superclusters within 1 billion light years = 100
* Number of galaxy groups within 1 billion light years = 240 000
* Number of large galaxies within 1 billion light years = 3 million
* Number of dwarf galaxies within 1 billion light years = 30 million
* Number of stars within 1 billion light years = 250 000 trillion

http://www.public.asu.edu/~rjansen/localgroup/localgroup.html

(Paljon Linnunradasta)

http://www.seds.org/messier/more/local.html (galaksiryhmämme)

http://anzwers.org/free/universe/localgr.html (kiinnostava tapa nähdä avaruutta                                                                         zoomaten eri galakseja toisiinsa nähden)

http://anzwers.org/free/universe/superc.html (saitin toisiksi suurin kuva kaikkeudesta)
                                                                       


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: Mio - 26.08.2006 21:10:06
Kyllä se on pieni tuo ihmisen legolinna kaikkeuden rinnalla.....

(http://www.public.asu.edu/~rjansen/localgroup/SouthernSky_fisheye.gif)


Otsikko: Kanavoitujen tietojen paikkansapitävyydestä
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 27.08.2006 06:48:53
Niin, Kaarina.

Kertoisitko mistä tiedät elämäntehtäväni, tai miksi olet eri mieltä kuin soul.

Toinen, kyselin paljon exästäni ja väitit erilaisia asioita, mm että hän tekisi minut onnelliseksi. Näin ei ole, emme edes puhu toisillemme (vähän kuin soulin kanssa, jos ei uskota kaikkea mitä toinen sanoo, tai mennä hänen ehdoillaan, niin sitten ei mennä ollenkaan). Miksi sitten annoit ymmärtää toista? En usko että edes tulemme pitämään yhteyttä, koska se on häneltä niin väkinäistä ja olen väsynyt häneen/heihin. Kuinka hän olisi sitä mitä väitit? Ymmärrän, että kanavoija ei voi aina osua oikeaan, mutta kun toistit asiaa niin vakaasti. Exäni kieltäytyi välittömästi kaikista pyrkimyksistä tehdä minua onnelliseksi eikä muuttunut, kunnes katkoin välit ja on helpompi olla. :-* Hän sanoi, että on eri mieltä kanssasi. Tämä nyt on kuitenkin aika tärkeä asia, jos nimittäin sanot että olet Luojan kanava. Niin Luojanhan pitäisi tietää. Toki kuulen aika pitkälle omaa sisäistä ääntäni, mutta en toisaalta myös anna sellaisia neuvoja ihmisille, jotka ei pidä paikkaansa. Päinvastoin, olen aika kriittinen ja varovainen sanomaan naisille miehistä, että hyppää nyt siihen juttuun, hän se on! Ei päänsilitykset auta, jos tilanne on oikeasti se että joidenkin juttu ei vaan toimi; se pitäisi tietää ja sanoa. ;)

Olisin itse aika varovainen ennusteluissa, nyt on pari kanavaa ennustellut minulle asioita, joista toiset väitteet ei ole toteutuneet. Tuo soul katosi palstalta, kun ei voinut jatkaa suoraa kommunikointia (ja hänen väittämänsä mukaan Jumala ei aikoihin välittänyt maapallosta). Täällähän oli ennen myös selvänäkijät Tähtisade ja giral, joista ensimmäinen sanoi, että tapaisin oinasmiehen (ja puhui elämäntyöstäni, jos ennustellaan, on sama puhutaanko suhteista vai töistä, asiat pitää tietää jos väittää niin). Oinasmiestä ei olla tavattu vielä, niin että tapahtuukohan se joskus.. Ymmärrän itse todellisuuden ja scifin välisen eron, niin että minusta olisi hauskempaa olla jälkimmäistä tekemässä, ellei nyt sitten jokin ihme saa vakuuttumaan kanavoimisesta. On kumma miten kanavoijat on keskenään eri mieltä toisistaan. No tässä tämä, en saanut muotoiltua lyhyemmäksi. Hyvää päivänjatkoa. Itse en koskaan lopeta keskustelua itse asiasta, en pyri pääsääntöisesti loukkaamaan, mutta ihmisten täytyy vastata sanoistaan ja teoistaan. En luiki karkuun enkä väitä tietäväni kaikkea.  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Kanavoitujen tietojen paikkansapitävyydestä
Kirjoitti: Kaarina Niro - 27.08.2006 11:29:30
Niin, Kaarina.

Kertoisitko mistä tiedät elämäntehtäväni, tai miksi olet eri mieltä kuin soul.

Tiedän sinut kuin "omat taskuni" juuri sen takia, koska olemme se yksi ja samoin ajatteleva jokaisella taajuudella olleetkin eli olemme sitä samaista Luojamme tietoisuutta, jota olemme kaikki, jotka täällä astrolla kirjoitamme näistä samoista asioista. Aina vain uudelleen ja uudelleen sen takia, että jokainen teistäkin sen Ykseyden löytäisi.

Eikä sentään sen takia tätä tehdä näin, etteikö teidän järkenne siihen olisikaan kykenevämpi kuin jonkun toisen vaan siksi, että saman tien, kun emme muka ole jotain ymmärtävinämme, puhdistamme sen luomuksemme eli kollektion uskomuksia itsestämme. Joten sen takia tiedän, että olet edelleen tekemässä tätä omaa elämäntehtävääsi, kuten olen minäkin.  ;) :)

Ja tulevaisuudessakin olemme jokainen niitä, jotka auttavat jatkossakin tämän samoin tein niillekin, jotka se Luojamme luoksemme lähettävät, vaikkakin ehkä kukin kehostojemme persoona, vähän eri vivahtein!  ;) :)


Toinen, kyselin paljon exästäni ja väitit erilaisia asioita, mm että hän tekisi minut onnelliseksi.[/color] Näin ei ole, emme edes puhu toisillemme (vähän kuin soulin kanssa, jos ei uskota kaikkea mitä toinen sanoo, tai mennä hänen ehdoillaan, niin sitten ei mennä ollenkaan). Miksi sitten annoit ymmärtää toista? En usko että edes tulemme pitämään yhteyttä, koska se on häneltä niin väkinäistä ja olen väsynyt häneen/heihin. Kuinka hän olisi sitä mitä väitit? Ymmärrän, että kanavoija ei voi aina osua oikeaan, mutta kun toistit asiaa niin vakaasti. Exäni kieltäytyi välittömästi kaikista pyrkimyksistä tehdä minua onnelliseksi eikä muuttunut, kunnes katkoin välit ja on helpompi olla. :-* Hän sanoi, että on eri mieltä kanssasi. Tämä nyt on kuitenkin aika tärkeä asia, jos nimittäin sanot että olet Luojan kanava. Niin Luojanhan pitäisi tietää. Toki kuulen aika pitkälle omaa sisäistä ääntäni, mutta en toisaalta myös anna sellaisia neuvoja ihmisille, jotka ei pidä paikkaansa. Päinvastoin, olen aika kriittinen ja varovainen sanomaan naisille miehistä, että hyppää nyt siihen juttuun, hän se on! Ei päänsilitykset auta, jos tilanne on oikeasti se että joidenkin juttu ei vaan toimi; se pitäisi tietää ja sanoa. ;)


Mahtavaa, että se turha murheesi vihdoin tuli julki!  :smitten:

Sillä se, ettenkö ehkä olekaan tuonut AIVAN jokaista piirtoa myöten sitä totuutta julki,jonka tiesin alusta asti ei johdukaan mistään muusta kuin siitä, ettet kuullut jokaista sanaani vaan kuulit vain NE, jotka egomme mieli halusi kuulla ja siinähän se elämämme ainoa vitsi olikin ennen tätä puhdistamista. Eli EMME voi ohittaa sitä egomme mielen luomusta ellemme NÄE ENSIN sitä kaikkea, miten SE oli siitä totuudestamme ensin luonut.  ::)
Ja vasta sen jälkeen voimme tehdä niin kuin se Luojamme oli ajatellut eli nythän alat todellakin olla se ONNELLINEN nainen, jota sanoin sen exäsi sinusta tekevän. Vaan ehkäpä - muistankohan nyt väärin, jos sanon, etten ehkä kertonutkaan ihan kaikkea, että MITENKÄ se tulee tapahtumaan niillä teoillamme.  :-*

Totuus kuitenkin oli se, että exäsi auttoi sinua sen juuri näkemään, miten egomme oli suunnitellut elämää eteen päin myös sinulle ja sehän olisikin ollut melkoisen kurja!  ;) :)

Kaksoisliekkiemme tehtävä onkin juuri se, että autamme AIDOSTI nyt sen onnellisuuden elämäämme eikä egomme tekoja väkisin!  :smitten:

Ja oikeasti sanottuna se, minkä takia en voinutkaan kertoa sinulle kaikkea tätä totuutta vielä silloin, kun otit yhteyttä minääni, johtui juuri siitä, että näin miten sokea on se egosi, etkä sen takia olisi kuitenkaan tiennyt mitenkä se tulee menemään oikein. Ennen kuin koit ITSE sen voimasi, jolla irroitit itsesti sen egomme hampaista siten kuin nyt teitkin! Joten sellaista se on tämä uuden Ajan onnellisuuden luominen näillä energioilla. Itse joutuu tekemään aina kaikki teot sittenkin, vaikka kuinka luulee, että joku "tuolla yläkerrassa" on se, joka tulee mielellemme avuksi. Sillä ketään toisiahan ei edes ole kuin se yksi, joka olet sinäkin, Golden Sphink, aina ollutkin vaan et ehkä vieläkään sitä oikein muista!  ;) :smitten:


Olisin itse aika varovainen ennusteluissa, nyt on pari kanavaa ennustellut minulle asioita, joista toiset väitteet ei ole toteutuneet.  On kumma miten kanavoijat on keskenään eri mieltä toisistaan. No tässä tämä, en saanut muotoiltua lyhyemmäksi. Hyvää päivänjatkoa. Itse en koskaan lopeta keskustelua itse asiasta, en pyri pääsääntöisesti loukkaamaan, mutta ihmisten täytyy vastata sanoistaan ja teoistaan. En luiki karkuun enkä väitä tietäväni kaikkea.  :coolsmiley:

Näinhän se on, GS, ettei kukaan "toinen" ole vastuussa siitä, mitenkä me ITSE sen elämämme nyt uudeksi luomme, joten sen takiahan aina sanommekin siitä, että KUULE OMAA SYDÄMESI JOHDATUSTA, koska siellä on ainoa totuus jokaiselle! Eikä sitä kukaan toinen voisi edes muutellakaan muuksi, koska ei ole ketään toista!  ;) :smitten:

Omalla työlläsi olet itsesi vapauttanut ainaisesta pelostasi, olla väärin johdateltu!  :smitten:

Rauhalla ja Rakkaudella on elämäsi alkanut nyt aivan toisella tavoin kuin se entinen, jolloin olimme kiinni sen egomme lumoissa. Joten oikein hyvää päivän jatkoa "minullekin", joka asustaa siellä Golden Sphinksiksi itseään kutsuvan kehostoni energioissa.
Sillä olemme sen Luojamme teoilla jokainen vapautetut sitä mukaan kuin haluamme ottaa sellaisen elämän vastaan kuin Hän on meille luonut. Sillä se vanha, joka oli sen vääristyneen Luojammekin peilikuvan luomus, on aika vaipua unholaan ja olla, kuten olemme aina olleetkin silloin, kun emme tehneet sille "egoillemme tekoja"!  ;) :)

Rakkaudella
Kaarina Nironkin olemusta uudistava Luoja


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 27.08.2006 12:34:51
Joten sen takia tiedän, että olet edelleen tekemässä tätä omaa elämäntehtävääsi, kuten olen minäkin.

*Et edelleenkään vastannut kysymykseeni. Mistä sinä tiedät soulia paremmin, mikä on elämäntehtäväni? Nimittäin sanoit, että elämäntehtäväni ei ole se, mitä hän sanoi. Menee hieman mutkalliseksi; tottakai itse päätän mitä teen mutta kysyn vaan. Tarkoitatte varmasti hyvää. Ihmettelen vain näkemyseroja. Ja ihmiset kyselevät elämäntehtävästään moneltakin suunnalta.

Ja vasta sen jälkeen voimme tehdä niin kuin se Luojamme oli ajatellut eli nythän alat todellakin olla se ONNELLINEN nainen, jota sanoin sen exäsi sinusta tekevän. Vaan ehkäpä - muistankohan nyt väärin, jos sanon, etten ehkä kertonutkaan ihan kaikkea, että MITENKÄ se tulee tapahtumaan niillä teoillamme.  Kiss

*En nyt ole ehkä ihan täysin onnellinen, parempaan ollaan menossa, mutta hyvä olla irti vääristä henkilöistä. Miksi puhut egosta, kun minä puhun rakkaudesta ja sielun- kumppanista? Rakastin häntä vielä silloin, mutta nyt tiedän ettei hänellä ollut aikeita palauttaa rakkautta edes ystävänä. Toinen asia sitten, kuka pystyy saman tasoiseen rakkauteen maan päällä, tai edes rakastamaan; olen miettinyt olenko todella "liian henkinen" ja rakastava vai liian vähän! Kun ei suhteita synny. Kaikissa on kuitenkin sielu tai useimmissa..

Eli olihan tuo aika käänteisesti sanottu, että "hän tekee minusta onnellisen, jos potkin hänet elämästäni pois." Suomeksi sanottuna,  hän EI sinänsä tekisi minusta onnellista. Tavallaan aika ovela tapa puhua. Mutta se kuulostaa ihmismielestä harhautukselta; tee näin niin tulet onnelliseksi. Ihminen seuraa tilannetta, että tämäkö nyt sitten on onnea. Onko tässä tarkoitus lisätä älykkyyttäni?

Totuus kuitenkin oli se, että exäsi auttoi sinua sen juuri näkemään, miten egomme oli suunnitellut elämää eteen päin myös sinulle ja sehän olisikin ollut melkoisen kurja!

*Tuota - onko hänellä sitten kurja elämä, kun nousee asemassa ja tulee tuttavia+rahaa joka suunnassa, ovet aukeavat?

Kaksoisliekkiemme tehtävä onkin juuri se, että autamme AIDOSTI nyt sen onnellisuuden elämäämme eikä egomme tekoja väkisin!

*Enpä vieläkään ymmärrä. Minusta exäni ei ole kaksoisliekkini, vaan kaksoisliekkini on taivaissa. Jos hän olisi, miksi en olisi onnellinen kaksoisliekkini kanssa?


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: Kaarina Niro - 27.08.2006 12:48:55
Sinulle on mahdotonta olla mieleen!  ;)  ::) :)



Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 27.08.2006 12:52:39
No mutta haloo, jos selkokielellä sanoo "tämä mies tekee sinut onnelliseksi" niin pitäisikö tulkita "hän tekee sinut onnelliseksi kun poistuu kuvasta"?

On sekin mahdotonta ymmärtää! Miksi et silloin ilmaissut asiaa niin, että "teillä on vahva side joka liittyy menneeseen elämään, mutta hän ei tule muuttumaan eikä olemaan sinulle ystävällinen". Olisko tuo ollut liian ymmärrettävää?Kai minä aloin jo nähdä asiaa viime vuonna. En olisi kuvitellutkaan hänestä suuria, ellet olisi sanonut sitä.

Ok, huh, jos avaruuskanavoinnit on kanssa tällaista, niin pidetäänpä pientä etäisyyttä niihin vielä. Sanookohan nekin "teemme sinut onnelliseksi ja teet näin ja näin ja tässä on tehtäväsi" ja varmistavat, että olen tekemässä aivan päinvastaista (senkin planeetta- hallinto!), koska tulkitsen viestin väärin, ja sitten seisovat hymyillen "mitäs me sanoimme".. ei pidä mennä lankaan. :2funny: :2funny: :2funny:

 :angel: :angel: :angel: :angel:

Juuh.. kanavointi ja onnellisuus? Mitäs SE ajattelee?


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: Kaarina Niro - 27.08.2006 13:03:40
No mutta haloo, jos selkokielellä sanoo "tämä mies tekee sinut onnelliseksi" niin pitäisikö tulkita "hän tekee sinut onnelliseksi kun poistuu kuvasta"?

On sekin mahdotonta ymmärtää! Miksi et silloin ilmaissut asiaa niin, että "teillä on vahva side joka liittyy menneeseen elämään, mutta hän ei tule muuttumaan eikä olemaan sinulle ystävällinen". Olisko tuo ollut liian ymmärrettävää?Kai minä aloin jo nähdä asiaa viime vuonna. En olisi kuvitellutkaan hänestä suuria, ellet olisi sanonut sitä.

Ok, huh, jos avaruuskanavoinnit on kanssa tällaista, niin pidetäänpä pientä etäisyyttä niihin vielä.

Muistaisin kertoneeni sanoja,jotka itsekin nyt lausuit vaan silloin et vielä olisi sitä ymmärtänyt noin oikein. Joten itsehän tässä itse kukin saa selitellä omia tekemisiään siten kuin haluaa kuullakin oikein, joten mitenkäs sinä sitten olisit poikkeus?  ;) :)

Autoinkohan nyt liiankin hyvin, kun aivan kokonaan minästäni erkaannuit jo näin varhain???  :o ::)

Oma elämäntehtäväni nimittäin juuri sellainen on, etten tee kuten egomme tahtoi ja sen takia joudutte jokainen kuulemaan sen OMAN sydämenne sepustuksen niihin asioihin, jotka vielä eivät ole se "kirjamme avoin". ;)
Joten hyvinhän tämäkin päiväni alkoi, kun heti sain aikaa jotain sellaista, jota se Luojamme toivoi!  ;) :smitten:


Avaruuskanavoinnit!  ??? Pois se minusta käsin tai jaloin, sillä ainoa, jota kanavoin on se pääni sisällä asuva tietoisuuden otus, jota kutsun siihen saakka egommekin hätistelijäksi, kunnes tulee totuus esiin minusta, kuka se sitten olenkin!  ;) :) :smitten:

 :smitten: :smitten: :smitten:



Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 27.08.2006 13:08:03
Joo alan ottaa saman linjan. Luojan tahtoo on kaikki vaan.. tai jotain sellaista. Entäs jos minua huvittaisikin kanavoida avaruustahoja. Oliko tässä hauskanpidosta kyse? Sinä muuten sanoit erittäin tarkkaan että olemme saman polariteetin jakaumat, mihin ex herra sanoi että ja näinhän se ei ole, vaan on toinen nainen joka on tämä polariteetti.

"Sehän Sieluparin aito nimike on ja se tarkoittaa sitä, että olette
saman Valosignaalin osasia, jotka ova singahtaneeet erilleen siinä teoissamme, kun Luojamme atomi halkesi kahtia. Eli polariteetin molemmat puolet.

Joten tämän verran tiedän varmuudella teidän olen, mutten voi tehdä mitään muuta vieläkään sen hyväksi, että voisitte liittyä samaan atomiin takaisin, ellet ensin luovu OMISTA haluistasi, sillä se on se, joka pitää teidät erillään."

Olemme erillään, pysymme erillään ja polkumme ovat erilaiset. Niin että? Jos olisimme saman valon polariteetit, ei olisi niitä muita osia, vai? Vai onko ne sittenkin? Kaksoisliekin jako kahteentoista on se, mihin juttu silloin jäi.

Miksi luulet, että soulin mielestä täällä elettävä elämä ei ole niin kiinnostavaa kuin tuolla muualla?


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: Rauhan enkeli - 27.08.2006 13:09:53
 ::)

Tähän väliin pieni pyyntö:

Voisitko ^^Golden Sphinx^^ merkata selkeämmin nuo poimimasi sitaatit - muiden tekstien lainaamiset.

Aivan kuten Kaarina tuossa edellä selkeästi tekikin.

Ompi sitten muidenkin helppoa lukea tuottoisia tekstejäsi, ^^GS^^.

Kiitos!  :smitten:



Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 27.08.2006 13:14:22
Mikä sitaatti piti merkitä tarkemmin? :angel:

Ja miksi tosiaan soulin mielestä muualla on kiinnostavampaa.. ehkä hän ei nähnyt maapallon mahdollisuuksia?  :angel: Tätä pidetään kuitenkin harvinaisen vihreänä ja vehmaana planeettana avaruudessa.-Harvinaisuus. :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: Rauhan enkeli - 27.08.2006 13:18:46
Joo alan ottaa saman linjan. Luojan tahtoo on kaikki vaan.. tai jotain sellaista. Entäs jos minua huvittaisikin kanavoida avaruustahoja. Oliko tässä hauskanpidosta kyse?

Sinä muuten sanoit erittäin tarkkaan että olemme saman polariteetin jakaumat, mihin ex herra sanoi että ja näinhän se ei ole, vaan on toinen nainen joka on tämä polariteetti.

Minusta sinun ei kannattaisi liikaa hajoittaa tajuntaasi "sormeilemalla" avaruustahoja.

Muutenkin teksteistäsi ilmenee, että sinulla on taipumusta kameleonttimaisuuteen.

Ikään kuin et oikein osaisi päättää, kenelle antaisit itsesi.

 ::) :'(

Ja sanoin edellisen lauseen hyvin, hyvin vakavaan sävyyn.

Sillä havaintoni on, että riittäisit JO itsellesi - etkö riitäkin?


PS. Sitaatit voi laittaa selkeämmin "lainauksina" esille (ks. yllä).



Kaikkea tahtomaasi sinulle suoden

 :angel:

Rauhis


Otsikko: Termit, sitaatit ym
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 27.08.2006 13:21:17
Siis laitan sitaatteihin jos lainaan suoraan jonkun sanoja, lauseita kuten myöhemmin viestissä.

Jaa siis te pelkäätte jotenkin esimerkiksi pleiadilaisten tai andromedalaisten kanavointeja? Enhän minä olekaan päättänyt vielä, haluaisinko niitä kanavoida. Siitähän tässä juuri puhutaan että ketä ja mitä voisi kanavoida, ja mitä nämä tahot edustavat.

Soulille ei riitä maapallo, Kaarina ja sinä pidätte tästä paikasta ja tästä jumaluudesta täällä.

Kai se on se kaikkeuden jumaluus, jolle tässä pitää hommia tehdä, jos niinkseen on. Kameleonttimaisuus voi olla etukin.

Minun täytyy sanoa tähän, että alunperin mielessäni liittyi NIMENOMAAN toiset sivilisaatiot ja sana kanavointi. Tai sitten edesmenneet mestarit. Mutta en olisi käyttänyt hengellisestä puheesta sinänsä sanaa "kanavointi". Se on julistamista ja sielun kuuntelua, mutta ei "toisen" olennon kanavointia.


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: Rauhan enkeli - 27.08.2006 13:33:45
Siis laitan sitaatteihin jos lainaan suoraan jonkun sanoja, lauseita kuten myöhemmin viestissä.

Jaa siis te pelkäätte jotenkin esimerkiksi pleiadilaisten tai andromedalaisten kanavointeja? Enhän minä olekaan päättänyt vielä, haluaisinko niitä kanavoida. Siitähän tässä juuri puhutaan että ketä ja mitä voisi kanavoida, ja mitä nämä tahot edustavat.

Soulille ei riitä maapallo, Kaarina ja sinä pidätte tästä paikasta ja tästä jumaluudesta täällä.

Kai se on se kaikkeuden jumaluus, jolle tässä pitää hommia tehdä, jos niinkseen on. Kameleonttimaisuus voi olla etukin.

On toki, itsekin ilmentämisessä käytän kameleontin joskin myös Kamelianaisen avuja. 

:-* :smitten:


Minulle "tämä paikka" on maailmankaikkeuden keskus - se riittää minulle,
koska..., niin koska en ole missään muualla kuin siellä missä... minä olen joka minä olen.

Kyse on ankkuroitumisesta olemaan keskuskohdassaan, elämänsä keskipisteessä.

Silti voin matkata olemaan jossakin muualla, jotakin muutakin ja jollain muullakin tavoin.

Nykyhetkessä silti eläen.

Ulkoisuuteni ei siirrä minua, vaan minä siirryn sisäisyydessäni, omalla vaihteluvälilläni.

Avaruustahot - niin, on ihmisiä, jotka kanavoivat niitä.

Mutta onkohan kyse siitäkin, että ihmiset saattavat avaruustahoja siirtelemään itseään
eli sallivat muiden pitää itseään luotaimenaan?

Ollen vaikutettavana - vaikutuksen alaisena.

Kyse on itsensä varaamisesta - itsensä saattamisesta "varattuun olotilaan".

 :o :angel:


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 27.08.2006 14:08:59
Tiedän mistä kameleonttimaisuus johtuu. Kun koko ajan sopeutuu uusiin työpaikkoihin, uusiin seurustelukumppaneihin ja uusiin käsityksiin jumaluudesta, ei voi olla erityisen tarkkaan määritelty persoona tai taho, jota kumartaa.


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: Kaarina Niro - 27.08.2006 14:13:50
Sinä muuten sanoit erittäin tarkkaan että olemme saman polariteetin jakaumat, mihin ex herra sanoi että ja näinhän se ei ole, vaan on toinen nainen joka on tämä polariteetti.

"Sehän Sieluparin aito nimike on ja se tarkoittaa sitä, että olette
saman Valosignaalin osasia, jotka ova singahtaneeet erilleen siinä teoissamme, kun Luojamme atomi halkesi kahtia. Eli polariteetin molemmat puolet.

Joten tämän verran tiedän varmuudella teidän olen, mutten voi tehdä mitään muuta vieläkään sen hyväksi, että voisitte liittyä samaan atomiin takaisin, ellet ensin luovu OMISTA haluistasi, sillä se on se, joka pitää teidät erillään."

Ihan oikeinhan tuossa luki jo silloin, kun ensi kerran siitä sinulle kerroin vaan ymmärätkö vieläkään sitä oikein, onkin jo toinen asia.  ??? Sillä polariteetti tarkoitti silloinkin juuri sitä, että yksi osanen jakautui kahtia ja sitähän se näyttää vieläkin olevan teille molemmille.



Olemme erillään, pysymme erillään ja polkumme ovat erilaiset. Niin että? Jos olisimme saman valon polariteetit, ei olisi niitä muita osia, vai? Vai onko ne sittenkin? Kaksoisliekin jako kahteentoista on se, mihin juttu silloin jäi.

Sanoin silloin aikaisemmin kyllä vissiin paljon muutakin siitä kaksoisliekistä eli senkin, ettei ole tarpeenkaan odotella, että mitenkä se sinun exäsi sen tajuaa. Vaan tehdä se ensin sisäisesti itsellesi - se yhdentyminen - niin sen jälkeen voit heijastaa sen Rauhan ja Rakkauden aivan kehen mieheen tahansa. Sillä kehomme ovat sen OMAN energiamme eli Valomme heijastuksen kanavia eikä kenenkään ns. toisen.  :angel:

Ja se temppu sekä miten se tehdään onkin seuraavanlainen; eli näkemällä nyt siinä "exässäsi" ;) eli egoissasi sen jokaiselle jo kuuluvan Valon, voit nähdä mitenkä se virtaa sisäisesti omaan kehostoosi siten kuin se omassa tietoisuudessasi oleva Luojammekin tahtoi sen olevan. Sillä Tee se toiselle, jonka haluat itsessäsikin olevan, on totinen totuus! Eikä se muuten näin "vaikeata" täälläkään tehdä olis, ellei se "peilimme" vielä ole niin päin tällä maan päällä, ettemme näe sitä OMAA sisintämme kuin se elävän peili teoilla.

Kunhan olemme jokainen kääntäneet sen peilimme oikeaan suuntaa eli Itsemme sydämeen niin näemme ilmankin egoamme sen, kuka olemme eikä kukaan kysele, että missä helkkarissa se exäni eli "kaksoisliekkini" luuraa! Vaan näemme, että siinähän se - rinnallani aina on ollutkin, vaikka sen energian välillä kadotimme, sen kokeemme takia.  ;) :smitten:



Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 27.08.2006 14:24:39
No palataan tähän aiheeseen nyt sitten vielä, kun se voi kiinnostaa muitakin. Jos minä olen kokenut regressiossa että kaksoisliekkini ei ole täällä aineellisella tasolla, ja tuo ex herra samalla kokee että hänen kaksoisliekkinsä on eräs toinen nainen; niin miten me siis yhtaikaa olemme saman Valon polariteetit?

Kuka sen tietää? Saattaisimme KORKEINTAAN olla 12:sta jakautuneen kaksosliekin jotain reunaosia, mutta ei suoraan jakautunut pari, en tunne siten.

Ja se asian tärkeys sitten, sen ymmärrän että jos sieluperheet ja parisielut tapaavat menneiden elämien jälkeen ja muistavat matkansa alusta loppuun asti; se on hyvä; kaksoisliekitkin tapailevat toisiaan nykyisin; en vain koe enää että hän olisi nimenoman kaksoisliekki. Koin yhdentymistä sen olennon kanssa nimenomaan regressiokäynnillä, silloin oli rakkaus ja täydentyminen. Jos siinä saisi aina olla niin hyvä olisi. Ja ajattelen juuri siten, että sen kokemuksen koettuani voin olla suhteessa jonkun toisen lihallisen miehen kanssa, mutta sisäinen rakkaus ei ole hänestä kiinni. Tämä voi kuulostaa jostakusta käsittämättömältä hiusten halkomiselta, mutta halusin puhua nimenomaan OMASTA kokemuksesta. Ennen tuota regressiokäyntiä SE mies teki vielä vaikutuksen. Kehitys kehittyy.-

Mutta toiset sivilisaatiot askarruttavat siinä mielessä, että jos he ovat jo pidemmällä. :smitten:


Otsikko: Vs: Termit, sitaatit ym
Kirjoitti: Kaarina Niro - 27.08.2006 14:26:04
Jaa siis te pelkäätte jotenkin esimerkiksi pleiadilaisten tai andromedalaisten kanavointeja? Enhän minä olekaan päättänyt vielä, haluaisinko niitä kanavoida. Siitähän tässä juuri puhutaan että ketä ja mitä voisi kanavoida, ja mitä nämä tahot edustavat.

Soulille ei riitä maapallo, Kaarina ja sinä pidätte tästä paikasta ja tästä jumaluudesta täällä.

Ei ole kyse mitenkään peloista sitä kohtaan, mitenkä se egomme sen vanhan maailman loi vaan lähinnä on kyse siitä, ettei omaa tehtäväänsä kukaan kierrellä voi. Ja omani on sen uuden luomiseen tähtäävät teot siten kuin olen nyt tehnytkin.

Tänne olen laskeutunut ihan äskettäin sillä tietoisuuden tasollani, jota enää muuksi täälläkään muuttaa en voi. Joten sen tähden alan aina vain enemmän tästäkin ajatuksesta nauttia, että jään tänne iäksi asumaan teidänkin "kiusalla" ::) enkä lähdekään niin äkkiä pois kuin se egoni ensin sanoi. Eli oli egomme sitten se joka sen egoilleen sanoi tai ei niin elän myös sen tuhat vuotta täällä kanssanne ja vasta sen jälkeen lähden "pois".  ;) :smitten:

Kai se on se kaikkeuden jumaluus, jolle tässä pitää hommia tehdä, jos niinkseen on. Kameleonttimaisuus voi olla etukin.

Minun täytyy sanoa tähän, että alunperin mielessäni liittyi NIMENOMAAN toiset sivilisaatiot ja sana kanavointi. Tai sitten edesmenneet mestarit. Mutta en olisi käyttänyt hengellisestä puheesta sinänsä sanaa "kanavointi". Se on julistamista ja sielun kuuntelua, mutta ei "toisen" olennon kanavointia.

Hengellinen Puhe kuulostaa aidommalta kuin tuo ainainen kanavointi, joten taidanpa ruveta sanomaan samoin silloin, kun puhuu se Luojani eikä enää ketään olekaan muita.  ::)
Joten Hengen puhettahan se aina on ollutkin, koska tämä kehomme ei edes puhua voi. Se auttaa vain sille puheellemme sen "oikean" soinnin eli auttaa kaikupohjansa tuomalla värähtelytaajuudella oikeanlaisen teon sille, mitenkä se sanamme elävän ajatuksemme eläväksi kuvaksemme loi. Joten sitä kanavaamme olemme vain puhdistaneet sitä tulevaisuuttamme varten, jolla jatkamme matkaamme siihen totuuteen, jonka se aitokin Luojamme loi!  ;) :smitten:


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 27.08.2006 14:36:39
Mitäs jos sinulla on osatotuus, soulilla osatotuus ja minulla myöskin?  :-*


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: Kaarina Niro - 27.08.2006 14:49:03
Mitäs jos sinulla on osatotuus, soulilla osatotuus ja minulla myöskin?  :-*

Kyllä minäni totuus on aitoa totuutta jo minulle vaan niinhän se on jokaisella sama juttu.  ::)

Jos ei tuota ymmärrä niin pitää jatkaa etsimistä niin kauan, kunnes ymmärtää senkin "vääränlaisen" sanonnan, että jokaisella kuuluukin olla se oma totuus. Kun se kuitenkin on tosi vain sellaisille, jotka tietävät olevansa se Luoja, sillä ketään muitahan ei siten edes ole, jolle erilaisuus voisi tuoda toisenlaisen totuuden.  ;) :smitten:


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 27.08.2006 14:54:58
Mutta miksi suhtaudut kielteisesti kertomuksiin muista sivilisaatioista, muista planeetoista?  :D

Taidan jättää muuten hetkeksi tän aiheen, koska aion paneutua kanavointiin varsinaisesti ens vuonna, jos sittenkään. Tosin, onhan se hyvää vastapainoa ihmissuhdepohdinnoille.  :angel: Kaarinalla sana vapaa!


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: härkä-69 - 27.08.2006 15:07:11
No mutta haloo, jos selkokielellä sanoo "tämä mies tekee sinut onnelliseksi" niin pitäisikö tulkita "hän tekee sinut onnelliseksi kun poistuu kuvasta"?

On sekin mahdotonta ymmärtää! Miksi et silloin ilmaissut asiaa niin, että "teillä on vahva side joka liittyy menneeseen elämään, mutta hän ei tule muuttumaan eikä olemaan sinulle ystävällinen". Olisko tuo ollut liian ymmärrettävää?Kai minä aloin jo nähdä asiaa viime vuonna. En olisi kuvitellutkaan hänestä suuria, ellet olisi sanonut sitä.

Ok, huh, jos avaruuskanavoinnit on kanssa tällaista, niin pidetäänpä pientä etäisyyttä niihin vielä. Sanookohan nekin "teemme sinut onnelliseksi ja teet näin ja näin ja tässä on tehtäväsi" ja varmistavat, että olen tekemässä aivan päinvastaista (senkin planeetta- hallinto!), koska tulkitsen viestin väärin, ja sitten seisovat hymyillen "mitäs me sanoimme".. ei pidä mennä lankaan. :2funny: :2funny: :2funny:

 :angel: :angel: :angel: :angel:

Juuh.. kanavointi ja onnellisuus? Mitäs SE ajattelee?

Yritän tässä maadoitella itseäni, mutta veri vaan vetää foorumille.  :idiot2:

Otin pikaisesti yhteyttä gnostiini ja mieleen pälkähti seuraavanlainen asia: Mikset voisi kanavoida kaksoisliekkiäsi, joka on toisella puolella? Näin voisit yhdistää kanavoinnin ja onnellisuuden.  ;)


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 27.08.2006 15:11:16
Terve! voisin kokeillakin kaikenlaista, tuo Violetti Liekin käyttö ei välttämättä ainakaan riitä. Mutta onko sitten liian itseriittoinen eikä halua enää lainkaan seurustella heh. Ei huono idea! kiitos. Voisin alkaa vaikka siitä, että kanavoisin kaksoisliekkiä ja kirjoittaisin siitä. Oikeeeeeen hyvä idea. Selvittelen ens viikolla regressiossa näitä juttuja.

Juu! Kukin kanavoi ja kirjoittaa siitä mikä itselle on tärkeää. Minä olen maan ja avaruuden välimaastossa, kumpikin kiinnostaa.

It's the big ideas now that can bring you the most problems. It may seem as if your desires are not worth the trouble. But don't dismiss your needs before you give them a fair chance. Since you are under the spell of your irrational emotions, nothing is as it seems. A misunderstanding may come to light within the next few days. If so, you could be quite happy that you held on to an illusion until it became real.

ILO

Enkelisi ohjaa sinua harjoittamaan
tätä ominaisuutta, tavoitellen
jumalallisuutta jokaisessa tilanteessa.
Nauti kaikesta, sillä ilo on avain valaistumiseen.
Nauti elämästäsi. Löydä ilo kaikkialta.


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: härkä-69 - 27.08.2006 15:15:41
 :'( :smitten:


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: Kaarina Niro - 27.08.2006 15:19:54
Mutta miksi suhtaudut kielteisesti kertomuksiin muista sivilisaatioista, muista planeetoista?  :D

Kielteinen suhtautuminen ei ehkä olekaan oikea ajatus sille, miksi sitä en tunne "omakseni".
Näen vain asioita jo sitenkin kuin on tarpeen sille uudelle maailmankaikkeudelle, jossa ei eriarvoisuutta enää ole. Sillä tämähän oli juuri sen egomme rakentama hierarkiaa sille omalle vallalleen, jota se kynsin hampain ylläpiti siten, että uskoisimme siihen. Vaan nyt, kun tiedän, ettei niin ole niin miten ihmeessä enää edes kykenisin sitä harhaamme ylläpitämään siten?  :o
Täydellisen mahdoton edes ajatuksenakaan enää se, ettenkö olekaan se, joksi tunnen itseni eli se yksi ja ainoa Luoja.  ;) :)

Joten mihin väliin ne "avaruusoliot" sitten tähän kehostoonikin mahtuisi, jos soluni ovat kaikki siitä tietoisia, ettei ole enää aivoja, jotka niitäkään ohjaisi. Vaan ovat jo kaikki "itsetietoisia" eli kykenenvät "korjaamaankin" jo kaiken itsessäänkin itse.  :o ::) :smitten:
Näinhän se kuitenkn jo on, joten sen takia sen "ääneenkin" lausuin tällä "kaikupohjalla", johon muuten ei enää ääntäkään edes tarvita, koska on niin "puhdas". Eli pelkkä ajatus toi jo sen teon!  ;) :)

Tuo viimeinen kappale ei ehkä aivan liity tuohon, miten sen toit esiin, mutten voinut olla sitäkin kertomattan nyt, kun tiedän sen niin jo olevan.  ;) :)


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 27.08.2006 15:25:39
No kun minusta tämäkään ei liity "egoon" vaan siihen, että on monenlaisia sivilisaatioita, joilla on monenlaista tekniikkaa ja elämäntapoja ja henkisiä näkemyksiä, ne vain ovat eri palloilla eli muodot vaihtelevat. En tiedä miksi käytit sanaa ego? Nyt on kyse siitä, onko maapallon tärkeä kuulla elämästä joka on 4-5-6d:sta ylöspäin. :coolsmiley: soul muuten väitti että maapallo on jo 7d tasolla, mene tiedä.


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: Kaarina Niro - 27.08.2006 15:30:53
No kun minusta tämäkään ei liity "egoon" vaan siihen, että on monenlaisia sivilisaatioita, joilla on monenlaista tekniikkaa ja elämäntapoja ja henkisiä näkemyksiä, ne vain ovat eri palloilla eli muodot vaihtelevat. En tiedä miksi käytit sanaa ego? Nyt on kyse siitä, onko maapallon tärkeä kuulla elämästä joka on 4-5-6d:sta ylöspäin. :coolsmiley: soul muuten väitti että maapallo on jo 7d tasolla, mene tiedä.

Onhan meitä täälläkin jo  montaa eri mieltä olevaa, joten eiköhän se tässä senkin peilikuva ole!  ::) Eli olemme sille egoillemme juuri se kuva, jonka se on tänne maan päällekin luonut.  :crazy2:
Ja sitä kuvaansa tässä parhaillaankin "rikomme", jotta sen Luojamme kuva voisi tulla esiin ja olla se, joksi se oikeasti on luonut itsemme eli tasa-arvoiseksi Luojaksi itselleen, koska muitahan ei oikeasti ajateltuna ole.  :smitten: :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 27.08.2006 16:04:16
-sano se keskimääräiselle bisnesmiehelle..

No joo. Mutta jos exäni olisi ollut kaksoisliekkini, ei hän olisi noin piittaamaton juuri minulle ja puhuisi toisesta liekistä, jonka liikkeetkin kuulema tuntee. Hän on exälleni ykkönen, sitten tyttöystävä, sitten toinen exä, ja minä tulin kai hyvänä nelosena tai jotain kunnes en ollut kiinnostunut siitä roolista. Ja nyt näkyy miten vähän häntä tarvitsinkaan..  :angel: :angel: :angel:

Mitä tiedät planetaarisesta hallituksesta koskien Linnunrataa / Andromedaa ymv?


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: Kaarina Niro - 27.08.2006 16:11:55

Mitä tiedät planetaarisesta hallituksesta koskien Linnunrataa / Andromedaa ymv?

En mitenkään tahtoisi pilata iloasi nyt, mutta en tiedä mitenkä sen sanoisin vielä kerran, etten edes ole sellaisesta tietoinen, kun en sitä ole luonut.  ::) :)

Enkä myöskään enää palaa siihen vanhaan, jossa sitä olisi ollut!  :angel:

Oma elämäni keskittyy ainoastaan ja vain siihen tulevaisuuteen, jota olemme juurikin aloittamassa siten kuin se oli tarpeen!  :) :smitten:

Joten ehkä kyselet sitten uudestaan jotain, kun kiinnostuksesikin on siirtänyt sen tietoisuutesi siitä vanhasta uuteen, sillä sehän tässä vielä olekin tekemättä kokonaan.  ::) :smitten:

Rauhaa ja Rakkautta on jo niin paljon, ettei taaksemme ole tarpeen enää katsoakaan vaan hoidamme sen sellaisin teoin kuin on sitten oikein. Eli ihmeiden teot ovat alkaneet ja ne alkavat siten, etten edes kysele enää mitenkään, että koska tai miten vaan ne vain tapahtuvat.  :smitten:


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: Ippuska - 27.08.2006 17:51:21
Niinpäs tapahtuvatkin  :smitten:


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 27.08.2006 19:15:35
Planetaarinen hallitus on taaksepäin katsomista? hmm.. tämäpä on uutta.

Nooo... tapasin sitten kuitenkin päivän piristykseksi kuuluisan näyttelijän uima-altailla ja vaihdettiin numeroita. Jospa tässä toimii se Richard Bachin mainitsema synkroniteetti. Että niinku jos pitää tekstiä pukata ulos.. niin mikä ettei.  ::)

Vai oliko tämä näitä arkipäivän ihmeitä. Mies on oinas ja voi nam, jos saisi ihka vapaan oman oinasnäyttelijämiehen, en valittais.. :coolsmiley: ehkä? Luoja tietää syvimmät toiveeni eiks je. :2funny: :smitten: Kun on minut luonutkin.. :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 28.08.2006 14:33:43
For the next few weeks, you could be pulled in two directions. Your mind may be more logical and detail oriented than normal, but you would rather be thinking about the whole universe. So, you're going to get a bit crazy when you find yourself concentrating on the tiniest of particulars instead of the big picture. The good news is that, if you can focus on work and your role in the world, there can be real payoffs just around the corner.

Alla muuten toisen sivun kommentteja kanavoinnista. Sama varmaan pätee kaikkeen Luoja-tekstiin.. hedelmistään puu tunnetaan..

Galaksit on muuten erittäin hassuja suikuloita!

http://www.astro.princeton.edu/~frei/Gcat_htm/cat_ims.htm

"Minä suosittelen myös lämpimästi tutustumista Hengellisen Hierarkian ja Galaktisen Liiton viesteihin. Nämä "kanavoidut" viestit ovat malliesimerkki siitä, minkälaista järjetöntä soopaa meille yritetään tuputtaa hengenravinnoksi. Suhtautukaa  äärimmäisen kriittisesti kaikkeen, minkä mainitaan olevan kanavoitua tietoa tai totuutta. Kyseiset kanavoinnit ovat sepitettyjä kyhäelmiä, joilla on tietty tendenssi.

Kyseiset viestit ovat lihaa ja verta olevien ihmisten kirjoittamia kuvitteellisen Hengellisen Hierarkian ja Galaktisen Liiton nimissä suollettuja sepustuksia. Planeettamme ulkopuolella on ihmiskuntaa huikeasti kehittyneempiä fyysisiä sivilisaatioita, joille on täysin mahdollista käsittämättömienkin etäisyyksien päästä Tellukselle ulottuvat matkat. Näille sivilisaatioille ei ole ominaista kyseisten "kanavointien" kaltaiset yhteydenotot."

(http://www.rachelholliday.com/candle.jpg)


Otsikko: Vs: Ohjeita avautuvalle kanavalle
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 28.08.2006 17:55:17
Joo, universumissa tapahtuu.. kävinpä erään henkilön kotitalolla.. mielenkiintoista. Joka tapauksessa, kaikkeudessa pienikin voi olla kaunista, kukka, talo, lapsi, auringonlasku, lumihiutale.. ehkä nyt minulla on aika kiinnittää niihin pieniin asioihin huomiota. Niiden kiehtovuuteen. Isoa sitten taas myöhemmin..

(http://www.atpm.com/11.02/nature/images/pinky-flowers.jpg)