Ilmainen Vuosihoroskooppi 2022

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2022 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Maiju Palin

Maiju Palin

30.7.2019

vieraskirjoitus:

"Kun aika on"

Puhumme usein ”oikeasta ajasta” asioille. Ikäänkuin verhon takana olisi jokin orkesteri henkimaailmasta joka tahdittaa omaa kulkua ja etenemistä verhon ”tällä puolen.”  ”Asiat tapahtuvat kun aika on oikea.” Mitä tuo tarkoittaa? Määrätäänkö meille oikea ajoitus jostain mystisestä maailmasta jonka päätäntävallan varassa sitten kuljeksimme  tahdottomana odottaen lupaa from the other side…?

Varmasti tietyt ajankuvat ovat helpompia joidenkin asioiden aloittamiseen  ja loppuun saattamiseen mutta oman kokemukseni perusteella uskon, että suuri osa tuota ”oikean ajan” mystifioitua merkityksellisyyttä pitää yllä tiedostamaton alitajuntamme. Kun emme ole tietoisia omista vaikuttumistamme  haluamme ulkoistaa vastuun ”henkimaailmaan” tai "maailmankaikkeudelle.” Kun haluamme ottaa tuon vastuun omiin käsiimme ja alamme todella hyväksyä ja kuunnella omaa alitajuntaamme, opimme ymmärtämään kuka olemme, opimme tekemään oikeita valintoja ja sitä myöden elämässämme alkaa myös tapahtua oikeita asioita.

Kun asiat eivät suju kuten toivomme olisi tärkeää pysähtyä kuuntelemaan mitkä uskomukset alitajunnassamme ovat vahvempia kuin oma päivätietoisuuden voimamme.

Alitajunnassa voi olla  paljon esteitä mitkä sabotoivat mahdollisuuksiamme kuten esimerkiksi anteeksiantamattomuutta, miellyttämisenhalua, tuomitsevuutta itseämme kohtaan ja rakkaudettomuutta. Kaikki nämä pitävät meidät poissa siitä elämästä joka meille kuuluu ja estävät olemasta se henkilö, joka todella olemme. Kuvittelemme olevamme esimerkiksi ihminen, joka tulee kaikkien kanssa tomeen, mutta teemmekin sen itsemme kustannuksella miellyttäen. Olemme saattaneet kehittää tuon osan persoonaa selviytyäksemme esimerkiksi lapsuuden epäterveestä tunneilmapiirissä mutta se on jäänyt päälle ja olemme alkaneet uskoa olevamme yhtä ja samaa tuon selviytymsistrategian kanssa.  

Kun hyväksymme asiat meillä on valta muuttaa niitä

Ensin pitää tutustua itseensä, vasta sitten tietää mikä on se mitä haluaa. Tärkeintä ennen matkan aloittamista voikin siis olla täydellinen pysähtyminen. Hiljentyminen itsen äärelle, omien pelkojen, rajoittavien uskomusten ja arvottomuuden tunteiden äärelle. Mikä minua vie? Todellinen voima vai jokin mikä pyrkii tavoittamaan valheellista voimaa peittääkseen heikkouttaan…? Heikkouden ja herkkyyden kohtaaminen tekee meidät vahvaksi, mutta sitä ja sen paljastamista usein pelkäämme eniten.

Asiat alkaavat mennä eteenpäin kun emme halua jatkuvasti muuttaa itseämme toisenlaiseksi, kaivella omia traumojamme ja  ongelmiamme vaan niistä huolimatta haluamme edetä.  Joskus ongelmien miettiminen ja itsensä jatkuva parantaminen voikin olla rohkeuden puutetta ja asioiden välttelyä.  Kun päättää olosuhteista ja tämän hetkisistä tunteistaan huolimatta olla tarpeistaan ja haaveistaan rehellinen aukeaa edessä tie joka vie eteenpäin kun sille haluaa astua. Kukaan muu sille tielle ei tosin voi pakottaa tai maanitella, halun on kummuttuva itsestä. Pelot eivät kuitenkaan katoa itsestään eikä aloittaminen käy koskaan helpommaksi.

Kun aloitin omien intohimojeni toteuttamisen minun piti mennä läpi mm. näkyväksi tulemisen pelon, häpeän ja  arvottomuuden tunteen. Aiemmin nämä tunteet nousivat alitajunnastani esteeksi kuin tiesulku. Ihmettelin vain mikä voima sai kaiken aina "epäonnistumaan." Lopulta ymmärsin, että se olin minä itse. Halusin välttää näitä tunteita, joten siksi itse sabotoin omia pyrkmyksiäni. Sainkin tehdä töitä omien  pimeiden varjojeni savotassa ja käydä tutkimassa ja valaisemassa niitä kohtia itsestäni, jotka toden totta mieluiten olisivat pysyneet piilossa. Ei ollut ihme, että hommat ei edenneet, niin paljon oli jarruja alitajunnasa jotka stoppasivat aina hyvin etenevät suunnitelmani.

Meillä on monia sokeita pisteitä alitajunnassa

Lukematon määrä pelkoja ja traumojakin, joiden seassa koitamme luovia ja tehdä parhaamme. Niin kauan kuin pyrkimyksemme ei ole valaista tuota pimeää osaa itsessämme se ohjaa meitä. Tuon tiedostamattoman vallan alla valta-osa päätöksistämme ja valinnoistamme perustuu alitajuntaan. Siis omaan alitajuntaamme, omaan todelliseen tiedostamattomaan itseemme. Se on osa meitä, vaikka emme sitä tunnekaan. Se tuntuu silloin yhtä kaukaiselta kuin kohtalo, koska emme saa siihen otetta.

Saattaahan se olla, että verhon takana on paljonkin elämää, onhan se tieteenkin todistamaa,  että elämme multiversumissa, mutta mikään valta ei pysty ohjaamaan vapaata tahtoamme. Jos haluamme itse ottaa oman voimamme käyttöön meillä on valta siihen. Se valta pitää vain uskaltaa ottaa omiin käsiin. Ulkoapäin tuleviin asioihin ja toisiin ihmisiin emme voi vaikuttaa mutta itseemme voimme. Aina se ei ole helppoa ja joskus keinot on vähissä mutta kuten sanonta kuuluu niin kysyvälle vastataan…

Koskaan ei välttämättä tule siis "oikeaa aikaa."  Koskaan ei tule sitä hetkeä kun pelot tuntuisi pienemmiltä. Tulee vain hetki jolloin ihminen kyllästyy olemaan tiedostamattomien voimiensa riepottelemana. Silloin hän haluaa ja päättää ja ottaa vastuun elämästään. Se ei ole vahinko ja valta siitä ei ole kenenkään muun käsissä. Jokainen joka on kulkenut polun peloistaan kohti rohkeutta tietää sen. Vaikka joillekin asiat näyttävät ulospäin helpoilta, ei voi koskaan tietää mitä niiden saavuttamisen takana on. Usein se on vaatinut suunnattoman määrän itsetutkiskelua ja rohkeutta omien varjojen valtakunnasta kohti valoa. Omat alitajuiset esteet on mahdollista päihittää ja olisi upeaa nähdä myös sinut niiden  voittajana! 

Ystävällisin terveisin
Maiju Palin

VIIKON TUOTE: Auringon Paluu -tulkinta - Auttaa Sinua kasvamaan kohti suurempaa tietoisuutta

Palaa Maiju Palin blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Maiju Palin

Oman unelmaelämäni askelmerkit olen löytänyt arvoistani ja inspiraation kohteistani. Kirjoittaminen on suurin intohimoni ja saan toteuttaa sitä oman työni kautta. Intuitiivisuus ja selvätietoisuus toimivat kompassina matkalla. Olen oppinut, että haasteet elämääni olen saanut löytääkseni oman voimani. Aitous ja itselle uskollisena eläminen on suuri voimavara tässä ajassa. Olen harjoitellut näitä taitoja intensiivisesti omalla polullani ja tahdon tukea kirjoituksillani myös muita samaan omassa elämässään. Kotisivuni löytyvät osoitteesta www.kultainensulka.com
kultainensulkablogi@gmail.com

Maiju Palin

Facebook kommentit