Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: Mimia - 21.07.2006 13:31:11



Otsikko: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: Mimia - 21.07.2006 13:31:11
Ja taas lisää näitä miun tiivistelmiä asteroideista!!  ;D (Teksti "Ajattomat Arkkityypit" Marja-Liisä Niemi-Anttila + "Maan ja taivaan väliltä" Raimo A. Nikula)

Eli missäs se Ceres teidän kartalla on ja miten kuvaukset eläinradan eri merkeissä puree teihin?

Ohje Cereksen löytämiseen:

1. Astro.com

2. Free Horoscope

3. Extended Chart Selection

4. Sen jälkeen valitse Additional objects-otsikon alta Ceres asteroidi

5.  Paina Click here to show the chart


Miulla Ceres luuraa trooppisessa kartassa Kaksosten merkissä ja 12.huoneessa eli Kalojen huoneessa. Sideerisessä kartassa Ceres taas on Härän merkissä ja sama huone tässäkin kartassa.



Kaksonen pitää hyvin paikkaansa, koska "Cereksen edustaja Kaksosissa saattaa omata kyvyn verbalisoida tunteita.". Tunteista puhun koko ajan ja vaadin sitä myös muilta. Kalojen huone antaa varmasti yllykettä tuohon vaatimiseen. Kaikkia asioita kommentoi aina, että miten ne koskettavat miun tunteita.  :angel:



Härkä tulee esille näin: "Härän teemoihin kuuluu myös materialismi. Tässä merkissä Ceres voi ilmetä hedonismina, nautinnollisuutena tai jopa ahneutena.".Kaikki tavarat miulle heti ja nyt!!! Rakastan ruokanautintoja, rakastan pehmeitä sohvia, rakastan tavaroita...  8)



Se kyllä minuu mietityttää, että Ceres kun nyt sijaitsee tuolla 12.huoneessa (joka viittaa entisiin elämiin), niin voisiko se tarkoittaako, että olen ollut mahdollisesti "suuräiti" entisessä elämässä??!!



CERES ELÄINRADAN ERI MERKEISSÄ (Demeter)

* Astrologiassa Cereksen pitäisi merkitä maan kasvun hyödyntämistä,
tuottavuutta, hedelmällisyyttä, biologista kasvua, huolehtimista lapsista, ekologista tietoisuutta ja ihmisen luontosuhdetta. Ceres voi liittyä maaseutuun suoraan, yhteyksiin kasveihin, eläimiin ja maaseudun ihmisiin.

* Ceres voi kertoa myös naisen murheesta, menetyksistä, lapsettomuudesta,
hedelmättömyydestä. Cereksen pitäisi viitata naistyyppiin, joka on ennen
kaikkea ÄITI, Suuri Äiti, joka elää lapsiensa kautta ja kokee suhteen miehiin vain biologisena välttämättömyytenä

* Cereksen asema syntymäkartalla viestittää huolehtimiskyvystä. Mikäli se on hyvin esillä, se kertoo tarpeesta hoivata ja pitää huolta, ravita ja kantaa vastuuta. Jos Ceres sen sijaan ei ole vahva, henkilö odottaa muiden täyttävän nämä tarpeet.


Oinas:
Ceres suosii omatoimisuutta ja aktiivisuutta sekä biologisista tarpeista huolehtimista. Lasten suhteen ei olla kovinkaan äidillisiä tai isällisiä vaan parhaimmillaan tuetaan lasten pärjäämistä ja omatoimisuutta; pahimmillaan jo pienten lasten odotetaan selviytyvän omillaan.

Härkä:  
Härkä liittyy runsauteen, hyvinvointiin ja vaurauteen – paratiisinomaiseen aikaan. Syvemmällä tasolla Härkä on äärimmäisen kiinnipitävä merkki. Härän teemoihin kuuluu myös materialismi. Tässä merkissä Ceres voi ilmetä hedonismina, nautinnollisuutena tai jopa ahneutena.

Kaksoset:
Huoleton hetken lapsi Kaksonen ei ainakaan välitä suuremmien muiden tarpeista. Mahtaako Ceres Kaksosissa muistaa aina huolehtia itsestäänkään? Parhaimmillaan Cereksen edustaja Kaksosissa saattaa omata kyvyn verbalisoida tunteita.

Rapu:
Ceres voidaan yhdistää astrologisesti ennen muuta Rapuun, jota on pidetty äitiyden merkkinä. Käytäntö kuitenkin osoittaa, että lähestulkoon kaikki, joilla Rapu on esillä syntymähetkellä, eivät ole hoitavia tai huolehtivaisia, vaan saattavat päinvastoin ilmentää täysin erilaista naisarkkityyppiä, itsenäistä Artemista. Toki löytyy myös Rapu-naisia, joiden hoivaamisvietti kehittyy aina ylihuolehtivaisuuteen asti. Pahimmillaan Ceres-Rapuäiti voi pitää lapsestaan kiinni siinä määrin, ettei anna tämän kasvaa tai itsenäistyä. Huolehtiessaan toisesta hoitaakin omaa tarvitsevuuttaan.


Leijona:
Cereksen sijainti Leijonassa voisi olla edullinen esimerkiksi lastentarhan tai peruskoulun opettajalle. Asema lisää lapsirakkautta, mutta lapsia saatetaan pitää myös oman itsen jatkeena. Koska auktoriteettia ja arvovaltaa löytyy, henkilöissä on alttiutta komenteluun ja käskemiseen.

Neitsyt:  
Neitsyessä Ceres-teema tulee esiin yhtä materialistisesti kuin toisessa maan merkissä Härässä. Koska Neitsyt yhdistetään ravintoon, Cereksen käytännölliset puolet ilmenevät tässä merkissä positiivisesti; Neitsyt voi olla hyvä ruoanlaittaja. Pahimmillaan muista huolehtiminen on kuitenkin tietoisesti harkittua ja laskelmoitua.

Vaaka:  
Vaa’assa sijaitessaan Ceres painottaa keskinäisen huolehtimisen tärkeyttä ihmisten välisen vuorovaikutuksen ja yhteyden muotona. Vaaka-Ceres voi olla herkkä muiden tarpeille muttei välttämättä tiedosta omiaan. Ihmissuhteissa saattaa esiintyä riippuvaisuutta ja taipumusta ylläpitää symbioosia.

Skorpioni:  
Koskettavat kuolemantapaukset voivat olla mahdollisia tätä merkkiä toteuttavan henkilön elämässä. Skorpioni-Ceres saattaa sisältää jälleensyntymisenmuistin tai sen helpon spontaanin avautumisen. Skorpionin merkkiin liittyy myös alttius vaikeiden Pluto-ihmisten kohtaamiseen; Pluto-Ceres kontakteissa saattaa ilmetä huoltajuuden tai huoltamisen pakkoa. Pahimmillaan hoivaaminen onkin sitovaa vallankäyttöä.

            --> Reikiopettaja Aila Norlamon Ceres sijaitsee Skorpionissa
                ja asteroidi on tismalleen AC:ssä. Ei ole ihme, että hän
                on paitsi toiminut äitihahmona
                tuhansille etsijöille myös tuonut reinkarnaation yleiseen
                tietoisuuteen.

Jousimies:  
Ceres kertoo tässä asemassa todennäköisesti hyvinvoinnista  ja jopa ylenpalttisuudesta. Kyseisen aseman omaava henkilö saattaa olla avokätinen. Muutoin tämä Jupiterin merkki on Cereksen teemoille vieras. Ceres Jousimiehessä voi ilmetä runsaana matkustamisena elämäntehtävän puitteissa. Kyseessä voisi olla arkkityyppinen lähetyssaarnaaja tai kehitysaputyöntekijä. Vastaavia ilmiöitä on odotettavissa, jos Ceres on kontaktissa Jupiterin kanssa.

Kauris:  
Kauriin merkissä käytännöllinen Ceres osaa pysyä tiukasti rajoissa eikä ylitä normeja. Vastuun- ja velvollisuudentuntoa kyllä löytyy, mutta avunanto voi olla velvollisuus tai apua annetaan minimaalisesti. Auktoriteettiasema viran puolesta on mahdollinen. Samat teemat tulevat esille Saturnuksen ja Cereksen kontaktien myötä. Kauris-Ceres on lujasti sidoksissa maanviljelyyn. Ikävimmillään Ceres Kauriissa tai Ceres-Satrunus kontakti ilmenee puutteena ja resurssien niukkuutena, mikä edellyttää säästäväisyyttä ja pidättyväisyyttä. Suhteet sekä vanhempiin että lapsiin ovat todennäköisesti hyvinkin karmallisia ja vaativat jonkinlaista sovitusta tai lunastamista.

Vesimies:
 
Ceres Vesimiehessä pyrkii toisen henkilön itsenäisyyden tukemiseen. Ceres Vesimiehessä kykenee huolehtimaan yhteisöjen ja ryhmien tarpeista. Siten tämä asema voi olla erinomainen esimerkiksi ryhmätyötä tai –terapiaa tekeville. Henkilö, jolla on Ceres Vesimiehessä vaalii tavallista tarkoin omaa itsemääräämisoikeuttaan.

Kalat:
Kalojen merkissä Ceres toimii uhrautuvasti ja antautuvasti. Äidillinen tai isällinen rakkaus saattaa olla lähes täydellistä ja uhrautuminen varsin epäitsekästä. Auttamishalu on usein laadultaan henkistä ja emotionaalista, ei niinkään aineellista avustamista kuten maan merkkien kohdalla. Ongelmia ilmenee kuitenkin silloin, kun auttamiseen liittyy marttyyriustaipumus. Muista huolehtiminen voi muodostua holhoamiseksi ja ylittää avun saajan omat tarpeet. Tässä yhteydessä saattaa esiintyä myös samastumista autettavaan, jolloin huolehtijasta itsestään tulee riippuvainen huollettavastaan.




 


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: MillaMiuMau - 21.07.2006 14:42:55
Kaksosissa ja 2.huoneessa

Ceres on jäänyt miulla vielä vähän vieraaksi, joten toistaiseksi en osaa enempää kommentoida kuinka se minussa näkyy  ::)

Mutta kiitos Mirtsu tästä tietopaketista  :)


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: aQuarius~ - 21.07.2006 14:43:58
Lainaus
Skorpioni:
Koskettavat kuolemantapaukset voivat olla mahdollisia tätä merkkiä toteuttavan henkilön elämässä. Skorpioni-Ceres saattaa sisältää jälleensyntymisenmuistin tai sen helpon spontaanin avautumisen. Skorpionin merkkiin liittyy myös alttius vaikeiden Pluto-ihmisten kohtaamiseen; Pluto-Ceres kontakteissa saattaa ilmetä huoltajuuden tai huoltamisen pakkoa. Pahimmillaan hoivaaminen onkin sitovaa vallankäyttöä.
 

löysin myös toisen tulkinnan:
Identiteetti rakentuu syvän emotionaalisen itsekontrollin tarpeesta. Ideaali äidillinen tietoisuus tuotetaan syvälle luotaavien keskustelujen kautta joista muodostuu tunnealueen hallinnan pohja. Tunteet läpäisevä huolenpito toisista on kuin syvälle luotaava kaikuluotain joka näkee läpi ja parantaa. Itsensä hyväksymisprosessi voi toimia oppaana omien sisäisten negaatioiden läpi kehittäen luottamuksen ulkomaailmaan ja parantavan rakkauden voimaan. Epätasapaino ilmenee silloin, kun ajatukset on eriytyneet tunteista, mustasukkaisuutena, vihana ja kostonhaluna.

Toisen huoneen Ceres kehottaa huolehtimaan rakkaiden perustarpeista kuten turvallisuus, ruoka ja raha. He voivat myös kiinnittyä tiukasti puolisoonsa tai rakkaimpiinsa ja joutuvat kamppailemaan riippuvuuden kanssa loppuun saakka. Itsestä huolehtiminen voi ilmetä itse hemmotteluna, tavaroiden hankkimisena itselleen palkkioksi tai hemmotteluksi <-- itsekin tulen riippuvaiseksi helposti ja unohtaminen on todella vaikeaa ja se voi kestää jopa vuosia  :-\ Hemmottelen itseäni aika paljon..

Ceresin aspekteissa Venukseen
huolenpito yhdistyy rakkauden ja seksuaalisuuden naiselliseen puoleen. Henkilön koko arvomaailma ja maailmankäsitys voi olla yhteydessä rakkaudentunteisiin. <-- minun rakkaudenkaipuu on valtava ja
jos en ole rakastunut , niin koen elämäni jotenkin tyhjänä...Tuntuu kuin olisin riippuvainen rakkaudesta ja jos sitä ei löydy, niin pitää unelmoida ja hankkia sitä..



Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: enska - 21.07.2006 14:51:37
Ihmettelen kyllä tuota omaa Cerestäni Härässä, kun ei materialismi iske millään muotoa, eikä muukaan ahneus. 

Johtuisikohan se huonesijainnista eli kahdeksannesta huoneesta, kun tuo Ceres käyttäytyy ihan päinvastoin? Samassa huoneessa, muttei konjuktiossa luuraa vanha kunnon Saturnus. Vaikuttakohan se asiaan?

Yleensä jos jotain haalin se on kierrätettyä tai do-it-yourself-asenteella improvisoitua. Ajoittain olen myös pirun saita, tosin rahassa en ole koskaan kylpenyt, vaan puutetta ja kurjuuttakin nähnyt. Enimmäkseen olen kyllä tyytyväinen elintasooni, koskapa en paljoa siltä vaadi.  Pakko myöntää, mutta tämän asteroidin merkkisijainti ei tunnu pelittävän ollenkaan..


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: Lilja-82 - 21.07.2006 16:58:06
Heittäkää villi arvaus... No Jousimiehessä.  :angel:

neliö Kuu/ yhtymä Neptunus ja kvintiili Jupiter hmm...  :idiot2:

Siis minun pitäisi olla jo kiertänyt maailma tähän mennessä tällä Jousimies painotuksella, vähintään. mutta...  ???


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: Jinx - 21.07.2006 17:00:59
Neitsyessä, mutta tulkinta ei tuossa ylhäällä
pidä paikkaansa olen aivan surkea kokki!!!


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: Fiona - 21.07.2006 18:28:49
Heittäkää villi arvaus... No Jousimiehessä.  :angel:

neliö Kuu/ yhtymä Neptunus ja kvintiili Jupiter hmm...  :idiot2:

Siis minun pitäisi olla jo kiertänyt maailma tähän mennessä tällä Jousimies painotuksella, vähintään. mutta...  ???

Heh! ;D No, minäpä tunnen erään  :aurinko: ja  :askendentti:  :jousimies: ja hän todella on kiertänyt maailman. On interreilannut ja päässyt pienestä pitäen paljon ulkomaille kun on varakkaat vanhemmat...jousimiehen tuuria kai... ::)

Lainaus
Härkä tulee esille näin: "Härän teemoihin kuuluu myös materialismi. Tässä merkissä Ceres voi ilmetä hedonismina, nautinnollisuutena tai jopa ahneutena.".Kaikki tavarat miulle heti ja nyt!!! Rakastan ruokanautintoja, rakastan pehmeitä sohvia, rakastan tavaroita... 

Joo, minäkin rakastan kauniita tavaroita. Mutta kaikkea ei voi saada... ;)


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: _Sofia_ - 21.07.2006 18:42:49
Skorpionissa ja 4 huoneessa. En oikein osaa sanoa pitääkö toi tulkinta paikkaansa  :idiot2:


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: Stareyes - 21.07.2006 19:42:24
 :ceres:  :kalat: :oissa
En ole uhrautuva, mutta autan henkisesti apua tarvitsevia.
Ajattelen, mitä hyötyä mulle on uhrautua epäitsekkäästi toisten pyyteille :buck2:


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: saai - 21.07.2006 20:00:42
Myös mulla kaloissa. 29 asteessa, mikä tarkoittanee että on kalan asiat jo hyvin opittu, paitsi viime hetkellä tehdään vielä jotain typerää, kalamaista. Minusta henkinen auttaminen on usein tärkeintä. Autettava oppisi itse auttamaan itseään tai tulisi pysyvä muutos, toivon. Neliö Jupiteriin kielii ylihuolehtivuudesta. Neliö transitoivaan Plutoon, että syvät alitajunnalliset seikat tulee esille. Trini kuuhun tosin antaisi luottamusta tunteisiin. ?? Ota nyt tuostakin selvää.


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: maarita - 21.07.2006 21:19:42

Minulla Ceres on Leijonassa ja 10-huoneessa.

En ole ollut pyörittämässä kovin isoja organisaatioita.
Kyllähän perhekin on tietynlainen organisaatio.

Lapset ovat tärkeitä. En kylläkään koe, että olisivat egoni jatkeita.
Hankkimalla tervettä tietoa olen ehkä pystynyt välttämään liikaa komentelua ja vallankäyttöä, suhteessa perheeseen, eritoten lapsiin.

Jonkinlaista opettajantaipumusta olisi ollut, omastakin mielestäni.

 :smitten:    maarita        :smitten:


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: luminant mermaid - 21.07.2006 22:44:11
Minulla Ceres on Skorpionissa ja kakkoshuoneessa. Mitähän siitä pitäisi päätellä?  ::)
Ja mitä nuo Pluto-ihmiset tarkoittaa?  :idiot2:
Ymmällä? :uglystupid2:


Skorpioni:
Koskettavat kuolemantapaukset voivat olla mahdollisia tätä merkkiä toteuttavan henkilön elämässä. Skorpioni-Ceres saattaa sisältää jälleensyntymisenmuistin tai sen helpon spontaanin avautumisen. Skorpionin merkkiin liittyy myös alttius vaikeiden Pluto-ihmisten kohtaamiseen; Pluto-Ceres kontakteissa saattaa ilmetä huoltajuuden tai huoltamisen pakkoa. Pahimmillaan hoivaaminen onkin sitovaa vallankäyttöä.

            --> Reikiopettaja Aila Norlamon Ceres sijaitsee Skorpionissa
                ja asteroidi on tismalleen AC:ssä. Ei ole ihme, että hän
                on paitsi toiminut äitihahmona
                tuhansille etsijöille myös tuonut reinkarnaation yleiseen
                tietoisuuteen.


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: taiska - 21.07.2006 22:49:57
Ceres on Vesimiehessä ja 7. huoneessa .Noh, hankala sanoa mitä se kohdallani vaikuttaa ....


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: Oikku67 - 21.07.2006 22:53:06
Leijona:
Cereksen sijainti Leijonassa voisi olla edullinen esimerkiksi lastentarhan tai peruskoulun opettajalle. Asema lisää lapsirakkautta, mutta lapsia saatetaan pitää myös oman itsen jatkeena. Koska auktoriteettia ja arvovaltaa löytyy, henkilöissä on alttiutta komenteluun ja käskemiseen.
Leijonassa ja 4. huoneessa ...? ??? ?

Willow :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: ti0 - 22.07.2006 13:37:23
No, perääntyvä Ceres jousimiehessä, hyvinkin tarkassa yhtymässä Uranukseen, huoneessa 5. :idiot2: Ei hajuu mitä tarkoittaa.


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: meruska - 22.07.2006 13:54:16
Heps.
Tästä on mun mielestä jossain vaiheessa keskusteltu enemmänkin.
Mulla  :ceres: on  :jousimies: Muodostaa  :aspect_con: :aurinko:, :neptunus:, :venus: kanssa.

Ceres ja venus 1 huoneessa, neptunus ja aurinko 2:ssa


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: Linn - 23.07.2006 23:06:41
Kiitos tästäkin, Mirtsu!

Ceres Vaa'assa 11. huoneessa yhtymäsä Plutoon.

Linn


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: valo76 - 24.07.2006 22:02:37
hei!
Minulla ceres kaksosissa ja 11 huone ja olen joutunut ottamaan vastuuta kasvattilapsesta pakon edessä. Olen oppinut omaamaan äidin tunteita kaikkiin lapsiin ja koen vahvasti, että tulisi huolehtia kaikkien yhdessä maailman lapsista. Jokainen lapsi tarvitse rakkautta ja jos ei sitä rakastavaa vanhempaa ole, on meidän kaikkien velvollisuus rakastaa tällaista lasta.

Vaikka vaikutankin joskus itsekkäältä tuon kaksos merkin mukaan, mutta en ole sitä kyllä enään.

 :smitten:


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: Artemis - 01.08.2006 18:41:03
Itselläni ravussa 12.huoneessa

Ceres voidaan yhdistää astrologisesti ennen muuta Rapuun, jota on pidetty äitiyden merkkinä. Käytäntö kuitenkin osoittaa, että lähestulkoon kaikki, joilla Rapu on esillä syntymähetkellä, eivät ole hoitavia tai huolehtivaisia, vaan saattavat päinvastoin ilmentää täysin erilaista naisarkkityyppiä, itsenäistä Artemista. Toki löytyy myös Rapu-naisia, joiden hoivaamisvietti kehittyy aina ylihuolehtivaisuuteen asti. Pahimmillaan Ceres-Rapuäiti voi pitää lapsestaan kiinni siinä määrin, ettei anna tämän kasvaa tai itsenäistyä. Huolehtiessaan toisesta hoitaakin omaa tarvitsevuuttaan.

Jännää että nimimerkkini tuli tuossa tekstissä esiin  :)
Olen aika huolehtivainen läheisistäni. Ja eläimet ovat lähellä sydäntä. Lomallani harrastin taas kodittomien eläinten hoivaamista ja sydän oli välillä särkyä kohdatessani surkeimpia tapauksia.


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: Emelia - 02.08.2006 11:56:00
Härkä:
Härkä liittyy runsauteen, hyvinvointiin ja vaurauteen – paratiisinomaiseen aikaan. Syvemmällä tasolla Härkä on äärimmäisen kiinnipitävä merkki. Härän teemoihin kuuluu myös materialismi. Tässä merkissä Ceres voi ilmetä hedonismina, nautinnollisuutena tai jopa ahneutena.

3. Huone -lähikontaktien huone- Merkurius ja Kaksoset; yhteydenpito, puhuminen, kirjoittaminen, konkreettinen ajattelu, matkailu, kielet, suhteet lähiympäristöön  ja ulkomaailmaan, naapurit, sisarukset, sukulaiset, älykkyys ja oveluus.

Runsaudesta, nautinnollisuudesta, hedonismista tai ahneudesta en tiedä, mutta olen perinteistä pitävä ja minusta on vaikea luopua minulle tärkeistä ihmisistä ja asioista... Tähän liittynee myös Kuu-Rapu.


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: Elämänilo - 02.08.2006 16:34:49

(http://aumanet.fi/~kaarina.paakkonen/astrologia/asteroidit/Ceres-2.gif)

Ceres (http://aumanet.fi/~kaarina.paakkonen/astrologia/asteroidit/Ceres-2.gif) kauriissa :kauris:  huone 5

Kaiken ravitseva äiti,
Universaali rakkaus,
Äiti maa
Symbolit, sirppi, aura, runsaudensarvi, unikko, sika
(Jupiter, onni), soihtu, kurki tunteet, viha / rakkaus

Astrologinen hallitsija
Rapu  :rapu: (Vesi), Neitsyt  :neitsyt: (Maa ), Härkä   :harka: - Skorpion   :skorpioni: polarisuus
(syvälle perus tarpeisiin luotaava arvomaailma)

Kauriissa;   :kauris:

Ihminen sisäistää huolenpidon aikaansaannosten kautta.
Ideaalinen äitiys opettaa lapselle vastuuntuntoa,
ajankäyttöä, suunnitelmallisuutta ja pitkäjännitteisyyttä
joka johtaa aikanaan huippusuorituksiin.
Toisista huolehtiminen ilmenee
vastuuntuntona huolehtimisena ja organisointina,
vastuun opettamisena kuin myös
käytännöllisten neuvojen antamisena elämästä selviämiseksi.
Itsensä hyväksyminen on peräisin konkreettisista suorituksista,
joilla yksilö rakentaa minäkuvansa.
Epätasapaino syntyy elämässä epäonnistumisen tunteesta.
Tämä johtaa käyttäytymishäiriöön,
yksilö heittäytyy toisten ohjailtavaski
 oman elämänsä suhteen menettäen tuntuman tunteisiinsa
jääden ilman onnistumisen tunnetta.


V Viidennen, lastenhuoneen,
Ceresin vaikutus osoittaa huolenpidon kokemuksen
tulevan suhteessa lapsiin tai luovaan taiteeseen.
Yksilöllisellä tasolla se ilmenee kiinnostuksena
peleihin tai itsensä riskille alttiiksi asettamiselle.
(turvattomuuden tunteen heijastus kohdistuu
poikkeavana käyttäytymisensä lapsia kohtaan tai uhkapelinä)

http://aumanet.fi/~kaarina.paakkonen/


 :smitten:  Elämänilo   :smitten:



Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: asboo - 02.08.2006 18:06:19
http://aumanet.fi/~kaarina.paakkonen/

Ceres kaksosissa ;Ajatuksen ja puheen oppiminen, se ettei toista saa manipuloida. Turvallisuudentunne tulee koulutuksen, puhumisen sekä kuuntelun kautta. Kommunikaatio on heille tärkeä älyllisen vuorovaikutuksen onnistumisen edellytys. Itsensä hyväksyminen on suhteessa nokkeluuteen ja yksilöllisyyden toteuttamismahdollisuuksiin. Epätasapaino ilmenee silloin, kun yksilön älyllinen liikkuvuus , nokkeluus ja verbaalisuus ei pääse toimimaan tai toiset rajoittavat sitä.

Hmmm...En ole kovin verbaalinen ollut ikinä, joten siten ei pidä paikkaansa.

Huoneessa I
Ensimmäisen huoneen Ceres viittaa yksilön henkilökohtaiseen kykyyn hoivata, osoittaa sympatiaa ja saada yhteyttä toisiin. Yksilö voi samaistua perheeseen tai työhön menettäen otteen itseensä. Heidän kasvatuksessaan tai terapiassa on tärkeää ohjata heitä kiinnittämään huomio myös itseensä. ESIM. George Washington; " Maan isä"


No tämä sen sijaan pitää paikkaansa, samaistun ihmisiin ja heidän huoliinsa ja unohdan siinä samalla itseni.

Cerekseni on oppositiossa neptunukseen:

Haasteelliset aspektit voivat tuoda epärealistisia rakkauden muotoja ja tunnetta eristyneisyydestä ja hyljätyksi tulemisesta. Emotionaaliset tarpeet voivat johtaa hyvin kiinnipitävään ja rasittavaan hoitosuhteeseen. Jos henkilö ei pysty käsittelemään emotionaalista tuskaa siitä voi seurata päihteiden, lääkkeiden tai jonkun muun riippuvuutta aiheuttavan tekijän väärinkäyttöä.

Yep, hyljätyksi tulemisen tunteita on ollut ja eristäytynyt olen ollut aina! Tosin mitään hoitosuhdetta en ole saanut aikaiseksi enkä ollut päihteistä riippuvainen. Ehkä tuo Cereksen kolmio venukseen ja plutoon auttaa asiaa.


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: Fiona - 02.08.2006 19:37:00
Lainaus
VIII Kahdeksannen huoneen Ceres ilmentää kasvatuksessa saatuja voimakkaita tunnehuippuja jotka tuovat mukanaan syviä emotionaalisia vaikutuksia. Seksuaalisuus ilmenee osana ansaita ja saada huolenpitoa. Kasvuympäristöön voi kuulua myös kuoleman kohtaamisen huolehtimista.

http://aumanet.fi/~kaarina.paakkonen/ (http://aumanet.fi/~kaarina.paakkonen/)

Hui! :o Hope not! Ainakaan tähän mennessä ei ole tarvinnut "kohdata kuolemaa"...muu teksti ihan osuvaa, luulisin. ::)


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: Oikku67 - 02.08.2006 20:40:56
Lainaus
IV Neljännen huoneen Ceres edustaa tyypillisimmillään kotona perhettä huoltavaa äitihahmoa. Yksilön rooli perheessä ja elämässä löytyy muista kartan osista. Universaalisti tämä voi ilmetä laajempana äitiytenä jota hoidetaan kotoa käsin tai huolenpidon rooli tulee muuten kotiin ( esiintyy joillakin voimakkaiden Kuningattarien prinssipuolisoilla) . Jos Ceres on lähellä IC:tä sen mytologia vaatii kirjaimellisesti toteutumistaan. ( emotionaalinen yhteys niihin, jotka menetetään - muutos ja menetyksen hyväksyminen)  http://aumanet.fi/~kaarina.paakkonen/ (http://aumanet.fi/~kaarina.paakkonen/)

Leijona:
Cereksen sijainti Leijonassa voisi olla edullinen esimerkiksi lastentarhan tai peruskoulun opettajalle. Asema lisää lapsirakkautta, mutta lapsia saatetaan pitää myös oman itsen jatkeena. Koska auktoriteettia ja arvovaltaa löytyy, henkilöissä on alttiutta komenteluun ja käskemiseen.

Kiitos Fiona.. nappasin linkistä itsellenikin nelos huoneen selityksen  :)
En kyllä tunnista piirteitä itsessäni juurikaan..


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: IN - 02.08.2006 21:19:17
Terppa vaan kaikille, ihan ensimmäistä kertaa tässä kirjottelen (kun meni kaks päivää hiffata miten tää toimii)  ;) Pakko kommentoida tähän aiheeseen, kun kuulosti niin mielenkiintoselle...

http://aumanet.fi/~kaarina.paakkonen/

Neitsyessä ; Poikkeavaa kotiin liittyvää ihmissuhdekäyttäytymistä, maailman hahmottamista työn kautta. Persoona muotoutuu mestariksi tai palvelijaksi. Ääritapauksissa äiti voi hoivata lasta estäen lapsen mahdollisuuden itsenäistyä ja saavuttaa sosiaalisen kanssakäymisen tasoa. Huolenpito ilmenee lahjakkuutena opettaa ja kyetä samaistumaan opetettavan tasolle. Maailmankatsomus on mestarin tasoa teknisillä ja toiminnan aloilla tai kykynä välittää tunteita. Epätasapaino ilmenee jos luottamusta on horjutettu lapsuudessa . Tämä voi ilmetä täydellisyydentavoitteluna tai toisten kritisointina.

X Kymmenes huone kytkee Ceresin symboliikan huolenpidon ja tuottavuuden osalta ammatilliseen tai sosiaaliseen yhteyteen. Karriääri tai julkinen työ lapsista huolehtimisen parissa, terveyden tai ruoantuotannon ammateissa voi täyttää sosiaalisen vastuunkantamisen velvollisuuden. Tämä asema voi myös edustaa rakkauden ehdollistumista lapsuudessa vaadittuihin suorituksiin ja aktiviteetteihin niin, että vasta kun on saavutettu joku tulos ansaitaan tulla rakastetuksi. Tässä asemassa on tärkeä oppia rakastamaan itseään sellaisena kuin on.

No joo, osan allekirjotan...Ehkäpä tästä löytyis vinkkejä vähän mielekkäämpään ammatilliseen uraan, kuin mitä viimeksi olen tehnyt.


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: Fiona - 02.08.2006 21:25:58
Kiitos Fiona.. nappasin linkistä itsellenikin nelos huoneen selityksen  :)
En kyllä tunnista piirteitä itsessäni juurikaan..

Minä taas nappasin sen Elämänilolta, joten kiitos kuuluu hänelle. ;) :smitten:


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: meruska - 07.08.2006 15:01:09

http://aumanet.fi/~kaarina.paakkonen/


 :smitten:  Elämänilo   :smitten:

[/center]

Kiitos elämänilo linkistä. Olin jo unohtanut sen!

Mulla siis  :ceres: on  :jousimies: huoneessa  1. Yhtyy  :venus:  :aurinko: (huone2) :neptunus: (huone2). ...

Jousimiehessä ; Horisontaalista ajattelua ja tarvetta toteuttaa itseään toisia opettamalla ymmärtäen heidän tarpeensa. Lisäksi henkilö, jolla on Ceres Jousimiehessä voi auttaa toisia käsittelemään laajempia filosofisia kysymyksiä ja uskomusjärjestelmiä sekä löytämään sisältöä ja tarkoitusta elämään. Itsensä hyväksyminen on edellytys uskomusjärjestelmien käsittelylle. Kykenemättömyys jakamiseen voi johtaa siihen, että elämä tuntuu tarkoituksettomalta ja päämäärättömältä. Tarkoituksettomuuden tunne saa ihmisen vaeltamaan ilman suuntaa johon pyrkiä.

I Ensimmäisen huoneen Ceres viittaa yksilön henkilökohtaiseen kykyyn hoivata, osoittaa sympatiaa ja saada yhteyttä toisiin. Yksilö voi samaistua perheeseen tai työhön menettäen otteen itseensä. Heidän kasvatuksessaan tai terapiassa on tärkeää ohjata heitä kiinnittämään huomio myös itseensä. ESIM. George Washington; " Maan isä"

Ceres Aurinko Huolenpito yhdistyy persoonan tarkoitusperiin. Yksilön identiteetti on sidoksissa perheeseen ja huolenpitoon

Positiivisissa aspekteissa Ceres ilmentää kohtalonomaista rakkautta ja huolenpidon tarvetta toisia kohtaan. Heidän roolinsa on olla perheen kasvattaja tai perustarpeiden kuten ruoan tuottajia perheelle tai muuten palvella ihmiskuntaa. Joskus tämä aspekti merkitsee myös työskentelyä kuolevien tai kuoleman parissa . Heillä on myös kapasiteettia tuottavaan itsenäiseen työskentelyyn esim. yrittäjänä.


Ceresin aspekteissa Venukseen huolenpito yhdistyy rakkauden ja seksuaalisuuden naiselliseen puoleen. Henkilön koko arvomaailma ja maailmankäsitys voi olla yhteydessä rakkaudentunteisiin.
Harmonisissa aspekteissa ilmenee mahdollisuus seksuaaliseen tai eroottiseen huolenpitoon. Näillä henkilöillä on suuri kyky vaikuttaa ympäristöönsä. Nämä aspektit ovat hyvät fyysiselle ja taiteelliselle suuruudelle.


Ceres aspekti Neptunus; Tämä yhdistelmä ilmentää suuren kaikkeen olemassa olevaan liittyvän huolenpidon herkkyyden ja syvän yhteyden tunteen.
Harmonisessa aspektissa nousee esille pyyteetön antaminen ja rakkaus yhdistettynä henkiseksi ominaisuudeksi. Tämä voi merkitä myös henkistä herkkyyttä aistia toisten tunteet ja kykyä palvella ammatillisesti auttaen heitä heidän omissa tunneongelmissaan. Tämä on suuren herkkyyden aspekti myös taiteellisessa mielessä ja silloin taiteen keinoin voidaan auttaa juuri tunteiden käsittelyssä.


Mulla on ceres muutenkin reippaasti aspektoitunut. On  :aspect_tri:  :mars: ,  :aspect_ssx:  :merkurius: ,  :aspect_squ:  :saturnus: ,  :aspect_sex:  :kuunsolmu: ja  :aspect_squ:  :keskitaivas: ... Pitää vielä siis tutkailla.


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: meruska - 07.08.2006 15:22:32
Tässä lisää.
 :ceres:  :aspect_ssx: avautuva :merkurius:
Merkuriuksen ja Cereksen aspekteissa huolenpito ilmenee älykkäänä tuotteliaisuutena. Kyky käyttää älykkyyttä huolenpidon muotojen kehittelyyn on vallitseva ominaisuus yksilötasolla. Rakkaus yhdistyy ymmärretyksi tulemiseen. Haasteellisissa aspekteissa ilmenee vaikeutta keskustella huolenpidosta ja hoivaamisesta ( emotionaalista alueesta) etenkin kotona ja perheessä. Tyypillinen esimerkki on se, että olettaa automaattisesti toisten perheenjäsenten tietävän, mitä hän tarvitsee ilman, että hän on ilmaissut tarvettaan. Suuttumus seuraa toisia kohtaan sitten siitä, kun he eivät ole osanneet lukea hänen ajatuksiaan.
Esim. Sri Mehen Baba Ceres yhtymä Vesta, Neityessä oppois. Merkurius Kaloissa, oli 13 vuotta puhumatta antaen toisille käsimerkkejä ilmaistakseen mitä halusi.
Yhteydenpito toisiin voidaan eheyttää löytämällä uusia kommunikaation tasoja joilla he oppivat käsittelemään selkeästi tarpeitaan ja aktivoimaan toisten tarpeiden kuuntelun tasoa.

Aspesissa Marsin kanssa huolenpito yhdistyy toiminnan ja itsensä esilletuonnin kanssa. Kyky ja tilaisuudet mahdollisuuteen toimia ja tulla ulkopuolisten huomioimaksi muodostaa minäkuvan.
Harmonisissa aspekteissa vauhti ja toiminta ilmenee toisia kannustavana. Näillä henkilöillä ilmenee myös kykyä yksilöllisyyteen ja perusperheestä huolenpitoon. (Joan Baez; Ceres yhtymä Mars Jousimiehessä, osallistuminen taisteluun vääryyttä vastaan sodan- ja asenteidenvastaiseen toimintaan )

Ceres aspekti Saturnus  Huolenpidon prinsiippi yhdistyy suuriin linjoihin ja rakenteisiin. Tämä yhdistelmä voi ilmentää konkreettista toimimista huolenpidon alueella.

Haasteellisessa aspektissa tulee esille mahdollisuus, että huolenpito laiminlyödään ja kasvuun tarvittava tuki mitätöidään ja evätään. Omat vanhemmat voivat evätä rakkauden ja tuen mutta vaativat sitten mieleisestään käyttäytymistä jolla heidän hyväksyntänsä ansaittaisiin. Tällainen rakkauden ansaitsemisen tarpeen malli voi sitten siirtyä voimakkaasti omaan parisuhteeseen, estäen sen kehittymisen kahden aikuisen väliseksi suhteeksi. Toisaalta vanhemmat ovat voineet parasta tarkoittaen olla liian vastuuntuntoisia tehden kaiken valmiiksi lapsen puolesta. Näin lapsen mahdollisuus omien voimien kehittämiseen ja siipien kokeilemiseen on evätty. Tästä voi seurata yksilön ylilyönnit velvollisuuksien ja pakotteiden asettamisessa omille lapsilleen tai yleensä nuoremmille henkilöille. Huolenpidon ja lapsen valmentamisen mallia ei ole sisäistetty omassa kehityksessä, eikä sitä voi sitten heijastaa omaan toimintaansa aikuisena.
Näiden vääristymien korjaamiseksi tulisikin käydä perusteellisesti läpi vanhempien velvollisuudet lasten valmentajana, rakkaudella ohjaten - eikä vaatimalla sellaista, mitä ei ole opetettu ja mikä ei ole realistista. Tähän kuuluu myös elämänkaaren mukaisten herkkyysjaksojen ymmärtämisen opettelua, mitä eri-ikäiseltä lapselta voi vaatia. Aika tärkeää on ymmärtää se, mikä omassa kasvatuksessa on mennyt pieleen, mitkä lapsuuden luonnolliset vaiheet ovat jääneet kokematta, että pääsisi tämän kohtalonomaisen haasteen yli. Saturnushan yleensä edustaa karmallisia läksyjä, tämä voi olla sinun suurimpia sellaisia.



Ja huh huh.. Sitten on vielä  :aspect_sex:  :kuunsolmu: ja  :aspect_squ:  :keskitaivas:....
ei ikävä kyllä löytynyt noilta sivuilta... No ei voi mitään. Mutta vielä yksi huomio asteroideista:

Asteroidit sijoittuvat teemoiltaan huoneisiin 4 - 8. Ne symboloivat sitä kokemusmaailmaa, joka meiltä puuttuu, sinä puolta AC ( minä ) DC (sinä) akselilla.

Edellä mainitun valossa pitää tuota aspektitulkintaa vielä pohtia.


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: May - 07.08.2006 18:22:32
Neitsyessä, Ascendentilla 1. huoneen puolella yhtymässä Plutoon (terveisiä Linnille), Uranukseen ja Junoon.  :crazy2:  Ja jottei pääsisi elämä liian helpoksi, niin vielä oppositiossa Kheironiin 7. huoneessa.

PS. Marja-Liisa Niemi-Mattilan mainiossa kirjassa "Ajattomat arkkityypit" on mielenkiintoista tietoa naisellisista asteroideista, esim. juuri Cereksestä.
Tässä muutama kirjan esimerkki Cereksen sijainneista:
- Farah Diba Pahlavi, vallasta syöstyn Persian shaahin vaimo; Ceres täsmälleen MC:llä, elämäntehtävän ja uran pisteessä
- Äiti Teresa, Ceres IC:llä
- Louise Huber, astrologian kansainvälinen äitihahmo, Ceres Asc:lla
- Elisa Guerra Malta Campos, brasilialainen astrologisen seuran puheenjohtaja, Ceres Asc:lla
- reikiopettaja Aila Nortamo, Ceres Asc:lla
- Elisabeth Kuhler-Ross, lääkäri joka kiersi puhumassa saattohoidosta, Ceres DC:llä
- Sarah Ferguson, Ceres Asc:lla
- Marilyn Monroe ja Madonna, Ceres Asc:lla
- Monacon prinsessa Stephanie, Ceres Desc:llä yhtymässä Kuuhun ja Aurinkoon

Toki nämä esimerkit ovat muun kartan puuttuessa pelkkiä sirpaleisia palasia vailla kokonaista puzzlea.  :-\

PS. Ei ole tarkoitus mitätöidä Kaarina Pääkköstä, jonka mainioita sivuja täällä onkin jo ahkerasti siteerattu. Halusin vain mainita tuon Marja-Liisa Niemi-Mattilan kirjan eräänlaisena vaihtoehtona sitten jos asteroidit alkavat kiinnostaa enemmän. :)


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: Pallaskissa - 07.08.2006 22:14:54
Oho, en ole näköjään osallistunut tähän kiinnostavaan aiheeseen, vaikka Ceres on minulla kulminoivana eli väljästi yhtymässä IC:lle. Cereksen aspektit: (tämän sivuston asteroidien aspektit-luettelosta muuten puuttuu se aspektikolmio...)

 :ceres: :aspect_sex: :saturnus:
 :ceres: :aspect_sex: :pallas:
 :ceres: :aspect_sex: :merkurius:
 :ceres: :aspect_tri: :jupiter:
 :ceres: :aspect_tri: :neptunus:
 :ceres: :aspect_con: IC (orbi 6 astetta)

Ceres on Leijonassa, eli ei kaikkein "hoivaavimmassa" merkissä. Äiti Teresaa minusta ei siis saa  ::)


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: millimia - 17.08.2006 09:51:31
Oletteko löytäneet mainintaa cereksen ja khironin aspekteista? Minulla löytyvät tarkasti yhtymässä oinaassa 10.huoneessa.


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: Perhonen - 29.08.2006 12:29:22

Kaloissa 2.huoneessa  :o

Kaloissa ;Ajatuksia inspiroi universaali rakkaus, marttyyrius. Tällaiset henkilöt palvelevat huolehtimalla konkreettisesti tuonpuoleiseen liittyvien tunteiden ja näkymättömien energioiden ykseydestä. He kärsivät todella toisten puolesta. Heitä ohjaa universaali kohtalo ja rakkaus sekä todellisen muutoksen löytämisen mahdollisuus. Itsensä hyväksyminen ilmenee pyyteettömän palvelun kautta. Epätasapaino ilmenee kun ihminen ei saa palvella ja hän taantuu lapsen tasolle emotionaalisesti. Tästä seuraa usein avuttomuuden ja voimattomuuden tunne joka saa ihmisen käyttäytymään marttyyrimaisesti.


II Toisen huoneen Ceres kehottaa huolehtimaan rakkaiden perustarpeista kuten turvallisuus, ruoka ja raha. He voivat myös kiinnittyä tiukasti puolisoonsa tai rakkaimpiinsa ja joutuvat kamppailemaan riippuvuuden kanssa loppuun saakka. Itsestä huolehtiminen voi ilmetä itse hemmotteluna, tavaroiden hankkimisena itselleen palkkioksi tai hemmotteluksi.

hmmmm... 
Heitä ohjaa universaali kohtalo ja rakkaus sekä todellisen muutoksen löytämisen mahdollisuus.   :)

Epätasapaino ilmenee kun ihminen ei saa palvella ja hän taantuu lapsen tasolle emotionaalisesti. Tästä seuraa usein avuttomuuden ja voimattomuuden tunne joka saa ihmisen käyttäytymään marttyyrimaisesti. Höpsis, ei minnuu kolahda!

Itsestä huolehtiminen voi ilmetä itse hemmotteluna, tavaroiden hankkimisena itselleen palkkioksi tai hemmotteluksi.  ;D


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: Ippuska - 29.08.2006 13:04:57
Ceres on Ravussa ja 6:ssa, sekä trooppisessa että sideerisessä.  ::)



Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: nikki - 29.08.2006 13:25:49
kiitos elämänilo
sait aikaan pallaksen älynväläyksen,
"symbolit-kurki-tunteet"
3 kurkea cereksen viljapellolla ,jossa elon sirppi oli jo käynyt..
sato korjattu,ja kurjet aterioimassa rääppiäisiä..kaikille jotakin

millimia
seuraa luonnon antamia merkkejä,hoivaa uutta kasvua,
joku toinen korjaa satoa,sinun tehtäväsi on saada hyvä kasvu alkuun


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: Elektra - 29.08.2006 13:33:28
Neitsyessä, mutta tulkinta ei tuossa ylhäällä
pidä paikkaansa olen aivan surkea kokki!!!

Sama täällä!

Näin jääkaapinovimagneetin, jossa lukee: Olen parempi suutelija kuin ruuanlaittaja - hankkikaamme sellaiset ;)


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: härkä-69 - 29.08.2006 16:05:18
En ehtinyt äänestykseen, mutta Cerekseni on Vesimiehessä ja 3.huoneessa.


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: Triton - 13.11.2006 15:47:02
Leijona:
Cereksen sijainti Leijonassa voisi olla edullinen esimerkiksi lastentarhan tai peruskoulun opettajalle. Asema lisää lapsirakkautta, mutta lapsia saatetaan pitää myös oman itsen jatkeena. Koska auktoriteettia ja arvovaltaa löytyy, henkilöissä on alttiutta komenteluun ja käskemiseen.


Kauris:  
Kauriin merkissä käytännöllinen Ceres osaa pysyä tiukasti rajoissa eikä ylitä normeja. Vastuun- ja velvollisuudentuntoa kyllä löytyy, mutta avunanto voi olla velvollisuus tai apua annetaan minimaalisesti. Auktoriteettiasema viran puolesta on mahdollinen. Samat teemat tulevat esille Saturnuksen ja Cereksen kontaktien myötä. Kauris-Ceres on lujasti sidoksissa maanviljelyyn. Ikävimmillään Ceres Kauriissa tai Ceres-Satrunus kontakti ilmenee puutteena ja resurssien niukkuutena, mikä edellyttää säästäväisyyttä ja pidättyväisyyttä. Suhteet sekä vanhempiin että lapsiin ovat todennäköisesti hyvinkin karmallisia ja vaativat jonkinlaista sovitusta tai lunastamista.


Olin tässä jo pidemmän aikaa mietiskellyt että mitähän tuon miehenpuolen (6 asteen sisällä) nouseva Ceres oikein hänen kartallaan mahtaapi tehdä. Komentelua ja käskemistä... No se sopii kyllä...!

Harmikseni tuo oma Cerekseni Kauriissa, vieläpä neliö Saturnukseen Oinaassa saattaa myös tehdä tepposiaan elämässäni.

 >:(


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: Pikkusisko - 13.11.2006 16:02:47
Kaksoset:
Huoleton hetken lapsi Kaksonen ei ainakaan välitä suuremmien muiden tarpeista. Mahtaako Ceres Kaksosissa muistaa aina huolehtia itsestäänkään? Parhaimmillaan Cereksen edustaja Kaksosissa saattaa omata kyvyn verbalisoida tunteita.

Huoneessa 11. Yhdestoista huone Ceres kehoittaa laaja-alaisista kollektiivisista kokemuksista huolehtimiseen kuten laajat perheet, äitejä tukevat ryhmät, lasten etujen puolustajat ja kommuunit. Tämä Ceresin asema voi osoittaa myös humanitääristen aatteiden synnynnäistä taipumusta, äidillistä otetta ystävyyssuhteissa. Kollektiivista äitiyttä ja huolenpitoa

Aspektina on sellainen > En tiiä mitä ne tarkoittavat  :idiot2:

Ceres aspekti Uranus Huolenpito yhdistyy yksilöllisyyteen ja intuitiivisuuteen. Tämä yhdistelmä mahdollistaa universaalin huolenpidon siemenen kasvun yksilön omassa toiminnassa.
Harmonisessa aspektissa tulee esille vaistomainen kyky huomata huolenpidon tarve ja kantaa huolta toisista ja jakaa asiat perheen kesken. Ceres Uranus ihmiset ovat usein ihmisoikeuksien vilpittömiä puolestapuhujia ja ennen kaikkea lasten yksilöllisten oikeuksien ja koskemattomuuden puolustajia. Tämä aspekti voi myös merkitä kykyä jakaa intuitiivisesti huolta ihmisistä omata perinnöllisen kyvyn saada yhteys erirotuisten ja kansalaisuutta olevien ihmisten kanssa.
Haasteellinen aspekti voi tuoda luonteeseen Uranusmaisia epärealistisia voimia huolenpidon alueelle, jotka johtava mielen ja tunteiden väliseen emotionaaliseen kriisiin. Lapsi voi syntyä rikkonaiseen kotiin tai nousta myöhemmällä iällä vanhempiaan vastaan puolustaessaan omaa riippumattomuuttaan liian sitovassa perheessä. Yleisesti ottaen, tämä aspekti tuo ongelmia oman sisäisen äänen kuuntelemisen ja itseensä luottamisen sekä ajatusten että intuitiivisuuden suhteen. Tämän aspektin haasteiden korjaamiseksi tulisikin kyetä näkemään oman persoonan yksilöllisyys mahdollisuutena ja keinona tulla rakastetuski

uranus  :aspect_ssx: (astrodienstin sivuilla neliä misä on kolmio...)

Ceres aspekti Saturnus Huolenpidon prinsiippi yhdistyy suuriin linjoihin ja rakenteisiin. Tämä yhdistelmä voi ilmentää konkreettista toimimista huolenpidon alueella.
Harmonisessa aspektissa korostuu vakaus, pitkäikäisyys ja syvä huolenpito parisuhteessa. Perinteiset perhearvot ovat voimakkaasti esillä ja tunne-elämää tukeva järjestelmä on muotoutunut perinteiseksi.
Haasteellisessa aspektissa tulee esille mahdollisuus, että huolenpito laiminlyödään ja kasvuun tarvittava tuki mitätöidään ja evätään. Omat vanhemmat voivat evätä rakkauden ja tuen mutta vaativat sitten mieleisestään käyttäytymistä jolla heidän hyväksyntänsä ansaittaisiin. Tällainen rakkauden ansaitsemisen tarpeen malli voi sitten siirtyä voimakkaasti omaan parisuhteeseen, estäen sen kehittymisen kahden aikuisen väliseksi suhteeksi. Toisaalta vanhemmat ovat voineet parasta tarkoittaen olla liian vastuuntuntoisia tehden kaiken valmiiksi lapsen puolesta. Näin lapsen mahdollisuus omien voimien kehittämiseen ja siipien kokeilemiseen on evätty. Tästä voi seurata yksilön ylilyönnit velvollisuuksien ja pakotteiden asettamisessa omille lapsilleen tai yleensä nuoremmille henkilöille. Huolenpidon ja lapsen valmentamisen mallia ei ole sisäistetty omassa kehityksessä, eikä sitä voi sitten heijastaa omaan toimintaansa aikuisena.
Näiden vääristymien korjaamiseksi tulisikin käydä perusteellisesti läpi vanhempien velvollisuudet lasten valmentajana, rakkaudella ohjaten - eikä vaatimalla sellaista, mitä ei ole opetettu ja mikä ei ole realistista. Tähän kuuluu myös elämänkaaren mukaisten herkkyysjaksojen ymmärtämisen opettelua, mitä eri-ikäiseltä lapselta voi vaatia. Aika tärkeää on ymmärtää se, mikä omassa kasvatuksessa on mennyt pieleen, mitkä lapsuuden luonnolliset vaiheet ovat jääneet kokematta, että pääsisi tämän kohtalonomaisen haasteen yli. Saturnushan yleensä edustaa karmallisia läksyjä, tämä voi olla sinun suurimpia sellaisia

Juu tunnistan, etten itsestäni jaksa aina huolehtia vaan olen ikuinen lapsukainen. Olis niin kivaa jos joku suuri aina huolehtisi... mutta onhan niin. Taivaan isä.  :D

Mutta muutoin nuo kyllä pitää paikkansa ihan täysin.  :smitten:


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: Dimma - 13.11.2006 16:15:35
VII Seitsemännen huoneen Ceres osoittaa tarvetta parisuhteessa huolehtimiseen tai kumppaniin joka kantaa huolta ja suojelee. Lapsuuden perhe on usein roolimallina parisuhteen tarpeille. Parisuhderiippuvuudesta uloskasvu voi tuottaa vaikeuksia, varsinkin perheen muutostilanteissa kun roolit muuttuvat ; lasten vartuttua aikuisiksi. Pyyteettömän rakkauden läksy on voimakkain tässä huonesijainnissa ja sen oppiminen tuottaa tasa-arvoon kannustavan ilmapiirin perheenjäsenissä kiinni roikkumisen sijasta.

Kaksosissa ;Ajatuksen ja puheen oppiminen, se ettei toista saa manipuloida. Turvallisuudentunne tulee koulutuksen, puhumisen sekä kuuntelun kautta. Kommunikaatio on heille tärkeä älyllisen vuorovaikutuksen onnistumisen edellytys. Itsensä hyväksyminen on suhteessa nokkeluuteen ja yksilöllisyyden toteuttamismahdollisuuksiin. Epätasapaino ilmenee silloin, kun yksilön älyllinen liikkuvuus , nokkeluus ja verbaalisuus ei pääse toimimaan tai toiset rajoittavat sitä.

Allekirjoitan edelliset melko täysin, tosin en pidä itseäni minään manipuloijana. :angel:


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: sunflower - 15.11.2006 07:25:15
minulla se kaksosissa ...en ole koskaan halunnut saada lapsia, olisikohan tämä sitäkin?, ja allekirjoitan kyllä alla olevan, valittettavasti :-[ päihteitä ei ole mutta en todellakaan osaa käsitellä emotionaalista tuskaa  :buck2:

"Haasteelliset aspektit voivat tuoda epärealistisia rakkauden muotoja ja tunnetta eristyneisyydestä ja hyljätyksi tulemisesta. Emotionaaliset tarpeet voivat johtaa hyvin kiinnipitävään ja rasittavaan hoitosuhteeseen. Jos henkilö ei pysty käsittelemään emotionaalista tuskaa siitä voi seurata päihteiden, lääkkeiden tai jonkun muun riippuvuutta aiheuttavan tekijän väärinkäyttöä."

"VIII Kahdeksannen huoneen Ceres ilmentää kasvatuksessa saatuja voimakkaita tunnehuippuja jotka tuovat mukanaan syviä emotionaalisia vaikutuksia. Seksuaalisuus ilmenee osana ansaita ja saada huolenpitoa. Kasvuympäristöön voi kuulua myös kuoleman kohtaamisen huolehtimista."


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: *Alkmene* - 15.11.2006 10:30:46
Minulla tuo  :ceres:  :kauris: ja 1.huoneessa.

Kauriissa ; Ihminen sisäistää huolenpidon aikaansaannosten kautta. Ideaalinen äitiys opettaa lapselle vastuuntuntoa, ajankäyttöä, suunnitelmallisuutta ja pitkäjännitteisyyttä joka johtaa aikanaan huippusuorituksiin. Toisista huolehtiminen ilmenee vastuuntuntona huolehtimisena ja organisointina, vastuun opettamisena kuin myös käytännöllisten neuvojen antamisena elämästä selviämiseksi. Itsensä hyväksyminen on peräisin konkreettisista suorituksista, joilla yksilö rakentaa minäkuvansa. Epätasapaino syntyy elämässä epäonnistumisen tunteesta. Tämä johtaa käyttäytymishäiriöön, yksilö heittäytyy toisten ohjailtavaski oman elämänsä suhteen menettäen tuntuman tunteisiinsa jääden ilman onnistumisen tunnetta.

I Ensimmäisen huoneen Ceres viittaa yksilön henkilökohtaiseen kykyyn hoivata, osoittaa sympatiaa ja saada yhteyttä toisiin. Yksilö voi samaistua perheeseen tai työhön menettäen otteen itseensä. Heidän kasvatuksessaan tai terapiassa on tärkeää ohjata heitä kiinnittämään huomio myös itseensä. ESIM. George Washington; " Maan isä"

Hmm... toisaalta hyvinkin osuvaa... minulle, 'suurperheelliselle'  ;D, joka karrikot ja syvänteet äityidessäkin kolunnut... ajautunut ties mihin...


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: the_planet - 20.11.2006 13:24:24
Ceres :oinas: 8. huoneessa

Ja se on kyllä totta, että odotan muiltakin kuin lapsilta oma-aloitteisuutta ja ajattelen niin, että jokaisen täytyy edes yrittää ennen kuin voi sanoa, ettei osaa  :)


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: kultainen sulka - 20.11.2006 17:45:16

 :ceres: :skorpioni:, lähellä asc:ia ja huoneessa 1.
Hyvin pitää tekstit hoivaamisesta paikkansa.


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: sangviinikko - 04.04.2010 12:00:34
Puhalletaanpas henkiin...

 :ceres:  :aspect_con: :askendentti:. Tosin 2 astetta 12. huoneen puolella,  :vaaka: merkissä.

Nuo  :ceres: -teemat ovat olleet ajankohtaisia jo jonkun aikaa. Ja tuo Mayn mainitsema Niemi-Mattilan kirja on oikein kiinnostava/ ajatuksia herättävä.

Eräs astrologi muinoin varoitteli minua suhteestani lapsiini.. ja totesi että voi tulla kova kriisi sitten kun lentävät pesästä, ja että irrottautuminen sattaa olla rajukin.

En ajatellut sitä silloin, mutta myöhemmin tuli mieleen että tämä astrologi tarkoitti todennäköisesti juuri tuota  :ceres: tä.



Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: meimi - 04.04.2010 14:00:54
Mukavaa, että näitä vanhoja ketjuja nostetaan välillä, me kaikki kun emme ole täällä montaa vuotta pyörineet.

Mulla Ceres Härässä ja 2. huoneessa... taitaa olla aika härkämäinen sijainti...

Mä en oo tunnistanu itsessäni tuota materialismia enkä kovasti estetiikkaakaan.  Tosin materialismi kyllä saattaa ilmetä monella lailla, vaikka astiasarjojen keräilemisenä tai sellaisena tarpeena, että kaapis pitää aina olla kaffia!

Mutta tuo puolisoon takertuminen loppuun saakka pitää kyllä mun kohdalla paikkansa.  Tai en tiedä kumpi takertuu, mutta kannan yhä monen vuoden jälkeen huolta exästä, se kun on pahasti syrjäytynyt.  Myös läheisistä huolehtiminen muutenkin on kyllä paikkansa pitävää.


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: Kieroon_Kasvanut - 04.04.2010 15:34:31
Trooppisesti 11. huoneessa skorpionissa.

[/quote]
Skorpioni:
Koskettavat kuolemantapaukset voivat olla mahdollisia tätä merkkiä toteuttavan henkilön elämässä. Skorpioni-Ceres saattaa sisältää jälleensyntymisenmuistin tai sen helpon spontaanin avautumisen. Skorpionin merkkiin liittyy myös alttius vaikeiden Pluto-ihmisten kohtaamiseen; Pluto-Ceres kontakteissa saattaa ilmetä huoltajuuden tai huoltamisen pakkoa. Pahimmillaan hoivaaminen onkin sitovaa vallankäyttöä.

            --> Reikiopettaja Aila Norlamon Ceres sijaitsee Skorpionissa
                ja asteroidi on tismalleen AC:ssä. Ei ole ihme, että hän
                on paitsi toiminut äitihahmona
                tuhansille etsijöille myös tuonut reinkarnaation yleiseen
                tietoisuuteen.

[/quote]

Tjaa..kyllähän tuota kuolemaa on tullut kohdattua lapsuuden ystävän liikenneonnettomuuden kautta. :( Se oli kova paikka 16 vuotiaalle,mutta eihän sille nyt enää mitään voi, ja en haluaisikaan,sillä tiedän tapaavani hänet vielä joskus :angel:

Ja tuo vallankäyttö  :askendentti: :skorpioni: :na on tullut tutuksi  :buck2: Osaan paikoitellen olla aikas sitova ja pakkomielteinen ihan huomaamattanikin. Etenkin juuri ystävyys-suhteissa,joita tuo 11.huone taisi sisältää :-X :-[ Tai ehkä minä jollain tavalla tajuan sen,mutta minkäs tekee,jos pää pyöri vähän hitaammin kuin muilla ja tajuaa vasta jälkeenpäin,että onpas ollut kamala tyyppi :crazy2:


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: Violette - 04.04.2010 16:36:24
Itselläni on  :ceres: :kalat: 6. huoneessa. Marttyyritaipumusta minulla ei ole, mutta autan ihmisiä mielellään nimenomaan heidän henkisissä ongelmissaan. Luonto ja ekologia ovat olleet tärkeitä lapsesta lähtien.

Kiinnostuin kosmisista äideistä puhuttaessa vilkaisemaan anopin karttaa. Hän on nimittäin Suuri Äiti, rakastaa kaikkia ja tekee aina parhaansa, että muilla olisi hyvä olla. Kaikki ovat hänen mielestään söpöjä ja hän on valmis auttamaan kaikkia. Hän on tosin valitettavasti myös vetänyt puoleensa nimenomaan äitihahmoja etsiviä rassukkamiehiä.
  Hänellä oli  :ceres: :harka: 1. huoneessa. 1. huoneessa oleva  :ceres: saattaisi ehkä kertoa tästä äitimäisyyden esilletulosta. Käsittääkseni  :harka: liittyy äititeemaan nimenomaan kodinhengettärenä ja emäntänä, hyvin perinteisenä äitinä ja naishahmona.


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: mc82 - 13.04.2010 14:58:58
Mulla  :ceres: :jousimies: 11. huoneessa, tarkassa  :aspect_con: :neptunus: . Lisäksi väljä  :ceres: :aspect_opp: :kuunsolmu: ja väljä  :ceres: :aspect_con: :merkurius: :aspect_con: :venus: ja  :ceres: :aspect_ssx: :mars: ja  :ceres: :aspect_ssx: :jupiter: . Olipa siellä myös   :kuu: puolitoistaneliö  :neptunus: :aspect_con: :ceres: .

Tää menee yli mun ymmärryksen :idiot2: . Avokätinen lähimpiä kohtaan, juu kyllä. Julistajahenkinen olen (julistukset perustuvat mun omiin kokemuksiin - mihis sitä moninkertainen  :jousimies: raidoistaan pääsis ;D ) ja jos jollakulla läheisellä on vaikeaa, niin olen touhottamassa ympärillä, tuon mielenpiristystä (esim. leivon tai tuon jotain pientä kivaa), kuuntelen kyllä, mutta hyyy-yvin optimistiseen sävyyn olen kannustamassa jatkamaan eteenpäin.

Ehkä tämä ymmärretään usein väärin. En ole iloinen siitä, että jollakulla rakkaalla on vaikeaa. Päinvastoin, usein itken toisen surua itsekseni :(  Naamatusten ehkä siksi ikipirteä, koska haluan antaa edes vähän iloa, vaikka sitten omatekoisilla leipomisilla tms. :)  Eihän se ongelmia poista, mutta ehkä toiselle tulee olo, että elämä voittaa kuitenkin... Osaan myös kuunnella (en pelkästään päteä koko ajan) ja olen tarjoamassa olkapäätä, jos elämä potkii (kuka tarjois sitä mulle, kun ahdistaa tällä hetkellä koko ajan :( ). Olen enempi henkinen auttaja. Mutta jos pystyn toimimaan myös konkreettisesti toisen hyväksi, niin kyl se niinkin käy :)

Mikään äiti-tyyppi en siltikään ole - johtuneeko  :ceres: :n vieraasta sijainnista 11. huoneessa... Mutta esim. tukihenkilö yhdistyksissä tms.

Vahvan Nepparin takia olen aika kalamainen... En kuitenkaan usko, että mikään marttyyri, koska tulta löytyy, jos mua yritetään alistaa (ehkä ihan lähi-lähipiiri on tämän todennut, esim. töissä en uskalla pomolle alkaa v*ttuilemaan) :P


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: suski7 - 14.04.2010 20:47:21
tässä hyvä sivusto ceresin tutkimiseen varsinkin tuolla lopussa olevat aspektit....löysin kyllä itseäni paljon niistä.
http://www.bobmarksastrologer.com/Ceres21.1.html


Otsikko: Vs: Cereksen tietopaketti!! Missä merkissä Ceres sinulla on?
Kirjoitti: t.touhula - 01.04.2024 23:42:00
 :ceres:  :kauris:
Joko 11.h  tai 12.h mikäli oikein muista, vain  yksi aspekti, joka  
:juno:.

Hyvä näin.
Olikin 12.h, ja aspekteja roppakaupalla.
Näin vkl.öinä aikaa tutkailla.
Löytyi usea vahvistava selitys huonosti taipuvalle niskalleni (henkisesti!). 

Osuukin pääaspektien viidakkoon.

Jummi jammi. Tää onkin varsinainen napatyrä.  Menee vielä mooonta yötä tätä tutkaillessa. Pai pai....