Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Maiju Palin

Maiju Palin

29.9.2020

vieraskirjoitus:

Näkymätön energiaverkko yhdistää meidät toisiimme

Emme ole erillisiä toisistamme emmekä luonnosta. Olemme osa yhtä suurta valtavaa kokonaisuutta. Kun alamme keskittyä tässä kokonaisuudesta vain yhteen osaan, kaikki muu sen ympärillä alkaa kärsimään. Näin on käynyt planeetallemme. Olemme keskittyneet vain meihin ihmisiin ja omiin itsekkäisiin tarpeisiimme välittämättä ympäristöstämme.

Yhteyden puute on vienyt tämän maailman tuhoon

Kun puhutaan vain yksilöistä tai ylipäänsä pelkästään ihmisten hyvinvoinnista, ja koitetaan luoda hyvinvointia ajattelemalla vain yhtä eliölajia, se ei saa kokonaisuudessa paljon hyvää aikaan. Päinvastoin. Jos emme ymmärrä yhteyttä toisiimme ja ympäröivään luontoon, niin joku joutuu kärsimään. Olemme yksi ja sama, kaikki yhtä tällä planeetalla. Näkymätön energiaverkko yhdistää meidät toisiinsa. Kaikille tämä ei ole edes totta ja se onkin osa ongelmaa.

Kun yhteys ympäröivään luontoon tiedostetaan todeksi  sen voi nähdä ja tuntea.  Yhteyteen palaaminen tuntuu samalta kuin paraneminen. Jokin osa meissä eheytyy yhteydessä. Se osa mikä kärsi ja sairasti  irrallisena yhteydestä, se korjaantuu kuin itsestään kun se pääsee kosketuksiin jälleen Pyhään Yhteyteen. Se on kuin kaste parantavaan  elämän veteen. Se luo kaiken aidon merkityksellisyyden ympärillemme.

Yhteys on sitä, että olemme kosketuksessa itseemme. Kun meillä on yhteys itseemme,  tiedostamme olevamme yhtä luonnon kanssa. Ei ole tekoa tai ajatusta jolla ei ole vaikutusta ympäristöömme. Tämän tiedostaminen on yhteyden kokemista.

kuva: Noora Brandt

Kun yhteys on katki maailma hajoaa. Maailma pelastuu vastakkaisella reseptillä kuin se tuhotaan

Maailma on paljon monimutkaisempi ja kompleksisempi kuin mielemme pystyy käsittämään. Elämässä on lukemattomia hienovaraisia tasoja, joista meillä ei välttämättä ole vielä aavistustakaan. Onneksi tietoisuus alkaa lisääntyä ja alamme huomata, että kasvitkin kommunikoivat ja eläimillä on myös tunteet ja tietoisuus. Kun olemme yhteydessä kaikkeen olevaan, tuo yhteys ei ole vain romantisoitua satua, vaan se on totta. Se on kuitenkin helppo sulkea pois kun mielen maailma vaikuttaa niin todelta.

Kun ihminen elää pelkän järjen tasolta, silloin tarvitsee ehkä tiedettä ymmärtääkseen alkuperänsä. Kun yhteys on kadonnut, tiede on linkki järjestä sydämeen, parhaimmillaan. Tieteen kautta saamme jonkinlaisen todistuksen sille minkä syvällä sisimmässä tiedämme todeksi. Kun järjestä on tullut Jumala se tarvitsee tiedon oman ymmärryksensä taajuudelta. Sydämestä käsin tapahtuu kotiinpaluu yhteyteen.

Maailma on suuri mysteeri

Olemme  kuulleet jo kasvien tekemää musiikkia ja ymmärrämme koko ajan paremmin eläinten kommunikointia. Mutta edelleen ymmärrämme sen suurelta osin mielemme kautta, järjen avulla. Ymmärrämme, että näin on mutta kun mieli kytkeytyy päälle niin emme tunne sitä, emme elä tuota yhteyttä todeksi. Kun uskallamme aidosti laskeutua yhteyteen syvimmän osan kanssa itsestämme ja alamme todella tuntea, että yhteys on totta, maailman tila alkaa parantua. Niiden  ihmisten joille tuo sanaton yhteys on jo todellisuutta, tulisikin koota voimansa ja elää todeksi kokemansa yhteys. Sillä on suurempi parantava voima ja laajempi vaikutus  kuin voimme ehkä uskoakaan.

Maailmantuskasta ja yhteyden rakentamisesta

Ehkä me ihmiset olemme oikeasti kuin Avatar – elokuvassa kuvattu Nàvi-heimo. Olemme vain kadottaneet yhteyden Pyhään Puuhumme. Oikeastaan koko puu on kateissa suurimmalta osalta. Se miten yhteiskunta määrittää tavaksi elää, ohjaa suurimmaksi osaksi ihmisiä. Yhteys tiedostavaan itseen, ympäröivään luontoon ja suurempaan mysteeriin on jotain ”mihin ei ole aikaa” vaikka se on tärkein asia kaikista.

Voimme aina kuitenkin valita. Kun tietoisuutemme kasvaa voimme valita  istuttaa tuon
”Pyhän Puun" takapihallemme ja alkaa vahvistamaan yhteyttämme siihen. Se tarkoittaa, että vaalimme aitoon yhteyteen vieviä asioita elämässämme ja annamme niille aikaa ja tilaa. Eli mikä tahansa meille edustaakaan tuota Pyhyyttä ja yhteyttä siihen, siihen on tärkeä keskittyä. Pyhyyttä on tärkeä pitää hengissä, koska se ruokkii yhteyden kaipuutamme ja voimauttaa syvältä sisimmästä meitä toimimaan oikein. Se auttaa meitä tunnistamaan ja  kuuntelemaan aitoja arvojamme.  Meidän tulee taas oppia tunnistamaan se yhteys joka meillä jo on, minkä tässä hetkessä olemme kadottaneet mielen meteliin.

Yhteys ja ykseys  ei ole pelkkä ajatuksen tasolla elävä teoria, vaan se on kaiken ydin ja sen löytyminen  on ainoa  tapa pelastaa maailma. Jokainen ihminen joka istuu hiljaa metsässä luoden yhteyttä itseensä tunteidensa ja ajatustensa takana, tekee sanatonta maailman pelastustyötä, koska tietoisuuttamme kasvattamalla nostamme tämän maailman mahdollisuutta pelastua.

Kun olemme kanssakäymisissä ihmisten kanssa joilla on syvempi tietoisuus ykseydestä, kasvatamme samaa kykyä itsessämme. Sellaisen ihmisen läsnäolossa resonoimme itsekin oman luonnollisen yhteytemme esiin. Näiden ihmisten läsnäolo on meille hyvin tärkeää keitä ikinä he ovatkaan meille. Yksin vietetty aika ja meditaatio ovat myös hyvää lääkettä kadonneen yhteyden paikantamiseen. Totuus löytyy itsestä, ja jokaisen täytyy tehdä tuo löytöretki itseen. Totuuden ja yhteyden löytämällä itsestään, sen voi elää todeksi ulospäin maailmaan.

kuva: Noora Brandt

Me emme löydä takaisin ykseyteen ulkoisin keinoin, vaan hiljentymällä ja pysähtymällä

Löydämme syvemmän yhteyden sitä mukaa kun uskallamme luopua ulkoisen maailman määrittävistä normeista.  Kun uskallamme yksitellen tiputtaa pelon vallan. Kun uskallamme elää yhteydestä sen sijaan, että eläisimme ulkoisen ohjauksen mukaan. Ja kun alamme todella kuulla syvimpiä tarpeitamme, palaamme askel askeleelta takaisin siihen kuinka me koemme sydämessämme, että meidän tulee elää. Tuon kuuntelemisen lisääntyessä myös yhteys Pyhään Puuhun eli kaikkeen olevaiseen ja luonnolliseen ympärillämme vahvistuu.

Mieli sanoo vielä monille, että kaikki puhe yhteydestä on vain satua ja idealismia. Mutta kun katsomme ympärillemme niin koko maailmamme järjettömyys perustuu yhteyden kaipuuseen, sen puutteeseen ja  metsästämiseen. Addiktiot, materialismi  ja kaikenlainen henkinen pahoinvointi kumpuaa lähtökohtaisesti tyhjistä arvoista ja siitä, ettemme salli itsemme täyttyä sillä mikä elävöittää meitä aidosti. Yhteys ja läsnäolo itseen ja toisiin. Siinä on merkityksellisyyden perusta.

Tommy Hellsten totesi käymässämme keskustelussamme viisaasti: ”Ihminen ei voi koskaan saada tarpeeksi sitä mitä hän ei tarvitse.” Ja niin se on, jahtaamme kuin käärmeen hännänpäätä jatkuvasti juostessamme oravanpyörän houkuttimessa. Ulkoiset seikat eivät koskaan tyydytä henkistä syvempää tarvetta aitoon yhteyteen itseemme ja luontoon.

Olemme ajautuneet liian kauas todellisuudesta ja todellisuus on näin ollen  muuttunut meille epätodelliseksi

Tosiasiassa epätodellisuus on harhauttavasti muuntautunut todellisuudeksi ja se on suistanut meidät epäterveelliseen elämäntapaan joka saa ihmiset ja eläimet ja koko luonnon voimaan huonosti.

Kun yhteys on kadonnut  kaikki tuntuu merkityksettömältä ja tyhjältä. Ihmisten joukossa jossa yhteys puuttuu, tunnemme itsemme yksinäiseksi, kun taas  aidossa kohtaavassa  yhteydessä emme ole koskaan yksin. Jokainen ajatus jonka ajattelet on yhteydessä maailmaan, tiedostitpa sitä tai et. Jokainen teko jonka teet tai jätät tekemättä  on merkityksellinen koko yhteisöllemme. Itsensä aliarvioiminen on yksi oire yhteyden puutteesta. Kun olemme yhteydessä koemme itsemme merkitykselliseksi, mitään vähättelemättä tai suurentelematta. Aitoina.

kuva: Noora Brandt

Miten kadonnutta yhteyttä voi vahvistaa?

Etsi ja löydä oma heimosi. Oma heimo löytyy kun tulee todeksi itselleen, silloin voi tuntea toiset todeksi tulleet. Vahvista omaa yhteyttä itseesi, vietä aikaa luonnossa, tekemättä mitään, kuunnellen itseäsi. Vietä aikaa tiedostavien ihmisten kanssa. Tunnista, että ajatuksesi luovat elämän. Yhteyden kaipuusi on merkki siitä, että yhteys on mahdollista löytää takaisin. Yhteys on olemassa mutta olet hetkeksi eksynyt ja kadottanut sen. Seuraa johtolankoja, sisimpäsi viestejä niin löydät takaisin yhteyteen itseesi ja sitä kautta ympäröivään luontoon ja aitoon todellisuuteen. Tule todeksi ennen kaikkea itsellesi, hiljaisuudessa. Yhteys aitoon todellisuuteen palauttaa merkityksellisyyden tunteen elämään. Ja saa lopulta koko maapallon voimaan pikkuhiljaa paremmin. Kun tulet todeksi itsellesi, tulet todeksi maailmalle.

Anna mielesi olla renki ja vapauta sydämesi ohjaksiin. Se vie sinut aitoon hyvinvointiin ja kertoo totuuden siitä mistä aito yhteys sinulle  löytyy.

Terveisin
Maiju Palin

Palaa Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Maiju Palin

Oman unelmaelämäni askelmerkit olen löytänyt arvoistani ja inspiraation kohteistani. Kirjoittaminen on suurin intohimoni ja saan toteuttaa sitä oman työni kautta. Intuitiivisuus ja selvätietoisuus toimivat kompassina matkalla. Olen oppinut, että haasteet elämääni olen saanut löytääkseni oman voimani. Aitous ja itselle uskollisena eläminen on suuri voimavara tässä ajassa. Olen harjoitellut näitä taitoja intensiivisesti omalla polullani ja tahdon tukea kirjoituksillani myös muita samaan omassa elämässään. Kotisivuni löytyvät osoitteesta www.kultainensulka.com
kultainensulkablogi@gmail.com

Maiju Palin

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...