Astro Foorumi

Astro special => Ihmissuhdeastrologia => Aiheen aloitti: Triton - 19.11.2013 17:35:50



Otsikko: Mihin Skorpioni pyrkii salamyhkäisyydellään?
Kirjoitti: Triton - 19.11.2013 17:35:50
Ensimmäinen mies jonka kanssa aloin seurustelemaan oli aurinkomerkiltään Skorpioni. Hän ihan keskenään alkoi puhelemaan yhteen muutosta (itseäni ei niin kiinnostanut), ja jutteluissaan päätyi siihen tulokseen että se olisi kallista, kun "lääkkeetkin maksavat". Kysyin että mitkä ihmeen lääkkeet, eikä hän vastannut. Suhde kaatui lopulta erinäisiin intiimialueen ongelmiin; kun olisin halunnut keskustella asiasta tyyliin "onko ollut ongelmia muidenkin naisten kanssa", mies vaikeni. Jälkeenpäin sitten jätetyksi tulleeni itse päättelin että olisivatko lie ongelmat - joista ei voinut ääneen puhua - johtuneet lääkkeistä - joista ei voinut ääneen puhua.

Parisen vuotta sitten kohtasin yhden Skorpioni-miehen nettideittipuolella siten että jompikumpi vastasi jommankumman ilmoitukseen, ja aloimme kirjoittelemaan sähköpostia. Ei tullut sellaista vaikutelmaa että hän olisi ollut minusta erikoisemmin kiinnostunut. Taisi olla sitten jotakuinkin puoli vuotta etten hänestä edes kuullutkaan. Mutta kun tulin laittaakseni kokovartalokuvani nettiin, hän ryntäsi vastaamaan monen muun miehen ohella samassa rytäkässä ja alkoi oikein junttaamalla junttaamaan läpi että meidän on ihan pakko aloittaa seksisuhde. Olin aika loukkaantunut siitä etten ollut herättänyt kiinnostusta normaalin treffailun suhteen pärstäkerroinkuvani kanssa, ja sitten yhtäkkiä olenkin tiiviin pommituksen kohde että ihan pakko hänen saada se seksisuhde koska kumpikin olemme yksin. Siinä innostuksensa puuskassa hän laittoi kuvansakin ja totesin että ei kyllä yhtään ole sitä tyyppiä mistä viehätyn.

Tuputtautumista tapahtui aina silloin tällöin, varsinkin sen jälkeen kun hän oli sattunut näkemään minut maailmalla bussissa tms. Jossain vaiheessa sitten yritin olla hänen nettiystävänsä ja puhua järkeäkin että en ole yhtään viehättynyt siitä että hän sitä seksisuhdetta junttaa väkisin läpi. Mielenkiintoni suhtautua korrektisti lässähti kuitenkin pahemman kerran siinä vaiheessa kun kävi ilmi että hän olikin valehdellut ikänsä 10 v alaspäin. Ja sitten hän paljasti että on välillä niin päissään ettei edes muista mitä tulee kirjoiteltua. En voi sietää alkoholisteja, ja sen jälkeen totesin että tämä oli tässä enkä halua enää jatkossa keskustella mitään kautta. On tämä tyyppi vieläkin yrittänyt yhdessä s-postissani saada juttua aikaiseksi, minä kun jatkuvalla syötöllä kuitenkin haen kumppania netissä ja ilmoituksistani pääsee eteenpäin postia laittelemaan, kuka vaan.

Se siitä, mutta nyttemmin olen sitten jutellut yhden ikäisehköni (jos kenenkään ikään voi enää millään tavalla luottaa...) miehen kanssa, ja pettymykseni oli aikamoinen kun selvisi että tämäkin on, jukuliste, Skorpioni.

 :buck2:

Olen kumminkin ajatellut että jos ei tuijottaisi tähän aurinkomerkkiin, kun se on tavallaan astrologis-rasistista päättää että joku tietty merkki on aivan ka-ma-la. Mutta mutta... Jossain vaiheessa mies möläytti jotain sellaista että hän "olisi kyllä ollut kiinnostunut vakavissaan, mutta ehkä haet toisenlaista miestä". Mitä ihmettä nyt taas, säikähdin, kun nettideiteissä jokainen mies ennemmin tai myöhemmin aina häipyy takavasemmalle kuka milläkin syyllä (taikka itse totean että tämä oli tässä). Kysyin asiaa että mitä tämä tarkoitti, mutta mies ei vastaa. Eipä tietenkään, sehän olisi ihan liikaa että Skorpioni jotain ihmeellistä sanottuaan selittäisi mitä tarkoitti...?

Sitten satuin kysymään että onko hänellä ollut pitkiä, vuosia kestäneitä suhteita. En minä sen kummempaa halunnut tietää kuin vain että onko kokemusta pidemmistä suhteista, että osaan suhtautua itse toiseen ihmiseen, onhan se eri asia jos toisella on pari vuosia kestänyttä suhdetta (kuten minulla), ja toisella sitten ehkä ei. Hän kertoi viimeisimmän suhteensa pituuden, mutta meni sitten töksäyttämään siihen perään että "toivon että et kysy syytä eron syytä, joskus elämässä vaan sattuu asioita". Voi jessus, etten paremmin sano. Nythän tietenkin päässäni pyörii että miehen suhde päättyi siihen että mies petti. Toisten ihmisten keskinäiset välit ja pettämiset eivät minulle mitenkään kuulu, mutta kyllähän se hirvittää että aikooko tutustua oikeasti johonkin tapapettäjään. Joka sitten aina vetoaisi siihen että "elämässä vaan sattuu asioita". Itse en usko tuollaiseen sattumiseen, vaan siihen että jokainen kyllä ihan itse päättää ja valitsee mitä tekee ja mitä ei.

Minullahan on itselläni roinaa Skorpionissa, Kuu ja Neptunus yhtyneenä. Ehkä se saa minut reagoimaan välillä vähän sillä tavalla että helposti tunnetasoon liittyvät asiat tuntuvat ärsyttävän epämääräisiltä (Neptunus) ja niitä tekee mieli tutkia kuin salapoliisi (Skorpioni). Ja kielikin voi välillä olla vähän terävä. Mutta hemmetti soikoon, mikseivät ihmiset osaa pitää suutansa kiinni niin että eivät sanoisi yhtään mitään jos eivät halua jotain paljastaa, miksi pitää mennä sanomaan jotain mystistä jota sitten ei suostu selittämään vaikka pyytää?

Tuosta mahdollisesta pettämisestä tosin en aio kysyä jos ei juttu jatku tarpeeksi pitkälle. Emme ole vielä tavanneet, ja mietityttää että kannattaako tavatakaan. Voihan se tietysti olla että on niitä muitakin "sattumuksia" elämässä kuin pettämiset. Tässä tietysti taustalla jäytää se että tulin itse jätetyksi reilu 3 v sitten kun pitkäaikainen kumppani löysi toisen naisen.



Otsikko: Vs: Mihin Skorpioni pyrkii salamyhkäisyydellään?
Kirjoitti: Yanni - 20.11.2013 19:45:26
Hmm, noh, skorpioni jos kuka ei luota hyvänpäivän tuttuihin niin paljoa että kertoisi henk.koht. asioita. Hyvänpäivän tuttuhan sä loppupeleissä miehelle kuitenkin olet?
Mä en kerro edes parhaalle ystävälleni kaikkea (jonka olet tuntenut yli puolet elämästäni), jos ajattelen ettei hän ymmärrä, häntä ei kiinnosta... Monesti jos jätän kertomatta jonkun jutun, mulla on semmonen fiilis että "turhaan mä tolle kerron, ei olla mitenkään samalla aaltopituudella". Ja joskus on vaan kiva testata, että kyseleekö se kaveri jatkokysymyksiä, tarttuuko ns koukkuun.

"Vitsi kun nää mun vahvat särkylääkkeet väsyttää..."

"Aijjaa, miks sä sellasia joudut syömään?" <-- tajuan heti, ettei tuolle kannata kertoa miksi

skorpparien logiikkaa  :)


Otsikko: Vs: Mihin Skorpioni pyrkii salamyhkäisyydellään?
Kirjoitti: Corvus Leonis - 20.11.2013 21:30:30
Jaa, Kaksosen kanssa seurustelevana Skorpionina ja useita Kaksos-kavereita omaavana mä olen kyllä tottunut melkoiseen avoimuuteen asiassa kuin asiassa - sehän vasta noita innostaisi jos äkkäisivät mun pyrkivän salaamaan jotain tai jos kieltäytyisin puhumasta jostain asiasta! Ja muutenkin tuskin edes oltaisiin tekemisissä, ellen nimenomaan jaarittelisi kaikesta maan ja taivaan väliltä, ja erityisesti omasta omituisia käänteitä sisältävästä elämästäni.

Itse asiassa en edes ympäröisi itseäni seuralla, joka ei olisi mun asioista kiinnostunut, mutta ei toisaalta innosta sellainen seura, jonka kanssa olisi kuin poliisikuulustelussa. ::)


Otsikko: Vs: Mihin Skorpioni pyrkii salamyhkäisyydellään?
Kirjoitti: meimi - 20.11.2013 22:02:59
Heh, tuo Yannin juttu kertoo kyllä Skorpparien tavasta salailla asioita!  Mun miesystävä on Nouseva Skorppari, ja on aivan uskomattoman sulkeutunut ihan henkilökohtaisimmista asioista.  Tietyistä fyysisistä, intiimeistäkin vaivoista juttelee kyllä, ( :aurinko: :neitsyt:), mutta sellaisista suhteessa ihan toissijaisista asioista on vaiennut, millä ei ole mitään merkitystä sille, tykkäänkö hänestä vai en!  Ja sanoo vielä, että ei ikinä kerro itsestään kaikkea!  No eihän kukaan kerro, mutta ei sano sitä ääneen!   :idiot2:

Eihän Skorppari oo epävarma itsestään?  Näin voisin ainakin kuvitella, mutta tämä mies ei puhunut niistä asioistaan, koska ei tiennyt mitä ajattelen niistä.  On nämä 'suuret salaisuudet' paljastuneet yhden tiukan keskustelun yhteydessä, koska ilmeisesti pelkäsi suhteen kariutuvan.

Muuten on aivan ihana, hellä ja ymmärtäväinen mies, mutta ihan selvä Skorppari!


Otsikko: Vs: Mihin Skorpioni pyrkii salamyhkäisyydellään?
Kirjoitti: Triton - 21.11.2013 00:15:47
Pisimmät suhteet tähän mennessä olen kokenut Kaksosen ja Vaa'an kanssa, joten en taida itse enää sopeutua minkään sorttiseen salailuun. Kaksonen hölötti kaiken mahdollisen itsestään ulos omasta elämästään, eikä Vaakakaan kauheasti salaillut (ennen kuin sitten vasta kun olikin ihastunut toiseen naiseen). Nautin siitä ettei tarvitse miettiä mitä saa ja mitä ei saa sanoa, ja siitä että toinen kohtelee minua kuin vertaistaan, eikä leiki jotain agenttileikkejä kanssani.

Jos ei jotain halua sanoa, niin sitten ei sano. Mottoni toisinaan on että "mitä ei tiedä, sitä ei sure". Mutta sellainen että sanoa möläyttää jotain semmoista mistä säikähtää että mitä tämä nyt oli, sitä en ehkä sietäisi kovin montaa kertaa. Pelailut ihmissuhteessa eivät viehätä. Ja se voi olla että jos heittää jotain täkyjä niin kyllä minä niitä alan Skorpioni-Kuu/Neptunukseni vimmalla pähkäilemään ja voi tulla vähän mielikuvitustakin mukaan (Neptunus) jos ei ole tarpeeksi informaatiota tarjolla. Ja herra isä että vihaan sellaista että huomaan kuvitelleeni asioita omasta päästäni.

 :buck2:

En tiedä. Piti sen Skorpionin kanssa tavata mutta sairastuin ja sanoin että siirretään juttu hamaan tulevaisuuteen. Tässä on nyt useampi päivä mennyt ettei kumpikaan ole ottanut yhteyttä kumpaankaan, joten se voi olla että tämä oli tässä.


Otsikko: Vs: Mihin Skorpioni pyrkii salamyhkäisyydellään?
Kirjoitti: Anitaaah - 21.11.2013 01:45:09
Pieni lainaus Tähtimerkit baarissa .. sopinee skorppariin .. eli se siitä analysoinnista  :D

""" ...  Skorpioni suunnistaa kantapubiinsa, johon on mieltynyt mm. siellä soivan raskaan rockin ja bluesin takia. Hän istuutuu siellä pimeimpään nurkkaan, jossa hän tapaa muita Skorpioni-tuttaviaan. Pian keskustelu siirtyy Skorpionia kiinnostaviin aiheisiin, kuten esim. viimeisimpiin talousrikosuutisiin, kuolemantapauksiin, keskiaikaisiin kidutusmenetelmiin, pörssikursseihin ja tantraseksiin. Varmuuden vuoksi Skorpioni on kertonut itsestään muille vain lempinimensä, vaikka baarituttavuutta on takana jo muutamia vuosia. Kyllähän oman nimen kertominen on liian henkilökohtainen asia paljastettavaksi! Samalla hän kuitenkin psykoanalysoi muut tuttunsa ja on tehnyt heistä kaikessa hiljaisuudessa huolellista salapoliisityötä. Eihän sitä koskaan tiedä, mihin niitäkin tietoja tarvitaan. Illan edetessä Skorpioni tarkkailee mahdollisuuksiaan päästä harrastamaan seksiä, mutta kun flaksi ei tällä kertaa käy ... """

Lähde Horoskooppi.com http://www.horoskooppi.com/baari.html

 :skorpioni:


Otsikko: Vs: Mihin Skorpioni pyrkii salamyhkäisyydellään?
Kirjoitti: Triton - 21.11.2013 11:41:20
Siitä saakka kun kotoa nuorena läksin olen ollut varsin avoin ja puheliaskin. Aina ei olisi syytä, sillä jotkut ihmiset käyttävät saamaansa informaatiota kärkkäästi hyväkseen. Periaatteessa kai pitäisi ymmärtää että ihmisillä on hyviä syitä olla vaitonaisia elämästään. Mutta kaiketi se minua kuvastaa että minulla on hyvin aspektoitunut Merkurius Vesimiehessä, minä vaan olen sellainen viiripää että kaikki tulee hölötettyä. (Ei nyt sentään sillä tavalla että olen suunapäänä ja toinen ei saa sanan sijaa, mutta en paljon yllykettä tarvitse avautumiseen!)

Em. seikan vuoksi kai ilmamerkkien kanssa onkin niin leppoisaa olla (tietty Vaaka-nousu ja pari planeettaa Vaa'assa vaikuttaa myös). Vesimerkkien kanssa tulee kaikenlaista ongelmaa. Kala-miehet koen aina ystävinä, ei ole niin mitään kemiaa. Ravuista ei useita kokemuksia, mutta Skorpionien kanssa tosiaan hermostun ennemmin tai myöhemmin jos koen että toinen salailee jotain tai jopa valehtelee. Jos Skorpioni haluaa vaikuttaa kiinnostavammalta sillä tavalla, niin ei toimi minun kanssani. Jokainen mies johon olen tosissani retkahtanut on ollut avoin ja mutkaton. Kysymys on pitkälti turvallisuuden tunteesta. Koen oloni turvalliseksi ja miellyttäväksi sellaisen ihmisen kanssa joka puhuu minulle - ihan mistä vaan asiasta. Ja toisaalta jos mies avautuu elämästään, tulee helposti tunne että hän ihan oikeasti on kiinnostunut minusta. Mitä enemmän rajoituksia keskustelussa on, sitä vaikeampi on uskoa että mies olisi mitenkään vakavissaan.

Venus Oinaassa tuntuu minulla vaikuttavan sillä tavalla että en tarvitse mitään kuukausien vehtailua voidakseni edetä suhteessa. Siksi toinen ihminen ei saa olla solmu jota pitää avaamalla avata kerros kerrokselta, koska jos hän semmoinen on, menetän mielenkiintoni ennen kuin suhde on kunnolla alkanutkaan.

 ;)


Otsikko: Vs: Mihin Skorpioni pyrkii salamyhkäisyydellään?
Kirjoitti: Yanni - 21.11.2013 20:20:30
Eikä se että skorpioni ei kerroa kaikkea, ole mitään salailua, asia voi olla todella yhdentekevä loppupeleissä eikä mikään "megasalainen jännä juttu". Joskus tulee vaan semmonen fiilis ihmisten parissa, että joo, ei toi tajua kuitenkaan, se ei ymmärrä eikä ajattele samalla tavalla kuin minä. Saattaisi ehkä osoittaa minua kohtaan myötätuntoa ja blaablaa, mutta ei se tajua. Puuttuu se jokin, henkinen yhteys(kö?).

Ja tämä miksi? Aiemmin vaivauduin (kuulostaapa kylmältä, heheh) kertomaan niille hyvillekin kavereille paljonkin asioita mun elämästä, tunteista ja muusta sen sellasesta. Kyllä sitä hiffas nopeaa ettei se toinen oikeasti ole tuntenut samaa tunnetta, kokenut samaa asiaa tai muuten vaan ei sisäistä sitä mun pointtia   siinä jutussa. Ja kaikista pahinta oli se, kun tajusi ettei tämä edes kuuntele  ??? ja miten se tuli ilmi? No siten ettei kyseinen henkilö välttämättä edes muista asiaa myöhemmin, tai voi ottaa jonkun kertomani, tosi kipeän asian esille tosi heppoisesti ilman että tajuaa sen olevan juurikin sitä, kiusallista, raastavaa, masentavaa...

silloin tulee taas se, että miks mä tolle edes kerroin..


Otsikko: Vs: Mihin Skorpioni pyrkii salamyhkäisyydellään?
Kirjoitti: Downtempo - 23.11.2013 03:01:26
Eikä se että skorpioni ei kerroa kaikkea, ole mitään salailua, asia voi olla todella yhdentekevä loppupeleissä eikä mikään "megasalainen jännä juttu". Joskus tulee vaan semmonen fiilis ihmisten parissa, että joo, ei toi tajua kuitenkaan, se ei ymmärrä eikä ajattele samalla tavalla kuin minä. Saattaisi ehkä osoittaa minua kohtaan myötätuntoa ja blaablaa, mutta ei se tajua. Puuttuu se jokin, henkinen yhteys(kö?).

Ja tämä miksi? Aiemmin vaivauduin (kuulostaapa kylmältä, heheh) kertomaan niille hyvillekin kavereille paljonkin asioita mun elämästä, tunteista ja muusta sen sellasesta. Kyllä sitä hiffas nopeaa ettei se toinen oikeasti ole tuntenut samaa tunnetta, kokenut samaa asiaa tai muuten vaan ei sisäistä sitä mun pointtia   siinä jutussa. Ja kaikista pahinta oli se, kun tajusi ettei tämä edes kuuntele  ??? ja miten se tuli ilmi? No siten ettei kyseinen henkilö välttämättä edes muista asiaa myöhemmin, tai voi ottaa jonkun kertomani, tosi kipeän asian esille tosi heppoisesti ilman että tajuaa sen olevan juurikin sitä, kiusallista, raastavaa, masentavaa...

silloin tulee taas se, että miks mä tolle edes kerroin..

Just noilla teemoilla, jotkut alkaa kaiveleen ja takertuun asioihin, mitkä ei edes ole mitään sen kummempia. siitä syntyy se asioiden kaivelukenttä, pelikenttä, vaikka oikeesti asialla ei ollut mitään merkitystä... Jotkut tarvitsee selityksen, että miksi toinen vaikenee, vaikka kyse voi olla siitä että huomaa että toinen ei oo samoilla taajuuksilla, ja toisille ei riitä mikään vastaus, vaan jotkut ei kestä hiljaisuutta. kylllähän sitten jos on aihetta johonkin (mihin toiset vetää herneen nenään, jos aistii ettei kerro kaikkee), kertoo ajallaan.
Miks pitää avautua, jos toista ei kiinnosta?  Menee hukkaan.


Otsikko: Vs: Mihin Skorpioni pyrkii salamyhkäisyydellään?
Kirjoitti: Triton - 23.11.2013 17:07:08
Sitten ei kyllä kannata aloittaa mitään ääneen sanomaankaan, jos ei voi viedä asiaansa loppuun asti. Tosiaankin näkisin asian näin etten ärry asioista joista en mitenkään voi edes tietää, jos niistä ei sanota mitään. Mutta jos väläyttää vähän ja sitten sulkee suunsa... Ei hemmetti.

Mutta eipä ilmeisesti tämän viimeisimmän Skorpionin kanssa tarvitse ongelmoida, en ole hänestä kuullut enää mitään.

Taisi muuten olla tässä aiemmin syksyllä sekin tyyppi Skorpioni joka oli melkein minut tapaamassa, mutta sitten sanoikin että "ei ole ollut ihan rehellinen" ja jatkoi että oli juuri eronnut aasialaisesta naisesta, joten hän haluaakin jatkossakin aasialaisen naisen. Ilmoitti samassa postissa jo laittaneensa ilmoituksenkin asiasta nettiin, ja hetken päästä hän sitten jonkun löysi ja riemuitsi minulle miten oli saanut siltä naiselta puhelinseksiä. En tiedä mitä se asia minulle kuului kun ei me mitään oikeita tuttavia oltu, että joissain asioissa voisi tietysti ollakin ihan hissukseen. Tuli sellainen tunne kuin minulle ilkuttaisiin päin naamaa sillä että toiselta saa noin helposti jotain...

Mistä tietysti pääsemmekin siihen että jokaikisen Skorpionin kanssa, joiden kanssa suinkin olen puhellut tai tekemisiin joutunut, on jokaikinen kerta ollut joku tietty ongelma tai päähänpinttymä seksiasioissa. Siinä onkin yksi suurimmista syistä minkä takia haluaisin merkkiä vältellä, kun ei enää sen sortin ongelmia elämääni kaipaa sen enempää kuin niitä on omasta takaa.

 :buck2:


Otsikko: Vs: Mihin Skorpioni pyrkii salamyhkäisyydellään?
Kirjoitti: Yanni - 23.11.2013 20:24:02
Sitten ei kyllä kannata aloittaa mitään ääneen sanomaankaan, jos ei voi viedä asiaansa loppuun asti. Tosiaankin näkisin asian näin etten ärry asioista joista en mitenkään voi edes tietää, jos niistä ei sanota mitään. Mutta jos väläyttää vähän ja sitten sulkee suunsa... Ei hemmetti.

Mutta eipä ilmeisesti tämän viimeisimmän Skorpionin kanssa tarvitse ongelmoida, en ole hänestä kuullut enää mitään.

Taisi muuten olla tässä aiemmin syksyllä sekin tyyppi Skorpioni joka oli melkein minut tapaamassa, mutta sitten sanoikin että "ei ole ollut ihan rehellinen" ja jatkoi että oli juuri eronnut aasialaisesta naisesta, joten hän haluaakin jatkossakin aasialaisen naisen. Ilmoitti samassa postissa jo laittaneensa ilmoituksenkin asiasta nettiin, ja hetken päästä hän sitten jonkun löysi ja riemuitsi minulle miten oli saanut siltä naiselta puhelinseksiä. En tiedä mitä se asia minulle kuului kun ei me mitään oikeita tuttavia oltu, että joissain asioissa voisi tietysti ollakin ihan hissukseen. Tuli sellainen tunne kuin minulle ilkuttaisiin päin naamaa sillä että toiselta saa noin helposti jotain...

Mistä tietysti pääsemmekin siihen että jokaikisen Skorpionin kanssa, joiden kanssa suinkin olen puhellut tai tekemisiin joutunut, on jokaikinen kerta ollut joku tietty ongelma tai päähänpinttymä seksiasioissa. Siinä onkin yksi suurimmista syistä minkä takia haluaisin merkkiä vältellä, kun ei enää sen sortin ongelmia elämääni kaipaa sen enempää kuin niitä on omasta takaa.

 :buck2:

Kyllä sen asian voi olla valmis viemään loppuun asti, mutta jos eka fiilis on etteihän toi ees kuuntele mua, niin aina ei vaan halua   viedä sitä loppuun asti. Mutta eipä tämä ole mikään skorpionin kettumainen piirre, tunnen enemmän kaksosia jotka leikkii ja kerää tällä tyylillä huomiota.

Mutta voisin vinkata, että kannattaisi varmaan jättää nettituttavuudet vähemmälle tai ei ainakaan vaivata niillä päätään. Siellä kuka tahansa voi leikkiä ketä tahansa ja sanoa yhtäkkiä että tää oli nyt tässä. Horoskoopista riippumatta.
Skorpparit yleensä vihaa ihmissuhdepelejä eikä kuulu ainakaan meikäläisen elämään. Metsä vastaa aina niinkuin sinne huudetaan.


Otsikko: Vs: Mihin Skorpioni pyrkii salamyhkäisyydellään?
Kirjoitti: Anitaaah - 23.11.2013 21:20:16
""" Parisuhde Skorpionin kanssa ei ole heikkohermoisten puuhaa, sillä vain itsetietoinen ja
henkisesti kypsä tyyppi pystyy vastaamaan Skorpionin haasteeseen. """

""" Seksuaalisesti Skorpioni on ehdottomasti eläinradan voimakkain merkki. """

""" Skorpioni kyllästyy huomattavasti muita merkkejä nopeammin marionetteihin """


Lähde :: http://www.astro.fi/self_knowledge/characterHoroscope/sign/scorpion

... huutaa täällä yksi skorppari  :D :skorpioni:



Otsikko: Vs: Mihin Skorpioni pyrkii salamyhkäisyydellään?
Kirjoitti: Triton - 24.11.2013 22:39:07
Taidan olla aika maskuliininen luonne. Olen vuosien varrella oppinut nauttimaan jopa sellaisista nettikeskusteluista joissa kaikki eivät ole samaa mieltä, siinähän saa hiottua omista ajatuksistaan tarkempia kun perustelee ja pohtii. Aina ei tarvitse olla oikeassa, eli ns. voittaja (tätä eivät miehet kyllä välttämättä tajua). Mutta kotonani haluan harmoniaa. En jaksaisi parisuhdetta jossa on kokoajan joku "haaste" päällä. Olen vähän semmoista vaikutelmaa saanut monien miesten puheista että he nimenomaan eivät jaksa jatkuvaa sparrailua enää kotonaan harrastettuaan sitä töissä tai kavereiden kanssa. Naiselta kaivataan sitä että nainen ei haasta miestä, vaan tukee. Itse en haluaisi miestä joka haastaa minut. Haastakoon niitä kavereitaan.

 ;D

Taikka siinä voipi käydä niin että minä en osaa armoa antaa, enkä luovuttaa "hyvän hengen" nimissä, jos miehelle tulee joku ihme idea että pitää kokeilla saako minulta luulot pois. Tuntuu ihan niksahtaneelta että sitä luulojen poistamista yrittäisi saadakseen olla ylpeä siitä että omaa kumppanin jolta ei niitä saa pois. Mutta olenkin aina ollut vähän allerginen kaikenlaisille kummallisuuksille ihmissuhteissa, ja luonteeltani enempi erakko kuin seurapiirihai.


Otsikko: Vs: Mihin Skorpioni pyrkii salamyhkäisyydellään?
Kirjoitti: Ave^^ - 24.11.2013 23:09:50

Mistä tietysti pääsemmekin siihen että jokaikisen Skorpionin kanssa, joiden kanssa suinkin olen puhellut tai tekemisiin joutunut, on jokaikinen kerta ollut joku tietty ongelma tai päähänpinttymä seksiasioissa. Siinä onkin yksi suurimmista syistä minkä takia haluaisin merkkiä vältellä, kun ei enää sen sortin ongelmia elämääni kaipaa sen enempää kuin niitä on omasta takaa.

 :buck2:

Mulla ei mitään laajaa aineistoa ole skorppareista, mutta suurimman osan kanssa niistä skorpparimiehistä, joihin olen törmännyt, on seksi aina tavalla tai toisella noussut mun makuuni vähän liikaa. En halua yleistää aurinkomerkin perusteella, mutta hassu huomio silti. Usein on tullut semmonen tunne, että mies koko ajan testailee niinkuin ei viitsisi vaivautua suurempaan jos ei saa takeita siitä että saa. Jotenkin niin että se saaminen on se ainut merkki siitä, että on miehenä hyväksytty jne. Ohan tää stereotyyppisesti miesten juttu, mutta skorppareiden kohdalla on todella usein tuntunut tältä ja jotenkin vaan on mennyt maku koko suhteen aloittamisesta. Kun en mää nyt jaksa olla joka paikassa vaan seksi seksi seksi, kyllä ihmisellä muutakin pitää elämässään olla.. Mutta joo siis, ihan vaan kevyenä tää.  ;D


Otsikko: Vs: Mihin Skorpioni pyrkii salamyhkäisyydellään?
Kirjoitti: Kuuhilda - 24.11.2013 23:22:53
Mä taas en oo koskaan tajunnu tuota skopujen seksuaalisuus juttua. Ei minusta.
Niin miehet ku naisetki on ollu aina pelkästään ystäviä mulle.

Ehkä sitten skopujen seksuaalisuus on jotain niin syvää tai muuta, että veskari on niin kaukana siitä ettei voi edes havaita koko asiaa :D :D


Otsikko: Vs: Mihin Skorpioni pyrkii salamyhkäisyydellään?
Kirjoitti: Triton - 03.12.2013 17:29:19
Nythän tämä vasta salaperäiseksi menikin.  :D

Minähän olin (en muista mainitsinko) luvannut kumminkin tavata tämän Skorpionin, mutta silloin iski sairaus ja piti perua se tapaaminen. Ei sitten jokuseen aikaan oltu yhteyksissä ja kun hän kumminkin vielä kirjoitti, lörpöttelin niitä näitä kaikenlaisista vaivoistani joita kyllä riittää. Tämä sitten on jonkin aikaa vaiti ja kysäisee että sitten "mihin sä oikein pyrit noilla sairauspakinoillasi, onko tää joku testi?" Lisäksi herra antoi ymmärtää kirjoittelen muutenkin liian pitkiä viestejä, ja kyseli että "kai sä kuitenkin olet normaali". Siinä sitten asiaa hioessa kävi ilmi että hän on pelännyt että olen päällepäsmäröivä tyyppi joka jutellessa on kokoajan äänessä, eikä toinen saa sanan sijaa. Vakuuttelin että jos ei vastapuoleksi satu ns. mykkätautinen, niin kyllä se sujuu ihan 50/50.

Sovittiin sitten tiistaille tapaaminen, ehdotin itse paikkaa se-ja-se ja jätin avoimeksi kellonajan, kun en minä voi hänen menemisistään tietää, mutta itse olen vapaa tänään, kunhan vain kertoo mikä aika käy. Ei kuulu mitään tässä päivien varrella moisesta tiedosta, laitoin tekstiviestin tänä aamuna kysyen että mikä aika sulle sitten sopi ja olisiko mitenkään se-ja-se, mutta eipä ole koko miekkosesta kuulunut yhtään mitään.

Kaikenlaista voi sattua, mutta väkisinkin änkee mieleen että askarteli aivoillansa ettei kannata minua tavata, mutta ei viitsi siitä minulle kertoa suoraan. Tuleepa mieleen jopa se että tämä on joku kosto siitä että jouduin perumaan sairauden takia sen aiemman tapaamisen viikkoja sitten, kun se "testaamisesta" höpöttäminen toi mieleeni että eikö hän usko että olin kipeä (ja olen edelleen, kroonisesti monellakin eri tavalla). Tänään kuitenkin ajattelin että hoidetaan se tapaaminen alta pois vaikka mikä olisi tämä terveydentila. Mutta kun ei niin ei?

Luulenpa että jos hänestä vielä jotain kuuluu, niin vaikka olisi hyvä selitys, niin tämä saa olla tässä. Jos ei kaksi ihmistä onnistu kahdella eri kerralla kohtaamaan, niin minulle tulee hyvin herkästi mieleen että ei edes kuulukaan. Olen sen verran taikauskoinen, kalamainenko kenties...?


Otsikko: Vs: Mihin Skorpioni pyrkii salamyhkäisyydellään?
Kirjoitti: Ave^^ - 29.12.2013 00:08:35
Mietein tätä skorppariasiaa tässä, ja koska skorppari on todella suojeleva omasta sisimmästään, niin ehkä tässä sitä syytä miksi on helpompi aina tuoda ensimmäisenä se seksi pöytään, ja sitten näin itse kyllästyn, kun ei mitään muuta sieltä tule esille. Joidenkin miesten kohdalla tuntui, että tässä seksissä oli jokin trauma, tai jotenkin se oli muodostunut heille elämää suuremmaksi asiaksi, mutta ehkä se on samalla myös sen sisimmän peittämistä ja suojelua. Vaikka tuokin herkän kohtansa esille, niin itse asiassa se kaikkein herkin kohta kuitenkin jää sinne suojeluksen alle. Toinen näin sitten luulee, että skorpparilla on ongelma seksin kanssa, vaikka itse asiassa se ongelma onkin siinä ettei uskalla avautua ja asettua haavoittuvaksi? Skorpparille kun ehkä kaikista merkeistä on petetyksi tuleminen suurinta myrkkyä.


Otsikko: Vs: Mihin Skorpioni pyrkii salamyhkäisyydellään?
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 18.01.2014 03:06:03
Ei kannata tosiaan liikaa pelkkään aurinkomerkkiin tuijottaa. Mä oon tarkka yksityisyydestäni, mutta tunnen varsinaisen höpöttäjäskorpparin, joka levittelee yksityisasioitaan melkeinpä kenelle vaan! Muistaakseni :merkurius: 3. huoneessa sillä. Selittänee osan ainakin.


Otsikko: Vs: Mihin Skorpioni pyrkii salamyhkäisyydellään?
Kirjoitti: t.touhula - 18.01.2014 14:12:06
Skorpioni elää 'syvissä vesissä', ei siis ole näitä joka perskarvan tippumisia muille jakavia persoonia, vaikka sensaatioitten perässä juoksevat immeiset kuinka sellaista TOISILTA odottavat. Kuinka tyhjä on henkilön elämä, jos sitä pitää täyttää TOISTEN elämien sensatisoinnilla!  Säälittää. MIKSI ELÄÄ, ellei päivissä ole omia tapahtumia ja omaa sisäistä draivia.

 :crazy2:  :uglystupid2:

Skorpioni toimii ja suunnittelee, hänen elämäänsä ei turhien huuhausten perässä juokseminen kuulu.

En ole itse skorpioni, mutta olen tuntenut hyvin lähellä eläen sellaisia persoonia, että oksat pois tai PISTÄN (lainaus skorpparin raivostumisesta parille perskärpäselle  =  uteliaalle Juoruämmälle.)


Otsikko: Vs: Mihin Skorpioni pyrkii salamyhkäisyydellään?
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 18.01.2014 23:59:29
Joo juoruämmä/äijä-allergia on mulla paha! :) Jotkut ihmettelee joskus, että miten mua ei kiinnosta toisten asiat... Niin kun se olis huono asia, ettei jaksa jauhaa muiden yksityiselämästä. Ja eihän mua ihan oikeesti yleensä kiinnosta. Tää mua paljon avoimempi skorppari, mistä mainitsin, puhuu lähinnä vaan omista asioistaan ja inhoo juoruilijoita myöskin.

Jospa koitan vastata tohon alkuperäiseen kysymykseenkin... Mä pyrin pitään yksityisyydestäni kiinni. Mulla on oikeus olla jakamatta kaikkia asioita muiden kanssa. Tai saan valita kenen kanssa jaan mitäkin. Ja annan sen oikeuden muillekin. Tai siis sehän on kaikilla, kunnioitan sitä. Mun kaltasen ihmisen lähelle pääsee niin, ettei tunge. Tivaamalla musta saa tosi vähän irti :) 


Otsikko: Vs: Mihin Skorpioni pyrkii salamyhkäisyydellään?
Kirjoitti: t.touhula - 07.02.2014 15:09:00
Justpa niin! Oikeesti tosi terve asenne´sulla ja sillä toisellakin Skorpparilla. Taidankin kammeta = kaatua itseni tielle, kun tiedän  jonkun intelligentin skorpparin olevan tulossa. Tai leikkisinkö umpelo-tumpeloo auton kanssa... hmmm???
A kassellaan. Kai se tulee silmäin alle, kun alko taas syvästi viisaat kiinnostaa.


Otsikosta uudelleen
Mihin Skorpioni pyrkii salamyhkäisyydellään:

Ainoastaan ja vain oikeutensa omaan rauhaan säilyttämään ja omat päätöksensä elämästään tekemään.


Otsikko: Vs: Mihin Skorpioni pyrkii salamyhkäisyydellään?
Kirjoitti: Corvus Leonis - 07.02.2014 22:38:11
Tuo mun Kaksos-heila jaksoi aikansa nipottaa mun tavasta kailottaa yksityisasioitani. Hieman ironista...

Taivuin itsesensuuriin, kun muistin ettei suhde olekaan virallisesti mikään PR-sopimus. ::)


Otsikko: Vs: Mihin Skorpioni pyrkii salamyhkäisyydellään?
Kirjoitti: t.touhula - 08.02.2014 15:42:32
Tuo mun Kaksos-heila jaksoi aikansa nipottaa mun tavasta kailottaa yksityisasioitani. Hieman ironista...

Taivuin itsesensuuriin, kun muistin ettei suhde olekaan virallisesti mikään PR-sopimus. ::)


Hienoa! Paljastit juuri sen, minkä olen sinusta kokenut kirjoittelusi perusteella. Viisas vaikenee! sanoo sananlasku.

 :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Mihin Skorpioni pyrkii salamyhkäisyydellään?
Kirjoitti: Buf~ - 03.03.2014 02:11:21
Tässä ketjussa mainittiin taas skoripionin seksuaalisuus. Ihme kyllä kolmen skorpparin kanssa on ollut säätöä tai seurustelua ja yhdeltäkään näistä en saanu seksiä ollenkaan ;D Itse kun vielä siihen aikaan pidin seksiä tärkeänä asiana. Saas nähdä taas, kun kohtasin tässä ikäiseni skorpioni miehen tuleeko yhteistä tulevaisuutta ..

Ja mitä salamyhkäisyyteen tulee, mä en ainakaan kestä miehiä jotka lörpöttelee heti kaikkea ittestään ja lässyttää ja imartelee.