Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Maiju Palin

Maiju Palin

4.2.2020

vieraskirjoitus:

Sielunkumppani paljastaa meille rakkaudettomat kohtamme

Sielunkumppanin tunnistaa vahvasta yhteydestä. Joskus se yhteys on niin vahvaa, että ilmassa sinkoilee kuin pieniä tähdistä syntyviä kipinöitä. Näen itse näitä kipinän välähdyksiä aina erityisen merkityksellisissä hetkissä. Sielunkumppanin kohtaamisessa ilma tuntuu olevan täynnä jotain selittämätöntä taikaa. Se sekoittaa aistimukset konkreettisen todellisuuden ja energiamaailman välillä joskus niin hämmentävästi, että tuon kohtaamisen pyörteissä voi olla vaikeaa ”pitää jalat maassa." Lähdemme helposti intensiivisten tunteiden mukana joskus kaukaa entisistä elämistä asti avautuvan tähtiportin läpi ihmeelliselle matkalle. Tuolla matkalla kohtaamme ennen kaikkea itsemme ja se on usein sielunkumppaneiden kohtaamisen tarkoituskin.

Tunneyhteyden vahvuudesta huolimatta näiden ihmisten ei aina ole tarkoitus viipyä elämässämme kovin pitkään. Vain sen aikaa, että kylvämme tähän hetkeen siemenen suurempaan sisäiseen kasvuun. Usein tuo kasvu tapahtuukin sitten kipeimpien kohtien tarkastelemisen kautta. Kuin siemen kasvaa ulos kotelostaan, pimeästä päivänvaloon, niin omakin tietoisuus kehittyy sielunkumppanuuden antamien ravinteiden kypsyttämänä.

Sielunkumppanuudessa on usein kyse siitä, että jokin on jäänyt kesken

Jokin perustavanlaatuinen asia, joka vaatii kehittyäkseen oivallusta. Yleensä kohtaamisen tarkoitus on herättää meitä suurempaan rakkauteen. Sielunkumppani on voinut tulla elämäämme näyttääkseen meille niitä kohtia itsestämme jotka olemme hylänneet. He voivat tuoda muistutuksen menneestä jotta voisimme nähdä, että osa meistä kokee rakkaudettomuutta koska emme ole oppineet rakastamaan itseämme kokonaisuudessaan kaikkine kokemuksinemme. Tämä usein menneisyyden tunnehaavat herättävä kohtaaminen voi toimia siten suuremman rakkauden  katalyyttinä.

Monesti alamme hylkiä tätä kipujamme nostattavaa ihmistä sen sijaan, että ottaisimme lahjana vastaan sen parantumisen potentiaalin mikä näissä kohtaamisissa piilee. Potentiaali piilee ennen kaikkea itsemme kohtaamisessa. Näiden kohtaamisten myötä sitä oppii usein itsestään myös nöyryyttä. Tervettä ja terveellistä nöyryyttä, joka mahdollistaa oppimisen. Elämä tiputtaa meitä polvilleen siksi, että suurempi elämänvoima voisi nostaa meitä korkeammalle kasvuun. On joskus hyvin vaikeaa ottaa vastuuta omista kivuistaan, kun ne nousevat niin haavoittuvassa paikassa kuin suhteessa toiseen ihmiseen. Erityisesti sielunkumppanin kohtaaminen luo meille oivallisen oppitunnin tähän. Alitajuisesti tunnemme usein vetoa sellaiseen ihmiseen, jolla on suurin potentiaali näyttää meissä itsessämme oleva kipu. Tuo kipu on rakkauden edessä, joten suurinta rakkautta onkin tehdä tuo kipu näkyväksi itsellemme. Hyväkään suhde ei koskaan voi ratkoa kipujamme vaan meidän on tehtävä se työ itse.

Se mikä sielun tasolla on suurinta rakkautta, tuntuu verhon tällä puolella usein kipuna

Ihmisyyden näkökulmasta asiat voi siis nähdä hyvin eri tavalla miten ne on tarkoitettu suuremmassa suunnitelmassa. Kuten sanotaan, elämä on kuin spiraali. Joudumme aina kerros kerrokselta tarkastelemaan uusia kohtia itsessämme ja vaikka luulemme käyneemme jonkin opetuksen läpi, niin aina spiraalin seuraavalla tasolla asiasta paljastuu jokin uudenlainen näkökulma kohdattavaksi. Spiraalissa on loputtoman tuntuisesti tasoja. Mitkä ulkoiset tekijät triggeröivät vielä kipujamme eli rakkaudettomuutta esiin niin ne ovat johtolankojamme oman kasvun tiellä.

Särkynyt kohta meissä on se mistä valo/rakkaus pääsee sisään.
– Rumi 

Tuon särkyneen kohdan avoimena pitäminen on kaikista rohkeinta mitä ihmisyydessä tiedän

On paljon yleisempää olla panssarin, pärjääjän tai jonkinlaisen epäinhimillisen ”valon lähettilään” suojamuurin takana kuin olla rohkeasti epätäydellinen ja haavoittuva. Tarvitsemme täydellisyyden tai defensiivisen panssarimme usein suojellaksemme omia rakkaudettomia kohtia.

Kun kohtaamme ihmisen, joka nostattaa meissä usein rakkauden toiveessa pelkoa ja kipua hän johdattelee meidät samalla näiden haavoittuneiden kohtien äärelle. Yleensä projisoimme syytökset kivuista silloin tuohon toiseen ihmiseen. Vaikka kaikkein rakentavinta tilanteessa olisi kääntyä sisäänpäin ja katsoa mitä omat kivut kertovat itselleni, kuin lähteä hakemaan huomioita ja varmistelua toiselta ihmiseltä. Olemme kuitenkin tottuneet uskomaan, että ulkoinen maailma on todellisempi kuin sisäinen maailmamme. Vaikka sisäisen todellisuuden ja sen transformoimisen kautta voimme muuttaa ulkoista todellisuuttamme.

Oma ohjenuorani, johon tukeudun vaikeimmilla hetkilläni, on ollut jo vuosia: Mikään todellinen ei voi kuolla. Vain harha voi kuolla. Joten tuolle matkalle sisäänpäin lähtiessäni olen luottamuksessa siitä, että en voi menettää ketään sellaista ihmistä lopullisesti, joka on polulleni ja elämääni pitempään tarkoitettu. Olemalla itselleni uskollinen kumppani kivussani en voi hylätä toistakaan. Matkamme yhdessä kestää juuri niin kauan kuin se palvelee molempien kasvua.


Kun haluamme muodostaa rakkaudellisen suhteen siihen tarvitaan molempien sitoumusta

Voimme yksin tehdä vain oman osuutemme mutta emme voi parantaa tai opettaa toista rakkauteen. Moni ihminen ei ole valmis katsomaan kipujaan. Moni rakkaustarina jääkin toteutumatta, kun molemmat tai toinen osapuoli jää pelon kynnykselle rakkauden toiselle puolelle. Useasti molemmat valitsevat pelon.  Jotta sielunkumppaneiden rakkaustarina voisi käytännössä toteutua molempien pitäisi olla valmis kohtaamaan omat kipunsa. Käytännössä harvoin niin tapahtuu. Sekin on osa matkantekoa. Valitsemme juuri sen mihin kulloinkin olemme valmiita.

Voi olla myös todella pelottavaa näyttää itseään toiselle kokonaan. Ja siksipä mieluummin hylkäämme itsemme jo ennen kuin toinen ehtii niin tekemään. Rakkauteen ei kuulu kärsimys mutta rakkaudessa voimme kohdata kärsimyksemme.

Meillä on aina mahdollisuus valita rakkaus kussakin tilanteessa

Kun valitsemme rakkauden tilanteet ratkeavat yleensä kuin itsestään. Omalla kohdallani olen kokenut sen monesti, miten kärsimys sulaa ja oivallukset nousevat, kun annan oman kipuni nousta ja uskallan tuntea sitä mitään varmistelematta. Jo pelkästään omien tunteiden hyväksyminen ja kohtaaminen on rakkautta. Sitä ei sen kummemmin tarvitse suorittaa.
Ihmissuhteet voivat olla voimallisimpia addiktioita. Pakenemme niihin kipujamme, etsimme elämää suurempaa rakkautta jopa yhteyttä jumalaan tiedostamattamme. Lapsi meissä kokee kaipuuta siihen rakkauteen, josta jäimme vajaiksi vanhempiemme osalta. Addiktioiden kautta pyrimme täyttymykseen.

Kivulias oravanpyörä pyörii niin kauan, kunnes itse pysäytämme sen kohtaamalla itsemme, oman kipumme. Kipumme kertoo aina jostain kohtaamattomasta. Kipu on meille vihje siitä mikä jätti meihin jälkensä menneessä.  Kun haluamme ratkaista tuon kivun meidän tulee vain pysähtyä sen ääreen.

Kysymällä mitä tämä kipu kertoo minulle, saamme vastauksen

Vastauksen kuuntelemiseen tarvitsemme turvaa läsnäololle. Uskallusta kohdata haamukivuiksi kummittelemaan jäänyt menneisyys. Emme voi ratkoa menneisyyden ongelmia tulevaisuudessa. Voimme ratkoa menneisyyden ongelmia tästä hetkestä käsin. Ihanteellista on tietenkin se, että kumppani voisi tukea meitä tässä prosessissa. Mutta ihmisyyteen kuuluu se, että olemme kaikki keskeneräisiä. Emme voi vaatia toiselta täydellisyyttä. Emme voi olettaa toisen täyttävän niitä vajeita, joita meihin jäi esim. lapsuudessa.

Sielunkumppaneina voimme auttaa molempia osapuolia eniten juuri niin, että meillä ei ole pyrkimyksiä muuhun kuin kohdata itsemme ja toisemme täydesti rakkaudessa. Rakkauteen kuuluu hyväksyminen kaikkine keskeneräisyyksineen. Tuota hyväksyntää ja rakkaudessa pysymistä voimme harjoittaa olemalla sitä mahdollisimman paljon itsellemme sitä kautta opimme olemaan sitä myös enemmän toisille. Sielunkumppanit ja ihmissuhteet antavat meille valtavasti tilaisuuksia tähän, jos osaamme nähdä myös sen nostattamat kivut lahjana ja tienviittoina rakkauteen.

Terveisin
Maiju Palin

VIIKONTUOTE: Luonteesi voimat -tulkinta -Itseluottamusta ja itsensä hyväksymistä voi kehittää tutustumalla itseensä.

Palaa Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Maiju Palin

Oman unelmaelämäni askelmerkit olen löytänyt arvoistani ja inspiraation kohteistani. Kirjoittaminen on suurin intohimoni ja saan toteuttaa sitä oman työni kautta. Intuitiivisuus ja selvätietoisuus toimivat kompassina matkalla. Olen oppinut, että haasteet elämääni olen saanut löytääkseni oman voimani. Aitous ja itselle uskollisena eläminen on suuri voimavara tässä ajassa. Olen harjoitellut näitä taitoja intensiivisesti omalla polullani ja tahdon tukea kirjoituksillani myös muita samaan omassa elämässään. Kotisivuni löytyvät osoitteesta www.kultainensulka.com
kultainensulkablogi@gmail.com

Maiju Palin

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...