Astro Foorumi

Astro special => Ennustava astrologia => Aiheen aloitti: Absintti - 04.02.2007 18:28:44



Otsikko: Pluto lähestyy
Kirjoitti: Absintti - 04.02.2007 18:28:44
Ilmaisen kauhuni.

Pluto lähestyy :o. Pluto tulee Kauriiseen 10 vuoden sisällä. Mieheni on Kuu-Jouskari merkin loppuasteilla, sinne siis ensin. Itse olen nousu-Kauris 3 astetta, seuraava etappi. Mieheni on nousu-Kauris 18 astetta ja Haades tulee taasen meille kylään. Minun Kuuni on 20 astetta Kaurista. Siis oikeesti, mua pelottaa! Ja kaiken lisäksi pienen tyttäreni ja minun ac-dc -akselit ovat päinvastoin TARKALLEEN, eli kun Pluto ottaa minut valtaansa, komeilee manalan kuningas lapseni DC:llä. Osaako KUKAAN sanoa tästä mitään lohdullista?? Auttakkeeeeee???????


Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: Tony - 04.02.2007 19:56:56
Tässä juuri taistellaan  :pluto: :aspect_squ: :aurinko: kanssa ja lisää on vielä kesällä tyttäreni syntymäpäivän kunniaksi tulossa.  :'(
Ei voi kun uskoa siihen kliseeseen, että kyllä sieltä syntyy sitä parempaa huomista koko ajan vaikka nyt hieman silmiä sumentaakin. :buck2:

Jos aluksi lohduttaudut vaikka minun kurjuudella ja käännät ajatukset pois itsestä.

 :smitten:


Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: Harschi - 04.02.2007 20:09:50
Minulla oli viime vuonna  :pluto: :aspect_squ: :aurinko:, eikä mitään kovin mullistavaa tapahtunut. Miehelläni oli toissa vuonna  :pluto: :aspect_opp: :aurinko:, eikä hänelläkään ollut mitään mainittavaa.


Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: Ippuska - 04.02.2007 20:59:13
Minulla oli noin vuosi-pari sitten  :pluto:  :aspect_con:  :aurinko:
-> alkemiallinen metamorfoosi(ko)  ???
Vain se tapahtuu, minkä on tarkoituskin tapahtua  :smitten:


Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: Absintti - 04.02.2007 22:20:41
Olisiko täällä ketään nousu- ja/tai kuujouskaria joka olisi paraikaa elämässä Pluton yhtymätransiittia tai olisi sen lähiaikoina elänyt ja osaisi kertoa jotain siitä?


Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: Ebenia - 05.02.2007 00:48:47
Minulla on Kauris 13 astetta ja Merkurius 20 astetta Kaurista ja olin katsovinani, ettei se Pluto ihan siihen päälle tulisi kuitenkaan, Uranuksen lähellä pörrää kuitenkin...

Kannattaa kuitenkin muistaa, että niin Plutoon kuin muihinkin aspekteihin liittyy aina se toinen puoli ja plutossa tämä unohdettu puoli on usein se hyvä puoli! Nimittäin Pluto myös nostaa meistä esiin uskomattomia voimia ja mahdollisuuksia! Ei se ole vain sitä, että sattuu ja kaikki on hirveää - vaikka Pluto raivaa tieltään myös turhia asioita, niin joskus se muutos voi olla hyvinkin toivottua ja tarvittua, eikä ollenkaan aina paha. :)


Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: Emelia - 05.02.2007 11:29:33
Hellou!

Kaipailit Nousu-Jouskaria, joten tässä yksi ilmoittautuu.
Mulla on tuon   :pluto: :aspect_con:  :askendentti: lisäksi ollut menossa  :pluto: :aspect_squ: :pluto: , joten Pluton kourissa on tullut oltua jo reilu vuosi.

 :pluto:  :aspect_con:  :askendentti: tullessa vuosi sitten aktiiviseksi innostuin kehittämään itseäni fyysisesti. Aloin käydä kuntosalilla ja huomasin muutoksen "minässä" eli fyysisessä kropassa. Mutta  :pluto:  :aspect_squ:  :pluto: vei mehut ja aktiivinen salilla käyminen jäi, jumpassa olen kuitenkin jaksanut käydä.

Eli ei tuo :pluto: :aspect_con: :askendentti: ainakaan haitaksi ollut..


Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: Absintti - 05.02.2007 11:53:19
Lainaus

Eli ei tuo :pluto: :aspect_con: :askendentti: ainakaan haitaksi ollut..



Kiitos tiedosta  :D, oikeasti helpottavaa infoa! Olen kahlannut kirjallisuutta ja monien ammattiastrologien näkemys Pluton tiukoista transiiteista ovat yllättävän lohduttomia. Joku jopa sanoi jossain että on turha yrittääkään etsiä näistä transiiteista mitään lohdullista  :o :o

Kuntosalille mäkin voisin lähteä  :D ;D


Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: Pallaskissa - 05.02.2007 13:06:05
Ha, mieheni on  :aurinko: :jousimies:  :askendentti: :jousimies: ja meillä kummallakin on  :pluto: aivan Neitsyen loppuasteilla (minulla yhtymässä  :aurinko: :vaaka:). Minulla Pluto jyräsi stelliumin läpi koko lapsuuden ( :pluto: :aspect_con: :merkurius: :aspect_con: :aurinko: :aspect_con: :uranus: :aspect_con: :venus:), joten olen aika Plutokoulutettu. Kun Pluto teki yhtymää mieheni nousulle, menimme naimisiin (samanaikaisesti  :saturnus: :aspect_con: DC) ja kun Pluto siirtyi yhtymään hänen Aurinkonsa kanssa, syntyi ensimmäinen lapsemme.

Mielestäni nuo eivät nyt niiiiiin kauhean negatiivisia, vaikka isoja muutoksia ovatkin. Eikä ole miehelläkään tainnut olla valittamista  ;)

...Mielnkiinnolla odotan nyt piakkoin alkavia Pluton neliöitä kartallani (alkaen  :pluto: :aspect_squ: :pluto:) ja yhtymää DC:lleni... Tämä Pluto-koulu kestääkin sitten viitisentoista vuotta  ::)


Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: *Alkmene* - 05.02.2007 13:28:36
Minä  :askendentti: :jousimies:

Ja minulla oli vuoden verran   :pluto: :aspect_con: :askendentti: (palasi siis aina pienen tauon jälkeen uudelleen ja yhteensä noin vuoden kesti )
samoin  :pluto: :aspect_squ: :kuu: vieraili useamman kerran ja muistaakseni oli muitakin  :pluto: juttuja....  :idiot2: Jep, oli myös tuo  :pluto: :aspect_squ: :pluto:

Sen vuoden aikana tapahtui kyllä paljon ja se oli rankkaakin, mutta siis vain päätösten/muutosten jatkuva tekeminen ja työstäminen oli rankkaa, itse muutokset olivat ja ovat hyvin positiivisia.
Minusta jotenkin nuo muutospäätökset tuli syvältä jostain alitajunnasta/ylitajunnasta, eikä auttanut vastaan hannaaminen (siis mielen ja kiintymyksellisten juttujen ja järkisyihin vetoominen)

Päätin vaihtaa kaupunkia, olin kahden asunnon luokussa puolisen vuotta, aloitin opiskelun, ihmisuhteita jäi taakse ym ym.
Vieläkin taidan olla vähän  :pluto: :n jälkimainingeissa...  :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: Emelia - 05.02.2007 13:46:37
Tuo mitä *Inanna* kirjoitti kuullostaa just tältä, miltä musta nyt tuntuu...

 :pluto: muutokset nousevat jostain hyvin syvältä (radix  :pluto: 8. huoneessa) ja toisaalta juuri kaipaan kovasti muutosta, mutta kun omalla kohdallani  :saturnus: transiitit jylläävät samaan aikaan, tulee ulkoapäin esteitä, rajoituksia ja viivytyksiä...

Uskon kyllä että kun  :pluto:  :aspect_squ:  :pluto: viimeiset kaksi ohitusta tapahtuvat 1.9 ja 14.9 olen lopullisesti luonut nahkani.


Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: Pallaskissa - 05.02.2007 14:16:53
*jatkaa  :pluto: -pohdiskelua*

...Jotenkin olen kokenut tuon Pluton sillä tavalla "ei-kamalana", vaan ennemminkin pelottavana kaikessa ehdottomuudessaan, sillä perinpohjainen muutos, transformaatio on harvoin kivuton. sen vastustamisesta ei kuitenkaan ole hyötyä, ja Pluton jyräys päästää helpommalla, jos olet valmis muutokseen. ...Se ei tosin aina tule haluamallasi tavalla, mutta se on aina tarpeen päästäksesi eteenpäin!

Piti vielä lisätä; että vaikka mieheni viimeaikaiset Pluto-transiitit ovat "näennäisen helppoja", eivät noin suuret muutokset elämässä mene kivuitta, vaan syvällistä muuttumista ja kasvua niihinkin liittyy. Pluto vain karsii esiin sen, mikä on olennaisinta...


Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: *Alkmene* - 05.02.2007 14:24:58
Niin miten paljon sillä on merkitystä, että missä huoneessa syntymäkartalla tuo  :pluto: luurailee? Minulla se on 8.huoneessa  :neitsyt: :essä.  :idiot2:


Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: Pallaskissa - 05.02.2007 15:16:27
Lainaus käyttäjältä: *Inanna*
Niin miten paljon sillä on merkitystä, että missä huoneessa syntymäkartalla tuo  :pluto: luurailee? Minulla se on 8.huoneessa  :neitsyt: :essä.  :idiot2:

Pluto on "vahvimmillaan" omalla reviirillään eli Skorpionin merkissä ja Skorpionin huoneessa, siis juuri 8. huoneessa. (Miehelläni myös 8. huoneessa.)


Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: Ebenia - 05.02.2007 17:31:51
Minun eräs ystäväni  :aurinko: :askendentti: :jousimies: :kuu: :kauris: on tässä juuri pluton kourissa - ja sen kyllä huomaa! Sisäistä muutosta on lähtenyt käyntiin, monenlaiset vanhat psykologiset ongelmat ovat nousseet pintaan sillä tavalla, että hän ei voi niitä enää ohittaa, vaan asioille on pakko tehdä jotain. Minusta tämä on todella hyvä asia ja upeaa ennen kaikkea - itse olen nuo ongelmat hänessä pitkään nähnyt ja upeaa että hän nyt itsekin tajuaa ne ja ottaa elämänsä ohjat käsiinsä! Hänellä on mm.  :uranus: :aspect_con: :pluto: joka pakottaa tekemään asioille jotain...vaatimaan muutosta! Ja kun Uranus on vielä 1.huoneessa, niin itsellehän niitä muutoksia tehdään. :)

Muista Plutojuttuja hänellä on nyt  :pluto: :aspect_con: :aurinko: :merkurius: :saturnus:


Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: Ajatus - 06.02.2007 13:16:53
Minulla on kolme aurinko-Jouskari-ystävää, joille viime vuosina Pluton yhtymä auringolle on tuonut todella suuria mullistuksia elämään. Yhdelle lapsen syntymän, toiselle eron, kolmannelle uuden työn ja sitten luopumisen siitä, jokaiselle myös muuttoja. Kaksi heistä on kärsinyt mielenterveydellisistä ongelmista ja joutuneet sen vuoksi jättämään hetkeksi kaikki arjen velvoitteet, tavallaan "pudonneet pois" oravanpyörästä. Isot muutokset ovat todennäköisesti lopullisesti laukaisseet alttiuden näihin sairauksiin.

Ei siis mitään ihan kevyitä juttuja ainakaan näillä ystävilläni. Viime vuosina jostain syystä myös useat itseltäni tulkintaa pyytäneet ovat olleet aurinko-, kuu- tai nousu-Jouskareita, joilla on ollut Pluton ylitys meneillään. Ystäväni kuu-Jouskari, jolla Pluto on juuri ylittänyt kuun, on viime vuosina mm. taistellut vakuutusyhtiötä vastaan eräästä kotinsa vahingosta, vaihtanut alaa työssään ja sekä hankkinut lisää omaisuutta että hankkiutunut myös eroon suuresta määrästä vanhaa tavaraa. Hän myös joutui evakkoon kodistaan, muttei onneksi joutunut kokonaan siitä luopumaan.

Luopuminen, se on mielestäni yksi Pluton tärkeimmistä avainsanoista. Jos henkisesti varautuu mahdollisuuteen, että mistä tahansa (tai kenestä tahansa) voi joutua luopumaan, niin se voi auttaa. Etukäteen pelkääminen on oikeastaan turhaa, koska ei etukäteen voi astrologian perusteella sanoa 100 % varmasti, mistä joutuu luopumaan. Minulla Pluto pyyhki MC:n yli ja teki neliön aurinkoon tuossa vuosi-pari sitten. Töissä jouduin luopumaan kovasti pitämästäni pomosta ja kotielämässä rakkaasta lemmikistäni, mikä oli tosi rankka paikka.

Luopuminen jostakin ei kuitenkaan automaattisesti tarkoita sitä, että joku kuolee, vaikka näinkin tietysti voi tapahtua. Plutoon liittyvät syntymät ja kuolemat, mutta yhtä lailla kysymys voi olla symbolisesta syntymästä tai kuolemasta. Ihan kuten unien tulkinnassa, kuolema ei välttämättä tarkoita fyysistä kuolemaa, vaan sitä, että joku asia poistuu elämästäsi tekemään tilaa uudelle. Se on elämän kiertokulkua, jonka voi joko hyväksyä tai taistella sitä vastaan - ja sitten hyväksyä. ::)


Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: Emelia - 06.02.2007 18:34:15
Minä olen myös alkanut miettiä tätä  :pluto: edustaman luopumisen teemaa muutoksen näkökulmasta...
Eli uuden löytämisen kannalta.

Usein eteen tuleva tilannehan pakottaa luopumaan jostain olemassa olevasta, totutusta ja tutusta jutusta - ja MUUTTAMAAN omia ajatuksia asioista, elämästä ja kuten Ajatus sanoi 'hyppäämään pois oravanpyörästä'.

Eihän tuon pyörän tarvitse merkitä burnout'ia tms., ja omalla kohdallani se näyttää ilmentyvän nyt tulevana työttömyytenä. Se antaa minulle mahdollisuuden vetäistä henkeä ja miettiä mitä todella haluan... Olen nyt monta vuotta tehnyt paljon nykyisen työnantajani hyväksi ja pyrkinyt kehittämään ja edistämään asioita, mutta ilmeisesti aika turhaan... Nyt onkin siis uudelleen harkinnan paikka, uudelleen syntymän ...

(http://img.photobucket.com/albums/v208/bevelheadgrl/thud.gif)


Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: Viviane - 26.02.2007 01:01:49
Mulla menossa just tänä vuonna  :pluto: :aspect_con: :aurinko: ja olen jo joutunut luopumaan rakkaasta työstä. Suuria ahdistuksen ja yksinäisyyden tarpeen tunteita on ollut.  :P
Nyt joudun luopumaan yhdestä lemmikistäni. Se jää henkiin, mutta joudun sairauden vuoksi antamaan sen uuteen kotiin, kun talossa on muitakin lemmikkejä. Eli muut ovat kyllä sairastaneet, mutta en onneksi minä.
Kuolema -teema pyörii kovasti ympärillä ja tuntuu, että aina kun avaa television, niin joku on kuollut tai sitten kuulen, että joku on sairastunut vakavasti.
Eli elämän perimmäisten kysymysten äärellä joudun olemaan ja muistamaan oman kuolevaisuuteni samalla.  ::)
Työn loppumisen myötä on tullut selvä vetäytyminen sosiaalisista ympyröistä ja huomaan, etten edes tarvitse ketään, vaan viihdyn mieluummin itseni kanssa. Miehenikin seura välillä ahdistaa, mutta hän on onneksi paljon töissä.  ;D Eiköhän tästä vuodesta selvitä uudelleensyntyneenä. Onneksi Jupiter vähän helpottaa tämän jouskarin elämää, vaikka ei aina tunnu, että nyt on se onnen vuosi.  :D :smitten:


Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: zuza - 26.02.2007 12:00:22
Ajattelinpa minäkin kommentoida aihetta.

Kokemusta löytyy plutosta AC:lla ja helppoa ei ole ollut.
Luopumisen teema on ollut esillä myös minulla. Oikeastaan
melkoisen transformaation olen käynyt läpi mm. sairauden
merkeissä. Ennen niin vahvana ihmisenä on joutunut huomaamaan
ettei yksin selviäkään ihan kaikesta..

Silti en halua maalata kenellekkään piruja seinille...
Loppujen lopuksi muutos on ollut hyväksi.


Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: *Alkmene* - 26.02.2007 12:21:10
Ennen niin vahvana ihmisenä on joutunut huomaamaan
ettei yksin selviäkään ihan kaikesta..

Minä koen, että minulle juuri tämä on noussut esiin vahvasti pluto"hökyytyksen" ja muutosten myötä ja tietyllä tapaa jälkipuitavaksi.
Toisaalta sitä ajautui ensin vahvasti tekemään omia itsenäisiä muutoksia ja päätöksiä, täysin itsestä lähteviä. Jotenkin elin kai illuusiossa, että itsenäiseksi ja vahvaksi kun kasvaa ja elää sitä "omaa elämää", alkaa kaikki luistamaan ja olo on vahva ja itsenäinen. Ja se on sitten siinä. Samaa rataa loppu elämä.
Nyt muutaman viikon aikana olen lähestynyt asiaa uudelleen ja eri tavalla ja palannut teemaan, joka ajoittain läpielämän on nostellut päätään.
Luopumisesta ja muutoksista seuraa aina jonkinasteinen siirtymävaihe (suru ja lepo- ja toipumisvaihe) jolloin periaatteessa on "kohdassa", jossa voi "antautua" eri tavalla "haavoittuvaisuudelle". Ei myyden sieluaan, vaan ymmärtämällä, että itseriittoinen vahvuus voi olla heikkouden merkki, jos se poissulkee vahvasti elämästä tietynlaisen herkkyyden ja muillekin kuin itselle antautumisen.
Myönnytys; "Tarvitsen Sinua/Teitä!"


Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: Yulunga - 26.02.2007 12:27:23
Minulla  :pluto: siirtyi juuri 5. huoneesta 6. huoneeseen ja alkaa olla niin raskasta työelämässä että ajattelin (salaa) järjestäväni itseni vuoden sairaslomalle. No liioiteltuna vuosi, mutta burn out on nyt niin lähellä että pelottaa. Jostain tarvitsisi roimasti uskoa että tästä selviää järki päässä. Ja se vasta SIIRTYI kutoseen...  :buck2: en viitsi edes ajatella kuinka päin helvettiä tulee menemään seuraavat VUODET.


Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: Jasca - 26.02.2007 13:31:21
Transitoiva Pluto on tällä hetkellä 28 astetta  :jousimies: ja siirtyy kauriiseen tasan 11 kuukauden kuluttua retroiltuaan ensin tuossa jouskarissa. Sitten  :pluto: retroilee jouskarin ja kauriin rajalla 28-02 astetta koko vuoden 2008. Mitä tällainen rajatila voisi aiheuttaa? Koko hoidon tapahtumapaikkana syntymäkartalla on huone 2 ja yhtymässä ovat siten  :venus: 28 astetta  :jousimies::ssä ja  :mars: 2 astetta  :kauris:. Ilmeisesti myös  :aurinko: tulee yhtymään ollen 6 astetta  :kauris::ssa? Tuosta oli pelottavia juttuja sivun alussa. Tarkoittaako muutos siis fem/mask-heilahtelua? Syntymiä ja kuolemia? Sukupuolenvaihdosleikkaus ei kiinnostaisi ainakaan nyt.   :crazy2:
AP-kartalla 2007  :pluto: on huoneessa 3 ja kolmiossa  :saturnus::een. Tulenko mykäksi vai kommunikaatiovaikeuksia?? Kyse pelkästään jostakin selittämättömästä muutoksesta?   :idiot2:
Miten transiitti ja ap-karttoja tulkitaan esim. tässä tapauksessa?  :(



Muoks; olinpa taas laittanut ihan päin mäntyä tekstiä. Pitäs mennä astrologiakouluun.


Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: TaruTuulia - 26.02.2007 14:14:57
Miten transiitti ja ap-karttoja tulkitaan esim. tässä tapauksessa?  :(

En ole mikään expertti, mutta tulee mieleen tuosta, että sisarusten kesken joutuisi setvimään jotain sukulaisuus/omaisuushommia rankasti. Olisiko joku tilanne, että kaikilla on kiihkeä, painava mielipide asiasta, mutta jokainen myös pelaa omaan pussiin, joten tilanne välillä vaikea. Tietty tämä voi tapahtua perheenkin sisällä, mutta tuo kolmoshuone toisi ennemmin mielikuvaa sisaruksista, hyvin tärkeistä ystävistä myös kenties...

Mulla toi pluto pyyhki  :aurinko:  :aspect_con: :neptunus:  :jousimies: päältä joku vuosi sitten ja heheh...Kaikki mikä on mahdollista tapahtua, on tapahtunut. Olen eronnut, jättänyt useamman työn, löytänyt uusia, mennyt naimisiin, sairastanut syövän, luonut nahkani, you name it, i did it..  ??? Tuskin maltan odottaa (!), kun pluto siirtyy kauriiseen, jossa mulla  :kuunsolmu:  :aspect_con: :jupiter: . No, vielä on aikaa, thank god... ;)


Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: Solararc - 03.03.2007 14:18:57
Heippa...
mielenkiinnolla lueskelin näitä Pluto-juttuja...mitähän se mulle tuo tullessaan, sillä mun IC on 29 astetta  :jousimies:, eli ihan silleen juurikin transitoi tuota kohtaa kartassani...meinaako jotain koti-muutoksia???Onko kokemuksia, jotenkin tuntuu vaikealle hahmottaa tämä IC?
Itselläni lähtö-Pluto on  :aspect_con: :askendentti:, joten koen itseni jokseenkin Pluto-ihmiseksi, vaikka rapu olenkin. Mutta mittee ihmettä tuo Pluton transiitti IC:hen voisi tuoda tullessaan? :idiot2:


Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: Emelia - 03.03.2007 17:34:01
Heippa...
mielenkiinnolla lueskelin näitä Pluto-juttuja...mitähän se mulle tuo tullessaan, sillä mun IC on 29 astetta  :jousimies:, eli ihan silleen juurikin transitoi tuota kohtaa kartassani...meinaako jotain koti-muutoksia???Onko kokemuksia, jotenkin tuntuu vaikealle hahmottaa tämä IC?
Itselläni lähtö-Pluto on  :aspect_con: :askendentti:, joten koen itseni jokseenkin Pluto-ihmiseksi, vaikka rapu olenkin. Mutta mittee ihmettä tuo Pluton transiitti IC:hen voisi tuoda tullessaan? :idiot2:

Heips!!

Myös mulle on ollut hankalaa hahmottaa IC:n transiittien merkityksiä, kunnes oivalsin että sitä pitääkin katsoa toisesta suunnasta eli  :keskitaivas:  :aspect_opp: kautta... Sieltä siis saattaa löytyä vinkkiä miten tulkita tuota transiittia.  :pluto: jännitteinen aspekti  :keskitaivas: voi tuoda tullessaan muutoksia työelämässä / elämän tavoitteissa.. Näin varsinkin, jos/kun Plutolla on aspekti  :askendentti: :n eli minään...



Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: Solararc - 03.03.2007 20:47:32
Haaa! :) Hyvä pointti, tämä aihealue (amamtti, työ, elämänkatsomus) onkin nyt tapetilla...jaahas, jospa niitä muutoksia, uusia alkuja on odotettavissa siis MC:n suunnasta...

Katsellaan, mitä tuleman pitää....


Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: maallikko - 03.03.2007 22:19:07
Solararc ja Emelia, itselläni oli edellisellä AP-kartalla  :pluto: 4. huoneen kärjellä. Nyt on jo ( onneksi ) toisenlainen AP-kartta. Lisäksi transitoiva  :pluto: on jo hyvin lähellä radixin 4. huoneen kärkeä muutenkin. Koko viime vuoden oli päällä myös  :pluto: :aspect_squ: :pluto:. Viime mainittu transiitti toi mukanaan erittäin intensiivisen ihmissuhteen. Se mikä tuntui alussa hyvin eroottiselta paljastuikin hyväksikäytöksi viime viikolla. Olin jo aiemmin haistanut palaneen käryä ja olin menossa jo pois, mutta kysyin suoran kysymyksen ja sain aikaan toivomani räjähdyksen. Aiheesta lisää täällä:
https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=11836.0

Tuo ihmissuhde sinänsä ei sovi vielä symboliikkaan, mutta se sopii, että olen nyt joutunut kohtaamaan itsessäni uuden puolen. Oivalsin yht´äkkiä, miksi olin sokea ja jouduin hyväksikäyttäjän saaliiksi. Kaikki palautuu tietenkin lapsuuden käsittelemättömiin asioihin. Ajauduin täsmälleen samaan rooliin kuin lapsena eli pönkittämään toisen ihmisen horjuvaa minäkäsitystä ja kun olin lähdössä pois, tämä toinen kävi aggressiviseksi ja yritti pelotella minut takaisin ruotuun. Hämmästyin itsekin kuinka minulla meni pupu pöksyyn ja olin kuin pieni lapsi raivoavan aikuisen edessä. Onneksi kuuntelin itseäni ja jäin heti sairaslomalle. Symboliikkaan sopii myös se, että tämä ihmissuhde oli työpaikkaromanssi ja nyt voi jopa urasuunnitelmat muuttua. Tosin  :uranus: on myös 6. huoneessa ja sekin uudistaa työkuvioita.
  Jotain tällaista voisi tapahtua kun  :pluto: mennä vilahtaa 4. huoneeseen. Käsittelemättömät tunnesotkut, alitajuiset ja ehkä aikansa eläneet reagointitavat, muutto tai vaikkapa kiinteistön korjaus - nämä teemat voi transiitti tuoda tullessaan. Mutta on se hieno tunne, kun oivaltaa ja näkee äkkiä itsensä niin kuin toiset ovat aina nähneet. Se jaksaa aina hämmästyttää :o   


Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: Yulunga - 03.03.2007 22:31:26
niin, en tiedä onko AP kartalla samat vaikutukset kuin syntymäkartalla... minulla  :pluto: asuu 4. huoneessa (isän huone) mikä on tehnyt valtakamppailun hänen kanssaan. Kuulostaa erittäin tutulle tuo maallikon tarina, jossa:
Lainaus
Ajauduin täsmälleen samaan rooliin kuin lapsena eli pönkittämään toisen ihmisen horjuvaa minäkäsitystä ja kun olin lähdössä pois, tämä toinen kävi aggressiviseksi ja yritti pelotella minut takaisin ruotuun. Hämmästyin itsekin kuinka minulla meni pupu pöksyyn ja olin kuin pieni lapsi raivoavan aikuisen edessä.

Minä mietin myös  :pluto: juttuja, kun itselläni transitoi syntymäkartan 6. huoneessa. Että ainahan se pluto jossain on eli en itse jaksaisi koko elämääni pelätä, että missä huoneessa se nyt luuraa. Mutta näytän kylläkin nyt kyttäävän kovasta planeetta parkaa...  ???



Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: maallikko - 03.03.2007 22:55:11
Kyllä AP-kartan sijainneilla on merkitystä, samoin kuin planeettojen ylittäessä AP-kartan akseleita tapahtuu jänniä juttuja...
  Tuosta omasta ajautumisestani vielä sen verran, että ajauduin tiedostamattomasti eli alitajuinen toimintatapa vei totaalisesti mennessään. Kirjoitit Hittunen aiemmin, että sinulla  :pluto: vasta siirtyi 6. huoneeseen. En halua pelotella, mutta kun  :pluto: siirtyy uuteen huoneeseen se tuo usein mukanaan romahduksen sen huoneen edustamissa asioissa mihin se siirtyy. Onhan  :pluto: myös kuoleman ja uudelleen syntymän planeetta. Kannattaa muistaa, että 6. huone on paitsi arkisen työn huone myös terveyden huone. Työ voi käydä niin raskaaksi, että terveys pettää. Jos burn out huolettaa niin jää ihmeessä sairaslomalle jos siltä tuntuu.


Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: Yulunga - 03.03.2007 23:12:49
maallikko... SE ON TAPAHTUNUT JO!!!  ;D loppuun palaminen on koettu jo niin monta kertaa, että tunnistan merkit ajoissa ja haen saikkua. Mutta ei kait tää tuho montaa vuotta kestä??  :o Se alkoi vasta viime joulukuussa ja jatkuu varmaan koko kevään... mutta ei kait kääk koko sitä aikaa kun se on 6.ssa??

JA SITTEN TULEE DC  :-X


Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: maallikko - 03.03.2007 23:29:46
Olemme siis saikulla molemmat, omani jatkuu vielä ainakin 2 viikkoa. Ihanaa :smitten:
  Tuhovaihe pitäisi olla vain alussa, jossain vaiheessa alkaa sitten uuden rakentaminen.


Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: Yulunga - 03.03.2007 23:34:19
no en vielä ole saikulla ja luulen että selviäisin tästä nyt ilman sitä... toivotaan että tuhovaihe meni jo, vaikka itse prosessi on vasta alussa niin räjähdys tapahtui jo. Kait tämä on sitten jälleenrakennus vaihe. En vain tiedä, kauanko minun pitää olla em. työssä mukana ja koska saan jättää kaiken ja vaihtaa paikkaa... jotenkin uskon että kesän jälkeen.

voimia sinulle maallikko!!  :angel:


Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: maallikko - 03.03.2007 23:41:35
Kiitos samoin!


Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: Solararc - 17.03.2007 23:27:13
Täytyy nyt tulla tänne jakamaan "viisautta" mitä olen saanut tuosta Sepon tulkinnasta ;)

Eli siellä tämä mun kohdalle tuleva Pluto IC:llä tulkittiin jotenkin siihen suuntaan että muutokset koti ja perherintamalla ovat totaalisia ja uudistavia. Ja olen jollain lailla pakotettu niitä muutoksia tekemään itsessäni (samalla neliö Asc:iin ja neliö Asc:lla majailevaan Plutoon)...

Se vain tekee tästä vieläkin mielenkiintoisemman että samaan aikaan myös Jupiter on IC:llä Pluton kanssa...joten Jupiter kaiketi vielä laajentaa tätä kokemusta...ja toivottavasti myös hiukan armahtaa tuota pelottavaa Pluto-latausta.... :P

Voisiko tuo merkitä muuttoa, kodin laajentamista, kodin totaalista remonttia? Perheen remonttia? Perheen ja kodin uudelleen syntymistä? Hui...vähän kyllä pelottaa...täytyy myöntää... :-[


Otsikko: Vs: Pluto lähestyy
Kirjoitti: Jasca - 19.03.2007 14:27:49
Tietääkö joku mitä tarkoittaa  :pluto:  :aspect_con:  :merkurius:? Pluto on hidas ja mulla tää aspekti oli edellisellä ap-kartalla 4. huoneessa ja nyt sitten 3. huoneen alussa. Aspekti siis säilyi vaikka huone vaihtui. Tämäkin on varmaan teille ihan tuttu juttu, mutta sorry kun yritän opetella vasta. Siksi näitä sammakoita riittää minun teksteissä. Älkää hermostuko siitä, please.  :)

Kyllä AP-kartan sijainneilla on merkitystä, samoin kuin planeettojen ylittäessä AP-kartan akseleita tapahtuu jänniä juttuja...

En halua pelotella, mutta kun  :pluto: siirtyy uuteen huoneeseen se tuo usein mukanaan romahduksen sen huoneen edustamissa asioissa mihin se siirtyy. Onhan  :pluto: myös kuoleman ja uudelleen syntymän planeetta.

Minähän olen peloton tyyppi ja kättelen kuolemaa päivittäin, joten no problem, mutta mitä tämä pluton huoneen vaihtaminen ja siirtyminen kolmoseen eli kommunikaation huoneeseen voisi tarkoittaa minun elämässäni? Enkö enää osaakaan neuvotella ja kommunikoida tänä vuonna? Eikö  :pluto:  :aspect_con:   :merkurius: voisi jelpata tässä yhteydessä vai tuottaako pluto aina vain muutoksia?    :crazy2: