Onnea, terveyttä, rahaa ja rakkautta?

Metalli-Härän vuosi 2021

Kiinalainen vuosihoroskooppi 2021

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle kiinalaisen vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Kiinalaisen vuosihoroskoopin 2021. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Maiju Palin

Maiju Palin

1.10.2019

vieraskirjoitus:

Rakkautta oppimassa

Kesän alussa sain kokea Piritta Tanttarin ohjaaman kvanttihypnoosin. Tässä hypnoosissa koettua matkaa kuvataan kvanttimatkaksi. Kvanttihypnoosissa jokainen henkilö kokee asiat juuri niin kuin on kulloinkin korkein paras. Asiat voidaan kokea hypnoosissa kuvina, tuntemuksina ja hyvin eri tavoin ihmisestä riippuen. Jokaisen kokemus on omanlaisensa ja ainutlaatuinen.

Ennen hypnoosia minulla oli tilaisuus esittää itselleni noin 10 kysymystä jotka sitten kysyttiin minulta hypnoosin aikana

Tämä oli siitä erilainen hoito tai hypnoosi missä olen ollut aikaisemmin, että vastaukset nousivat sisältäni. Minä itse puhuin itselleni hypnoosissa. Vastaukset nousivat Korkeimman Itsen kautta. Piritta vain johdatteli minua hypnoosin aikana kysymyksestä toiseen.

Heti alussa kuten hypnoosin kuuluu Piritta auttoi  minua rauhoittumaan ja  johdatteli hypnoosiin.  Kun olin täysin rentoutunut hän ohjasi minut sanoillaan portaiden luo joita lähdin kiipeämään. Mielikuvassani kiipesin valkoisia kaareutuvia portaita askel kerrallaan ylöspäin kunnes tulin ovelle. Piritta pyysi minua avaamaan oven ja kysyi minne saavuin. Ilman mitään tietoa siitä mihin ovi minut johdattaisi avasin sen ja huomasin täydeksi yllätyksekseni saapuneeni sairaalan käytävälle. Olin kummissani.  Kävelin hämmentyneenä sairaalan käytävää pitkin ja ihmettelin mielessäni miksi olin siellä.

Piritta pyysi minua kävelemään eteenpäin ja astumaan jostakin käytävän seinustalla olevasta ovesta sisään. Avasin yhden oven.

Astuin huoneeseen. Huomasin saapuneeni leikkaussaliin. Piritta pyysi kertomaan mitä näin ja mitä siellä tapahtuu. Kauhistuin! Tajusin, että huoneessa olen minä ja minut on tuotu oman traumani syntymisen hetkeen. Mikään tälläinen ei ollut käynyt mielessänikään kun esitin alussa mieltäni askarruttavia kysymyksiä. Kysymykset koskivat omaa hyvinvointiani, lähimpiä ihmissuhteitani ja lähitulevaisuutta.

Pelästyin sillä en halunnut tämän hypnoosin olevan mitään traumaterapiaa

Koin epävarmuutta onko Pirittalla valmiuksia kohdata tämä kanssani. Piritta osasi kuitenkin olla tilanteessa kanssani kauniisti läsnä ja rauhoitin itseni, että minulle näytetään tämä asia syystä eikä mikään tapahdu sattumalta. Sain luottamusta siitä ajatuksesta, että koen ja näen juuri sen mitä kuuluukin. Ja, että on tarkoituksenmukaista, että teen tämän juuri nyt Pirittan kanssa.

Vastasin, että minä olen erittäin kriittisessä tilassa lapsena makaamassa leikkaussalissa ja hoitajat pyörivät huoneessa ympärilläni. Olin siinä leikkaussalissa 2,5-vuotiaana hengenvaaraan johtaneen väkivallan teon jäljiltä. Huoneessa oli käsinkosketeltavan surullinen, kauhistunut ja paniikinomainen tila mutta kaikki toimivat kuitenkin ammattimaisen rauhallisesti. He operoivat rintakehääni jossa vammani sijaitsivat.

Tunteet veivät hetkeksi minua mukanaan. Itketti. Pirittan ohjaavat kysymykset tilanteessa auttoivat minua kuitenkin pääsemään eteenpäin tilanteessa. Näin paljon auttamisenhalua ja  syvää myötätuntoa tuota pientä lasta kohtaan joka tilanteessa olin, mutta myös pelkoa hoitajien olemuksessa. Heissä oli kysymyksiä. ”Miten tälläistä voi tapahtua?”

 

Aikani huoneessa katseltuani Piritta kysyi halutaanko tilanteesta näyttää minulle vielä muuta. Yhtäkkiä siirryin ikäänkuin pilvien yläpuolelle. Ymmärsin olevani sielutasolla ennen syntymääni. Paikalla oli voimakkaita ja viisaita vanhoja sieluja. He olivat paljon vanhempia kuin minä. Olin siinä sieluna, maahan alas katsoessani kuin pikkulapsi. Tuntui, että itse olin noin 5-vuotias sielu ja toiset entiteetit ympärilläni suhteessa minuun reilu sata tai tuhat  vuotiaita.  He olivat siis käyneet lukemattoman määrän elämänkiertoja minuun verrattuna. Tiesin, että pystyin luottamaan heihin ja niihin päätöksiin joita tilanteessa hyväkseni tehtiin.

Olin mukana päättämässä millaisia kokemuksia tulen tänne maan päälle kokemaan

Tunsin pelkoa katsoessani alas ja miettiessäni tulevaa, mutta tiesin, että se oli tehtäväni. Minulle viestitettiin tilanteessa selvästi, että tulen maan päälle oppimaan suurempaa rakkautta kaikkien kokemuksieni kautta. Tiesin maahan katsoessani että, jokaisen väkivallanteon ja tragedian kautta joita tulen ihmiskehossa kokemaan on tarkoitus opettaa minulle armoa ja anteeksiantoa ja suurempaa kykyä avautua rakkaudelle.

Kun tämä oli näytetty minulle kuva katosi. Sen jälkeen siirryimme varsinaiseen hypnoosiin. Kaiken tuon kokeminen ja näkeminen oli pysäyttävää ja herättävää. Teoriatasolla olin aiemminkin ajatellut näin, mutta nyt kun se avattiin silmieni eteen konkreettisemmin kokemuksena, se tuntui joka solussani. Mielentasolla joissakin kipua tuottavissa hetkissä tuota  on välillä vaikea muistaa kun harha imaisee mukanaan mutta yhteydessä ykseyteen ja rakkauteen muistan tämän pysyvän totuuden. Kukaan ei ole täällä viholliseni vaan kaikki ovat liitolaisia. Oppimassa rakkautta. Jokainen omine haasteineen.  Sielutasolla asiat näyttävät täysin erilaiselta kuin oman pienen mielen näkökulmasta. Siksi sitä ei aina ymmärrä ja muista. Korkeimman Itsen näköala muistuttaa kuitenkin sielunsopimuksesta ja taustalla olevasta totuudesta.

Tieto, että kaikki tapahtuu tarkoituksenmukaisesti tuo minulle suurta turvaa ja luottamusta

Ja vaikka se olisikin joillekin vain mielikuvitusta, niin oma elämänasenteeni on se, että olen vastuussa kaikista elämäni tapahtumista. Se auttaa ottamaan niistä viisauden talteen, jättämään katkeruuden taakse  ja menemään eteenpäin.

Kun olen ankkuroituneena omaan elämäntehtävääni ja yhteydessä korkeimpaan viisauteen niin minulla on aina mahdollisuus kokea syvää rauhaa ja elää rakkaudesta käsin. Tämä kokemus vahvisti sisäistä rauhaani siitä, että valinnut tulla tänne oppimaan mitä on rakkaus ja jokainen kokemukseni toimii siinä opettajana.

Ystävällisin terveisin

Maiju Palin

VIIKON TUOTE: Astrokalenteri - Henkilökohtainen oppaasi korkeampaan tietoisuuteen.

Lisätietoa kvanttihypnoosista ja muista Pirittan tarjoamista palveluista osoitteessa www.crysalis.fi

Palaa Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Seppo Tanhua Special

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Maiju Palin

Oman unelmaelämäni askelmerkit olen löytänyt arvoistani ja inspiraation kohteistani. Kirjoittaminen on suurin intohimoni ja saan toteuttaa sitä oman työni kautta. Intuitiivisuus ja selvätietoisuus toimivat kompassina matkalla. Olen oppinut, että haasteet elämääni olen saanut löytääkseni oman voimani. Aitous ja itselle uskollisena eläminen on suuri voimavara tässä ajassa. Olen harjoitellut näitä taitoja intensiivisesti omalla polullani ja tahdon tukea kirjoituksillani myös muita samaan omassa elämässään. Kotisivuni löytyvät osoitteesta www.kultainensulka.com
kultainensulkablogi@gmail.com

Maiju Palin

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...