Astro Foorumi

Astro special => Ihmissuhdeastrologia => Aiheen aloitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 11.05.2006 13:03:36



Otsikko: 5. huone
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 11.05.2006 13:03:36
Johtuvatko hankaukset suhteissa siitä että on Saturnus ja Kheiron 5-huoneessa? Miten Kheiron taas vaikuttikaan? Sain täältä yhden tulkinnan aiheesta ja 5. huoneesta on muuallakin juttua mutta ajattelin aloittaa oman threadin aiheesta.

Planeetta: Sisäinen haavoittunut parantaja ja auttamiseen orientoitunut minuuteni
Merkki:     toimivat impulsiivisesti, nopeasti ja kärsimättömästi (Oinas - ennen ainakin tein nopeita päätöksiä tässä asiassa, mutta nyt olen vetäytynyt)
Huone:     5.  luovuuden, sisäisen lapsen ja ajattelemattoman innokkuuden alueella

Fifth House
This house is where we experiment with our social skills through interacting with friends and lovers. We learn about ourselves through others' reaction too our behaviour. Here we are encouraged to express our individuality and creativity and learn not to lose our spontaneity and our need for play. So this house also shows hobbies and pastimes and also the results of the most creative act, our children.


Otsikko: Re: 5. huone
Kirjoitti: nikki - 12.05.2006 14:18:04
..että oinaan pitää malttaa lukea pelien säännöt ennenkuin heittää noppaa tai
joutuu aloittamaan kierroksen alusta..


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: nikki - 16.05.2006 13:20:43
5 huone
luovuus ja leikkivä lapsi
joka pelillä ja leikillä on sääntönsä ja rajansa - :saturnus: sinulla
chiron haavottaa ja parantaa ja menee elämässä spiraalimaisesti,
aina uudella kierroksella sinulla on mahdollisuus päivittää ne asiat ,jotka olet jo työstänyt tai jos et niin urakka on aina suurempi,
henkisellä satuksen kipupistetiellä
merkkinä oinas,äkkipikainen,ajattelamaton,vaistonvarainen,
eli
joo
ilmaise itseäsi spontaanisti luovasti mutta muista rajasi


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: K-NRJ - 16.05.2006 15:08:45
Niin, vitoseenhan kuuluu luovuus ja romanssit, rakkaussuhteet (avioliitto kuuluu 7:aan) eli tuoko Saturnus sulla siis pakottavuutta ja turhaa tiukkuutta romansseihin? Eli oletko liian tiukka jo alussa? Eli ethän ala heti ensitapaamsella vaatia sitoumuksia ja ikuista rakkautta? Sitten miehet juoksee karkuun... Vai oletko liian viileä?

Itsellä kun tuolta löytyy mm. Jupiter, ja sitä leikkisyyttä löytyy joskus liiankin kanssa.


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: nikki - 16.05.2006 20:46:47
haavoitat itseäsi(chiron)niin kauan rakkaussuhteitten saralla kunnes olet
oppinut tuon saturnuksen henkisen läksysi,eli raja tulee vastaan,kunnes osaat asettua myös toisen asemaan
jos mekki on oinas tuolla huoneessa se tarkoittaa mars energiaa,
aloitteikasta,ehkä agressiivistäkin,maskuliinista ja dominoivaa,
eli toimitko suhteessa kuin miehet toimivat perinteisesti?
oletko heidän reviirillään?
kuinka he voivat rakastaa jumalatarta sinussa, :venus:,jos näytät ulospäin vain
maskuliinisen energiasi,jos ja kun?
tai hyväksy sitten ne "ns. feminiinisemmät" miehet ,jotka hakeutuvat johtajan seuraan ja lykkäävät vastuun sinulle


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: K-NRJ - 17.05.2006 09:28:53
Hmm. Minäkin olen uranainen ja haluan ja teen tulosta työelämässä, mutta kotioloissa ja rakkausasioissa olen taas ihan jotain muuta! Eli omalla kohdallani se Rapukuu on varmaan juuri se, mikä sai mieheni rakastumaan minuun. Toki työelämässä voi olla kova, mutta kotona sitten olenkin aivan eri ihminen!

Mitäs jo kokeilisit samaa! Eikös sulla ollut  :venus: :vaaka: eli pystyt kyllä olemaan naisellinen ja haluat varmasti lämpimän ihmissuhteen. Mutta jos olet ulospäin aina aggressiivinen ja kova, niin minne tuo  :venus: jää? Eli mihin miehet rakastuu? Siihen uranaiseenko?

Kuumerkkisi,  :jousimies:, ei ehkä ole niitä kaikkein lämpimimpiä, mutta itsekin Kuujouskarin puolisona tiedän että kyllä semmoisetkin parisuhteeseen pystyy...


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: aQuarius~ - 17.05.2006 17:00:48
Mulla on 5.huoneessa kauris ja Mars.
seiskahuoneessa sitten kalat ja saturnus..

Osaisko joku tästä jotain sanoa?
Ainakin tuo kalat ehkä vaikuttaa tosi paljon, koska olen todella herkkä, tunteellinen ja ehkäpä liian kiltti...(unelmoin paljon)
Mutta kauris kuvaa siinä suhteessa ainakin, että suunnittelen hirveästi enkä kauheasti mieti muutoksia... ja olen suhteessa ainakin todella kunnianhimonen :D


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 02.05.2007 19:52:33
Miksi muuten jollakulla on vitonen ihan erilainen kuin toisella?

Esim minulla vakavia suhteita tai ei mitään. Vaikken välttämättä päällepäin näytä aina vakavalta.  :2funny:

Haavoittuminen ja parantuminen, miksi sellaiset teemat? Mistä se tulee, menneistä elämistäkö, kuten muutkin radix planeetat eri huoneissa?


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: Riitta - 04.05.2007 18:00:54
Itsellani on 5:s huone kauriissa ja pallas ja kuunsolmu jousimiehessa?


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: Artemis - 04.05.2007 18:23:44
Vitosessa pluto, uranus, vertex, juno ja lilith  :) Pluto vaa'assa, muut skorpionissa.
Vitonen kiinnostaa muutenkin, kun siellä suurin osa tavarasta kartallani on 11.huoneen lisäksi.
Rakkauselämä on aina ollut kaikkea muuta kuin helppoa tai yksinkertaista, rakastun aina väärään aikaan, väärään ihmiseen ja särjen sydämeni  8) Tosin nyt pitkä mutta kaikkea muuta kuin helppo suhde ja tässä sitä ollaan ja puuskutetaan vaikka monesti olen lähtenyt kävelemäänkin...


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: Brida - 04.05.2007 19:14:22
Mulla vitosessa mars kaloissa, kuu oinaassa ja venus oinaassa. Rakkausrintamalla siis flirttailevaa ja leikkisää meininkiä, vaihtelevuuden halua sekä sekaan herkkää naisellisuutta marsin kautta?


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 04.05.2007 21:07:16
Mitä pallas muuten tekee? Noususolmu jousimiehessä vitosessa, onnea tämän elämän liitoissa ja suhteissa?

Mutta kuka kertoo minulle MIKSI eri henkilöillä erilaiset jutut vitosessa? Miksi erilaiset opit>? Miksi tarvitsen juuri Saturnuksen ja Khironin sinne?  :)


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: mirka222 - 04.05.2007 21:08:13
Itselläni on 5.huone täysin tyhjänä, mitähän tämä meinaa? :idiot2:


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 04.05.2007 22:58:04
Siis voiko asian kysyä vielä niinpäin, että jos vitosessa on jarruttava planeetta noin lähtökohtaisesti, eikös silloin päästä lähelle ihmisiä noin vain, heppoisin periaattein. Esim serkkuni muuttaa kenties yhteen 3 miekkosen kanssa tuolla maailmalla, ei varma, mutta en koskaan osaisi kuvitella sellaista! Siis ihmisiä ei "luuhaa" elämässäni, vaan kun tapahtuu, tulee iso paukku ja selkeä suhde, tunneside. Ei ole sellaisia epämääräisiä ihmislaumoja touhuamassa. Ei kai siinä mitään jos ajattelee kaiken olevan yhtä, mutta siis kun ei. En jotenkin halua jatkuvaa kontaktia kuten esim eräs, joka harrastuksenkin puitteissa koko ajan tapaili ihmisiä. Teenkö joka henkilöstä liikaa projektin? Pitääkö kaiken olla aina käänteentekevää? Aina joko tai.

Eli aina kun jotain tapahtuu, siinä on iso riski tai joku muuttuu dramaattisesti, asioille voi kyllä nauraa jälkeenpäin mutta joku tässä on, ettei voi vain helposti oleskella joidenkin elämässä.

Sen voi ehkä juuri ajatella "huoneena" johon tulee paljon kuhinaa tai ei (planeetat). Jospa minulla kuhisee muutama muu huone.

Eka miehelläni ollut sama Venuksen neliö tänään kuin minulla, loukkaannusta; monia yhteisiä juttuja oli, mutta erityisesti ihmettelin sosiaalista touhua, koko ajan sitä. 11 huone sanoo myös osansa. Minulla siellä pluto uranus, hänellä merkurius aurinko. Mutta hänellä 5 tyhjä, 7 jupiter (ei nuorena mikään unelmien vävy)!

Eräällä heistä oli myös Saturnus* vitosessa, eräällä 5 ja 7 tyhjä. Tosin haittasko se menoa.

*Saturn Opposition Pluto   

The main problem signified by this aspect is in your relationships with other people or with external circumstances. You may feel that the external world demands that you change when you do not want to change, or that it forces you to stay where you are when you do want to change.

Some people with this aspect feel that the only solution is to try to control the world, or at least their piece of it, and to be dominant. If this feeling gets too strong, you won't let anything stop you in your pursuit of power or authority. Watch very carefully when you don't intend any harm. Make sure that others understand your position at all times.


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: dissolve - 06.05.2007 00:26:51
Itsellä 5.huone ihan tyhjä, kärki kuitenkin Kaloissa, tässä netistä poimittua englanniksi:

The Pisces influence in the fifth house denotes a sense of frustration associated with creative endeavors, romances, and with your offspring. You may sometimes be disappointed and disillusioned in these matters. Yet you have a very strong need to be creative and to leave your mark on the world. You may dream about creating something so significant that you will be remembered for you efforts long after you're gone. You feel far greater powers than you can express in this regard. Raising children can be difficult and confusing. Sacrifices for children are likely to be required.

These natives are surprisingly sentimental in affairs of the heart; they serve their loved ones without thought of self. Their children and those they love are often a source of disillusionment to them. They gain pleasure from seclusion and from the study of mysticism.

Eli pettymyksiä ja turhautumista romansseissa, harhakuvitelmia, itsensä uhraaminen parisuhteelle - jep, kuulostaa liiankin tutulta :P


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 06.05.2007 08:26:57
Mikä on muuten huoneen kärki? Minulla vitonen sijoittuu kalat-oinas-kohtaan.  8)


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: cessiwi - 06.05.2007 10:53:46
Mulla on viides huone täynnä, Juno, Lilith, Vertex, Kuu, Jupiter, Saturnus ja Pluto, kaiken lisäksi Vaaka on komerossa, ei ihme että ihmissuhteet on mulle ihan liika. Saturnus ilon huoneessa, niin kuin Lunea kuvaili Rakkauden rasteissa :( Kärjessä on Neitsyt, komerossa Vaaka ja lopussa vielä Skorppari, ei varmaan tarvii mainita että olen "hieman" kranttu  :laugh:


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 06.05.2007 15:31:26
No mukavia miehiä tuli taas tavattua, menestyviä, ei vaan ole suhteen aika.. mutta ehkä joskus vielä..  :angel:


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: Hiisitär - 10.05.2007 01:04:56
Minulla näkyy olevan Vitoshuone tosi pieni ja sieltä löytyy vain Kuunsolmu Kaksosissa. Mitähän tällainen mahtaa tarkoittaa?
(Huoneen kärjessä on myös pieni R-kirjainta muistuttava symboli. En tiedä, onko se tärkeä vai ei.... ;D)


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: K-NRJ - 10.05.2007 08:39:18
Minulla näkyy olevan Vitoshuone tosi pieni ja sieltä löytyy vain Kuunsolmu Kaksosissa. Mitähän tällainen mahtaa tarkoittaa?
(Huoneen kärjessä on myös pieni R-kirjainta muistuttava symboli. En tiedä, onko se tärkeä vai ei.... ;D)

Atha, voi harmi kun et ollut Helsinki-miitissä, siellä juuri näistä puhuimme!  :kuunsolmu: 5:ssa tarkoittaa juuri, että sinun elämäntehtäväsi, päämääräsi liittyy vahvasti 5.huoneen asioihin, eli sinun tulee käyttää luovuutta, leikkejä, hassuttelua, tällaisia 5.huoneen asioita. Ole leikkimielinen ja luova.

Hauska homma muuten että myös lapsethan liitetään 5. huoneeseen, ja sinähän olet päättänyt että et niitä halua. Voisiko siis olla, että jossain vaiheessa elämää kohtalo kuitenkin tuo eteesi esim. muiden lapsia, joita opastat, esim. työn merkeissä?


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: Ikitosi - 10.05.2007 10:25:58
 :kuunsolmu: 5.huoneessa - leikkiä ja lisääntymistä rakkaussuhteissa ::)
Molempia ollut, mutta monesti ei niin kauheen kivoja leikkejä...

Johtuiskos siitä, kun siellä on myös :vertex: :aspect_con: :kuunsolmu: molemmat :jousimies: , mutta huoneen kärki :skorpioni: ?
Pluton aspekteja ilmeisesti kannattaa tarkkailla tuohon 5.huneen teemaa liittyen silloin?


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: K-NRJ - 10.05.2007 10:43:28
Ikitosi (sinua varsinkin kaipailtiin Helsinki-miitissä! ;)), jos 5.huoneen kärki on Skorpparissa niin kyllä, katso missä ja miten Pluto on sijoittunut, sillä on vaikutuksensa asiaan.

Kun tuota omalla kohdallani ajattelee, niin aika onnekas 5.huone, kärki Neitsyessä jonka hallitsija  :merkurius: erittäin hyvin aspektoitunut. Muutenkin  :jupiter: 5:ssa on tuonut onnea 5. huoneen asioihin, mm. iloa lapsista. Tosin  :pluto: siellä tuo järkyttäviäkin kokemuksia, itsellä mm. yksi paha keskenmeno.


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: Ikitosi - 10.05.2007 12:19:49
Kiitos Kaurisenergiaa  :-*

 :pluto: :aspect_sex: :neptunus: 5.huoneessa  :D


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: Hiisitär - 10.05.2007 13:41:37
Kiitos Kaurisenergia! Ikuisena itsetutkiskelijana on ihana saada lisää tietoa itsestään ^______^

Minulla on kieltämättä hyvin paljon leikkimielisiä, hassuttelevia ystäviä ja nämä ystävät ovat vielä ne kaikkein läheisimmät. Väkisinkin joutuu mukaan hassutteleviin tilanteisiin, loissa pitää olla luova ja lapsekas ja se on erittäin hauskaa ;D Vielä pitäisi yksinkin oppia toimimaan samalla tavoin, olen esimerkiksi katsellut pitkään asuntoni vieressä olevaa leikkipaikkaa ja siinä olevia keinuja. Tekisi NIIN mieli mennä kiikkumaan, mutta onkohan se tuo jäykkis-nousu-Kauris, joka sanoo, että "älä nyt, naapurit pitää sinua ihan kahjona jos näkevät!" :2funny:

En tiedä, joudunko koskaan tekemisiin pienten lasten kanssa (olen tosin kerran ollut iltapäiväkerhossa töissä), koska ahdistun lapsista ihan hirveästi. Mutta, kuten edellä voitiinkin lukea, en varsinaisesti tarvitse lapsia elämääni päästäkseni leikkimään ja toteuttamaan hassuttelua, ystävät tekevät sen lasten puolesta! :laugh:

Olipa jännää törmätä taas tällaiseen sanomaan, sillä leikkimielisyys on asia, jota olen tässä elämässä opettelemassa. Moni elämä on mennyt tosi melankolisesti angstatessa kaikkea hirveää, joten nyt minut on heitetty kehiin leikkimään ja hulluttelemaan! ;D


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: K-NRJ - 10.05.2007 14:29:41
Minulla on muuten nuo solmut päinvastoin eli alasolmu 5:ssa ja yläsolmu 11:ssa. Leikkiminen ja hassuttelu on aina ollut minulle helppoa, lieneekö siinä syy (vai yleensäkin siinä että 5.huone on suuri vai siinä että olen  :askendentti: :rapu:) ja kaikki loruilut lasten kanssa ovat "lastenleikkiä". Ja se minun suuntahan on yhteiskuntaan...


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: Ave^^ - 13.05.2007 13:25:21
Minullakin on  :chiron: vitosessa.
Mitään muuta siellä ei olekaan, ja kärki ravussa.

Eikö tuo chiron tarkoittanut sitä, että opit ensin kantapään kautta, ja sitten sinun pitää jakaa taitosi muiden kanssa, ohjaten heitä paremmalle tielle. Niin sen olen käsittänyt.
Eipä kuulosta kivalta, jos aina joutuu itseään haavoittamaan.

Vitoshuoneen merkitys on mulle kyllä hieman epäselvä.
Kevyet rakkaussuhteet, huvit, taide ja lapset? Miten nämä liittyvät toisiinsa..


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 17.05.2007 08:33:48
Niin siis alkup. kysymys oli että miksi, esim menneiden elämien perusteella ihmisillä on niin eri aspektit vitosessa. Esimerkiksi jos joillakuilla se on kovin ruuhkainen vitonen, on koko ajan oltava suhteissa tai saatava niitä ja sitten on kovasti ongelmaa ja runsaudenpulaa ja päällekkäisyyttä ja kolmiodraamoja ym, mihin en alennu.

Eli miksi on niin eri teemat menossa.  :-*

Kuten sanottu minulla on joko vakava suhde ja siitä paraneminen ja oppiminen, tai ei mitään. Ei sellaista yleistä säpellystä. Ja se tuo ainakin rauhaa. Ja valikoivuutta.

Lapsijutut sitten erikseen ja luova ilmaisu, en nyt niistä tässä.

Minusta oli hupaisaa kun K-energiaa väitti että olisin tiukka ja viileä, kun olen mitä rakastavin kun joku antaa syyn. En vain anna itseäni mihin tahansa peliin.

"raja tulee vastaan,kunnes osaat asettua myös toisen asemaan"

*Tuostakin kyllä sanoisin että raja tuli vastaan TOISTEN ymmärtämisessä, ja että tiedän yhä tarkemmin millaista suhdetta kannattaisi elää.


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: Rusalka - 26.05.2007 01:05:26
Vitoshuone on romanssin, lemmen, teinirakkauksien, juhlien, arjesta irtautumisen, iloisen luovuuden, teatterin, lasten ja nuorten huone. Itse asiassa sillä ei ole juuri minkäänlaista painoarvoa pidempiaikaisissa suhteissa (!). Seiskahuoneessa "mennään naimisiin", kasihuoneessa opetellaan tuntemaan toinen pohjamutia myöden ( :pluto:). Saturnus vitosessa voi tietenkin tehdä ihmisen jossain määrin ujoksi, niin että ihmissuhteiden alkuun pääseminen on vaikeaa.


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 26.05.2007 09:58:26
Minullapa ei ole seiskassa ja kasissa mitään, en ole kyllä yhtään ujo, kun tsekkailin meilejä exäni kanssa, olin jopa liian päällekäyvä, sitä ei kai voi selittää kuin Marsilla kolmosessa, ja  :merkurius: :skorpioni:.

Kuukalaparka, minun laiseni kuujoukkarin kanssa. Kumpikaan ei voinut paljon synt. kartalleen! Planeetat viittasivat tosin lähinnä menneen elämän suhteeseen.


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: K-NRJ - 26.05.2007 10:46:54
Vitoshuone on romanssin, lemmen, teinirakkauksien, juhlien, arjesta irtautumisen, iloisen luovuuden, teatterin, lasten ja nuorten huone. Itse asiassa sillä ei ole juuri minkäänlaista painoarvoa pidempiaikaisissa suhteissa (!). Seiskahuoneessa "mennään naimisiin", kasihuoneessa opetellaan tuntemaan toinen pohjamutia myöden ( :pluto:). Saturnus vitosessa voi tietenkin tehdä ihmisen jossain määrin ujoksi, niin että ihmissuhteiden alkuun pääseminen on vaikeaa.

Mielestäni tuo oli aika hyvin sanottu, nimittäin juuri niin että 5. huone kuvaa noita kevyitä romansseja joista läheskään kaikki eivät johda siihen avioliittoon, joka onkin ihan toinen juttu ja 7. huoneen asia (toinen avioliitto = 9. huone).

Tuo Saturnus 5.ssa todellakin ei salli sitä flirttailua ja kevyttä hauskanpitoa, jolloin henkilö voi jo siinä tutustumisvaiheessa olla liian sitoutumishaluinen.

Minullapa ei ole seiskassa ja kasissa mitään, en ole kyllä yhtään ujo, kun tsekkailin meilejä exäni kanssa, olin jopa liian päällekäyvä, sitä ei kai voi selittää kuin Marsilla kolmosessa, ja  :merkurius: :skorpioni:.

Liian päällekäyvä! Sitähän minä olen sinulle vihjaillut!  ;) 


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: K-NRJ - 26.05.2007 10:55:01
Kun minä iskin herra Kauriin, niin seurusteluaikana kävin ulkona myös ystävieni kanssa ja pidin hauskaa. Sillä sain herra Kauriin ihastumaan minuun niin hullun lailla, että hän teki itse aloitteen kihloista ja suhteen vakinaistamisesta. Minä en roikkunut hänen perässään, vaan odotin kun aika oli kypsä vakinaiseen suhteeseen.

Ja nythän me eletäänkin jo 7.huonevaihetta. Varsin onnellisesti, tosin eipä tuo elo herra Kauriin kanssa ole aina niin romanttista kuin haluaisin... Minulla kun itsellä on se iso, hauska 5.huone joka kaipaisi pientä ilottelua joka päivään, ja vakituinen avioliitto on hieman hankalampi, varsinkin höystettynä Veskari-Venuksella.


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 26.05.2007 10:57:53
Tuota noin, en olisi mennyt sen kauriin kanssa naimisiin, ja se kai siinä lopulta mätti; hän ei kelvannut itselleen. En "roikkunut perässä" vaan koetin olla mukana, tai saada hänet pysähtymään suhteeseen; hän sanoi "joo on meillä hauskaa yhdessä" jne ja sitten taas jonnekin (tulihevonen). Oli se todella vaikeaa (olisimme me pystyneet toisiamme loukkaamaan vielä hieman, jos olisi ollut tarvetta; perua tapaamisia ja osoittaa miten itsellä on paljon mielenkiintoisemmat menot kuin toisen seura; joo, siihen se loppui ja kaikki tunteet häneen).

En oikein saa selvää oletko onnellinen, kun joka toisessa viestissä et ole? Siis k.o herran kanssa. Ja ei kauris tosiaan ole joukkarille mikään ideaali, vaan oinas ja leijona. Tässäpä tulee nämä astroseikat vastaan-

5. huone herättää muutamia muitakin ajatuksia, mutta niiden kanssa olen nyt sujut, tai on helpompaa.


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: K-NRJ - 26.05.2007 11:05:02
En oikein saa selvää oletko onnellinen, kun joka toisessa viestissä et ole? Siis k.o herran kanssa.

Niin, toisaalta kyllä ja toisaalta en. Juuri tuo pitkä, "vakkariliitto" ei ole helppoa tällaiselle iloiselle tapaukselle kuten minä, ja avioliiton aikana olen huomannut olevani itse paljon sosiaalisempi kuin puolisoni. Esim. tänään olisi erään ystäväni synttärikutsut, mutta mieheni ei halua lähteä eikä päästä minuakaan. Tuollaiset jutut tympii todella, kun joudun samalla tuottamaan ystävälleni pettymyksen sillä hän on nähnyt paljon vaivaa tarjoilun järjestämisessä ja en edes tule paikalle...  :-\


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 26.05.2007 11:08:08
Minulla taas joukkarimies oli koko ajan menossa, oli naimisissa minun tai jonkun muun kanssa.. sellainen mies kävisi minulle (että suhteen aikana tarjotaan juuri omalle vaimolleen, kuten ent työpaikassani leijonamies ja kaksosmies tekivät, aina vaimoa kunnioitettiin, olin oikein ihmeissäni), nimittäin ikävintä on se kun menot alkavat olla erillisiä.

Jonkinlainen tasapaino olisi tärkeää.. suhteessa..  :vaaka: :jousimies:

Kauris

Venuksen oppositio tuo melkoista säpinää Kauriin rakkauselämään ja ihmissuhteisiin toukokuun 10 päivästä lukien. Tulet törmäämään useampiin todella kiinnostaviin ja kiehtoviin asioihin, jotka laulavat sinulle Seireenien lailla. Älä suotta köytä itseäsi maston juureen, sillä tämän hetken Seireenit ovat sinun puolellasi. Elämä kutsuu sinua oman energiasi pariin, etkä voi olla sitä huomaamatta. Kutsuun vastaaminen tosin vaatii paljon rohkeutta ja vastaan sanomatonta itsenäisyyttä, sillä nämä uudet asiat ja ihmiset eivät löydy tähänastisen elämäsi kuvioista, vaan jostain ihan muualta. Älä siis epäröi seurata innostuksesi ja kiinnostuksesi osoittamaa polkua, vaikka joutuisit hiukan taistelemaan oikeuksistasi.

*Venus menee joukkariin vasta vuodenvaihteessa. Sitä ennen en oleta mitään. Sorry tuo huvittaa minua edelleen. Hra kauris saattaa taas joutua sivupoluille "rakkaasta harrasteestaan" mut aina se siihen palaa. Oi millainen olisi sankarimies, joka todella tekisi jotain kunioitettavaa ja osaisi hoitaa suhteenkin.


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: astroilija - 28.05.2007 17:41:12
mielenkiintoisia keskusteluja  :)

en ole tuohon 5. huoneeseen paljon huomiota kiinnittänyt - itselläni siellä ei ole mitään, eikä tähän mennessä läheistenkään kartoissa ole mitään merkittäviä painottumia ollut siellä (mielestäni  ;)).

Vitoshuone on romanssin, lemmen, teinirakkauksien, juhlien, arjesta irtautumisen, iloisen luovuuden, teatterin, lasten ja nuorten huone. Itse asiassa sillä ei ole juuri minkäänlaista painoarvoa pidempiaikaisissa suhteissa (!). Seiskahuoneessa "mennään naimisiin", kasihuoneessa opetellaan tuntemaan toinen pohjamutia myöden ( :pluto:).

mites tuo muu itse-ilmaisu (muu kuin "iloinen luovuus") - kuuluuko sekin 5 huoneen alueeseen?  :idiot2:

rapu 5. huoneessa:

These persons are highly emotional and sentimental about their loves, enshrining them like rare paintings.They enjoy rich foods and tend to he overweight.They derive pleasure from familial contacts and are maternal toward their children. Many of the men attract women who remind them of their mother. (www.astrologyweekly.com)

Cancer found in the fifth house implies a sensitiveness regarding creative efforts,[/color] and the native's need immediate recognition and approbation for all he/she does. The native is very outgoing in his/her emotions and eager to register an impression on others through some emotional creativity.This is a position of an inner seed coming into flower and receiving public reaction rather than the native receiving his/her inspiration or go-ahead from the public. The Moon's involved in romance can frequently produce some highly emotional and painful experiences until the native learns to deal with his/her innate vulnerability and feelings in a positive way.(www.gotohoroscope.com)


vesta 5. huoneessa:

Romance can be hot and heavy, but then you simply have to take a break. Be sure to explain to your lovers that you have Vesta in the  5th house and that means you have to get away for a while to recharge because otherwise you may get sick. I'm sure they will understand. The  5th house also rules children, sports, games, creativity, gambling, speculation, hobbies, and any activity that is fun. Explain to your spouse that every now and then, THEY have to watch the little darlings because you get too drained. Creative pursuits, sports, and games can also be tolerated for only so long. Then you have to withdraw and recharge. It is the same with hobbies. No matter how much you love them, you have to get away for a while every now and then. As for gambling and speculation, well, don't become a day-trader. (www.bobmarksastrologer.com/Vesta21.4.html)


jep. kyllähän näissä tuttuja juttujua on- varsinkin nuo väritetyt pätkät kolahti.  ;)







Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: Lilli - 30.06.2007 16:02:31
Joku tällä palstalla on tituleerannut 5. huoneen Saturnusta ilonpilaajaksi. Mutta onhan sillä toki hyvätkin puolensa. Ammatilliselta kannalta ura voi liittyä luovuuteen. Esim. sisarellani tämä asema ja hän on ammatiltaan arkkitehti. Miesrintamalla on kuitenkin yleensä hiljaista. Sisareni mukaan hän ahdistuu melko pian, jos joku uros norkuu nurkissa, koska hän ei osaa rentoutua ja olla oma itsensä miesten kanssa. Hän tuskastuu myös erittäin pian toisen erilaisiin elämäntapoihin. Eipä näillä palikoilla ihan heti toimivaa parisuhdetta rakenneta.

Itselläni on vitosessa Mars, Neptunus, Kuun alasolmu ja Vertex, Mars Vaa´assa, kuten myös 5. huoneen kärki, muut Skorpionissa. Huoneeseen liitetyt luovuusasiat ovat minulla sydäntä lähellä, pelit enimmäkseen parisuhteiden kautta. Minulla on myös takanani useita syksyllä alkaneita romansseja nousu-Vaakojen kanssa. Pitkän aikaa ihmettelin, miksi minulla ihmissuhderintamalla on vipinää vain syksyisin ja keväisin, kunnes tajusin yhteyden Auringon kiertoon. Se kun on saapunut 5. huoneeseen, on alkanut romanssirintamalla tapahtua.

Pitkät suhteet (2 kpl) ovat alkaneet Auringon ollessa 11. huoneessa yhtymässä Saturnukseen (DC:n hallitsija) tai Kuuhun (kartan hallitsija).

Nyt on tosin aivan poikkeuksellisesti meneillään talvella alkanut suhde Kauris-herraan. Aurinkoinen oli tuolloin 6. huoneessa  :aspect_con: DC. Tästä voisi päätellä kaikenlaista astrologian valossa, mutta parempi varmaan, kun käytännössä katsoo mitä tästä tulee vai tuleeko mitään.





Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 30.06.2007 17:37:10
No minulle on ekaa kertaa ehkä 20 vuoteen tulossa vitoseen sekä Juppari että Pluto sekstiilissä Venukseen jne jne, eli aika iso muutos.. jos nyt jaksaa.. ei jaksa viritellä nyt mitään.

Tiedän ton että voi auttaa luovassa ammatissa, sitähän se. Miespuolella ei ole yleensä hiljaista, vaan huumaavaa ja vaikeeta. Hyvin tyypillisesti suuri ihastuminen ja - problem. Mutta mietin että Venus 12. huoneessa saattaa vaikuttaa nyt hieman salaperäisellä tavalla parin kanssa.  :venus:

Kumma juttu, exä lähetti rakkautta, johan oli. Just kun olen oppinut pitämään sen etäällä. Se muuten on kaikista noista existä se ainoa joka näin tekee. Kai siitä rakkaudesta sitten lapsi tuli. Meillä on yksi samanlainen Saturnus Merkkari transiitti pitkin kesää.

 :jousimies: :oinas:

Erään oinaan kanssa on se hyvä puoli, että siinä ei ole liiemmin tunnetta mukana vaan siis flirttiä. Ehkä hän opettaa kevyttä suhtautumista, kuin vitosessa oliskin aina.. Venus..

(http://photojournal.jpl.nasa.gov/thumb/PIA01544.jpg)

(http://tbn0.google.com/images?q=tbn:wYhUZ3Bma46NBM:www.solarvoyager.com/images/art/Pluto%20and%20Charon%20by%20David%20A%20Hardy.jpg)

(http://tbn0.google.com/images?q=tbn:ExF1mBz0acIQvM:sci.esa.int/science-e-media/img/11/jupiter.jpg)


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: Elämänilo - 30.06.2007 19:36:37
Hei "Ystäväin"

Pitipä tuota omaa karttaani tutkailla

Minun 5. huoneessani on

47` :kauris: 29" :chiron:
- alitajuinen huolehtimis- ja hoivaamistarpeeni toimivat
tehokkaasti, järjestelmällisesti ja parasta hyötysuhdetta tavoitellen
luovuuden, sisäisen lapsen ja ajattelemattoman innokkuuden alueella.

38` :kauris:  17" :ceres:
- sisäinen haavoittunut parantaja ja auttamiseen orientoitunut minuuteni
toimivat tehokkaasti, järjestelmällisesti ja parasta hyötysuhdetta tavoitellen
luovuuden, sisäisen lapsen ja ajattelemattoman innokkuuden alueella



 :smitten:Elämänilo    :smitten:


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: asboo - 04.07.2007 15:04:47
Lainaus
Tuo Saturnus 5.ssa todellakin ei salli sitä flirttailua ja kevyttä hauskanpitoa, jolloin henkilö voi jo siinä tutustumisvaiheessa olla liian sitoutumishaluinen.

Saturnus vitosessa, juu  ::)

Hmmm...no, tuo sitoutumishalukkuus ei ainakaan minuun päde. Ehkä tuo kuu kaksonen on sen verran sitoutumiskammoinen, että tasapainottaa. Mutta mitään yhden yön suhteita tai vapaita sellaisia en voi sietää.

Minulla on luova työ, mutta arkkitehti on liian kaavoihin tuijottavaa. Ehkä saturnus leijonassa sitten karttelee noita kaavoja?


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: helinä - 04.07.2007 18:11:25
5. Huoneen saturnus siis pelottaa...

Mutta jos huone 7 on se Aito kumppanuus. Mitä siis välittää jos luovalla puolella olisikin vähän hitaampi - hyvää kannattaa odottaa ja hiljaa hyvää tulee (sanoo huone  :kuu: ,  :kuunsolmu: ,  :mars: ret  :vesimies:)
-> Ts. sattuu sekin kun sählää ja huomaa että omat perääntyvän marsin voimat ei tosiaan riitä samaan kuin muiden romanssi ihmisten...

Ite jämähdin tuohon Huone 7 ensimmäinen avioliitto ja huone 9 ns. toinen avioliitto.
Mulla huone 7  :chiron:  :oinas: ja Huone 9  :saturnus:  :kaksoset: .

Ite kyllä ihmettelen lähdenkö tuon ekan avion jälkeen enää toiseen....


Siis jos huone 5  :saturnus: jättää "kesäromanssit/kesäkissat" vähemmälle, niin onko mullekin tullut toinen avio tuon lemmikki kissan kanssa  :D
Lemmikkiä ei tarvi vaihtaa niin usein kuin kesäkissaa !!!!
(tosin jos innostun liikaa - sekin karkaa muille maille vierahille...)


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: helinä - 04.07.2007 18:18:15
Ai niin - Tässä tälläinen:

Hymyilevä Saturnus (Tampereella on mulle vähän kaukana), mutta olisiko tästä apua noille Huone 5  :saturnus: Ihmisille   :smitten:


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 12.03.2008 11:40:18
Minulla on itse asiassa 5-huone aktiivinen putkeen 2008 2009 2010 sitten 7, sitten taas 5. 2012 2013 (ei sitoutumishaluja, mutta seikkailunhalua) Luovuus lapset rakkaus. Mutta siis "vakavampaa" 2011 heh ( nyt ap:lla 7 noususolmu ).

Ai joo, tuolla aiemmin kirjaamani ennustus on mennyt ihan päin seiniä..  :2funny:

Tuntuu että välillä tekisi itse kullekin hyvää paussi noissa asioissa, tai ainakin kiva että siellä huoneissa vilisee   :jupiter: :pluto: :uranus: :kuu:  ..  :aurinko: (ei  :saturnus:)

Ja siis että mitä minulla toisaalta tapahtuu 2. huoneessa 2008-2010 - 2013, onko se kiinnostavampaa.



Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: helinä - 16.03.2008 11:17:21
Voehan nenä.. Mitäs se sitten mahtaa tarkoittaa, että meikäläisellä on 5. huone tyhjää täynnä.. ???  Että luovuutta ja leikkisyyttä ei sitten ole lainkaan..? Ja eikös 5. huone liity lapsiin - nonnii, ehkä taas yksi seikka puhuu sen puolesta, että jään tod.näk lapsettomaksi..

Mulla 5. huoneen kärki löytyy  :kaksoset:

Ja sitten jäin miettimään, että miehen kartalta löytyy 5. huoneesta  :kuu: :jupiter: :vesimies: - eli onko sitten pelkkä kevytkenkäinen liihottelija.. ???  5. huoneen kärki on herralla  :kauris: . Avioliiton huone, eli 7. huone on herralla tyhjä, mulla on  :kuu: :leijona: 7. huoneessa - eli tod.näk ei avioliittoa näillä eväillä tiedossa..? :(

Iloisia kuvioita -kummallisia tulkintoja!
Voiko ja saako näin kommentoida - no taisin jo kommentoida.

Jos huoneessa ei ole planeettoja (sinun 5 huone), niin silloin huoneen merkki on läsnä "puhtaimmillaan". Ts. Kaksoset: leikkisyyttä ja kevyttä mieltä kyllä sinulla riittää.

Ja Sopiiko sinun huone 5 "potentiaalin" henkilön 5 huone kuvioihin?
- Luulisin että vesimiehellä ja kaksosella on kummasti kevytkenkäisyyttä - kummallakin.

Mutta sitten sinun Aviohuone 7 antaa lupaa että - kumppanuus (huone 7) tarkoittaa jossain vaiheessa "suhteen äitihahmoa"  :kuu: ?
Eli jossain määrin vastuulliset "kumppanuus asiat" voi ottaa/tulee otettua haltuun juuri äidiksi tulemalla. (?)

Oinaan merkki voi liittyä aktiiviseen äitiyteen (olet mukana edistämässä myös muiden naisten äitiyttä), äidin kanssa riitelyyn tai äitiyden roolin työläänä kokemiseen... Aika näyttää. Luulisin että tuo aktiivinen lasten kanssa leikkimielinen puuhastelija olisi hauskin skenaario, vai?


Voisit kuitenkin katsoa vielä karttasi Rapua ja Marsia ja niissä suhteessa olevia huoneita ja planeettoja. Niiden avulla voi filosofoida enemmänkin jos tahtoo...  (Ymmärsin, että olit vielä lapseton??)

Eikun hyviä lemmekkäitä ja iloisia hetkiä - ja kun elät hetkessä niin ehdit nauttia eikä pelätä.


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: marix - 06.05.2008 14:06:15
tämähän jännää.

meitsin vitoshuone on syntymäkartalla tyhjä. mut alkaa keskeltä  :kalat: ja loppuu keskelle  :oinas: . mitä nuo sitten tuo mulle?

etin tämän keskustelun sen takia, et mietityttää uranus. kun se on jo pitemmän aikaa jököttäny paikoillaan. huoneessa viisi. kalojen puolella. se koko transiittiaspekti mikä lie on  :uranus:  :aspect_squ:  :jupiter:  ..siis lähinnä sitä mietin, että mitä toi uranus oikeen ees tahtoo mun elämässä muuttaa. kun se osuu siihen vitoshuoneeseen.

katoin myös mieheltä nuo ja sen syntymäkartalla chiron on huoneessa viisi ja härässä. aika pieni huone kyllä. samoin kutoshuone. seiskassa sillä onkin mars ravussa. kun taas mulla on juno. eikse oo aika sopiva seiskaan? :)


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: julyette - 26.05.2008 18:43:07

Vitoshuone on romanssin, lemmen, teinirakkauksien, juhlien, arjesta irtautumisen, iloisen luovuuden, teatterin, lasten ja nuorten huone. Itse asiassa sillä ei ole juuri minkäänlaista painoarvoa pidempiaikaisissa suhteissa (!). Seiskahuoneessa "mennään naimisiin"

  Jäinhän miettimään, että Junohan oli se avioliiton asteroidi,  jotta mitenkäs sitä on sitten tulkittava tässä romanssien  vitoshuoneessa    ???     Minun natalilla on vitosessa  :juno:  ja   :pallas:   :vesimies:  ja  ovat yhtymässä vielä keskenään ja oppositiossa Aurinkoon.


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: Hopealohikäärme - 27.05.2008 18:08:46
Mielenkiintoista. Minulla on 5. huoneessa Venus Kaksosissa. Tarkoittaako tuo, että rakkausasiat, huvittelu, luovuus yms. ovat minulle helppoja ja luontaisia (Venuksen takia)? Kaksoset kyllä tarkoittaa aika vilkasta, seurallista luonnetta, en välttämättä sanoisi, että se pitää paikkansa - paitsi nyt, kun minulla on uusi, ihana poikaystävä (ihka ensimmäinen!). Mutta koen olevani uskollinen ja vakaa luonne mitä rakkausasioihin tulee (AC Kauriissa ja Aurinko Ravussa), Kaksoset ei oikein sovi siihen. Juu, mutta se rakkaus tuntuu aika hyvältä, juuri mitään ongelmia ei ole vielä ollut. Tistysti 7. huone vaikuttaa noihin pitempiaikaisiin liittoihin, siellä minulla on Aurinko, Merkurius ja Mars, kaikki Ravussa.



Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: Ninalii - 28.05.2008 21:28:52
No, just joo! Mulla 5. huone alkaa vesimiehessä ja loppuu kaloissa, kuu on just ja just 5. huoneessa. Muita planeettoja siellä ei ole, paitsi nyt, nyt planeettaohituskartalla näkyy että  :chiron: ja  :neptunus: majailee siellä, sekä mars on oppositiossa mun kuun kanssa... Tässäkö syy miksi tämä "toinen mies" tupsahti elämääni, ja sekoittaa päätäni?  :idiot2:

Muutenkin otan ihan nöyräästi vastaan tulkintaa mun 5. huoneesta, kun olen vasta aloittelia  :smitten:


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: indiima - 14.06.2008 16:25:52
Heips, luin näitä ja pohdiskelin.
Mulla on viides huone kauriissa ja siellä kökkivät aurinko, neptunus ja jupiter. Leikin, laulan ja flirttailen, viehätän puoleeni ihailijoita, joista harvemmin kiinnostun niin, että viitsisin kokeilla  ;) Miehet vaikuttavat pinnallisilta - ja niin minäkin taatusti  :idiot2: Vakavia suhteita minulla on ollut ainoastaan maa-merkkien kanssa, (ystäväpiiriini kuuluu lähes pelkästään vesi- tai maamerkkejä.)
Rakkaan löytämistä ei varmaan laimenna toi kuu-kalat-mars 7.huoneessa Pallaksen kanssa; hoh hoh olenkohan ihan toivoton tapaus?  ;D
Muutakin kuin "Hei, kieleke, jee, täältä mä tuun!"- ihastumisia olisi kiva kokea :P
Radalle; ja äidin tarpeessa olevat ja narkkarit, etsikää jotain oikeeta hoitoa, eikä hoitajaa! tai muuten  :knuppel2:

Haluaisin kovasti tutustua rapu- tai kalat äijäseen, mutta ei kun ei, homoystäväni tai veljeni eivät oikein ole sopivaa seuraa tähän tarkoitukseen  :2funny: tosi hauskaa...

iloa ja eloa ja aurinkoa kaikkien päiviin :smitten:


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: Hiisitär - 14.06.2008 16:33:11
Lainaus
Hauska homma muuten että myös lapsethan liitetään 5. huoneeseen, ja sinähän olet päättänyt että et niitä halua. Voisiko siis olla, että jossain vaiheessa elämää kohtalo kuitenkin tuo eteesi esim. muiden lapsia, joita opastat, esim. työn merkeissä?

Nyt piti palata tähän Kaurisenergian kommenttiin minun  :kuunsolmu: :kaksoset: vitoshuoneen teemaan. Ehdinhän nimittäin olla - tahtomattani - 6kk ala-asteella koulunkäyntiavustajana ;D
Toivottavasti oli viimeinen kerta moisessa duunissa, hahaha  :uglystupid2:


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: ArjaHelena - 21.07.2008 20:39:08
Valaiskaa minua,tietämätöntä. 5.huoneessa Juno (Jousimiehessä),Jupiter (Jousimiehessä) ja Vesta (Kauriissa). Miehiä olisi,ei vaan kelpaa tai sit mä en kelpaa.. Joten sinkkuna viihdyn,ehkä turhankin hyvin.


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 17.08.2008 09:40:36
5-huone ei lopulta kuvaa vakavia ja pitkiä suhteita, tosin yhteiskartalla minulle ja ravulle kyllä tuli tavaraa 7-huoneeseenkin. mutta, suhde alkoi kun Pluto ja Jup pommitti Venusta vitosessa, nyt tulossa Uranus sekstiili Venus sama huone. eli periaatteessa voisi olla romantiikkaa, ja seur jaksolla Kuu viisi, mutta seiska se vasta sinetöi jotain. eli Aur 7, se ehkä tarkoittaisi kestoa?

juhlia, menoa ja romantiikkaa kyllä pamahti kehiin kun Saturnus häipyi vitosesta/ ap. nyt tunnen tuota muutosta, kun ei jotenkin tee mieli toistaa samaa biletystä. matkat on eri asia  :aurinko: 3-huone, rakentava ja hyödyllinen toiminta tulevan eteen motivoi, ja seur suhde onkin 3-huoneen teemalla ja  :jousimies: /  :jupiter: 10. näin.

mutta silti, oli ihan kiva kokea rapu ja tietää mitä jäi kaipaamaan. jotta suhde todella toimisi, tietyt asiat pitäisi olla. opin tuosta Juno-ketjustakin taas jotain. partnerissa pitäisi olla ilmeisesti Oinasta/ jopa Härkää, kun ne ovat nousuvaakaa vastassa ja sekä Vaakaa että Härkää hallitsee   :venus: .


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: T-H - 17.08.2008 09:44:37
Minulla on huone 5 ihan tyhjää täynnä.


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 17.08.2008 09:46:43
niin, mutta ap kartalla sinne tulee aina jotain ja kantsuu katsoa 7 huonetta jos koettaa rakentaa jotain suhdetta.

mietin kun 5 huone kuvaa romanttisia partnereita, niin miten saturnuksen ja chironin mukaan? saturnus kuitenkin kuvastaa tiettyä "vakavasti ottamista" ja sen sellaista.


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: T-H - 17.08.2008 10:03:17
niin, mutta ap kartalla sinne tulee aina jotain ja kantsuu katsoa 7 huonetta jos koettaa rakentaa jotain suhdetta.

mietin kun 5 huone kuvaa romanttisia partnereita, niin miten saturnuksen ja chironin mukaan? saturnus kuitenkin kuvastaa tiettyä "vakavasti ottamista" ja sen sellaista.


Ap-kartalla? Selittäisitkö paremmin? En ymmärtänyt tästä mitään.


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 17.08.2008 10:12:37
heh, olympiaseurannan keskeltä lyhyesti, siis kun auringonpaluukartallasi on jotain 5-huoneessa, sen huoneen teemat korostuu elämässäsi. kts Paluu karttojen tulkinta.

jep, jos mies ei olis ihan ammattiurheilija, niin hyvin sporttinen saisi olla minulle.. palaisin jotenkin juurilleni, siihen millainen eka mies ja sitten vielä kemiat? no mutta lähivuodet näyttää.

kun ne pysyisi "dopingista" irti..  ;D


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: T-H - 17.08.2008 10:33:17
heh, olympiaseurannan keskeltä lyhyesti, siis kun auringonpaluukartallasi on jotain 5-huoneessa, sen huoneen teemat korostuu elämässäsi. kts Paluu karttojen tulkinta.

jep, jos mies ei olis ihan ammattiurheilija, niin hyvin sporttinen saisi olla minulle.. palaisin jotenkin juurilleni, siihen millainen eka mies ja sitten vielä kemiat? no mutta lähivuodet näyttää.

kun ne pysyisi "dopingista" irti..  ;D


Vai on ***Wild Star*** myöskin urheilijamiehen perään. Mikäs niissä lihaksikkaissa on katelle - kunhan pysyy lihasmassa kohtuunrajoissa ;)

PS. Pitääpä palata paluu karttojen alkulähteille... ;)


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: ^^Queen Nefertiti^^ - 17.08.2008 11:24:28
jeps juttelin juuri exän kanssa ja hän oli himo-yleisurheilija - kattoo myös olympics. jos siis on sielukumppani ekax.. ainahan niillä joku laji.

muuten aika kiinnostavaa, että maista joissa paljon vettä ympärillä ja järviä, tuli tietty parhat tulokset soudussa, eli Hollanti Suomi Englanti Kreikka Tanska, ja tais olla Kreikkakin.


Otsikko: Vs: 5. huone
Kirjoitti: T-H - 17.08.2008 11:43:13
Wild Starilla on hauska tapa ilmaista asiansa... ;) Kreikka oli kaks kertaakin ;)