Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Maiju Palin

Maiju Palin

18.8.2020

vieraskirjoitus:

Nähdyksi tulemisen lahja

Jokaisella meillä on uniikki luonteemme ja yksilöllinen tapa kokea maailmaa. Meissä on oma herkkyytemme eri kokemuksille ja asioille. Kun näihin ominaisuuksiimme suhtaudutaan lapsena kunnioituksella ja positiivisesti, meistä kasvaa tasapainoisia ja hyväksyviä itsemme suhteen. Kun lapsuudessa saamme rakastavan ja hyväksyvän katseen huonollakin hetkellämme, tuo rakkauden kokemus on syvästi kannatteleva aikuisenakin.

Moni joutuu kuitenkin kokemaan lapsena mitätöivää ja alistavaakin suhtautumista. Omia ominaisuuksia vähätellään rankasti, niille jopa naureskellaan. Lapsena nämä kokemukset menevät usein toistuessaan syvästi ihon alle ja niiden vuoksi alamme uskoa olevamme kelpaamattomia. Kehitämme arvottomuuden tunteen päälle helposti erilaisia selviytymisstrategioita, jotta sitten pystyisimme elämään kelpaamattomuuden tunteen kanssa.

Kun emme ole tulleet nähdyksi lapsena, sisäinen lapsemme saattaa kärsiä tästä aikuisena monin tavoin

Epämääräinen ahdistus nousee suhteessa ihmisiin. Kintymyssuhdemallikin juontaa juurensa juuri siihen miten meidät on kohdattu ja nähty lapsena tarpeinemme. Onko tarpeemme olleet  arvokkaita vai onko niitä vähätelty, ohitettu tai niille naureskeltu. Juuri sen mukaan osaamme itsekin aikuisena suhtautua omiin tarpeisiimme. Joko pidämme tarpeitamme itse arvossa tai mitätöimme ja ohitamme niitä. Tuon ehdollistuman  voi toki muuttaa, mutta siitä on tultava ensin tietoiseksi.

Laitamme usein muiden tarpeet itsemme edelle jos olemme oppineet, ettei meidän omilla tarpeilla ole väliä.  Näinhän näimme lapsenakin toimittavan. Mallioppiminen on tehokkain oppimisen muoto ja se menee syvälle. Kun alamme purkaa näitä täysin vääristyneitä uskomuksia siitä, että tarpeemme olisivat toissijaisia, tarvitsemme siinä ennen kaikkea sitoutumista itse itseltämme. Meidän ptää oppia ottamaan itsemme kaikkine tarpeinemme tosissamme.

Kun lapsi tulee nähdyksi ja arvostetuksi omana itsenään hän saa valtavan lahjan

Hän saa pääsyn omaan voimaan ja itsearvostukseen tuon kautta jo lapsena. Silloin hän ei joudu kehittämään suojia itsensä päälle, vaan voi ilmentää itseään aidosti.  Maailmassa tulee aina olemaan ihmisiä, jotka eivät voi hyväksyä toisia sellaisenaan, mutta tuollaistenkaan ihmisten peilaus ei mene ihon alle ihmisellä jolla on oma itsearvostus kohdillaan. Kun on kotoa saanut vahvan pohjan itsensä hyväksymiseen niin tuota hyväksyntää ei tarvitse etsiä vanhempana enää muilta. Varsinkaan vääristä paikoista ja vääriltä ihmisiltä.

Mutta jos lapsena ei tullut nähdyksi ja rakastetuksi omana itsenään omien vanhempiensa toimesta, saatamme etsiä samaa kokemusta ulkopuoleltamme sitä koskaan löytämättä. Saatamme pettyä kovasti ihmssuhteissa jos aina  kokee, ettei  täyttymyken kokemusta vain synny. Silloin tuntuu, että jää aina vaille sitä jotain perustavanlaatuista tunnetta muiden ihmisten osalta.

Kukaan ulkopuolinen ei voi paikata sisäisen lapsen tunnevajeita

Hyväksynnän janoissaan ihminen saattaa aikuisena kuluttaa aikansa pyytämällä lupaa olemassaololleen ja itsensä ilmentämiselle juuri sellaisilta ihmisiltä kuin lapsena tottui. Jos  kasvoi siihen, ettei ollut ok näkyä ja kuulua kokonaisena, aikuisena osaa parhaiten olla sitten juuri tätä kokemusta tarjoilevien ihmisten kanssa.

Mallioppiminen ja ehdollistuminen tietylle käytökselle on niin alitajuista, ettei sitä välttämättä edes huomaa. Jo varhain kasvaa uskomaan, että on jotenkin liikaa tai liian vähän. Tai  kasvaa uskomaan, että ihmisten on vaikea hyväksyä minut. Vaikka sisimmässä se tuntuu täysin todelta, on hyvä tiedostaa, että kysymyksessä on vain oma ehdollistuma. Ja ehdollistumat voi muuttaa.

Ennen kuin tulemme tietoiseksi siitä, että elämme tunnevajeesta käsin saatamme alitajuisesti hakeutua sellaiseen parisuhteeseen jossa joudumme todistamaan omaa olemassaoloame jatkuvasti toiselle. Todistelunhan me osaamme, vaikka kärsimmekin siitä. Niin kauan kunnes emme muuta tuota alitajuista kaavaa, emme koskaan pääse hyväksynnän maaliin sisimmässämme. Hyväksyntä ja rakkaus on ennen kaikkea sisäinen kokemus.

Jos lapsena ei ole saanut hyväksynnän kokemusta ulkoapäin, tuo työ on tehtävä sisimmässään

Opittava rakastamaan ja hyväksymään itsensä ehdoitta. Kohdattava vaillejäämisen tarpeet. Saatat ajatella tässä kohtaa, että huh mikä työ! Se saattaakin alussa tuntua lähes mahdottomalta, koska sisällä ei ole välttämättä mitään pohjaa siihen olemassa.

On tärkeää tunnistaa, milloin heijastamme ulkoisten tarpeiden kautta sisäisiä tarpeitamme.

 Niin moni etsii täyttymystä sisäisille lapsiosien tarpeilleen aikuisten ihmissuhteiden kautta ja ihmettelee kärsimyksen kierrettään. Tuollaiset ihmissuhteet kun ajautuvat usein konfliktiin ja niissä on draamaa. Silloin voi olla syvä alitajuinen uskomus siitä, että jonkun muun tulisi kohdata omat tarpeet.  Se on vahingollinen uskomus, koska se on mahdoton toteuttaa. Silloin kuluttaa vaan aikaa hukkaan etsimällä ratkaisua tavalla jolla ei voi asiaa ratkaista.

Mitä enemmän saamme nähdyksi tulemisen kokemusta itseltämme sen vähemmän kaipaamme sitä muilta

Alamme tunnistaa terveemmät ihmissuhteet ja pystymme ottamaan muiltakin rakkautta vastaan. Siksi rakkaus lähtee aina itsestä. Jos olemme syntyneet perheeseen jossa emme ole eläneet itseään rakastavien ihmisten kanssa, he eivät ole pystyneet antamaan tuota rakkauden kokemusta meillekään. Siksi aikuisena voimme ottaa vastuun ettemme jatka enää samanlaista elämää ja annamme tuon kokemuksen nyt itse itsellemme. Meillä on siihen valta.

Sillä tavalla pystymme katkaisemaan myös tämän  taakkasiirtymän jatkumisen ja antamaan lapsillemme toisenlaisen mallin. Vaikka lapset olisivat jo muuttaneet pois kotoakin, se ei ole koskaan liian myöhäsitä. Kun ihminen alkaa arvostaa ja rakastaa itseään se keventää myös muiden elämää. Jokainenhan haluaa läheisilleen parasta, mutta sitä on vaikea antaa läheiselle joka ei välitä itse ensin itsestään. Sellainen ihminen kun ei usein pysty ottamaan rakkautta vastaan muiltakaan.

Vaille jäänyt ihminen kaipaa kovasti hyväksyntää ja rakkauden kokemusta ulkopuoleltaan

Jos näemme ettei läheinen välitä itsestään se aiheuttaa huolta. Itsemme tuomitsevina me välitämme todella raskasta energiaa ympäristöön, ja se tekee myös läheisillemme raskaan olon. Vaille jäänyt ihminen kaipaa kovasti hyväksyntää ja rakkauden kokemusta ulkopuoleltaan. Mutta jos sisimmässä on päinvastainen kokemus niin sanonta ”ei kannettu vesi kaivossa pysy” pitää täysin paikkansa. Ulkopuolinen rakkaus kun ei koskaan voi täyttää ja korvata sisäistä kokemustamme. Ja juurikin sisäinen kokemus on se minkä kautta välitämme energiaa ympäristöömme.  Kun näemme läheisemme alkavan välittää itsestään se on kuin olisimme saaneet lahjan itsekin. Tuon nähdyksi ja hyväksytyksi lahjan voimme antaa itsellemme ja läheisillemme. Se  kohottaa vaikutuksellaan koko elinpiiriä. Uskomusten työstäminen ei ole helppoa, mutta se on todella palkitsevaa, koska sen vaikutukset ovat ihmeellisiä.

Kun asetumme itsemme puolelle ja opimme antamaan sisäisille lapsillemme sen mitä ne joskus jäivät vaille, pikkuhiljaa elämäämme alkaa tulla myös ihmisiä jotka näkeät meidät arvokkaina kaikkine tarpeineen. Alamme sallia näitä ihmisiä elämäämme kun meillä e ole enää tarvetta elää pelkästä vaillejäämisen haavasta ja ylläpitää sitä. Alamme tervehtyä, ottaa vastuun ja kukoistaa vaikeidenkin kokemusten jälkeen kun olemme ennen kaikkea itse itsemme puolella.

Terveisin
Maiju Palin

VIIKONTUOTE: Astrokalenteri - Henkilökohtainen oppaasi sisäisen viisauden ja korkeamman tietoisuuden löytämiseen kulta-ajassa

ASTROKALENTERI SIIRTYY MOBIILI SOVELLUKSIEN AIKAAN

Olemme reilun vuoden ajan kehitelleet älypuhelimeen ladattavaa Astrokalenteri mobiili sovellusta, jonka avulla näet päivän voimakkaimman astrologisen kuvion ja lisäksi sillä hetkellä voimakkaimmin vaikuttavan pitkävaikutteisen kuvion älypuhelimestasi vain Astron kuvaketta klikkaamalla. Koko Astrokalenteri kaikkine ominaisuuksineen löytyy tuttuun tapaan verkosta edelleen. 

Tämä ilmainen testijakso on toistaiseksi mahdollinen VAIN androidlaitteen käyttäjille ja käyttöön ottaminen tapahtuu alla olevia ohjeita seuraten. Iphone versio tulee PIAN.

Miten saan sovelluksen käyttööni?
Jos sinulla on jo voimassa oleva Astrokalenterin tilaus niin lataa sovellus alla olevasta linkistä ja kirjaudu sovellukseen samoilla tunnuksilla millä kirjaudut astro.fi sivulle.

Jos et ole Astrokalenterin tilaaja etkä ole sitä aiemmin kokeillut, aloita ilmainen kokeilu ensin tästä linkistä. Jonka jälkeen asenna sovellus ja kirjaudu sovellukseen samoilla tunnuksilla millä kirjaudut astro.fi sivulle.

Jos olet käyttänyt aikaisemmin Astrokalenterikokeilun ja tahdot kokeilla sitä uudestaan niin lähetä viestiä asiakaspalveluun niin aktivoimme sinulle 2 viikon ylimääräisen kokeilun. Osoite info@astro.fi

Latausosoite ANDROID puhelimille:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.astrofy.astrocalendar.fi

Pieni pyyntö vielä
Ottaisimme mielellämme palautetta sovellukseen liittyen. Voit lähettää osoitteeseen info@astro.fi ehdotuksia tai kysymyksiä sovellukseen liittyen. Kiitos Paljon!

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Maiju Palin

Oman unelmaelämäni askelmerkit olen löytänyt arvoistani ja inspiraation kohteistani. Kirjoittaminen on suurin intohimoni ja saan toteuttaa sitä oman työni kautta. Intuitiivisuus ja selvätietoisuus toimivat kompassina matkalla. Olen oppinut, että haasteet elämääni olen saanut löytääkseni oman voimani. Aitous ja itselle uskollisena eläminen on suuri voimavara tässä ajassa. Olen harjoitellut näitä taitoja intensiivisesti omalla polullani ja tahdon tukea kirjoituksillani myös muita samaan omassa elämässään. Kotisivuni löytyvät osoitteesta www.kultainensulka.com
kultainensulkablogi@gmail.com

Maiju Palin

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...