Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book itsellesi!

Alkemia e-book

Viime vuosina on kasvanut merkittävällä tavalla suuren yleisön kiinnostus henkisiä asioita kohtaan. Tieto siitä, että elämällä on muutakin merkitystä kuin pelkästään ruumiinnautintoja ja omaisuuden kartuttamista on tullut jäädäkseen. Mutta mikä sitten on elämän tarkoitus? Voiko ihminen koskaan päästä siitä perille? Henkinen kehitys ei voi olla todellista, ellei siihen liity myös tietoisuuden laajentumista. Tilaa ILMAINEN Alkemia e-book niin pääset osaksi tietoisuutta, mikä vapauttaa sinut elämään itsesi näköistä elämää..

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Alkemia e-book. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Maiju Palin

Maiju Palin

23.6.2020

vieraskirjoitus:

Anteeksi antaminen on lahja

Minä uskon, että ennen syntymääni tein sopimuksen. Tulin kääntämään tietyn määrän tuskaa, rakkaudettomuutta, surua, tiedostamattomuutta, kärsimystä, kipua ja epätoivon tunteita tietoisuuden valoon ja muuntamaan kaiken tuon hyväksynnän kautta rakkaudeksi.

Jos uskot kohdallasi samaan, ehkä voit kuvitella miten lataamme valmistautuessamme tänne tulemiseen, tehtävämme osasia kuin ruokatarvikkeita kassahihnalle. Me päätämme ehkä joidenkin muiden korkeampien entiteettien avustuksella, että otamme tälläisen ja tälläisen elämänkriisin, trauman ja tapahtuman koettavaksemme. Siinä kohtaa on helppo ajatella, että tuostakin vielä selvitään...Energiatasolta katsottuna kaikki on helpompaa, koska siellä ei ole materiaalisen maailman jäykkää hidastavaa energiaa luomassa tämän todellisuuden realiteetteja. Näemme asiat silloin hieman helpomapana kenties. Vaikka uskonkin, että montaa meistä on pelottanut hiukan jo etukäteen katsellessaan mitä tuli luvattua…

Kun päätämme tulla tänne sieluina energiatasolta

on itsestäänselvää, että otamme vastaan oman mission, tehtävän. Kun synnymme muistimme pyyhitään ja alamme sopeutua materiaalisen maailman kylmän kovaan todellisuuteen heti ensimmäisistä silmänpohjaan kantautuvista synnytyssalin kirkasvalolamppujen terävästä valonkajahduksesta asti. Ensimmäinen tuskan huuto on ilmoilla. Matka on alkanut.

Mitä pidemmälle elämme elämäämme, sen syvemmälle uneen tässä todellisuudessa me uppoamme

Alamme uskoa samoihin rajoittaviin uskomuksiin kuin meitä vanhemmat ovat alkaneet uskoa. Alamme myös uskoa siihen mitä meistä sanotaan sensijaan, että muistaisimme kuka todella olemme.

Syntyessämme olemme puhdasta tietoisuutta sisältäen kaikki mahdollisuudet itsessämme mutta yhtäkkiä koulumaailmassa saatammekin olla tyhmä, tumpelo, kömpelö tai saamaton. Kaikissa meissä on lahjoja, mutta toiset meistä eivät ole valinneet samoja asoita liukuhihnalta. Olemme ehkä valinneet tulla kokemaan kasvun haasteiden kautta. Olemme haasteiden kautta päättäneet kasvattaa sisäistä voimaa ja resilienssiä. Ehkä kohdallemme osuu myös henkilöitä jotka näkevät meidän potentiaalin, mutta heidän sanojaan voi olla vaikea ottaa vastaan, koska moitteita on tullut enemmän ja ne tuntuvat todemmilta.  

Jossain vaiheessa kun itse valitsemamme tehtävät alkavat tuntua tarpeeksi työläiltä alkaa monelle tulla olo, että nyt saa riittää. Jaksaminen loppuu. Epätoivo kasvaa. Kipu sisimmässä tuntuu liian todelliselta. Haluaakin peruuttaa koko homman. Näitä hetkiä voi olla matkan varrella monia jos on suuren suuri soturisielu isolla missiolla.

Minä uskon,

että mitä vaikeampia kokemuksia me olemme koriimme keränneet koettavaksi tänne tullessamme, sitä suuremman armon ja anteeksiannon lahjan olemme itsellemme varanneet. Kysymys kuuluukin haluammeko ottaa tuon lahjan vastaan tässä todellisuudeen tiheentymässä jossa energiamaailma ei ole yleisesti niin tunnustettua kuin aineellinen maailma?

Energianmaailmassa kaikki näyttäytyi nurinkurisena verrattuna tähän materiaaliseen maailmaan

Siellä se mikä täällä näkyy raskaina, vaikeina ja huonommuuden tunnetta aiheuttavina kokemuksina on herättänyt juhlintaa, hurraa huutoja ja ylistystä. Mitä enemmän kakkaa olemme valinneet kääntää peltoon sitä siunatumpia olemme armon valossa.

Ei ole helppo hyväksyä sisäistä tuskaa ja kärsimystä

Mutta kun siihen pystyy saa kokea sen millaisella keveydellä voimme matkaamme jatkaa hyväksynnän armossa. Rakkaus muuntaa vaikeimmatkin kokemukset siunatuiksi. Jotkut meistä ovat tulleet tänne käymään läpi sukupolvia suvussamme kulkeneita asioita.

Jokin monta sukupolvea sitten esim. suurta häpeää ja epäonnistumisen tunnetta aiheuttava tapahtuma on kulkenut suvusta äidiltä tyttärelle, isältä pojalle, jo monien vuosikymmenien ajan. Kunnes joku sielu päättää tulla pysäyttämään ketjun. Hän lopettaa kokemasta häpeää häpeästään, suostuu katsomaan sen syitä taaksepäin niin kauas kuin hänelle sitä näytetään. Hän suostuu tuntemaan kaikkien menneiden sukupolvien ketjussa olleiden häpeän ja muuntamaan sen tietoisuuden valossa. Hän transformoi ikävät tunteet  hyväksynnän kautta rakkaudeksi. Ja tuosta päivästä lähtien häpeä ei enää mene eteenpäin kuten aiemmin. Ketju on pysäytetty.

Häpeästä irti

Häpeä on saattanut tulla alunperin esim. jonkun henkilön syrjähypystä syntyneestä lapsesta. Häpeä oli ensin vanhemman mutta tuo tapahtuman seurauksena syntynyt lapsi on joutunut ottamaan puhumattoman häpeän kantaakseen. Hän on jatkanut vaikenemista häpeästään, koittanut pärjätä ja sinnitellä sen kanssa minkä johdosta hänen lapsena ovat oppineet häpeämään itseään. Näin puhumattomat tunteet ja traumat kulkevat solutasolla asti perintönä jota kukaan ei halunnut, kunnes suuri sieluinen missiollaan oleva soturi päättää syntyä tähän sukuun. Hän lupaa seisoa tukevasti koko sukunsa historiasta tulevan tunne-energian edessä kaatumatta, kaiken omissa nahoissaan tuntien ja kokien. Muidenkin tuskan menneisyydestä vastaanottaen. Suvussa kulkenut häpeän dominopalikkaefekti pysähtyy silloin häneen. Häpeä lakkaa määrittelemästä asioita. Taakkasiirtymä on purettu.

Näin tapahtuu kun suostumme hyväksymään asiat mitä elämässä tapahtuu. Se ei tarkoita,  etteikö meillä olisi valtaa muuttaa olosuhteitamme, mutta se tapahtuu usein vasta hyväksynnän kautta. Vastustamalla lisäämme energiaa niihin asioihin mitä haluaisimme välttää.


Juuri vaikeimpia ja kärsimystä eniten aiheuttavia tekoja ja tunteita meidän tuleekin eniten rakastaa

Silloin suvussa kulkeneet taakkasiirtymät voivat katketa. Tuomitsemisesta maailma muuttuu sokeaksi. Kun löydämme armon itsestämme itseämme kohtaan ja sitä kautta muille rakkaudenenergia kasvaa maailmassa. Tietoisuuden valo lisääntyy.

Kävin istuttamassa kukan traumani syntypaikalle. Se olisi voinut olla paikka jossa taakkasiirtymä lähti jatkamaan minussa kulkuaan. Se olisi voinut olla paikka jossa varjo valtasi minut. Mutta siitä tuli minulle kiitoksen, rakkauden ja hyväksynnän paikka. Sanoin kaikille tapahtumaan osallisille, kokemukselle ja elämälle kiitos siitä kokemuksesta jonka olen saanut lahjakseni kääntää rakkauden valoon. Mikä matka! Ei helppo todellakaan mutta sitäkin antoisampi vaikka suurta tuskaa ajoittain täynnä.

Mutta mitä syvemmin on kohdannut suruaan, sitä korkeammalle myös iloon voi ponnistaa.

Et ole tehtäväsi kanssa yksin. Matkaat monen valon soturin ja auttajan kanssa yhtä matkaa, samaan aikaan täällä maapallolla. Kun muistat mistä tulit ja miksi, saat taas voimia jatkaa.

Terveisin
Maiju Palin

VIIKON TUOTE:
 Sisäinen Soturi -tulkinta opettaa Sinut arvostamaan kaikkea itsessäsi. Vasta sitten, kun olet sinut itsesi kanssa, voit olla sinut muun maailman ja ympäristösi kanssa. Kun näet itsesi ’soturina’, olet valmis kohtaamaan tyynesti ja luottavaisesti kaiken, mitä elämä päättää eteesi tuoda. 

Palaa Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Maiju Palin

Oman unelmaelämäni askelmerkit olen löytänyt arvoistani ja inspiraation kohteistani. Kirjoittaminen on suurin intohimoni ja saan toteuttaa sitä oman työni kautta. Intuitiivisuus ja selvätietoisuus toimivat kompassina matkalla. Olen oppinut, että haasteet elämääni olen saanut löytääkseni oman voimani. Aitous ja itselle uskollisena eläminen on suuri voimavara tässä ajassa. Olen harjoitellut näitä taitoja intensiivisesti omalla polullani ja tahdon tukea kirjoituksillani myös muita samaan omassa elämässään. Kotisivuni löytyvät osoitteesta www.kultainensulka.com

Maiju Palin

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...