Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Maiju Palin

Maiju Palin

2.3.2021

vieraskirjoitus:

Paranemisen juurilla

Yksi pieni vaatimattoman ruskea omenansiemen, joka heitetään yleensä omenan syömisen jälkeen roskiin, sisältää valtavan määrän elämän potentiaalia. Kun istutat siemenen, ja saat sen onnistuneesti kasvamaan puuksi, sinulle voi tulla omenasatoa kymmeniäkin vuosia tästä yhdestä ainoasta siemenestä istutetusta puusta. Kukaan ei pysty täysin tarkkaan laskemaan, montako omenaa saat näistä sadoista. Yksi pieni siemen on täynnä valtavaa runsautta.

”Voit laskea omenasta montako siementä siinä on, mutta et voi laskea montako omenaa on siemenessä.”– Wayne W. Dyer

Aliarvioimme usein niiden rikkauksien ja mahdollisuuksien määrää, joita edessämme on. Me erottelemme asiat hyviin ja huonoihin. Yleensä se, mikä tuntuu pahalta, on tulkintamme mukaan huono kokemus. Samoin koemme, että se, mikä tuntuu hyvältä, vaikka vain väliaikaisesti, on meille hyväksi. Yleensä tulkitsemme tämän pohjalta asiat melko mustavalkoisesti, ja heitämme pelkän tunteen perusteella mätiäkin omenoita hyvien sekaan, ja päinvastoin.

Silloin, kun emme saa yhteyttä syvemmällä tasolla oleviin juurisyihin, niitä on vaikeampi korjata

Näemme oirehdinnan, mutta emme todellista syytä. Tämä aika on nostanut todelliset syvällä olevat syyt näkyvämmin esiin. Sillä tavalla paraneminen mahdollistuu. Asiat on helpompi korjata, kun tietää, mikä on rikki.

Viime aikojen haastavat elämäntapahtumat saattavat nostaa pintaan sen, mitä olemme mukanamme kantaneet. Sisäinen on tullut tietoisemmin koko maailmassa näkyväksi. Oma turvattomuutemme nousee vahvasti esille.

Pitäisikö elämää syyttää vai kiittää? Näen kaikissa vaiheissa arvon, vaikka joskus voisikin painaa pikakelausnappia vaikeiden vaiheiden ohi.

Joskus, kun koemme ikäviä tunteita tai vastoinkäymisiä, me alamme syyttää elämää

Odotamme muiden syyttämisen tarjoavan helpotuksen. Odotamme ulkopuolelta ratkaisua, millä oma olotila muuttuisi, jotain millä huono olo lähtisi pois. Ja kun aikamme odotamme, se todella tarjoaakin ratkaisun. Mutta ei yleensä mitään sellaista, mitä toivoimme. Ei mitään herkkua, vaan haasteen, jonka kautta pääsee katsomaan omia toimintamallejaan syvälle. Joudumme silloin usein kohtaamaan kipua. Saamme silmien eteen jotain, minkä avulla näemme, että olimme jättäneet jotain niin kipeää menneeseen, että sen mukana raahaaminen teki elämästä raskasta. Yleensä tiedostamattamme koetamme ohittaa näitä tunteita viimeiseen asti. Kivun kokemisen hetkellä lohtua voi saada ajatuksesta, että paranemisprosessissa aiheutuva kipu on hyvää kipua. Mutta jos kipua välttääksemme kieltäydymme paranemasta, toimimme lopulta omaa parastamme vastaan.

”Kun miljoonin kasvoin mua uudistetaan.”
– Olet mun kaikuluotain

Luin erästä kirjaa itsensä rakastamisen taidosta

Siinä sanottiin, että saamme tilanteet eteemme niin kauan kunnes opimme rakastamaan niitä. On luontevaa lähteä etsimään helpotusta ulkopuolelta. Mutta rakkaus kasvaa vain sisäsyntyisesti. Jokainen tilanne voi olla lahja suurempaan itseymmärrykseen, jos suhtaudumme siihen kuin uniimme. Mitä tämä tilanne symboloi ja kertoo minulle?

"Kun toivot saavasi kakun, ja maailmankaikkeus antaa sinulle kananmunia, tehosekoittimen ja jauhoja, niin kiroat vain, miksi et saa sitä, mitä pyysit."

Valveunen mahdollisuudet ovat meille rajattomat, kun vastustamisen sijaan katsomme tilanteita uteliaana ihmetellen ja uutta valmiina oppimaan. Meille annetaan hyvinkin usein kakuntekotarvikkeet ihan tarjottimella, mutta jos emme ota niitä vastaan, vaan odotamme saavamme valmiin kakun, hukkaamme ainutlaatuisen tilaisuuden. Näitä tilaisuuksia meille tarjoillaan kyllä usein, joten mahdollisuuus herätä maailman runsauteen on aina läsnä.

Joskus meidän täytyy vain vetäytyä taaksepäin kuin jousipyssyn nuoli ennen ilmalentoaan. Otamme vauhtia syväsukelluksesta kohota korkeammalle. Ja sitä kautta näemme taas selkeämmin maailman rajattoman runsauden joka on meidän käytössämme. Mitä enemmän hereillä olemme ymmärtämään merkkejä, näkemään monpuolisemmin, sitä enemmän näemme itsemme ja maailman omenansiemenen kaltaisena. Loputtomasti täynnä runsautta ja mahdollisuuksia.

Terveisin
Maiju Palin

Palaa Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Maiju Palin

Oman unelmaelämäni askelmerkit olen löytänyt arvoistani ja inspiraation kohteistani. Kirjoittaminen on suurin intohimoni ja saan toteuttaa sitä oman työni kautta. Intuitiivisuus ja selvätietoisuus toimivat kompassina matkalla. Olen oppinut, että haasteet elämääni olen saanut löytääkseni oman voimani. Aitous ja itselle uskollisena eläminen on suuri voimavara tässä ajassa. Olen harjoitellut näitä taitoja intensiivisesti omalla polullani ja tahdon tukea kirjoituksillani myös muita samaan omassa elämässään. Kotisivuni löytyvät osoitteesta www.kultainensulka.com
kultainensulkablogi@gmail.com

Maiju Palin

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...