Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Maiju Palin

Maiju Palin

18.2.2020

vieraskirjoitus:

Ulkoisen maailman avaimet löytyvät sisäisiltä tasoiltamme

Olemme tottuneet ratkaisemaan asioita ulkoisen maailman kautta. Meitä on myöskin aina ohjattu siihen. Harva neuvoo kääntymään sisimpäämme jotta voisimme ratkaista haasteitamme. Ei siis ihme, että luontaisesti ajatus ohjautuu aina hakemaan vastausta ulkoapäin. Voi olla myös hyvin vaikea uskoa ja ymmärtää, että miten ulkoisessa maailmassa esiintyvät haasteet voisivat ratketa pelkästään sisimpäänsä tutkailemalla. Oman kokemukseni mukaan ulkoisen maailman kokemukset ovat usein heijastus sisimmästämme. Ja mitä enemmän ratkaisen sisäisiä ristiriitojani ulkoisekin olosuhteet muuttuvat.

Olemme tunneolentoja

 Luomme maailmaa uskomuksista ja tunteista käsin. Suurin osa meistä menee omien tunnereaktioiden mukana sen sijaan, että ajattelisi itse voivansa vaikuttaa toimintaansa tunteista huolimatta. Tunteita EI TARVITSE TUKAHDUTTAA TAI KONTROLLOIDA jotta voisi toimia objektiivisemmin. Mutta me emme aina muista tai ymmärrä meillä olevan valtaa transformoida tunnemaailmaamme, koska kukaan ei koskaan opettanut meille työkaluja siihen. Onneksi asiaa voi alkaa oppia koska tahansa.

Sisäisen työskentelyn kautta alamme ymmärtää, että emme ole niin paljon ulkoisten tapahtumien armoilla kuin voisimme kuvitella

 Meillä on aina valta vaikuttaa omaan tunnemaailmaan kun tulemme tietoiseksi millaisia voimia sisimpämme kätkee ja miten niitä käytetään. Mitä enemmän kohtaamme itsessämme sitä mitä emme vielä tunne sen enemmän voimavaroja löydämme. Useimmiten tämä tapahtuu ikävältä tuntuvien tai ärsytystä herättävien tapahtumien kautta.

”Kaikki mikä ärsyttää toisissa voi opettaa meitä ymmärtämään paremmin itseämme.”
– Carl Jung

Itseämme tutkimalla ja opettelemalla opimme koko ajan lisää tästä. Se on kuin timanttikaivoksella työskentelyä. Joudut iskemään hakun aika monta kertaa kiviseinään kunnes löydät mitä etsit, oivalluksen kultasuonen. Harvalla riittää kärsivällisyyttä istua hiljaa itsensä kanssa, koska "eihän siinä tapahdu mitään." Tässä ajassa olemme tottuneet, että tuloksia pitäsi alkaa näkyä heti. Muodissa on juuri siksi nopeat ja tehokkaat  dieetit ja kunto-ohjelmat jossa tuloste luvataan näkyvän mahdollismman vähällä vaivalla. Suurimman muutoksen saavat kuitenkin aikaan ne jotka jaksavat jatkaa pitkäjänteistä  työskentelyä silloinkin kun mitään ei tunnu tapahtuvan.

Voimme ratkaista lähes minkä tahansa elämäämme liittyvän ongelman porautumalla sen ytimeen

 Otetaan esimerkiksi ihmissuhteet. Meillä on usein tapana toistaa tiettyä kaavaa ihmissuhteissa. Vaikka järjellä tiedämme tahtovamme muuta ja tahdonvoimalla päätämme, että tilanne muuttuu niin yhtäkkiä huomaamme olevamme taas tilanteessa jossa on jotain hyvin tuttua ja kärsimystä aiheuttavaa. Tilanne tulee harvoin muuttumaan jos emme suostu katsomaan omaan sisimpäämme.

Mitä tahansa eteen tuleekaan se tulee siihen jotta oppisimme rakastamaan sitä. Rakkaus ei ole kuitenkaan sama kuin, että uhraisimme itseämme tai polkisimme rajojamme. Rakkaus on omien todellisten tunteiden sallimista ja tiedostamista. Hyväksynnän kautta voimme vapautua. Ja kun muutumme sisäisesti ulkoisetkin olosuhteet muuttuvat. Samoissa asioissa ei ole enää vetovoimaa mitkä ennen vetivät meitä puoleensa. Jokin taika on rauennut.

Tilanne muuttuu vain tiedostamalla alitajuiset kaavat jotka luovat elämäämme jatkuvasti samanlaisia tilanteita. Tilanteet tuodaan eteen ehkä jotta voisimme oppia rakastamaan mennyttä. Jotain sinne jäänyttä rakkaudetonta kohtaa meissä joka yrittää ilmentää itseään näiden kivuliaiden tilanteiden kautta. Vastaus ei löydy ulkoisesta maailmasta kuten toisesta ihmisestä vaan se löytyy meistä itsestämme. Sisäänpäin kääntymällä voimme ratkaista arvoituksen.

Elämä on maagisempaa kuin ikinä uskoisi

 Kuten saduissa siinä on hyvät ja huonot voimansa. Mutta jos kiinnitämme huomiomme vain asioiden luokitteluun hyväksi ja pahaksi tarina jää kokematta kokonaisuudessaan. Sen sijaan, että tuomitsisimme elämässämme ilmeneviä erilaisia rooleja esittäviä henkilöitä voisimmekin katsoa mitä tämän henkilön on tarkoitus opettaa itsestämme. Sadut olisivat tylsiä ilman värikkäitä hahmojaan. Ja mitä olisi elämän näyttämökään ilman monipuolisuutta. Itse ajattelen, että olemme täällä oppimassa elämännäyttämöllä.

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes. – Carl Jung

Emme kuitenkaan ole näytelmässä tai elokuvassa jossa roolihahmon voi heittää vaatteiden mukana ja lähteä kotiin vaan valitettavasti kivut joita koemme ovat täysin todellisia ja joskus niin kipeitä, että niiden edessä putoaa polvilleen.

Kipujen keskellä tarvitaan paljon sisäistä voimaa pysähtyä katsomaan itseään

Kohdata menneisyydestä vajaiksi jääneet kohtamme ja oppia rakastamaan itseämme kaikkine kokemuksinemme. Jokainen on tehnyt virheitä tai kärsinyt jonkun muun tekemistä virheistä. Se kuuluu elämään. Mutta sen sijaan, että heittäisimme syytöksiä ulospäin voimme ratkaista itsemme ulos kivuista nopeimmin ottamalla vastuun siitä mistä vain itse voimme ottaa vastuun. Omista tunteistamme, reaktioistamme ja kivuistamme. Mitä nopeammin hyväksymme tien kulkevan vain sisimmän kautta ulos sen nopeammin löydämme ulos kärsimyksen labyrintistä.

Terveisin
Maiju Palin

VIIKON TUOTE: Auringonpaluu-tulkinta kaksi yhden hinnalla. tarjous koskee vuosia 2020 ja 2021 eli niitä asiakkaita, joilla ei ole voimassa olevaa Auringonpaluu-tulkintaa.

Palaa Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Maiju Palin

Oman unelmaelämäni askelmerkit olen löytänyt arvoistani ja inspiraation kohteistani. Kirjoittaminen on suurin intohimoni ja saan toteuttaa sitä oman työni kautta. Intuitiivisuus ja selvätietoisuus toimivat kompassina matkalla. Olen oppinut, että haasteet elämääni olen saanut löytääkseni oman voimani. Aitous ja itselle uskollisena eläminen on suuri voimavara tässä ajassa. Olen harjoitellut näitä taitoja intensiivisesti omalla polullani ja tahdon tukea kirjoituksillani myös muita samaan omassa elämässään. Kotisivuni löytyvät osoitteesta www.kultainensulka.com
kultainensulkablogi@gmail.com

Maiju Palin

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...