Astro Foorumi

Astro special => Astro special => Aiheen aloitti: Artemis - 15.12.2006 13:20:34



Otsikko: Iltasanomat tänään: vaaka vaarallisin liikenteessä
Kirjoitti: Artemis - 15.12.2006 13:20:34
Iltasanomat tänään:

Vaaka vaarallisin liikenteessä15.12.2006 06:57

 Vaa'an horoskooppimerkkiä kantavat kuskit aiheuttavat eniten onnettomuuksia liikenteessä. Kalat taas saavat eniten liikennesakkoja.

Näin väittää nettisivusto InsuranceHotline.comin teettämä tuore tutkimus, jossa selvitettiin 100000 amerikkalaisen autokuskin tiedot kuuden vuoden ajalta.

Maineikkaan Stanfordin yliopiston tutkijat vertasivat ajajien syntymäaikoja ajettuihin onnettomuus- ja sakkotilastoihin.

Selvisi, että vaakojen jälkeen toiseksi eniten onnettomuuksiin joutuivat jousimiehet. Turvallisimpia ratissa ovat loppukesän lapset, ravut ja leijonat.

Eniten sakkoja oli määrätty ajajille, jotka olivat syntyneet kalojen ja oinaan tähtimerkkien alla. Vähiten sakkoja saivat kaksoset.

Suomalaista liikenneasiantuntijaa tutkimus ei vakuuta.

- En usko horoskooppeihin pätkän häivää, Liikenneturvan tutkija Mika Hatakka toteaa.


 :) Tätäkin on sitten tutkittu vai? Itse en ole ikinä saanut sakkoja ylinopeudesta vaikka pakko myöntää etten ole köröttelijä  ::)
Parkkisakkoja on muutamat.


Otsikko: Vs: Iltasanomat tänään: vaaka vaarallisin liikenteessä
Kirjoitti: *Alkmene* - 15.12.2006 13:29:01
Jännää  :D
Kaikki  :aurinko: :vaaka: :at, jotka itse tunnen (aviopuolisoni oli myös) ovat todella rauhallisia, jopa ärsyttävän rauhallisia kuskeja, enkä voisi kuvitella heidän ajelevan ylinopeutta tai edes jouhevan rivakasti. Siksi minä olinkin aina kuskina meillä.  :D

Hurjimpia ja uhkarohkeimpia kuskeja ovat olleet  :aurinko: :skorpioni: :nit, joiden kyydissä olen ollut, ajatuksena, onkos se elämä nyt sitten tässä.  :o No yksi  :kalat: :kin yllätten oli hyvin arvaamaton kuski, en sitten tiedä kuinka paljon vaikutti niin erilainen kulttuuri taustalla...

Itse olen kerran saanut ylinopeus sakon ja kerran kyllä olin 'takaa-ajettunakin', kun en ymmärtänyt, että poliisit yrittivät minua pysäyttää.  :D Ihmettelin vain, että mikäs kiire heillä on kun valotkin vilkkuvat ja jatkoin ajoa, lopulta menin tien sivuun, kun eivät menneet ohitseni, vaikka tilaa olisi ollut. Olin jättänyt pysähtymättä stop merkin kohdalla(muka) .... pari kilometriä ehdin siinä ajella poliisit perässäni.  ;D



Otsikko: Vs: Iltasanomat tänään: vaaka vaarallisin liikenteessä
Kirjoitti: nikki - 15.12.2006 13:34:21
mutta jännästi tuo astrologia alkaa ujuttamaan vaikka piilotajuisesti itseään joka oven raosta,
tietenkään asiantuntija ei usko moisiin huuhaa-tilastoihin,
omat faktat ja uskomukset asetetaan kyseenalaisiksi,
ja kuitenkin menee ja tarkistaa omansa ja vaimonsa horoskooppimerkin,
tai vasta ajokortin saaneen lapsensa merkin..luulenpa niin

tuosta autoilusta tuli mieleen,
nykyiset autot kun ovat niin vimosen päälle tietotekniikkaa ja ilmeisesti tämän ilmassa liikkuvan sähköisen energian armoilla,
niin tulevaisuudessa kunnon mekaanisilla osilla liikkuva "Lada"
vois ollakin autoilijan unelma,
eivät hyytyisi tielle noin vaan,
ja jos hyytyvät,ovat jokamiehen korjattavissa,
huomaahan sen jo skootterista,
sähköstartti reagoi heti kosteeseen kylmään,
vanha kunnon pappa-tunturi ja polokaset käyntiin.....


Otsikko: Vs: Iltasanomat tänään: vaaka vaarallisin liikenteessä
Kirjoitti: Ajatus - 15.12.2006 15:01:51
Vai tällaista. ;D Jotain samantyyppistä on muistaakseni tutkinut myös heppu nimeltä Günter Sachs (http://en.wikipedia.org/wiki/Gunter_Sachs), ainakin muistelen että hänen The Astrology File -kirjassaan oli muutamat taulukot liikennekäyttäytymisestäkin. Täytyypä tsekata, ovatko samoilla linjoilla.

Tuo Sachsin aurinkomerkkitutkailukin on saanut aikamoista kritiikkiä osakseen ja itsekin hiukan ihmettelen, mitä pointtia on tutkia hyvinkin yksityiskohtaisia asioita pelkän aurinkomerkin perusteella. Esim. liikennekäyttäytymiseen yhdistäisin kyllä vähintään myös nousumerkin ja Marsin aseman & aspektit.


Otsikko: Vs: Iltasanomat tänään: vaaka vaarallisin liikenteessä
Kirjoitti: Theus - 15.12.2006 15:55:44
Juu ja kolmoshuone... :police:

Hauskaa, että tällainen juttu on saanut huomiota.
Sinänsä mua ei yllätä, että leijonat ja etenkin ravut ovat turvallisimpia, ravuille kun se turvallisuus on niin tärkeää  :-* Körökör hiljaa, täältä tulee rapumummo varovasti..
Olen joskus sanonut tästä aijemminkin, mutta suurimmalla osalla tuntemistani ravuista on joko paksupeltinen Volvo tai maastoauto ja tämä nyt koskee niitä rapuja keillä on ollut mahdollisuus valita menopelinsä.


Otsikko: Vs: Iltasanomat tänään: vaaka vaarallisin liikenteessä
Kirjoitti: Q - 15.12.2006 17:02:53
Vähiten sakkoja saivat kaksoset.

Niin, osaavat tietenkin mokomat puhua itsensä ulos tukalista tilanteista ;D . En tiedä mitään muuta aurinkomerkkiä, joka olisi taitavampi keplottelemaan asiat lopulta itselleen parahin päin juuri puhumalla ja pienen pieniä valkoisia valheita laskettelemalla kuin Kaksoset. Omaa avokkiakin kun kuuntelee niin monesti oikein naurattaa; tunnen hänet paremmin kuin arvaakaan ja tiedän kyllä takuulla milloin hän laskettelee pajunköyttä. Silti harvoin osaan siitä suuttua, enkä aina viitsi edes paljastaa olevani jyvällä asioiden oikeasta laidasta. Sen verran reippaasti minua nääs viehättää ja huvittaa moinen sanainen taituruus, verbaalinen virtuoosius ;D


Otsikko: Vs: Iltasanomat tänään: vaaka vaarallisin liikenteessä
Kirjoitti: Jinx - 15.12.2006 17:36:09
Veljeni on kyllä aika hurjastelija liikenteessä ja on noita sakkoja mätkähtänyt välillä... Hän on leijona...

Toissakesänä sain kirjallisen varotuksen kun ajoin 50 rajoituksessa 55... Noloa oli kömpiä omasta autosta ja mennä istumaan poliisin autoon.  :-[  ;D
Jälkeepäin kyllä nauratti tilanne, kun olin kiihdyttämässä työharjottelu paikan pihalta ylämäkeen ja heti mäen alapuolella on ratsia... Noh, eipä sille minkään voi.

Oon huomannu sen että aina jotenkin meen ihan lukkoon jos poliisit tulee vastaan liikenteessä. Sitä automaattisesti painaa jarrua vaikka se  olisikin myöhästä jo.
Sattui kerran niin että liikenneympärässä poliisit tulivat sieltä ja miun ois pitäny väistää. No menin sitten ihan lukkoon enkä tiennny mitä miun pitikää tehä joten nohevana kaksosena puikahin siihen poliisien eteen suoraan. Poliisit pisti valot päälle ja ajoin tien reunaa. Puhalluttivat ja kysyivät että osaanko liikennesäännöt?
Siinä sitten selittelemään että juu kyllähän ne osataan mutta *muminaa muminaa*... Ei siinä muuta ja matka jatkui taas...


Otsikko: Vs: Iltasanomat tänään: vaaka vaarallisin liikenteessä
Kirjoitti: pluto - 15.12.2006 18:28:30
Niin, osaavat tietenkin mokomat puhua itsensä ulos tukalista tilanteista

^Ensimmäinen ajatus, mikä minullekin tuli mieleen. :D

Itse :aurinko: -vaakana voin myöntää olevani aavistuksen verran raivopäinen liikenteessä joskus, mutta en nyt sentään vaarallinen! Ainakaan repsikan paikalla istujat eivät ole pahemmin kauhistelleet kyydissäni. Jopa meidän mummo kehui (peittelemätön hämmästys äänessään) että olen hyvä kuski...

Huimapäisyyskin on aika vähäistä, mitään tyhmänrohkeita temppuja en taatusti tee, ja ylinopeuttakin on yleensä vain sen verran, ettei poliisi siihen puutu...
Lähennä mun ajamisissa vika on asenteessa. Hermo menee esim. kun moottoritiellä körrätään satasta ja sitten kiroilen hirveästi ohittaessani. :-[ (Myös silloin, kun on se mummo kyydissä) Siitäkin pistäisin syyn ihan muille astrologisille tekijöille kuin aurinkomerkilleni.

Lainaus käyttäjältä: Jinx
Toissakesänä sain kirjallisen varotuksen kun ajoin 50 rajoituksessa 55...

Oot varsinainen maanteiden kauhu siis! :2funny:

Mun autossa mittari valehtelee yläkanttiin n. 8 km/tunnissa satasen vauhdissa. Ajelen siis aina vähintään se tyypilliset 10 km/h enemmän lasissa kuin mitä rajoitus määrää. Ihan varma en voi olla koskaan, meneekö muutama piiru yli tai alle... Toistaiseksi on tuntunut siltä, että ajelen suurinpiirtein samalla nopeudella kuin kanssa-autolijatkin.

No toistaiseksi en ole vielä kolaria ajanut enkä sakkoja saanut. *koputtaa puuta*


Otsikko: Vs: Iltasanomat tänään: vaaka vaarallisin liikenteessä
Kirjoitti: Triton - 15.12.2006 20:08:53
Ex-mieheni  :aurinko: :kaksoset: :askendentti: :neitsyt: (Kuuta en nyt muista) ajoi mielestäni rauhallisesti, tai ainakin hän piti turpansa kiinni liikenteen mahdollisista ongelmatilanteista. Aina kun hänelle sattui jotain omilla retkillään (juuttui lumipenkkaan tai ei päässyt jäistä mäkeä ylös), ilmaantui kuulemani mukaan paikalle aina joku ystävällinen maajussi kiskomaan traktorin kanssa autoa eteenpäin. Siinä oli varsinainen instankarma - miellyttävä kuski saa miellyttäviä kokemuksia.

Mutta entäs tämä nykyinen (vaikka verratahan ei saisi)...  :aurinko: :kuu: :vaaka: :askendentti: :leijona: - huutaa liikenteessä kuin hinaaja, tempoo autolla niin että minulla pää senkun retkuaa ja välillä vedetään rotvallinreunankin yli. Jatkuvasti hänelle/meille sattuu jotain ihme insidenttejä että joku yrittää ajaa päälle sivukaistalta tms. missä saa pelätä henkensä edestä. Nämä tilanteet eivät satu sen takia että mieheni olisi kauhean huono kuski, mutta joku aggression aura hänen ympärillään tuntuu olevan ja kaikki raivopäät saamme kimppuumme.

Itse en aikoinani edes korttia saanutkaan, vaikka kaksi kertaa yritin. Sitten paloi hermot täysin ja loppui rahatkin, lopetin yrittämisen. Ja hyvä niin, eipä tullut minun takiani vainaita!


Otsikko: Vs: Iltasanomat tänään: vaaka vaarallisin liikenteessä
Kirjoitti: Asterix - 15.12.2006 22:01:41
Vähiten sakkoja saivat kaksoset.

Niin, osaavat tietenkin mokomat puhua itsensä ulos tukalista tilanteista ;D . En tiedä mitään muuta aurinkomerkkiä, joka olisi taitavampi keplottelemaan asiat lopulta itselleen parahin päin juuri puhumalla ja pienen pieniä valkoisia valheita laskettelemalla kuin Kaksoset.

(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/blashing.gif)


(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/battingeye.gif)


 :P



(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/muahaha.gif)



Tämän on aivan varmasti totta. ;D :2funny:

Itse olen välttynyt niin monilta sakoilta,
että pakkohan tuossa on olla jokin perä! ;D


Kerron teille parhaimman ja ehdottomasti röyhkeimmän tapauksen. ::)

Sain eräänä kesänä käyttööni erään vanhan 60-luvun
avoauto klassikon.
No vanha klassikko auto on kiva fiilistellä, mutta ei ajaa. :buck2:

Turvavyö oli erittäin epämukava pitää siinä istuimessa,
joten en pitänyt sitä. :P

Auto kun oli tuollainen fiilistely auto, niin siinä tietenkin
oli ihan sakkorenkaat alla ja toinen etuvalokin oli kärähtänyt,
joten en viitsinyt pitää valoja päällä,
kun vanha auto poltti niitä sulakkeita ihan urakalla,
mutta moottori oli hyvä ja voimakas ja sillä pääsi
vielä suhteellisen lujaakin. 8)

No... joka tapauksessa aika p*ska auto. ::)

Ajoin sitten tuollaista hiukan reilua 110 km/h
6-kympin rajoitusalueella
ja yhtäkkiä huomaan,
prkle siellä on poliisiauto tielaidassa
ja tietenkin miliisisetä nousemassa pysäyttämään
minua.(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/doh3.gif)

Tie oli tyhjä, kun se oli tuollainen kesäinen
suomalainen pikku kunta, jonka läpi vain ajetaan
ja minä ainoa autoilija siellä.

No minä tietenkin paniikissa laittamaan ajovalot päälle (siis sen yhden toimivan lampun),
kiskomaan turvavyötä kiinni samalla jarruttaen
muka pehmeästi alentaen ylinopeutta äkkiä pois,
vaikka se vanha auto jostain syystä alkoi aina kitisemään
ja vinkumaan tosi äänekkäästi aina kun painoi jarrua,
etenkin jos vauhtia oli enemmän.(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/doh3.gif)

No.. ::)

Poliisi tietenkin sitten pysäytti,
pyysi ajokortin ja rekisteriotteen
ja siinä hymyillen kierteli sitä autoa
ja sanoi, että
"Onpas peli tytöllä.. taisit ajaa aikamoista ylinopeutta tuossa
äsken..?" :police:

Minä siihen, että "Miten niin..?(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/battingeye.gif)
En minä huomannut mitään ylinopeutta ollenkaan,
kunhan vain nautin kauniista kesäpäivästä ja maisemista" (http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/battingeye.gif)
ja katselin sitä suhteellisen hyvänäköistä polliisi-setää
silleen niinkuin vähän vienosti kujeillen. ::) :P

Se hymyili ja nyökkäili, että "Joopa joo.. taisit muuten laittaa
valot ja turvavyönkin päälle vasta kun näit meidät.." :police:

"Miten niin..? Koko ajanhan ne ovat tuossa päällä olleet.. ::)
Vai mitä..?"(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/battingeye.gif)

"Me kyllä näimme varsin hyvin tuon turvavyön laiton, onhan sinulla
katto alhaalla. Tuosta valosta en nyt ole niin varma, kun tuo toinen
näyttää olevan kärähtänyt."  ::) :police:

"Kärähtänyt..? Voi kauheaa..(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/battingeye.gif) En minä tiennyt, että se on kärähtänyt.." ::)

"Nii-in, mutta en olisi näin kauniina kesäpäivänä niinkään
huolissani tuosta toisesta ajovalosta, kuin noista sinun sakkorenkaistasi.." :police:

"Voi kauhistus.. ::) Nythän minä olen aivan pulassa..(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/battingeye.gif)Mitä minä nyt teen...?" ::)

"No kiistätkö ajaneesi ylinopeutta?"(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/battingeye.gif):police:

"Jos ajoinkin vahingossa ylinopeutta, niin en ainakaan huomannut sitä,
enkä voi todistaa sitä itse" (http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/battingeye.gif)

"Emme mekään. Käyhän huoltamassa nuo renkaat ja ajovalo kuntoon ja
jarrut hiljaisemmaksi ja muistaa käyttää koko ajan sitä
turvavyötä.  ;) Toivotamme sinulle oiken hyvää matkaa."  ;):police:

(http://i47.photobucket.com/albums/f178/Alextheangel/battingeye.gif)


 ::)


Muahahahahhahah....! :2funny: ;D


Otsikko: Vs: Iltasanomat tänään: vaaka vaarallisin liikenteessä
Kirjoitti: Fiona - 15.12.2006 22:04:55
Vähiten sakkoja saivat kaksoset.

Niin, osaavat tietenkin mokomat puhua itsensä ulos tukalista tilanteista ;D . En tiedä mitään muuta aurinkomerkkiä, joka olisi taitavampi keplottelemaan asiat lopulta itselleen parahin päin juuri puhumalla ja pienen pieniä valkoisia valheita laskettelemalla kuin Kaksoset. Omaa avokkiakin kun kuuntelee niin monesti oikein naurattaa; tunnen hänet paremmin kuin arvaakaan ja tiedän kyllä takuulla milloin hän laskettelee pajunköyttä. Silti harvoin osaan siitä suuttua, enkä aina viitsi edes paljastaa olevani jyvällä asioiden oikeasta laidasta. Sen verran reippaasti minua nääs viehättää ja huvittaa moinen sanainen taituruus, verbaalinen virtuoosius ;D

Varmaan se verbaliikkakin, mutta myös se että kaksonen poukkoilee niin nopeasti paikasta toiseen, ettei yksinkertaisesti ehdi saada parkkisakkoja. Verbaliikka auttaa sitten tien päällä...itselläni ei ole ajokorttia, mutta voi kuvitella että juuri kalat niitä sakkoja saavat. Ei sitä jaksa sellaisista asioista stressata  ;)...ovatko esim. parkkisakot suuriakin summia? ???


Otsikko: Vs: Iltasanomat tänään: vaaka vaarallisin liikenteessä
Kirjoitti: selkälokki - 15.12.2006 23:13:37
heh, meillä on koulussa yksi oppilas, jonka kaikki jo tietävät legendan kertojaksi, olipa kyse mistä tahansa, aina löytyy "omakohtainen"- kokemus asiasta, vaikkei ikää ole kuin 20. Mukava heppu, tulee toimeen tilanteessa kuin tilanteessa ja AINA ÄÄNESSÄ.
Arvasihan sen  :aurinko: :kaksoset:   ;D

Uskoisin, että selvittelee itsensä helposti poliisin kynsistä ja nauraa p*****sta naurua selän takana. :)

niin, miten se oli  :oinas: sijoittuminen onnettomuusalttiiseen porukkaan? Kokemusta nimittäin olisi, että ovat aika raivopäitä ja hieman tohelonsorttiasia auton kans.. ::)


Otsikko: Vs: Iltasanomat tänään: vaaka vaarallisin liikenteessä
Kirjoitti: Asterix - 15.12.2006 23:40:52
heh, meillä on koulussa yksi oppilas, jonka kaikki jo tietävät legendan kertojaksi, olipa kyse mistä tahansa, aina löytyy "omakohtainen"- kokemus asiasta, vaikkei ikää ole kuin 20. Mukava heppu, tulee toimeen tilanteessa kuin tilanteessa ja AINA ÄÄNESSÄ.
Arvasihan sen  :aurinko: :kaksoset:   ;D


No Kaksosilla on, kun ne ehtii joka paikkaan hyvin äänekkäästi! ;D


Otsikko: Vs: Iltasanomat tänään: vaaka vaarallisin liikenteessä
Kirjoitti: enska - 16.12.2006 00:31:09
Hmmm...omasta lähipiiristä törpöimmät kuskit ovat Joukkari ja Neitsyt..

Sitten tunnen yhden kaksosen jolle on tosi omituinen ajotyyli, pumppaa niitä polkimia ihan omituisesti ja saa sen auton nykimään koko ajan, todella rasittavaa, toisella kaksosella on kortti, mutta autonajokammo..Oisko siis joustava-laatuiset merkit niitä tyypillisimpiä "maanteiden teuvoja"..

Nih, minä en ede kuvittele  :aurinko: :kalat: istuvani ajajan puolelle, joskus näen painajaisia siitä että minut pakotetaan ajamaan autolla. Tilanne on joku elämän ja kuoleman-kiire, ihmiset pulassa ja henkitoreissaan, niin meikäläinen ajelee hirvessä tuskanhikipaniikissa kahtakymppiä jossain metsätiellä niissä unissa..Hirveetä horroria..  :buck2:


Otsikko: Vs: Iltasanomat tänään: vaaka vaarallisin liikenteessä
Kirjoitti: Triton - 16.12.2006 00:53:33
Nih, minä en ede kuvittele  :aurinko: :kalat: istuvani ajajan puolelle, joskus näen painajaisia siitä että minut pakotetaan ajamaan autolla. Tilanne on joku elämän ja kuoleman-kiire, ihmiset pulassa ja henkitoreissaan, niin meikäläinen ajelee hirvessä tuskanhikipaniikissa kahtakymppiä jossain metsätiellä niissä unissa..Hirveetä horroria..  :buck2:

Jotain samantapaista olen minäkin painajaisissani joskus kärsinyt. Tarttis lähteä autolla, vaan kun tietää (unessakin) että sitä korttia ei ole, ei enää edes muista missä on kaasu, missä jarru, ja... Yöks.

 :uglystupid2:


Otsikko: Vs: Iltasanomat tänään: vaaka vaarallisin liikenteessä
Kirjoitti: enska - 16.12.2006 01:02:13
No jopas, melko kähheetä..
Jostain oon kuullut että tuollainen tarkoittaisi pelko elämänhallinnan menettämisestä tvs. mutta tarviikos sitä erikseen kalalle kertoa  ;D
Triton,
huomasin muuten että sulla on sama nousu- ja aurinkomerkki, saako off-topic kysäistä jotta miten kaukana tuo Urkki on sulla Ascilta?


Otsikko: Vs: Iltasanomat tänään: vaaka vaarallisin liikenteessä
Kirjoitti: Q - 16.12.2006 19:15:15
Noihin Kaloihin ja heidän sakkoihinsa palatakseni; tunnenpas muuten minäkin yhden oikein esimerkkitapauksen. Saa sakkoja tuon tuostakin, eikä kyllä syyttä. Ajotyyli on todella holtiton, uhkarohkeita ohituksia ja järjetöntä nykivää kaahailua (josta ei nauti hurjapäinenkään kanssamatkustaja, vaikka vauhdista tykkäisikin, koska tämä on sellaista liikenteen seassa sohlaamista, turhia spurttilähtöjä, kumien vingutusta ja tökkivää menoa). Valitettavasti ratin taaksekin istutaan melekin missä kunnossa tahansa. Onpa tyypiltä ollut korttikin pariin otteeseen kuivumassa ja suoraan sanottuna kaikille osapuolille olisi lie turvallisempaa, jos ottaisivat sen kokonaan pois...vaikka kaipa tuo sitten ajelisi kortitta >:(

Tasapuolisuuden nimissä on sanottava kuitenkin, että tunnen myös huolellisia ja jopa maltillisia Kalat-kuskeja. Esim isoveljeni kyydissä on ilo istua; vauhdista tykkää, mutta ei törttöile liikenteessä. Ajaa autoa myös työkseen. Pahimmat revittelyhimot purkaa harrastuksensa parissa, eli rallia ajamalla.


Otsikko: Vs: Iltasanomat tänään: vaaka vaarallisin liikenteessä
Kirjoitti: Triton - 17.12.2006 00:21:07
Triton,
huomasin muuten että sulla on sama nousu- ja aurinkomerkki, saako off-topic kysäistä jotta miten kaukana tuo Urkki on sulla Ascilta?

Juu. Uranukseni ja Ascini välillä on näemmä 13 astetta. (Ja Jupiter täsmäyhtynyt Uranukseen.) Ei siis kelpaa nousevaksi planeetaksi noilla asteilla.

Olisi vinkeää muuten osallistua sellaisiin kokoontumisajoihin että kaikki saman aurinkomerkin edustajat laitettaisiin läjään ja heistä sitten vielä eriteltäisiin pienryhmiin ihmiset eri nousu- ja kuumerkkien mukaan, niin nähtäisiin että onkos sitä samankaltaisuutta kovastikin ulkonäössä.

Esmes au-Kala-äitini olen päätellyt nousevaksi Skorpioniksi ihan vain sillä perusteella että olen nähnyt kuvan Kala-naisesta joka on täsmälleen hänen näköisensä, ja nousu-Skorpioni. (Plus tietysti Skorpioni-nousu on kuulema Suomen yleisin, joten miksei...)


Otsikko: Vs: Iltasanomat tänään: vaaka vaarallisin liikenteessä
Kirjoitti: Riitta - 18.12.2006 14:00:51
Taallakin oli uutisissa " vaaka vaarallisin kolarissa" ja viikonloppuna oli paha kolari-jossa oli ajurina -vaaka.


Otsikko: Vs: Iltasanomat tänään: vaaka vaarallisin liikenteessä
Kirjoitti: selkälokki - 18.12.2006 15:50:32
johtuneeko tuo vaa'an vaarallisuus siitä, että hänellä menee harkitessa himpun pidempään kuin toisilla, tyyliin: "jarrutanko vai väistänkö"

 ;D
Noh, ei oikein hyvä vitsi sittenkään...


Otsikko: Vs: Iltasanomat tänään: vaaka vaarallisin liikenteessä
Kirjoitti: pluto - 18.12.2006 16:08:39
^Ihan sama kävi mielessä. :D
Eräs tuttuni ( :askendentti: :vaaka:) ajoi kerran risteyksessä ojaan, kun kukaan kyydissä olleista ei sanonut hänelle, että ajetaanko oikealle vai vasemmalle. Kaveri teki kompromissin ja ajoi suoraan... ;D


Otsikko: Vs: Iltasanomat tänään: vaaka vaarallisin liikenteessä
Kirjoitti: ametist - 18.12.2006 16:36:50
Hyvä Asterix :2funny:  Sitten kun itse saan ajokortin niin suurin ongelma on se että en osaa päättää, näin tyypillisenä Vaakana. Ja sen takia varmaan joudun laistelemaan liikenne säännöistä  ???  Siksi luulen että Vaa´at ovat riskitekijöitä liikenteessä.  ;D


Otsikko: Vs: Iltasanomat tänään: vaaka vaarallisin liikenteessä
Kirjoitti: Asterix - 18.12.2006 17:55:16
Useimmat miespoliisit ovat niin machoja ja suojelunhaluisia,
että minunlaiseni heikon ja hädässä olevan naisen ::) :P
on jotenkin helppoa laskea kaikenlaista
näennäistä palturia vain imarrellakseen
niiden itsetuntoa
ja vaikka se olisi kuinka läpinäkyvää,
niin ne ottaa sen vain flirttinä. ;D :2funny:

Ei varmasti onnistuisi, jos on naispoliisi.. :-X :P



Otsikko: Vs: Iltasanomat tänään: vaaka vaarallisin liikenteessä
Kirjoitti: selkälokki - 18.12.2006 18:01:59
juu, meitsikin on yhdet sakot siivuttanut pyöräyttämällä muutaman kyyneleen, pollari oli ihan hädissään ja kysyi, eikö ole rahaa, no jaa, annanpa vain varoituksen tällä kertaa. ;D

Itseäni yksinkertaisesti niin harmitti tuo tilanne, että itketti, enkä saanut sanaa suusta.
Noh, mie kylläkin yleensä ajelen rajotusten mukaan, siksihän se kiukutti, että heti sattui poliisi paikalle.


Otsikko: Vs: Iltasanomat tänään: vaaka vaarallisin liikenteessä
Kirjoitti: Totsi - 26.12.2006 00:31:02
Olen ollut yhdessä kolarissa ja syyllinen osapuoli oli  :kauris:.  (vaikea tapaus). En tosin usko, että kaikki kauriit olisivat hänen kaltaisiaan.

Mies ei edes myöntänyt syyllisyyttään ennekuin poliisisetä tuli ja sanoi, että ihan selvä juttuhan tämä on. Hän sai sitten vielä sakot liikenteen vaarantamisesta ja tietenkin laskun automme korjaamisesta.





Otsikko: Vs: Iltasanomat tänään: vaaka vaarallisin liikenteessä
Kirjoitti: helen - 26.12.2006 13:59:32
Theus hyvä tuntuma sinulla!
14 viime vuoden aikana olen ajanut pelkästään volvoilla
tunnen myös muutaman rapunaisen toisella 90 maasturi
ja tietty volvo :2funny: :2funny:
Ratissa en tosin ole mikään rauhallisuuden perikuva
elämässäni olen ajanut lukuisia kilometrejä
parkkisakkoja olen saanut kohtuullisesti ylinopeus
no joo niitäkin
Tällä hetkellä minulla ei autoa ole, mutta toivossa eletään.
Asiaa!  ei sillä merkillä niinkään väliä ole
kunhan on ne neljä vetävää pyörää ;) ;) ;)