Astro Foorumi

Astro special => Syntymäkartan tulkintaa => Aiheen aloitti: Artemis - 26.07.2007 11:46:19



Otsikko: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Artemis - 26.07.2007 11:46:19
Muutamalla ystävälläni on 12.huoneessa paljon tavaraa auringosta lähtien.
Miten teillä joilla siellä on tavaraa koette huoneen, ja miten näet sen vaikutuksen?

Itselläni ei siellä ole kuin Ceres


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: ti0 - 26.07.2007 14:05:32
Aika hyvin sen kokee, siis voimakas huone se on, vaikka sanotaanhan esim. että aurinko on "heikko" siellä kun aurinko edustaa yksilöllisyyttä ja 12. huone on sitten ihan päinvastainen. Askendentin lähellä olevat planeetat tuntee kyllä.

12. huone on minulle vähän hankala kun tuntuu ettei luonnistu helposti ne asiat joita tässä huoneessa olevat planeetat edustavat. :crazy2: Analysoin niitä asioita paljon. Ja tuntuu myös välillä aika väärinymmärretyltä, tai ainakaan en jaksa selitellä itseäni ja ajatuksiani.. kun en välttämättä tiedä mitkä ne on.

Minulla on :aurinko:, :venus: ja :merkurius: siellä, ja sitten lilith myös.

Pelkään että menetän itseni, että en enää ole millainen olen nyt, että minusta tulee tylsempi tai jotain muuta mitä en halua, haluan kokea itseni enkä jäädä paitsi elämästä. Tosi itsepäinen olen, se on esteenä 12. huoneen kokemiselle, uskomiselle. Olen pelännyt tuntematonta. Välillä ajattelen että huone on liian kohtalokas, en voi itse asioille paljon mitään mutta jos yritän väkisin niin tulee vaan omituinen olo. :-\

Joskus nuorempana olen ajatellut että ehkä minun kohtalona ei vain ole saada huomiota ja olla muiden ihmisten kanssa tai muutenkaan saada asioita joita haluan.. mutta onneksi ei enää siltä tunnu niin paljon. Ehkä täytyy vaan tehdä enemmän töitä.

Niin kauan kuin minulla on ajatuksia joista en pidä, en kunnolla puhu tai kirjoita, en halua että vahingossa lipsahtaa jotain. Tuntuu myös nololta ja tunnen itseni tyhmäksi välillä. Täytyy puhdistaa mieltä ja kohdata häiritsevät ajatukset jotta voi olla normaalisti. En pidä valehtelusta mutta rehellisyydessä ja avoimuudessa on parantamisen varaa, tulee huono omatunto ja tukahtunut olo jos jätän jotain kertomatta tai itsekseni käsittelemättä. Puhuessani tuntuu helposti että valehtelen vaikka en valehtelisi. Mutta yleensä koitan hallita tilanteita ja kertoa vain sopivia asioita. En yleensä kehtaa kertoa kaikkea koska otan asiat henkilökohtaisesti. Olo tuntuu hirveän itsekeskeiseltä joskus. Ja se vielä että en osaa päättää miten ajattelisin jostain asiosta... Kiinnitän myös paljon huomiota siihen miten muut puhuvat, mitä nokkeluuksia he sanovat. Koitan kuunnella jotta pystyn vastaamaan oikealla lailla nopeasti. On kiva myös koittaa puhua eri tyyleillä.
 
Haluan paljon aikaa yksin oloon jotta muut eivät häiritse, ei kiinnosta vastailla tyhjänpäiväisiin kysymyksiin jos minulla on jotain ajatustyötä kesken. En liiaksi välitä olla jalat maassa.

Pluto neliöi 12. huoneen aurinko-venus yhtymääni tuoden oman painostuksensa muutokseen mitä 12. huone edustaa. En ehkä ole "miellyttävin" henkilö noiden neliöiden ansiosta. Olen aina ollut kiinnostunut venus asioista mutta suuria pettymyksiä koen, tuntuu että ei ole tarpeeksi kauneutta yms. Rakastan muotia, hienoja vaatteita ja muuta jolla voit koristella itsesi, mutta olen huono-onninen vaateostoksilla ja olo tuntuu usein rumalta enkä ole koskaan oikein tuntenut oloani mukavaksi ja sellaiseksi että voin olla oma itseni ja ilmaista itseäni niin kuin haluan. Turhautuneisuutta. >:(

Merkurius onkin sitten vähiten aspektoitunut ja korostunut planeettani. Vähä onkelmallista kun se on kuitenkin niin tärkeä joka päiväisessä elämässä. Se on myös ihan siellä 12. huoneen "uumenissa", kun taas venus ja aurinko ovat lähempänä askendenttia. :P Ainakin näin luontaisesti sisäänpäinkääntyvänä voin viihdyttää itseäni ja hyväksyä yksin olon koska silloin voi olla oma itsensä eikä tarvitse tehdä kompromisseja.


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: julyette - 26.07.2007 17:26:02


Minulla on 12. huoneessa Kuu, Venus, Uranus ja Pluto Neitsyessä ja Merkurius Leijonassa. Tämä pläjäys tekee elämän kyllä ajoittain erittäin raskaaksi; alitajuinen elämä on paljon voimakkaampaa kuin konkreettinen ja alitajunnasta nousee ajoittain paljonkin kaikkea aina menneisiin aikoihin saakka.  Tämä aiheuttaa pientä identiteettikriisiäkin koska en tunne olevani kokonainen ja tässä ajassa.

Minulla on usein myös tunne, että elämän tapahtumat ovat jotenkin ennalta määrättyjä enkä pysty vaikuttamaan niihin itse ollenkaan. 



Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Artemis - 26.07.2007 18:17:34
Kiitos  :)
Kuulen mielelläni lisääkin kommentteja tästä aiheesta. 12.huone jotenkin tuntuu vieraalta itselleni.


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Minerwa - 26.07.2007 20:30:46
Mielenkiintoisia ajatuksia ja pohdintoja :) Minulle 12. huone on ihan erityisen rakas kaikessa kuluttavuudessaankin. Kartallani se on ilman muuta merkittävin huone, ja tunnen sen vaikutuksen jokapäiväisessä elämässäni, esimerkiksi haaveina, erillisyyden tunteena, vetäytymishaluna (vilkkaasta nousumerkistäni huolimatta) sekä mielenkiintona henkisyyttä ja ihmismielen kiemuroita kohtaan.

Minulla on 12. huoneessa:
 :mars:,  :kuu: ja  :ceres:  :kaksoset:
Kuun alasolmu  :harka:
 :jupiter:,  :chiron:,  :vesta:,  :pallas:, Lilith ja antivertex  :oinas:

Huoneen kärki on kaloissa.

Alasolmun myötä juuri 12. huone on minulle sitä kaikkein ominta aluetta. Vaikka puskenkin välillä keskitaivaan kauriin kunnianhimolla tuonne noususolmun 6. huoneeseen, tiedostan silti kaiken aikaa sisäisen herkkyyteni, henkisen estetiikan kaipuuni ja rajallisuuteni. Toisinaan haluan vain olla, vetäytyä ja kokea kaikessa hiljaisuudessa omia tunteitani. Itsesäälikään ei ole vierasta  ::) ... Pieni rypeminen itse asiassa piristää ja antaa nousevalle Marsille uutta potkua!

Vähän niinkuin Fenix-lintukin syntyy tuhkasta aina uudelleen  ;)

Tunteet pidän mieluiten pinnan alla, vaikka Kuu-kaksosina käsittelenkin niitä parhaiten juuri puhumalla (ja kirjoittamalla). Olen tarkka siitä, kenelle kerron omia asioitani, ja lähipiirini on pieni. Minussa on sosiaalinen puoleni, mutta aika ajoin tarvitsen myös yksinäisyyttä. Aikaa omille ajatuksilleni... niille 12. huoneen asioille.


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Ave^^ - 27.07.2007 11:36:49
onko se niin, että kehittymätön 12huone- ihminen hakee onnea itsensä ulkopuolelta (niinkuin kaikki ihmiset yleensä), mutta tuo huone jatkuvasti pakottaa pettymyksiin ja osoittaa ettei sieltä sitä onnea löydy. Kun hän huomaa kaiken mielenrauhan tulevan vain ja ainoastaan hänen itsensä sisältä, hän pystyy löytämään tuon huoneen hienoimman sisällön.
Siksi oikeastaan nämä ihmiset ovat siunatumpia, koska heille NÄYTETÄÄN se, ettei ulkopuolelta löydy onnea (muut taas voivat ikuisestikin räpiköidä väärään suuntaan), ja heidät pakotetaan oikealle tielle. Juuri tämän avulla he voivat löytää suurempia totuuksia helpommin kuin muut. Tämä huone on rankka, mutta siunaus.

minulla huoneessa on  :kuu: ja  :kuunsolmu:


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Artemis - 27.07.2007 17:57:35
Mielenkiintoinen ajatus, Ave. Ja hyvinkin mahdollista  :)


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: ti0 - 27.07.2007 20:23:36
onko se niin, että kehittymätön 12huone- ihminen hakee onnea itsensä ulkopuolelta (niinkuin kaikki ihmiset yleensä), mutta tuo huone jatkuvasti pakottaa pettymyksiin ja osoittaa ettei sieltä sitä onnea löydy. Kun hän huomaa kaiken mielenrauhan tulevan vain ja ainoastaan hänen itsensä sisältä, hän pystyy löytämään tuon huoneen hienoimman sisällön.
Siksi oikeastaan nämä ihmiset ovat siunatumpia, koska heille NÄYTETÄÄN se, ettei ulkopuolelta löydy onnea (muut taas voivat ikuisestikin räpiköidä väärään suuntaan), ja heidät pakotetaan oikealle tielle. Juuri tämän avulla he voivat löytää suurempia totuuksia helpommin kuin muut. Tämä huone on rankka, mutta siunaus.



Sinäpä sen sanoit! Välillä on tuntunut helvetiltä kun ei tiedä mitä itsensä kanssa tekisi mutta sitten pilkahtaa toivo ja ymmärrys siitä että se on oikeastaan siunaus!

Ja joo, mullakin siis nousumars ja se saa uutta puhtia tajutessaan että ehei, ei tää vetelehtiminen ja kurjuus nyt yhtään sovi... ::) Mars on aina ollut tärkeä osa identiteettiäni. Tosin pelkkä innostus ei riitä ja välillä kun sitten taas pettyy niin takaisin ollaan 12.huoneessa... Vielä on opittavaa. ::)


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Lilli - 28.07.2007 12:06:36
Itselläni 12. huoneessa on  :aurinko: ja  :merkurius:. Tähän huoneeseen liitetyt mystiikka ja sairaalat liittyvät kyllä minuunkin.  ::). Unien ja alitajunnan maailma on minulle yhtä tärkeä ellei tärkeämpikin kuin ulkopuolisen maailman havainnointi.

Jossain muistan mainitun, että 12. huoneeseen liitetään egoa liuottava vaikutus. Minun egoni on todellakin saanut aikoinaan kuoliniskun, jonka takia toimin nyt sisäisen voiman varassa ( :uranus: ja  :pluto: aspektoi muuten kumpaakin yo. planeettaa). Kuoret ja naamiot on laskettu aikaa sitten. Tällä on ollut melko erikoinen vaikutus käytännön elämässä:

Jostain syystä vain harvat ihmiset vaivautuvat tutustumaan minuun kunnolla. Minä en mielestäni piilottele millään tavalla luonnettani enkä mielipiteitäni, mutta ihmisillä näyttää olevan todella voimakas tarve luoda minusta illuusioita ja uskoa ennemmin niihin kuin todellisuuteen. Toimin selkeästi peilinä, ehkä selkeämmin kuin moni muu. Minuun on ripusteltu runsain mitoin ominaisuuksia, joita minussa ei taatusti ole, mutta vastapuolessa on.  :2funny: Tämä on huvittavaakin tietyllä tapaa, ihmisethän kertovat tahattomasti näin omista ongelmistaan ja haaveistaan.

Ulkomaailma reagoi selkeästi helpoimmin nousevaan Venukseeni ja näistä reaktioista saisi kyllä aikaiseksi ihan oman topicinsa.



Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Ebenia - 28.07.2007 12:11:46
onko se niin, että kehittymätön 12huone- ihminen hakee onnea itsensä ulkopuolelta (niinkuin kaikki ihmiset yleensä), mutta tuo huone jatkuvasti pakottaa pettymyksiin ja osoittaa ettei sieltä sitä onnea löydy. Kun hän huomaa kaiken mielenrauhan tulevan vain ja ainoastaan hänen itsensä sisältä, hän pystyy löytämään tuon huoneen hienoimman sisällön.
Siksi oikeastaan nämä ihmiset ovat siunatumpia, koska heille NÄYTETÄÄN se, ettei ulkopuolelta löydy onnea (muut taas voivat ikuisestikin räpiköidä väärään suuntaan), ja heidät pakotetaan oikealle tielle. Juuri tämän avulla he voivat löytää suurempia totuuksia helpommin kuin muut. Tämä huone on rankka, mutta siunaus.

minulla huoneessa on  :kuu: ja  :kuunsolmu:

Tämä on niiiiin totta!

Minulla on 12.huoneessa Venus ja Jupiter, eli tavallaan onnen planeettani sijaitsevat varsin karmaisevassakin 12.huoneessa. Välillä olen sitä niinkin miettinyt, että kun karttani on muutenkin vaikea, niin onko ne kaikki onnetkin viety minulta viskaamalla ne 12.huoneeseeen. :(

Kuitenkin, loppujen lopuksi olen kokenut 12.huoneen minulle erittäin tärkeänä. Lisäksi siellä on minulla noususolmu, joka pakottaa minut näiden 12.huoneen asioiden pariin. Jollain tavalla olen herännyt siihen viime vuosina, että olen oikeastaan koko elämäni ajan ollut "uskossa elämään" - tämä lienee Jupiterin tekosia. Minulla on voimakas sisäinen uskonnollinen elämä, josta en puhua pukahda oikein kellekään kunnolla - olen hyvin tavallisen näköinen tyttö, rakastan vaatteita, koruja, meikkejä ja ns. pinnallisia asioita ja silti sisälläni on kuin toinen maapallo.

Olen myös hyvin varhaisessa vaiheessa elämässäni ymmärtänyt, että onni tulee sisältä päin. Minusta tuntuu välillä niin pahalta nähdä ihmisiä kärvistelemässä elämässään ja tekisi mieli vain huutaa heille, että "Etkö tajua, sinä olet oman elämäsi seppä, sinulla on kädessäsi onnen avaimet, katso itseesi ja voit löytää sisältäsi miljoona kertaa enemmän, kuin mitä ikinä voisit materialla saavuttaa". Mutta ihmistä ei voi pakottaa, ja välillä on todella raskasta katsella muiden ihmisten kärsimyksiä vierestä.

12.huoneen asioista puhuminen on minulle sellainen piste, että tuntuu että sydämeni oikein itkee onnesta kun puhun näistä asioista - selvästi tunnen tämän noususolmun vaikutuksen. :)

Sairaalaan liitetty 12.huone näkyy kyllä elämässäni myös - minulla on vakava fyysinen sairaus, jonka takia voin jopa kuolla. Joudun myös ramppaamaan usein sairaalassa tämän asian takia. Toisaalta uskon, että nämä kovat sairaudelliset koettelemukset ovat niitä asioita, jotka ovat saaneet minut "uskoon". Lisäksi tämä sairaus on ollut myös se, joka on hakannut minut niin perusteellisesti maanrakoon, että egosta ei tosissaan ole tippaakaan jäljellä ja olen siis jotenkin muuriton, egoton, välinpitämätön ihmisten mielipiteistä suhteessa minuun, koska minulle ei ole vain yksinkertaisesti mitään väliä mitä he ajattelevat minusta, kun egolla ei ole minulle mitään merkitystä. Tämäkin siis 12.huoneen teemaa.

Myös Jupiter Oinaassa sekä Venus Vesimiehessä ovat saaneet minut erittäin kiinnostuneeksi esim. humanitaarisesta työstä, naisten kokemasta väkivallasta, vääryyksistä ja pahuuksista maailmassa. Tarkoitukseni olisikin, että jonain päivänä voisin yhdistää Kauriin (Aurinko, Neptunus, Merkurius 10.huoneessa MC Kauris, Uranus Jouskarissa MC:llä) kunnianhimon näihin 12.huoneen asioihin esim. humanitaarisen työn avulla...mutta se jääköön nähtäväksi vielä. :)

  


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Triton - 28.07.2007 12:30:02
Minulla on  :jupiter: :uranus: yhtymä 12. huoneessa Vaa'assa, ja nämä vielä yhtymässä laskusolmuun. Joissakin huonejärjestelmissä myös  :pluto: Neitsyessä osuu 12. huoneen puolelle.

Olen lapsesta asti ollut lievästi sanottuna kiinnostunut kaikenlaisista ihmismieleen liittyvistä kommervinkeistä. Psykologia, parapsykologia, uskonnot ja oikeastaan ihan mikä hyvänsä mikä alunperin juontuu ihmisen tietoisuudesta on minulle mannaa. Olen voimakkaasti "uskonnollinen" oman katsomukseni mukaisesti (se ei ole kristillinen). Olen kokenut asioita joita voidaan pitää yliluonnollisina, tai voidaan ajatella kumpuavan ihmisen omasta tietoisuudesta (lähinnä edellisiin elämiin liittyvää materiaalia).

Harmikseni joudun elämässäni näemmä myös tuon tuostakin tekemisiin mielen erilaisten vaivojen kanssa. Silloin kun ei ole oma mieli huiskin haiskin, on joku ulkopuolinen ihminen elämässäni jolla vippaa päässä. Olisikohan se sitten sitä Pluton tuomaa pimeyttä, vaiko Uranuksen hajottavaa energiaa suurentelevaan Jupiteriin yhtyneenä... En yhtään ihmettele ihmisiä joilla 12. huone on latautunut ja heille iskee kaikenlaisia messiaskomplekseja päähän. Kyllä se elämä välillä tuntuu melkoiselta kärsimykseltä kun oma pää on pahin vihollinen.

 :uglystupid2:


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Fiona - 28.07.2007 18:39:13
Minulla on Juno ( :juno: ) Vaa'assa 12. huoneessa. Mitähän se tarkoittaa? 12. huoneen kärki on minulla Vaa'assa.  ??? Ja se ilmeisesti perääntyy, koska siinä on "Rx" -merkki myös...jos se "Rx" nyt tarkoitti perääntymistä? En enää muista... :buck2:  :)


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Ajatus - 29.07.2007 19:27:58
Minulla on 12.huoneessa Venus ja Jupiter, eli tavallaan onnen planeettani sijaitsevat varsin karmaisevassakin 12.huoneessa. Välillä olen sitä niinkin miettinyt, että kun karttani on muutenkin vaikea, niin onko ne kaikki onnetkin viety minulta viskaamalla ne 12.huoneeseeen. :(

Tästä kommentistasi Ebenia tuli mieleen, että monesti 12. huonetta pidetään ehkä turhaan vieläkin jotenkin "pahana", kuten ilmeisesti joskus astrologian varhaisaikoina on tehty. Itselläni ei ole siellä mitään, mutten osaa nähdä sitä sen kummempana kuin muitakaan huoneita - joskin sanotaanhan Kalojen merkistäkin, että kaksi eri suuntiin uivaa Kalaa symboloi Kalojen kahta mahdollisuutta: vajota pohjamutiin tai pyrkiä pinnan kirkkaisiin vesiin. Ehkä 12. huoneesta on liian vähän nostettu niitä vähemmän maallisia asioita esiin: henkisyys, kosminen yhteys jne..? Se saattaa usein olla hiukan väärinymmärretty huone sikäli kuin Neptunus-planeetta tai Kalojen merkkikin. Esim. tuosta Jupiterista 12. huoneessa olen parikin kertaa törmännyt sanontaan "enkeli olkapäällä". Ainakin astrologi Erin Sullivan on käyttänyt tuota kuvausta ja kirjoittaa minusta muutenkin hyvin 12. huoneesta kirjassaan The Astrology of Family Dynamics. Tässä muutamia lainauksia, kun satun olemaan juuri kyseisessä kohdassa kirjaa:

Somewhere in the deepest recesses of the soul in all people is a place of perfect bliss - and a place of ultimate horror. This is the twelfth house. (Viittaus kaksijakoisuuteen...)

People with planets in the twelfth house find that they have a difficult time contacting the energies and agencies with which those planets are identified and are embodied by practical, conventional means. They seek and find myriad ways of reconnecting to the archetypal realm. The twelfth house planets are "last to be born" as they reside in this Watery womb of the collective. Very often, the only way to connect consciously with the planets therein is to mythologize, spiritualize or universalize them. They find that it is easier to turn the embodied aspect of the planetary agencies into something outside the human experience, or at least the Earthy human experience. This is why heavily tenanted twelfth house people are hard to pin down; they find themselves hard to grasp, as well! They want to find cosmic order in the sordid aspects of human life.


Erin Sullivan kirjoittaa vielä erikseen planeetoista 12. huoneessa:

The Sun in the twelfth is an indicator of the reluctant incarnate, he or she who would rather never have left the safety of the womb, but whose need for solar-system individuation was so overwhelming that their rejection of the cord of life was ultimately of their own choosing. Because the Sun in the twelfth speaks of an endangered origin or an insulated life, it means that there was an initial sense of adventure about being born, then a deep regret for such a foolish decision. The rest of the life is spent contemplating existence through a veil or at worst, the very worst, through bars of one sort or another.

Mercury in the twelfth house finds the most complicated way to say the simplest thing. Often, Mercury in the twelfth find it impossible to articulate the knowledge they have, because they live in the boundary of the conceptual and archetypal. They need to find a vehicle through which they might bridge those two split realms.

Venus there will have a mythic frame of reference around relationships, a fantasy of the perfect relationship - this might translate into a relationship with god or a fairy-tale relationship with the feminine embodiment of Venus.


Kaiken kaikkiaan Sullivan ottaa 12. huoneen esiin samassa yhteydessä kuin muutkin vesihuoneet (4., 8., 12.) eli kuvatessaan perintöämme - ei pelkästään sukuamme, vaan myös "kollektiivista sukua", koko ihmiskunnan juuria. 12. huone on se, joka yhdistää meidät kaikki toisiimme kosmisella tasolla. :)


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Mirjam* - 29.07.2007 20:45:28
Minulla on 12.huoneessa (jonka kärki  :jousimies: :ssa)

:juno:
Kreikkalaisessa mytologiassa Junoa vastaa Hera Zeuksen puoliso. Myyttien mukaan Zeus havitteli Heraa rakastajattarekseen. Hera ei kuitenkaan välittänyt lainkaan kosijoiden innokkaista yrityksistä, sillä hän oli taivaan ja maan kuningatar. Kerran kun Hera oli kävelyllä Argoliksen Thornaksvuorella, Zeus nostatti valtaisan ukkosmyrskyn ja muutti itsensä käenpojaksi. Hera sääli värisevää pikku linnunpoikaa ja lämmitti tätä rinnoillaan. Silloin Zeus paljasti todellisen olemuksensa ja yritti raiskata jumalattaren. Seurauksena häpeällisestä teostaan Zeus joutui lupaamaan, että ottaisi Heran aviopuolisokseen. Astrologisesti Juno kuvaa parisielun löytymistä ja parisielun kanssa elämistä, varauksetonta sitoutumista toiseen ihmiseen.

Jousimies
Jousimiehen aika johdattaa meidät vuodenaikojen pimeimpään kauteen, jolloin vallitsee vähintään jatkuva hämärä. Ulkoinen pimeys lisääntyy koko ajan. Luonnon kasvien ja eläinten on vain luotettava tulevaisuuteen pimeyden ja kylmyyden keskellä. Epätoivolle ei ole varaa antaa minkäänlaista jalansijaa. Niinpä Jousimiehessä vaikuttava planeettaenergiasi on optimismin värittämää, ja olet valmis tekemään paljon töitä tulevaisuudessa häämöttävien mahdollisuuksien ja menestyksesi eteen. Jokaisella Jousimiehessä olevalla planeetalla on oma vahva filosofiansa elämässäsi ja vankkumaton luottamus tulevaisuuden tuomaan menestykseen.

12 .huone

ITSENSÄ VOITTAMISEN HUONE kertoo kyvystäsi auttaa muita ihmisiä ottamatta heidän elämäänsä omille harteillesi. Planeetat tässä huoneessa ovat se osa sinua, joka helpoimmin uhrautuu muiden puolesta ja äityy sitten marttyyriksi.

Hmm...
Sielunkumppanit ja luottamus ja optimismi... uhrautuvuus....

 :pallas:

Viisauden neitsytjumalatar.Athenen nimi annettiin Ateenan kaupungille, joka oli Kreikkalaisen sivilisaation älyllinen keskus. Sodan ja voiton jumalattarena Pallas, taktiikan ja strategian mestari oli taistelussa voittamaton. Ateenan suojelijana ja vartijana Pallas käytti viisauttaan opettaakseen kansaa rauhanomaisesti sopimaan erimielisyydet ja säilyttämään laki rauhanomaisin keinoin. Astrologisesti Pallas hallitsee ne parantamistekniikat jotka yhdistävät mielen ja ruumiin. Erityisesti Pallas hallitsee kaikkia mentaalisia itsensä parantamisen tekniikoita visualisointi, vahvistus, meditaatio, mielenhallinta, ohjattu mielikuvitus ja hypnoosi.

Tjaa... pitääpä oikein miettiä miten tämä voisi vaikuttaa minussa....  :idiot2:


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: helen - 29.07.2007 20:53:24
 Minulta ei löydy kuin :merkurius:


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Sanna - 30.07.2007 09:43:44
Minulla ei ole mittää huoneessa 12  ???


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: vaniljasuklaa - 30.07.2007 22:04:48
Mulla on 12. huoneessa  :kuu: ja  :kuunsolmu:.
Mitäpä mahtaapi meinata? :)


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: blix - 14.08.2007 09:25:08
Mulla on 12. huoeessa  :merkurius:. Yhden astrologin tulkinta oli, että aspektit muihin syntymäkarttani planeettoihin tekee parisuhteestani terapiasuhteen. Olen sen muutaman kerran kokenut ja siksi elelenkin nyt yksin, en jaksa  :buck2:.

Olisi ollut niin kiva kun joskus olisi voinut toteuttaa myös omia tarpeitaan. Nyt on lähtenyt hieno henkinen kehitys liikkeelle, josta todella nautin.  :angel:


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: helinä - 18.08.2007 16:03:37
Hei

Vastaan kai täällä aina kun puhutaan huoneesta 12, mutta....
Niin nytkin.

Tuo että huone 12 muistuttaa, että kukaan muu kuin oma itsensä ei tee onnelliseksi, jotenkin kolahti - silleen kauniisti, hyvin, ei yhtään pahansuovasti....
Tänään ilmeisesti kaikin puolin kaunis päivä. Tai sitten kun venus perääntyy - ja saa keskittyä omaan itseensä luvan kanssa - ei tunnu yhtään hullummalta ;)

Niinpä päädyin (vaikka hyvä aikeeni olikin opiskella) kirjoittamaan astologia juttuja. Lueskelin mitä olin kirjoittanut äidilleni ja vaihdoin sitten verbit, subjektit ja objektit vain omalle kartalleni sopiviksi. Niin tänään tein sitten tällätavalla - tässä egoistisessa tuuletuksessani... Tuntuu hyvältä!

Alustukseksi sanottakoon, että olen superegoistinen aurinko huone 10 ja Pluto nousevalla merkillä mutta huoneessa 12.
Onnenpisteeni on oinaassa huone 8  ja Mars on mulla perääntyvä.

"Peruskarttasi mukaan olet syntynyt T- ristin haltijaksi, suuren levottomuuden kesyttäjäksi. Kartallasi on mm. Neliö – Uranus, levoton, älykäs ja kekseliäs minä – Venus, loputtomat ympäristön ”rakkauden tarpeet” – Kheiron, kumppanuuksissa se (vähempi? ;)) energinen tekijä/osallistuja.

Eli halua yhdessä tekemiseksi näyttää riittävän (kheiron, huone 7), tosin oppositiosta tuleva ”äly” (uranus, huone 1) tulee tässä vain itseltään ja neliössä paikka maailmassa luo loputtomia myös ns. kyseenalaisia tarpeita (Venus, huone 10 neliössä Plutoon, huone 12 ).

Se mikä välillä näyttää riivaavaan (meitä kaikkia) on meidän pimeä puoli. Jos Mars perääntyessään saa meidät epäilemään omaa tekemistä (mars huone 5) ja kumppanuuksia (oinas huone 7 ja 8 )… Sinulla myös Pluto neitsyessä huone 12 tekee ajoittain kepposia: työuupumus, riittämättömyyden tunne, valitset ”maailmanpelastaja tehtäviä”, johon voimat ei yksi riitä ….  Kaikki omat ”väärät teot” (alitajunnan murehtiminen), ihmissuhde sähellykset (eli liian vähäiset aidot yhdistymisen teot – rohkea kysyminen ja tunteiden selvittäminen) tulevat herkästi omaksi epäonneksi. Samaan tapaan kuin voit hukuttautua täydellä sydämellä ns. rakkauteen – jos rakkaus on pelkkä ”kulissi” jonka turvin osoitat olevasi yhtä normaali, parempi nainen tai parempi äiti kuin muut, niin joudut Onnenpisteesi kanssa selkkauksiin!"

Näin siis kirjoitin tänään itse itselleni. - Tänään tuntuu että selätin tuon pluton - mutta tiedän että se olo voi mennä ohi.
Siksi kirjoitinkin ajatukset nyt muistiin ja luen ne sitten huonona päivänä.

Piruuttani laitoin tännekin, että saatte lukea ne - jos muka jaksatte.


 


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Kuutiikeri - 18.08.2007 16:36:32
Kheiron 12.huone kaksosissa. oppositiossa merkuriukseen jousimiehessä 6.huoneessa. 12.huone iso, kattaa härkää, kaksosen ja rapuakin (mis on ascendentti). jodin kärki  kheironissa. Osaako joku tulkita??? onko merkittävää mielestänne? vai onko ihan väärin aseteltu kysymys?


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Esmiralda - 18.08.2007 16:45:10
Täälläkin tyhjä ja yhtä pieni kuin vastaparinsa huone 6.

Lueskelin ja ihmettelin, mutta löysinpä Mondon, jolla oli, ihme kyllä, samat tyhjät huoneet kuin minullakin. Siis tyhjiä 12 ja 6.

Huoneessa 11 on Kheiron, joka näyttää siltä kuin jakaisi myös huonetta 12, mutta en ole
varma.

Hm. Mielenkiintoista! Kun olen tottunut hyvin paljon luottamaan alitajuntani tilaan, vaikka eihän sitä koskaan voi täysin tuntea (paljon torjuttua rojua siellä varmasti), mutta jos intuitio liittyy tähän huoneeseen, on se vahva puoleni.


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Lilli - 18.08.2007 16:55:53
Esmiralda, sinullahan näyttävät olevan melkein kaikki henkilökohtaiset planeetat ja AC vesimerkeissä, joten voimakas intuitio tulee varmaankin sieltä.

12. huonehan on Kalojen huone, enkä ihmettelisi, vaikka Kalat-painotteisen kartan omaavat henkilöt tuntisivat tämän huoneen kuvaukset jotenkin tutuksi.


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: apache - 21.08.2007 02:13:43
Minulta löytyy myös aika läjä materiaalia 12. huoneesta:

Kärki merkissä  :harka:
 :merkurius: :harka:
 :chiron: :harka:
 :venus: :kaksoset:
 :kuunsolmu: :kaksoset:

Kaksi henkilökohtaista planeettaa ja karmalliset Chiron ja Kuunsolmu.

Elämäni olosuhteet ovat todellakin olleet jo aivan alusta alkaen varsin 12.huonemaiset. Lapsuudenperheessäni oli monenlaisia salaisuuksia ja olen saanut tietää varsin olennaisia asioita perheestäni ja sen jäsenten historiasta ripotellen aikojen saatossa. Koska monia yksityiskohtia salailtiin, opin itsekin tuohon salailuun tiettyjen juttujen kohdalta, tunsin tolkuttomasti syyllisyyttä ja häpeää kaikesta tuosta, vaikka minkä minä olisin mahtanut asioille jotka muut ovat tehneet jo ennen syntymääni?!

Todellakin tuo jossain aiemmassa viestissä mainittu Merkurius 12.huoneessa "finds the most complicated way to say the simplest thing" pitää usein paikkansa. Varsinkin lapsuudessa ja varhaisnuoruudessa minun oli todella vaikea ilmaista tarpeitani ja toiveitani. Kaipa se, että olin tottunut ainaisiin "ei"-vastauksiin, vähättelyyn ja kohteluun, jossa minut "ohitettiin". Nykyään olen jo vähän parempi, harjoittelen kovasti ainakin  ::). Toisaalta olen sitten taas ilmaisussani parhaimmilaan todella etevä, noin niinkuin taiteellisesta ja mielikuvituksellisesta näkövinkkelistä katsottuna. Nautin, kun saan esittää asiani verbaalisesti vivahteikkaasti  ;).

Venus 12.huoneessa, oijoijoi  :o Monet kerrat olen kironnut tuota sijaintia! Tuntuu, etten koskaan ole saanut rakkautta sieltä mistä olisin sitä halunnut, lähtien nyt ihan lapsuudenkodista lähtien. Tai ainakin rakkaus on osoitettu ennemmin aineellisena huolenpitona. Myös sitten romanttiset rakkausjutut ovat olleet vähän epäonnisia. Vedän myös puoleeni varattuja miehiä. Jatkuvasti on joku vihilläkäynyt mies vinkkaamassa silmää. Olen kyllä kova flirttailemaan nykyään (venus kaksonen kun olen!), mutta ikinä en ole mennyt tekemään mitään näitten miesten kanssa. Enpä sitten tiedä testataanko minun moraaliani tällä sijainnilla ja sitten kun olen vastustellut kiusauksia vielä muutaman vuosikymmenen verran, niin saan palkinnon :crazy2:Joskus kyllä harmittaa tämä... Millaisia kokemuksia on muilla, joilla löytyy  :venus: 12. huoneesta?

Chiron 12.huoneessa vaikuttaa myös vahvasti. Ensinnäkin olen usein kyllä mielelläni auttamassa muita, mutta minun on aina ollut vaikea ottaa apua vastaan puhumattakaan sen pyytämisestä. Uppiniskainen ja sitkeä Härkä vielä vahvistaa tätä omillaan pärjäämistä. Tämän seikan tiedostaminen onneksi on auttanut menemään parempaan suuntaan. Chiron härässä vaikuttanee siihen, että minulla on materiaan vähän vaikea suhde... Vaikka toisaalta tiedän tarvistevani materialistista turvaa silleen "sopivasti" (olenhan toki  :aurinko: :merkurius: :mars: :chiron: härkä ja vielä  :askendentti: :rapu:  ::)), mutta kuitenkin tunnen materialistisen hyvän tavoittelusta jonkinasteista syyllisyyttä. Chironiin kai liittyy myös se, että sielun haavat tuntuvat olevan jossain tosi syvällä, ihan melkein kadoksissa. Sitten kun ne aukeavat, kipu on hirmuinen.

Kuunsolmu 12.huoneessa aiheuttaa kai sitten osaltaan juuri tuota sisäistä taisteluani, jossa minut yritetään saada uskomaan tuohon omaan henkiseen tieheni.

Yleisesti ottaen kaikki mystinen kiinnostaa, sen lasken tämän huoneen ansioksi!

 



Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Päivi - 21.08.2007 07:23:39
sieltä löytyis  :saturnus:  neitsyessä... miten sen pitäs näkyä?


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Starwind - 22.08.2007 11:53:06
Henkisessä astrologiassa (kartoissa käytetään porphyriuksen huonejakoa) 12. huone kuvaa entisiä elämiä. Kuu 12. huoneessa viittaa edelliseen elämään naiskehossa ja aurinko taas mieskehossa.
Muuta en nyt muista ulkoa... sen verran uutta ja paljon asiaa on tullut kursseilla, että täytyypi kurkistaa papereihin, etten puhu läpiä päähäni  :P

Toivottavasti tämä ei sekoita ketään!

Ukkosterkuin
Miikkulainen


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: sarese - 22.08.2007 13:28:40
Miten tulkita, jos huoneessa on saturnus ja 11 ja 12 huoneen välillä jupiter? ASC on 12 ja 1 huoneen välillä. Tämä todellakin kiinnostaa, kun tuo saturnus on minulle ainakin kummitellut ja paljon :tickedoff:.


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: ti0 - 23.08.2007 13:02:52
Enpä sitten tiedä testataanko minun moraaliani tällä sijainnilla ja sitten kun olen vastustellut kiusauksia vielä muutaman vuosikymmenen verran, niin saan palkinnon :crazy2:Joskus kyllä harmittaa tämä... Millaisia kokemuksia on muilla, joilla löytyy  :venus: 12. huoneesta?

Heheh... Minulla 12. huoneen Venus Leijonassa, neliössä Jupiteriin ::) ja Kuu-Plutoon, eli Venus T-ristin kärkenä.. Kamala nautinnonhaluinen onkelmallinen Venus! :crazy2: En mäkään saa mitä haluan. En jaksa/osaa selitellä.

Tai ainakin, olen aina pohjimmiltani tuntenut että turhaa ihastua ihmisiin joita ei voi saada, mutta irti ei pääse helposti kun haluaa jotain mitä toinen edustaa. En ole vielä ihan oppinut löytämään itsestäni kaikkea ja tulemaan toimeen itsekseni ja rakastamaan itseäni. Siis kiinnyn voimakkaasti asioihin mutta samalla olen alakuloinen kun tiedän ettei voi vaan saada mitä itsekkäästi haluaa. Järki sanoo ettei mitään murehdittavaa ole mutta kuitenkin tuntuu hankalalta. :P


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Minerwa - 23.08.2007 13:36:27
Henkisessä astrologiassa (kartoissa käytetään porphyriuksen huonejakoa) 12. huone kuvaa entisiä elämiä. Kuu 12. huoneessa viittaa edelliseen elämään naiskehossa ja aurinko taas mieskehossa.
Muuta en nyt muista ulkoa... sen verran uutta ja paljon asiaa on tullut kursseilla, että täytyypi kurkistaa papereihin, etten puhu läpiä päähäni  :P

Toivottavasti tämä ei sekoita ketään!

Ukkosterkuin
Miikkulainen

En usko, että sekoittaa ketään  :)  Erittäin mielenkiintoinen näkökulma itse asiassa!!

Minulla on  :kuu: ja kuun alasolmu 12. huoneessa ja mielikuva entisestä elämästäni nimenomaan naisena, jonka elämässä tämän huoneen asiat olivat hyvin voimakkaina läsnä. Joitain noita asioita kannan edelleenkin mukanani, joten saattaisi hyvinkin olla se viimeisin  ;)


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Kuutiikeri - 23.08.2007 18:24:37


.. karmalliset Chiron ja Kuunsolmu.

Elämäni olosuhteet ovat todellakin olleet jo aivan alusta alkaen varsin 12.huonemaiset. Lapsuudenperheessäni oli monenlaisia salaisuuksia ja olen saanut tietää varsin olennaisia asioita perheestäni ja sen jäsenten historiasta ripotellen aikojen saatossa. Koska monia yksityiskohtia salailtiin, opin itsekin tuohon salailuun tiettyjen juttujen kohdalta, tunsin tolkuttomasti syyllisyyttä ja häpeää kaikesta tuosta, vaikka minkä minä olisin mahtanut asioille jotka muut ovat tehneet jo ennen syntymääni?!


Chiron 12.huoneessa vaikuttaa myös vahvasti. Ensinnäkin olen usein kyllä mielelläni auttamassa muita, mutta minun on aina ollut vaikea ottaa apua vastaan puhumattakaan sen pyytämisestä. Uppiniskainen ja sitkeä Härkä vielä vahvistaa tätä omillaan pärjäämistä. Tämän seikan tiedostaminen onneksi on auttanut menemään parempaan suuntaan.

..ja vielä  :askendentti: :rapu:  ::)), mutta kuitenkin tunnen materialistisen hyvän tavoittelusta jonkinasteista syyllisyyttä. Chironiin kai liittyy myös se, että sielun haavat tuntuvat olevan jossain tosi syvällä, ihan melkein kadoksissa. Sitten kun ne aukeavat, kipu on hirmuinen.

Kuunsolmu 12.huoneessa aiheuttaa kai sitten osaltaan juuri tuota sisäistä taisteluani, jossa minut yritetään saada uskomaan tuohon omaan henkiseen tieheni.

Yleisesti ottaen kaikki mystinen kiinnostaa, sen lasken tämän huoneen ansioksi!

 



Hei, mulla löytyi yhtyviä juttuja sinun karttasi kanssa..!Kheiron ja kuunsolmu (jota en yhtään osaa tulkita) 12 huoneessa (tosin kheiron kaksosissa, kuunsolmu härässä), sekä nousurapuisuus.

Minulla suhde ihmisiin hyvin vaikea, sillä olen erittäin yksinäinen ja yleensä yksin ongelmieni kanssa, vaikka  on (ollut?en oikein osaa sanoa ystävyyksien jatkuvuudesta) paljon  ystäviä, jotka taas kokevat minun auttaneen heitä , milloin missäkin, yleensä jollain tasolla henkisellä tiellä. kuuntelijana, kommentaattorina, lohduttajana.
Itse en osaa/halua/kykene apua pyytämään.. ja jos joskus kun olen sitä yrittänyt tavallaan, tai vaikka vaan seuraa ystävästä halunnut, tilanne on ollut todella vaikea ja epämiellyttävä.  tuntuu että ihmiset tulevat minun luokse silloin kun itse haluavat!  :tickedoff: johtuisivatko nämä asiat juuri Chironista asemassaan. Sinulla apache kun tuntui olevan samantryyppisiä ongelmia.
vielä Chironista
 joskus olen ajatellut omaavani myös parantavia voimia. on outoa, että voimattomana ja kriisisenä omassa elämässään( 6.huone painottunut) usein löytää ne oikeat sanat ja tavan suhtautua muihin ihmisiin kun he tarvitsevat esim.lohtua. Toisaalta joskus tämä on vienyt minua jonkinsortin ihmisvihaan, kun on tuntunut ettei löydy itselle "aikuista" jokas kuuntelisi. mutta olen myös hyväksynyt asetelmaa. minulla on nykyään poikaystävä joka tuntuu suhteessa minuun olevan harvinaislaatuinen, kuuntelee ja ymmärtää...
mutta tämä salailu, erikoiset asiat perheessä ovat olleet myös läsnä. ja syyllisyyden tunne. onneksi siitä kasvamassa pois. t

Mun nousurapuisuus on taas outo juttu silla deskendenttinä kun on kauris, mutta samalla oma karttani on kauris-painotteinen ( :aurinko: ,  :jupiter:,  :neptunus:). siksi tuntuu ehkä että minussa on hyvin ristiriitaisia puolia...

Olisko täällä jotakuta  superastrologia joka osais valaista mulle hieman näitä asemia...??
entäs sinä apache, osaatko sanoa kuunsolmun vaikutuksista kun ne nyt ovat samoilla kulmilla kartoissamme? :)


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: apache - 24.08.2007 01:14:40


Hei, mulla löytyi yhtyviä juttuja sinun karttasi kanssa..!Kheiron ja kuunsolmu (jota en yhtään osaa tulkita) 12 huoneessa (tosin kheiron kaksosissa, kuunsolmu härässä), sekä nousurapuisuus.

Minulla suhde ihmisiin hyvin vaikea, sillä olen erittäin yksinäinen ja yleensä yksin ongelmieni kanssa, vaikka  on (ollut?en oikein osaa sanoa ystävyyksien jatkuvuudesta) paljon  ystäviä, jotka taas kokevat minun auttaneen heitä , milloin missäkin, yleensä jollain tasolla henkisellä tiellä. kuuntelijana, kommentaattorina, lohduttajana.
Itse en osaa/halua/kykene apua pyytämään.. ja jos joskus kun olen sitä yrittänyt tavallaan, tai vaikka vaan seuraa ystävästä halunnut, tilanne on ollut todella vaikea ja epämiellyttävä.  tuntuu että ihmiset tulevat minun luokse silloin kun itse haluavat!  :tickedoff: johtuisivatko nämä asiat juuri Chironista asemassaan. Sinulla apache kun tuntui olevan samantryyppisiä ongelmia.
vielä Chironista
 joskus olen ajatellut omaavani myös parantavia voimia. on outoa, että voimattomana ja kriisisenä omassa elämässään( 6.huone painottunut) usein löytää ne oikeat sanat ja tavan suhtautua muihin ihmisiin kun he tarvitsevat esim.lohtua. Toisaalta joskus tämä on vienyt minua jonkinsortin ihmisvihaan, kun on tuntunut ettei löydy itselle "aikuista" jokas kuuntelisi. mutta olen myös hyväksynyt asetelmaa. minulla on nykyään poikaystävä joka tuntuu suhteessa minuun olevan harvinaislaatuinen, kuuntelee ja ymmärtää...
mutta tämä salailu, erikoiset asiat perheessä ovat olleet myös läsnä. ja syyllisyyden tunne. onneksi siitä kasvamassa pois. t

Mun nousurapuisuus on taas outo juttu silla deskendenttinä kun on kauris, mutta samalla oma karttani on kauris-painotteinen ( :aurinko: ,  :jupiter:,  :neptunus:). siksi tuntuu ehkä että minussa on hyvin ristiriitaisia puolia...

Olisko täällä jotakuta  superastrologia joka osais valaista mulle hieman näitä asemia...??
entäs sinä apache, osaatko sanoa kuunsolmun vaikutuksista kun ne nyt ovat samoilla kulmilla kartoissamme? :)



Hmmm... Mielenkiintoista, Kuutiikeri!

Ekaksi tuosta kuunsolmusta. Olen vasta viime aikona alkanut pähkäillä sitä oikein olan kanssa, tietynlainen spirituaalinen jakso kun on käynnissä!

Itselläni siis Kaksosissa ja 12.huoneessa. Kaksonenhan on kommunikoinnin merkki, joten kun otetaan vielä huomioon Merkuriukseni sijainti 12.huoneessa, niin kommunikoinnin opettelu lienee minulle aikamoinen karmallinen läksy! Nimenomaan siis sellaisen kommunikoinnin,jossa myös minä kommunikoin ja avaan itseäni, enkä ole pelkästään se vastaanottava lohduntuoja. Toisaalta tämä merkki tuo myös mukanaan myös haasteita päätöksentekoon ja informaationsuodatukseen, ja jossain lukikin, että pitäisi oppia vaalia omaa intuitiotaan, eikä vain puntaroida logiikan ja rationaalisuuden piirissä.
Itselläni tuo 12.huoneen sijainti vaikuttaa siihen, että elämä on välillä vähän sellaista "lillumista" ::) Eli vähän sellaista kalat/neptunusmaista haaveilijan vikaa löytyy, käytännön asioiden hoito välillä suoraan sanottaen kusee  ;) Tai siis töissä kyllä hoidan hommat aina viimosen päälle (mutta mulla onkin 6.huone painottunut ja oon myös  :kuu: :neitsyt:), mutta omat asiat on joskus vähän rempallaan, heh. Ja kun ei ole selviä tavoitteita elämässä, niin joskus tulee vähän sellainen olo, ettei ole kyllä kovin vahvaa otetta omasta elämästä. Täältä taitaa tulla myös annos ailahtelavaisuutta ja fiilikset vaihteleekin ihan laidasta laitaan :idiot2: Voipa olla että 12.huone vaikuttaa myös siihen, että arvostelen itseäni aika rajusti ja kriteerit itsekritiikilleni olen omaksunut nimenomaan ulkopäin, niistä jutuista mistä minua on ainakin nuorempana arvosteltu ja näin ollen  altistan oman arvoni ulkopuolelta tulevan arvostelun varaan, vaikka pitäisi arvostaa ja rakastaa itseään "sisältä päin".

Sinun solmusi sijainti härässä voisi viitata ehkä siihen, että sinulla on opittavaa tuossa itsearvostuksessa ja mistä sitä itsellesi saat. Tuleeko se mahdollisesti materialistisista asioista tai muiden ihmisten kautta? Toinen juttu voisi olla myös turvallisuushakuisuus ja sisäisen muutoksen vastustus.

Nyt täytyy mennä nukkumaan, ei enää ajatus kulje yhtään!  :buck2:


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: helinä - 24.08.2007 20:52:29
Henkisessä astrologiassa (kartoissa käytetään porphyriuksen huonejakoa) 12. huone kuvaa entisiä elämiä. Kuu 12. huoneessa viittaa edelliseen elämään naiskehossa ja aurinko taas mieskehossa.
Ukkosterkuin
Miikkulainen

Olipa Hurja.

Jos tästä vetäis yhteen -  :pluto: huone 12 olisi - joko suuri synnintekijä - tai vallankahvassa ollut - entisessä elämässä????

Joku joskus väitti (ihan vaan mun kartan perusteella) että olisin ollut uskonnonharjottaja  Marokon suunnalla (mies) tai rikas leski Ruotsin suunnalla (nainen). - tiedä sitten noista synneistä, mutta tässä elämässä luulen tehneeni ainakin sen inhimillisen oman osani...


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Triton - 26.08.2007 14:16:55
Pluto 12. huoneessa synnintekijä tai valtaa...? Hm... Mielikuvieni mukaan olin edellisimmässä elämässäni munkki joka rakastui syystä tahi toisesta naiseen (joka mahdollisesti opetti minulle jotain henkisiä totuuksia joita kyseisenä aikana pidettiin harhaoppisina!) ja tämä nainen poltettiin kirkon toimesta roviolla kerettiläisenä.

Aika vallaton kyllä olin kun en asialle mitään mahtanut, mutta voihan olla että vallankäyttö tulee joskus Pluto-teemoissa koetuksi ulkopuolisena voimana, muiden alistetuksi tulemisena? Synnintekijä... Onko se syntiä rakastaa? En tainnut edes olla sen naisen kanssa "sillai", kunhan rakastin vaan.

Mutta toisaalta Pluto tulee minulla 12. huoneeseen vain tietyissä huonejärjestelmissä ja toisissa taas ei. Sensijaan se Uranus/Jupiter-yhtymä jököttää 12. huoneessa oli järjestelmä mikä hyvänsä.


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: tiistailapsi - 27.08.2007 09:38:25
12 huoneen mystiikka:
Tässä huoneessa Mars-merkki himmentyy. Toimintaan mukaan tulee salaperäisyys ja  ihminen on tekemisissä alitajuntansa kanssa. Joskus voi olla salaisia vihollisia, joiden kanssa pitäisi tulla toimeen. Pitäisi oppia olemaan avoimempi tekemisissään jne.
Itselläni löytyy Mars kaksosissa tästä 12 huoneesta ja "musta kuu". Eli tämä on todella pitänyt elämässäni hyvin paikkansa, toimin ikäänkuin "verhon takaa".Ei mitään salajuonia tai vehkeilyjä tms., mutta en paljon "huutele" tekemisistäni.Haluan vaan touhuta omia juttujani niin etten tarvitse siihen ketään muuta.
 Ehkäpä eniten työtä teen alitajuntani kanssa, siis jonkunasteista itsepuhelua asiasta kuin asiasta.(Kuulostaa varmaan hassulta.)Minulla on valtava unityöskentely, olisko se sitten mustan kuun ansiota. Näen välillä enneunia tai asiat ikäänkuin näytetään minulle etukäteen. Vaan unetkin välillä tekee jekkuja ja minun pitää tehdä työtä niidenkin kanssa, että sanoma avautuu.
Itselläni parisuhteessa on puolisoni Mars-merkki myös 12 huoneessani. Ja tämä jos mikä raastaa välillä parisuhdetta, kun toinen ei kerro ihan kaikkea tekemisistään. Saa olla ihan tyhmänä, joistain asioista, kun toinen sanoo, ai enkö olekaan sanonut tätä sinulle.Vaan pitää olla pitkäjännitteinen ja antaa asian jälleen kerran olla.


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Minerwa - 27.08.2007 20:05:55
Minä tunnistan myös tuon "verhon takana" toimimisen;  :mars: :kaksoset: 12. huoneessa  :). Teen mielummin myyrän työtä taustalla ja annan muiden hyöriä etulinjassa. Tykkään tonkia tietoja pohjamutia myöten, tehdä selvitystyötä, suunnitella, kehitellä ja viimeistellä.

Käyn myös vuoropuhelua itseni kanssa ja taidan pitää ihan huomaamatta omana tietonani ison osan ajatuksista  ::) ... Eipä silti, ei minulla varsinaisia salaisuuksia ole!! Pää vain raksuttaa siihen tahtiin, etten tohdi ketään ajatuksillani "rasittaa"  :D


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: helinä - 01.09.2007 16:35:43
Verhojen takana toimii myös kissani:   :venus:  :aurinko:  :mars:  :vaaka: huone 12

Luulen että olen saanut ainutlaatuisen kissan. Kun huone 6 kai se varsinainen lemmikin huone on. Kissa on syntynyt Kiinalaisena koiran vuotena. Siinä kai yksi kissana olemisen paradoksi...  ???


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Starwind - 03.09.2007 10:50:45
sieltä löytyis  :saturnus:  neitsyessä... miten sen pitäs näkyä?

Henkisessä astrossa saturnus 12. huoneessa viittaa edelliseen elämään, joka on ollut raskas esim. kroonisen sairauden ja tai yksinäisyyden takia. Se tuo tiedostamattomaan komplikaatioita (haavoja, arpia), jotka voivat saada ihmisen toimimaan jollain kielteisellä tavalla. Esimerkkinä mainittakoon fobiat - regressioterapiasta voisi olla apua. Aspektit tosin vaikuttavat, joten niitä kannattaa tutkia.
 :saturnus: neitsyessä viittaa pyrkimykseen olla liian systemaattinen semmoisella elämän alueella, missä semmoista panostusta ei tarvita. Silloin olisi hyvä opetella näkemään kokonaisuus, ns. metsä puilta  ;)

Osuuko yhtään kohdalleen?


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Starwind - 03.09.2007 12:23:58
Miikkulainen, mielenkiintoista! Minulla on 12. huoneessa ainoastaan yksi kivenmurikka ja se onkin se ihana saturnus ja vielä skorpionin merkissä! Olen jotenkin aina pitänyt tuota yhtenä karttani "vaikeimpana" juttuna..  :idiot2:

Jollain tavalla pakkomielteisen hyvä itsekuri ja kieltämys ja sen salailu ja itsensä piiskaaminen ja perinpohjainen armahtamaton itsensä analysointi..  :knuppel2: ;D

Skorpiooni liittyy aina myös seksuaalisuuteen ja  :saturnus: :skorpioni::ssa viittaa seksuaalisuuteen liittyviin ongelmiin edellisissä elämissä - seksuaalisuus on usein ollut ylikorostunut. Tässä elämässä seksuaalisuus on usein aikuiselämässä jollain lailla tukahdutettu, kunnes oppii tasapainottamaan seksuaalienergiat.

Tämmöisiä tiedon murusia löysin kätköistäni  :)


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Starwind - 03.09.2007 13:11:05
Heh, pluto oppositio venus viittaa siihen, että tulet oppimaan sen tasapainoituksen halusit tai et... :D :smitten:


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Rohana - 03.09.2007 13:21:40
Henkisessä astrologiassa (kartoissa käytetään porphyriuksen huonejakoa) 12. huone kuvaa entisiä elämiä. Kuu 12. huoneessa viittaa edelliseen elämään naiskehossa ja aurinko taas mieskehossa.
Muuta en nyt muista ulkoa... sen verran uutta ja paljon asiaa on tullut kursseilla, että täytyypi kurkistaa papereihin, etten puhu läpiä päähäni  :P

Toivottavasti tämä ei sekoita ketään!

Ukkosterkuin
Miikkulainen

En usko, että sekoittaa ketään  :)  Erittäin mielenkiintoinen näkökulma itse asiassa!!

Minulla on  :kuu: ja kuun alasolmu 12. huoneessa ja mielikuva entisestä elämästäni nimenomaan naisena, jonka elämässä tämän huoneen asiat olivat hyvin voimakkaina läsnä. Joitain noita asioita kannan edelleenkin mukanani, joten saattaisi hyvinkin olla se viimeisin  ;)

Entäpä jos siellä 12. huoneessa ovat SEKÄ Kuu että Aurinko? Noin niinkuin ajatellen edellisen elämän sukupuolta?!  ???


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Starwind - 03.09.2007 13:28:22
Nytpä heitit pahan kysymyksen! ???
Mitä muuta siellä on (vai oliko se vain retorinen kysymys?) ja mitä aspekteja  :aurinko: ja  :kuu: tekevät muihin planeettoihin?
Ja vielä semmoista kysyisin, että onko jompi kumpi lähellä  :askendentti: (1. huonetta)?  :)


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Rohana - 03.09.2007 13:50:07
Ei ollut retorista, ihan täysillä ??????? ihmettelen ja mielenkiinnolla opiskelen jos joku osaa tulkata!

Ilmeisesti tuo 12. huone on minulla vahvasti painottunut, ovat 6. huoneen kanssa karttani suurimmat. 6. huone lienee yhtä iso noin silmällä katsottuna... :o

Olen sitten aika käsi näissä tulkintajutuissa, joten siksi kertomukseni voi olla ontuvaa, pardon me!  ;)

 :aurinko: ja  :kuu: lisäksi 12. huoneessa lymyävät  :chiron: ja  :venus:.
12. huoneen kärki on  Oinaassa. Kaksoset on nouseva merkkini ja :aurinko: on lähes AC:llä.

Tässä listaa aspekteista:
 :kuu: sulkeutuva sekstiili  :askendentti:
 :aurinko: yhtymä  :askendentti:
 :aurinko: avautuva sekstiili  :kuu:
 :venus: sulkeutuva sekstiili  :merkurius:
 :chiron: sulkeutuva sekstiili  :askendentti:
 :chiron: yhtymä  :kuu:
 :chiron: sulkeutuva sekstiili  :aurinko: sekä  :kuu:
 
Kuuluvatkohan nämä seuraavat samaan settiin vai eivät, mutta kerrotaan nyt kun alkuun pääsin:
 :uranus: oppositio  :chiron: sekä  :kuu:
 :chiron: yhtymä  :kuu:
 :saturnus: avautuva sekstiili  :kuu:
 :mars: avautuva  :aspect_squ:  :kuu:
 :uranus: avautuva kolmio  :aurinko: sekä   :askendentti:
 :jupiter: sulkeutuva  :aspect_squ:  :aurinko:
Pluto avautuva  :aspect_squ:  :askendentti:
 :saturnus: yhtymä  :askendentti:
 :jupiter: sulkeutuva sekstiili  :venus:

Huh. Tällaista.  :o


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Starwind - 03.09.2007 14:38:29
Ilmeisesti tuo 12. huone on minulla vahvasti painottunut, ovat 6. huoneen kanssa karttani suurimmat. 6. huone lienee yhtä iso noin silmällä katsottuna... :o

Olen sitten aika käsi näissä tulkintajutuissa, joten siksi kertomukseni voi olla ontuvaa, pardon me!  ;)

 :aurinko: ja  :kuu: lisäksi 12. huoneessa lymyävät  :chiron: ja  :venus:.
12. huoneen kärki on  Oinaassa. Kaksoset on nouseva merkkini ja :aurinko: on lähes AC:llä.

Tässä listaa aspekteista:
 :kuu: sulkeutuva sekstiili  :askendentti:
 :aurinko: yhtymä  :askendentti:
 :aurinko: avautuva sekstiili  :kuu:
 :venus: sulkeutuva sekstiili  :merkurius:
 :chiron: sulkeutuva sekstiili  :askendentti:
 :chiron: yhtymä  :kuu:
 :chiron: sulkeutuva sekstiili  :aurinko: sekä  :kuu:
 
Kuuluvatkohan nämä seuraavat samaan settiin vai eivät, mutta kerrotaan nyt kun alkuun pääsin:
 :uranus: oppositio  :chiron: sekä  :kuu:
 :chiron: yhtymä  :kuu:
 :saturnus: avautuva sekstiili  :kuu:
 :mars: avautuva  :aspect_squ:  :kuu:
 :uranus: avautuva kolmio  :aurinko: sekä   :askendentti:
 :jupiter: sulkeutuva  :aspect_squ:  :aurinko:
Pluto avautuva  :aspect_squ:  :askendentti:
 :saturnus: yhtymä  :askendentti:
 :jupiter: sulkeutuva sekstiili  :venus:

Huh. Tällaista.  :o


Huoneiden suuruus riippuu siitä mihin vuodenaikaan on syntynyt, eli mitä lähempänä kesäpäivän tasausta olet syntynyt, sitä samankokoisemmat huoneet sinulla on.
Painottuneisuus tulee siitä kuinka paljon planeettoja yhdessä huoneessa on.
Koska aurinkosi on lähes askendentilla (l. huoneen rajalla), se tulkitaan 1. huoneeseen. Silloin sinulla on siis  :kuu: 12. huoneessa. Kun vielä lisäksi siellä on venus, se vain alleviivaa sitä, että olet ollut nainen viimeisessä edellisessä elämässä.

 :chiron: 12. huoneessa: monet chironin edustamista asioista saavuttavat kypsyyden  ja tuovat energioita, jotka eivät muuten pääsisi ilmentymään. Integroivan kristusenergian lähteet ovat monella suunnalla ja niiden integrointi on ollut aiemmin hankalaa, mutta tulee tässä elämässä mahdolliseksi.

Tämmöinen pikatulkinta 12. huoneesta. :smitten:


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Norna - 13.07.2008 21:58:05
 Minulla 12. huoneesta löytyy  :kuu: ja  :saturnus:.


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: noname - 13.07.2008 23:49:46
  :saturnus: ja  :chiron: kaloissa 12.huoneessa

 


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Ippuska - 20.09.2008 12:34:05


Venus there will have a mythic frame of reference around relationships, a fantasy of the perfect relationship - this might translate into a relationship with god or a fairy-tale relationship with the feminine embodiment of Venus.


Kaiken kaikkiaan Sullivan ottaa 12. huoneen esiin samassa yhteydessä kuin muutkin vesihuoneet (4., 8., 12.) eli kuvatessaan perintöämme - ei pelkästään sukuamme, vaan myös "kollektiivista sukua", koko ihmiskunnan juuria. 12. huone on se, joka yhdistää meidät kaikki toisiimme kosmisella tasolla. :)

No ilimankos!
Hyvää tulkintaa  :D
Kiitos Ajatus tuomisista  :smitten:


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Norna - 20.09.2008 16:28:22
 Noniin jos vastaisin hieman laajemmin kuin viimeksi. Minulla on siis  :kuu: ja  :saturnus: 12. huoneessa.  :kuu: :neitsyt: ja  :saturnus:  :leijona:.
 Tunnen itse tuon 12. huoneen haasteellisimmaksi kohdallani ja noiden planeettojen edustamat asiat ovat kyllä aika vahvoja. Ko. planeetat ovat myös yhtymässä, mikä kertoo ymmärtääkseni tarpeesta vapautua vanhoista rajoituksista joita on ilmeisesti kerätty jo edellisestä elämästä  ::).
 Kuu luo ilmeisesti herkkyyttä ja Saturnus vähän karmallista painolisää joka muistuttaa itsestään esim niiden fobioiden muodossa joita sattumalta pulpahti pintaan 30. kynnyksellä  ::).
 Ja saan palautetta heti kun koetan hakata päätäni väärään seinään. Toisiin seiniin se sentään menee sujuvammin  ;)

 Voisiko joku vielä selittää miten tässä tulkitaan tuota vastahuonetta ja sen merkitystä asiaan? Siellä minulla on  :vertex: ja jotenkin se tuntuu merkitykselliseltä tässä...


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: helinä - 20.09.2008 18:46:14
Noniin jos vastaisin hieman laajemmin kuin viimeksi. Minulla on siis  :kuu: ja  :saturnus: 12. huoneessa.  :kuu: :neitsyt: ja  :saturnus:  :leijona:.
 Voisiko joku vielä selittää miten tässä tulkitaan tuota vastahuonetta ja sen merkitystä asiaan? Siellä minulla on  :vertex: ja jotenkin se tuntuu merkitykselliseltä tässä...

Itselläni sama kuvio (Huone 12 planeetta  :askendentti:  :pluto:  :aspect_opp: Vertex), ja siksi itse oon sitä pähkäillyt näin:

Vertex on millaiseksi "elämän kohtaamiset" lopulta muokkaavat sinua...
Etsit Vertex ihmisiä lähellesi ja joudut lopulta etsimään tätä puolta siten ehkä myös itsestäsi.

Eli jos huone 12  :kuu:  :neitsyt: (huolehtiva äiti) ja  :saturnus:  :leijona: (työläs lapsi - tai huomita arvostusta hakeva "joku muu"?) - ovat piirteitä mitä et helposti tunnista itsessäsi....
...tarvitsetkin oivallisesti vastapainoksi ihmisiä jotka tukevat ja auttavat tässä kasvamisessa (Vertex).

En usko että lopussakaan tunne saavasi huone 12 piirteitä puhtaimmillaan (pessimisti minä?),
mutta kuitenkin itse elät nämä piirteet lopulta niin puhtaina ja yksinkertaisena - että muut näkevät sinussa Vertex - hahmon.
Sinusta voisi tulla hyvä luovuutta ja turvallista elämää tukeva kumppani - tilanteen tulleen olet varmasti ( huone 6  :vesimies: hyvää tekevä idealisti - tai  :kalat: tunteiden tulkitsija, taiteilija sielun henkireikä?) vertexesi veroinen .






Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Tiigris - 20.09.2008 20:14:00
Täällä oli muitakin  :saturnus: 12. huoneessa tyyppejä..
Mutta huom. puhutaan tuossa muustakin.  8)
(niin ja sori nyt jos tää liittyy vähän enemmän saturnukseen kuin 12. huoneeseen..)

SATURNUS KAHDENNESSATOISTA

Pelko on aina läsnä ja on ollut kauan. Pelko, että todellisen maailman kaikki rajat, muodot ja värit, jotka on rakennettu taas niin tuskallisesti suurta rakkautta osoittaen, voivat epäilyksen hetkenä heiketä ja yhtäkkiä hävitä... - Sylvia Plath (Saturnus kahdennessatoista)


 :saturnus: huone on usein kartan tärkein kohta, sillä siellä perusturvallisuus herkimmin on koetteilla. Ja siellä myös tärkeimmät taistelut pelkoa vastaan käydään. Howard Sasportas sanoo, että jos  :saturnus: on jossain kuudesta ensimmäisestä merkistä tai huoneesta, pelot liittyvät erillisenä elämiseen ja yksilöllisyyden määrittelemiseen. Jos taas  :saturnus: on jossain kuudesta viimeisestä huoneesta tai merkistä, ongelmana ei ole itsen määritteleminen yksilönä vaan pelon aiheena on sulautuminen toisiin ja erillisyydestä luopuminen.

Erityisesti kahdennessatoista - neptunisessa huoneessa -  :saturnus: usein pelkää identiteetin menettämistä. Tai pyrkii identiteettiongelmastaan eroon yrittäen sulautua johonkin itseään isompaan. Mutta usein ainakin alkuun huonolla menestyksellä,  :saturnus: ei ole sulautuja perustyypiltään eikä sulautujan rooli sille istu, ellei  :saturnus: samalla onnistu kehittämään itselleen niin vahvaa minuutta, ettei väliaikainen sulautuminenkaan sitä horjuta, toisin sanoen että se säilyttää isomman kokonaisuuden osanakin aina omimman laatunsa.

Mielikuvitus on kahdennessatoista vielä enemmän kuin muualla keskeinen pelkojen taustavoima.  :saturnus: joko pelkää mielikuvitusta tai sen menettämistä. "Luulen, että pelkään eniten mielikuvituksen kuolemaa", sanoi Sylvia Plath. Nämä kuvitteluun kytkeytyvät pelot liittyvät kahdennessatoista usein melko suoraan luovaan työhön, joskus ovat suorastaan sen taustavoimana. "En tiedä miksi ihmiset kirjoittavat ... Luulen, että kaikki kirjailijat ovat lapsia, jotka pelkäävät pimeää ja siksi kertovat tarinoitaan", sanoi Jean Cau (Saturnus kahdennessatoista).

Kahdestoista huone - samoin kuin muutkin vesihuoneet, IV ja VIII - ovat alueita, joilla pelot tarttuvat ja leviävät. Näissä huoneissa viritymme helposti itsemme ulkopuolisiin energioihin, menetämme rajamme, emme tiedä mikä tulee mistäkin. Toisin sanon emme pysty sanomaan pelostakaan, mistä se tulee. Neljännessä huoneessa pelko voi liittyä paikkaan virittymiseenkin, esimerkiksi asumaasi rakennukseen ja kaikkeen siellä aikanaan tapahtuneeseen. Näin erityisesti  :kuu:- :pluto: aspektien vaikuttaessa tai  :pluto: ollessa neljännessä.

Muistettava on, että 12. huone on sinänsä varsin vahva huone, usein kulmahuoneita - ensimmäistäkin - vahvempi. Hyvänä esimerkkinä huoneen toiminnasta olkoon Peter Sellers (Saturnus Skorpionissa), jolla on Auringon ja Marsin yhtymä I huoneessa (rohkeus + rohkeus), mutta kahdennestatoista Sellersin elämänasenne näytti suurelta osin pulppuavan (Merkurius-Neptunus yhtymä kahdennessatoista), sillä ainakin Spike Milliganin mukaan Sellers eli jatkuvasti kyynelten ja hysterian partaalla, koska hän pelkäsi siinä määrin elämää sinänsä.

Usein kahdennentoista  :saturnus: sitä paitsi voittaa pelkonsa iän myötä  :saturnus: siirtyessä edistetyllä kartalla kohti keskitaivasta. "Tunnen useita ihmisiä, jotka ovat viisikymppisinä terveempiä kuin koskaan aikaisemmin, koska suuri osa heidän peloistaan on häipynyt", sanoi Robert Bly (Saturnus kahdennessatoista). Saturnus on matkallaan elämän läpi koonnut itsensä ja voimansa, se on oppinut pitämään puolensa ja tietää selviävänsä niistäkin asioista, jotka aiemmin saivat sen epävarmaksi ja pelokkaaksi. Saturnus voimistuu iän myötä jokaisen hyvin opitun läksyn kautta.

Minä tunnen pohjan ... Sinä pelkäät. Minä en pelkää. Minä olen ollut siellä. - Sylvia Plath (Saturnus kahdennessatoista)

Neptunia, huhtikuussa 2006


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Norna - 20.09.2008 21:13:59
 Aika hassua, tein jokunen kuukausi sitten Caroline Myssin opastaman arkkityyppikartan ja juuri 12. huoneeseen joutui, jotenkin sattumalta  ;D, karttani haasteellisin arkkityyppi. Tietysti kaikessa on aina kaksi puolta ja niin myös tässä.
  :saturnus: on myös osa kultaista kolmiota.

 Tigris~miau, juuri tuo identiteetin määritteleminen on kyllä yksi persoonallisuuteni kulmakivistä. Muistan teininä ajatelleeni etten ole loppujenlopuksi mikään kiveen veistetty persoona, että voin valita kuka vain olen, se oli samalla helpottava että hiukkasen päätä pyörälle pistävä ajatus  :laugh:. Tiivistetysti siis Saturnus 12. huoneessa saa ihmisen aika ajoin jonkinlaiseen identiteettikriisiin?
 Itse olen koettanut sulauttaa itseäni piireihin, vain ollakseni kuten muutkin sekä miellyttääkseni heitä ja kas, taas päätä lyötiin väärään seinään.
 Koen ton tekstin heijastaen itseeni niin, ettei  :saturnus: 12. ole sujut ympäristönsä ja yleensäkin ihmisten kanssa, ellei se ole kasvattanut itsellensä vahvaa persoonaa ja pysty kulkemaan omaa polkuaan muiden hyväksynnästä riippumatta, muita polkuja ei yksinkertaisesti vain ole.


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Tiigris - 20.09.2008 21:27:47
DolceVita... O0

Aivan...

Sen takia elän tällä hetkellä sosiaalisessa tyhjiössä, ei vaan ole muita vaihtoehtoja..
Suhde meni, ystävät tuli etäisiksi, itse lähdin sellaisten kavereiden luota joiden kanssa en voi enää olla minä,
tai en saa tilaisuutta tulla uudeksi minäksi. Tai en KOE saavani tilaisuutta. Aivan, tunnen että ympäristö odottaa minusta että olisin jotain. Herranjumala kun en itsekään tiedä ja muutun koko ajan!

Yksin on hyvä
miettii kuka mää oon  :uglystupid2:
mikä mun tarkootus o  :uglystupid2:
minkälaane persoona mul o  :uglystupid2: jne...

Siitä se lähtee..

Mutta olen joskus miettinyt sitä, että olenko etsinyt liikaa itseäni ja sitä kautta hukannut sen,
mikä pohjimmiltani olen... Mietinkö liikaa, mitä jos vaan unohtaisi?
Eikö tämä ole aika egoistista oman navan ympärillä pyörimistä?
Mutta eihän sekään väärin ole?
Ja vaikka olisikin väärin...
...niin en usko että joutuisin iankaikkiseen kadotukseen, ellen luo sitä itselleni tällä hukassa olemisella.. ;)


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Norna - 20.09.2008 22:20:24
Itselläni sama kuvio (Huone 12 planeetta  :askendentti:  :pluto:  :aspect_opp: Vertex), ja siksi itse oon sitä pähkäillyt näin:

Vertex on millaiseksi "elämän kohtaamiset" lopulta muokkaavat sinua...
Etsit Vertex ihmisiä lähellesi ja joudut lopulta etsimään tätä puolta siten ehkä myös itsestäsi.

Eli jos huone 12  :kuu:  :neitsyt: (huolehtiva äiti) ja  :saturnus:  :leijona: (työläs lapsi - tai huomita arvostusta hakeva "joku muu"?) - ovat piirteitä mitä et helposti tunnista itsessäsi....
...tarvitsetkin oivallisesti vastapainoksi ihmisiä jotka tukevat ja auttavat tässä kasvamisessa (Vertex).

En usko että lopussakaan tunne saavasi huone 12 piirteitä puhtaimmillaan (pessimisti minä?),
mutta kuitenkin itse elät nämä piirteet lopulta niin puhtaina ja yksinkertaisena - että muut näkevät sinussa Vertex - hahmon.
Sinusta voisi tulla hyvä luovuutta ja turvallista elämää tukeva kumppani - tilanteen tulleen olet varmasti ( huone 6  :vesimies: hyvää tekevä idealisti - tai  :kalat: tunteiden tulkitsija, taiteilija sielun henkireikä?) vertexesi veroinen .

 Helinä, kiitos. Tunnistan kylläkin kummankin puolen itsessäni, sen pienen lapsen että myös äitihahmon vaikka kauhean ristiriidatonta se ei olekaan :D. Voisin ajatella että kohdallani on ehkä enemmänkin kyse siitä että se pieni lapsi voisi kasvaa eikä jäädä ikuisuuksiin uhmaikäiseksi Minulle Kaikki Nyt Heti-tyypiksi  :tickedoff:, ehkä juuri rakastavan äidin avulla (oikeassa elämässä äitihahmo on ollut puutteellinen). Rakastamalla itseäni siis ja sen ns sisäisen lapsen päästää vapaaksi jotta se voisi kasvaa ja kehittyä.
 Ja  :vertex: juuri varmaankin tuo elämääni niitä ihmisiä/tapahtumia jotka voivat tässä prosessissa auttaa.
 En todella itsekään tiedä käykö koskaan niin, mutta pakko on yrittää koska muuten homma ei toimi.

Vertex in Aquarius

You are expected to deal with all kinds of people, even those you feel you cannot tolerate. People want you to develop enough detachment to rise above individual pettiness so you see your peers not as strangers, but as "brothers." You can grow through developing true individuality, unfettered by peer group pressures. You need to accept the idea that you are one among equals.

Doing these things may help you avoid feelings of superiority. You are not too important to bother with being a friend. You will learn to overcome your own ego.

Not accomplishing the above tasks may mean that you become the object of intolerant treatment from any group you are prejudiced against. You may be blocked by those you oppose, simply because they decline to create the future openings you need. Accomplishments become meaningless, and the impact you hope to make on the world falls well short of your expectations.


 Periaatteessa samaa kieltä kuin tuo Saturnus 12. huoneessa  :)

 


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Norna - 20.09.2008 22:30:18
 Tigris~miau, koen itsekin joskus juuri noin. Olenko hukannut persoonani miettimällä sen puhki? Miten se voi muka olla niin vaikeata, sen kun on sitä mitä On. Vai?  :D
 Ja samalla, kun tekisi mieli lähteä johonkin vuorelle miettimään kuka tässä ja millainen sitä oikeastaan on, on vastassa se, ettei sitä opi kuin muiden ihmisten parissa. Se vuorilla oleva "pyhä mies" joka ei kohdannut muita viimeiseen 20 vuoteen voi järkyttyä tullessaan takaisin ihmisten pariin. Huomatessaan että se ylhäinen yksinäisyys ja siellä olleet kuvitelmat eivät enään täsmääkkään kun vastassa on oikea tilanne ja oikea ihminen. Olemalla muiden kanssa löytää itsestään enemmän ja erilaiset tilanteet sekä ihmiset herättävät erilaisia osia persoonista, ei kai sitä kukaan oikeasti ole stabiili pakkaus joka toimii aina samoin, kaikkien kanssa? Vai?  ;)
 Kivuliainta ehkä on huomata että muut toimivat vain peileinä omille peloille sekä tuntemuksille. Ja ettei sinne vuorille voi paeta elämää.


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: T-H - 21.09.2008 07:20:09


Venus there will have a mythic frame of reference around relationships, a fantasy of the perfect relationship - this might translate into a relationship with god or a fairy-tale relationship with the feminine embodiment of Venus.


Kaiken kaikkiaan Sullivan ottaa 12. huoneen esiin samassa yhteydessä kuin muutkin vesihuoneet (4., 8., 12.) eli kuvatessaan perintöämme - ei pelkästään sukuamme, vaan myös "kollektiivista sukua", koko ihmiskunnan juuria. 12. huone on se, joka yhdistää meidät kaikki toisiimme kosmisella tasolla. :)

No ilimankos!
Hyvää tulkintaa  :D
Kiitos Ajatus tuomisista  :smitten:

Onpa jännittävän kosmista sitten mulla, kun huone 12. on ihan tyhjillään. ;)


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Ippuska - 21.09.2008 12:09:38
ONhan se kuitenkin täynnä kvarkkeja  :D
Lainaus
... Kahta viimeistä kvarkkia kutsutaan myös nimillä kauneus (beauty) ja totuus (truth). Tarinan mukaan kolme ensimmäisenä löydettyä kvarkkia tunnettiin fyysikoiden keskuudessa alun perin nimillä suklaa, mansikka ja vanilja. ..
http://fi.wikipedia.org/wiki/Kvarkki
 :smitten:


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Ave^^ - 22.09.2008 21:44:23
Tulipa tässä tätä lueskellessa mieleen, että kuuhan edustaa kotia. Ja kuu kahdennessatoista huoneessa olisi kuin koti kahdennessatoista huoneesse. Sen voi käsittää, että henkisten ja syvien asioiden äärellä tuntee olonsa kotoisaksi, sieltä löytää oman mielenrauhansa. Tai sitten konkreettisemmin, että omissa lapsuuden kotioloissa on jotain epätavallista, tai syvät asiat ovat olleet pinnalla. Minulla on tuo  :kuu: 12.huone ja olen viime aikoina miettinyt, miten hienoja ovat ne kaikki syvälliset keskustelut isäni kanssa, jotka lähtevät välillä liian lennokkaisiin juttuihin, mutta se, että ei pelätä puhua ja käsitellä pinnan alaisia asioita, ja vapaasti pohtia myös niitä asioita, jotka vaikuttaisivat ulospäin huuhaalta. Miten muut joilla on kuu tässä huoneessa?


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Sirpapa - 22.09.2008 22:28:39
Minulla 12. huoneessa :venus: :leijona: :merkurius: :leijona: ja  :aurinko: :neitsyt:


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Norna - 23.09.2008 10:10:04
 Ave minulla on sydämellinen suhde isääni, keskustellaan viikottain maailman tapahtumista ja omistamme tietenkin. Olemme pitkälti samalla tasolla ja kerron syvemmälläkin tasolla miten voin ja miltä elämä maistuu. Hän kertoo myös. Sitävastoin äiti jäi etäiseksi, katosi elämästämme pitkäksi aikaa.
 Kotoota olen saanut myös eräänlaisen suuntauksen ajatusmaailmalleni, uskonnollisia meillä ei oltu mutta isäni oli kiinnostunut maailman uskonnoista sekä erilaisista filosofioista/elämänkatsomuksista ja minä kaivelin kotikirjahyllystä Blytonia, Jungia ym. Koskaan mitään ei tuputettu eikä lapsuudessani koskaan niistä henkisemmistä asioista edes juteltu, kiinnostus sai kasvaa rauhassa sisälläni omaa vauhtia, jos oli kasvaakseen. Siitä olen erittäin kiitollinen :smitten:. Parhaat lähtökohdat persoonallisuudelleni ever!  ;D


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Miimuli - 23.09.2008 12:32:10
   
    Minullakin tyhjä 12. huone. Siitäkö tämä juurettomuus ja erillisyyden tunne ? Haluaisi kuulua johonkin, tarkoitan alunperin, että kuuluisi aina sinne minne syntyy. Hyvät lämpimät turvalliset muistot, koti, äiti, isä, lapsuus. Nämä kaikki jäivät puuttumaan, vaikka olen yrittänyt saada ja pitää yhteyttä isään ja äitiin. Toinen on tyhmä ja kylmä, toinen ei edes ymmärrä miksi oma lapsi ottaa yhteyttä. Annoin lopulta olla.
   Myöhemmin elämässä meni siihen, etten enää halunnut kuulua mihinkään porukkaan tai yhteisöön, en saanut edes ystäviä, vaikka tykkäänkin ihmisistä, kaikenlaisista. Poikkeuksena oma perhe, mies ja lapset ja kissat (ystävät!). Usein tuntee itsensä vajaaksi tässäkin yksikössä; olenko sellainen äiti kuin äidin pitää olla tai vaimona riittävä. Ja ihmisenä.


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Ajatus - 25.09.2008 12:52:59
Tulipa tässä tätä lueskellessa mieleen, että kuuhan edustaa kotia. Ja kuu kahdennessatoista huoneessa olisi kuin koti kahdennessatoista huoneessa.

Tämän kun luin, niin alkoi soida päässä se biisi "mun koti ei oo täällä"...tietääkö kukaan biisin esittäjän Chisun syntymädataa, missähän hänen kuunsa on? Tuo kappaleen nimi voisi nimittäin symboloida hyvin kuuta 12. huoneessa. :) Koti kosmoksessa, ei niinkään maan päällä.

Itselläni tuo 12. huoneen kärki on järkevässä Kauriissa ja huone muutenkin tyhjä. Juurettomuus voisi liittyä enemmän MC-IC-akseliin...en ainakaan itse koe olevani juureton. Olen myöskin yleensä ihan sujut vaellukseeni täällä maan päällä, en haikaile "pois". Planeetoista :neptunus: ja merkeistä :kalat: ovat "samaa sarjaa" 12. huoneen kanssa, missä näitä löytyy omalla kartalla, voi ilmetä tietynlaista juurettomuutta, kaipausta pois tai etäisyyden tarvetta.


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: t.touhula - 28.09.2008 10:35:21
Minulla on 12.huoneessa (jonka kärki  :jousimies: :ssa)

:juno:
Kreikkalaisessa mytologiassa Junoa vastaa Hera Zeuksen puoliso. Myyttien mukaan Zeus havitteli Heraa rakastajattarekseen. Hera ei kuitenkaan välittänyt lainkaan kosijoiden innokkaista yrityksistä, sillä hän oli taivaan ja maan kuningatar. Kerran kun Hera oli kävelyllä Argoliksen Thornaksvuorella, Zeus nostatti valtaisan ukkosmyrskyn ja muutti itsensä käenpojaksi. Hera sääli värisevää pikku linnunpoikaa ja lämmitti tätä rinnoillaan. Silloin Zeus paljasti todellisen olemuksensa ja yritti raiskata jumalattaren. Seurauksena häpeällisestä teostaan Zeus joutui lupaamaan, että ottaisi Heran aviopuolisokseen. Astrologisesti Juno kuvaa parisielun löytymistä ja parisielun kanssa elämistä, varauksetonta sitoutumista toiseen ihmiseen.

Jousimies
Jousimiehen aika johdattaa meidät vuodenaikojen pimeimpään kauteen, jolloin vallitsee vähintään jatkuva hämärä. Ulkoinen pimeys lisääntyy koko ajan. Luonnon kasvien ja eläinten on vain luotettava tulevaisuuteen pimeyden ja kylmyyden keskellä. Epätoivolle ei ole varaa antaa minkäänlaista jalansijaa. Niinpä Jousimiehessä vaikuttava planeettaenergiasi on optimismin värittämää, ja olet valmis tekemään paljon töitä tulevaisuudessa häämöttävien mahdollisuuksien ja menestyksesi eteen. Jokaisella Jousimiehessä olevalla planeetalla on oma vahva filosofiansa elämässäsi ja vankkumaton luottamus tulevaisuuden tuomaan menestykseen.

12 .huone

ITSENSÄ VOITTAMISEN HUONE kertoo kyvystäsi auttaa muita ihmisiä ottamatta heidän elämäänsä omille harteillesi. Planeetat tässä huoneessa ovat se osa sinua, joka helpoimmin uhrautuu muiden puolesta ja äityy sitten marttyyriksi.

Hmm...
Sielunkumppanit ja luottamus ja optimismi... uhrautuvuus....

 :pallas:

Viisauden neitsytjumalatar.Athenen nimi annettiin Ateenan kaupungille, joka oli Kreikkalaisen sivilisaation älyllinen keskus. Sodan ja voiton jumalattarena Pallas, taktiikan ja strategian mestari oli taistelussa voittamaton. Ateenan suojelijana ja vartijana Pallas käytti viisauttaan opettaakseen kansaa rauhanomaisesti sopimaan erimielisyydet ja säilyttämään laki rauhanomaisin keinoin. Astrologisesti Pallas hallitsee ne parantamistekniikat jotka yhdistävät mielen ja ruumiin. Erityisesti Pallas hallitsee kaikkia mentaalisia itsensä parantamisen tekniikoita visualisointi, vahvistus, meditaatio, mielenhallinta, ohjattu mielikuvitus ja hypnoosi.

Tjaa... pitääpä oikein miettiä miten tämä voisi vaikuttaa minussa....  :idiot2:

Kiitti hirmusti tästä pläjäyksestä. Itselläni selvisi monta asiaa. Siis miksi ne ovat tuntuneet juuri tuolta, mitä kirjoitat. Vielä kun yhdistän tähän kaikkeen oman Khironini ( :vesimies: h 12) niin eiköhän pelitä sitten ihan tietoisestikin. Tiedostamattomasti ovat toki ohjanneet elämääni kaikki nämä sieluttoman ihanat elinvuodet. NO. Okei. Olen peruspositiivinen ja ratkaisuhakuinen. Enkä edes aio tavoilleni mitään mahtaakaan.

Pallas Jousimiehessä, yhtymässä Noususolmuun sekä MC.hen. Selevähän se, miks oon semmonen ku oon.


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: T-H - 08.03.2009 10:47:22
12.HUONE - Poiminto Raimo A Nikulan sivuilta.

Ulkoisten muutospaineiden virrassa tai sisäisten ristiriitojen paineissa voi olla muutoksen siemen. Tarve muodostaa suhde Kaikkeuteen tai yliaistiseen elämään ja minuuteen tai jäädä sisäisten kompleksien uhriksi toistamaan menneistä virheitä ja ongelmia sopeutumatta yhteiskuntaan täydellisesti. Sisäiset jakautumat, piilevät tarpeet ja alitajuinen motivaatio sekä sosiaaliset ongelmat, hylätyt, väheksityt ja syrjäytyneet.


Kysymys kuuluu: Mihin absoluuttisiin ja hyvin yksilökohtaisiin arvoihin ja asioihin turvaan kun normaalit sopeutumisen ja elämisen keinot ovat syrjäytyneet?

- Minulla huone 12. tyhjä muute, paitsi Ask yhtyy  :vaaka::sta tuohon huoneeseen. ::) ???



Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: ancelica - 18.03.2009 11:34:13
Onko kenellkään muulla huoneessa 12  :uranus:  :aspect_con:  :askendentti:? 
:vaaka:  :askendentti:
Olen jostain lukenut että Nostradamuksella oli tuo. (en kyllä väitä olevani mikään Nostradamus  ;D)

Joissain karttasysteemeisssä siellä on lymyillyt myös  :pluto:, mutta vain joissain..siitä en ole saanut oikein mitään positiivista. Tuo  :uranus: 12 ei kai siinäkään ole omimmillaan, mutta siellä se nyt vaan on.


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 18.03.2009 20:01:46
Mulla on  :pluto: 12. huoneessa  :aspect_con: :askendentti:. Mitäs mieltä olette tuosta? Löytyykö keneltäkään samaa?


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: rhoda - 18.03.2009 20:27:39
Täällä  :pluto: 12.huoneessa mutta ei  :aspect_con: :askendentti:

Cafeastron mukaan:
Kiinnostusta kaikkeen salattuun, kätkettyyn, alitajuntaiseen
Poikkeuksellisen intuitiivinen
Alitajunta ja tunteet monimutkaisia
Usein henk.koht kriisejä ja syviä transformaatiovaiheita läpi elämän
Tarve tutkiskella omassa rauhassa omia kykyjä, voit huomata että itseluottamus voittaa epäilyn
Tarve olla hetkittäin yksin ja kerätä voimia
Masennustaipumusta
Omin demonien kohtaminen ja voittaminen voi tehdä sinusta parantajan joka auttaa muita kohtaamaan omat pelkonsa.
Tarve kätkeä/kieltää oman varjo-puolen olemassaolo ja erityisesti sen tarpeet

No, täällä pätee aika moni kuvailluista kohdista..
ei ihan vielä kaikki ole tuosta loksahtanut paikoilleen,
mutta tämä  :pluto: sijainti vaatiikin aina kypsyttelyä, muhimista ja sensellaista..

Viime vuonna minulla oli ikäkausitransiitti  :pluto: :aspect_squ: :pluto: ja
vaikken mikään hellantuuteli omasta mielestäni ole (yliherkkää omatuntoa lukkuunottamatta)
koskaan ollut, niin viimeistään tuon neliön myötä aukesi helvetin portit ja
sieltähän ne demonitkin hyppäsivät silmille:
Ai mää osaan olla tämmönenkin paskiainen-tyyliin..



Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: - Kastehelmi - - 18.03.2009 20:42:08
Kiitos rhoda tuosta! Mä kyllä tunnistan kuvauksesta itseni tosi hyvin.   


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: mc82 - 20.03.2009 23:13:18
Itselläni tuo 12. huoneen kärki on järkevässä Kauriissa ja huone muutenkin tyhjä.

Hehhei, mulla on myös 12. huoneen kärki  :kauris: ja huone möllöttää täysin tyhjänä. Mulle tuo 12. huoneen teema on aikasta vieras, vaikka tunnistan itsestäni Kalamaisuutta - onhan mulla Neppari kaikkein eniten aspektoitunut planeetta..

Mun exällä oli 12. huoneessa tavaraa:  :aurinko: :kuu: :venus:  :chiron: . Samalla hänellä 6. huone täynnä tavaraa:  :mars: :jupiter: :saturnus: :uranus: :pluto: :ceres: :pallas: . Mies on samalla tosi järjestelmällinen, ahkera tyyppi, jolla kunnianhimoa enemmän kuin kellään muulla tapaamallani ihmisellä.. Mutta samalla jotain hänestä oli ikään kuin salassa, hän peitteli multa jotain, ei halunnut päästää koskettamaan sydäntään... Jälkeenpäin tuntuu, ettei meillä ollut mitään yhteyttä, en tiennyt miehestä kaikkea, koska hän ei halunnut paljastaa.

Mä olen kokenut, että tuo 12. huoneen  :venus: liitetään helposti pettämiseen. Exällä vielä  :venus: impulsiivisessa  :oinas: :ssa. Mies paljastui lopulta pettäjäksi. Myös mun siskolla on kartallaan  :venus: :kaksoset: 12. huoneessa ja hän lähtee hyvinkin helposti vieraiden miesten matkaan.. Ehkä lisävaikutusta tuo seksiplaneetta  :mars: myös  :kaksoset: :ssa ja 12. huoneessa..


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: jadeliino - 11.11.2010 04:52:56
Monet onkin täällä laittanut hyvin osuvia kommentteja. mm. ti0 heti ensimäisessä viestissään, että tuntuu että muuttuu tylsäksi tai jää asioita kokematta, myös negatiivisuutta nuorempana, että ei ihmiset jaksa kiinnostua yksilönä, vaan enemmän tätä 'kaikkien kaveri', 'ihan mukava' sorttia.

Myös unet ja todellisuus on muulla aina ollut tosi vahvasti läsnä nimenomaan sekaisessa mielessä, olen joskus paljon unissa kävellyt, ja paljon on tullut nähtyä unia seuraavan päivän tapahtumista. Ja joku muu mainitsi myös tämän 'verhon takana toimimisen' mielummin teen töitä muiden puolesta hissukseen kuin otan kunniaa.(vaikka jousimieheni haluaakin välillä astella sieltä pois  ::) )

Ja 12h minulla siis kokonaan  :jousimies: ja siellä kellistelee  :aurinko: yksinäisyydessään.


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: meimi - 11.11.2010 09:42:17
Jadeliino, mielenkiintoista.  Mulla on kahdestoista huone pieni ja tyhjä, enkä oikein osaa ottaa kiinni sen symboliikasta.  Tuntuuko susta siltä, että Jousimiehen piirteet on sussa jotenkin piilossa?


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: mouru - 11.11.2010 12:49:04
Mulla 12. huoneessa  :venus: leijonan merkissä. Nään kauheita määriä unia ja saan niistä valtavasti inspiraatiota jota hyödynnän maalatessa tai piirtäessä :D


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Metsänkeiju - 11.11.2010 15:47:01
SATURNUS KAHDENNESSATOISTA

Pelko on aina läsnä ja on ollut kauan. Pelko, että todellisen maailman kaikki rajat, muodot ja värit, jotka on rakennettu taas niin tuskallisesti suurta rakkautta osoittaen, voivat epäilyksen hetkenä heiketä ja yhtäkkiä hävitä... - Sylvia Plath (Saturnus kahdennessatoista)


 :saturnus: huone on usein kartan tärkein kohta, sillä siellä perusturvallisuus herkimmin on koetteilla. Ja siellä myös tärkeimmät taistelut pelkoa vastaan käydään. Howard Sasportas sanoo, että jos  :saturnus: on jossain kuudesta ensimmäisestä merkistä tai huoneesta, pelot liittyvät erillisenä elämiseen ja yksilöllisyyden määrittelemiseen. Jos taas  :saturnus: on jossain kuudesta viimeisestä huoneesta tai merkistä, ongelmana ei ole itsen määritteleminen yksilönä vaan pelon aiheena on sulautuminen toisiin ja erillisyydestä luopuminen.

Erityisesti kahdennessatoista - neptunisessa huoneessa -  :saturnus: usein pelkää identiteetin menettämistä. Tai pyrkii identiteettiongelmastaan eroon yrittäen sulautua johonkin itseään isompaan. Mutta usein ainakin alkuun huonolla menestyksellä,  :saturnus: ei ole sulautuja perustyypiltään eikä sulautujan rooli sille istu, ellei  :saturnus: samalla onnistu kehittämään itselleen niin vahvaa minuutta, ettei väliaikainen sulautuminenkaan sitä horjuta, toisin sanoen että se säilyttää isomman kokonaisuuden osanakin aina omimman laatunsa.

Mielikuvitus on kahdennessatoista vielä enemmän kuin muualla keskeinen pelkojen taustavoima. 
JNE..

Minulla myös saturnus 12.huoneessa :jousimies:
Ja olipas tuttuja juttuja! Pelko välillä hiipii, kuin kausissa, henkimaailman asioita kohtaan, ja joskus pelkään myös tulevani hulluksi tms. :idiot2: Mieleni on hyvin syvissä vesissä, ailahtelevainen, taipuvainen masennukselle ym. Myös mielikuvitusrikas ja rakastaa luovuutta, kauneutta ja harmoniaa.
Alitajunta, unet ja sisäinen maailma on tärkeä osa minua ja elämääni.
:saturnus: tekee myös :aspect_con: :askendentti: :uranus:, :aspect_squ: :aurinko: , :aspect_sex: :venus: ja :aspect_opp: :chiron: .

Sen takia elän tällä hetkellä sosiaalisessa tyhjiössä, ei vaan ole muita vaihtoehtoja..
Suhde meni, ystävät tuli etäisiksi, itse lähdin sellaisten kavereiden luota joiden kanssa en voi enää olla minä,
tai en saa tilaisuutta tulla uudeksi minäksi. Tai en KOE saavani tilaisuutta. Aivan, tunnen että ympäristö odottaa minusta että olisin jotain. Herranjumala kun en itsekään tiedä ja muutun koko ajan!

Yksin on hyvä
miettii kuka mää oon  :uglystupid2:
mikä mun tarkootus o  :uglystupid2:
minkälaane persoona mul o  :uglystupid2: jne...

Siitä se lähtee..

Mutta olen joskus miettinyt sitä, että olenko etsinyt liikaa itseäni ja sitä kautta hukannut sen,
mikä pohjimmiltani olen... Mietinkö liikaa, mitä jos vaan unohtaisi?
Eikö tämä ole aika egoistista oman navan ympärillä pyörimistä?
Mutta eihän sekään väärin ole?
Ja vaikka olisikin väärin...
...niin en usko että joutuisin iankaikkiseen kadotukseen, ellen luo sitä itselleni tällä hukassa olemisella.. ;)


Siis tässäkö syy, että mulla ei ole yhtään ystävää.
Jotenkin sitä on etääntynyt kaikista jollain suht. luonnollisella tavalla.
Minäkin mietin joskus, että pyörinkö oman navan ympärillä, kun itsetutkiskelen paljon, keskityn itseeni(kin),
mutta olen aina tiennyt, että se onni löytyy sisältä..


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Metsänkeiju - 11.11.2010 16:02:07
Isälläni on 12. huoneessa :mars: :kaksoset: ja hän on kyllä niin sellainen yksinään touhuaja, kaiken maailman projekteja kotonaan touhuaa. :smitten:
Hyvin suppeat sosiaaliset kontaktit hänellä.. Karmallinen läksy se opettelu olemaan avoin ja puhumaan.
Juuri kenellekään hän ei tietääkseni asioistaan (pintaa syvemmälle) puhu, joten liekö käy sitä yksinpuhelua sitten.. ::)


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: jadeliino - 11.11.2010 18:13:34
Jadeliino, mielenkiintoista.  Mulla on kahdestoista huone pieni ja tyhjä, enkä oikein osaa ottaa kiinni sen symboliikasta.  Tuntuuko susta siltä, että Jousimiehen piirteet on sussa jotenkin piilossa?

Kyllä jotenkin näin voisi sanoa, vaikakkin ajatus maailmani ja puhe tapa (vihaan epäoikeuden mukaisuutta, tapa julistaa toisinaan asioita ja se asioiden möläyttely  :-[ ), on kyllä jouskarimaisia (mars, merkurius?) Mutta tämäkin vasta jos tunnen oloni mukavaksi/turvalliseksi. Sanoisin että ihan tuntemattomassa seurassa mennään kauriin asiallisuudella (nousu) taikka sitten (veden?) kiltteydellä, empaattisuudella, mukautumalla.


Omassa päässäni koen olevani kyllä hyvinkin jousimies.  ::)


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Titania. - 11.11.2010 19:09:11
Mulla on :kuu: :vesimies: 12. huoneessa. Ja mun lähelle on kyllä todella vaikea päästä. Ja ne jotka pääsee, toteevat että hui hirvitys kuinka syvissä vesissä menen. Veskari puoli taas pitää etäisyyttä ja vähintäänkin esittää coolia, tapahtui pinnan alla mitä hyvänsä. Tunteita on paljon ja etenkin niiden ristiriitoja, tunteiden tulvaa ja jatkuvaa yrittämistä seilata hallitusti niissä tulvavesissä. Vaikea löytää välillä niitä todellisia tunnetarpeitani kaiken joukosta. Mutta pystyn kyllä hyvin erottelemaan ja tarkkailemaan tunteitani, ehkä :merkurius: :skorpioni: auttaa tässä.


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Indium - 04.02.2013 13:00:40
Nostetaan, hyvä aihe,  taitaa olla itselleni ihan erityisen ajankohtainen tämäkin... :-\

Itsellä 12.huoneessa  :uranus: :aspect_con: :merkurius: jotka yhdessä :aspect_con: :askendentti:  :jousimies: . Merkkari on OOB. Chiron DC:ni lähistöllä (kuutosessa) tekee oppositiota näihin, orbia tosin n.6 astetta. Sit näemmä vielä tämä :uranus:  :aspect_con: :merkurius: kasa :aspect_ssx:  :jupiter: . Juppari 1. huoneessa.

Luin ketjun läpi ja muutenkin on tullut pohdittua, mutta niin. Hankala hahmottaa mitä nuo yhdessä tekevät, vaikka yksittäiset tulkinnan palat ihan osuvia ovatkin. Eli siis, äh... ajatuksia?


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Kuuhilda - 04.02.2013 13:41:41
Jaaha.  :jupiter: :aspect_con: :uranus: 12. yhtymä  :askendentti: merkissä  :jousimies:
Välineitä, jonka avulla olen päässyt eroon alitajunnassa möyrimisestä...onnistunut tuomaan sen kaiken mömmön ulos aivan harvinaisen loistavasti, ja vielä kääntämään henkilökohtaiseksi edukseni?  ???

Niin ja siis tarkoitin kokemiani traumoja yms. ikävää, mutta miksei se sitten toimisi positiivistenkin asioiden kohdalla...alitajuinen tieto on erinomaisesti käytössä?


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Ave^^ - 05.02.2013 17:00:52
Kuinkas paljon 12.huoneen kautta on tarve myös heilautella näitä verhoja piilotettujen epäkohtien edestä pois? (Neptunus)

Olen törmännyt taas kysymykseen miten suhtautua selän takana puhujiin. Ainahan näihin tietyin väliajoin törmää, mutta silti aina vähän p:ltä tuntuu huomata. Sitä sitten huvittais pistää meininki suoralla puheella raadolliseksi, mutta turhaan sitä riitaa haastaisi. Voi olla, että nämä ihmiset elävät tästä "juoruilustaan" tai mitä se onkaan, yrittävät sitä kautta päästä yhteisöllisyyteen mukaan. Voihan se lopulta olla turhaakin pistää hommia raadolliseksi heidän kannaltaan, ellei kyseessä ole jokin todella merkittävä asia. Antaa heidän elää omaa elämäänsä.. Miten muut suhtautuvat tähän? Onko 12.huone selän takan puhujien vai selän takana puhutun paljastajien huone vai molempia? Tuntuu, että on olemassa sellainen tietty ihmistyyppi minkä jo tunnistaa siitä hymystä ja tavasta millä ne puhuu muista, että sen tyypin ihmisistä aina jossain vaiheessa kuulee että sitä on puhuttu jotakin itsestäkin.


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Downtempo - 06.02.2013 00:58:17
Kuinkas paljon 12.huoneen kautta on tarve myös heilautella näitä verhoja piilotettujen epäkohtien edestä pois? (Neptunus)

Olen törmännyt taas kysymykseen miten suhtautua selän takana puhujiin. Ainahan näihin tietyin väliajoin törmää, mutta silti aina vähän p:ltä tuntuu huomata. Sitä sitten huvittais pistää meininki suoralla puheella raadolliseksi, mutta turhaan sitä riitaa haastaisi. Voi olla, että nämä ihmiset elävät tästä "juoruilustaan" tai mitä se onkaan, yrittävät sitä kautta päästä yhteisöllisyyteen mukaan. Voihan se lopulta olla turhaakin pistää hommia raadolliseksi heidän kannaltaan, ellei kyseessä ole jokin todella merkittävä asia. Antaa heidän elää omaa elämäänsä.. Miten muut suhtautuvat tähän? Onko 12.huone selän takan puhujien vai selän takana puhutun paljastajien huone vai molempia? Tuntuu, että on olemassa sellainen tietty ihmistyyppi minkä jo tunnistaa siitä hymystä ja tavasta millä ne puhuu muista, että sen tyypin ihmisistä aina jossain vaiheessa kuulee että sitä on puhuttu jotakin itsestäkin.

Mulla 12. huoneen kärki on neitsyessä, ilman mitään planeettoja. Oon aika "tarkkanäköinen" muita kohtaan. Heti nousee karvat pystyyn, jos joku uusi ihminen on jotenkin liian ystävällinen ja tuttavallinen alussa. Semmonen tunkeilevan ystävällinen, jotenkin huomaa sen teennäisyyden ja aikaa myöten nämä tyypit alkaa näyttää todellista luonnettaan.
Oon usein törmännyt näihin juoruilijoihin myöskin. Välillä tulee puuskia että pitäis nostaa naulakkoon roikkumaan, mutta sitten ajattelee, että mitäpä se hyödyttää. Ne löytää kyllä sen edestään joskus, ja uskon että niin käykin. En jaksa haaskata aikaani sellaisiin ihmisiin. Jos ne onnistuu pahasti astumaan varpaille juoruillaan, niin sitten kyllä näpäytän sopivan ajan tullen ja oikeassa tilanteessa. Välillä pitää pudottaa vähän maanpinnalle. Tosin olen huomannut, että nämä juoruilevat ihmistyypit ovat seurassani tosi jännittyneitä ja vaikeita, ehkä ne huomaa että nään niistä läpi sen teennäisyyden. Ehkä se on niiden piirre peitellä omia heikkouksiaan ja kohottaa itsetuntoaan muiden kautta? Mutta ehkä niiden elämänläksy on kohdata itsensä. Siks usein jätänkin tuollaiset rauhaan, mutta rajan vedän siihen, että mun kautta ei pönkitetä omaa egoa  ;D

Musta tuntuu että 12. huone on molempia, paljastajien ja puhujien. Olis hauska kuulla että mitäs sulta ja muilta löytyy 12. huoneesta?


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Ave^^ - 06.02.2013 13:03:46
Mulla on 12.huoneessa  :kuu: ,  :venus: ja  :kuunsolmu: , kärki kauriissa.

Välillä tuntuu, että mulla on sisäänrakennettuna sellainen reaktio, että kun kuulenkin josta kusta puhuttavan hieman liian sävytetysti selän takana, niin tulee usein ahdistava olo. Rehellisestihän sanottuna tuo käyttäytyminen kuuluu ihmisen sosiaaliseen käyttäytymiseen jossain määrin aina.


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Downtempo - 07.02.2013 23:47:36
Mulla on 12.huoneessa  :kuu: ,  :venus: ja  :kuunsolmu: , kärki kauriissa.

No nuo varmaankin selittää kaiken. :)


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: Inda - 08.02.2013 13:04:15
Mulla ei ole yhtikäs mitään 12.huoneessa, mutta sanoisin, että tuo "onni ei löydy ulkpuolelta" kyllä on tullut todistettua niin moneen kertaan. Mulla on kyllä sitten 11 huone täynnä tavaraa..

Toi Lillin kommentti osui kyllä minuun, vaikkei mitään 12 huoneessa olekaan:"Minuun on ripusteltu runsain mitoin ominaisuuksia, joita minussa ei taatusti ole, mutta vastapuolessa on. Tämä on huvittavaakin tietyllä tapaa, ihmisethän kertovat tahattomasti näin omista ongelmistaan ja haaveistaan. " oli kyllä osuva. Olen välillä ihmetellyt, että miten ihmeessä musta saa tehtyä tällaisen ja tälläisen ihmisen, että eikö nämä tyypit näe omia sormiaan pidemmälle siinä, mitä kaikkea ne itse tekee ja varsinkin muille ihmisille.


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: meruska - 09.02.2013 11:58:55
Hmmmm. Minulla löytyy 12 huoneesta  :vesta:   :skorpioni:  joka  :aspect_opp: 6 huoneen  :chiron:  :harka: .....


Otsikko: Vs: 12.huoneen mystiikka.
Kirjoitti: t.touhula - 15.03.2013 15:31:42
Hei kaikille piiiitkästä aikaa!

Tuli elettyä muutama vuosi askeettina ja tosielämää. Nyt taas voi olla hurlumhei. Ainaski sillon tällön.

Kysyitte siis 12 huoneen planeettoja, asteroideja yms ja kuinka ne toimii.

Itselläni on Khiron ja Pholus 12h.ssa. Enkä voi mennä riutuvan leppäkertunkaan ohi alkamatta sitä virvoittaa. Tämä episodi riemastutti eilistä päivääni. Onneksi joihinkin kukkaruukkuihin on jäänyt luonnnonheiniä kasvamaan. Niihin pikku kaverini tarttui hanakasti, kun kastelin sumutepullolla. Saipahan ainakin nestettä pikku kehoonsa. Tänään hän ei ole näyttäytynyt.

Olen ymmärtänyt, että 12 huone kuvaa edellisessä elämässä todeksielettyä, valmiuksia heti ottaa käyttöön tässä elämässä. Itse pelästyin (mikä on vallan harvinaista minulle),  kun hoitava energia ensimmäisen kerran havaitusti kulki käsistäni ja toimi myös.
Nuorena vikareerasin Verovirastossa. Erään kollegani polvi vääntyi lounastunnilla, hän linkkasi pöytänsä ääreen. Menin kysymään mikä vaivaa. Tuskanhiki karpaloina vieri rouvan otsalla.
Ajattelematta sen kummempaa, laitoin käteni hänen polvensa ympärille. Hetken koko raaja 'vatkasi' kuin yleiskoneen varsi. Ja niin polvi oli oikeassa asennossa. Sitten vaan kiedoin sen ideaalisiteellä ja toinen kollega vei hänet lääkärille. Siellä oli kuulemma pyöritelty silmiä. Polvinivel oli muljahtanut (näkivät rustojen ja luunpäitten raapiutumista) täysin normaaliasennosta, mutta palautunut.
Lääkäri oli lähettänyt terveisiä, että minun olisi syytä hakeutua hoitoalalle.
Arvatkaas hainko?
Tuli käytyä reikikurssit muutaman vuoden päästä ja hierojakoulutus kymmenen vuotta tapauksen jälkeen sekä hurahdettua ihan perinjuurin kaikkeen 'huuhaa-tieteeseen'.

Jos olen oikein ymmärtänyt ovat sekä Pholus että Khiron jonkinlaisia parantaja-asteroideja. Pholus kait haavoitettu parantaja. Tunnistan sen itsessäni ihan kybällä.