Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Maiju Palin

Maiju Palin

5.10.2021

vieraskirjoitus:

Rohkeat menevät edeltä

Manifestointi sisältää heti mielikuvan elämän helppoudesta. Miten asiat virtaavat ja kaikki hyvä heitetään suoraan syliin pelkän ajatuksen voimasta. Ikään kuin siinä olisi jotain selittämätöntä taikaa, jonka vain jotkut harvat osaavat. Manifestointi on kuitenkin täysin arkipäivää, meille kaikille, aivan joka hetki. Luomme elämäämme omalla värähtelyllämme uskoimmepa sitä tai emme. Se mitä elämässämme on, kertoo omista syvimmistä uskomuksistamme. Tämän sanominen ei sisällä tippaakaan syyttelyä, tai että sillä tarkoitettaisiin, että kenessäkään olisi mitään vikaa. Mikään ei ole kenenkään vika tai kukaan ei ole huonompi tai parempi kuin toinen, mutta elämämme elämä voi joskus paljastaa sen mihin syvimmin uskomme.

Kun tiedostaa, että omilla alitajuisilla uskomuksilla on suuri vaikutus elämään, se saattaa auttaa  parhaassa tapauksessa ottamaan vastuun omasta elämästään. Vastuun myötä antaa itselleen takaisin vallan vaikuttaa omaan elämäänsä. Emme ole pelkästään maailman myrskyjen riepoteltavissa. Meissä on huikea elämänenergia sisällämme, millä voimme ohjata purttamme maailman vesillä. Kun ymmärrämme tuota voimaa paremmin, osaamme ottaa sen käyttöön.

Totta puhuakseni en juuri pidä manifestointi sanasta. Mielestäni se on kärsinyt inflaation. Manifestoinnista luodaan helposti pinnallinen kuva. Sanojen ja ajatusten  takana on kuitenkin valtava voima energeettisesti. Voima mikä on tullut sisäisen työn tuloksena. Joten se ei ole vaan fraaseja joita toistellaan, vaan se on henkistä kapasiteettia kestää myös elämän realiteetit antamatta niiden määritellä omaa todellisuutta. Lahjakkaimmat tässä luovat yhteistä todellisuutta toisenlaiseksi myös muille. He ilmentävät jotain, mihin muut eivät ole aiemmin uskoneet, tai mihin kukaan ei ole ennen kiinnittänyt huomiota. Yhtäkkiä mahdottomasta onkin tullut mahdollista, koska joku toteutti sen! Joku uskoi omaan visioonsa niin vahvasti, että onnistui luomaan siitä jotakin konkreettista.  Nämä ihmiset tekevät tietä asioihin, mihin muille on ollut vaikea päästä käsiksi. Ikään kuin raivaavat henkisellä viidakkoveitsellä tien vaikeakulkuiseen maastoon, jolloin ensin reittiä vastustelleetkin voivat kiinnostua ja astua helpommin polulle. Se joka menee ensiksi joutuu tekemään aina kovimman työn.

Et ole realisti jos et usko ihmeisiin.  - Audrey Hebburn

Sisäisen todellisuuden päälle ei voi liimata jotain mitä sieltä ei aidosti kumpua

Emme voi kieltää todellisia tunteitamme, emmekä alitajuisia pelkojamme. Emme voi esittää mitään, emmekä huijata energian maailmassa olevamme jotain mitä emme aidosti ole. Manifestoinnin salaisuus piilee kokemukseni mukaan kolmessa periaatteessa. Ilman noita kolmea asiaa, asioiden ilmentäminen ei ole ainakaan itselleni ollut mahdollista. Mitä suuremmasta asiasta on kyse, sen vahvempi on voiman oltava noiden kolmen periaatteen takana.

Manifestoinnin olemassaoloa  ei voi kieltää. Jotkut voivat väittää asioita sattumiksi, mutta minusta pelkkään sattumaan uskominen tuntuu hullulta. Mikä on todennäköisyys, että omaan aarrekarttaan liimaamani henkilön kasvot, vastaavat  erehdyttävästi sen uuden ihmisen kasvoja johon tutustun. Tai mikä on todennäköisyys, että kirpputorille lähtiessäni, siellä on juuri se asia jonka kotona kuvittelin sieltä ostavani. Kun näitä tapahtuu tarpeeksi usein, sattumaan ei voi enää uskoa.

Manifestointi on tavoitteidensa toteuttamista energiamaailmassa

Asiat on visioitava elävästi kuin ne eläisi, tuntisi ja melkein maistaisi. Moni haaveilee asioista, mutta kuinka moni meistä pystyy aistimaan nuo haaveensa. Jos haaveilee paratiisilomasta, on tunnettava se ihan varpaissa asti; miten hiekka tuntuu tarttuvan varpaisiin ja miltä sen polttava kuumuus tuntuu. Sen mitä pystymme kuvittelemaan, sen pystymme helpommin saavuttamaan.  Mielikuvitus on luomisen työväline.

Mielikuvitus on tiedettä tärkeämpää. - Albert Einstein

Pelkällä mielikuvaharjoittelulla voi kasvattaa lihaksia noin 20%. Siis vaikkei tekisi fyysisesti mitään. Tämä on tutkittu fakta.  Ja kuitenkaan monikaan meistä ei onnistu kuvittelemalla saamaan lisää rahaa? Miksi toiset asiat on helpompia luoda kuin toiset? Keho on tässä käsin kosketeltavana. Se ON JO konkreettinen, asiat on helppo kuvitella kehollemme, koska se on läsnäolevaa konkreettisesti tuntuvaa todellisuuttamme. Emme tarvitse siihen sokeaa uskoa. ”Tyhjästä ilmestyvät” rikkaudet eivät ole vielä konkreettisia ja lisäksi meillä on paljon uskomuksia tämänlaisen helppouden tiellä. Kuten ”raha pitää ansaita” ”raha ei ilmesty tyhjästä.” Todennäköisesti nuo uskomukset ovat paljon voimakkaampia ja todellisempia sinussa, kuin se, että raha tulisi luoksesi tyhjästä. Rahaan liittyy vahvaa puuteajattelua, minkä systeemimme opettaa.  Rahan vähyys voi  aiheuttaa myös pelkoa. Se on erittäin vahva turvattomuuden triggeri. Emme voi luoda asioita pelosta, vaan luottamuksesta. Siksi rahan manifestoiminen voi olla isompi kompastuskivi.

Olen ollut elämässäni monesti rahaton. Jokainen kerta kun olen pyytänyt ja sallinut maailman olla puolellani, minua on kuitenkin autettu. Joskus todella yllättäviltä tahoilta. Yksi muisto tällaisesta on minulle erityisen rakas. Olin lähdössä kaupungille. Olin sinä päivänä suoraan sanottuna aivan rikki ja rahaton. Pysähdyin kaupungilla kuuntelemaan amerikan alkuperäiskansan katusoittoesitystä. Kun esitys loppui, jäin siihen lähistölle istuskelemaan ja yksi soittajista lähestyi minua. Hän kysyi voisinko hakea heille kaupasta tuoremehua. Minua nolotti ja esitin pahoitteluni sanoen: Anteeksi, olen pahoillani, todella mielelläni hakisin, mutta minulla ei ole siihen rahaa. Hän ei ollut tarkoittanutkaan, että maksaisin mehun heille. Mies toi minulle ison kasan 2 euroisia kouraan, ja pyysi jos voisin tuoda purkillisen appelsiinimehua. Lähdin ostamaan mehua lähistöllä olevasta kaupasta.

Kun annoin mehut miehelle ja ojensin samalla rahoja takaisin, hän teki selvin elkein selväksi, että ei halua ottaa niitä takaisin vaan saisin pitää ne. Olin aivan äimistynyt. Olin yhtäkkiä todella huonon ja alavireisen tunteen jälkeen äärettömän kiitollinen elämälle. Kuinka nuo intiaaniveljet auttoivatkaan minua näkemään taas elämän ihmeet. En ollut enää rahaton ja elämä oli rahaakin rikkaampaa tuon ihmeen kautta, jälleen kerran.

Universumille lähettämiini avunpyyntöihin on vastattu usein hyvin odottamattomilla tavoilla

Myös elämäni suurimmat käännekohdat ovat tulleet tielleni pyytämällä. Meitä ohjaa usein uskomus, että elämä on hankalaa ja muutokset vievät aikaa. Todellisuus voi kuitenkin olla mitä vain, juuri sitä mihin itse uskomme. On oltava  avoimia muutokselle. Muutoksen vastaanottamisen kykyä voi vahvistaa ja sen voi valita, pelon yli. Pitää vain pysyä visiossa ja luottaa. 

Monesti häkellymme kun alamme saada runsautta, apua tai jonkinlaista helpotusta elämäämme. Jos olemme tottuneet kamppailemaan, syvälle itseen on jostain tullut kokemus arvottomuudesta. Sen takia emme koe ”ansaitsevamme” parempaa. Saatamme myös torjua runsauden ja muiden tarjoaman avun. Tuohon arvottomuuden tunteeseen on vaikea sovittaa täyttymyksen tunnetta, hyvää oloa tai suoranaista hemmottelua. Siksi ne tulee torjuttua alitajuisesti elämästään. Pitää ensin uskoa olevansa  kaiken hyvän arvoinen. Se mikä on saanut sinut uskomaan toisin, on purettavissa. Aivosi ovat uudelleen ohjelmoitavissa kuin tietokone, mutta se vaatii tietoista työtä.

Elämme todeksi sisäiset uskomukset

Aivot luovat todellisuus vääristymiä. Tämä ei päde pelkästään yliluonnollisena pidettyihin asioihin, vaan ihan normaaliin tavalliseen arkeemme. Todellisuutesi on sitä mitä aivosi uskovat todeksi. Ihminen näkee asiat juuri sellaisina kuin on tottunut ne näkemään. Esimerkiksi eräässä puistossa on patsas jonka toinen puoli on kaareva ja toinen puoli kupera, kuten patsas normaalisti on. Patsas liikkuu akselinsa ympäri. Kun kovera puoli kääntyy kohti ihmistä, hän näkee sen kuitenkin kuperana. Syy on se, että ihminen on tottunut näkemään asiat niin. Aivot muokkaavat todellisuuden totutun mukaiseksi. Tämä käy vaiston varassa. Aivomme kääntävät, kirjaimellisesti, näkemänsä ymmärrettävään muotoon. Sanonta ”En usko ennen kuin näen” on siis jokseenkin paradoksi.  Ihminen ei salli itsensä nähdä sitä mihin ei usko, vaan hän näkee asiat kuten hän on aina ne nähnyt. 

Olemme kaikki ohjelmointiemme vankeja niin kauan kuin puramme ne. Käytännön todellisuutesi on kuitenkin mahdollista muuntautua hetkessä, jos vain sallit sen. Todellisuus on rajaton.

Manifestoinnin kolme tärkeintä peruspilaria

Oman kokemukseni mukaan kaikkia tilanteita joissa olen onnistuneesti ”manifestoinut” elämääni  yhdistää kolme asiaa. Tilanne menee aina samalla kaavalla. Luon intention. Kuvittelen, että näkyvissä on maalitaulu ja tähtään suoraan kymppiin. Epäonnistumista ei ole. Vaan nuoli sinkoaa 100% varmuudella maaliinsa.  Maalitaulu on metafora ja se voi olla mikä tahansa asia minkä tahdot luoda.

Tämä kaikki tapahtuu kuvitteellisesti näkymättömässä, aineettomassa maailmassa. Jonkin aikaa tuon mielikuvan pitäminen on melko vaivatonta. Haasteensa siihen luo se, että  elämä ei ole yhtä yksinkertaista kuin jousiammunta, vaan siinä muuttuvia tekijöitä riittää. On paljon vaativampaa kaiken elämän ja hälyn  keskellä säilyttää intentio kirkkaana niin ettei hämäänny ulkopuolisten mielipiteistä, asenteista, reaktioista tai niin ettei myöskään hämäänny ”todellisista tapahtumista” eli arkipäivän ”realiteeteista.” Esimerkiksi rahan ja toimeentulon suhteen. Kun tili näyttää nollaa, on suuri haaste pysyä luottamuksessa pelon sijaan.

Manifestoiminen on täysin mahdollista. Voimme luoda elämäämme suuria tai pieniä asioita. Mitä suuremmista asioista on  kyse, sen tietoisempi ihmisen tulee olla omista varjoistaan ja epäilyksistään. Mitä enemmän epäilyksiä ja pelkoja omaa, sen enemmän tarvitsee tehdä tietoista  työtä niiden purkamiseksi. Pelkoja ei voi vain ohittaa ja painaa alas ikään kuin niitä ei olisikaan. Energian maailmaa ei voi huijata. 

Oman kokemukseni mukaan nämä kolme periaatetta pitää olla kunnossa jotta niin sanottu manifestointi onnistuu.

1. Usko itseesi

Elämä harvemmin toteutuu suorinta reittiä tai edes sitä reittiä pitkin mitä itse olimme kaavailleet. Elämällä on tapana kehitellä matkalle mutkia ja mennä läpi harmaan kiven toisinaan. Se vaatii uskoa. Ennen kaikkea se vaatii uskoa itseen ja omaan visioon. Tärkeintä kaikista on uskoa omaan itseensä.  Moni ulkoinen tekijä ja sisäinen ääni, koittaa horjuttaa omaa uskoa.

Usko itseesi on kuin jousi jolla ammut nuolen tauluun. Itsetunto voi olla heikoilla ja olo muutenkin todella epävarma, mistä silloin saa uskon itseensä? Joskus tuo usko voi olla hyvin pieni hiljainen ääni sisällä, kuiskaustakin vaimeampi, mutta sitä on äärettömän tärkeä kuulla. Se pitää sinut kartalla. Usko itseen vahvistuu kokemusten myötä. Usko itseensä vahvistuu myös itseymmärryksen ja itsetuntemuksen myötä. Kun omille toimille löytyy syyt alitajunnasta. Kun itseään ymmärtämällä huomaa, ettei oma elämä olekaan vain holtitonta tahdosta riippumatonta ”sattumankauppaa”, usko itseen alkaa palautua. Ihmisen tarvitsee tehdä jonkin verran sisäistä työtä uskoakseen itseensä,  mutta se on ensimmäinen askel luodaksesi sellainen elämä joka vastaa sydämesi todellisia arvoja ja mahdollistaa ilmentää asioita elämääsi.

2. Aseta selkeä intentio

Intentio on aikomus, tavoite. Intentio on jousiammunnassa se maalitaulun lukema johon aiot osua. Ja kun päätät osua kymppiin, et epäile sitä vaan ammut. Onnistumiset eivät tapahdu yleensä vahingossa vaan intentioiden voimasta. Intentio voi olla myös epäonnistuminen, ja silloin se tapahtuu. Alitajuinen intentio sabotoi vahvemmin tietoista mieltä, jolloin et välttämättä ole edes itse tietoinen siitä mitä olet luomassa. Jos ei ole tietoinen näistä ”varjovaikuttimista” kannattaa intentio asettaa ensin paljastamaan kaikki esteet, jotka sisimmässä on hyvän tiellä.

3. Luota 

Kaikki asiat eivät ole pienen ihmisen käsissä. Voimme toivoa, uskoa ja tehdä parhaamme, mutta monesti saamme asiat kuten tarvitsemme. Ja joskus hyvin yllättävällä tavalla. Niin manifestointi parhaimmillaan toimii. Se ei aina mene niin kuin tahdomme. Sydämen toiveet ja egon mielihalut on hyvä osata erottaa toisistaan. Maailma auttaa meitä usein erottamaan niitä. Manifestoinnin ei tarvitse olla vain pinnallisten asioiden toivomista, ulkopuolelta onnen etsimistä, vaan todellisen sisäisen voiman löytämistä ja tietoisuuden kehittämistä. 

 "Taivas tahtoo tarjota parastaan, mutta ihminen tyytyy keskinkertaiseen."

 Kun ihmisen syvin toive on tutustua itseensä ja löytää sydämestään rehellisesti ne asiat jotka tukevat omaa onnellisuutta. Silloin vahvistuu kyky luottaa maailmankaikkeuden viisauteen. Voimme luottaa: joku muu tietää paremmin kuin itse. Pieni mielemme ymmärtää asioista vain promillen, kun alitajunta mukailee suurempaa linjaa. Anna itsesi suurempien voimien käsiin kun haluat luoda todella onnellisen elämän.

Manifestoiminen tarvitsee sisäistä turvaa ja luottamusta

Turvasta käsin asiat sujuvat kuin itsestään. Olen luonut verkkokurssin Vahvista sisäistä turvan tunnetta. Kurssi on saanut runsaasti kiittävää palautetta. Kurssilla opit asettumaan itsesi puolelle niin, että manifestointisi on linjassa aitojen tarpeidesi ja itsesi kanssa. Silloin manifestoinnista tulee helppoa. Lue lisää kurssista ja osallistu mukaan tästä.

Vahvista sisäistä turvallisuuden tunnettasi -verkkokurssini on saanut loistavaa palautetta niin traumaterapian, tunnetaitojen ja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisilta kuin asiakkailtakin. Astro asiakkaana saat minulta kurssin tarjoushintaan 59€ / norm. 69€. Tarjoushinta tulee ostovaiheessa syöttämällä kohtaan kupongin koodi: astro. Tarjous voimassa 10.10.2021 saakka.

Tilaa kurssi täältä

Terveisin
Maiju Palin

Kurssilla on täysi tyytyväisyystakuu

Ellet jostain syystä koe saavasi kurssista apua omaan sisäisen turvallisuutesi kasvuun ja turvattomuuden vähenemiseen ajan myötä, niin palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä kuluttajasuojan lain mukaisesti.

Palaa Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Maiju Palin

Oman unelmaelämäni askelmerkit olen löytänyt arvoistani ja inspiraation kohteistani. Kirjoittaminen on suurin intohimoni ja saan toteuttaa sitä oman työni kautta. Intuitiivisuus ja selvätietoisuus toimivat kompassina matkalla. Olen oppinut, että haasteet elämääni olen saanut löytääkseni oman voimani. Aitous ja itselle uskollisena eläminen on suuri voimavara tässä ajassa. Olen harjoitellut näitä taitoja intensiivisesti omalla polullani ja tahdon tukea kirjoituksillani myös muita samaan omassa elämässään. Kotisivuni löytyvät osoitteesta www.kultainensulka.com
kultainensulkablogi@gmail.com

Maiju Palin

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...