Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Maiju Palin

Maiju Palin

24.12.2019

vieraskirjoitus:

Mitä joulun pyhät unet kertovat tulevasta vuodestasi?

Kuulin ensimmäisen kerran ehkä kuusi vuotta sitten joulun ajan pyhistä öistä ja niiden aikana nähdyistä tulevaa vuotta ennustavista  unista. Joulun pyhä unet alkavat jouluaattoyönä ja jatkuvat siitä seuraavat 12 yötä. Jokainen yö kuvastaa yhtä kuukautta.

Ensimmäinen pyhä yö on 24.-25.12. eli jouluaaton ja joulupäivän välinen yö. Silloin voi nähdä tulevalle tammikuulle enteitä omaan elämäänsä ja siitä eteenpäin uniaan seuraamalla voi saada vinkkiä tulevan vuoden tapahtumista omassa elämässään kuukausi kerrallaan.

Olen itse nähnyt hämmästyttävän tarkasti omaa tulevaa vuottani ennustavia unia näiden pyhien öiden unissa.

Tänäkin jouluna aion kirjoittaa ylös uniani tulevina öinä. Joinakin jouluina en ole kirjannut koko vuotta, saa nähdä onnistuuko tänäkään vuonna mutta ensimmäiset kuukaudet tulee ainakin yleensä kirjattua tarkemmin. Tulevat unet ovat todella mielenkiintoisia ja myös jännittäviä. Joinakin kuukausina näkemäni unet ovat kuvanneet hämmästyttävän tarkasti elävän elämän tapahtumia. Yhtenä vuonna (joulu 2012)  näin toukokuulle unen missä olin mm. Helsingin Hakaniemessä silinterihattu päässä ja tyylikkäät vaatteet päällä. Kerroin unessa ystävilleni, että vaatteet ovat Suomessa tehtyä käsityötä.

Olin unohtanut koko unen kun tajusin myöhemmin, että juuri toukokuussa tutustuin samaisena vuonna Remake eko-ompelimon väkeen jonka työhuone ja myymälä sijaitsi silloin Hakaniemessä. He tekevät vaatteita kierrätystekniikalla. Ompelimon perustaja, Paula Malleus on nykyään ollut esillä myös näyttävien Linnan juhliin suunnittelemiensa pukujen ansiosta. Ja on takuu varmaa, että hänestä tullaan kuulemaan koko ajan enemmän ja enemmän kun ihmiset valveutuvat ekomuodin pariin. Tein tuona kesänä, 2013,  yhteistyötä Remakessa ollen itsekin hiukan aikaa harjoittelemassa ompelutaitoja siellä. Vaikka en saanutkaan itse mitään näkyvää aikaan sillä saralla niin tutustuin hienoon juttuun ja lahjakkaisiin upeisiin ihmisiin joiden matkaa ilolla nykyisin seuraan hieman kauempaa hengessä mukana.

Vuonna 2013 jouluna näin unia silloisen  mieheni tapaamisesta, jopa hänen kautta elämääni tulevista uusista ihmisistä.  Näin unta myös hämmästyttävän tarkasti asuinpaikasta jossa mieheni asui ja johon myöhemmin itsekin muutin. Näin tiet, pihat ja talot.  Unessani kaivoimme rivitalon takapihalta yhdessä aarretta. Aarretta ei maan alta löytynyt mutta kasa elämäntaito-oppaita kyllä. Jälkeenpäin ajateltuna tuo oli hyvin kuvaavaa, koska opimme  valtavasti erityisesti itsestämme yhdessä. Nuo kuvat joita näin silloin olivat kaikkein yksityskohtaisimpia pyhien öiden unista koko seuraavan vuoden osalle mitä olen nähnyt.

Edellis  jouluna näin viimeisimmäksi unta jossa muutin luokkahuoneeseen

Lattiassa oli upea mandalakuvio ja ovi johti keittiöstäni luokkahuoneeseen. Uni toteutui seuraavan vuoden  marraskuussa kun muutin entiseen juuri remontoituun koulurakennukseen ja oma huoneistoni oli ollut aikaisemmin luokkahuone. Jälleen kerran olin unohtanut kokonaan tuon uneni kunnes muuton yhteydessä satuin lukemaan vanhaa päiväkirjaa johon sen olin ylös kirjoittanut. Hämmästyin aika paljon jälleen miten se toteutui niinkin yks yhteen. Unessa oli myös jotain häikkää huoneisten oven kanssa ja todentotta museoviraston suojelemassa talossa olevassa huoneistossa oli vanhanaikaiset ovet ja oveni lukko kenkkuili aika ajoin aika ongelmallisesti. Uni näytti senkin!

Pyhinä öinä olen nähnyt myös unia joiden viesti on ollut psykologisempi ja kuvannut enemmänkin omaa henkistä matkaani kuin konkreettisia tapahtumia erilaisin tarinoin. Joitain uniani en ole ymmärtänyt juuri ollenkaan ja toiset eivät ole toteutuneet lähimainkaan. Esimerkiksi yhtenä vuonna näin unta että teen seuraavana kesänä shamanismista ja noituudesta kertovaa dokumenttia Vesa-Matti Loirin kanssa. Vielä en ole päässyt toteuttamaan tuota mutta mistäpä sitä koskaan tulevasta tietää...

Jos haluat tutustua pyhien öiden uniin varaa itsellesi sängyn viereen kynä ja muistivihko johon kirjoitat unet ylös heti aamulla herättyäsi.

24.12.2019 nähty uni kuvaa tammikuuta 2020
25.12.2019 nähty uni kuvaa helmikuuta 2020
26.12.2019 nähty uni kuvaa maaliskuuta  2020 ja niin edelleen.

Voit tulla pohtimaan ja jakamaan näitä näkemiäsi unia perustamaani ja ylläpitämääni uniryhmään facebookissa. Se löytyy unikerho nimellä. Saatat yllättyä ensi vuonna miten unesi onnistuivat kuvaamaan tulevan vuoden tapahtumia ja teet tästä itsellesi tulevina jouluina tradition jos se ei jo ole sellainen. Näin kävi itsellenikin.

Rauhaisaa joulua ja vuodenvaihdetta toivotellen
Maiju Palin

Vielä ehtii!

Astron ISO jouluale on parhaimmillaan!  Tuotteita alkaen vip 6,90€.  Klikkaa itsesi joululahjaostoksille tästä.

Palaa Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Maiju Palin

Oman unelmaelämäni askelmerkit olen löytänyt arvoistani ja inspiraation kohteistani. Kirjoittaminen on suurin intohimoni ja saan toteuttaa sitä oman työni kautta. Intuitiivisuus ja selvätietoisuus toimivat kompassina matkalla. Olen oppinut, että haasteet elämääni olen saanut löytääkseni oman voimani. Aitous ja itselle uskollisena eläminen on suuri voimavara tässä ajassa. Olen harjoitellut näitä taitoja intensiivisesti omalla polullani ja tahdon tukea kirjoituksillani myös muita samaan omassa elämässään. Kotisivuni löytyvät osoitteesta www.kultainensulka.com
kultainensulkablogi@gmail.com

Maiju Palin

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...