Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: body electric - 25.05.2007 01:14:01



Otsikko: Eri valtioiden astrologiset symbolit ?
Kirjoitti: body electric - 25.05.2007 01:14:01
Aivan kuten ihmisillä on aurinkomerkkinsä, tai horoskoopin hallitsevat planeettansa sun muut, niin myös mailla on omat tyypillisimmät astrologiset hallitsijansa, sen olen jo vuosia sitte lukenu. Kaikkihan varmaan tietää että esim Yhdysvaltain sielun hallitsija on Kaksoset, ja ulkoisen persoonan hallitsija Vesimies, eikä varmaan kenellekään ole yllätys että Venäjää hallitsee Leijona.




Otsikko: Vs: Eri valtioiden astrologiset symbolit ?
Kirjoitti: Rusalka - 26.05.2007 00:59:50
Sen ainakin muistan tietäväni jostain että Perua hallitsee Kauris  :)


Otsikko: Vs: Eri valtioiden astrologiset symbolit ?
Kirjoitti: keijulapsi - 26.05.2007 01:35:02
Noh jos ajatellaan Suomen virallista syntymäpäivää eli 6.12.1917 niin sehän olisi  :aurinko:  :jousimies: ... ja  :kuu:  :neitsyt: ..


Otsikko: Vs: Eri valtioiden astrologiset symbolit ?
Kirjoitti: Triton - 26.05.2007 11:10:42
Tulevaisuuden toivo:

http://www.astrologyweekly.com/countries/

 ::)


Otsikko: Vs: Eri valtioiden astrologiset symbolit ?
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 26.05.2007 12:46:47
Tuolla sivulla löytyy kunkin merkin kohdalta tieto, mitä maata ja kaupunkia merkki hallitsee.

http://www.skyscript.co.uk/sagittarius.html


Otsikko: Vs: Eri valtioiden astrologiset symbolit ?
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 08.06.2007 22:01:21
Siellä ei ollut kovin paljon jos mitään Et Amerikasta, huomasin. Itseäkin kiinnostaa nuo maat, ei nyt niin paljon astron kannalta mutta muuten.

Ja nyt olen alkanut tutustua Ausseihin, kun tutustuin yhteen mieheen (aika levottomissa merkeissä) joka oli asunut siellä jo aikaa, Skandinaavi; samoin luen Aussin tekemää kirjaa - varsin tyypilliset länsimaiset jutut on sielläkin kyseessä  - ja myös kuuntelin Tukholmassa Aussiakin. Mielenkiintoinen luonto, ihmisistä en sitten tiedä. Kaikkihan tuntevat Aussien historian, mutta sinne muuttaa edelleen uutta verta eri maista.

Down under, jotenkin voi olla että siellä kuten Jenkeissä luodaan railakkaampaa kulttuuria kuin täällä? Sellainen fiilis tuli. No Ranska ja Espanja on minulle jo tutut, sitten oli vielä tuo Unkari vanhassa Sydney Omarrin kirjassa ainakin laitettu Jupparin hallitsemaksi kuten Austr.

(http://www.terragalleria.com/images/pacific/aust2508.small.jpeg)

Oinas hallitsee näitä, jotka minua myös kiinnostavat siis. Mutta miten Jupiter ja Mars voivat molemmat hallita .. tai Ranskan kohdalla taisi Provence kuulua Jupparin hallintaan.

Countries & cities:         Include England, Germany, France, Sweden, Poland, Denmark, Palestine, Syria; Florence, Naples, Marseilles.


Otsikko: Vs: Eri valtioiden astrologiset symbolit ?
Kirjoitti: Totsi - 08.06.2007 22:07:53
http://www.astrologyweekly.com/astrology-articles/sabian-symbols-map.php

Saabalaisia symboleja on 360, kuten on myös pituusasteita. Tuossa yhdistetään molemmat ja saatiin kartta, josta voi tsekata saabalaisen näkökulman eri maiden merkkeihin. Sen mukaan esimerkiksi Suomi olisi Härkä ja Oinas.


Otsikko: Vs: Eri valtioiden astrologiset symbolit ?
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 12.06.2007 07:13:29
Miksi muuten on tärkeä tietää mikä merkki hallitsee jotain maata? Minä olen katsonut asiaa lähinnä siltä kantilta, että hallitseeko Juppari kenties suosikkimaitani, ja näin on näkynyt olevan parin kohdalla; parissa en ole edes käynyt.


Otsikko: Vs: Eri valtioiden astrologiset symbolit ?
Kirjoitti: Ajatus - 12.06.2007 13:39:42
Tosiaan, kävin noilla kahdella sivustolla ja niissä asiat selitetään maiden osalta "just päin peetä" eli siis lähdetään liikkeelle siitä että ko. maan astroginen hallitsija on esim maan itsenäisyyspäivä, joku perustamispäivä tai sodan voiton päivä.

Siis niinhän se ei mene, vaan kyse on siitä mikä on kunkin maan luonne, kulttuuri etc, luonto ja kansallinen mentaliteetti ja mitä astrologista merkkiä se vastaa. Tätä mä niinku etsin.

Tämä selvensi ainakin minulle, mitä ajoit tässä takaa. Maiden karttojahan on siinä mielessä mielenkiintoista tulkita, että se syntyajankohtahan määritellään niissä todellakin vain virallisen "syntymän" eli dokumenttien mukaan - ja niistäkin voidaan joissain tapauksissa kiistellä. Merkitykseltäänkin jo pelkät sanat "maa" tai "valtio" tuovat erilaisen mielikuvan.

Yhdysvaltojen karttahan löytyy tuolta Tritonin laittamasta linkistä (kiitos! :)). Tai itse asiassa siellähän on kaksi karttaa...liekö tuo kaksijakoisuus sitten nähtävissä tässäkin? ;) Kuitenkin ne ovat siinä mielessä mielenkiintoisia, että sama akseli on molemmissa, nousumerkki vain toisessa Jouskari ja toisessa Kaksoset. Kuu on Vesimiehessä ja Jouskari-vaikutusta vielä lisää tuo Jupiterin yhtymä aurinkoon. Jouskari-AC:n kartalla menisi kuu kolmoshuoneeseen ja Kaksos-AC:lla Merkurius...

Tokihan voidaan keskustella ihan vain sillä tasolla, että miltä merkiltä itse kukin maa vaikuttaa. Mutta se taas ei perustu astrologisiin karttoihin, vaan lähinnä mielikuviin ja kokemuksiin. :) Esim. minä en ollut kuullutkaan, että Yhdysvaltoihin jotenkin yhdistettäisiin erityisesti Kaksosten merkki, mutta en toisaalta osaa siellä koskaan käymättömänä sanoa, "sopiiko" tuo merkki kyseiselle maalle jotenkin erityisen hyvin vai ei. Ihan mielenkiintoisesti se silti tuossa AC-DC-akselissa näkyy, käytti kumpaa linkin karttaa hyvänsä.


Otsikko: Vs: Eri valtioiden astrologiset symbolit ?
Kirjoitti: suski7 - 04.07.2007 13:47:37
yhdysvaltojen sielun hallitsija on vesimies ja persoonallisuuden hallitsija kaksonen
turkki    rapu /skorpioni
sveitsi   oinas/vesimies
suomi     kauris/oinas
skandinavia vaaka/rapu
saksa     oinas/kalat
romania   leijona/oinas
ranska    kalat/leijona
puola     härkä/kaksonen
venäjä    vesimies/leijona
kiina     härkä/vaaka
japani    skorpioni/kauris
italia    leijona/jousimies
irlanti   neitsyt/kalat
intia     oinas/kauris
hollanti  vesimies/rapu
espanja   jousimies/kauris
englanti  kaksonen/härkä
brasilia  leijona/neitsyt
belgia    jousimies/kaksonen
argentiina rapu/vaaka


Otsikko: Vs: Eri valtioiden astrologiset symbolit ?
Kirjoitti: nikki - 04.07.2007 14:07:50
Suomesta kuulin että se on ainoa maa maailmassa jonka sielun hallitsija?
on kauris,ja että se siksi tulee olemaan erikoisasemassa maailmojen mullistuessa,
täältä löytyy vastuu ja moraali,kestävyys ja sitkeys,
missään muussa maassa ei muuten pysähdytä punaisiin klo kolme yöllä
vaikkei muita näkyis mailla halmeilla,
tunnollinen suomalainen pysähtyy..


Otsikko: Vs: Eri valtioiden astrologiset symbolit ?
Kirjoitti: suski7 - 04.07.2007 14:19:10
suomi     kauris/oinas, näinhän se on mutta sielultamme olemme tulisia oinaita, siitäkö korkeat väkivaltaluvut? itsemurhat? jotenkin olemme raatajakansaa. iloa ei tunneta kuin korkeintaa kännissä, enemmin turpaan tulee tai vähintään outoja katseita jos puhut bussissa tai junassa vähänkään kovempaan ääneen. joskus tekis mieli passittaa joku nipo etelän bussiin kuuntelemaan metakkaa mitä siellä on. että se on virkistävää....suomessa ei tulisi kuulonkaan että laitapuolen kulkijat keräisivät rahaa esim metrossa laulamalla muille. tädithän sais sytkykohtauksen ja poliisia oltaisiin heti paikalle kutsumassa. me ollaan niin jäykkää kansaa että ihan ahdistaa. ja me ollaan varmaan materian mestareita maailmassa (omaisuudenturva = kaurista´, vakautta). jos voisin valita muuttaisin amerikkaan tai vaihtoehtoisesti jonnekin missä olisi aina kesä. :coolsmiley:


Otsikko: Vs: Eri valtioiden astrologiset symbolit ?
Kirjoitti: nikki - 04.07.2007 14:59:44
oinas on myös melankolinen ja
kauriskin henkisen materian haalija..tahi säilyttäjä


Otsikko: Vs: Eri valtioiden astrologiset symbolit ?
Kirjoitti: K-NRJ - 07.07.2007 20:02:02
" Tämä tuhansien murheellisten laulujen maa
jonka tuhansiin järviin juosta saa
katajainen kansa jonka itsesäälin määrää
ei mittaa järki eikä kärki määrää
jonka lauluissa hukkuvat elämän valttikortit
ja kiinni pysyvät taivaan portit
einari epätoivosta ne kertovat"

Eppujen sanoin, eiköhän Suomi ole Kauris - ;D


Otsikko: Vs: Eri valtioiden astrologiset symbolit ?
Kirjoitti: body electric - 07.07.2007 21:34:57
Jos Suomi on Kauris, niin onks täällä erityisen hankalaa esim Kaksosilla, tai Jousimiehillä? No, jousimiehet nyt yleensä tulee toimeen kaikkien kanssa, mut individualisti-Kaksonen, väittäsin, ei useinkaan oikein viihdy Suomessa tai ainakaan suomalaisen kulttuurin perinteisimmissä jutuissa, siis lähinnä tollasta

- hampaat irvessä
- kirves
- sauna
- mämmi
- helvetti ja taivas
- ollahan hilijaa

ja silleen  :-\


Otsikko: Vs: Eri valtioiden astrologiset symbolit ?
Kirjoitti: K-NRJ - 07.07.2007 21:41:11
Eiköhän Kaksosen tehtävänä täällä olisi iskostaa tämän katajaisen kansan päähän uutta ajattelua: he voisisivat levittää iloista ilmapiiriä, hey come'on, mitäs jos tehtäiskin asioita näin...

Itse tiedän kyllä tunteen. Ei niin että olisin Kaksonen mutta koska minussa on paljon Vesimiestä, olen paljon ulkomailla reissannut ja asunutkin, joten pystyn näkemään asiat myös toisesta näkökulmasta.

Ja toisesta. Eli siitä että kyllä Suomessa on paljon hyvääkin...


Otsikko: Vs: Eri valtioiden astrologiset symbolit ?
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 18.07.2007 14:00:12
Hm, riippuu asioista. Suomi on kuitenkin ISO maa kuten joku Jenkkilä, no ei niin iso eli saahan täällä uutta kuvakulmaa matkailemalla. Minulle maistuu maa aina kesällä, ja onhan talvessakin joitakin kohtia. Jos Suomi olisi pieni, kuten joku Libanon, ja sen lisäksi kylmä, sotaisa, jos ei olisi liikkumavapautta, sitten olisi vaikeaa. Täällä on kuitenkin yrittämisen vapaus, ja liikkumavapaus, ja se melkein riittää. Ei sitä aina jaksa kelata millaisia ihmiset on. Sitäpaitsi nyt kesällä, maatiloilla ja tapahtumissa, olen tavannut varsin ilosta ja avointa porukkaa, eli eivät ole esteinä huvittelulle. ;) En tiedä onko Ruotsissa sen kummemmin, ehkä periaatteessa ovat iloisempia tai jotain, avoimempia, tai sitten Norja johon äkkiä huvitti mennä, vkl matka Osloon tms?? Mutta kun menen vajaan parin vkon sisään kylpylään Viroon, en taida nyt just muualle Skandiin. Sielläkin tuntuu niin kumman - Suomelta. ;)

Mikä olikaan Venäjän hallitsija? Leijona? Tanskan? Tanskassa tuntuu jo aika mannermaiselta.

No nytpä selvisi miksi aina mieluummin sanon olevani skandinaavi, jos hallitsija on vaaka. Saksa, Sveitsi, Intia siis oinas..

Eikös ole hupaisaa, että existäni juuri kauris koki Suomen ahdistavana, ehkä työnarkomaniansa takia, piti muuttaa muualle rentoutumaan. Toisaalta ulkomainen joukkariexä näkee täällä sen vapauden ja yrittämisen mahiksen.