Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Maiju Palin

Maiju Palin

26.11.2019

vieraskirjoitus:

Rakkauteen herääminen

Kun rakastumme saamme rakkaudelta muistutuksen: Älä hylkää itseäsi. Älä hylkää maailmaa unohtamalla tehtävääsi.  Tehtävämme on herätä rakkauteen. Mutta rakastuessamme luemme tuon viestin usein väärin. Kiinnitämme huomiomme epäolennaiseen ja tartumme rakkauden voimasta esiin tuleviin kipuihimme. Ja jäämme vaalimaan niitä. Sillä tavalla hylkäämme itsemme ja tehtävämme. Tehtävämme on avautua rakkaudelle ja rakastaa myös kipuamme. Kipujemme kautta  kasvamme tehtäväämme.

Kun rakkaus herää ymmärrämme sen helposti niin, että toinen ihminen toi rakkauden meille

Ikään kuin tämä toinen ihminen olisi ainoa mahdollisuutemme rakkauteen.  Siitäkin huolimatta vaikka hän kohtelisi meitä huonosti. Kuvittelemme kipumme rakkaudeksi ja siksi kuvittelemme, että henkilö edessämme edustaa rakkautta vaikka hän vain tekee kipumme eläväksi. Henkilö johon rakastumme saattaakin muistuttaa meitä esimerkiksi lapsuuden kaltoinkohtelusta tai toimimattomista tunteiden käsittelymalleisa jotka opimme joskus rakkauden suojaksi. Silloin tulkitsemme väärin eli kivun rakkaudeksi, koska nuo epäterveet mallit ovat kenties ainoa lähin asia mitä olemme rakkaudesta oppineet.

Toinen ihminen toi kipumme eteemme kuin tarjottimella, parannettavaksi. Sitä tarkoittaa, että maailma on peili.

Rakkaus meissä on ollut uinuva mutta nyt se on on hereillä. Ja aluksi se herää juuri sen verran, että meidän on mahdollista huomata rakkaudettomuus itsessämme. Usein puhumme rakkaudesta kärsimyksenä mutta silloin puhummekin rakkaudettomuudesta. Joskus kun rakkaus herää itsestämme tulee esiin rakkaudettomuus, kuin kivet suuressa virrassa. Nuo kivet edustavat kipujamme, tuskaamme, menneen huonoja kokemuksia. Suuri virta rakkautta.

Tartumme kiviin kuin viimeisiin oljenkorsiin ja samalla tartumme kiinni kipuumme siitä ettemme ole olleet rakastettuja. Virtaan antautuminen jättäisi kivet taaksemme. Mutta kiviin tarttumalla vaalimme niitä muistoja joiden kautta opimme mitä rakkaus ei ole. Emme ehkä uskaltaudu virtaan, jos  emme ole koskaan saaneet aidosti levätä ja lipua hyväksyvässä rakkauden virrasssa vaan meidän on pitänyt hukkumisen pelossa pidellä kiinni kivistä.

Virta jatkaa kulkuaan kivistä huolimatta mutta uskallammeko me päästää irti ja vapautua virtaan?

Ihmissuhteissa tämä tarkoittaa usein sitä, että alamme projisoida kipumme toiseen ihmiseen. Ja pidämme tuskaa yllä takertumalla siihen joka kipumme herättää. Emme kivuiltamme enää näe, että tuo toinen ihminen tuli muistuttamaan meitä siitä, joka olisi parannettavana. Jos vain antaisimme toisen ihmisen aidosti näyttää mikä MEISSÄ itsessä on vielä rakkauden tiellä. Kun päästämme kivuistamme voimme kulkea toisiin maisemiin. Joskus matkallamme side toiseen ihmiseen vahvistuu ja joskus side katkeaa.

Määränpää on jotain kipujemme tietoisuuden ulkopuolelle. Kivuista on vaikea irrottaa koska ne ovat luoneet itsellemme ehkä tuttuja piirteitä persoonaamme. Olemme saattaneet samaistua voimakkaasti omiin  kipuihin jolloin  rakkauden suojapanssareista on tullut turvapaikkamme.  Kipumme ankkuroivat meidät todellisuuteen tutulla tavalla.

Rakkaus on joka hetki totta, eikä se ole riippuvainen muiden ihmisten ilmentymisestä vaan itsessämme hereillä olemisesta. Haluammeko herätä kipuihimme? Haluammeko jatkaa matkaa virran mukana suuressa suunnitelmassa rakkauden kannattelemana? Vai haluammeko takertua valheelliseen turvaan joka itseasiassa pitää meidät poissa rakkaudesta?

”Tärkein opettajamme on oma sydämemme.”
– Cheyenne

Emme irrota kivistä koska luulemme putoavamme alas syvänteeseen virran mukana. Tai ehkä pelkäämme kadottavamme ääriviivamme virran kuohuissa niin ettei meihin jää tarttumapintaa. Ja niin saattaa osittain käydäkin, koska aidon rakkauden valossa muutumme itsellemme ainakin aluksi uudeksi,  ehkä alkuun tuntemattomaksi. Rakkauden äärettömyys ja muodottomuus  saattaa pelottaa pientä mieltä, joka on tottunut samaistumaan persoonaamme ja menneen kokemusten luomiin kipuihimme. Rakkaus saa meidät uudistumaan, nousemaan voimaamme ja kukoistukseen. Ehkä emme ole tottuneet näkemään itseämme siinä valossa. Se voi olla uhkaavan tuntuista ja pelottavaa.

Mutta kun uskallamme päästää irti kivuista saamme lopulta huomata, että olemme jotain paljon suurempaa

Yhtäkkiä uudenlaiset maisemat avautuvat eteemme. Ja näemme, että olemmekin  enemmän mahdollisuuksia, laajempia näkemyksiä, kokonaisvaltaisempaa hyväksyntää, vähemmän kontrollia, enemmän virtaavuutta. Ja samalla meissä on vähemmän tarttumapintaa niille asioille joihin aiemmin tartuimme pelossa.

Kun uskallamme elää rakkaudessa  muutumme hyvin tavallisiksi ja samaan aikaan erittäin erikoisiksi. Koska sitä me olemme yhtäaikaa. Meidän ei tarvitse enää korosta kipujamme tai sitä mikä tekee meistä erilaisia. Tunnistamme olevamme totta  rakkaudessa.

Rakkaudettomuudessa se mihin tartumme on usein kokemuksemme ja kärsimyksemme

Ja niiden kautta koemme olevamme erityisiä. Erityisen kivuliaita. Olemme erityisessä tuskassa. Uskomme, että menneisyys teki meistä joukkoon kuulumattomia.  Jotenkin viallisia ja erityisen huonoja. Rakkaudettomuudessa eristäydymme tuskaamme ja luulemme olevamme siitä syystä erityislaatuisia. Mutta emme näe, että juuri se on hyvin tavallista. Pitää yllä tuskaa ja pyöriä ympyrää kivuissa.

Kipuihimme tarttumalla luomme lisää kärsimysnäytelmää esittämällä rooleja joihin olemme samaistuneita mutta keitä emme todellisuudessa ole. Nuo roolit ovat kipujemme suoja.

Rakkaudessa emme tarvitse mitään suojaa kivulle, koska kipu saa tulla esiin ja parantua

Emme tarvitse tarinoita emmekä turvajärjestelyitä. Rakkaudessa voimme todella luottaa, että se on pysyvä turvaverkko jossa itse otamme itsestämme kopin pitämällä itsemme rakkaudessa. Silloin erotamme turvattomuuden turvasta.  Kun olemme kerran oppineet olemaan rakkaudessa, tunnistamme sen myös ulkopuolellamme. Sitä ennen kuvittelemme, että rakkaudettomuus on se johon kannattaa kynsin hampain tarttua kuten kivet matkalla kohti äärettömyyttä. Jos seuraisimme virtaa näkisimme ne todella huumaavaan kauniit maisemat joihin kerran päästyämme ihmettelisimme miksi emme uskaltaneet saapua sinne aiemmin.

Terveisin
Maiju Palin

ASTRON MUSTA PERJANTAI 29.11.2019 klo 18-20 (Kaikki BF astrokaupan tulkinnat -50%)

HUOM!  Sinulle sähköpostini tilaajana sama alennus on voimassa jo torstaina 28.11.2019 klo 18-20 välisen ajan.

Palaa Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Maiju Palin

Oman unelmaelämäni askelmerkit olen löytänyt arvoistani ja inspiraation kohteistani. Kirjoittaminen on suurin intohimoni ja saan toteuttaa sitä oman työni kautta. Intuitiivisuus ja selvätietoisuus toimivat kompassina matkalla. Olen oppinut, että haasteet elämääni olen saanut löytääkseni oman voimani. Aitous ja itselle uskollisena eläminen on suuri voimavara tässä ajassa. Olen harjoitellut näitä taitoja intensiivisesti omalla polullani ja tahdon tukea kirjoituksillani myös muita samaan omassa elämässään. Kotisivuni löytyvät osoitteesta www.kultainensulka.com
kultainensulkablogi@gmail.com

Maiju Palin

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...