Astro Foorumi

Muita keskusteluaiheita => Henkimaailman ilmiöitä => Aiheen aloitti: Arkiviisu - 21.05.2007 13:31:54



Otsikko: Terveisiä Kotoa ~SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Arkiviisu - 21.05.2007 13:31:54
the group (ryhmä) -henkiolentoa kanavoinut Steve Rother
www.lightworker.com
15.5.2007
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine ja tarkistuksia Matti

Steveltä: Uudelleenasennuksen viimeisin tulos on, että kehomme pystyy säilyttämään paljon enemmän energiaa. Tässä viestissä the group sanoo, että lisää sellaista energiaa, jonka tunnemme seksuaalienergiana, on matkalla kohti maata auttamaan tämän muutoksen tekemisessä. Jokainen tuntee sen tavalla tai toisella. The group on useita kertoja sanonut, että uskomuksemme seksuaalisuudesta on alue, jonka arvioimme uudelleen siirtyessämme eteenpäin. Kenties tämä on tuon liikehdinnän alkua. Yhden asian he pyytävät meitä pitämään mielessä… se on vain energiaa!
 
Isoja haleja ja lempeitä tönäisyjä

Steve Rother  

 
Terveisiä Kotoa
 
Rakkaat ystävät, te olette pelanneet peliä verhon takana, mikä on ollut teille hyvin stressaavaa. Te työskentelette tällä planeetalla uuden energian kanssa, joka on kerrassaan uskomatonta. Te olette tuoneet sitä tänne. On oma suunnitelmanne, että toisitte tätä energiaa fyysiseen olemukseenne työstämään omia "asennuksianne". Energeettisen rakenteenne uudelleenasennusta on jo tapahtunut, ja se on aiheuttanut teille monia haasteita. Se on aiheuttanut vuosien saatossa monia vaikeuksia. Kerromme teille, että paljon tämän osalta on muuttumassa, myös energiarakenteenne, mikä auttaa teitä siirtymään seuraavalle tasolle, mutta myös järjestelemään uudelleen kaiken ympärillänne.

Uudelleenasennuksen shokkiaaltoja
 
Olemme puhuneet aiemmin kristallienergiasta, jonka täytyi aktivoida tämän planeetan kristalliverkko. Nämä siirtymät olivat tarpeellisia antamaan teille tukea mineraalikunnasta ja sallimaan tuon maapallon värähtelyosan muuttumisen etukäteen. Se on vaikuttanut tietokoneisiinne. Se johtuu siitä, että kristallienergia aktivoi mineraalikunnan kaikki tasot, mukaan luettuna tietokoneidenne kristallidiodit.
 
Samalla aikaan te alatte venyttää ja järjestellä uudelleen teitä ympäröiviä rakenteita auttamaan kehityksessänne. Siirtyessänne eteenpäin teillä on jotain johon astua, ettekä ole yksin. Tämä on hämmentänyt teitä ja näette sen vaikeuksina. Luulette olevanne vasten tiiliseinää, missä ei ole järkeä. Kerromme teille, että kaikki tapahtuu oman suunnitelmanne mukaisesti ja täsmälleen aikataulussa. Olkaa kärsivällisiä ja yrittäkää olla ajattelematta prosessia paljonkaan. Usein te epäilette oletteko oikealla polulla. Kyseenalaistatte jokaisen ottamanne askeleen ja juuri ennen jalkanne osumista maahan pohditte teettekö oikean siirron tai tehokkaimman liikkeen, ja pohditte myös tässä kohtaa myös haluatteko lopettaa matkanne.

Uusia luomistapoja - nolla-aikaviive  
 
Nyt kehittyessänne on tärkeää, että te siirrytte pois päämäärätietoisuudesta. Olette niin takertuneita siihen minne olette menossa, että se hallitsee koko opastusprosessianne. Kun siirrytte korkeampaan värähtelyyn, uudelleenasennuksenne sallii teidän löytää uusia luomismuotoja, uusia luomistapoja, jotka eivät sovi vanhoihin järjestelmiin. Olette olleet hyvin keskittyneitä jonkin päämäärän saavuttamiseen, sillä se on ollut aina tähän saakka tapana saavuttaa asioita. Olette aina määritelleet selkeästi yksityiskohdat sille mitä haluatte saavuttaa.
 
Tämän sijasta luominen on kuin kirjan lukemista. Löydätte jonkin kirjan ja sen henkilöistä tulee oman elämänne osa, ja olette hyvin iloisia lukiessanne tätä kirjaa. Maltatte tuskin odottaa, että teillä on taas aikaa lukea mitä heidän elämässään tapahtuu. Siitä tulee osa teitä. Teistä tulee surullisia kun olette tulossa kirjan loppuun. Miten olisi kirja, joka ei koskaan lopu? Miten olisi kirja, joka jatkuu ja jatkuu, ja näistä ihmisistä - henkilöistä - tulee osa elämäänne ja tätä kaikkea? Tämä on uusi luomismuoto, ja se siirtyy päämäärätietoisuudesta matkatietoisuuteen. On kyse siitä, että nautitaan matkasta.  On kyse siitä, että nautitaan jokaisesta askeleesta ja pohditaan innostuneena, mitä tulee tapahtumaan juuri ennen kuin jalka osuu maahan, sen sijaan että epäillään ollaanko oikealla polulla.
 
Tuon pikkuepäilyksenne syntyhetkellä se myös tapahtuu, sillä aikaviive on nyt poissa. Luomuksissanne ei ole enää aikaviivettä, ja vaikka te ette vielä olekaan ajatustenne mestareita, mikään ei suojele teitä omilta negatiivisilta ajatuksiltanne. Silloinkin kun teillä on epäilyksiä, elämä on itsensä toteuttava ennuste. Astuessanne eteenpäin se mitä uskotte tapahtuvan, tapahtuu - ja nopeasti. Pyydämme siis teiltä: älkää takertuko siihen mitä tapahtuu. Älkää takertuko siihen, oletteko polulla vai ette. Nauttikaa siitä missä olette tällä hetkellä. Astukaa siihen löytämisen matkatietoisuuteen, että vaikka olisittekin ehkä poissa polulta, aiotte nauttia siitä mitä kohtaatte. Huomaatte, mitä on polun sivussa, ja te havaitsette, että te olette juuri sillä polulla, millä haluattekin olla.
 
Kun kehitytte pidemmälle uudessa energiassa, näette näiden asioiden alkavan muuttua kohdallanne. Itse asiassa elämänhallinta on nyt eri tasolla. Siinä on kyse sen sallimisesta, että virtaus kulkee lävitsenne kuin delfiineillä. Delfiineillä on niin sileä rakenne, että ne voivat uida sameimpienkin vesien läpi, koska ne ovat aina liikkeessä. Mikään ei juutu niihin kiinni… ne eivät kiinnity mihinkään. Ne eivät ui löytääkseen itselleen parasta paikkaa tai korkeinta polkua. Sen sijaan ne uivat nauttiakseen siellä, missä ne kunakin hetkenä ovat. Lähtekää tuolle matkalle ja siirtykää päämäärätietoisuudesta matkatietoisuuteen. Olkaa tarkkana. Vaikka ottaisittekin ehkä askeleen polun sivuun, nautitte ehkä siitä vielä enemmän. Saatatte huomata vaeltavanne metsässä ilman polkuja ja havaita oman henkenne käyvän luonanne, sillä sitä te olette kutsuneet koko ajan.

Suora yhteys Kotiin
 
Teitä opastetaan paljon enemmän kuin voitte mitenkään tietää. Jokaisella teistä on suora yhteys taivaaseen, Kotiin. Ette pysty tuntemaan sitä. Laitoitte verhon estämään teitä tuntemasta sitä. Kerromme teille, että vaikka te vietättekin paljon ajastanne yrittäen ohentaa tuota verhoa, se on todellisuudessa ystävänne. Vetäessänne tuon verhon sivuun, te tunnette surua. Teitä syleilee syvä suru siitä eteenpäin, koska te ette ole Kotona, ja sen muistaminen on vaikeaa. Jos kuitenkin nautitte verhosta ja tiedätte, että sen ulkopuolella on osa itseänne, se opastaa teitä silloin, kun te olette ilossanne, intohimossanne ettekä kiintyneitä lopputulokseen. Silloin te voitte virrata vapaasti oman korkeamman itsenne opastuksella. Silloin te vahvistatte sitä yhteyttä, jota te nyt siirrätte.

 
Tuleva seksuaalienergian aalto
 
Kerromme teille, että tulevina kuukausina tapahtuu monia asioita. Erityisesti yksi asia on alkanut jo, ja tulee jatkumaan seuraavien kahden vuoden aikana. Eräs energia on lisääntynyt ja se tuntuu fyysisessä kehossa. Tunnette universaalin energian koko ajan kehossanne. Vaikka näette itsenne erillisinä, käsitätte nyt että te tunnette olevanne yhteydessä. Olette osa toisia. Energiakenttänne sekoittuvat toisiinsa.
 
Vaikka luulette olevanne yksilöitä täysin erillään kaikista muista, te ette ole sitä, eikä energianne voi olla olemassa ilman toisia. Energiamielessä on mahdotonta olla yksin. On mahdollista olla vain osa energiavirtaa. Itse suunnittelemanne verho on kätkenyt tämän teiltä. Kerromme teille, että te alatte tuntea sen useammin. Tunnette sen fyysisessä kehossanne. Elämänvoimaenergian tullessa fyysiseen kehoonne te kutsutte sitä seksuaalienergiaksi. Siihen liittyy kuitenkin hyvin monia väärinymmärryksiä. Niihin uskomusjärjestelmiin, jotka olette yhdistäneet seksuaalienergiaan, liittyy paljon pelkoa ja hämmennystä.
 
Hyvin lyhyessä ajassa tämä maaksi kutsuttu matto tulee kokemaan suuren "ravistusaallon": jokainen tuntee lisääntynyttä seksuaalienergiaa, kuten te sitä kutsutte. Pyydämme teitä päästämään irti sitä koskevista uskomusjärjestelmistä ja vain nauttimaan matkasta. Unohtakaa kaikki yksityiskohdat siitä, mihin luulette olevanne menossa, mitä teidän tarvitsee tehdä, mikä on oikein ja mikä väärin. Tuntekaa vain tuo energia. Se on energiaa. Sitä se vain on. Se on elämänvoimaenergian lisäystä ja sen tullessa fyysiseen kehoon tunnette sen kundaliini- tai seksuaalienergiana.
 
Sitä voidaan käyttää ja on käytetty monin, monin eri tavoin, mm. luomistyökaluna. Seksuaali- tai elämänvoimaenergialla on kuitenkin kaksi merkittävää väärinkäyttötapaa. Yksi on sen käyttäminen hallitsemiseen ja toinen on sen tukahduttaminen. Se mitä te vastustatte, pysyy. Jos siis tukahdutatte tai kiellätte tämän energian, te lisäätte sen voimaa ja energiaa normaaliin verrattuna. Havaitsette sen monissa omissa rakenteissanne maan päällä. Antakaa sen vain virrata lävitsenne. Se ei vahingoita teitä. Se ei voi vahingoittaa teitä. Se on itse asiassa omaa elämänvoimaenergiaanne, ja se tuntuu hyvältä. Se virtaa lävitsenne, koska tämä energia muodostaa Kodin.
 
Sitä on paljon enemmän täällä Kotona kuin voisitte mitenkään ymmärtää, sillä energia, jossa me elämämme koko ajan, on sitä energiaa, jonka te tunnette seksuaalienergiana olemuksessanne. Te vain koette sitä hyvin lyhyitä jaksoja. Me elämme siinä koko ajan. Isäntä sanoo: "Haluan mennä Kotiin. Haluan mennä Kotiin." Kerromme teille, että koette tätä nyt päivittäin. Se on alkamassa muuttua, koska tätä te teette. Sen sijaan että menisitte Kotiin kokemaan tätä, tuotte sen maan päälle. Olette luomassa taivasta omassa uudessa inkarnaatiossanne maan uudessa energiassa, ja sitä varten te olette täällä. Se oli suurin toiveenne ja olette jo ylittäneet sen.

Seksuaalienergian vuodatusta seuraavien kahden vuoden aikana
Rakkaat ystävät, ei ole voimassa enää mitään suurta suunnitelmaa. Teillä ei ole seurattavaa polkua. Te teette sitä jokaisen päivänne jokaisella askeleella, ja mikä ilo onkaan katsella teitä. Te ette ymmärrä että te olette taianomaisia. Te ette ymmärrä, että teissä itsessänne on osa, joka tuntee kaiken, ja kun tunnette, kaikki kaikkialla tuntevat tuon energian. Antakaa sen virrata lävitsenne vapaasti. Tulkaa delfiiniksi. Uikaa sameimpienkin vesien läpi pelkäämättä minkään juuttuvan itseenne kiinni. Tuntekaa elämänvoiman, seksuaalisuuden energia. Tuntekaa iloa olemisesta henki, joka teeskentelee olevansa ihminen. Miten ihanaa aikaa tämä onkaan.
 
Puhutte halustanne tulla Kotiin. Kerromme teille, että toisinaan kadehdimme teitä, sillä kaikesta taivaan mahdista huolimatta me emme voi tehdä yhtä asiaa, ja se on toisen koskettaminen. Tehkää sitä usein. Tietäkää, että itse asiassa on energiavoimaa, joka virtaa kaikkien sydänten välillä ja sitoo ne yhteen taianomaisesti. Se on teidän, ja se yhdistyy elämänvoima-, seksuaalienergiaan. Antakaa sen virrata läpi. Antakaa sen virrata hymyssänne. Antakaa sen virrata lävitsenne joka hetki. Vain tuntekaa se koskettaessanne toista ihmistä, koska siihen se on tarkoitettu. Se on itse asiassa elämänvoimaenergian korkein käyttötarkoitus.
 
Sitä on tarkoitus välittää päivittäin kulkiessanne toistenne ohi kadulla, eikä rajoittaa sitä vain seksiaktiin, piiloon makuuhuoneen suljettujen ovien taakse, sillä se on vain yksi seksuaalienergian muoto. Fyysinen seksiyhteys on vain yksi tapa antaa tämän energian virrata lävitsenne. Silloin kun te ilmaisette sitä tällä tavalla, tehkää se lapsen antaumuksella, joka silmät suurina tutkii jotain ensimmäistä kertaa. Tehkää se avoimesti ilman häpeän, tukahduttamisen tai syyllisyyden viittaa. Jotkut teistä tulivat tähän peliin päätarkoituksenaan tuntea tämän elämänvoiman virtaaminen lävitsensä fyysisen seksin aikana. Tämä voidaan saada aikaan vain ihmiskehossa.
 
Olette henki, joka teeskentelee olevansa ihmisolento. Se että sallitte elämänvoimanenergian Kotoa tulla kotiinne luoksenne, auttaa teitä muistamaan Kodin. Seuraavien kahden vuoden aikana näette tämän energian lisääntyvässä määrin virtaavan kaiken läpi, myös oman kehonne. Kuvitelkaa, millaista on yhtäkkiä saada merkittävä seksuaalienergian lisäys. Jotkut alkavat pelätä. Jotkut yrittävät käyttää sitä hallitsemiseen ja toiset yrittävät tukahduttaa sen, erityisesti jos heillä on siihen liittyviä ratkaisemattomia kysymyksiä. Siirtyminen eteenpäin tulee teille jokaiselle paljon helpommaksi, jos te nyt rentoudutte tämän energian osalta. Monet teistä, jotka lukevat näitä sanoja, tulevat auttamaan muita heräämään ja puhdistamaan tätä energiaa parantajina ja opettajina.
 
Joillakin teistä on luonnollisia fyysisiä reaktioita. Joskus kehonne muuttuu. Joskus kehonne vastustaa tätä energiaa aluksi, ainoastaan alkaakseen kaivata sitä sopeuduttuaan. Kaikki riippuu teidän energialeimoistanne, omasta historiastanne, uskomusjärjestelmistänne. Seksuaalienergiavuodatus herättää ja motivoi jokaisen teistä arvioimaan uudelleen omat uskomusjärjestelmänsä ja katsomaan kaikkea korkeammasta näkökulmasta.
 
Käyttäkää tämä tilaisuus, ja kun te alatte tuntea sellaisia asioita omassa fyysisessä olemuksessanne, joita te ette ole koskaan ennen tunteneet, vain nauttikaa tuosta tunteesta, mitä ja missä se onkin. Teidän ei tarvitse viedä mitään loppuun tai saavuttaa jotain johtopäätöstä. Tunnette pelkästään lisää elämänvoimaenergiaa tulevan sen uuden fyysisen kehonne läpi, jota olette muodostamassa, koska tämä on osa uudelleenasennusprosessia.
 
Tulemme puhumaan paljon lisää seksuaalienergiasta ajan kuluessa, koska monet asiat muuttuvat ja pian te katsotte seksuaalienergian merkitystä uusin silmin. Monet tähän liittyvistä uskomusjärjestelmistänne ja -rakenteistanne muuttuvat myös. Teidän ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin tietää, että energiaa tulee, ja työskennellä vapauttaaksenne pelkoja ja rajoituksia tältä alueelta, sillä ne tulevat pian seisomaan tiellänne. Tietäkää, että tämä on osa koko ihmiskunnan kohtaamaa luonnollista muutosta. Astukaa siihen sisään. Omistakaa se. Tuntekaa se. Jakakaa se. Monta kertaa seksuaalienergia tulee voimakkaampana hymyn kuin rakastelun läpi. Tuntekaa tämä Kodin energia ja levittäkää sitä.
 
Valitut
 
Tietäkää, että me katsomme teitä tuntien suurta rakkautta teitä kohtaan. Ymmärtäkää, että te olette erityisiä valittuja. Te olette niitä, jotka ovat päättäneet ripustaa verhon ja unohtaa, mistä ovat kotoisin. Olette niitä, jotka ovat päättäneet asettaa kasvoilleen sellaisen verhon, joka sallii teidän nähdä muiden suurenmoisuuden, mutta estää teitä näkemästä omaa valoanne. Se on meidän tehtävämme. Emme ole täällä kertomassa teille, minne käännytään. Emme ole täällä antamassa vastauksia kysymyksiinne. Olemme täällä auttamassa teitä muistamaan kysymyksenne.
 
Monta kertaa te lähdette pois näistä tilaisuuksista mukananne enemmän kysymyksiä kuin vastauksia, ja me tiedämme silloin tehneemme työmme, sillä sitä varten me olemme täällä. Teillä on vastaukset. Se että me antaisimme vastaukset, on vanhanaikainen tapa matalammista Seuraa johtajaa -värähtelyistä. Nyt te olette voimaantumisen toisessa aallossa: Seuraa itseäsi. Astu siihen. Omista se. Jaa se toisten kanssa ja löydettyäsi totuuden välitä sitä. Välitä jotain, joka toimii itselläsi, koska te kaikki olette opettajia.
 
Teillä on täällä hyvin erityinen tehtävä. Nyt kun fyysinen ja energeettinen keho muuttuvat ja kehittyvät selviytymään korkeammista värähtelyistä, aktivointeja tapahtuu. Maapallo muuttuu. Eläin- ja kasvikunta muuttuvat. On monia lisätekijöitä, joista te ette edes tiedä. Ne ovat ajan ja paikan toisten ulottuvuuksien värähtelytasoja, jotka sopivat niihin ulottuvuuksiin, joista olemme juuri puhuneet. Kaikki tämä kehittyy, koska kyse ei ole vain ihmisistä. Kyse on kaikesta, myös enkelikunnasta ja siitä mitä kutsutaan Kodiksi. Kaikki on astumassa ylöspäin teidän valintojenne vuoksi. Te laitoitte tämän liikkeelle.
 
Ymmärtäkää, että kun luette näitä kirjoja, kuuntelette näitä viestejä tai osallistutte seminaareihin, kokemanne tunteet ovat vain oman sydämenne tunteita. Emme me anna niitä teille. Me heijastamme vain omaa energiaanne. Tämä on taikaa. Meillä ei ole taikaa, me heijastamme sitä. Kun te alatte todella olla niitä ihmisenkeleitä joita te olette, opettelette tekemään sitä toistenne kanssa. Sen tapahtuessa teillä on taivas maan päällä. Tämä on se prosessi.
 
Astuessanne siihen etsikää tapoja lähellänne olevien voimaannuttamiseksi. Etsikää tapoja lähellänne olevien auttamiseksi vapautumaan kiintymyksestään päämäärään, nauttimaan matkasta, hengittämään ja tuntemaan energian virtaavan kehonsa läpi vain lyhyen hetken. Leikkikää sillä. Antakaa rakkauden tulla lävitsenne. Hengittäkää ilmaa kehoon ja tuntekaa Kodin elämänvoima ja tietäkää, että me istumme olkapäällänne osoittamassa suosiotamme jokaiselle siirrolle.
 
Te, rakkaat ystävät, olette mahtavimpia koskaan eläneitä enkeleitä. Te ette tiedä keitä olette, mutta me tiedämme. Kerromme teille, että olette jo laittaneet liikkeelle evoluutiomuutoksen, jota ei voi pysäyttää eikä pysäytetä. Olette jo ylittäneet Atlantiksen ja Lemurian päivät, ja olemme hyvin ylpeitä teistä.
 
Ottakaa tämä itsellenne. Koskettakaa toisianne. Koskettakaa toisianne sydämellänne. Koskettakaa toisianne hymyllänne. Koskettakaa toisianne terveellä seksuaalienergialla. Tuokaa Kodin energia kaiken tekemänne läpi vapaasti ja avoimesti, ja katsokaa, kun muutatte ja synnytätte uudelleen maaplaneetan.
 
Kiitämme teitä olemisesta kanssamme ja sallimisesta esittää oman osamme. Suurin halumme on vain levittää siipemme, ei lentääksemme vaan heijastaaksemme ihmisten suurenmoisuutta. Se on joskus hyvin vaikeaa. Monta kertaa me huudamme koko taivaan mahdilla kääntymistä oikealle ja katsomme suuressa tuskassa teidän kääntyvän vasemmalle. Te tulette kokemaan samaa turhautumista, jota me saamme joskus kokea, sillä teistä tulee ihmisenkeleitä. Te käsittelette sitä eri tavalla, koska ylpeän vanhemman tavoin, jonka suurin halu on, että hänen lapsensa oppivat jotain paremmin kuin hän itse, tekin olette mahtavimpia koskaan eläneitä enkeleitä. Olemme hyvin ylpeitä teistä ja taputamme joka askeleellenne. Me taputamme kun luotte polkua itsellenne joka hetki. Nauttikaa matkasta.
 
On kolme yksinkertaista muistutusta, joiden myötä lähdemme luotanne: Kohdelkaa toisianne suuresti kunnioittaen. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Muistakaa, että tämä on suurta peliä ja pelatkaa hyvin yhteen.
 
Espavo
 
The group
 
Erityispyyntö: Tekijänoikeus 2007, Steve Rother. Tämä informaatio on tarkoitettu kiertoon ja levitettäväksi kokonaisuudessaan tai osissa tämä huomautus mukaan liitettynä. Tätä materiaalia voidaan käyttää sillä ehdolla, että kaiken materiaalin oikeudet, mukaan luettuina tämän materiaalin käännökset, jäävät alkuperäisen tekijänoikeuden haltijalle. Lisäinformaatiota the groupista löytyy osoitteesta www.lightworker.com. Kiitos avusta Valon levittämisessä!
************************************  

Halutessasi viestejä kirjoita minulle osoitteeseen matti@hopeasulka.com . Jos käytät viestisuodatusta, varmista että osoitteeni on sallittujen listalla! - Rakkaudella Matti Kuusela, www.hopeasulka.com


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 21.05.2007 16:50:26
uuuuhhh...  :) pitäiskö/ voisko tätä nyt toteuttaa ihan seksinä vaan - plääh, kun ei ne ymmärrä tällaisesta vai pitääkö kehittää se rakastettu-


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Esmiralda - 21.05.2007 19:30:44
Tuota...

kyllähän minä tietyllä mielenkiinnolla näitä juttuja luen. Vaikkakin niissä on usein jonkun toistoa, joka turruttaa sitä mielenkiintoa tai sitten ei vain jaksa syventyä kaikkeen.

Jaksatteko kaikki muut?

Aaah, huokailen tuon sakraalichakrani kanssa jonk yks ja toinen on sanonut (täälläkin yks testi) alivoimaiseksi. Hm. Kuitenkin olen luova tyyppi ja porhallan alalla kuin alalla etteivät muut perässä pysy, kauhistelevat, että mistäs moinen energia.  :o

Mutta tulee mieleen juuri se epäilys, jonka synnystä tuossa kanavoinnissa kielletään. Pitää vain uskoa. Kauheasti tekis mieli näistä keskustella.  ::)

Esimerkiksi, otanpa tuosta pari lausetta:

Luulette olevanne vasten tiiliseinää, missä ei ole järkeä. Kerromme teille, että kaikki tapahtuu oman suunnitelmanne mukaisesti ja täsmälleen aikataulussa. Olkaa kärsivällisiä ja yrittäkää olla ajattelematta prosessia paljonkaan.

Tuossa sanotaan, että kaikki tapahtuu oman suunnitelman mukaan, mutta sitten toisessa paikassa sanotaan, että ette tarvitse enää mitään päämäärää! Eikä ne suunnitelmat olekin juuri yhteydessä siihen päämäärään, minkä vuoksi aherramme? Ja sitten ei saisi ajatella prosessia. Kun siitä näissä kanavoinneissa kuitenkin muistutetaan koko ajan?

Hyvät ihmiset! Mitä tämä kaikki sitten oikein on? Luetteko te kaikki näitä? Kuinka syvällisesti? Ymmärtäen? Hyväksyen? Kaiken niellen totuutena?

IHmettelee Esmiralda

ps. ei millään pahalla, tahtoo vain keskustella... :smitten:


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Hiisitär - 21.05.2007 19:51:09
Minulle tulee lähinnä mieleen, että kun jotain tapahtuu suunnitelman mukaan se tarkoittaa joko omaa sielunsuunnitelmaa tai yleisesti koko maailmaa ja ihmiskuntaa koskevaa suunnitelmaa. Mihinkään elämäänhän ei sieluna lähdetä ilman jonkinlaista suunnitelmaa siitä, että miksi tänne ylipäätään tullaan! ;D

Päämäärättömyydestä voisi pohtia ehkä niin, että koska asiat tapahtuvat, niin kuin niiden kuuluukin tapahtua, meidän ei välttämättä tarvitse niistä huolehtia. Nuo kavanoinnithan koskevat yleensä koko maailman menoa, eivät omaa sielunsopimuksemme päämääriä. Korkeammat tahot huolehtivat näistä kanavointien tapahtumaketjujen hoitamisesta pääasiallisesti ja me voimme halutessamme osallistua siihen. Koska vaikutus on maailmanlaajuinen ja tapahtumaketjut voimakkaita, nuo tapahtumat vaikuttavat myös meihin, tiedostimmepa sitä tai emme. Täällä astrollakin huomaa, miten sen jälkeen, kun maapallolle on laskettu taas korkeampaa energiaa, ihmiset alkavat valittaa, että voi kauhea, olen niin väsynyt ja kaikki on huonosti, enkä tiedä mistä tämä johtuu! :laugh: Samaan aikaan myös selvänäö-osion puolelle pompsahtaa kerralla suuri määrä kysymyksiä henkilöiltä, joilla energian tulo on pyöräyttänyt maailman sekaisin. Siksi meille ilmoitetaan näistä ja kerrotaan vinkkejä, miten voisimme parhaiten käsitellä tämän asian - käskyjähän nämä eivät missään nimessä ole! Henkimaailma ei ikinä käskytä tai vaadi mitään.

Tällaisen prosessin ajatteleminen, joka loppujen lopuksi ei ole meidän käsissämme, vaan korkeimpien tahojen, miettiminen saattaa vain meidän elämäämme ylimääräistä stressiä ja voi taivas, elämä täällä osaa olla jo ilman universaaleja jättimuutoksiakin hirveän stressaavaa! ;D Meitä siis kehotetaan menemään virran mukana. Ei ole tärkeää, minne virta meitä vie (=mikä on päämäärä), tärkeintä on vain mennä sen mukana. On aivan turhaa ajatella joen virtaamista, koska joki virtaa ajatuksistamme huolimatta ja kastelee meidät. Samoin tekee universaali energia.

Omassa elämässämme on tietenkin päämääriä, joita olemme luvanneet hoitaa sielunsopimuksessamme ennen syntymäämme ja niihin meidän kuuluukin tähdätä. Nämä kanavoinnit eivät kuitenkaan koske niitä, vaan yleisiä universaaleja tapahtumia, kuten tuossa äsken sanoinkin/teotisoin.

Itse luen kanavointeja ja poimin sieltä sellaiset kohdat, jotka puhuttelevat minua eniten. Joskus kanavoinnissa ei ole mitään tärkeää minulle, joskus koko teksti napsahtaa suoraan asian ytimeen. Esimerkkinä vaikka todella suositut Kryonin ja Michaelin kanavoinnit - Kryonin kanavointeihin en ole koskenut lainkaan, koska ne eivät tunnu omilta minulle, mutta Michael on kavanointilähteistä se, joka on puhutellut minua kaikkein eniten.


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Arkiviisu - 21.05.2007 20:12:00
....keskustelu aina paikallaan ...kuten kritisointikin.... :)
oman kiinnostukseni tähän tekstiin herätti mm.:

....ensinnäkin JOKIN Suuri lämmin läikähdys vain käy itselläni sisimmässä ~ joidenkin kanavoitujen tekstien kohdalla - ei usein , vaan joskus .....  :-*

" kotoa "koskettaa~~ enkä sitä  tässä ja juuri osaa suuremmin selitellä .... itseasiassa ei ole mitään mitä selittää  :) - ja jokainen voi suodattaa omalta kohdaltaan pois sen mikä itselleen ei sovi tai kuulu .... :) ...... näkisin tässä keskusteluaiheessa aika pitkälle samaa kuin keskustelu totuudesta .....   ???  :' ...

*  On kyse siitä, että nautitaan matkasta.  On kyse siitä, että nautitaan jokaisesta askeleesta ja pohditaan innostuneena, mitä tulee tapahtumaan juuri ennen kuin jalka osuu maahan, sen sijaan että epäillään ollaanko oikealla polulla.......

*     Astuessanne eteenpäin se mitä uskotte tapahtuvan, tapahtuu - ja nopeasti. Pyydämme siis teiltä: älkää takertuko siihen mitä tapahtuu. Älkää takertuko siihen, oletteko polulla vai ette. Nauttikaa siitä missä olette tällä hetkellä.......

*   Unohtakaa kaikki yksityiskohdat siitä, mihin luulette olevanne menossa, mitä teidän tarvitsee tehdä, mikä on oikein ja mikä väärin. Tuntekaa vain tuo energia. Se on energiaa. Sitä se vain on. Se on elämänvoimaenergian lisäystä ja sen tullessa fyysiseen kehoon tunnette sen kundaliini- tai seksuaalienergiana........Sitä voidaan käyttää ja on käytetty monin, monin eri tavoin, mm. luomistyökaluna......

^Astuessanne siihen etsikää tapoja lähellänne olevien voimaannuttamiseksi. Etsikää tapoja lähellänne olevien auttamiseksi . Antakaa rakkauden tulla lävitsenne. Hengittäkää ilmaa kehoon ja tuntekaa Kodin elämänvoima ja tietäkää, että me istumme olkapäällänne osoittamassa suosiotamme jokaiselle siirrolle......

*   Nauttikaa matkasta.
 
On kolme yksinkertaista muistutusta, joiden myötä lähdemme luotanne: Kohdelkaa toisianne suuresti kunnioittaen. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Muistakaa, että tämä on suurta peliä ja pelatkaa hyvin yhteen.  ... :smitten:


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Ippuska - 21.05.2007 20:23:38
No minulla kolisi niin, että tuli ihan veet silmiin  :'( :D :D :D :smitten: :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Esmiralda - 21.05.2007 21:02:05
Voi Ippuska, olet kypsempi, ymmärtäväisempi kuin minä!  ???

Tai hullumpi kuin minä!  :idiot2:

Kyllähän minä jos ihan syvintä ääntä kuuntelen, olen kuullut tuollaista jotakin aina...

Mutta niin epäkypsä oppilas kyllä vielä olen, että haaa!

Alan epäillä!
- Entäs jos jossakin on päätetty vain että aivopestäänpä tyhmää kansaa sellaisellä jutulla mikä ei ole tämän päivän kirkoissa kuulutettu, ei politiikassa, eikä ns. tiedemaailmassa.

Mutta sitten jään miettimään, että MIKSI? Mikä ja kuka tuosta hyötyy? Kuka hyötyy, että käännetään selkämme vanhan maailman kaavoille ja rytmille ja tartutaan uuteen?

En tiedä. En hoksaa.

Mutta johonkin meitä kehoitetaan antautumaan, kuten nyt poimin Arkiviisun liitteistä:
- nautitaan vaan matkasta
- ei takarruta tapahtumiin
- unohtakaa ja vain tuntekaa

Niinkuin järki pitäisi unohtaa ja jonkinlainen elämän realiteetti...

Kyllähän minä tuon voimaannuttamisen, auttamisen ja rakkauden toki ymmärrän ja avoimin sylin siinä lähden mukaan. Mutta...

Miten tämän yhteiskuntajärjestelmän oikein käy?


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Ippuska - 21.05.2007 21:05:22
Nokun .... vähän tuollainen minä olen aina ollut(kin)  :D nyt vain luvan kanssa  :-* :angel: :smitten: :smitten: :smitten:


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Esmiralda - 21.05.2007 21:17:06
Nokun .... vähän tuollainen minä olen aina ollut(kin)  :D nyt vain luvan kanssa  :-* :angel: :smitten: :smitten: :smitten:

Halaus sinulle toiselta 'hullulta' ihan iloisesti!  :smitten:


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Ippuska - 21.05.2007 21:20:11
 :smitten:


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Arkiviisu - 21.05.2007 21:37:55
Niinkuin järki pitäisi unohtaa ja jonkinlainen elämän realiteetti...

Kyllähän minä tuon voimaannuttamisen, auttamisen ja rakkauden toki ymmärrän ja avoimin sylin siinä lähden mukaan. Mutta...

Miten tämän yhteiskuntajärjestelmän oikein käy?

..... ??? ...ajattelen että voimaannuttaminen, auttaminen ja rakkaus on elämän realiteetteja parhaimmillaan - kun sydän ja järki tekee yhteistyötä .... järkeä vain voi käyttää niin monella muullakin tavalla - ajatellen nyt tätä yhteiskuntajärjestelmää esimerkkinä - oikeastaan kyllä viime vuosien aikainen tapa käyttää järkeä näkyy ja kuuluu maailmassa aika selkeästi näinä aikoina .... järkeä voi käyttää ihmiskunnan - luomakunnan puolesta tai sitä vastaan - ja sitten on vielä ne harmaat sävyt - ettei heilahdella laidasta laitaan - vaan jyllä itse ajattelen näin ETTÄ jo historiassa on esimerkkejä monista suurista aikakautensa vaikuttajista jotka ovat käyttäneet sekä järkeä että sydäntä - jospa järkisanan voisikin korvata viisaudella .....

Ymmärrän kyllä näkökulmaasi Esmiralda - ja niin se on ettei itseään toisaalta voi eikä saakaan pakottaa olemaan jotain sellaista mitä ei voi allekirjoittaa - sydämestään .... ihan samoin koin itsekin aikanani ETTÄ mitäs ihmettä oikein meinaan - että " uskoako johonkin mitä ei ns, oikeasti ole olemassa tai näkyvillä" ..... se vain on niin - ei voi alkaa " uskoa johonkin vain käskemällä" ... se kokemus tulee tai ei tule - en itsekkään aina kaikkea tekstin sisältöä ymmärrärrä vaan SE JOKIN kun koskettaa niin lämmin läikähdys käy sydänalassa - ei siihen järki riitä , siis selittämään ETTÄ mistä se läikähdys tulee ja mitä se viestittää - itselleni NE hetket ovat aina " enkelin kosketuksia" .... AthaMaaritia lainaten...
Lainaus
Itse luen kanavointeja ja poimin sieltä sellaiset kohdat, jotka puhuttelevat minua eniten. Joskus kanavoinnissa ei ole mitään tärkeää minulle, joskus koko teksti napsahtaa suoraan asian ytimeen. Esimerkkinä vaikka todella suositut Kryonin ja Michaelin kanavoinnit - Kryonin kanavointeihin en ole koskenut lainkaan, koska ne eivät tunnu omilta minulle, mutta Michael on kavanointilähteistä se, joka on puhutellut minua kaikkein eniten.
....itsellenikin ovat nuo Kryonin ja Michaelin tekstit tutuimpia ja koskettavimpia.... :smitten: :-*

Se ainakin tähän asti ikuiselta tuntuva dilemma tiede ja henkisyys - tässä toisiaan kuulostelevat JA toisaalta myöskin ne meidän jokaisen henkisen polun henkilökohtaiset totuudet ja kokemukset ja hyvä näin ...
.... että meitä on yhdessä ja erikseen erilaisia ja silti samanlaisia - kuitenkin piis änd laav meitillen kaikillen ja pusut perään lähettää aaviisuinen -  :-* :-* ... ollaan iloisesti iloisia yhdessä  :D


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Esmiralda - 21.05.2007 23:56:36
Arkiviisu, Kaarina, AthaMaarit, olette ihanteellisia keskustelukumppaneita, lämmitätte, pehmitätte, mutta te olette asian takana, tukena, osana jne...

Tietenkin he, jotka löytäisivät kritiikkiä ja voimakkaampaa 'kiistakeskustelua' (hm. sellaistako kaipaan?  :idiot2:) eivät kai viitsi edes kurkistaa tämänkaltaisia tekstejä.

Tosi on, Kaarina, että olen lukenut aivan valtavasti, ei paljoa puhetta enää kirjasta jota en olisi lukenut ja kummasti jo alan työntämään alan kirjallisuutta syrjään, olen ostamatta 'Minä olen' tai muita tällaisia lehtiä. Ehkä olen oivaltanut sen mitä minun aivoillani voi ymmärtää. Ei ehkä pysty/mahdu enempiä. Aikansa kutakin, kuten sanotaan. Nautin omasta vapaaehtoisesta luomisesta nyt enemmän. Vuoroin vieraissa, muiden maailmassa, omani maailmassa.  :smitten:

Lämmin kiitos ajattelusta, vastaamisesta...se on paljon!
Sitä minä aina ihmettelenkin ja arvostan, että on todella ihmisiä, jotka lukevat toisten ajatuksia, ottavat osaa, tutkivat, miettivät.

Kuinka arvokasta se onkaan tässä ajassa ja maailmassa, jossa käytetään aikaa niin paljon touhottamiseen ja turhan jauhamiseen, sekä toden mielipiteen piilottamiseen. Katsopa työpaikkaasi, ihmisiä lähiympäristössä!

Kai tällaiset foorumit, keskustelupiirit jotenkin kummalla tavalla muotoutuvat tiettyjen ihmisten tositarpeeseen. Tarpeeseen, jota ei voi edes nimittää tai osoittaa. Ja kuitenkin tämä voi olla hyvin pientä. En tiedä. Ja hetkellisiä. En tiedä. Kuitenkin on oma tehtävänsä.

Ihmettelen minä kumminkin kaikkea...


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Hiisitär - 22.05.2007 00:48:41
Lainaus
olen lukenut aivan valtavasti, ei paljoa puhetta enää kirjasta jota en olisi lukenut ja kummasti jo alan työntämään alan kirjallisuutta syrjään, olen ostamatta 'Minä olen' tai muita tällaisia lehtiä. Ehkä olen oivaltanut sen mitä minun aivoillani voi ymmärtää. Ei ehkä pysty/mahdu enempiä. Aikansa kutakin, kuten sanotaan. Nautin omasta vapaaehtoisesta luomisesta nyt enemmän. Vuoroin vieraissa, muiden maailmassa

Tämä on aivan oikea asenne eli eteen päin omaa ääntä kuunnellen! En itsekään ole lukenut pitkilleen mitään henkistä tai elämänfilosofista kirjallisuutta, mutta yhdessä vaiheessa ahdin niitä kaksin käsin! Eikä kaikkea tarvitsekaan lukea, itse olen tosi nirso lukemaan mitään esoteerista kirjaa ja otan sen käteeni vasta, kun selailin jälkeen tuntuu siltä, että tämä pitää lukea. Silloin kirjassa on jokin juttu minulle, asia, johon saan näkökantaa tai vastauksenpoikasta.
Minä en ole jostain syystä saanut koskaan hirveästi irti Minä Olen-lehdestä tai Ultrasta... Se varmaan johtuu siitä, että lehti ei tietenkään voi omistaa aiheellensa kuin korkeintaan muutaman sivun, kun itse taas haluaisin perehtyä mielenkiintoisiin aiheisiin niiden pohjamutia myöten! ;D

Lukeminen ei tietenkään ole mikään vaatimus henkiselle tielle! Minulla on ystävä, joka on henkisellä oppipolulla jo pitkällä, hyvin viisas ja lämmin ihminen. Ja hän ei todellakaan lue mitää henkisiä kirjoja, erittäin harvoja ja valittuja ovat ne kirjat, johin hän kajoaa! :D Hän sanoo aina, että hän voi kyllä lukea asioista, mutta hän sisäistää ne vasta kokemusten kanssa. Hän oppii ja muistaa henkistä tietä siis kokemuksilla, joita henkiset tiedot tukevat (esim. vanhempien kertomukset, hekin ovat pitkälle ehtineitä sieluja). Minulla asia menee taas päinvastoin - minä sisäistän tiedon, jota kokemukset ja intuitio tukevat.

Ystäväni tapaan todella moni tuntuu täällä Astrolla sisäistävän henkisyyttä omien kokemustensa valossa, eikä se ole tienä sen parempi tai huonompi, helpompi tai hankalampi kuin lukeminen :)

Järki on hyvä palvelija, mutta huono isäntä, sanoisin minä. Samoin pelkkä henkisyys on ihan yhtä huono isäntänä. Molempia tarvitaan tasapainoiseen elämään - sekä maalaisjärkeä että sydämen ääntä.

Ylihenkisyyden esimerkkinä voitaisiin pitää vaikka hindulaisuuden pyhiä miehiä, saddhuja. Jokaisen miehen tulisi tiettyyn ikään mennessä ryhtyä saddhuksi - hylätä perheensä ja luopua omaisuudestaan omistaen tiensä kokonaan Jumalalle. No sinänsä hyvä periaate, ettei mihinkään tulisi kiintyä niin paljon, ettei pysty siitä tarpeen vaatiessa luopumaan (koska se ei palvele ketään, vähiten meitä Itseämme), mutta jos mies on perheen ainoa elättäjä, vaimo ja lapset saattavat jopa kuukahtaa nälkään miehen ryhdyttyä saddhuksi. Saddhut eivät saa omistaa mitään, joten heidän on myös kerjättävä ruokansa. Kastijärjestelmässä (joka muuten on myös järjen tuotos) saddhut ovat kaikkein korkeimmalla, eli kun köyhän perheenäidin luo tulee saddhu kerjäämään ruokaa äiti joutuu miettimään antaako ruokaa saddhulle, jolloin lapset jäävät nälkäisiksi vai jättää antamatta, jolloin hän saa hirveät karmat päällensä ja syntyy *köhöm* torakaksi seuraavaan elämään?
Toinen henkisyyden ääripää ovat nämä IÄNIKUISET Lähi-idän uskonkiistat! Siinäkin on viety henkisyys ihan äärimmilleen ja maustettu sitä vielä ei-niin-toimivalla järjellä, etten minä voi millään käsittää, miten ihmiset voivat vain olla noin...noin... ääliöitä, ARGHH!! :buck2: .. Siis ei millään pahalla kyseisiä uskontosuuntauksia, ihmisiä tai maita vastaan, vaan tällainen objektiivinen mielipidehavainto siitä, miten touhu täällä voi välillä paisua ihan käsittämättömiin mittasuhteisiin.

Lisäksi tieteet eivät minusta loppupelissä kumoa mitään henkistä (vaikka ne eivät henkisyyttä allekirjoitakaan), ne vain tutkivat järjellä tätä fyysistä maailmaa ja minusta on hirmu jännittävää tietää, miten esim. avaruus toimii fyysisesti! :laugh: Avaruuden teoriossa voi nähdä myös pilkistyksen Jumalan-teoriasta. Nykyisin tuntemamme avaruuden olemassaolosta vain 4% on atomeista koostuvaa. Loppu koostuu pimeästä aineesta (yli 20%) ja pimeästä energiasta (yli 70%), joita kumpaakaan ei voida havaita muuten kuin teoripöydässä ja avaruuden liikkeissä. Pimeä energia pitää avaruuden liikkeellä ja avaruustutkijoiden mukaan sitä on kaikkialla. Koska sitä ei voi havaita silmin tai millään muullakaan fyysisellä mittarilla, mutta sen vaikutus on kuitenkin olemassa, pimeää energiaa voi ajalehtia juuri nytkin ohitsemme.
Mikäpä muukaan tuo pimeä energia voisi olla kuin Universaalia energiaa/Alkulähdettä/Jumalaa tai ainakin yksi sen ilmenemismuodoista! ;)

Lisäksi tähtitiede/kvanttifysiikka kattaa myös allekirjoitetut teoriat rinnakkaisten maailmankaikkeuksien olemassaolosta vaikkei sellaisia ole vielä löydetty (Henkisesti tiedettynä meidän avaruutemme on vain yksi olemassa olevista - niitä on paljon!) sekä kuuluisan Einsteinin teorian, ettei energia koskaan muutu, se vain vaihtaa muotoaan. Tällä tuetaan eniten juuri sielun ja kuoleman jälkeisen elämän olemassaoloja tieteellisesti.


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 22.05.2007 07:54:17
On siitä aikaa kun nämä VAKAVASTI otin ja luulin jonkun muunkin ottavan. Mahdollisuuksia ajatella, kenties, ja niin pois päin.

Jokaista kanavointia tulee epäillä.

Ja jokaista kanavoijaa.

Kaikki kanavoinnit mitä olen kuullut, ovat käytännön tasolla jääneet toteutumatta, ja olen seurannut asiaa vuosia (olen kaantanyt kanavoituja teksteja suomesta englanniksi).. anteeksi jos sanon, mutta ei ole ihmiset tai miehet muuttuneet, ei ole pallo muuttunut, on edelleen se pieni ryhmä joka kuuntelee näitä ja hyvä niin. Olen kuunnellut kanavointeja Lahdessa, Nykissa, lukenut alan kirjoja ja edelleen se menee niin, etten nae kaytannon muutoksia (se niista teoista). Anteeksi nama koneongelmat taas. Taitaa olla et=t asialla. Kanavointi tuottaa aina ensin sellaisen innostuksen, sitten kyselyn, sitten ehka kyllastyy niihin. Niin ja, olenhan seurannut Kaliforniassakin tapahtunutta kanavointia. KAIKKI tuo puree jossain tietyssa klikissa siis henkisessa ryhmassa, kurssilla tms kayviin ihmisiin, keskimaarin keski-ikaisiin naisiin.

Entas nuoriin miehiin..hyva etta jotkut sentaan kuulevat ja avartavat ajatuksiaan.

Sillä eikös muuten omat ajatukset toistaisi sitä samaa omaa viestiä ja omaa kanavointia? Joka voi olla ihan yhta puutteellinen kuin muutkin kanavoinnit. Eli siis, yhdessa kuuntelemaan mita kuuluu muualta.

Ja missa taaskaan yksi mies (normaali, tavallinen) kommentoimassa. Minulle tulee taas se sama olo kun silloin, kun oletti heidan henkisesti havahtuvan, kun kerran kanavointi sanoi etta nain kay. 

Vai oliko niin Arkviisu etta sinulla useampi mies ymmarsi tallaista, vai se viimeinen jonka koet kaksoisliekiksi tms.
  :angel: ::)


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Mika-Matti - 22.05.2007 08:52:12


Kiitos, Arkkiviisu, kun laitoit tämän kanavoinnin.

Jokainen lukee erilaisia tekstejä niin kuin ymmärrykselleen suo:
Jos ne ylittävät omat ajatukset, hyvä niin;
jos ne alittavat, ihminen on ehkä valmiimpi kohtaamaan maailmaa sellaisenaan.

Joka tapauksessa riippumattomuus mistä hyvänsä on taito sinänsä.

En kuitenkaan koe varsinaista eksytyksen uhkaa siinä,
että yksi suo itselleen ja muillekin mahdollisuuden lukea muiden kirjoittamia tekstejä niin kuin haluaa eli omallakin ymmärryksellä niitä läpivalaisten.

On kuitenkin hyvä erottaa, milloin jokin teksti menee yli ymmärryksen
ja milloin taas lukeminen tyssää sana- ja tekstisokeuteen.

Toisaalta eräille riittää pelkkä kirjankansien vilkaiseminen,
kun he jo saavat henkisen kokonaiskuvan siitä,
mitä teksti heille tarjoaa.

Lukeminen on aina tulkitsemista oman ymmärryksensä
ja käsityskykynsä valossa.

Itse olen tuostakin kanavoinnista kiitollinen.

Kanavointi on kuitenkin "vain" ihmistietoisuuden peilausta,
joten monissa kohdin olisin kirjoittanut toisinkin.

Enkä tietäisi moista, ellen olisi... lukenut tekstiä!
Lukemalla tekstin voin näet tunnistaa suhtautumiskantojani.

 :)


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 22.05.2007 12:11:33
Hmmmm.... niin Kaarina, ja juttujasi uskovat ne jotka näkevät niiden toimivan..

tosiaan tuntuu kun kävin tuossa juttelemassa henkisessä kirjakaupassakin, että "nämä asiat" leijuvat ilmassa, ja sitten on se todellinen taso missä todelliset ihmiset hoitavat tai ei hoitavat asioitaan. Itse olen ollut yhä henkistyneempi, mutta se ajatus että koko maailma nyt muuttuisi on tuulesta temmattu. Kenties planeetalle lasketaan eri energioita mutta edelleen minusta jotkut oppivat ehkä vasta seuraavassa elämässä. Osa oppii nyt jotain ja muuttuu, osa ei.

Itseäni huvittaa nyt juuri se asia mistä puhuin äsken, että eihän paha ole todellista mutta jos joku identifioituu negatiiviseen menneisyyteensä tai minä haavoittuu jostain, sitten on vaikeaa. Olen tavallaan samaa mieltä kuin yksi exä; olen unohtanut hänet tunnetasolla enkä halua häneen liittyvää draamaa. Jos hän luulee että on edelleen seksuaalisesta vedosta kyse, niin pieleen meni.

No nyt heräsi niin paljon ajatuksia Era Novassa taas että jäänkin miettimään. Ehkä kaikkeus todella on monitasoisempi kuin tuli ajatelleeksi. Pidän itseäni nyt kaiken lisäksi sankarina.  :D Ihmeellinen tunne tuosta, kun ei oikeastaan osaa kaivata sitä seksiäkään, mistä tässä oli puhe, mutta jos kaipaisi, sitten varmaan pitäisi olla se konkreettinen mies siinä.  :2funny:  Malja on lähes täysi. Mitä tästä piti seurata. Valaistuminen vai seksiä??  8)  ;D  


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: nikki - 22.05.2007 12:24:21
minä olen aika pitkälti (siis luen minäkin näitä,harvemmin vastaan tai osallistun,koska sotkisin tähän astrologian mukaan,samat asiat kun on nähtävillä monelta suunnalta,ja sitten vasta ne asiat vahvistuvatkin kun niille löytyy toistoa)
Esmiraldan linjoilla,siis etten jaksa lukea näitä loppuun ja saman toistoa eri sanankääntein,tuntuu niinkuin menis jankutukseksi,
"eksä nuija tajuu?"
ja jotenkin oon aina vierastanut kanavointia,en jotenkin usko siihen,
tai tuo sana kanavointi on joteskii niin mukamas totuudellinen,ylhäältä annettu vastaus,joka ei jätä omalle ajattelulle ja kritiikille sanansijaa,
ja jotenkii olen kuitenkin järki-immeinen,
kaikki se tieto on oltava sovellettavissa ja näkyvissä tässä arjen ympyröissä,konkretisoitavissa,
ehkäpä siitä just puhuin tuolla maya-ketjussa,
on voitava yhdistää venuksen henki ja maa,
muuten tämäkin on jonninjoutavaa sanahelinää


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 22.05.2007 12:26:31
"kaikki se tieto on oltava sovellettavissa ja näkyvissä tässä arjen ympyröissä,konkretisoitavissa,
ehkäpä siitä just puhuin tuolla maya-ketjussa,"


*No mutta näinhän se on. Mitä se oli tässä tapauksessa muuta kuin, sinun on saatava seksistä enemmän irti?? Hmm??  :coolsmiley:

Mutta siis mitä tämä allaoleva nyt sitten merkkaa???

Seksuaalienergian vuodatusta seuraavien kahden vuoden aikana
Rakkaat ystävät, ei ole voimassa enää mitään suurta suunnitelmaa. Teillä ei ole seurattavaa polkua.   Te teette sitä jokaisen päivänne jokaisella askeleella, ja mikä ilo onkaan katsella teitä.  Te ette ymmärrä että te olette taianomaisia. Te ette ymmärrä, että teissä itsessänne on osa, joka tuntee kaiken, ja kun tunnette, kaikki kaikkialla tuntevat tuon energian. Antakaa sen virrata lävitsenne vapaasti. Tulkaa delfiiniksi. Uikaa sameimpienkin vesien läpi pelkäämättä minkään juuttuvan itseenne kiinni. Tuntekaa elämänvoiman, seksuaalisuuden energia. Tuntekaa iloa olemisesta henki, joka teeskentelee olevansa ihminen. Miten ihanaa aikaa tämä onkaan.


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: nikki - 22.05.2007 12:40:39
niinpä,uskallettava ilmaista itseäni silläkin saralla,
onhan se oikeesti elämänenergiaa,
ja
tuo koko sanahelinälitania on ilmaistavissa yhdellä ainoalla astrologisella aspektilla tällä hetkellä:
 :kuunsolmu: :aspect_con: :pallas: :kalat: :aspect_tri: :venus: :rapu:

alasolmu neitsyessä pitää kiinni järjestä ja päämääristä,
selitettävissä olevasta,lohi ui vastavirtaan kuin vastoin luonnonlakeja,
yläsolmu kaloissa yllyttää uimaan delfiinin lailla,
olemaan kuin kala vedessä,yhtymään kaikkeuden energiaan,
pallas korostaa luovuutta samoin kuin kolmioaspekti,
luovuuden hedelmällisyyttä kun emme haraa vastaan järjen äänellä
joka tyrskyssä


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Rakkauden enkeli - 22.05.2007 13:30:24
Itselle tämä kanavointi kolahti siinä mielessä, että kyseiset aiheet ovat olleet elämässäni nyt juuri nyt tuohon tapaan esillä yms. Seksuaalienergiani on todellakin lisääntynyt ja elämänvoima kohonnut ja sen kyllä huomaa ihan vain kadulla kulkiessakin.  ;) :D :-* :coolsmiley: :smitten:


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Mika-Matti - 22.05.2007 13:54:55
Itselle tämä kanavointi kolahti siinä mielessä, että kyseiset aiheet ovat olleet elämässäni nyt juuri nyt tuohon tapaan esillä yms. Seksuaalienergiani on todellakin lisääntynyt ja elämänvoima kohonnut ja sen kyllä huomaa ihan vain kadulla kulkiessakin.  ;) :D :-* :coolsmiley: :smitten:

Samoin minulla.

Lukiessani kanavointeja syväluotaan samalla omaa ajatusmaailmaani niitä vasten.

Sen sijaan hylkäämällä jonkin tekstin niskojani nakellen
asenteella "nämä ovat taannehtivia"
hylkäisin myös tilaisuuden syynätä omankin tietoistumiseni vainioita tuotakin tekstiä vasten.

En kuitenkaan korosta kirjoittavani Luojan kanavana silloin,
kun havaitsen muidenkin sitä tekevän.

Nykyhetkessä, aina tässä ja nyt, kokoontuu mahdollinen tietäminen.
Siten ihmisen on mahdollista katsella toisen laatimia kirjoituksia kuin kaunista kedon kukkaa.

Se on myös sitä, että "väärääkin ja/tai vanhentunutta tietoa" on voitavissa lukea "oikean ja/tai uuden tiedon" näyttäjänä.

Lukaisemalla "potaskaa" tunnistan jotakin sen vastakohdasta.

Kuka asettaa omat kirjoituksensa kedon kukkasiksi,
muistakoon, mitä ympärillään kukinnoitsee.

Muistaminen on sen näkemistä, että kaikki peilaa todellisuutta.

 :)




Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 22.05.2007 14:45:08
Minusta tuokaan ei oikein päde, että saisi mitä tilaa (siinä yksi sanonta, jota ette näe minun toistavan).. hheheheh mutta hyväntuulisuuteni vuoksi, menköön nyt sekin.. no mutta vakavasti, mitä eroa sillä on että seksikäs nainen/ mies kävelee kadulla, kuin että nyt koemme tätä energiaa sitten muka vahvemmin?

Mutta allaolevassa oli jotain ok:

Kun siirrytte korkeampaan värähtelyyn, uudelleenasennuksenne sallii teidän löytää uusia luomismuotoja, uusia luomistapoja, jotka eivät sovi vanhoihin järjestelmiin. Olette olleet hyvin keskittyneitä jonkin päämäärän saavuttamiseen, sillä se on ollut aina tähän saakka tapana saavuttaa asioita. Olette aina määritelleet selkeästi yksityiskohdat sille mitä haluatte saavuttaa.
 
Tämän sijasta luominen on kuin kirjan lukemista. Löydätte jonkin kirjan ja sen henkilöistä tulee oman elämänne osa, ja olette hyvin iloisia lukiessanne tätä kirjaa. Maltatte tuskin odottaa, että teillä on taas aikaa lukea mitä heidän elämässään tapahtuu. Siitä tulee osa teitä. Teistä tulee surullisia kun olette tulossa kirjan loppuun. Miten olisi kirja, joka ei koskaan lopu? Miten olisi kirja, joka jatkuu ja jatkuu, ja näistä ihmisistä - henkilöistä - tulee osa elämäänne ja tätä kaikkea? Tämä on uusi luomismuoto, ja se siirtyy päämäärätietoisuudesta matkatietoisuuteen. On kyse siitä, että nautitaan matkasta.  On kyse siitä, että nautitaan jokaisesta askeleesta ja pohditaan innostuneena, mitä tulee tapahtumaan juuri ennen kuin jalka osuu maahan, sen sijaan että epäillään ollaanko oikealla polulla.




    :2funny:


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Esmiralda - 22.05.2007 15:03:00
Ei voi mitään! Innostun!  Tämä on mieltä kohottavaa keskustelua, elävää, monipuolista, toisiamme huomattu!

Minun on pakko ottaa sellainen reviirikierros (kuin aina suolla marjassa teen, kahlaan pitkän ympyrän, ennen kuin asetun paikoilleni)ja siis kahlata ihmisen ilmaisutaitoa vähän laajemmin.

Lyhyesi, karrikoiden.

Eleet ja tanssi kertoivat joskus ihmisen olemusta, tunteita aika suoraan kakistelematta, valehtelematta. Kehon on vaikea valehdella vieläkin.


Kunnes opittiin puhe. Ja sen ympärille tuli retoriikkaa, kaavoja, järkeä. Järjen mukana
luovittiin tilanteissa, peiteltiin, hyväksi käytettiin ja mitä kaikkea.

Ja opittiin kirjoitus. Mikä vapaus! Ja moni tuli teilatuksi. Moni avasi uusia uomia, ruhjoi vanhoja kulttuureja, toi esille vanhat totuudet, aitoudet. Ja tottakai kirjoitettiin lait, säännöt ja tulkinnat. Sensuuri jylläsi.

Nyt on tullut maailmanlaajuinen data-tieto, netti. Kontrolli uupuu. Säännöt, kieliopillisuus, painoarvo. Mikä uudenlainen vapaus. Me saamme nauttia siitä. Minä ainakin suollan aika vapaasti juuri niitä ajatuksia, joita sisin sattuu sylkäisemään. Vaikka ne ovatkin ympäristön ja tiedon muovaamia, usein tiedostamatta, joskus tiedostaen.

Tähän me saamme osallistua. Kun tässä yksin puhuu, sen voi kuulla hyvin moni. Hassua ettei sitä ujostele eikä kaihda. Kirjoittamisen uusi idea.

Kanavointi, keino jokaisen ilmaista syvintään, paljon jokaisen sisällä liikkuu.

Kun itse olin esimmäisen kerran kanavointikursseilla, suurin huomioni oli se, että MINÄ OLEN SAANUT TODELLISEN LUVAN ILMAISTA NYT VAPAASTI OMAA NÄKEMYSTÄ, OMAA TUNTEMUSTA, OMAA AJATTELUANI, JOPA OMAA LUOVUUTTANI JA TOINEN SITÄ OTTAA HUOMIOON JA KUUNTELEE!

Kävin jopa kolme kurssia. Ihmettelin itseäni, toisia ja siksi ihmettelen aina näitä kanavointeja. Ne on yleensä tulkittu yhden persoona-kulttuuri-historian kautta. Ei voi muuta. Ja siinä merkityksessä niitä kunnioitan, luen ja otan omani jos jokin kolahtaa.

Minä ja sinä, yhtä kunnioitettuja!


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Arkiviisu - 22.05.2007 15:05:44
Offia pukkaa - vaan tästä kun keskutellaan ..... :)

RV lainaten :-*  :-*  :-*.....Itselle tämä kanavointi kolahti siinä mielessä, että kyseiset aiheet ovat olleet elämässäni ESILLÄ ERITYISESTI  juuri nyt... uuden elämänvaiheen luomisen myötä.... :D

Lainaus
Lähetetty: tänään kello 12:24:21Kirjoittanut: nikki .....ja jotenkin oon aina vierastanut kanavointia,en jotenkin usko siihen,
tai tuo sana kanavointi on joteskii niin mukamas totuudellinen,ylhäältä annettu vastaus,joka ei jätä omalle ajattelulle ja kritiikille sanansijaa,.....
...AIVAN SAMAA MIELTÄ kirjoittajan~n i k i n  kanssa SIITÄ että " MITEN NIIN  ???  " kanavoitu teksti s i n ä n s ä   olisi jotenkin  enemmän totuudellista ~tai että "kanavointi" luo  tekstille tai viestille  ARGUMENTIN tai painoarvon pelkästään siinä ETTÄ teksti on saatu kanavoituna ~elävän fyysisen ihmisen kautta kuitenkin tulleena... mutta kun sen lähteenä mainitaan "kanavoitu" .... toisaalta kanavointia ollut jo aikojen alusta ..... ja yksi suurimmista ja merkittävimmistä teoksista itselleni on I H M E I D E N  oppikurssi ... joka olisi ihan oman ketjunsa mittainen ... vaan kanavoitua tekstiä .... kuten lukuisat muutkin esm . Sanaya Romanin koko kirjasarja ....Kryonin teokset .... onhan näitä ..... ja totta on että vielä joitain aikoja sitten kanavoitua tekstiä "tuli maailmalle "luettavaksi vain muutamilta ihmisiltä - vaan aika on tässäkin muuttunut.....
 
Niin että ei itsellenikään ole itseisarvo se että teksti on kanavoitua - vaan sen sisältö - olen ollut ja olen edelleenkin herkkääkin herkempi kuulostelemaan että "otanko vai jätänkö" jonkin tekstin - mutta esteeksi ei ENÄÄ asetu se että teksti on mahdollisesti kanavoitua - vaan SE että kolahtaako se - eli ei tietoa tiedon vuoksi VAAN senvuoksi että jotain siitä saan itselleni - jonkin ajatuksen, kokemuksen, oivalluksen,  - sillä eihän se ETTÄ kiinnostun siitä tekstistä , niin eihän se liitä minua mihinkään - ikäänkuin orjaksi tai aivopestyksi tahdottomaksi aivolähettimeksi - jonka oma tahto loppuu siihen paikkaan kun tekstiä lukee ja siitä kiinnostuu vaikka viidestä sanasta - tästä pelosta oletan olevan , ainakin useinmiten , kyse - sitä nimittäin itsekin pelkäsin aikanan - että oma tahtoni, kriittisyyteni, oikeuteni tehdä omia arvioita, valintoja TAI olla jotain mieltä jostain asiasta, ilmiöstä jne. ........ muka katoaisi EI kadonnut ¨en silti tahdo olla tuputtamassa tai tyrkyttämässä  - vaan ainoastaan tarjoamassa mahdollisuuden hänelle kuka tahtoo, haluaa, tuntee , kokee - että tässä voi tai voisi olla jotain itselleni - eikä se miten tässäkin asiassa ajattelemme merkitse sen enempää KUIN MITÄ SE MERKITSEE ITSEKULLEKIN ~

~eli ei minulle merkitse mitään se että lukeeko tai eikö lue ~ toinen ihminen näitä tekstejä, vaikka itse lukisinkin, tai että onko hän kiinnostunut samoista asioista kuin itse - en arvioi ihmistä sillä perusteella onko hän enemmän vai vähemmän henkinen, vai kokeeko toinen ihminen itseään ollenkaan henkiseksi TAI mitä toiselle merkitsee henkisyys ..... ainoastaan ihminen itsessään juuri tässä sellaisena kun hän on ihan ittenään ....  :smitten:

Ja totta sekin ETTÄ joskus se tyyli millä asia on tuotu "näkyville" kanavoiduissa kirjoituksissa ( ja siihen on monia syitä  ??? )voi asettua esteeksi ja jopa ärsyttää - juuri joidenkin toistojen kohdalla - vaan silloin kiinnostun kyllä kyselemään ITSELTÄNI - että mikä ärsyttää  ??? ... kuitenkin itseasiassa niinkuin kirjoitin rakkaudesta tuolla ihan toisella topicilla oleellista on   asia itsessään ja ne kokemukset ja oivallukset mitkä saan, ja että meneekö ne ärsytyksen ohi   ja yleensä menee  ???  - niin ärsytys=EGO vaikenee
..... egohan se ärhentelee kun "kun otamme vastaan jotain " mikä menee yli egon ymmärryksen - kun ego juurikaan voi ottaa vastaan muuta kuin sellaista mitä se pystyy lokeroimaan diagnosoimaan ja arvioimaan eli käsittelemään pelkällä järjellä - ja kyllä kanavoidut tekstit sen laatuista "ihmekurssia ovat" että egoa alkaa ravistella ... ;)

No nytpä ollaan vaihhdettu ajatuksia - JA HYVÄ ETTÄ OLLAAN kanavoiduista teksteistä - ja tuon tekstin aiohe on jäänyt aika vähälle - tai paremminkin tullut esille - rivien välissä....

Se vielä lisään ETTÄ yhtäkaikki ajattelen että vuodattaako näitä energioita meille ~ planeetat kulkiessaan, asteroidit ym. taivaan kaikkeudessa TAI meille ihmisinä fyysisellä silmillä ja mot-järjellä pelkästään selittämättömät "nk.aineettomat olennot tai tahot" ~niin joksenkin samasta on kyse - ettei kaikki ole nähtävissä pelkästään fyysisin aistein ja toisaalta kuitenkin on - jokaisella meistä kun on omat kokemuksemme ja näkemyksemme siitä mikä on totta ja todellista JA millaista jonkin täytyy olla että siitä tulee tai se on todellista - uskon asia tämä ei ole pelkästään ja yksistään - ja kuitenkin on sitäkin.... sen enempää ruotimatta näkymättömän ja näkyvän maailman todellisuuksia ja todenperäisyyttä ja olemuksellisuutta - juuri nyt ei tietämykseni siihen yllä  ... itselleni yhtä kaikki tämä näkyvä ja näkymätön , henkinen ja ainellinen - maa ja taivas makro ja mikrokosmos, ihmiskunta, luomakunta, kivikunta, kasvikunta, eläinkunta ...... ja sexuaalinen energia on todella elämänvoimaa - ja seksi ja rakastelu on vain pieni osa sitä ...... jotensakin näin näitä sanoja tähän naputtelin.... :smitten:


niinpä,uskallettava ilmaista itseäni silläkin saralla,
onhan se oikeesti elämänenergiaa,
ja
tuo koko sanahelinälitania on ilmaistavissa yhdellä ainoalla astrologisella aspektilla tällä hetkellä:
 :kuunsolmu: :aspect_con: :pallas: :kalat: :aspect_tri: :venus: :rapu:


Lainaus
Lähetetty: tänään kello 12:24:21Kirjoittanut: nikki
....samat asiat kun on nähtävillä monelta suunnalta,ja sitten vasta ne asiat vahvistuvatkin kun niille löytyy toistoa)...

alasolmu neitsyessä pitää kiinni järjestä ja päämääristä,
selitettävissä olevasta,lohi ui vastavirtaan kuin vastoin luonnonlakeja,
yläsolmu kaloissa yllyttää uimaan delfiinin lailla,
olemaan kuin kala vedessä,yhtymään kaikkeuden energiaan,
pallas korostaa luovuutta samoin kuin kolmioaspekti,
luovuuden hedelmällisyyttä kun emme haraa vastaan järjen äänellä
joka tyrskyssä



Itselle tämä kanavointi kolahti siinä mielessä, että kyseiset aiheet ovat olleet elämässäni nyt juuri nyt tuohon tapaan esillä yms. Seksuaalienergiani on todellakin lisääntynyt ja elämänvoima kohonnut ja sen kyllä huomaa ihan vain kadulla kulkiessakin.  ;) :D :-* :coolsmiley: :smitten:

Samoin minulla.

Lukiessani kanavointeja syväluotaan samalla omaa ajatusmaailmaani niitä vasten.


Nykyhetkessä, aina tässä ja nyt, kokoontuu mahdollinen tietäminen.
Siten ihmisen on mahdollista katsella toisen laatimia kirjoituksia kuin kaunista kedon kukkaa.

Kuka asettaa omat kirjoituksensa kedon kukkasiksi,
muistakoon, mitä ympärillään kukinnoitsee.

Muistaminen on sen näkemistä, että kaikki peilaa todellisuutta.

Lukemalla tekstin voin näet tunnistaa suhtautumiskantojani
Lukeminen on aina tulkitsemista oman ymmärryksensä
ja käsityskykynsä valossa.

 :)


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 22.05.2007 15:06:45
Vastaisitko Arkviisu vielä siihenkin, että kuka miesystävistäsi ajattelee tuon kanavoinnin suuntaisesti? Kukaan heistä, vai se viimeisin?

Siis eihän Kryon ym kosketa ollenkaan suuria massoja. Kuten sanoin; tiettyä osaa populasta.  


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Esmiralda - 22.05.2007 15:26:03
Vielä pikkuisen kanavoinnista, kun sitä ihmettelen, onko sen taustalla jokin päämäärä, miksi ja mitä varten? En löydä. En hoksaa.

Muuta kuin sen, että se on alue, jossa saa ainakin tuoda esiin aiheita.

Ja aihe jos mikään, niin seksuaalienergia on jotakin, minkä arvoa olisi hyvä laajentaa.

Jos on kysymys miehistä tai miehestä ja seksuaalienergiasta, niin kyllä minä olen saanut omankin miehen (joka ei yhtään ole 'henkinen' tyyppi) ymmärtämään mitä kaikkea tämä energia sisältää ja kantaa. Olkoon se sitten vaikka siitä sängystä lähtenyttä, mutta silläkin on laajuutta mikä heijastaa itsetuntoon, voimantunteeseen ja asioiden käsittelyyn tavallisessa arkipäivässä. Ja nytkin ilman sitä sänkyä, tiedostaa hyvinkin mihin kaikken sen voi panostaa.

Ei siinä niin kauheasti henkisyyttä tarvita. Seksuaalisuus liittyy myös hyvin laajaan ymmärtämiseen ihmisessä ja hänen toiminnoissaan.

Se on vain sana, jota tulkitaan milloin mitenkin asiayhteyksissä ja persoonallisuuksissa. Jokainen on varmasti myös valmis laajentamaan sanan tulkintaa ja sisältöä. Vaikka vain tutkimalla 'kanavointeja'.


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Arkiviisu - 22.05.2007 15:27:54
Vastaisitko Arkviisu vielä siihenkin, että kuka miesystävistäsi ajattelee tuon kanavoinnin suuntaisesti? Kukaan heistä, vai se viimeisin?  

OFFIA TAAS ETTÄ KOLISEE... VAAN EI HAITTAA PUHUTAAN NYT HALKI POIKKI JA PINOON ... :D
SA ....ihan varmasti voi sanoa - kun en ole juuri tästä kyseisestä kirjoituksesta hänen kanssaan puhunut - sen sijaan saman suuntaisesti kyllä tai sitten ei  :D .... " kaikki alkoi meillä" myös Coelhon  Alkemistista ... ja siitä että hän koki "henkisyyttä itsessään - ja oli aina jollain lailla tuntenut"... vaan oli sitä myös peitellyt " ja kääntänyt sille selkäänsäkin"... ja jo jonkin aikaa oli tahtonut  tutustua itsessään tähän puoleen .... henkiseen puoleen - vaan emme me enkä minäkään eroittele henkistä tai aineellista elämää ja näkyvää ja näkymätöntä analysoiden - vaan ne on läsnä molemmat niinkuin kaurapuuro ja auringonpaiste - opikeastaan me vasin eletään - ja samalla tiedostetaan ja ollaan tietoisia ja hyväksytään ja riemuitaan ja iloitaan ETTÄ meille on totta elämisen ja olemisen monivivahteisuus - monitasoisuus - moniulottuvuus - ja silti ihan tavallisina ihmisinä täällä ollaan ja eletään - reinot ja ainot jalassa ja tukka tuulentuppurassa - ja sädekehätkinon sydämissä :coolsmiley: ..... ei me juurikaan pohdita näiden tekstien sisältöä - enemmänkin meitä puhuttaa juuri elämänvoima~seksuaalienergia itsessään - että miten sitä hyödyntää luomisvoimana tässä pelastakaa maapallo operaatiossa....

JK. IHMEET JA ENKELIT JA TELEPATIA JA INTUITIO OVAT MEILLÄ JOKAPÄIVÄISTÄ - NE VAIN ALKOI KUN TAPASIMME... :D  :D :smitten:


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Hiisitär - 22.05.2007 15:47:10
Lainaus
Niin että ei itsellenikään ole itseisarvo se että teksti on kanavoitua - vaan sen sisältö - olen ollut ja olen edelleenkin herkkääkin herkempi kuulostelemaan että "otanko vai jätänkö" jonkin tekstin - mutta esteeksi ei ENÄÄ asetu se että teksti on mahdollisesti kanavoitua - vaan SE että kolahtaako se - eli ei tietoa tiedon vuoksi VAAN senvuoksi että jotain siitä saan itselleni - jonkin ajatuksen, kokemuksen, oivalluksen,  - sillä eihän se ETTÄ kiinnostun siitä tekstistä , niin eihän se liitä minua mihinkään - ikäänkuin orjaksi tai aivopestyksi tahdottomaksi aivolähettimeksi - jonka oma tahto loppuu siihen paikkaan kun tekstiä lukee ja siitä kiinnostuu vaikka viidestä sanasta - tästä pelosta oletan olevan , ainakin useinmiten , kyse - sitä nimittäin itsekin pelkäsin aikanan - että oma tahtoni, kriittisyyteni, oikeuteni tehdä omia arvioita, valintoja TAI olla jotain mieltä jostain asiasta, ilmiöstä jne. ........ muka katoaisi EI kadonnut ¨en silti tahdo olla tuputtamassa tai tyrkyttämässä  - vaan ainoastaan tarjoamassa mahdollisuuden hänelle kuka tahtoo, haluaa, tuntee , kokee - että tässä voi tai voisi olla jotain itselleni - eikä se miten tässäkin asiassa ajattelemme merkitse sen enempää KUIN MITÄ SE MERKITSEE ITSEKULLEKIN ~

AAMEN! ;D Allekirjoitan tämän kaiken myös omassa elämässäni ja omassa tavassani lukea kanavointeja ja välittää niistä heränneitä ajatuksia eteenpäin, jos näen sen aiheelliseksi. Kyseessä ei ole valitus, että "kuulkaas nyt, NÄIN ja NÄIN!" vaan kerron, miten itse asian tai tapahtuman ymmärrän ja kuulijasta/lukijasta itsestään on kiinni, onko hän samoilla linjoilla vai ei.

Toinen, mikä vaikuttaa paljon on se, että me luemme, puhumme ja tulkitsemme samoja asioita aivan eri tavoin.


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Arkiviisu - 22.05.2007 16:24:16
....

AAMEN! ;D Toinen, mikä vaikuttaa paljon on se, että me luemme, puhumme ja tulkitsemme samoja asioita aivan eri tavoin.
Esmiraldan tekstiin olen lisännyt värit, alleviivaukset ja hymiöt - ihan intuitiolla... :-*  :angel: ja soli kiljoitusvihleitä valmasti on - kun nopeasti kiljoittaa... ;D

Ei voi mitään! Innostun!  Tämä on mieltä kohottavaa keskustelua, elävää, monipuolista, toisiamme huomattu!

Minun on pakko ottaa sellainen reviirikierros (kuin aina suolla marjassa teen, kahlaan pitkän ympyrän, ennen kuin asetun paikoilleni)ja siis kahlata ihmisen ilmaisutaitoa vähän laajemmin.

Lyhyesi, karrikoiden.

Eleet ja tanssi kertoivat joskus ihmisen olemusta, tunteita aika suoraan kakistelematta, valehtelematta. Kehon on vaikea valehdella vieläkin.

Kunnes opittiin puhe. Ja sen ympärille tuli retoriikkaa, kaavoja, järkeä. Järjen mukana
luovittiin tilanteissa, peiteltiin, hyväksi käytettiin ja mitä kaikkea.

Ja opittiin kirjoitus. Mikä vapaus! Ja moni tuli teilatuksi. Moni avasi uusia uomia, ruhjoi vanhoja kulttuureja, toi esille vanhat totuudet, aitoudet. Ja tottakai kirjoitettiin lait, säännöt ja tulkinnat. Sensuuri jylläsi.

Nyt on tullut maailmanlaajuinen data-tieto, netti. Kontrolli uupuu. Säännöt, kieliopillisuus, painoarvo. Mikä uudenlainen vapaus. Me saamme nauttia siitä. Minä ainakin suollan aika vapaasti juuri niitä ajatuksia, joita sisin sattuu sylkäisemään. Vaikka ne ovatkin ympäristön ja tiedon muovaamia, usein tiedostamatta, joskus tiedostaen.

Tähän me saamme osallistua. Kun tässä yksin puhuu, sen voi kuulla hyvin moni. Hassua ettei sitä ujostele eikä kaihda. Kirjoittamisen uusi idea.

 :) Kanavointi, keino jokaisen ilmaista syvintään, paljon jokaisen sisällä liikkuu .... :smitten:

Kun itse olin esimmäisen kerran kanavointikursseilla, suurin huomioni oli se, että MINÄ OLEN SAANUT TODELLISEN LUVAN ILMAISTA NYT VAPAASTI OMAA NÄKEMYSTÄ, OMAA TUNTEMUSTA, OMAA AJATTELUANI, JOPA OMAA LUOVUUTTANI JA TOINEN SITÄ OTTAA HUOMIOON JA KUUNTELEE! .. :-*  :-* .


Kävin jopa kolme kurssia. Ihmettelin itseäni, toisia ja siksi ihmettelen aina näitä kanavointeja. Ne on yleensä tulkittu yhden persoona-kulttuuri-historian kautta. Ei voi muuta. Ja siinä merkityksessä niitä kunnioitan, luen ja otan omani jos jokin kolahtaa. .....

Minä ja sinä, yhtä kunnioitettuja!.... :smitten:


..... ah Esmiralda - itselleni on myöskin niin oleellinen osa elämää " henki ja elämä" LUOVUUS~liike¨~ tanssi ~ääni ~värit~kuvat  luominen ja synnyttäminen ~kaikki se mitä synnytän  itseeni ja ympärilleni  joka hetkessä kun olen elän hengitän, kävelen ja tanssin , nauran , itkenkin ja rakastan ... aidosti ja aitona  :-*

... ¨että minulle on paljon helpompi maalata ja tanssia tunteitani kun puhua niistä - ainakin tavoitan tunteiden ja energioiden syvyyden  ja  olemuksen ytimen herkemmin juuri tanssissa, liikkeessä, maalatessa, tai äänessä, tai LUONNON  elementeissä = on SEKSUAALIENERGIAA JA ELÄMÄNVOIMAA luonnollisimmillaan , aidoimmillaan , parhaimmillaan ..... tai ~vaikka puutarhatyöt  siemenien istutus, kukkasipuleiden istutus, mehiläispesät.... metsässä kulkeminen = yhteys yhtyminen luonnonenergioiden ja hengen ja elementtien kanssa ......

- ja siinä on se pointti myöskin nyt vaikka puheena olleen  kanavoinnin suhteen - eli silloin kun  sisimpäni viisas "se jokin" puhuu, kuuntelee ja ymmärtää samaa kieltä ja energiaa kanavoidun tekstin kanssa ~ymmärtää ~vaikka järki ei yksistään ymmärtäisikään , ihan heti ainakaan~ajan myötä sekin ~ niin avot ...  ;)  :D  :-*  :smitten:

.... itselleni kanavoidun tekstin tarkoitus ja kokemus on pääosin siinä että se on kokonaisvaltaista tietoa - jka tulee "nk. vaikka korkeammista tiedostoista" .... vähän samaan tapaan kuin HEUREKAT ja muut Galileo Galileit, Da Vinci tiedot että saamme  viestiä  ....." että älkääs nyt pelätkö tai kummastelko tai ihmetelkö siitä mitä maapallolla tapahtuu ~että kyse on tästä ja tästä - ja se voi teidän kehoissannne, mielessänne, olemuksissanne tuntua tältä ja tältä - ja on melko varmasti kyse tästä ja tästä - ja jos joku haluaa niin voi itsekin osallistua tähän "valokampanjaan" ja valokampanjalla tarkoitan sitä ETTÄ kun opin ja koen ja ymmärrän esm energioista ja siitä miten niitä käytän NIIN voin todella tehdä jotain konkreettista täällä maan päällä - että hyvä on kun rukoilee ja meditoi vaan ETTÄ kun esm ymmärtää ajatuksen voiman ja ajatuksista syntyvien tekojen voiman - voin saada paljonkin hyvää aikaseksi - pois-sulkien kaikenlaisten manipuloinnin - vaan puhtaasti universaalia hyvää tehden... että tässä itselleni se tarkoitus - että saan ymmärrystä sille mitä koen itsessäni ja ympärilläni - kun kerran olen alkanut tietoisesti tiedostaa.....niin näitä kanavointeja lukiessa saan todellisia ahaa oivalluksia, helpotuksen kokemukseja, ja juuri niitä lämpimiä läikähdyksiä....enkelin siipien kosketuksia!

Minä ja sinä, ja ME yhtä kunnioitettuja!....   :smitten:
 Aamen :angel:


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 22.05.2007 17:29:32
Miksi ihmeessä on off topic kysyä, uskovatko miehetkin tällaisiin juttuihin? Minulla ei kukaan exä, paitsi se yksi salaileva skorppari, olisi uskonut tällaista -


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Arkiviisu - 22.05.2007 17:41:09
Miksi ihmeessä on off topic kysyä, uskovatko miehetkin tällaisiin juttuihin? Minulla ei kukaan exä, paitsi se yksi salaileva skorppari, olisi uskonut tällaista -

.... ei kysymisesi ollut offtopicia VAAN oma vastaukseni ~jossa kirjoitin myös muustakin... ainakin niin kirjoittaessani ajattelin ... niin että sinun kysymyksesi oli ja on ihan kohdallaan ... :)

 :) ... no ensimmäisen kerran minullekin saapui kohdalle mies ~siis tarkennusta että onhan näitä ystäviä tuttavia, kavereita, hengenheimolaisia .... paljonkin - miehiä joille henkisyys on ihan tätä elämistä joka hetkessä .... vaan että tuli kohdalleni~ läheiseksi kumppaniksi mies kuka ymmärtää ja hyväksyy, tiedostaa, ja elää henkisyyttä ja henkisenä ~yhtäällä kuin ainneellisuutta aineellisena NIIN että tämä on SE JOKin joka meidän yhteyttä ja suhdetta  vain vahvistaa - kuin että se eroittaisi - siinä on meille yhteistä elämänvoimaa~seksuaalienergiaa ihan jokapäiväiseen olemiseen ja elämiseen .... niinpä tämä onkin meille molemmille jotain aivan ainutkertaista ja ainutlaatuista ~jossa jokainen päivä on kuin ihmettä... ennenkaikkea olemme oppineet ymmärtämään toinen toisiamme kaikkinensa ....  :)


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Esmiralda - 22.05.2007 17:41:50
Mies on ihminen siinä kuin nainenkin, mutta minä tietyllä tavalla vastasin juuri sinun kysymykseesi.  ;) Olkoon sitten mitä topicia.



Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Esmiralda - 22.05.2007 17:48:08
Jos tieto jaetaan rakkaan filosofini Spinozan mukaan karkeasti näin:
mielikuvatieto (alin tieto)
järkitieto (yhteinen tieto esim. siitä mitä on suudelma)
intuitiivinen tieto (ylin tieto, jumalainen tieto

Mutta missä voidaan vetää tarkka raja? Joku voi nimittää mielikuvaa intuitiiviseksi tiedoksi. Joku kiistelee mielikuvien ja järjellisen tiedon kanssa. Jospa se on kuin kerroskakkuspiraali, joka käy läpi jokaisen alueen ja tiivistyy lopulta, kristalloituu... en tiedä.

Ehkä seksi, tunne ja energiat voitaisiin samalla lailla tehdä kerroskakkuspiraaliksi. Sillä kaikki se on ihmisen elämää. Eihän ilman seksuaalisuutta olisikaan elämää ollenkaan.  ::)


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Arkiviisu - 22.05.2007 17:58:21
MUOKS.

Mies on ihminen siinä kuin nainenkin, mutta minä tietyllä tavalla vastasin juuri sinun kysymykseesi.  ;) Olkoon sitten mitä topicia.



Jeps :) ..... ja silti eläköön  :D  se pieni luonnon luoma ero meissä :coolsmiley:  :2funny:

Lainaus
ESMIRALDALTA
Ehkä seksi, tunne ja energiat voitaisiin samalla lailla tehdä kerroskakkuspiraaliksi. Sillä kaikki se on ihmisen elämää. Eihän ilman seksuaalisuutta olisikaan elämää ollenkaan.
  .... :-*  :-*  :-*

tämähän meillä  :aurinko: :kaksoset: on juuri ns. matka ja määrä ~yhdistää näitä energioita fem ja mask - aine ja henki - näkyvä ja näkymätön - yö ja päivä...... = elämänvoimaa= seksualienergiaa = uuden luomista ja synnyttämistä ~hengen muuntamista aineeksi- aineen muuntamista hengeksi  = alkemiallinen prosessi... henkistä alkemiaa kun vanha kuona eli lyijy sulaa kovassa kuumuudessa eli muutoksessa ja muuttuu kullaksi eli uudeksi kevyemmäksi olotilaksi... tietoiseksi ymmärrykseksi ~tiedostavaksi ymmärrykseksi... :D ko. alkemiallisen prosessin symbolit ovat hyvinkin tässä kuvassa !
t.  :aurinko: :kaksoset:  :askendentti:  :leijona:  :kuu: :oinas:


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Esmiralda - 22.05.2007 18:12:35
Arkiviisu! Sinä olet aivan mahoton vastailija, osallistuja ja kannustaja!! :smitten:

Suorastaan HYVÄ JÄTKÄ! ;D


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Arkiviisu - 22.05.2007 18:25:33
Arkiviisu! Sinä olet aivan mahoton vastailija, osallistuja ja kannustaja!! :smitten:

Suorastaan HYVÄ JÄTKÄ! ;D
...kiesus ja tziisus sentään Esmiralda mai friend... :smitten: ihan tulvahti onnenvedet silmäkulmiin - tän miä otan sydämeeni kyllä....ihana olla HYVÄ JÄTKÄ - niin siekii olet.... :-*  :D  :smitten:  :2funny:


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 22.05.2007 18:41:00
Ennen kai miehet pitivät itseään vilosohveina ja pappeina, onko roolit vaihtuneet kun en itse koe miehiä tiedostavampina. Tai edes tiedostavina. Vai mitenhän sen koenkaan.. jotkut harvat ovat, mutta ei sellaista kumppanuustasolla noin vain..

eli vähän teoreettiseksi jäi tämä kanavointi tällä kertaa..

Nyt olen vihdoin alkanut tajuta miten palsta toimii. Siis jos jokin asia ei toimi jossain ketjussa, siihen EI pidä kommentoida siinä ketjussa vaan yksityisviestinä. Just. En saanut edes sanoa, etten usko kaikkien kanavointeja tai että lainasin jotakuta. 


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Esmiralda - 22.05.2007 19:00:55
Hassu nainen! Juuri sinähän minua tulit vähän niin ku tukemaan! Ammuit täysillä. Ja silloinhan tulee takaisin. Siitähän se mielenkiinto minullakin syntyy. Sinä välillä vähän kiemuroit...anna olla.

Samassa veneessä me kaikki ollaan, toiset on hiljempää, toiset kieputtelee. Joku kiljahtaa silloin!  ;D


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Hiisitär - 22.05.2007 19:35:21
Minä tiedän aika montakin henkistä tietä tietoisesti kulkevaa miestä :coolsmiley: Ikähaarukka on paristakympistä yli 60.ikävuoteen. Kaikki nämä miehet eivät tosin kuulu lähipiiriini, he ovat tuttavia, ystävien ystäviä, heidän vanhempiaan, ystävien puolisoita tai henkilöitä, joihin olen vain joskus kerran törmännyt.


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Esmiralda - 22.05.2007 19:43:37
Minun isäni jos kukaan oli henkinen mies! Ja lähiympäristöstä nimittäisin toisen poikani.
Ja menneisyydestäni minulla oli parikin miesystävää, joista toinen juuri johdatti minut henkiselle tielle. Kaikki kiitos heille!

Kait ne siinä kuin naisetkin! En ymmärrä tätä vähättelyä.  :idiot2:


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Arkiviisu - 22.05.2007 20:29:30
Ja menneisyydestäni minulla oli parikin miesystävää, joista toinen juuri johdatti minut henkiselle tielle. Kaikki kiitos heille!

Kait ne siinä kuin naisetkin! En ymmärrä tätä vähättelyä.  :idiot2:

...itse en lainkaan vähättele ~yhtä kaikki ~vaan sen verta olen läheltä seuratessa oppinut  tai saanut ymmärrystä että vaikeus on useinkin miehillä itsellään - on melkoinen prosessi löytää  ja hyväksyä henkiset voimansa ~ kun vanhan kaavan mukaan " oli suo, kuokka ja Jussi..." ....  :)


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 22.05.2007 21:49:37
Tunnenhan minä sitä jooga et meditaatiosakkia, mutta alanko ehdotella niille jotain tällaista? En. Isäni ei ole yhtään henkistä tyyppiä eikä se ainakaan ollut mies, joka minut tielle veti..


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Mika-Matti - 23.05.2007 11:01:59
Lukiessani kanavointeja syväluotaan samalla omaa ajatusmaailmaani niitä vasten.

Sen sijaan hylkäämällä jonkin tekstin niskojani nakellen
asenteella "nämä ovat taannehtivia"
hylkäisin myös tilaisuuden syynätä omankin tietoistumiseni vainioita tuotakin tekstiä vasten.


Ehkäpä tätä tarinointiakaan ei olisi olemassakaan, ellei joku olisi tätäkin kanavointia "kritisoinut" tai ehkäpä paremmin sanoen tuonut eriävää mielensä tuomaan tietoisuuttaan esiin sitä vastaan, ja sen avuilla nyt jokainen halukas voi seuloa omaakin sisäisyyttään olan takaa. Eli sitä, etteikö olekin Aapisesta aika siirtyä toiseenkin osaan, jos kerran kaikkia enää ei huvitakaan tavata samoja alkeita, jotenka sitä saa mitä tilaa.  ;) :)

Luenkin kanavointeja "kritiikillä".  :)

Aapisesta siirrymme eteenpäin jokaisella lukemalla.
Lukematta jättäminen puolestaan ehkä suojelee ihmistä tiedonsyötön kakofonialta - luottaen näin myös oman valonsa kertomaan.

Itselläni on ollut vaihe, jolloin tuskin kykenin lukemaan minkäänlaisia tekstejä - ehkä Aku Ankkaa lukuunottamatta.
En tuolloin päässyt avaamiani kirjoja paria sivua edemmäksi.

Ehkäpä juuri tuo kokemus "irtautumisesta tekstisidonnaisuudesta"
avasi silmäni tunnistamaan kanavointienkin arvon sinänsä.

On näet hienoa saada tunnistaa,
mitä on "syvänäöllä" luettavissa - tekstisokeudestaan huolimatta.

Kiitollisimpia lukemuksia ovat olleet ne tuotokset,
joissa henki kuultaa yleisen tietämyksen, nk. kollektion harhan, läpi.

 ;)

Joten kiitos siitä itse kullekin. Sillä tiedätte sen:
mitä teistä ja ilmaisustanne kumminkin kuultaa läpi.

Se teistä olen...naisin; oman polkunsa näkökulma NYT.

 :smitten:


Otsikko: Vs: SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Valo - 23.05.2007 14:05:11
"Tiesin sen mutta en uskonut itseeni kuin vasta sitä muualtakin katselemalla."  ;D tulee tuommoinen olo


Otsikko: Vs: terveisiä Kotoa ~ RAKKAUDEN HOLOGRAMMI
Kirjoitti: Arkiviisu - 18.05.2008 09:13:00
RAKKAUDEN HOLOGRAMMI
- Rakastuminen itseensä

Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother
( www.lightworker.com)
15.5.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Steveltä:


Tämän kuukauden viesti liittyy hologrammeihin ja rakkauteen. Ryhmä sanoi, että maapallo alkoi hologrammina ja tulemme oppimaan lisää niistä lähitulevaisuudessa. Kun kolme tai useampi valonsäde risteää, ne voivat muodostaa kolmiulotteisen kohteen, jota kutsutaan hologrammiksi. Tässä viestissä Ryhmä sanoo, että tätä samaa periaatetta voidaan käyttää muiden valomuotojemme kanssa. Tässä he osoittavat meille, että löytämällä ja käyttämällä monia rakkauskulmia, voidaan luoda hyvin taianomainen rakkaushologrammi. Jos kolmiulotteinen kohde voidaan luoda kolmella valonsäteellä, mitä voidaan luoda kolmella rakkaussäteellä?

Isoja haleja ja lempeitä tönäisyjä.

Steve Rother

***********

Terveisiä kotoa


Pitäkää kiinni kristalleistanne… Tässä sitä mennään!


Rakkaat ystävät, tämä on erityinen päivä.
Tämä on sen prosessin aktivointi, jonka aloititte jokin aikaa sitten. Se yhdistyy nyt päivittäiseen ihmiskokemukseen. Tämä aktivointi auttaa herättämään ihmiskunnan uuden tason. Kyse on kristalliheräämisestä maan päällä. [Selityshuomautus: Ryhmä on usein käyttänyt sanaa "kristalli" kuvaamaan uutta energiaa ja niitä korkeampia värähtelyjä, joita kohti kuljemme nopeasti tällä hurjalla matkalla. He sanovat, että ihmiset ja kristallit resonoivat luonnostaan. Kristalli on (maan) mineraalikunnan korkein taso ja ihminen on eläinkunnan korkein taso. Siksi niillä on luontaista ymmärrystä ja harmoniaa.]

Ihmiskunnan nopea evoluutio on äskettäin saavuttanut erään värähtelyresonanssin. Tämä on samanlainen kuin energiakatto, missä evoluutio kohtaa luonnollista vastustusta. Se on vapautumassa. Tässä uusia asioita ilmestyy jokapäiväiseen maailmaanne melkein, kuin ne olisivat olleet siellä kaiken aikaa.

Nämä ovat kylvettyjä siemeniä, jotka nyt tulevat taimelle ihmiskunnan kollektiivissa. Ajatukset ja käsitykset joita kerran pidettiin marginaalisina, tulevat nyt osaksi jokapäiväistä todellisuuttanne. Ne johdattavat teidät voimaantuneen ihmisen aikakauteen.

Tarjoamme ajatuksia ja käsityksiä auttaaksemme teitä venyttämään uskomusjärjestelmiänne, niin että voitte helpommin omaksua tämän uuden energian ja käyttää sitä. Näin tekemällä keksitte, miten voitte sovittaa tämän jollain tavalla elämäänne ja missä sitä voidaan käyttää päivittäin. Tarkoituksemme on antaa teille tilaisuuksia nähdä asioita eri näkökulmasta.

Tänään haluamme puhua eräästä todellisuutenne energiamuodosta, joka tunnetaan valona. Se valo josta olemme puhuneet, on ymmärretty täysin väärin ihmisten keskuudessa - erityisesti tiedemaailmassanne. Se mitä nimitätte sähkömagneettiseksi spektriksi, on todellisuudessa vain pieni osuus koko valospektristä. Mikä tärkeintä, puhumme siitä, miltä se näyttää ja miten sitä on käytetty menneisyydessä, jotta voitte ymmärtää, mitä tapahtuu tulevaisuudessa.

Valmiina, paikoillanne, luo!

Asiat liikkuvat nyt hyvin nopeasti ja monia aikajanajaotteluja ja joitain päivämääriä, joita olette asettaneet itsellenne, kuten vuosi 2012, on työnnetty eteenpäin. Olette kokemassa asioita, joita ihmisten ei koskaan ollut tarkoitus kokea tässä pelissä. Siksi kaikkien silmät ovat kiinni teissä nyt, kun teette valintojanne. Teidän ei oletettu jatkavan tätä peliä näin pitkään. Tässä te kuitenkin olette tekemässä muutoksia tuodaksenne lisää valoa Kotoa.

Ajattelun hallitseminen - valon ohjaaminen

Olette päättäneet astua uuteen todellisuuteen ja luoda sen siirtyessänne eteenpäin - luoda polun jalkojenne alla juuri ennen, kuin jalkanne osuu maahan. Tietenkin teette tämän hyvin taianomaisesti. Ette näe sitä taikaa, mikä tapahtuu jalkanne osuessa maahan. Teillä ei ole aavistustakaan siitä, että loitte tuon polun itsellenne. Odotuksenne luo sen. Tämän tiede on alkamassa ymmärtää. Kokeen tarkoitus määrää sen lopputuloksen.

Ihmiskunnan luomiskyvyt kasvavat paljon nopeammin kuin koskaan aiemmin. Aiemmin oli aina aikaviive, joka piti teidät turvassa kyvyttömyydeltänne hallita ajatuksianne. Ilman aikaviiveen suojaa jokainen ajatuksenne loisi välittömästi ja olisi helppoa jäädä kiinni loputtomaan silmukkaan, mikä ei etene minnekään. Pelin alussa siis asetitte aikaviiveen, jolloin teillä olisi ajatus ja sitten kestäisi hetken, ennen kuin se ilmentyisi. Tämä rikkoi silmukan ja näytti toimivan jonkin aikaa, mutta ihmiskunnan jatkuvan värähtelykohoamisen myötä tämäkään ei enää palvele teitä samalla tavalla kuin ennen.

Tuo aikaviive on katoamassa hyvin nopeasti. Jokainen ajatus joka teillä nyt on ja jota ylläpidätte yli seitsemän sekuntia, aloittaa ilmentymisprosessin. Suuri osa energiastanne edessä olevan siirtymäkauden aikana käytetään yrittäen pyyhkiä pois ne luomukset, joita ette oikeastaan halunneetkaan, vaan satuitte vain ajattelemaan niitä tuolla hetkellä.

Vanhanaikainen syy-seuraussuhde


Pyydämme teitä tarkastelemaan omaa ajatteluprosessianne, koska ajatusten hallinnassa ei ole kyse vain täydellisten ajatusten pitämisestä mielessänne. Ei ole mahdollista, että teillä on vain täydellisiä tai energialtaan positiivisia ajatuksia koko ajan. Olette sijoittaneet itsenne peliin, missä teidän on koettava negatiivista energiaa vain ymmärtääksenne, mitä positiivinen energia on. Sen tuloksena kokemuksessanne on oltava jatkuva kontrasti. Elämässä on oltava rytmi.

On aina negatiivisia ajatuksia, joita tulee mieleenne. Jos vakuututte niistä tai kiinnitytte niihin, niistä tulee välittömästi todellisuuttanne. Jos kuitenkin annatte niiden vain virrata mielenne läpi ja sanotte: "Tämä on todella negatiivinen ajatus. En halua roikkua kiinni tässä." ja annatte sen virrata läpi, toinen ajatus on hyvin lähellä sen takana.

Muistakaa, että te olette osa universaalia energiaa ja universaalia alitajuista mieltä ja kaikkia ajatuksia kulkee aivojenne läpi. Kaikkia tunteita kulkee tunnekehonne läpi, kaikkia ajatuksia aivojenne läpi… Voitte valita, mitä ajatuksia ja tunteita kutsutte omiksenne. Voitte valita ne, mitkä ruokkivat teitä, mitkä kuluttavat energiaanne tai mitkä haluatte pitää kentässänne ja yhdistyä niihin.

Sen oppiminen miten virratetaan energiaa kenttänne läpi, sallii teidän tulla aktiiviseksi osallistujaksi valintojen tekemisessä. Tätä ihminen tekee parhaiten ja sen kanssa tulitte työskentelemään tänne. Avaimena tässä on sydämenne seuraaminen, sillä se tuntee todellisen eron niiden asioiden välillä, jotka ruokkivat tai kuluttavat teitä. Kuunnelkaa tuota sisäistä ääntä.

Havainnollistamme tätä käytännöllisesti. Palaamme maapallon alkuun. Kerromme teille jostain, mikä tapahtui ennen suurta pamausta, koska on edelleen epäselvää, mitä suuri pamaus itse asiassa oli. Mikä tarkkaan ottaen räjähti kaiken sen tapahtumiseksi? (Tässä Ryhmä viittaa suoraan kollektiivisiin luomiskykyihimme. He sanovat, ettemme ole vielä kirjoittaneet menneisyyttämme suureen pamaukseen saakka.) Nyt tiede alkaa kyseenalaistaa ja ymmärtää, ettei ole todellista aikayhteyttä. Aletaan ymmärtää, että voidaan palata alkuun ja muuttaa sellaisia asioita kuin suuri pamaus, mikä vuorostaan muuttaa kaikki kokemuksenne tähän mennessä. On mahdollista palata sinne, mitä kutsutte historiaksenne, ja muuttaa sitä. Se tulee olemaan suuri osa tulevaisuutta, mitä luotte.

Maapallo, kuten kaikki asiat, alkoi jumalan ajatuksena. Jos viemme tämän käsityksen vähän pidemmälle, ihmisten on helppoa ymmärtää se, koska uskotte jumalan olevan kaikkivaltias ja kaikkivoipa. Jokainen jumalan ajatus ilmentyy välittömästi. Eikö tämä ole juuri sitä, mitä kerroimme tapahtuvan ihmisille? Näettekö tässä samankaltaisuutta?
Toivomme, että alatte nähdä pelin, koska tätä tapahtuu.

Peli alkaa kirkastua, alatte nähdä verhon taakse. Näette omien ilmentymienne alkavan ajatteluprosessinne välityksellä. Annamme teille muutamia ajatuksia siitä, miten tämän kanssa työskennellään, ja ajatuksia asioista, joita voitte tehdä työskennelläksenne tämän energian kanssa oman positiivisen tilanne hyväksi.

Alussa

Alussa jumalan ajatus lähetti valonsäteen, kuten me sitä kutsumme. Tämä valonsäde tuntuu fyysisessä olemuksessanne rakkautena. Tunnette sen rakkauden tunteena, joten meidän on mahdollista sanoa, että rakkaus on valon perusenergiaa. Käytämme tuota termiä hetken. Miten tämä toimii? Se on hyvin yksinkertaista, koska sillä hetkellä kun kuka tahansa henkilö tai jumalan kaltainen olento ylläpitää jotain ajatusta, siitä tulee energiasäde, joka astuu hänen omaan energiakenttäänsä ja on vuorovaikutuksessa häntä ympäröivän maailman ja universaalin energian kanssa. Kenttä magnetisoituu vetämään puoleensa tuota luomusta.

Mitä jos teillä olisi sitten toinen jumalan ajatus, joka olisi toinen tapa katsoa samaa luomusta? Kuvitelkaa nyt tämä luomus monista havaintokulmista. Silloin teillä on monia valonsäteitä, jotka tulevat eri kulmista kohdatakseen yhtenä. Tämä antaa harhakuvan fyysisestä kolmen ulottuvuuden kohteesta. Tunnette tämän todellisuudessanne hologrammina. Useat valonsäteet jotka risteävät yhdessä kohdassa, luovat harhakuvan todellisesta, kolmen ulottuvuuden kohteesta. Vain tämä tarvitaan, sillä koko elämä ei ole muuta kuin harhakuva.

Maapallo alkoi valon hologrammina, aivan kuin maailmankaikkeuskin. Tämä oli alku ja tästä kohtaa luotiin maailmankaikkeus sen ympärille, myös suuri pamaus, joka laittoi sen liikkeelle. Kaksi sisarusta, Mars ja Venus, loivat maapallon tarkoituksella. Nämä kolme sisarusta jakoivat tasapainon, mitä kutsutaan hiilidioksidiksi, ja loivat elämää kaikille kolmelle planeetalle. Tuli kohta, jolloin vain yksi planeetta pystyi tasapainottamaan riittävästi hiilidioksidia säilyäkseen, joten kaksi sisarta laittoi energiansa yhteen sisareen keskellä ja hengitti elämän planeettaan, joka alkoi valon hologrammina. Jollain tavalla kolme valoa ikään kuin loivat lisähologrammin, josta tuli maapallon uusi painos.

Rakkauden hologrammin muodostaminen


Puhutaanpa rakkaudesta. Rakkaus hämmentää monia valotyöntekijöitä, rakkaat ystävät. Puhutaanpa rakkauden energiasta. Näemme rakkauden kaiken elämän perusenergiana. Verratkaa sitä ihmisen määritelmään rakkaudesta ja näette, miten ne eroavat. Kerromme teille, että rakkaus on energiamuoto siinä spektrissä, jota kutsumme valoksi. Siksi hologrammi joka voidaan luoda valolla, voidaan luoda myös rakkaudella. Haluamme kertoa teille, miten tehdään rakkauden hologrammi.

Se tapa jolla me näemme ihmisrakkauden ilmaisemisen, on tasapainottamista. Jokainen teistä on jonkin verran poissa tasapainosta jonkin energianne osalta. Etsikää henkilö joka voi auttaa tasapainottamaan tämän energian, ja teillä on suuri mahdollisuus syvään ja kestävään suhteeseen.

Periaatteessa suhteet ovat peili.
Näette itsenne heidän silmissään ja heijastatte heitä. Silloin kuin kaksi ihmistä kohtaa ja muodostaa yhteyden ja yksi katsoo toista silmiin ja näkee itsensä noissa silmissä, se on sydämen aitoa heijastusta. Jos pidätte ihmisestä jonka näette hänen silmissään, teistä tulee ystävät. Jos rakastatte tuota ihmistä jonka näette hänen silmissään, muodostatte rakkaussuhteen.

Sana "rakkaus" on merkinnyt hyvin paljon ja kuitenkin niin vähän. Se on ollut hyvin rajoittunutta pienille alueille, mukaan luettuna seksuaalisuhteiden pieni alue. Ihmiset ovat kehittäneet tavan työskennellä ehdollisen rakkauden kanssa. Ehdollinen rakkaus on toiminut erittäin hyvin olemassaolonne matalammissa värähtelyissä. Kun siirrytte eteenpäin, eikä ole mikään salaisuus, että siirrytte ehdollisesta rakkaudesta ehdottomaan rakkauteen. Tulette huomaamaan ehdollisen rakkauden melko ainutlaatuiseksi ihmisen keksinnöksi. Siksi ei ole mahdollista tehdä ehdollisen rakkauden hologrammia.

Ehdoton valo


Annamme teille erityisesimerkin. Sanotaanpa, että teillä on yksi suhde, joka merkitsee teille paljon. Välitätte todella tästä henkilöstä ja teillä on suhde. Itse asiassa näemme tässä kolme värähtelyä: te kaksi ja kolmas värähtely, joka on teidän kahden harmonia. Silloin kun kaksi värähtelyä kohtaa ja tukee toisiaan, ne luovat kolmannen värähtelyn, mitä kutsumme suhteeksi.

Monet teistä ovat kiinni suhteessa, ei siinä rakkaudessa jota näette heijastettavan. Tämä liittyy kiinnittymiseenne rakkauden ideaan tai käsitykseen. Kun jatkatte kehittymistänne, alatte päästää irti kiinnittymisestänne rakkauteen. Tämä on ensimmäinen siirto ehdottomaan rakkauteen. Ei ole helppoa tehdä tätä, sillä onnistumishistorianne perustuu suurelta osin ehdolliseen rakkauteen.

Tapahtuu niin, että katsotte itseänne tämän henkilön silmien kautta ja rakastatte näkemäänne heijastusta, joten alatte rakentaa jotain hänen kanssaan. Ajan kuluessa muodostatte suhteen. Jossain kohtaa toinen tai kumpikin teistä alkaa kasvaa hyvin nopeasti ja suhde alkaa kasvaa erilleen. Jos voitte aloittaa rakkauden hologrammin, se voi siirtyä moniulotteiselle tasolle, mikä tekee kaikista näistä siirtymistä helpompia.

Annamme muutamia käytännön esimerkkejä, miten voitte tehdä tämän. Aloitetaanpa rakkaussuhteesta. Sanotaanpa, että rakastutte siihen tapaan, miltä joku saa teissä tuntumaan. Keskittykää siihen ja sitten etsikää toinen kohta, johon rakastua. Kyllä, etsikää jotain muuta hänessä, mihin voitte rakastua. Kuvitelkaa tämä valonsäteenä, joka osuu kohteeseen jostain toisesta kulmasta. Tehkää siitä jotain uutta ja muodostakaa siitä niin vahva kuin voitte. Etsikää sitten vähintään yksi lisäkohta, johon voitte rakastua, ja tehkää parhaanne keskittyäksenne niihin kaikkiin ja rakentaaksenne niitä. Olette juuri luoneet rakkauden hologrammin.

Tämä on nyt energiajälki, joka pysyy eetterissä. Jos jälkeä ei estetä, se on muoto, jonka ympärille energiaa luonnostaan kerääntyy. Rakkauden hologrammia voidaan käyttää parantamaan monia muita asioita, mukaan luettuna liiketoiminta, projektit ja monentasoiset suhteet. Se perustuu kokonaan ehdottomaan rakkauteen. Se ei luo suhdetta, koska suhteet paremminkin rakennetaan kuin luodaan. Mutta se tekee tilaa parhaalle mahdolliselle heijastukselle suhteessa ja mahtavalle kommunikoinnille.

Ymmärtäkää, että kyse on jollain tavalla omasta heijastuksestanne, johon rakastutte hänessä. Tavallaan luotte hologrammin rakastumalla omaan heijastukseenne.

Monipuolinen rakkaus

Jokainen henkilö on monipuolinen. Teissä on osia jokaisen ulottuvuuden todellisuudessa. Jos pysytte rakastumaan taitelijaan ja parantajaan jossakin henkilössä - tuon henkilön eri ulottuvuuksiin - niin pystytte tunnistamaan saman henkilön eri puolia. Tätäkin voidaan käyttää hyvin taianomaisen rakkauden hologrammin luomiseen.

Se sallii teidän nähdä itsenne hyvin ainutlaatuisella tavalla - tavalla joka vain vahvistuu, kun siirrytte tasolta toiselle. Mutta se merkitsee noiden mahdollisuuksien etsimistä. Se merkitsee noiden henkilön eri osien etsimistä, joihin voitte rakastua. Se merkitsee myös rajoituksista irtipäästämistä. Se merkitsee vapautumista rakastumisen ja sattumisen pelosta. Sattuuko teihin taas? Kyllä, melko varmasti voin taata sen. Kyllä, vähintään kerran ja kenties useamman kerran, jos olette onnekkaita.

Mitä ehdottomampaa se rakkaus eri kulmista on, mitä voitte tuoda jokaiseen suhteeseen, sitä syvempää ja helpompaa kommunikointi on, eikä taipumus erilleen kasvamiseen ole ongelma. Tämä antaa teidän nähdä hyvin ainutlaatuisen ja erityisen näkökulman itsestänne ja perimmiltään te rakastutte itseenne. Kun tämä tapahtuu, alatte päästää irti itsenne ulkopuolisesta rakkauden tarpeesta.

Tämä on itse asiassa paras tilanne aloittaa sellaisen suhteen rakentaminen, jossa kaksi hyvin vahvaa yksilöä voivat kulkea rinta rinnan tukien toisiaan ehdottomasti. Mitä ehdottomampaa rakkautta voitte tuoda mihin tahansa suhteeseen - on kyse sitten rakkaussuhteesta, lapsistanne kotona tai pomosta työpaikalla - niin etsikää noita osia, jotka heijastavat teitä hyvin ja vahvistakaa niitä. Voitte sanoa: "Miten voin rakastua tähän henkilöön täydemmin? Miten voin arvostaa tämän henkilön jokaista puolta? Miten voin löytää uusia asioita, joihin en ole kiinnittynyt, mutta joita voin rakastaa, koska näen oman heijastukseni niissä?"

Olette nyt värähtelytasolla, jossa voitte luoda tämän energian ja kulkea eteenpäin uuden rakkausmuodon kera, mikä siirtyy helposti yhdeltä tasolta seuraavalle. Meillä ei ole mitään ehtoja. Odotuksemme teitä kohtaan ovat: ei mitään. Rakastamme teitä sen vuoksi, että olette sitä, kuka olette.

Lisäaika

Teillä on ollut rohkeutta lähteä Kotoa, jättää perintönne, tulla alas leikkimään tätä peliä, laittaa verho eteen ja olla jopa muistamatta, että olette taianomaisia. Teillä on rohkeutta tulla tänne törmäilemään toisiinne ja luomaan tuskaa ja vaikeuksia, jotta voisitte saada sielun ihmiskokemuksen - ja se vaatii rohkeutta. Olette suurimpia parantajia, joita on koskaan elänyt, vaikkeivät jotkut teistä pidä itseään parantajina. Vaikutatte asioihin - ette ainoastaan omassa todellisuudessanne, ette ainoastaan maailmassanne, vaan ympäri Kaikkeutta.

Koskaan ennen ei ole ollut olentorotua, joka on ohittanut lopun ja ottanut pelissä lisäajan. Näin on tapahtunut ihmiskunnan kohdalla ja luotte peliä kulkiessanne eteenpäin. Ei ole mitään suurta suunnitelmaa ja teette sitä erittäin hyvin.

Alatte paljastaa salaisuuksia, jotka ovat pitäneet verhon kasvojenne edessä. Mitä enemmän pystytte leikkimään rakkaudella, sitä enemmän voitte nähdä, miten katsotaan jonkun toisen silmiin ja rakastetaan itseään ehdottomasti, ilman odotuksia. Teillä on tilaisuus olla onnellisia tällä planeetalla. Se ei ole helppoa. Jos se olisi helppoa, kaikki olisivat ihmisiä. Näin ollen vain korkeimmat ovat tulleet ihmisiksi ja kiitämme valonne jakamisesta kanssamme.

Teillä ei ole aavistustakaan siitä, miltä tämä todellisuudessa näyttää. Kaikkien ulottuvuuksien todellisuudet yhdistyvät ja on yksi valonsäde, joka tulee ulos kaikesta ja se on maaplaneetta - ja se on ihmiset, jotka vievät tämän kaiken täysin uudelle tasolle. Kävelette siivet selässänne ja toivomme, että teillä on hauskaa luodessanne valon hologrammeja, jotta näette heijastuksenne eri tavoin.

Suuresti kunnioittaen tervehdimme teitä ja pidämme teitä sylissämme. Toivomme heijastavamme sitä, keitä todella olette, ja auttavamme teitä muistamaan sen, minkä tiedätte jo syvällä sisällänne. Lähdemme luotanne kolmen yksinkertaisen muistutuksen kera. Kohdelkaa toisianne hyvin kunnioittaen, sillä ette ole yksin tällä polulla. Avatkaa ovi aina, kun on mahdollista, ja hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Muistakaa, että tämä on peliä, ja pelatkaa hyvin yhteen.

Espavo


Ryhmä


Otsikko: Vs: Terveisiä Kotoa ~SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Ippuska - 18.05.2008 10:01:10
 :smitten:


Otsikko: Vs: Terveisiä Kotoa ~SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Chandra - 18.05.2008 12:48:27
Aivan ihana! :angel: :angel: :angel:

Ja juuri nyt! :D :smitten:
Siis ovi yhä useammin auki vaan ja oppimaan! :D :D :D


Otsikko: Vs: Terveisiä Kotoa ~SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Hiisitär - 18.05.2008 13:08:30
Olipa ihanaa löytää taas tämä kanavointi! Juuri,kun olemme miettineet ystävättäreni kanssa miksi messenger-keskustelumme hyppäävät minuutissa ihan mistä tahansa aiheesta kamalaksi seksuaaliseksi virnuiluksi ja huumoriksi, niin että nauretaan vedet silmissä. Ihan kuin pahaiset teinipojat ja sitten kuitenkin pitäisi olla niin universaalia että (kuten olemmekin) ;D Se siis näköjään vaan kuuluu tähän aikakauteen.


Otsikko: Vs: Terveisiä Kotoa ~SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Esmiralda - 18.05.2008 20:46:30
Jäin jumiin tähä huomioon:

...2012, on työnnetty eteenpäin.

Ja kun olen luullut, että saan kokea jotain...outoa...tämän elämäni aikana!  ???


Otsikko: Vs: Terveisiä Kotoa ~SEKSUAALIENERGIAN LISÄÄMINEN~ELÄMÄNVOIMAN KOHOTTAMINEN
Kirjoitti: Arkiviisu - 19.05.2008 09:58:53
Jäin jumiin tähä huomioon:

...2012, on työnnetty eteenpäin.

Ja kun olen luullut, että saan kokea jotain...outoa...tämän elämäni aikana!  ???

Esmiraldainen  :-*

lukuja, numeroita 2012, 3006, 5008, 12020 sou  ... ovat , päästää irti ja kokee tuntee haistaa maistaa elämää  ;) :-* :angel: :smitten: