Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

15.3.2019

vieraskirjoitus:

Keskeneräisyyden ylistys

Alkavan viikonlopun pääteemoja ovat Jupiterin neliö Auringolle sekä perääntyvälle Merkuriukselle että Vestalle näiden ollessa kalojen vesimerkissä. Herkkyys, intuitio ja omistautuminen ovat tämän kortin parhaat puolet, mutta haastepuolena voivat olla liialliset lupaukset, sinisilmäisyys ja epärealistiset toiveet tai odotukset. Perjantaina 15.3. on Auringon sekä Merkuriuksen yhtymä tarkimmillaan, mutta toki se vaikuttaa koko viikonlopun ajan.  Aurinko lähenee Khironia ja haavoittuneen parantajan teemat nousevatkin päivänvaloon. Ensi viikolla on Kevätpäiväntasaus ja nämä `vetiset` tunnelmat alkavat hieman muuntua. Voimme valmistautua tähän pyhään juhlaan jo etukäteen. Ajattelen tulevan Kevätpäivätasauksen olevan tärkeä ajankohta myös parantavien voimien kannalta. Aika ennen sitä on kuin valmistautuisimme puhdistavaan parannus seremoniaan. Kuunsolmut sekä Pluto tukevat sekä vahvistavat Auringon tunnelmia. Siinä missä ajassa on ailahtelevuutta ja eteerisyyttä, samaan aikaan on myös vahvuutta.

Toinen pääteemaa liittyy Marsin ja Venuksen energioihin. Mars on härän maamerkissä ja Venus vesimiehen ilmamerkissä. Feminiininen ja maskuliininen tasapaino on taas etsimässä tasapainopistettään. Mars ja Venus ovat keskenään neliössä eli haastekulmassa. Saturnus sekä Pluto ovat kolmiossa Marsin kanssa ja Neptunukselta, Vestalta, Merkuriukselta ja Auringolta tulee sekstiili Marsille.  Myös Kuunsolmut ovat suotuisissa asemissa tähän toiminnan planeettaan nähden. Toiminnan ja liikkeellelähdön tarve voi olla ristiriidassa arvomaailman ja ihmissuhteiden kanssa.  Juurtuvat, maadoittavat sekä hedelmälliset energiat ottavat oman aikansa, mutta samalla nopeat ja yllätykselliset käänteet voivat saada pakan sekaisin. Intohimo elämää kohtaan vetää meidät `syvyyksistä pinnalle`, mutta samanaikaisesti sen tiellä olevat teemat saattavat nostaa ärsyyntymistasoa entisestään.

`Kun onnetar tulee, tarraa sitä lujasti edestä kiinni, sillä takaa se on kalju.` -Leonardo da Vinci

Keskeneräisten asioiden viimeistely niin konkreettisesti kuin psyykkisestikin on suositeltavaa, kun vain teemme sen rauhassa ja luonnollisessa tahdissa. Jos yritämme nopeuttaa näitä prosesseja, aiheutamme sillä vain hallaa itsellemme. Kipeät tunteet ja muistot voivat aiheuttaa jopa tunteita, mitä häpeämme. Antaa tunteiden tulla ja mennä, niihin ei kannata jäädä kiinni, eikä myöskään lukita sisäänsä.  Vaikka välillä kokisimme psyykkisesti tai voimavarojen kautta `takautuvaa takatalvea`, kyse on enemmänkin voimavarojen tankkaamisesta kuin taantumisesta. Välillä tarvitsemme itseltämme hyväksyntää itsessämme olevia `heikkouksia` kohtaan. Jos emme pysty hyväksymään niitä itse, muiden sanat tai tunteet eivät saavuta meitä toivotulla tavalla. Saatamme kokea ettemme ole oikeasti sen arvoisia tai että todellisuus on jotain aivan muuta. 

`Sinun täytyy rakastaa itseäsi, koska mikään määrä rakkautta muilta ihmisiltä ei riitä täyttämään sitä syvää kaipausta, jota sielusi tarvitsee sinulta.`– Dodinsky


Lempeää viikonloppua kaikille!

Ystävällisin terveisin

Johanna Vilén

 

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...